Tuesday, September 29, 2009

Το faeenamalaka στηρίζει Νέα Δημοκρατία

Let me explain.

Το ΠαΣοΚ εδώ και 5 χρόνια ακολουθεί την επικοινωνιακή πολιτική "παιδάκι που κλαίει και χτυπάει το πόδι κάτω επειδή θέλει να πάει στο λούνα παρκ ΤΩΡΑ"! Με τα σλόγκαν του ύφους "φτάνει πια", νομίζει πως δημιουργεί ένα κλίμα για επείγουσα αλλαγή. Δυστυχώς όμως, το μόνο που δημιουργεί είναι η εντύπωση ενός απελπισμένου κλαψομούνη.

Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει στις προηγούμενες εκλογές. Η ΝΔ είχε αφήσει την Ελλάδα να καεί σαν 15χρονο που παίζει Lineage και το μόνο που έκανε ο Κωστάκης είναι να βάλει ένα μπουφάν για να μην πουντιάσει, λες και οι πολιτικοί του σύμβουλοι είναι... η γιαγιά του! Το ΠαΣοΚ είχε τη νίκη στο τσεπάκι και την έχασε. Και μετά τα σενάρια διάσπασης έδιναν κι έπαιρναν για μήνες. Στο τσακ τη γλίτωσε.

Ε, λοιπόν να η ευκαιρία να τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια. Αν ο Γιωργάκης περίμενε τότε να νικήσει μία, φέτος περιμένει δέκα. Που σημαίνει ότι αν χάσει κι αυτή τη φορά, πάει το ΠαΣοΚ! Διάσπαση εξασφαλισμένη! Πέντε χρόνια την κωλο-ΝΔ την άντεξα. Κομμάτια κι όνειρα μάζεψα. Προκειμένου όμως να σβήσω ένα μεγάλο κόμμα από το χάρτη, μπορώ να αντέξω 4 ακόμα. Και μην ανησυχείτε, θα έρθει και η σειρά της ΝΔ. Κάτσε να γίνει λίγο πιο άπληστη η Ντόρα (σιγά το δύσκολο), να σου πω εγώ πόσο ακόμα θα είναι όλοι "συσπειρωμένοι πίσω από τον Κώστα τον Καραμανλή".

Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του. Μέχρι τότε, ας εστιάσουμε στον πιο ευάλωτο απ' τους δυο. Το ΠαΣοΚ είναι μεν το φαβορί, αλλά ταυτόχρονα έχει βάλει ένα πολύ ακριβό στοίχημα. Ας φροντίσουμε να το χάσει. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία! Ορίστε! Το είπα! Και τώρα πάω στο δωμάτιό μου να ξεράσω αίμα και να κλάψω με την ησυχία μου.


63 comments:

  1. Πραγματικά με ένα τέτοιο πρόλογο σίγουρα θα κερδίζανε περισσότερες ψήφους απ' ότι θα πάρουνε τώρα.. Δε σε παίρνουν για επικοινωνιολόγο?

    ReplyDelete
  2. Εστω κατεστρέφεται πασοκ - νδ, οι κκεδες δεν κυβερνουν λόγω ιδεολογίας, οπότε ερχόμαστε στο λαος! Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν απαξιώνονται οι 2 μεγάλοι κεντώοι σχηματισμοί, έρχεται ο φασισμος. Τρία παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό και επιβεβαιώνουν τα παραπάνω: γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός το ΄30, χούντα του Μεταξά, χούντα του παπαδόπουλου. Θα έρθει η ώρα που η ιστορία θα επαναληφθει. Μήπως έχει δίκιο ο Καρατζαφέρης που λέει ότι προετοιμάζεται να κυβερνήσει την χώρα?!

    ReplyDelete
  3. GAMO THN PANAGIA SOU KALH EPYTIXIA NEA DHMOKRATIA

    ReplyDelete
  4. "Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του. Μέχρι τότε, ας εστιάσουμε στον πιο ευάλωτο απ' τους δυο."

