Saturday, December 5, 2009

Εμπρός στο έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

Ένας χρόνος λοιπόν από το θάνατο του πιτσιρικά και μπαχαλάκηδες ανά την πρωτεύουσα ακονίζουν τις μολότωφ τους. Ο Χρυσοχοΐδης έχει δηλώσει ότι θα πατάξει το "κράτος των Εξαρχείων", αλλά ο Χρυσοχοΐδης είναι μουνόπανο. Κάτσε να γίνει η πρώτη μεγάλη πορεία φοιτητών ή εργαζόμενων με δίκαια αιτήματα κατά της κυβέρνησης, να σου πω εγώ για πότε θα αρχίσουν οι ΜΑΤατζήδες να κάθονται άπραγοι και να αφήνουν τον κόσμο να τα σπάει όπως τον παλιό καλό καιρό. Όπως και να 'χει, το Σαββατοκύριακο προβλέπεται θερμό. Καιρού επιτρέποντος, θα απολαύσουμε ξανά πορείες των 20 λεπτών γαρνιρισμένες με 4 ώρες ανταρτοπόλεμο.

Θα τα σπάσουν για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη; Δε θυμάμαι πέρυσι να είδα μέλος της οικογένειας Γρηγορόπουλου να κάνει γης μαδιάμ βιτρίνες της Πανεπιστημίου και να βάζει φωτιά σε τυχαίες BMW για τα εννιάμερα. Επίσης, τι το ξεχωριστό έκανε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος στη ζωή του για να αξίζει αυτοσχέδια κηδεία απ' τη μισή Αθήνα; Μου θυμίζει τα Αμερικανάκια, που όποιος έτυχε να δουλεύει στους Δίδυμους Πύργους εκείνο το πρωί έγινε αυτόματα hero of nine-eleven. Αν αγαπάς τόσο πολύ τον άνθρωπο Γρηγορόπουλο, τότε ένα μνημόσυνο είναι υπέρ-αρκετό.

Θα τα σπάσουν επειδή έπεσε από σφαίρα μπάτσου; ΟΚ, δεκτόν. Μόνο που οι μπάτσοι σκοτώνουν φουκαράδες μετανάστες από δω κι από κει πολύ πιο συχνά απ' ότι νομίζουμε και δεν μας καίγεται καρφί. Με εξαίρεση καμιά δυο αντιρατσιστικές πορείες της πούτσας που διοργανώνονται μια φορά το εξάμηνο στην πλατεία Εξαρχείων, κατά τ' άλλα το θέμα το 'χουμε πιο χεσμένο κι από τη λεκάνη μας μετά από μπαγιάτικο γύρο. Αυτό πώς να το ερμηνεύσουμε; Οι πιτσιρικάδες κατεβαίνουν για μπάχαλο τη συγκεκριμένη Κυριακή, επειδή ταυτίζονται πιο εύκολα με το συγκεκριμένο θύμα της αστυνομικής βίας. Μέχρι εδώ καλά. Γιατί όμως τον υπόλοιπο χρόνο κάθονται σπίτια τους παίζοντας Gears Of War και κάνοντας γαργάρες το ίδιο τους το κάτουρο;

Θα τα σπάσουν επειδή τα σπάγανε τέτοια μέρα πέρυσι; Εδώ πλησιάζουμε σιγά σιγά στην πικρή αλήθεια. Τα "Δεκεμβριανά" δυστυχώς ήταν φούσκα. Μεγάλη φούσκα, από αυτές που αντέχουν κάμποση ώρα πριν σκάσουν, αλλά φούσκα nonetheless. Στην αρχή συμμετείχαν μαθητές, φοιτητές, γονείς, ακόμα και random γιαγιάδες που βρίζανε τα ΜΑΤ μες στη μέση του δρόμου. Το πνεύμα όμως χάθηκε με το πέρασμα των πρώτων κιόλας ημερών. Η μεγαλοπρεπής "εξέγερση" που έγινε πέρυσι αποτελούταν επί το πλείστον από πιτσιρικάδες που απλά είχαν βαρεθεί τη ζωή τους και γούσταραν να πάρουν μια δόση αδρεναλίνης παριστάνοντας τα κακά παιδιά.


"Άρα αύριο και μεθάυριο δεν πάμε πορεία, ε Mikeius;"

ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ;;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ!!! Η αστυνομική βία δεν είναι αστείο! Η τιμωρία του μπάτσου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της σημερινής Δημοκρατίας. Οφείλεις να το δείξεις απλά και μόνο με την παρουσία σου. Αν ο άλλος είναι μαλάκας και σπάει βιτρίνες αντί για ασπίδες, επειδή είναι μπερδεμένος ή επειδή έχει μαλακισμένη ιδεολογία, πρόβλημά του. Δουλειά σου είναι να στρέψεις την κοινή γνώμη μακριά από αυτόν, πράγμα που πετυχαίνεις μόνο με μαζικότητα συμμετοχής στο σωστό κομμάτι της διαμαρτυρίας. Από άμυαλους μπάχαλους είμαστε καλυμμένοι εδώ και χρόνια. Άλλοι είναι που λείπουν από τις εξεγέρσεις: τα άτομα με κριτική σκέψη! Οι πιο πολλοί από αυτούς όμως δε μπορούν να συμβιβάσουν την θωρακισμένη από τιτάνιο ιδεολογία τους. Αν έστω κι ένα άτομο στο κέντρο της Αθήνας κατεβαίνει με λίγο διαφορετική άποψη, ο ιδεολόγος αποστασιοποιείται και μένει σπίτι του. Μπράβο γιαβρί μου! Κάτσε να βρίζεις τον Πρετεντέρη στον καναπέ σου, να δούμε πού θα σε βγάλει.

Μισώ να επαναλαμβάνομαι, αλλά θυμάμαι πάλι τα Αμερικανάκια. Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στο Ιράκ, έγιναν 1-2 μεγάλες πορείες και μετά όλα τα άτομα με τη σωστή αντιπολεμική άποψη κλείστηκαν στα PC τους και αναλώθηκαν να βρίζουν τον Μπους στο internet. Τα ίδια κι εδώ πέρυσι. Είχαμε τις πρώτες 2 μέρες μια μαζική και μυαλωμένη συμμετοχή από κόσμο που μπορούσε να κλέψει την παράσταση από τους κλασικούς μπάχαλους, αλλά σύντομα όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν. Αναλώθηκαν να κάνουν γκρουπ στο Facebook, να ποστάρουν τις μεγάλες και τρανές γνώμες τους σε forum και να αφήνουν σχόλια-σεντόνια σε πολιτικά blog.

