Monday, March 8, 2010

Game Reviews Part 2

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Αυτή είναι η συνέχεια του πρόσφατου παιχνιδο-άρθρου και εξακολουθεί να απευθύνεται σε videogame nerds ΜΟΝΟ! Όσοι απ' τους αναγνώστες χρειάζονται Wikipedia για να μου πουν ποια είναι η Sarrah Kerrigan, άιντε να tagάρετε τον εαυτό σας σε φωτό του Facebook για να περάσει η ώρα. Ξεκουμπιδιέν.


Batman Arkham Asylum
Ώρες-ώρες δεν καταλαβαίνω τους σούπερ-ήρωες. Ανακαλύπτεις ότι μπορείς να σκαρφαλώνεις σε κτίρια ή να κινείσαι με υπερηχητικές ταχύτητες ή να πετάς λέιζερ απ' τα μάτια και η πρώτη εφαρμογή που σου 'ρχρεται στο μυαλό είναι να φορέσεις κολάν και να πολεμήσεις το έγκλημα; Παράδοξο. Πόσο μάλλον όταν είσαι ο Batman, που οι μόνες σούπερ δυνάμεις που έχεις είναι τα φράγκα του μπαμπά και μια αβάσιμη αίσθηση ανωτερότητας. ΟΚ, οι γονείς σου δολοφονήθηκαν όταν ήσουν σε τρυφερή ηλικία κι αυτό σου έδωσε τα απαραίτητα παιδικά τραύματα και το κίνητρο να πατάξεις την εγκληματικότητα και μπλα-μπλα-μπλα, αλλά και πάλι. Είσαι πλουσιόπαιδο. Με τόσα λεφτά προσλαμβάνεις έναν hitman να βγάλει απ' τη μέση τον δολοφόνο των γονιών σου, δίνεις μια γενναία δωρεά στο FBI, Gotham Division για να καθαρίσουν οι δρόμοι και ξοδεύεις τα ρέστα σε ψυχοθεραπεία, μεσκαλίνη και τσιμπούκια από την Τζούλια Αλεξανδράτου μέχρι να φύγει ο πόνος.

Aaaaanyway, ανεξάρτητα από το backstory του μασκοφόρου ήρωα, το Batman Arkham Asylum είναι το μόνο φετεινό παιχνίδι που ανταποκρίθηκε 100% στη φανφάρα που το συνόδευε πριν την κυκλοφορία του. Οπτικά το παιχνίδι είναι πραγματικό eye candy. Η μηχανή γραφικών Unreal βρωμάει από χιλιόμετρα, αλλά αποδίδει τέλεια την γκόθικ ατμόσφαιρα του κόμικ. Η υπόθεση, παρόλο που δεν θα συγκλονίσει την Ακαδημία Σεναριογράφων, κάνει τη δουλειά της: Ο Joker έχει καταλάβει το ντόπιο τρελάδικο και ο Batman πρέπει να το επαναφέρει σε τάξη, τουλουμιάζοντας στα μαπίδια όσο περισσότερους ανώνυμους λακέδες βρει στο διάβα του, χωρίς καν να ενδιαφερθεί αν έχουν οικογένειες που τους περιμένουν να αποφυλακιστούν ή σε ποιο στάδιο της ψυχοθεραπείας τους τυχαίνει να βρίσκονται. Άκαρδος μπάσταρδος!

Το πουλέν του Asylum είναι χωρίς συζήτηση οι μάχες σώμα με σώμα. Οι δημιουργοί έπιασαν τέλεια την ουσία του Μπατμανίστικου ξύλου. Λιτές, απέριττες, ψύχραιμες και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευρηματικές και ΚΑΒΛΩΤΙΚΑ ΒΙΑΙΕΣ κινήσεις είναι στη διάθεσή σου με το πάτημα μόλις 2 κουμπιών. Μετά από πάρα πολύ καιρό παίζω videogame όπου πραγματικά νιώθω τον χαρακτήρα μου να ρίχνει ξύλο, αντί απλά να κουνάει τα χέρια του κοντά στη μούρη του αντιπάλου μέχρι να τον ξαπλώσει κάτω. Πάρτε μια γεύση:

Κάτι τέτοιες αναμετρήσεις έκαναν το τσουτσουνι μου να σαλιώνει στην άκρη.

Όταν αντιμετωπίζεις οπλισμένους λακέδες, το παιχνίδι μπαίνει σε stealth mode όπου κρύβεσαι στις σκιές και στα ταβάνια και καθαρίζεις τους εχθρούς σου έναν έναν στα μουλωχτά. Εδώ πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αν δε μελετήσεις σωστά τις διαδρομές που κάνουν οι φρουροί και δεν απομονώσεις σωστά τα θύματά σου, σε παίρνει χαμπάρι όλο το δωμάτιο και γίνεσαι σουρωτήρι για ταλιατέλες. Με λίγα λόγια έχουμε δύο παιχνίδια στην τιμή του ενός. Και ξέρω ότι είμαι ο μόνος reviewer που θα πει το παρακάτω: το stealth gameplay και το action gameplay στο Arkham Asylum είναι αριστοτεχνικά δεμένα μεταξύ τους. Βραβείο πρωτουπίας, για άλλη μια φορά: ΕΓΩ!

Το μόνο "πλην" του παιχνιδιού είναι ο κλασικός ιός που έχει μολύνει το σύγχρονο gaming: TOO FUCKING EASY!!! Οι γρίφοι είναι σκέτη ντροπή, χώρια που από το πρώτο λεπτό σου παρέχεται ένα detective vision που στην ουσία στους λύνει πριν καν αρχίσεις να σκέφτεσαι. Έχω σιχαθεί τα games να με παίρνουν απ' το χεράκι λες και μόλις ξύπνησα από κώμα και δε μπορώ ούτε να κρατήσω το χειρηστήριο για 5 δευτερόλεπτα χωρίς να χεστώ απάνω μου (ή λες και είμαι γυναίκα). Ακόμα και ο πιο δύσκολος boss βγαίνει σε 2-3 προσπάθειες. Απλά περιμένεις να σου ορμήξει, την τελευταία στιγμή κάνεις στη μπάντα και αυτός κουντουλάει στα ντουβάρια λες και είναι καθυστερημένος τρόφιμος σε τρελλάδ... Εεεε, ναι. Τέλος πάντων, μετά από ανησυχητικά λίγες ώρες εύκολου gaming έφτασα στον τελικό των τελικών, ένα τέρας-Joker με γιγαντισμό.
"Ωραία!" είπα. "Εδώ είμαστε. Θα γίνει της πουτάνας"! Ανασκούμπωσα λοιπόν τα μανίκια μου και ετοιμάστηκα για μια αναμέτρηση καλού και κακού που θα έκανε την Αποκάλυψη να φαίνεται σαν αγώνας της Β' Αθηνών σε χωμάτινο γήπεδο. Τελικά όμως το μόνο που έκανε ο Super-Joker είναι να μου στέλνει λακέδες σε κύματα για να βαράω. Όχι ότι κακοπέρασα, αλλά όταν ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις έναν ψυχοπαθή αναβολιασμένο κλόουν ύψους τριών μέτρων, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να παίξεις είναι μια beat 'em up έκδοση του Space Invaders!

Αλλά αυτά είναι μειδαμινά ελαττώματα. Το Batman Arkham Asylum στο σύνολό του είναι ένα άρτιο παιχνίδι, προσεγμένο στην εντέλεια και γυαλισμένο μέχρι να γίνει καθρέφτης. Η επιμονή στη λεπτομέρεια φαίνεται σε κάθε πτυχή. Από τις επιτηδευμένα κρύες ατάκες του Joker που ακούγονται από τα μεγάφωνα του Ασύλου, μέχρι τα unlockables που δεν είναι απλά unlockables, αλλά γρίφοι του Riddler που και καλά σκόρπισε στο χάρτη για να σε προκαλέσει. Ακόμα και το pause menu είναι δουλεμένο με μεράκι. Σε κάποια φάση ακούς από τα μεγάφωνα της κλινικής μια ανακοίνωση που παίζει σε λούπα από τα μεγαφωνα και λέει διάφορες μαλακίες μεταξύ των οποίων: "...for more information, please visit our website, ArkhamCare.com". Ε, το site ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ορίστε κύριοι πώς μετατρέπουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα άριστο παιχνίδι!


Soul Calibur 4
Είμαι οπαδός του SC από τότε που το νούμερο 1 της σειράς με χρεωκοπούσε στα arcade, κατοστάρικο-κατοστάρικο. Και ευπειθώς αναφέρω ότι το 4 ανταποκρίνεται στις προσδοκίες... ΣΧΕΔΟΝ! Το SC πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι είναι παιχνίδι ξύλου με μεσαιωνικά όπλα. Αυτό θα έπρεπε να συνεπάγεται ένα μόνο πράγμα: ΑΙΜΑ!!! Είναι λίγο δύσκολο να "μπω" μες στο παιχνίδι όταν 2 τύποι με σπάθες σε μέγεθος σανίδας του σερφ πλακώνονται για μισή ώρα και δεν ανοίγει ούτε μύτη. Κατά τ' άλλα οι χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι και αισθητά διαφορετικοί μεταξύ τους, προκαλώντας τον παίχτη να τους δοκιμάσει όλους, με φωτεινή εξαίρεση αυτό εδώ το παρτσακλό.

ΛΕΠΙΔΑ ΧΟΥΛΑ-ΧΟΥΠ; ΣΟΒΑΡΑ;
Η κίνηση είναι στρωτή και ρευστή. Το SC είναι παιχνίδι της σχολής Dead or Alive που επικεντρώνεται πιο πολύ στα περίτεχνα "κινηματογραφικά" χτυπήματα, παρά στα κοφτά combo. Οι οπαδοί του Mortal Kombat θα ξενερώσουν, αλλά οι οπαδοί του Mortal Kombat είναι πλέον 28 και 30 χρονών γαίδαροι, οπότε πρεπει να ανοίξουν λίγο τους ορίζοντές τους για ένα παιχνίδι που έχει περισσότερες από 0,0008 λαβές ανά χαρακτήρα. Ένα καλό feature του Calibur είναι το εκτενέστατο player customization, όπου μπορείς να ντύσεις τους χαρακτήρες με ό,τι πιο ηλίθιο ρούχο, καπέλο και παπούτσι μπορείς να φανταστείς. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της μάχης, η πανοπλία και τα ρούχα μπορούν να φύγουν με επανειλημμένα χτυπήματα. Το γεγονός ότι ένας ατσάλινος θώρακας και ένα μεταξένιο κιμονό θα σπάσουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά μπορείς να custom-άρεις τον παίχτη σου να φοράει από κάτω φούξια κιλοτάκι, πράγμα που πάντα σου φτιάχνει τη μέρα.

Σε γενικές γραμμές το SC4 είναι ένα άρτιο beat 'em up που φαίνεται ότι σχεδιάστηκε με μεράκι. Η μόνη χοντρή μαλακία που έχω να του προσάψω είναι ο bonus χαρακτήρας που διατίθεται στο Xbox:
Yoda; YODA;;;:!:!:! Στην έκδοση Playstation έχουν τον Vader κι εμείς παίρνουμε τον Yoda;!;!; Δηλαδή οι δημιουργοί του Sc4 είδαν την τελική αναμέτρησή του με τον Christopher Lee στο Attack of The Clones και είπαν: "Ναι. Και γαμώ τις μονομαχίες. Ένα πράσινο τερατάκι-νάνος ξιφομαχεί με έναν δίμετρο γέρο. Ας αναπαράγουμε σε video-game μια απ' τις πιο γελοίες και αντικλιμακτικές στιγμές της Τριλογίας, ούτως ώστε οι απογοητευμένοι οπαδοί του Star Wars να μπορούν να τη ζουν ξανά και ξανά και ξανά". Σαδιστές!