    Αυτό μας έχει φάει τόσα χρόνια. Δεν πάμε να ψηφίσουμε αυτόν που δεν είχε την ευκαιρία να κυβερνήσει ή αυτόν που μας εκφράζει και πηγαίνουμε με την "λογική" να ψηφίσουμε τον έναν για να μην βγει ο άλλος...καλά να πάθουμε λοιπόν..όχι 700 ευρώ να μην παίρνει η νέα γενιά με τα μυαλά που έχουμε, αλλά ούτε τα τρία του Καράμπελα!

    ReplyDelete
  5. Ελπίζω όταν έρθει η στιγμή που θα κυβερνήσει ο Καρατζαφέρης την χώρα να χω φτιάξει σχεδία από τα καμμένα κ να χω εγκαταλείψει αυτό τον τόπο για το Καμερούν.Καιρός να ξεκινήσει νέο μεταναστευτικό κύμα!

    ReplyDelete
  6. xmmm tromaktika e3upno tolmw na pw...alla me mia adynamia:to na dialy8ei k h ND einai arketa pio dyskolo pou shmainei oti meta 8a mas phdaei mono ena komma alla me ormh..den 3erw,protimw na me phdane dyo,na exw poikilia stis vrisies mou...

    Mr Woozie

    ReplyDelete
  7. Παιδιά όλοι ψήφο στο Βασίλη Λεβέντη!
    Ψήφο στην "έξοδο από το μαύρο τούνελ!"

    Έλεος...

    Σ.

    ReplyDelete
  8. καλή η ιδέα σου αλλα λογάριασες χωρις τον ξενοδόχο...
    ξες ποιος ειναι αυτος;

    όλοι οι βολεμένοι και οι "κρατάω-απο-παππου-προς-πάππου" μου σε ένα κόμμα! Τον ΜΑΛΑΚΑ τον Έλληνα δλδ...

    Καλή σκέψη, πρέπει να έχεις λιώσει στα strategy,χεχ! Αλλα δεν νομίζω να υλοποιηθεί ποτέ... καλύτερα η γενική αποδυνάμωση, στα μικρά κόμματα ή αποχή!

    ReplyDelete
  9. Τι μαλακίες γράφεις ρε σύ; Κάποιος πρέπει να σου πεί οτι η κομματικοποιημένη σου αυτή προσπάθεια για να διασκεδάσεις εντυπώσεις είναι διαστημικά FAILED! Αυτά. Κατά τ'άλλα συνέχισε όπως πρίν και τις σχετικές μαλακίες.

    ReplyDelete
  10. O apo pano anon exei dikio.

    PASOK RE MOYTRO! PASOKARA RE!

    ReplyDelete
  11. Η συνηθεια μαζι με την απαξιωση (οχι συνηθως αδικη) καθε εναλακτικης, ειναι αυτη που διαιωνιζει την πολιτικη σκηνη. Ναι καταλαβαινω πως καποιος μισοκαθυστερημενος ΔΑΠιτης θα πεταχτει και θα πει με εκεινον τον περιεργο τονο "ναι και τι να ψηφισω? συριζα η κκε" η καναν ΠΑΣΟΚΟ προσθετοντας απλα και το ΛΑΟΣ στην ιδια ακριβως προταση.
    Ειμαι της γνωμης οτι πρεπει να ψηφισουμε οτιδηποτε (σχεδον) αλλο. Εαν δημοκρατια ειναι πραγματικα το δικαιωμα να παθεις οτι σου αξιζει, τοτε, ας παθουμε τουλαχιστον μια πολυκομματικη βουλη.


    Αν και... ειναι ψησιμο η διαλυση ενος μςγαλου κομματος, αποδομηση και τετοια. Αναρχομπλογκ, φτου σας δεν ντρεπεστε!

    ReplyDelete
  12. δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι, αλλά η αναφορά στο ρουβά με πέθανε. χαχαχαχαχα.