Αγαπητέ αναγνώστη που ετοιμάζεσαι να αφήσεις comment, για μια φορά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Καλός και ο ιντερνετικός διάλογος, φανταστικές και οι αποψάρες σου επί του θέματος, είμαι σίγουρος ότι όταν διαβάσει το post σου ο Κορκονέας θα κάνει χαρακίρι από τη σταναχώρια του κι άλλα τέτοια. Mια φορά το χρόνο, δοκίμασε κάτι καινούργιο: ΒΓΕΣ ΟΞΩ ! ! ! Μπες σε μια διαδήλωση, σε όποιο μπλοκ γουστάρεις. Βρίσε μπάτσους. Βρίσε μπάχαλους. Πιάσε πολιτική κουβέντα με περαστικούς που χαζεύουν την πορεία. Πέτα νεράντζια στη Βουλή. Δε με νοιάζει τι θα κάνεις, απλά κάντο με τη φυσική σου παρουσία, μακριά απ' το PC, αλλιώς βγάλε το σκασμό. Ναι, είναι ηλίθιο να νοιαζόμαστε για την αστυνομική βία μια φορά το χρόνο και ναι, στ' αρχίδια μου τον είχα γραμμένο τον άνθρωπο Γρηγορόπουλο εδώ και 11 μήνες. Μπορώ όμως να βάλω νερό στο ιδεολογικό κρασί μου όταν ξέρω ότι πρόκειται για βασικό ζήτημα συλλογικής ευθύνης. Και χίλιες φορές να νοιάζομαι μία μέρα το χρόνο στην πλατεία Συντάγματος, παρά 365 μέρες το χρόνο στο Facebook.

Διατηρώντας το πνεύμα του άρθρου, comments στο συγκεκριμένο post που ξεπερνούν τις 40-50 λέξεις θα σβήνονται. Αν έχεις να μου πεις κάτι πραγματικά σημαντικό, άσε τα σχόλια-σεντόνια, παρ' τη χοντροκωλάρα σου απ' το PC κι έλα πες το μου στα Προπύλαια την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Θα φοράω πορτοκαλί μπλούζα με το λογότυπο του site. Γιατί αλλιώς τσούζει το internet ownage κι αλλιώς το δακρυγονάκι στο λάρυγγα...


Credits: Ανώνυμο γκράφιτι από την περσινή κατάληψη της Νομικής για τον τίτλο του άρθρου.

309 comments:

  1. μιχαλη παμε μαζι να σπασουμε τα marks & spencer που δουλευεις .
    πλακα κανω

    ReplyDelete
  2. rendez-vous loipon sta propulaia
    ekei 8a er8w na ton pioume oloi mazi

    ReplyDelete
  3. agwnistikous xairetismous kai apo patra.Aurio sth 13.00 sto pararthma gia mia eiriniki diadilwsh pou tha tous tarakounisei xwris thn xrisimopoish vias.

    ReplyDelete
  4. εισαι παρηκμασμενος αλλα σε γουσταρω και ας με πεις αμερικανακι, σε παρακαλω πες τιποτα για σενα πριν φας καμια αδεσποτη για να ξερω γιατι τα σπαω

    ReplyDelete
  5. ωραιος αδερφε, ειδικα η 3η παραγραφος παρα πολυ ευστοχη

    ReplyDelete
  6. apeira sostos.gia auto kai sti thessaloniki opos kai kathe fora tha diadilosoume.

    ReplyDelete
  7. >Μόνο που οι μπάτσοι σκοτώνουν φουκαράδες μετανάστες από δω κι από κει πολύ πιο συχνά απ' ότι νομίζουμε και δεν μας καίγεται καρφί.<
    Ακριβώς ρε, η η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της και σκοτώνει Έλληνες αντί για τσιγανάκια και μετανάστες. Αποτελεσματικότερη αστυνόμευση τώρα!

    (η μαλακία είναι ότι πέρσυ το Δεκέμβρη ήμουν φαντάρος και φέτος είμαι στα ξένα. Του χρόνου μάλλον)

    ReplyDelete
  8. Οπως ειπες Μιχαλη δεν εκφραζω αποψη για την σκατενια αποψη του παραπανω(αν καταλαβα σωστα).Ελπιζω να μην πουλας παπατζες και να σε δω στα Προπυλαια.

    ReplyDelete
  9. αστο δε σωνόμαστε.και να μη γράψει κάποιος θα προβλεφθει καποιο I like

    ReplyDelete
  10. (ToGroun, δεν κατάλαβες σωστά)

    ReplyDelete
  11. exeis dikio mikelius kai kano to lathos kai analonomai alla ama den hmoun sta ksena tha phgaina sigoura se oles tis diadiloseis...perisi pou den hmoun pali ellada me etroge o kolos mou pou sth xora mas epitelous egine kati kai tarakounithike o kosmos ki ego to mono pou eixa htan intetrnetiko radiofono kai blogs me xosidia..
    respect kali diadilosi aurio paidia

    ReplyDelete
  12. Προβατοποιημενες διαδηλωσεις.Πφφφ.Αμα κλεισετε κανα δρομο και δεν μπορουν καποιοι να πανε στη δουλεια,ισως καποιος αποκτησει μια φαγουρα στ'αρχιδια για την παρτη των διαδηλωτων

    ReplyDelete
  13. τα συγχαρητήρια μου απο Ολλανδία φίλε Μιχάλη!

    ReplyDelete
  14. Ρε φίλε γράψε κάτι για τη Fiona Apple. Άσχετο.

    ReplyDelete
  15. Tha diadilwsoume gia pio logo akrivws?
    oloi eseis pou etoimazeste na kapsete shmaies etoimastite...15 lekseis...

    ReplyDelete
  16. o Banned mporei na timwrithei me dimosio lithovolismo... 9 lekseis...

    ReplyDelete
  17. distixws i katastasi tinei na ginei epetiaki alla opws kai na xei prepei na kanoume kati.kalo post

    ReplyDelete
  18. esi mixali me poio mploko tha sai sta propilaia kai ti akrivos tha kaneis??

    ReplyDelete
  19. Το ξενυχτάμε βλέπω. Θα'σαι κομμένος στην πορεία. Πόσες λέξεις ήταν?

    ReplyDelete
  20. ama xaramizeis tetoio mialo kai toso gamaoua apopseis,pigianontas apla stn poreia tn stigmi p tha prepe n metanasteusoume oloi omadika ti n po....

    ReplyDelete
  21. an itan malakismeno t palikari n tn mpei se astinomiki arxi kai n t afinoun oi goneis t st eksarxeia ti n poume...

    ReplyDelete
  22. δηλαδη καθεσαι και μετρας τις λεξεις?

    ReplyDelete
  23. a k auto p eipes m ts 40 lekseis megali malakia!mporo na kano sinexeia comments me 40 lekseis

    ReplyDelete
  24. st endiameso p ksino t arxidia m,metrao k ts lekseis...dn gamame p dn gamame ti stn peonta

    ReplyDelete
  25. exete skeftei oti autoi p persi sinexizan epi mia bdomada tn panzourliszo(oxi p arxisan) mporei n itan ksenoi praktores m politika ofeli?(kai sovinistika)

    ReplyDelete
  26. Mikeius σε προειδοποιώ. Χιλιάδες λυσσασμένες θαυμάστριές σου, που τους αρέσει να τους τα χώνουν θα ομρήξουν πάνω σου αύριο!

