Thursday, September 24, 2009

Hate mail special

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στον Master G. Χωρίς την προώθησή του, το faeenamalaka δε θα ήταν ποτέ αυτό που είναι.

Τι σόι troll-site θα ήμουν χωρίς τη σωρεία από ηλίθια, αποτυχημένα σχόλια; Μερικά είναι από wannabe εξυπνάκηδες που προσπαθούν να ανταγωνιστούν την ιδιοφυΐα μου και φυσικά αποτυγχάνουν. Μερικά είναι κι από μια χαρά παιδιά κατά τ' άλλα, που σε μια στιγμή αδυναμίας του ανοσοποιητικού τους, προσβλήθηκαν για λίγο από τον ιό του comment nazi. Τα πιο πολλά όμως είναι από κομπλεξάρες που δεν ανέπτυξαν κοινωνικές ικανότητες εγκαίρως, δε μπορούν να διαχωρίσουν το internet από την πραγματική ζωή και μπαίνουν να πουλήσουν σοβαρότητα σε ένα site με τίτλο "Φάε ένα μαλάκα".
Σημείωση: Υπήρχαν μερικά καλύτερα-πάυλα-χειρότερα σχόλια από τα παρακάτω. Για να δείτε το πλήρες ownage που τους σκάω, ξεκουνηθείτε να δείτε τα άρθρα ένα-ένα.

Ας τελειώνουμε:

Merciless said...

Aυτο που ειπες για τον χουλκ Mikeius μου εδωσε μια ιδεα.Μεσα στις δουλειες που ανεφερες,το να γινεις σουπερ ηρωας ειναι ακομη μια λυση.Επισης να τρως μια ζωη τη συνταξη του πατερα σου και να του φορτωνεσαι μεχρι να πεθανει ειναι ακομη μια λυση.Η μονη λυση που δεν υφισταται ειναι η ΚΑΝΟΝΙΚΗ δουλεια

Λες βλακείες! Στο άρθρο δεν αναφέρω πουθενά ότι η λύση είναι να μη δουλεύεις κανονικά. Είπα ότι οι μη-σοβαρές δουλειές δεν αξίζουν σοβαρή αντιμετώπιση. Σε στύβουν και σε πετάνε αυτοί μία, εσύ δέκα! Στην 4η γραμμή του άρθρου λέω: "Δουλεύω 4ωρος σε γνωστό κατάστημα ρούχων για βασικό μισθό". Πώς από αυτό έβγαλες εσύ ότι τρώω συντάξεις... Too easy, NEEEEXT!


Από το "Νόμιζες ότι ξεφορτώθηκες τις κουλτούρες τύπου emo;"

xxx said...

okie, arketa gkriniakses, twra mporeis na kaneis ena kalo ston eauto sou kai stous gyrw sou, mporeis na autoktoniseis..

Αυτό το one-liner παίζει να μην το έχω ξανακούσει ποτέ... ΣΗΜΕΡΑ! Γουάου, ψωλοβρόντη commentάκια. Διάβασες τα άρθρα μου και η καλύτερη ατάκα που βρήκες να μου πεις είναι αυτή; Πώς ζω ακόμα είναι θαύμα. Okie;.. okie!


Από το "Η φύση δε σε γουστάρει":

Jolinar said...

Toden ftaiei o rinokeros pou den prosarmostike se perivalon me kynigous me pyrovola opla giati ta opla den einai kati pou provlepetai apo ti fysi. An milagame gia enan io, pandimia, ksirasia, tha eixe kapoies pithanotites prosarmosis giati i fysi to exei provlepsei kai ayto.

Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this bullshit three ring circus sideshow of freaks.
The only way to fix it is to flush it all away.
Learn to swim.
Mom is going to fix it all soon
Mom is coming round to put it back
The way it oughtta be...
Learn to swim
I wanna see the ground give way.
I wann watch it all go down.
Mom please flush it all away.

Η φύση δε μπορεί να προβλέψει ούτε τα πυροβόλα, ούτε τον Α ή τον Β ιό. Η φύση δε μπορεί να προβλέψει τίποτα. Η φύση δεν είναι ο Νίκος Χορταρέας. Όσα τραγούδια Tool κι αν κάνεις quote δεν πρόκειται να δώσουν στη φύση το κληρονομικό χάρισμα.