    (πόσο εύκολα όταν πετάς το θέμα πολιτική έστω και για να χλευάσεις σταματούν αυτόματα "χαχα, γαμάτος είσαι φίλε" κ.τ.λ. ο κόσμος είναι ηλίθιος τελικά, συγγνώμη κόσμε)

    ReplyDelete
  13. Κάποτε είχα δει γραμμένο το εξής σε ένα τοίχο στα Εξάρχεια: "Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, τότε θα τις είχαν καταργήσει"

    ReplyDelete
  14. Μιχαλιό δεν περίμενα να παρουσιάσεις στην μπλογκάρα σου κάτι "κομματικοποιημένο", εκτός και αν το έγραψες για να κάνεις συλλογή επικών comments

    ReplyDelete
  15. kala ola ayta pou les, alla edo pou ta leme o kostakis den exei FATSA NA LES... FAE ENA MALAKA ??? den mporo na ton blepo re guys. thelo na tou tsimpiso to magoulaki kai na tou doso ena xastoukaki... oti efage efage, poso tha faei akoma? tha skasei, tha ginei toumpano!

    ReplyDelete
  16. E,ρε, Γκουλαγκ και Τσεκα που μας χρειαζεται.....

    ReplyDelete
  17. Prosopika pisteuw oti to parapanw post an to analyseis kryvei megalo dolo. Nomizeis oti masame koutoxorto re filaraki? Ante tora trava se kana mpouzouki apo ayta poy diorganonoyn oi neolaies twn megalwn kommatwn gia na kerdisoun psifoforous na petakseis kana garyfallo kai ase tis eksipnades kai tis ditheniles.

    ReplyDelete
  18. ta kokkala tou MAr3 twra trizoune...

    pws den eixe skeftei tetoia texnasmata gia na dialusei tis koinwnies?

    ReplyDelete
  19. Βασικά ψηφίζεις μαζικά οικολόγους, Σύριζα (που είναι στο όριο) και Λεβέντη ή ότι άλλο κινείται κοντά στο 2%, κυνηγώντας 7-κομματική βουλή. Μετά, όποιος από τους δύο και να βγει, δεν έχει αυτοδυναμία και ιδρώνει σαν πούστης από την αγωνία. Και μετά κάνουν προτάσεις συνεργασίας και όλοι οι "αντιδραστικοί" στα μικρότερα κόμματα ιδρώνουν από αγωνία γιατί πρέπει επιτέλους να πάρουν κάποια σοβαρή απόφαση και δεν έγιναν πολιτικοί για να παίρνουν σοβαρές αποφάσεις, αλλιώς θα ήταν στα δύο μεγάλα κόμματα.
    Απλό είναι.

    ReplyDelete
  20. ΥΓ: Αλλά καταλαβαίνω ότι το τόπικ έγινε για τρολλάρισμα, οπότε np.

    ReplyDelete
  21. Ωχ. Πολεμησες τους μεταλλαδες. Πολεμησες τους οικολογους. Για να τα βαζεις και με τους κομματικους τωρα, εχεις πολλη οργη μεσα σου, Mikeius.
    Αμην και ποτε για να δουμε κανα μεγαλο κομμα να διαλυεται, αλλα ετσι κι αλλιως δε νομιζω πια οτι τα κομματα ειναι καν "φατριες"...
    Αυτα τα δυο κομματα εχουν γινει κοινωνικος θεσμος, τα χρειαζομαστε για να επικοινωνησουμε και να διατηρησουμε τη συνοχη της κοινωνιας, ξερω 'γω....
    Ενιγουεη, ωραιο κειμενο, keep it up!

    ReplyDelete
  22. Πώς γινεται ρε γαμωτο, μετα απο τοσα και τοσα γαμιστερα κειμενα με πηγαιο χιουμορ, να περνιεται ο mikeius για οννεδιτης? Αν ειναι δυναμον.

