Monday, November 8, 2010

Όσοι πιστεύουν σε μαλακίες, γραμμή για ψόφο!

Φτάνει πια. Σας δώσαμε αιώνες ολόκληρους να χαρείτε με τις παπαριές σας. Πλέον, έχουμε 2010. Ολιστική ιατρική, ωροσκόπια, αστικοί θρύλοι, φαντάσματα, ρέκι, κρύσταλλοι, μάτι, καφετζούδες, απαγωγές από εξωγήινους, τέλος! Πάνε! Καλά περάσατε, είπατε τις ιστορίες σας, ασχολήθηκε ο κόσμος με την εγωκεντρική σιχαμένη ύπαρξή σας, τώρα κάντε μια σειρά και μπείτε ένας-ένας στα τρένα, μπας και προχωρήσει λίγο η ανθρωπότητα.

Ας ξεκινήσουμε με το κάθε αρχίδι που προσβάλλει τη συλλογική αξιοπρέπεια του είδους με το να ακολουθεί κάποια μορφή new-age "εναναλλακτικής ιατρικής", σνομπάροντας τους Δυτικούς γιατρούς ως "χασάπηδες" και τα φάρμακά τους ως "πανάκριβα δηλητήρια γεμάτα παρενέργειες". Καλά ρε μουνί, δε ντρέπεσαι λίγο; Ποιος νομίζεις ότι σε βοήθησε να ζεις μετά τα σαράντα για να έχεις την πολυτέλεια να ψάχνεις και εναλλακτικές θεραπείες; Σαν πολύ να 'χουμε κακομάθει μερικοί-μερικοί. Να δούμε αν σου κοπεί κανά δάχτυλο τι θα κάνεις. Θα το βάλεις σε πάγο και θα το πας για αρωματοθεραπεία;

Α, και υπάρχει λόγος που τα φάρμακα είναι ακριβά. Επειδή παρασκευάζονται ΔΥΣΚΟΛΑ! Κάποτε ξυρίζαμε τη μούχλα από μια βελανιδιά και μας έφτανε. Πλέον όχι. Όσο πιο εξειδικευμένα στοχεύουμε ιούς και βακτήρια, τόσο πιο περίπλοκη θα γίνεται η παρασκευή φαρμάκων. Επίσης, σε αντίθεση με τις σταγόνες που σου δίνει ο ομοιοπαθητικός σου, τα κανονικά φάρμακα δοκιμάζονται για χρόνια, ακόμα και δεκαετίες πριν βγουν στο ράφι. Και μια και αναφέραμε τον ομοιοπαθητικό, ξέρεις τι πιστεύουν αυτοί; Ότι όσο πιο αραιά διαλυμένη είναι η ενεργή ουσία, τόσο πιο αποτελεσματικό είναι το φάρμακο. Μερικά από αυτά περηφανεύονται ότι έχουν "διάλυση 30c". Αυτό μεταφράζεται σε "1 μόριο ενεργής ουσίας διαλυμένο σε 10 εις την 30ή μόρια νερού", πράγμα που δεν μπορείς να πετύχεις ούτε ρίχνοντας κυριολεκτικά μια σταγόνα στον ωκεανό! Ταυτόχρονα, για να δουλέψει η ομοιοπαθητική, πρέπει να κόψω βασικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός μου, όπως τσάι, σοκολάτα, ηρωίνη και καφές. Και αν πιστεύεις ότι είμαι κομματάκι ευέξαπτος τώρα, πού να με δεις και χωρίς καφέ.

Ξέρεις ποιος με γιατρεύει χωρίς να μου στερεί το φραπεδάκι μου; Η Δυτική FUCKING ιατρική MOTHERFUCKER! Την πολιομυελίτιδα, τον τύφο, την φυματίωση και την ελονοσία όχι απλά τις γιατρέψαμε. Τις fucking ΕΞΑΛΕΙΨΑΜΕ! Τις PWNάραμε! ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ! Και μετά έρχεται ένας τσαρλατάνος με σαλβάρι, σου τρίβει μια πράσινη αηδία πάνω στο καβλόσπυρο που ούτως ή άλλως θα έφευγε και ξαφνικά είναι ήρωας. Αλλά δεν πειράζει. Στ' αρχίδια μου. Φυσική επιλογή. Όποιος είναι τόσο ηλίθιος που, αντί να εμβολιάζεται, κάθεται σπίτι και πίνει εκχύλισμα έντελβαϊς χαϊδεύοντας την ονειροπαγίδα του, δεν θα κάνει παιδιά για να διαδόσει το γονίδιο της ηλιθιότητάς του.

Δυστυχώς, το βραβείο Δαρβίνου δεν πιάνει το ίδιο καλά στους μαλάκες που ασχολούνται με αστικούς μύθους. Άλλη στρατιά σκατοκέφαλων κι αυτοί. Τις προάλλες είχα ένα βλίτο που μου αναμάσαγε την κλασική παπαριά ότι έχουμε κροκόδειλους στους υπονόμους μας. Ας βάλουμε για λίγο στην άκρη ότι δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για τον εν λόγω ισχυρισμό, κάτι που φυσικά δεν πτοεί το βλίτο μας και ας δούμε το θέμα λογικά. Πρώτον, οι υπόνομοι στην Ελλάδα δεν είναι όπως τους φαντάζεσαι. Εσύ ακούς "υπόνομος" και σκέφτεσαι "Χελωνονιτζάκια" γιατί στο γεμάτο σβουνιές κεφάλι σου, τα Χελωνονιτζάκια είναι αρκετά ακριβής απεικόνιση της πραγματικότητας. Αλλά εκτός από βλίτο, είσαι και γκαβάδι. Κάθε δεύτερη μέρα, συναντάς στο δρόμο αποχετευτικά έργα. Έχεις μπει στον κόπο να κοιτάξεις το μέγεθος του σωλήνα; Όχι γιατί είσαι βλίτο. Τις τουαλέτες που γράφει ότι υπάρχει κίνδυνος να βουλώσει το σύστημα από πεταμένα κωλόχαρτα, πόσο μάλλον από τεράστια ερπετά; Όχι, γιατί είσαι βλίτο. Επίσης, ο κροκόδειλος είναι ψυχρόαιμος και κάθε μέρα χρειάζεται κάποιες ώρες έκθεσης στον ήλιο. Αν ζει στους υπονόμους και δεν έχει συνδρομή σε κέντρο σολάριουμ, πώς ακριβώς θα επιβιώσει στον ελληνικό χειμώνα;

ΒΛΙΤΟΟΟΟΟ!

Μετά έχουμε τις επισκέψεις και τις απαγωγές από εξωγήινους. Ω, μαλάκα εκεί κι αν ευδοκιμεί η σβουνιά στο κεφάλι! Βρίσκω λίγο ύποπτο ότι το 99,99% των εξωγήινων μας επισκέφθηκαν μετά το 1900 ή ότι όλες οι απαγωγές γίνονται πάντα την ώρα που το θύμα κοιμάται ή που οδηγάει νυχτιάτικα σε ερημικούς δρόμους, δηλαδή ετοιμάζεται να κοιμηθεί. Ή ότι η εμπειρία συνήθως περιλαμβάνει κάποιο τύπο παράλυσης, κάτι απόλυτα συνηθισμένο στις στιγμές ημι-συνειδητότητας πριν τον ύπνο. Ή ότι οι εξωγήινοι μοιάζουν με ανθρώπους περισσότερο από κάθε άλλο πλάσμα στη Γη, πόσο μάλλον εκτός αυτής. Δεν ξέρω για σας, αλλά σε αυτά τα δίλεπτα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, το πολυάσχολο μυαλουδάκι μου έχει τριπάρει τόσους παπάδες ανά τα έτη, που οι απαγωγές από εξωγήινους είναι πλέον ρουτίνα.

Τώρα που το σκέφτομαι, ιπτάμενοι επισκέπτες με μαγικές δυνάμεις, που εμφανίζονται ξαφνικά μες στη νύχτα και εξαφανίζονται εξίσου απρόσμενα, συχνά παίρνουν ανθρώπινη μορφή, απαγάγουν κόσμο απ' το κρεβάτι του, ασελγούν σεξουαλικά πάνω του, συχνά αφήνοντας και κάποιο θύμα έγκυο... Δεν τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά;
Α, Ωραία... ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! Χαίρομαι που βρήκες νέους τρόπους να βγάλεις όξω τις φοβίες και τα κόμπλεξ σου, αλλά αν θυμάσαι δεν είχαμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν την ιστορία.

Και μην ακούσω μαλακίες ότι η κυβέρνηση κρατάει μυστική την ύπαρξη των εξωγήινων. Ποια απ' όλες, βλίτο; Ντάξει, οι Αμερικάνοι πες, ναι. Τους κρατάνε μυστικό και οι Βούλγαροι, οι Ουζμπέκοι, οι Κενυάτες και οι Ταζμανοί; Αν κρίνω από τις δικές μας μυστικές υπηρεσίες, χλωμό.

Ή το άλλο: "Οι Αιγύπτιοι είχαν εξωγήινη τεχνολογία που τους βοήθησε με τις πυραμίδες" και "Οι Βαβυλώνιοι απεικόνιζαν εξωγήινα σκάφη στους τοίχους". Ναι μαλάκα. Είχαν στη διάθεσή τους εξωγήινη τεχνολογία χιλιετίες μπροστά και επέλεξαν να απεικονίσουν την χρήση αυτής της τεχνολογίας σκαλίζοντας ντουβάρια και ζωγραφίζοντας σε κιούπια!

Μια και μιλάμε για διάστημα, άλλοι υπάνθρωποι που θυμήθηκα: αυτοί που πιστεύουν ότι δεν πατήσαμε ποτέ στο φεγγάρι κι ότι το όλο εγχείρημα ήταν στημένο από τη NASA ως μέσο προπαγάνδας. ΟΚ, τούβλα. Έστω ότι όλες οι φωτογραφίες και όλα τα βίντεο, καθώς και όλες οι στολές, οι κάψουλες επανεισόδου, οι σεληνιακές πέτρες, οι ρετρο-ανακλαστήρες και οι θεωρίες για την προέλευση του ηλιακού συστήματος που διατυπώθηκαν χάρη στο πρόγραμμα Απόλλων και επιβεβαιώθηκαν ξανά αργότερα είναι όλα ψέμα. Και έστω ότι οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από την Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο που ασχολήθηκαν με το Απόλλων για μιάμιση δεκαετία κράτησαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό κρυφό, χωρίς ούτε ένας να ομολογήσει κουβέντα, ακόμα και αμέσως πριν πεθάνει όπου δεν είχε τίποτα να χάσει. ΕΣΤΩ ΣΟΥ ΛΕΩ! Στο φεγγάρι οι Αμερικάνοι δεν πήγαν μία φορά. Πήγαν εννιά. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΝΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ;!;!;!

Το ξέρω ότι πολλοί θα λέτε ότι ασχολούμαι με αμελητέα προβλήματα και κάνω καζούρα σε εύκολους στόχους, αλλά κάνετε λάθος. Τα έχω ακούσει από πρώτο χέρι αυτά. Και δεν είναι ένας και δύο που τα πιστεύουν. Είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Δεν έχω πρόβλημα μόνο με την γελοιότητα του τι πιστεύει ο κάθε τρόμπας. Μου τη σπάει η πλήρης έλλειψη σκεπτικισμού και η απαξίωση εννοιών όπως "στοιχεία" και "αποδείξεις", έννοιες για τις οποίες πέθανε κόσμος στην πυρά, γαμώ το ξεσταύρι μου!

Το ίδιο ισχύει και για τις ανθρώπινες αιμορροΐδες που πιστεύουν στα ζώδια. Καταρχήν, ηλίθιε, ΔΕΝ πιστεύεις στα ζώδια. Πιστεύεις μόνο τις φορές που σου βγαίνουν και ξεχνάς τις υπόλοιπες. Κανένας ωροσκόπος δεν πρόβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου, το τσουνάμι του 2004 και την τροφική δηλητηρίαση που έπαθα προχθές από τον σάπιο κιμά που είχε το παστίτσιο γαμώ το στρατό μου μέσα! FURTHERMORE, οι γενικούρες που υποτίθεται περιγράφουν τον χαρακτήρα σου, εκτός του προφανούς ότι μπορεί να ισχύουν για τον οποιονδήποτε (και έχουν γίνει πειράματα που το αποδεικνύουν), ποτέ δεν λένε κάτι αρνητικό. Κρίμα, μιας και οι περισσότεροι χρειάζονται μια καλή δόση χαντακώματος, πόσο μάλλον αυτοί που διαβάζουν το ωροσκόπιό τους:

"Ιχθύες: το γεγονός ότι μερικοί δείχνουν να σας συμπαθούν δεν θα πρέπει να σας ξεγελάσει. Είστε ένα ανίερο καθίκι που δε μπορεί να δεχτεί μια αντίθετη άποψη και λύνει όλα του τα προβλήματα με βία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι θα πεθάνετε από κάποια μορφή καρκίνου, πιθανόν στο παχύ έντερο και τα παιδιά σας δεν θα έρθουν ούτε στην κηδεία σας. Αλλά αν πιστεύετε ότι τα ουράνια σώματα ενδιαφέρονται αν θα πάρετε αύξηση ή αν τελικά θα γαμήσετε την ταμία απ' το Starbucks, τότε ο πρωκτικός καρκίνος μάλλον είναι μονόδρομος για την πάρτη σας".

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και όσοι πάνε για ξεμάτιασμα και συμβουλεύονται ταρώ και καφετζούδες. Στον 21ο αιώνα! Ντρέπομαι για την ανθρώπινη φυλή! Αν πας να σου διαβάσουν τα χαρτιά και τον καφέ, τότε τράβα και σε καμιά καλύβα στην Αφρική και βρες τον μάγο της φυλής να σου διαβάσει τα εντόσθια από κανά ψάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο πράμα! Είσαι τόσο ανασφαλής και τόσο control freak που αντί να βγεις έξω και να ζήσεις, ψάχνεις επιβεβαίωση για τον εαυτό σου και απαντήσεις για τους γύρω σου και τη ζωή σου σε αρχαίες βουντού μαλακίες. ΨΟΦΑ!

Έχουμε ανακαλύψει εκατοντάδες πλανήτες γύρω από μακρινά άστρα, έχουμε στείλει ανθρώπους να ΖΗΣΟΥΝ σε τροχιά και έχουμε φωτογραφήσει την ακτινοβολία που άφησε πίσω της η Μεγάλη Έκρηξη. Αλλά για κάποιο λόγο, όταν μια μαλάκω μας περιγράφει πώς ένα Πτολεμαϊκό μοντέλο του Σύμπαντος έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά της, μας πιάνει η ευγένεια και η διακριτικότητα και αδυνατούμε να την χλευάσουμε όσο της αξίζει. Την ίδια στιγμή, τα ωροσκόπια παρελαύνουν σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης και οι επιστημονικές στήλες έχουν την τιμητική τους μια φορά τη βδομάδα κι άμα.

Άνθρωπε, ξύπνα! Επαναλαμβάνω: έχουμε 2010. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΣΤΕΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΚΑΚΟ! Το είδος μένει πίσω και πρέπει να δράσεις! Την επόμενη φορά που μια χαζογκόμενα θα σε ρωτήσει τι ζώδιο είσαι, έχεις το ΟΚ από μένα να την σαπίσεις στο ξύλο, να της κόψεις το λαρύγγι, να την βιάσεις και να την κάψεις τελετουργικά ψέλνοντας "Γιαμα-γιαμα-γιαμα-γιααααμα!". Αν κάποιος περαστικός έχει αντίρρηση, πες του "Σόρι. Με αυτά που μου έλεγε η γκόμενα, μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι είχαμε 3000 προ Χριστού, οπότε έπραξα ανάλογα."