    ReplyDelete
  27. pwwwww o teleutaios anonymos ektos apo glyftis eksypnakias kserolas kai gamospitos ti allo eipame pws einai? 17lekseis...

    ReplyDelete
  28. to 8ema einai sovaro kai dn einai gia na grafeis posts kai na kerdizeis entypwseis me efeuretika vrisidia. Twra ti psixologika exeis kai vlepeis to pliktrologio ws proektash tou pouliou sou dn 3erw.Pantws me astoxa sxolia ta arxidia sou dn megalwnoun!

    p.s Pou to eides to glipsimo re ka8isterimeno?

    ReplyDelete
  29. Αν το Γρηγορόπουλο τον είχε καθαρίσει "φουκαράς μετανάστης" για ένα κινητό, σήμερα θα τον ήξεραν μόνο οι εθνικιστές. Οι υπόλοιποι θα κατέβαιναν σε πορεία για τον μετανάστη..ε Mikeius?

    ReplyDelete
  30. -mikaieaieaueus (i pwstonpoutso legetai): Na pate stin poreia kai na mhn ksunete ta paparia sas.

    -anonymous: nai alli douleia den eixame

    ReplyDelete
  31. πολυ μικροαστικη η αποψη του αρθρου αλλα αν κρινω απο τα σχολια...καλυτερα το αρθρο. μλκια σου που μου εκοψες τα δυο σχολια....23 λεξεις..ανεργια, λεηλασια της φυσης....

    ReplyDelete
  32. ya xoume ola,exoume kai ena malaka commentakia me pr. picture t sima tn thundercats..mipos s brisketai tpt se power rangers??

    ReplyDelete
  33. pantos ego g ena pragma tn paradexomai tn miki maous pos tn lene,oti dn einai san k mas ts malakes n kanei comments sta legomena mas,a k eimai o proigoumenos anonimos

    ReplyDelete
  34. ego file m ama pao ekso n dioxeteuso tn orgi m k epeidi eimai oksithimos,astinomikous tsampa dn barao(ts sevomai)mallon paizei n skotoso kana kolozoo poreiatzi 8==>

    ReplyDelete
  35. τι σημαινει πορειατζης ρε πρωτοζωο? απο ολα τα παραπανω συγκρατησε τιποτα το μικρο σου μυαλο?

    ReplyDelete
  36. poutsa, milko kai turopita reeee!!!

    ReplyDelete
  37. poreiatzis einai auto p mallon eisai esi kai nai sigkratise mai enoxlitiki akatasxetologia mpolikon paparon(k go kai si mesa)

    ReplyDelete
  38. gt na skotonontai mouroxaula k gt na kanoume oloi parelasi(frikion)san n eimaste oloi karnavaloi?

    ReplyDelete
  39. Πορειατζης,πρωκτοζωο,ειναι αυτος που προστατευει της πορειες.Σαν το νταβατζη που εχεις εσυ ενα πραγμα.

    ReplyDelete
  40. paw stixima oti sthn poreia tha einai oloi me portokali mpoufan kai smile. 13 ;p

    ReplyDelete
  41. kai pou thes n ksero go p dn pao se poreies g ts ntavatzides tn poreion??eleos,esi ama san kali poutana pas logiko n ksereis

    ReplyDelete
  42. pantou ginontai malakies,mono stn ellada dinoume tosi simasia kai melo profile

    ReplyDelete
  43. wow balane fotia k sts kadous,gamise!!!makari n xa ena diplo leoforeio n pernaga apo pano ts,gamo tn mana ts

    ReplyDelete
  44. Οπως σου ξαναείπα
    "Από προκύπτει ότι ο Χρυσοχοϊδης είναι μουνόπανο?! Επειδή έκανε 'γραφειο καταγγελιών αστυνομικής αυθαιρεσίας'?"

    αλλά είσαι κοτα λυράτη και το έσβησες. 26 λέξεις μλκ.

    ReplyDelete
  45. mike μπορεις να σβηνεις χυδαια σχολια και προκλητικα. καποια απο πανω ειναι απαραδεκτα και επειδη καποιοι ειναι οι μαγκες του pc και δεν εχουν ιδεα τι σημαινει κοινωνικος αγωνας αλλα μονο τι σημαινει play station μπουρδελο και τσοντα λενε μλκιες. σβησε κι αυτο που γραφω τωρα

    ReplyDelete
  46. http://dune.wikia.com/wiki/Manion_Butler_the_Innocent

    Συμβολικο

    ReplyDelete
  47. xaxaxaxa...san kakostimeni low badget paragogi...

    ReplyDelete
  48. oraios re file,apla prosopika tha katebaina se poreia an dn ipirxan 100 malakes n t bazoun m ts mpatsous les kai ts exoun kanei autoi kako(k oxi t kratos)

    ReplyDelete
  49. nai eimai parthenos! sto zwdio...
    alliws ana 3,7 deuterolepta sou gamw th mana :)

    xronia polla aleksh ALLA STARXIDIA MOU!!!

    apo pou evgales to symperasma oti eimai kai xrysaugitis ektos apo parthenos??? mhpws esy eisai o ANARXONAZI?? kai dexesai mono thn malakismenh sou apopsh?

    pros allo malaka anonymo... krine ayta pou lew kai ase thn pr.pic... skatomouno.

    ReplyDelete
  50. xaxaxaxa!!!skatomouno!!!xaxaxaxa..nice re virgo

    ReplyDelete
  51. wrai ta comment sas, alla tha eprepe na ntreponte oi dhthen "epanastates" pou sth mnhmh enos paidiou vgazoun ta psixologika tous traumata.

    ReplyDelete
  52. 8a erhomoun kai go alla exo raid sto Onyxia 25 pou afinei kalitero loot apo ta bosses sto kentro :P

    ReplyDelete
  53. a kai ... klein mein

    ReplyDelete
  54. shynobi otan gamao tin mana sou ela na tis kratas ta mounoxila anixta, san xirini mprizola exi gini i mouna tis. pos sou fanike? :)

    ReplyDelete
  55. "μικροαστική άποψη"
    ας μου εξηγήσει ένας πούστης τι σημαίνει αυτή η μαλακία που την έχετε καραμέλα οι κνήτες και οι εαακίτες

    ReplyDelete
  56. simeni oti i mana sou ton perni mikroastika

    ReplyDelete
  57. gia ton poutso oloi
    FSM RE MOUNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  58. poly kalo... alla ksexases na vgaleis apo ton kwlo sou ta katsavidia pou sou exwse h mana mou gia na goustareis :) pws sou fanike? skatovlaka... :)

    ReplyDelete
  59. απ οτι εχω καταλαβει, μικροαστοι ειναι οι "βολεμενοι" μεν, μετριου εισοδηματος δε, των οποιων καρφακι δε καιγεται για τιποτα και ειναι ολη μερα "δουλευω-ψωνιζω-καταναλωνω".
    κατι που ΔΕ λεει πουθενα αυτο το αρθρο.