    ReplyDelete
  23. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαλύσεις ένα κόμμα...
    Νιτρογλυκερίνη...
    χα χα χα

    ReplyDelete
  24. μικρό είναι μωρέSeptember 30, 2009 at 2:52 PM

    Ψήφισε η μάνα μου νέα δημοκρατια;
    σπλουτς

    ReplyDelete
  25. sumfwnw!
    kai a kai ou kai pshfizoume noudou!!
    e osoi den mporeite..kaloi einai kai oi sunexistes tou kapodistria...

    ReplyDelete
  26. FAILED! μεγαλε παραπεεις. Οι δυο τελευταιες εγγραφες σου ειναι για τον πουτσο. Ειδικα αυτη για τη ΝΔ,δεν εχω λογια.. Εισαι τελικα ο κλασσικος ο βλακας ο Ελληνας;;; Μια ζωη το βασικο θα παιρνεις ρε;; Συνεχισε οπως στις προηγουμενες, με εμπνευση και ζηλο, και ελπιζω με λιγοτερο κουτσομπολιστικα θεματα και ασε τις μαλακιες.

    ReplyDelete
  27. Μπραβο Ανωνυμε ινστρουχτορα και κριτη των απανταχου μπλογκς! Μαθε στο Μικε πως να γραφει. Δεν ξερει. Εσενα περιμενει!

    Σε περιμενε μια ζωη να τον νουθετησεις ανωνυμα με τις τοσο εμπεριστατωμενες αποψεις σου. Καθε βραδυ, μεχρι σημερα εξερευνουσε το κορμι του πνιγμενος μεσα στη γλυκεια αναμονη σου και τωρα που αναρτησες τη σοφια σου συγκλονιζεται απο οργασμους.

    ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ!


    τον γκαβλοσυγκινησες σου λεω!

    ReplyDelete
  28. Το κολωνάκι ή τα εξάρχεια (αναλόγως πως το βλέπει κανείς) είναι χώροι που συρρέουν πλήθη οι μαλάκες κάποιου lifestyle ή άντι-lifestyle. Αν θες να τους αποφύγεις, απλώς δεν πας από εκεί. Ξέρεις. Είναι εύκολο. Δεν σκάνε από παντού μπροστά στη μάπα σου, στο άσχετο. Έτσι και το ΠΑΣΟΚ. Αν διασπαστεί, θα έιναι παντού. Please, οχι.

    ReplyDelete
  29. πλυμένος ψηφοφόροςSeptember 30, 2009 at 6:04 PM

    είστε όλοι άσχετοι..

    ΕΓΩ θα σας πω τι πρέπει να γίνει και όσοι έχουν ένα δράμι μυαλό θα το καταλάβουν

    Πρώτ' απ' όλα ΣΚΑΣΜΟΣ.
    Απαιτώ να ψηφίζουμε με βάση τη γραφικότητα.. οπότε νικητής βγαίνει ο Σάββας Μιχαήλ και το ΕΕΚ-Τροτσκιστές.

    Δείτε ανίδεοι τι θα πει πολιτική:
    http://www.youtube.com/watch?v=868qjYlSfgE


    Αλλά επειδή είμαι άπαιχτος φτιάχνω και δικό μου ψηφοδέλτιο με υπαρκτές προσωπικότητες της πολιτικής ζωής.

    ΑΡΧΗΓΟΣ (α-δι-α-φι-λο-νί-κη-τος)
    Σάββας Μιχαήλ

    Εκπρόσωπος Τύπου-Υπουργός Επικρατείας
    Ο -ένας είναι- Αντώναρος (αξεπέραστος)

    Υπουργός Εξωτερικών
    Άδωνις-οι Έλληνες γαμάνε και δέρνουνε-Γεωργιάδης

    Υπουργός Εργασίας
    Στέφανος-θα σας πιω το αίμα-Μάνος

    Υπουργός Οικονομικών
    Ανδρέας Ανδριανόπουλος (για να συνεργάζεται επιτυχώς με τον παραπάνω)

