Friday, December 25, 2009

Γιορτινές προτάσεις δώρων

Ααααχ... Χριστούγεννα. Έφτασε και πάλι η εποχή του θαύματος. Η εποχή που ο λεωφορειατζής μπορεί να σε περιμένει λίγο παραπάνω πριν κλείσει τις πόρτες και φύγει. Η εποχή που για κάποιο λόγο είναι πιο εύκολο να βρεις παρέα για κωλόμπαρο. Η εποχή που βαριέσαι να ακούς τις κλισέ γκόμενες του Deviant Art να σου λένε πόσο μισούν τα Χριστούγεννα. Η εποχή που όλοι αγγαρευόμαστε με το ζόρι να αγοράσουμε δώρα για κόσμο που έχουμε κατά τ' άλλα χεσμένο και θα προτιμούσαμε να ξοδέψουμε όλα τα λεφτά για την πάρτη μας. Μέρες μαγικές.

Μήπως δεν πρόλαβες να πάρεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα επειδή είσαι καμένος και πέρασες τις τελευταίες μέρες θερίζοντας μελιτζάνες στο Facebook; Κανένα πρόβλημα. Το faeenamalaka έρχεται να σε σώσει με πρωτότυπες και οικονομικές προτάσεις δώρων για όλη την οικογένεια, ακόμα και για εκείνον τον ξάδερφο που όλοι μισούν και κανένας δεν το λέει. Hint: αν δυσκολεύεσαι να βρεις ποιος είναι ο συγκεκριμένος ξάδερφος στη δικιά σου οικογένεια, μην ψάχνεις. Εσύ είσαι.

- Φουσκωτό αναλάκι
Ένα δώρο όμορφο, γουστόζικο και συνάμα πρακτικό. Οι δονητές πρωκτού έχουν σταθερό μέγεθος, αλλά ως γνωστόν, ο ανθρώπινος πρωκτός όχι. "Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί" που λέει και το ρητό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχεις ένα βαλιτσάκι ή ένα box set με δονητές πρωκτού σε διάφορα μεγέθη, από αντίχειρα μέχρι ξύλο κρεβατιού, πράγμα που είναι ιδιαίτερα άβολο, ειδικά στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή στο κάμπινγκ. Την λύση έρχεται να δώσει με περισσή κομψότητα το φουσκωτό αναλάκι.
Τώρα, μόνο με $27.99, μπορείς να ανοίγεις τον πάτο της/του συντρόφου σου εύκολα, γρήγορα και προπαντός οικονομικά. Φουσκωτό αναλάκι: γιατί καμιά αγάπη δε συγκρίνεται με την αγάπη από πίσω.


- Λαστιχένια γροθιά
Σε παρόμοιους τόνους κινείται και το επόμενο δώρο μας. Hot item στην φετινή έκθεση Athens Erotica, η λαστιχένια γροθιά είναι απαραίτητη για όσους ζητούν αυτό το κάτι παραπάνω στο κρεβάτι. Ένα σεξουαλικό βοήθημα που αυξάνει την ηδονή της γυναίκας και την αυτοπεποίθηση του άντρα. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους δονητές, μπορείς ανά πάσα στιγμή να δείξεις τη λαστιχένια γροθιά στη σύντροφό σου και να πεις με περηφάνεια: "Κοίτα μωρό μου. Κι εγώ τόση την έχω!". Υπάρχουν πολλά μοντέλα στην αγορά, αλλά το faeenamalaka συνιστά το Fist of Fury της Pipedreams. Με $13.39 μόνο, θα σώσει και το γάμο και την τσέπη σας! Διαθέτει εργονομική λαβή για περισσότερο έλεγχο στις δύσκολες μανούβρες.
Fist of Fury: Όταν έχετε και τις 2 γροθιές μες στη σύντροφό σας και πάλι δε φτάνουν.