Από το "Ο άντρας ο σωστός":

Flonsavardu said...

πρώτον: ΙΟΥ!

δεύτερον κάποια από αυτά τα κάνω και εγώ. νομίζω ότι αν δεν επέμενες τόσο με τα σκατά και τις κλανιές θα ήταν πιο ρεαλιστικό. α, και σοβαρά τι παίζει με την πίπα στον εαυτό σας; δεν είναι αρκετά γκέι; και επίσης γιατί να γαμήσει χοντρή γκόμενα, αν μπορεί να γαμάει μόνο ωραίες;

Ναι Flonsavardu, όντως το άρθρο χωρίς σκατά και κλανιές θα ήταν πιο ρεαλιστικό, αν λεγόταν "Η ΓΥΝΑΙΚΑ η σωστή"! Γι' αυτό ο τίτλος είναι πρώτος πρώτος στο άρθρο και είναι με bold γραμματοσειρά. Και επίσης, ποιος άντρας είπε ότι μια χοντρή γυναίκα δεν είναι ωραία; Όλες μας παραπονιέστε για τα "πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλει η σημερινή κοινωνία στις γυναίκες". Newsflash: τα πρότυπα αυτά είναι ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Εμφανίζονται σε ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ συζητήσεις, ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ περιοδικά και ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ κύκλους. Ουδέποτε πήρατε την ειλικρινή μας γνώμη για κάποιο απ' αυτά. Δεν έχω βρει ακόμα άντρα που να απέρριψε σεξ με γκόμενα επειδή π.χ. "είχε κυτταρίτιδα". Αυτές είναι δικές σας εφευρέσεις για να θάβετε ανταγωνίστριες. "Σιγά την όμορφη μωρέ. Είδες κυτταρίτιδα που έχει;" Καλά... Τσεκάρετε πορνοστάρ όπως η Alexis Texas ή η Jasmine Tame να δείτε τι μας αρέσει. Αυτές οι εμμονές που βγάζετε όχι μόνο δεν πιάνουν, αλλά σας γυρνάνε και μπούμερανγκ.


Από το "Πεζονάυτης - Κουταβάκι: ΑΣΣΟΣ!":

pavlia said...

χαλαρωστε λιγο που σας επιασε η φιλανθρωπια τωρα! καθε μερα δολοφονουνται χιλιαδες ανθρωποι και δισεκατομμυρια ζωα-σας λεει κατι αυτη η αναλογια?

ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΝΟΙ! Για κάθε ανθρώπινο φόνο λοιπόν έχουμε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο σκοτωμένα άγρια ζώα. Κλασική "μόλις την έβγαλα απ' τον κώλο μου" στατιστική φιλόζωου/οικολόγου.


Από το "Τα πιο αντιαισθητικά πράγματα στην Ελλάδα":

Anonymous said...

...φίλε μου, πως προαναφέρθηκε, πρόσεχε λίγο με τους παραλληλισμούς.
Α!
Ζήτω η ελευθερία του λόγου και τα all star-τακούνια.

"Πρόσεχε τα λόγια σου", directly followed by: "Ζητω η ελευθερία του λόγου"! Τι να πώ;...


Από το "Ξύπνα μαλάκα! Είναι υπερτιμημένα!"

Jolinar said...

ax se parakalo mporeis na grapseis kai gia ton Uwe Boll?? Thelo na rikso apeiro skato gia tis trisathlies tainies tou pou me ekanan na xaso 2 ores apo ti zoi mou alla den nomizo oti mporo na to kano toso kala oso esy, den to 'xo re paidi mou :P ki an den ton ksereis tote eisai poly ma poly tyxeros. O """skinothetis""" aytos aksizei lithovolismo kai meta stayrosi kai paloukoma taytoxrona

Κλασική LAME-ASS παραγγελιά. "Γράψε για τον Uwe Boll". "Γράψε για τον Lorenzo Lamas". "Γράψε για το DOTA πόσο μαλακία είναι"... Αν είχα ένα ευρώ για κάθε ανέμπνευστη παραγγελιά της πούτσας που λαμβάνω στο inbox από φίλους και μη... θα είχα 6 ευρώ. Και θα μπορούσα να πάω ένα σινεμά. Πέντε χρόνια πριν.


