Saturday, September 26, 2009

Έλληνες οδηγοί σε κατηγορίες

Όχι που δε θα 'γραφα άρθρο και γι' αυτούς. Πάμε:


- Το "μισώ τα λεφτά μου" πλουσιόπαιδο

Ένα μικρό Γλυφαδιωτάκι που μόλις έγινε 18 και ήρθε η ώρα για το πρώτο του αμάξι. Οι υπόλοιποι φίλοι του ακολουθούν τη νόρμα: Ζ4 ή SLK cabrio με hot ξανθιά ξαδέρφη στη θέση του συνοδηγού για μόστρα. Ο "μισώ τα λεφτά μου" όμως δεν είναι σαν αυτούς. Είναι ευαίσθητος και frustrated νέος. Θα μπορούσε άνετα να πάρει κι αυτός μεγάλη και τρανή αμαξάρα, αλλά δεν το κάνει για να ξεχωρίσει απ' το κοπάδι. Σε μια προσπάθεια λοιπόν να το παίξει λιγότερο σκατίφλωρας ΔΑΠιτο-γιαπούρης, ξοδεύει το χαρτζιλίκι που του 'δωσε ο μπαμπάς για το μήνα σε ένα τρέντικο super-mini. Το πρόβλημα είναι ότι, με εξαίρεση το υπερόχως "κακάσχημο" Fiat Panda, ΟΛΑ τα super-mini είναι γυναικεία αμάξια. Οπότε ο φίλος μας καταλήγει ακόμα πιο τυροχλεμπές απ' ότι ξεκίνησε. Και όχι: το ροζ πλεκτό δεμένο λοξά στο λαιμό, τα σπορτέξ Prada (μπλεεεεεερκ!...) και το αυτοκόλλητο "Κολέγιο Αθηνών" στον προφυλακτήρα δε βοηθάνε καθόλου την κατάσταση!

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

"Λευκό" RnB τύπου Akon, Timbaland, Kanye West, Justin.


- Η αντι-νοικοκυρά σε απόγνωση

Μιλάω φυσικά για την τρέντι εργαζόμενη μητέρα με το ταγιέρ, τον κότσο και τα τετράγωνα γυαλιά που προσπαθεί να ισορροπήσει την μητρότητά της με την καριέρα της ως senior executive marketing sub-contracted division manager... α-λα κρεμ. Είναι χωρισμένη, ανεξάρτητη και δυναμική. Πηγαίνει σε γυμναστήριο μόνο για γυναίκες και κουβαλάει το μωρό της σε front-pack ενώ ψωνίζει οργανικά λαχανικά στο super market. Το παίζει οικολόγα, βλέπει ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΪ και είναι ελεύθερη και άνετη, σε σημείο που θα πάρει το παιδί της και θα του κάνει κουβέντα για το sex στα 5 του χρόνια. Το αυτοκίνητό της είναι αρκετά "γυναικείο" αλλά όχι κοριτσίστικη μαλακία τύπου new Beetle και το στυλ οδήγησής της είναι επιθετικό και σπαστικό όσο και η ίδια. Ενίοτε στη θέση του συνοδηγού θα κάθεται ο Αλβανός που τον έχει για να την πηδάει, αλλά αναπόφευκτα θα φάει κόλλημα μαζί του γιατί συμβολίζει τον αυστηρό αγροίκο πατέρα που ποτέ δεν είχε. Μαγκιά του! Να της τα φάει όλα της corporate whore κωλοσκύλας!

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

Ονειράμα, C-Real, Μύρωνα Στρατή, Cyanna και λοιπές νεο-χατζιγιάννικες πορδές του ελληνικού MTV.