- Πλεκτή θήκη για κωλόχαρτο
Ένα δώρο άκρως μη-άχρηστο και διακριτικό. Για όσους θέλουν να πουν στο αγαπημένο τους πρόσωπο "Είσαι μια χαβούζα που βγάζει σκατό σε βιομηχανική κλίμακα" αλλά δεν μπορούν να το εκφράσουν τόσο λεπτά. Οι θήκες μας κατασκευάζονται στα καλύτερα ημιυπόγεια της Κυψέλης. Μάλιστα, φροντίζουμε όλες οι γιαγιάδες που χρησιμοποιούμε να πάσχουν από σύνδρομο Άσπεργκερ για να μην μπορούν να σταματήσουν να πλέκουν. Το αποτέλεσμα είναι μια όμορφη χνουδωτή θήκη, ιδανικό καταφύγιο για εκείνο το εφεδρικό ρολό που αποδεικνύεται σωτήριο τις δύσκολες ώρες. Μάλιστα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις έλλειψης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ίδια τη θήκη.
Θα τη βρείτε σε καταθλιπτικά σκονισμένα μίνι μάρκετ της επαρχίας (δίπλα στο σαμπουάν μπίρας Clairol), σε καταστήματα "Ό,τι πάρεις ένα ευρώ" και σε επιλεγμένα φανάρια της Αχαρνών. Αν δεν την βρείτε στα παραπάνω, θα σας πλέξει μία η γιαγιά μου, αρκεί όσο πλέκει να κάθεστε δίπλα της και να ακούτε ιστορίες απ' τον Εμφύλιο.


- Σφυρίχτρα εξάτμισης
Θέλω να ευχαριστήσω τον Jeremy Clarkson που έφερε στην προσοχή μου αυτό το καταπληκτικό gadget. Έχεις βάλει μπλε LEDάκια στο καπό του Hundai Getz σου, αλλά οι φίλοι σου στο Μικρολίμανο επιμένουν ότι δεν είναι αρκετά καγκούρικα; Έχεις γεμίσει το Corsa της μαμάς σου με αυτοκόλλητα εξαρτημάτων που δε φοράει και ψάχνεις να τα ταιριάξεις με κάτι εξίσου κακόγουστο; Τη λύση έρχεται να δώσει το Exhaust BOV. Πρόκειται για ένα μικρό σωληνάκι που προσαρμόζεις στην εξάτμιση του αυτοκινήτου σου. Όταν περνάνε από μέσα του τα καυσαέρια, αυτό σφυρίζει και μιμείται τον ήχο που βγάζει το τούρμπο. Σοβαρά, αυτό κάνει. Ούτε κι εγώ το πίστευα στην αρχή. Οι άλλοι τουρμπάρουν τα Fiatάκια τους γιατί μιμούνται τους οδηγούς supercar; Εσύ μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα και να μιμηθείς αυτούς που μιμούνται τους οδηγούς supercar! Pathetic στο τετράγωνο!
Και μην ξεχνάς: Οι υπόλοιποι κάγκουρες είναι κατάπτυστοι από την κοινωνία, αλλά τουλάχιστον απολαμβάνουν μια παραπάνω επιτάχυνση όταν οδηγούν. Τώρα με το Exaust BOV μπορείς να εισπράττεις μόνο το μίσος και τη χλεύη των άλλων, χωρίς να επιβαρύνεσαι από τις υψηλές επιδόσεις που θα σου προσέφερε ένα αληθινό τούρμπο. Μόνο $49.90.


- Ευχετήριες κάρτες Liberis
Κυκλοφόρησαν! Τώρα όλοι εντός και εκτός του blog μπορούν να απολαύσουν την μεγάλη πέννα που λέγεται Liberis, χάρη στην αποκλειστική νέα μας σειρά από ευχετήριες κάρτες. Επιτέλους οι ευχές μας αποκτούν την αυταρέσκεια, το δασκαλίστικο ύφος, την επιτηδευμένη γλώσσα και το βιασμό από σημεία στίξης που πάντα αποζητούσαμε. Όλες οι κάρτες είναι κοσμημένες από αυθεντικές γιορτινές ευχές του μοναδικού Liberis, συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας και απεικονίζουν το χαρακτηριστικό κοινωνικό αντίκτυπο που διακρίνει το λέγειν του: ένα ζευγάρι πρησμένα αρχίδια.
Θα τις βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και στο gift shop της ντίσκο "Βινύλιο".



Credits: Βαγγέλης για την 2η κάρτα

82 comments:

  1. liberis!!!!tis manoulas sou arxidoprixti!!!!euxaristw mike....exw skasei sta gelia....

    ReplyDelete
  2. kala xristougenna
    molis ta parageila apo to net
    xaxa

    ReplyDelete
  3. ¨Ενα δώρο για τον λιμπέρι ρε παιδιά...μέρες αγάπης που είναι... λιμπέρης watching you...

