Friday, April 9, 2010

Faeenamalaka Chat Room και νέα πολιτική στα σχόλια

Όπως θα διαπιστώσατε, πλέον τα comments στο faeenamalaka είναι moderated. Ο λόγος είναι αποκλειστικά για να ξαναγίνει το blog παλέψιμο και να κυριαρχούν τα σχόλια με θέμα το άρθρο ή το πόσο αντιγράφω τον Maddox. Όποιος πιστεύει ότι με το να κάνω moderate τα σχόλια παραβιάζω τις αρχές μου, μάλλον έτρεφε αυταπάτες ότι ΕΧΩ αρχές.

Μην ανησυχείτε πάντως. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κάνετε αντίλογο στα άρθρα, να θαυμάζετε και να φθονείτε την ιδιοφυΐα μου, να με βρίζετε αλύπητα και να κάνετε απέλπιδες πλην απίστευτα αστείες προσπάθειες ψυχογράφησής μου. Προς το παρόν, αν ισχύουν όσα λέτε, είμαι μισογύνης, αγάμητος, χοντρός, κακοποιημένος στο γυμνάσιο, μεταλάς, πρώην μεταλάς και νυν χιπχοπάς, πρώην μεταλάς και νυν μπιτάκιας, καταπιεσμένος, λιγούρης, πούστης, ψυχασθενής με Tourette 's, συναισθησία, φροϋδικά συμπλέγματα και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι να απαριθμήσω. Αυτά τα σχόλια θα συνεχιστούν μια χαρά.

Τα σχόλια που θα φιλτράρονται είναι το ηλίθιο τσατάκι που κάνετε μεταξύ σας για το ποιανού η μάνα γαμιέται και ποιανού ξεσκίζεται. Αυτά μπορείτε να τα κάνετε στο chat room που έβαλα δεξιά, κάτω από το "Ποιος είμαι...".

Το comment section θα είναι πλέον μόνο για σχόλια με αρχίδια και λέγειν, όπως αυτό εδώ, από το "Μωρά στη φωτιά".
Anonymous said...

σε λυπαμαι ρε μαλακα εγω που εχω ενα παιδι στο χωμα ισως κι απο καταρες σαν αυτες που ξερασες με τα δυο τελευταια posts σου πανω που σε ειχα
συμπαθησει παλιο-αρχιδι κλουβιο.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε καραπουστα του κερατα, μονο μια αδερφαρα θα σκεφτοταν ετσι, ακριβως επειδη δεν του σηκωνεται χωρις κωλοδαχτυλο ΦΤΟΥ Σ΅ΟΥ ΡΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΥΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
δεν με ενδιαφερει να με δημοσιευσεις ρε πουστρα μονο να στα γραψω και να τα διαβασεις με νοιαζει
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΤΗ


Χρήστο Καραγιαννιώτη, άντε και γαμήσου, αλλά μπράβο σου για το καλό παράδειγμα.


Credits: MeSoCool, guttersnipe, Nickthegreek13 για τη βοήθεια στο στήσιμο του chatroom.

220 comments:

  1. πρώτος;
    πάω να συμπληρώσω κάνα joker.

    έτσι έτσι, εγώ μαζί σου.

    ReplyDelete
  2. επιτελους μιχαλη να πουμε και εμεις καμια γνωμη γιατι ετσι κανενας δεν μπορουσε να πει τιποτα εκτος απο αυτους που βριζοντουσαν μεταξυ τους...

    ReplyDelete
  3. αςτους να λένε.εσύ μη σταματάς να γράφεις.

    ReplyDelete
  4. χαχα ωραιος !

    ReplyDelete
  5. έχουμε συγκεκριμένη ώρα που αρχίζουμε το βρισίδι ή όχι;

    ReplyDelete
  6. kane kana post kai ase tis malakies

    ReplyDelete
  7. nai re arthro se megethos grammatoshmou

    ReplyDelete
  8. που είναι οι παλιές καλές εποχές που διάβαζα 3 μέρες σχόλια για κάθε άρθρο;
    άρθρο δίχως σχόλια ίσον άντρας χωρίς μουστάκι.

    ReplyDelete
  9. mikeuis vgazontas ta comment xanei olo sxedon to noima to blog sou. nai apanta ta klasika sou: den exo arxes kai den me noiazei ena blog einai.. eisai provlepsimos pleon kai gia ton poutso!!
    Prosopika pistevo den eixes ti na grapseis kai les den kano ena blog ta comments kai na grapso kai ena arthro sxetika mauto!! Fantasou oti pio palia den se enoiazan comments kai teoia se enoiaze aplos na grapseis arthro kai eleges kati kai gelousame twra pleon to paizeis kakos kai krazeis genika. I "misanthropia" sou distixos ekselixthike se misanthropia (xoris dialitika) kai auto den einai kalo!! Makari na katalabeis ti ennow kai na vreis ton palio kalo eauto sou. Apopsi mou panta oti leo!!

    ReplyDelete
  10. άρθρο δίχως σχόλια ίσον άντρας χωρίς μουστάκι
    exei to apeiro dikio!!

    ReplyDelete
  11. Na pw kai egw thn malakia moy mike sta paparia moy kai na kopseis ta comments sta paparia moy kai an brizontai sta paparia moy kai an bazeis kwlodoaxtylo ston kolo soy kai ton perneis apo alogo kane oti thes ba le kai fwtia paliojekoliarh sto blog pali sthn poytsa moy emena me niazei na diabazw kamia malakia na perna h wra moy kai as pethanei kai h mana soy xestika!!!!! kariolh.

    ReplyDelete
  12. pros tous 2 anonimus/ili8ius apo pano:
    re vlamena afou ehei sholia to ar8ro ti adras horis moustaki kai paparies??

    pros mikeius:
    re ama xanargisis toso na grayis ar8ro 8a se apagago kai 8a se valo brosta se mia tv pou 8a paizei non-stop bala apo ti delta katigoria prota8limatos kenias bas kai katalaveis oti apaito ar8ra proi mesimeri vradi KA8E mera..ili8ie!(klise malakia gia na klisi omorfa to comment mou.)

    ReplyDelete
  13. simfonw me to paloukari apo panw.Re mike mhn trelenese,kai grapse kana arthro na goustaroume.
    gamiolh

    ReplyDelete
  14. μονο οι πουστηδες εχουν μουστακι την σημερον ημερα...so stfu

    ReplyDelete
  15. Καποια θεματα δεν ειναι για χλευη κ για χαβαλε... ο Χρηστος Καραγιαννιωτης εχει χασει παιδι αν καταλαβες καλα Μικε. Παραδεξου το λαθος σου κ ασε τα υπολοιπα καραγκιοζιλικια. Τοσα θεματα μπορεις να βρεις κ ασε τις μαγκιες. Κανενας μας δεν θα ηθελε να βρεθει καποτε στην θεση του κ το ξερεις.

    ΑΜΚ

    ReplyDelete
  16. Μπράβο ρε ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. 20 comments διαβάζονται κουτσά στραβά ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ. 230 δεν ανοίγονται κάν ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΒΡΩΜΟΜΠΙΝΤΕ.

    Παραδειγματίστηκα σωστά ή όχι (μη σου γαμήσω);

    ReplyDelete
  17. Καλιο αργα παρα ποτε τενεκε!

    ReplyDelete
  18. οποιος εχει παιδι να κανει ενα βημα μπροστα...
    που πας ρε Καραγιαννιωτη;

    ReplyDelete
  19. Επιτέλους!

    Σε παλαιότερο άρθρο είχα προτείνει να έβγαζες το Anonymous ακριβώς επειδή νόμιζα ότι δεν είχες όρεξη και κουράγια για moderate ...και έφαγα γαμωμάνισμα!

    Τέλος πάντων. Το πήρα απόφαση να ξεκινήσω κι' εγώ ένα blog. Ζήλεψα - θέλω κι' εγώ να μου λένε πόσο άσχημα αντιγράφω εσένα, τον Maddox, τον Carlin, τον Λαζόπουλο και τον Παύλο Χαϊκάλη.

    Όταν θα είναι έτοιμο θα σου πω, άμα θες να περάσεις...


    (Όποιος γράψει "Well, στ' αρχίδια μας το blog σου" ή κάτι παρεμφερές, τον μπαίρνει)

    ReplyDelete
  20. Ο Χρηστος Καραγιαννιωτης δεν εχει χασει παιδι, απλα ηθελε να δωσει εμφαση στο οτι ειναι αντιθετος με αυτο που ειπε ο Mikeius, φαινεται απο το πως μπινελικωνει, ετσι μπινελικωνουν τα γυμνασιοπαιδα που μολις εμαθαν καινουριες λεξουλες, οχι οι πατεραδες που εχουν θαψει καποιο παιδι τους.

    Ρε Mikeius βγαλε κανα αλλο post, καθε μερα μπαινω αλλα τιποτα τοσο καιρο.

    ReplyDelete
  21. amk opws AMKA ?ti les mwre stoke kai si...to provlma pou ethixe me orhotato tropo o mike 8a katsume na to krinume ws malakia epeidh enas typas petaei to proswpiko to dromeno,,,,
    swpa re file...

    ReplyDelete
  22. Ζήτω οι μισάνθρωποι ξερόλες που διατηρούν μπλόγκια...
    Mein Gott! Quelle décadence....

    ReplyDelete
  23. Καλα ΑΜΚ ομως κανεις δεν διαβαζει αυτο το μπλογκ για παρηγορια στις δυσκολες ωρες της ζωης του, δεν ειναι κλασσικο γλυκαναλατο μπλογκ σε στυλ ημερολογιου για να βρεις τις αδερφες ψυχες που εχουν νιωσει οπως ενιωσες εσυ, δεν ειναι καν ενα τυπικο ενημερωτικο/δημοσιογραφικου στυλ μπλογκ...Ειναι μια παπαρια για να χαλαρωνεις και να γελας με παπαριες και ενα εργαλειο για να δειχνεις στις χαζες γκομενες πως εισαι και καλα ψαγμενος και βρισκεις underground μπλογκ για να γελας με καποιον που παει να κανει το να λεει μαλακιες επαγγελμα!!!! Αφου και ο ιδιος ο συγγραφεας αμα δει φωτογραφιες απο bludgeoned παιδια στην Ουλαν-Μπατορ θα συνοφρυωθει για 5 λεπτα μινιμουμ. Τωρα ενταξει αν ετυχε καποιος αναγνωστης να ειχε μια τοσο ακραια εμπειρια/τραγωδια ας μην προβαλλει το πενθος του με σχολια στο ιντερνετ...


    Υ.Γ.: Το παραπανω σχολιο δεν ειχε κανενα απολυτως σκοπο ή νοημα αλλα επειδη το βιντεο που θελω να δω ειναι streaming επρεπε να περιμενω και επειδη εχω καιρο να γραψω, παρτετο.

    ReplyDelete
  24. Οταν μεγαλωσω θελω να γινω Mikeus. Για ενα καλυτερο αυριο

    ReplyDelete
  25. Ρε χαλαρωστε λιγο, που ξερετε αν ο μαλακας ο μιχαλακης εχει χρονο για να σκεφτεται και να γραφει συνεχεια....δεν του δινει ζωη το μπλοκ...

    Μιχαλακη, αμα δεν εχεις εμπνευση καλυτερα γραψε κατι στα αρχιδια σου, ηλιθιε.

    ReplyDelete
  26. +1 στον φίλο ΑΜΚ απο πάνω. Προφανώς και απο τα λεγομενά σου πιστεύεις παιδια=σκατά και οι γονείς χειρότεροι αλλα δεν είναι όλα ασπρόμαυρα. Ίσως μια μέρα καταλάβεις πόσο χοντρά ήταν αυτά που είπες.

    ReplyDelete
  27. να ρωτησω τωρα κι εγω κατι? εφοσον αρχες δεν εχεις, οπως θες να πιστευουμε, και στ' αρχιδια σου μας γραφεις, τοτε γιατι εκανες ολοκληρο post για να εξηγησεις τι ειδους comments σβηνεις και το γιατι? σβηστα εκει να παν στο διαβολο και μην κλαιγεσαι για το ποσο μπορει να σε εχουμε παρεξηγησει.

    ReplyDelete
  28. χοντρέ,αγαμητε μαλακοκαύλη κ.λ.π "φίλε" μας δεν διαφωνώ επι της αρχής μαζί σου αλλά δεν μπορώ να μην υποψιαστώ οτι η μασονική στοά στην οποία ανήκεις σου επέβαλλε τα μέτρα αυτά ωστε ο λαουτζίκος να χάσει τα ψήγματα απύθμενης σοφίας του shinobi που ο εν λόγω πρόσφερε αφιλοκερδώς.ΚΑΤΩ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ/ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ SHINOBI

    ReplyDelete
  29. Ρε παιδιά και εγώ αισθάνομαι άσχημα για τον πωστονλενε που έχασε παιδί αλλά επιτρέψτε μου να πω και σε όλους εσας που τον υποστηρίζετε:

    Είστε υποκριτές και μουνόπανα. Αν σε αυτό το blog όπου θίγονται θρησκείες, οικογένειες, έθνη, ράτσες, οι μαναδες στα comments και ακόμα περισσότερο η νοημοσύνη μας έβγαινε ο καθένας και το έπαιζε θιγμένος, απαιτούσε συγγνώμες και επικαλούνταν το αέναο δίκαιο (α ρε σκατόμπι).. θα το κλείναμε το μαγαζί και θα πηγαίναμε να βάψουμε νύχια.