    Υπουργός Εσωτερικών
    Βασίλης Λεβέντης (ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα τι θέλει η χώρα)

    Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης
    Νικόλαος-θα δείτε τι θα πάθετε-Μιχαλολιάκος

    Υπουργός Παιδείας
    Αθανάσιος-ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ-φάτσα ιδιοφυία-Πλεύρης

    Υφυπουργός Παιδείας
    Κυριάκος-σπινθηροβόλο βλέμμα αγελάδας-Μητσοτάκης
    (για να παίζουν όλα τα παιδάκια μαζί)

    Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
    Θεοδώρα Τζάκρη (μόνο και μόνο για να τη βλέπουμε και να την ακούμε να αγορεύει)
    http://www.youtube.com/watch?v=wYU6gC3L9es&feature=related

    Πρόεδρος της Βουλής
    Σπύρος-δε σηκώνω κουβέντα-Χαλβατζής (και όποιος θέλει ας κάνει το μάγκα)

    θα έγραφα και άλλα, αλλά βαριέμαι να σκέφτομαι
    προτάσεις ευπρόσδεκτες..

    ΑΣΧΕΤΟΙ.. που θα ασχοληθείτε και με την πολιτική και θα εκφέρετε και γνώμη

    ReplyDelete
  30. *αναστεναγμός*... Χ-(

    ReplyDelete
  31. ανωνυμος προς ανωνυμοSeptember 30, 2009 at 7:47 PM

    ρε μαλακα master g εσυ εισαι?

    ReplyDelete
  32. κλασικα υπαρχουν οι μαλακες που πηραν στα σοβαρα αυτα που ελεγες. η αυτο φταιει ή δε ξερουν να τρολαρουν. οι εκλογες υπαρχουν για να μπορουν οι εταιριες που μας κυβερνουν να μας διαχωριζουν σε target groups για να κατευθυνουν αναλογως τα μαρκετινγκ τους.εισαι wannabe οικολογος-hipster-κομμουνιστης παρε αυτα τα ρουχα,βιβλια,κλπ. εισαι μεσοαστος που την ειδε καπιταλας γιατι εχεις ενα τυροπιταδικο με 3 αλβανους, ε παρε τα σμοκιν σου,τα αμαξια σου κλπ. γιαυτο χαλαρωστε οποιος και να βγει εσεις απλα γινεστε ηλιθιοι.αλλα μαλλον ειστε. γιαυτο στην δρουζα. οχι εδω περα.

    ReplyDelete
  33. διορθωση: οχι πηραν στα σοβαρα, πηραν τοις μετρητοις αυτα που ελεγες χωρις να τα μασησουν λιγο

    ReplyDelete
  34. "ανωνυμος προς ανωνυμο said...

    ρε μαλακα master g εσυ εισαι?"

    oχι εγω ειμαι ο ΜαστερΤζι. Εγω, οχι ο αλλος.

    ReplyDelete
  35. mia einai i lusi,vergis

    ReplyDelete
  36. Το στανιο σας μεσα, καφροι Ελληνες.


    Ε,ΡΕ, ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!

    ReplyDelete
  37. προς Master G που ακουει καπου εκει εξω!

    Ρε τρελε ανακαλυψα το μπλογκ σου προσφατα και πρεπει να σου πω οτι μου εκανες μεγαλη ζημια. Ειναι τωρα 4 μερες που ξημεροβραδιαζομαι μπροστα απο ενα υπολογιστη, εχω κολλησει, κοντεβουν να με διωξουν απο τη δουλεια, εχω χασει τους φιλους μου, η κοπελα μου με χωρισε και γενικα δεν κανω τιποτε αλλο. Διαβαζω ασταματητα και κανω διαλειμμα μονο για να παω να την παιξω! Ρε μαγκα καθε σου εγγραφη εμπεριεχει τεραστιας ποσοτητας μαλακια, σαν να αυνανιζοντουσαν 40 στεγοσαυροι ταυτοχρονα και παραλληλα συνδιαζεις αποσταγματα μεγιστης σοφιας λες και ανακαλυψες τη φιλοσοφικη λιθο. Τρελε εισαι ο ηρωας μου! Θα σου ελεγα να μην το κλεισεις το μπλογκ αλλα καταλαβαινω οτι και αλλοι σου εχουν πρηξει τα αρχιδια για αυτο, και ειναι τελικα καθαρα δικο σου θεμα. Ελπιζω με οτι αλλο συνεχισεις να σε ανακαλυψω! Παω σε κανα γιατρο τωρα να δω τι θα γινει..