Από το "Έλληνες μεταλάδες σε κατηγορίες":

Panagiwtis said...

Poios sou edwse re file to dikaiwma na xrisimopieis fwtografies k na "tampelareis" anthrwpous ypo to diko sou prisma?

vgale tin fwto mou-twra omws-apo tin katigoria tool-0-3ekleri,mias k milas peri clpoy-rights,k an thes na to sizitisoume gia to an eimai o "apisteftos flwros"...

Gia ligi prosoxi,file.

Πρώτον, τα βασικά. Το δικαίωμα να ταμπελάρω ανθρώπους μου το έδωσε το Magna fucking Carta και η Διεθνής Διατύπωση των Ανθρωπίνων fucking δικαιωμάτων, φλώρε! Δεύτερον (και πλέον κλασικόν) ας πρόσεχες να μην ανέβαζες φλωρο-pics στο φλωρο-myspace σου χωρίς να τα φλωρο-σκάσεις για φλωρο-copyrights!... Φλώρε!


Μερικά πράγματα που μου ακούγονται πιο ευχάριστα από τα comments που μόλις παρέθεσα:

- Το House remix του Tonight από Reamonn.
- Ο καρπουζέμπορας που φωνάζει ασυναρτησίες από τη ντουντούκα του κάτω απ' το σπίτι μου στις 7.30 το πρωί.
- Ένας γωνιοτροχός που κόβει πλακάκια μες στο ασανσέρ όπου μόλις κλείστηκα.
- Δυο κοφτερές άκρες από ένα σπασμένο φλιτζάνι που τρίβονται μεταξύ τους.
- Ένας τύπος με 28 σφραγίσματα που μασάει αλουμινόχαρτο.
- Ο επιθανάτιος ρόγχος του μονάκριβου παιδιού μου.

Master G, we 'll miss you.

45 comments:

  1. Mαλακα μου ειμαι αποτυχημενος.Παντως να ξερεις ουτε στο ειπα για να στην πω ουτε για να το παιξω πιο εξυπνος.Απλα μαλακιζομουνα.

    ReplyDelete
  2. πιστευω οτι ο μερσιλες εκανε ενα σχολιο παρομοιου στυλ με το δικο σου για να διακομοδησει το συγκεκριμενο φαινομενο (δλδ ζουμε σκληρα με τα λεφτα του μπαμπα). δε σε κοροιδεψε ρε μαν. απλα τον παρεξηγησες για τρολ. λογικο ειναι οταν εισαι συνεχως σε defensive mode against trolls. οι υπολοιποι που εκραξες καλα εκανες. περαστικα τους

    ReplyDelete
  3. "ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΝΟΙ! Για κάθε ανθρώπινο φόνο λοιπόν έχουμε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο σκοτωμένα άγρια ζώα. Κλασική "μόλις την έβγαλα απ' τον κώλο μου" στατιστική φιλόζωου/οικολόγου."

    ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    ReplyDelete
  4. Δεν κατάλαβα!
    Δεν υπάρχει δικό μου σχόλιο που αξίζει κράξιμο;
    Μόνο τους άλλους θα κάνεις διάσημους;
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ReplyDelete
  5. Κίρκη, εσένα σε κράζουνε μόνο με αφιερωμένα μπλογκ στην AV! χα χα χα!
    (τι στο καλό, όπου πάω πετυχαίνω γνωστούς!!)

    Ούτε ένα σχόλιο του liberis; Σε κατανοώ, ποιο να πρωτοδιαλέξεις;;;

    ReplyDelete
  6. Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο σενα!


    Μαστερ τζι εισαι στις καρδιες μας και αλλα τετοια συγκινητικα. :)

    ReplyDelete
  7. Και οι τελευταιες 6 παυλες ειναι ο καλυτερος φορος τιμης που μπορουσα να φανταστω.
    Μπραβο και παλι.

    ReplyDelete
  8. Καταρχάς σε ευχαριστώ που βρίσκομαι στο πάνθεον, αν και ξέρω ότι κατά βάση αστειεύεσαι, δεν προσπάθησα ποτέ να σου το παίξω έξυπνη άλλωστε.