- Ο σαραντάρης στρουγκανόβλαχος Ελληνάρας

Γνωστός και ως "ταρίφας χωρίς ταξί", το τυπικό μέλος αυτής της κατηγορίας τα κάνει όλα: Αν στο φανάρι είναι δεύτερος, κορνάρει και αν του κορνάρει άλλος στο αμέσως επόμενο τα παίρνει στο κρανίο. Αν είναι τελευταίος στο φανάρι κάνει τη σούπερ μανούβρα που προσπερνάει όλη την ουρά από σταματημένους και χώνεται μπροστά απ' τον πρώτο, μπλοκάροντας τους πεζούς. Αν είναι μόνος του στο φανάρι, σταματάει αλλά ποτέ εντελώς. Αρχίζει να τσουλάει λίγο-λίγο και μόλις το μισό αμάξι περάσει τη νοητή γραμμή του φαναριού, το σανιδώνει καίγοντας το κόκκινο. Αν πάθεις βλάβη στο δρόμο, σπάνια σταματάει να σε βοηθήσει. Τη μία φορά που θα το κάνει, θα τραμπουκίσει εσένα και όλους τους συνεπιβάτες σου με την εντελώς άσχετη θεωρία του για την αιτία της βλάβης. "Ποιο σκασμένο λάστιχο ρε; Έχει μπει νερό στο καρμπιρατέρ σου λέω! Ξέρω"! Είναι ο τύπος που δε θα αρκεστεί στο να βρίσει από μέσα του τον τροχονόμο που γαμάει την κυκλοφορία. Όοοοοχι! Με το που ξεκινήσει η ουρά, ο στρουγκανόβλαχος θα σταματήσει μες στη μέση της διασταύρωσης και θα αρχίσει λογομαχία με τον τροχονόμο στα ίσα! Τόσην ώρα ρε μουνόπανο ξεκωλιάστηκες στο κορνάρισμα επειδή υποτίθεται βιαζόσουνα! Τώρα ξαφνικά έχεις και χρόνο για καβγάδες; ΠΡΟΧΩΡΑ! Το αμάξι του είναι κλασική φτηνιάρικη τουρμπο-παπαριά που αγόρασε με μούφα-αγροτικό δάνειο/κομπίνα/κέρδη από τζόγο. Έχει για τον πούτσο ζάντες και εξάτμιση μπουρί και είναι θεοβρώμικο επειδή με αυτό γυρνάει και στο χωράφι. Στο πίσω τζάμι έχει βεντουζωμένο λούτρινο Θρυλέων και απ' τον καθρέφτη του κρέμεται ένα φυλαχτό για το "μάτι", ένα τεράστιο χνουδωτό ζάρι και ένα ολόκληρο εικονοστάσι, κομπλέ με κομποσκοίνι απ' το Άγιο Όρος, το σταυρό που είχε πιάσει όταν βούτηξε των Φώτων το '84 και μίνι εικόνισμα της Παναγιάς της Ρακομελοτσουγκρίζουσας.

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το στέρεο:

Τραγούδια του λαϊκού πόνου και του ασήκωτου νταλκά με πολλά παράσιτα γιατί δεν πιάνει καλά το Ντέρτι FM στην επαρχία.


- Ο νεοπλουτο-wannabe Ελληνάκος

Είναι ο κουτοπόνηρος μικροαστός οικογενειάρχης με την κοιλίτσα, τα γυαλιά και το καραφλάκι του 35άρη. Φοράει τζιν από τα Marks & Spencer, μπεζ πουκάμισο με λεκέδες ιδρωτίλας και τσαντάκι μπανάνα μέχρι το στήθος. Η γυναίκα του τον βαριέται, τα παιδιά του τον μισούν. Βγάζει 850 ευρώ το μήνα και κυκλοφορεί με 650 ευρώ κινητό, λες και θα ξεγελάσει κανέναν. Δυστυχώς το αμάξι δεν είναι κινητό και οι φτηνές απομιμήσεις των εκάστοτε μοδάτων αυτοκινήτων που διαλέγει βρωμάνε από χιλιόμετρα. Είναι ο τύπος που τη δεκαετία του '90 κυκλοφορούσε με Hyundai Lantra επειδή νόμιζε ότι το μακρύκωλο αμάξι αυτομάτως σε δείχνει πιο λεφτά. Άσχετα αν το πήρε με 88 εκατομμύρια δόσεις των 0,4 δραχμών χωρίς προκαταβολή. Τη σήμερον ημέρα το status symbol είναι τα SUV, οπότε ο νεοπλουτο-wannabe ξεκινάει εκ νέου την εκστρατεία αποτυχίας του. Όποιο μοντέλο και να διαλέξει, ένα είναι σίγουρο: την μέρα που θα το πρωτο-κυκλοφορήσει θα προσέξει ότι κάθε δρόμος έχει 2 στρώσεις από το συγκεκριμένο αμάξι. Είναι ο ξόφλας που ενθουσιάζεται υπερβολικά όταν το ραδιόφωνο βάλει το Losing my religion ή το With or without you. Αντιδρά με 100 κιλά πόρωση, λες και το τραγούδι βγήκε προχθές. Μάλιστα θα αποπειραθεί να το τραγουδήσει, παρόλο που ξέρει μόνο το 5% των στίχων. Awkward...

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

Μελωδία, Δίεση, Gallaxy και άλλους σταθμούς που προκαλούν χασμουρητό ικανό να σου εξαρθρώσει το σαγόνι.