    ReplyDelete
  4. Νομίζω πως θα αγοράσω τις ευχετήριες κάρτες και θα τισ αποστείλω με πολλή αγάπη στη διεύθυνση του ΟΑΣΑ. Έτσι μας τα 'χουν κάνει τα παπάρια με τις "συγκοινωνιακές ρυθμίσεις" τους!

    ReplyDelete
  5. αχαχαχαχα
    Μιχάλη μου θύμησες με τα 2 πρώτα δώρα μια λίστα που είχα πετύχει πριν από αρκετό καιρό με τα πιο ελεεινά σεξ τόυζ: http://www.cracked.com/article_16032_25-most-disturbing-sex-toys.html
    κάνε τον κόπο να τα δεις :)

    καλές γιορτές!

    ReplyDelete
  6. γαματο!!!
    καλες γιορτες να εχεις...

    ReplyDelete
  7. Πιστεύω οτι οι θήκες κωλόχαρτου θα έπρεπε να είναι αδιάβροχες. Κατα τα άλλα, ωραίες προτάσεις με φαντασία και στύλ!

    ReplyDelete
  8. τα έσπασες όλα για άλλη μια φορά.
    Καλές γιορτές :P

    ReplyDelete
  9. Είναι αυτό που λένε,"αγάπη μου, ελα να μου δώσεις ενα χεράκι".

    ReplyDelete
  10. ωραιο το πλεκτο αρκει να μην ειναι τιποτα συνθετικες οι κλωστες και βγαλουμε σκατοεξανθηματα στον κωλο μας!εξαιρετικο ειδικα αν ξεμενεις απο σκατοχαρτο!

    ReplyDelete
  11. Lol!!!Gamisan! Alla me anisixei to gegonos tou fouskotou analakiou... Opoios PSAXNEI briskei lene!

    ReplyDelete
  12. Θέλω να δω τον Liberis να κάνει comment :P

    GregKos.

    ReplyDelete
  13. Auto pai na pi tipoi me ARXIDIA

    ReplyDelete
  14. checkarete kathgoria pou anhkei to fist of fury sto amazon: Health and personal care! hahahahahaahahaahahhahaha

    ReplyDelete
  15. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ...

    ReplyDelete
  16. Liberi εσύ?!?!?!?!

    ReplyDelete
  17. Μίλα ρε παιδί μου... Δώσε μας την χαρά...!

    ReplyDelete
  18. Re paidia, sto link pou grafei o Mikeius, ta sxolia tou LIBERIS exoun eksafanistei..Ti egine?? Valte kai emas tous kanourgious sto kolpo!

    ReplyDelete
  19. Liberi perimenw comment!!! Tha ly8oume sta gelia!

    yOrgos

    ReplyDelete
  20. to panw deksia kwloxarto moiazei me sousi (k ayth h protash moiazei me kati p tha mporouse na eixe lexthei mesa se kapoio kako oneiro)

    ReplyDelete
  21. ψιτ μαγκες.. ψιτ να σας πω.
    ελατε κοντα
    σσστ
    λοιπον ακουτε; υπαρχει ενα σαιτ που λεγεται μαντοξ λοιπον οκ;

    οκ

    ReplyDelete
  22. nai to xeroume to site pou legetai maddox. Esy ti tou kaneis diafhmish?

    ReplyDelete
  23. poly vareto, de sou vgike..

    ReplyDelete
  24. Καλά όλα αυτά Mikeius, αλλά υπάρχει ένα μείζον θέμα που δίχασε τη γενιά μας και δεν το έχω δει να θίγεται ούτε απ'έξω-απ'έξω τόσο καιρό...

    Επιτέλους, δικαιούμαστε ένα άρθρο "Mortal Kombat II vs Street Fighter II". Στην πλατφόρμα της προτίμησης σου, αν και είναι δεδομένο ότι τα αγοράκια με Mega Drive την είχαν χοντρύτερη και σκληρότερη.

    ReplyDelete
  25. πουσταραδες οτι και να λετε δεν προκειται να μοιασετε στο μεγαλειο του Liberis.
    ΥΓ 1: Τελικα Μιχαλακη πεθανε το παουερ?
    ΥΓ 2: Γαμιεστε νουμερα.
    ΥΓ 3: Υστερογραφο

    ReplyDelete
  26. Αυτές τις θήκες για κώλοσφούγκια που τις βρίσκουμε? Θέλω να κάνω τον απόπατο μου "τουαλέτα" και μου χρειάζονται κάτι τέτοια ντεκουράδια. Σοβαρές πρωτάσεις παρακαλω. ΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ.

