Monday, March 1, 2010

Πες τα μωρή πουτάνα Αφροδίτη!

Φανταστικο-σεναριωθείτε για λίγο μαζί μου:

Μαζεύεται μια παρέα από 4 φίλους, ο Κώστας, ο Γιώργος, ο Στάθης κι ο Μηνάς και αποφασίζουν να ενώσουν τα χαρτζιλίκια τους και να αγοράσουν συνεταιρικά ένα Playstation 3 και πού και πού να παίρνουν και κανά παιχνίδι. Συμφωνούν να το κρατάει μια βδομάδα το μήνα ο καθένας. Περνάει ο καιρός, όλοι πάνω-κάτω ξηγιούνται, εκτός από το Μηνά. Ο Μηνάς λέει ψέματα ότι τηρεί το πρόγραμμα σωστά, αλλά συνέχεια κρατάει την κονσόλα για δύο και τρεις βδομάδες. Ταυτόχρονα, δεν συνεισφέρει ποτέ στην αγορά παιχνιδιών και παίρνει λεφτά από το κοινό ταμείο για να αγοράσει μεταχειρισμένα games που μετά λέει ότι τα πήρε σε τιμή καινούργιων.

Τι είναι ο Μηνάς; Όλοι μαζί...

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΣ!

Και τι έχουν οι άλλοι όταν τον λένε μαλάκα;

ΔΙΚΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Και τι είναι ο Μηνάς που έχει λερωμένη τη φωλιά του, αλλά παρόλα αυτά τσαντίζεται που τον λένε μαλάκα;

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!
Το ανώνυμο πλήθος του i-stock-photo έχει δίκιο. Ο Μηνάς είναι μαλάκας με κεραία. Φάε σκατά, Μηνά!

Οι 5-6 μη-λοβοτομημένοι αναγνώστες του blog θα κατάλαβαν ότι η μικρή μου παραβολή αναφέρεται στο ρόλο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και στην αντιμετώπιση των καυστικών σχολίων που λαμβάνει από τους Γερμανούς. Τις τελευταίες μέρες, τα media μου έπρηξαν για τα καλά τον προστάτη με την υπεροπτική στάση των μελών της Ε.Ε. και τις Γερμανικές σατιρικές εκπομπές που μας έχουν πάρει στο ψιλό. Καλά κάνουν! Το εθνικό χρέος τους είναι στο 63% του ΑΕΠ και εμάς στο 148%! Εγώ στη θέση τους θα μας είχα ρίξει κανά-δυο Blitzkrieg, έτσι για εκφοβισμό. VEAR IZ ZE MONEY LEBOWSKI??? Δε φτάνει που τα 'χουμε κάνει πουτάνα, μας σκίστηκε τώρα και το καλτσόν επειδή η Κομισιόν έχει "υπεροπτική στάση".

Το bukkake βλακείας όμως το έφαγα όταν τα κανάλια άρχισαν να ασχολούνται με το "εξώφυλλο σκάνδαλο" με την Αφροδίτη της Μήλου και το κωλοδάχτυλο.

ΘΕΕ ΜΟΥ! ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ... ZZZZzzzzzz... Απ' ότι κατάλαβα, το πνεύμα της photoshopιάς είναι ότι ακόμα και τα ίδια μας τα αγάλματα μας έχουν σιχαθεί. Ή αυτό, ή η Αφροδίτη της Μήλου είναι subscriber στο faeenamalaka και αντιγράφει το logo για να την προσέξω γιατί με γουστάρει και θέλει απελπισμένα να τη γαμήσω. Ναι, μάλλον το δεύτερο είναι. Αλλά εγώ την φτύνω για να κολλήσει.

Στην τελική, ψέματα λένε; Μπήκαμε νύχτα στην Ευρωζώνη με πλαστά νούμερα κι από τότε είμαστε μια μαύρη τρύπα που ρουφάει Ευρωπαϊκό χρήμα για να χτίζουν βίλες... συγνώμη, αναψυκτήρια οι Έλληνες βουλευτές. Ναι, παντού στην Ευρώπη υπάρχει διαφθορά, αλλά εδώ είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη. Στο εξωτερικό θα πέσει μίζα 10-20%. Εδώ τα πληρώνουμε όλα 2 και 3 φορές πάνω για να βγει το λάδωμα! Μιλάμε για άλλη τάξη μεγέθους, τόσο στην ποσότητα, όσο και στη συχνότητα. Βρείτε μου έναν Έλληνα που να ΜΗΝ ξέρει τουλάχιστον μια ιστορία για κάποιο δημόσιο έργο που να πληρώθηκε δύο και τρεις φορές περισσότερο απ' ότι άξιζε. Εγώ προσωπικά έχω τρεις: μια πεζοδρόμηση στις Σπέτσες, μια ράμπα στην Εγνατία και έναν έργο της ΔΕΗ στο Μαρκόπουλο Μεσογείων. Και είμαι ακόμα μικρός!

Στην παγκόσμια κατάταξη, από τη λιγότερο διεφθαρμένη χώρα στην πιο διεφθαρμένη, φιγουράρουμε στην 54η θέση. Είμαστε λίγο καλύτεροι από την Κολομβία και το Ελ Σαλβαδόρ και αρκετά χειρότεροι απ' το Κουβέιτ και τη Χιλή! "Α, δε φταίμε εμείς που η κυβέρνηση είναι διεφθαρμένη". Ρε μαλάκα Έλληνα. Τι νομίζεις ότι είναι η Κυβέρνηση; Ένα αυθαίρετο σώμα που βγαίνει με λοταρία; Η κυβέρνηση είναι μικρογραφία του λαού που την ψηφίζει. Όταν έβαζες μέσο για να πάει ο γιόκας σου Ναυτικό, όταν στις Δημοτικές ψήφιζες εν γνώσει σου διεφθαρμένα καθίκια μόνο και μόνο για να σου φτιάξουν το δρόμο, όταν τσέπωνες κυριακάτικες υπερωρίες στο δημόσιο για να πίνεις καφέδες στο κυλικείο, όταν έσβηνες κλίσεις με κονέ τροχονόμο, όταν έπαιρνες την επιχορήγηση που σου έδινε η Ε.Ε. για να χτίσεις πανσιόν και την έκανες Mercedes και BMW, καλά ήτανε; Ή μήπως νομίζεις ότι τα ίδια κάνει ο Γερμανός, ο Γάλλος κι ο Σουηδός;

Όσο διεφθαρμένος είσαι εσύ, τόσο διεφθαρμένοι θα είναι και οι αρχηγοί σου. Εδώ και δεκαετίες, το 80-90% του ελληνικού λαού ψήφιζε σταθερά τα ίδια καθάρματα που του γαμούσανε τη σούφρα. Πλέον έχει περάσει μια ολόκληρη γενιά και μαντέψτε τι γίνεται. Οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ αυτού του εκλογικού σώματος ψηφίζουν τους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ των ίδιων καθαρμάτων! Κι εγώ αν ήμουνα Γερμανός και τα άκουγα αυτά, θα είχα γαμηθεί στο γέλιο!

Όπως και να 'χει, το εξώφυλλο είναι σάτιρα. Και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να απαντάς στη σάτιρα: Με ακόμα πιο αστεία και εύστοχη σάτιρα. Μέχρι στιγμής η καλύτερη προσπάθειά μας να ταπώσουμε το επίμαχο δημοσίευμα είναι αυτή:

Τρέμετε βουνά! Η Ελλάς αντεπιτίθεται! Σοβαρά ρε παιδιά; Το καλύτερο που βρήκαμε είναι οι αποζημιώσεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου; Ρε πούστη μαλάκα Έλληνα. Ρε κομπιναδόρε, λαδιάρη, φοροφυγά, παλιο-μιζαδόρε, κωλοξεσκισμένο λαμόγιο του κερατά, Έλληνα. ΜΙΛΑΣ;;; Ξέρεις πόσα σου χρωστάει ο Γερμανός; 70 δις. Εσύ ξέρεις πόσα χρωστάς; Σχεδόν 400! Οπότε ΣΚΑΣΕ και φάε ownage! Δε σε παίρνει που δε σε παίρνει, φρόντισε τουλάχιστον η απάντησή σου να μην έχει χιούμορ επιπέδου lolcats!

Τις προάλλες μίλαγα μ' έναν Καναδό τουρίστα. Είχα παρατηρήσει ότι όλοι οι Καναδοί τουρίστες φοράνε πάντα κάπου στα ρούχα τους τη σημαία του Καναδά και τον ρώτησα γιατί. Μου απάντησε: "Γιατί στο δρόμο μας περνάνε συνέχεια για Αμερικάνους και μας βρίζουνε". Το μόνο που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ήταν: "Κάτι αντίστοιχο πρέπει να αρχίσουν να κάνουν σιγά σιγά και οι Κύπριοι στην Ευρώπη". OH SNAP!


Credits: Βαγγέλης για την pic του Focus.

295 comments:

  1. ετσι απλα ειναι...
    αντε μπας και καταλαβει κανενα λοβοτομημενο κοτοπουλο το μυαλο του

    ReplyDelete
  2. *τι γινεται και δουλεψει το μυαλο του
    (μαλλον ειμαι λοβοτομημενο δυσλεκτικο κοτοπουλο)

    ReplyDelete
  3. Ρε συ ... Τι να λεμε τρα... Αφου ο Φιλιππας ο Πετσαλνικας δηλσε χτες αυτο:

    «Εμείς τα τελευταία 40 χρόνια πήραμε δύο Νομπέλ λογοτεχνίας κι έχουμε στο τομέα της δημιουργίας πολλά πρόσωπα με διεθνή ακτινοβολία όπως ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και άλλοι. Αυτοί, μία χώρα 85 εκατομμυρίων τι έχουν να επιδείξουν; Μπας και βγάλαν κανένα νέο Μπετόβεν και δεν το πήραμε χαμπάρι;».

    Προεδρος της βουλης λεμε τωρα, οχι μαλακιες. Επρεπε να τους πει να τη μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη..

    'Ποσα νομπελ εχετε ρε μαλακες, εμεις 2, και εχουμε και ενα χατζιδακι και θεοδωρακη, και σας γαμαμε αμαλχει' ..


    Τι ζωο θεε μου .. Και βεβαια δεν αξιζει καν να σκεφτει κανεις οτι εχουνε περισσοτερα νομπελ κλπ κλπ .. Τι σημασια εχει ..

    Αλλα βγαινει το ζωο και πουλαει τσαμπουκα, μαγκια και εθνικοφροσυνη, μπας και τσιμπησει κανα αλλο ζωο που τον ακουει.


    Απιστευτη δηλωση πραγματικα του πετσαλνικου, δηλαδη εχω ακουσει πολλες μαλακιες να λενε αλλα τη θεωρω κορυφαια ..

    Τελοσπαντων. Δυστυχως ειναι ομορφη χωρα η Ελλαδα, αλλα κακα τα ψεματα, εχει αρκετους μαλακες κατοικους και σε ακομα μεγαλυτερη αναλογια μαλακες πολιτικους. Οποιος μπορει φτιαχνει ενα δικο του προσωπικο κυκλο και μια οσο το δυνατον πιο ομορφη ζωη, παιρνει τα καλα και γαμιεται οσο το δυνατον λιγοτερο απο τις μαλακιες που συμβαινουν ... Γαμησε τα.

    ReplyDelete
  4. Φιλε τι ποσοστο ακαθαριστου εθνικου προιοντος φευγει απο τους γερμανου για πολεμικο εξοπλισμο? και τι ποσοστο απο μας? Εχει σκεφτει κανεις τους οτι εμεις εχουμμε αρκετα "ενοχλητικους" γειτονες? και αν ναι τι κανουν γι αυτο? Τις παπιες. Δε βοηθαει. Αλλα οντως, καλοι μαλακες είμαστε. ΕΥΓΕ! ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

    ReplyDelete
  5. - Οι Ελλάδα είναι μπλα μπλα μπλα σε σχέση με την Γερμανία.
    - Έχεις πάει ποτέ Γερμανία;
    - Όχι αλλά μπλα μπλα μπλα

    ReplyDelete
  6. ψεματα ειναι?

    ReplyDelete
  7. ΑΣΕ ρε παπάρα Μιχάλη να πούμε και την πολιτική αφού δε σε παίρνει, εκτίθεσαι, γράψε κανένα άρθρο για γέρους και γκόμενες και παράτα την κρίση

    ReplyDelete
  8. Πολύ ωραίο άρθρο, χαίρομαι που σε ανακαλύπτω.
    Λες τα πράγματα οπως πράγματι ειναι και πρέπει η αλήθεια να μάθουμε να μην μας πονάει.
    Αν θέλουμε να 'μαστε μάγκες ας ειμαστε πρ.ωτα σωστοί.

    ReplyDelete
  9. omfg δεύτερο άρθρο σε μια βδομάδα;; Ηδονή

    ReplyDelete
  10. Πολύ ωραία η παραβολή σου φίλε. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο Στάθης είναι αυτός που λέει το Μηνά μαλάκα. Οι άλλοι δύο που δυσανασχετούν μεν αλλά δεν τον λένε μαλάκα τι είναι; Μήπως είναι κι αυτοί μαλάκες; Έχουν κάθε λόγο να δυσανασχετούν οι Ευρωπαίοι -- αν και τα περισσότερα μέλη της ΕΕ πάνω κάτω στην ίδια οικονομική κατάσταση μ' εμάς βρίσκονται, βλέπε υπόλοιπη μεσόγειο και μέλη πρώην ανατολικού μπλοκ συν Ιρλανδία, η οποία μόλις κι έχει αρχίσει να συνέρχεται. Και δυσανασχετούν όντως. Και καλά κάνουν. Απλά οι Γερμανοί στην προκειμένη περίπτωση ξεπέρασαν κάποια όρια. Εκτός κι αν τα σοβαρότερα ΜΜΕ που έχουν να επιδείξουν δεν μπορούν να εκφραστούν με καλύτερο μέσο από τις... κοκορομαχίες!

    ReplyDelete
  11. Σκοπος της διαπιστωσης σου ελπιζω, ειναι να μη μας βαλουν το δαχτυλο στον κωλο με προσχημα την κριση. Στο διολου σατυρικο περιεχομενο του περιοδικου παντως (παρολο που το εξωφυλο με εκανε και γελασα) τονιζει την αναγκαιοτητα των μετρων και κριτικαρει αρνητικα τους ελληνες που απεργουν αντι να ψωμολυσαξουν. Και απο καποιους εγχωριους υπερπατριωτες δεν ακουγεται αυτο? Παιζουν με το κοινο αισθημα περι πολιτισμου της γιαγιας μου και διαμορφωνουν επικαιροτητα. Εδω ο κοσμος καιγεται...

    ReplyDelete
  12. Για αυτον που ειπε στον Μιχαλη να αφησει την πολιτικη γιατι δεν ξερει...

    1ον)Ενω εσεις ξερετε!Μπραβο!ΟΛΟΙ οι Ελληνες ξερουν τα παντα για την πολιτικη,εκτος απο αυτους που εχουν την αντιθετη απο αυτους αποψη!

    2ον)ΤΙ σχεση εχει η πολιτικη ρε αμοιβαδα;Και αυτο απο καποιον που ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ πολιτικη.Το χεις ακουστα οτι υπαρχουν ανθρωποι που σπουδαζουν πολιτικη και δεν νομιζουν οτι αμα δουν 10 λεπτα Mega με Ολγα Τρεμη γινονται αναλυτες;

    3ον)ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ;Κατ'αρχας,τα χρεη απο τους Γερμανους εχουνε ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ(oh yeah).Και αν καθοσασταν να ψαξετε λιιιιγο,αντι να αρχισετε τις αηδιες σας,θα ξερατε οτι οι αποζημιωσεις που επιβληθηκαν στην Γερμανια για τους δυο Παγκοσμιους Πολεμους ηταν βασικα αυτα που θελανε χωρες οπως η Γαλλια και η Αγγλια.Υπερβολικες αποζημιωσεις και αφοπλισμοι,ωστε να γινει η Γερμανια μια χωρα κατακερματισμενη και αδυναμη που δεν θα μπορει να κανει τιποτε.
    Αυτες τις αποζημιωσεις θελετε;Τις αποζημιωσεις που επιβαλανε ΑΛΛΟΙ σε ΑΛΛΟΥΣ για ΑΛΛΟΥΣ;Τις αποζημιωσεις που αναγκαστηκανε να πληρωσουν εκατομμυρια πολιτες;
    Ειναι απολυτα σιγουρο οτι αν μας επεβαλε ΕΜΑΣ καποιος τετοιες αποζημιωσεις,οχι απλα δεν θα τις πληρωναμε,αλλα θα τους καταριομασταν και 100 χρονια!
    Oh wait...Αυτο κανουμε!

    Και επιστρεφω:οι αποζημιωσεις και τα χρεη της Γερμανιας διαγραφηκανε,οταν συμφωνηθηκε να μπει η Γερμανια στις Ευρωπαικες Κοινοτητες(μετεπειτα Ευρωπαικη Ενωση).