Guitar Hero
Ας μην κοροιδευόμαστε: όλοι κάποια στιγμή στο παρελθόν πιάσαμε στα χέρια μας ένα μαρκουτσοειδές αντικείμενο και παίξαμε air guitar ακούγοντας την αγαπημένη μας μεταλιά. Προσωπικά, εγώ παντα προτιμούσα τον χάρακα "ταυ" της μεγάλης αδερφής μου. Good times... Ε, απ' ότι φαίνεται οι ΙΔΙΟΦΥΪΕΣ της Harmonix και της Activision εισάκουσαν την ομαδική προσευχή μας και έφτιαξαν ένα videogame που μας επιτρέπει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο στα γεροντάματα, πιο καλά και πλήρως απενοχοποιημένα. Θέλω να βρω τον lead designer του G.H. και να γλείψω το καλτσο-χνούδι ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών του από ευγνωμοσύνη.

Το Guitar Hero κατατάσσεται χωρίς αμφιβολία στο λεγόμενο casual gaming. Για τους 5 ανθρώπους που δεν ξέρουν ακόμα περί τίνος πρόκειται, here goes: ακούς ένα γνωστό ποπ/ροκ/μέταλ τραγούδι την ώρα που έρχονται χρωματιστές τελείες κατά πάνω σου. Για να συνεχίσει να παίζει το τραγούδι πρέπει την κατάλληλη στιγμή να πατάς το αντίστοιχο χρώμα στο χειριστήριό σου που είναι κιθάρα ή ντραμς, ή να τραγουδάς σε φάση καραόκε στο ειδικό μικρόφωνο. Κοινώς, αν βγάλεις τον παράγοντα "ροκ μουσική", το Guitar Hero στον πυρήνα του είναι μια άσκηση εκμάθησης color matching, σαν αυτές που κάνουν οι χιμπατζήδες στα ντοκιμαντέρ. Απλά πήραν το πάνελ με τα 5 χρωματιστά κουμπιά, το αντικατέστησαν με ένα πλαστικό γιουκαλέλε και ξαφνικά έφτιαξαν ένα από τα πιο επιτυχημένα games της δεκαετίας. Όπως είπα και πριν: ΙΔΙΟΦΥΪΕΣ!!!

Το G.H. παίζεται ΣΩΣΤΑ ως εξής: χρειάζεσαι καλή ηχομόνωση, μεγάλη παρέα και ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα αλκόολ. Σοβαροί gamers που το παίζουν και μόνοι τους στο σπίτι τους και πάνε για πόντους και τερματισμό πρέπει να εκτελούνται αμέσως. Καλό είναι στην παρέα να υπάρχει και μια ψωνάρα που θα τραγουδάει συνέχεια, αλλιώς το μικρόφωνο καταντάει αγγαρεία. Επίσης για μέγιστο effect είναι προτιμότερο η παρέα να αποτελείται από μεταλάδες που διψάνε για ροκ και γουστάρουν κοπάνημα και κλαίνε όταν οι άγγελοι αξίζει να πεθάνουν. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Οι υπερβολικά πορωμένοι μεταλάδες θα σου ζητάνε συνέχεια το ίδιο κομμάτι γιατί τα άλλα "είναι φλωριές" και θα σε πεθάνουν στη γκρίνια επειδή το setlist δεν έχει καθόλου Attila Csihar και Vomitory. Από την άλλη, οι μη-μεταλάδες θα θέλουν pop και indie κομματάκια τα οποία μπορεί να είναι καλά και χρυσά και όμορφα, αλλά τους λείπει το στοιχείο ποζεριάς που θα κορυφώσει την εμπειρία. Κοινώς: Stone Roses και Sonic Youth κράτα τους για το iPod σου κωλο-hipsterά! Το Guitar Hero δε θα λάμψει μέχρι να πέσει Billy Idol και Bon Jovi!

Το μόνο που έχω να προσάψω στο G.H. είναι η τιμή. Αν θέλεις την πλήρη εμπειρία με κιθάρα drums και μικρόφωνο χρειάζεσαι 200 ευρώ. Το setlist του πρώτου παιχνιδιού θα το καταβροχθίσεις σε 1-2 βράδια. Οπότε κάθε φορά που θα θέλεις να εμπλουτίσεις το ρεπερτόριο, θα πρέπει να σκας άλλα 60-70 ευρώ για να πάρεις στην ουσία το ίδιο παιχνίδι με καμιά 40αριά νέα τραγούδια, εκ των οποίων θα παίζεις μόνο τα 10! FUCKING ΛΗΣΤΕΙΑ! Γιατί δηλαδή να μην κυκλοφορούν τα setlists σε μορφή φτηνών expansion pack, όπως γίνεται με τους Sims;

...ΝΑΙ! ΟΚ! ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ!!!
Χώρια που οι τελευταίοι τίτλοι πλησιάζουν επικίνδυνα την pop, με αποκορύφωμα το απαράδεκτο tracklist του Band Hero. Δεν καταλαβαίνω. Απ' τη στιγμή που ξέρουν ότι το target audience είναι κυρίως μεταλάδες, τι τους εμπποδίζει να επεκταθούν κι άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση; Έχει ήδη βγει Guitar Hero Aerosmith και Guitar Hero Metallica. Ξέρω κόσμο που μετά χαράς θα τα 'σκαγε για τίτλους όπως:

Περισσότερα Game Reviews στο Part 1.

201 comments:

  1. muhahaha http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_Kerrigan

    ReplyDelete
  2. To Guitar Hero apo ti stigmi pou sou edwse th dynatothta na paizeis apo thn arxh opoio tragoudi thes, gamithike. Theleis 1 vrady gia na teleiwseis ta 10 tragoudia pou se endiaferoun. Well said....

    ReplyDelete
  3. xaxaxaxaxa, guitar hero BURZUM!!! indeed 8a ta eskaga gi ayto pantos! kata t alla elpizw kai se 3h synexeia tou "Game Reviews"...
    Datte

    ReplyDelete
  4. sto prwto video einai o Neo kai paizei 3ulo me smiths se uponomo?

    ReplyDelete
  5. Κάτι τέτοιες αναμετρήσεις έκαναν το τσουτσουνι μου να σαλιώνει στην άκρη.
    Θέλω να βρω τον lead designer του G.H. και να γλείψω το καλτσο-χνούδι ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών του από ευγνωμοσύνη.
    μαγικές εικόνες

    ReplyDelete
  6. <<...και γουστάρουν κοπάνημα και κλαίνε όταν οι άγγελοι αξίζει να πεθάνουν.>>

    Και κρυφές αναφορές σε SOAD. ;)

    ReplyDelete
  7. Ελπιζω στο μελλον το game review να πιασει λιγο πιο ενδιαφεροντα games μιας και σε δυο αρθρα βλεπω μονο πιπες. Δεν ξερω αν ειδες το Red faction και to Badlands η αν ακουσες κατι σε στυλ Εve η Darkfall. Τελοπαντων εσυ εισαι ο Μικεους εσυ ξερεις υποθετω αλλα οταν βλεπω μια gamer μυστικοπαθεια και μετα γραφεις οτι ολοι εχουμε αγγιξει εστω και λιγο guitar hero...ρωτα τα παιδια που ψαχνουν τις ερημους του fallout και τα spaceships του mass effect. :)

    ReplyDelete
  8. Σε ξενερωσε ο Yoda, αλλα απο την αλλη το να σαπιζεις τον Vader στο ξυλο ειναι λιγο απομυθοποιηση. Ναι, καβλα τρελη τα force push και force choke, αλλα και παλι, δεν ειναι λιγο μαλακια να μπλοκαρουν τα nunchucks του Maxi το κοκκινο saber? Οσο και το να μπλοκαρουν το κουπι του Sigfried θα μου πεις και θα χεις και ενα καποιο δικιο, αλλα οσο να 'ναι αυτο συνεβαινε απο το Soul Edge και το συνιθισαμε. Τεσπα, παιξε και κανα rpg ρε νουμπ! :-D

    ReplyDelete
  9. xaxaxa se katalavainw filarako pou kaylwses me to xylo sto batman.... enai pou den exeis ps3 na paixeis to god of 3. se lypamai

    ReplyDelete
  10. -"και να πολεμίσεις το έγκλημα;" εκ του πολεμίζω
    -"ανταποκρίθηκε 100% στη φαμφάρα" φανφάρα, μαν
    -"είναι αριστοτεχνικά δεμένα άριστα μεταξύ τους" άριστα
    -"Αλλά αυτά είναι μειδαμινά ελαττώματα" εδώ έπιασες το ελαττώματα οπότε παίζει negate
    -"απ' τις πιο γελοίες και αντικλιμακτικές στιγμές της Τριλογίας" ώρες-ώρες καταντάς systran, ρε Μικέ: climax σημαίνει μεν οργασμός αλλά...

    ReplyDelete
  11. Dead of alive?
    Dead or alive ennoouses tharrw ;p


    Duo pramatakia exw na pw mono sxetika me to SoulCaliburIV:
    I Tira re filos(lepida xoula-xoup) itan kai sto SC3. Ws afosiwmenos fan eprepe na to thumasai. Alla gia ton Yoda sumfwnw. Doksa to theo egw exw PS3 opote paizw me ton Vader o opoios spernei btw. Ma fuking Yoda?

    Tespa, odws to SC dn exei aima alla den ftiaxtike gia na ginei MK. An kai oi prooptikes tou an ginotan tha'tan terasties, idi fantazomai na travaw to antero tou antipalou me to drepani tou Zasalamel alla anyway mi ksefeugoume. Exei ti mageia tou to game. Kai o Darth Vader kai o Algol einai makran oi poio gamatoi chars pou evalan POTE sauto to game. (meta ton SPAWN OFC)

    ReplyDelete
  12. Katevase to assassin's creed 2 kai to dante's inferno. Kai gamo ta paixnidia.

    ReplyDelete
  13. guitar hero 2η παραγραφος 2η γραμμη 'γνωστό'
    πω ποσο nerd παιζει να ειναι καποιος...

    α και όντως αν σου αρεσε τοσο το batman παίξε god of war. Απλά οι developers γαμανε και δερνουν. θεούς...

    ReplyDelete
  14. Ρε μην κατεβάζετε απο ρυάκια(εξυπνάαααδααααααα). Αγοράστε τα παιχνίδια, είναι πολύ φτηνά(ειρωνείιιιιαααα).
    Ανώνυμε των οκτώ και τριάντα σε ευγνωμονώ για το φώς που ρίχνεις στο σκοτάδι.
    Αδιόρθωτοι με τα greeklish ντροπή σας. Κάνετε το θεούλη να κλαίει.

    ReplyDelete
  15. Thakns γεια το spelchek πεδια!

    ReplyDelete
  16. α) Οι Sonic Youth γαμιστερότατοι είναι.
    β) Το guitar hero: Burzum θα έρχεται δώρο με χειριστήριο-πιανάκι-στη-φυλακή και χειριστήριο-ελβετικό-σουγιά και χειριστήριο-μολότοφ;
    γ) θέλουμε Guitar Hero: Slayer ή, ακόμα καλύτερα Guitar Hero: Clash of the Titans (Slayer, Megadeth, Anthrax, Testament)

    ReplyDelete
  17. @James To god of war einai exclusive sto ps2 kai tora me to collection kai to 3 pou tha vgei auto to mina. Gia auto tou eipa na katevasei to dante's inferno. Einai idio me to god of war. Mikeius akou tis simvoules mou. Eimai xronia gamer.

    ReplyDelete
  18. GUITAR HERO ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;!!!

    ReplyDelete
  19. "nihilio said...
    β) Το guitar hero: Burzum θα έρχεται δώρο με χειριστήριο-πιανάκι-στη-φυλακή και χειριστήριο-ελβετικό-σουγιά και χειριστήριο-μολότοφ;"

    vazw stoixhma oti stelneis kai "exypna" mynhmata sto radio arvyla gia ton kounelh!

    ReplyDelete
  20. to prototype pou einai????
    mas apogohteyeis mike...:P

    ReplyDelete
  21. Ποια ειναι η σαρα??