    ReplyDelete
  60. Ψηλέ δεν έχω πρόβλημα με το μέτρημα των λέξεων, δικιά σου η σελίδα, καλά κάνεις. Άλλα αφού έκανες την αρχή, δεν κόβεις και τα σχόλια μιας σειράς των 12χρόνων που νομίζουν έχουν έμπνευση στο να βρίζουν. Τζάμπα χρόνο χάνουμε, χάνει σε ποιότητα η φάση.

    ReplyDelete
  61. ta katsavidia ta vgazi i mana sou aptin tin ourithra sou malaka :) sta mpenovgazi gia na se perni o ipnos! pos sou fanike???

    ReplyDelete
  62. οχι ρε πουστη μου και σε σοβαρο αρθρο οι ηλιθιες και επιτηδευμενα μεχρι αηδιας "αστειες" βρισιες.

    ReplyDelete
  63. pe8ane kanenas h akoma tpt?

    ReplyDelete
  64. nai etsi me pernei o ypnos h mana mou mou mpainovgazei(!!) katsavidia sthn ourithra! einai poly diaskedastiko kai ksekourastiko! kaneis den pethane shmera akoma... alla to vrady skeftomai na ''pethanw'' sto gamisi ton kolo ths manoulas tou anonymou ''katsavidakia'' parapanw :) pws sou fanike ygrantyra?

    ReplyDelete
  65. Έλα σκάστε κωλόζωα αν δεν έχετε κάτι αξιόλογο να πείτε. Ούτε τα 12χρονα δεν κάνουν έτσι.

    Πολύ δακρυγόνο σήμερα. Μαλάκες μπάχαλοι αρρωστημένοι.

    ReplyDelete
  66. dhmokratia den exoume geloie? an thelw tha skasw an de thelw de tha skasw... ''ntah'' tou diadiktyou...

    ReplyDelete
  67. Ρφίλε, οι Αμερικάνοι είναι ηλίθιοι. Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι με επιχειρήματα.

    ReplyDelete
  68. Το 1ο αστοχο αρθρο σου, δε θα αναλυσω γιατι, απλα θελω να σε δω να φωναζεις 'αλεξη ζεις εσυ μας οδηγεις' μαζι με τα υπολοιπα προβατα-οχλο-κωλοζωα.

    ReplyDelete
  69. oi Ellhnes malako annoula htan mia xara... oi Neoellhnes einai malakes me epixeirimata...

    ReplyDelete
  70. Ρε μαλάκα συνωνόματε, μια χαρά τα έλεγε η Κίρκη.

    ReplyDelete
  71. γενικα σωστος ο shinobi.

    ReplyDelete
  72. Σόρρυ που γράφω, αλλά δουλεύω στο Παρίσι! "Και χίλιες φορές να νοιάζομαι μία μέρα το χρόνο στην πλατεία Συντάγματος, παρά 365 μέρες το χρόνο στο Facebook."> imo, ο καθένας όπως μπορεί. Βασικά και τα δυο πρέπει, για να μεταστρέψεις και τα μυαλά αυτού που βλέπει τηλεόραση, και αυτού που δεν βλέπει, όσο γίνεται!

    ReplyDelete
  73. @ TT na taksidevete sixnotera, aerizetai o eggefalos, kai oxi den ennow taksidia stin Agglia gia na doume to big ben,
    kai twra pou girisame apo tin poreia, an epitrepete Mikeius, poswn xronwn eiste?

    ReplyDelete
  74. aplh aporia... gia pio logo egine shmera poreia?

    ReplyDelete
  75. giati einai polu gamo. re den mazevosaste mia xoufta malakes na psofisete. mou thelete kai pories skatofloroi

    ReplyDelete
  76. polu swstos o apo panw. gia skeuteite ligo auta pou leei....

    ReplyDelete
  77. ... (nai einai TREIS teleis)
    mia gia tous "mpatsous"
    mia gia tous "anarxikous"
    mia gia ton ka8e malaka pou "xezei" tin apopsi tou apo tin vrwmeri xontrokwlotrupida tou
    . and out

    ReplyDelete
  78. mpe
    mpee
    mpeee
    amnoerifia...
    xestike o zezas simera

    ReplyDelete
  79. Είναι ποιό σικ τα νεράντζια αντί να τα πετάμε σαν κάφροι ,να τα κάνουμε ένα ωραίο πανεράκι και να το παραδώσουμε στο πρόεδρο της βουλής ,θα το εκτιμήσουν καλύτερα.
    Να τους αφύσουμε και τις ευχές μας χρονιάρες ημέρες που έρχονται.

    ReplyDelete
  80. χοχοχοχο!!!
    Mike, αυτή τη φορά τα σχόλια ήταν όλα τα λεφτά, παρά το ίδιο το post!
    Έχω διαβάσει τόσες μαλακίες σχόλια απο εθνίκια και λοιπούς καθυστερημένους, που γελάει και η σούφρα μου! χοχοχο!!! "πατριώτες my ass"

    ReplyDelete
  81. Εγω δε βγαινω. Και δε σχολιαζω κιολας.

    Ενα βημα τη φορα.. :P

    ReplyDelete
  82. Τυχαία μπήκα.Είστε όλοι για λύπηση.Πνευματικός αυνανισμός και αού ατάκες.Στα τέσσερα ελληναράδες.

    ReplyDelete
  83. FILE POU EXEIS TO BLOG EISAI ASXETOS APO POLITIKH KAI DEN VLEPEIS PERA APO TH MUTH SOU.......
    EPISHS DEN EXOUN SUNOXH AUTA POU GRAFEIS-EINAI ENA PARALHRHMA...GRAPSE GIA XESIMO KAI PHDHMA KLP KAI ASE TOUS AGWNES STHN HSUXIA TOUS....

    ReplyDelete
  84. enw kapoia posts sou vgazoyn gelio, edw eisai ektos topou kai xronou. teleiws gama ta omws.sketi apogoitefsi.
    ps kala autos o flwros o shinobi nomizei oti tou deinei kanenas shmasia?

    ReplyDelete
  85. ma kiegw de sou dinw shmasia... sth manoula sou dinw omws :)

    ReplyDelete
  86. kapoios eipe pws den exeis idea apo politikh ktl, egw me th seira mou na pw pws an den exeis kati thetiko na grapseis file panw sto thema , vgale to skasmo kai psofa. To paizeis dh8en gnwsths kai th les hlektronika ktl ... trava pesta fatsa fatsa , na dei k o mickes ta epeixirimata sou kai poso gnwsths eisai dld.