- Ο Αλβανός κάγκουρας

Όσοι αναρωτιέστε πού έχουν καταλήξει όλα αυτά τα κωλοφτιαγμένα Starlet, Saxo και Punto που μας είχαν σπάσει τον πούτσο τη δεκατία του '90, μην ψάχνετε άλλο. Τα πήρε όλα ο Αλβανός κάγκουρας. In true kagouras spirit, έχει ρυθμίσει το κάθισμα ξάπλα τέρμα πίσω και επειδή είναι αρκετά μικρόσωμος δε φαίνεται καθόλου μέσα στο αμάξι του. Όποια ορατότητα δε χάνεται από την χαμηλή θέση οδήγησης, θα χαθεί με τα 8 τετράκις εκατομμύρια αυτοκόλλητα NoX, Blistein, MOMO κλπ που έχουν σκεπάσει το πίσω τζάμι. Έχει κόψει τις αναρτήσεις με σιδερόπενσα για να "το χαμηλώσει" με αποτέλεσμα να τρίβονται τα λάστιχα στα τόξα και να σέρνεται κάτω η εξάτμιση. Τον ακούμε κάθε βράδυ να κάνει κύκλους χωρίς προορισμό στα στενά του Περιστερίου, με τον κινητήρα να βιάζεται από κάθε άσκοπο μαρσάρισμα και το μπουρί να βρυχάται ανίερα, πιτσιλώντας άκαυστη βενζίνη στο τζάμι του πίσω αμαξιού.

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

Shqip-hop.


- Η εναλλακτικιά

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει επί το πλείστον hipster γκόμενες. Η alternative μόδα ξεχειλίζει από κάθε τρούπα της. Βγαίνει στην πλατεία Καρύτση, φοράει φαρδύ φόρεμα Attrativo, λονδρέζικα παπούτσια κλόουν, τεράστια γυαλιά μυωπίας και κορδέλα "Κόναν ο Κειμέριος" στο μαλλί. Το ιδανικό αμάξι της είναι σφαιρικό. Παλιά οδηγούσε 206 ή new Beetle, αλλά μετά το πήραν όλοι και ξενέρωσε. Έχει αυτοκόλλητο "Ι LOVE BARCELONA" ή "I LOVE AMSTERDAM" στον προφυλακτήρα, σουβενίρ από τα υποχρεωτικά ταξίδια σε cool πόλεις του εξωτερικού. Μέσα είναι στην εντέλεια, με εξαίρεση μια LIFO στο πίσω κάθισμα και στη θέση του συνοδηγού κάθεται πάντα ο κολλητός της που είναι ή γκέι ή μαύρος ή γκέι μαύρος. Η εναλλακτικιά έχει πάρει το στυλ οδήγησης πολύ πατριωτικά. Την έχει δει πρέσβης όλου του γυναικείου πληθυσμού που κυκλοφορεί στο δρόμο και προσπαθεί να οδηγεί σούπερ-τέλεια για να σπάσει το στερεότυπο. Αν την κόψεις στη διασταύρωση ή της κορνάρεις μισή φορά, θα γράψει για το συμβάν το ίδιο βράδυ στο ναρκοληπτικά βαρετό blog της.

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

Νιντέντοκορ, προγκρέσιβ-τάνγκο, ελεκτροΜπγιόρκ και λοιπές μαλακίες από το iPhone της που είναι συνδεδεμένο στη θύρα AUX.


- Ο "γνώστης" καγκουροπατέρας

Ο 35άρης πρώην κωλοφτιαξάκιας που έφαγε τα νιάτα του στις κόντρες της Παραλιακής και τώρα έχει πουλήσει το παλιό "εργαλείο" και ανοίγει σπιτικό. Είναι ο μόνος που ξέρει με 100% σιγουριά τι είναι η ροπή. Αλλά μην τολμήσεις να του πιάσεις κουβέντα για αμάξια, θα βγεις νεκρός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ξερόλας και μυθομανής. Αρχικά θα στα πρήξει για τα κονέ που έχει στο εργοστάσιο της Audi στη Γερμανία και παίρνει τα ανταλλακτικά μισοτιμής. Μετά θα σου πει για τη φορά που είδε μια Bugatti Veyron παρκαρισμένη έξω απ' το Balux πριν καν κυκλοφορήσει. Αν μέχρι τότε ζεις ακόμα, θα συνεχίσει με ιστορίες-φίδια απ' τα χρόνια που έκανε κόντρες, όπως εκείνη που μπήκε στο αμάξι του Καταραμένου, αυτός του έβαλε πάνω στο ταμπλό ένα μάτσο πεντοχίλιαρα και του είπε "Αν τα πιάσεις είναι δικά σου". Και μετά ο Καταραμένος το σανίδωσε και ο φίλος μας δε μπορούσε να απλώσει το χέρι του να τα πάρει από την πολλή επιτάχυνση!!! Oh yeah! Ο καγκουροπατέρας πλέον οδηγεί οικογενειακό σεντάν με διακριτικά στοιχεία καγκουριάς διάσπαρτα μέσα κι έξω. Ένα sticker εδώ, ένας μικρός δείκτης πίεσης εκεί... λίγα πράγματα. Οδηγεί επιθετικά, χωρίς όμως να κάνει πολλές τρέλες. Ξέρει ότι δεν έχει αρκετό ταλέντο για να αντιδράσει έγκαιρα, οπότε προσέχει για να μη γίνει ρόμπα και αποκαλυφθεί πόσο φιδέμπορας είναι για την καλή του οδήγηση. Συνήθως αγοράζει φτηνό αμάξι του ομίλου Volkswagen και αν τον ρωτήσεις γιατί πήρε το συγκεκριμένο... ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ; ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙΑ; Πάρτα τώρα μαλάκα! Θα αρχίσει να σου λέει ότι παρ' όλο που είναι Skoda, ο κινητήρας είναι ίδιος με του Audi RS8 και τα φρένα είναι απ' την ίδια εταιρεία που φτιάχνει το VXR της Holden και θα φέρει σε ένα μήνα το κιβώτιο ταχυτήτων από το μπλααα μπλααα μπλαα μπλααααα...

