Thursday, November 4, 2010

Το χειρότερο είδος ταινίας

Πολύς κόσμος θα βιαστεί να μου πει ότι μια ταινία δεν πρέπει να κρίνεται ως μέλος ενός συγκεκριμένου genre, αλλά ως μια μοναδική χιονονιφάδα στο απαλό χειμωνιάτικο τοπίο. ΨΟΦΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΕ! Η κατηγοριοποίηση και οι ταμπέλες, εκτός από προσωπική μου ειδικότητα, είναι και μια πολύ καλή μέθοδος αποφυγής κινηματογραφικών πατατών που καραδοκούν να στερήσουν ανεπιστρεπτί δύο ώρες από τη ζωή μου. Το επίμαχο είδος δεν είναι ούτε οι γκρίζες Σκανδιναβο-κουλτουρίλες, ούτε οι ελληνικές φεμινιστικο-σεξο-κομεντί με ονόματα φαγητών για τίτλο, ούτε τα σίκουελ που βιάζουν την αρχική ταινία, ούτε καν οι άμυαλες περιπέτειες που έχουν περισσότερες εκρήξεις κι από τη επιφάνεια του ήλιου. Τουλάχιστον όλες αυτές οι ταινίες σου προκαλούν ΚΑΠΟΙΟ συναίσθημα. Συνήθως είναι εκνευρισμός και οργή, αλλά έστω κι αυτό τις γράφει για λίγο στη μνήμη σου. Όχι κύριοι. Αναφέρομαι σε κάτι πολύ χειρότερο. Τις ζευγαρο-δρασο-κομεντί.

Η συνταγή του αταίριαστου ζευγαριού, που τη μια στιγμή ξεκατινιάζονται και την επόμενη πηδιόνται λες και έχουν και οι δύο το σύνδρομο του τύπου απ' το Memento, υπήρχε από παλιά. Όλοι γνωρίζαμε το κλισέ και όλοι το μισούσαμε. Η ένεση με στοιχεία δράσης έγινε κάπου στα 80s, όταν βγήκε εκείνη η μαλακία με τον Michael Douglas και μια ξανθιά γκρούπι των Whitesnake που κυνηγούσαν ένα διαμάντι στο Νείλο. Τα υπόλοιπα ήταν απλά θέμα εφαρμογής του τύπου. O άντρας είναι μυστικός πράκτορας που στον ελεύθερό του χρόνο τρώει Chuck Norris γαρνιρισμένο με σάλτσα Jack Bauer. Η γυναίκα είναι μια χαζογκόμενα που δεν μπορεί να βρει ούτε το μουνί της, πόσο μάλλον το επάγγελμα που ασκεί ο άντρας της τα τελευταία 20 χρόνια γάμου. Τελικά οι μάσκες πέφτουν όταν μια "job" του συζύγου πάει στραβά και καταλήγει να τους κυνηγάει η μισή Κόζα Νόστρα. Το ζευγάρι περνάει κρίση εμπιστοσύνης για περίπου ενάμισι λεπτό ή όσο τέλος πάντων διαρκέσει το θλιβερό μοντάζ υπό τις μπαλάντες ΘΡΥΛΙΚΩΝ συγκροτημάτων όπως οι Plain White T's και οι Hoobastank. Στο τέλος όμως ενώνει τις δυνάμεις του για να πάει την ταινία δράσης 58 χρόνια πίσω, με μια ηλίθια τελική μάχη όπου σπάνε 4 τζαμαρίες, ανατινάζονται 2,5 αυτοκίνητα και η γυναίκα χτυπάει έναν λακέ του αρχικακού στο κεφάλι με τηγάνι ή τον κλωτσάει στ' αρχίδια φορώντας ψηλοτάκουνο.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟ-ΙΔΙΕΣ!!!

Αυτές οι ταινίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης γιατί πολύ απλά δεν έχουν κοινό. Κανένας δεν βγαίνει απ' το σπίτι του με αρχικό σκοπό να δει τον Σαϊεντολόγο Καναπεδοπηδηχτή και την Ξερακιανή με το στόμα της Μαρινέλλας να τρέχουν χέρι-χέρι. Ο μόνος λόγος που υπάρχουν οι ζευγαρο-δρασο-κομεντί είναι για να συμβιβάζονται τα ζευγάρια που πηγαίνουν στα multiplex. Η γυναίκα θέλει να δει το "Ευαισθησία και Εμμηνόπαυση" και ο άντρας θέλει να δει το "Μεταλλαγμένα Ζόμπι-Δεινόσαυροι με Βυζιά στο Διάστημα". Οπότε αναγκαστικά, πάνε και βλέπουν ένα είδος που συνδυάζει ταινία δράσης, κωμωδία και αισθηματική ταινία και τελικά καταφέρνει να μην είναι τίποτα απ' τις τρεις. Χάρη στα μαλακοζεύγαρα της Δυτικής κοινωνίας έχουμε μια επιχείρηση που στην ουσία βγάζει κέρδος με το να μας πουλάει ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Τουλάχιστον οι χοντρές κουράδες όπως το Transformers 2 σου δίνουν μια ευκαιρία να τις μισήσεις. Καταλαβαίνω το Hollywood, κάπως πρέπει να βγάλουν κι αυτοί οι αθρώποι την κοκαΐνη τους. Αλλά οι ζευγαρο-δρασο-κομεντί είναι σαν ένας πίνακας σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ένα ασημί Hyundai Accent ή ένα πιάτο νερόβραστο τραχανά. Κοινώς, ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ!