    To μπλόγκ έχει σάτυρα, έχει γέλιο και -άποψη μου- όποιος πιστεύει οτι ο Mikeius θα χτύπαγε τη γκομενα του με το αμάξι επίτηδες γιατί γκαστρώθηκε είναι μεγάλο κωλόζωο. Βγάλτε τις τρόμπες απο τις κωλάρες σας.

    ReplyDelete
  30. Είμαστε όλοι χοντροί και κακοποιημένοιApril 10, 2010 at 2:44 AM

    θα το γραψω εν συντομια και επωνυμα πλεον μπας και το εκρινεις..
    αν εισαι αυτο που θες να νομιζεις οτι εισαι γτ μιξοκλαιγεσαι και δεν κανεις απλα ο,τι γουσταρεις με τα γαμημενα τα comments σου?

    ReplyDelete
  31. γαμω το μουνι που σε πεταξε κωλομπαρα πουτσανθρωπε της νιοτης. Χαζομαλακα πουτανιαρη που σε εδερνε ο καριολος πατερας σου με την πουτσινη την βιτσα. ποιος γαμαει τα comments απο τα παραπαιδια που διαβαζουν τις τσιμπουκιες σου? κυτζανοπουστα εσυ και το adminιλικι σου κωλομπινεδιαρη ρουφιανατε που σου χει βλαχικο ψολι σε καθε τρυπα αδεια. το κωλομεταλ και τα πουτσοπανια με τα ασπρα σπορτεξ και μαλλι μουνοτριχα. ξεκολιαρη τσιμπουκομπεμπε κατηργησε τα comments με τον καθε αρχιδαμη να ποσταρει πορδιλικια. ψωναρα κουραδατη παλιοτρυπιδοτε

    ReplyDelete
  32. Λατρεύω τα άρθρα σου. Αλλά ακόμα πιο πολύ λατρεύω τα σχόλια όλων αυτών που νομίζουν ότι γράφουν στην Sportday μετά το ντέρμπυ των αιωνίων. Keep it up peeps (Y)

    ReplyDelete
  33. ΕΙΚΟΣΤΟΣ-ΕΝΑΤΟΣ-ΡΕΕΕ! \m/

    "μισογύνη, αγάμητε, χοντρέ, κακοποιημένε στο γυμνάσιο, μεταλά, πρώην μεταλά και νυν χιπχοπά, πρώην μεταλά και νυν μπιτάκια, καταπιεσμένε, λιγούρη, πούστη, ψυχασθενή με Tourette's, συναισθησία, φροϋδικά συμπλέγματα και πολλά άλλα" αναμένουμε άρθρο που θα ξεπερνάει σε μέγεθος το γραμματόσημο.

    Cheers.

    ReplyDelete
  34. vasika den kserw eimai teza pita laspi kai 8a afhsw mia malakia etsi giati mu gamietai o ihsus xristulis mixalio sthn karaputsaklara su oloi ase tus keliotes na su lene tis xaksaidologies kai vara misanr8wpia sto full aaa twra pu mu ton 8ymisa paw na anapsw ena keraki

    ReplyDelete
  35. ηταν χοντρα αλλα ηταν απλα λογια. οποιος δεν εχει το στομαχακι να μην τα διαβαζει.

    δηλαδη ενταξ ειναι καλο να μην κοροιδευεις τον καθε καραπαναγιωτη στα μουτρα του γιατι αυτο ειναι η αληθινη χοντραδα. Αλλα οταν μπαινει ο καραπαναγιωτης και διαβαζει κατι που δεν του αρεσει, το σωστο ειναι απλα να βγει απο το μπλογκ και να μη διαβαζει πραματα που δεν του αρεσουν οπως κανει καθε μεγαλο παιδι.

    Αυτες οι υστεριες ειναι για τον πουτσο.
    Για καθε πραμα που λεμε, ακομα και γι αυτα που γραφονται καθαρα για shock value και δεν απευθυνονται προσωπικα σε κανεναν, ειναι σιγουρο οτι κατι θα ενοχλησει καποιον.

    Αν δωσουμε το δικαιωμα σ αυτον τον καποιο να λογοκρινει τη μαλακια μας, που τραβαμε τη γραμμη; Δε θα μπορουμε να κραζουμε τη θρησκεια γιατι καποια κωλοτρυπα θρησκευαμενου θα τσουξει. Δε θα μπορουμε να βριζουμε τους ηλιθιους γιατι θα σκασει μια Βουλα Κατρουλιδου και θα αρχισει "ΜΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ" και σιγα σιγα θα μπορουμε να λεμε μονο "πηγα για ψωνια" και θα προσβληθει καποιος που ειναι φτωχος ξερω γω.

    επισης βαλτε το στο κωλομυαλο σας οτι οταν ενας ανθρωπος γραφει κατι που σας σοκαρει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ!

    ReplyDelete
  36. Kala, ειμαι πιτα μεθυσμενος.. Απλα να τσεκαρω αν θα το περασεις στο μοντερεισιο.

    Γαμιεσαι ρε μαλακα!

    ετσι .. ολα μεσα

    ReplyDelete
  37. Mikeus Des messimerianes ekpompes na pareis kamia idea gia arthro. Feed your trolls! Perimename toso kairo gia neo yliko kai mas petas mia xazodilosi. Kserw sta @@ sou alla anyway... gia na sou dwsw kouragio tsiba kai ena bineliki, gamwspite tsiboukolevie p i mana sou gamietai gia ena piato fakes!

    Peace and love (skase arxidi!)

    ReplyDelete
  38. Mwrh loulou, pou avnanizesai bazontas kwlodaxtylo, thes kai egkrisi mwrh loulou? Postare to re arxidi.

    ReplyDelete
  39. Postare to re pentoflwre an exeis ta kotsia. Postare to na deis pws tha sou erthoun ta diadiktuaka flokia mou sti mapa sou.

    ReplyDelete
  40. Den tha ta postareis giati eisai ampalos kai anarxidos(=xwris arxidia, dikia mou leksi). Kai kserw oti tha me briseis sto blog sou, i estw apo mesa sou alla:
    1o) den ksereis poios eimai MUAHHAHAHAHAHAHAHAHAAOHOAHOHOOHOHOHOO
    2o) kathreftaki ki oti peis/skefteis sti mapa sou mlka.

    ReplyDelete
  41. Eimai k egw myga kai perimenw kai to epomeno arthro/skato. Skatomene. Skatomuale.
    Me ta skatomena kwlodaxtyla (meta apo avnanismo hahahahahaha)...

    ReplyDelete
  42. Kai tolma paliolitzanopousta na sbiseis, ena estw apo afta ta post pou sou stelnw kai tha deis ti exei na ginei skatodaktyle

    ReplyDelete
  43. idiofyia me dievrymeni kwlara

    ReplyDelete
  44. Xwris plaka twra kai gia na katalabw, bazeis ena i perissotera daxtylakia ston avnanismo? Den asteievomai / eironevomai apla thelw na dw afti i kwlara sou pou exei ftasei idiofyia mou.

    ReplyDelete
  45. O kyrios "den-antigrafw-to-maddox-kai-twra-koitate-ti-efyis-pou-eimai"

    ReplyDelete
  46. H
    H
    U <---- to daxtylaki tis efyias

    O <---- kwlotrypa tis efyias

    ReplyDelete
  47. tha sou kanw 400 comments an mou dwsei 5euro k apo diaforetika pcia gia na fainetai oti exei kinisi to mpourdelo sou

    ReplyDelete
  48. anakoinwnw oti tha ftiaksw fan blog gia sena to link tou opoiou tha sas postarw otan einai etoimo. Pantws tha einai kati tou styl faedyomalakes i "o-daktylos-tis-idiofyias" i akoma k fanenamalaka afou tha einai fan blog.

    etsi tha uparxei to faeenamalaka.blogspot.com
    kai to fan blog tou o-daktylos-tis-idiofyias.blogspot.com opou tha eksumnei kai tha sxoliazei ta arthra sou kai tha leei genika to poso idiofyia eisai.

    Mplouzakia tha tupwthoun me skatwmena kwlodaxtyla ws sumbolo, enw ekdilwseis latreias pou tha ftanoun tin uperboli tha blepeis kathimerina sto proswpo sou.

    ReplyDelete
  49. Πραγματικά, πρέπει να πονάει ΠΟΛΥ να κάνεις moderation στο faeenamalaka. Κόψε την μερέντα, δώσε κάνα κόκκαλο στο σκύλο να ξεχνιέται και ΚΟΨΕ ΚΩΛΟΥΣ


    spade

    ReplyDelete
  50. Ένα μουνί και μια ψωλή

    Ένα μουνί και μια ψωλή
    μαλλί πιαστήκαν’ με μαλλί
    κι άρχισε η ψωλή να γνέθει
    με μεράκι και με κέφι

    -Μία μέσα μία έξω
    αχ μουνάκι κότσο θα σου πλέξω
    όλες σου τις τρίχες
    για να χαίρεσαι που μ΄ είχες

    -Άσ’ τον κότσο. Δε μ’ αρέσει
    πιο καλά κάνε στη μέση
    μια φαρδιά καλή χωρίστρα
    κι ύστερα μέσα αυτοχρημα γλίστρα

    -Αχ μουνί μου ευωδάτο
    πούτσο θες χοντρό, σκληρο βαρβάτο
    να σε ανοίξει να σε απλώσει
    και να σε διπλολαδώσει

    -Άσε πούτσε μ' τη μουρμούρα
    κι έλα εδώ που 'χω φαγούρα
    Γάμα με π’ ανάθεμά σε
    Άστα λόγια, Τα Εργα πιάσε

    -Σήκωσε τα πόδια μούνε
    στα βυζιά σου ν’ ακουμπούνε
    Κι έρχομαι να σε α'γαμήσω
    Κι από μπρος και απ' οπίσω

    -Έτσι, ευγε ψώλαρέ μου
    κοίτα τα μεριά μου τρέμουν
    έμπα μέσα μου και μείνε
    χύνε, χτυπα με και ξαναχύνε…

    Ριρης Τζιτζιλωνης

    ReplyDelete
  51. gay πακιστανος προβοκατοραςApril 10, 2010 at 8:31 AM

    Καραγιανιωτη τραβα πλυνε τα χερια σου που εχουν μουχλιασει απο στη συνεχομενη μαλακια που τραβας και μην μας πριζεις με το υποτιθεμενο παιδι σου,που το εκανες με τη συμμαθητρια σου απο το γυμνασιο που τη γουσταρεις ακομα αλλα εισαι τοσο λυγδιαρης που δεν σου καθετε ουτε η παχυσαρκη-αγαμητη αδερφη σου!

    ReplyDelete
  52. ολα ειναι χαβαλες και τιποτα παραπανω. δεν παιρνουμε τιποτα απολυτως στα σοβαρα διοτι απλα δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.οποτε γιατι εμεις να κανουμε τον κοπο να βγουμε απο τα σκατα;ενιοτε μπερδευουμε την πραγματικη ζωη με τα βιντεοπαιχνιδια ή τις ηλιθιες ταινιες που βλεπουμε. μεγαλωσαμε μεσα στο σαλονι του σπιτιου μας, δεν παιξαμε στο πεζοδρομιο, μια ζωη τρεχουμε απο το φροντιστηριο στο σχολειο και ο,τι σχεδον μαθαινουμε για το real life ειναι απο το ιντερνετ.η πραγματικοτητα εχει χασει καθε λογικη υποσταση καθως και οι ανθρωποι μπορει απλα να ειναι απλα nicknames ή ακομα χειροτερα ανωνυμοι. Ο Χρηστος Καραγιαννιωτης ηταν συμπρωταγωνιστης με τον Αλ Πατσινο σε μια ταινια που δεν θυμαμαι πως την λενε...

    ΑΜΝΕ (Αυθαιρετο Μανιφεστο Νεων της Εποχης)

    ReplyDelete
  53. Τελικα αποδεικνυεται λιγο αγγαρεια το moderation γιατι σε αντιθεση με πριν, τωρα πρεπει να ΔΙΑΒΑΖΩ τις μαλακιες που γραφετε. Αρχιζω ηδη να μετανιωνω για το κοινωνικο μου πειραμα.

    Θα το αφησω για καμια-δυο μερες ακομα κι αν δω οτι παραειναι μπελας, θα βρω κανα αλλο φιλτρο.

    ReplyDelete
  54. Μιχάλη γερά.
    Και οι ψωλοβρόντηδες...άντε σπιτάκι σας...

    ReplyDelete
  55. Χαχαχαχααχαχαχαα! Σε 54 comments μόνο του Mikeius δεν είχε μπινελίκια!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ....καλό

    ReplyDelete
  56. φιλε που εχεις το blog μολις διαβασα μερικα πραγματα --ναι ειμαι καινουριος-- και θα σου πω τι καταλαβα
    1 μερικα τα λες καλα σε αλλα εισαι μεγαλος μαλακας
    2 Γαμιεται ο Shinobi το φιλαρακι του και μπασταρδος ο σκυλος του
    αναφερομαι στο σινομπι και στο φιλο του γαμια του και γαμια της μανας του επειδη λεει τις πιο πολλες μαλακιες.. Και κατι αλλοι μαλακες τυπου zep morgoth που το παιζουν εξυπνοι να πανε να γαμηθουν και αυτοι καθως και πολοι αλλοι που δεν θυμαμαι..
    Αυτα τα λιγα
    James

    ReplyDelete
  57. Mikeius μπορεις να βαλεις καννα φιλο σου nolifer στο blog και να κανει αυτος τον mod



    On topic: χαχαχαχαχα ελεος

    ReplyDelete
  58. Αν υπάρχει η δυνατότητα να παραπέμπεις τον κόσμο σε κάποιο chat, θα γλίτωνες αρκετά. Δεν ξέρω αν γίνεται και πώς γίνεται, απλώς μια ιδέα. Απενεργοποιείς τα σχόλια εδώ, γράφουν στο chat, όποιος θέλει να σχολιάσει σοβαρά ή να βρίσει σου στέλνει e-mail και αυτό.