    αλλά αν πρέπει να το πάρω σοβαρά λες: "Έχει γαμήσει χοντρή γκόμενα. Χοντρή όμως."

    Όπως λέω και σε σχόλιο μου στο ίδιο ποστ μάλλον το "χοντρή όμως" δεν αναφέρεται σε κοπλιμέντο για τη συγκεκριμένη χοντρή...ε.. γκόμενα ήθελα να πω. μάλλον το λες υποτιμητικά. νομίζω η ερώτηση μου είναι εύλογη, αλλά τέλος πάντων, δεν έχει και πολύ σημασία.

    επίσης πολύ σκατό ρε αδερφάκι μου, i don't take it back. μην το παίρνεις στα σοβαρά αν στα σχόλια μου προσπαθώ να απαντήσω σοβαρά στα ασόβαρα που γράφεις. συνήθως γελάω και ξέρω ότι τα περισσότερα τα γράφεις για πλάκα, αλλά να δεν μπορώ να λέω συνέχεια "είσαι θεός, είσαι φοβερός, πω πάλι έγραψες" κ.τ.λ. τα είπα μια φορά και φτάνει, είσαι. :)

    ReplyDelete
  9. α, κάτσε, τώρα που τσέκαρα τις πορνοσταρ... δεν είναι χοντρές, δεν έχουν κυτταρίτιδα, έχουν πλαστικά βυζιά. δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. το ξέρουμε ότι σας αρέσουν τέτοιες.

    ReplyDelete
  10. To "xontri omws" thelei na pei "Oxi gematoula, oxi zoumpourlou. Xontri."

    Kata t' alla relax Flons. Esy den anikeis stous papares pou perigrafw stin arxi tou arthrou.

    H Alexis Texas exei 5 koubades kyttaritida (kai de mas noiazei!). Mporei na tin eides se kana "epeksergasmeno" wallpaper. An ti deis se kapoio apo ta film tis, tha katalabeis.

    Ps. Pou einai to kako tou na les SYNEXEIA poso theos eimai? :-P

    ReplyDelete
  11. Μιχαλη καθε φορα που γραφεις ο θεος εκσπερματωνει ολοκληρα κολιε απο μαργαριταρια πανω στην κολαση.

    Θα τα λεμε. Ευχαριστω.

    ReplyDelete
  12. Flonsavardu: Ως κλασσικος πορνοβιος, και κατοχος αμετρητων κιλων αγνης, καθαρης τσοντας σε διαβεβαιωνω οτι μιλας για το 25% των πορνοσταρ. Θα μπορουσα να σε παραπεμψω σε φορουμ, ονοματα και διευθυνσεις την βιομηχανιας.... αλλα δεν κανει να χρησιμοποιω το μπλογκ αλλων για την δουλεια αυτη και επιπλεον θα με πουν σαβουρη και ειμαι ευαισθητη ψυχη και δεν το θελω.

    Οπως παντα, εσπειρες Mr Mikeius. Εξαιρετικος!

    ReplyDelete
  13. Ωραιος φιλε!!Συνεχισε ετσι γερα και μην μασας καθολου...

    ReplyDelete
  14. "Ένας γωνιοτροχός που κόβει πλακάκια μες στο ασανσέρ όπου μόλις κλείστηκα."

    αχαχαχαχα

    ReplyDelete
  15. Ο μαστερτζι είναι ενας δειλός και ηλίθιος που αφέθηκε να εκφοβισθεί.
    Ελπίζω να με βλέπει.

    Tanila -Βαριεμαι να κανω λογκιν

    ReplyDelete
  16. lol eleosssssssssssssssss
    ma ti 8imata pou isaste!!!!!!!!!!!
    Den exete katalavi oti ta kani monos tu gia na sigkinisi tus anagnostes tu (ke na pesi kai kamia xazi gomenitsa). Kanis den ton apilise-ekfovise. Apla ton ekraje mia parea atomon. ta sxolia omos den ta afise na ta dite.
    Den stamatai na grafi giati ine tropos epikinonias. Apla klapsom...zi. Min trote tin mufa pu serviri. Psemata leei.