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

Για κάποιο λόγο όλοι αυτοί το παίζουν και γνώστες μπιτακίων. Tiesto, Oakenfold, Looper κλπ. κλπ.


- Ο αυτάρεσκος αναρχοαυτόνομος

Η Επανάσταση στους 4 τροχούς! Το αριστερό χίπικο αμάξι είναι ή κάποιο παλιό καλτ μοντέλο (όχι όμως Mini Cooper γιατί πλέον το έχουν μόνο ΔΑΠίτες) ή το σαράβαλο του μπάρμπα που δεν το χρειάζεται πια και το 'δωσε για 100 ευρώ. Το χειμώνα χρησιμοποιείται για τα πήγαινε-έλα στη σχολή, αλλά το καλοκαίρι γίνεται βαν-παύλα-τροχόσπιτο και παίρνει αμπάριζα τις παραλίες της Σαμοθράκης και της Φολέγανδρου. Ως αποτέλεσμα, το αμάξι του αναρχοαυτόνομου είναι τόσο κώλος που κάνει τον Xzibit και το West Coast Customs να χέζονται απ' το φόβο τους. Εξωτερικά είναι τρακαρισμένο απ' όλες τις πάντες. Το πορτμπαγκάζ έχει μονίμως μέσα μια παλιά κιθάρα, ένα τάβλι, ένα κίτρινο υπόστρωμα και μια στρώση άμμου αρκετά παχιά για να φτιάξεις καστράκι. Το εσωτερικό είναι επίσης τριμπούρδελο και βρωμάει μπίρα, μούχλα και μπαφοκλανιές που έχουν ποτίσει τα καθίσματα. Ιδού το παράδοξο του αναρχοαυτόνομου. Το παίζει οικολόγος και χίπης, αλλά ταυτόχρονα οδηγάει αμάξι που έχει να δει σέρβις απ' την Τριασική Εποχή και αφήνει τόσο CO2 που οι 5 Πλανητάρχες ενώνουν τα δαχτυλίδια τους με το που το αντικρίσουν.

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

Ατλαντίς FM, Kyuss, Bebe και 80s cult compilation CD από το τελευταίο πάρτυ των ΕΑΑΚ.


- Ο κλασικός κάγκουρας

Εδώ δεν έχει συμβιβασμούς! Μιλάμε για τον τύπο με το full set: Μαλλί φράχτης, ξεβαμμένο τζιν, στενά παπούτσια Puma, σκουλαρίκι-μπιλάκι και φύγαμε για Μπουρναζάρα! Το στυλ οδήγησής του είναι για τον πούτσο καβάλα. Στο φανάρι θα δημιουργήσει έξτρα δικιά του λωρίδα ανάμεσα στις 2 υπάρχουσες. Στην Εθνική οδό αν βρεθεί από πίσω σου, την έπαθες. Για το επόμενο ενάμιση χιλιόμετρο θα κρατάει απόσταση ενός ηλεκτρονίου απ' τον προφυλακτήρα σου και θα προσπαθεί να σε προσπεράσει από δεξιά. Ε, με το που πας να του αφήσεις λίγο χώρο στα δεξιά, ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΚ! Αλλάζει γνώμη και σε περνάει από αριστερά! Τι γύλος! Στον ελεύθερό του χρόνο διαβάζει Max Power και πηγαίνει στο Athens Tuning Show. Αφού πούλησε το παλιό Saxo στον Αλβανό (βλ. παραπάνω), τώρα κυκλοφορεί με νέο τσίλικο εργαλείο που φοράει μπάνικα κομμάτια εισαγωγής. Το αμάξι φυσικά το 'χει κάνει λατέρνα: αεροτομή-σιδερώστρα, ζάντες χρωμίου, αυτοκόλλητα tribal, φωτάκι νέον από κάτω και ένα μπουρί τόσο μεγάλο, που χρειάζεται να το φράξει με σίτα για να μη μπει καμιά γάτα μέσα. Οι hardcore της κατηγορίας την έχουν δει Tokyo Drift και βάφουν το Civic VTI τους λαχανί, με μαύρο ματ καπό, και καλά από ανθρακονήματα. Ναι, σίγουρα φίλε. Ό,τι πεις.