    P.S To xesimo k to gamhsi einai pou mas rixnoun oi politikoi aneksarthtws ola afta ta xronia, egw me th seira mou rwtw, ti psifizete oeo ? ade geiaaaa.....

    ReplyDelete
  87. eukola logia, apo enan typo pou mono thelei kati na pei,na entyposiasei,anathema an pisteuei kati apo auta...an pisteue den tha egraphe kan auto to arthro..gemisame pseuto filosofous...

    ReplyDelete
  88. για αυτούς που τη λένε στον Mikeius ότι κάθεται στο πληκτρολόγιο και το παίζει γαμάτος αντί να βγεί έξω:

    διαβάσατε τί γράφει στο κείμενό του;
    ειδικά στο κομμάτι κάτω απ' την εικόνα...μπήτε στον κόπο να διαβάσετε τί λέει και μετά πουλήστε μούρη

    ReplyDelete
  89. Μα αγαπητέ mcvk όλοι οι «επαναστάτες» τον αύγουστο ήταν στην μύκονο και χώρευαν υπο τα beat του dj ψιλομαλάκα, τώρα που πλησιάζουν χριστούγεννα και θέλουν να κάνουν 1 μήνα διακοπές απο το σχολείο αρχίζουν πάλι έχοντας αυτό σαν αφορμή.

    ReplyDelete
  90. καποιος να κοψει τον 12χρονο με το σημα thundercats! ελεος!

    ReplyDelete
  91. ασε μας ρε μητσο ΚΚΕτζη!
    η αγγελικη κουτσουμπου που την πατησε ο μπατσος με τη μηχανη και ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο τι ειναι? αναρχο μυαλο?? ντροπη... ψαξε την ιστορια της...
    ολοι αυτοι που χτυπηθηκαν πιστευεις ειναι μπαχαλακηδες?? πρακτορες? συνομοτες της δεξιας?
    βγες λιγο απο τα γραφεια του περισσου και πηγαινε σε καμια πορεια και μην ακους τι λεει η αλεκα!!

    ReplyDelete
  92. to zhthma einai ena. gamw to kratos pou zoume. eite eiste anarxikoi eite ethnikia eite aristeroi eite deksioi kremaste tous politikous kai meta linete kai tis diafores sas na ste oloi kala ;)

    ReplyDelete
  93. emena me ekplisei poso adiaforoi einai oi "anarxikoi" gia thn idia tous th xora. Entaksei, vareste mpatsous, kante poreies alla otan gamate anapoda thn idia sas th polh sto onoma tou agwna...tou kathe agwna... de ksero ti katalavenete... krima.

    ReplyDelete
  94. fantasou ti tha ginei na kanoun ntou anarxikoi,xrysaugites kai xouligania stous mpatsous oute 70 dimhries de tha tous stamathsoune tha trwne ksylo mexri na pethanei o highlander.xaxxaaxx

    ReplyDelete
  95. ego leo pos eiste oloi fasistes, giati o fasismos den einai ideologia, einai nootropia... As varesoume mpatsous tora giati einai OLOI mounopana...sas thimizei tipota?

    ReplyDelete
  96. @ December 7, 2009 8:05 PM

    Μπράβο μάγκα. Σοβαρά το λέω.

    Μήτσος

    ReplyDelete
  97. den tha epeftan sta narkwtika*

    ReplyDelete
  98. ειπαμε ειναι χαζος ο νεοελληνας... αλλα δε θα ψηφισει και τον Λ shinobi Λ...
    μεχρι ψωμιαδη φτανουμε... δεν ειμαστε και καθυστερημενοι.....

    ReplyDelete
  99. δεν ειναι ολοι οι μπατσοι μουνοπανα... αλλα αν εχεις στοιχειωδη αξιοπρεπεια: καλυτερα οικοδομη, καλυτερα οδοκαθαριστης, καλυτερα πουτανα, καλυτερα ανεργος... παρα μπατσος!
    ο νοων νοειτω!

    ReplyDelete
  100. ...ε βέβαια δεν ειμαστε και καθυστερημενοι...
    απλά πίθηκοι

    ReplyDelete
  101. Σωστά, αν η οικογένειά σου δεν έχει λεφτά ούτε για δείγμα, άσε την αξιοπρέπεια να πληρώσει τους λογαριασμούς.

    ReplyDelete
  102. Λ-Λ... θα παρεις εκλογες μονο αν ψηφισει μονο το στουντιο της αννιτας πανια... ασπονδυλο!

    ReplyDelete
  103. αν η οικογενεια σου δεν εχει λεφτα ουτε για δειγμα σημαινει οτι η μανα σου θα βρεθει σε πορεια!!! κι αν εισαι μπατσος θα πρεπει να τη βαρεσεις... καλυτερα γινε πουτανα!

    ReplyDelete
  104. okz... mia xara ola auta pou les... tin les se atoma pou ta 3inoun sto pc tous kai nomizoun oti kanoun epanastasi...! alla esu kati tetoio den kaneis..? (parolo pou sumfwnw apoluta me osa les...! alla 8elw na stin pw... gt den to antexw na exeis toso dikio)

    ReplyDelete
  105. Ωραίος συλλογισμός.
    Και άτοπος.

    Μάλλον θα αναγκαστεί να δουλεύει τόσο πολύ που δεν θα έχει χρόνο για πορεία. Εκτός και αν είχε βολευτεί με κανένα stage ή σύμβαση, έξυνε το τέτοιο της για 11 μήνες και μετά ήθελε μονιμοποίηση. Τότε μπορεί να κατέβαινε σε καμιά πορεία.

    Πουτάνα δε γίνεσαι, γεννιέσαι.

    ReplyDelete
  106. κερβερος εισαι μεγαλος μαγκιτης...
    βγαινω βολτα... ευχαριστω που μου το θυμισες να ξεκολλησω... γεια χαρα!

    ReplyDelete
  107. Ξέχασα να συμπληρώσω...
    Όλα αυτά είναι υποκινούμενα ώστε να μπορούν να καταστρατηγήσουν με την σύμφωνη (χειραγωγιμένη) γνώμη βασικές μας ελευθερίες... Όπως π.χ. και με τα "παιδία των λουλουδιών"...
    "Άτομο περιορισμένης ευθήνης - Δείξτε κατανόηση..."

    ReplyDelete
  108. Sozz... που ενοχλώ πάλι.. (Μερικές διευκρηνίσεις...)
    - Ο "ker" είναι ο "kerber0s" κεκτημένη ταχύτητα...
    - Όλα απευθήνται στον Mikeius...
    - Είμαι και εγώ βολεμένος... Αλλά όχι θύμα... (Οπότε δημόσιος υπάλληλος και συνηδητοποιημένο άτομο μπορούν να συνηπάρξουν...! "Έρχομαι και εγώ...!")