    ReplyDelete
  22. οσο αφορα το ξυλο ενα ειναι το παιχνιδι:Prototype και τα (μεταλλαγμενα)μυαλα στο μιξερ.
    βεβαια οι περισσοτεροι κακοι παραειναι ευκολοι αλλα μονο κ μονο που εχεις τη δυνατοτητα να καταστρεψεις ενα τανκ κανοντας το χερι σου σφυρα πετωντας τον εαυτο σου επανω του αξιζει

    ReplyDelete
  23. Λοιπόν Burzum, Roting τέτοιοι και οι αλλοι που λές θα είχαν και φτηνό κιθαροχειριστήριο με ένα κουμπί αλλά το gameplay θα είναι ίδιο με το decathlon του amstrad για όποιον θυμάτε ή το winter games επίσης από 6128. 15 κουμπάκια είχα αλάξει στο χειρηστήριο μου τότε μέχρι να τα τελειώσω. 1,000,000 clicks/sec για να έχεις ελπίδα εσύ αλλά καμοία τύχη το joystick.

    ReplyDelete
  24. Περιμένουμε Guitar Hero Rotting Christ με τρέλα!!!! και για την χαλάρωση ενα GH Cannibal Corpse να γουστάρουμε!!! μουαχαχαχαχαχαχαχααααρρρ σκατοκουφάλες!!!! Δώρο κάρτα φυσιοθεραπείας για τον καρπό αμα βγάλεις το game και με το ψηλότερο high score δώρο εγχείρηση καρπιαίου σωλήνα..

    ReplyDelete
  25. grammar nazis

    ρυφίκστε μηα πουτσάρα απω δω ος εκί

    ReplyDelete
  26. Ετσι ναι.

    ΜΟΝΟ οταν γραφετε στα Αγγλικα να προσεχετε την ορθογραφια.

    Μην σας περασουν και για παρακατιανους...

    ReplyDelete
  27. mike mia erotisi mono(den exei na kanei kamia sxesi me games,eimai asxetoe epi toy thematos etsi kai allios)
    synexeia diabazo se comment palioteron arthron gia ayton ton maddox..kai eixes proteinei na diabasoume pragnata apo ayton alla de vrisko th selida toy..
    episis oti allo exeis apo tetoiou idous blogs tha tan eyprosdekta..
    ty in advance

    ReplyDelete
  28. Here is my personal web space... http://maddox.xmission.com/
    Cheers.

    ReplyDelete
  29. proteinw to

    Bouzouki Hero me ta best tou Xarh Kwstopoulou.

    ReplyDelete
  30. ekane spam o maddox? AXAXAXAXAXXAAXAXAXAXXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

    ReplyDelete
  31. Ή ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ "ΚΑΛΕΣ" ΜΕΤΑΛΛΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ...

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ METAL-HARD-ΨΩΛΟ-ΜΑΣΤΟΥΡΜΠΕΗΤΟΡ-CORE
    WE WANT TR00 METAL ΓΜΤ, ΕΣΤΩ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΑΜΑΤΟ ΡΟΚ!

    :)

    ReplyDelete
  32. hahahahah rotting christ sto guitar hero!nai re file auto 8a i8ela na to paiksw...alla pali me tous kavlwmenounous metalades 8a xalage i olh fash...ase pou autoi 8a kleinontan spiti evlavika wste na kanoun scor...oso gia to batman ena exw na pw...en8ousiastika!pure ksulo...i pemptousia tou poutsa kai karate :P

    ReplyDelete
  33. Λ shinobi Λ ti 8a eleges gia klarino hero me sarakatsanikes epituxies?

    ReplyDelete
  34. ωραιος ρε μικειους
    νταξ βγαινει και δευτερο arkham asylum ας ελπισουμε να ειναι πιο απαιτητικο.

    Του πουστη, ενα βιντεοπαιχνιδι με τον πιο ευστροφο χαρακτηρα της αμερικανικης κουλτουρας (ο δοκτωρ House να ερθει να γλυψει τα αρχιδια μου) θα επρεπε να ειναι πιο δυσκολο και απο το icewindale κατα τη γνωμη μου

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. @ 1451: Me sugxwreis pou to leitourgiko mou den exei ellinika alla de tha kanw format gia na postarw se ena blog giati 1)eimai ekswteriko kai 2)variemai

    @ Mikeius: Naw promplem doud

    @ arxidi: Ti diorthwsi tin ekana giati katanow pws o Mikeius thelei oti grafei na to grafei swsta. Opote arxidi, roufa ena arxidi kai trava diavase ti simainei grammar nazi prin postareis, purotouvlo.

    @ Anonymous March 9, 2010 2:47 AM
    To vrikes. Kerdizeis ton proanaferthenta. Sunnenoi8ite metaksu sas pws 8a pareis to vraveio.

    ReplyDelete
  37. επειδή πριν ξέχασα....


    το πρόγρμμα FOF...free ;)
    http://fretsonfire.sourceforge.net/

    και κομμάτια για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Free ;)
    http://www.fretsonfiresongs.com/frets-on-fire-songs

    F1 F2 F3 F4 & Enter:P

    ReplyDelete
  38. Maddox said...
    Here is my personal web space... http://maddox.xmission.com/
    Cheers.

    LOL!!!
    αποφασισε ο Maddox να το παιξει troll και αρχισε τα spam στο faeenamalaka ??

    ReplyDelete
  39. Εντελως ενημερωτικα να πω οτι το Arkham Asylum ειχε κυκλοφορησει και σε κομικ αλλα εχει επισης αναφερθει και στο "Batman Begins" αλλα και στο "Dark Knight".Ειναι δηλαδη κανονικα μερος της Gotham και οχι μια ιστορια που εβγαλαν οι δημιουργοι του παιχνιδιου.Εχοντας αυτο υποψιν,σιγουρα ανεβαινει περισσοτερο στην εκτιμηση σου!

    ReplyDelete
  40. ola ta eipes alla afises exw to kalytero apo ola. to ena kai monadiko EPOS! to Prototype. exeis kai gamw tis ikanotites s'ayto alla einai antistoixws dyskolo. an den to exeis katevase to kai paixe. Axizei kathe lepto paixnidiou

    ReplyDelete
  41. ξερω οτι το game ειναι αρκετα παλιο, αλλα αξιζει μια θεση στη λιστα σου. ο λογος για το Prince of Persia- warrior within. οχι το the two thrones, οχι. νταξει καλα κ ωραια τα stealth combo kills και η αλυσιδα του dark prince, αλλα το warrior within ειχε πραγματι ομωτητα. να βλεπεις τωρα να αποκεφαλιζει ή να σκιζει στα δυο τον εχθρο σε slow motion και να χυνονται τα αιματα. Ακομα περισσοτερο με ειχε κερδισει το fighting system. ειχες τοσους πολλους και αμετρητους τροπους να σκοτωσεις και με ειχε κρατησει να τους ξεσκιζω καθε φορα με αλλο τροπο, που το τερματησα απο 2 φορες σε καθε επιπεδο δυσκολιας!

    ReplyDelete
  42. Manwe Sulimo οταν έκανα την αναφορά στα greeklish απευθυνόμουν στους εν Ελλάδι αναγνώστες του βλόγιου. Εννοείται οτι δεν έχω καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που λόγω διαφόρων συνθηκών δεν μπορούν να γράψουν ελληνικά.
    Εσύ ομως τί πιστεύεις; Πόσοι απο αυτούς που χρησιμοποιούν greeklish βρίσκονται εκτός Ελλάδας; Ένας; Δύο μήπως; Το πολύ τρείς! Οι περισσότεροι απλώς βαριούνται να πατήσουν τα διαολεμένα Alt+Shift.
    Και για να μήν είμαι εκτός θέματος ας προτείνω μερικά παιχνίδια με μπόλικη βία. Όσοι δεν το παίξατε βρείτε το και παίξτε το. Chronicles Of Riddick για Xbox και PC. Ναι είναι παλιό. Ναι είναι δυσεύρετο. Γι αυτό λοιπόν σηκωθείτε απο καρέκλες γραφείου και πολυθρόνες με μασάζ και ψυγειάκια, βρείτε το και παίξτε το!
    Για τέλος αφήνω το επικό God of war 3. Νοικιάστε το κουτί της Sony και παίξτε το. Ποτέ άλλωτε δεν διασκέδαζες τόσο πολύ ξεριζώνοντας κεφάλια, μάτια, χέρια κτλ κτλ.
    Όσοι κάνετε παράπονα για τα εύκολα παιχνίδια βρείτε και παίξτε το Demon's Souls για PS3. Και όσοι είστε μαζοχιστές παίξτε το The Void για pc.

    ReplyDelete
  43. @ Kalamakias de tha mporousa na sumfwnisw poio polu me auta pou eipes. Gia mena to Warrior Within itan to pinaccle tis seiras, kai o Sandwraith mazi me to Dahaka itan duo ek twn pollwn epikwn xaraktirwn ana tin ufilio. Kai to Two Thrones itan ena xesimo sti mapa olwn twn fans pou agapisan ta alla duo. Ti na peis...

    @1451 to katanow filtate, apla prospathisa na diaxwrisw ti thesi mou. Kai pisteuw oti oi perissoteroi to thewroun KEWL na grafoun me greeklish, giati etsi exoun sunithisei ap'tis ateleiwtes wres chatting me allous xazous pou ta thewroun kewl. Ti na peis (x2)

    ReplyDelete
  44. Αν γουστάρεις παιχνιδάκια με παρέα τσέκαρε το buzz. είναι με ερωτήσεις γνώσεων. 1-8 άτομα είτε online είτε offline.

    Άλλο ένα γαμάτο για παρέα είναι το άγνωστο στους πολλούς είναι το mashed. Το μονο παιχνίδι που αναγκάστηκα να το ξαναγωράσω γιατί το πρώτο dvd σταμάτησε να παίζει απο τη χρήση. Και σύντομα με βλέπω να παραγγέλνω και το 3ο :P

    ReplyDelete
  45. Epaixes 2 paixnidia 3etias kai ena persino kai ta arxidia mas kouniountai. Gyrna pisw se auta pou egrafes pou prospathouses na to paixeis gamatos kai mhn prospatheis na to paixeis gamer, den eisai kan asteios.

    ReplyDelete
  46. Ψιτ...τούβλα....γράφτε ελληνικά γαμώ τον πάτο σας!

    ReplyDelete
  47. μεχρι να βγει Guitar Hero: Manowar εγω μποϋκοταρω!

    χαχαχα

    καλα οκ θα αγοραζα και τη ροττινγκ κραϊστ εκδοση :P

    ReplyDelete
  48. klarino hero me epytixies tou giwrgou magka... thelei pragmatika xrysa daktyla gia na to ''vgaleis''...

    ReplyDelete
  49. Ρε Mikeius εκατσες και επαιξες τον τελειωμένο καθηστεριμενο, που καιρος ειναι να παψει να υπαρχει, Βατμαν που απο οτι λες εχει " Λιτές, απέριττες, καυλωτικες, γαματες βιαιες κινησεις "...αν ειχες παιξει το Bayonetta θα καταλαβενες τον ορισμο των λεξεων που χρησιμοποιησες για να περιγραψεις το νεο game Batman και θα αναθεωρουσες τον ορισμο της καυλας και της ποροσης σε ενα παιχνιδι τοσο ποροτικο καυλοτικο ποζαρατο αστειο και μοναδικο σαν το Bayonetta....Αν δεν το εχεις δει....ριξτου μια ματια...δεν στην λεω...απλα ειπες τοσα καλα λογια για τοn Βρακμαν που πολυ θα ήθελα να δω τι θα πεις για το Bayonetta.

    ReplyDelete
  50. Το μποϊκοτάρω γράφεται με ι.

    ReplyDelete
  51. Δε ξέρω για τις άλλες κονσόλες, αλλά στο Wii μπορώ να βάλω δικά μου κομμάτια στον εξωτερικό σκληρό που έχω συνδέσει και τα παίζω "πειρατέ" από το Guitar Hero. Έτσι δε χρειάζεται να αλλάζω δισκάκια όλη την ώρα, ούτε καν να κανω load τα ξεχωριστά game ISOs από τον σκληρό.

