Monday, March 22, 2010

Oh say can you see... του σπαθιού την τρομερή

Η μπαμπουϊνίσια αντίδραση που είχε η πλειοψηφία σας στα προηγούμενα 2 άρθρα, εκτός του ότι με διασκέδασε πολύ, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο politically correct είμαστε σαν λαός. Το παίζουμε προχώ και βρίζουμε τα αμερικανάκια με τις λογοκρισίες τους, αλλά τελικά πάμε πίσω; Σκέφτηκα το Southpark, που βγήκε στην Αμερική κάπου το '96 και αμέσως μου ήρθε ένα αντίστοιχο δικό μας σενάριο: Έστω ότι το 1996 έβγαινε ένα ελληνικό cartoon γεμάτο κάφρικα αστεία περί χεσίματος και πρωκτικού σεξ, που ταυτόχρονα έριχνε μπηχτές για Έλληνες celebrity δεξιά κι αριστερά. Πόσα επεισόδια θα κρατούσε πριν του βάλει χέρι το ΕΣΡ; 2; 3;

Βασικά τι λέω; Ποιο '96; Εδώ έχουμε 2010 και τρώει μηνύσεις το Ράδιο Αρβύλα κι ο Λαζόπουλος! Αν βγάζαμε σειρές όπως το Southpark ή το Family Guy, τώρα θα βλέπαμε όχλους με πυρσούς και τσουγκράνες στο χέρι να μαζεύονται στα γραφεία του Mega και του Star! Πριν από μερικά χρόνια θυμάμαι κόψανε τον Bob Σφουγγαράκη από το Channel 9 επειδή η σειρά "περνούσε γκέι μηνύματα". Μπράβο ΕΣΡ! Γιατί ο Bob είναι ο μοναδικός πούστης στην ελληνική τηλεόραση! Τώρα που το πουστριλίκι ξεριζώθηκε απ' το κουτί, τα παιδιά μας μπορούν άφοβα να απολαύσουν Σεργουλόπουλο και Καπουτζίδη που το 'χουν κρυφό καμάρι. Παρεμπιπτόντως, άπειρο respect στον Γιώργο Μαρίνο που είναι γκέι, αλλά δεν είναι πούστρα να το κρύβει!

Τις προάλλες έβαλα να δω Στεφανίδου γιατί είχα ξεμείνει από υλικό για βρίσιμο και η Τατιάνα αποτελεί αστείρευτη πηγή σε αυτόν τον τομέα. Είχε τη συνέντευξη της Τζούλιας όπου παραδεχόταν ότι η τσόντα έγινε με τη θέλησή της, γιατί είχε απομείνει ένας τελευταίος άνθρωπος στην Ελλάδα που είχε χάψει το αντίθετο. Σε σένα μιλάω, Σταύρο από Παγκράτι! (Δεν τον ξέρω, αλλά άξιζε να χαρίσω ένα ηλίθιο χαμόγελο σε όλους τους Σταύρους από Παγκράτι που διαβάζουν αυτή τη στιγμή). Η εκπομπή δεν ήταν τόσο συνέντευξη όσο ήταν δελτίο τύπου για να αγιοποιηθεί η Τζούλια σε μορφή συνέντευξης. Την πιο πολλή ώρα μίλαγε η Τατιάνα υιοθετώντας το απαραίτητο υφάκι της απογοητευμένης μάνας. Η Τζούλια απαντούσε σχεδόν μονολεκτικά γιατί ταυτόχρονα δάγκωνε τρύπες στα τσιμπουκόχειλά της για να μη γελάσει. Το κορυφαίο είναι ότι το κοινό που χειροκροτούσε ρομποτικά κάθε φορά που άναβε η ταμπέλα, αποτελούταν επί το πλείστον από πιτσιρίκια. Λυκειόπαιδα. You know... η κατηγορία ανθρώπων που θεωρητικά το ΕΣΡ πρέπει να προστατεύει από φρικαλεότητες όπως αυτή:


Σε κάποια φάση της εκπομπής όμως, σηκώθηκα απ' τον καναπέ μου και άρχισα να χτυπάω τα πορτοκαλί απ' τα Doritos χέρια μου μεταξύ τους σε ένα βροντερό χειροκρότημα: Γυρνάει η Τζούλια και λέει ότι το μόνο κακό απ' όλη τη φάση είναι ότι η ίδια είναι διάσημη. Και καλά αν έβγαζε τσόντα και δεν την ήξερε κανείς, η όλη ιστορία θα πέρναγε στο ντούκου και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ξανά παλαμάκια απ' τα πιτσιρίκια στο κοινό. Στην ουσία η Τζουλιάρα τους είπε: "Αν ποτέ τα βρεις σκούρα οικονομικά, γύρνα μια τσόντα! Απλά φρόντισε να μην είσαι διάσημη. Κατά τ' άλλα, κανένα πρόβλημα" κι αυτά χειροκροτούσαν.

Εμένα προσωπικά δε με χαλάει το concept. Υπάρχουν πολλά λυκειοκόριτσα που μετά χαράς θα έβλεπα σε τσόντα με καλή παραγωγή. Ούτε με χαλάει το γεγονός ότι μια πορνοστάρ βγαίνει στην TV και μιλάει για το πώς της έκαναν το μουνί μπέικον, μέρα-μεσημέρι στο πιο δημοφιλές ελληνικό κανάλι. Δεν πα' να δείχνουν και νεκροψίες Σάββατο πρωί στο Star; Σκορδοκαΐλα μου! Θυμάμαι στα 90s που ο ΣΚΑΪ έδειχνε ρεπορτάζ για τα χύσια του Προέδρου των ΗΠΑ και χωράφια της Βοσνίας με διαμελισμένα πτώματα στο μεσημεριανό δελτίο! Οι εικόνες κάηκαν μες στη μνήμη μου και καλά έκαναν! Δεν είναι όλη η ζωή κουνελάκια και γατούλες και καλό είναι το παιδί σου να το συνειδητοποιεί σιγά σιγά! Στην τελική αν είσαι γονιός και δε γουστάρεις να βλέπει το παιδί σου βία και σεξ, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του το επιβάλλεις ΕΣΥ!

Το ΕΣΡ βέβαια έχει διαφορετικές αρχές από μένα, θεωρητικά τουλάχιστον. Σύμφωνα με αυτούς, ένα ζωγραφισμένο σφουγγάρι που μιλάει είναι πολύ χειρότερη επιρροή για τη νεολαία από μια ξεσκισιάρα πλατινομαλλούσα που γίνεται πανελλήνια σταρ μόνο με το μουνί της. Αλλά τι να κάνουμε; Ο Bob είχε την αυθάδεια να προβάλλεται στο Channel 9, ένα κανάλι δευτεράντζα, όπου μάλιστα τόλμησε να αποσπάσει κι ένα αξιοπρεπές μερίδιο κοινού από τα μεγάλα κανάλια. Χμμμμ... Πάλι χαϊδεύω το μούσι μου σκεπτόμενος. Τι θα γινόταν άραγε, αν η Τζούλια έβγαινε να πει τα πουτανιλίκια της στη Μπεκατώρου αντί για την Τατιάνα; Θα είχε την ίδια αντιμετώπιση απ' το ΕΣΡ;

Αν απαντήσατε "ναι", ο τίτλος του άρθρου είναι αφιερωμένος σε σας.


449 comments:

  1. Λίγα λόγια για το Bob.
    :P

    ReplyDelete
  2. ΑλέξανδροςMarch 22, 2010 at 6:50 PM

    Μόλις (και αν ) ολοκληρώσω την επόμενη μου black metal σύνθεση θα τη βάλεις στο blog δίπλα από το προηγούμενο μνημειώδες σου άρθρο
    <>

    ReplyDelete
  3. παντως το σταρ δειχνει μπομπ σφουγγαρακη κανονικα, μου το πε ο αδερφος μου.

    ReplyDelete
  4. Opws eixan pei kai sthn radiofwnikh ellhnofreneia "E ki o bob dinei dikaiwmata...toses TRYPES..!"
    giati re pousth mou na exeis toso dikio se ka8e sou ar8ro...keep it up mate!
    datte

    ReplyDelete
  5. Δεν γελάμε, δεν γελάμε τελευταία...

    ReplyDelete
  6. Πολυ καλα τα λες φιλε Mikeius.

    ReplyDelete
  7. Καλα, αμα εβγαινε στην Μπεκατορου απλα θα γινοταν παρτυ σε Ραδιο Αρβυλα και Λαζοπουλο(περισσοτερο απ'οτι εγινε ηδη).. Η συγκεκριμενη εκπομπη παντως ηταν το λιγοτερο παιδαγωγικη και χρησημη αφου μεσα απο αυτη δοθηκε το εναυσμα για ολες τις πουτανιτσες που ειχαμε ολοι στα σχολεια μας να το παρουν αποφαση και φυσικα να βγαλουν οσο περισσοτερα λεφτα. Προσκυνηστε την Τζουλια πουτανακια απ'ολο τον κοσμο!

    ReplyDelete
  8. ΣαρουμαννννννMarch 22, 2010 at 7:47 PM

    You bastard!!!

    ReplyDelete
  9. Αν βγάζαμε σειρές όπως το Southpark ή το Family Guy, τώρα θα βλέπαμε όχλους με πυρσούς και τσουγκράνες στο χέρι να μαζεύονται στα γραφεία του Mega και του Star!

    t les r edw kai simpsons n vgazame pali 8 yphrxan antidraseis!

    ReplyDelete
  10. vasika dn exeis dikio :"Αν ποτέ τα βρεις σκούρα οικονομικά, γύρνα μια τσόντα! Απλά φρόντισε να μην είσαι διάσημη. Κατά τ' άλλα, κανένα πρόβλημα"

    an ayth p vgazei th tsonta den einai diashmh epeidh akrivws 8a perasei sto doukou den 8a vgalei polla lefta. kata t alla apeiro respect kai exeis dikio gia akoma mia fora (katantaei ekneyristiko)

    ReplyDelete
  11. Μου κανει εντυπωση που το southpark (για τα αλλα δεν ξερω, δεν εχω δει) ερχεται απο τις ΗΠΑ, μια κατα τα αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συντηρητικη χωρα.