Τι οδηγάει:

Τι παίζει το stereo:

Transistance 9, Χερουβίμ, Darma, Space Odyssey... ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕ! Ντουβ! Ντουβ! Ντουβ! Ντρουντουντουβ!



Credits: Χάρης 2 που μ' έπρηξε να βάλω obscure 90s reference joke. Ντάξει μαλάκα; Ευχαριστήθηκες τώρα;

101 comments:

  1. with or without you apo u2 h' apo c:real?

    ReplyDelete
  2. To eukolws ennooumeno. U2. O metallas pantws pisteuw pws den katatassetai pou8ena..?

    ReplyDelete
  3. κρατάει απόσταση ενός ηλεκτρονίου?!
    αχχαΧΑχαχαΧΑ
    μπα σε καλό σου
    (εγώ είμαι η εναλλακτικιά που όταν με περνάει τον κορνάρω κόντρα και μετά παίρνω τον κολλητό μου στο κινητό. Με χαντς φρη.)

    ReplyDelete
  4. o metalas paei me ta podia :)

    ReplyDelete
  5. O metallas pote den eixe kaules me t'autokinhta, an krinw ap'ton eauto mou... Lewforeia kai agios o 8eos.-

    ReplyDelete
  6. shiqip hop???? apto shiptari? aaxaxaxaxax apisteuto... den eida pouthena ta honda civic xwris kwlo kai aporisa...

    ReplyDelete
  7. re mouni ti sou eftaiksan ta toyota?
    akou to toyota supra to odigaei kagouras.
    8elei arxidia re auto to oxima.

    ReplyDelete
  8. Τώρα τελευταία ποαίρνουν και οι μεταλάδες αυτοκίνητο...αλλα όσοι έχουν περάσει τα 25 και δουλεύουν.Ξέρεις κανα Ibiza, VW Polo ή όποιο αμάξι περισσέψει απο την οικογένεια.

    Και όλα αυτα γιατι δεν μένουν λεφτά απο τα έξοδα για την Ηλεκτρική και τον νέο της ενισχυτή, για την συλλογή Blue Ray του LOTR, τις μηνιατουρες warhammer magic ή τις κάρτες the gathering.

    Έχω επίσης μια άλλη παρατήρηση/πρόσθεση να κάνω στο μεγαλείο που έγραψες...
    όσους/ες hipster έχω δει, πέραν του new beetle οδηγουν έο Mini Cooper, και όσες μεγαλοπιάστηκαν σε εταιρίες πηραν το S κι όλας!

    ReplyDelete
  9. Επίσης αν ο μεταλλάς πάρει αυτοκίνητο, θα είναι μαύρο...
    ΤΕΡΜΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. και θα γραφει και ενα διφορουμενο death στο παρπριζ, που δε θα ξερεις ποτε αν αναφερεται στη μεταλ η στο στυλ οδηγησης.....

      Delete
  10. κέντησες πάλι,όπως τα λες είναι ο Έλληνας οδηγός. Γέλασα πολύ με τον "κάγκουρα"

    ReplyDelete
  11. Basika den to diabasa akoma, alla eprepe na grapso...sxolio...enoeitai...

    loipon den iksera tin iparksi sou mexri ta xtes to bradi opou kai apo keini tin stigmi se diabazo kai exo pethanei sto gelio leme....

    milame file eisai oneiro...telos!!

    kai mia paraklisi tha itan poli gamato na kserame se poia katigoria anikeis esi se kathe analogo post pou anebazeis...

    cheerios mate,
    Lonely

    ReplyDelete
  12. και αφήνει τόσο CO2 που οι 5 Πλανητάρχες ενώνουν τα δαχτυλίδια τους με το που το αντικρίσουν.


    στο cpt planet δε το κανανε αυτο? Γη , νερο σκατα , φωτια

    ReplyDelete
  13. Θα διαφωνήσω με τον ορισμό του κάγκουρα.

    Ο κλασσικός κάγκουρας δεν έχει λεφτά για σωστό tuning, τελεία και παύλα. Οδηγεί συνήθως ένα τριμπούρδελο με μαμά (ή σχεδόν μαμά) άλογα (ή όσα κέρδισε στη φιλτροχοάνη ή στα δρακουλίνια ξερωγω), φορώντας οποιοδήποτε σπόιλερ - αεροτομή - απλώστρα μπορεί να φορέσει, όπως και εξάτμιση που ΠΑΝΤΑ σπάει αρχίδια ενώ το αμάξι δεν πηγαίνει βήμα συνήθως. Οπότε κατά τη γνώμη μου καμία σχέση με Audi και OPC = €€€ που δεν έχει.

    Καλά, για τη Supra ούτε λόγος, θα ήθελε πολύ ο οποιοσδήποτε κάγκουρας να οδηγεί Supra. Όχι μόνο δεν είναι καγκουράμαξο, αλλά είναι το απόλυτο παράδειγμα ενός αυτοκινήτου που το βλέπεις 23 χρόνια αφού πρωτοπαρουσιάστηκε και ακόμα καβλώνεις. I love.