    Αλλα δεν μπορω να πω,ειναι και γαμω τα επιχειρηματα αυτο το "να μας πληρωσουν αυτα που μας χρωστανε απο το 40".Αρα και την επομενη φορα που θα πιαστει ενας κλεφτης,εχει το δικαιωμα να πει "πιαστε πρωτα και τιμωρηστε τους υπολοιπους"!
    Και να σας πω...Αντε και πες οτι δεν γαμιεται,περναει το επιχειρημα...ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ τα χρωσταμε τα λεφτα ρε παπαρες;Σε ολη την Ευρωπη τα χρωσταμε!Αλλα ξεχασα...Η υπολοιπη Ευρωπη δεν μας πηρε στο ψιλο ακομα...Εκει να δεις τι θα χουμε να πουμε να την Γαλλια η τη Σουηδια.

    ReplyDelete
  13. ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

    ReplyDelete
  14. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Μόνο μία ένσταση έχω. Όλοι αυτοί που μας τη λένε είναι αυτοί που μας έδειχναν πως να κρύβουμε τις πουστιές μας ώστε να τα παίρνουμε από τις τράπεζές τους. Και τώρα εκπλήσσονται. Μου θυμίζει την έκπληξη της πορνοστάρ όταν μέσα στο παντελόνι του τσοντέρ βρίσκει έναν πούτσο...

    ReplyDelete
  15. pes ta re aderfe eleos gamh8hkane oloi me thn kritikh apo thn E.E. kai to gamhmeno to agalma... pisteyoune ola ta zwa (provata) oti mas 8igoun. otan les kapoion pou exei na ply8ei 1 mhna vrwmiarh den einai prosvolh einai pragmatikothta. etsi kai h eyrwph otan mas leei kleftes kai tritokosmikous exei apolyto dikio.

    ReplyDelete
  16. Δηλαδή ρε παιδιά δεν μας πειράζει που αυτά που λένε για μας είναι αλήθεια,αλλά μας πειράζει που το λένε με τα μέσα τους;Γιατί;

    ReplyDelete
  17. PARTA MORI PUTANA PSIXANOMALI RANIA

    ReplyDelete
  18. ti lete re i ellada einai se xreos!!
    apo pote? den einai koina ta lefta?
    giati poli apla de mas daneizoun ta dipla opote na min uparxei problima?

    ReplyDelete
  19. mike sou ekana to ''xatiri'' kai tirisa thn ''yposxesh'' mou sto proigoumeno arthro. twra omws mou epitrepeis na faw ta moutra mou me diafores ''ratsistikes'' apopseis tou styl.

    OLOS O KOSMOS XRWSTAEI STHN ELLADA TA PANTA! nai eimeis tha eprepe na eimaste o diaxeirisths tou kosmou... mantepste giati!?

    giati otan emeis megalourgousame (oxi oxi oxi) pame pali.

    giati otan aytoi megalourgousan. ( oi arxaioi ellhnes)
    oi germanoi trwgane ta daxtyla tous kai ta afodeumata tous.

    yparxoun ena ekatomyrio ratsistika paradeigmata pou an ta pw ola tha exw provlima me ton '' GAMIA TOU XONTROU''

    ola swsta auta pou les mike symfwnw kai oi parapanw protaseis einai apla ena kakogousto xontroeidestato asteio. omws.

    giati prepei na dexontai monimws oi polites ayths ths erimhs ths pswrokwstainas tis anatimiseis se ola ta proionta tis meiwseis se ola ta epidomata kai misthous kai kai kai kai kai kai kai kai kai kai ta kai einai osa kai ta xreh ths ellada pros olous. giati eimai anagkasmenos na xrwstaw apo tote pou gennithika?

    kai gia na to pw pio ''oikonomika'' kathoti dyskoloi kairoi.

    giati xrwstame emeis oi forologoumenoi kai oxi aytoi pou epernan tis mizes aytoi pou eklevan thn tampaketa (gloup) autoi aytoi aytoi.
    oi opoioi den einai agnwstoi!!! den xreiazetai kan na tous psaksoume!!! NAI EINAI ALITHEIA EINAI OI ELLHNES POLITIKOI (oxi oi 300 ths voulhs) kai oi etairies tous kataskeuastikes klp klp klp . AUTOI FTAINE loipon anarxikoi anakalypsa poios mas kanei koumanto afou eiste toso ntahdes fate tous laxano!!!

    epishs kati pou mporei kai na mhn isxyei...

    mou fainetai ligo paralogo na phge o pappous apo to xwrio se kapoion politiko arxigo na tou pei. ''vale th korh mou sth dimarxia-fere to gioka mou na ypirethsei dipla sto spiti) oi politikoi stis ekpliktikes tous proeklogikes ekstraties thn monadikh periodo pou xreiazontai emas ta koutornithia ''erxontai'' se mas me tis mazwkseis pou kanoun kai lene emmesws plhn safws. rikse pshfo kai oti thes tha ginei... rousfeti legete kai den to anakalypsa oute egw oute esy oute oi pappoudes mas.

    katalavete epitelous kati. olous tous voleuei h ellada na einai yperxrewmenh. einai san na noikiazeis vila me enoikio 10.000euro to mhna se enan kakomoirh o opoios prospathei na to kseplhrwsei douleuontas 6wros 4 fores th vdomada se net kafe. mono pou sthn pragmatikotita se 6mhnes to poly o kakomoiris tha ginei astegos. enw sthn periptwsh ths elladas oi idioi pou thn katigoroun gia xreh oi idioi syzitan gia nea pistwsh xrhmatwn kai xronou me periorismous (ths poutsas) pou apla kanoun th zwh mas poio dyskolh.
    san thn ellada vrisketai panw apo to 60% twn xwrwn tou planith. kai an me vriskete ypervoliko h mh epistimoniko apla skeftite thn afrikh kai thn asia.

    kai gia na ta leme ola KAI h ellada opws ena allo megalo pososto vgainei kerdismenh apo alles oikonomikes agores. px kina-taivan-vietnam ekei ftiaxnontai megalo pososto kinitwn thlefwnwn kai rouxwn. me ton mistho tou enas kinezos exei th dynatotita na agorasei 1kinito thlefwno sthn timh pou pwlitai sthn ellada? as poume 200 euro. kai vevaia oxi oxi na to agorasei! oute na to noikiasei den mporei.


    mporei na sas prizw me ton mpakalistiko tropo pou egrapsa alla skeftite stegna logika kai tha deite pws isws exw ligo dikio.

    ReplyDelete
  20. Απίστευτο ποστ. Έτσι για να προσγειωνόμαστε και λίγο και να μη τρώμε το φανατισμό απο τα media αμάσητο όπως μας κάνανε ως πιτσιρίκια με τα βιβλία της ιστορίας.

    Φάε σκατά, Σκατόμπι.

    ReplyDelete
  21. μπλα μπλα πούτσες παπατζιλίκια μαλακίες

    γαμιέσαι

    ReplyDelete
  22. re re... parade3oy oti otan egrafes thn paragrafo meta th foto toy focus xaideyes th gamath geniada soy!!!! :P :P

    ReplyDelete
  23. Μks, σε διαβάζω αρκετό καιρό, και είναι η πρώτη φορά που γράφεις κάτι για ΜΗ λοβοτομημένους.
    Άκου κι ένα δικό μου ανέκδοτο: Όταν έγραφα πάνω κάτω τα ίδια με σένα, ο Ιατρόπουλος (you know, the mullet poet) έσπευσε να με συγχαρεί και να συμφωνήσει.
    Ίσως επειδή όταν τα έγραφα αυτά, έπαιζε ρόλο το γεγονός ότι είμαι Έλληνας. (?)
    Τώρα που το Focus γράφει τα ίδια, ο Ιατρόπουλος, έγραψε μια απάντηση με τίτλο "Η Α(χ)ρεία Φυλή"..
    Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει τα αρνητικά του, αλλά υποθέτω είναι σαν να σου βρίζουν τη μάνα... και τη μάνα σου έχεις δικαίωμα να τη βρίζεις μόνο εσύ!
    Άμα δε βαριέσαι, διάβασε και το δικό μου εδώ.

    ReplyDelete
  24. http://www.youtube.com/watch?v=TEA8n4TbP6A&feature=player_embedded

    Αυτο πως σου φανηκε δεν μας ειπες?? Δεν μπορω να καταλαβω πως το παρελειψες.

    Για πειτε και οι υπολοιποι, για ποια αλλη χωρα θα γινοταν τετοιο βιντεο και θα περναγε στα κουτουρου?

    Και μη με αρχισετε στις εξυπναδες, τη γνωμη σας ρωταω. Δεν με πολυενδιαφερει κιολας, ουτε λεω οτι αν αρχιζαν οι κορωνες θα ειχαμε δικιο.

    ReplyDelete
  25. @ Mikeius

    εκτος και αν δεν το χες δει βεβαια.

    ο προηγουμενος

    ReplyDelete
  26. Exw paei germania(bonnh) gia ena trihmero.mia filh mou pou spoudazei ekei me kalei se ena party enos panepisthmiou.Kata thn epistrofh sto ksenodoxeio mou stis 1mish to brady perpataw mesa stous erhmous dromous.Ekei pou paw na diasxisw ena(ksanalew) erhmo dromo parathrw kokkino anthrwpaki gia pezous kai 3 germanous 18-25 etwn na perimenoun na prasinisei gia na perasoun ton(ksanamanalew) erhmo dromo.Apo deos kyriws perimena kai egw.Kata thn epistrofh sthn patrida to periegrafa ws anekdoto se filous kai gnwstous.Se kapoio allo taksidi sth melbournh australia parathrhsa ena swro pragmata pou edw sthn ellada tha mas ekanan na anatrixisoume.aparithmw 1.zwnes sta PISW kathismata 2.thrhsh oriou taxititas(diabase parakatw) 3.kathe 3o-4o fanari yphrxe radar elegxou taxititas to opoio kategrafe aytomata kai an yperebaines to orio se 5 ergasimes mia wraiotath epistolh prostimo kateftane sthn porta tou spitiou sou.4.oi anergoi-astegoi eixan epidoma apo to kratos gyrw sta 300 euro to mhna.5.to parking htan sto 80% ths polhs plhrwto me times gyrw sta 50-80cents akoma kai sta kleista idiwtika parking.6.oute ena paranomo parkarisma.7.oi ipalliloi stis trapezes pisw apo ta gkise htane ORTHIOI.8.se magazi me rouxa afou katebasa toulaxiston 10 tzhn me th boithia tou ipallilou kai telika den brhka ayto pou ithela o ipalilos MOU ZITISE SYGNWMH pou den mporese na me eksipirtisei kai mou ypedeikse pou mporw na paw gia na brw ayto pou epsaxna........kai erwtw.....pou ofeilontai ola ayta?sto kratos ths ekastote xwras?stous anthrwpous?kai sta 2?den exw kataferei na katalhksw kapou

    ReplyDelete
  27. Απάντηση στον από πάνω:

    Οφείλεται κατ'αρχας στο συστημα επιβολης τους.Εκει οι νομοι εφαρμοζονται και δεν γλιτωνεις με τιποτε.Κατι που εχει "μπει" στον οργανισμο τους και τωρα πια σεβονται τους νομους ακομα και αν ειναι μονοι τους στην ερημο.

    Οφειλεται ισως και στην γενικοτερη "δεν γαμιεται" νοοτροπια που εχουμε ολοι οι "θερμοι" λαοι.Και εννοω τους Μεσογειακους και Λατινικους λαους.

    ReplyDelete
  28. Καλά εντάξει συμφωνω απόλυτα κλπ κλπ
    αλλά συγκινούμαι κιόλας που να-χαρώ-το-φίλο-μου, έχουμε κι αναφορές σε Lebowski, My name is Earl κλπκλπ.
    Είδατε βρε κουτά τι κάνει η καθως πρέπει πολιτιστική επιρροή;

    ReplyDelete
  29. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ...

    Απλα αμα νομιζουν οτι οι δικοι μας μουτζαχεντιν θα βαλουν μυαλο με τετοια εξωφυλλα ειναι γελασμενοι.

    Αυτα εμποδιζουν την αυτοκριτικη του καθε λαου και οδηγουν σε μια αμυντικη τακτικη ανταποδωσης που δεν οδηγει πουθενα.

    Ειναι η ιδια μαλακια οπως με τα σκιτσα του Μωαμεθ...κακος φτιαχτηκαν αλλα σε καμια περιπτωση η αντιδραση των μουλαδων δεν δικαιολογιται.

    Για εμενα το εξωφυλλο δεν αποτελει αποψη αλλα εναν εντονο λαικισμο που εχει σκοπο να τραβηξει οριμενο αναγνωστικο κοινο, το οποιο ψαχνει διακαος εναν αποδιοπομπεο τραγο προκειμενου να του ριξει ολα τα δινα της μοιρας του.

    Επισης τα παραδειγματα του mikeus ειναι υπεραπλουστευμενα και δεν λογαριαζουν τα Γερμανικα οικονομικα συμφεροντα (Ελ.βενιζελος, Οτε, Μετρο, Αττικη οδος, Siemens, Media markt, Careffur...και παει κλαιγοντας) που εχει αποκομησει η Γερμανια απο εμας οποτε ας μην σκεφτομαστε με μικροοικονομικα σε ενα προβλημα μακροοικονομιας.

    ReplyDelete
  30. http://www.youtube.com/watch?v=TEA8n4TbP6A&feature=player_embedded

    Αυτο πως σου φανηκε δεν μας ειπες?? Δεν μπορω να καταλαβω πως το παρελειψες.

    Για πειτε και οι υπολοιποι, για ποια αλλη χωρα θα γινοταν τετοιο βιντεο και θα περναγε στα κουτουρου?

    Και μη με αρχισετε στις εξυπναδες, τη γνωμη σας ρωταω. Δεν με πολυενδιαφερει κιολας, ουτε λεω οτι αν αρχιζαν οι κορωνες θα ειχαμε δικιο.


    Σορυ που το ξαναποσταρω αλλα μολις θυμηθηκα οτι ποτε δεν τρεχω να δω βιντεακια απο εδω οταν δεν ξερω τι ειναι.

    Μια μικρη περιγραφη λοιπον: Το βιντεο ειναι απο σατιρικη εκπομπη της Γερμανικης κρατικης τηλεορασης και ειναι 10 φορες πιο hard-core απο το εξωφυλλο του Focus.

    ReplyDelete
  31. To απο πανω παει @ Mikeius

    Ρε πουστη ενα ενα τα θυμαμαι.

    ο απο πανω

    ReplyDelete
  32. Μαρίνο μην κόπτεσαι και ιδιέταιρα, Κύπριε!

    Στους Παπαδάκηδες και στους Αυτιάδες γίνεται εθνικό παραλήρημα το πρωί, γιαγιάδες αντιστασιακές και μνήμες του '40, που μας θυμίζουν αυτό που τρώμε τόσα χρόνια στη μάπα: Την αθάνατη Ελληνική μαγκιά και τα 750 κιλά αρχίδια που έχουμε σαν γένος bonus από την Ακρόπολη.

    Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από όσα έχουν ήδη ειπωθεί στο άρθρο και στα commend. Αυτό που έχω να πω για κλείσιμο είναι ότι αν όλοι συγκλίνουμε στο ότι μας πουλάνε παπάδες γιατί ρε ΜΑΛΑΚΕΣ τους ξαναβάζουμε στην εξουσία ? -ρητορικό-

    ReplyDelete
  33. όλα καλά
    αλλά τους κύπριους γιατί να μην τους βρίζουνε;
    όλοι πρέπει να βρίζουν τους κύπριους

    ReplyDelete
  34. Poli oraio keimeno alla einai gia ta skoupidia giati apo tis lekseis pou xrisimopoieis kai mono fenetai oti eisai o klasikos no lifer pitsirikas tou world of warcraft kai tis dotas kai ton video games. To mono swsto pou egrapes itan i paromiosi sou me to ps3. Nai, etsi ekane i Ellada, alla mazi tis etsi ekane kai i Italia, i Ispania kai i Agglia pou den eida na sxoliazei kaneis...

    Oson afora gia to "Ρε πούστη μαλάκα Έλληνα. Ρε κομπιναδόρε, λαδιάρη, φοροφυγά, παλιο-μιζαδόρε, κωλοκσεσκισμένο λαμόγιο του κερατά, Έλληνα. ΜΙΛΑΣ;;;" se dikaiologo giati zeis me to xartziliki tis mamakas sou akoma pou se taizei. Otan vgeis gia douleia (an vgeis pote giati i anergia tha ftasei sta ipsi) tote tha doume an tha theoris akoma ton Ellina ton 700 euro pousti, malaka, ladiari, κωλοκσεσκισμένο λαμόγιο του κερατά kai forofiga.

    Eisai gia lipisi, vges apo tin tripa sou kai zise!

    ReplyDelete
  35. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ SHINOBIMarch 1, 2010 at 12:01 PM

    Ειδες μπουλουκο μου?

    Δεν ηταν και τοσο δυσκολο... Εγραψες ενα σχολιο με αφορμη το αρθρο - πολυ ομορφα! Μπραβο σου.

    Για να σου αποδειξω οτι ολα τα εκανα για την εξυγιανση του blog θα κανω ακομα και σχολιο στο σχολιο σου!! Σιγα σιγα ισως αρχισουν και αλλοι.