108 comments:

  1. Πολύ καλό! Συμφωνώ πάρα πολύ!

    ReplyDelete
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
    Α! Και τελευταία παράγραφος, 3η σειρά.

    ReplyDelete
  3. Οι 661 από τους 666 που θα σχολιάσουν αυτήν την ανάρτηση, βλέπουν αυτές τις ταινίες. Ε, ψιτ εσείς, δεν βρέχει, σας φτύνουν...

    ReplyDelete
  4. Ο πίνακας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όλα τα λεφτά.

    ReplyDelete
  5. malakia pantos pou to hits counter metraei kai ta refresh. Pio xrisima thatan ta unique views.

    ReplyDelete
  6. Πολύ καλή προσέγγιση του θέματος, με μια διευκρίνιση- το hyundai είναι άσπρο...

    ReplyDelete
  7. http://www.youtube.com/watch?v=E1BKDaFiOjI&feature=related
    MONO

    ReplyDelete
  8. xalaro se vriskw. pernas kala ston strato e? vismaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. "ΨΟΦΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΕ!" μισανθρωπε :Ρ, αλλα οπως και να το κανεις, και ο πολυ κοσμος να πεθανει παλι γεματο φλωρο-αμερι-γαλλο-καιπαειλεγοντας-κανακια θα ειμαστε...

    ReplyDelete
  10. poso dikio exeis re mike ????????

    pethana sto gelio

    Η γυναίκα θέλει να δει το "Ευαισθησία και Εμμηνόπαυση" και ο άντρας θέλει να δει το "Μεταλλαγμένα Ζόμπι-Δεινόσαυροι με Βυζιά στο Διάστημα"

    ReplyDelete
  11. PES TA XRYSTOPSWME!!!!kane kai kati na vgaineis pio syxna mayra matia kanoume na doume kainoyrio post

    ReplyDelete
  12. egw pantws klaiw ta 6,5 euro pou edwsa proxtes gia th malakia ton amerikano.
    den paizetai auth h tainia.
    mexri to prwto 20lepto nomiza pws eblepa charly chaplin, xwris hxo.

    ReplyDelete
  13. ade parapanw post mpas kai gelasei to xeilaki mas

    ReplyDelete
  14. skopia - aggareia mageiriwn - kathariotites toualetas. pou xronos gia arthro......

    ReplyDelete
  15. Όμορφος. Διακρίνω και αναβάθμιση με fbμαλακιούλες. Καλύτερα από τα δικά μου τα δικά σου :(


    Τέσπα, άντε να αποστρατευτείς να δούμε τίποτα γαμάτο.

    ReplyDelete
  16. Πολύ χαλαρό και συμβιβασμένο σε βρίσκω.. Περίμενα κάτι πολύ πιπεράτο...

    ReplyDelete
  17. Συμφωνώ με τον από πάνω, Mikeius τι έπαθες, έχασες την έμπνευσή σου? Ευελπιστώ πως όχι, γιατί οι ταινίες που περιγράφεις σηκώνανε άλλες 3 παραγράφους να χύνουν μάνες στο νερό.

    Πέρα από αυτό, ό,τι έγραψες γαμάει και δέρνει ακόμα και τους καντηλανάφτηδες του 4ου νεκροταφείου Ορεστιάδας. Keep it up dude!

    ReplyDelete
  18. Απολύθηκες ή όχι ακόμα? Άντε μας έχεις 1 μήνα με το ίδιο άρθρο!

    ReplyDelete
  19. σε όλη την ιστορία του σινεμα, ΜΙΑ είναι η ταινιάρα με "ζευγάρι" δολοφόνων: Léon.

    ReplyDelete
  20. Επιτέλους νέα δόση μίσους γαμώ το κεφάλι σου! Τελευταία όμως κάτι Πλιατσικαίους βλέπω, κάτι Χόλιγουντ, κάτι Ενρίκηδες, και αναρωτιέμαι για το τι σας κάνουν εκεί στο στρατό! Τέλος πάντων, για άλλη μια φορά έσπειρες (και θα βγουν ξανά οι κλασικοί μαλάκες να λένε ότι τον τελευταίο καιρό δε γράφεις καλά...)

    ReplyDelete
  21. kapoios piiikraneee tofantaro tofantarooo tooon pikraneee polyy tiririririn!

    ReplyDelete
  22. uparxei kati pou den katalavainw... pou vriskeis thn upomonh na kathese na parakoloutheis kati pou einai stadar pipa, ormonoparagwgikes papares gia gunaikes se klimakthrio kai antres me xwris xeria gia na travane malakia? POU VRISKEIS THN UPOMONH?

    ReplyDelete
  23. 'Χαζογκομενα που δεν βρισκει το μουνι της' ειχε περαση στις ταινιες του 80' 90' το πολυ. Τωρα το παιζουν δυναμικες κ καπατσες, μην σου πω κ πιο μαγκισες απο τον αντρα ηθοποιο, για να γινονται οι ταινιες πιο "ευχαριστες" στο γυναικο-πληθυσμο του σινεμα.
    Για να ανεβαινουν ψυχολογικα.. το κακο ειναι οτι καποιες τα πιστευουν κ νομιζουν οτι τις παιρνει να το παιζουν 'μαγκια' κ στην κανονικη ζωη, στο αυτοκινητο πχ οπου υπαρχουν περιπτωσεις που αν ειχες αντρα απεναντι σου, με αυτα που λεει το στομα της, θα πρεπε να παιξετε ξυλο..