    ReplyDelete
  59. an einai pes mou na sou fiaksw kana scriptaki na to kanei aytomata...

    ReplyDelete
  60. xestikame vlaka me to moderation...
    ZITW O XRISTOS KARAGIANOTIS O BASTARDOS

    ReplyDelete
  61. Bravo malaka noris to katalabes.. xose daxtilo ston kolo sou mpas kai sourthei kamia idea gia filtrarisma!! boreis na pliroseis kai enan alvano na ta filtrarei autos!!

    ReplyDelete
  62. δεν σου άρεσε που καθόμασταν και διαβάζαμε τις παπαριές του καθενός,ε;
    κάτσε τώρα να τις διαβάζεις όλες να μάθεις.
    άσε τα φίλτρα και τις μαλακίες ρεεεεεεε.

    ReplyDelete
  63. synexise n postareis,mlk.
    mas afhses xarmanhdes toses meres...

    ReplyDelete
  64. Πρέπει να προσλάβεις ασφαλίτες που θα σπάνε τα δάχτυλα σε όσους γράφουν μαλακίες.

    ReplyDelete
  65. mckv αν μου scriptαρεις ενα chatroom που να μπορω να τοποθετησω κατω απο τα hits, αλλα να ειναι ξεχωριστο για καθε αρθρο, θα σε τσιμπουκωνω για κανα μηνα σερι. Εναλλακτικα, μπορω να σε ξεπληρωσω βαζοντας το ονομα σου διπλα στην ετικετα του chatroom. Ψησου.

    ReplyDelete
  66. βαριεμαι να διαβασω τα απο πανω, και χεστηκα και για το τι γραφουν...αλλα ειναι ντροπη σου να βριζεις εναν ανθρωπο που έχει πεθανει το παιδι του... δεν υπαρχει μεγαλυτερη κατάρα, και ευχομαι να μη βρει κανεναν αλλο ανθρωπο ποτέ. Οσο για σενα, αν πραγματικά πιστευεις αυτα που λες γιατι δεν αυτοκτονεις? Ο υπερπληθυσμος δεν ειναι το προβλημα του πλανήτη μας? Ετσι δε διακηρρύσεις? Εμπρος λοιπόν, κάνε την αρχή αν πραγματικά το πιστευεις... εκτος αν περιμένεις να φτιαξεις ολοκληρο κινημα και να αυτοκτονησετε ομαδικα... ή ακομα καλύτερα να πεθάνουν όλοι οι άλλοι για σένα απλα και μόνο επειδή πιστευεις οτι είσαι οσο άπιστευτος οσο σου ελεγε η μαμα σου οταν ησουν μικρος. Διαφορετικα εισαι απλα δειλος, αν δε δεχεσαι το κοσμο οπως ειναι αλλα δε κανεις και τιποτα για να τον βελτιωσεις, εισαι δειλος και μιζερος, αδυναμος...αναξιος...

    ReplyDelete
  67. "Anonymous said...

    βαριεμαι να διαβασω τα απο πανω, και χεστηκα και για το τι γραφουν...αλλα ειναι ντροπη σου να βριζεις εναν ανθρωπο που έχει πεθανει το παιδι του..."

    εισαι στοκος. μια μερα θα το καταλαβεις μονος σου αλλα θελω να θυμασαι οτι σου το ειχε πει ενας αγνωστος διαβαζοντας δεκα γραμμες.

    ΣΤΟΚΕ!

    ReplyDelete
  68. molis vrw xrono na asxolhthw etoimase tampela na valeis to onoma mou..:P(ta tsimpoukia na leipoun...):P

    ReplyDelete
  69. Mikeius ftw. Παρόλαυτα στο κυνήγι του politically incorrect μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Ναι, ΟΚ, έχει πλάκα να είσαι αφοριστικός, μηδενιστής, arrogant... Όμως το να προσπαθείς να τα επιδείξεις όλα αυτά, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος παίζει κ να ζορίστηκε (και μάλιστα με σοβαρό λόγο), αυτόματα σε μετατρέπει από μηδενιστή και αλαζόνα (που μέχρι τότε είχε πλάκα) σε διψασμένο να προκαλέσει. Που είναι ελαφρώς pathetic.

    Κατά τα άλλα respect στην πένα, αλλά απορώ που μερικοί δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά του black humour (που και γιατί να έχει όρια) με το να λες ευθέως σε κάποιον "στα αρχίδια μου για την περίπτωσή σου, εδω με θαυμάζουν".Που είναι ελαφρώς pathetic.

    ReplyDelete
  70. "Anonymous said...

    βαριεμαι να διαβασω τα απο πανω, και χεστηκα και για το τι γραφουν...αλλα ειναι ντροπη σου να βριζεις εναν ανθρωπο που έχει πεθανει το παιδι του..."

    καταρχας το παιδι του δεν πεθανε, απλα ψοφησε

    ReplyDelete
  71. epeidi vlepo oti iparhei arketo kapsimo parte kai afto http://mutilator.wordpress.com/2010/04/10/%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

    mike prohora se thelei i eleonora

    ReplyDelete
  72. τι λες ρε? μηπως εσυ εισαι στοκος που κρινεις καποιον που δε ξερεις? με ποιο κριτηριο ακριβως με χαρακτηριζεις ετσι? ειμαι σιγουρη οτι δε θα το δημοσιευσει γτ δικιο εχει οτι τα σχολια αυτα ουδεμια σχεση εχουν με το αρθρο. αλλα μηπως πρεπει να μαθεις εκτος απο το να προσκυνας το ειδωλο σου να ανοιγοκλεινεις τα ματια σου και να κουνας τα χερια σου με δικη σου βουληση? δε ξερω το κυριο που εχασε το παιδι του, και ουτε εχω τη διαθεση να τον γνωρισω... αυτο που ξερω ομως ειναι οτι το μονο που ειπε ειναι προσεχε πως μιλας, ειναι ευαισθητο το θεμα που θιγεις, και στη τελικη υπαρχουν καποιοι που εχουν χασει παιδια! Με αυτο και μονο ως αφορμη ειπα οτι η αντιδραση του mike δεν ηταν σωστη. Και μαγκια μου να διαφωνω και να εχω γνωμη. Εσυ με ποιο ακριβως κριτηριο με χαρακτηριζεις? Οεο? Λυπαμαι αν δεν εμαθες οτι δε μπορεις να κρινεις ετσι τους ανθρωπους, λυπαμαι για ολες τις ευκαιριες που εχασες στη ζωη σου διαπραττωντας αυτο το λαθος, και λυπαμαι που ζεις σε μια ψηφιακη κοινωνια γτ μονο εκει ειναι αυτο εφικτο... κλεισε το pc και βγες μια βολτα!
    Επισης λυπαμαι που ο mike δημοσιευσε το σχολιο σου γτ απλα αποδεικνυει οτι δημοσιευει οτι τον συμφερει και μονο παρα τα οσα γραφει παραπανω :S Και συνεχιζω να πιστευω οτι δεν εννοει αυτα που λεει και οτι δε τα πιστευει πραγματικα, και τα λεει απλα για να τα πει... γτ ξαναλεω αν το εννοουσε, δε θα λεγε οτι η λυση ειναι να σταματησουμε την ανθρωπινη αναπαραγωγη, υπαρχουν πολυ πιο ουσιαστικες λυσεις που μπορει να εφαρμοσει και ο ιδιος απλα δε γουσταρει η παρτη του να δραστηριοποιηθει, και απλα τα λεει για να τα πει!

    ReplyDelete
  73. Mikeius ekei pou stis arxes to phgenes kala arxizeis kai mas to xalas bre papari grapse apla thn malakia sou kai ase ton kosmo na sfazete apo katw an den ta goustareis ta comments bgale ta mhn to paizeis twra oti kai kala prosexeis ti leei o kosmos kai oti endiaferese
    Here we are now entertained us, otherwise traba kai gamidia

    ReplyDelete
  74. re mages, apla:
    aytos pou exei xasei ena paidi den mpainei na sxoliasei satyrika blog...
    ara h leei psemata, h leei psemata...
    epishs, to ti tha kanei o mike einai kathara diko tou thema...
    den sas aresei to blog tou?
    poulous...
    poly apla...
    oute egw symfwnw me ola osa leei, alla apla katalavete kati: edw einai to blog TOU...
    grafei oti goustarei, giati poly apla, gi' ayto to logo anoikse to blog...

    ReplyDelete
  75. Στοκε αφου πιστευεις οτι ΔΕΝ εννοει αυτα που λεει, τι παιρνεις το μερος του αλλου του χαροκαμμενου και μας δειχνεις το ιντερνετικο σου πουλακι;

    γιατι δε σταματας αυτη την κακη συνηθεια;
    Δεν κερδιζει κανεις ετσι. απλα κλανεις μεσα στο ασανσερ μας.

    ReplyDelete
  76. οσοι ποσταρουν ανωνυμα τον παιρνουν.


    Και αυτος που ποσταρε ανωνυμα για το παιδι του τον παιρνει απο το ψοφιο παιδι του που τον παιρνει απο την ανωνυμη που γραφει κατι μαλακιες που βαριεμαι να διαβασω

    ReplyDelete
  77. Oxi oxi mike se parakaloume min stamatiseis to moderating exoume anagki na diabazeis tis arxidies mas.

    Pswlobrontismos ftw!!

    ReplyDelete
  78. Politik(o)i sta comments ki arxidies. Re Mike, ti mpafous kapnises pali kai mas flomoses stis paparies. Ostoso deixnei na doulevei to moderating opote min to kopseis. Twra tha kopsw kai tha tiganisw to pouli mou gia parth sou.

    ReplyDelete
  79. Mike mi dineis polu tharos ston paliomalaka ton mkcv giati proxthes gamouse tin aderfi sou kai twra thelei na se kalopiasei to mounopano. Min anisixeis omws eimai egw edw gia na se prostatepsw apo to endexomeno boukino pou tha se kanei. Tha ton piasw kai tote tin ebapse. T'akous mkcv tha se piasw kai tha sou kanw ton kwlo kima poustako.

    ReplyDelete
  80. Φίλε χέσε το moderation.
    Κλείσε απλά τα comments ή άσε τους κάφρους να τρολλάρουν μέχρι θανάτου..

    Εγώ τουλάχιστον μόνο τα postια σου διαβάζω.
    Το πως γαμιέται η μάνα σου με αφήνει αδιάφορο..

    ReplyDelete
  81. autos pu egrapse to comment oti exei (kai kala) pe8anei to paidi tou, an odws to exei xasei tha pw to ekshs; pistevw kai eimai kathetos se auto oti den einai to pio efarmosto na to pei sto internet. auta einai proswpika dika tou kai den einai swsto na ta provalei giati ekdidei ton eauto tou. auto pu ekane einai na prokalesei dixonoia se auto to blog. odws to leksilogio to mikeius den einai to pio prepon alla an ta doume adikeimenika leei thn alh8eia (asxeto oti egw den pistevw auta pu leei gia uperpluthismo kai malakies). kai osoi lene na paei na autoktonisei na pane kai autoi mazi tou h na mhn diavazoun ta blog tou. sumfwnw me mclv oti edw grafei oti goustarei.oso oi alloi pu exoun pathei sterish kai den boroun xwris ta blog tou kai tou "paraponioudai" oti argei, upomonh re pousth mu. borei na exei sterepsei apo idees h na ton aposxolei kati allo. ton exoume kanei oloi malaka (oxi oti den einai merikes fores). auto pu thelw na pw einai oti afhste ton na pei oti thelei kai as einai malakies. aman gamwto

    ReplyDelete
  82. aaaa mik1, telika pare ta arxidia mou gia to chat giati apla den kserw na kano tetoio prama. Kai naksera omos ti se kanei na pisteveis oti tha tokana gia sena?? epeidi eisai o diadiktiakos mou filos??

    ReplyDelete
  83. δεν θα σε πετύχω πουθενά ρε καριόλη μαικ.
    θα σε βάλω ρε να διαβάσεις όλα τα σχόλια 10 φορές και να τα γράψεις 100 φορές ορθογραφία.
    επίσης θα σε αναγκάσω να απαγγείλεις τα γαμημένα γκρίκλις-σχόλια απέξω ρε κερατά.

    ReplyDelete
  84. Το αλκοόλ με έσωσε από τον αθλητισμό! Διαδώστε το...

    ReplyDelete
  85. Φίλε mike είσαι ωραίος αλλά στις προηγούμενες αναρτήσεις με τα μωρά το παράκανες με την καφρίλα και τώρα σου γύρισε μπούμερανγκ.
    Δεν πειράζει όμως μικρός είσαι μαθαίνεις ακόμα.

    ReplyDelete
  86. Ω ρε πούστη δεν υπάρχει χειρότερο πράμα να ξυπνάς ΑΠΟ τον πονοκέφαλο. 11 η ώρα γαμώ το χριστό γαμώ. Δεν ξέρω αν έχει ξημερώσει καν έξω.