    Επίσης θα διαφωνήσω με τις μουσικές του κάγκουρα που επέλεξες. Τα σαϊκεντέλια τα ακούνε σχεδόν αποκλειστικά τα Αλβάνια. Ο σωστός κάγκουρας θα έχει το σκυλάδικο να του βαράει τα νεφρά στα 128db, με το χέρι κρεμασμένο έξω, και ας πονάνε οι μασχαλότριχες που πιάστηκαν στο τζάμι.

    Κατά τα άλλα, έσπειρε το άρθρο, όπως πάντα. Αγαπημένος ορισμός: Ο νεοπλουτο-wannabe Ελληνάκος. Έχουμε πήξει από δαύτους. Και είναι και κουλάδια συνήθως.

    ToyMaker

    ReplyDelete
  14. Οι 5 πλανητάρχες;;;; Go, Captain Planet! χαχαχα!
    Που τους θυμήθηκες....

    ReplyDelete
  15. "Shqip-hop:"

    χαχαχαχαχα ελιωσα

    ReplyDelete
  16. ΔΕΝ μας είπες για αυτούς/εσ που έχουν TT και Mini ....

    ReplyDelete
  17. αχαχαχχα
    το διαδιδω παραεξω
    :D

    ReplyDelete
  18. Απογοήτευση είσαι σήμερα άφησες έξω:
    1. Ιδιοκτήτες καφετέριας-bar-club με τα R8 και τις F430 αραγμένες για μόστρα έξω από το μαγαζί.
    2. Τους κωλονακιώτες με τα cayenne και τα hummer που δεν έχουν δει χώμα ποτέ στη ζωή τους ούτε όταν βρέχει τη γαμημένη τη σκόνη από τη Σαχάρα.
    3. Τους οικολόγους με τα υβριδικά και το snob ύφος του στύλ "άμα δεν ήμουν εγώ τα παιδιά σου μεθαύριο δε τηα έχουν καθαρό οξυγόνο να αναπνέουν, μου χρωστάς πολλά" και συμπεριφορές του τύπου δεν πάω πάνω από 30 γιατί θα καταστραφεί ο πλανήτης.
    4. Τους παπάδες που για δέκα μέτρα χρησιμοποιούν την Bentley και τη Rolls.
    5. Άμα ερχόσουν βόλτα από επαρχία θα έβλεπες και τα τουρμπισμένα αγροτικά να σε προσπερνάνε με 250 και 10 κατσίκες στιβαγμένες στην καρότσα.
    6. Το αμάξι του sk8ά-snowboardά-Xtreme τύπου με τα 1235αυτοκόλλητα από όλες τις σχετικές φίρμες κολλημένα παντού.

    Με απογοήτευσες οικτρά δε σε ξαναδιαβάζω.

    ReplyDelete
  19. Είσαι ένα υπέροχο μυαλό!

    ReplyDelete
  20. χαχαχα ρε μαν πέθανα για άλλη μια φορά. πάντως το στύλ άλλαξε αναιπαίσθητα ή είναι ιδέα μου? ενιγούει πολλές αναφορές σε αλβανία με έκαναν να λιώσω στο γέλιο.πιστός στις αξίες(?) σου συμπεριλαμβάνεις πλέον και το μεταναστευτικό κύμα στο κράξιμο χωρίς διακρίσεις από τους γηγενείς. αν και απορώ πως δεν έχουν σκάσει ακόμα μύτη τα τρολζ. εγώ θα τους περιμένω ακούγωντας το αγαπημενο μου shqip hop καλλιτεχνη , ρονο mc...τα σεβη μου i tourbina pairnei mbros poios tou fernei to kamos, einai rono free mc,rono albanos peace niggas

    ReplyDelete
  21. Απο ποτε ειναι καγκουρικο το A3 1.8T? ΟΥΣΣΣΣΤΤΤ :P

    πολυ γελιο για ακομα μια φορα μαν, keep up!

    ReplyDelete
  22. kalh fash.. an e3aireseis th mousikh me anagnwrisa se 3 diaforetikes kathgories! [se anti8esh me to na me anagnwriza se 3 idies kathgories]

    ReplyDelete
  23. Που είναι η 40+ ξεκωλιάρα που μόλις άφησε τα παιδιά στο σχολείο και τρέχει μέσα στο SUV του άντρα της(που εύχεται να μην του το τρακάρει - καλά τραγούδα κακοιμοίρη), μιλάει στο κινητό με το τσόλι που έχει για ζιγκολό και με το άλλο φτιάχνει το makeup και το μαλλί;

    ReplyDelete
  24. Όντως παιδιά, υπήρχαν πολλές κατηγορίες που παρέλειψα.