    ReplyDelete
  24. Η Cathleen Turner δε ξερω αν ηταν groupie στους whitesnake ηταν όμως το απολυτο γκομενακι, μετα γουρουνεψε και εγινε ο τρανς μπαμπας του chandler στα φιλαρακια.....πικρα.

    ReplyDelete
  25. an kai milame gia tainies kai oxi gia tv series, exo na prostheso (thymiso) kati psyxologika traumata tou stul autos, auti kai ta mystiria - (an kai to soze ligo o tigkas o bruce) kathos kai....TAYROS ME TOXOTI (GIANNIS VOUROS + i amimiti PEGGY STATHAKOPOULOU). oxi gia na xeroume

    ReplyDelete
  26. Nice! Πραγματικά παίζει όλοι οι τυπάδες που βλέπουν τέτοιες ταινίες χωρίς να ξερνάνε το συκώτι τους να είναι οι ίδιοι τυπάδες που είπες στο προηγούμενο άρθρο σου που πάνε σε "έντεχνες" συναυλίες μπας και σπρώξουν....

    ReplyDelete
  27. ΟΚ,έτσι κι αλλιώς φαντάζομαι ότι όποιος πάει να δει αυτή την ταινία ξέρει πια τι θα δει. Αλλά για μένα χειρότερο είδος ταινίας ειναι οι γαμωκοινωνικές του κώλου, πχ ηλίθιες γκόμενες που στα 40 τους δεν ευχαριστιούνται πια με τίποτα στην τέλεια γαμωζωή τους και το ρίχνουν στο διαλογισμό, παλιμπαιδισμό, πιλατες κλπ... βλέπε eat,pray,love , sex and the city ans so on....

    ReplyDelete
  28. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mikeius is back! syntomo to ar8raki re gmt, alla wraio - alla 2 mhnes?

    ReplyDelete
  29. Liga logia gia ton traxana....

    ReplyDelete
  30. Μεταλλαγμένα Ζόμπι-Δεινόσαυροι με Βυζιά στο Διάστημα xaaxxaxaxaxaxaxaxaxa nai re!! aftoi eimaste!!!

    ReplyDelete
  31. Μέτριο. Μας έχεις κακομάθει σε καλύτερα. Τελείωνε με τον γαμωστρατό...

    ReplyDelete
  32. Είναι που όλες οι ταινίες είναι πια αποστειρωμένες και politically correct.

    Θα έχεις τα πιστολίδια σου κύριε, αλλά ο πιστολαδόρος θα είνια γαμώ τα καλά αμερικανάκια με λίγη κακή τύχη στην εφηβεία του ή του τη φέρανε και δεν έχει κανένα κόμπλεξ και τύψεις κτλ που σκοτώνει περισσότερο και από τον καρκίνο.

    Και η γκόμενα ξέρει τη θέση της στη σύγχρονη κοινωνία, έχοντας ισορροπ'ήσει καριέρα/οιστρογόνα και την βρίσκει με τον "Ράμπο σε απόγνωση".

    Και επειδή κανείς δεν θέλει να είναι μόνος του σε περίοδο κρίσης, κοτσάρουμε ένα λάβ στόρυ αιωνίου πάθους εν μέσω ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με τη Γιάκουζα.

    Γιατί ο πιστολαδόρος μας είναι ΩΡΙΜΟΣ και ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, και δεν ενδιαφέρεται απλώς για περιστασιακά γαμησάκια, μια χαρά οικογενειάρχης δηλαδή!

    Σαν μακαρονάδα της Βέφας: Βάζουμε το πιστολιδάκι, προσθέτουμε λίγη σχεσούλα και σεξαπηλάκι και ανακατεύουμε.

    Καλά ξεράσματα

    ReplyDelete
  33. Perimena kati kalitero kai megalitero meta apo apousia sxedon 2 minwn apo to blog....ante pote teleiwneis me ton strato????

    ReplyDelete
  34. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΑΜΑΡΙΣΜΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ)
    Η λογικη ειναι ενα δυτικο τερας,..

    (Εξαιρουνται οι ψηφοφοροι Πασοκ και Νεας Δημοκρατιας που εχουν μια μοναδικη ευκαιρια να φτιαξουν το γκρουπ ΔΝΤ για το προσεχες καρναβαλι της Πατρας και να καουν στο λιμανι μαζι με τον καρναβαλο...Κυριακη θα ειναι παλι....εναλλακτικα μπορουν να απεχουν απο αυτες τις εκλογες...Τι θα λεγατε για ενα τριημερακι... )

    Αν δεν εχεις περιοδο (females) η δεν αφηνεις μουστακι (males and females) ΤΡΑΒΑ ΨΗΦΙΣΕ.
    Αν το κανεις πεισε τον εαυτο σου ,που τις υπολοιπες μερες του χρονου ειναι ενα τεραστιο αυταρχικο εγω που καταναλωνει στρατοκαζανα μακαρονια με κιμα,κοιτοντας τον Σκαρμουτσο να φλαμπαρει ,αντιθετα απο τους νομους της φυσης στο γουοκ του, την συνειδηση σου γαρνιροντας την με τις καραμελωμενες γοητευτικες τριχες απο το μουσι του,ενω κατι τετοιες μερες γινεται ενα γατακι που νιαουριζει γργρ-τι-θα-αλλαξει-γργρ,πως παιρνεις μια σοβαρη αποφαση.