    Ρε 'σύ άλλο moderate είχα υποθέσει ότι θά 'κανες. Νομίζω είναι πιο βολικό να αφήσεις ελεύθερα τα σχόλια και όταν μπαίνεις και βλέπεις ότι το θέμα γαμιέται απλά σβήνεις όσα χρειάζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Κι' άμα σβήσει και κανέναν που δεν πρέπει so what? Αρκεί να μην είναι δικό μου.
    Μια-δυο-τρεις θα σταματήσουν πιστεύω άμα δουν ότι οι μαλακίες τους σβήνονται...

    Depon MAX ftw.

    ReplyDelete
  87. Τα πράγματα είναι τόσο απλά που ουρλιάζουν στη μάπα κάθε μαλάκα που κάθεται και σχολιάζει την κάθε παπαριά -ή μη- που γράφει ο συγκεκριμένος blogger.

    Δεν γουστάρεις το ύφος και τις μαλακο-καφρίλες του? Τότε τι σκατά βαράς τα hits στο blog του κάθε μέρα? Είναι απλό: ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ αν σε θίγουν στην ανώτερη εγκεφαλική και πνευματική σου φύση! Από τα αρχίδια σε τραβάνε και διαβάζεις? Πόσο μάλλον να απαντάς?

    Ο Μιχάλης μπορεί να είναι όλα όσα του έχουν σύρει κάποιοι παπάρες εύθικτοι και ακόμα περισσότερα ή χειρότερα. Μπορεί από την άλλη να μην είναι τίποτα από αυτά και απλά ΡΕ ΖΩΑ να κάθεται και να κάνει κοιλιακούς από τα γέλια πίσω από την οθόνη του ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!

    Τέλος ο κύριος Τάδε που πέθανε ο γιόκας του -και καλά- πρέπει να λοβοτομηθεί πάραυτα. Γιατί αν όντως έχεις θάψει το παιδί σου - και καλά- καράβλαχε κάτσε στη γωνία σου και κλάφτο. Τι σκατά? Μνημόσηνο με την internetική σου μαλακία του κάνεις?

    Απλά λοιπόν. Όσοι θίγονται-πληγώνονται-προσβάλλονται και καταθλίβονται το σκατοκουβαδάκι τους και σε άλλες παραλίες να πάνε να πνιγούν. Φιλτράρισμα στα ζώα πρέπει να γίνει.

    Στην υγειά μας και καλή συνέχεια στον blogger που έχει γίνει all time classic ξεπερνώντας στη φήμη και τις καλύτερες τσόντες.

    ReplyDelete
  88. April 11, 2010 12:46 PM


    οσο και να το πιεζεις δεν θα γινεις ποτε σφουγκοκωλαριος του Mike, bro

    ReplyDelete
  89. re Mikeius eisai ola ta lefta gia diaforous logous alla edw exeis kanei mia malakia (h mipos oxi)eisai anagasmenos na diabazeis thn pipa tou kathenos gia na deis pios leei ti bebaia exei ena kalo gia emas pou se exoume Bookmarkarei mas prosfaireis perisotero gelio kratontas mono tis kales mlkies sinexise etsi allios tha se kanw na katapieis to mounosperma sou na deis oles tis eikones tou icanhascheezburger opos episeis kai tou 4chan kai na diabaseis ola ta arthra tou Encyclopedia Dramatica na eides? diabases thn mlkia mou twra thn patises lulz

    ReplyDelete
  90. Πουλαει μαυρη προπαγανδα ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ενω ολα κυλανε τοσο ομορφα εδω μεσα... ερχετε ο καθε Χρηστος Χρηστακης ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ προκειμενου να μας χαλασουν το HIGH..

    ReplyDelete
  91. Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
    Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.
    Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
    Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.
    Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.
    Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.
    Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
    Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.
    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
    κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

    ReplyDelete
  92. Υο, πρώην Well εδώ...

    Είπα να αλλάξω το γελοίο nick μου με κάτι πιο ευφάνταστο.

    Λοιπόν πουτάνες, το blog μου είναι πλέον γεγονός!

    Λέγεται 'Απολιτική Ανορθότητα' και εκτός από βαρύγδουπο τίτλο έχει και 1 φλύαρο nerdοάρθρο με περιστασιακό double spacing χωρίς λόγο γιατί το text editor του blogger ΓΑΜΙΕΤΑΙ.

    http://apolitikianorthotita.blogspot.com/

    Ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  93. . Κλείνεις τον υπολογιστή σου, και σβήνεις την οθόνη λίγο πριν απενεργοποιηθεί τελείως. Μετά από πέντε λεπτά αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχει κλείσει ακόμα. Ανοίγεις την οθόνη να δεις τι τρέχει, και την στιγμή που ανοίγει, ο υπολογιστής σβήνει.

    . Πας να αλλάξεις γλώσσα στο πληκτρολόγιο, και τότε επιλέγονται τα μενού, με αποτέλεσμα όταν πας να γράψεις να ανοίγουν και να σου σπάνε τα νεύρα. Άλλες φορές, αλλάζεις την γλώσσα, ενώ ήταν η σωστή, και το καταλαβαίνεις ΠΑΝΤΑ όταν έχεις ήδη γράψει δέκα σειρές κείμενο. (Φημολογείται ότι από κει ξεκίνησαν τα greeklish...)

    ReplyDelete
  94. ενταξει ρε μαλακα μαικ αλλα να γραφεις ποστ και να βριζεις τον εαυτο σου για να μας πεισεις οτι και καλα δεν σε πειραζει παει πολυ ετσι?

    τοσο εθισμενος εισαι ρε μαλακα? βγες και λιγο εξω...

    ReplyDelete
  95. Διαβαζω εδω κατι τρι-πουστακα που το παιζουν αντρε (ναι αντρε) κ σκληροι, γραφοντας σχολια του στυλ "να πα να γαμηθει ο Καραγιαννιωτης κ το ψοφιο παιδι του" κλπ κλπ. Εχω ψαρωσει με το ποσο σκληροι ειστε..
    Αν κ εφοσον ειναι αληθεια βεβαια (που εφοσον δεν μπορουμε να το ξερουμε η λογικη επιβαλλει μοκο αλλα μεχρι κ σ αυτο ειστε καγκουρες), οπως κ να εχει, τι παει να πει σχολιο του στυλ:

    """" Τέλος ο κύριος Τάδε που πέθανε ο γιόκας του -και καλά- πρέπει να λοβοτομηθεί πάραυτα. Γιατί αν όντως έχεις θάψει το παιδί σου - και καλά- καράβλαχε κάτσε στη γωνία σου και κλάφτο. Τι σκατά? Μνημόσηνο με την internetική σου μαλακία του κάνεις?"""

    Μπραβο μαλακα φιλοσοφερ, την γνωμη σου μην την μοιραζεσαι οσο την κωλοτρυπιδα σου.
    Ποιος σου ειπε ρε βλακα πιτσιριξ οτι οποιοι μπαινουν σε ενα μπλογκ πρεπει να μην εχουν βασανα? Ολοι μπουληδες σαν κ εσενα νομιζεις οτι ειναι? Δηλαδη τι περιμενεις να κανει? Να κατεβασει ρολα στη ζωη?

    Μια πιθανοτητα ειναι να συνεχισε ο Χ.Κ την ζωη του παρολο τον πονο του, μπαινει σε ενα αστειο μπλογκ μια μερα, κ διαβαζει τα "μωρα στην φωτια"
    Οποτε αφηστε τα σχολια "γιατι το διαβασε" κ τις πιπες.

    Εσυ κ παρομοια τσουτσεκια να θυμαστε οτι η ζωη εχει πολλα γυρισματα οποτε αφηστε τις μαγκιες οπως εγραψα κ στον Μικεους. Τουλαχιστον αυτος τα γραφει για μαλακια, εστω κ αν στην περιπτωση αυτη μπορει κ να το παρατραβηξε.
    Εσεις τι ρολο βαρατε? σφογγοκωλαριοι? ακολουθοι?
    Ανωνυμε "κυριε Ταδε" ωριμασε λιγο, κ για να θυμασαι ποιος προσπαθησε να βαλει λιγο μυαλουδακι στην κεφαλα σου,
    ΑΜΚ

    ReplyDelete
  96. AMK oταν ξεσπαθωνεις ετσι... σου σηκωνεται καθολου;

    Στριβεις τις ρωγες σου με παθος και κοιταζεσαι λαγνα σε ενα καθρεφτη;

    Εισαι σιχαμενος, αυταρεσκος και πασχεις απο Λευκο-Ιπποτισμο. Μιλας για γυρισματα της ζωης λες και σου διαφευγει το γεγονος οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ τι εχουμε περασει ο καθενας προσωπικα και πως το αντιμετωπιζουμε. Εισαι σιγουρος οτι ειμαστε τοσο ενοχικοι ωστε να μη μπορουμε να διαχωρισουμε το εντεχνο μπινελικι απο την προσβολη, ΖΩΟΝ; Νομιζεις οτι ειμαστε ολοι ντιπ για ντιπ ορνια σαν και του λογου σου;

    ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ! ΛΕΧΡΙΤΗ! ΚΑΚΑΒΑΝΙ!

    Παρε την αναγκη σου για ιντερνετικη δικαιοσυνη και βαλτη στον κωλο σου, φαφλατα. Αυτα πες τα σε κανα γκομενακι μπας και το ριξεις.

    ...Που θα μας πεις και να ωριμασουμε σκατιβοϊδο!

    ReplyDelete
  97. Μην ξεχασεις ελεεινε nine-to-five υπαλληλε, να συμπεριλαβεις στα epic fail, τους παπαρες bloggers που φυλανε καραουλι στα σχολια, μην τυχον και φανε καμια προσβολα ασηκωτη να-ουμ.. Ναι εσενα εννοω υπανθρωπε. Οχι, δεν εννοω τα ανθρωποειδη απο πανω που γαμανε μανες for a living. Εσενα εννοω. Και νομιζω οτι το καταλαβες.Εεε??
    ΑCE

    ReplyDelete
  98. μικευς τον πουλοApril 12, 2010 at 5:52 AM

    καλα εισαι πολύ μπέμπης ρε μικεους!!!
    στεναχωρεθηκε μωρε το πουλακι μου που δε του δινουμε σημασια... που δεν ασχολουμαστε μονο μαζι του...
    δεν τον πειραζει αν θα του γλειφουμε τα παπαρια ή αν θα τον βριζουμε! αρκει να ασχολουμαστε ΜΟΝΟ μαζι του!
    οντως στο τελευταιο αρθρο με τους ΟΥΚαδες γαμηθηκε με 700 απαντησεις! ε μεσα σε μια θαλασσα με βρισιδια μεταξυ αγνωστων, γνωστων-αγνωστων και φασιστομουτρων επρεπε με το κυαλι να ψαρεψεις καμια καλη κουβεντα ή εστω μπινελικι για τον καψερο των αρχων του μπλογκ!
    κι ετσι θα τα σβηνει ολα...
    παρε κι ενα τσατ να γραφεις τη μαλακια σου λες κι εχεις ειδικες αναγκες... οχι φιλε μη μας υποτιμας ετσι... θελουμε να γραψουμε κατι και να μεινει στη αιωνιοτητα... αν θες να κανεις το ιδιο ξαναρχισε να γραφεις καλα κειμενα κι οχι μαλακιες που γραφεις τεέυταια (εκτος απο ουκαδες... μου αρεσε αρκετα)
    αντε παρε τον πουλο

    ReplyDelete
  99. Ρε πεταμενοι που σας χαλασε κιολας το moderation, μολις αφησατε 100 σχολια σε ενα κειμενο που δεν ειναι καν αρθρο, αλλα μια απλη ανακοινωση! Πως να μην σας υποτιμαω μετα; Οσο για σενα ACE, που μου λες για καραουλι στα σχολια αλλα μου στελνεις τα δικα σου στις 4.30 το πρωι, μην ανησυχεις. Το ποσταρα το κομματι σου. Μπορεις να σταματησεις τα F5 σιγα σιγα.

    ReplyDelete
  100. @Fan : "To μπλόγκ έχει σάτυρα, έχει γέλιο και -άποψη μου- όποιος πιστεύει οτι ο Mikeius θα χτύπαγε τη γκομενα του με το αμάξι επίτηδες γιατί γκαστρώθηκε είναι μεγάλο κωλόζωο".

    Για να τη χτυπήσει, πρέπει πρώτα να την αποκτήσει. Και είναι γνωστό σε εμάς που τον ξέρουμε από κοντά οτι ο Μιχαλάκης τρομπάρει το μικροσκοπικό τσουτσουνάκι του μέρα-νύχτα.

    ReplyDelete
  101. Oxi re gamoto....kai tora pos tha mathaino poianon tis manes gamise i Shinobi?

    Sovara tora kali idea tou filtering alla opos eides kai monos sou, megali agkaria. Giati ok, yparxoune 2-3 atoma pou kai sto vrisimo pano (me epixeirimata i kai xoris) petane kamia asteia ataka kai gamiomaste sta gelia kai oi ypoloipoi, alla to majority tis savouras pragmatika den to xreiazomaste kai tha metrisei an tin palepseis na synnexiseis na to kaneis.