    ReplyDelete
  109. kala ta lete, alla egw eimai me virgo kai nihilio! :P:P

    pantws simera kala tous xigisame.. a, re photoshop

    pantoflas

    ReplyDelete
  110. ολο μαλακιες για τις μαναδες σας ακουω.
    πηγε κανενας ρε παιδια στα προπυλαια σημερα?

    ReplyDelete
  111. Με έκοψες επειδή πέρασα τις λέξεις;;;;

    Χαχαχαχααααααααααααααααααααα

    Το χα ξεχάσει τελείως. Μαλακία αλλά στα @@ μου. Απλά με ενοχλεί που άφησες τον ανώνυμο από κάτω να με λέει ΚΚΕτζή... Φτου, φτου, φτου. Θα μου βγει το όνομα.

    Μήτσος

    ReplyDelete
  112. GAMIMENE HR8A STIN PORIA K DEN SE BRIKA SKATO KOTA OLO LOGIA EISAI

    ReplyDelete
  113. As travixoume twra oloi mazi mia ΠΑΧΙΑ na staniaroume!Paw na parw avrio mia 5970 kai 8a valw sto GTA "to "Poreia" Mod.8a tous pathsw olous me 140 frames/sec.A poulaw kai ena thleskopio opoios 8elei

    ReplyDelete
  114. Sta paparia mou kai o alexis, sta paparia mou kai oi mpatsoi. Oute ton enan kserw, oute tous allous.
    As spasoume loipon tin athina pali pros timin tou Alexi. (elpizw ana ta xronia na min plittoume kai na allazei o logos)
    Opoios exei ta @@, na paei na spasei ti vouli, dioti aftoi ekei mesa ftaine, oxi ta oi vitrines magaziwn gyrw gyrw.

    ReplyDelete
  115. gia na spasoume ti vouli file mou theloume pleon oxi petres k molotov,alla pistolia k kalasnikof.

    ReplyDelete
  116. stamatiste na rixnete eythynes se ktiria mpastardakia oute o V htan anarxikos alla sas volepse kai ton kanate kai apo tote to mathate to paramythi... tha kapsoume-riksoume-xysoume th vouulh... ta @@ mou tha kanete. an exete provlima vgalte to axti sas stous 300 oxi sta ktiria. kouradomagkes...

    ReplyDelete
  117. shinobi... θα σταματησεις ποτε? εισαι απο τα πιο ανεγκεφαλα οντα που εχω "γνωρισει"... μαλλον δε συχναζω πολυ στα underground κατατοπια του internet...αλλα πιστευα οτι τα φασιστομουτρα σαν κι εσενα γραφουν μονο σχολια στο Youtube και μετα τρωνε τη μερα τους να πατανε (+) και (-) στα σχολια των αλλων... Και σιγουρα δε το εννοεις αυτο με τους "300"... μη σου πειραξουμε και τον πλευρη!!!! ;)

    ReplyDelete
  118. ??? vasika den eimai san shinobi sto youtube...
    stamatise me esy!

    ReplyDelete
  119. epishs den exw psyfisei pote laos...

    ReplyDelete
  120. εγω ξερω οτι περσυ: μπατσοι - κοσμος 2-4
    και φετος: μπατσοι - κοσμος 3-2

    ReplyDelete
  121. Poutsa ksidia kai kopsidia...ante kenouria ataka

    ReplyDelete
  122. Den exei nohma aderfe na pw tin gnwmh mou sto blog sou. Protimw na exoume ton xrono na ta poume apo konta. Para8etw mono ena videaki apo ta xania pou deixnei thn prospa8eia "koukouloforon" na mas dysfimisoun alla den tous vghke, ksevrakw8ikan kai fanhke poioi einai.

    Gia na mhn trwme koutoxorto!
    Stin a8hna einai pio eykolo na to kanoun ayto oi asfalites gia profaneis logous....

    www.youtube.com/watch?v=AsOBtTNJ-aA

    PS. Sorry paidia alla ta misa KAI VALE comments einai geloia.

    ReplyDelete
  123. re gmt... mia fora na piastoun aytoi oi koukouloforoi-asfalites dld... thelw poli na to dw.. etsi ligo to aimataki na kulaei apo th muti,ta aytia, ta matia kai se ena sunefaki skepshs na lene "eprepe na diavazw perissotero to sxoleio na kanw kapoio normal epagkelma kai oxi komparsos pseftoAnarxikos"

    ReplyDelete
  124. as min ypirxe to asylo kai oloi autoi oi anarxi(di)koi na doume ti tha ekanan. sigxaritiria stin astinomia gia tin fetini tous taktiki.

    ReplyDelete
  125. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..... ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΦΟΡΑΣ; ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ΜΙΖΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ... ΣΠΙΤΙ-ΓΡΑΦΕΙΟ, ΓΡΑΦΕΙΟ-ΣΠΙΤΙ... ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ;;;;;;

    ΑΝΤΩΝΗΣ

    ReplyDelete
  126. Nai re mouni, spiti - grafeio, grafeio - spiti, MPATHRE apotyxhmene! Alla egw th diadromh thn kanw me Range, kai gamaw tis gomenes pou esy vlepeis sta periodika kai travas malakia!

    ReplyDelete
  127. esu me to range (pou einai kai mapa amaksi ampale anidee) perna apo eksarxeia na se kamarosoume an thes

    ta omorfa range omorfa kaigontai

    ReplyDelete
  128. Για καποιον που το παιζει και καλα υπερ της ελευθεριας του λογου και "στ' αρχιδια μου και αν με βρισεις" κτλ, πολυ λογοκρισια πεφτει μεγαλε...

    ReplyDelete
  129. Gia pes mas re "mpaladore" magka eksarxeiwth pou to mono pou exeis kavalhsei (ektos apo thn poutsa tou patera sou) einai to papi sou me thn kommenh eksatmhsh kai ta ble LEDakia poio einai kalo amaksi na to petaksw to bourdelo! Kanena kitrinaki Punto GT tou '95 mhpws?

    ReplyDelete
  130. Βαλε το range στο κωλο σου σκατοφλωρε που νομιζεις οτι εισαι καποιος. Στα'ρχιδια μας το αμαξι σου μαλακα νεοπλουτε. Προχθες γαμησες πρωτη φορα καμμια χρυσοπληρωμενη πουτανα και νομιζεις οτι εισαι γαμαουα. Εμεις ρε νουμερο, τα παιδια του λαου, γαμαμε τα καλυτερα μουνια τσαμπα και βαζουν και αισθημα κιολας.

    ReplyDelete
  131. de kserw an eimai "kapoios" mikre kakomoire an8rwpako... kserw omws oti eimai autos apo ton opoio elpizeis kapoia mera na vreis douleia... na kourepseis kana gazon na allakseis kana bouzi gia na vreis lefta gia thn ntopa sou

    ReplyDelete
  132. auto pou kserw sigoura einai oti esy eisai apla KANENAS

    ReplyDelete
  133. Δεν αναφερομαι στον παραπανω φιλο πλουσιο, αλλα στον μαλακα με το range!