    Με εκτίμηση

    Φόλα η Π-αιονόβια.

    ReplyDelete
  27. μάντοξμάντοξδενείσαιαστείοςπιατοέχειςχάσεικαλύτερανασταματήσειςναγράφειςδενγελάμεπιατατελευταία11άρθρασουδενείχανπλάκαμάντοξμάντοξ

    και τι δουλειά έχεις μωρή κουφάλα στο ντέβιανντ αρτ
    μήπως είσαι και εσύ "καλλιτέχνης";

    επίσης το φουσκωτό αναλάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίγει πόρτες αυτοκινήτων πιστεύω

    ReplyDelete
  28. ai gami8eite me to maddox. karavlaxoi pou ma8ate ena blog parapanw kai to paizete istoria. autoktoni8eite oloi ante!

    ReplyDelete
  29. Πλακα-πλακα, υπαρχουν τυποι που οντως δεν εχουν γελασει εδω και 11 αρθρα αλλα ακομα μπαινουν στο blog και ακομα σχολιαζουν. Εχει προβληματα ο κοσμος...

    ReplyDelete
  30. Prince Goro,nai nai NAI!!!!!akous mikeius??dwse sto lao sou!!btw, mortal kombat me ta 100000000000000000000000000 den to syzhtame

    ReplyDelete
  31. Oreo to new post gelao akoma.Elate sto crew tis asximias na gelasete k eseis einai k o filos mas o Liberis http://asximia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. παιδια γαματε οσο μπορειτε για να μην γινεται "anomaloi"

    ReplyDelete
  33. μαλακία δε μ άρεσε..

    εγώ αγαπώ τον masterG...

    ReplyDelete
  34. WE SHALL NOT SPEAK OF HIM!

    WE SHALL NOT SPEAK OF THE ONE THAT MUST REMAIN NAMELESS FOR ETERNITY!

    THE ABHORRED ONE!

    THE ABANDONER!

    ReplyDelete
  35. ρε πήγα στο σάιτ αυτού του μάντοξ έτσι απο περιέργεια. δε μοιάζει καθόλου και είναι και πααααρα πολύ βαρετό. και ο τύπος δεν ειναι καν αστείος. :/

    Υστερογραφο: κάρτες Liberis φου-του-γού.

    ReplyDelete
  36. o maddox μιλαει την αγγλικη γλωσσα... που σημαινει οτι ειναι αστειος σε οσους σκεφτονται (και οχι απλα μιλουν) αγγλικα... αλλα λογοπαιγνια... αλλος τροπος σκεψης... λιγοτερη οργανωση...
    αυτα τα πληροφοριακα
    κατα τα αλλα...
    LIBERIS καρτες ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ UNICEF(UNISEX)

    ReplyDelete
  37. διαβασα σημερα οοολο το λιμπερης στορι μονοκοπανια,απο περιεργια για τις καρτες. επικο. αλλα θα συμφωνησω οτι και εγω master g προτιμω.... δεν θα ξαναγραψει ποτε? μαικιους ντοντ γοουορι γουι λοβ γιου του.αλλα ατακα σαν το 'μου εριξε ενα βλεμα σσιχασιας και λυπησης και μου εδωσε τα χαπια για το χεσαμολιδεν υπαρχει. η οι αιωνιοι γεροι με τις σακουλες στους δρομους!!

    ReplyDelete
  38. ΚΥΡΗΣΩ ιερό πόλεμο κατά του ανώμαλου!
    Όσοι απεχθάνεστε αυτή την ιντερνετιακή σαύρα και κάθε άλλη που παρεισφρύει απο μπλόγκ σε μπλόγκ για να διαδώσει το εκάστοτε σιχαμένο και τρισελεεινό γαμωμπλόγκ του συνταχτείτε πίσω μου!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

    Βρωμιάρη ανώμαλε κόψε λάσπη, γιατι την έχεις άσχημα σιχαμένε χλαπάτσα!

    ΦΙΛΙΚΑ
    K3RV3ROS

    ReplyDelete
  39. masterG nai ke go ayton thelo pisoooooooooooooo
    gamoto... toso gelio

    ReplyDelete
  40. +1 στον Κ3RV3ROS!