Credits: Βαγγέλης για το αστείο με τα κιούπια.

279 comments:

  1. tazmanous ennoeis tous katoikous ths tazmanias? diladi ton taz kai thn oikogenia tou?

    h apla anaferese sthn tanzania?

    ReplyDelete
  2. Εννοειται πως μιλαω για τους Ταζμανούς. Εχουν μια απ' τις πιο μοχθηρες μυστικες υπηρεσιες στον κοσμο. Αν πας να αποκαλυψεις τα μυστικα των εξωγηινων, θα αμολησουν 5-6 dingo να σε φανε!

    ReplyDelete
  3. Έπος αλλά θα υποστείς την οργή του Πητ Παπαδάκου.

    ReplyDelete
  4. swsta! alla mhn ksexnas... ta gnomes... o david htan poly ypoulos panta! kai oi monadikoi pou ton katalavan htan ta alania apo to 4chan :(

    wx den kanei na milame apo comments! tha mas perasoun gia zeugari!

    mike grapse gia to dota poso malakia einai!

    ReplyDelete
  5. Pes ta re pousti, pes ta!

    ReplyDelete
  6. Γάμησες μεγάλε. Εγώ θα το πήγαινα και στην θρησκεία αλλά βλέπεις δεν μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί θίγουμε τα πιστεύω των "καθωσπρέπει".

    ReplyDelete
  7. orea ta ipes file......thelo na diafoniso gia ta farmaka...gt pola vgenun sti fora horis na ehun fai kalo test ...px se tritokosmikes hores ta drugs fevgun averta...ke taha aftes ine i meletes p tha kanun nomima stis hores tis opies ta agorazume...to Γιαμα-γιαμα-γιαμα-γιααααμα! me ekane na skaso ...keep on going...
    is it that bad that I m a misanthrope :) ?

    ReplyDelete
  8. Θα μπορούσατε να προσθέσετε τον Πατήρ Παΐσιο, τη σπηλιά του Νταβέλη, τους δαιμονισμένους, τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν και ιστορίες για φαντάσματα πεσόντων στην επανάσταση που βγαίνουν κάθε βράδυ και σκοτώνουν Τούρκους αφαιρώντας τους αυτιά :)

    ReplyDelete
  9. malakies les....katse twra na diavasw kai to ar8ro

    ReplyDelete
  10. Kyrie Mikeius mas kakomathainete! Xronia polla kiolas!

    ReplyDelete
  11. Μετά το μέτριο προηγούμενο, επανήλθες στα υψηλά σου standards. Εύχομαι να σε ταίσουν μπόλικο σάπιο κιμά ακόμα στον πουτσοστρατό, αν αυτό σου δίνει έμπνευση.

    Α, και με την ευκαιρία, διάβασα την άλλη τη μαλάκω που σε αντέγραψε και είναι για τον πούτσο. Και τώρα μιας και το θυμήθηκα πάω να της ρίξω κάνα μπινελίκι.

    ReplyDelete
  12. Re.. sto feggari phge to Apollo 11, 12, 14, 15, 16, 17.. sinolo 6 (six) oxi 9 (nine).. Afta katevhkan katw toulaxiston..

    To 13 epathe ta gnwsta logw tou '13' (paraskevi kai 13 pou leme), kai ta pro 11 apla ferane voltes sthn kaliterh girw apo to fegari. To apollo 1 nomizw pire fwtia sto edafos.

    Tsekare kamia Wiki..

    ReplyDelete
  13. mikeus ti skata exeis laptop sto stratopedo.to exeis krimeno sta sovraka sou kai to anoigeis to vradi??ti skata kaneis?

    ReplyDelete
  14. Συγχαρητήρια. Μου έφτιαξες τη μέρα! Να σημειώσω για όποιους θέλουν να δούν ακόμα πέντε πράγματα.

    Από τον καθηγητή Εκλαΐκευσης της επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, και Παγκοσμίως γνωστό ερευνητή στην εξελικτική βιολογία Richard Dawkins:

    Διάφορα ενδιαφέροντα βίντεο:
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=9290CF4E4E7C6F16

    Ντοκιμαντέρ του BBC:
    1) "Οι εχθροί της λογισής
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=4C96F5751EE66160
    2) "Η ρίζα όλων των κακών"
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=DE12229623568532
    3)"The Genius of Charles Darwin" του ιδίου αλλά θέλει κατέβασμα

    BONUS:
    http://www.youtube.com/watch?v=3Dp2Zqk8vHw
    Βίντεο του James Randi που κάνει ένα πολύ ωαραίο τεστάκι σε φοιτητές και αποδεικνύει με απλό τρόπο πόσο γελοία είναι τα οροσκόπια( ο Randi είναι γνωστός σκεπτικιστής, πρώην ταχυδακτυλουργός που έχει ιδρύσει το James Randi Institution που προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον καταφέρει κάτω από επιστημονικό έλεγχο που θα διεξάγουν ερευνητές του ινστιτούτου να κάνει μαγικά, διαβάσει το μυαλό, προβλέψει το οτιδήποτε κλπ. Λίγοι προσπάθησαν, κανένας δεν έχει πάρει το έπαθλο...)

    Ενδιαφέροντα επιστημονικά άρθρα:
    1) Science Fringe Science and Pseudo-Science:
    http://adsabs.harvard.edu/abs/1990QJRAS..31...31D
    (αυτό κατεβαίνει σε pdf)

    2) A double-blind test of astrology Carlson, Shawn

    Κωδικός του περιοδικού Nature: doi:10.1038/318419a0
    (χρειάζεται συνδρομή. Για όσους έχουν πρόσβαση απο πανεπιστήμια κλπ..)

    Καλή συνέχεια...

    ReplyDelete
  15. re megale to diavasa to arthro sou, simfono se ola osa les alla gia tis thriskies (mide mias ekseroumenis, k fysika xoris na eksero ton xristianismo) oute logos re megale? fovase min erthei o xristodoulos k se riksei stin pyra? h mipos fovase min xaseis anagnostes giati tha tous thikseis ton theoulh tous? kota???? h mipos akoma xeirotera pisteveis k esy o idios ston theo k prepei na mpeis stin idia parea me olous aytous p pisteboun se zodia - ksematiasmata ktlp???

    ReplyDelete
  16. Οντως η θρησκεια ειναι ο μεγαλος απων του κατα τ αλλα αριστουργηματικου γι αλλη μια φορα αρθρου.

    ReplyDelete
  17. αδερφε,ΕΞΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ πηγαν οι αμερικανοι στο φεγγαρι,οχι ΕΝΝΙΑ

    Δεν ξερω τωρα αν για το λαθος σου φταιει το ματι,η μαλακυνση που προκαλει ο στρατος ή η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που δινει το δικαιωμα σε καθε κατα συρροη ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ να γραφει οτι ΣΚΑΤΑ εχει μεσα στον ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ που αποκαλει κεφαλι του χωρις να ελεγξει αν οι ΑΡΧΙΔΙΕΣ που γραφει,μπας και καταφερει να εντυπωσιασει καμια ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ του ΣΥΡΙΖΑ,ειναι σωστες

    Κλασσικος ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ "ΕΙΜΑΙ_ΓΑΜΑΤΟΣ_ΜΠΛΟΓΓΕΡ" ΕΛΛΗΝΑΣ που νομιζει οτι με το ΜΙΖΕΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ του - ΑΡΘΡΟ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ,θα γαμησει την ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ
    Τραβα τωρα μια μαλακια στην αφισα της που κοσμει το δωματιο που μενεις στο πατρικο σου τα τελευταια 30 χρονια και μετα ΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ
    Θα μαθεις ποσες φορες θα γαμηθεις απο τον κωλο το επομενο 3μηνο

    ReplyDelete
  18. Kai ta 2 blog einai gia to peos.
    I moni diafora einai oti sto ena grafei malakies enas gomenos k oloi oi kafroi tou kanoun symparastasi k xairontai me tis idies malakies pou sto allo blog tis grafei mia gomena kai gia auton to logo trwei kraksimo.
    Malista merikoi anarwtiountai mipws o idios exei kanei k to deutero blog,pou apodeiknuei poso idio einai to humour k twn 2 blog alla kata t'alla tou mikeus einai k kala gamato k tis typissas patsavouri..vevaia an isxue auto meta olws tuxaiws tha arxize na aresei se olous.
    Klasikoi ellinarades komplexares.
    Oso original einai o mikeus allo toso einai k i alli typissa.
    A!kai to vlito grafetai me hta.
    Kai oli i paragrafos gia ta farmaka einai mia paparia.fantazomai tha etrekses na kleiseis rantevou gia na kaneis to emvolio gia tin gripi twn xoirwn apo to prwto lepto mpas kai teleiwsei.I farmakoviomixaneia einai apo tis pio megales epixeiriseis kai paizontai treles kompines.
    Ntaksei,kai to apotyximeno humour me sti zwi einai.
    Na pw episis pws eimai gomena gia auto ta grafw auta,an imoun antras tha egrafa kalytera ta idia pragmata akrivws.

    ReplyDelete
  19. Χρόνια Πολλά!

    Μπορείς να λες ότι θες! Αλλά οι Έλληνες προερχόμαστε από τους Ελ, και υπάρχει το αστρόπλοιο Θησέας στην σκοτεινή μεριά της Ευρώπης, με το μυστικό όπλο Μπλάβατρον έτοιμο να εξαφανίσει τους Εβραίους! Διάβασε εδώ: http://www.e-e-e.gr/

    Μιλάμε για πάρα πολύ γέλιο! Μόνο και μόνο το να πιστέψεις ότι υπάρχουν άτομα που τα πιστεύουν αυτά, δίνει νόημα στην ύπαρξη τέτοιον μύθων! Είναι μια αστήρευτη πηγή γέλιου....

    (και να μην μιλήσω για τους σιεντολόγους)...

    ReplyDelete
  20. Βαριέμαι να κάνω loginNovember 8, 2010 at 6:51 PM

    Είσαι απλά άπαιχτος! Συγχαρητήρια!
    Στίβω το άδειο κεφάλι μου τόση ώρα και δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της ταινίας που πρωτοακούσαμε το "Γιαμα-γιαμα-γιαμα-γιααααμα!"... μήπως μπορείς να βοηθήσεις λιγάκι;
    Α! Ξέχασα... Γαμιέσαι!

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Αυτο το ''Γιαμα γιααμα'' το μελλεταγα χθες, εξω απο ενα εκλογικο κεντρο.

    Επισης μια συμφοιτητρια μου σε ανακαλυψε σημερα και μου λεει: ''Ειναι πολυ καλος δημοσιογραφος, και στο Maxim δε γραφει?''
    Θελω να δω την εκφραση στο προσωπο της οταν διαβασει αυτα για τα ζωδια. Εχει διαβασει και βιβλια για αυτα και μολις τα διαβασει, ξαφνικα δε θα εισαι τοσο καλος δημοσιογραφος. Χαχαχα!

    ReplyDelete
  23. Ανωνυμε των 6:29, πρωτον κοψε την κοκα. Δευτερον, δεν εγραψα "οι Αμερικανοι πατησαν στο φεγγαρι". Εγραψα ΠΗΓΑΝ. Και ΠΗΓΑΝ 9 φορες. Παρατα το wiki και πιασε καμια αληθινη εγκυκλοπαιδεια μια φορα στη ζωη σου.

    Επισης, το γιαμαγιαμαγιαμα ειναι απο καποια Μεγαλη των μπατσων σχολη. Δεν θυμαμαι ποια.

    Τελος, επελεξα τον Θεο να λαμψει δια της απουσιας του. 2-3 πιασανε τον κρυφο συνειρμο ελπιζω. Οι υπολοιποι οπως παντα, fail.

    ReplyDelete
  24. kai gamw ta arthtra!! apo ta kalytera sou... h teleutaia paragrafos den yparxei :D

    ReplyDelete
  25. Οταν λες βρε ΣΤΡΑΤΟΒΑΡΕΜΕΝΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΖΩΟ οτι πηγες στο σπιτι του ΤΑΔΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ 10 φορες πχ τι εννοεις?

    Οτι πηγες 10 φορες αλλα μπηκες τις 3 και τις αλλες 7 ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠ'ΕΞΩ βλεποντας τα τρυπια σωβρακα του?

    Γαμημενη δημοκρατια,αντι να παιζουν ολοι με τα πουλια τους,πιασανε τα πληκτρολογια
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και νομιζουν μετα οτι ειναι AWESOME DUUUUDE

    Χρονια πολλα btw :P

    ReplyDelete
  26. re malakes klew apo ta gelia xaxaax

    ReplyDelete
  27. Πήγα να μαρτυρήσω ότι το γιάμα γιάμα είναι από το Police Academy αλλά με πρόλαβες! Ωραίος!

    ReplyDelete
  28. Παράδειγμα που θέτω> Θωμάς "Χώσε γαμώ! Να ρέει καυτό μίσος και σπέρμα στις ξέχειλες κωλοτρυπίδες όλων αυτών των παπάρηδων!"

    ΓΙΑΤΙ βρίζουν όλοι σχεδόν οι αναγώστες σου?

    Όταν το κάνεις εσύ, οκ, έχει πλάκα. Όταν διαβάζεις το ένα μετά το άλλο και-καλά-γαμάτο-αφού-το-κάνει-ο-Μικέιους-θα-το-κάνω-κι-εγώ σχόλιο, δεν έχει πλάκα, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν?!!

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κουράζει!!!

    Ίλεως!

    Τέλος, μπράβο στα εύγλωττα παιδιά που κατάφεραν-απίστευτο!- να κάνουν σχόλιο χωρίς να βρίσουν/θέλουν να μοιάσουν στον ιδιοκτήτη οπυ μπλογκ (που δε σε ξέρω, μπορεί να είσαι θεός, μπορεί να είσαι μπάζο από κοντά).

    Αυτά, μη σας κουράζω κι εγώ χωρίς βρισιές τους κάφρους

    ReplyDelete
  29. Χρόνια πολλά μούργο, να 'σαι καλά και να γράφεις άρθρα σαν κι αυτό!
    Άρης

    ReplyDelete
  30. Οι της εναλλακτικής ιατρικής αν θέλουν να υποστηρίξουν την άποψή τους πηγαίνοντας σε ένα πρακτικό οδοντίατρο, απ αυτούς που γυρνούσαν παλιά με ένα βαλιτσάκι που είχε μόνο βίδες μέσα.

    Καλά τα είπες.

    ReplyDelete
  31. Αψογο το άρθρο όσες φορες και αν πηγαν οι Αμερικανοι στο φεγγάρι!!

    Μας τα κανανε τσουρεκια οι placeboμανεις!

    ReplyDelete
  32. ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ.
    ΕΞΩ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ,ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙΣ ΠΙΘΗΚΟΙ,ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ.
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΕΜΕ....!! :-)
    Οπως και να έχει,καταπληκτικό κείμενο.

    ReplyDelete
  33. kala re skatoflore, ektos poy antigrafeis toso kairo maddox, tora adigrafeis kai diprosopo. vres empneusi kai ante kai gamisou telika kai esi kai to moyni pou se petage.

    http://diprosopos.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

    ReplyDelete
  34. gia tous psekasmous den egrapses!

    ReplyDelete
  35. Σειρά μου, πραγματικά γεγονότα:

    1. Σωτηρακόπουλος στην Sportday αναπαρήγαγε περίληψη βιβλίου που επιχειρηματολογούσε γιατί δεν πήγαμε στο φεγγάρι και είναι ψεύτικες οι εικόνες. Παιδί με 2 πτυχία του απαντάει, δημοσιεύεται η επιστολή, τσιμπάει ο Πανούτσος κ κράζει το παιδί δημόσια με το σκεπτικό "τι δουλειά έχει η πυρηνική φυσική με τα βίντεο κ τις φωτογραφίες".