    ReplyDelete
  17. Eftase 33 xronon re sis gia na stamatisi to trolarisma tora? Min trote tin mufa. Stin arxi den elege oti aftos itan pu ta egrafe mazi me tus filus tu ke kala gia na sas kanun plaka? Apokliete na isxiei?

    ReplyDelete
  18. fantastite leei tora, argotera na dite oti ontos sas trolarei stegna giati to exi gia pexnidi xronia tora ke esis fagate to tyri. de 8a niosete ligo mal&%#*#es?
    kratiste ke pisini. ton gnorizete ke apo xtes gia na gnorizete ti ine psema ke ti oxi apo afta pu leei?

    ke giati den afine ta comments sto blog tu na fenonte? e???????????
    e??????????????????
    o idios leei to onoma tu pantu ke pu meni. sto profile tu to exi ke stin tenia leei ola ta stixia tu. de sas kovi ligo to myalo?
    apla malon den mporese na ta vgali pera me kapia atoma sta comments giati tu kanane plakitsa ke ipe etsi na to pexi to xarti tu.

    MH TROTE TI FOLA REEEEEEEEEEEEEEE

    SAS DULEVI.

    UTE APILES IPARXUN UTE TIPOTA. ME TA NEURA SAS KE TO MYALO SAS PEZI.

    ReplyDelete
  19. ηρθες παλι πισω σαν το δολοφονο... :)

    ReplyDelete
  20. "Ο επιθανάτιος ρόγχος του μονάκριβου παιδιού μου."
    Θεΐλα! :D :D

    ReplyDelete
  21. o anonumos pou egrapse "hr8es pali pisw san ton dolofono" ekane eglhma..me ekane na akousw 3ana kaka koritsia.. grrrrr
    a kai goustarw mikeius!eukaristw

    ReplyDelete
  22. Χχαχαχαχαχαχα peslac, από αυτή την άποψη ναι παράπονο δεν έχω μέχρι και ψεύτικη φωτο δημοσίευσαν. Ήταν λίγα τα λεφτά που τους "έφαγα" και τους έδωσα αλληνής αχαχαχαχαχα!

    ReplyDelete
  23. O Liberis epeleksa na lampsei dia tis apousias tou. Syn tois allois, opws eipe ki o filos peslac, poio na prwtodialeksw? To ergo tou Liberis prepei na to eklabeis san synolo. An apomonwseis to A i to B comment xaneis ti mageia.

    ReplyDelete
  24. Loipon Mikeius otan vrika to xrono ekatsa kai diavasa oli ti sizitisi sto i fysi den se goustarei kai telika symfono se arketa pragmata mazi sou sto thema apla oxi se ola. Alla ithela na po oti oi stixoi apo to aenima den exoun sxesi me to an i fysi tha apoktisei to klironomiko xarisma, alla kyrios gia ta sxolia ypertatis vlakeias, kata ti gnomi mou, pou diavasa parakato apo merikous!
    I fysi den einai o nikos xortareas! rofl! apo mena pantos exeis 2 euro gia cinema xalara :P

    ReplyDelete
  25. Koita pws exei i katastasi.
    The year of our Lord 2009 kai sygkekrimena tin perasmeni deftera, kapoia kali syggenis, mou edikse ton dromo tis aretis pros to blog sou. An kai to "roufiksa" olo ta ksimerwmata tis idias meras, pathenw kati kriseis ta teleftaia dyo 24wra (eksartisi efamilli tou PES i efamilli tou xortou gia osous den paizoun PES) logw tis elleipsis new thread, an eksereseis to Hate mail Special pou edrase ws ligmeno Mesulid.

    WE NEED NEW STUFF.

    ReplyDelete
  26. FILE MIKEIUS THA KANO MIA PROTASI GIA ENA POST POY NOMIZO OTI TO XEIS ASXIMA. KOINES SINITHEIES
    TIPOU "VGAZO IPOLEIMA VAMVAKIOU APO OFALO KAI TO KANO MPALITSA", "VGAZO VROMITSA ANAMESA APO DAXTILA PODION KAI TH MIRIZO", "KATOURAO KIKLIKA STI LEKANI" KTL..

    SKEPSOU TO KAI KANE TA MAGIKA SOU!