    Θανατος στη βρομερη πουτανα!
    Εισαι τοσο ασχημος που δεν σου καθεται ουτε σαλιγκαρι να γαμησεις σκατοφατσα anomale.
    Η μανα σου οταν σε πρωτοειδε, νομιζε οτι χεστηκε.
    Αλλα για αυτο ευθυνεται ο καριολης ο πατερας σου, που ενω εχει δει τα μουτρα του στο καθρεφτη, αποφασισε να διαιωνισει το ειδος του.Ο ΜΑΛΑΚΑΣ! Κομπλεξικη ενοχικη πουστροφατσα, δεν θα γαμησεις ποτε. Και αυτο σε καιει. Μεχρι και η χειροτερη μουρη που εχεις βαλει στο κωλομπλογκ σου εχει γαμησει εστω και μιση φορα. Εσυ τρως πορτα στα μπουρδελα.


    K4RV4ROS

    ReplyDelete
  41. anomale mpine poutanas gie..

    ReplyDelete
  42. ΑΚΟΥ ΤΗ ΒΟΥΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ!
    ΔΕΞΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ!
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΡΑΝΟΒΑΜΩΝΑ, ΗΛΙΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΗΛΙΟΦΩΤΙΣΤΕ & ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕ!
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ & ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ!
    ΦΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ!
    ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!
    ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ!
    ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!

    ΣΑΓΑΠΑΜΕ MASTER G!

    ReplyDelete
  43. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟ ΛΙΜΠΕΡΗ.ΠΡΩΤΕΙΝΩ 25Η ΙΟΥΛΙΟΥ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΕΝΤ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ;

    ReplyDelete
  44. "<(Μέσα!!!)>"

    Υ.Γ. Συμφωνώ...

    ReplyDelete
  45. Toso da se leo, eise VOULGAROS? malaka

    ReplyDelete
  46. Θέλω αν γίνεται ανασκόπηση του έτους 2009!!!!!!! Μικέιους μπορείς...μπορείς!

    ReplyDelete
  47. Auto to arthro, apo pou einai klemmeno...? :)

    ReplyDelete
  48. apo maddox file, klasika pragmata

    ReplyDelete
  49. o maddox giati den grafei pia?

    ReplyDelete
  50. giati gamaei ton anomalo..
    xxexexe

    ReplyDelete
  51. ρε μαλακα ανωνυμε μονος σου μιλας???

    ReplyDelete
  52. pros anomalos:
    file den th paleueis mia ante salta apo kanena vraxo mpas kai glitwsei o kosmos apo ena akoma parasito... th skatofatsa sou sto kwloblog sou thn exeis valei ? prwtos 8a eprepe na eisai panasxhme!
    poso kairo exeis na gamhseis an8rwpo ? h mhpws voleueis ton liberis pou kai pou ? 8a tairiazete re.. kai autos kapws etsi 8a einai , gamw ta komplex sas...

    ReplyDelete
  53. re vlaka kavlonymous allos anonymous apantise poniridi kefte..mi petagesai se kouradaki

    ReplyDelete
  54. pros anonymous


    ο anomalous exei ti fatsa tou stin proti kataxorisi tou blog tou.

    ReplyDelete
  55. zoon anonyme o anomalos exei balei ti fatsa tou kai einai protos protos sto blog,episeis exei balei tous goneis tou,ta ksaderfia tou,tous suggeneis tou kai tous filous tou.Eisai pio fail kai apo tous fail,prospathises na tin peis ston anomalo kai telika katelikses na tin peis ston eauto sou,touvle

    ReplyDelete
  56. Ο λαός απαιτεί ανασκόπηση του 2009 απ' το faeenamalaka, πριν φύγει το 2009 όμως. Ρεβεγιόν με ανασκόπηση ρε.

    ReplyDelete
  57. ανωμαλε.... πρεπει να εισαι τοσο μαλακας, που ο πατερας σου οταν ειχε εγκυο την μανα σου, την βαραγε στην κοιλια μπας και αποβαλει γιατι ηξερε τι κουμασι εισαι και σου εριχνε και αλατι αλλα οπως φαινεται δεν ειχες τετια τυχη...κριμα

    ReplyDelete
  58. K3RV3ROS Black sas gamaw to soi k tin oikogenia na pa8ete karkino k na psofisete ikogeniakos kalo 9anato blakomalakes trisa8lia baza zitianes tis poutsas koblexikes karioles glifte xisia aigiptiou albanou k skaraveou k psofiste na mas adiasete tin gonia zoa apovlita ektrosis eiste mounoxila troll go die bitches.8a ebena sta pc sas na klepso tis fotografies sas,alla fobame min autoktonisi o kosmos apo tin asximia sas TERATOURGIMATA SAPOUNI NA GINETE SAS TO EUXOME MESA APO TIN KARDIA M ALI8IA.EXO TIN IKOGENIA SAS SE FOTOGRAFIA PA8ETE KARKINO