    ReplyDelete
  38. O Master G δεν υπαρχει πια αλλα θα το εκτιμουσε αν δε χρησιμοποιουσατε ξενα μπλογκς για να επικοινωνησετε μαζι του γιατι ειναι καπως... ξερεις... Καπως μαλακια.
    Εδω ειναι το μπλογκ του Μιχαλη και ετσι πρεπει να παραμεινει γιατι ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα μπλογκς.

    Ευχαριστει παντως.

    Πητερ Παρκερ (προσωπικος φωτογραφος του MG).

    ReplyDelete
  39. exo mia peloria laxtara... na xeso mes tin kalpi!!!!

    ReplyDelete
  40. "Anonymous said

    GAMO THN PANAGIA SOU KALH EPITYXIA NEA DHMOKRATIA"

    μπαχαχαχχααχχαχαχαχαχα!

    Αυτοί που το πήραν στα σοβαρά είναι και πολύ ζώα.Σας θίξανε τους πολιτικούς σας αρχηγούς μαλάκες;

    ReplyDelete
  41. σκατοανάρχας-άπλυτοςOctober 1, 2009 at 5:19 PM

    Όπα
    εδώ έχει ψωμί το θέμα

    Πρώτον και κυριότερον:
    Ο "πλυμένος ψηφοφόρος" ή να γράφει με άλλο προσωνύμιο -αν είναι τυχαίο- γιατί με προβοκάρει.

    Ή -αν το κάνει εσκεμμένα- σημαίνει ότι με ξέρει προσωπικά (λόγω της αγάπης μου για τη γραφικότητα του Σάββα Μιχαήλ) και να ξέρει ότι θα τον βρω και θα πληρώσει για όοολες του τις αμαρτίες.

    Γενικά έλεος.

    Και εδώ άρχεται το δεύτερό μου comment στο πολύ ωραίο -άχουτό μου- blog του faeenamalaka.

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΣΟΒΑΡΟΣ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.
    Καιρό είχα να ακούσω μια τόσο πολύ καλή πολιτική ανάλυση της συγκυρίας και τρόπο κατάλυσης της δικομματικού συστήματος διακυβέρνησης.
    Αν για κάτι πρέπει να κατηγορήσουμε τον αρχηγό του blog είναι για τυχοδιωκτικό ΚΚΕδισμό.
    Έτσι σας έμαθαν εκεί στο Κόμμα ρε συ; Σα δε ντρέπεσαι... "στηρίζουμε χοντρό για να φάει το Γιωργάκη, να πλακωθεί με τον έτερο χοντρό (βλέπε Βενιζέλος), να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη το ΠΑΣΟΚ και οι απογοητευμένοι βρωμοΠΑΣΟΚοι αριστεράντζες 40-50άρηδες που ως γνωστόν απεχθάνονται Συνασπισμό βλέπουν το φως στη μόνη σταθερή δύναμη... στο ΚΑΠΑ-ΚΑΠΑ-ΕΨΙΛΟΝ"

    Αμ σας έχω καταλάβει, τι νόμισες;
    Θα σας κυνηγάω με τον αιχμηρό μου λόγο και θα σας ξεσπεπάζω.

    ΥΓ: Προς αρχηγό του blog. Σε αυτάκια βάζω τα λόγια της καθοδήγας σου στην Κομματική Οργάνωση ΒΑσης

    ΥΓ2: Προς "ψηφοφόρο". Καλό το trolling αλλά νταξει... έλεος.