    Ο παραπανω ανωνυμος

    ReplyDelete
  134. ΣΕΞ ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ!!!! και ο νοών νοείτο.

    Αρκεβούζιος ο Ψυχόσοφος.

    ReplyDelete
  135. mporo na po oti olo to keimeno sou den me sygkinhse alla re megale autos o titlos sou einai pragmatika oti pio petyxhmeno exw diavasei edw mesa.
    Kai exw diabasei poly kala pragmata.
    Ayto to :empros sto etsi pou xaraxe o tetoios otan to prwtoeida anatrixiasa.
    O apolytos xarakthrismos gia thn twrinh katastash.

    ReplyDelete
  136. Μικειους 61 βγηκαν του παραπανω! ΣΒΗΣΤΟ!

    ReplyDelete
  137. συντροφοι απο εξαρχεια... σπαστε ολα τα range!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ReplyDelete
  138. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός με το Range είναι ο Liberis..

    ReplyDelete
  139. Όχι ρε είναι η άλλη περσόνα του Λ shinobi Λ

    ReplyDelete
  140. Οποιος και να ναι το κοψαν το ιντερνετ μαλλον, γιαυτο δεν απανταει. Δεν του φτασαν τα λεφτα να πληρωσει την Τελλας.

    ReplyDelete
  141. κουφάλα shinobiΛ... σε πιασαμε.... και καλα οτι ειστε πολλοι με αυτη την αποψη ε??? θα βαλετε να ψηφισουν και τα δεντρα ρε!!!! πες μου κατι shinobi, range, πως σε λενε... στην κατοχη ο παππους σου ειχε λαδι...??

    ReplyDelete
  142. καριολη με προλαβες!

    ReplyDelete
  143. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    βάλε λάδι... κι ο Γερμανός θα'ρθει βράδυ!

    ReplyDelete
  144. τι λες ρε μαγκα range σοβαρα? Και ποιο ειναι το μυστικο σου?

    ReplyDelete
  145. to vasikotero einai oti den eimai tipotenios lexriths kafros eksarxeiwths

    ReplyDelete
  146. ουτε εγω, και μετα?
    πως θα βγαζω και γω 50,000ΕUR το μηνα, θα γαμαω τα καλυτερα μουνια και θα μενω σε δασος στα 29 μου?

    ReplyDelete
  147. και, το βασικοτερο, πως θα εχω και γω range rover???

    ReplyDelete
  148. Αχάααααα... Άρα είσαι παμπολλένιος κατακάθαρος σοφός Κωλονακιώτης δηλαδή? Μάααλιστα. Και για πές μου εσύ μηχανή του χρυσού και φωτισμένε άνθρωπε..τι δουλειά έχεις να βρίζεις τα κατακάθια που δεν καταδέχεσαι? Μήπως σε έστειλε ο Τζορ Έλ να βάλεις μυαλό σ'αυτούς που έχουν διαφοερτικη άποψη?

    Αρκεβούζιος ο Ψυχόσοφος.

    ReplyDelete
  149. "Best you can is good enough"

    κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..

    ReplyDelete
  150. vres tropo na antikatasthseis ta skata pou exeis sto kefali sou me egkefalo me parapanw apo 3 kyttara, rapse thn kolara sou apo th douleia pou exeis ws traveli sth syggrou, kai anti na gyrnas se diadhlwseis / poreies tou poutsou strwse (thn rammenh pleon) kolara sou kai trava morfwsou

    ReplyDelete
  151. paratheto ton eksis stixo : exo liga , omos afta ta liga eine anektimita , se eida na kinigas tin authonia me ti pseudesthisi pos tha sou prosferei autonomia, sex , mpiroposia , podilasia.. de bgazo polla alla toulaxiston ti kopela mou tin AGAPAO

    ReplyDelete
  152. http://www.youtube.com/watch?v=eB52b8XQZ_A&feature=related

    hahahahaahahahahaaha

    ReplyDelete
  153. "THANATOS"
    AHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHHA, re kakomoirh poion diavazeis esy? ta apof8egmata tou Leventh???
    AHHAHAHAAHHAHAH akou ekei 8anatos...

    .. travelaki ths syggrou

    ReplyDelete
  154. Ζόφος...Λες και τα λεφτά είναι ευτυχία...

    ReplyDelete
  155. Α! και κάτι που ξέχασα... Ανάλογα με τις επιλογές μας γινόμαστε "οι άλλοι" που τόσο μισούμε. Και ο νωών εννόειτο ξανά...

    Αρκεβούζιος ο Ψυχόσοφος.

    ReplyDelete
  156. θανατος ρε αρχιδι!!! καλα σου λεει... αντε παρε τον πουλο επιτελους... ουτε παιδεια εχεις, ουτε αποψη... ουτε καν χιουμορ!!! οποτε μας εισαι αχρηστος εδω περα! παρε τον πουλο και πηγαινε μια βολτα με το ροβερακι σου και μην ξαναδουμε τα πουστικα γραμματακια σου!

    αντωνης

    ReplyDelete
  157. mono san Shinobi grafw poutan asgioi! san anonymos den exw kanei oute ena comment pote kai pouthena!

    epishs esy oi pseutompaxaloanarxikoi deiksate ti eiste! h exete hdh lefta h to myalo sas einai sta lefta! ara 0 ideologia ta panta gia to xrhma!! eiste thriskeuomenoi kai o theos sas einai to xrhma poustopaida :)

    ReplyDelete
  158. vale to range stin vromokolara sou re malaka apotixemene tripousta, (tin super gkomena sou tin perno apo ton kolo ke i mana sou mou kani tsimpoukia gia ena sakoulaki drakoulinia) ante ke gamisou tora! :)

    ReplyDelete
  159. Συνεχιζω τον ειρμο του απο πανω

    Γαμαγα προχθες τη μανα σου στο range και εχυσα στο τιμονι. Τσεκαρε να δεις οτι κολλαει ακομα!
    Και τη γαμησα τσαμπα, μαλακα! Δεν πληρωσα! Μονο απο τους νεοπλουτους τα παιρνει!

    ReplyDelete
  160. ki egw gamhsa thn aderfh sou sthn kolara mexri pou psofise apo aimoragia, enw xrhshmopoiousa to myasmeno aima ths gia lipantiko! Mono psofia exei aksia opws mono pe8amenh 8a exei aksia kai h mana sou pou 8a ths gamhsw thn karotida enw 8a psofaei apo aimoragia

    ReplyDelete
  161. pw pwww eiste toso kakoi! oloi oi anonymoi einai toso kakoi?? fovamai... tremoun oi rwges mou...