    ReplyDelete
  12. Βασικά και μόνο το γεγονός ότι το ΕΣΡ απαγόρευσε στο Channel 9 να δείχνει τον Bob για τα υποτιθέμενα γκει μηνύματα που περνάει(που το θυμάμαι πολύ καλά,ήταν για ένα επεισόδιο όπου ο Bob με τον Patrick παίρνουν υπό την προστασία τους ένα μωρό και αποφασίζουν να το μεγαλώσουν μαζί),αλλά τώρα πια ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στο Star να το παίζει,και μάλιστα μονο στο Star,ε αυτό κάτι σου λέει και τελείως αθώος να είσαι.

    ReplyDelete
  13. o patrick ti ftaiei pou exei o bob polles trupes???

    ReplyDelete
  14. poios bob more?
    edo o winnie zevra ton exei kanei ton tigri!
    ellinofreneia ftw!
    kata t'alla mia xara to arthro

    ReplyDelete
  15. Entaksei re Mixalh, den einai toso tragika ta pragmata... Einai xeirotera!

    Pragmatika omws, ka8e sou ar8ro, einai kai poio alh8ino apo to prohgoumeno... Oute bravo, oute tipota re file... EUXARISTW.

    ReplyDelete
  16. και τζουλια αλεξανδρατου στα tags , μη ξεχνιομαστε

    ReplyDelete
  17. o patrick ftaiei epeidi exei polla kaulia. ^^

    ReplyDelete
  18. Καυστικότατο και εύστοχο

    ReplyDelete
  19. Αν και ούκ ολίγες μαλακίζεσαι εδώ δεν έχεις κ άδικο... το θέμα είναι ότι αυτοί που μας πλασάρονται καθημερινά στην TV είναι αρκετές φορές πολύ χειρότεροι από ξανθιές τσουλάρες με μία όμως βασική διαφορά... την Τζούλια άντε την μάθαμε την πουτάνα κ την αποδοκιμάζουμε... με τους άλλους μαλάκες που πολλές φορές παρακολουθούμε στην ΤV κ ο κόσμος επιδοκιμάζει τί γίνεται? Στο κάτω κάτω ρε Μίχο στα @@ μας για το ΕΣΡ, μπορεί να χαλάσει λίγο το ratio μας με τα torrents αλλά αυτά που θέλουμε να δούμε θα τα απολάυσουμε κ στο κάτω κάτω ποιός θα δεί south Park στην Ελλάδα??? Αυτός που περιμένει να πάει Τρίτη για να δεί το Λαζόπουλο? Όχι.. Δικαίωμα επιλογής έχει ο κάθε καραγκιόζης στο τηλεκοντρόλ του αλλά κ στην Ψυχαγωγία του. Αντί να έχανα χρόνο βλέποντας την Τατιάνα κ την Τζούλια θα ξαναέβαζα την Τσόντα Μιχαλάκι τσάμπα το χρόνο σου έχασες.. ούτε τροφή για σχόλια ούτε τίποτα. Άλλη μία πουτάνα στην TV απλά...

    ReplyDelete
  20. Δεν γελάμε τελευταία, δεν γελάμε ...

    ReplyDelete
  21. zep, τελευταια γελαμε καθολου?

    ReplyDelete
  22. Παρεμπιπτόντως το south park είναι Καναδικό!

    ReplyDelete
  23. Στο Μωρά στη φωτιά το άρθρο ήταν κρυόκωλο, άλλα έσκασε το χειλάκι μας στα comment, στο μωρά στη φωτιά vol.2 είχε λίγο γέλιο και συνεχίστηκε στα comment, το τελευταίο είναι για περισυλλογή και φιλοσοφία, ξύστα...

    ReplyDelete
  24. λίγα λόγια για την τζούλια...χάρις αυτήν και την τσόντα τις τα λυκειοκοριτσα κατάλαβαν ότι οι τσόντες δεν είναι κάτι το σιχαμένο.HAIL!

    ReplyDelete
  25. @zep:

    Φίλε, απορώ αν έχεις δει ποτέ south park!
    Τί καναδικό (με μικρό κ, δεν είναι κύριο όνομα ο επθετικός προσδιορισμός....)
    το comedy central βρίσκεται στις αγαπημένες σου U.S.A. που σου γαμάνε τον κώλο κάθε μέρα...
    Και καλά ψαγμένος ηλίθιε, την πέταξες την πατάτα άβραστη!!!

    ReplyDelete
  26. Αλλος ενας καραγκιοζης ξερολας του κωλου στο blog!

    Περιεργο!

    ReplyDelete
  27. ποσοι Σταύροι να μένουν στο Παγκράτι;

    ReplyDelete
  28. Apo ta kalytera sou post. Apolyta swstos man.

    ReplyDelete
  29. mamises...gamimeno ΕΣΡ!! neuriasa nuxtiatika!
    @rxidia@ mple exw na pw...sto mpourdelo pou zoume....

    ReplyDelete
  30. mikeius asxeto alla ti paragwgikos istros se exei piasei martio mina?

    ReplyDelete
  31. Ntropi kai esxos sto esr pou ebgale to bob tiouto kai loulou

    ReplyDelete
  32. To south park to exoun kanei kanadoi, re geloioi, kai malista aftosarkazontai os laos stin tainia.

    Stavros apo Pagrati

    ReplyDelete
  33. Blame Canada bitches!!!

    ReplyDelete
  34. To south park το εχουν δηνιουργησει δυο αμερικανοι. Εκτος αν το Colorado το μετεφεραν στον Καναδα προσφατα. Google it και μη μας πρηζετε αλλο τ'αρχιδια...

    ReplyDelete
  35. Αρχίζω τα copy-paste:

    From Wikipedia

    South Park is an American animated sitcom created by Trey Parker and Matt Stone for the Comedy Central television network.

    Parker was born in Denver, Colorado,

    Stone was born in Houston, Texas

    ακου γελοιοι......

    ReplyDelete
  36. to southpark to ksekinisan 2 italoi moggolikhs katagwghs sto arxaio vasileio tou mpenin .

    ilithioi kseroles...

    ReplyDelete
  37. O Zep να 'ναι ο Lyberis ή κανας μιμητης?

    ReplyDelete
  38. http://www.youtube.com/watch?v=cl-RNWlZVak

    ReplyDelete
  39. φιλε, ξερεις τι παει να πει η λεξη ΑΓΑΠΗ;

    με το χιουμορ και την υψηλη νοημοσυνη και την εμπνευσμενη,προκλητικη και ανατρεπτικη γραφη σου μαζευεις 200 σχολια, αλλα και λοιπον τι εγινε;

    χωρις αγαπη δεν κανεις τιποτε.ουτε για τους αλλους αλλα ουτε και για σενα τον ιδιο.τιποτε...

    τα υβριστικα σχολια, το καφρικο χιουμορ, η αισθηση ανωτεροτητας, οι εξυπναδες, οι στατιστικες και οι ατακες της στιγμης, αργα ή γρηγορα θα σβησουν.

    το θεμα ειναι, τι, πραγματικα θα μεινει μεσα μας. γι αυτο πολεμησε μαγκα μου...και ολοι εσεις..

    tangerine dream

    ReplyDelete
  40. tangerine dream...

    Ελπιζω, για το καλο σου, να κανεις χιουμορ στο ποστ σου...

    ReplyDelete
  41. malista..sygrineis to humour sou me to humour tou southpark k mas les oti exoun opoiadipote sxesi..?pio poli sxesi exei i vourtsa me tin loutsa.k epeidi yparxoun k 10 pou den vriskoun kamia opmoiotita tous les k opisthodromikous..den mas xezeis re ntalara?
    xeiroteros twn mpampouinwn eisai sy pou nomizeis oti eisai anwteros autwn pou grafoun comments..auta pio poly gelio exoun apo auta pou grafeis esy..eutyxws pou perimenes ta comments gia na syniditopoiiseis poso politically correct imaste.

    ReplyDelete
  42. re mike mas egines kai koinwniologos, grapse kamia simvouli gia gomenes pou s ekane kai diasimo i kana review kolopaixnidou.
    grapse gia dota kalitera , ti mia les mlkies gia ektrwseis kai katastrofi tis ghs kai tin alli gia tin julia k tin elliniki tv.
    ti mia to paizeis kafros kai sta @@sou ola skata ,koladera kai emetos kai tin alli sineiditopoihmenos politis.
    th akolouthisw mia ap tis simvoules sou loipon k th ftiaksw k egw ena blog... afou exeis tosous anagnwstes me tis ahdies tis kobleksikes pou grafeis ,tha sou faw tous pelates.

    ReplyDelete
  43. Floyd,

    Περιμενουμε.

    ΒΛΑΚΑ

    ReplyDelete
  44. Mike βρωμανε τα ποδια σου.

    ReplyDelete
  45. mikeus man dn xerw an tha to deis,alla grapstoys sta @@ soy oloys k synexise.gamas man
    den se diavaza alla ta teleytaia soy 2 se evalan prwto prwto sta bookmarks moy

    ReplyDelete
  46. ontos dn gelame..to exases re flwroeides diadyktiake blogakia...trava vges ligo exw..ksekola apo to pc sou k pigaine na synantiseis trisdiastatous an8rwpous mpas k sou ksanar8ei empnefsi zwo!!!!!
    Γκέτ ε λάιφ!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιου φρικ μαδερφακερ!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  47. ποια ζωα ειναι αυτα που οτι κ να γραψει ο μαλακας το βρισκουν αστειο?Γτ δν λεω καποια παλαιοτερα "αρθρα" του ηταν πετυχημενα αλλα αυτο κ τα τελευταια ηταν για τον πουτσο καβαλα..
    ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  48. @teleutaio anonymous

    if you dont like the ride gtfo?

    ReplyDelete
  49. Σιγουρα απαγορευσαν τον μπομπ απο το καναλι9 γιαυτον το λογο. εγω ηξερα οτι το σκηνικο αυτο με τα πουστριλικια εγινε στην Αμερικη, στην Ελλαδα φανταζομαι οτι με την μαγαλη τηλεθεαση που ειχε ο μπομπ απλα το καναλι 9 δεν ειχε τοσα φραγκα να αγορασει τα δικαιωματα για τα καινουργια επισοδεια.