    Έχω βάλει όλα τα κομμάτια των Guitar Hero: World Tour, Metallica, Van Halen, Greatest Hits, καθώς και όλα τα κομμάτια των Rock Band 2, Rock Band: AC/DC και Beatles Rock Band, και προσθέτω όλη την ώρα κι άλλα.

    Kωλολέει.

    ReplyDelete
  52. Μιχάλη ναι, το Batman γαμάει αλλά επί τη ευκαιρία ήθελα να ρωτήσω:

    Πώς και δεν έχεις γράψει review για το Dark Knight;

    Ναι, την ταινία λέω, αυτήν την ΜΑΛΑΚΙΑ που θέλει να την πάρουμε και στα σοβαρά...

    Απλά τό 'χα απορία τόσο καιρό και είπα να ρωτήσω τώρα...

    ReplyDelete
  53. Γιατί βλάκα δεν γράφει για τα θέματα που γουστάρεις ή όχι εσύ. Ζώο.

    Και ξέρω ότι έχω την άδεια του mikeius να κάνω quote τον αγαπητό μας maddox, σε άρθρο του σχετικά με τις προτάσεις των αναγνωστών του, 'I am a genius. You are not'.

    " Hey maddox write about snakes.

    ...And? What the hell am I supposed to say about snakes? Who gives a shit about them? Snakes are boring and lifeless creatures, barely showing signs of living, if you can call the slow, meandering bobbing motion of their heads from time to time "life." They just sit there all coiled up like a scaley pile of shit. The only cool thing a snake does is eat, which isn't that cool unless it's a live animal, and even then it's 1.5 seconds of action and 96 hours of digestion. Cut the foreplay and take a swallow already. You know what's cooler than watching snakes eat? Having sex. "

    alex

    ReplyDelete
  54. Ston apo panw Anonymous, agori mou, ama den sou arese to Dark Knight, eisai pragmatika ilithios. Kai eisai ilithios oxi epeidi de sou arese, alla epeidi to dilwneis mono kai mono gia na kaneis ti diafora kai na faneis "kontra sto kuma", eimai sigouros. To Dark knight AN MI TI ALLO itan gamato. Giati? Giati o Heath Ledger(RIP) epaikse enan Joker pou kseperase ton Jack Nicholson, tou opoiou i ermineia thewrountan i megisti twn megistwn ermineiwn tou Joker kai i opoia eixe meinei stin istoria tou Cinema. Otan loipon katafernei kapoios na kseperasei tetoio mutho kai tetoia ermineia, simainei oti GAMAEI, kai oti aksizei kai me to parapanw na tin pareis sta sovara. Trava des digimon loipon 15xrono zwo kai ase emas tous upoloipous na vlepoume malakies.

    ReplyDelete
  55. ΡΕ Mike γραψε για το dota ποσο μαλάκια ειναι...

    ReplyDelete
  56. Και ποιος στον πουτσο κραταει πρακτικα για τις ερμηνειες των joker διαχρονικα???

    ReplyDelete
  57. gamw th malakia sas edw kai 5-6 post. synexeia to idio:

    re maik grapse gia to dota poso malakia einai

    re mike pes gia to dota.

    ela re theiooo pare me pagwtooo klp klp klp klp.

    ante gamirhite. den yparxei paixnidi pou legete dota

    DOTA einai h pista. to game legete warcraft 3.

    nai loipon h dota einai malakia alla mporeite apla na mhn thn paizete de xreiazetai na to grapsei o mike gia na isxyei!

    ilithioi.

    ReplyDelete
  58. Το DOTA είναι modification, όχι πίστα. Είναι μία μίξη Warcraft 3 με RPG στοιχεία. Κοντρολάρεις μόνο έναν ήρωα που ανεβαίνει επίπεδα σκοτώνοντας τέρατα ή άλλους παίχτες.

    Όχι ότι το υπερασπίζομαι, δε το έχω παίξει ποτέ γιατί φαίνεται βαρετό. Just saying...

    ReplyDelete
  59. ahahahaha exei poli plaka o thunder cats!! ton exei latrepsei toso poli ton tipo edo pou ton iperaspizete sinexeia ! ahahahahahah

    ReplyDelete
  60. Sorry για το plug Mikeus & ρεστοι, απλά δοκιμάζω αμα φαίνεται το προφιλ μου στο blogspot. Pay no attention...

    ReplyDelete
  61. Sense the irony motherfuckers!

    (shinobi σε περιμενα πιο ευστροφο...)

    ReplyDelete
  62. Έτσι όλοι οι nerds! Συνεχίστε ζώα!

    Ρώτησα πώς και δεν έχει γραφτεί review και είπα ότι για μένα είναι μαλακία η ταινία άχρηστοι, δεν του είπα να γράψει αυτός ότι είναι μαλακία ντε και καλά.

    Alex πάρε τα αρχίδια μου καταρχήν, και άσε τον Maddox εκεί που κάθεται.

    Ανώνυμε March 9, 2010 8:32 PM βλάκα, που μπαίνεις στον κόπο να απαντάς σε 15χρονα, πάρε και εσύ τα αρχίδια μου και άσε τα επιχειρήματα του κώλου. Είναι καλή ταινία επειδή ο Ledger έπαιξε καλύτερα τον Joker από τον Nicholson;

    (σημ. ΟΧΙ, δεν τον έπαιξε καλύτερα).

    Shinobi παραφέρεσαι...

    ReplyDelete
  63. "με φωτεινή εξαίρεση αυτό εδώ το παρτσακλό.

    ΛΕΠΙΔΑ ΧΟΥΛΑ-ΧΟΥΠ; ΣΟΒΑΡΑ;"

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    καραμπινατη αντιγραφη

    οριστε το original:

    http://www.taraclark2000.com/xena%20warrior.jpg

    She was Xena, a mighty princess forged in the heat of battle
    αλαλαλαλαλαααααααλα!

    ReplyDelete
  64. Μια σημειωση:

    Ο Ledger επαιξε τον Joker οπως τον ηθελε ο Nolan
    Που κατα τη γνωμη μου αρκετες φορες απεχει απο τον κλασσικο Joker των κομικς, αλλα δικαιωνεται οταν FUCKING NURSE JOKER BLOWING UP HOSPITAL!...

    Ο Nicholson βαφτηκε ασπρος και επαιξε τον τρελλο Nicholson που παιζει σε ολες τις ταινιες με τον τρελο Nicholson. Βλεπε Shining, Anger Management, Batman, The Witches Of Eastwick κ.ο.κ.
    Ακομα και στο Easy Rider, στη σκηνη που μαστουρωνει, παιζει τον τρελο Nicholson.
    Δεν επαιξε τον Joker, η μαλλον επαιξε τον Joker διαφορετικα απο αλλους τρελους Nocholson ρολους οσο ο Danny Trejo επαιξε διαφορετικους ρολους στα Machete και Desperado (hint: bad ass with lots of blades in both).

    Δε εχει σχεση με το αν ηταν καλο η κακο το DK, κατα τη γνωμη μου αν και καλη ταινια ηταν λιγο κουραστικο σε μερικα σημεια.

    ReplyDelete
  65. Apaixtos. I alitheia einai oti ta xalasan ta guitar hero. Apo Slayer kai Lamb of God to girisan se Foo Fighters kai Blink. Pantos tin epomeni fora tha ithela ena review gia Mass Effect 2 kai ta podosfaioeidi. Eidika gia to Pro pou to kanan kata tin gnomi mou tou petamatou.

    ReplyDelete
  66. Ρε φλώρε Mikeius ξέρεις τι είσαι;;;

    CASUAL GAMER!

    Ξεφτίλα βλάκα hipsterά!

    ReplyDelete
  67. Frets on Fire !!!!!!!!! exw katebasei 15 gb apo tragoudia .Re mages na bgei k drum Set gia Pc kai auto htan!!!!!!

    ReplyDelete
  68. Anonymous των 2:12
    ξέρεις τι είσαι;

    Θύμα των videogames.

    Τι κερδίζεις άμα είσαι hardcore gamer? τίποτα απολύτως. Μάλιστα με τον έξτρα χρόνο που χάνεις, χάνεις ταυτόχρονα και χρήμα, μόρφωση, παρέα και υγεία. Γιατί αυτά θα μπορούσες να ασχοληθείς να βελτιώσεις στον έξτρα χρόνο που σε καθιστά HARDCORE.

    Θες να μάθεις κάτι άλλο; Όλα τα παλιά παιχνίδια, τα Pacman, Space Invaders, Zork, Space Wars, Centipede, Super Mario Brothers, αυτά που σε καθιστούν εξ'ορισμού HARDCORE επειδή από τότε έπαιζες παιχνίδια ενώ οι υπόλοιποι έξυναν τη μύτη τους και έτρωγαν τις μύξες, σήμερα θα χαρακτηρίζονταν από άτομα σαν κι εσένα ως casual.

    Και ξέρεις γιατί;
    Γιατί είσαι Overachieving Hipster Wannabe...

    ReplyDelete
  69. Αυτή είναι η συνέχεια του πρόσφατου παιχνιδο-άρθρου και εξακολουθεί να απευθύνεται σε videogame nerds ΜΟΝΟ!

    Αντε desaad... το μπουλο.

    ReplyDelete
  70. Ρε φλώρε Mikeius ξέρεις τι είσαι;;;

    CASUAL GAMER!

    Ξεφτίλα βλάκα hipsterά!



    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!

    Ακου λεει δεν τον συγκινουν τα RPG!!!
    Ε δεν ειμαστε καλα! Gamer δεν τον συγκινουν RPG.

    ΑΣΧΕΤΕ

    ReplyDelete
  71. ΛΑΘΟΤΑΤΟΣMarch 10, 2010 at 4:47 AM

    Oποιος δεν παιζει rpg δεν μπορει να ονομαστει gamer.Οποιος ομως παιζει εμετικα mmo rpg μπορει να ονομαστει παρθενος.

    ΑΣΧΕΤΕ

    ReplyDelete
  72. stealth games ftw re...

    hitman, splinter cell, kai ksero psomi

    ReplyDelete
  73. Ποιος μιλησε για mmo?

    Αντε την ειπες την εξυπναδα σου ε?

    ΗΛΙΘΙΕ

    ReplyDelete
  74. ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣMarch 10, 2010 at 10:10 AM

    και εκει που το μπλογκ ειχε γινει σοβαροτατο με εγκυκλοπαιδικο περιεχομενο, νατο παλι που εγινε για 15χρονους. Ασε τα κωλοπαιχνιδα ρε Μιχαλη, δεν μπορω να σου πω οτι αντιγραφεις το Μαντοξ.

    ReplyDelete
  75. Μια ερωτηση. RPG ειναι τα παιχνιδια τυπου DIABLO κλπ. στα οποια δεν εχεις τον ελεγχο του χαρακτηρα σου (απλα επιλεγεις με το ποντικι που θα παει και του λες που να σκωτωσει ) και ανεβένεις επίπεδα ???? .

    Τοτε hipsterades ειστε εσεις ρε ΖΩΑ!!!

    ZELDA RULEZ!!!!!

    Α και να μην ξεχασω . TA ADVENTURE GAMES ΓΑΜΑΝΕ!!!! Σε βαζουν να σκεφτείς και λιγο να βγαλεις το πιθήκι απο μεσα σου και να γίνεις επιτελους σκεπτομενος άνθρωπος.
    Βλήτα!! ΟΥΣΤ!!!


    FULL THROTTLE

    RIVEN

    MONKEY ISLAND

    GRIM FANDANGO

    κλπ .