    Την μετατόπιση Doppler δεν μπορείς να την κοροιδέψεις, 6 δις μαλάκες μπορείς, αλλά όχι την φύση. Α ναι ξέχασα, η μετατόπιση Doppler είναι όνομα συγκροτήματος, που ακούει το αριστερό μπακ-χαφ του Αστέρα Κάτω Πετραλωνων.

    2. 22χρονη εν αθήναις: Δεν πιστεύεις σε θρησκεία κ δεν μπορώ να κάνω κάτι μαζί σου.
    3. 21χρονη εδώ, USA που είμαι τώρα: 'you don't believe???' στραβομουτσουνιάζει. Από τότε έχω να την δω.
    4. ΜΑΝΑ κοπέλας εν Αθήναις κάτω από την Μητρόπολη: Θα μου κάνεις την κόρη μου σαν εσένα

    Έχετε δίκιο, οι επιθέσεις αυτοκτονίας γίνονται από άθεους που μισούν το ανθρώπινο είδος και δεν έχουν συναισθήματα.

    Παρόλα αυτά, όταν με ρωτάνε ζώδιο, τους λέω 'βρείτε το εσείς', και το βρίσκουνε. Βλέπεις οι Λέοντες έχουν τα ίδια γαμημένα χαρακτηριστικά.

    Frank Shu, "Aστροφυσική" τόμος Ι:
    "το να αποδίδουμε σε εξωγήινη τεχνολογία τα επιτεύγματα πολιτισμών του παρελθόντως είναι προσβολή τόσο στους νεκρούς όσο και στους ζωντανούς"

    D.Feynman

    ReplyDelete
  36. Ο διεγραμμένος BbsNovember 8, 2010 at 9:32 PM

    Και το στυλ σου επέστρεψε!
    Και χρονια πολλά!
    Μόλις γάμησες!
    Αλλά, μαλάκα, πόσο δίκιο έχεις...
    ΟΝΤΩΣ νόμιζα ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν πατήσει στο φεγγάρι!
    Και δεν είναι αυτό ακριβώς το κακό με τους ιχθύες, είμαι ένας από αυτούς.
    Αλλά είμαστε SHIT HIGH AND WATCH.

    ReplyDelete
  37. Ο'τι και να σαι...με 8,80 ευρώ τα φανταρα
    9,98 ευρώ τα πουτσοδεκανα και
    11,15 οι λοχιες τον μηνα, μην εκβιασεις αλλο το χιουμορ σου για τον μηνα αυτο...ηταν φτωχο και ειναι αδεκαρο.

    ReplyDelete
  38. ξέχασες να πεις γι αυτούς που πιστεύουν ότι η παναγία είναι παρθένα.

    ReplyDelete
  39. apeuthunomai sta zoa:niothete perifanoi me to na diorthosete ena "lathos" tou malakofah,(pos leme monaxofahs) pou einai asxeto me ton logo gia ton opoio egrapse to arthro? auth h magikh dunamikh pou sas diakatexei na estiazete panta ekei pou exei shmasia..... gamo thn panagia ston poutso m poses fores phgan oi amerikanoi sto feggari. me noiazei to point tou mikius omos zoadia, opos prepei na noizei kai sas: sto epomeno gamhstero arthro tou, dokimaste na kanete 2 pragmata: na niosete to gamato xioumor t kai na skefteite poso gamhmeno dikio exei. entometaxu asxeto alla mias kai arxisa na teleioso thn skepsh m: kai mono pou uparxoun atoma pou xoris na mporoun na grapsoun mia protash pou na diabazetai, kai to periexomeno ths na mhn periexei xusia manades kai apodeixeis gia thn nekromenh egkefalikh tous perioxh, lene atakes tou tupou, exeis xalasei polu re mikius den gelao sta teleutaia 40 s arthra kai o poutsos m grafei kalutera, fainetai to pou paei to gamhmeno eidos. parakalo na steile te ta deigmata grafhs tou poutsou sas kateutheian sthn trupa sas. oso gia sena palikarino perimeno na thhxeis zhthmata opos: thn dunatothta mias omadas fontamentalistikon ork, na katastrepsoun ton politismo pou kapoioi agonisthkan na dhmiourghsoun me liga purhnika, thn politikh kai thrhskeutikh malakinsh tou 90% tou pluthismou, kai alla pou tora bariemai na sugkekrimenopoihso. kalhnuxta. a! kai xronia polla:)

    ReplyDelete
  40. nomizw tha saresei Penn and Teller's Bullshit. katevase ta oso eisai mesa, tha se thymwsei arketa kai tha mas guriseis eksisou kalos :)

    ReplyDelete
  41. Zoon Shinobi

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tasmania
    http://en.wikipedia.org/wiki/Tanzania

    ReplyDelete
  42. Το Safari μου έβγαλε αυτή την εβδομάδα 3 αστεράκια στο blog σου... Αυτό εγώ το λέω happiness... Θα πάω να γλύψω το παπάρι του υπουργού να σε διώξει απο το στρατό ΤΩΡΑ... Μετά ρε φίλε δε μας γλυτώνεις... Θα γράφεις 3 φορές την εβδομάδα για να επαναφέρεις την ισορροπία στο σύστημα...!

    ReplyDelete
  43. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.Ησουν λιγο χλωμοs στα προηγουμενα

    ReplyDelete
  44. και γαμώ τα γέλια!!!
    Ειδικά αυτό με το να σε ρωτάνε οι γκόμενες τι ζώδιο είσαι έχει καταντήσει γελίο. Πείτε καμιά καλή ατάκα για απάντηση...

    ReplyDelete
  45. θεός ≠ θρησκεία

    ReplyDelete
  46. Πολύ καλή επιλογή θέματος αλλά πιστεύω ότι μπορούσες να δώσεις ακόμα περισσότερο πόνο. Η κάθε μία κατηγορία βασικά μπορούσε να είναι ξεχωριστό άρθρο.
    Βλέπω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου γύρω μας είναι ΠΟΛΥ ηλίθιοι. Δεν ξέρω αν είναι θέμα γονιδίων, αλλά ειλικρινά τα άτομα που δεν μπορούν να δουν όλη την εικόνα να πάνε ψοφήσουν γιατί με εκνευρίζουν απίστευτα.

    ReplyDelete
  47. επιτελους ενα αρθρο ΑΝΤΑΞΙΟ των παλιων(προ θητειας βασικα)!
    βλητο γραφεται με 'ητα' btw...α και για να μη με λετε ξενερωτο η γλειφτη:
    γαμιουνται οι μανες σας mikeius ψοφα απο καρκινο shinobi ευχομαι να παθεις πρωκτικη προπτωση απο το πολυ γαμησι κλπ κλπ.ενταξει?
    περασα το τεστ τωρα?

    ReplyDelete
  48. gia to mati prepei na para8esw tin xekardistiki apantisi:<>:P

    ReplyDelete
  49. Σοβαρό γέλιο με το "Γιαμα-γιαμα-γιαμα-γιααααμα!"
    Hightower από police academy?

    ReplyDelete
  50. Mikeius εσύ λέγε ό,τι θες για τους αστικούς μύθους, εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν υπάρχεις.

    ReplyDelete
  51. hlithie karagiozi anonymous kai oloi sas kathusterhmenoi hlithioi pou mpainetai kai krazete, an den sas aresei vgalte to skasmo kleiste to gamhmeno pc kai tra vhxte malakia, mas exete zalisei ta arxidia me ta kwlo gamhmena sas comment gia to poios adigrafei poion kai to poio blog einai kalutero... STON POUTSO MAS re kwlokathusterhmenoi. H xekwlate apo to pc kai phgainte vreite kamia gomena na phdhxete, h mhn xanampeite sto blog kai mhn xanadiavasete pote, h vgalte ta gamhmena sas ta matia kai kante ta brelock, a gamhtheite pia kathe fora mpainoume na diavasoume na gelasoume kai kathe xinogamhmenos kariolhs mas prhzei ta arxidia. Kati malakismena san ki esas me kanoun na mhn pisteuw sthn eleutheria tou logou... As to diolo, mounopana.

    ReplyDelete
  52. Χαχαχαχα, αυτό είναι άρθρο πραγματικού ΕΛ!
    Στάνταρ έχεις ωροσκόπο Ταύρο, Μικέ.

    Οι μόνοι που σου διέφυγαν, νομίζω, είναι οι σχολιαστές των blogs που θεωρούν ακόμα ότι τα κεφαλαία γράμματα ενέχουν μαγική δύναμη πειθούς...

    Επίσης, ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΑΜΗΣΕ!

    ReplyDelete
  53. den katalavainw giati exoun provlhma merikoi pou den mphke h 8rhskeia sto sugekrimeno ar8ro.to ar8o auto anaferete xeka8ara se new age malakies kai oxi old age malakies pou sunexizoun.
    epishs mia selida den 8a htan pote arketh na xwresei tosh malakia osh exoun na prosferoun oi 8rhskies.
    den exei kai nohma nomizw giati panw katw to sumperasma to vgalame,oxi oloi alla den exei shmasia.
    krima pou den mporoun oloi na ta doune kai na xestravo8oune epitelous,alla 8a mou peis autoi pou ta pisteuoun kai na ta diavasoun 8a poune oti mia terastia sunomosia sugalipshs kai o mikeus einai meros ths sunomosias auths.
    plaka 8a eixe na grapseis kai gia tous reptilians,sthn klimaka hli8iothtas(an uphrxe vevaia) 8a htan arketa psila mh sou pw kai top 5.
    keep up the good work

    ReplyDelete
  54. PES GIA TIN THRISKEIA GAMW TO XRISTO SOU... H PANAGIA DLD MIA NEARI MUKSOPARTHENA PANTREUTIKE TON IOSIF ENAN 60 XRONO MARAGO KAI O IOSIF NTREPOTAN TON THEO KAI DEN TIS EKANE TON KWLO FINISTRINI GIAUTO TON LOGO? P I P E S! AUTA EINAI P I P E S! H PANAGIA STANDAR HTAN KARAMPAZO KAI GAMITHIKE ME KANAN GYFTO TIS EPOXIS POU FONAZE TIN POUTSA TOU KIRNO KAI TA ARXIDIA TOU KASTANA! H AUTO H UPARXEI THEOS! DIALEKSTE KAI PARTE SKATOZWA

    ReplyDelete
  55. Oraio to arthro, gamise. An kai na anaferoume oti i omoiopathitiki den eksaskeitai apo tsarlatanous alla apo 100% gnisious giatrous.
    Episis elaxistoi amfisvitoun oti o anthrwpos den patise pote sto feggari. O polys kai klassikos ntoros pou mas exoun spasei ton peo ginetai gia tin prwti proselinwsi. oti kai kala itan moufa gt oi rwsoi itan pio konta sto na to kataferoun prwtoi.

    ReplyDelete
  56. Ασε ρε μικε να πουμε.
    Ματι, ξεματιασμα, και γιατροσόφι (η γιαγιά μου έβαζε σκατο στο κεφάλι για τις ημικρανίες) πιάνουν γιατι βασίζονται στην αυθυποβολή. Η μήπως και αυτό δεν υπάρχει?
    Για τα ζώδια συμφωνω... αν και μεις οι καρκίνοι ειμαστε όλοι ευαισθητα αγόρια (ουστ πες)
    Τέλος εξωγήινοι κλπ ειναι μια εφευρεση για να βγάλουν καποιοι χρήμα. Αλλο παράδειγμα ειναι η θρησκεία. Πάντως αν θυμηθείς δες μια ταινια: The Fourth Kind. Αληθινα γεγονοτα (και καλα).
    Εγώ εριξα λιγο ζουμάκι στο βρακι.
    Χρονια πολλα κίολας. Θα με κερασεις κιμα σάπιο?

    ReplyDelete
  57. Την επόμενη φορά που μια χαζογκόμενα θα σε ρωτήσει τι ζώδιο είσαι, έχεις το ΟΚ από μένα να την σαπίσεις στο ξύλο, να της κόψεις το λαρύγγι, να την βιάσεις και να την κάψεις τελετουργικά ψέλνοντας "Γιαμα-γιαμα-γιαμα-γιααααμα!"

    Πεθανα με αυτο.
    Α και περαστικα

    ReplyDelete
  58. Είσαι ανώτερος, όπως πάντα. Και πολύ μικρός, όπως πάντα.
    Γι'αυτό μ'αρέσεις.

    Α, κι αυτοί που λένε οτι αντιγράφεις, μάλλον τους έτρωγε η ασημαντότητα να βρουν κάτι να γράψουν (όπως κι εγώ άλλωστε!).
    Αρκετά ξενύχτησα για πάρτη σου, που 2 μήνες έλεγχα τακτικα και ξαφνικα είδα 3 ποστ μαζεμένα κωλόπαιδο. Πα να χέσω.

    ReplyDelete
  59. file... ta zwdia den einai tyxaia...
    gia psa3e na deis, oti oi Karkinoi mas gamane th zwh...
    apla des ta zwdia twn typadwn pou kanoun koumanto...
    opws leei k sto tragoudi tou o panoushs:
    "eimaste oles, ena matso violes, sas sixa8hke h psyxh mou, karkinakia tou planhth, skatokarioles..."

    ReplyDelete
  60. Koryfaio finale!!!

    ReplyDelete
  61. malaka tha mas trelaneis esy...:P
    kaneis na grapseis 1 mhna, kai petas 2 post na gelame gia tous epomenous 2-3...
    espeires pali...

    ReplyDelete
  62. http://www.youtube.com/watch?v=NmA9exNYGSk

    kapws etsi

    ReplyDelete
  63. A GEIA SOU! Sto no4 o Hightower! :-D

    ReplyDelete
  64. mike poios einai o krifos sinirmos? ela pes m 8a skasw. sta arxidia s to kserw ala kane ena kalo gia ton sina8ropo. perimenw

    ReplyDelete
  65. Ο κρυφος συνειρμος ειναι για το DOTA,ποσο μαλακια ειναι!!!

    ReplyDelete
  66. Το φάρμακο για τη φυματίωση δεν έχει βρεθεί, δυστυχώς, θα έπρεπε να ξέρεις ότι η φυματίωση έχει επανέρθει δριμύτερη και πλέον κάποια στελέχη του συγκεκριμένου ιού τα οποία δεν είναι και σπάνια, γαμούν και δέρνουν.

    ReplyDelete
  67. Prepei na exeis akousei kai esi apisteutes malakies apo ton ka8e ka(i)meno ston elliniko strato.. se niw8w... Ipomoni...

    ReplyDelete
  68. apsogos ,paneksypnos kai me xioumor,grafeis gia na ekfrasteis kai oxi gia na grapseis,amolyntos apo provata pou fwnazoun grapse ki allo mikeius kai tha sou kanw kai pipa.sygxarhthria,synexise na epiviwneis
    LEONIDAS

    ReplyDelete
  69. Ωραίος Mikeious! Α και χρόνια μας πολλά για χθες!

    ReplyDelete
  70. paidia eleos einai H DotA oxi to dota. kanete san mia filh pou mou leei: -ti? paizeis auth thn malakia pou pezei o aderfos m me magous kai kuklakia? -ti kuklakia re ntina? -kana 5ari kuklakia xromatista. kai me pwnare. ti na po meta? xaxaxaxaxa

    ReplyDelete
  71. Άπαιχτος!!! Συνέχισε να χώνεις.

    ReplyDelete
  72. a kai ti tha pei den eipes oti h panagia einai parthena! POIA EINAI H PANAGIA GAMO THN PANAGIA SAS? THN XERETE? POIOS THN XEREI GAMO TO XRISTO TOU? POIOS THN EIDE APO KONTA KAI THS EPSAKSE TO MOUNI ama pia.... h panagia den einai tpt. oute parthena oute skismenh. TPT GAMO THN PANAGIA.:)

    ReplyDelete
  73. @ μπα, εχω φαει
    συμφωνω και επαυξανω!