    Κατα τα αλλα : Η εκτρωση ειναι πρασινη (Το σλογκαν της εβδομαδας)

    ReplyDelete
  50. "afou exeis tosous anagnwstes me tis ahdies tis kobleksikes pou grafeis ,tha sou faw tous pelates."

    Floyd ΑΡΧΙΔΙΑ! Στην καλυτερη περιπτωση θα σου κατσικωθει αυτη η παραπλανημενη πεταμενη πορνη ο Σινομπι και θα σου βριζει τη μαμα μεχρι να πεθανει ο ηλιος.
    Αλλα πολυ θελω να σε δω να δοκιμαζεις ρε φαφλατα.

    Ουτε ΕΝΑΣ δε θα πατησει στο μπουρδελακι σου!

    ReplyDelete
  51. prin 10 xronia h aggliki tv itan akrivws opws einai h diki mas twra, olh mera mageireyan kai prwinadika, mesimeriana ta xan parei ergolavia kyratses kai aderfes
    ena gomenaki tis prokopis den evlepes

    to usa einai allh hpeiros, allos kosmos de mporei na sygkrithei, ekei epaize panta syndromitiki tv, h tsampe tv einai gia tous astegous kai tous ellines tis astoria, italous ap to little italy ktl

    ReplyDelete
  52. Και είπα θα γελάσουμε λίγο στα comment άλλα στρυφνά αρχίδια είστε τα περισσότερα. Μαλάκες το σχόλιο ότι είναι καναδικό ήταν της πούτσας, άλλα κάποιοι το πήρατε στο στόμα και αρχίσατε να το τσιμπουκόνετε για να μας αποδείξετε πόσο καλοί είστε στην πίπα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ.

    Ευτυχώς κάποια μεγάλα πνεύματα (βλ. shinobi) μπήκαν κατευθείαν στο θέμα και σχολίασαν με το ανάλογο ύφος που άρμοζε στην περίσταση.

    Πριν με τρολάρετε και μου ζαλίσετε την ουροδόχο κύστη σας υπενθυμίζω ότι ο μοναδικός λόγος που μπαίνω στον μαλάκα είναι για να γελάω με μαλάκες και όχι να δείξω αν είδα south park πρώτος,η πόσο ποιο μεγάλη την έχω από κάποιον άλλο ανώνυμο.

    Υ.Γ: Δεν είμαι ο Λιμπέρης (πολύ θα ήθελα να είμαι)!!!

    ReplyDelete
  53. O liberis απο εποχες master g ειναι θρυλος.Οποιος σε ειπε liberis ας αυτοκτονησει για το καλο του παγκοσμιου πληθυσμου

    ReplyDelete
  54. Πες τα ρε ανώνυμε 7.44, δεν γελάμε τελευταία, δεν γελάμε, γεμίσαμε με μαλάκες ξερόλες.

    ReplyDelete
  55. πουδραρισμενος λιοσποροςMarch 23, 2010 at 11:53 AM

    ρε φλωρε τι καθεσαι και γραφεις απολογιτικα αρθρα. μαλακας εγινες;
    τι τρυφηλoτητα ειναι αυτη;
    πες μου οτι ψαχνεις να βρεις και το δικιο σου;

    κανονισε μαλακα να σ εχουν εκφυλησει οι ανωμαλοι αναγνωστες σου.

    ΞΥΠΝΑΑ

    ReplyDelete
  56. ακριβοδικαιοςMarch 23, 2010 at 11:55 AM

    Προς ολους εσας τους παλιομαλακες που βριζεται τον μικειους και απειλειτε.

    Ρε σκατοπουστες δεν καταλαβαινεται οτι η υπαρξη του μπλογκ αυτου ειναι για να βγαζει το συγγραφικο αποθημενο του ο μικειους και εμμεσα για να διασκεδαζει οσους επιλεγουν να το διαβαζουν? Γιατι ρε μουνια κανετε ετσι? Ζηλευετε που ενας ανθρωπος μπορει να εκφρασει τη γνωμη του και να εχει και φαν κλαμπ παραλληλα? Ζηταει κατι για ανταλλαγμα ρε μουνοπανα ή σας υποχρεωνει να συμμεριστειτε τις αποψεις του? Μπορει κατα το πλειστον να λεει μαλακιες και να αντιγραφει ακομα και τις αποψεις του πιο καμμενου βιντεο στο youtube, αλλα δεν παυει ΜΑΛΑΚΕΣ να το κανει για την καβλα του και αφιλοκερδως. Οποιος δε γουσταρει, δεν ασχολειται. ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΙΩΤΗ! Γιατι δεν βρισκεις μια γκομενα ρε μαγκα? Εστω πηγαινε σε ενα μπουρδελο. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΘΙΞΕ? Εκτος φυσικα και αν εισαι το μουνοπανο ο συμμαθητης του με τα μουλικα..

    ReplyDelete
  57. Προς ολους εσας τους παλιομαλακες που βριζεται τον μικειους και απειλειτε.(βριζετε!! ΜΕ ΕΨΙΛΟΝ!)

    to exases re flwroeides diadyktiake blogakia.(flwroeidi!! mathe sintaktiko!)

    Ελεος! Μαθετε ορθογραφια και συντακτικο επιτελους και μετα εκφραστε αποψη. Γινεστε ρεζιλι.

    ReplyDelete
  58. telika einai gamato to posous gia to boutso tupades exei to net. Kalh fash :P

    +1 ston apopanw

    ReplyDelete
  59. re vlaka anonume, pou les gia or8orgafia.. Auto einai to provlima sou esena? allos malakas apo dw...

    ReplyDelete
  60. paraplanimenh e? gia pes mou ta epixhreimata sou pou deixnoun thn paraplanhsh mou. mpastarde poutan asgie. :)

    analoga an to lene sto arseniko h sto oudetero o flwroeidhs , to flwroeides.

    ReplyDelete
  61. o flwroeidhs, toy flwroeidoys, ton flwroeidh

    ReplyDelete
  62. τι επιχειρηματα μωρε ξεμωραμενε; ντημπεητ θες να κανουμε;

    το επιχειρημα μου ειναι οτι εχεις σεξουαλικα προβληματα και κατα βαθος λαχταρας ανδρικο πεος.

    Αει στα διαλα αδερφαρα που ζητας και εξηγησεις κι ολας.

    ReplyDelete
  63. ma an dwseis kapoio epixhreima tha me vgaleis malaka kai etsi tha katafereis na apodeikseis kai sta ypoloipa tetrapoda edw mesa oti exeis dikio kai oti eimai paraplanhmenh pou exw seksoualika provlimata kai katalathos laxtaraw antriko peos.

    mhpws exeis hdh ths arxidares katavathos tou patou sou?

    to flwreoeides, tou flwroeidous, to flwroeides.

    ReplyDelete
  64. Αχ! Οταν ακουω "επιχειρηματα" θυμαμαι τον Liberis. Τι να κανει τωρα ο μικρος αυτος θεουλης...

    ReplyDelete
  65. tis arxidares mou*

    ReplyDelete
  66. mike palia de milouses synomilouses me to ypoloipo plhthos toso syxna sta comments ti egine allakses manager?

    ReplyDelete
  67. Βαριεμαι ρε μαν. Ξεμεινα απο Μερεντα. Επισης, ολο λες οτι στα greeklish δεν υπαρχει ορθογραφια κι ολο "διορθωνεις" ορθογραφικα λαθη σου.

    "Ωωωωω ταπωμαααα..." ακουω τους γυρω μου να λενε.

    :-Ρ

    ReplyDelete
  68. :P allo egw :P oooo epixhreima

    ReplyDelete
  69. me diavazeis poustopaido kias les oti de diavazeis comments sentonia!!

    ReplyDelete
  70. Κλασε μας τα αρχιδια σινομπι! Δε θελω να αποδειξω τιποτα σε κανενα τετραποδο. θελω απλα να ξερεις εισαι ενα παρασιτικο, ετεροφωτο, θρασυτατο, πρωκτικο τσογλανιδι του κερατα και πως ησουν αστειος για περιπου δεκα λεπτα στην αθλια και πικραμενη σαπιλα που ειναι η ζωουλα σου επαρχιωτη κατσικογαμια, λετσακο, προεφηβε, .

    Εισαι πιο γραφικος κι απο σοκακι στη Σαντορινη. Καθε βραδυ προσευχομαι στο θεο να σε καταστρεψει ανεπανορθωτα. Και θα το κανει γιατι για να εφτιαξε μια αηδια σαν κι εσενα, καλος μαλακας θα ειναι και ο ιδιος.

    ReplyDelete
  71. στην παραπανω προταση ξεχασα ενα "οτι"
    Αν το ψαχνεις θα το βρεις στον κωλο σου!

    ReplyDelete
  72. kane tou ka8reptaki kai diplo stavro grigora

    ReplyDelete
  73. egw epeleksa na erthw ston planith sas me eirinikous skopous kian me miseis gia ola ayta pou eimai tote eisai ligo ratsistis :)

    episis ksexasa na sou pw pws o kwlos den einai apothiki mporeis na vgaleis epitelous to saki me tis patate neurokopiou exoun sapisei.

    asteios eimai mono otan sou gamw th mana pragmatika gelaw me ton eauto mou!

    eparxiwtis xmmm :) kapoios to paizei prwteuousianos. e re kati asteia!

    vale pseydonymo gia na exei pio poly plaka. over

    ReplyDelete
  74. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ! Επιτηδες το 'κανες τωρα το λαθος; Ελπιζω, γιατι ηταν αστειο. Κοιτα, αυτο που λες με την ορθογραφια το εχει παρει το ματι μου καμια 15αρια φορες σε σχολια σου. Ειναι σαν τα ελληνικα λαικο-ποπ. Ακομα κι αν δε σου αρεσει, μετα απο κανα μηνα θα το εχεις μαθει απ' εξω θες-δε θες.