    Δεν ειναι ρατσιστικο το παραδειγμα σου ειναι ατοπο, δεν στεκει και ειναι προφανως εκτος πραγματικοτητας.
    Καλα δεν συγχεεις τον ελληνικο λαο με τους βουλευτες αλλα συγχεεις τους συγχονους Ελληνες με τους αρχαιους??!

    Επισης:
    epishs kati pou mporei kai na mhn isxyei...-----------------> Η καλυτερη ατακα EVER!
    Σπουδαιος τροπος να αρχισεις την διατυπωση επιχειρηματος!

    Φιλικα,
    Ειδες πως δεν βριζω ετσι?

    Υ.Γ. Ξανα μπραβο. Ετσι και αλλιως δεν πηγαινε αλλο trolling αφου σε ειχαν μαθει ολοι πλεον...

    Υ.Γ.2 You're welcome Mikeius. Anytime!

    ReplyDelete
  36. Ας κάνει κάποιος ΜΠΑΝ το μουνόπανο τον σαινόμπι, ή ας τον σπρώξει από την κολόνα του Παρθενώνα που έχει καβαλήσει μπας και ψοφήσει.
    Απαιτώ κι εγώ τα λεφτά από τους γερμανούς, έχουμε να πληρώσουμε μεγάλες αποζημιώσεις από την εκστρατεία του ΜΕΓΑ Αλέξανδρου στην Ασία.

    ReplyDelete
  37. Λέγεται και σάτιρα Φιλαράκι του Shinobi, από τον Λαζόπουλο το δεχόμαστε αβίαστα χαμογελώντας σαν παραπληγικά καθυστερημένα, και ας δουλεύει για Γερμανικά συμφέροντα. Από την Γερμανίδα καριόλα δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, ποια είναι αυτή που θα μας θίξει τους προγόνους μας. (τα 750 κιλά που έλεγα πριν).

    ReplyDelete
  38. dont feed the troolllls
    Πες τα ρε mike εμείς είμαστε το σκατοσύστημα μόνοι μας γαμιόμαστε
    και μιας και αναφέρθηκε η πειθαρχεία των Γερμανών απέναντι στους νόμους. Εγώ κάθε φορά που είμαι στο φανάρι και είμαι ο ΜΟΝΟΣ που περιμένω στο κόκκινο αισθάνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ κάθε φορά που ΚΡΑΤΑΩ στην τσέπη μου ακόμα και το πιο μικρο σκουπιδακι για να το πετάξω σε κάδο ακόμα και στον στρατό που καθόμουν και έπλενα τα ταψιά και τους δίσκους για να γίνουνε λαμπικο και ας αργούσα μετά να πάω να αραξω γιατί ΕΜΕΙΣ θα τρώγαμε από τα ΒΡΩΜΙΚΑ άλλα τι να κάνεις, Ελλαδιτσα, αυτοί είμαστε το σωστό το θεωρούμε ηλίθιο και την μαλακία ΜΑΓΚΙΑ.

    ReplyDelete
  39. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ SHINOBIMarch 1, 2010 at 12:34 PM

    zep σε τι ακριβως μου απαντησες : Λέγεται και σάτιρα Φιλαράκι του Shinobi?

    Δεν καταλαβα τι θες να πεις.

    ReplyDelete
  40. Οντως ανωνυμε 12:29!!!!

    Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτο αλλα βριζουμε και τους εαυτους λες και μιλαμε για αλλους!!!

    Ηλιθιε

    ReplyDelete
  41. Στον ανώνυμο που το παράθεσε Φιλαράκι του Shinobi.

    ReplyDelete
  42. einai apla trolling filaraki tou shinobi
    oute miso epixirima ntemek paromoiwseis alla akoma kietsi isws kapoios skeftei kati parapanw... poios eimai gw pou tha kanw satira??? afiste to vlakh na kanei tis germanodouleies tou :) :P

    ReplyDelete
  43. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ SHINOBIMarch 1, 2010 at 12:46 PM

    Τωρα καταλαβα!

    Νταξει ουτε μισο καφε δεν εχω πιει ακομα.

    Επισης το σχολιο του ανωνυμου 12:09 PM τα σπασε.

    Ναι κι 'αυτο τωρα το καταλαβα.

    ReplyDelete
  44. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ SHINOBIMarch 1, 2010 at 12:48 PM

    Φιλτατε shinobi,

    Σταματα -------->σε παρακαλω<---------- να βλεπεις παντου αναρχικους και Λαζοπουλους.

    ReplyDelete
  45. Bingle bongle borka binka wee wee burble splot. Framling borschta goslabi te nonkle biggo norks luvvly jubbly me ol' cocka!

    ReplyDelete
  46. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ SHINOBIMarch 1, 2010 at 12:51 PM

    einai apla trolling filaraki tou shinobi
    Το ξερω. Καλα δεν καταλαβες οτι ειμαι ο πρωην ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ?

    Να πιω κι' αλλο καφε?

    ReplyDelete
  47. I will not buy this record, it is scratched.

    ReplyDelete
  48. to katalava re :P

    ReplyDelete
  49. Φάτε ένα μαλάκα Ανώνυμο (12:37 PM)
    Αντί να κάτσεις να ασχοληθείς με τους μαλάκες που μας γαμάνε κάθεσαι και ασχολείσαι με εμένα επειδή έχω αγανακτήσει με έμενα αυτούς που μας γαμάνε και άτομα σαν και εσένα που δεν ξέρουν σε πια μεριά να κάτσουν. Μπράβο βόδι.

    ReplyDelete
  50. Στα παπάρια μου όλοι σας. Στα παπάρια μου και το εθνικό χρέος. Στα παπάρια μου και ο κατακαημένος με τα 700 ευρώ. Η αφροδίτη κι αν είναι στα παπάρια μου. Στα παπάρια μου οι γερμανοί και οι μουτζαχεντίν. Εφόσον έχω βαριά παπάρια, βλακαμάδες όλοι σας, σας αφήνω και πάω σε ένα βουνό με 2 κοτόπουλα 10 πρόβατα και 30 σπόρους. Τα βαραίνω ακόμα πιο πολύ, χαζεύω τη μιζέρια σας και τα ξύνω με τα δυο μου χέρια.

    ReplyDelete
  51. Re malakes oloi mesa sto kolpo einai.Ellhnes kai Europaioi. Apla xalase h magia .

    ReplyDelete
  52. Ευγε για το καυστικο σου αρθρο. Ειναι ολα αληθειες οσο και εαν καιγονται μερικοι βολεμενοι για το δηθεν προσβλητικο περιεχομενο. Καλα μας εκαναν οι Γερμανοι και καθε Γερμανοι.
    Εν το μεταξυ ξερεις τι μου τη δινουν; Αυτοι που δεν εχουν βγει απο την αυλη του σπιτιου τους αλλα εχουν γνωμη για τους υπολοιπους Ευρωπαιους. Εχουν στο μυαλουδακι της τη καλυτερη θεση για τη χωρα τους αλλα φροντιζουν να φοροδιαφευγουν, να παρανομουν. Να γιατι γουσταρουν τη χωρα τους, γιατι ειναι ανεκτικη στις μαλακιες τους.

    ReplyDelete
  53. Πες τα ρε Ανώνυμε March 1, 2010 1:18 PM.

    Άντε και γιατί βαριόμουνα να γράφω.

    Απλά να διορθώσω αν επιτρέπεις... Δεν χάλασε η μαγιά. Το όλο θέμα με το focus και τα λοιπά ΕΙΝΑΙ η μαγιά.


    Δείτε το βίντεο του αλλουνού πιο πάνω.
    Είναι όντως 10 φορές πιο χαρντκορ.
    Καλά με αυτό δεν έγινε θέμα και έγινε με το Focus;

    Ή τό 'χασα ξέρω γω;

    ReplyDelete
  54. Shinobi apla gamhhhhseeees!!!
    mikeius gamhses dipla allh mia fora...
    idika stis proteleutaia paragrafo tremete vouna!
    h ellas antepitei8ete!!

    ReplyDelete
  55. ενταξει το κειμενο ολα καλα και τα περισσοτερα σχολια επισης καλα αλλα:

    γιατι δεν λεμε ολοι μας τι ψηφισαμε τις προηγουμενες εκλογες (ειλικρινα ομως) για να δουμε ποσο διαφορετικα σκεφτομαστε -και πραττουμε- απο ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που κατακρινουμε για την καταντια της χωρας?

    εγω παντως (για τελευταια φορα μαλλον) εριξα ΣΥΡΙΖΑ.

    ReplyDelete
  56. o mhnas einai tzampatzis...dekto
    o mhnas einai lamogio...dekto
    o mhnas einai pouthenas...dekto
    alla o mhnas gamei kamia fora giati:
    exei eksoxiko se nhsi kai o kwstas,o giwrgos k o stathis phgainoun ekei to kalokairi...dekto?
    o pateras tou mhna exei souvlatzidiko kai trwne tsampa souvlakia...dekto?
    o pappous tou mhna exei toso megala arxidia pou o mhnas gamei m'ayta...dekto?
    o kwstas,o giwrgos kai o stathis den mporoun na kanoun pera to mhna giati aytos fernei gomenes sthn parea kai an fygei tha fygoun kai oi gomenes...gekto?

    par'ola ayta kai gia ola ayta o mhnas einai malakas

    alla ws gnwston O MALAKAS EINAI ANIKHTOS
    opote o mhnas gia allh mia fora vgainei ladi.

    ReplyDelete
  57. An kai diavazw to blog apo kairo, auto einai to prwto comment pou sou kanw...
    Tipota idiaitero mono ena bravo 8elw na sou pw...Giati egrapses etsi ta pragmata gia ta arnhtika kai tis malakies ths Elladas kai ws ekei.Den ekleises to keimeno me laikistikes malakies opws kanoun polloi pou lene lene lene sto kyriws keimeno kai meta kleinoun me ena skato-e8nikistiko epilogo etsi gia na euloghsoun ta genia tous kai na paroun me to meros tous to lao. Giati eimaste sthn katastash pou akomh kai oi proodeutikoi afou sxoliasoun ta provlhmata, sto telos 8a arxisoun na milane gia prosvoles tou e8nous klp...Ante gamh8eite! Eimaste SKATA kai aksizoume auth thn antimetwpish, giauto kopste tis klapses.

    ReplyDelete
  58. Η απάντηση στον πύρινο επαναστατικό λόγο του Χατζηνικολάου και του Καπτα-Πετσάλνικου είναι το να κράζουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας ακόμα πιο ξερά - ή θα 'χουμε 5 κιλά τ' αρχίδι ή θα είμαστε η πιο θλιβεροί και κατάπτυστοι λεχρίτες. Ε, ρε κομπλεξικοί Έλληνες έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε με τηλεοπτικούς όρους - ακόμα κι όταν διαφωνούμε με την τηλεόραση.

    ReplyDelete
  59. ρε φίλε, καλά να γράφεις για το χαβαλέ κ γελάμε. αλλά όταν γράφεις για πολιτική φαίνεται πόσο άμπαλος είσαι. το αρθράκι σου μπάζει από παντού κ βαριέμαι να γράφω αλλά σκέψου μόνο αυτό.

    η γερμανία πληρώνει τα λεφτά που δίνει η ΕΕ στην ελλάδα, ο μαλάκας ο έλληνας παίρνει μερκεντέ. τα λεφτά γυρίζουν στη γερμανία μαζί με την προστιθέμενη αξία κ στην ελλάδα μένει το αυτοκίνητο κ τα λεφτά που θα χρειαστεί αργότερα. τον χάλασε το γερμανό; σύνολο, αναδιανομή εισοδήματος απ' το γερμανό φορολογούμενο (που στην ουσία αυτός πληρώνει την "αναδιανομή" της ΕΕ) στην γερμανική ελίτ.

    δεν είδα όμως τον εργαζόμενο γερμανό να εξανίσταται, πρώτες οι ελίτ, όπως πάντα, μέσω του τύπου κτλ. χώρια τα όπλα κ το νταβατζιλίκι που έχουν γράψει οι παραπάνω.

    το να απαντάς στον φτηνό εθνικισμό της διαμαρτυρίας για το εξώφυλλο αναμασώντας τα όσα επιτρέπει ο συσχετισμός δυνάμεων (στα ελληνικά νταβατζιλίκι) στους γερμανούς να πουλάνε για αλήθεια είναι δηλωτικό νοημοσύνης.

    χώρια τα προβλήματα που είχαν οι γερμανοί εργάτες, που είχαν κατακτήσει έναν ανθρώπινο=πιο αργό ρυθμό δουλειάς, κ μετά έσκασαν οι πεινασμένοι μετανάστες, επέβαλλαν έναν πιο γρήγορο ρυθμό δουλειάς γιατί πεινάγανε, εγιναν προσπάθειες επιβολής "δουλειάς με το κομμάτι" για να αναγκαστούν καί οι γερμανοί να δουλεύουν λες κ τους βάλανε νέφτι στον κώλο για να κερδίζει παραπάνω η επιχείρηση.

    έλεος με τα κλισέ γερμανός=δουλευταράς κ όλες αυτές τις μαλακίες.

    γράφε τις πίπες σου να σε διαβάζουμε κ να γελάμε, αλλά τα σοβαρά άσ' τα, δέν τά 'χεις.

    ReplyDelete
  60. Πες τα ρε μαλάκα mikeius επιτέλους, μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον φτηνό, λαϊκίστικο εθνικισμό που πουλάνε στην tv.

    Στον Παπαδάκη εδώ και πόσες μέρες βγάζει γριές και γέρους και βάζει κάτι τίτλους τύπου "Ξύπνησαν μνήμες από το '40". Που ρε μαλάκες, έτσι ήταν το '40; Ένας άλλος παπάρας καλεσμένος στον Παπαδάκη είπε μέσες άκρες "Σιγά ρε παιδιά, μιλάμε για ένα περιοδικό 3ης κατηγορίας και μια εκπομπή (την σατυρική που έκανε το σκετσάκι) 3ης κατηγορίας, γιατί κάνουμε έτσι;". Ναι, η εκπομπή του Παπαδάκη είναι ΑΑ ποιότητας.

    Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο σύγχρονος Ελληναράς-Νεοέλληνας κριτικάρει τους πάντες αλλά δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Τους Άγγλους τους λέει πούστηδες, τους Τούρκους Μόγγολους, τους Αλβανούς απολίτιστους κοκ αλλά μη τυχών και κριτικάρεις αυτόν, την έχεις βάψει. Ειδικά αν βάλεις μέσα και κάτι από το ένδοξο παρελθόν (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση) θα γίνει χαμός στο ίσωμα, μη σου πω ότι δε θα πιει φραπέ για μια ημέρα. Εμένα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό -όπως και με σένα προφανώς- όταν είδα το εξώφυλλο ήταν αυτό, ότι δηλαδή οι Αρχαίοι θα έκραζαν για τα χάλια που προκάλεσαν οι Νεοέλληνες. Αλλά πώς να το σκεφτεί αυτό η μάζα όταν είναι σταρχιδιστές και αμόρφωτοι;

    Του Έλληνα πάντα του φταίνε οι άλλοι, αριστεροί, δεξιοί, αλβανοί, σομαλοί, ο σόρος, οι αμερικάνοι, οι γερμανοί, οι τούρκοι, ποτέ οι ίδιοι όμως. Έτσι δε πάει μια χώρα μπροστά.

    ReplyDelete
  61. oraia...afou oloi pia giname analutes as m pei kapoios giati den krinoume ti xora mas kai mas peirazei to satiriko agalma...re mexri kai oi idioi mas koroideuoume alla @@@...pali ta idia psifizoume...klepste kai ligo akoma re...doste kai kana euro stous ftoxous mas politikous kai afiste to lao..tha vrei to dromo tou...kai pali @@@ dld...
    stamatiste na krinete tis alles xores kai fate skata koitazontas ta moutra mas...
    aaa...kai kati akoma...i germania pou toso mas koroideuei (kai kala kanei) oso i oikonomia ton allon xoron gam...tai auti auksanetai...kai MAGKIA tis!!katalavete to kai mpoukoste mpas kai sosoume tpt...

    ReplyDelete
  62. Καλά τα λες ρε Μιχάλη!

    ReplyDelete
  63. Ρε παιδια πως γινεται να ειναι μαγκια της Γερμανιας και καθε χωρας να γαμαει τους αλλους αλλα της Ελλαδας οχι??

    Ναι η Γερμανια ειναι υπερδυναμη. Τρωει λεφτα απο παροχες εξοπλισμων, αυτοκινητων και οτι αλλο γουσταρετε παγκοσμιως και φυσικα με κομπινες οπως ολες οι ισχυρες χωρες, οντως.
    Και ναι καλα κανουνε! ΟΛΟΙ αυτο κανουνε.

    Η Ελλαδα ειναι μικρη φτωχη χωρα και δεν μπορει να κανει τα ιδια... οποτε κλεβουμε ο ενας τον αλλον και αμα λαχει και απο την ΕΕ.
    Ειλικρινα που ειναι το περιεργο?

    Σε 60 τοσα σχολια σχεδον ολοι λενε 'καλα να παθουμε' 'καλα μας τα λενε' κλπ.