    ReplyDelete
  27. Ήρεμα ρε παιδιά, διάβαζα και τα του Mr.g και αντραλεύτηκα.. cool λιγάκι. χαβαλές είναι

    ReplyDelete
  28. Anonymous,se auto akrivws to arthraki o mikeius ekrakse enan tipo pou tou pe ti na grapsei.ti akrivws den katalavaineis?
    Episis,auta pou les iparxoun sto arthro mikres leptomeries tis zwhs (oxi ta sigekrimena paradeigmata profanws)

    ReplyDelete
  29. Pou ine o limperisssssss gamwto!

    ReplyDelete
  30. Εγω να πω την αληθεια commentαρω εδω για δυο λογους:
    1) οικειο περιβαλλον (απο μονο του το "φαε ενα μαλακα" σαν τιτλος μου ψιθυριζει οτι το εχω σοι)
    2) η διαδρομη απο το γραψιμο στη δημοσιευση δεν παει απο Αθηνα-Λαμια μεσω του μεγαλου κοραλλιογενους φραγματος της Αυστραλιας, οπως σε κατι αλλα site και forum που θελει εγγραφες, ΑΦΜ, ημερομηνια γεννησης του ινδικου σου χοιριδιου κλπ κλπ. Ειμαι παντελως ασχετος απο υπολογιστες και μεχρι να τα κανω ολα αυτα θα μπορουσα πολυ πιο απλα να παρω Νομπελ λογοτεχνιας!

    ReplyDelete
  31. πρώτο ποστ που γράφω εδώ.σε ανακάλυψα πριν καμία εβδομάδα Mike και τα διαβάζω όλα μαζί.Θέλω να πω για τους καραγκιοζηδες που λένε "ο Mike είναι ψεύτης και τα γράφει μόνος του τα trolls κλπ κλπ". Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν εσάς(αν δεν είσαι ο ίδιος ανώνυμος).Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι κάνετε εδώ!Είναι τόσο in και γνωστό το blog του mike που τρέχουν να το διαβάσουν και δαπιτόμυαλοι?"κρατίστε πισινή" λέει ο βλάκας! γιατί ρε μαλάκα τα πληρώνουμε τα άρθρα του mike?Η μήπως αγοράσαμε μετοχές στο blog του? σε όποιον αρέσει έρχεται εδώ και διαβάζει.
    anonymous-poets of rhythm

    ReplyDelete
  32. Τελικά Mikeius, το πάουερ πέθανε; :D

    ReplyDelete
  33. Mikeius για τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας του τύπου έχεις λάθος. Σε αυτόν ανήκουν στην τελική, όπου και αν την ανέβασε εκτός αν παραιτήθηκε δικαιωμάτων του εγγράφως.

    ReplyDelete
  34. ok psofisa sto gelio pali alla diafwno me 1 pou me xalase.

    kai copyrights na mhn exei h fwtografia, otan blepeis oti o an8rwpos mporei na einai ligo periergos ligo euais8htos ok den sou kostizei tipota na th bgaleis kai na baleis mia paromoia enos typou apo to turkmenistan 3erw gw k oxi ellada/a8hna, den 3ereis ta psuxologika tou ka8enos kai poso mporei na ton peira3ei - fusika kai xesthkes gia auta alla an milame se an8rwpino epipedo logariazeis ligo..

    ReplyDelete
  35. re file.. apo th mia les "h fysh den problepei" kiapo thn allh sto ar8ro "h fysh de se goustarei" les "... exei polla nea eidh sta skaria etoima na ton antikatasthsoun" ennowntas to leuko rinokero. Apla prospa8eis na exeis sunexeia dikio, etsi den einai? Newsflash faggot: Oso pio polla les toso megalwnei h pi8anothta na peis malakies, kai les para polla.

    ReplyDelete
  36. Mike μύησε και εμάς τους αβάπτιστους ρε μαν, δώσε υλικό με Master G να πάρουμε μάτι!

    ReplyDelete
  37. Yes it is..Είσαι -Τζίνιους-...