    Ειχες μεχρι σημερα PERIPOU1457 μερες για τριημερα ΠΣΚ,ΔΤΤ,ΠΠΣ σε καθε δυνατο συνδυασμο αναλογα με τις εθνικες αργιες ,την δουλεια σου και τα βιτσια του προισταμενου (sic)(τα δυο τελευταια ειναι δυο διαφορετικα πραγματα στον ιδιωτικο τομεα).Πιστεψε το λοιπον πως το μεταλλαγμενο τριημερο ΔΝΤ απο το ΓΑΠtravel.com θα προσομοιαζει σε τουριστικο πακετο του ετους 1459 (Μεσαιωνας) και η ζωη παλι με το εθνοσωτηριο 1459 θα μοιαζει (Σκεψου πως το 1459 ηταν η παρακμη του Μεσαιωνα αρα διπλο το χτυπημα).

    Αν παλι ξερεις πως τα Γιαννενα θα αλλαξουν ριζικα προσωπο με αποστραγγισμο της λιμνης και κρεμασμενα βατραχια παντου μετα την Κυριακη η ο κολλητος σου ο Κωστας πουλαει το σπιτι στην Ραφηνα γιατι μετακομιζει στην αλλοδαπη οποτε ενα αρνι σουβλα με ρ'ακες,Dan Auerbach και playstation τοχουμε η τελευταια στις οχθες της λιμνης Παραμασου στα Κατω Φερετραλωνα ανθιζει η μεγαλυτερη μπαμια του κοσμου με 600dots per pixel ητοι πλουσιο ωραιο πυκνο χρωμα.,και ξεραινεται μετα απο τεσσερα λεπτα αφου ανοιξει τα γαλανα της ματια μαζευοντας οτι φως υπαρχει,τοτε δεν μπορω να βρω επιχειρηματα να αλλαξω την γνωμη σου και.....
    ....Καλη τυχη....

    for the clopyrights . BILL.

    ReplyDelete
  35. Μεγαλε. Δεν γελαμε. Το "random" στυλακι σου ειναι το χιουμορ του τεμπελη. Βρωμας. Ψοφα.

    ReplyDelete
  36. mpravo malaka nomizeis oti eisai toso eksypnos pou o kontos tha se afhnei na grafeis pou kai pou sto blog tou... ilithie... den entypwsiazeis kanenan :)

    ReplyDelete
  37. esu anaphre pou postares to eklogiko spammarisma-paralhrhma, 8elw na sou euxh8w skata ston tafo ths manoulas s p pe8ane meta apo ton biasmo p upesth apo ordh uruk hai.. ti sxesh exei gamw thn mpanagia sou to blog me thn malakia pou postares? to ka8e ti exei ton katallhlo xrono k topo gia na ginei.. ena megalo ANTE GAMHSOU sufiliarh k se sena k ston ka8e malaka pou xrhsimopoiei to idio malakismeno humour san k tou logou s.. gia na mh sxoliasw to periexomeno perissotero 8a arkestw se auto: GAMW TO MOUNI THS NEKRHS, SAPIAS MANOULAS SOU

    ReplyDelete
  38. mike s ola simfnwnoume ektos apo tous transformers .. m aytous megalwsame ksekola asxeta an h tainia htan metria ...

    ReplyDelete
  39. Καλά στα λένε ανώνυμε κομμουνιστή.

    Σταμάτα και πήγαινε να μοιράσεις κανα φυλλάδιο του κόμματος.

    +1

    ReplyDelete
  40. Η αλήθεια είναι πως παραδέχομαι ότι βλέπω αυτές τις ταινίες αλλά από την άλλη όταν έχεις δει τις πρώτες 3 σελίδες με torrents από το Piratebay σε ταινίες, κάποια στιγμή βλέπεις και καμία τέτοια για να περάσει η ώρα :Ρ
    οι ατάκες σου είναι πραγματικά ελεινές αλλά αν δεν έγραφες και αυτές δεν θα διάβαζα το γαμημένο blog σου...
    συνέχισε να γράφεις :Ρ

    ReplyDelete
  41. den enthousiastika...mono se kapoion p den se exei ksanadiavasei mporei na aresei to kainourgio postaki!mas exeis synithisei se poly pio megala ekspypna prwtotypa kai genika se pio gamata posts kai exw thn entypwsh pws teleytaia exeis xasei ligo th fantasia sou...elpizw otan apolytheis na epistrepsei o palios kalos mikeius p kopaniomoun apo ta gelia me ts atakes tou!

    ReplyDelete
  42. o ανωνυμος κομμουνιστης του ALEXWELLFUCKED...Ω,τα γαμημενα κουρασμενα ματια σου ALEXWELLFUCKED...
    Τα εισαγωγικα """" δυο και δυο spare ,τα παιρνετε τα τοποθετειτε ακτινωτα και αγκιστρωνετε τα μουνια των μαναδων σας ωστε να μιλησουν επιτελους απο κοντα για τις θλιβερες περιπτωσεις των κακομοιρεων υιων τους που τους ηθελαν χριστιανους δημοσιους υπαλληλους και φασιστες και τους βγηκαν αθεοι ιδιωτικοι υπαλληλοι but still φασιστες... που γελανε παρα μονο μπηγοντας τα δαχτυλα τους στα δικα τους σκατα(Α "" να και αλλα εισαγωγικα spare αν θελετε να συμμετεχετε στην κουβεντα των μαναδων σας).σκατα στον ουρανο σας...κρυφτειτε.