    Συγκεκριμένα, τα 1, 2, 3 και 6 του ανώνυμου τα είχα σκεφτεί, αλλά έβγαζαν κειμενάκι 2-3 γραμμές το καθένα και χωρίς πολύ καλαμπούρι. Όσον αφορά την 40+ ξεκωλιάρα, είναι απλά η σύζυγος του Ελληνάκου νεοπλουτο-wannabe, στον οποίο αναφέρομαι εκτενώς.

    Όπως και να 'χει, κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη. Χαίρομαι που το comment section χρησιμοποιείται σωστά έστω κι από 2-3. Keep 'em coming παίδες!

    ReplyDelete
  25. Α! Επίσης παρέλειψα τον gay με το Jeep Wrangler ή το μικρό Vitara.

    Η λεσβία δεν έχει αμάξι. Οδηγεί ασφαλίτικη υβριδική μοτοσυκλέτα.

    ReplyDelete
  26. Anonymous said...

    O metallas pote den eixe kaules me t'autokinhta, an krinw ap'ton eauto mou... Lewforeia kai agios o 8eos.-


    sovara,eixa dei kagkourometalades sto dhmarxio xolargou me saxa kai rallia kai heavy metal kai mpantilikia

    ReplyDelete
  27. To CORSA OPC tis fotografias den einai corsa alla tigra.

    ReplyDelete
  28. In Mikeius we trust.
    An evaze kai oses ypokatigories anaferontai, se print version tha evazge afisa gia to poseidonio...

    kai mias kai milame, ksexases tous Neous odigous :P einai katigoria apo monoi tous

    ReplyDelete
  29. ΧΑΧΑΧΑ! Όντως! Ε, εντάξει, με το body kit-θερομοσίφωνα που του 'χουν φορέσει, πού να προσέξω τη διαφορά; Άιντε, να το αλλάξω.

    ReplyDelete
  30. geia sou file, to party pou tha kaneis sta patisia, pote einai?

    ReplyDelete
  31. stis 31 tou mina

    -Filos tou Mikeius

    ReplyDelete
  32. Που το θυμήθηκες το χνουδωτό ζάρι; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ζωγράφισες, έχω πάθει σαγονο-εξάρθρωση απ το γέλιο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ReplyDelete
  33. Απορια: οι εναλλακτικες αμα ακουνε μεταλ κατατασσονται στην ιδια κατηγορια?
    Πολυ γελιο παντως.....

    ReplyDelete
  34. Εγω ακουω Kyuss, παω σαμοθρακη, εχω NL κολημενο, πηγαινω τεζα ολη την ωρα με ενα καημενο yaris 1.3 που φοραει Toyo Proxes CF1 και φιλτρο αερα... Τι ειμαι?!?! Επαθα κριση ταυτοτητας!!!! ΤΙ ΕΙΜΑΙ?!?!

    ReplyDelete
  35. εναλλακτικος χιπιδο-καγκουρας?! new breed

    ReplyDelete
  36. "αφήνει τόσο CO2 που οι 5 Πλανητάρχες ενώνουν τα δαχτυλίδια τους με το που το αντικρίσουν"
    Ω, τί φράση!!!
    Δεν έχω ιδέα από αμάξια, αισθάνομαι όμως ότι λείπει ο 60άρης που πήρε navara με το εφάπαξ για να τη βγάζει άνετα και στον κωλόδρομο για το χωριό, αλλά οδηγεί συνέχεια το παλιό, το οποίο έχει πάντα στο πορτ μπαγκαζ ένα σακί "Φοσφωρικά Λιπάσματα" (ξέρεις, αυτός που φοράει μπλούζες μόνο lacoste και dur σε μπλε, κεραμιδί, κυππαρισί και σε πιο χαλαρή φάση διαφημιστική "Βιβεχρώμ")

    ReplyDelete
  37. χαχαχαχαχαχαχα. πέθανα με τον νεόπλουτο wannabe ελληνάκο.

    ε, μιχάλη, και εγώ σαν όλα σχεδόν τα κοριτσάκια θα ήθελα να οδηγώ ή μπιτλ ή μίνι κούπερ, αλλά οι γονείς μου είναι δημόσιοι υπάλληλοι, αλήθεια. αλλά είναι τόσο γλυκούλικα.

    πάντως το όνειρο μου ήταν πάντα το nissan serena. κάποια μέρα θα το αποκτήσω μα τον τουτατή!

    ReplyDelete
  38. OK καμιά πρωτοτυπία: οδηγώ ένα τογιότα αυγό με μπλιμπλίκια -από τη μάνα του- όπως αισθητήρες παρκαρίσματος και μπλουτούθ (ναι ρε που δε το ρύθμισα εγώ κιόλας, αλλά μια φίλη μου διότι εγώ είμαι μια άσχετη) και ακούω ρεντ και αμα έχει παράσιτα νίτρο.
    Τι είμαι;
    Ταπείνωσέ με, βρίσε με



    Τανίλα

    ReplyDelete
  39. Γουσταρεις την ξεφτιλα?