    Πριν δηλαδη δεν ξεραμε για την διαφθορα στην Ελλαδα??

    ReplyDelete
  64. Η μαγκιά της Γερμανίας έγκειται στο γεγονός ότι για να φτάσει στο σημείο να έχει ισχυρή οικονομία κάποιος την έχτισε. Και το αν "τρώει λεφτά από παροχές εξοπλισμών, αυτοκινήτων και ό,τι άλλο γουστάρετε" οφείλεται στο γεγονός ότι έχει βαριά βιομηχανία, έλεος. Αν είναι δυνατόν, να αναρωτιέσαι που είναι το περίεργο που κλέβει ένας από τον άλλο.

    ReplyDelete
  65. Και το playstation το πηρε η Γερμανια μονη της μαλακες...

    Μετα σκεφτηκε να φωναξει και τον Μηνα για να μοιραστει το κοστος των παιχνιδιων

    ReplyDelete
  66. Χρειαζεσαι βαρια βιομηχανια για βαριες κομπινες. Αυτο εγραψα αλλα μαλλον το διαβασες μισο. Ελεος.

    Εσυ δηλαδη οταν για ακους για διαφθορα στην Ελλαδα (να κλεβει ο ενας τον αλλον) απορεις ε?

    ReplyDelete
  67. Ναι, παντού στην Ευρώπη υπάρχει διαφθορά, αλλά εδώ είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη.

    Diafwnw katheta. Symfwnw me ton apo panw, apla edw h diafthora den einai glamorous.

    ReplyDelete
  68. Μια ζωή σκατάδες θα είμαστε κ μια ζωή τα σκατά μας θα τρώμε..Είμαστε η πρώτη γενιά που με βεβαιότητα μπορώ να πώ οτι θα περάσουμε ποιο άσχημα χρόνια (οικονομικά βέβαια) από τους πατεράδες μας.Αυτοί τα κάνανε πουτάνα και εμείς θα τη γαμήσουμε τώρα...
    Τα δήθεν ευρωπαικά κραξίματα στο μόνο που προσβλέπουν είναι να κρύψουν τα δικά τους σκατά γιατι μετά απο 10 χρόνια περίπου ενιαίου νομίσματος ήρθε η δύσκολη ώρα να παραδεχτούνε οτι το πείραμα απέτυχε.Η Γερμανία κερδίζει με την πτώση του ευρώ αφού οι εξαγωγές τις αυξάνονται..όλα είναι παραμύθια.δηλαδή τώρα ο μπαρόζο και το κάθε γίδι ανακάλυψε το τεράστιο έλλειμα κκαι ήρθε η ώρα για περικοπές?επί καραμανλή δεν υπήρχε έλλειμα.παπάρια μέντολες

    ReplyDelete
  69. Έλα τώρα ρε, 4:49 που χρειάζεσαι βαριά βιομηχανία για βαριές κομπίνες, αυτό είναι λογική δημοτικού. Το ότι τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι από τα καλύτερα είναι γεγονός. Το ότι οι γερμανικές συσκευές (τηλεοράσεις, ψυγεία μαλακίες) είναι σκυλιά είναι επίσης γεγονός. Ας είχε τέτοια βιομηχανία και η Ελλάδα άμα είναι για να εξάγει και να έχει λεφτά.

    Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι ο τουρισμός (που βαριά δε τη λες αλλά είναι η πιο ισχυρή για την Ελλάδα, ας το πούμε έτσι). Εφόσον λοιπόν δεν είναι βαριά, πώς γίνονται τόσες κομπίνες εκεί; Που κλέβουν τους τουρίστες αλλά και τους Έλληνες πολλές φορές; Πώς το εξηγείς αυτό λοιπόν;

    Όσο για τη διαφθορά, όχι φυσικά δεν εκπλήσσομαι αλλά ούτε λογικό το θεωρώ ούτε είμαι της λογικής "εντάξει μωρέ, πάντα έτσι γίνεται εγώ γιατί να σκάσω;". Κι αυτό διότι όσο το αφήνουμε τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα. Η διαφθορά ξεκινά από τον μέσο πολίτη που θα κάνει μια μικροκομπίνα (λάδωμα, ρουσφέτι, μαλακίες). Όσο υπάρχουν πολίτες που συντηρούν αυτό το σύστημα τόσο θα συνεχίζει να υπάρχει. Εσένα το point σου ποιο είναι δηλαδή; Να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα;

    ReplyDelete
  70. Mike θα ελεγα οτι, δυστυχως, οσο διεφθαρμενοι ειναι οι αρχηγοι ενος κρατους τοσο θα ειναι και ο λαος και οχι το αντιθετο.

    Και προφανως αυτο ετσι δενει και στους απογονους, με χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα την Ελλαδα.

    Απο οσο ξερω δεν εχουν Μητσοτακηδες και Παπανδρεους στην Γερμανια...

    ReplyDelete
  71. Το point μου ειναι απο πανω ουσιαστικα (5:05).

    Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι ο τουρισμός (που βαριά δε τη λες αλλά είναι η πιο ισχυρή για την Ελλάδα, ας το πούμε έτσι). Εφόσον λοιπόν δεν είναι βαριά, πώς γίνονται τόσες κομπίνες εκεί; Που κλέβουν τους τουρίστες αλλά και τους Έλληνες πολλές φορές; Πώς το εξηγείς αυτό λοιπόν;

    Σορυ αλλα αυτο το επιχειρημα ειναι υπερ μου! Ναι ειναι η βαρυτερη βιομηχανια της Ελλαδας για αυτο ακριβως γινονται τοσες κομπινες!
    Απο τις μεγαλυτερες κιολας σε διαβεβαιω. Τουριστικο επαγγελμα κανω...

    Ας είχε τέτοια βιομηχανία και η Ελλάδα άμα είναι για να εξάγει και να έχει λεφτά.
    Το ιδιο πραμα λεμε μου φαινεται.

    Και οχι να μην κατσουμε με τα χερια σταυρωμενα... αλλα και με λυμενα τα χερια οσο καλα κρατει το point μου δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.

    Η αρχικη μου ενσταση ηταν οτι πλεον το 'καλα να παθουμε' και το 'ναι, ειμαστε μαλακες' εχει σχεδον αντικαταστησει αυτο το "εντάξει μωρέ, πάντα έτσι γίνεται εγώ γιατί να σκάσω;" που γραφεις και εσυ...

    Εξισου ασκοπα και τα 2.

    ReplyDelete
  72. που χρειάζεσαι βαριά βιομηχανία για βαριές κομπίνες, αυτό είναι λογική δημοτικού

    Οσο για αυτο δεν ξερω αν εισαι ακομα στο δημοτικο και ξερεις, αλλα και η Αμερικη εχει γαμιστερα πραματα και τα εκμεταλλευεται δεοντως... Το αποτελεσμα ειναι το χρημα οπως και να εχει.

    Δεν ειναι το ιδιο ο πολεμος για πετρελαιο πχ με το να εξαγεις αμαξια, αλλα ειτε το να σκοτωνεις ειτε το να εκμεταλλευεσαι με νταβατζιλικια και τραπεζικα μονοπωλια παλι στο χρημα αποσκοπει...

    Αμα ειχαμε αλλες χωρες να εκμεταλλευτουμε εμεις πχ δεν θα ημαστε σε καλυτερη θεση τωρα?
    Ελπιζω να ειμαι κατανοητος...

    ReplyDelete
  73. pw pw milame gia apolith parakmh, o kathe paparas pou den kathetai na ton akousei oute o skilos tou bgainei kai leei tis paparies tou kai xaretai

    ReplyDelete
  74. 5:14 & 5:21, οκ όσον αφορά τη διαφθορά κατάλαβα τι εννοούσες τελικά και συμφωνώ εν μέρει αν και όπως είπα ευθύνη φέρουν και οι πολίτες.

    Για τη βαριά βιομηχανία και τις βαριές κομπίνες εξακολουθώ να μη συμφωνώ αλλά τέλος πάντων, άποψη μου και άποψη σου, δεκτό.

    Το "καλά να πάθουμε" έχει διαφορά από το "πάντα έτσι γίνεται, εγώ γιατί να σκάσω;". Υπονοεί γνώση καταστάσεων και μετάνοια, μια ελπίδα δηλαδή ότι ίσως βάλει επιτέλους μυαλό ο Έλληνας και κάτι αλλάξει. Δες το αλλιώς, αφού ψηφίζετε αυτούς που ψηφίζετε μαλάκες τώρα θα κάτσετε να την φάτε ασάλιωτη, κάπως έτσι.

    Η αμερική είναι μεν κι αυτή ανεπτυγμένη χώρα αλλά είναι άλλη φάση. Αφού πλέον εισάγει πολλά από ασία μεριά. Όσο για τα αμερικάνικα αμάξια, εδώ γελάμε και πιστεύω καταλαβαίνεις γιατί. Το μόνο που κάνει είναι αυτό που είπες, όπλα και πολέμους. Οπότε άλλη φάση με γερμανία.

    Γιατί μια χώρα να εκμεταλλευτεί άλλες χώρες και να μην εκμεταλλευτεί το δυναμικό και τους πόρους της; Εκεί είναι το θέμα. Και όχι, αν η Ελλάδα εκμεταλλευόταν άλλες χώρες δεν θα είμαστε σε καλύτερη θέση γιατί πάλι μαλάκες θα κυβερνούσαν.

    ReplyDelete
  75. Ο Λ shinobi Λ έχει τρελό δίκιο, γιατί πρέπει με τοπου γεννηέμε να χρωστό;

    ReplyDelete
  76. Επειδή οι γονείς σου έχουν την ίδια σταρχιδιστική λογική και φταίνε ρε Ραντουάν Άχμετ.

    ReplyDelete
  77. Οπως και να εχει, η photoshopia και η εκπομπη που ποσταρε καποιος ποιο πανω, ειναι απαραδεκτα.

    Σε δαγκωσαμε, ξενερωσες και θες να τα χωσεις? Κραξε εμενα, τον νεοελληνα που ξυνω τα αρχιδια μου και σκυβω σε καθε μαλακα πολιτικαντη. Εμενα που σε δαγκωσα και τον πολιτικο μου που ανεχομαι ( και μερικες φορες ψηφιζω κιολας ). Ο ιπποκρατης στα πηρε η ο πυθαγορας? Τι δουλια εχουν αυτοι? Η συνεισφορα του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου ειναι αδιαμφισβητητη. Και στις επιστημες και στις τεχνες. Κωλοδαχτυλα και "η τουρκια παιρνει την ελλαδα απο τον πατο " δεν ειναι σατυρα, δεν ειναι humor ειναι απλα εμετος.

    Φυσικα το ιδιο εμετος ηταν τα εξωφυλα με τον Hitler και τον Πριαπο.

    Αποψη μου παντα, ειναι το ελαχιστο ηλιθιο να κανεις τσιμπουκι τον προγονο, για την καταντια του απογονου.

    Και ναι καλα κανουν και μας κραζουν ( με εντελως λαθος τροπο ). Και αν καποιος πιστευει οτι δεν κανουν καλα, επειδη ολοι κλεβουν επομενως δεν θα επρεπε να κραζουν κανεναν, τοτε ας αρκεστει στο οτι μας κραζουν γιατι ψηλε μας πιασανε.

    ReplyDelete
  78. αλλα και με λυμενα τα χερια οσο καλα κρατει το point μου δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.

    Και όχι, αν η Ελλάδα εκμεταλλευόταν άλλες χώρες δεν θα είμαστε σε καλύτερη θέση γιατί πάλι μαλάκες θα κυβερνούσαν.


    Εστω και ετσι παλι περισσοτερο συμφωνουμε παρα διαφωνουμε και εδω.
    Αφου η εξουσια εχει τον 1ο λογο...

    Ειναι η πρωτη φορα που 2 ατομα που ξεκινησαν διαφωνωντας συμφωνουνε σε τοσα σημεια, σε αυτο το blog, νομιζω.

    Γαμαμε.

    Οριστε, 2 ατομα μονο πετυχαν την ολικη επανορθωση της εθνικης ομοψυχιας.

    Λοιπον αντε, πραξικοπημα εδω και ντου στην Γερμανια!

    ReplyDelete
  79. Θυμαμαι παλιοτερα οι Δυτικογερμανοί λέγαν τα ιδια (και λένε ακόμα) και για τους Ανατολικογερμανούς, ότι θα τους επιβάρυναν μετά την Ενωση λογο διαφορας στην οικονομικη ευρωστια. Τα ιδια λενε και για τις νεες χωρες της Ανατολικης Ευρωπης,οπως και τα ιδια και σε εντονοτερο υφος για Ρουμανια και Βουλγαρια, δηλ. οτι πολυ βιαστικά μπήκαν στην Ε.Ε.

    Οποτε δεν ειμαστε η μονη αιτια των δεινων της Γερμανιας

    ReplyDelete
  80. paides to video me thn germanida exei parei mallon diastaseis.to group ths sto fb exei gemisei apo ellhnes pou theloun na ths mathoun to prwktiko sex...to vrady paizei na paizei sta kanalia kai hdh treis radiofwnikoi stathmoi to exoun anaferei...

    de shkwnei o ellhnaras asteiakia gia to kwlaraki tou reeeeee...

    ReplyDelete
  81. de shkwnei o ellhnaras asteiakia gia to kwlaraki tou reeeeee...

    Παιζει να ειναι και αυτο, παιζει ομως και να ειναι οτι η Τουρκια εχει απειλησει επισημα με πολεμο την Ελλαδα (= την ΕΕ, υποτιθεται) 2 φορες και κατεχει απο εισβολη το Νοτιοανατολικοτερο συνορο της Ευρωπης (και αυτη στην ΕΕ, υποτιθεται), ενω η Γερμανια (Νο 1 στην ΕΕ, δεν υποτιθεται) σφυριζει ανεμελα...

    Παντως εγω, σαν ΕΛΛΗΝΑΣ, σαφως και εχω το κωλαρακι μου σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο κατι τετοιες μαλακιες.

    Οποτε μαλλον εχεις δικιο τελικα.

    ReplyDelete
  82. Κοντα στα 70,000 € τα κερδη των τραπεζων και μεγαλων επιχειρησεων ΑΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ!

    βασικος μισθος 700€ (+/-).

    Και ναι αυτες οι επιχειρησεις ειναι οι ιδιες που απολυουν "λογω κρισης", ή προβαινουν σε μειωσεις μισθων και ελαστικοποιηση του ωραριου.

    Και δε γινεται μονο στην Ελλαδα αυτο. Και δε φταινε οι πατεραδες μας. Μας ρωτησε κανεις οταν μπηκαμε στην Ε.Ε.? Στην ΟΝΕ? Στο ΝΑΤΟ? Οταν τζογαραν και εχασαν (!) τα λεφτα των ταμειων?
    Η φοροδιαφυγη φταιει ξαφνικα? Αυτους που ανεφερα πρωτους πρωτους γιατι δεν τους φορολογουν και θα πρεπει εγω ν' αγοραζω ψωμι+20% με μειωμενο μισθο? Τα παντα παιδια εχουν σημειο βρασμου και η ουσια δεν ειναι στα εξωφυλλα.

    ReplyDelete
  83. Σωστος και εσυ.

    Αλλο ενδιαφερον: Το δημοσιο χρεος μας ειναι 330 δις.
    Τα δημοσια χρεη απο την στιγμη ποτε δεν ξεπληρωνονται, απλα ρυθμιζουν την πληθωρισμο σε συνδυασμο με το ελλειμα. Οποτε ειναι λιγο ακυρη η σχετικη αναφορα στο αρθρο...

    Η φοροδιαφυγη στην Γερμανια, μονο απο τις καταθεσεις Γερμανων σε Ελβετια, ειναι περιπου 350 δις...

    Αυτα για λιγο προοπτικη οσον αφορα τον συσχετισμο δυναμεων...

    ReplyDelete
  84. Εγώ δεν έχω ιδέα από πολιτική,οικονομικά ή κβαντομηχανική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι για να φέρεις αντίρρηση και να βουλώσεις τον άλλο, πρέπει να έχεις τη φωλιά σου καθαρή. Και ο Ελληνας χέζει εκεί που τρώει απο τον 3 αιώνα μ.Χ. ΠΕΡΙΠΟΥ.

    ReplyDelete
  85. Σωστος και εσυ.

    Οι Γερμανοι τουλαχιστον περιμεναν μεχρι το 1940 μ.Χ. και τα κανανε μια και καλη πουτανα ολα!

    ReplyDelete
  86. Για αυτο μας βουλωσαν αλλωστε.

    Γιατι η δικια τους φωλια αστραφτει.

    Ασε ρε φιλε δεν εχει σημασια τιποτα απο αυτα. Τα λεφτα στα λεφτα πανε...

    ReplyDelete
  87. Και στην ονειρικη και "δουλευταραδικη" Γερμανια που δεν ανεχεται τα χρεη τριτων χωρων, ζουν πλουσιοπαροχα 3,31 εκατομυρια ανεργοι. Ειναι τοσο ομορφο το φαινομενο που ακολουθουν και αλλοι.

    ReplyDelete
  88. ...κωλοκσεσκισμένο λαμόγιο του κερατά,

    κωλοκσεσκισμένο-------> ξ ρε!