    Σχετικα με αυτο παρεμπιπτοντως (και απευθυνομαι σε ολους σας)εχω να πω το εξης: ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ OWNαρε! Εκτος κι αν το θεμα που διαφωνειτε ειναι η ελληνικη ορθογραφια. Ειναι σημαδι αδυναμιας και οποιος το επικαλειται θα πρεπει να αποχωρει απο τη διαφωνια αμεσως, διοτι μολις εταπωθη απο μονος του.

    Αυτο δεν σημαινει οτι εχεις δικιο ΚΑΘΕ φορα που ακους για τα greeklish σου Shinobi. Μη χαιρεσαι. Απλα φροντιστε ολοι πρωτα να ταπωνετε τα επιχειρηματα του αλλου και αφιστε τιν ορθογραφια για γαρνητουρα.

    ReplyDelete
  75. dld tora ksekinaei enas polemos aneu proigoumenou.
    enas kategismos epixirimatwn kai tapomatwn. o ka8enas 8a skeftete ta epomena comments pou 8a akolou8isoun prin pei kati. to mialo 8a doulepsei se treles syxnotites. o nai. let the game begin.

    ReplyDelete
  76. kategismos = καταιγισμος
    skeftete = σκεφτεται
    mialo = μυαλο
    o nai = ω ναι

    PWNED ! ! !

    ReplyDelete
  77. Ωραίο άρθρο. Δεν έλιωσα στα γέλια αλλά ήταν αληθινό οπότε δε με χάλασε. Το South Park είναι κάτι παρόμοιο με το blog αυτό για μένα, απλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Χιούμορ με μια δόση αλήθειας γι'αυτούς που έχουν τα μάτια ή μάλλον το μυαλό να την δούν, και μερικές φορές αλήθεια με μια δόση χιούμορ. Και φυσικά γαμεί γιατί περιέχει τον ποιο EPIC χαρακτήρα που έχει δημιουργηθεί ποτέ, τον Cartman (Μη με φάτε γαμάτος και ο Stewie αλλά έρχεται δεύτερος στη λίστα μου).Παρεμπιπτόντως Mikeius νομίζω τρως πολλά Doritos ε?

    ZEP μήπως λες ψέμματα και είσαι ο Liberis ? Ρωτάω γιατί είδα υστερόγραφο. Αλλά θα μου πεις αν ήσουν ο Liberis θα είχες τουλάχιστον άλλα δύο... Δεν ξέρω τι να πιστέψω.

    Shinobi με το πρώτο comment περί South Park έκανες τη διαφορά. Γέλασα. Win

    Εύχομαι να επέστρεφαν στο blog ο Liberis, ο Vagelis και ο FNORD να δακρύζαμε απ'τα γέλια με τα comments πάλι όπως στις κατηγορίες Μεταλάδων.
    Mike κάνε κάτι! Γράψε ότι το power πέθανε θα γυρίσει δε μπορεί :(

    ReplyDelete
  78. liga logia gia ton shinobi... xxxmmmm idipodio simplegma s leei kati? 8es n gamiseis tin idia ti man sou!!! anomale!!! giafto les oti gamas manoules apo dw kai apo kei!!! e gama ti diki sou kai ante kai gamisou. episeis eisai toso grafikos pou ekplisomai pou sou lene kai kala logia. alloi anomaloi apo kei. k genika kourazeis.

    ReplyDelete
  79. Μικειους "γαρνιτουρα" γραφεται. Daaaaaamn! Ταπωθηκα... Το παραδεχομαι..

    ReplyDelete
  80. ti post itan afto ypoule mike? de 8a psarwsw

    ReplyDelete
  81. ΠεριπτεραςMarch 23, 2010 at 1:56 PM

    ρε μαλακες δε λυνεται κανα σταυρολεξο να πουλησουμε και μεις τπτ..

    ReplyDelete
  82. Ρε μαγκες, τωρα που γνωριστηκαμε, ειστε να οργανωσουμε κανα παρτυ να συναντηθουμε ολες οι μορφες του blog; Liberis, Vagelis, Shinobi, panos, Flons, Theitsa, jolinar, Well, zep, και τα 800 προβατα. Θα παρω να κλεισω στο Villa.

    ReplyDelete
  83. Αν είναι να γελάσουμε μέσα είμαι mike, αν είναι να είμαστε όπως τώρα με εξυπνοπούλια, γάμησε το...

    ReplyDelete
  84. Και κάτι βασικό, πρέπει να έχουμε συμμετοχές όπως morgoth κτλ, να δέσει το καρέ

    ReplyDelete
  85. Με ολους αυτους τους μαλακες που ειπες, κλεισε στα Αηδονακια

    ReplyDelete
  86. περιπτερα, αν το σταυρολεξο 'λυνεται' μονο του δε θα το αγορασει κανεις.

    Επισης στο τελος εκανες εναν ακαταληπτο ηχο σαν να εφτυσες κανα κομματακι καπνο απο το αφιλτρο σου.

    ReplyDelete
  87. Αν έρθει ο Morgoth εγώ δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ για διπλωματικούς λόγους.
    Ναι, ξέρω ότι σας νοιάζει.

    ReplyDelete
  88. Τωρα που το ξανασκεφτομαι, μουφα ιδεα. Ουτως η αλλως τα 700 απ τα 800 προβατα ειναι επιπλεον profile που εχει ανοιξει ο Shinobi για να μπαινει με διαφορετικα nickname καθε φορα και να το παιζει υποστηρικτης του ιδιου του του εαυτου. Οποτε τελικα 5-6 ατομα θα μαζευτουμε. Ακυρο.

    ReplyDelete
  89. xaoxaoxaoxa 1-0 o mike... zwa!!! o mike einai se egrigorsh.. sti poutana poutanies de pernane

    ReplyDelete
  90. e dn to pisteuw!!! o lampirh kanei afierwma stous oikonomikous metanastes??? WTF???? allh mia apodeiksh oti o mikeius exei dikio!!

    ReplyDelete
  91. Επιτέλους άρχισε να σκάει το χειλάκι μας, Manwe Sulimo η απουσία σου θα είναι αισθητή

    ReplyDelete
  92. h lampirh kanw own stn eauto mou!

    ReplyDelete
  93. O shinobi και ο liberis πρωταγωνιστούν στο νέο αυτιστικό τους βίντεοκλιπ "Βοats n' Hoes".
    http://www.youtube.com/watch?v=o8T095mFdW8
    Καλή μαλακία το άρθρο.

    ReplyDelete
  94. alla ti snobarw to kompleksiko k gw, fash exei i lampiri

    ReplyDelete
  95. oxi re pousth mou!! eimai katina... dn to eixa suneidhtopoihsei!! gamw!!! thanx thee tou sex... paw na autoktonhsw.

    ReplyDelete
  96. Morgoth edw re poutanes!Manwe ela re tha perasoume wraia tha thumithoume ta palia k sto telos tha riksoume k mia epikh maxh na goustaroun ta alla ta zwa apo katw!
    Aleksandre ti epiroes exeis sto black metal?

    ReplyDelete
  97. Χαχαχαχαχα! Με το που αναφερθηκε ο Morgoth στα σχολια, ο Shinobi ετρεξε στον πλησιεστερο τηλεφωνικο θαλαμο και αλλαξε στολη.

    Και ηρθε ο Morgoth

    ReplyDelete
  98. τζουλια πεινας γαμιεται ο πειραιας.

    παοκαρα εισαι ρε mikeius

    ReplyDelete
  99. to paradexomai kargiolh mikeius eimai o shinobi

    ReplyDelete
  100. Ήμουν βέβαιος πως δεν είσαι ο πραγματικός. Ο βρωμερός και κατάπτυστος Melkor μετά τον War of the Wrath δε θα τολμούσε να μου απευθύνει τον λόγο τέτοιο ξεφτιλισμό που υπέστη. Και ήμασταν και στην έδρα του.

    ReplyDelete
  101. eixa disadvantages mwrh Manwe o Sauron de me voithise katholou ton tsimpoukwne h Yavanna k o Gothmog o Katastrofeas ths evaze daxtulo ston prwktiko daktulio

    ReplyDelete
  102. " Τις προάλλες έβαλα να δω Στεφανίδου γιατί είχα ξεμείνει από υλικό για βρίσιμο και η Τατιάνα αποτελεί αστείρευτη πηγή σε αυτόν τον τομέα. Είχε τη συνέντευξη της Τζούλιας... "

    Θες να μου πεις, ότι τυχαία, μια μερα όπως όλες οι άλλες, άνοιξες να δεις Τατιάνα (για να 'χεις υλικό για βρίσιμο και τα σχετικά όπως είπες) και [(εντελώς) τυχαία] έπεσες πάνω στη συνέντευξη της Τζούλιας! Hell YEAH! Αυτές οι συμπτώσεις ρε γαμώτο!

    ReplyDelete
  103. Ρε καραγκιοζη yO^. Παιρνεις τοις μετρητοις ο,τι διαβαζεις στο faeenamalaka;;; Προφανως και δεν την ειδα ακριβως με αυτον τον τροπο τη συνεντευξη. Ηταν απλα ενας χαριτωμενος τροπος να την βαλω στην ιστορια χωρις να χασει τη ροη του το κεμενο. Η συγκεκριμενη τεχνικη εχει και ονομα: λεγεται framing device. Τι νομιζεις δηλαδη; Οτι τα αρθρα που διαβαζεις εδω ή οπουδηποτε αλλου γραφονται μονοκοντυλια;

    Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  104. Gorgoroth > Morgoth
    Akoma k Thou Art Lord > Morgoth

    ReplyDelete
  105. oi palioi Darkthrone oi Dark Funeral oi Emperor oi Behexen oi Dark Fortress oi Carpathian Forest k oi Funeral Mist se xalane diladi?