    ReplyDelete
  76. mike grapse gia to pro poso gamato einai! (gia na goustarei o filos mou o Λ shinobi Λ)

    ReplyDelete
  77. Σε όσους παιζουν τα παντα ολα και μας πρηζουν τα αρχιδια γιατι δεν ξερουμε ποιος ειναι ο ταδε μαλακας απο το καθε ενα rpg, stealth, fps game έχω να πω get a life! Τα games υποτιθεται οτι τα παιζουμε για να περναμε καλα στον ελευθερο χρονο μας κι οχι να φτιαχνουμε χρονο γι' αυτα. Αν δεν το διασκεδαζετε και σας εχουν γινει ψυχωση καπου εχετε χασει το νοημα. Ναι ρε ειμαι casual gamer, sorry κιολας που εχω κι αλλα πραγματα να ασχοληθω...

    PS: Πες ρε Mike για το nba 2k10 ποσο γαματο ειναι. Και τελικα fifa 10 ή pro?

    ReplyDelete
  78. kalo kai to pro alla eimai tou street fighter ;)

    ReplyDelete
  79. PRO gia to gamwto. giati den tous ta skase tsampa h mpastardh E.A .

    ReplyDelete
  80. Χεζούς ντεΣααντ, ποιος σου είπε αγόρι μου ότι παίζω παιχνίδια;
    Επίσης, ποιος σου είπε ότι με ενδιαφέρουν τα: χρήμα/μόρφωση/παρέα/υγεία;
    Επίσης, άντε γαμήσου και συ και τα ηλίθια sub-par σκίτσα σου!!!

    ReplyDelete
  81. Εγώ προτιμώ το rebet hero ,Για του λόγου το αληθές δες παρακάτω

    http://www.youtube.com/watch?v=PoAudsewFPw

    ReplyDelete
  82. Ανονυμους
    τα ηλίθια sup-par σκίτσα μου δίνουν λεφτά. Κανονικά λεφτά, όχι εικονικά.

    Άμα δε σε ενδιαφέρουν το χρήμα, η μόρφωση η παρέα και η υγεία ΚΑΙ δε παιζεις καν κανα παιχνίδι να περάσεις το χρόνο σου τότε είσαι κυριολεκτικά και εξ'ορισμού χαμένο κορμί. Και την άποψη μου για τα χαμένα κορμιά μπορείς να τη βρείς εδώ.

    http://img94.imageshack.us/img94/2083/77771380.jpg

    Βάλε όσα θαυμαστικά θες, το ίδιο loser θα'σαι.

    ReplyDelete
  83. Γιατί ρε παιδιά όλοι οι αποτυχημένοι ντεμέκ "καλλιτέχνες" έχουν τέτοιο κόμπλεξ με τη μόρφωση;

    Πάρε τώρα το ξυρισμένο και περιτμημένο παπαράκι σου και τράβα αγόρασε φίλους και υγεία με τα κανονικά σου λεφτά -αν φτάνουν και για τα 2- ανόητε hipsterotrendουλα!

    ReplyDelete
  84. Gamer My Ass πήγαινε να tagάρεις τον εαυτό σου σε καμιά φωτογραφία του facebook. Περαιτέρω σχόλια που θα επιχειρούν να πλήξουν την gaming κοινότητα, θα αντιμετωπίζονται με βάναυσες ροπαλιές.

    ReplyDelete
  85. ρε βλακα desaad κατι τυπακια σαν και εσενα μου σπανε τοσο πολυ τ αρχιδια που απλα δεν μπορω να το βουλωσω! Ακου το βλακαμι!για να μην εισαι χαμενο κορμι πρεπει να σε ενδιαφερουν τα λεφτα και μορφωση. τι λες ρε καραγιοζη? χερω αμορφωτους εργατες των 3 και 60 που εχουν μεγαλωσει παιδια και εχουν κουτελο σαφως καθαροτερο απ το δικο σου γυαλισμενε καλλιτεχνη της πουτσας... χαμενα κορμια? να σου πω εγω τι ειναι χαμενο κορμι. χαμενο κορμι ειναι καποιος που για δουλεια σκιτσαρει. και μεχρι να πιασουν τοπο τα σκιτσα του τρωει τα λεφτα του μπαμπα.οποτε βουλωσε το μπουρδελακι που εχεις για στομα και αν δεν εισαι πουστρακος οπως παραπεμπουν και τα 2 σκελη του nick σου πηγαινε κλαψε για τοτε που εκεινο το χαμενο κορμι κοιταγε την γκομενα σου και δεν εκανες τιποτα γτ εισαι κοτ εεε πολιτισμενος και μορφωμενος

    ReplyDelete
  86. ας χερεις όσους αμόρφωτους θες.

    Μάθε πρώτα να διαβάζεις ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα μηνύματα, και να μη τα αφήνεις στη μέση ρε βλαδιβοΣΤΟΚΕ, γιατί όχι μόνο καταλαβαίνεις τα μισά, κι αυτά λάθος τα πιάνεις.

    Το κούτελο το δικό μου αν είναι καθαρό ή όχι το ξέρω μόνο εγώ. Τι νομίζεις, ότι είδες δύο τρεις μαλακίτσες που έχω ποστάρει σε ιστοσελίδα και με ξέρεις κι από χτές; Ή ότι κάνω μόνο αυτό για δουλειά; Το να μπορεί κανείς να κάνει κάτι για να κερδίσει το ψωμί του και να μη το κάνει για να μη κριτικάρεται αρνητικά είναι απλή καραγκιοζιά. Το να θες και να μη μπορείς δεν είναι ντροπή, αλλά το να μπορείς και να μη θες να καλυτερέψεις σε οποιαδήποτε πτυχή σου είναι ΝΤΡΟΠΗ. Και όσοι δε ντρέπονται, όσοι προτιμούν να παραμένουν κούτσουρα, ενώ τους δίνεται κάθε ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι ως άτομα, σε οποιονδήποτε τομέα, είτε είναι μόρφωση (όχι εκπαίδευση ρε ζώον), είτε υγεία (όχι ομορφιά ρε ηλίθιε), είτε κοινωνικότητα (οικογένεια και φίλους, όχι γνωστούς και κοννέ ρε κουτορνίθι), είναι
    χαμένα.
    κορμιά.
    Άμα είσαι εικοσικάτι και γουστάρεις να παραμένεις στον εγκέφαλο και τις ευθύνες όπως ήσουν δώδεκα, είσαι
    χαμένο.
    κορμί.

    Τράβα ζήτα λεφτά απ τον μπαμπά σου να πάρεις το τραμ να με βρεις αν τσαντίστηκες. Εγώ σταμάτησα να εξαρτιέμαι από άλλους από τα 19.

    βλακέντιε.

    ReplyDelete
  87. DeSaad απο «σοβαρούς» ανθρώπους έγιναν οι μεγαλύτερες ζημιές. Βέβαια αυτό δεν καθιστά τους «ασόβαρους» αθώους. Καρκίνος οι μεν, καρκίνος και οι δε.

    ReplyDelete
  88. "Και ποιος στον πουτσο κραταει πρακτικα για τις ερμηνειες των joker διαχρονικα?"

    Opoiosdipote cinefil.


    "Ο Ledger επαιξε τον Joker οπως τον ηθελε ο Nolan
    Που κατα τη γνωμη μου αρκετες φορες απεχει απο τον κλασσικο Joker των κομικς, αλλα δικαιωνεται οταν FUCKING NURSE JOKER BLOWING UP HOSPITAL!"

    Akrivws, epaikse Joker o opoios apexei apton Joker twn komiks kai o opoios itan FUCKING KAI GAMW!
    O Nicholson epaikse ton trelo Joker pou plisiaze polu auton twn komiks k giauto itan toso gamatos.

    "Μια ερωτηση. RPG ειναι τα παιχνιδια τυπου DIABLO κλπ. στα οποια δεν εχεις τον ελεγχο του χαρακτηρα σου (απλα επιλεγεις με το ποντικι που θα παει και του λες που να σκωτωσει ) και ανεβένεις επίπεδα ???? .

    Τοτε hipsterades ειστε εσεις ρε ΖΩΑ!!!"

    Otan ksekinas me erwtisi kai xwris na pareis apantisi arxizeis kai krineis upothetontas oti auto pou rwtises isxuei(apo monos sou)tote eisai ilithios. Kai mi mas to paizeis eksupnos gt den eisai o monos p exei paiksei RIVEN kai MYST klp. Ama thes na deis ti simainei true RPG katevase Sega Genesis Emulator kai paikse ECCO THE DOLPHIN kai ECCO TIDES OF TIME kai ela na mou peis an ta RPG einai gia hipsterades ilithio zwo. An ta termatiseis pote (XWRIS SAVE KAI LOAD TOU EMULATOR OPWS TA PAIZAME STO SEGA)


    "Το να μπορεί κανείς να κάνει κάτι για να κερδίσει το ψωμί του και να μη το κάνει για να μη κριτικάρεται αρνητικά είναι απλή καραγκιοζιά"

    Tote pigaine ekdwsou Desaad, de nomizw na pairneis poio polla lefta ap'oti ama poulages to kwlaraki sou sti Suggrou. Einai anavathmisi loipon. Giati de to kaneis? Fovasai mi se kritikaroun arnitika? VLAKA

    ReplyDelete
  89. Ola kala mikeius,alla ena einai to paixnidi.Pro kai ta myala sta kagela

    ReplyDelete
  90. Tou prixate ta arxidia me to grapse ekeino kai epese to epipedo me post gia videopaixnidia!Re,ante gamithite an de sas aresei kai gyriste meta

    ReplyDelete
  91. Μιχαλη γραψε ρε και για τους κωλοελληνες ενα follow-up ρε.

    Οχι μονο μας πρηξανε με την θιγμενη τους αξιοπρεπεια του κωλου, αλλα εχουν γαμηθει και στις πορειες παναθεμα τους.

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ τα ΛΑΜΟΓΙΑ οι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!

    ReplyDelete
  92. nai, wraia ta games, kai c kala ta les alla oxi kai "Κάτι τέτοιες αναμετρήσεις έκαναν το τσουτσουνι μου να σαλιώνει στην άκρη."!!! Poso nerd eisai re file??
    Fanatiki anagnwstria sou btw..

    ReplyDelete
  93. Το SC μπορει να εχει οπλα. αλλα, οπως λες, no αιμα... Οποτε DOA και παλι DOA (κι ας μην εχει ουτε αυτο :P).
    Ασε που για να ξεκλειδωσεις ολες τις εμφανισεις στο 3 πρεπει να πετσωσεις πιο πολυ κι απο γαλα κλεισμενο στην αποθηκη για μια δεκαετια. Αυτο ειναι το φοβερα εθιστικο!!!

    ReplyDelete
  94. Anonymous 5:21
    Μπα, δε πουλαω το κορμι μου γιατι δε γουσταρω να δωσω κώλο κιόλας. Άσε που δε ξέρεις τι μπορεί να κολλήσεις. Και άσε που είμαι και σκατόφατσα και δε θα ερχόνταν κανείς. Αλλά αφού τα ξέρεις τα κατατόπια και δε κολλάς, γιατί δε πας να δοκιμάσεις τη τύχη σου εσύ;

    1451
    οι μεγαλύτερες ζημιές έγιναν από ψεύτες, σοβαρούς και μη. Πάντα. Που έλεγαν ένα υπέρ των άλλων, και έκαναν μετά άλλο υπέρ του εαυτού τους.
    Και ποτέ δεν είπα ότι είμαι σοβαρός ή μη σοβαρός. Κανείς δε μπορεί να είναι πάντα σοβαρός ή ποτέ σοβαρός.

    Αλλά μερικές φορές το μαύρο είναι μαύρο και το άσπρο άσπρο.

    Εδώ άρχισε η μαλακία συζήτηση γιατί είπε το ζώον τον άλλον casual gamer, λες και είναι βρισιά ενώ το να είσαι hardcore gamer ευλογία. Αυτές οι μαλακίες περί διαχωρισμού των δύο άρχισαν στις αρχές του WoW, Εverquest, MuOnline και των αλλων ΜΜΟ, όπου το βιβλιαράκι έλεγε μέσα ότι το παιχνίδι είναι και για casual (2-3 hours of playing per day) και για hardcore gamers (4-8 hours of playing per day).