    αλλα ολοι καπου θελουν να βγαλουν το αχτι τουσ κ καποιοι μαλακεσ το κανουν εδω αντι να βρουν αλλο τροπο μη-κατακριτικο

    ReplyDelete
  74. μιχαλη χρονια πολλα

    κοιτα αυτο το μπλογκ, θα σου αρεσει:

    http://imdeadanditsallmyfault.tumblr.com

    o typos exei tromero sense of humour, short and twisted

    ReplyDelete
  75. οι μάντεις τα ζώδια και λοιπές πίπες θα υπάρχουν όσο υπάρχει η ανθρωπότητα.Τι πάει να πεί 2010 έχουμε;Αυτές οι δοξασίες είναι ριζωμένες στον άνθρωπο και αν προσέξατε από την αρχαιότητα ως σήμερα δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου.Παλιά διαβάζαν σωθικά ζώων,τώρα επειδή είμαστε (και καλά) πολιτισμένοι και είναι politically incorrect να ξεκοιλιάζεις γατιά,σκύλους κλπ διαβάζουμε το μέσα από το φλυτζάνι.Και 3010 να πάει τίποτα δε θα αλλάξει.

    ReplyDelete
  76. Mikeus όταν βλέπω ακραίους κυνικούς ορθολογιστές να την πέφτουν σε φαντασιόπληκτους συναισθηματίες εμπειριστές για την κατάντια της κοινωνίας, είναι σαν να παρατηρώ χουλιγκάνους γαύρους να πλακώνονται με βάζελους της 13 για την κατάντια του πρωταθλήματος. Σαν να τσακώνονται αριστεροί με δεξιούς για τον ξεπεσμό των δημοκρατικών θεσμών στον τόπο. Εγώ λέω να σας βάλουμε όλους μέσα στα βαγόνια που περιγράφεις ή να μαζευτείτε σε μια απέραντη κοιλάδα όλοι μαζί, να αρχίσετε τις αλληλοβρισιές που θα κλιμακωθούν σε ξυλίκι μέχρι να αλληλοεξοντωθείτε να ησυχάσει η πλάση. Αν η παράταξη των ορθολογιστών απαλλαγεί από το ακραία κυνικό υποσύνολό της και εκείνη των εμπειριστών από τους δογματικά ονειροπαρμένους, τότε οι συγκρούσεις τους ίσως γίνουν εποικοδομητικές. Μέχρι τότε, οι διαμάχες σας απλώς κάνουν τα πράγματα πιο μπερδεμένα και πιο σκατά από όσο ήδη είναι. Βρίσκεστε και οι δυο παρατάξεις πίσω σχεδόν από κάθε σοβαρό πρόβλημα, όποια προβληματική πέτρα και αν σηκώσει κανείς βρίσκει απο κάτω ή «μουτζαχεντίν του ορθολογισμού» ή «ναζί υποκειμενιστές».

    ReplyDelete
  77. Ωραια αντιμετωπιση μαλακα ανωνυμε των 11.49. Ειμαι σιγουρος οτι με ωχαδερφισμους σαν τον δικο σου θα προχωρησει πολυ μπροστα η ανθρωποτητα.

    "Γιατι να καταργησουμε τη σκλαβια; Αφου ειναι ριζωμενη στην ανθρωποτητα, δε γαμιεται;"

    "ΜΠΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ! Το κρεας μου ειναι ωμο. Γιατι να ανακαλυψω τη φωτια μωρε; Αφου παντα ωμο ηταν. ΜΠΟΥΓΚΑ!"

    ReplyDelete
  78. Υποθετω οτι εστω ελαχιστες γνωσεις απλης φυσικης εχεις....ψαξε την εννοια "ηλιακος ανεμος" και "γηινο μαγνητικο πεδιο" και στη συνεχεια ξανασχολιασε για το κατα ποσο ειναι δυνατο ενα ταξίδι με "ζωντανους" ανθρωπους στη σελήνη...στη διαθεση σου για οποιαδηποτε απορια

    ReplyDelete
  79. Ανωνυμε των 12:37 εψαξα τις εννοιες που ειπες.
    Ε και?
    Για μπες στο ψητό.

    ReplyDelete
  80. Αφου τις εψαξες δε θα επρεπε να ρωτας.....ωστοσο θα πρεπει να καταλαβες οτι αν ενας ζωντανος οργανισμος βγει απο το χωρο που προστατευει το μαγνητικο πεδιο της γης απο τον ηλιακο ανεμο θα παθαινε καρκινο σε μερικα λεπτα της ωρας...αυτος ειναι και ο λογος που ολες οι διαστημικες υπηρεσιες στελνουν unmanned probes προς τους πλανητες του ηλιακου μας συστηματος...υπαρχουν και αλλοι λογοι που ενα τετοιο εγχειρημα θα ηταν αδυνατο ειδικα τη δεκαετια των 60s..αν θες περισοοτερα και παλι στη διαθεση σου

    Σωτηρης (ανωνυμος 12:37)

    ReplyDelete
  81. Φίλε, θα σου θυμίσω κάτι που παρέλειψες να σχολιάσεις, αν και θα άξιζε ολόκληρες παραγράφους ευθείας επίθεσης στο συγκεκριμένο άρθρο.

    URI-FUCKING-GELLER.

    ReplyDelete
  82. ΓΙΑΜΑΓΙΑΜΑΓΙΑΜΑΓΙΑΜΑΓΙΑΜΑ
    ΚΑΡΙΜ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΤΖΑΜΠΑΡ ΤΟΠ :)

    ReplyDelete
  83. Gamato arthro.

    Re sy,poly tha thela na kaneis mia synexeia aytou tou arthrou me poly pio vasika pragmata poy kratane sigoura tin antrhopotita piso.

    1) To xrima
    2) O stratos

    Poso mprosta tha tan o kosmos an den eixame xrima...
    Tespa, plz asxolisou,exeis tromero potential pisteyo

    ReplyDelete
  84. "Τις fucking ΕΞΑΛΕΙΨΑΜΕ!"
    AAAAHAAAAAHAHAAA

    ReplyDelete
  85. Σωτηρη, εισαι τοσο ηλιθιος... μαλακα πες μου οτι τρολαρεις. Διαβαζω τις μαλακιες σου και ποναει το κεφαλι μου απ' τα νευρα! Ποιος ηλιακος ανεμος ρε τιποτενιε; Ποιος παθαινει καρκινο "ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ" ;;;;;!!!;; Λες να μην εχουν τα σκαφη επενδυση κατα της ακτινοβολιας, με φυλλα μολυβδου η κατι αναλογο;

    Αυτη ειναι η μαλακια με οσους πιστευουν σε θεωριες συνωμοσιας. Αν βρουν μια "τρυπα" στην θεωρια για την οποια δεν μπορουν οι ιδιοι να σκεφτουν καποια λυση, τοτε αυτοματα η θεωρια καθισταται αδυνατη. Απαντησες σε καποιο απο τα επιχειρηματα του mike; Οχι. Απλα εψαξες μια obscure παπαρια περι ηλιακου ανεμου ή περι μη-παραλληλων σκιων στις φωτογραφιες και νομιζεις οτι κατι ειπες.

    Extraordinairy claims require exrtaordinary evidence.

    Αλλα κατσε, οχι. Πες μας ποιοι ειναι οι "αλλοι λογοι που ενα τετοιο εγχειρημα θα ηταν αδυνατο ειδικα τη δεκαετια των 60s";;; Αντε, να γελασουμε λιγο ακομα.

    ReplyDelete
  86. Αφου θες να μιλησουμε καραγκιοζη Proll σε αυτο το επιπεδο κατσε μπροστα σε ενα ακτινογραφικο μηχανημα σε οποιοδηποτε νοσοκομειο με το ραδιοισοτοπο εκτεθειμενο και πες μου σε ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗς ΩΡΑΣ θα πεις το δεσποτη παναγιωτη.

    Επενδυση μολυβδου εχει μονο η μαλακια που εχεις στο κεφαλι σου. ξερεις τι ειδικο βαρος εχει ο μολυβδος ρε αρχιδι? για να σηκωσεις μια καψουλα θωρακισμενη με 5 cm μολυβδου extra απο τη θωρακιση αποσυμπιεσης της καψουλας θελεις τις μισες πετρελαιοπηγες του Ιρακ σε καυσιμα...μαλακοκαυλη...επιπλεον αυτη σε προστατευει για χαμηλα επιπεδα ραδιενεργειας...

    Αν θες μπορεις να πιστευεις οτι τρεις μαλακες πιθηκομουρηδες σαν εσενα πηγαν στο φεγγαρι... για τυπους με τη δικη σου κουτρα δεν επρεπε να καταργησουν τον καιαδα.. ΖΩΟ

    ReplyDelete
  87. @mythomania
    apo ligo pou koitaxa oi typoi sto www.e-e-e.gr den einai pswnia alla mia parea pou profanws apla tromparei.exoun gamw ta gelia pantws

    ReplyDelete
  88. Ρε ο στρατος σου κανει κακο....πρεπει να βγεις!!!δλδ πως στον γαμημενο πουτσο σου ρθε να γραψεις για τα αλιεν??δεν ελεγες καλυτερα για τους βρικολακες???τον λιακοπουλο??εστω γιαν τον μπετοβλακα που κυβερνα αυτη την χωρα!!??τι ειδες και τα θυμηθηκες αυτα ρε Mikeus?οκ τα ζωδια και την ομιοπαθητικη καλως τα κραζεισ γιατι πολλα τουβλα ασχολουνται αλλα γιατι να πεις για εξωγιηνους και κροκοδειλους?????κραξε λιγο zeitgeist πιο σωστο ειναι....Σιμερα ακομα και ο τελευταιος πουθενας τα εχει ξεχασει αυτα...ακομα και ο στρατοκβλος που σου γαμαει την ζωη εκει μεσα δεν ασχολειται!!Φιλος χρειαζεσαι ΕΜΠΝΕΥΣΗ ο στρατος σου κανει κακο!!!

    ReplyDelete
  89. Υ.Γ.Αυτοί μάλιστα!Είναι ψωνάρες με τα όλα τους...
    http://www.omada-epsilon.com/

    ReplyDelete
  90. Τι νομιζεις οτι ειναι ο ηλιακος ανεμος; Το λεϊζερ του Death Star; Μ' αρεσει που μπορεις και βγαζεις απ' τον κωλο σου υποθετικα μεγεθη, οπως "5 cm θωρακιση" ή "χαμηλα επιπεδα ραδιενεργειας", τα οποια για καποιο λογο ισχυουν μες στο κεφαλι σου, και ταυτοχρονα απορριπτεις με την ιδια σιγουρια καποιες εμπεριστατωμενες...

    Βασικά βαρεθηκα. Εχεις δικιο. Δεν πατησαμε ποτε στο φεγγαρι.

    ReplyDelete
  91. ρε γραψε αν ειναι και για τις εκλογες ειτε αυτες ειτε ως φαινομενο!!!Δωσε τροφη στο λαο!!!

    ReplyDelete
  92. Ολα αυτά είναι ενα παιχνίδι εντυπωσιασμού , προσωπικά τα ζώδια με βοήθησαν να γαμήσω αρκετες φορές ,τώρα βέβαια θα μπορούσα να σκεφτώ και τίποτα άλλες ιστορίες τύπου αλιγατορας στον υπόνομο,η εξωγηίνοι βοσκοί στο χωράφι μου ,αλλά το ωραίο με τα ζώδια είναι ότι σου δύνουν τη μαγιά για να ζυμώσεις χωρίς να κουράζεις το πάνω κεφάλι . Μάθε να τα χρησιμοποιέις Mikeus και ίσως το επόμενο άρθρο σου να ονομάζεται "Ζώδια -τα Lego του sex "

    ReplyDelete
  93. dude...isos ama den ebrizes toso poli na katalabaina kalitera ti les...enta3ei iparxoun kapoioi p pisteuoun ola ta parapano alla tha kerdiseis kati epidikniontas poso polles brisies 3ereis na tous stoliseis?

    k oson afora tin omoiopathitiki mi les polla gt epeidi den 3ereis kati den simainei oti den einai apotelesmatiko...opote krata to mualo s anoixto k min to paizeis e3ipnos m tous ditikous giatrous gt paizontai polla paixnidia me tis times ton farmakon k tin apotelesmatikotita ts...

    ReplyDelete
  94. Pleon oi "psyxroaimoi" apokalountai "poikilo8ermoi". just saying dude.

    Dia ths apousias tous lampoun kai oi synomwsiologoi pou 8ewroun oti deka klikes me creepy cloaked dudes kyvernoun ton kosmo, kai ola ta peri e3wghinwn kai vrykolakwn se seires kai tainies einai gia na mas "proetoimasoun"

    -random fat guy

    ReplyDelete
  95. allo ena ilithio-panilithio arthro.posi ora travages malakia gia na grapseis afti tin axristikla?axristos kai sto strato loipon!

    ReplyDelete
  96. ΑκατανόμαστοςNovember 9, 2010 at 6:24 PM

    Αντε ρε μαλάκες Proll και Σωτήρη... συνεχίστε ρε! Διασκεδάζω πολύ!
    Πλίιιιιιιιζ!

    ReplyDelete
  97. Fantazomai oti tha topane k alloi mexri twra alla variemai na diavazw ta alla comments auti ti stigmi.
    Oi Amerikanoi den katevikan 9 fores sto feggari alla 6. Apollo 11-17 meiwn tin 13 pou tous xalase(13-tyxaio?de nomizw), opws 3eroume oloi apo tin tainia tou Tom Hanks. Ta sxedia eftanan mexri tin 20 alla oi 3 teleutees akyrwthikan giati ta kratika kondylia epanakateuthinthikan stin kataskevi napalm pou poulousane kalytera ekeini tin epoxi, opws epishs 3eroume apo tin ALLI tainia tou Tom Hanks.
    Ara loipon exoume 6 petyximenes proselinwseis k 6 ta grammata tis le3is "Apollo" k 6 i anastrofi tou 9 pou nomises oti einai oi proselinwseis: Olo mazi 666 ara diaolas, ara oli i istoria tou apollo itane ploki tou diavolou san spinn-off tis apokalypsis.

    Teliko symperasma:malaka Mikeius 3EXASES TOUS ARI8MOLOGOUS

    ReplyDelete
  98. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    Στο προηγούμενο post σε είπα συμβιβασμένο και ανάλατο.
    Τώρα μπορώ να πω με υπερηφάνια:
    "ΡΕ fae ena malaka!"

    ReplyDelete
  99. Επειδή έχεις χιούμορ δε σημαίνει ότι λες και πάντα την "Αλήθεια", αλλά μάλλον οι οπαδοί σου το πιστεύουν οπότε μήπως να κατέβαινες στην πολιτική μέρες που είναι;!

    ReplyDelete
  100. katw ta ksera sou apo t zwdia!!!emena mou vgainoun ola(etc gia na matheis!!)

    ReplyDelete
  101. Άξιος Μικεεύς! Συνέχα και ρίχτα!

    Επόμενο blog plz για το complex και τη μπουγάτσα!

    ReplyDelete
  102. StrathgosMplamoutsasNovember 9, 2010 at 10:44 PM

    GIA ALLH MIA FORA GAMATOS!!!

    ReplyDelete
  103. theos o leftour exo klasei sto gelio xaxaxaxaxa nice man:)

    ReplyDelete
  104. H H H H H H H H H H H H H H !!!!!!!!!!

    ΒΛΗΤΟ!
    με Η !
    ΓΑΜΗΜΕΝΟ Η!

    Αλλαξε το κακουργε ειναι και τεραστιο τσουζουνε τα ματια μου!

    ReplyDelete
  105. Ζούμε μετά τα 40 λόγω σωστών τροφών (μαγείρεμα), νερού (χλώριο) και γενικότερα σωστής υγιεινής. όχι λόγω δυτικής ιατρικής.Κατα τα αλλα συμφωνώ.