    ReplyDelete
  38. Όποιος γουστάρει τον Mike και είναι πάνω από 18 χρονών να σηκώσει το χέρι.
    Το σηκώσατε; Ωραία. Τώρα τεντώστε τα δάκτυλα της παλάμης σας, στρέψτε την προς το πρόσωπό σας και απότομα ακουμπήστε τη μύτη σας.
    Όποιος μπερδεύτηκε με τις οδηγίες και δέθηκε κόμπος, να μην ανησυχήσει. Ας τηλεφωνήσει στον Γιούρι Γκέλερ και αυτός θα αναλάβει να τον λύσει.

    ReplyDelete
  39. eimai o monos pou ton epaixe 2 fores tin ora pou ta diavaze ola auta????

    ReplyDelete
  40. @ CeeKay: LA8OS. Autos pou anevazei thn pic kai ginetai expose einai o upeu8unos, apo thn stigmh pou den exei copyrights ktlp

    @ Mikeius: Eskises pali, perimenw na dw kai alles e3upnes apanthseis sta trollakia tou blog sou ;)

    ReplyDelete
  41. http://www.google.gr/imgres?q=give+the+finger&hl=el&client=firefox-a&hs=7ZJ&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&prmd=ivns&tbnid=vZYZu9Rbjmz_GM:&imgrefurl=http://www.mytinyphone.com/wallpaper/114260/&docid=4gYyClN3rscsvM&w=250&h=350&ei=bBpDTqCaEovRsga8samaCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=281&vpy=193&dur=5908&hovh=266&hovw=190&tx=120&ty=195&page=1&tbnh=135&tbnw=97&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:9,s:0&biw=1440&bih=717

    ReplyDelete
  42. Πολλούς τους πιάνει ένα κάτι και αρχίζουν και σκυλοβρίζουν στα σχόλια. Αν η ανάρτηση σας έθιξε μάγκιες, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! Μην ξεχνάτε πως αυτό το blog δημιουργήθηκε για να κάνει καυστική σάτυρα σε διάφορα θέματα που αφορούν και αφορούσαν την κοινωνία ταυτόχρονα προκαλώντας γέλιο. (ή έτσι κατάλαβα τουλάχιστον.). Αν εσείς θίγεστε πάρτε το σάπιο κουφάρι σας και πάντε στην ευχή του θεού. Εν τέλει στο διαδίκτυο επικρατεί η ελευθερία του τύπου. Εγώ προσωπικά παραπέμφθηκα στο blog από τα videakia του ΜΠΡΑΦ στο youtube. Μάλιστα με έθιξε ένα σήμείο στο οποίο αποκαλεί τους Παοκτσιδες Βούλγαρους. Αλλά οκ! Τι να κάνω? να αρχίσω τα γαμωσταυρίδια? ΛΑΘΟΣ! Μπορούσα να σταματήσα να τον υποστηρίζω. Αλλά δεν το έκανα γιατί ξέρω ότι τα παοκια μουρλενονται και γαμάνε ολό το γήπεδο! Όπως αυτό έτσι και πολλά αλλά τα οποία θίγουν τα πιστεύω σας, έχουν κατά βάθος κάποια αντικρισμα! Γι' αυτό θάψτε το εγώ σας fuckeries and face the truth!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φίλε Harry οι(Μ)ΠΑΟΚτζίδες σπάσανε το κυλικείο του Αστέρα στην Τρίπολη πέρσι και κλέψανε από λεφτά μέχρι κρουασάν και πατατάκια (μόνο τα νερά αφήσανε) και πάλευα να μην αφήσω τη μάνα μου να βγει απ' το γραφείο να δει τι παίζει και φάει ξύλο, ενώ οι σεκιουριτάδες νόμιζαν ότι είμαι ΠΑΟΚΙ λόγω μαύρης μπαντάνας και θα την έδερνα εγώ!

      Αφού λοιπόν γαμήθηκε ο Δίας με την Περσεφόνη και πήγα μια φορά στα τόσα χρόνια γήπεδο, μόνο και μόνο επειδή δουλεύει εκεί η μάνα μου, και είδα τα ΠΑΟΚΙΑ από κοντά κι εν δράση, έχω να πω ότι το να τους λέει κάποιος Βούλγαρους (και Ούρουκ-Χάι) είναι προσβολή για τους Βούλγαρους, όχι για τα ΠΑΟΚΙΑ (ούτε τα Ούρουκ-Χάι, αυτά το θεωρούν έπαινο) >_>

      Delete