    ReplyDelete
  89. το κσ ειναι προφορα ρε

    ReplyDelete
  90. einai anhsyxhtiko pou m'aresei ayth h fash...
    eimaste kako spyri ston kwlo ths evrwphs
    eimaste san trimena patatakia sta paplwmata tous
    eimaste san trypia kalamakia stous frapedes tous...
    ax mwrh ellada s'agapwwwww...


    to asteio einai oti h krish tha perasei kai emeis gia allh mia fora tha tinazoume tous omous mas san na mas pitsilise leoforeio.

    ReplyDelete
  91. Μονο κοιταχτε μην κανει κανα εμπαργκο η Γερμανια σε εμας αντι για το αντιθετο και δεν ερθουν οι Rammstein... σας γαμησα.

    ReplyDelete
  92. Πολλα δικια εχεις, mike. Ειλικρινα θα πρεπε να ντρεπομαστε κ οχι να μαστε περηφανοι που ειμαστε ελληνες. Αλλα ο Ελληναρας φαινεται οταν του προσβαλλεις τη χωρα μονο, οταν την προσβαλλει αυτος με τις πραξεις του δεν τρεχει τιποτα.
    Κ υστερα τρεεεεχουνε ολοι μαζι στα Euro 2004 kai στις Eurovision.

    ReplyDelete
  93. well said! thanks!!! nomiza oti imoun i moni pou to skeftomoun ayto!

    ReplyDelete
  94. WOW. O SHINOBI EXEI DIKIO!

    FUCK!


    oreo telos re mike...

    ReplyDelete
  95. malista..oi misoi einai oi ellinares pou den anexontai na tous thikseis tin ellada k alloi misoi oi enallaktikoi,opws k na to kaneis to na eisai altrnative exei pio poly kyros,asxeta an den ksereis giati eisai.7.29 eisai swstos

    ReplyDelete
  96. Egw pragmatika den mporw na katalavw to e3hs: oi trapezes einai ktiria apo mpeton opou mesa douleuoun POLITES ths xwras. Akoma k oi ypshla istamenoi e3akolou8oun na einai polites.

    Endeiktika ta kerdh kapoiwn trapezwn: "η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε κέρδη €148 εκ. το πρώτο εξάμηνο του 2009", "η Marfin Popular ανακοίνωσε καθαρά κέρδη μετά φόρων, ύψους €90,3 εκατ.", "η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη €1,5 εκ. στο πρώτο εξάμηνο του 2009".

    Apo ola auta ta gamhmena ta kerdh tous den mporoun na paroun estw kapoio pososto de lew ola fysika, alimono. Ena pososto ap auta den mporoun na ta peta3oun s' ena tameio "antimetwpishs ths oikonomikhs krishs" 'h opws sto diaolo 8eloun na to poun? ELEOS PIA.

    Alla oxi to apolyta logiko einai na paroun thn synta3h tou pappou 'h meros tou mis8ou kapoiou pou douleuei sa to zwo ka8e mera me 3 paidia. EMPEIRO.

    ReplyDelete
  97. syneidhtopoihmenos malakasMarch 1, 2010 at 8:43 PM

    ap'oti fainetai filoi thn kampoura mas oxi apla thn exoume dei thn exoume latrepsei kiolas...eimaste kai gamw ta paidia mexri na vrethei o pousths pou tha mas pei kampourides...

    ReplyDelete
  98. ela tora malakies.mia xara bolemenoi ine oi kiprioi.stelnoun stin ellada tous stournous tous tou 6 kai tou 7 kai m pernane se sxoles tou 14-15.asta na pane.edo stin sxoli m kaname parousiasi ergasias kai oi blakes oi tebelides ixa pari etimi ergasia kai den tin ixan diavasi.Xeris ti orea ine mia parousiasi otan blepius 3-4 madraxalades na silavizoun san 5xrona.Asta mas vrizoun mas koroideuoun alla piso apo ton kolo mas krivode.Aditheta emis den tous zitame tpt.Gia na spoudasi ellinas stin kipro xreiazetai na exi sigkeni kiprio.asta adelfe oreo to bineliki p rixnis,petas kamia kali ataka alla min ta isopedosoume kai ola.EPISIS PIOS TOUS PSIFIZI TOUS MALAKES STIN BOULI???An to 90% tis elladas ine kati xeperasmenoi paliogeri kai kati malakismena p pernane tin psifo san tin apodixi tous oti den ine nekroi ego ti ftaio.POTE M DEN TOUS PSIFISA alla pada bgainoun.GIATI ARAGE???Gt ine kati blamenoi oi opioi tous vrizoun mexri tis ekloges kai otan erthi i ora na paroun tin dinami sta xeria tous ta xehnane.Tora p tha ton fane kai to 14 mistho na doume ti tha gini.Alla ti leo se 4 xronia nea dimokratia kai se alla 3 pasok.A re ellina ise trelo KOLOZWO xeris giati???Giati pera apo fai ipno kai skato den skeftese tpt(ade kai kana gamisi)

    ReplyDelete
  99. ok katakrineis autous pou thixtikan ap ta arnitika sxolia ton europaion k kala kaneis!
    alla re agori mou afou apofasises na thikseis ena tetoio thema rikse k kamia protasi-lisi.to oti eisai ap tin alli pleura den se diaforopoiei ap autous tous ellinares pou krazoun tha ksena mme!
    apla krazeis autous pou krazoun allous,so what???
    auto sorry alla den einai politiki apopsi...

    ReplyDelete
  100. Εθνικόφρονες & εναλλακτικοί αφήστε τα greeklish γιατί εκτός από τα μάτια μας σπάσατε και τ' αρχίδια...έλεος!

    ReplyDelete
  101. Μα καλα ειστε σοβαροι?δεν εχει δει κανεις σας την ιεροσυλία,τη βλασφημια προς τα ιερα συμβολα του ελληνισμου?ποιο ειναι αυτο το αγνωστο αγαλμα με το ενα χερι ,που προτεινει τον μεσαιο δακτυλο ,για το οποιο μιλατε,το εχετε ξαναδει?Συνανθρωποι εθελοτυφλειτε????Τι συμβαινει με σας?Δεν υπαρχει κανεις που να βλεπει την πραγματικη προσβολη προς το εθνος και τον πολιτισμο μας?Οι βαρβαροι,οι υπανθρωποι,οι δολοφονοι της ανθρωποτητας,τα καθιζηματα του πλανητη ειχαν το θρασος αγαπητοι συμπατριωτες να φορεσουν σ'αυτο το αγνωστο,επαναλαμβανω,αγαλμα τη σημαια μας ως παρεο και δεν βρεθηκε κανεις να πει τιποτα γι'αυτο...Τι παθατε μωρε???Ξυπνατε Ελληνοπουλα...Ο εχθρος πλησιαζει και θα φοραει παρεο!!!

    ReplyDelete
  102. Εδώ δεν μπορούν να γράψουν στη μητρική τους γλώσσα τα Ελληνόπουλα, περιμένεις να αναγνωρίσουν την ξεβράκωτη μονόχειρα γκόμενα που σε προκαλεί σε πολλά υποσχόμενη συνδιαλλαγή ?

    ReplyDelete
  103. zola jesus!

    Απιστευτο!

    Ο Ανωνυμος 7.29 ειναι αυτος που του εριξες χυλοπιτα στο προηγουμενο αρθρο!

    Εεε, εγω δηλαδη. Απλα εκει ειχα βαλει ενα απεχθες ψευδωνυμο.
    Τωρα το καταλαβες οτι ειναι μοιραιο??

    Υ.Γ. Θα σε δω στο Terra Vibe?

    ReplyDelete
  104. @Αnile O Karra
    Καλα φιλε, ηρεμησε. Δεν ειναι ολοι οι Γερμανοι εγκληματιες πολεμου. Αυτο που λες ειναι καθαρα ρατσιστικο. Οσο για την προσβολη του εθνους, δεν ειναι τιποτα μπροστα στην προσβολη της νοημοσυνης που δεχομαστε καθημερινα απο τα media, τους πολιτικους και λοιπους, οποτε να λες ευχαριστω που δεν μας βαζουν το δαχτυλο της αφροδιτης στον κωλο οι Γερμανοι...

    ReplyDelete
  105. Κυριες και κυριοι μου φαινεται οτι στην πλειοψηφια σας εχετε ξεφυγει λιγο.

    Ωραια οσοι θιγονται ειναι μαλακες. Καλα, σε καποιο ποσοστο ειναι οντως και αμα θιγονται υπερμετρα και αν δινουν τοοοσο σημασια σε δημοσιευματα και στημενες δημοσκοπησεις του 'Γερμανικου λαου'.


    Οι υπολοιποι: Αληθεια ντρεπεστε που ειστε Ελληνες? Που 'φαγατε' λεφτα που δεν σας ανηκουν? (Δεν ξερω, εσεις το λετε, αφου ο λαος ειναι κυριως υπευθυνος).
    Αληθεια ομως, ΝΟΙΩΘΕΤΕ ντροπη?

    Αν ενας Γερμανος σας ελεγε αυτοπροσωπως τους χαρακτηρισμους απο το αρθρο θα του λεγατε 'εχεις δικιο, συγγνωμη'?

    ReplyDelete
  106. Δειτε ρε τι τραβαει ο Ελληνας που εχετε τα μουτρα και κραζετε...Κωλοπαιδια...Και ερχονται οι γερμανοι σκατιφλωροι να μας κανουν και κωλοδαχτυλο...ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ ΞΑΝΘΟΥΛΙΔΕΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=z8Ov3dJwOb0

    ReplyDelete
  107. na paei sto diaolo to Euro. prwtathlima ston PAOK kai as paei o fpa 50% :P:P:P~~~

    ReplyDelete
  108. Αγαπητε φιλε Low Inertia καποιος,καπου,καποτε μου ειπε ενα μεγαλο μυστικο που ηρθε η ωρα να μοιραστω μαζι σου :"οταν εξηγεις ενα αστειο παυει να ειναι αστειο"
    Εν παση περιπτωσει ζητω συγγνωμη απο σενα και απο οποιον αναγνωστη ενοχληθηκε απ το ρατσιστικο περιεχομενο των λογων μου και προς παραδειγματισμο θα οργανωσω ανοιχτη συγγεντρωση οπου θα καλεσω πληθος αναγνωστων του faeenamalaka να ευχαριστησουμε ολοι μαζι τους Γερμανους που δεν μας εχουν βαλει ακομα το δαχτυλο της αφροδιτης στον πρωκτο μας!

    ReplyDelete
  109. Και περα απο αυτο...

    Ο Papandreou και οι παρατρεχαμενοι του γινανε ΡΟΜΠΑ. Τους ειπαν ουσιαστικα: Ειστε αναξιοπιστοι μαλακες και τα τρωγατε τοσο καιρο. Θα ερθουν οι δικοι μας εκει να βγαλουν ακρη,ζωα'.
    Και καλα κανανε, αυτο θα επρεπε να μας ευχαριστει.

    Απο εκει και περα τα δημοσιευματα και τα λοιπα τι εξυπηρετουν? Να συνετισουν το λαο που καταβροχθιζει τα 700 ευρω το μηνα διχως να σκεφτεται τους Γερμανους?

    ΝΑΙ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

    Ο George λεει 'ο ωριμος λαος στο πλευρο μας' και εμεις 'τι μαλακες ειμαστε, καλα μας τα λενε. Τα κεφαλια μεσα, και οτι ΣΚΑΤΑ ΜΕΤΡΑ μας χωσουν θα τα δεχτουμε σαν Ευρωπαιοι'.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    Τιποτα αλλο δεν εχει σημασια. Μιλαμε για δανεισμο και οι Γερμανοι απλα μειωνουν την αξιοπιστια της Ελλαδας γιατι τους συμφερει.

    Το χρημα δεν εχει πατριδα και ειμαι σιγουρος πως στ' αρχιδια των περισσοτερων Γερμανων τι κανουν οι Ελληνες.

    Και btw τις περισσοτερες δημοσκοπησεις αλλων χωρων που μας ταιζουν, που λενε οτι η Ελλαδα πρεπει να βγει απο την Ευρωζωνη... οσοι ψαξετε σε κανα ξενο δικτυο θα δειτε οτι οι περισσοτερες χωρες λενε επισης οτι ΚΑΙ οι δικες τους χωρες πρεπει να βγουν διοτι το ευρω τα γαμησε ολα.

    ReplyDelete
  110. Η πιο ευστοχη απαντηση στο "υπαρχουν απατεωνες στην ευροζωνη" που λεει το focus ειναι :

    siemens


    (Χωρις να σημαινει οτι εμεις δεν καναμε τις απατεωνιες μας, αλλα δυστυχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...)

    ReplyDelete
  111. Και ναι, ισως να κανω λαθος και η κρατικη τηλεοραση της Γερμανιας να ειναι τοσο αμεροληπτη και προοδευτικη... οσο η ΕΡΤ εδω...

    Το σιγουρο ειναι οτι εν μερει συμβαινει. Η υποβαθμιση της αξιοπιστιας ενος δανειοληπτη αλλαζει προς το χειροτερο τους ορους της αποπληρωμης και στην συγκεκριμενη περιπτωση οφελειται η Γερμανια.

    Αν παντως εχω δικιο και δοκιμαζαν μια τετοια τακτικη φαινεται πως θα ειχαν μεγαλη επιτυχια!
    Τουλαχιστον στους οσον αφορα τους αναγνωστες του FAEKATIMALAKESPROVATA.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  112. Zig υπαρχει ακομα χρονος να παραδοθεις.

    Η εξεταστικη για την Siemens δεν εχει τελειωσει ακομα.

    Ποσα πηρες αν επιτρεπεται?

    ReplyDelete
  113. Και για να μην φαινομαι και μονοπλευρος αντε να πω και το αλλο:

    Ειναι αδιαμφησβητητο γεγονος οτι η Γερμανικη κυβερνηση και οι τραπεζες τους και οι δικες μας ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ για τις μιζες της Siemens. ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!

    Αααα, η αληθεια να λεγεται.

    ReplyDelete
  114. Παπάρια μάντολες!!!

    ΗΠΑ: έλλειμμα 10% το 2010 και 12,5% το 2009 ή 5,9% το 2008. Επίσης 3,7% το 2002 και 4,8% το 2003.
    Ιαπωνία: έλλειμμα 8% το 2002 και επίσης 8% το 2003, αλλά και 5,8% το 2008 και 10,5% το 2009 ή 10,2% το 2010! Για ολόκληρη τη δεκαετία, τα ελλείμματα της Ιαπωνίας ήταν σαφώς χειρότερα από αυτά της Ελλάδας!
    Στο 135,4% (!) του ΑΕΠ βρισκόταν το δημόσιο χρέος της Ιαπωνίας ήδη από το 2000 και καθόλου δεν έχει μειωθεί στη διάρκεια της δεκαετίας.
    Αντιθέτως έχει εκτοξευθεί στο 197,2% (!), όταν το ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν 112,6% το 2009 και εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 125% το 2010.

    Το συνολικό χρέος της Ελλάδας είναι στο ύψος του 179% του ΑΕΠ. Υψηλό ίσως... αλλά ο μέσος όρος της ΕΕ είναι... 175%! Ιδιο δηλαδή με της Ελλάδας.
    Την ξεπερνούν η Ολλανδία (!) με 234%, η Ιρλανδία με 222%, το Βέλγιο με 219%, η Ισπανία με 207%,η Πορτογαλία με 197%, η Ιταλία με 194% και πάει λέγοντας.

    Στο εξωτερικό χρέος η Ιρλανδία χρωστάει στους ξένους το... 414% του ΑΕΠ της και η Πορτογαλία το 130% του δικού της ΑΕΠ. Σε σαφώς καλύτερη μοίρα βρίσκονται η Ελλάδα με 89,5% του ΑΕΠ και η Ισπανία με 80%...

    Μη λέμε μαλακίες... βρήκαν τρύπα και με την πρώτη ευκαιρία μας την χώσανε από παντού... ακόμη και η αλβανία! Και αν το πιστέψουμε Mikieus την πουτσίσαμε!!! Στην τελική ίσως είναι και καλό που ασχολούνται μαζί μας μπας και μπει τάξη σε αυτό το μπουρδέλο...

    Αυτό το κωλοδάκτυλο πάντως γάμησε... σιγά μην η Αφροδίτη κάνει κωλοδάκτυλο στην Ελλάδα... σε όλους τους μαλάκες τους Ευρωπαίους κάνει κωλοδάκτυλο αλλά οι Γερμανοί ακόμη να το καταλάβουν...!

    ReplyDelete
  115. e pote!
    eisai esy??o..autos???
    lew na min antistathw stin moira k na paw..me pareo..

    ReplyDelete
  116. Aς πω κι εγω ανώνυμα ελληναράδες οτι με τα γκρίκλις δείχνετε πόσο έλληνες είστε. Μηπως νομίζετε οτι αν ειναι γκρίκλις θα τα διαβάσουν οι γερμανοί ; ... εβίβεςςςςς ....