    ΥΓ3: Γιατί δεν κόβεις καμιά φορά και κάνα comment?

    ΥΓ4: Απ' ότι κατάλαβες όταν θα 'χεις πολιτικό post (ή που έχει μια μακρινή σχέση με πολιτική) θα είμαι βραχνάς

    ΥΓοο: Μόνη λύση να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Οι μόνοι κλαψομούνηδες είμαστε εμείς. Καθόμαστε και γκρινιάζουμε σα τις σπασαρχίδικες γκομενίτσες -ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ-. Καλή λευτεριά σε όλους μας ;)

    ReplyDelete
  42. Ένας δρυίδης κάποτε μου είπε οτι αν η ΝΔ κερδίσει τρείς φορές σερί τις εκλογές, θα έρθει ενας μαγικός βάτραχος και θα πραγματοποιήσει μία ευχή μου.
    Διπλό το ώφελος λοιπόν απο τη νίκη του χοντρού.

    ReplyDelete
  43. "Prosopika pisteuw oti to parapanw post an to analyseis kryvei megalo dolo. Nomizeis oti masame koutoxorto re filaraki? Ante tora trava se kana mpouzouki apo ayta poy diorganonoyn oi neolaies twn megalwn kommatwn gia na kerdisoun psifoforous na petakseis kana garyfallo kai ase tis eksipnades kai tis ditheniles."


    Εσυ που το γραψες αυτο μαλλον εισαι ******* και κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ.
    Εσενα περιμεναμε να μας ξυπνησεις με το σχολιο σου και τα κομματα σου (αυτα με τα μιζαδορικα λαμογια)

    ReplyDelete
  44. Δαχτυλάκι στο στοματάκι και ξερατό.
    Συνέχισε στα κοινωνικά κι άσε την πολιτική. Ούτε έξυπνο είναι ούτε αστείο.



    γιουχου

    ReplyDelete
  45. Γαματη ιδεα! Αλλα μια και θα γλιτωσουμε απ'το ΜΠΑΣΟΚ, γιατι να μη δοκιμασουμε και κατι καινουριο; Ας ψηφισουμε οικολογους ξερωγω να δουμε ποσο χωμα αντεχουμε να φαμε!

    ReplyDelete
  46. New update is back!
    http://asximia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. plaka-plaka, ola afta pou les exoun vash.. pragmatika, gia mena toulaxiston, eisai paneksypnos!

    ReplyDelete
  48. "Δαχτυλάκι στο στοματάκι και ξερατό.
    Συνέχισε στα κοινωνικά κι άσε την πολιτική. Ούτε έξυπνο είναι ούτε αστείο."

    Δαχτυλακι στο στοματακι και ξερατο.
    Συνεχισε την αναγνωση κι ασε τα σχολια. Ουτε θα αλλαξουν το blog ουτε αυτα που θα γραφτουν στο μελλον.

    ReplyDelete
  49. Φιλοι του ανθρωπου
    Εχθροί του μαλάκα

    Ήρθαν τα αύρια να διώξουν τα σήμερα


    Ψοφίστε Υπεύθυνα

    ReplyDelete
  50. nikhse to pasok :-(

    alla fainetai oti tha dialythei h ND twra (feygei o kwstakhs apo arxhgos :D)

    ReplyDelete
  51. τρού ανόνυμουςOctober 5, 2009 at 4:05 AM

    "Δαχτυλακι στο στοματακι και ξερατο.
    Συνεχισε την αναγνωση κι ασε τα σχολια. Ουτε θα αλλαξουν το blog ουτε αυτα που θα γραφτουν στο μελλον."
    ^LOL(με κεφαλαία). Φοβερή ατάκα, να μπεί στο επόμενο άρθρο (ελευθερία έκφρασης - ουυυάουυυυ)