    ReplyDelete
  106. Ή είναι ιδέα μου και είμαι φαντασιόπληκτος και μισάνθρωπος, ή τα σχόλια (τα περισσότερα, whatever) γίνονται όλο και πιο retarded ανά άρθρο...

    Ωραίο άρθρο, μάρεσε :P

    ReplyDelete
  107. exw diavasei oles sxedon tis anartiseis tou Mike kai exw na pw ena pragma.xairomai pou uparxoun ki alloi anthrwpoi pou exoun aythentikes dikes tous skepseis kai oxi pot pouri apo thlewraseis kai propaganda.Tha eisai endiaferousa suntrofia sto cafe mike.xairetismous kai sunexise etsi ;)

    ReplyDelete
  108. eisai karagkiozakos

    ReplyDelete
  109. -Την πολιομυελίτιδα, τον τύφο, την φυματίωση και την ελονοσία όχι απλά τις γιατρέψαμε. Τις fucking ΕΞΑΛΕΙΨΑΜΕ!- Αν θες να το παιξεις τοσο cool ,τραβα ανοιξε και κανενα επιστημονικο βιβλιο!!! Αυτες οι ασθενειες που αναφερεις υπαρχουν ακομα,καποιες απο αυτες και στη δικη σου χωρα.Ελεος..

    ReplyDelete
  110. maresei pou o anwnymos pou diorthwnei oti den pathsame 9 alla 6 , o kai kala tetragwnhs logikhs k filos ths episthmhs, anaferei to "grousouziko" 13 LOL

    ReplyDelete
  111. nai mikeus kala ta les alla...lew egw twra, mia thewria: oi arxaioi, AN eixan thn e3wghinh texnologia , mallon tha eixan th sofia na apotypwsoun kati me ton kalytero tropo wste na diadothei/diaswthei. H zwgrafia sthn petra, h se plaka xrysou, oso prwtogonh k an ti thewreite eseis oi latreis ths sygxronhs texnologias, isws k na tan h kalyterh epilogh. ante3e k eftase ws emas. ena ipad den tha antexe. Akomh, to ntouvari exei to pleonekthma tou na to vrei o epomenos adahs politismos k na mporei na to katanohsei/xrhsimopoihsei.
    Paw na piw ligo nero, tosh skepsh gia mia soprano einai para pollh... :P

    ReplyDelete
  112. Oi perissoteroi epistimones tou planiti ekfrazoun ayta pou leei o Mixalis. Osoi asxolountai me methodologia,statistiki kai peiramata exoun akrivos auto to tropo skepsis. Aya pou satyrizei o Mixalis einai i legomeni psevo-epistimi i opoia kanei ekatommyria dollaria stes plates tou adai kosmaki kai o lgoos pou o kosmos ( kai polloi apo esas pou brisate sta sxolia sas) , ta xavei me tosi efkolia einai epeidi o engefalos mas, exei domithei ekselixthika na leitourgei me basi kapoious sygekrimenous mixanismous kai na einai epirrepis se diafora gnosiaka lathi , kai ws apotelesma aftwn twn lathwn einai na gennietai i psevdoepistimi kai alles deisidaimonies.

    Opoios exei arketo background stin epistimi kai IDIOS stin epistimoniki METHODOLOGIA kai EREYNHTIKES METHODOUS den nomizo na brei kati na diafonisei, plin to thema twn farmakwn pou me briskei kai mena kapws skeptikisti, xwris omws na exw perissotera stoixeia.

    PS. Apologoumai gia to sxolio sentoni, alla eprepe na epextathw ligaki.

    Mixali ipopsin oti exeis to kalitero blog pou eida mexri tora stin Ellada. Kai nomizo ta exo dei ola.:P

    ReplyDelete
  113. k gia osous den katalavan:
    http://bigassmessage.com/5effb

    ReplyDelete
  114. mike, kserw oti sta paparia sou, alla eisai tottaly la8os me tin selini.... yparxoun tosa apodeiktika stoixeia oti i prwti apostoli stin selini itan moufa.... to oti pigan einai sigouro, amfivolies den exei kanenas, gia tin prwti apostoli yparxoun giati tote an 8imasai oi amerikanoi eixan TERASTIA kontra me tous sovietikous gia to poios 8a kyriarxisei sto diastima....stisan ena poly gamato skiniko to deiksan stin tilewrasi kai to ka8e "paneksypno amerikanaki" to exapse... OH YEAH, WE WON USSR! meta apo xronia omws pou asxolei8ikan orismenoi kai ypirxe kai i katallili texnologia apodeixtike oti i prwti apostoli itan moufa...

    ReplyDelete
  115. Ρε τι παθαμε με το βλιτο...

    Το βλητο/βλιτο ειναι απ αυτες τις λεξεις που γραφεται και με τους δυο τροπους, οπως το αυγο/αβγο. Κι εγω με ητα νομιζα οτι ηταν στην αρχη, αλλα στο λεξικο μου (οχι το online, το ανθρωπινο με τις σελιδες και το μελανι) με γιωτα το βρηκα. Χαιρομαι παντως που ασχολειστε με την ουσια του αρθρου.

    Varnavas, απλα μπραβο ρε αδερφε. Με καλυψες.

    Οσοι επιμενουν για συνομωσιες περι προσεληνωσης, πρεπει πρωτα να μαθουν πώς γινεται κοινα αποδεκτη μια αποψη στον 21ο αιωνα. Αυτη τη στιγμη κυριαρχει μια "mainstream" θεωρια (το οτι ΟΝΤΩΣ πηγαμε στο φεγγαρι) και εσυ εχεις μια "εναλλακτικη" θεωρια (το οτι το ολο εγχειρημα ηταν στημενο και γυρισμενο σε στουντιο). Επομενως ΕΣΥ εχεις στα χερια σου το λεγομενο burden of proof. Η ΝΑΣΑ δεν χρειαζεται να αποδειξει πλεον τιποτα, διοτι επι μια δεκαετια και βαλε παρειχε αποδειξεις που κατεστησαν τη θεωρια της mainstream. Τωρα ειναι η δικη σου σειρα να δωσεις στοιχεια στον κοσμο. Αν αυτα τα στοιχεια κριθουν επαρκη, η θεωρια σου επικρατει. Παυει πλεον να ειναι εναλλακτικη και γινεται mainstream.

    Οταν λεμε ομως "στοιχεια" εννοουμε θετικα στοιχεια. Αποδειξεις δηλαδη ΥΠΕΡ της θεωριας σου και οχι μονο "τρυπες" που μπορει να βρηκες στην mainstream θεωρια. Επομενως, στη συγκεκριμενη περιπτωση χρειαζεσαι πολλες φωτογραφιες η βιντεο που να δειχνουν την κατασκευη των σκηνικων, τα γυρισματα των ψευτικων προσεληνωσεων, καθως και μαρτυριες απο ηθοποιους, συνεργεια, κατασκευαστες μακετων, οπερατερ, κυβερνητικους πρακτορες, μελη της ΝΑΣΑ. Με αλλα λογια, χρειαζεσαι τις αντιστοιχες ενδειξεις που παρεχει η ΝΑΣΑ για δεκαετιες υπερ της. Τελος, χρειαζεσαι μια εναλλακτικη εξηγηση γιατι η τοποθεσια προσεληνωσης μπορει απο το 1969 να ανακλασει λειζερ που στελνουμε απ' τη Γη πισω στην πηγη του χωρις να εχει τοποθετηθει ρετροανακλαστηρας ή καποια αλλη τεχνητη κατασκευη.

    Κοινως, ΣΚΑΣΕ!

    Για τα υπολοιπα ζωα,

    http://www.xmission.com/~jwindley/

    ReplyDelete
  116. "Τις PWNάραμε"! Agapw!

    ReplyDelete
  117. wraio to site mike. exei kai plirofories sygkekrimena gia tis paparies peri aktinobolias pou elege o swtiris pio panw.

    http://www.xmission.com/~jwindley/envradintro.html

    http://www.xmission.com/~jwindley/envrad.html

    ReplyDelete
  118. kai

    http://www.xmission.com/~jwindley/envsun.html

    ReplyDelete
  119. Δίκιο έχεις αλλά άκρη δε βγαίνει. Τα λέμε σε πολλά blog αυτά (οκ με λιγότερο χιούμορ) αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι hate-mail πέφτει..
    Σε αυτό που λες για τον δαρβινισμό πάντως, χίλια δίκια.
    Άμα φίλε πιστεύεις ότι θα σε θεραπεύσει ο μάγος του χωριού, άντε καλά κόλλυβα και άδειαζέ μας το gene pool μπας και στρώσει ποτέ ο σύμπας..

    ReplyDelete
  120. Μικε σήμερα πρεπει να αναρωτιέσαι, αν ενα φαρμακο ανακαλύπτεται για να εξαλειφθει μια ασθένεια, η εαν μια ασθένεια ανακαλύπτεται για να πουληθεί ένα φάρμακο. Το αβγο εκανε την κότα? Η η κοτα το αβγό?
    Θεωρίες συνωμοσίας υπήρχαν και υπαρχουν (βλεπε zeitgeist), ειναι στη φύση μας να αμφισβητούμε και καλα κανουμε γιατι μόνο ετσι υπάρχει προοδος. Δεν πρέπει να φτάνουμε στο άλλο ακρο όμως και να τα θεωρούμε όλα μουφα και συνωμοσία. Εχει την πλάκα του και αυτο, δε λεω, αλλα σε βγάζει εκτός πραγματικότητας.
    Τρία πράγματα κανουν τη γη να γυρίζει. Δόξα, σεξ, χρηματα. Ειδικά το τελευταιο ανακαλύφθηκε τελευταιο και μπορει να αγοράζει τα αλλα δύο.

    ReplyDelete
  121. mike aderfe se parakalw vgale to moderation sta comments

    ReplyDelete
  122. ante gamisou malaka eprepe na perasei tosos kairos gia na grapseis kati tis prokopis?
    an einai etsi grafe mia fora stous 2 mines na goustaroume kai oxi na leme o malakas exase to talento tou.

    ReplyDelete
  123. Ok, κάτι σχετικό με τα σχόλια που διάβασα (και ήταν απλά μια γρήγορη ματιά)...
    α) υπάρχει και Τανζανία και Ταζμανία και κατοικούνται και οι δυο.
    β)Ο τύπος π έγραψε: "Δεν ξερω τωρα αν για το λαθος σου φταιει το ματι,η μαλακυνση που προκαλει ο στρατος ή η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που δινει το δικαιωμα σε καθε κατα συρροη ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ να γραφει οτι ΣΚΑΤΑ εχει μεσα στον ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ που αποκαλει κεφαλι του..." κλπ κλπ να θυμηθεί ότι η για την ελευθεροτυπία έδωσε αγώνες όλη η ανθρωπότητα κ πως χάρη σε αυτήν εμείς οι υπόλοιποι είμαστε υπορεωμένοι να ανεχόμαστε τα δικά του σκατά.
    γ)Ήμουν έτοιμος να πω και για το βλίτο, αλλά με πρόλαβε ο αρθρογράφος.
    Μπάι δε γουέι, το ότι οι κροκόδειλοι είναι ψυχρόαιμοι ήταν το πιο ψαγμένο και pwnώδες επιχείρημα όλου του μπλογκ!!! Τέλειο!

    ReplyDelete
  124. ΛΟιπον επειδη εισαι βλακας και δε μπορεις να αποδειξεις οσα γραφεις επιμενεις να πιστευεις το αντιθετο και δε σε κατηγορω.Αναφερομαι φυσικα στους εξωγηινους.Και πριν με αποκαλεσεις γραφικο θα σου πω 2 πραγματα και αν θελεις μελετησε τα.Το ενα ειναι ο πολιτισμος των Σουμεριων οπου τοσες τεχνολογικες καινοτομιες για τα χρονια της εποχης εχουν καταγραφει,και το αλλο ειναι ο μηχανισμος των Αντικυθηρων.Googlare ειδικα το 2ο και βγαλε τα συμπερασματα σου πριν συνεχισεις να αφοριζεις ανοητε προπαγανδιστη.

    ReplyDelete
  125. Ti thesi tis thriskias kai twn doksasiwn, ti simeron imera tin exei parei i epistimi. opoios katalave, katalave.
    I epistimoniki koinotita apoteleitai apo kontofthalma dogmatika arxidia.

    ReplyDelete
  126. Mikeius poly apla to myalo exei kollisei apo ton strato, krima re gmt pou parousiazomai kai egw twra tin triti, elpizw na min kataleiksw etsi..... loipon gia na min to kourazoume... i prwti apostoli itan mufa kai apodeiktika stoixeia an psakseis 8a vreis, VEVAIA DEN VGIKE POTE TPT STIN FORA, DEN SINEFERE KANENAN STIN NASA (kai as pigaine na vgei, 8a deis posoi 8a "aftoktwnousan")... esy an kerdizes ton megalytero sou antipalo (vlepe USSR stin periptwsi tis amerikis) me terastia poustia 8a eixes ta BALLS na to paradexteis estw kai meta apo xronia oti, NAI SAS DOULEPSAME KAI DEN PIGAME TIN PRWTI FORA....(Mike, den itan pro evolution afto, epaizan trela simferonta kataskopias kai POLY TRELO fraggo gia anaptyksi texnologias) skepsou ti antidraseis 8a eixe ston oxlo tis amerikis, atoma pou exoun tin nootropia GOD BLESS AMERICA, i am a patriot, kai orkizomai na ypiretw tin ameriki enantia se foreign and domestic enemies...... Koinws les malakies, opote SKASE...

    O anwnymos twn 4:14 AM

    ReplyDelete
  127. hey soprano? dld les oti ta i pad ton arxaion xalasan mesa ston xrono e? gia onoma re xaxaxaxax pou sas briskoun? eleos. h skepsh tou mik einai apoluta sosth. an eixan thn texnologia pou lete, tha xan afhsei kalutera apotupomata ths oste na mhn mas afhsoun na tous theoroume protogonous. ektos kai an opos les ta ntoubaria pou menoun mesa sto xrono ta theoreis hi-tech. xa0x0ax0 po po den mporo allo. entometaxu mono o liako den exei comentarei edo mesa. sunexiste na mas kanete na gelameeeeee peite mas kai alles "apodeixeis" gia exoghinous nefelim-eloxim kai brikolakes lukanthropous kai thaumata agion. mike grapse gia ton liakopoulo se iketeuooooooooooooo. alla asxolhsou sobara exei polu gelio auth h istoria

    ReplyDelete
  128. a kai gia na akoustei kai h antitheth apopsh, re kourada mikius thn exeis bolepsei me zeugaria epixeirhmaton opos an asxoliste me thn ousia tou arthrou eiste xazoi gt to blog me name fem den einai sobaro, kai an den asxolhste me thn ousia sas douleuo gia ton eunohto logo. xaxaxa nice. asxeto kai nai sxedon panta exeis dikio. kai den diafono mazi s se tpt edo. apla maresei h proseggush s:) (sto blhto kai tis fores sto feggari)

    ReplyDelete
  129. Μακιους δν ξερω τι ζορι τραβας αλλα νομιζω οτι η χρηση του μυαλου ειναι εμφυτη ή καλυτερα επικτητη. Ο καθενας θελει μια διεξοδο απο την καθημερηνοτητα του. Τι κι αν ειναι τα φαντασματα, τι κι αν ειναι τα ζωδια.. Εσυ φερ' ειπειν πουτανογραφεις κ εμεις οι υδονοβλεψιες πουτανοδιαβαζουμε. Ας ειναι οι αλλοι βλιτα, αυτο κανει ατομα σαν εσενα μοναδικους/ξεχωριστους. Τουλαχιστον εσυ το καταλαβες. Φαντασου ενα κοσμο που ολοι θα ειχαν 1 αγαπημενη ομαδα,σοκολατα,ταινια... Η ζωη θα ηταν μια αναμονη του ψοφου. Καλυτερα που βλεπουν οι ανθρωποι τα πραγματα με διαφορετικες σκοπιες. Ισως αν ειναι ολοι βλιτα δν θα δυσκολευτεις να κανεις κ αυτα που θελεις στη ζωη σου αφου ο ανταγωνισμος θα ειναι ελλιπης. Θα επρεπε ομως να σε προβληματιζει η ελλειψη κριτικης σκεψης. Οι ανθρωποι πια δν ξεχωριζουν την τηλεοραση απο τη ζωη τους (εξ ου κ οι αστικοι μυθοι). Εγω προτεινω να εκτιμας αυτα που εχου οι αλλοι (διοτι αυτα κ μονο μπορεις να παρεις). Το μονο ευκολο είναι να τσουβαλιαζεις ολους τους ανθρωπους κ να συμπυκνωνεις μεσα σε μια προταση την εξηγηση σου για το πώς ‘γυριζει’ η γη. Αυτοι που πεθαναν στην πυρα θα ψαχνουν ακομα στοιχεια κ αποδειξεις που εσυ τοσο ευκολα βρηκες. Τελος ένα παραδειγμα: στα παπαρια μου αν εχει παει η Νasa 15 φορες στο διαστημα κ χαλασε 20$ πολυεκατομμυρια ασκοπα, αφου ποτε μα ποτε δν θα εχω πληρη γνωση (κ όχι φιλτραρισμενη) του τι εκαναν, τι βρηκαν, γιατι το εκαναν. Όμως φορους για ερευνα κ αναπτυξη θα πληρωνω για παντα ε? for argument’s sake

    ReplyDelete
  130. zwon anonyme

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tazmania

    (profanws ayto ennow) ILITHIE...