    ReplyDelete
  43. Pou ypireteis re karagiozh skatovisma ?

    ReplyDelete
  44. pros ton anwnumo kommounisth.. traba gamhsou mwrh kourada tou stalin.. edw einai blog asxeto me politika, mhn postareis tis malakies pou bgazeis apo ton kwlo s.. PSOFA KOMMATOSKULO KAI ESU KAI OLOI OI KNITES, PSEUTOEPANASTATES TOU KWLOU, GAMWOPPORTOUNISTES

    ReplyDelete
  45. Σκατοταινιες του κερατα ειναι.Τα μεσημερια της Κυριακης στο Star ειναι ασχημη αναμνηση τελικα.

    ReplyDelete
  46. Σωπα ρε...θυμηθηκες οτι εχεις και blog??

    ReplyDelete
  47. Wraio arthro. Thelw na se dw na sxoliazeis pussy-whiped adres pou anagkazontai na doun tainies sex and the city me tin yposxesi na tsiboukothoun! Keep it uuuuuup :D

    ReplyDelete
  48. malaka miky meious h empneysh sou exei sterepsei apo kairo twra.den kserw an ftaei o stratos h kati allo alla an einai na synexiseis etsi kalytera pane pe8ane giati poly exeis malakwsei teleytaia.o laos dipsaei gia aima!!!
    y.g. mazi me ton pinaka,to huyndai kai ton traxana vale kai ta teleytaia post pou exeis kanei.kai meta valta ola mazi ston pato sou

    ReplyDelete
  49. eimai o monos poy pisteyei oti oi oikogeneiakes komodies einai makran to xeirotero eidos?gia toys idioys logoys,apey8hnontai se oloys,den pei8oyn kanena...

    ReplyDelete
  50. ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΑΜΑΡΙΣΜΑ
    me tetoio yfos kai tetoio ''humor'' mono gia ekpompi sto MAD kaneis ante gia kamia diafimisi MOLTO..
    tespa .. apa3iw kai klanw
    gamiesai , psofa

    ( mike²)

    ReplyDelete
  51. Αυτό με τον τραχανά να το πάρεις πίσω αχρείε!

    ReplyDelete
  52. Oxi re pousti!
    Toso kairo eixes na postareis kai postares Diamanti alla poly mikro!

    aaax!

    Klein,elpizo na teleioses apo strato kai keep em coming.

    Eyaisthisia kai Emmhnopaysh. OXI RE MALAKA!!! AHAHAHAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  53. Perimenei o kosmos me ti psoli sto sagoni ena mina kai emfanizeis auti tin arxidia??Xekola to gamokefalo sou..

    ReplyDelete
  54. aporo pos antexeis kai sunexizeis na grafeis me olo auto to prixopoutsi pou sou kanoune me ta malakismena tous coments. pragmatika... sunexise na mas kaneis na gelame ligo parapano se auth th gamozoh kai niose kala me autous pou se ektimoun. ty

    ReplyDelete
  55. DILADI EKANES 2 MINES GIA NA GRAPSEIS AFTO???I MIA APOGOITEFSI META TIN ALLI ESI FILE!K ST GRAFO AFTO OS ENA APO TOUS MEGALITEROUS THAVMASTES SOU SINCE THE BEGINNING!
    ETSI OPOS PAS ST TELOS THA KATEVEIS K ESI STIS EKLOGES.TUTUTUT

    ReplyDelete
  56. mike ypothetw oti meta to deytero post pou ekanes sti zwi sou, vgikan ki elegan oti den einai toso kalo oso ta proigoumena e...?

    ReplyDelete
  57. Sostos. Mike thelo na pethanoun osoi trone gourmet fagito mporeis na kaneis kati gi auto?

    ReplyDelete
  58. Hahahahaha. Symfono re file me mia eksairesi. To Bird on a Wire exei poly plaka kai opote to petyxaino to parakoloutho mexri telous.

    ReplyDelete
  59. Kai na skefteis oti to Mr. & Mrs.Smith to eida me ti giagia mou kai ti mana mou....ts ts ts, exo ksepesei.

    ReplyDelete
  60. aloha...malaka den paizesai k na fantasteis xtes to ksetryposa to block k diavasa ola ta fetina s posts..pios to gamaei ayton ton madoxx, kalos einai alla humor apo paidikes zwgrafies kserei na kanei k h kounela ksaderfi m sto xorio. tss tss ksepesmos...tespa keep the pwning on man. paw na vrw serpantines na giortasw thn anakalipsi mou

    ReplyDelete
  61. "Μεταλλαγμένα Ζόμπι-Δεινόσαυροι με Βυζιά στο Διάστημα". POSO MA POSO GAMATH TAINIA 8a htan an ontws yphrxe???? steile thn idea ston michael bay.

    -random fat guy

    ReplyDelete
  62. Gamw ti mana pou sas gennise merikous. An dipsate gia aima kai perimenete kati kalutero ante gami8eite. Se prwti fasi kaneis den noiazete an to vriskete gamato i mia kourada. Tin eidame oloi istoria. VGALTE TA GAMIMENA KEFALIA APO TON KWLO SAS MOUNOPANA.

    ReplyDelete
  63. ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΩΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ;
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΟΥΟΥΟΥ...

    ReplyDelete
  64. Μμμ.. Κι αν το σενάριο είναι καλό; Αν το ζευγάρι έχει χημεία; Αν;
    Αν επιλέξεις απλά να πας στην δίπλα αίθουσα που παίζει τους Βυζόσαυρους;

    ReplyDelete
  65. ένας πίνακας σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ένα ασημί Hyundai Accent ή ένα πιάτο νερόβραστο τραχανά. Κοινώς, ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ! lollllll??? Pragmatika re file...Proskunw...Kai palikaria arakste ligo me tis manes...katantate emetikoi...apla EMETIKOI...to gamw thn mana sou paizetai na exei grafei se coomments perissoteres fores ap to "malaka" as poume..Kai gia na prolabw apo twra thn apanthsh nai nai kserw kserw mou gamate thn mana..ok...

    ReplyDelete
  66. merikes tainies mou spane ta neura. Genika sou thn spaei katholou pou exeis flwrous anagnwstes?

    ReplyDelete
  67. Twria diavasa kai kapoies apo tis malakies pou postaroun merikoi ws comments. Egw xairomai idiaiterws pou asxolhse kai me thn 7h texnh.
    o 2010 6:03 AM

    ReplyDelete
  68. αμα μπορω να περιγραψω τη κατασταση με τα comments σε μια λεξη αυτη θα ταν:

    omGNomIZo0TiTrOll@RoSToIntERn3tskEim3kePOLiCoOlroFlMao

    ReplyDelete
  69. όχι!!!
    Πιστεύω πως οι χειρότερες ταινίες είναι remake ή sequel
    από θρίλερ.

    ReplyDelete
  70. OOOOOXI TRANSFORMERS 2 !!!!!!!!1!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OOOOOOOOXIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!

    WTF?! o xristos k h mana tou!
    poios diaolos amolhse auto miasma stis o8ones???!!!
    epeidh h megan fox eplene me magio th ferrari tou michael bay k autos kaulwne, eprepe na gyrisei 2 tainies panw ths k na 3odeutoun tosa ekatomyria gia kati pou sthn kalyterh prokalei vlavh sta matia k sth xeiroterh vlavh ston egkefalo???!!!!

    istories ths palaias dia8hkhs se replay!!!
    (vl. salwmh)

    katalaves?! k meta tous ftaine ta thepiratebay...
    who's the criminal now, you muthafuckin' sons of bitches???!!!

    etsi pou paw, sto telos 8a katalh3w sthn psyxo8erapeia!
    akoma den mporw na synel8w apo tote pou eida auto to aisxos, auth thn kataforh prosvolh ths h8ikhs, logikhs k ais8htikhs!!!
    k malista ston kinhmatografo!!! (ti malakas 8e' mou!)

    epishs, se auto to shmeio 8ymh8hka pou eixa dei to trailer auths ths tainias(?) sto youtube k ta grafika, h analush k h poiothta eikonas gamousan k meta thn eida sto cinema k arxisa ta xristokanthlogamwstauridia!
    PWS 8A DEI3EIS FULL DIGITAL TAINIA PANW SE PANI RE KARAGKIOZH???!!!
    ginetai tosh fasaria na ginoun ta grafika kk na epe3ergastei h eikona k na ginoun ola se digital morfh k meta pas k to pernas se film k ta akyrwneis ola?????!!!!!!

    NA PAS NA GAMH8EIS!!!

    APAITW EDW K TWRA full HD LED 1050 intswn SE OLES TIS KINHMATOGRAFIKES AI8OUSES!!!!

    k pws 8a ginei auto? ma fysika dinontas ta xrhmata pou petane gia na gyrizoun ahdies san to transformers 2!

    oso gia to an ginetai: http://www.hitechreview.com/uploads/2009/09/Cowboys_stadium_television_screen.jpg

    8a elega "god bless the japanese people!!!"
    alla eimai a8eos k epishs oloi gnwrizoun oti oi giapwnezoi den exoun psyxh,
    opote 8a arkestw sto "mitsubishi gamnhses!"

    --over and out--

    pankoo

    ReplyDelete
  71. re paidia as mou ekshghsei kapoios kati.. aytos o shinobi den htan pou evrize synexeia edw mesa gia manes klp? gt exw diavasei ola ta keimena tou mikeius alla kai sxolia... kai ton vlepw mia zwh na sxoliazei monos tou sa to malaka xwris na tou dinei kaneis shmasia... exw mperdeytei....

    ReplyDelete
  72. telika edw mesa oloi osoi grafete comments eiste klassikoi auananospasarxides pou perimenete me aneleita refresh pote tha grapsei tin epomenh malakia tou to xazoamerikanaki o miky maous gia na travate ta vuzia sas metaksu sas kai na kanete ton poutso sas sfentona vlepontas parallilatsontes sto youjizz.Oiktra anthrwpakia enos katwterou theou sas lupamai kai xunw olo to genealogiko sas dentro

    ReplyDelete
  73. ΕΛΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΟΥ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΚΡΥΦΟΠΑΠΑΡΟΛΑΓΝΕ

    ReplyDelete
  74. Paidia min akouw malakies... O traxanas ta spaei!

    ReplyDelete
  75. Το γαμμημένο γράγεται με 2 μ, μπάσταρδε.