    @AMK: xestikame an o xristos exei xasei paidi i oxi. Pragmatika. Kai ti simainei diladi an exei xasei oti prepei na tou dosoume dikio se oti leei epeidi ton lypomaste? Eksallou to arthro den elege "pias'ta paidia sou kai pnixta gia na araiosoume". Opote mi lysate na sygkinithite kai sympasxete. An o Xristos exei ontos xasei paidi tote as afisei tin klapsa se blog aytou tou styl kai as paei na klapsei to paidi tou, as paei na kanei psyxanalysi, as desei mia petra sto laimo tou, den ksero o,ti voithaei ton kathena....

    ReplyDelete
  102. Mike, έχεις γίνει Liberis του εαυτού σου. Επεξηγώ: όταν κράζεις -δικαίως- τον τυπά πως παίρνει τοσο στα σοβαρά ένα blog ονόματι faeenamlk, τότε από που κι ως που σε χαλάνε τα comments- είτε είναι άσχετα με το άρθρο είτε όχι? Εσύ είσαι εντέλει που καθορίζεις την αισθητική με βάση την οποία το αναγνωστικό κοινό σου σε επιλέγει. Όταν trollάρεις συνειδητά τα ηλίθια ζώα, πως περιμένεις να αντιδράσουν? Σταρχίδια μας κιόλας αν το τυπάς όντως έχασε το παιδί του ή θέλει απλά να σε overtrollάρει, γιατί απλά και στισ 2 περιπτώσεις ισχύει το ίδιο: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. fuck it, dude.

    -random fat guy

    ReplyDelete
  103. Εγώ πάντως συμφωνώ με το moderation. Γλιτώνουμε απο πολλή σαβούρα έτσι. Προτείνω να κόβονται καί τα σχόλια που είναι σε greeklish.

    ReplyDelete
  104. Κι εγώ. Σε τελική ανάλυση αν μερικοί νομίζουν ότι θίχτηκε η ελευθερία του λόγου τους, με το chatroom μπορούν κάλλιστα να εκθέσουν και πάλι ό,τι έχουν να πουν και μάλιστα σε κοινή θέα, ενώ μέχρι τώρα έπρεπε να μπαίνει κανείς σε κάθε άρθρο για να δει πόσες μάνες έχυνε ο shinobi. Σε τελική ανάλυση, είναι και δικαίωμα του Mikeius ως διαχειριστή και δημιουργού του blog να κάνει ό,τι γουστάρει.

    Το μόνο που εύχομαι είναι το εξής: να μας ξαναθυμηθεί ο Λυμπέρης.

    ReplyDelete
  105. Συμφωνω να τρωνε πορτα τα γκρηκλισαδικα ποστακια. Αν καποιος δεν εχει ορεξη να πατησει δυο κουμπια παραπανω μαλλον δεν θα εχει και κατι αξιολογο να πει.

    Ειναι κανονας αυτο σε φαση.

    ReplyDelete
  106. τραγελαφικο το γεγονος οτι εβαλες τσατρουμ
    το ειδωλο σου ο μαντοξ δεν θα εκανε κατι τοσο ντορκι.απλα θα εσβηνε οποια ανουσια σχολια δεν γουσταρε χωρις πολλα πολλα.
    αλλα μαλλον δεν εισαι ηναφ μανλη ξερω γω για να κανεις κατι τοσο μπρουταλ.

    ΥΓ ενγκρικ γιατι σου την σπανε
    ΥΓ2 πις (διαλεξε εσυ ποιο απο τα 2 πις)

    ReplyDelete
  107. Μια ερώτηση, για το chatroom πρέπει να έχοουμε εγκαταστημένο κάποιο plug-in;;;;;;

    ReplyDelete
  108. ρε Ανωνυμε των 7:33

    Παρε ινερσια και κλασε μας τα τεστικωλς, μωρη αδερφαρ... ΦΑΓΚΟΤ!

    ReplyDelete
  109. Ρε κατεστραμμενες κουραδες του συμπαντος,κανετε τον κοπο να στειλετε comment και αντι να αφεθειτε ελευθεροι,γραφετε μια μπλε σκατενια μαλακια προσπαθωντας να αντιγραψετε το υφος του Mikeus.Να σας χαιρετε η μαμα σας μαλακες που ενα μαρουλι εχει εχει πιο πολυ φαντασια απο εσας.Αποκτησετε προσωπικοτητα και μην κλεβετε αλλων,προβατα στην στανη.Σας λυπαμαι ρε,ειστε αληθινα βλαμμενοι.

    ReplyDelete
  110. Μια μικρή παρατήρηση για τον πρώην "Well":

    Η χρήση του προθέματος αν-, δηλώνει αντίθεση, επαλληλία. Το "απολιτική ανορθότητα", εν ολίγοις είναι ταυτόσημο με το "πολιτική ορθότητα". Συγγνώμη που σε διορθώνω. Ξεπέρασέ το μαλάκα...

    ReplyDelete
  111. Υποτίθεται ότι είναι δίσημο λογοπαίγνιο μεταξύ πολιτικής ανορθότητας και μη-πολιτικοποιημένης ανορθότητας...

    Πέρα απ' αυτό, η γλώσσα δεν είναι μαθηματικά για να αυτοακυρώνονται δύο 'αντίθετα' όπως υπονοείς, ώστε να σημαίνουν το αντίθετο.

    Το 'ανέραστη παρθένα' δεν είναι ταυτόσημο με το 'γαμημένη ξεσκίστρω'.

    Επίσης, νομίζω ότι άφησες το σχόλιό σου σε λάθος blog.

    Μην ανησυχείς, Alzheimer λέγεται αυτό και μπορεί να αντιμετωπιστεί από ειδικούς.

    ReplyDelete
  112. """AMK oταν ξεσπαθωνεις ετσι...... Μιλας για γυρισματα της ζωης λες και σου διαφευγει το γεγονος οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ τι εχουμε περασει ο καθενας προσωπικα και πως το αντιμετωπιζουμε....Που θα μας πεις και να ωριμασουμε σκατιβοϊδο!""""

    Εχεις δικιο, πως να ωριμασεις... αφου εισαι ακομα αδοκιμαστο στη ζωη..
    πραγματικα δεν εχω ιδεα τι εχει περασει ο καθενας απο εσας,
    ομως σκεψου... θα ησουν τοσο αναιδης προς τον Χ.Κ. αν ειχες κ εσυ ενα παιδι στο χωμα?

    ... θα τα ελεγες αυτα απο κοντα Κ ΟΧΙ πισω απο ενα γαμημενο υπολογιστη σε ενα τετοιο πατερα? ("καλα να παθεις, τι το χρειαζεσαι? καλα εκανε κ ψοφησ...") μετα θα πηγαινες για ραφη κωλοτρυπιδας...
    Σε φανταζομαι στα Τεμπη εκει που θρηνουσαν οι γονεις να λες "Ελααα μωρεεε.. σιγα τα σκασμενα..."

    Εγω θα σου πω το αλλο επειδη το οτι σε ξεβρακωναν στις τουαλετες στο σχολειο δεν πιανει για δυσκολια ζωης,
    ζησε 5-10 χρονακια ακομα, φαε τα χαστουκια που σε περιμενουν, κ μετα δες αν θα σκεφτεσαι τα ιδια..
    Το οτι εχεις μια γνωμη δεν παει να πει οτι εχει καμια βαρυτητα σε αυτην την περιοδο της ζωης σου.

    Μικειους, ωραιος, καλη φαση το να γραφεις ο,τι σου κατεβει κ μετα να βλεπεις αντιδρασεις, ποιος θα συμφωνησει σαν το προβατο κ ποιος οχι. Πιστευω οτι τρολαρεις ασυστολα για αυτο δεν πολυ ασχολουμαι με σενα οσο με τους βλακακους που αναπαραγουν παραλογες αποψεις μονο κ μονο επειδη ειναι ακραιες.
    ΑΜΚ

    ReplyDelete
  113. Καλά δεν ντρέπεσαι?? Τολμάς και μιλάς για moderation στα comments? Το ξέρεις οτι εμένα ο παππούς μου έμπαινε σε ένα forum με θέμα την κτηνοτροφία και του κάναν moderate το post του και έπαθε εγκεφαλικό και πεθανε?? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που γράφεις τέτοια άρθρα χωρίς να λογαριάζεις τον πόνο του καθενός.

    Τώρα που το σκέφτομαι, να κάνω μήνυση στον Τζέιμς Κάμερον γιατί στην τελευταία ταινία έδειξε πως είναι η προκατάληψη προς τους ανάπηρους και εμένα μια ξάδερφη μου ειναι ανάπηρη και τις θύμησε τα δικά της. Ντροπή σου Τζέιμς. Γι'αυτό δεν πήρες όσκαρ.

    ReplyDelete
  114. ΑΜΚΑ όσοι έχουν διαφορετικές απόψεις απο 'σενα τρολάρουν; Επίσης όσοι υποστηρίζουν απόψεις που βρίσκεις παράλογες, είναι πρόβατα;
    Με αποκαλείς ανώριμο οταν εσύ ο ίδιος δεν είσαι καλλίτερος απο κανέναν. Και για το καλό σου, άφησε κατα μέρος τις διαδικτυακές απειλές. Δεν ξέρεις ποιόν έχεις απέναντί σου.

    ReplyDelete
  115. "Εχεις δικιο, πως να ωριμασεις... αφου εισαι ακομα αδοκιμαστο στη ζωη..
    πραγματικα δεν εχω ιδεα τι εχει περασει ο καθενας απο εσας,
    ομως σκεψου... θα ησουν τοσο αναιδης προς τον Χ.Κ. αν ειχες κ εσυ ενα παιδι στο χωμα?"


    Eξακολουθεις να εισαι ανοητος φλουφλης ΑΜΚ και θα σου εξηγησω γιατι.

    Οχι ανοητε! Ουτε μπροστα του θα ελεγα τιποτα. Δεν υπαρχει λογος να τριβεις στα μουτρα καποιου την κακη του τυχη. Το καταλαβαινεις αυτο πουστακο; Και φυσικα αν ειχα ενα παιδι στο χωμα, παιζει να μη το εβρισκα τοσο αστειο το καλαμπουρι, οχι επειδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ αλλα επειδη ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου ξυπναει κακες αναμνησεις.

    Αν ομως για παραδειγμα, καθομουν με τους φιλους μου και λεγαμε καφριλες (επειδη καμια φορα οι καφριλες εχουν πλακα και συνηθως τις λες χωρις να τις πιστευεις οπως εκεινα τα κρυα ανεκδοτα με τη μικρη Αννουλα) και ερχοταν απο το πουθενα ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο χαροκαμμενος πατερας λεγοντας "περνουσα απο δω τυχαια και σας ακουσα να λετε για πεθαμενα παιδια γαμιωληδες αρχιδια νιανιανια"
    θα του ελεγα "Τα συλληπητηρια μου και ευχομαι καποτε να βρεις παλι χαρα στη ζωη σου... αλλα δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις απ το να μπουκαρεις σε ασχετες παρεες και να κρινεις τι λενε συμφωνα με τα βιωματα σου;"

    Το λαθος ειναι αποκλειστικα δικο του. Ο Μικες δεν πηγε στο σπιτι του ατυχου πατερα να του χτυπαει τα θυροτηλεφωνα και να λεει "χαχα μαλακα Καραγιαννιωτη το παιδι σου το τρωνε τα σκουληκια και ξερνανε!"

    Ο Μικες δεν απευθυνθηκε συγκεκριμενα σε κανεναν. Ειπε πεντε αιχμηρες μαλακιες και τελειωσε κι αυτο το καταλαβαινει κι ενα μικρο παιδι.

    Αυτο εσυ το καταλαβαινεις ή εισαι τελικα εντελως ηλιθιος; Γιατι σιγουρα εισαι προπετης αφου εξακολουθεις να μην ξερεις ουτε την ηλικια μου, ουτε την οικογενειακη μου κατασταση, ουτε τι κατραπακιες εχω φαει απο τη ζωη και με τι ειδους χιουμορ το αντιμετωπιζω.

    Αδειασε μας τη γωνια τωρα. Αφου δεν το πιανεις. Δεν εχεις ιδεα για τιποτα. Τενεκε. Φλωρε. Ουρτ!

    ReplyDelete
  116. eisai sto free ree:P

    ReplyDelete
  117. ""Eξακολουθεις να εισαι ανοητος φλουφλης ΑΜΚ και θα σου εξηγησω γιατι....Οχι ανοητε! Ουτε μπροστα του θα ελεγα τιποτα.... κλπ""

    Εισαι μεγαλος βλακας, μεγαλυτερη πουσταρα απο σενα δεν υπαρχει. Με αυτο που ειπες μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τον λαγο "λεμε κ καμια μαλακια να περασει η ωρα"
    Μαλακα βουτυρομπεμπε οι αντρες ΔΕΝ λενε αλλα μπροστα κ απο πισω κανουν τον μαγκα. Γινε λιγο αντρας μωρη γαμιολα.

    Ο Μικεους ειπε μια μαλακια για να σπασει πλακα, καποιος ενοχληθηκε, κ ολα τα θρασυδειλα σκουληκια σαν εσενα βγηκατε να το παιξετε σταρχιδιστες κ παρτακηδες κ οτι-κ-καλα-σιγα-τι-εγινε κ να τον κραξετε γραφοντας ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ μαλακιες.