    Όχι το πόσα κουμπιά χρειάζεται ένα παιχνίδι για να το χειριστείς.
    Όχι το τι μηχάνημα χρειάζεται για να το τρέξεις.
    Όχι το τι ψάξιμο χρειάζεται για να μάθεις για την ύπαρξη του παιχνιδιού.
    Αυτά ήταν μαλακίες που πίστευαν όσοι παίζανε παλιότερα Grim Fandango, Flight Simulator, Doom, Digger, Monkey Island και άλλα διαμάντια του είδους τους.

    Όχι, κατά τη Blizzard, και τις ιστοσελίδες που εκπέμπανε τις ίδιες μαλακίες από τότε, hardcore gamer είναι αυτός που αφιερώνει εξάωρα και οχτάωρα κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι.

    Βάλε ένα εφτάωρο ύπνου που χρειάζεται ο άνθρωπος να κοιμηθεί. Βάλε ένα ενιάωρο μέσο όρο στη δουλειά με τη μετακίνηση και πίσω. Έχουμε 16 ώρες και μας μένουν 8 ώρες ελεύθερες να κάνεις όλα τα υπόλοιπα. Να φας, να κατουρήσεις/χέσεις, να περπατήσεις, να μιλήσεις με έναν άλλον άνθρωπο, να διαβάσεις κάτι, να ακούσεις καμια μουσική, να πηδήξεις το έτερον ήμισυ ή/και να τραβήξεις καμία μαλακία.

    ΑΜΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙZΕΙΣ MONO VIDEO GAMES ΣΕ ΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ HARDCORE GAMER.
    ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ.

    ReplyDelete
  95. Ρε Ανώνυμε March 8, 2010 7:15 PM, τι κρυφές αναφορές σε SoaD; Το chop suey είναι από το απόλυτο χιτάκι τους, το ξέρει μέχρι και ο κάθε άκυρος.

    Με αφορμή το guitar hero, πώς και δεν αναφέρθηκε κανείς στους θλιβερούς καθυστέρες που νομίζουν πως επειδή το σκορ τους φτάνει στο +oo σε κάποιο τραγούδι, στο επίπεδο "Dante's Inferno" νομίζουν ότι κοντράρουν άνετα κορυφαίους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ κιθαρίστες;

    Μιχαλάκη γράψε τίποτα για το Batletoads. Κι άμα κατάλαβες, κατάλαβες.

    ReplyDelete
  96. Απλώς να ξεκαθαρίσω οτι για μένα δεν υφίσταται διαχωρισμός μεταξύ hardcore και casual gamer. Υπάρχουν hardcore και casual παιχνίδια και κάποιος που σήμερα παίζει casual(επειδή έχει περιορισμένο χρόνο ή είναι εξαντλημένος) αύριο θα παίζει hardcore games(επειδή έτσι γουστάρει).
    Είναι γελοίο εκ μέρους μας και υποτιμητικό για τους ανθρώπους, να διαχωρίζονται ανάλογα με το είδος παιχνιδιών που παίζουν ή την πλατφόρμα που προτιμούν.
    Παρ' όλα αυτά, αν κάποιος επιλέγει να παίζει 25 ώρες το 24ωρο δεν θα τον κρίνω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι γουστάρει(αρκεί να μην βλάπτει τους γύρω του κτλ κτλ)

    ReplyDelete
  97. Jesus Desaad:
    Egw den exw logo na paw giati DE GOUSTARW. Esu eisai o eksupnos pou eipes

    "Το να μπορεί κανείς να κάνει κάτι για να κερδίσει το ψωμί του και να μη το κάνει για να μη κριτικάρεται αρνητικά είναι απλή καραγκιοζιά"

    kai to thewrises kanona. Auto pou prospathw na sou eksigisw einai oti auto pou eipes proigoumenws oti to na mporeis kai na mi thes einai NTROPI einai MALAKIA kai mia terastia GENIKEUSI. Giati opws katalaves sto paradeigma pou anefera na pas suggrou upirxan logikoi logoi pou den itheles uparxoun kai alloi paragontes pou sumvalloun sto na mi thes. Mi petas loipon paparies tou stul

    Το να θες και να μη μπορείς δεν είναι ντροπή, αλλά το να μπορείς και να μη θες να καλυτερέψεις σε οποιαδήποτε πτυχή σου είναι ΝΤΡΟΠΗ
    einai vlakwdis genikeusi pou de mporeis na ti stirikseis oute kata 50% giati uparxoun 32904549385032498 paradeigmata na sou pane kontra. Alliws pigaine pes stous anthrwpous sta xwria pou armegoun katsikes, i se enan opoiondipote agroti oti einai xamena kormia epeidi de THELOUN na morfwthoun parapanw kai tous arkei auto pou kanoun. understand? Elpizw.

    o Anonymous twn 5:21

    ReplyDelete
  98. nerdoulaaa??? e nerdoula?? nai se sena milao vlaka mikeuis.. ante twra na travikseis malakia me tis tsonta tis tzoulias flore..

    ReplyDelete
  99. Ανώνυμε είσαι αποτυχημένο τρολ.
    Όπου και να είσαι, ότι δουλειά και να κάνεις, αν έχεις ελεύθερο χρόνο και δε τον αξιοποιείς στο έπακρο του είσαι χαμένο κορμί και σπατάλη του DNA των γονιών σου.

    Και όχι, το να γκανκάρεις το boss στο ΜΜΟ για την υπόλοιπη ζωή σου δεν είναι αξιοποίηση. Είναι σπατάλη.

    Άλλο να παίξεις μία δύο ώρες να ξελαμπικάρεις από το κάψιμο της δουλειάς. Άλλο να πεις μία μέρα που δε δουλεύεις, "screw it. ΣΗΜΕΡΑ θα παίξω μόνο παιχνίδια".

    Και άλλο να γυρνάς απο τη δουλειά και να παίζεις μόνο παιχνίδια μέχρι να κοιμηθείς για να δουλέψεις αύριο, για την υπόλοιπη ζωή σου. Γιατί τότε δε διαφέρεις σε τίποτε από έναν χιμπατζή και ανήκεις σε ζωολογικό κήπο, όχι σε σπίτι.

    ReplyDelete
  100. battletoads
    vatraxoninjakia??

    XAAXXAXAXAX malakioula.

    ReplyDelete
  101. shinobi πιτσιρίκο, καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται μαλακία το battletoads. Μπορώ να το δικαιολογήσω μάλιστα, νομίζεις ότι είσαι troll αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζεις τις απόκρυφες τεχνικές και σκοτεινές πλευρές του trolling, δεν έχεις επισκεφθεί διαδικτυακά μέρη τόσο βρωμερά που δεν θα άντεχες ούτε 2 λεπτά και θα τρελαινόσουν. Αυτό όμως είναι καλό γιατί όσο δεν γνωρίζεις τους πραγματικούς χώρους σύναξης και τις πραγματικές τεχνικές των Trolls, τόσο δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τι εκπροσωπεί το Battletoads. Και το ερώτημα αυτό αν και στην αρχή θα σου φαντάζει αδιάφορο, στη πορεία θα αρχίσει να σε καίει. Μάταια θα αναζητάς την απάντηση. Και το ερώτημα θα σε καίει όλο και πιο πολύ, θα σε τρώει από μέσα. Αυτό λέγεται καρκίνος.

    ReplyDelete
  102. oxi rpg einai ta role playing games kai mporeis na ta paizeis sthn prwtogonh (yperoxh kata th gnwmh mou) morfh tous. me molyvi kai xarti. D&D.

    epeishs den katalavainw katholou ton sysxetismo hipster-diablo. :/

    ReplyDelete
  103. de me kaiei kamia apantish giati den kanw kapoia erwtish. kserw to battletoads to exw paiksei kai einai malakioula oute malakiara pou de thelw na ksanantikrisw alla oute kati pou tha ksanaepaiza eytyxismenos.! mantepse giati! xalia sxedio xalia kinhsh xalia istoria. profanws me ksereis kai oxi apla me ksereis eisai kai dipla mou kai etsi vlepeis tis istoselides pou episkeptomai :/ ok nai den mpainw se istoselides me poly vrwmiko peiriexomeno. eytyxws gia mena. alla trollara eimai :)

    trava termatise to final fight me 3x50drx kai ystera ela na mou ksanamiliseis kourada.

    ReplyDelete
  104. Ηλίθιε κοπρολάγνε Χεζούς άσε τα φιλοσοφικά και προσπάθησε να καταλάβεις κάτι με το ποντικίσιο μυαλουδάκι σου. Σπατάλη και χάσιμο χρόνου είναι να ασχολείται κανείς με πράγματα που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. Κατάλαβες;

    Και ναι, δεν είπα ότι είναι κακό να είσαι CASUAL GAMER, απλώς εσύ και κάποια άλλα προϊόντα αιμομιξίας θεωρήσατε ότι το είπα υποτιμητικά.
    Σκάσε τώρα και τράβα σοβάτισε κανένα τοίχο νομίζοντας ότι κάνεις τέχνη.

    Είναι απορίας άξιο πώς ένα άτομο τόσο δήθεν - τοπ ντεμέκ μπούρδας και κοτσάνας κάθεται και διαβάζει το μπλογκ του mikeius και δεν έχει αυτοκτονήσει ακόμα.

    ReplyDelete
  105. shinobi ευχαρίστως να το τερματίσω αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, ήξερα ότι εσύ έχεις καύλα με το παρελθόν αλλά ρε shinobi έχεις μείνει πίσω. Πλέον έχουμε ευρώ ρε πουτανόσπερμα και ως γνωστόν ότι έκανε 50 δραχμές πλέον κάνει 50 cents, έχουμε δηλαδή 3 x 50 cents = 1,50 euro. Από το να ψάχνω arcade και να δίνω 1,50 euro καλύτερα να τα δώσω στη μάνα σου και να τη πηδήξω, θα μου μείνει και 1 ευρώ.

    ReplyDelete
  106. XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA

    entaksei ok loipon. termatise to cadilac and dinosaurs me 1 euro :)

    episis edw kai xronia yparxei to MAME.

    ReplyDelete
  107. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  108. Και εκει που λεω δε γινεται να δειξει πιο ηλίθιος, έρχεται να αποδείξει περίτρανα το αντίθετο...

    Ρε ανώνυμε τράβα μάθε καμια προσβολή της προκοπής, που επειδή έμαθες τις λέξεις σκατό πουτάνα και γαμήσι νομίζεις ότι έγινες και ο Αριστοφάνης, και με την ευκαιρία φάε και καμια μπανάνα που θα μιλήσεις για τέχνη επειδή είδες δύο γελοιογραφίες για τη ματαιότητα της. Κάτσε να σπαταλάς τη ζωή σου επειδή γουστάρεις. Γιάυτό σε έφτιαξαν οι γονείς σου, αν το έκαναν επίτηδες δηλαδή: για να χάνεις το χρόνο σου μέρα με τη μέρα.

    ReplyDelete
  109. Κάνε ριβιού για το FF XIII μη σου γαμήσω καμία παναγία.

    Και βάλτου 9 στα 10 μη σε σοδομίσω.

    ReplyDelete
  110. Δεν είπα ποτέ τις λέξεις "σκατό", "πουτάνα" και "γαμήσι" στα προηγούμενα ποστς μου.
    Η τελευταία σου ανάρτηση δείχνει απλώς ότι έχεις λίωσει στα γαμήσια με κάποια σκατοπουτάνα που τη λένε Αριστοφάνη.

    Επίσης ο Yoda gamay.

    ReplyDelete
  111. Jesus, ai sto diaolo re kwlozwara pou irthes se blog me name faeenamalaka na pouliseis filosofia kai na mas kaneis mathimata peri darvinismou. Poios eisai esu pou tha krineis poios einai aksio i xameno kormi kai pou ksereis esu ti skata exei perasei sti zwi tou o kathenas? Trava dese kamia petra sto laimo sou kai vouta sti thalassa stoke. Pou egines kai kritis tou swstou kai tou lathous.