    ReplyDelete
  76. dude don't get me wrong. Μια χαρά στηρίζεις τη γνώμη σου. Φαίνεται οτι έχεις τη δυνατότητα να αναπτύσεις τα επιχειρήματα σου. Όμως, νομίζω οτι οι hoobastank και οι Plain White T'S για κάποιους όντως είναι, αν όχι θρυλικά, καλά συγροτήματα και σίγουρα θα είχες κάποια άλλη γνώμη αν είχες την δυνατότητα να τους ακούσεις live. Ακόμα, οι ταινίες αυτές μπορεί εσένα να μην σου αρέσουν, αλλά για κάποια ζευγάρια ΜΠΟΡΕΙ να αποτελούν τη μέση λύση και κατά συνέπεια να είναι κάτι χαρούμενο και θετικό. Να περνάς όμορφα!!

    ReplyDelete
  77. Προετοιμάζομαι για άπειρο κράξιμο και δηλώνω ότι το Mr & Ms Smith το ξαναβλέπω άνετα...Μη σου πω και πολλές φορές. Περιττό να πω ότι προτιμώ γλυκοτσουτσουνιές από μαλακίες τύπου Expandables, δηλαδή αποτυχημένη αντροπεριπέτεια.
    Ενας ένας το βρίσιμο παιδιά...

    ReplyDelete
  78. "mitsos said...

    Perimenei o kosmos me ti psoli sto sagoni ena mina kai emfanizeis auti tin arxidia??Xekola to gamokefalo sou.."

    να μιλάς για τον εαυτό σου μήτσε.....εγω περιμένω με την ψολή στο παντελόνι....


    σε αυτόν που δεν του άρεσε ο αμερικάνος, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ηλιθιε, αμα είχε 150 εκρήξεις και ευτυχισμένο τέλος κόβω πούτσο οτι θα σου άρεσε.....ειναι μακράν η καλύτερη ταινία του clooney και όποιος διαφωνεί είναι για τον πούτσο, τέλος.-

    στούς υπόλοιπους που περιμένανε κατι καλύτερο απο τον ψαρά: μππρρρρρρ νααααααα τσκ τσκ, ψόφος

    ReplyDelete
  79. ΤΙ ΛΕ ΡΕ???
    ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΙΚΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ??
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ.

    Το ξερουμε οτι ειστε προβατα κ οτι ανυπομονειτε, αλλα βαριεμαι να προσπαθειτε να βριζετε σαν αυτον κ ακομα πιο ακυρα.

    ReplyDelete
  80. Anonymous said...
    telika edw mesa oloi osoi grafete comments eiste klassikoi auananospasarxides pou perimenete me aneleita refresh pote tha grapsei tin epomenh malakia tou to xazoamerikanaki o miky maous gia na travate ta vuzia sas metaksu sas kai na kanete ton poutso sas sfentona vlepontas parallilatsontes sto youjizz.Oiktra anthrwpakia enos katwterou theou sas lupamai kai xunw olo to genealogiko sas dentro



    Ενω εσυ είσαι διαφορετικός απο εμάς, είσαι πολύ ξεχωριστός, το καταλαβαίνω απο τα λόγια σου, δεν είσαι ο κλασσικός αυνανοσπασαρχίδας, είσαι ο επαναστάτης αυνανοσπασαρχίδας, με το δάκτυλο στον κώλο και δερμάτινο γάντι στο άλλο χέρι ξεχωρίζεις απο εμάς.
    Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείς οτι σου αρέσει το blog, μην προσπαθείς να ξεγελάσεις τον εαυτό σου (εμάς δεν μας ξεγελάς), δεν μου αρέσουν οι φαντασιώσεις σου όμως.. πως θα μπορούσαμε να τραβάμε τα βυζιά μας και να καυλώνουμε σε αυτό το blog μόνο εσύ το ξέρεις.
    ....Μόλις με ειδοποιούν απο το κοντρόλ οτι ο μέσος άνδρας συνήθως έχει ενα tab ανοιχτό σε τσοντοσελίδα όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και όταν διαβάζει τον mike!
    Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό......αλλά, αν τώρα εσυ για να δείς ενα γαμησάκι πρέπει να σβήσεις τα φώτα, να ανάψεις κεριά και αρωματικά στικάκια και να βάλεις ky jelly στον κώλο....τοτε καταλαβαίνω οτι την βλέπεις αλλιώς την "πράξη" του να δείς πορνό και πάω πάσο.

    ω μέγα σπασαρχίδη και περήφανε αυνάνα ενός ανώτερου φανταστικού φίλου, λυπήσου τον εαυτό σου τώρα και μετά ψόφα!

    ReplyDelete
  81. ω είσαι γκέι έχω πια σιγουρευτεί!

    ReplyDelete
  82. "ΨΟΦΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΕ!"
    αυθορμητο,ειλικρινες και hillarious!!!



    xaxaaxaxaaxaxaxa

    ReplyDelete
  83. Καλα ρε σιχαμενοι. Δεν μπορειτε να βρειτε ενα ζευγαρι αρχιδια,η τοσο δα φιλοτιμο, να μπειτε με το ονοματακι σας, και να βαλετε την αποψη σας κατω ομορφα και περιποιημενα? Αυτες οι ψυχαναλυσεις απο το διαδιχτυο δινουν και παιρνουν να πουμε και σπανε αρχιδια. " Σε χτυπαγε ο πατερας σου οταν ησουν μωρο, η μανα σου ητανε πουτανα, θελεις να εισαι διαφορετικος, θελεις να το παιξεις επαναστατης, εισαι κρυφο-γκει, εχεις καταπιεσμενη απωθημενη διπολικη, σχιζοειδη, υπομανιακου τυπου ιδεοψυχαναγκαστικη ναρκισσιστικη οριακη αποπροσωποιηση". Γεια σας ρε Freud του ιντερνετ. Γιατι αμεσως ολοι πρεπει να περνατε σε ad hominem και να απαντατε στο προσωπο αντι στο επιχειρημα?Αυτο το εχω παρατηρησει σε ολες τις εκφανσεις της ανθρωπινης διαδιχτυακης επικοινωνιας. Βλεπετε τον αλλο οτι κοβει το λαιμο του να βαλει μια σεβαστη επιχειρηματολογια κατω και πολλοι απλα το προσπερνανε ετσι αοριστα και αυθαιρετα και η απαντηση που τους βγαινει ειναι " εμ.....εισαι πουστης". Η ελευθερια λογου δυστυχως ειναι υπερτιμημενη. Μπες σαν ανθρωπος και βαλε επιχειρηματα , τοσο δυσκολο ειναι ρε γαμωτο?