    ReplyDelete
  131. Είμαι βλήμα....όντως το βλίτο γράφεται με ι. ούτε κάν με ήτα. ποτέ.
    είχες δίκιο μικέ....

    ReplyDelete
  132. Ανώνυμε November 8, 2010 9:21 PM συγγνώμη κιόλας αλλά μιλάς λίγο σαν αυτόν :http://www.youtube.com/watch?v=cSsbZrnB9u4 :p

    ReplyDelete
  133. στο θεμα των εξωγηινων ειναι επισης τρομερα συμπτωματικο και υποπτο το γεγονος οτι ολοι εξωγηινοι μας επισκεπτονται σε σκαφη που εχουν ΟΛΑ το ιδιο σχημα:ΝΑΙ,εναν δισκο!!!σε ολοκληρο το συμπαν,στα δισεκατομμυρια των πλανητων ΟΛΟΙ οι νοημονες οργανισμοι εχουν κατασκευασει ΤΟ ΙΔΙΟ οχημα!

    τουλαχιστον ρε μαλακες που βγαζετε "βιντεο-ντοκουμεντα" ανα τη γη με UFO's εν δρασει,βαλτε ρε πουστη μου κανα κωνο,κανα τριγωνο,κανα μακροστενο σκαφος...κατι αλλο!!!

    ReplyDelete
  134. Α εδώ βλέπω το παρακουράζετε το θέμα. :P

    Διαβάζω το faeenamalaka εδώ και πολύ καιρό αλλά τώρα μπήκα στον κόπο να ανοίξω λογαριασμό μιας και άρχισα και γω ένα blog... Οπότε να 'μαι.

    ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ???
    For Bud's sake.
    Και αν όντως έχει γιατί δεν τρώνε τις κατσαρίδες και τα ποντίκια να καθαρίσουμε;

    Μένω σ' αυτό γιατί ήταν ο πιο κουλός αστικός μύθος που χω ακούσει ποτέ.

    Καλά τα λες φίλε Μιχάλη αν και για το φεγγάρι δεν ξέρω. Αλλά ποιος ξέρει; Όλοι υπό τον ίδιο έλεγχο είμαστε στην τελική, οπότε αν μάθω κάτι εγώ θα σας το πω να μην αναρωτιέστε.

    ReplyDelete
  135. Μικεους έχεις παραλείψει το πιο νέο και ηλίθιο τρεντ μαλακισμένων ξερόλων.
    Αυτούς που πιστεύουν ακράδαντα ότι ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.
    Όσο υπήρχε ακόμα το τρωκτικο blogspot, ειδικά τους τελευταίους του μήνες, κάθε πέντε άρθρα τσούπ, να κι ενας μαλακας που να υποστηρίζει οτι οι γραμμες πισω απο τα αεροπλανα είναι ψέκασμα.

    τα βλακοrants αυτά συνήθως ανήκουν είτε σε φασιστες που επιμενουν να γραφουν τα παντα σε κεφαλαία με τριακοσια εκατομύρια σημεία στίξης στο τέλος κάθε πρότασης...................
    Η ΑΠΟ ΠΣΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΟΘΡΟΓΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ.,,...!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!.
    τι να ψαξω ποτε δε λενε, κυρίως γιατί αντλούν όλες τις ψαγμενες γνώσεις τους από το Zeitgeist και τις εκπομπές του Λιακόπουλου και ντρέπονται να παραδεχτούν ότι έχουν να διαβάσουν κανονικό βιβλίο από την έκτη δημοτικού. Γι'αυτούς το Focus είναι highbrow entertainment.

    Αντε καλησπερα...

    ReplyDelete
  136. ax vre anwnyme 9.50 eleos....
    den LEW kati. den einai h APOPSH mou auth pou diavazeis, den pisteuw oti oi arxaioi h opoios allos ta xan tatsi mitsi kotsi me e3wghinous.
    eirwniko htan to sxolio mou k lypamai an den to katalaves. oute h prwth eimai oute h teleutaia edw mesa. Paw na pw kamia aria :P

    YG. k gia na mpw sto petsi tou rolou pou pas na mou fortwseis:
    SHKW TWRA apo kanape karekla ntivani k peta ena ipad sto ntouvari! ti tha spasei, to ipad h to ntouvari??? E?? EEEE? EEEEE???
    E P O M E N W S , agorase to vivlio mou!!!!!

    ReplyDelete
  137. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Πραγματικά όλες αυτές οι μαλακίες μας έχουν φλομώσει! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ έχω πολεμήσει αστρολογίες και μαλακίες. Αυτή την στιγμή σπουδάζω αστρονομία. Το πόσες φορές με έχουν ρωτήσει για ζώδια επειδή δεν καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ της αστρονομίας και της αστρολογίας. Και φυσικά τα παίρνω στο κρανίο και γίνεται το σώσε και το έλα να δείς. Συνήθως προσπαθώ να είμαι ευγενική, αλλά μερικά πράγματα όπως οι ψευδοεπιστήμες, θεωρίες συνωμοσίας και παρόμοια μου την δίνουν άγρια. Και ιδιαίτερα ότι έχει σχέση με την φυσική και την αστρονομία.

    Πραγματικά ο κόσμος χρειάζεται να ξυπνήσει και να σκεφτεί και να μην ακούει ότι του πασάρουν.

    Να θυμίσω σε όλους ότι στις 9 Νοεμβρίου ήταν τα γενέθλια του Carl Sagan, ενός από τους μεγαλύτερους αστρονόμους του 20ού αιώνα. Για μένα ο Carl Sagan και ο Richard Feynman είναι δύο από τους κορυφαίους επιστήμονες του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Και είναι κρίμα που ο Sagan πέθανε το 1996, διότι με πάνω από 600 επιστημονικά άρθρα, και με αρκετές υποθέσεις του που επιβεβαιώθηκαν μετά τον θανατό του, αν είχε ζήσει, θα είχε πάρει ένα βραβείο Νόμπελ.

    Και συνιστώ σε όλους να διαβάσουν το βιβλίο του Sagan " Ο Στοιχειωμένος Κόσμος" ή στα αγγλικά "The Demon-Haunted World: Science as a Candle in the Dark". Σε αυτό το βιβλίο απομυθοποιεί (αγγλιστεί debunks) αστρολογίες και άλλες παρόμοιες μαλακίες.

    ReplyDelete
  138. Γιατί μας ρίχνεις ρε; Μια χαρά αντικατασκοπεία και μυστικές υπηρεσίες έχουμε!!! CIA και μαλακίες... Και αφού παρακολουθούμε εσένα στου μαλάκες του εξωγήινους θα κολλήσουμε;

    ReplyDelete
  139. Μαγκες προτείνω διαγωνισμό του πιο γαμιστερού αστικού μύθου.

    Προτείνω αυτόν με το δύτη που τον επιασε το πυροσβεστικό αεροπλάνο όταν μάζευε νερό από τη θάλασσα και τον βρήκαν νεκρό σε καμμένο δάσος.

    Και αυτόν με τον τύπο που πήγε να πηδήξει τη γυναίκα του ντυμένος σουπερμαν, αλλά πιάστηκε η κάπα του στον ανεμιστήρα οροφής και πνίγηκε ενώ η γκόμενα ήταν δεμένη και καλά στο κρεβάτι κι έμεινε εκεί μέχρι να τους βρουν...

    ReplyDelete
  140. Σωτηρη Anonime.
    Gia arxi eisai tiga vlamenos pou mpaineis san Anonymous kai grafeis meta to onoma sou apo katw.

    Deuteron agori mou eisai xazo?Mi me rwtiseis giati sto rwtaw,apla katse kai skepsou an eisai.provlimatisou.

    Triton,thes na se xisw kai meta na deis an tha se peiraksei o iliakos anemos?
    Tha mou peis oti den antikrouw kanena sou epixeirima,tha sou pw den eixes pote epixeirima.
    Tha mou peis pws apla vrizw kai de tha asxolitheis mazi mou,tha sou pw pws kaneis tsimpoukaki ston alogwn tis psoles kai paei legontas.

    PS:Ok den pigame sti Selini,mporeis na mou peis giati.
    Alla kanto swsta.Dwse m kati pou stirizei ti DIKI sou thewreia kai katariptei auti twn allwn (oti pigame).Mi mou dwseis kati pou apla katariptei ti thewreia twn allwn (pou profanws den tin katariptei apla esi den ksereis pws "egine" auto.Ektos kai an isoun sti NASA se kapoio programma,paw paso)

    Telos mi roufas tosa kaulia.

    ReplyDelete
  141. PAIDIA 3EXNATE KATI...
    F I R S T !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  142. Vangelis επωνυμε.

    Απο το σχολιο σου συμπεραινει ευκολα κανεις οτι η μανα σου σε συνελαβε μετα απο σκληρη πρωκτικη επαφη μετα απο κοψιμο. Πολυ σκατο ρε φιλε

    Νομιζω οτι αυτο ειναι ενα στιβαρο επιχειρημα που απαντα στα ερωτηματα σου περι σεληνης

    ReplyDelete
  143. Δεν ξέρω τι λες εσύ, πάντως εγώ έχω πληροφορίες πως ζει o Elvis και ο Morrison και μας το κρύβουν για να προωθήσουν την Hanna Montana.

    ReplyDelete
  144. Pesta re darkchilde pesta kopela mou!

    (ax! 9 noemvriou??? skorpios o carl sagan mas!! em giauto eixe epityxia sta epaggelmatika!!!)

    To entelws anamenomeno sxolio pou tha mporouse na se steilei gia lexotanil...LOL

    ReplyDelete
  145. Βλίτο, καζούρα??? Εσύ ρε μαλάκα ζείς στο 2010??

    ReplyDelete
  146. Simperanes kati tetoio apo ta legomena mou.
    Egw gia sena den xreiazete na simperanw.Kserw,imoun brosta otan se sinelave kai otan se genise o pateras sou (gratz wraio kolo exei).

    ReplyDelete
  147. Απλά ΤΕΛΕΙΟ ποστ. Δεν έχει πολύ χαβαλέ, αλλά είπες ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Επιτέλους ρε φίλε με την ηλιθιότητα που βασιλεύει. Χώσε και μη λυπάσαι. Άνθρωποι σπουδάζουν και είναι στην απέξω και έρχεται ο κάθε βλάκας με την περίεργη φάτσα και το περίεργο ρούχο και συστήνεται ως επιστήμων-αστρολόγος και κονομάει μέχρι και φεράρι!

    ReplyDelete
  148. Vagelis = i megaluteri pisth lougkra tou mickey mouse.Prepei na gamitheis gia ena taliro aderfe.

    ReplyDelete
  149. Ωραιο αρθρο, αν και εχω μια σοβαροτατη ενσταση για τις εναλλακτικες μορφες ιατρικης. Ο κολλητος μου θεραπευτηκε κατα 90% απο λεμφωμα και σε εναν χρονο θα το εχει ξεπερασει πληρως αν ολα πανε καλα. Και οχι με χημειοθεραπειες 24/7 που προτεινουν οι χασαπηδες οι γιατροι (γιατι τετοιοι ειναι). Με διατροφη, την οποια του την προτεινε ο ομοιοπαθητικος του, και με διαφορες αλλες "παπαριες", οπως τις ελεγα και εγω στην αρχη και καταριομουν τουσ γονεις του για την ανευθυνοτητα τους. Στα δυο χρονια που το παλευει και της εχει κανει ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ της ασθενειας εχει κανει 6 χημειοθεραπειες, απο εκει που ηταν να κανει πανω απο 30 με το προγραμμα του γιατρου.

    Γι'αυτο μεγαλε αν δεν ξερεις για κατι μην μιλας. Εγω το εμαθα με το σκληρο.

    ReplyDelete
  150. Anonymous από November 10, 2010 10:24 PM
    τα πρόστιμα παραγράφονται μετά από την πάροδο μίας 20ετίας από την ημερομηνία της πρώτης ειδοποίησης για το πρόστιμο.
    Που σημαίνει ότι κι ας έχουν κάνει φραγή στο ΑΦΜ σου ενδιάμεσα ωστε να μην μπορείς να έχεις πάρε-δώσε με την εφορία, μετά από 20 χρόνια είσαι πάλι αγγελούδι στα μάτια του κράτους. Επίσης μπορείς να κάνεις μηδενική δήλωση εισοδήματος ώστε να μη πληρώνεις φόρο.

    Αυτό για το τετριμμένο «πάντα θα πληρώνω φόρους»

    Όσο για τη χρήση του μυαλού, δεν είναι αυτομάτως έμφυτη. Πρέπει να παλέψεις για πολύ καιρό από τότε που θα γεννηθείς για να μπορείς να χρησιμοποιείς τον εγκέφαλο σου στο επίπεδο ενηλίκου. Χρειάζεται εκπαίδευση για να ραφιναριστεί, όπως με όλο το σώμα.

    Αφού λοιπόν ξεμπέρδεψα με αυτά τα δύο, σου λέω να πας να μάθεις τη διαφορά μεταξύ διεξόδου και κυρίως δρόμου. Άνθρωποι που πιστεύουν σε βλακείες δεν το κάνουν για διέξοδο. Το έχουν για κύρια οδό. Άνθρωποι που ασχολούνται με βλακείες, κι ας αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για βλακείες, είναι που ψάχνουν για διέξοδο. Το πρώτο είδος στραβά αρμενίζει και νομίζει ότι είναι ο γυαλός στραβός, και με τη πρώτη φουρτούνα θα βουλιάξει. Το δεύτερο είδος αρμενίζει στραβά για μόστρα, και στη πρώτη φουρτούνα ισιώνει και σώζεται.

    Με άλλα λόγια υπάρχει τεράστια διαφορά του να πιστεύεις ακράδαντα σε μία μαλακία και του να κάνεις νοητικές ασκήσεις με σαχλαμάρες. Ο Μikeius τα ρίχνει σε αυτούς που πιστεύουν στις παπαριές.