    Κ τι εγινε που δεν του το εστειλε με προσωπικο μειλ κ το ειδε τυχαια ο Χ.Κ? παει να πει οτι δεν πρεπει να ενοχληθει γιατι συμφωνα με την βλακωδη αποψη σου "κακως μπαινει στο ιντερνετ,δεν τον καλεσε κανεις"
    Βεβαια, κακως μπαινει.. κ κριμα που βλακες σαν εσενα δεν εχουν ενα φωτεινο βελακι να τους δειχνει κ να γραφει ΜΑΛΑΚΑΣ, να τους παταγανε σαν τα ποντικια στο δρομο κ να κανανε κ οπισθεν για σιγουρια. Καραγκιοζη.

    Εκει που καθεσαι λοιπον με την παρεα σου, ΛΕΓΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ, αν περασει ομως κανενας οπως λες, κ θα στην πει ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ, οποιος διατυπωνει αποψεις ΔΗΜΟΣΙΑ δεν μπορει μετα να λεει "Εσυ γιατι ενοχλεισαι? με την παρεα μου τα λεμε!!"
    Αυτα σε ιδιωτικες κουβεντες. Γκεγκε?

    Σιγα μην καταλαβες, ομως δεν υπαρχει λογος να ασχοληθω αλλο. Κακομοιρη./

    1451 δεν απειλησα κανεναν που το ειδες?? κ δηλαδη τι θα καναμε? θα κλειναμε ραντεβου για ξυλο? Κ ποιοι γραφουν εδω δηλαδη που πρεπει να υπολογιζω? Ο "Φυλακης" κ "τα παιδια απο τον Κολωνο"? (απο το αρθρο του Μικεους. Γαματο)

    Χωρις παρεξηγηση, απλα μου θυμιζεις κατι σχολια που γραφανε οι του Ε.Ρ. οτι θα σκασουν μυτη οι τρομεροι φονιαδες. ακομα γελαω
    Δες εδω:
    ""αδερφέ, κάνε εντιτ στο ποστ σου, γιατί αμα ερθει ο ra pariah με τον ruthless και το ΚΑΥΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΤΟΥΣ δε σε σώζει τίποτα.""


    "την επίσκεψη Ρεηζορ στο σπίτι πάντως δεν τη γλιτώνεις."

    "δεν φταιμε εμεις που ειμαστε η ελιτ αλλα εσεις που ειστε βοδια σκετα...
    και οχι πολλαπολλα γιατι θα αμολησουμε τους σκληροπυρηνικους χρηστες-μπαχαλακηδες και θα εχουμε τρεχαλες"" κ αλλα τετοια

    χεχεχε/
    ΑΜΚ

    ReplyDelete
  118. Ειμαι στο Free; Παλι; Τευχος; Σελιδα κλπ;

    ReplyDelete
  119. Mike mantepse poios exei perissotera hate comments apo sena auton ton mina :)
    http://asximia.blogspot.com/2010/04/gay-gothades-metalades.html#comments

    ReplyDelete
  120. "Μαλακα βουτυρομπεμπε οι αντρες ΔΕΝ λενε αλλα μπροστα κ απο πισω κανουν τον μαγκα. Γινε λιγο αντρας μωρη γαμιολα."

    Ρε ΑΜΚ μπορεις να βγαζεις το δαχτυλο απο τον κωλο σου οταν γραφεις;
    Πως γινεται να εισαι τοσο απιστευτα στοκος; Δε γινεται να σου εξηγω τα αυτονοητα καθε φορα. Εκτος κι αν πιστευεις πως αυτα που λεει ο Μικες ειναι πραγματα που πιστευει ο ιδιος... Οτι γραφει κανενα σατανικο μανιφεστο στο οποιο υποστηριζει τη θανατωση των μωρων ή το κατσαβιδιασμα του αιδοιου της μανας καποιου.

    Αλλα κανεις δε ειναι τοσο ηλιθιος. Ακομα κι εσυ πρεπει να το καταλαβαινεις. Σιγουρα καποια στιγμη ακουσες, υποκριταρε κερατα, ενα ανεκδοτο για πεθαμενα μωρα, για εβραιους σε φουρνους, για κανιβαλλους, ανθρωποφαγους, ειτζ, χολερα, τυφλους, καθυστερημενους, ναρκωμανεις, μαυρους, κινεζους, για τη μικρη Αννουλα που κολλησε στη νταλικα, το μικρο Γιαννακη που εχει λευχαιμια, για το Χριστο, την Παναγια, το Βουδα, τον Αλλαχ.. την ευρυτερη κατηγορια που λεγεται μαυρο χιουμορ, το αναιδες χιουμορ, τη σατιρα, τη διακωμωδηση, την παρωδια... και ισως να ειχες γελασει χωρις να εισαι ουτε ρατσιστης ουτε μισανθρωπος. Μπορει να ειχες γελασει επειδη ηταν καλο το αστειο.
    Υπαρχουν ενα σωρο βλαμμενα αστεια που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα σε καφριλα απο τα ποστ του Μικε. Βεβαια του Μικε ειναι αστεια τις περισσοτερες φορες...

    Δε με ενδιαφερει αν γελας με μαυρο χιουμορ. το θεμα ειναι οτι μερικοι ανθρωποι γελανε με αυτα και αυτο ειναι δικαιωμα τους. Η μονη υποχρεωση που εχουμε απεναντι σ αυτους που προσβαλλονται ειναι να μην τους το τριβουμε στη μαπα, τελειωμενη παλιαδελφη.

    Με τη δικη σου λογικη οσοι εχουν πει ή γελασει ξερω γω, με ρατσιστικο αστειο πρεπει να πανε να το κανουν μπροστα σε ενα αραπη για να αποδειξουν οτι ειναι αντρες;

    Με τη δικη σου λογικη καθε φορα που λεει καποιος δημοσιως ενα σαπιο αστειο που θιγει ενα ασχημο για καποιους θεμα πρεπει να πεταγονται πανω οσοι απο την παρεα νιωθουν προσβεβλημενοι και να βγαζουν τα ματια τους απο τη φρικη;



    Σε παρακαλω μην κανεις παιδια.

    Αν αγαπας τα παιδια και σε ενδιαφερει το μελλον της ανθρωποτητας, ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ!

    ReplyDelete
  121. ΑΜΚ αυτο που θελω να σου πω με λιγες λεξεις ειναι το εξης. θα το πω και με κεφαλαια γιατι μαλλον θολωνουν τα ματακια σου απ τη νυστα.

    ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΑΠΟΤΕΤΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ (τα συλληπητηρια μου φιλε αν λες αληθεια και δεν τρολλαρεις) ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
    AYTO EINAI ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΞΥΝΙΣΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ.

    ποσο μαλλον στην περιπτωση που ειναι προφανες οτι προκειται για ενα πανηγυρι τρολλαρισματος.


    --------------------------------
    Αγαπητε ΑΜΚ,
    Οτιδηποτε πανω απο αυτη τη διακεκομμενη γραμμη ειναι η εγγραφη αποδειξη της ηλιθιοτητας σας.
    Παρακαλεισθε οπως τυπωσατε το κειμενο αυτο σε αυτοματο εκτυπωτη τυπου Ντοτ Ματρικς και οπως αναρτησατε το παρον σε εμφανες σημειο εξω απο την οικιαν σας.

    για να ξερουν οι γειτονες,


    τι μαλακας εισαι


    Μητσαρας Ρογκ

    ReplyDelete
  122. ante me to kalo mike kai sto cosmopolitan e3yfyllo na ginoun mouskema merika mounakia

    ReplyDelete
  123. αντε ρε βγαλε κανα αρθρο βαρεθηκα

    ReplyDelete
  124. kala ola afta,vgale twra to daktulo apo ton kolo kleise to lipadikok valto sto pc na grapseis kana post na malakistoume oloi mazi giati tha pethanw apo th varemara

    ReplyDelete
  125. Ποιός περίμενε ένας τόσος δα μαλάκας να λέει τόσο ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Ρε σκουπίδι, πήγες φαντάρος ; ή κάθησες σπίτι να κυττάς που σου πηδούσαν την..... ; Οι ΟΥΚάδες δουλεύουν και φυλάνε την μάνα και τις αδελφές τις δικές σου και των άλλων. Δεν κάθονται -όπως εσύ-με το "πουλί" στο χέρι μέρα-νύχτα.Άντε να γαμηθείς ακόμη μια φορά αρχίδι.

    ReplyDelete
  126. αντε ρε φιλε γραψε καμια καινουργια αναρτηση!γεμισε το νετ με ξενέρωτους μπλογκερς και εσύ είσαι ΟΑΣΗ.

    ReplyDelete
  127. Αντι να εκπαιδευουμε ΟΥΚαδες για να φιλανε τη μανα και την αδερφη μας, γιατι δεν εκπαιδευουμε κατ'ευθειαν τη μανα και την αδερφη μας???

    Ακου εκει οι φανταροι δεν καθονται με το πουλι στο χερι.Χαχααχα! Ενιοτε και στο στομα μπορω να πω, εαν κανει κρυο...

    ReplyDelete
  128. μιχαλακη δεν ξερω αν εισαι οντως ενα ον που εχει πονεσει ποτε,αν εχει κλαψει ποτε αλλα τουλαχιστον τα κομπλεξ σου ειναι αληθινα,μια συζυτηση με τον γαμημενο εαυτο σου ρε φιλε,απλα εκανες την μαλακια τον δευτερο σου εαυτο και τον καθρεφτη σου να τα κανεις μπλογκ..πες μου τι κοιτας οχι τα λογια μην μασας φτυσε με στην μαπα,εχω προφυλακτικα και κραγιον να εισαι ομορφος οταν θα γαμανε την αληθεια σου μαλακα...

    ReplyDelete
  129. Eίναι η ιδέα μου η ο ανώνυμοσ από πάνω του από πάνω μου σχολίασε σε άλλο άρθρο από αυτό που διάβασε και ταράχτηκε τόοοοοσο πολυ;;; Θα είναι μάλλον η κούραση από τα μερόνυχτα εξοντωτικής εκπαίδευσης που περνάει στα ΟΥΚ για να φυλάει τη μάνα μου για να μην τη πηδάνε! Και ρε φίλε τη μάνα μου τη ρώτησες δηλαδή αν θέλει να πηδηχτεί η όχι...;;; Για κάνε μας τη χάρη, που θα σε βάλουμε και φύλακα στο μουνί της μάνας μας! Ζωο!

    ΥΓ Η γραφή και η ανάγνωση (καλα δε μιλάω για ορθογραφία, δεν έχω τόσο μεγάλες προσδοκίες...) είναι προαιρετική προυπόθεση για να μπεις στα ΟΥ(Γ)Κ;

    ReplyDelete
  130. τελειωνε μωρε μαλακα γαμώ το χριστό σου... 150 μέρες να βγάλεις καινούργιο κείμενο. Γαμώ το μυαλό σου γαμώ

    ReplyDelete
  131. Flash: Mike, κάνε ένα post που θα επιτρέψεις μόνο τα σχόλια που θα σου αρέσουν, θα έχουν κάποια πλοκή, μία συνέχεια, που θα ΣΕ κάνουν να γελάς.

    ReplyDelete
  132. grapse re kamia malakia na perasei i ora.tha diavasoume to arthro sou kana 5lepto kai meta kana 5imero ta sxolia apo kato opote to fagame to diastima gia na ksanagrapseis kati.ante ksekola me ta filtra kai katse asxolisou na grapseis kamia malakia

    ReplyDelete
  133. PAIDIA EKLEISAN TO steki.gr RISKSTE MIA MATIA NA DEITE TI EGINE ME TON TYPO AYTO. APLA EIXE ENA SITE SAN TO YOUTUBE POU O KATHE XRHSTIS ANEVAZE ELLHNIKES SEIRES KAI TAINEIES. TO SITE TO EKLEISAN KAI O 25 XRONOS FYLAKISTIKE-KAPOIOI KOYMPAROI KAI PARAKOUMPAROI KAI SIEMENS....EINAI EKSW

    ReplyDelete
  134. O Shady P.I. ξαναχτυπά! Το νέο του θύμα ο Άγγελος Μπέσα (Νικολαίδης) γνωστός και ως Anomalos. Με λίγα λόγια o ιδιοκτήτης του blog asximia.blogspot.com.

    Πως σου φαίνεται τώρα που ξεμπροστιάστηκε η ασχήμια σου άσχημε πρώην emo νυν βλάκα;

    Πάρτε links κόσμε να δείτε τη φάτσα ενός πραγματικά άσχημου ατόμου που έχει το θράσος να κριτικάρει φάτσες άλλων.

    http://rapidshare.com/files/377269381/Illusion.zip.html

    http://hotfile.com/dl/38534417/897b1bd/Illusion.zip.html

    http://www.mediafire.com/?g12dny45ygw

    ReplyDelete
  135. Βρε καθυστερημενε μητσαρα Ρογκ ποτε ειπα οτι πηρα στα σοβαρα το αρθρο του μικεους? εκατσες κ εγραψες ολοκληρο κειμενο κιολας, κοιτα παραπανω κ κοψε τις πιπουλες.. πονηριδη.

    Για να σε βοηθησω κ λιγο παρε ενα αποσπασμα :"
    Ο Μικεους ειπε μια μαλακια για να σπασει πλακα, καποιος ενοχληθηκε, κ ολα τα θρασυδειλα σκουληκια σαν εσενα βγηκατε να το παιξετε σταρχιδιστες κ παρτακηδες κ οτι-κ-καλα-σιγα-τι-εγινε κ να τον κραξετε γραφοντας ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ μαλακιες."