    Astadiala giname oloi dikastes.

    PS: Kai alli fora mi diagrafeis post epeidi skeftikes argotera kati poio eksupno na peis. Stoke.

    ReplyDelete
  112. I AM THE LAW. (me neapolitikh paoktsidiki stravostomia)

    ReplyDelete
  113. από TVXS.gr:
    Διάβασα πως ο συνήγορος του κου Κορκονέα (μου διαφεύγει το όνομα του συνηγόρου) θα ασκήσει…αγωγή κατά της Μητέρας του φονευμένου από τον πελάτη του υιού της.
    Θίχθηκε –λέει- επειδή η Μητέρα τον αποκάλεσε «ηθικό φονιά» του ήδη νεκρού παιδιού της.
    Περιμένω πόστ ...Μιχάλης απο Ηράκλειο

    ReplyDelete
  114. Λ shinobi Λ να σε ρωτησω κατι ασχετο.Ειπες πριν οτι η EA τα εσκασε στην ΚONAMI.Το ειπες για πλακα η οντως το εχεις διαβασει καπου αυτο?

    Y.Γ.:sorry που ρωταω απο εδω αλλα πατοντας πανω στο ονομα σου δε με παραπεμπει στο profile σου για να σου εστελνα P.M.

    ReplyDelete
  115. Αυτή είναι η συνέχεια του πρόσφατου παιχνιδο-άρθρου και εξακολουθεί να απευθύνεται σε videogame nerds ΜΟΝΟ!

    Αντε desaad... το μπουλο.<--------------------------- Δεν το ειδες αυτο ρε ΒΛΑΚΑ?


    αν έχεις ελεύθερο χρόνο και δε τον αξιοποιείς στο έπακρο του είσαι χαμένο κορμί και σπατάλη του DNA των γονιών σου.<------------- Οντως, εσυ αξιοποιεις τον ελευθερο σου χρονο στο επακρο δηλαδη γραφοντας εδω...

    ΜΑΛΑΚΑΣ alert

    ReplyDelete
  116. Shinobi γαμησε τους ολους ρε!


    Ξερεις ποιος ειμαι...

    ReplyDelete
  117. Μιχαλη απο Ηρακλειο... περιμενε...

    Εν τω μεταξυ καντε κανα κονε εκει στα Χανια (κοντα ειναι) μπας και σταματησετε ολους τους προβοκατορες που εχετε...

    Αντε, και με το καλο η Κρητη πρωτευουσα του Ισραηλ...

    ReplyDelete
  118. slamsoze gia thn E.A doulepsan gia to Fifa2010 programmatistes pou ergazontan gia thn KONAMI sto pro2009. twra an thes onomata sorry alla den ta thymamai to eixa diavasei otan eixe kykloforisei to fifa2010.

    den peirazei to exw kleisto to blog giati to kanw kati metamosxeuseis.

    kserw poios eisai. eides me katigoroun oute den eimai kalh trollara :( mallon prepei na arxisw na ginomai kako paidi kai na vrizw manoules :/ san na exw hsyxasei. mhpws na metanasteusw sto hlektriko rekviem? :P:P:P

    ReplyDelete
  119. oi kritikoi para tous malakoprovokatores einai panw apola ellhnes kai ellhnares eite sas aresei eite oxi kai to ellhnares den to lew eirwnika opws to xrisimopoioun kapoioi :)

    ReplyDelete
  120. Οχι ρε, που να τρεχεις.

    Ουτε μανες ουτε τιποτα. Δεν χρειαζεται.
    Εδω, με πυγμη και επιχειρηματα!

    ReplyDelete
  121. :P ekei akousa einai flwroi! exw eukolh douleia!

    ase pou eida ena post pou poly me xaropoihse!

    ti leei filaraki tou xontrou?

    ReplyDelete
  122. Δεν ξερω αν το παρεξηγησες η αν το λες ειρωνικα, παντως ειναι γεγονος...

    Η Κρητη ειναι στο ματι πολλων, ειδικα σε αυτων που νομιζουν οτι ο Μινωικος πολιτισμος ηταν δικος τους... Αρχιδια αποσιωποιητικα============Εβραιοι.

    Μιχαλη Κρητικε... αν δεν κανετε τιποτα εκει κατω... 1ο βημα ανεξαρτητοποιηση 2ο "επανενωση" με τη "μητερα πατριδα"...

    ReplyDelete
  123. Δεν κοζαρω το ποστ που λες δεν μπαινω εκει.

    Φιλαρακι του Shinobi ειπαμε...:)

    ReplyDelete
  124. an eisai to filaraki tou xontrou. dwse mou tropo na epikinonisw kai na se pw ena ''asteio'' skiniko.

    ReplyDelete
  125. tou shinobi estw :P:P

    ReplyDelete
  126. Πες το εδω που κολλας?

    ReplyDelete
  127. xAXaxax GUITAR HERO BURZUM LEEI, KLAIWW. GAMW TI NEKRI MANA TOU SHINOBI DILADI. SKATA STON TAFO TIS

    ReplyDelete
  128. Σκασε ρε βλακα ανωνυμε εσυ που πεταγεσαι γελοιε.

    Αντε πεσε για υπνο καραγκιοζη απλυτε.

    ReplyDelete
  129. persi se mathima ''istorias ths texnhs'' h kathigitria mas elege oti oi krites den einai aytoxthones. trelainomai egw san gnwsto fasistomoutro. kai thn rwtaw apo pou htan an den htan autoxthones. me leei. eeee den kserw tha sto apantisw thn allh evdomada omws. perimenw o kahmenos mia vdomada na akousw thn super tapa apantish pou tha me kanei rentikolo. erxete h mera kai leei shinobi esy de me rwtises? nai thn lew!! to vrikate? nai me leei! kai apo pou htan? me leei oi krhtes htan apo thn lιvyh. malista lew. kai giati den htan mauroi? (kai giati stis anaparastaseis tous htan mono hmimauroi kai malista mono oi antres gia na tous ksexwrizoun stis toixografies apo tis gynaikes.) gloup tha sou apantisw thn alh evdomada...

    ntaksei kserw oti den eimai epistimonas alla pistepsa gia mia stigmh pws mporoun na mou lysoun tis mh epistimonikes mou aporeies.

    ReplyDelete
  130. Thanx Shinobi!!!οχι ενταξει δε θελω ονοματα!!Ετσι εξηγηται γιατι εχει καταντησει ετσι το ΠΡΟ και εχει γινει ισαξιο του το ΦΙΦΑ!!!!

    ReplyDelete
  131. Γαμησε τα.

    Ναι, πες της, αυτοι δεν ηξεραν απο που ειναι, ξερει αυτη ομως. Για αυτο το εγραψαν και στο δισκο της Φαιστου αλλωστε...

    Η αυτο, η το προφανες = Ηταν φασιστες και αυτοι...


    ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.
    Εχουνε φτασει να θεωρουνε οτιδηποτε κατα των Ελληνων προοδευτικο και σημαδι ... ανοιχτομυαλιας...

    Βεβαια, που να μπουν στον κοπο να μαθουν ιστορια... Λενε απλα τα αντιθετα απο οτι και να ακουσουν και νομιζουν οτι οχι μονο ειναι ειδημονες αλλα οτι εχουν και αναθεωρητικη αποψη κιολας.

    ReplyDelete
  132. poustozwa! den peirazei omws giati oti trollarisma den katafernw na kanw edw to kanw sthn pragmatikotita.

    kapoios prepei na kanei th dyskolh douleia ts ts ts.

    ReplyDelete
  133. Επισης, πριν πανε οι Λυβιοι στην Κρητη, προφανως και ηταν... ακατοικητη, πες της!

    ReplyDelete
  134. auto pou eipes peri kriths pantws exei akoustei para poly kai an to akouw egw syxna kai apo pio palia pou eimai apo thessaloniki fantazomai oti oi idioi oi kritikoi apla to gnwrizoun kai to anexontai...

    ReplyDelete
  135. Ουτε γνωριζουν ουτε ανεχονται ουτε ειναι τυχαιο οτι γινονται συνεχεια παρομοια εκει...

    sorry για το υφος κιολας

    Τα Χανια εχουν 150.000 κατοικους περιπου και η προβοκατσια παει συννεφο.
    Εκτος, βεβαια, αν και σε μια μικρη σχετικα πολη ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να αποκαλυψει αυτη την περιθωριακη κλικα που ευθυνεται...

    Ουτε καν ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ποιοι ευθυνονται για την τελευταια προβοκατσια...

    ReplyDelete
  136. ΣΚΑΤΑ.

    Αστο. Οσο υπαρχουν μαλακες σαν τον φιλο σου που εχει το blog... φεξε μου και γλυστρισα...

    ReplyDelete
  137. Μιχαλη γραψε ρε και για τους κωλοελληνες ενα follow-up ρε.

    Οχι μονο μας πρηξανε με την θιγμενη τους αξιοπρεπεια του κωλου, αλλα εχουν γαμηθει και στις πορειες παναθεμα τους.

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ τα ΛΑΜΟΓΙΑ οι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!

    ReplyDelete
  138. Αντε μαλακα δεν μπορω να το κανω copy paste συνεχεια.

    Μην σε απασχολει που εισαι φλωροβλακας βορειοπροαστιωτης αριστερος του κωλου.

    Να γελασουμε θελουμε...

    ReplyDelete
  139. Μιχαλη γραψε ρε και για τους κωλοελληνες ενα follow-up ρε.

    Οχι μονο μας πρηξανε με την θιγμενη τους αξιοπρεπεια του κωλου, αλλα εχουν γαμηθει και στις πορειες παναθεμα τους.

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ τα ΛΑΜΟΓΙΑ οι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!


    Αντε μαλακα δεν μπορω να το κανω copy paste συνεχεια.

    Μην σε απασχολει που εισαι φλωροβλακας βορειοπροαστιωτης αριστερος του κωλου.

    Να γελασουμε θελουμε...



    Ενταξει μπορω να το κανω copy paste συνεχεια per se (γουσταρεις βλαχο ε?) αλλα απλα δεν θελω.

    ReplyDelete
  140. o kathenas kanei th douleia tou. oso pio poly katigoroun kapoious pou de ftaine toso pio fanatikous tous kanoun. kai ta paidakia pou kanoun poreia as diadilwsoun epitelous gia kati shmantiko! ekleisan to gamato! vlakoumoutra! nai esas lew plhrwmenoi apo ton alvanano. h monadikh anarxia pou mporei na efarmostei kai na epiviwsei einai ayth tou internet kai seis oute kounithikate! grigora na spasete kamia eurobank!

    h giati oxi na kanete katalhpsh thn trapeza ths ellados gia mish wra! opws shmera to meshmeri px! AXAXAXXAAXAX anaksioi logou.

    ReplyDelete
  141. ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    Οποιος δεν τρωει σουβλακια (με τζατζικι) ειναι πουσταρα οσο δεν παει!!

    ReplyDelete
  142. sto diko mou souvlaki mporw na valw filadelfia me aggouri? :P

    ReplyDelete
  143. ΟΧΙ!

    Ουτε για αστειο.

    ΤΖΑΤΖΙΚΙ για ΠΑΝΤΑ.

    ReplyDelete
  144. Ο Che πισω απο την pic της Activision????

    Χαχαχαχαα!!!

    Τελειωμενος.

    ReplyDelete
  145. Τα λεφτα στους εργατες!

    Οχι τα δικα μου, τα λεφτα γενικα...

    ΟΧΙ τα δικα μου ομως.

    ReplyDelete
  146. Fuck, I'm outta here! (γουσταρεις βλαχακι ε?)

    Off to Cuba dammet!