    ReplyDelete
  117. oxi?den ta diavazoun?
    ftou..alla egw outws i allws cosmopolitan ithela na mpw k mpika kata lathos edw.tha parageilw omws ena laptop me ellinika twra amesws giati to diko mou den exei..e oxi k na deixnw ligotero ellinida gia ena paliolaptop,a na xathei

    ReplyDelete
  118. Φιλτατε ανωνυμε...

    ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ (ή ταν ή επι τας ή επι ταυτα)...:P

    Η siemens με τις μιζες της ελεγχε οχι το ελλαδισταν μονο, αυτο ηταν ενα απλο κομματι. Το οτι δεν εχει τελειωσει η εξεταστικη εχει να κανει μονο με το ποσοι χρηματιζονταν και με ποσα οχι με το αν χρηματιζονταν.

    Φυσικα το θεμα ειναι οτι το οτι αποκαλυφθηκε αυτο για την siemens ειναι απλως επειδη ειναι μαλακες και τους πιασανε, οι υπολοιπες πολυεθνικες (και φυσικα οι τραπεζες) το κανουν νομιμα και χωρις κανενα προβλημα. Δεν ειναι κατι καινουργιο ουτε καποιο "σκανδαλο" αφου ετσι ακριβως λειτουργει το συστημα αυτο.

    Οσο για το ποσα πηρα, δυστυχως τιποτα.. για αυτο γκρινιαζω για τους μαλακες της siemens...

    Οπως και να εχει βεβαια το θεμα siemens δεν αναιρει το ευστοχο σχολιο του Mikeus.

    ReplyDelete
  119. oraio arthro man, perimena na grapseis kati gia to thema... m aresei p otan ekanes post to arthro me ton Moameth sta skitsa oloi tous krazane kai tora kanoun akrivos ta idia xoris na to katalavainoun kiolas. Se ligo kairo tha doume stis eidiseis epithesi me double axe sti merkel apo apegnosmeno Ellina kai tha to epefimoume kiolas! Paropides forame..

    ReplyDelete
  120. "VEAR IZ ZE MONEY LEBOWSKI???"
    XAXAXAXAXAXA!
    Μα την παναγία αν ήμουνα πούστης θα καθόμουνα να με γαμήσεις!!

    http://pprpower.blogspot.com/2010/02/blog-post_26.html

    ReplyDelete
  121. οποτε για αλλη μια φορα πρεπει να μας καβαλησουν οι ξενοι αφου μονοι μας μονο να πηδιομαστε μπορουμε. αυτη ειναι η καταντια μας, το βλεπεις και απ τα σχολια. για αλλους φταινε οι ξενοι, για αλλους οι ελληνες αλλα που φταιει ο καθε μαλακας απο εμας κανενας δεν το βλεπει...

    ReplyDelete
  122. re,simera postares to arthro kai ta comments gamoun patous se arithmo kiolas.to kolodaxtilo ap tous germanous mas peirakse.to daxtilaki pou mas vazoun oi ellinarades politikoi papades trapezes kai ta resta(dika tous)mas idonizei..mono ap to afti de mas exoun gamisei akoma ki afto giati vriskei antistasi ap to keraki kai kollaei,tha ti vroun afti ti lisi..zitw ta germanika fetix exw egw na pw.nuff said

    ReplyDelete
  123. Ναι zig, τιποτα.
    Ακριβως οσα θα παρεις και τωρα που εμεις οι Ελληνες θα βαλουμε μυαλο...

    Βλεπω γραφεις και 'δυστυχως' τιποτα... Οντως το σχολιο του Mike δεν ηταν εντελως αστοχο...

    ReplyDelete
  124. Εγώ γελάω που ακόμα δεν έχετε καταλάβει το νόημα του εξώφυλλου... δε μας κάνει κανένας κωλόχερο... απλά είστε βλάκες... χαχα

    ReplyDelete
  125. Ναι zola εγω ειμαι!

    Ωραια, εγω θα σε γνωρισω απο το παρεο (ΜΟΝΟ παρεο θα φορας? Ρε 'συ παλι με αναβεις!)

    Αν τυχον δεν σε δω εγω, τι θελεις να φοραω για να με αναγνωρισεις?

    Λες να σκασω και εγω γυμνοστηθος και λαδωμενος?
    Μην με μπερδεψεις με τους Γερμαναραδες ομως γιατι ετσι παιζουν αυτοι, ξερεις...
    Τι λες?

    ReplyDelete
  126. "pou pigan oi 3oo tou lewnida kai ti tha poume twra sta paidia?hlektrikos thiseas kai ta loipa.."loipon malakismena kai poutanas gioi ellinarades,o lewnidas psofise,to idio kai o kolokotronis,kai oi ipoloipoi arxaioi prin ap aftous..gi afto katapieite to san to sperma pou mas kernan afthono aftoi pou mas kanoun koumanto ola afta ta xronia..kathe laos exei ton igeti pou tou aksizei,etsi de lene?e oxi mono kala kanoun pou mas doulevoun alla me tetoia kseftila pou xoume ginei kala na leme pou den exoun vgalei apagoreftiki taksidiwtiki odigia pros ti xwra(akoma)..

    ReplyDelete
  127. an vrw lysi gia to ena epipleon xeri pou exw tha skasw mono me pareo,alliws ela esy gumnostithos k ladwmenos..
    elpizw mono na min exeis dasytrixo stithos giati anakatemeno me ladi mou kanei ligo grotesque.

    ps.eisai etsi leventopaido opws einai k autoi?mi me vazeis se dilimmata twraaaa

    ReplyDelete
  128. Έγραψες Μιχάλη. Απλά και κατανοητά να τα καταλαβαίνουν και τα ζώα.

    Το θέμα είναι πως η λύση δεν είναι να τα κόψουν από τους μισθωτούς. Αλλά τώρα άντε τρέχα γύρευε να βρεις ποιός τα ´φαγε και ποιός τα έκανε BMW, Mercedes, βίλες, καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία κτλ.

    Δίπλα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά... Πάει τώρα να μας πείσει ο κάθε μαλάκας πως ανήκει στα χλωρά. Ας μην ψήφιζες τα λαμόγια μαλάκα. Όταν έκανες τις δικές σου ρεμούλες ήταν καλά. Και τώρα σου θίχτηκε και η εθνική συνείδηση πανάθεμά σε. Πού ήταν η συνείδηση όταν έκρυβες εισοδήματα, έχωνες ή έπαιρνες μίζες και φακελάκια ή διόριζες τον γιο σου το λαμόγιο στο δημόσιο;

    P.S.: Ακόμα γελάω με το "VEAR IZ ZE MONEY LEBOWSKI???"

    P.S2: Χρέη πάνω στα χρέη πάνω στα χρέη πάνω στα... πότε θα καταλάβουμε ότι σκάβουμε το λάκο μας με αυτό το σύστημα; Αλλά όσο έχουμε Zara, Pull&Bear, Diesel, Venue, Mykonos, BMW X5 και δεν συμμαζεύεται ποιός γαμιέται μωρέ...

    ReplyDelete
  129. Μμμμ, για γυναικα με 3 χερια παντως, εχεις απαιτησεις.

    Ναι, εχω δασυτριχο στηθος, λες να το ξυρισω οπως αυτοι? Καλα το λαδι το αφηνουμε ρε παιδι.

    Οχι, 'λεβεντοπαιδο' οπως ειναι αυτοι δεν ειμαι. Ειμαι λεβεντης κανονικος hardcore 100%. Και λιγο ψηλοτερος.


    Υ.Γ. Ακομα δεν βρεθηκαμε μου μιλας για αλλους??

    ReplyDelete
  130. xmm..oxi den exw 3 xeria 2 exw,ena parapanw aptin afroditi ennoousa..
    e ama exeis dasytrixo stithos tote pws na se mpredepsw me tous germanarades?
    eksigise mou se parakalw to hardcore 100%.

    ps.to oti nomizes oti exw 3 xeria den se peirakse alla se peirakse to oti sou milisa gia allous?

    ReplyDelete
  131. Μπραβο ρε dannyfilth.

    Και μεις σχολιο σου για το αρθρο περιμεναμε.
    Εμενα μου αρεσει που στο ποστ για τον Μωαμεθ υπηρχαν αυτες οι λεξεις: ακραία, ρατσιστική και ανχόλι σκατοκαφρίλα...

    Οποτε ναι, το ιδιο κανουμε και εμεις εδω και δεν το καταλαβαινουμε. Τοση ωρα αναρωτιομουνα γιατι στο μπουτσο εβγαλα το τσεκουρι απο τη θηκη!

    Αλλα μετα ειδα το σχολιο σου και ολα ξεκαθαρισαν.
    Φορουσα παρωπιδες Danny. Ναι, παρωπιδες.

    Ευτυχως ρε που εσυ φορας κυαλια.

    ReplyDelete
  132. Χιουμορ εκανα μωρο μου.
    Αμα νομιζα οτι ειχες 3 χερια θα σου απαντουσα νομιζεις?!

    Για να μπορουσα να το ξυρισω πριν σου πω οτι ειναι δασυτριχο, αν τυχον δεν σου αρεσε.

    Τι να σου εξηγησω? Ηardocore 100% λεβεντης. Πως ειναι ο Conan? Με λιγοτερες φετες ομως, με καλλιτεχνικες ευαισθησιες και πολυ πιο sexy.


    Υ.Γ. Ναι, διοτι καλυτερα να σε εχω εγω ακομα και με 3 χερια παρα να σε εχουν αλλοι.(και με 3 χερια...!)

    ReplyDelete
  133. pw pw...
    etsi pou mou ta les prolavainw den prolavainw prin se kaparwsei kamia alli mexri to terra vibe.
    me agxwses vradiatika..
    kati san na leme gay conan dld?

    ps.akoma den gnwristikame k mou kaneis skines?

    ReplyDelete
  134. Πω ρε μαλάκα πάλι c/p από τον Maddoxx.

    ReplyDelete
  135. gamwto...molis exysa kai den exw kwloxarto na skoupistw.pali h kourtina tha thn plhrwsei

    ReplyDelete
  136. σου ειπα να κανεις αναρτησεις σε λιγοτερο απο εναν αιωνα και τωρα βλεπω 2η αναρτηση μεσα σε μια (1)εβδομαδα! μπραβο μιχαλη, εχω μεινει μαλακας...

    ReplyDelete
  137. μιχαλη γαμησε παλι το αρθρο σου (αν και με πιο σοβαρο θεμα αυτη τη φορα) .σωστα οσα λες , αλλα δεν εχω ακουσει κανενα να κανενα ,ΜΜΕ ,blog internet κλπ ,να κανει το συνδιασμο siemens κ αλλες γερμανικες εταιριες που εχουν παρει μιζες απο ελλαδα ,με τα λεφτα που "χρωσταμε" στην ΕΕ .Και γιατι μονο η γερμανια να θιξει το ολο θεμα ,μαλακες ειναι οι αλλοι της ΕΕ ? η μηπως κατι παιζει με γερμανια συγκεκριμενα ?
    Το τελικο θεμα παντως ειναι οτι ο καθενας σκεφτεται τον εαυτουλη του κ την οικογενεια του κ θα κατσει αν τον γαμησουν αμα ειναι να του δωσουν μετα μια θεση στο δημοσιο - μια μπουκια ψω...λη .Ποσα χρονια πρεπει να περασουν ακομα για να αποβληθει αυτη η λογικη απο τον ελληνα ...

    -Κουτος

    ReplyDelete
  138. Χα.
    Αλλη με τετοιο χιουμορ δυσκολο να βρεθει. Ασε που εσενα θελω μονο.

    Οι λεξεις 'gay' και 'Conan' ειναι αδυνατον να συνυπαρξουν σε φραση οποτε καποιο λαθος εχεις κανει.


    Υ.Γ. Οχι. Μιλησες για διλληματα ομως...

    Υ.Γ.2 Κοιτα να δεις. Αρνεισαι το πεπρωμενο μας. Η μοιρα μας εφερε ξανα μαζι και μαλιστα σε ενα αρθρο στο οποιο πρωταγωνιστει η θεα του ερωτα. Πες μου που να βρεθουμε και μην το κουραζεις.
    Σε θελω.
    Μην εισαι κοτα!

    ReplyDelete
  139. Παναγιώτης Π.March 2, 2010 at 1:19 AM

    Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό και συνάμα εύκολο πράγμα από το να κάθεσαι μπροστα στο λάπτοπ σου, να αφήνεις γένια και να το παίζεις επαναστάτης γράφοντας διάφορα αστεία!
    Καταρχήν φωνάζει από μακριά φίλτατε αρθρογράφε ότι από την Ελλαδίτσα σου που βρίζεις δεν έχεις κουνήσει και πολύ το κωλαράκι για να βγεις προς τα έξω, ειδάλλως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα είχες απομυθοποιήσει τον μαγικό κόσμο του εξωτερικού.
    Και μην ξεχνάμε ότι ο Κώστας κι ο Γιώργος ήξεραν ότι ο Μηνάς δεν ήταν και από πολύ πλούσια οικογένεια αλλά το πέρασαν στο ντούκου (είτε γιατί τους συνέφερε είτε γιατί δεν τους ενοχλούσε). Α! και για τον Στάθη... και αυτός τις ίδιες λαμογιές έκανε... Κρατούσετην κονσόλα καινα δυο βδομάδες παραπάνω ακούγοντας γκάιντες και παραδοσική irish musik ;), αλλά οι δύο πρώτοι έκαναν τουμπεκί και του 'λεγαν "Δεν πειράζει ρε μεγάλε, όλα καλά". Η διαφορά του Στάθη με τον Μηνά λοιπόν είναι ότι ο Μηνάς ακούει Μητροπάνο και όχι γκάιντες?
    Σίγουρα είμαστε λάθος, αλλά όσοι έχουν ΖΗΣΕΙ (όχι τουρισμό) στο εξωτερικό καταλαβαίνουν γιατί κάποιοι αντιδρούν σε τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις.

    Βγάλτε τις παρωπίδες σας! Όλα είναι συμφέροντα! Τα γερμανικά προϊόντα δεν είναι πλέον ανταγωνιστικά λόγω της ανόδου της τιμής του Ευρώ και γι' αυτό κάνουν τα πάντα για να την ξαναρίξουν.

    ReplyDelete
  140. koitakse na deis..
    egw rantevou sta tyfla den vgainw..
    an den exeis kaparwthei mexri to terra vibe vlepoume.

    ps.ti,na sou pw pou na vrethoume k na skasei to fan club tou faeenamalaka?

    ps.2 ama einai na me les apo twra kota pio meta tha me peis k kampoura?

    ReplyDelete
  141. Η σταση των ελληνων οπως εκφραζεται απο πετσαλνικους ,παγκαλους κ μμε ειναι θρασυτητα,και η θρασυτητα ειναι χαρακτηριστικο των ηληθιων. Αλλο θρασυτητηα αλλο περηφανια. (οχι οτι υπαρχει καποιος λογος να εισαι περηφανος σαν ελληνας αλλα τελος παντων)

    ReplyDelete
  142. Εγινε μαναρι, καταλαβα.

    Καλα βεβαια, δεν θα σου ελεγα να συναντηθουμε και στο φορτηγακι μου!

    Θα βρουμε τροπο, που θα παει. Αν σκεφτω κατι, θα σου πω και μου λες.

    Υ.Γ. Ε δεν εννοουσα κοτα κοοοτα. Ε και μην αρχιζεις και κρεαββατομουρμουρα απο τωρα!

    Φιλια, καληνυχτα

    ReplyDelete
  143. οι μαλακες οι ελληνες εχουμε 2000 χρονια να φτιάξουμε κατι δικό μας

    http://maddox.xmission.com/

    :p

    ReplyDelete
  144. yparxoun 1000 logoi na sai perifanos gia thn katagwgh sou opoia kian einai ayth. kai alloi tosoi gia na ntrepesai. an ntrepesai giayto pou eisai eisai ena skoupidi. an mathaineis apo ta lathi sou eisai ellhnas. dystixws shmera eimaste neoellhnes.

    ReplyDelete
  145. exeis fortigaki?ouaou..

    ps.kala..den ithela na se apoparw

    kalinyxta

    ReplyDelete
  146. 1ον)Ενω εσεις ξερετε!Μπραβο!ΟΛΟΙ οι Ελληνες ξερουν τα παντα για την πολιτικη,εκτος απο αυτους που εχουν την αντιθετη απο αυτους αποψη!

    Kai na pos anereis to epiheirimasou se pantontas mono 2 fores to enter ->

    2ον)ΤΙ σχεση εχει η πολιτικη ρε αμοιβαδα;Και αυτο απο καποιον που ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ πολιτικη.Το χεις ακουστα οτι υπαρχουν ανθρωποι που σπουδαζουν πολιτικη και δεν νομιζουν οτι αμα δουν 10 λεπτα Mega με Ολγα Τρεμη γινονται αναλυτες;

    Prepei na eheis parei eidikesi stin diplomatia?
    Ti sxesi ehei i politiki me tin krisi, ti katastasi tis horas? Kamia. An to lene an8ropoi pou spoudazoun politiki tote katalaveno pos ftasame edo. Kouva.