    Τι σημαινει αυτο? οτι αλλο το μπλακ χιουμορ που μπορει να θιξει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις καποιους, ειναι χιουμορ, λες οκ ομως ρε φιλε, πασο.
    (αν λεει αληθεια κ δεν τρολλαρει, οπως γραφεις κ εσυ. ακομα ομως κ σε αυτην την περιπτωση, που ΜΠΟΡΕΙ κ να τρολαρει, ισως καλυτερα να κρατας τα λογια σου, οποτε δεν ασχολεισαι καν. τεσπα)

    Οταν βλεπεις ομως καφριλικια του στυλ

    "ZafeirisMelas said.Και αυτος που ποσταρε ανωνυμα για το παιδι του τον παιρνει απο το ψοφιο παιδι του που τον παιρνει απο την ανωνυμη που γραφει κατι μαλακιες που βαριεμαι να διαβασω"
    για σενα ειναι χιουμορ? σατιρα? τι αλλο εγραψες, παρωδια??


    Υπερασπιζεσαι το δικαιωμα του απανταχου κομπλεξικου να γραφει: "καταρχας το παιδι του δεν πεθανε, απλα ψοφησε"?

    Εσυ δεν ξερω, εγω παντως τους απεχθανομαι.
    Αν ομως σ αρεσουν τετοια σχολια μαλλον δεν ειμαι εγω ο ηλιθιος..

    ΑΜΚ

    (α ναι ο αστειατορας που ρωτησε αν ειναι ΑΜΚΑ... fail humor.
    ναι μαλακα ΑΜΚΑ
    ελα να σου βγαλω καρτα ασφαλισμενου κ να σου κανω κ μια κολωνοσκοπηση τσαμπα)

    ReplyDelete
  136. Oχι ΑΜΚ ακομα τελεις υπο το καθεστως της απολυτης συγχυσης.

    Δεν υπερασπιζομαι αυτους τους βλακες που νομιζουν οτι κανουν χιουμορ ενω απλα λενε χοντραδες. Υπερασπιζομαι το δικο μου δικαιωμα να μη διαβαζω τις αυταρεσκες μαλακιες σου.

    :)

    Εγω με σενα εχω καυλες τωρα. ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!

    αγριμι! ΤΙΓΡΗ! ΧΟΜΠΙΣΤΑ!


    Μητσαρας Ρογκ

    ReplyDelete
  137. grapse re file kana kraksimo gia ti koinonia na exoume trofi.. einai blog apta liga respect :) a btw to leptomereies tis zois to exo dei k se alla blog pios exei faei pion de gnorizo :P peace

    ReplyDelete
  138. Γαμιεται ο Zizi επισης γαμιεται ο lolipop επισης γαμιεται desmoo επισης ο likethat επισης ο Bbc επισης ο trypios και τα αλλα τα παιδια...
    Ξεχασα δεν γαμιουνται μονοι τους αλλα γαμανε ο ενας τη μανα του αλλου και τα μπασταρδα που βγαινουν ειναι διασταυρωση κουναβιου με ρακουν...
    Αυτα ειχα να πω με αγαπη πολυ ο/η δικος/η σας ανωνυμος/η..
    Φιλια στις μανες σας...

    ReplyDelete
  139. "Εγω με σενα εχω καυλες τωρα. ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!

    αγριμι! ΤΙΓΡΗ! ΧΟΜΠΙΣΤΑ!"

    εκει που απανταγες σε μενα εσκασε μυτη ο γαμιας σου κ αποσυντονιστηκες ε? δεν πειραζει ελπιζω να τον εφαγες καλα κ να ηρεμησες..


    στο θεμα τωρα, SUCK MY BAALLLSS μαλακα. το ολο επιχειρημα σου ειναι οτι σπαζεσαι να διαβαζεις σχολια? ΑΣΕ μωρε καραγκιοζη.

    "Υπερασπιζομαι το δικο μου δικ.." Ωπα. ποιος σου ειπε οτι εχεις αυτο το δικαιωμα?
    εδω το καθε μαλακιστηρι κραζει αδιακριτως, εχουμε γεμισει απο παπαρες που ισοπεδωνουν τα παντα κ δεν σε πειραζε, ξαφνικα θυμηθηκες το ΔΙΚΟ ΣΟΥ δικαιωμα να μην βλεπουν τα ματακια σου τα "λευκο-ιπποτικα σχολια"?

    Τραβα στη γωνια σου τωρα κ αυτοτσιμπουκωσου, κ οταν με σκεφτεσαι βαζε κ κωλοδαχτυλο.
    ΑΜΚ

    ReplyDelete
  140. Oχι βρε χαζο... δε σπαζομαι να διαβαζω σχολια γενικως. Τα δικα σου σχολια σπαζομαι να διαβαζω γιατι εισαι μεγκα-χιποκριτ! Οι αλλοι λενε αρχιδιες κι εσυ το παιζεις ηθικος και σωστος ενω εισαι η χειροτερη λουμπινα εδω μεσα.

    Εισαι ο φλωρος στη μεταλ συναυλια που κραζει "καλε χαμηλωστε αυτα τα γραντζα γκρουντζα δεν ακουμε τιποτα πια ωχου!!!!"
    εισαι η αγαμητη γρια γειτονισσα που παιρνει το 'εκατο' στις εντεκα το βραδυ και χαλαει τα παρτυ των αλλων.

    ΕΙΣΑΙ Ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ! Εισαι τοσο ξενερωτος που αν κανεις μια βολτα στα εξαρχεια θα κοψουν τα πρεζακια την πρεζα.


    ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΕΡΑ ΣΟΥ, ΞΕΝΕΡΩΤΕ ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΦΡΟΜΠΛΟΓΚ ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΥΠΟΤΡΟΠΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΡΑΦΛΟΧΑΙΤΟΥΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΒΛΑΚΑ!

    ReplyDelete
  141. TI THA GINEI RE MALAKA MIKEIOUS ANTE ANEBAZE TIPOTA TO EXEIS GAMISEI TO THEMA

    ReplyDelete
  142. Gia osous vrizontai se ena blog:

    a. sas lupamai pou den exete arxidia

    b. kopste tis (polles) tsontes kai kan'te kai kati allo

    c. i zwi sas exei toso noima oso tis amoivadas

    d. den exw oreksi oute na vrisw, apla mpeite sto chataki kai gamiste tous kwlous sas.

    e. kai den eixa oute oreksi gia alt+shift

    ReplyDelete
  143. Τα σχόλια που θα φιλτράρονται είναι το ηλίθιο τσατάκι που κάνετε μεταξύ σας για το ποιανού η μάνα γαμιέται και ποιανού ξεσκίζεται. Αυτά μπορείτε να τα κάνετε στο chat room που έβαλα δεξιά, κάτω από το "Ποιος είμαι...".

    bravo re mike.oreo moderation.

    ReplyDelete
  144. Αν τα δικα μου σχολια σπαζεσαι να διαβαζεις τοτε μαλακια που απαντας κ το συνεχιζεις.
    Χαζουληηηηη οσο γραφεις τοσο θα σε πιπωνω κ θα σπαζεσαι κ θα γραφεις κ.ο.κ
    φαυλος κυκλος λεγεται αυτο.
    Βαλε φρενο τωρα. μπορεις.
    Αλλα δεν θα το κανεις γιατι γουσταρεις να στον σερβιρω. κανα αλλο επιχειρημα εχεις η' μονο οτι σου τη σπαω?

    Κ οπως λεει κ το ανεκδοτο με τον κυνηγο που τον γαμουσανε αρκουδες
    "Παραδεξου το μητσαρα (ρογκ), δεν ερχεσαι στο δασος για κυνηγι"
    παραδεξου το κ εσυ λοιπον οτι εισαι κρυφοπουστα κ μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια....
    ΑΜΚ

    ReplyDelete
  145. Ρε Mike, όταν βαρεθείς να τραβάς μαλακία με το καινούργιο σου chat-room, γράψε κανα καινούργιο άρθρο να χαρούμε και εμείς...

    ReplyDelete
  146. A, ξέχασα να πώ για τον φίλο μας τον anonymous...
    1)είναι mcvk και όχι mkvc
    2)κάθε μέρα είμαι στο τμημα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην πανεπιστημιούπολη...
    αν θες πέρνα...(αν ρωτήσεις ποιός είναι ο mcvk ένα 80% θα ξέρει να σου πει...)
    3)δεν ξέρω εγώ τι στρίβεις που και που καμια ψιλή, και τι προβλήματα έχεισ, αλλα δεν γουστάρω να τσακώνομαι από το internet με άτομα που νομίζουν ότι πουλάνε μαγκιά με το να πατάνε δυνατά το enter...
    Αν είναι, σου είπα που θα με βρεις...
    Το ότι θα έρθεισ δεν σημαίνει ότι θα πέσει ξύλο, μπορεί απλά να πέσει κανά μπινελίκι, ή ούτε καν, αλλά αν επιμένεισ, θα βραχει και το κωλαρακι σου...
    Για να μην προσβληθούν οι απανταχού anonymous, αναφέρομαι σε αυτόν που με έκραζε γράφοντας λάθος το όνομα μου...

    ReplyDelete
  147. Φιλε Μike, θα ηθελα να δω ενα αρθρο για αυτη τη παπαρια το βιντεο που κυκλοφορει για τα μαρμαρα του παρθενωνα. Ο κοσμος καιγεται, αυτο μας μαρανε!
    Και ισως ενα αρθρο για οσους γκρινιαζουν για την "τρομοκρατια" του ΔΝΤ. Υποκριτες, καραγκιοζηδες! Εχουμε σιχαθει ο ενας τον αλλο σε αυτη τη χωρα.

    ReplyDelete
  148. ρε γαμώ του χριστού την κωλότρυπα πού είναι τα δικα μου comments?

    Greg

    ReplyDelete
  149. ante re mlk grapse kana neo arthro k ase tis politikes gia ta sxolia.! ta arthra sou einai toso oiktra oso i triti sinexomeni malakia pou varas eno lioneis sto pc nixterines ores...
    oso theleis na vareseis k alles malakies allo toso theleis na diavaseis k allo fae ena malaka.!

    ReplyDelete
  150. me anagases gamioli na se vriso!! grapse tipota gamo to spiti sou kai ase ta ilithia moderations pou stin teliki fenete na doulevoun ok!

    Alla grapse tpt EPITELOUS den ksero ti tha kanis alla prepi na vgaleis to daxtylo apo ton kolo gt exei mouliasei kai epitelous na akoumpiseis to pliktrologio, ygra mandilakia gia na to kathariseis apo tin skatila tha fero ego!!! grafe esy!!!

    ReplyDelete
  151. Μα τι αντίφαση είναι αυτή ανάμεσα στα ποστ και στα σχόλια? Τα πρώτα χαρακτηρίζονται από ποιότητα, τα δεύτερα από βοθρίτιδα,νοητική στέρηση και ακμή στερημένου εφήβου. Λοιπόν, απορώ, πως ένα τέτοιο μπλογκ που χαρακτηρίζεται από την εφυία, την ευρηματικότητα και το συγγραφικό ταλέντο του μπλογκερ του, να μαζεύει τόση σαβούρα σχολιαστών. Εσεις χρυσά μου τι θέλετε εδω μέσα? Αντε παντε να διαβάσετε για το βρακι της Σάσας σε άλλο μπλογκ.Ή άρθρο τύπου "πως να γ.. το σαμπουάν σας χωρίς προφυλακτικό". Αλλα τέλος παντων, ξεβρωμιστε αυτό το μπλογκ! Άιντε, ουστ

    ReplyDelete
  152. βρε παπαρα mikeius εκανε ο maddox post που κανει καθε φορα που σκαει ηφαιστειο και εσυ ακομα?

    ReplyDelete
  153. re ti malakas einai aytos o mike ena mhna den exei grapsei tipota kai to mono poy asxoleitai o malakas einai me ta kwlo chat room kai tis ahdies. eisai megalos malakas file!!! den to gammas to grapsimo afoy den mporeis , gine bot gia chat room re poysth. toylaxiston gamas kamia poytanitsa apo thn olh istoria h thn bgazeis sto xeirokinito?

    ReplyDelete
  154. @anonymous 2:44.

    kalos malakas akougese.

    sxetika me to ti esi theoris piotita ke ti oxi, kseris, sto kamaroto poulaki mas ke sto mouni tis Sasas.
    ante, thes ke piotita,malakako.

    mpes kana wikipedia kalitera, ke arakse me tis ores...

    ReplyDelete
  155. Ρε πούστη Μιχάλη βαράω κόφτες στη δουλειά. Γράψε τίποτα γαμώ του χριστού τα πάθη.

    Greg

    ReplyDelete
  156. Μαλάκα Mikeius την ασχημόφατσα σου πότε θα την δούμε στο blog του Ανώμαλου; Είμαι σίγουρος ότι σου αξίζει περίοπτη θέση στο πάνθεον της ασχήμιας.

    ReplyDelete
  157. @mikeius οπως θα ειδες ο unfuckme εβαλε το χερακι του απο τα 800 και μετα.Ολα τα αλλα ειναι καθαρο hateλικι

    ReplyDelete
  158. Βλακα ανωνυμε η φατσα του Μιχαλη ειναι ηδη εκει.

    μαζι με τη δικη σου.

    ReplyDelete
  159. Μαλάκα Mikeluw τί έγινε; Θα postάρεις τίποτα ή θα μας φάει η μιζέρια μας εδώ; Ώρες είναι να μας πεις ότι ξαφνικά απέκτησες ζωή και δεν προλαβαίνεις...