    ReplyDelete
  59. ρε μαλάκες μη βρίζεστε

    ReplyDelete
  60. Ρε unfakme που διαφημίζεις το blog σου, τουλάχιστον γράφε ελληνικά στο σκατοblog για να καταλαβαίνουμε τι λες. Δεν είμαι κάνας μαλάκας κομπλεξικός ελληναράς αλλά τα greeklish κουράζουν. Άντε, πήγαινε διαφήμισε αλλού το blog σου.

    ReplyDelete
  61. Παιδια, η ιδεα της Liberis day ειναι γαματη!!!! Να οργανωσουμε και συναυλιες, να τυπωσουμε μπλουζακια και να καψουμε τον Liberis στο κεντρο της πλατειας Συνταγματος..... Αχχχχ..... 25 Ιουλιου!!! Εκλεισε!!! mikeus-respect! Εισαι θεος!!

    ReplyDelete
  62. Και για να μη ξεχνιόμαστε, απαιτούμε ανασκόπηση του 2009. Μια μέρα πριν φύγει το 2010, δωωωωωωωωωσε.

    ReplyDelete
  63. αλληλεγγύη στους βούλγαρους σχολιαστές

    ReplyDelete
  64. Unfackme pigaine gama ti mana sou giati se vlepw na autoktoneis apo tin agamia..
    palio alvanopousta..

    ReplyDelete
  65. http://3.bp.blogspot.com/_VivT-VndDYA/SzUa48hMzHI/AAAAAAAAADs/oh1hXuGO0C0/S220-h/n5TYHS633603-02_edited-1.jpg



    DITE TIN MOURI M KARIEC

    ReplyDelete
  66. Unfakme etsi les otan se gamaw e? "Un, fak me!" palioaderfi krupsou giati an se petuxw kapou 8a sou kanw ti mouri kima akous? KRYPSOY mounopano giati 8a pe8aneis.

    ReplyDelete
  67. μαλακια που ρωταω γιατι θα φαω πολυ κραξιμο,αλλα....
    ποιος ειναι ο liberis???

    ReplyDelete
  68. re unfakme, esy eisai me ta kommena malia? eisai sovaros? malista se vlepw syxna sthn kallithea.... prosese mhn s petyxw pouthena... tha se kanw rompa!
    alla siga mhn eisai autos... exeis valei polu athlies photo sto site tou parthenou anomalou gia na eisai autos, apla malkizese

    ReplyDelete
  69. afou eisai spammer re unfakme, pws na mhn sou svinei ta post o mike?

    ReplyDelete
  70. ANTE MORI PU MU TO PEZIS KE IPERANO SIGA MIN ME XERIS ALLA EGO XERO TI MANA SU.TRAVA NA KANIS KAMIA KAMPSI PU BENIS KE SE BLOG,SNOB TU KERATA

    ReplyDelete
  71. Κάνοντας προσπάθεια για μια όμορφη μίξη άρθρων...
    Πλεχτή θήκη για κωλόχαρτο:το τέλειο δώρο για όσους χρησιμοποιούν χάπια διαίτης Alli!!

    ReplyDelete
  72. Λοιπόν άλλη μια φορά με πόνεσε η κοιλια μου και το σαγονι μου εχει πα8ει κράμπα!!! Το άτομο Λυμπερης δεν το ηξερα μεχρι και σημερα! Mikeious... τι να πω... Αουτ-φακιν-σταντινγκ τζομπ! οι ευχετήριες καρτες γαμάνε!!! Γιωργος

    ReplyDelete
  73. ΥΓ1 +ΥΓ2 +...+ΥΓν +ΥΓν+1 = Liberis

    ReplyDelete
  74. ego to xeri den katalava ti einai akrivos alla tha rotiso kapoion filo:S

    ReplyDelete
  75. Liberis, ton dineis...
    ALLA DEN TON PAIRNOUME!!!!!
    Unfakme, ton pairneis apo OLES tis trypes.
    Black, ton pairneis mono apo mia trypa.
    Liberis, sou ton dinoume pisw kai, w, ti ekplh3h, TON PAIRNEIS.
    Mikeius, gamhses, alla prepei na se brisw gia to kalo, opote...
    TON PAIRNEIS

    ReplyDelete