    ReplyDelete
  52. του γκουντ του μπι τρου ανονυμουςOctober 5, 2009 at 9:06 PM

    ^LOL(με κεφαλαία). Φοβερή ατάκα, να μπεί στο επόμενο άρθρο (ελευθερία έκφρασης - ουυυάουυυυ)

    ROFL με style="txt-transform:capitalize". Εισαι φοβερος στην σατυρα και στον κυνισμο. Γιατι δε γραφεις κανα αρθρο;

    (Δαχτυλάκι στο στοματάκι και ξερατό. Συνέχισε στα κοινωνικά κι άσε την πολιτική. Ούτε έξυπνο είναι ούτε αστείο <- Αυτό ειναι ελευθερια εκφρασης.)

    ReplyDelete
  53. ΜΠΑΡΤΑ ΡΕ!!!

    ΜΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΑ!!!

    ReplyDelete
  54. Ο επίλογος...

    http://theirrelevantreviews.blogspot.com/2009/10/mind-gap.html

    ReplyDelete
  55. Στα αρχιδια μας σε γραψαμε και ψηφισαμε Πασοκαρα!
    Παρτα ρε μουνι!

    ReplyDelete
  56. Anonymous said...

    Στα αρχιδια μας σε γραψαμε και ψηφισαμε Πασοκαρα!
    Παρτα ρε μουνι!

    wraios ahahahhahahahahahahhahahhahaha

    ReplyDelete
  57. Ti sto diaolo?????Eisai enas ap aytoys poy blepei Lakh (Lazopoylo fysika,oxi Glykoyli) kai xeretai?Wake up!O lazopoulos einai oti poio filokyvernhtiko kykloforei,kai alla 4 xronia ND h ellada dn ta antexe.Tha ekanes to onoma sou mixalikas kai tha phgaines metansths sth germania?

    ReplyDelete
  58. DEITE LAZOPOULO MALAKES AN8RWPOI

    MIA ZWH K SHMERA PROVATA 8A EISTE

    MIA ZWH K SHMERA


    46+2.

    ReplyDelete
  59. kakh einai h genikh apa3ia.thn prohgoumenh 10etia ta socialdhmokratika kommata eferan enan aera allaghs kai aisiodo3ias me megales metaru8miseis kai koinofelh erga.sigoura meta apo 20 xronia e3ousias arxisan na diaf8eirontai.alla auto einai sth fush twn an8rwpwn opws kai na to kanoume.

    ReplyDelete
  60. Ρε φίλε, μπορει να έχεις πολύ χιούμορ και φαντασία στο γράψιμο, αλλά από πολιτική ανάλυση δεν...

    άστο και συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις και γουστάρουμε όλοι.

    Πρόσεχε μη πέσεις στην παγίδα του Λαζόπουλου που μπλέκει το χιούμορ για την Μπεζεντάκου με την πολιτική ανάλυση και ο κόσμος επειδή παιρνάει καλά χειροκροτάει χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει.

    Βέβαια, επειδή παίζονται πολλά λεφτά, ο συγκεκριμένος κάνει προπαγάνδα και κανονικότατο γλείψιμο-ξεσκόνισμα του Καραμανλή, ενώ παριστάνει τον αριστερό.

    Αν δεν παίρνεις και εσύ λεφτά, κοιτά μη πέσεις σε αυτή την παγίδα. (Αν τα παίρνεις... με γεια σου).

    ReplyDelete
  61. to oti mia zwh o ellhnas pshfizei "to mh xeiron beltiston" mas exei faei kai diaiwnizei to dikommatismo. sta arxidia mou ta politika exw pshfisei ola ta outsider epithdes stis ekloges alla krima den einai na bgainei h nd apo "antipasokismo" k to pasok apo "antineodhmokratismo" th stigmh pou kanenas apo tous 2 den to a3izei kai pou kai oi 2 mas ta exoune faei asustolws kai tous leme kai euxaristw?
    as ftia3ei epitelous kapoios ena komma ths prokophs na to pshfisoume

    ReplyDelete