    ReplyDelete
  162. Υστερεις και απο φαντασια και απο χιουμορ. Να ανοιξεις ενα μπλογκ μαλακα να μας λες για το range σου καλυτερα. Ειναι πιο αστειο φλωραντζα.

    ReplyDelete
  163. Παρακολουθείτε την ταινία "πώς μερικοί αναγνωστες χαλάνε ένα όμορφο μπλογκ"

    ReplyDelete
  164. Shinobi,gyrizw ta Λ dexia kai aristera apo to onoma sou anpoda kai ta gemizw sperma.

    ReplyDelete
  165. paidia eleos to kseftilisate to thema...pate se kana psixiatro na to koitaksete kalhtera...eksipnades tou kolou...h toulaxiston antalakste msn kai bristeite ekei giati tha kaoun ta pixels tou pc mou me tis pararologies sas....akoma kai gia ena blog me titlo fae ena malaka einai too much na exei toso kathisterimena se epipedo panias atoma...eleos

    ReplyDelete
  166. diladi kaneis to Λαμδα Vι diladi ta 3 2... kai enw esy gemizeis me ta spermata sou ena gramma egw exw pniksei th mana sou me ta dika mou xysia... :)

    ReplyDelete
  167. Σας γαμαω ολονων τη μανα μεχρι να γυρισει το κολαντερο αναποδα και να κρεμεται σαν καλτσα!

    ReplyDelete
  168. Μηχαλιο ζεις? δωσε καποιο σημαδι ζωης γιατι ανησυχω μηπως σε πειραξε καποιος στη πορεια. παντως αν οντως ησουν με μπλουζακι του blog εχεις αρχιδακια... συνεχισε ετσι

    ReplyDelete
  169. Range leei o allos... akou range... tora tha erthei o Miki k tha sas kanei skoni!

    ReplyDelete
  170. Ο Μάους ή ο θεοδωράκης? ^^

    ReplyDelete
  171. Βρήκα ένα quote που εκφράζει την κατάσταση αλλά δυστυχώς δεν είναι δικό μου όπως και να 'χει λέει "oppinions are like assholes...everybody has one..."

    αα και που σαι Power Range(r) βρίσε λίγο και για τα δικά μου comments γτ νιώθω παραμελημένος (μήπως δεν τα καταλαβαίνεις??) :O

    Αρκεβούζιος ο Ψυχόσοφος.

    ReplyDelete
  172. "...εχω πνιξει τη μανα σου με τα χυσια μου..."
    φιλε εισαι οντως 23 χρονων? εχω εναν αδερφο στα 11 που σκεφτεται με μεγαλυτερη ωριμοτητα! χρειαζεσαι βοηθεια παιδακι μου? θες να σου βρουμε ενα γιατρο? παιδια πρεπει να προσεχουμε με αυτες τις κλινικες περιπτωσεις.... ετσι γεμισε η χρυση αυγη...!!!

    ReplyDelete
  173. power ranger!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxa δυνατο!!!

    ReplyDelete
  174. enw to oti kaneis to lamda ni htan poly wrimo... gamaw kai ton aderfo sou pou einai 11 xronwn...
    den eimai xrysaugiths...

    ReplyDelete
  175. opoios exei diaforetikh apopsh apo tous gamimenous ntemek fileleutherous kwloanarxes einai fasistas ESEIS eiste oi ANARXONAZI eseis de dexeste allh apopsh ektos apo th dikia sas! kai meta me anagazete na milaw asxhma... :)

    ReplyDelete
  176. ρε σινομπι φασιστας δεν ειναι αυτος που δε δεχεται αλλη αποψη αλλα αυτος που επιβαλλει τη δικη του με τη βια.
    Ανοητε εψιλονα!

    ReplyDelete
  177. εν τω μεταξυ αν κοιταξεις ενα ενα τα posts δε θα βρεις ουτε εναν που δηλωσε αναρχικος! που σκατα τρεχει η φαντασια σου ρε Λ?? παλι καλα που δε σου εδωσε ο χρυσοχουντιδης τη δυνατοτητα να πετας χημικα!!! θα ψεκαζες αθωο κοσμο...!!!

    ReplyDelete
  178. eee to Λ δηλωνει την συνεχη ακμη... οχι κατι αλλο...

    ReplyDelete
  179. και το γραμμα Λ προυπηρχε του λιακοπουλα...

    ReplyDelete
  180. Είναι λίγο ειρωνικό ένας μισάνθρωπος blogger να παρακινεί τους επισκέπτες της σελίδας και να τους στέλνει σε πορείες. Όσοι νομίζετε οτι φωνάζοντας θα αλλάξετε το σύστημα, θα πάρετε τα τρία.

    ReplyDelete
  181. τα τρια θα παρει οποιος πιστευει οτι ο κοσμος θα παραμεινει ιδιος!!!

    ReplyDelete
  182. τον ξέρεις εσυ τον Mikeius κι από χθες και τον λες μισάνθρωπο
    επειδή έτσι γράφει στο μπλογκ του δε σημαίνει ότι είναι και τέτοιος

    ReplyDelete
  183. Koita thn boulh prepei na kapsoume kai ola ta arxidia ekei mesa. Gia na to kaneis ayto prepei na gamiseis tous mpatsous pou tous fylane prwta. Fysika 1-10-50-100 "Alhthrioi" de ftanoun giayto aytoi dinoun to enaysma. XYPNATE PROBATA.

    ReplyDelete
  184. otan ta provata ksypnhsoun tha perasoun apo panw sas san allo tank :)

    ReplyDelete
  185. Shinobi file kai aderfe,
    POUSTARA XRYSAYGITH,
    sou gamisa ton kwlo sou
    kai sou xysa to spiti.(x2)

    ReplyDelete
  186. pote enas cyber mpines tha mou ta pei ayta face to face kai pote tha prospathisei na ta kanei? agnwsto :)

    den eimai xrysaugitis esy eisai anarxonazi :) kai to mono pou mporeis na kaneis einai AERA STIS ARXIDARES MOU!!!!

    ReplyDelete
  187. εισαι χρυσαυγιτης φιλε... απλα δε το ξερεις

    ReplyDelete
  188. nai... perneis narkwtika kai meta grafeis se blogs... apla den to ksereis...

    gia pio logo eimai xrysaugitis loipon gia pes ...

    ReplyDelete
  189. "το Λ δηλώνει τη συνεχή ακμή..." χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ο απίστευτος καραγκιόζης...

    ReplyDelete
  190. ρε Μικειους τι μαλακας εισαι.. Εσβησες πολλα κομεντς. Αντε τωρα να τα ξαναγραφουμε..

    ReplyDelete
  191. shinobi εισαι μπινες

    Βασιλης Καρρας

    ReplyDelete
  192. re mikeius dn t 3era pws 8 souna...alliws 8 rxomouna n phdhxtoume...

    ReplyDelete
  193. sagapaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  194. SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW SAGAPAW

    ReplyDelete