    ReplyDelete
  151. Μητσάκο,

    αν έχεις ψάξει το θέμα με τον καρκίνο, θα βρείς ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων στους οποίους αρχίζει το ανοσοποιητικό σύστημα να λειτουργεί αποτελεσματικά ενάντια στον καρκίνο. Είναι ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί σε αρκετούς ανθρώπους και βρίσκεται υπό έρευνα. Προφανώς ο κολλητός σου έχει αυτό το δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

    Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν κάνουν τίποτα απολύτως για τον καρκίνο. Είναι απλά φούμαρα. Όσες φορές και να έχουν γίνει πραγματικές έρευνες για αυτές τις εναλλακτικές θεραπείες το μόνο που έχει βρεθεί είναι το φαινόμενο Placebo και τίποτε άλλο.

    ReplyDelete
  152. συνηθως δεν μπαινω σε blogs γιατι τα θεωρω ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ.το συγκεκριμενο ειναι παρα πολυ ενδιαφερον και το παρακολουθω απο τοτ πρωτο κειμενο που εβγαλε ο μιχαλης.γραφω μονο για να πω ενα πραγμα στον anwnymos 06:29...ξεκινω.
    ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ "ΓΑΜΗΣΟΥ" ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ?ΑΝ ΣΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΡΕ ΤΥΡΟΒΛΑΧΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ(ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ)ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ STAND-UP COMEDY.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΘΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ MIKEUS ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

    ReplyDelete
  153. Osoi eidan ton ntokymanter ths fox news gia to feggari kai 8eloun na doun thn apanthsh ths nasa pate edw: http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2001/ast23feb_2/

    Fysika h Nasa einai Evil kai 8a elege ayta pou elege alla humor me, mpeite ston kopo. Edw exei olo to debunking tou "debunking".


    PS. Gia ton Papara to Swthrh afierwmeno me agaph to akolou8o: http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html#radiation

    ReplyDelete
  154. Ti egine Swtirakla? Pou einai oi super-informed apantiseis sou sta links tou xmission pou postare o Mike?

    Where's your solar wind now, bitch?

    ReplyDelete
  155. Γάμησε το "Ο Elvis ζει αλλά το κρύβουν για να προωθήσουν τη Hanna Montana" hahaha

    ReplyDelete
  156. Βλήτο*. Νομίζω. Αυτά. -magtak

    ReplyDelete
  157. Για καθε μαλακισμενη σελιδα που εξηγει γιατι ο ανθρωπος εχει παει σιγουρα στο φεγγαρι υπαρχουν αλλες δυο που εξηγουν γιατι δεν εχει παει

    Ο μονος τροπος για να κρινει καποιος ειναι να ξερει ο ιδιος ΦΥΣΙΚΗ. Προφανως αρχιδακι Proll δεν το κατεχεις το αθλημα.

    Τσιμπα σελιδουλες:

    http://www.geschichteinchronologie.ch/atmosphaerenfahrt/21b_Lunar-module-ascent-stage-impossible-ENGL.html

    http://www.geschichteinchronologie.ch/atmosphaerenfahrt/21a_Lunar-Module-descent-stage-impossible-ENGL.html

    Οι περισσοτερες σελιδες που κρινουν το ζητημα και απο τις δυο πλευρες εχουν χοντρα λαθη φυσικης και μηχανικης.δυστυχως οι εμπεριστατωμενες ερευνες πανω στο ζητημα θα ειναι προφανως στα ρωσσικα.

    Για οποιον του αρεσει να το πιστευει, καλως, μπορει να ειναι μια χαρα αμερικανακι! Αλλωστε οι περισσοτεροι πιστευουν οτι οντως ο ανθρωπος πατησε στη σεληνη, κι αφου το λενε και τα ντοκιμαντερ τοτε πια ειναι σιγουρο

    PS: Οντως μιλαμε για πολυ Bad Astronomy - Για τον πουτσο Astronomy

    ReplyDelete
  158. Χίλια εύγε! Όσοι,παρασυρόμενοι από το "πολεμοχαρές" ύφος της γραφής σου χαρακτηρίζουν το κείμενό σου προκλητικό,δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι απλώς λογικό(ή μήπως είναι η ίδια η λογική που προκαλεί τελικά;).Προκλητική κατά τη γνώμη μου είναι η ύπαρξη και η ακατάβλητη δύναμη της δεισιδαιμονίας στον 21ο αιώνα!

    Να ρωτήσω,το "μάτι-ξεμάτιασμα" παρελήφθη ως μέρος των καρκινωμάτων ανοησίας που παράγονται κατά δεκάδες από τη θρησκεία; Mikeius, είμαι απόφοιτος φιλολογίας και σε διαβεβαιώ ότι ένα τεράστιο ποσοστό των συμφοιτητών μου πίστευε σε αυτή την ανεκδιήγητη μπούρδα! Είναι οι ίδιοι που αύριο μεθαύριο θα διδάσκουν στη Μέση Εκπαίδευση!!!
    (όσο για το "βλίτο",ναι,απ'αυτές τις λέξεις που αναφέρεις είναι και ναι,έχει επικρατήσει η γραφή με "ι",επομένως χέσ'τους!)

    ReplyDelete
  159. mpravo megale, korifi to arthro, kairo exei na ri3o tetio xontro gelio. eklasa ton iliako anemo tu sotiri apo to xaxano

    ReplyDelete
  160. @ Darkchilde

    Δεν θα μπω στον κοπο να το ψαξω :(. Ειδα αποτελεσματα, ενας απο τους σημαντικοτερους ανθρωπους στην ζωη μου ζει και μονο αυτο με νοιαζει. Αν οντως ειναι φουμαρα, ειλικρινα δεν με νοιαζει.
    Και δεν χρειαζεται τωρα να αρχισουμε συζητηση μεσω διαδικτυου. Εγω απλως ηθελα να πω στον Mikeius οτι εχει λαθος (κατα την γνωμη μου) και το ειπα.

    ReplyDelete
  161. γιαμα γιαμα γιαμαα χαχα μεγαλη των μπατσψν σχολη χαχα

    ReplyDelete
  162. Γαμησες γι αλλη μια φορα.
    Μονο μια σημειωση. Υπαρχει ενα θεμα με τις φαρμακοβιομηχανιες στο θεμα της τιμης. Οπως εγινε ας πουμε με τις τωρινες "γριππες" που μονο ενα συγκεκριμενο αντιγριππικο που κανει 50€ κτλ κτλ. Βεβαια σε καμια περιπτωση ομως δν παω στο αλλο ακρο των βοτανων και τις μαλακιες.
    και παλι respect

    ReplyDelete
  163. εχω βαρεθει να βλεπω ολα τα κομμεντς να προσπαθουν να αντιγραψουν το στυλ του μικε η να βρουν ορτθογραφικα λαθη (οχ θεε μου..) με κρυφο καημο να τους δωσει λιγο σημασια...η δεν ξερω γω τι...ελεος απλα διαβαστε το αρθρο,κλαστε στα γελια και αφηστε τις ψευτοκαφριλες...

    ReplyDelete
  164. Oreo arthro, tha gelousa an den mou thimize oti ehoume mono mia zoi pou apla etihe na simvi kai molis teliosi tha teliosi kai i iparksi mas =(

    ReplyDelete
  165. 1) Μην νιώθετε όλοι την ανάγκη να βρίζετε τόσο πολύ. Δεν βοηθάει σε κάτι το επιχείρημα σας και αν μιλάτε έτσι συνέχεια μάλλον θα έχετε κάποιο κοινωνικό πρόβλημα. Ο mike το πετυχαίνει τουλάχιστον, και όταν τα χώνει σε κάποιον-ους, τότε οι βρισιές ταιριάζουν γιατί όλοι μας τα ίδια σκεφτόμαστε και απλά δεν τα είχαμε εκφράσει ποτέ έτσι. Τώρα να βάλει ο άλλος 9 λέξεις στην σειρά που περιέχουν 8 φορές την λέξη μαλάκας, 9 το πρόθεμα γαμο- και άλλες 5 κάποια παράγωγη του "χέζω" για να βρίσει τον άλλο ανώνυμο...ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ, ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙΑ (Οι κακές συνήθεις κόβονται δύσκολα εντάξει? Γαμηθείτε τώρα)
    2)Όσο και να κάνουμε ότι μας την σπάει, ελάτε πείτε το... Το ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ όταν κάποιοι τσακώνονται εδώ!!!! Είναι απλά γελοίο! Κλαίμε όλοι οι άλλοι από τα γέλια, συνεχίστε!
    3)Μιχάλη, ο κρυφός συνειρμός, σοβαρά τώρα ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα XD Απλά νομίζω αποφάσισες να μην το γράψεις, ακόμα τουλάχιστον, γιατι θα είναι απλά "Unleash all the fire and the flames and the fury of hell" (ναι ναι μπλα dragonforce μπλα μπλα firewind) και ίσως να μην είναι ώρα ακόμα...
    Αυτά και θα σου ευχόμουν να μην ξαναγράψεις αν αυτό σημαίνει ότι θα φτιάχναμε σαν άνθρωποι, αλλά αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ, οπότε... Καλή έμπνευση υποθέτω. Post soon man, να γελάμε!!!

    ReplyDelete
  166. Ρε Mike, τι κρυφα μηνυματα και γιατι και πως ζουν αναμεσα μας μου λες τωρα;; Αμα ηθελα κρυφα μηνυματα θα πηγαινα και θα διαβαζα Λιακοπουλο. Anyway, το μονο αρθρο που δεν μου αρεσε, οχι μονο γιατι δεν συμφωνω στα περισσοτερα αλλα και γιατι η επιχειρηματολογια σου ηταν ελλειπης. Τωρα θα μου πεις στα αρχιδια σου και εγω για να σε προλαβω θα σου πω καθρεφτακι!

    ReplyDelete
  167. Ρε μάγκες αν πήγε ή δεν πήγε ο άνθρωπος στη σελήνη
    κάνει καμιά διαφορά στην καθημερινότητά μου γιά τα διαβάζω βερεσέ;

    ReplyDelete
  168. Ρε μαλάκα,το πώς τα καταφέρνεις να με τοποθετείς απόλυτα σε κάθε post σου είναι αξιοπερίεργο...Εντάξει,δεν συμφωνούμε σε όλα,αλλά ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΕ ΠΟΘΩ.

    ReplyDelete
  169. @mythomania:
    Είναι σατιρική η e-e-e.gr γαμώ το φελέκι μου...Έλεος.
    Παρ'ολ'αυτά ο Γκιόλβας ήταν και είναι ρησπέκτ.

    ReplyDelete
  170. Μην ξεχνάτε τους λεξάριθμους μαλάκες! Μας έχουν πρήξει τ' αρχίδια (και τα πρόβατα οι καταναλωτές τσιμπάνε, τι ζωα ρε πούστη μου)

    ReplyDelete
  171. auto to video, kai oi synexeies tou, apantane sto 8ema tis prwtis proselinwsis... opoios exei xrono,(pou fantazomai polloi edw pera) rixte mia matia...

    http://www.youtube.com/watch?v=kEJrtw4kHQQ

    ReplyDelete
  172. Κάποιος-οι έχουν καιρό να πηδήξουν και είναι εμφανές... Συγγνώμη αν γίνομε δυσάρεστη αλλά
    Κάποτε θεωρούσα το blog αυτό πρωτότυπο πλέον με προβληματίζει και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις σωστά;
    1ον)Ποιος έχει δικαίωμα να αποδομεί κατ αυτό και κατά οποιονδήποτε τρόπο το ρομαντισμο που εχει απομείνει-οπού έχει απομείνει-; Α ναι ο mikeius..
    και 2ον)ακόμα δεν κατάλαβα γιατί εδώ μέσα θεοποιούν την αγένεια...

    ReplyDelete
  173. Τα λεξικά στην λέξη ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΣ πρέπει να βάλουν link το blog σου ... :)))))

    ReplyDelete
  174. 10^30 μορια νερου ωκεανος; απο ποτε οι ωκεανοι εχουν ολα κι ολα 7 κυβικα μετρα νερο; ωραια τα λες αλλα καποια λαθακια σου ξεφευγουν

    ReplyDelete
  175. Re mikeius.Den 8a htan pio fucking para3eno an pigenan MONO mia fora sto feggari? -,- Den t paizw oute pio e3ypnos oute tpt..mia skepsh p katevase to 3ero mou einai^^.H opoios mporei n m apadisei dexto mikra m xtikia :)

    ReplyDelete
  176. άσε, έπαθα ένα τεράστιο πολιτισμικό σοκ πρόσφατα μόλις είδα πόσοι άνθρωποι πιστεύουν στο μάτι... Κι έλεγα θα το πει θα το πει 8) και το πες... Όχι ότι γίνεται κάτι έτσι, γιατί η παιδεία του μεγαλύτερου ποσοστού της γης είναι ανάλογη με τη παιδεία που είχε ένα σκλαβάκι στο μεσαίωνα.. Υπερβολή μεν, αλλά τουλάχιστον το σκλαβάκι στο μεσαίωνα είχε όρεξη για να μάθει... Η επιστήμη προχωράει, παρ' όλα αυτά αν δεν πιστεύεις ότι ο πατέρας τους είδε ιπτάμενη μάγισσα γριά σε ένα χωριό, είσαι και προσβλητικός στον πατέρα της.. Τη πουτάνα... Btw, όσοι προσβληθήκατε επειδή το λάδι τη μεγάλη παρασκευή διαλύθηκε επειδή είπε τα μαγικά λόγια η ανιψιά της προγιαγιάς σας απ' τον πόντο που κάνει καλό ξεμάτιασμα, στ' αρχίδια μας, εμείς να δείτε πόσο προσβαλλόμαστε όταν σας φέρνουμε απτές αποδείξεις και μιλάτε με όνειρα... Βλαμμένα.

    ReplyDelete
  177. Anonymous said...
    10^30 μορια νερου ωκεανος; απο ποτε οι ωκεανοι εχουν ολα κι ολα 7 κυβικα μετρα νερο; ωραια τα λες αλλα καποια λαθακια σου ξεφευγουν

    November 14, 2010 7:46 PM

    ...

    Ανώνυμε. Εισαι ηλιθιος. Θα καθομουνα να σου εξηγησω με υπομονη το λαθος σε αυτο που εγραψες, αλλα μου την εσπασες γιατι εισαι ηλιθιος και περηφανος γι αυτο. Οποτε αρκουμαι στο να κανω copy τη βλακεια σου, ουτως ωστε ακομα κι αν καταλαβεις τι βλακεια εγραψες και πας να τη σβησεις, να διατηρηθει για παντα εδω και να τη βλεπουν ολοι.

    Που μου ξεφευγουν και λαθακια, κωλοψωνιο.

    Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  178. 10 ευρώ λένε ότι ο ανώνυμος από πάνω έκανε την "επιστημονική του έρευνα" στο google.

    ReplyDelete
  179. Δεν ειναι θεμα ερευνας. Ακομα και να κανεις τους υπολογισμους με βαση googlo-νουμερα, παλι σωστοι βγαινουν μεσες-ακρες, αρκει να μην εισαι ηλιθιος. Αλλα δυστυχως, ο φιλος μας...

    Μην του το πειτε το λαθος του. Πρώτον, ο εν λογω ηλιθιος ειναι απ' αυτους που καυχιουνται για την βλακεια τους, οποτε ας μην του τη χαλασουμε του παιδιου.

    Δευτερον, εκνευριζομαι με την ηλιθιοτητα κατι τετοιων comments, αλλα το διασκεδαζω κιολας. Ειναι κατι σαν εγγεφαλικο Jackass.

    ReplyDelete
  180. ante perimenoume kainourio arthrooooooooooooooo :)

    ReplyDelete
  181. Σαν ασχολία, με ενδιαφέρουν πολύ οι μύθοι/θρύλοι και η αστική παράδοση. Εχω σπαταλήσει άπειρες ώρες στο Snopes και πραγματικά, αν υπήρχε σαν θέμα θα το σπούδαζα. Ο καθένας με τις ανωμαλίες του...
    Α, χρόνια πολλά αν και ετεροχρονισμένα.