    Επισης οταν ημουνα στρατο εγω ειχα περιπου 12-14 ωρες ελευθεριας την εβδομαδα. Σιγα μην σας εκανα την χαρη να σας γραφω και blog :P. Οταν καποιος βγει με διανυχτερευση η πρωτη του εννοια ειναι να φαει ενα φαι της προκοπης, να δει και να πηδηξει την γκομενα του, να ριξει κανενα υπνακο η αν ειναι Σαββατο να βγει να τα σπασει ολα. Ο χι να μου εχετε και παραπονα επειδη η πρωτη εννοια του blogger δεν εισαστε εσεις....

    ReplyDelete
  84. τουλάχιστον ο τραχανάς βοηθάει στην αναρωση από το κρυολόγημα.

    ReplyDelete
  85. Δεν κατάλαβα δηλαδή, τι εχει το Hyundai Accent? Και ποιος εισαι εσύ που θα το κρίνει αυτο?

    ReplyDelete
  86. ola kala! O traxanas omws gamaei!

    ReplyDelete
  87. hahahahahha o apo panw anonumos ta phre epeidh exei hyundai.hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahaahahahahhaahahha!

    ReplyDelete
  88. Η γυναίκα θέλει να δει το "Ευαισθησία και Εμμηνόπαυση" και ο άντρας θέλει να δει το "Μεταλλαγμένα Ζόμπι-Δεινόσαυροι με Βυζιά στο Διάστημα". Kala den uparxeis!!! Polu gelio!!!

    ReplyDelete
  89. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!EPIC!!!!!!χεστηκα απο το γελιο...και μολις διαβασα και το "Η γυναίκα θέλει να δει το "Ευαισθησία και Εμμηνόπαυση" και ο άντρας θέλει να δει το "Μεταλλαγμένα Ζόμπι-Δεινόσαυροι με Βυζιά στο Διάστημα"το σκατο που ειχε φυγει εχεσε και αυτο!!!!!αλλa ρε φιλε τι εχει το hyundai accent???150 χιλιαδες χιλιομετρα και ακομα παταω τους τενεκεδες κομποστας(κομποστα ο οδηγος) βλεπε saxo kai rallye....Παναγιωτης.....

    ReplyDelete
  90. kala gitati oloi apo katw sta sxolia prospathoun na adigrayoun to xioumor sou?
    katadaei kourastiko

    ReplyDelete
  91. " Ευαισθησια και Εμμηνοπαυση" χαχαχαχα!!! πω ρε μαλακα που τα σκεφτεσαι αυτα???? ηθελα να 'ξερα τι επικρατει στο μυαλο σου......

    ReplyDelete
  92. ti tha ginei filos tha grapseis kana arthtraki i tha t xanapoume apo to 2011????ok eipame stratos-stratos alla t parakanes...

    ReplyDelete
  93. Καταπληκτικό ποστ. Προς το τέλος δε, ποίηση σπάνιας ευαισθησίας που οι κατεστημένοι κωλόγεροι δεν καταλαβαίνουν μία.
    Συνέχααααα

    ReplyDelete
  94. xtypa ena arthro re mixalio na goustarei o laos

    ReplyDelete
  95. file sagapaw apla....milas opws milaw egw ka8e mera ...

    ReplyDelete
  96. ο μικεους πέθανε στο στρατο,μου το πε ενας φίλος του

    ReplyDelete
  97. ο τραχανας ειναι ωραιος

    ReplyDelete
  98. to mr and mrs smith mou areke :P
    Kai h Kathleen Turner den htan groopie ton whitesnake. :)

    ReplyDelete
  99. to ashmi Hyundai Accent gamhmeno tipota..? ma giati?

    ReplyDelete
  100. Δεν σε χαλάει η Angelina Jolie στο Mr & Mrs Smith όμως...

    ReplyDelete
  101. Xaxaaxaxa!Θεός!
    Μου δωσες ιδέα για αφιέρωμα στο Filmboy.gr!!!

    Καλά,εκεί δεν θα πέσει και τόσο κράξιμο,είμαστε ψιλοσεμνοί βλέπεις!
    Αν θες τσέκαρε το μία και πες γνώμη.
    Δεν ξέρω τι ταινίες βλέπεις,αλλά γενικά αφορά πολλά είδη.

    Σε λίγο καιρό θα τους ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στα Evil Dead.
    Άλλο ένα που παίζει να το κάνουν remake(χαχα,κράξε και για remake σε κανά άρθρο!,γαμώ τον Χριστό τους με αυτά.Παίζει να κάνουν remake ακόμα και τα Gremlins.Ναι βάλτε και την Παπαρήγα να πρωταγωνιστεί...).

    ReplyDelete