    3ον)ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ;Κατ'αρχας,τα χρεη απο τους Γερμανους εχουνε ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ(oh yeah).Και αν καθοσασταν να ψαξετε λιιιιγο,αντι να αρχισετε τις αηδιες σας,θα ξερατε οτι οι αποζημιωσεις που επιβληθηκαν στην Γερμανια για τους δυο Παγκοσμιους Πολεμους ηταν βασικα αυτα που θελανε χωρες οπως η Γαλλια και η Αγγλια.Υπερβολικες αποζημιωσεις και αφοπλισμοι,ωστε να γινει η Γερμανια μια χωρα κατακερματισμενη και αδυναμη που δεν θα μπορει να κανει τιποτε.
    Αυτες τις αποζημιωσεις θελετε;Τις αποζημιωσεις που επιβαλανε ΑΛΛΟΙ σε ΑΛΛΟΥΣ για ΑΛΛΟΥΣ;Τις αποζημιωσεις που αναγκαστηκανε να πληρωσουν εκατομμυρια πολιτες;

    ? Fatal Logic Error ? Blue screen of death?
    WTF ?

    Ειναι απολυτα σιγουρο οτι αν μας επεβαλε ΕΜΑΣ καποιος τετοιες αποζημιωσεις,οχι απλα δεν θα τις πληρωναμε,αλλα θα τους καταριομασταν και 100 χρονια!
    Oh wait...Αυτο κανουμε!

    Και επιστρεφω:οι αποζημιωσεις και τα χρεη της Γερμανιας διαγραφηκανε,οταν συμφωνηθηκε να μπει η Γερμανια στις Ευρωπαικες Κοινοτητες(μετεπειτα Ευρωπαικη Ενωση).

    Apo emas? An mou hrostas esy, erhete o X kai to diagrafei? H akomi kalitera eksagorazeis ton arhigo mou kai sto diagrafei?

    Αλλα δεν μπορω να πω,ειναι και γαμω τα επιχειρηματα αυτο το "να μας πληρωσουν αυτα που μας χρωστανε απο το 40".Αρα και την επομενη φορα που θα πιαστει ενας κλεφτης,εχει το δικαιωμα να πει "πιαστε πρωτα και τιμωρηστε τους υπολοιπους"!
    Και να σας πω...Αντε και πες οτι δεν γαμιεται,περναει το επιχειρημα...ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ τα χρωσταμε τα λεφτα ρε παπαρες;Σε ολη την Ευρωπη τα χρωσταμε!Αλλα ξεχασα...Η υπολοιπη Ευρωπη δεν μας πηρε στο ψιλο ακομα...Εκει να δεις τι θα χουμε να πουμε να την Γαλλια η τη Σουηδια.

    Otan katalavete ti oikonomo-politika paihnidia pezontai stis plates tou ka8e malaka edo kai pio ekso mallon 8a einai poli arga.

    Otan o X malakas antiprosoposgermanikis i mi trapezas vgenei kai leei oti den 8a stiriksei tin ellada kai meta pernei til to kolito tou trapeziti kai tou leei pigene daneise tous esi me epitokia X^n kai sou daneizei.

    Ti pliri oikona den ti ehei kaneis ektos apo poli ligous. Oute ego oute esy pou spoudazeis akomi oute o Mikeus. Ta pragmata den einai apla. Sigoura klepsame alla opoios nomizei oti oi ypoloipoi pane me ton stavro sto heri einai nihtomenoi varia. Ta offshore oi ellines zitoules ta anakalipsan? Pios poulaei ipovrihia, fregates kai aeroskafi sto ellada?
    Pios agorase ton ote gia ena kommati psomi?

    Kalo to sindromo katoterotitas pou dernei afti tin hora alla mallon prepei na stamatisei kapou.
    Rikste mia matia kai se die8ni tipo kai mina koute mono tis malakies pou vgenoun sto e-lada.

    ReplyDelete
  147. "Δίπλα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά... Πάει τώρα να μας πείσει ο κάθε μαλάκας πως ανήκει στα χλωρά. Ας μην ψήφιζες τα λαμόγια μαλάκα. Όταν έκανες τις δικές σου ρεμούλες ήταν καλά. Και τώρα σου θίχτηκε και η εθνική συνείδηση πανάθεμά σε. Πού ήταν η συνείδηση όταν έκρυβες εισοδήματα, έχωνες ή έπαιρνες μίζες και φακελάκια ή διόριζες τον γιο σου το λαμόγιο στο δημόσιο;"
    Ό,τι έγραψε ο Αλέκος. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα. Οι Ελλαδίτες ντροπιάζουν την Ελλάδα πολύ περισσότερο απο οποιονδήποτε «ξένο».

    ReplyDelete
  148. mikelius καλησπερες.καλος ο προβληματισμος μεχρι ενος σημειου.για μενα ομως θα επρεπε να κανεις ενα κοπο να διαβασεις το ιδιο το αρθρο του περιοδικου.
    σιγουρα ολα αυτα που λες ισχυουν.και μη μου λετε για πορτογαλια παιδια γιατι εκει ζω και πιστεψτε με τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ καλητερα σε σχεση με εμας οσο απιστευτο κι αν ακουγεται.
    παρολαυτα το αρθρο ειναι αδικο γιατι δεν αναφερεται στους λαθος χειρισμους των κυβερνησεων μας αλλα στον λαο.στο φαι μας στη διασκεδαση μας κτλ...σα να μας λενε κοψτε τα πολλα εξω γιατι εμεις σας πληρωνουμε.ενω δεν ειναι ετσι.δεν εκανε ο λαος φαγοποτι με τα λεφτα της ευρωπης.καλα οκ οι αγροτες εκαναν.αλλα ο main κοσμος δεν.επισης αμα δεν μας ειχανε παρει ολες οι χωρες αμπαλαεα τοσους αιωνες ισως τα πραγματα να ηταν καλητερα.γιατι αντιστοιχως οταν εμεις δλδ οι αρχαιοι ελληνες φτιαχνανε φιλοσοφια και αρχιτεκτονικη οι λοιποι ευρωπαιοι ηταν πασ τα δεντρα.και οταν εκεινοι κανανε τις ανακαλυψεις και χτιζανε τις μεγαλουπολεις τους και τις οπερες τους εμας μας επαιρναν ο ενας μετα τον αλλον αφου πρωτα προηγηθηκαν οι παπαρδοι του βυζαντιου.
    βεβαια εδω πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας γιατι οπως ειπε και καποιος πιο πανω αυτο το στιλ"δε γαμιεται" μας εχει κανει να θεωρουμε τη λαμογια κατι φισιολογικο και κανεις να μην αντιδραει.εδω ρε σεις ενα καφε παμε να πιουμε και πληρωνουμε 3.5 ευρω και χαιρομαστε κιολα.φανταστειτε τι γινεται με πιο σοβαρα πραγματα.κατι τετοια μας εφτασαν στο σημειο οπως λεει ο θεοδωρακης που δεν τον συμπαθω κιολας να ειμαστε 10 εκατομμυρια κοσμος και να μην εχουνε 10 ατομα αξια να μας φερουν στα ισα μας.

    υγ.easy on the spam boys

    ReplyDelete
  149. Na foresoun kai oi kiprioi to sima tis horas tous na min tous vrizoun os ellines, otan i elada stamatisi na sintirei strato gia parti tous, stamatisei na tous stelnei nero na gemizoun tis pisines tous, stamatisei na tous moriodotei parapano apo tous ellines sta panepistimia tis etsi kiprie file mou pou espefses na simfoniseis????

    Mipos eisai kiprios katoikos eksoterikou (ellada) pou den pas strato stin xora sou????

    To hesame to 8ema entelos pou 8a milisoun kai oi kiprioi pou 8eloun tin pita gemati kai ton skilo hortato. Les kai den kseroume malaka giati mpikan oi tourkoi sto nisi kai pios ksekinise e8noka8arseis. Ma8e tin istoria sou kai meta ela na miliseis se kapoion ston opoion tou HROSTAS.
    Kai apofasise epitelous an eisai Kiprios - Agglos - Ellinas kai pes mas kai mas na kseroume.

    ReplyDelete
  150. μακαρι να ημουν σε θεση να πω οτι κανεις λαθος αλλα δυστυχως εχεις δικαιο... ΚΑΙ δικαιολογημενα μας σατυριζουν ΚΑΙ μαλακια μας που απαντησαμε τοσο ανωριμα... δεν ξερω... ειμαι απο εκεινους που βαζουν ολα τα κομματα/πολιτικους στο ιδιο τσουβαλι λεγοντας πως ειναι ολοι ιδιοι... δεν υπαρχει σωτηρια και ας ακουγεται πεσιμιστικο

    ReplyDelete
  151. hail deutschland.

    ReplyDelete
  152. gamo tin elada sas,tin germania ke tin kipro.na katalavete oti h albania sas exi gia dulus edo ke xiliades chronia.ime perifanos pu ime albanos kai apogonos ton ilyrion

    ReplyDelete
  153. gamo tin elada sas,tin germania ke tin kipro.na katalavete oti h albania sas exi olus gia dulus edo ke xiliades chronia.ime perifanos pu ime albanos ke apogonos ton ilyrion

    ReplyDelete
  154. Διαβάζοντας τα comments πολλών ειλικρινά κατάλαβα πόσο μίκροι είμαστε. Μόνο και μόνο που επισήμως σαν κράτος ασχοληθήκαμε με αυτή τη μαλακία δηλώνει το πόσο για τον πούτσο είμαστε. Ένα εξώφυλλο ενός περιοδικού δεν εκφράζει επίσημα κανένα κράτος ή λαό μάγκες, παρά μόνο ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Αν ήταν σώστο αυτό που έκαναν οι τυπάδες στο Focus, δεν με απασχολεί. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι για τέτοιες μαλακίες είμαστε υπερευαίσθητοι, ενώ σε αυτά που θα έπρεπε να έχουμε την στοιχειώδη ευαισθησία είμαστε εντελώς γουρούνια. Ειλικρινά αυτός ο κομπλεξισμός πρέπει να σταματήσει. Αυτή η εμμονή για το πως θα φαινόμαστε στους "έξω" ή το τι θα πουν (ακόμα και αν είναι απλά ένα περιοδικό) για μας δείχνει το πόσο κατώτεροι είμαστε σε νοοτροπία και πολιτισμό. Και όταν κάποιοι το επισημαίνουν κλείνουμε τα αυτιά και πεταμέ το all-time classic "Οταν εμείς είχαμε πολιτισμό, αυτοί κρεμόντουσαν ακόμα απ τα δέντρα". Καθρέπτης για μας δεν υπάρχει, και δυστυχώς ελληνάρες μου χώρις αυτόν δεν πάμε μπροστά. Για αυτό και είμαστε μια τρύπα με σκατά!!!

    ReplyDelete
  155. oi ilyrioi htan ellhnes an eisai illyrios eisai ellhnas. oi alvanoi phran to onoma tous apo ton potamo alvano o opoios einai poly poly pio voreioanatolika. kai einai apogonoi tourkomoggolwn.
    fysika prin xiliades xronia oxi mono de gamouses alla oute kan ypirxes san ethnos. kamia epithesh apla etsi einai.

    ReplyDelete
  156. http://en.wikipedia.org/wiki/Illyrians

    ReplyDelete
  157. na diavasis kalitera tote to link pou egrapses
    "the Albanians may represent an instance of southern Illyrian (or Thraco-Illyrian) continuity.[8][9][10]"
    ke min ise toso xazos

    ReplyDelete
  158. the Albanians may represent an instance of southern Illyrian (or Thraco-Illyrian) continuity.[8][9][10]

    ReplyDelete
  159. θέλησα κι εγώ να κράξω πολύ τους ελληνάρες που έκραζαν τους γερμανους...αλλά με κάλυψες πλήρως :D

    ReplyDelete
  160. Ελα τώρα Drewman που βιάστηκες να εξάγεις συμπεράσματα απο τον αριθμό των σχολίων! Και για σπονδυλωτά σαλιγκάρια να έγραφε πάλι τα σχόλια θα ηταν εκατοντάδες.

    ReplyDelete
  161. akrivws MAY represent :////

    apo to may mexri to represent tous xwrizei kamia 300aria xronia...

    ReplyDelete
  162. shinobi,news flash: oi alvanoi den aytoapokalountai alvanoi alla skipetarkai h xwra tous skipperie.einai san na se lene esena kai emena grekous apo to greece.kai esenna oi thylhkoi progonoi sou eimai sigouros oti emeinan adiakoreytes apo ta xiliades fyla pou perasan apo edw kai eisai apeytheias apogonos toy periklh h isws toy Aynana

    ReplyDelete
  163. Αλβανακο ειχες και στο χωριο σου διαδυκτιο;Σιπταρ οε

    ReplyDelete
  164. kala re aniparxia Mikeius an ine apo ta comment p sou kanoume na svinis ta misa tote pes. MONO FLOROCOMMETS PLZ!!!!min kathomaste kai asxoloumaste.kano update tin selida kai blepo oti exoun svisti 5 comment stin seira.eleos re.esi kai i eleutheria tou logou!!!

    ReplyDelete
  165. Όλοι εσείς που δήθεν απαντάτε στο Focus για τους απατεώνες στην ΕΕ αναφέροντας τη Siemens, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Η Siemens είναι εταιρία, η Ελλάδα χώρα.

    Siemens->Εταιρία
    Ελλάδα->Χώρα

    Το πιάσατε;

    ReplyDelete
  166. Χαχαχα. Εισαι χαζος ρε.

    ReplyDelete
  167. Τραβα δεν το ακαθαριστο προιον της Ελλαδας και της Siemens...

    Επισης, ολη η Ευρωμη σε ευχαριστει θερμα για την διευκρινηση. Τζαμπα ολοι, συν το Focus αναφερονταν σε αυτη τη διαπλοκη...

    Βλακα

    ReplyDelete
  168. Ευρωπη*

    Αη γαμησου

    ReplyDelete
  169. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ SHINOBIMarch 2, 2010 at 10:16 AM

    yparxoun 1000 logoi na sai perifanos gia thn katagwgh sou opoia kian einai ayth. kai alloi tosoi gia na ntrepesai. an ntrepesai giayto pou eisai eisai ena skoupidi. an mathaineis apo ta lathi sou eisai ellhnas. dystixws shmera eimaste neoellhnes.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!

    Ελα ρε shinobi, ειδες αμα θες?? Ποσταρες ενα απο τα πιο ισορροπημενα σχολια!

    Αχρηστοι, προοδευτικοι του κωλου. Ολοι ενα στομα μια φωνη: Ναι ειμαστε μαλακες. Ναι ειμαστε απατεωνες! Ναι τα φαγαμε. ΚΑΙ τα 700!.

    Νομιζετε οτι λεγοντας τετοια δεν ειστε συμμετοχοι σε αυτα για τα οποια νομιζετε οτι φταιτε??

    ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους που αυτοβριζονται δεν εχει κανει κατι απο αυτα που αναφερονται?
    Αν εχετε τασεις αυτοκριτικης τοτε ΠΕΙΤΕ κανενα παραδειγμα οπως ο αλλος στο αρθρο ζωα. Προτεινετε μια λυση τουλαχιστον!

    Αυτο ειναι αυτοκριτικη οχι να λετε 'Ναι οι Ελληνες ετσι' 'Η Ελλαδα αλλιως'... Αναγετε τη χωρα σε αποδιοπομπαιο τραγο?

    Και ΠΟΙΟΣ ειναι η Ελλαδα ρε ΖΩΑ. Εσεις δεν ειστε? Ποιον βριζετε? Τα βουνα? Τα ποταμια?

    Απο την στιγμη που δεν διαχωριζεστε απο την κυβερνηση (την οποια ψηφιζετε κιολας, και ξανα λετε 'Ε εμεις οι μαλακες φταιμε που τους ψηφισαμε'!) τοτε μη ζητατε τα ρεστα απο την 'Ελλαδα' ----> οτι ΣΚΑΤΑ εχετε στο κεφαλι σας οτι ειναι αυτο.

    Ουτε απο τη Γερμανια ναι. Το θεμα ειναι πολιτικο και τελειως ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ανεγκεφαλοι!
    Αφου πλασματικο ειναι το ιδιο το χρημα, πως αλλιως γινεται??

    ΟΧΙ δεν ειμαι περηφανος ουτε αγιοι ειμαστε.

    Μονο οταν καταλαβουν οι Ελληνες οτι η 'χωρα' ειναι αυτοι θα αλλαξουν τα πραματα. Πραγματικα ομως, οχι με αυτοκριτικες της πουτσας.

    Η μηπως αυτοβριζεστε και οταν πατε στην ουρα της εφοριας και βασικα σε οποιαδηποτε δημοσια υπηρεσια? Οταν σας την λεει ενας κομματοσκυλοβλαχομπατσος χωρις λογο? Οταν πληρωνετε 5.000.000 ευρω τελη κυκλοφοριας για ενα παπακι? Οταν σκοτωνεστε στους χαλασμενους δρομους? Αυτοβριζεστε τοτε? Λετε 'τα θελα και τα παθα'?
    Τωρα που το 'ειπαν' οι Γερμανοι ομως ομως, ναι! Αυτοβριζεστε!

    Μπραβο!