    ReplyDelete
  106. Σε διαβάζω από τα πρώτα σου βήματα σ' αυτό εδώ το blog και πιστεύω πως ξέρω πολύ καλά το ύφος σου! Μην ανησυχείς, δε πρόκειται ΠΟΤΕ να σε πάρω στα σοβαρά. Κουβέντα να γίνεται. Ωραία η τεχνική σου και όλα όμορφα αλλά αυτό μου 'κανε εντύπωση και αυτό σχολίασα.Btw μπορούσες να το χώσεις κάπως διαφορετικά, απλά βαρέθηκες!!
    Υπολόγισε και μένα στο villa :D

    ReplyDelete
  107. kane anastrofh k gamisou mwrh skulou

    ReplyDelete
  108. Ελεος, δεν ειναι μεταλο-forum εδω. Τραβατε στο Electric Requiem μαζι με τις υπολοιπες πουσταρες να κανετε το μεταλο-κομματι σας.

    yO^, μονο και μονο που επιασες το generic βρισιμο της βαρεμαρας μου, ευγε! Εισαι καλεσμενος man. Peace. :-D

    ReplyDelete
  109. morgoth άσε γρήγορα το πληκτρολόγιο κάτω, κλείσε το pc σου, και φύγε. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ! Όποιος σου είπε το αντίθετο, μαλακίες σου λέει

    ReplyDelete
  110. poso komplex mporei na exeis me to metal omws mwrh poustra?o kathe pikramenos leei thn paparia tou k vrikes na sviseis ta comment ta dika mas?

    ReplyDelete
  111. Δε νομιζω οτι εχει κομπλεξ με τη μουσικη, αλλα αδερφε μου οι μεταλλαδες δεν παλευονται.

    Ειδικα οι στρατευμενοι μεταλλαδες. Μαλακα καλυτερα να κανω ολη τη ζωη μου παρεα με μπουρτζοβλαχους μονιμαδες του στρατου, παρα με μεταλλαδες.

    Το μεταλ ομως γαμαει!

    ReplyDelete
  112. Δικαιολογίες. Tόσους δράκους, Balrog και Οrc είχες. Κάνε χάζι το Μεγάλο Κενό τώρα και αβαβά. Αρκετά μίλησα. Τα υπόλοιπα θα τα λες στους Αετούς μου.

    ReplyDelete
  113. se poio tomea ennoeis den paleuomaste otan milame gia metal h genika?

    ReplyDelete
  114. Με το μεταλ μια χαρα τα παω. Οι μεταλαδες ειναι που το χαλανε. Δεν ξερω αν το παρατηρησες, αλλα δεν εχω δει ποτε καποιον να μπαινει σε ασχετα με μουσικη αρθρα και να ποσταρει σχολια για Oakenfold ή Πετρελη ή Νανα Μουσχουρη. Μονο Gorgoroth και Necroburburum βλεπω.

    Κι εσυ ρε zep, ολο "δεν εισαι αστειος" και "δε γελαμε πια" εισαι με τους παντες. Και με τα αρθρα και με τα σχολια. Τι στον πουτσο κανεις εδω; Αν καποιος πρεπει να φυγει εισαι εσυ, αφου σε χαλανε οι κρυαδες μας. Αντ' αυτου, σε αυτο μονο το αρθρο εχεις 11 σχολια. Το 10% του comment section ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

    Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  115. Είναι που με καλοέμαθες με τα άρθρα σου και κατούρησα όλη μου την γκαρνταρόμπα από τα γέλια. Χρησιμοποιώ την μέθοδο του Pavlov μπας και αλλάξει τίποτα.
    Χαίρομαι που κάθεσαι και μετράς τα άρθρα μου. ειλικρινά δικός σου.
    O ηλίθιος...

    ReplyDelete
  116. Μοργκοθ θα σου πω. Οταν λεω για στρατευμενους μεταλλαδες εννοω αυτους που λενε την καθυστερημενη ατακα "το μεταλ ειναι τροπος ζωης φιλε"

    Τροπος ζωης ειναι ο μοναχισμος, το να εισαι αστεγος ή να εισαι απο εκεινους τους σκληροπυρηνικους χορτοφαγους που τρωνε μονο οτι πεφτει απο τα δεντρα ή οτι ξερασει μια μαγκουστα το δευτερο φεγγαρι του οχτωβρη. Το μεταλ ειναι μουσικο ιδιωμα.

    Επισης πολλοι απο εσας νιωθετε οτι ειστε κοινωνοι σε μια μυστικη μεταλλικη αποκαλυψη, οτι εχετε πιασει τον παπα απ'τα αρχιδια και καμια φορα μιλατε υποτιμητικα για την "εμπορικη" μουσικη, πραγμα που ειναι ηλιθιο οπως και να το δεις.

    Τριτον παιρνετε το μεταλ και τον εαυτο σας πολυ στα σοβαρα.

    Κατα τ'αλλα οι μεταλλαδες γενικως (και ευτυχως) ειναι οι πιο ακινδυνοι και φιλικοι ανθρωποι... αρκει να μη μιλανε για τη μουσικη.

    Αν θες την πικρη αληθεια, το προβλημα ξεκιναει ακριβως τη στιγμη που καποιος αυτοπροσδιοριζεται ως μεταλλας. Αν θεωρεις τον εαυτο σου μεταλλα (ή οτιδηποτε αλλο) τοτε κατα πασα πιθανοτητα εισαι λιγο λελος.

    ReplyDelete
  117. Ρε παίδες μου εξηγεί κάποιος τον τίτλο γιατι δεν κόβει πολύ το δικό μου?

    ReplyDelete
  118. o monaxos foraei rasa o metallas mplouzes agaphmenwn sugkrothmatwn k motosukletistika jacket,o monaxos pinei nero o metallas mpura,o monaxos einai zombie ths thriskeias o metallas sinithws oxi,o monaxos akouei vuzantines psalmwdies o metallas metal ara giati na mh thewrithei k to metal ws tropos zwhs?katalavainw pws to les alla einai h kaula re file nai to metal einai grafiko k auto to kanei toso gamato!na upostirizeis me ola ta mesa kati pou oi alloi thewroun geloio!metallas einai mia tampela pou apla perigrafei ta gousta sou!

    ReplyDelete
  119. Νικολακη θα σου εξηγησω με μια παραβολη βγαλμενη απο τη ζωη.
    Μια φορα φορα κι εναν καιρο ημουν φοιτητης και ειχα αργησει για ενα σεμιναριο και μπαινω μεσα στο αμφιθεατρο καθομαι στην καθισμα και ακουω τον καθηγητη να λεει κατι ακαταλαβιστικα πραματα με αριθμους και τυπους. Στην αρχη νομιζα οτι δεν εκοβε το μυαλο μου.

    Μετα καταλαβα οτι ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ!

    με καταλαβαινεις;

    ReplyDelete
  120. Μοργκοθ τοτε δεν εισαι μεταλλας ρε αδερφε. Εισαι απλα αντιδραστικος και πεισματαρης...


    και αυτη σου η πορωση σου στερει ενα τεραστιο κομματι της μουσικης που παραγεται και αξιζει. Και καμια φορα ειναι ΕΜΠΟΡΙΚΗ! ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑΑΑΝΝΝΝΝΝ

    ReplyDelete
  121. We miss Liberis :'(

    ReplyDelete
  122. Σε λατρευυυυυυυωωωωωωωωωω. Μου θυμιζεις τον Ανδρεα ευαγγελοπουλο τον εθνικο μας Σταρ που παιρνανε τηλ και τον βριζανε και αυτος το απολαμβανε...Ο Εθνικος σταρ πεθανε...ζητω ο νεος εθνικος μας σταρ...ζητω ο Mikeius!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  123. @apopanw
    st'arxidia mas

    ReplyDelete
  124. Το South Park δεν το έχουνε κάνει καναδοί, ιδού η απόδειξη: (Οι δημιουργοί του στο IMDB)

    http://www.imdb.com/name/nm0001778/
    http://www.imdb.com/name/nm0005295/

    Οι τύποι είναι καρααμερικάνοι και μάλιστα από πολιτείες γεμάτες καυλωμένους φασιστοrednecks υπερθρησκευόμενους. Και τους σατυρίζουν και αυτούς στο South Park.

    ReplyDelete
  125. Mikeius αγορι μου σαν κατι να ξεχασες!Αμα στην γυναικα ξυπνησει μεσα της το μητρικο ενστικτο,το παιχνιδι τελειωσε,θα της καρφωθει το "εγω ποτε θα γινω μανα?" κ θα το καταφερει με καθε τροπο με το πρωτο προβατο που θα βρει!Γι αυτο η ευθυνη πεφτει πανω σας,να ξυπνησετε,να βρειτε εγκαιρα αυτη την τραγικη κατηγορια γυναικων κ να τις πηδηξετε απ'το παραθυρο να ξεβρομισει ο τοπος!

    Υ.Γ. Ποσο ζωα μπορει να ειστε να σας "αποπλανει" η καθε ανωμαλη να γκαστρωνεται κ να μην το παιρνετε χαμπαρι?ΠΟΣΟ???

    ReplyDelete
  126. Αν παίξει τελικά παρτάκι είμαι ΜΕΣΑ.

    Θα φέρω ουίσκι, πουτάνες και METAL.
    Από το heavy, το καλό.

    +1

    ReplyDelete
  127. To cleveland show kai to american dad pou ta pate??? Ton Seth MacFarlane tha ton eixane stayrosei an htane Ellhnas k ta paizane edw. To Family Guy pantos einai to kalytero apo ta 3 .

    ReplyDelete
  128. Πάντως το tv100 ήταν μια περίοδος που έβασε family guy,νομίζω είχα δει και southpark κανα 2 φορές δε ξέρω αν βάζει ακόμη.

    ReplyDelete
  129. Οντως παιδια. Κι εγω θυμαμαι να εχω πετυχει Family Guy για ενα φεγγαρι στην τηλεοραση. Νομιζω στο Μακεδονια; Η μηπως τοτε λεγοταν Tempo; Πω ρε φιλε, ξεχασα να βαλω το Tempo στο αρθρο με τις μεγαλες αποτυχιες...

    ReplyDelete
  130. ΑμνοερίφιοMarch 23, 2010 at 7:30 PM

    Mike έχω το αντίδοτο στην βαρεμάρα σου ! Resident evil 5 . Αμα βρείς καιρό τσέκαρε το

    ReplyDelete
  131. ΑμνοερίφιοMarch 23, 2010 at 7:32 PM

    Στο μακεδονία ήταν, οπώς και το Futurama . Στο Τempo εβαζε super mario και sonic...