    ReplyDelete
  160. Ανώνυμε 10:03
    Διορθώνω: Έίσαι ανύπαρκτος. Ούτε καν αποιοτικός.

    ReplyDelete
  161. Ει μουλε!!!! ΝΙΩΣΕ...και βαλτο...

    http://strangejournal.wordpress.com/2010/04/23/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1/

    ReplyDelete
  162. ANTE RE MIKE AGORI MOU. MAS ESPASES THN POUTSA. BGALE ENA POUTSOARTHRO. ESTW KAI MIKRO. ESTW KAI MALAKIA. EXW SIXATHEI NA MPAINW KATHE MERA KAI NA VLEPW TON KSENERWTO TITLO
    "Faeenamalaka Chat Room και νέα πολιτική στα σχόλια" PES TOULAXISTON OTI THA ARGISEIS NA BGALEIS NA MH MPAINOUME SA MALAKES KATHE MERA KAI NA MENOUME ME THN PSOLH STO XERI!

    ReplyDelete
  163. Anonymous me PatentaApril 25, 2010 at 2:32 PM

    Μαλακα Mikeius κοβω τη πουτσα μου οτι εφτασες τετραψηφιο αριθμο μαλακιας με το chat-room... αιντε τελειωνε και γραψε κανενα αρθρο γιατι εχω αρχισει να ακουω τον Γαιτανο και τον Σαντικαι να λενε το Χριστος Ανεστη στο YouTube ενω προσπαθω απεγνωσμενα να βρω κατι μεσα στο γαμωμπλογκ σου που να μην εχω διαβασει αλλα καταληγω να διαβαζω τις ιδιες πουτσες. ξερω οτι αν εγκρινεις το σχολιο, συνεχιζεις να μπαινεις στο μπλογκ αρα για να μην γραφεις καινουριο αρθρο ή βαριεσαι ή γαμιεσαι. ή και τα δυο. βεβαια μπορει και να το εχεις ετοιμο και να μας κανει καψωνι παλιοπουστη.

    ReplyDelete
  164. Αρχηγέ να σου κάνω μια ερώτηση που βρήκες το gagdet με το chatroom.

    ReplyDelete
  165. 1. Vlaka AMK o logos sou deixnei oti katexeis mia stoixeiodi noimosyni oste na anitlamvanesai TI einai auto to site kai ti den einai. Opote prepei na ftaiei kati allo pou de gnorizo, kai xestika na matho, gia na kataligeis se tetoies nouthesies tou poutsou. Trava gamisou.

    2. O Karagianniotis KALA ekane kai egrapse oti egrapse. Auto einai to vasiko stoixeio tou site. Oti o kathenas mporei na grafei ti malakia tou. Tora gia mena AN ontos isxyei auto pou leei autos einai o entelos malakas pou kanei thema se ena site to paidi tou. Kai auto me vasi tin dikia tou kosmotheoria H tou AMK. Sigoura oxi ti dikia mou. Thixtikate oloi oi karamalakes anthropistes....

    3. Ksana gia ton AMK. Poios sou eipe re ilithie oti esy tha mas matheis ti einai zoi H' pos emeis den exoume traviksei zoria pou tha sou kanan to periklanidio na syspatai? Alla apo tin alli poso malakas eimai pou sou eksigo?? Afou esy kai kati alloi (omologoumenos xeiroteroi apo sena) einai pou mas kanete na gelame perissotero.

    4. Mike, min kaneis POTE ma POTE to lathos na gnostopoiiseis ta stoixeia sou opoudipote. Ante varia o kollitos sou, ki auto me epifylaksi. Giati tha rthoune ilithioi karavanades, katestramenoi Karagianniotes, fasistaria, PRAGMATIKES poustares, kai ena soro anthropoeidi na se katharisoun. MHN mpeis pote ston peirasmo na to kaneis. Kai to xeirotero tha yparxoun typoi san ton AMK na gyrisoun kai na poune... "e entaksei to parakane..."

    ReplyDelete
  166. ti tha ginei re mikeius.......tha dimosieyseis tpt.Thelw tin dosi moy....... m exei piasei ponos kai tremoulo kane kati den yparxoun kai ypokatastata asdfasdfasdf!!!!!

    ReplyDelete
  167. μιχαλακι, δεν ήθελα να σε βρίσω, αλλά μου δωσες ιδέα και λέω να ξεσπάσω έτσι σήμερα το βράδυ, αντί να τραβήξω μια μαλακία για άλλη μια φορά. θα χαρώ βρίζοντάς σε και όχι παίζοντας το πουλί μου και είναι τιμή σου αυτό. ο καθένας έχει τις χαρές του.

    είσαι αδερφάρα, μαλάκας, πούστρα ξεσκισμένη, καργιόλα από τις λίγες και καραπουταναριό του κερατά. η μάνα σου πιθανότατα μια χαρά γυναίκα είναι, δεν έχω κάτι μαζί της ούτε με το αιδοίο της.
    εσύ είσαι ο γελοίος, ο βλάκας, ο ηλίθιος, ο χαζός. (παρεμπιπτόντως, θα ήθελα σε κάποια φάση άρθρο σου που να διαχωρίζει αυτές τις λέξεις).

    άντε γαμήσου ρε μαλάκα!! φύγε από δω ρε μουνόπανο!! στο διάλο.. μη κατέβω και σε γαμήσω.. παλιόπουστα!

    ReplyDelete
  168. jojo δεν θα λεμε τα ιδια συνεχως, γραφω παραπανω τι πιστευω για αυτο το σαιτ (κ τον Μαικ) που εστω κ αν ενα θεμα το τραβηξε παρολο δεν μου αρεσε το εκανε με στυλ, κ ΤΙ για τον καθε καφρο που προσπαθει να φανει πιο "ακαρδος" κ στ'αρχιδιστης γραφοντας χειροτερα.. Παμε παρακατω,
    αντε ρε Μαικ, τωρα που ζεστανε ο καιρος αρχισες τις βολτες?? 1 αρθρο μονο για ενα μηνα κ αυτο ουτε καν? ασε το καινουργιο πιπινι που βρηκες, που εχεις πεσει με τα μουτρα μεσα στο μουνι, κ ΓΡΑΨΕ!!!
    Αν αργησεις κ αλλο θα δεις ατομα να σε ψαχνουν με λαπτοπ στα χερια για να σε βαλουν να γραψεις με το ζορι.
    Δωσε οπιο στο λαο σου :)
    ΑΜΚ

    ReplyDelete
  169. malaka mike eisai san tin tin mastoura pou prokalei prezoxorto, ksekola grapse tipota na mas figei i ligoura...

    ReplyDelete
  170. re malaka mike, mpas ke kaneis kana project stin panteio gia ton ethismo ton mazon se site?mas exis afisi kati xronous tora, ke emis sinexizoume na fliaroume san korasides agamites.
    paloukose ton kolo sou ke grapse tipota, mas exis spasei ton poutso san kompoloi me tin trompa pou exis anebasei.
    pezeis me ta nebra mas malaka ke goustareis.

    ReplyDelete
  171. το ΔΝΤ του έβαλε ΦΠΑ στα ποστς;

    Τι εγινε;

    Ρεεεεεεεε, γράψε ρε γαμωτο...

    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ,
    ΝΑ ΜΠΕΙ Ο MIKEUS ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!

    ReplyDelete
  172. Πω ρε φιλαράκι είσαι τραγικός. Έτσι και σε βρω την έχεις γαμήσει...

    ReplyDelete
  173. To asteio me auto to post einai:
    1) O xrhstos karagianniotis einai uparkto prwsopo, ton 3erw fatsika. Apo thn Paro einai. Basika polu kosmos ton 3erei kuriws gia to poso problhmatiko atomo einai(mporeite na to katalavaite kai apo to comment pou ekane)

    2) To paidi tou ontws to exase(apo mia tsixla). Auto eixe ginei prin apo arketa xronia(paizei na einai gurw sta 8-10 an den kanw la8os). Xarakthristiko einai pws otan pia plhroforh8hke gia ton 8anato tou paidiou tou h prwth tou antidrasi htan na ta spasei ola mesa sto kentro ugeias(ergaleia, mpoukalia ta panta). Einai profanws ena atomo me psuxologika problhmata....
    3) Osa lew einai pera gia pera alh8ina...Rwtiste opoion pariano 8elete kai 8a to epibaibewsete.
    Ena mhnyma pros ton kurio Xristo:
    Eisai oloklhros mantraxalos (45+ xronwn) kai milas me auton to tropo??? Kala poso karagkiozis paizei na eisai?? To ntropi sou.

    ReplyDelete
  174. ANTE REEEEEEEEEEE! KAI DW VRIKES NA MIMITHEIS TON MADOX KAI APOFASISES NA MI VGAZEIS SYXNA ARTHRA? SE LIGO THA PAREIS KAI AMERIKANIKI YPIKOOTITA! ASE TIS MALAKIES SOU KAI GRAPSE KAMIA ARADA!

    ReplyDelete
  175. o madox kai madox pou anafereste sinexeia, pio skata blog einai?? ekana google search kai den to vriko?

    ReplyDelete
  176. Poooooo re sy! Sa gkomenitsa pou paideuei tous epidoksous gamiades tis kaneis! Ekei na mas skaseis! Mas to paizeis dyskolos!

    ReplyDelete
  177. Τι θα γίνει, θα γράψεις κανα καινούργιο post?

    ReplyDelete
  178. Μωρέ μαλάκα μικειυς τι θα γίνει θα ανεβάσεις κανα ποστ?

    ReplyDelete
  179. MIKEUS:

    η αριανος θα εισαι και θα πιστευεις να πατε καλα στα play-off για να γραψεις κανα αρθρο

    η απλα θες να μας πριξεις το πουλακι

    μπαοκ

    ReplyDelete
  180. μαικ είσαι το ναρκωτικό μου και θέλω την δόση μου, δεν πάει άλλο.

    ReplyDelete
  181. lete na psofise o malakas??

    ReplyDelete
  182. κλείστο το ρημάδι αφού δεν γράφεις ρε Μάικιουσ

    ReplyDelete
  183. Kαραγιαννιωτης = Παρ-owned

    ReplyDelete
  184. re mlk dwse kana ar8ro,kala xazos eisai re file ti mas kaneis k perimenoume?foraw ka8ethra kai pernw to fai m s xapia gt perimenw kollhmenos stn mpourdeloo8onh m...

    TELEIWNE GIATI 8A PAW STRATO(sta arxidia s t 3erw alla k mena st arxidia m pou ksereis oti kserw).

    ReplyDelete
  185. ρε μλκ απ πν μθ να γραφς μ φωνεηντ γμ τ μνι τς μανας σ

    κθκ σκτμπν πτσγλφτ μρφτ βλχ λβν ΒΛΑΚΑ ΧΤΗΝΟΣ ΒΛΑΧΟ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΟΥΡΤΖΟ ΝΕΟ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ!

    ReplyDelete
  186. re mike an den exeis skopo na ksanagrapseis kleisto to block mhn mpainoume kai emeis san tous malakes ka8e ligo kai ligaki gia na doume an mas 8umh8hkes....

    ReplyDelete
  187. span ta nevra mu ka8e fora na mpenw kai na mh vlepw post eilikrina.

    ReplyDelete
  188. GRAPSE KAMIA MALAKIA MWRE MALAKA GAME KAI DERNW THN MAMAKA SOU VLAKA MIKEUS

    ReplyDelete
  189. Bgale ti sampania ap ton kolo kai katse na grapseis kamia seira!

    ReplyDelete
  190. re malaka mike mpas kai se mazepse i mpatsaria kai den grafeis toso kairo ante gamisou grapse kati mas exeis sti nistia
    malaka ilithie

    ReplyDelete
  191. mike niwse http://www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg&feature=related
    o alex jones gia thn ellada! ela mwrh arrwstia!!!
    -dee :D

    ReplyDelete
  192. ase tin malakia k grapse kana post...
    eisai kaliteros poa oti oi tsones sto xtube...!

    ReplyDelete
  193. Etsi! Epitelous katalaves oti to blog sou einai gia ton poutso mprosta sto diko mas kai to voulwses poustraki. Eisai mpoukwmenos ap tin poutsa gi auto dn mporeis na miliseis!

    ReplyDelete
  194. Φίλε Mike σε διαβάζω αρκετό καιρό. Άλλες φορές κλείνει η φωνή μου απ' τα γέλια και άλλες φορές σε βαριέμαι. Για το "Φωτιά στα μωρά" είσαι απαράδεκτος. Και για το 2, θα πω αυτό που είχες πει για το transformers 2. ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ! Πέρασες και δεν κόλλησες με αυτά τα 2 ποστ.
    Ήσουν εντελώς άκυρος και παρόλες τις μούφες που μας τάισες, με μεγάλη σου χαρά θα μπεις στο μουνί κάποιας και θα χορέψεις κλακέτες και σκαρσιλαμά!

    ReplyDelete
  195. Γραψε τίποτα ρε ψωλοκόπανε! Μιζεριάζω γαμώ την βαρεμάρα μου!

    ReplyDelete
  196. τι θα γινει ρε Mike κοντευω να γεννησω!!!εχω δει ολες της τσοντες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη στο διαδικτυο εξαιτιας σου.Κοντευω να φτασω τριψηφιο αριθμο μαλιακιας κατα μεσο ορο την μερα γιαυτο αντε αλλιως θα ερθω να σε απαγαγω

    ReplyDelete
  197. eee malakopi8hka
    8eloume keimeno

    ReplyDelete