    Και τωρα θα αυτοαναιρεθω:

    ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ και κομπλεξικοι νεοελληνες διοτι τρεχετε παντα να πειτε πρωτοι 'οι ξενοι εχουν δικιο' και ενδομυχα 'οκ, καθαρισα, δεν ειμαι Ελληνας εγω, ειμαι Ευρωπαιος. Αχ, να ηταν και οι αλλοι σαν και εμενα, ολα θα ηταν καλυτερα'.
    Πολυ προοδευτικοτητα μιλαμε!

    ReplyDelete
  170. @ Mikeius
    Liwneis sto 4chan?

    ReplyDelete
  171. Τα δίκαια και τα μεγαλεία του παρελθόντος, δεν δικαιολογούν τα λάθη και τη λαμογιά του σήμερα, σε καμιά περίπτωση.

    "Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες"...

    αυτό καταφέραμε να το μετατρέψουμε σε...

    "οι απατεώνες "λειτουργούν" σαν έλληνες".

    όσο καλά ξέρουν οι "ξένοι" να χαιδεύουν, άλλο τόσο ξέρουν και να χτυπούν, όταν πρέπει. Και τώρα είναι η ώρα. Ας φάμε τις φάπες μας, γιατί το αξίζουμε.

    ReplyDelete
  172. Τα δίκαια και τα μεγαλεία του παρελθόντος, δεν δικαιολογούν τα λάθη και τη λαμογιά του σήμερα, σε καμιά περίπτωση.


    Ακουσες κανεναν οποτεδηποτε να λεει 'Α εμεις ειχαμε πολιτισμο, δεν χρωσταμε τιποτα' ΠΡΙΝ ολη αυτη τη φαση? Ποιος το αμφισβητησε αυτο που λες?

    ΝΑΙ! Σου αξιζουν οι φαπες κωλονεοελληνα τουρσκοσπορε απατεωνα. Αφου το πιστευεις ριξε μερικες στην μουρη σου εκει που καθεσαι.

    ReplyDelete
  173. τουρκοσπορε*

    ReplyDelete
  174. Και τις φαπες τινος το χερι ακριβως θα τις ριξει??

    Του Jeffrey που ειναι και αυτος στο κολπο βεβαια!

    Ναι! Δωσε μας φαπες! Τις θελουμε ολες.
    Τζαμπα φαπες σε ολους ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete
  175. Και οποιος γραφει απο δω και περα να διαβαζει το σχολιο μου 10:16 AM πρωτα μην τονε γαμησω.

    Μαλακες νεοελληνες. Πρωτα διαβαζουμε, μετα γραφουμε.

    Αλλα ποτε ξερατε να ακολουθειτε κανονες για να αρχισετε τωρα??

    Μην τυχον μου πει κανεις κουβεντα.-
    Ειμαι ελληνομαθης Γερμανος!

    ReplyDelete
  176. Συμφωνώ με τον προαναφερθέντα και το παράδειγμα, με την πορνοστάρ και την εκπληξη όταν ανακαλύπτει το σηκωμένο πέος του παρτενέρ, πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής όποιος πιστεύει ότι δεν ήξεραν τι στατιστικές πέρνουν, απλά βόλευε να είναι μαλάκες, τώρα βολεύει να είμαστε οι Έληνες μαλάκες, που είμαστε με αυτούς που ψηφίζουμε. Τέλος αναφέρομαι στον παραπάνω, όχι εμένα δε μου αξίζει να φάω φάπες και σε αυτούς που αξίζει δε θα φάνε τίποτα.

    ReplyDelete
  177. Πες τα και συ ρε ανωνυμε 11:04 AΜ!

    Ειναι δυνατον να μην ηξερε η Κομισιον και οι μεγαλοτραπεζιτες της Γερμανιας και γενικα της ΕΕ που ειχε φτασει το χρεος και το ελλειμα??
    Οι τραπεζες δεν εκδιδουν νομισμα?? Θα τρελαθουμε εδω!!

    Εδω φιλε ομως οι περισσοτεροι που διαφωνουν, θελοντας και μη αφηνουν ενα μονο συμπερασμα:

    Ο Χοντρος με τον Πρασινοσκουφη εξαπατησαν ολη την ΕΕ και ο Αμερικανος με τον Μαλακα του ειναι οι τιμοιοι που εδωσαν τα πραγματικα στοιχεια!

    ΚΑΙ θα μας σωσουν!


    Τέλος αναφέρομαι στον παραπάνω, όχι εμένα δε μου αξίζει να φάω φάπες και σε αυτούς που αξίζει δε θα φάνε τίποτα.

    Ακριβως. Διοτι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι αξιζουν τις σφαλιαρες οι ιδιοι! Μας ειπαν οι Γερμανοι μαλακες και κλεφτες, καταλαβαμε αφ' ενος τη 'σατιρα', αλλα ταυτοχρονα το πιστεψαμε μια χαρα.

    Η ΣΑΤΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ FOCUS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ?

    Την ξεχασανε?

    ReplyDelete
  178. Thank you for the truth !! Καιρός ήταν επιτέλους να δούμε τα πράγματα οπως είναι, και οχι να κρύβομασται πίσω απο το δάχτυλό μας....

    ReplyDelete
  179. εγω θα μπω σε αντι-γερμανικο γκρουπ στο facebook και θα τους κάνω την μαπα κρεας τους παλιοναζι!!!εμεις οι νεοέλληνες έχουμε balls και αξιοπρέπεια!!!
    σκατα στα μουτρα μας...

    ReplyDelete
  180. Οι σωστοί άνθρωποι φίλε Ανώνυμε, και ειδικά οι άντρες, πρέπει να δέχονται τα λάθη τους και να τα πληρώνουν με κάποιο τρόπο. Αυτό και μόνο επισήμανα. Δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο μου επιτίθεσαι? Αλήθεια, σ΄ολα αυτά που λες, έχεις και τον ευατό σου μέσα?

    ReplyDelete
  181. "They have brought whores for Eleusis
    Corpses are set to banquet

    at behest of usura." -ELP

    ReplyDelete
  182. prwsopika protimw na anagw ton eauto mou se apodiopompaio trago para thn istoria ths xwras mou.

    to graikos de me enoxlei giati einai eksisou palio kai antiproswpeutiko meto ellhn.

    opws leei kai o hsiodos sthn kosmogonia.

    o dias zeugarwse me thn pandwra kai gennhse ton graiko.
    o dias zeugarwse me thn purra kai gennhse ton ellhna.
    kai me tn fthia ton axaio.

    fysika zeugarwse me alles 41 theothtes kai apo kei prohlthan oloi kai ola theoi anthrwpoi kai oxi mono.

    einai dikaiwma tou kathenws na niwthei ellhnas mh ellhnas tourkosporos thivetianos. starxidia mou apla mhn to paizei kai poly epistimonas giati mish alitheia=psema. :)

    ReplyDelete
  183. Να υποθεσω οτι ο blogger που ανεβασε το αρθρο μετα χαρας οταν τον σταματανε για να τον γραψουνβ οι μπατσοι δεν προσπαει να τους πεισει οτι δεν εκανε παραβαση,και οτι αν μπορεσει να σβησει την κληση δεν θα το κανει?Να υποθεσω επισης οτι αν μπορεσει να παρει αφορολογητο αυτοκινητο απο το εξωτερικο και να το κυκλοφοφορησει με ξενες πινακιδες δεν θα το κανει γιατι ειναι ευσυνειδητος πολιτης και δεν θα το κανει?Επισης αν βρει θεση να διπλοπαρκαρει δεν θα το κανει επειδη εχει προτυπο την Γερμανια?Ασ'το φιλε.Ολοι οι λαοι εχουμε τις χωρες που μας αναλογουνε,και εκτος και αν εισαι κανενας antifas που πιστευεις οτι η σωτηρια της κοινωνιας ειναι να σπας αυτοκινητα στην Κυψελη καθε δυο εβδομαδες,τοτε φταις οσο και ολοι μας.
    Παρ'ολα αυτα,εχουμε χρεος να υπερασπιστουμε την χωρα μας σε διεθνη πολιτικη,εκτος κι πιστευεις οτι η λυση ειναι να βγουμε απο την ευρωζωνη τωρα που μπηκε και το καθε κουρελι της Ευρωπης και των Βαλκανιων.
    Αληθεια πιστευεις οτι η Ευρωπαικη πολιτικη δεν γνωριζε τιποτα απ'ολα αυτα?Οτι ολη αυτη η πολιτικη βασιζεται στην "ευημερια των κρατων-μελων"?Γκα-γκααα.Καηκες.Γιατι αν πιστευεις οτι αυτο ειναι,τοτε πες μου ποιος ο λογος που κανανε μελος την καε Βουλγαρια κτλ.Να σου πω κατι?Εγω ο λοβοτομημενος πιστευω οτι ευκαιρια για να ξεκλεψουν χρημα ψαχνουν σε ξενες χωρες οι "εντιμοτατοι" ευρωπαιοι,και το κανουν σε χωρες που μπορουν γι αυτο και τις κανουν μελη.Και με εμας σπαστηκαν επειδη φαγανε μαγκια και τους φαγαμε εμεις οι ιδιοι το χρημα που ηθελαν να ξεπλυνουν στην χωρα μας,Απο εγωισμο τα κανουν ολα.Ας ερθει ξανα η Siemens και η καθε Siemens να κανει τις λαμογιες της σε εμας.
    Καλο πραγμα η αυτοκριτικη σε καθε χωρα,αλλα και λιγη αντικειμεικοτητα δεν βλαπτει.Απο το ασπρο στο μαυρο πηγες.

    ReplyDelete
  184. "Να υποθεσω οτι ο blogger που ανεβασε το αρθρο μετα χαρας οταν τον σταματανε για να τον γραψουνβ οι μπατσοι δεν προσπαει να τους πεισει οτι δεν εκανε παραβαση,και οτι αν μπορεσει να σβησει την κληση δεν θα το κανει?Να υποθεσω επισης οτι αν μπορεσει να παρει αφορολογητο αυτοκινητο απο το εξωτερικο και να το κυκλοφοφορησει με ξενες πινακιδες δεν θα το κανει γιατι ειναι ευσυνειδητος πολιτης και δεν θα το κανει?Επισης αν βρει θεση να διπλοπαρκαρει δεν θα το κανει επειδη εχει προτυπο την Γερμανια?Ασ'το φιλε"

    γιατι εσυ κλαιγεσαι στους μπατσους, διπλοπαρκαρεις και φοροδιαφευγεις;;

    κοιτα ρε κατι ατομα.

    Εσεις φταιτε βασικα. Οσοι δικαιολογειτε αυτη τη συμπεριφορα.

    ReplyDelete
  185. Moυ δινεται η εντυπωση πως μπορει να υπαρξουν μονο δυο αποψεις, με βαση τα σχολια τουλαχιστον,
    η μια ειναι "εχουμε κανει λαμογιες αρα δεν μιλαμε"
    και η αλλη "δεν γαμιουνται μαγκια μας".
    Δεν ειναι αλληλενδετα τα πραγματα, και το να
    αποδεχομαστε μοιρολατρικα την κατασταση ειναι
    εξισου ανοητο με το να την αρνουμαστε εντελως.
    Το απλουστερο ειναι να δηλωσουμε το τι υσχυει
    και αντι να ντρεπομαστε να φτιαξουμε στο μεγεθος
    του εφικτου τα πραγματα, χωρις ταυτοχρονα, να
    δινουμε στον κοσμο το αισθημα οτι τιμωρειται
    επειδη "ηταν κακος και λαμογιο".
    Το αρθρο του περιοδικου ηταν προσβλητικο, γιατι αγγιξε και κριτικαρε οχι την οικονομια, αλλα τον ιδιο τον μεσο Ελληνα απο βαθρο θεικου
    κριτη με θεσφατες κρισεις. Και αυτο ειναι σαν να
    ασκω εγω κριτικη στο ποιος ειναι ο Μιχαλης και οχι στο τι γραφει. Αυτο ειναι αρθρο που βαρια θα το περιμενα στην SUN και πολυ του ειναι.

    ReplyDelete
  186. κωλοέλληνες...
    Ελπίζω να πιάσουμε πάτο.

    ReplyDelete
  187. Ανωνυμε 4:02

    Το αρθρο του περιοδικου ηταν προσβλητικο, γιατι αγγιξε και κριτικαρε οχι την οικονομια, αλλα τον ιδιο τον μεσο Ελληνα απο βαθρο θεικου
    κριτη με θεσφατες κρισεις. Και αυτο ειναι σαν να
    ασκω εγω κριτικη στο ποιος ειναι ο Μιχαλης και οχι στο τι γραφει. Αυτο ειναι αρθρο που βαρια θα το περιμενα στην SUN και πολυ του ειναι.

    Αυτο το κομματι του σχολιου σου ηταν σχεδον οσο ευστοχο και τα δικα μου σχολια (δες, ειναι αυτα που δεν ανηκουν στις 2 κατηγοριες που αναφερεις).

    Ρησπεκτ.

    ReplyDelete
  188. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ SHINOBIMarch 2, 2010 at 4:34 PM

    prwsopika protimw na anagw ton eauto mou se apodiopompaio trago para thn istoria ths xwras mou.

    ΕΤΣΙ!

    Τον προλαβες τον ανωνυνο 4:02!
    Οι Γερμανοι σατιριζουν μεσω ιστοριας=τον λαο, οχι την πραξη...

    Ειναι 'σατιρα' οσο θα ηταν και το να επαιρονταν για την οικονομια που ειχε αναπτυξει η Γερμανια επι Χιτλερ ωστε να θεσουν το καλο παραδειγμα...

    Η ιστορια ενος λαου στιγματιζεται ο λαος οχι, διοτι ανανεωνεται.


    ΥΓ. Ο Ελλην γεννηθηκε απο τις πετρες που εριχνε η Πυρρα με τον Δευκαλιων. Οχι απο γαμο του Δια με την Πυρρα.

    ΥΓ2 Εισαι ωραιος.

    ReplyDelete
  189. Dark3go

    Οι σωστοί άνθρωποι φίλε Ανώνυμε, και ειδικά οι άντρες, πρέπει να δέχονται τα λάθη τους και να τα πληρώνουν με κάποιο τρόπο.


    Οντως, οχι να κλαιγονται σαν πουτανες και να λενε 'καλα μου τα λενε'. Ναι αναγνωριζουν αν αυτος που τους τα λεει, λεει αληθεια, αλλα να αντιλαμβανονται ταυτοχρονα αν αυτος που τα λεει, τα λεει απο ενδιαφερον η απο συμφερον.
    Στην προκειμενη περιπτωση αν ηταν απο ενδιαφερον μονο (για την ΕΕ, οχι να μας αγαπανε) τα περιττα θα λειπανε.


    Δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο μου επιτίθεσαι? ----------------> Αυτο παει σε μενα η στους Γερμανους???

    Εγω, παντως δεν σου επιτεθηκα, λιγο σατιρα εκανα, τι σε πειραξε?

    Οχι τον εαυτο μου δεν τον εχω μεσα διοτι δεν τον προσδιοριζω με κριτηριο την γνωμη αλλων. Και σε συναρτηση με το αρθρο... Οι Γερμανοι θα μας πουν ποσο απατεωνες ειμαστε? Εμεις τα ξερουμε 50 φορες καλυτερα και τα ζουμε. Ουτε τα αρνουμαστε.

    Σημασια εχει το κινητρο και ο σκοπος σου συνηθως, οχι ο τροπος που κανεις κατι. Δεν ειναι ετσι?

    ReplyDelete
  190. Οπ τι επαιξε? Αφου την 1η δεν το εμφανισε.

    Τελος παντων. Αντε μη το ΞΑΝΑστειλω.

    ReplyDelete
  191. re zwara!!!! se poion kosmo zeis????? i eisai pantelos asxetos kai apo tin poly malakia to myalo sou exei kaei kai nomizeis oti eisai o foteinos pantognostis tou kosmou h eisai kara mazoxara tou kerata kai thes na akous agria mpinelikia h teleutaia epilogi i mana sou se eixe mia zoi paramelimeno kai thes na travas oli tin prosoxi panw sou gia na kalypseis to keno...
    ennoeitai to xioumor s'auto to arthro einai anyparkto opos kai to myalo sou kai se parakalw an otan se rotane apo pia xora eisai pes mia fantastiki min les pantws ellada. mas prosvaleis....

    ReplyDelete
  192. Εχεις δικιο.

    Καλα μου τα πες!

    Θα επρεπε να ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας!

    Ηλιθιε

    ReplyDelete
  193. shinobi pali grafeis anonymous?

    ReplyDelete
  194. egw pali lew sto epomeno ekswfyllo na valoume tin claudia schiffer me to gnwsto moustaki na krataei ena sapouni

    ReplyDelete
  195. pali grafw anonymous???

    ennoeis oti pali grafw san anonymos??? giati pote egrapsa san anonymos?

    h

    oti pali grafw tous anonymous? nai tous grafw alla oxi mono aytous.

    filaraki tou shinobi den kserw apo pou to diavases. egw ayto pou eipa to diavasa ston kakridh :/ tha to ksanadw omws :/

    ReplyDelete
  196. xmmm kati ekana lathos... sorry gia to spam

    ReplyDelete