    ReplyDelete
  132. xmmm eimai polysmplegmatikh proswpikotita enas zwntanos thrylos ''Iam Legend''

    ennoeitai oti to ekana epitides mike :P:P

    den exw kanena provlima na gnwrisw oles tis eponymes proswpikotitares. oi anonymoi (an einai oloi o shinobi) tha einai parontes an den einai oloi o shinobi tha einai gyrw gyrw.

    egw eimai o Morgoth mas anakalypsate!

    IAM BATMAAAN.

    to tempo einai ontws apotyxiara!!! kanali tou Mpatman (mpatatoudi htan...) mazi me ton PAOK fountare kai to kanalaki. prin onomastei tempo legotan new channel kai toulaxiston palia stis megales dokses mporouses na deis xelononinjakia denver the last dinosaur kai merika alla poly kala 80s-90s cartoons argotera sta teleutaia tou san new evaze super mario (me yoshi) thn prigkipissa twn 1000 etwn (pou htan kati san prequel - sequel tou captain harlock alla kai ena allo me podosfairo (oxi ti malakia to goal pou evaze to star me ton veniamin.) alla ena allo me ton san gondai enan podosfaristi me prasina mallia... etsi giati ektos twn allwn eimai kai freak.

    ReplyDelete
  133. pwww sto tv100 opote thymounte- ksexniounte vazoun to apisteuto andromeda stories kai to chojin locke. sta ellhnika lok o souperman! apisteuta anime gemata aima kai skatopsyxia idanika gia thn galouxish mou! klaps! :( palies kales epoxes.

    ReplyDelete
  134. Ρε morgoth!

    Οταν λεμε οτι εισαι ο Shinobi εννοουμε επισης οτι ο Shinobi ειναι ο morgoth... if you know what I mean...

    Μαλλον 'εσενα' δε σε πειραζει απο οτι φαινεται...

    ReplyDelete
  135. Ωραίος, Mikeius, το Μωρά στη Φωτιά Νο2 άξιζε για να "καταλάβω" το Μωρά στη Φωτιά Νο1 και αυτό και μόνο για τον τίτλο! Επίσης, πού και πού χρειάζονται και τίποτα εκπτώσεις στο λεξιλόγιο (από Νο1 σε Νο2), αν θέλετε γυναικεία παρουσία στο πάρτυ lol
    Η 'θιγμένη' Ελένη του Μωρά στη Φωτιά Νο1

    ReplyDelete
  136. Eνα poll στα γρηγορα. Family guy, simpsons ή south park???

    ReplyDelete
  137. Α ρε Shinobi τι αναμνησεις ξυπνησες...

    Taro ο γιος της δρακαινας, Τριτων ο ηρωας της θαλασσας, Sanshiro,και φυσικα ο θεος Kabamaru....

    Τα intro για τα παραπανω:

    Τριτων: http://www.youtube.com/watch?v=t1VZ4xNFu-M

    Σανσιρο: http://www.youtube.com/watch?v=Veoyd6HK6No

    Ταρο ο γιος της δρακαιναςhttp://www.youtube.com/watch?v=dxwgOWgWvzw

    Καμπαμαρου και μαλιστα στα ελληνικα οπως το βλεπαμε: http://www.youtube.com/watch?v=SLlPF4BG7ok

    Τι ΕΠΙΚΑ Anime που ειχαμε στα 90s...
    Και το ποιο θεικο ηταν οι μεταφρασεις στα ελληνικα!

    ReplyDelete
  138. epeidi epeses se megalo retro freak.

    to kabamaru einai paliotero!

    episis gia tous filous tou shinobi

    katexw ena arketa megalo arxeio me ola ta proanaferthenta kai AAAALLAAAAA toooosa.

    opoios thelei me stelnei mail kai ta vriskoume.

    silverhawks
    thundercats
    plawress sanshiro(jumaru h opws legete kanonika juomahru)
    andromeda stories
    lensman power of the lens
    nausicaa of the valley of the wind.

    kai alla 200giga agnwn anamnhsewn.

    exw kai merika kala anime apo ayta pou vlepame mikroi alla kai kainouria epilegmena.

    sto poll psyfizw southpark alla sympathw kai poly to futurama. (kai ayta ta exw :P:P:P)

    ReplyDelete
  139. taaarooo pies ayto kai tha apoktiseis th dynamh 100 andrwn... tatsunoko tatsunoko taroooooo.

    ReplyDelete
  140. e alania an exei kaneis kati apo ta 2 pou tha perigrapsw pio meta (giati twra variemai)
    kai mou to dwsei.

    stamataw na gamaw manes gia panta!!!!!

    ReplyDelete
  141. trololo βρωμάει ο κώλος σου ρε μαλάκα.

    ReplyDelete
  142. εφτα αρθρα σε εναν μηνα; μας κακομαθαινετε...:-Ρ

    ReplyDelete
  143. Στοιχημα οτι ο Μικε δεν μπορει να γραψει αρθρο χωρις αμεσες ή "εμμεσες" βρισιες και να ειναι παραλληλα και αστειο...!! Ουτε μια στο εκατομμυριο!! Δε πειραζει ομως....
    Ο,τι μπορει ο καθενας...
    Nobody's perfect:P

    ReplyDelete
  144. Shinobi το μόνο που γάμησες στην σκατοζωή σου είναι το σήμα των thundercats που έχει πλέον γίνει σύμβολο της ανικανότητας, της παπαριάς και της παντελούς έλλειψης ευφυϊας σε αυτο το blog. Σταμάτα τα anime και το blogging και βγες σε κανά δρόμο να σε μαζέψει καμιά νταλίκα γιατί στο σπίτι μόνο απο μετεορίτη και σεισμό μπορείς να πας, και πρέπει να κάνουμε θυσία 8 παρθένες στο δωδεκάθεο για να κάτσει αυτό (και ως γνωστόν παρθένα δε χαρίζει κανείς σήμερα).

    Mike το άρθρο πολύ καλό και τα comments ακόμα καλύτερα. Scroll-αρω ψάχνοντας για το σήμα του site στα comment σα να είναι blue poster στο κωλοworld of warcraft το 2005.

    Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι, η Τζούλια με το comment περί διασημότητας και πορνό, ίσως προσπάθησε να θίξει όλες αυτές τις καϊμένες τις κοπέλες που ζουν στο γλυφοπούτσι και δεν νοιάζεται κανείς.. και όλοι έχουν πιάσει τη Τζούλια και την τραβολογάνε χωρίς να προσπαθούν να βοηθήσουν και τις άλλες τις κοπελίτσες..

    Όχι οτι παίρνω την πλευρά της φυσικά, με την κωλοτσόντα της έπεσε το πουλί μου που είναι σηκωμένο 24/7 και έκανε 2 ώρες να σκιρτήσει. Σκατοβρώμα.

    Α επίσης thanks που μας ενημερώνεις για τα έθιμα στη Σομαλία για να σταματούν το γυναικείο οργασμό. Discovery channel + trolling, μια χαρά. Κeep up the good work. Τα άρθρα σου διορθώνουν σκατένιες μέρες.

    ReplyDelete
  145. συγνώμη κιόλας για την ερώτηση, αλλά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να την έχει μικρή; διότι βλέπω όλοι να γαμάτε αβέρτα με την τεράστια πούτσα σας.
    ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    Υ.Γ. zep ξερόλα, τον πούλο και μάλιστα γρήγορα.

    ReplyDelete
  146. fan??? mounaki? giati tosh xolh skatozwara mou? eipa kati pou de sarese? mh me ksanadiavaseis. de kanw kan thn timh na sou gamisw th mana... mpoufe!

    ReplyDelete
  147. σ'αγαπώ γιά αυτό το post!

    ReplyDelete
  148. O τιτλος ειναι πραγματικα απιστευτος Μπραβο!!!!!Φιλε μου ΓΑΜΑΣ ΑΠΛΑ

    ReplyDelete
  149. Μάγκες εντελώς ενημερωτικά εγώ έχω πετύχει Family Guy στον ΑΝΤ1 πριν από περίπου 6 χρόνια στις 5 το πρωί. Από τότε δεν το ξαναπέτυχα ποτέ στην τηλεόραση. Και ήταν 100% στον ΑΝΤ1. Απλά το λέω για να μην πεταχτεί κανας μαλάκας και αρχίσει και αμφισβητεί.

    ReplyDelete
  150. Ρε συ Μιχαλη το Villa δεν ειναι λιγο ακριβουτσικο?????(φαε εναν μαλακα που με λεει και Μιχαλη χωρις να με ξερει......μπασταρδοογεννημα της κολασης...(καλε ποιος παει να μιμιθει)....)


    Τελος παντων.....Στην περιπτωση του Μπομπ Σφουγγαρακη ισχυει το γνωστο σε ολους μας''Δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις αλλα πονηρα μυαλα''. Στην συγκεκριμενη περιπτωση επαιξαν και οι εικονες τον ρολο τους. Οσοι απο εσας εχετε μικροτερα αδερφια που βλεπανε Μπομπ μηπως παρατηρησατε gay συμπεριφορες απο μερος τους????? !!!!!!!! Οσοι εχουνε πια ξεπερασει την ηλικια των 12 και βλεπουνε Μπομπ πουστεψαν?????!!!!



    Ειναι ακριβως αυτο που ειπες μιχαλη......ενα καναλι τους ετρωγε πελατεια για 2 ωρες......Αμα η μανα θελει να δει τις ''μεσημεριανες τσοντες'' και ακουει το σκασμενο να ουρλιαζει και να φωναζει επειδή θελει να δει το παιδικο....θα υποκηψει βεβαια....(τωρα θα μου πεις τα πιο πολλα σπιτια εχουνε 2 τηλεορασεις ρε βουρλο..)τελος παντων.....


    Τυχαιο ηταν που ο Μπομπ επαιζε την ωρα της Λαμπιρη και αλλων μεσημεριανων κουτσομπολιστικοεμετικων εκπομπων???? Και τον κοψανε????? Μα γιατι.....


    Η ειρωνια ειναι οτι μετα τον εβαλε το Σταρ και ειχε και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥΣΤΟΟΡΜΟΝΩΝ.......


    ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΟΥΤ

    (Μιας και βλεπω οτι εδω τα ορθογραφικα λαθη ειναι πηγη τσακωμου.....ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!! Σπουδαζω εξωτερικο και εχω να γραψω ελληνικα ενα χρονο τωρα)

    Με αρκετη συμπαθεια, Μενελαος

    ReplyDelete
  151. Για πρώτη φορά θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου (το ξέρω ότι χέστηκες)!

    Ο MΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
    ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!

    ReplyDelete
  152. frontman που ειδες κριτικη για τον μπομπ?

    ReplyDelete
  153. 8ELI KANIS NA AGORASI KOKA APO A8INA ???

    ReplyDelete
  154. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙMarch 24, 2010 at 2:14 AM

    ΜΕ ΤΩΝ ΠΟΣΟ QUIF?

    ReplyDelete
  155. ΑΣΦΑΛΙΤΗΣMarch 24, 2010 at 2:16 AM

    Εγώ quif, δώσε τηλεφωνο ή e-mail να σε εντοπίσω. εχμ να κανονίσουμε δηλαδή

    ReplyDelete
  156. λοιπον, Δεν ξερω αμα εχουν ειπωθει πιο πανω αλλα εχω να πω τα εξης :
    ο Bob σφουγγαρακης απαγορευτηκε απο το καναλι 9 επειδη ηταν να το παρει το ΣΤΑΡ και ακομα και τωρα το ΣΤΑΡ δν δειχνει ολα τα επεισοδεια, απλα δειχνει τα πio light, απο εκει και περα, Εμεις σαν Ελληνες ειμαστε μαλακες, δηλαδη οχι εμεις ακριβως αλλα οι 40ρηδες και ειδικα 40αρες μανες που δεν εχουν ζωη και βλεπουν Τατιανα και παλια Δρουζα. (ευτηχως που την σταματησαν την πουτανα) Και το λεω αυτο, διοτι ολοι πιστευω θυμαστε τους Power Rangers τους εδειχνε καθε Κυριακη 12:00 το ΑΝΤ1, μετα πηγε στο αλτερ που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ στελνανε γραμμα στο ΕΣΡ για να κοψουν την σειρα ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΒΙΑΙΑ ημαρτον δηλαδη οι Power Rangers Bιαοι, τι να πουμε πιο παλια που εδειχνε dragonball Z το ANT1 παλι και βλεπανε κοιλιες και χερια να διαμελιζονται? να λοιπον γιατι ακομα και τωρα το πιο αγριο κινουμενο σχεδιο που μπορεις να βρεις ειναι ο ben 10, την δεκαετια του 90 θυμαμαι ακομα και ο Batman ηταν πιο αγριος (μην πουμε για 70s και 80s εκεινα ηταν απλα καψιμο) και που λετε οι Power Rangers καταληξανε παλιιιι στο star.
    Αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι οχι μονο το ΕΣΡ φταιει αλλα γενικως η τηλεοραση και οι μαναδες αλλα και πατεραδες που καθονται και τα πιστευουν.

    αυτα ειχα να πω. Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα και συντακτικα και λοιπα. :P

    pantoflas

    ReplyDelete
  157. Τραβάμε 2-3 φορές το καζανάκι και το κρατάμε τραβηγμένο μέχρι να αδειάσει και να ακουστεί ΜΠΡΟΥΦ.

    ReplyDelete
  158. Όσο αξίζει ένας κώλος, δεν αξίζει ο κόσμος όλος.

    ReplyDelete
  159. Πωλούνται πλαστικές κούκλες για τους γαμιάδες σχολιαστές που όλοι μα όλοι-μηδενός εξαιρουμένου-την έχουν μεγάλη.

    ReplyDelete
  160. Κρατα τες εσυ καλυτερα ολες καραγκιοζη.

    Που ξερεις, μπορει καποια στιγμη να σταματησει το blog και σε ποιον θα το παιζεις ανωτερος μετα?

    Και σβηστε και αυτο το σχολια του ΜΑΛΑΚΑ του tangerine dream. Αντε μην τον γαμησω κι' αυτον.
    Ακου εκει...ΑΓΑΠΗ. Παλιαδερφαρα.

    Καλα, δεν θα τον βρισει κανενας??

    ReplyDelete
  161. εεεεε σε σένα μιλάω....
    ειδικά για σένα έχω μια πλαστική κούκλα με μικρό μουνάκι γιατί είσαι μικροτσούτσουνος.
    καλύτερα νάμαι καραγκιόζης παρά να μην μπορώ να γαμήσω όπως εσύ.
    και μη φοβάσαι ότι τρομάζεις τις γκόμενες με το γαριδάκι σου.απλώς δεν το βλέπουν λόγω μεγέθους.
    γίνε αδελφή, να νοιώσεις την χαρά του σεξ, μαλάκαααααα

    ReplyDelete
  162. Άσχετο αλλά δε βρήκα πουθενά "Contact Me" στο site και το ποστάρω εδώ σα σκατό:

    http://kotaku.com/5499061/accused-game-cheater-gets-knife-through-head-and-survives

    Του έσκασε Humiliation! By The Way.. Mikeius βάλε κάπου να βλέπουμε το mail σου για να σου στέλνουμε τέτοιες μαλακίες ρε φίλε.

    ReplyDelete
  163. Eiste kourastikoi re malakes den pa na pnigeite oloi mazi

    ReplyDelete
  164. εσύ κοιμήσου ήσυχος, θα επιπλεύσεις, μικρέ γλυκέ φελλέ μου.

    ReplyDelete
  165. χαχαχαχα ρε κοταρα λυρατη, σινομπι κλειδωσες το μπλογκ σου ε;
    μεχρι πριν καιρο ελεγα νταξ μπορει να ειναι τιγκα τερμα μαξιμουμ μαλακας αλλα τουλαχιστον δεν ειναι κοτα.

    Σου το εκαναν μπουρδελο τα αδερφια σου τα τρολλ;
    Μηπως ενιωσες το 'Σινομπι εφφεκτ' στο πετσι σου ρε αγροκαλλιεργητη;


    χααχχααχ

    ReplyDelete
  166. kota lyrath einai aytos pou edwse rantevou sto leuko pyrgo kai den irthe pote katalaves anonymo malakompoukoma? :)

    to blog mou to exw kleisto edw kai 10-12 arthra peripou kai oxi den to ekleisa giati evrize o idios xristopanagies. apla ithela na to allaksw. sth synexeia apofasisa pws to trolling mou paei pio poly apo th syggrafh.(den exw kataliksei akoma ti typou blog tha ftiaksw) den exw aderfia einai oloi tous paidia mou :) eimai o pateras tous ARA???? GAMW TH MANA TOUS!!! sou elysa tis apories? :) :) :D

    ReplyDelete
  167. sou exw egw mia idea gia to ti eidos blog tha sou tairiaze xontre!
    grapse gia ta skuladika pou akous k analuses mas giati o kara(vlaxos)s einai poiotikh "mousikh"!athlie xwriath xwris idea peri Texnhs opoios aksizei na apokaleitai kalitexnhs grafei TOULAXISTON autos th mousikh tou den pernei etoima kserasmata k klanies k meta prosthetei 2-3 amanedes k auto htan!katalaves h na sou gamhsw th theia?

    ReplyDelete
  168. να την γαμήσεις.

    ReplyDelete
  169. o karras einai pontios. opote de ginete na einai blaxos :/ o idios exei pei pws den einai kallitexnhs. gia mena h poiotita xathike mazi me thn arxaia ellada. eiste gelasmenoi an pisteuete oti texnh einai to kathe ti epeidi mono kai mono einai dyskolo na apotypwsoume ton orismo ths. gia mena loipon pali texnh einai h aisthitikh kai mh texnh otidipote mh exon aisthitikh. diladi me apla paradeigmata h lady gaga einai kits! den kanei texnh kai den proagei thn texnh.

    ayta pou esy les skyladika agapite morgoth eite sou aresei eite oxi einai varia laika oxi ola alla ayta pou ennoeis nai einai. px Karras Gonidis Sfakianakis Stratos autoi eite zoun eite oxi einai laikoi kapoioi exoun pio varys stoixous kapoioi oxi kai toso. twra o zoumpas o safetis o kardamilis aytoi einai skylades! kai oxi den tous akouw! se olous tou tous diskous (sympaktous kai viniliou) symmetexei kai o Karras se allous poly kai se allous ligo stoixourgika kai synthetika! an thes tha sou dwsw th diskografia oxi gia na ton akouseis giati den einai gia olous (opws den einai gia olous kai h metal) kai tote isws allakseis gnwmh. giati exw thn entypwsh oti mperdeueis ton karra me ton vlaka ton terzh! o terzhs einai autos pou den exei grapsei oute mia nota kai oute ena stoixo sth zwh tou kai apla ermhneuei. kai sto katw katw pou ksereis gia poious logous akouw karra kai pou ksereis gia poious logous akouei o kathenas?

    ReplyDelete
  170. Ρε αντίχριστες καριόλες που παραπονιέστε ότι τα άρθρα δεν είναι πια αστεία και άλλες τέτοιες μαλακίες, είδατε πουθενά στο description του blog τη λέξη "αστεία άρθρα"; Εγώ θα σας πω... ΟΧΙ! Άρα βγάλτε τον σκασμό ή ψοφήστε καλύτερα, αν γελάτε με τα άρθρα καλώς, ο Mikeius δεν σας χρωστάει κάτι όμως.

    Για τον εγκεφαλικά ανάπηρο που αναρωτήθηκε πως γίνεται μια σειρά σαν το Southpark να προέρχεται από μια χώρα τόσο συντηρητική όσο οι ΗΠΑ, αφού βρε φελέ το "βλάσφημο" θα προέλθει από κάπου που υπάρχει συντηρητισμός ως μέσο αντίδρασης, από τις μη συντηρητικές χώρες θα προέλθει;

    ReplyDelete
  171. Mikeus! SE SPONSORAROUN ta Doritos!!???? pes mas alitheia....

    ReplyDelete
  172. Kurioi, Kuries kai trolls,

    As min koroideuomaste: to Ee Rou Sou einai G.T.P.(Gia Ton Poutso)-anamesa sta kanalia-kanalarxes kai ERS, uparxoun trela kuklwmata, oi tupoi einai mafiozoi. Pote ekane to ERS swsta tin douleia tou? mallon POTE!