    ReplyDelete
  182. Ξέχασα να πω ότι ξέρω άτομα που πιστεύουν πως το Blair Witch Project και το Paranormal Activity είναι αληθινά. Ντοιοιοιοινγκ!

    ReplyDelete
  183. μαζι σου για τα υπολοιπα, αλλα πως απορριπτεις την ομοιοπαθητικη και τη βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με τους κροκοδειλους που περναν απο κατω μου αυτη τη στιγμη; μιας φιλης μου το παχυ εντερο (η χλωριδα του, whatever) καταστραφηκε απο τις ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ και αναγκαστηκε να κανει ομοιοπαθητικη. τα φαρμακα κανουν κακο πολλες φορες και αφου υπαρχει κι αυτη η λυση για τα οχι και τοσο σοβαρα προβληματα, δεν ειναι ασφαλεστερο;

    ReplyDelete
  184. Ο εαυτός μου!November 15, 2010 at 2:05 PM

    Mikeius said...
    Anonymous said...
    10^30 μορια νερου ωκεανος; απο ποτε οι ωκεανοι εχουν ολα κι ολα 7 κυβικα μετρα νερο; ωραια τα λες αλλα καποια λαθακια σου ξεφευγουν

    November 14, 2010 7:46 PM

    ...

    Ανώνυμε. Εισαι ηλιθιος. Θα καθομουνα να σου εξηγησω με υπομονη το λαθος σε αυτο που εγραψες, αλλα μου την εσπασες γιατι εισαι ηλιθιος και περηφανος γι αυτο. Οποτε αρκουμαι στο να κανω copy τη βλακεια σου, ουτως ωστε ακομα κι αν καταλαβεις τι βλακεια εγραψες και πας να τη σβησεις, να διατηρηθει για παντα εδω και να τη βλεπουν ολοι.

    Που μου ξεφευγουν και λαθακια, κωλοψωνιο.

    Ηλιθιε.

    November 15, 2010 12:27 AM


    --------------------

    Εχμμμμμ, οι ανώνυμοι σχολιαστές δεν έχουν δυνανότητα διαγραφής των σχολίων τους. Οπότε σβήσε το δικό σου όσο είναι καιρός!!! Άντε, σβήσε και το δικό μου μαζί!

    ReplyDelete
  185. Μάλιστα έχουμε και λέμε. Παίρνετε μία κατσαρόλα, βάζετε μέσα όλο την ημιμάθεια, την οργή και την μαλακία σας, ανακατεύετε μέσα εναλλακτικές θεραπείες, ταρό, αστρολογία, δε ξέρω τι, τα κάνετε όλα σούπα, τους χώνετε και μπόλικο πιπεράκι οργής και έχουμε όντως το καλύτερο ελληνικό blog που αντιπροσωπεύει απόλυτα το είδος του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ. Ό,τι πιο βλακώδες έχω διαβάσει τη τελευταία δεκαετία.

    ReplyDelete
  186. "ο εαυτος μου", αστο. Οσο και να τονιζεις το λαθος μου περι δυνατοτητας διαγραφης των σχολιων, δε μπορεις να αποσπασεις την προσοχη απο τη μαλακια που ξεφουρνισες πιο πανω. Γι αυτο αλλωστε και δεν αναφερθηκες καθολου στο περιεχομενο της, ουτε καν ειχες την αξιοπρεπεια να πεις ενα "ουπς. Οντως μαλακια ρε φιλε. Γραψε ακυρο".

    Οποτε ας ξαναδουμε τη μαλακια σου σε replay, ετσι για να γελασουμε παλι.

    Εγω γραφω:
    Μερικά από αυτά περηφανεύονται ότι έχουν "διάλυση 30c". Αυτό μεταφράζεται σε "1 μόριο ενεργής ουσίας διαλυμένο σε 10 εις την 30ή μόρια νερού", πράγμα που δεν μπορείς να πετύχεις ούτε ρίχνοντας κυριολεκτικά μια σταγόνα στον ωκεανό!

    κι εσυ καταλαβαινεις:
    ο ωκεανος εχει 10 εις την 30η μορια, δηλαδη 7 κυβικα μετρα νερο. εκανες λαθακι mikeius!

    XAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXA!

    ReplyDelete
  187. pantws sxetika me ta zwdia...einai vasismena panw sthn astronomia pou den einai amelhtea episthmh...twra an lene asunarthsies h oxi...e mallon lene...no one is the same...alla to oti kapoia xarakthristika uparxoun se an8rwpous genhmenous se kapoies hmeromhnies uparxoun.Alliws einai na eisai 1 mhna kai na dagkwneis thn psolh sou apo to kruo kai allo psuxologiko trauma 8a sou vgalei kai allo an 8a eisai 1 mhna kai 8a liwneis apo ton poustohlio...thats what i mean

    ReplyDelete
  188. Αχ,έλεος ρε Ανώνυμε των 1:33! Ρε Mikeius,πες κάτι! Αυτή είναι η χειρότερη και πιο συνηθισμένη κατηγορία των αστρόπληκτων:

    Δεν πιστεύω στα ζώδια ΡΕ,ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά!!!

    Πρέπει να το έχω ακούσει και 200 φορές στη ζωή μου!!!

    ReplyDelete
  189. Mike εγραψες:

    Οταν λεμε ομως "στοιχεια" εννοουμε θετικα στοιχεια. Αποδειξεις δηλαδη ΥΠΕΡ της θεωριας σου και οχι μονο "τρυπες" που μπορει να βρηκες στην mainstream θεωρια. Επομενως, στη συγκεκριμενη περιπτωση χρειαζεσαι πολλες φωτογραφιες η βιντεο που να δειχνουν την κατασκευη των σκηνικων, τα γυρισματα των ψευτικων προσεληνωσεων, καθως και μαρτυριες απο ηθοποιους, συνεργεια, κατασκευαστες μακετων, οπερατερ, κυβερνητικους πρακτορες, μελη της ΝΑΣΑ. Με αλλα λογια, χρειαζεσαι τις αντιστοιχες ενδειξεις που παρεχει η ΝΑΣΑ για δεκαετιες υπερ της. Τελος, χρειαζεσαι μια εναλλακτικη εξηγηση γιατι η τοποθεσια προσεληνωσης μπορει απο το 1969 να ανακλασει λειζερ που στελνουμε απ' τη Γη πισω στην πηγη του χωρις να εχει τοποθετηθει ρετροανακλαστηρας ή καποια αλλη τεχνητη κατασκευη.

    Κοινως, ΣΚΑΣΕ!

    ---------------

    Συμφωνω εν μερη, απλα ειναι λογικο να υπαρχουν απειρα ντοκυμαντερ και απειρες αποδειξεις απο τη ΝΑΣΑ μιας και αυτη ξεκινησε την συνωμοσια(αν προφανως θεωρησουμε οτι ειναι συνωμοσια). Το να βρεις εσυ ο ιδιος αποδειξεις και μαρτυριες τοσο αντρανταχτες, για ενα γεγονος που συνεβει τοσα χρονια πριν και το εχουν πιστεψει τοσα ατομα ειναι πολυ δυσκολο. Γιατι προφανως οποιος ξεκιναει κατι τετοιο καλυπτει τα νοτα του και σιγα σιγα οταν ολος ο κοσμος το πιστευει, γινεται "αξιωμα". Δηλαδη φωτογραφιες,βιντεο κλπ που ακριβως να βρεις? Το να βρεις τρυπες στην θεωρια ειναι η μονη λυση.

    Εδω ατομα πιστευουν ακομα οτι το χτυπηα τον διδυμων πυργων το εκανε ο Μπιν Λαντεν, τι λεμε τωρα.

    ReplyDelete
  190. Oi apopseis tou mikeius se polla themata mporei na fainonte lathos se pollous,opws kai se emena,alla o tropos pou tis parousiazei einai toso exupnos xioumoristika,pou uperkaluptei tuxon kavlokefaliasi i apla agnoia.

    PS: File johnny drama,polu fovamai oti pragmati o arthrografos nomizei oti o bin landen kai kamia 15ria ualokatharistes epitethikan stous didumous purgous...

    ReplyDelete
  191. na ti pezi pramatika!!!!! SYNOMOSIA!!!!!

    http://www.fridge.gr/zb/10098/biotech-conspiracy/

    ReplyDelete
  192. -Ναι ανεβήκαμε στη Σελήνη με το διαστημόπλοιο μας, και τραβήξαμε και φωτογραφίες και έχουμε και βίντεο και έχουμε συλλέξει και δείγματα από τη Σελήνη και ακόμα και οι ορκισμένοι εχθροί μας οι Σοβιετικοί που δε θα ήθελαν τίποτε περισσότερο από το να μας διαψεύσουν και να μας βουλώσουν, ακόμα κι αυτοί όταν μελέτησαν τα επιστημονικά στοιχεία, και όχι μόνο τρεις φωτογραφίες που βγάλαμε στο παρασκήνιο, παραδέχτηκαν την ήττα τους και μας συνεχάρρησαν για το επιστημονικό μας επίτευγμα.

    -Μισό λεπτό, η σημαία που τσαλακώσατε για να χωρέσει σε ένα κονσερβοκούτι για να μη πιάνει χώρο μοιάζει σα να κυμματίζει έτσι όπως τη ξεδιπλώσατε και στηρίξατε στα πρόχειρα. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΡΑ ΔΕ ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ!!! OMGWTFBBQ!!!!11!!!!1!!!!1!...

    -Εεε, όχι πήγαμε, υπάρχουν επιστημονικές μετρήσεις που δε θα μπορούσαμε να βγάλουμε αλλιώς και-

    -ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΑΛΑΛΑΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ!
    ----------------------------------------
    Βασικά αυτό είναι το ρεζουμέ.

    ReplyDelete
  193. Μα για να γραψει κάποιος την άποψή του πρέπει να περάσει πρώτα απ'τη NASA για πληροφορίες??? Ή γουστάρεται το ύφος του μαλάκα που γράφει ή όχι. Αν έχετε κάτι εύστοχο να πείτε κάντε το αν όχι σκάστε!! Και να πω στον ηλίθιο που νομίζει ότι γάμησε με τα ζώδια οτι πολλές φορές αφήνουμε έναν μαλάκα να πει ότι παπαρια έχει στο κεφάλι του, μια και τον έχουμε κόψει από πάνω μέχρι κάτω, η υπομονή μας έχει τελειώσει για κάποιον έξυπνο και έτσι κ αλλιώς πρέπει να γαμηθούμε για να ισιώσουν οι τρισανώμαλες ορμόνες μας οπότε απλά ήταν στη μέση μέση!!!

    ReplyDelete
  194. sorry paidia exw kai egw na pw kati...
    xwris na prokeite na 3anagrapsw edw...kai genika den diavazw se afto to site..apla to postare enas filos sto fb....aftos o filos m einai opws esy...stenomyallos..esy loipon prepei na gamhseis...na hremhseis ligo..den lew oti pistevw se tipota apo ola afta pou aneferes..alla den lew kai oti den pistevw..o ka8e an8rwpos pistevei afta pou 8ewrei swsta gia keinon..esy vgaineis k vrizeis k krazeis dhmosia kai xwris pragmatika kanenan logo...s ta xoun pri3ei pou lene gia e3wghinous klp..mhn asxoleise re file..den 8a gineis kapoios me afto pou egrapses..oso wraia kai an noiw8eis pragmatika eisai allos enas aplos an8rwpos..anyway..relax...kai opws les k sy 3ypna..esy 3ypna..kai ase tous allous..

    ReplyDelete
  195. apo kei.... kai ... pera... to na prospatheis... na metapeiseis kapoion.... den einai... kako.... asxeta an to kanw... ereistika i oxi.... episis.... den xreiazetai na breis.... dikaiologia... gia poio logo... etyxe na diabaseis... to blog...........mou... den se pareksigw..... telos..... stamata.. na grafeis.. etsi.... exoume.. kanonika simeia stiksis... gia kapoio logo... blammene...

    ReplyDelete
  196. Oson afora tin enallaktiki iatriki psilo-pswlareis gt dn psaxtikes arketa.Dn xreiazetai px na kopseis tsagia kai frapedes gia na pareis omoiopathitika.
    Episis kala gamisame tis arrwsties me ta farmaka pou se kaulwnoune alla dn pauei o anthrwpos na nai filargyros k na goustarei na vgazei lefta oso pio eukola ginetai.Paradeigma: Goustaroun oi giatroi/viomixanies na poulane perissotera farmaka - Pairnei o kathe malakoviolis adiviotika me to tsouvali, akoma k gia ena aplo kryologima.Etsi se ligo kairo tha psofame san ta psaria gt tha xoume kanei anthektika ious vaktiria k loipes mlkies.
    Skepsou esy o idios toso misanthrwpos ontas, an isoun farmakoviomixania, an tha se noiaze na parexeis pamftina ta farmaka sou i antithetws akriva wste na xeis kerdos.Katse psakse ligo posa farmaka exoun egkrithei apton EOF, kai meta apo ligo aposyrthikan logw ipsilou vathmou epikindinotitas/parenergeiwn?Auta ta farmaka akrivws einai gia ta opoia "exoun kanei gamise ta xronia oloklira ereunes" kai giauto einai k ariva.
    Arxidia ereunes re psile!!
    (ennoeitai pws goustarw k gw kata t alla tin 'dytiki iatriki'. alla opou bainei xrima sti mesi esw kaxypoptos)

    ReplyDelete
  197. Καλη η ιδεα ενος αναγνωστη να πουμε για urban legends που εχουμε ακουσει κατα καιρους. Ομολογω οτι αυτο με τον κολυμβητη στο δασος μου εκανε εντυπωση.
    Προσωπικα θυμαμαι μια ιστορια για εναν που κανει μπαντζι τζαμπινγκ, και απο κατω εχει πισινα. Καθως πεφτει και μπαινει στο νερο, βλεπει ενα χρυσο ρολοι στον πατο της πισινας και το βαζει στο χερι του
    Μετα αλλη πολυ καλη για τυπο που καθεται σε παραθυρο αεροπλανου και περναει αλλο αεροπλανο απο διπλα. Αυτος μπανιζει γκομενακι στο αλλο αεροπλανο και της γραφει το τηλεφωνο του στο τζαμι με το χνωτο. Οταν κατεβαινει απ το αεροπλανο η γκομενα του τηλεφωνει και τη γαμαει σ ενα ξενοδοχειο του αεροδρομιου
    Δε θα αναφερω αυτη με το τσιγαρο, το σκουλαρικι και το μηχανακι, φανταζομαι οι περισσοτεροι θα την εχουν ακουσει, θα πω ομως για την αλλη που καποιοι κομαντος κανουν αποβαση σε τουρκικο φυλακιο και τους σκοτωνουν ολους και τους παιρνουν τα αφτια σουβενιρ. Η πλακα με τη συγκεκριμενη ειναι οτι καποια φορα ειχα γνωρισει ενα τουρκο και με διαβεβαιωσε οτι η ιδια ιστορια υπαρχει και στην τουρκια αλλα αναποδα (δηλαδη αυτοι παιρνουν τα αφτια τροπαιο κ οχι εμεις)

    Αλεξ

    ReplyDelete
  198. Ο εαυτός μου!November 17, 2010 at 11:01 AM

    Και μου το έλεγε το ωροσκόπιό μου: "Καβουρογαμώσαυρος: Προσέξτε τις αψιμαχίες με αγνώστους, ειδικά όσους υπεροπτικά νομίζουν πως γνωρίζουν τα πάντα, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι πως μόνο εσύ τα ξέρετε όλα".

    ReplyDelete
  199. kai diladi re vlaxo mike esena toso poly se eniakse gia ton wkeano kai tis malakies pou se eipe o allos o mpaglamas kai asxolhthikes toso mazi tou?
    kai siga thn apanthsara pou tou edwses tou ekanes ti mapa kreas ti na se pw.
    eisai megalos traxanas makari na se pathsei autokinhto

    ReplyDelete