    ReplyDelete
  147. Poly kalo to arthro sou.. Symfwnw apolita gia to Batman Arkham Asylum, poly prosegmenh douleia. Vevea de perimena kati diaforetiko apo tin Rock* pou oti kai na piasei to kanei xryso.
    Opws gia paradeigma: http://www.youtube.com/watch?v=ykvUAeBqYG4
    Ta western paixnidia de me sygginisan pote, alla to Red Dead Redemption fenetai na exei tis prodiagrafes gia ena poly endiaferon paixnidi..

    ReplyDelete
  148. τι λεει ο μαλακας απο πανω?

    ReplyDelete
  149. Ayto me ta greeklish kai to ekswteriko einai treli moufa. Ola ta gnwsta OSs ypostirizoun prosthesi keyboard layout opoiasdipote glwssas. Dld otan pairneis ellinika Windows den mporeis na pros8eseis ta rwssika? Toulaxiston peite oti varieste na grafete se ellinika. Kai tespa an ta Windows den se afinoun (den kserw ti ginetai apo XP kai pera) ksillwse ta kai "ΒΑΛΕ .........." (nai, to mantepsate swsta!!!)

    ReplyDelete
  150. Σωστος ο απο πανω.

    Control panel, regional settings..

    Σε ολα τα Windows το ιδιο ειναι

    ReplyDelete
  151. Στους δυο ανωνυμους απο πανω: Ευχαριστω, αλλα δεν το ηξερα πριν το πειτε. Νομιζα οτι θελει ειδικο προγραμμα για να το κανεις. Και ναι είμαι όντως εξωτερικό και δεν έχω λόγο να το υποστηρίξω αν είναι ψεμα. Και οχι δε βαριέμαι να γράφω ελληνικα και μάλιστα ξενέρωνα που δεν μπορούσα προηγουμένως. Και όχι δε θα καθόμουν να ξηλωσω το λειτουργικό μου μονο και μονο για να γραφω ελληνικα. Και αυτο το κομμεντ μου πήρε γυρω στα 5 λεπτα να το γραψω χαχα. Ευχαριστώ και πάλι παίδες :)

    ReplyDelete
  152. mikeius, αν δεν ειναι τρομαχτικα δυσκολο θα ηθελα να γινει η ξηγα να σου μιλισω σε καποιο chat η μεσω e-mail για 2-3 λεπτακια για ενα θεμα που θελω να σου πω ok??? το mail μου ειναι: thorndale4@hotmail.com

    ReplyDelete
  153. Γιατι το εσβησες ρε;;

    ReplyDelete
  154. ΡΕ!!! Ανατυπωσανε αποσπασμα του αρθρου μου για τους hipsters στο Free αυτης της εβδομαδας! Σιγα σιγα ξεπουλιεμαι στις πολυεθνικες. Γουσταρω...

    ReplyDelete
  155. Αν δε δώσεις link ή δε σκανάρεις το απόσπασμα και το ανεβάσεις εδώ (σε περίπτωση που δεν υπάρχει link) δε πιστεύω τίποτα.

    Ξέρω, "στα αρχίδια" μου θα πεις αφού δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε έναν ανώνυμο. Σεβάσου τον λαό σου όμως, κάν' το για την Αϊτή.

    ReplyDelete
  156. Α και κάτι άλλο που ξέχασα, αφού δεν το ανατύπωσε η Athens Voice τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά.

    ReplyDelete
  157. Silent Hill Homecoming!!!!
    kai gamw ta games an k dn eimai fan ths seiras.
    sthn kyrioleksia vgainei skato ap ton prwkto sou..

    NaRcOtIcOn

    ReplyDelete
  158. Mitsurugi used his Damascus Sword astonishingly well against the tiny green midget. But then the midget made an tremendous syntax mistake and counter attacked fiercely. The Japanese fighter was heavily injured and was stripped of his samurai armor. The midget's hits were keen and well placed. Defeat was certain for the Asian sword master.
    But then, all of a sudden, the midget, called "Yoda", fell on his knees, thus becoming even shorter. He exhaled while screaming "Loling to my death, I am"
    He was defeated. Mitsurugi wisely chose his lucky pink g-string that morning.

    Βαριόμουν :P

    ReplyDelete
  159. sto free to periodiko? tulaxiston sto eipane? :P

    pantoflas

    ReplyDelete
  160. Guess who...I'm back
    http://asximia.blogspot.com

    ReplyDelete
  161. mikeius zita pneumatika dikaiwmata!!!
    na ta konomiseis :P haha :P

    ReplyDelete
  162. ti egine? vlepw ta comments ligostepsane. giati arage? GAMW TIS ZWES TWN GAMERS! Na sas kapsei i ypertasi tis kartes grafikwn ZWAAAAAAAAAA.

    GUITAR HERO LEEI! AHAHAHAHA telika einai poly eksipnoi ekei stis etairies. sou leei, to stokadi o gamer exei kapsei kai to teleftaio ixnos egkefalou. Oti axristi savoura kai na tou plasaroume tha ti mosxopoulisoume. PSOFISTE EPITELOUS!

    ReplyDelete
  163. Mikeius πότε θα γράψεις άρθρο αφιερωμένο εξ' ολοκλήρου στους μυθικούς Anvil;

    ReplyDelete
  164. Anonime ton 9:11 kai 11:19

    Oraios re /b/rother anonime...
    Kati mou leei oti kai o Mikeius serfarei sto idio site giati an ithele na trollarei kai oxi apla na kraksei tha to ekane apisteuta kala... vevaia isos na trollarei alla einai toso kalos pou den to katalavainoume...Tespa :)

    Oraios Mikeius, pada kathe fora pou diavazo ena arthro sou arxizo kai xaxanizo san mikri giaponeza mathitrioula. Keep up the good work etc etc ;)

    ReplyDelete
  165. Rock Band file!!!!! Me tin psefto-kithara tou Guitar Queero den kaigesai opos me ta drums!

    ReplyDelete
  166. Xbox k mlkies....paikse ps3 k meta t leme

    ReplyDelete
  167. Ρε παιδιά, που είναι ο shinobi; Κρύφτηκε μετά το χθεσινό;
    Παοκάκια βρείτε λύση, στα play-off θα έχει πιο πολύ γαμήσι.

    ReplyDelete
  168. o spathas kryvetai o shinobi edw einai...

    150 astynomikoi ton synodeusan... ela mporeite na mas trelanete ligo akoma... mporei na eimastan mikroi alla to thymomaste kai to 80 kai to 92. FLWROI.

    ReplyDelete
  169. konta einai ta play off. kerdiste mas me thn aksia sas. malakompoukomata.

    ReplyDelete
  170. an kai paei se allo post sou eipa na to postaro do, http://www.youtube.com/watch?v=ewRjZoRtu0Y iparxei akomi kali pop kai den erxete apo ta realities ton "politismenon" xoron...

    ReplyDelete
  171. Tanila τι επαθες και βριζεις και μου αρεσει και το blog σου;

    Δεν γουσταρεις παιχνιδια;

    ReplyDelete
  172. telika poia einai h sarrah kerrigan??

    ReplyDelete
  173. Ποια στο πούτσο είναι η γαμημένη Sarrah Kerrigan?
    ...πραγματικά...

    ReplyDelete
  174. χαζος εισαι ρε ανωνυμε απο πανω?

    ReplyDelete
  175. Ναι αφού είναι ο αδερφός του Οικονομάκη.

    ReplyDelete
  176. http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_Kerrigan

    ReplyDelete
  177. Ναι ρε
    Ασχολείσαι με παπαρες

    ReplyDelete
  178. pipes no 2...

    1000 fores wii an einai na paizeis malakies

    ReplyDelete
  179. Νταξει Tanila τραβα πισω στο δικο σου blog τοτε να ασχοληθεις με τις δικες σου... κοσμοϊστορικες παπαρες.

    Ψωνιο.

    ReplyDelete
  180. Γκρινια για παντα και για τα παντα.... Καταραμενοι πρωτευουσιανοι, αν θελετε να κλαιτε με λογο αφηστε τα blogs και γινετε ΠΑΟΚ.. Γκιοζηδες Αθηναιοι πουθεναδες.

    ReplyDelete
  181. Αντε γαμησου και συ και ο παοκ και το στημενο το ποδοσφαιρο σου μαλακα ανεγκεφαλε βλαχο.

    ReplyDelete
  182. Ta gorgoroth kai burzum ta 8elw k egw!!! Opws kai ena SLAYER h MEGADETH de 8a me xalage ka8olou!!!

    ReplyDelete
  183. λεπίδα χούλα-χουπ.
    ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΠΙΔΑ ΧΟΥΛΑ ΧΟΥΠ!!!
    σχεδόν μόνο μ'αυτήν παίζω!
    ....πάω τώρα να δω τί σχόλια μου άφησαν στις γωτογραφίες που αυτοtagαρίστηκα σήμερα!
    τσιρς!
    κρις

    ReplyDelete
  184. Συμφωνώ σε όλα εκτος από το Guitar Hero, κι εγω ειμαι 28 και μεγάλωσα με Mortal Kombat Metalslug Doom κι όσο κι αν με πληρώνεις την φλωροwannabearockstarπεριορισμενηςευθύνης παπαριά που λεγεται Guitar Hero δεν παίζω, οχι, δεν γουστάρω, με τίποτα!!!!!

    ReplyDelete
  185. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  186. @March 10, 2010 11:19 PM
    Έμαθες ρε βλάχο το 4chan και το παιζεις μαγκας??
    Καλο κοροιδο εισαι...

    ReplyDelete
  187. Φιλε παιξε λιγο Prototype να δεις επικες μαχες.
    Να παιζεις μπουνιες στα ισα με 3μετρα τερατα ονοματι hunters και την ιδια στιγμη να βαλλουν εναντιον σου 2-3 τανκς, καμια 10αρια πεζοναυτες, κανα ελικοπτερο και να ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ ΟΛΟΥΣ!!

    Τσεκαρε το και θα με θυμηθεις ;)

    ReplyDelete
  188. e den einai ligo malakia na min exei vomitory?

    ReplyDelete
  189. file trelo blog ..... eisai theos ... please sinexise to kraximo!!!!! eisai indalma ...!!!! eisai theos...!!!!! kraxe tous pades..!!!

    ReplyDelete
  190. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙΟ ΒΑΡΙΟΚΩΛΗ

    ReplyDelete
  191. Εγω δεν κλαιω οταν οι αγγελοι αξιζουν να πεθανουν!! Γαμω τις nu-ιλες σας ρε!!

    ReplyDelete
  192. Έπρεπε να γράψεις και για το Metal Gear που γαμεί μανούλες και κορούλες.

    ReplyDelete
  193. I Sarah theli ena r ke oxi dio ierosile!

    ReplyDelete
  194. Mike αν δεν έχεις παίξει το Assasins Creed Brotherhood. Το 2 έχει το ίδια σχεδόν σύστημα μάχης με το 1. Ασε τους brutes! Που θέλουν counter με τα χερια! Βέβαια έμεθες να κολυμπάς και οι αποστολές είναι πιο πρωτότυπες αλλα το Brotherhood παιξε το, για να μη σου πω παρτο αυθεντικο για το multiplayer! Επιτέλους υπάρχουν επιθετικά combo τα οποία αν κανεις ενα ξεπαστρεύεις εύκολα μετά ένα ολόκληρο στράτευμα. Η μονη μαλακία που του βρίσκω είναι ο Romulus, και ακόμα δεν έχω πάρει την πανοπλία του, ενώ το παιχνίδι το τερμάτισα. Για να πω την αλήθεια βέβαια δεν τα πήρα γιατί στις στοές κάποιου lair είδα ένα ακόλουθο να τρέχει και χεστηκα απάνω μου! Και μαλακία είναι τα missions στο τέλος, αφου πάρεις το apple of eden. Αλλά, παίξ'το! Κι αν δε σου αρέσει κάνε μέχρι και άρθρο που το μόνο που θα κάνεις είναι να με βρίζεις!

    ReplyDelete
  195. o yoda gamaei kei auto pou eidan htan h monomaxia me ton sidious kai oxi den eimai katoxos 360 alla fanatikos playstationas

    ReplyDelete