    Me to na vazoume mia TV mesa sta spitia mas vazoume kai ola ta skata tou kathe kanaliou.
    H lusi einai apli:
    -osoi exete TV kai theoreite oti vlepete skata patiste to OFF-allakste kanali-kanete kati allo.
    -osoi den exete TV, apla MHN agorasete! kai to internet mia xara einai: vlepeis o.ti thes on demand.
    TELOS: osoi exete paidia sto spiti sas-protimotero einai na min exete TV. As gnwrisoun ta kala kai ta skata autou tou kosmou me alla mesa.

    Ta leme,
    Dk

    ReplyDelete
  173. Mant PROUDLY PRESENTS...

    Ένα παραμύθι...

    Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια πολύ πλούσια και μεγαλοπρεπής χώρα. Εκεί έμεναν άνθρωποι πλούσιοι και μεγαλοπρεπείς, ακριβώς όπως και η χώρα τους. Τη χώρα αυτή την έλεγαν ΕΛΛΑΔΑ.

    Στην ΕΛΛΑΔΑ λοιπόν, όλοι ήταν χαρούμενοι. Ο λόγος ήταν ένα μαγικό κουτί. Μάλιστα, ήταν τόσο υπέροχο αυτό το κουτί που πολλοί είχαν παραπάνω από ένα! Και το κουτί λεγόταν ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    Το κουτί είχε τη μαγική ιδιότητα να εξαφανίζει μονομιάς όλα τα προβλήματα και να κάνει όλους τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Μια φορά όμως, κάποιοι κακοί άνθρωποι είχαν την σατανική ιδέα να χρησιμοποιήσουν το κουτί για να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ.
    Και έτσι άρχισαν να δείχνουν από το κουτί στους ανθρώπους, προβλήματα που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, για να λυγίσουν τον αδάμαστο χαρακτήρα τους!

    Τότε, κάποιοι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι είχαν την έξοχη ιδέα να σώσουν τη χώρα τους από την καταστροφή και να τιμωρήσουν τους κακούς ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Κι έτσι γεννήθηκε το ΕΣΡ...

    Κι έζησαν ΑΥΤΟΙ καλά κι εμείς καλύτερα...

    THE END

    ReplyDelete
  174. Ακόλουθος του shinobiMarch 24, 2010 at 3:57 PM

    Ωραίο το παραμύθι, γαμώ τη μάνα σου.

    ReplyDelete
  175. Προς παπαρα ακολουθο του shinobi .Αντε ρε μονοφρυδε μογλη προτογονε.Αντε πισω στην ζουγκλα σου καταλαβες.εσω δεν εχει χωρο για ταρζαναιους.

    ReplyDelete
  176. SHINOBI, GAMW TOUS NEKROUS TOU ETHNOUS SOU, GAMW TOUS NEKROUS TWN IMIWN

    ReplyDelete
  177. Pwwpwww kretinismooos..Festival Vlakeias kai Hlithiotitas-Re mages eimai sigouros oti auta ta comments ta grapsate mesimeriatika, ksunontas ta arxidia sas dipla apo mia TV pou paizei Tatiana!

    -Episis: kapoioi malakes stamatiste na MIMEISTE ton Mikeus sto ufaki otan grafete comments!!

    PAte kai kala na to paiksete kafroi-Geloiopoieiste-eiste emetikoi gia ton anagnwsti kai to mono pou sas swzei einai to oti eiste Anonymous, eiste oi Anonymous Emetikoi.

    Eiste skatenies apomimiseis-afiste tis kafriles kai to kafriko ufaki grafis gia ton Mikeus.

    Oustoulou! MOUSKAROKEFALES!

    Oso gia ton akoloutho tou shinobi: kala ta leei, isws me ligo lathos tropo...alla exei dikio....

    OUSTOuuu!

    Me ektimisi

    Potsos

    ReplyDelete
  178. Ακόλουθος του shinobiMarch 24, 2010 at 5:10 PM

    Teddy μπλε, μπορεί να είμαι μονόφρυδος αλλά εσύ είσαι μονάρχης.

    Anonymous 4:51 PM, τι πάει να πει "αφήστε το κάφρικο υφάκι γραφής για τον Mikeus"; Το έχει πατεντάρει μήπως; Ο καθένας μπορεί να μιλάει κάφρικα και για την ακρίβεια πολλοί το κάνουν και στην καθημερινότητα τους, μέσα στις παρέες κλπ. Απλά το blog του Mikeius έχει συνδεθεί με αυτό το συγκεκριμένο στυλ, οκ αλλά δεν θα απαγορεύσουμε στους άλλους να μιλάνε όπως θέλουν. Α και γαμώ τη μάνα σου.

    ReplyDelete
  179. @potsos: malaka gidi,tsopane

    ReplyDelete
  180. XAXAXAXAXAXAXXAXAAXAXOAXXAXOAOXAXOAXOAXOA K PALI!!! A! K TO TEMPO, KAPOTE HTAN TO NEW CHANNEL...!!!

    ReplyDelete
  181. Hallo,

    Edw Potsos.

    Prwton: K.M.T.A. (Klaste Mou Ta Arxidia)

    Deuteron: to kafriko ufos tou Mikeius einai ena kai monadiko, exei kapoia periodika peaks me sklires ekfraseis-san kardiografima

    kalo tha itan na to patentarei ean borouse, gia na min mporoun oi Anonymous Emetikoi na kanoun xrisi tou.

    Den apagoreuw apo kanena na ton mimeitai-den mporw allwste-oi maimoudes xalane tin aisthitiki otan maimoudizoun.

    Akolouthe tou shinobi: den milousa gia sena
    -ean omws niwtheis pws maimoudizeis me to ufos tou Mike....sta @@ mou.
    -ama uperaspizesai tin dynatotita tou na mimisei to Mike....ksana sta @@ mou.

    Keep trolling akolouthe tou shinobi! (xa!akoloute tou shinobi! e akolouthe tou shinobi! LOL!)

    Me ektimisi (KMTA)

    Potsos

    PS.: To NEW TEMPO itan to kanali pou ekane i arxipoutana Tatiana tin prwti koutsobolistiki ekpompi: Fylo Ftero-kai itan kai o antras tis, o Eisaggelatos, sto kentriko deltio mexri pou ta tsougrisan kai pigan sto ALTER......kai meta i sunexeia einai gnwsti

    ReplyDelete
  182. Ακόλουθος του shinobiMarch 24, 2010 at 8:02 PM

    Potso, δεν ένιωσα τίποτα ούτε υπερασπίστηκα κανέναν απλά εξέφρασα την γνώμη μου βασιζόμενος στην ελευθερία έκφρασης. Είμαι δημοκρατικός άνθρωπος μέχρι να έρθει η στιγμή που θα αρχίσω να γαμάω μάνες.

    ReplyDelete
  183. ETHNOMHDENISTH,

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.

    ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑ.

    ReplyDelete
  184. Loipon magkes kathisa kai skeftika kapoia pragmata k siniditopoiisa poso gia ton poutso eimai tlk pou toso kairo kathomai kai vrizo manes se ena blog k asxoloumai malakies.. signomi pou vrizo toso kairo alla eimai poli apla poli xontros me spiria k exo na gamiso kati xronia k me exei spasei i malakia genika.. i mana MOU einai megali poutana k doulevei stin filis.. episis to pouli mou einai mikro san makaroni k i proin mou me fonaze louki louk gt exina sto lepto..

    ReplyDelete
  185. edw boreite na me deite se ena video pou protagonisto
    www.1man1jar.com

    ReplyDelete
  186. toso kairo vrizo edw pera k dn exo kamia zoi kanoniki.. oli tin imera travao malakia k trww sokolates giauto k ta moutra mou einai gemata me spiria.. signomi se osous evrisa tin mana alla i megaliteri poutana einai i dikia mou mitera k gamietai stin filis.. epitelous toso kairo topsina na apokaliftho alla panta kolona.. EIMAI MALAKAS POU VRIZO EDW MESA K DN EXO ARXIDIA NA PAO OUTE GIA TSIGARA STON PERIPTERA..

    ReplyDelete
  187. girnao kainourgio video pou xono katsavidi stin ourithra mou.. 1man1screwdriver.

    ReplyDelete
  188. ΑμνοερίφιοMarch 24, 2010 at 9:00 PM

    ή ο shinobi έχει κρίση συνείδησης , ή είναι το νέο του παιχνίδι ή κάποιος του χάκαρε το account...Περίεργα πράματα...

    ReplyDelete
  189. fysika ta 4 parapanw comments den isxyoun... kathws den ta egrapsa egw :) dioti syxainomai na grafw me komenes lekseis px den exw grapsei pote ''tlk'' anti gia telika. kai an me fwnazan pote louki louk tha to ekanan giati xynw pio grigora kiapo th skia mou kai oxi epeidh xynw sto lepto :)

    kserw oti o apo panw aunanizotan thn wra pou me antegrafe... o apo panw? ti lew... h apo panw pousths ennow :)

    ethnomidenisti gia kathe kamenh shmaia prepei na kaei kai o empristis ths kai gia kathe nekro ellhna politi apo ta xeria anarxomalakismenwn miasmatwn prepei na pethainoun 10 skoupidia! mou akougetai poly pio dikaio ayto :)

    ELLAS KYPROS ENWSIS. :)

    ReplyDelete
  190. oxi amnoerifio den exw krish synideishs oute kapoios mou xakare to account.

    apla kapoios xrisimopoiei to ''onoma'' mou kai to eye of thundera! alla o jaga tha parei ekdikish...

    ReplyDelete
  191. ΑδέκαστοςMarch 24, 2010 at 9:12 PM

    Πάει, τα έπαιξε κι αυτός όπως η Τζούλια.

    ReplyDelete
  192. anoiksa to profile kai exw kai mail epikoinwnias gia osous laxtarisan na me vrisoun ligo pio proswpika!! :)

    ReplyDelete
  193. Tooooo LONG-did NOT READ-Potsos

    ReplyDelete