    ReplyDelete
  40. έχω κλάσει στο γέλιο...

    ReplyDelete
  41. Mikeius

    Exeis akousta tous hacking 4 fame?

    kai ti kanane sto proto thema?

    parakato tha vreis ena link me ta 2 epeisodia pou exoun kikloforhsei, Opou bgainoun ta apluta pollon (showbiz,aek, olumpiakos, ND, kai de summazevetai)

    http://rapidshare.com/files/286435671/code.rar.html

    pass: fuckthesystem

    ReplyDelete
  42. ''Την έχει δει πρέσβης όλου του γυναικείου πληθυσμού που κυκλοφορεί στο δρόμο και προσπαθεί να οδηγεί σούπερ-τέλεια για να σπάσει το στερεότυπο. ''

    afti eimai egw to paradexomai!!eliwsa re me ola.
    perimenoume me anupomonisia to ellines odigoi se katigories II.

    ReplyDelete
  43. ksexases ta honda kai ta lada

    ReplyDelete
  44. Έχω παρατηρήσει κάτι.
    Όσοι έχουν Seat και πιο συγκεκριμένα Leon,δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνονται ως,,οι πιο κομπλεξικοί να το πω?
    Δεν ξέρω.
    Που να τους κατατάξω?

    ReplyDelete
  45. seat exei h mish ellada..
    xexe

    ReplyDelete
  46. Με λίγα λόγια, ΓΑΜΑΤΟ ποστ! Ίσως το πρώτο ελληνικό ποστ που με έκανε να γελάσω. :D

    ReplyDelete
  47. "Η αντι-νοικοκυρα σε απόγνωση"
    Καλά, σε ποιά ταινία το είδες αυτό;

    ReplyDelete
  48. χχαχαχαχ είμαι στο πάτωμα από το γέλιο, κυλιέμαι που λέμε χαχαχ
    Όντως όπως είπαν και άλλοι μπορούσες να βάλεις και άλλες κατηγορίες, αλλά οκ μια χαρά είναι και αυτό!
    Α επίσης θα μπορούσες να πεις και κάτι για να μηχανάκια:P

    ReplyDelete
  49. "Ο ανικανος-να-οδηγησω-και-τρακαρω-καθε-δευτερη-μερα-αλλα-παιρνω-ολο-και-πιο-γρηγορο-αμαξι-για-να-τρακαρω-και-εκεινο-και-να-χαρομαι-?" παιζει η ειναι στο κεφαλι μου μονο?

    ReplyDelete
  50. xaxaxaxaxaxax!eisai theos mikeius!!!alla mou fainetai ligo dyskolo na akouei nintendocore h enallaktikia!

    ReplyDelete
  51. Στάνταρ μέσα στα 2-3 καλύτερα του blog ... πέθανα στο γέλιο λέμε.

    Τι να λέμε τώρα το'να τ'άλλο παιχταράς ο Μikeius, μάθετε μπαλίτσα ρε.

    ReplyDelete
  52. Λοιπόν
    Δύο ακόμα κατηγορίες
    1.Κηφισιωτάκι γομενάκι,ΠΟΤΕ πανω από 21, που ο μπαμπακούλης της αγόρασε mini το οποίο περιφέρει αποκλειστικά μεταξύ Κεφαλλαρίου και Γλυφάδας. Απαραίτητα με αλογοουρά στο πλάι και τεράστια γυαλιά μύγα. Αγνοεί την ύπαρξη των υπόλοιπων οδηγών,είδος υπεύθυνο για το χαμό πολλών μεταναστών που πωλούν τζιτζιμπλίκια στα φανάρια.
    2.Γέρος/γρια άνω των εβδομηνταπέντε ετών με όχημα που χρονολογείται από την εποχή των δεινοσαύρων. Μόνος/η ή με όλο το με-τα-δύο-πόδια-στον-τάφο σόι σπέρνει τον πανικό και τον θάνατο.Κλασσική περίπτωση πρόκλησης τροχαίου:ενώ προσπαθεί να κάνει γιου τερν πανω στο δαχτυλίδι στην Κηφισίας βάζει όπισθεν αντί για πρώτη.
    Τσιαρς

    ReplyDelete
  53. οι μεταλλάδες με το πεζό το 2

    ReplyDelete
  54. ΜΑΛΑΚΑ MIKE XΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ HIPSTERS.. ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ

    ReplyDelete
  55. Μόλις έμαθα ότι είμαι "γνώστης" καγκουροπατέρας!

    Και αν με ρωτήσεις γιατί πήρα skoda θα σου απαντήσω ότι έχει τον πιο φθηνό 560lt χώρο αποσκευών. Αν με ρωτήσεις γιατί πήρα TSi θα σου απαντήσω, καλά να πάθεις που μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις και μετά από 3 ώρες παπαριές δεν θα καταλήξω πουθενά!

    ReplyDelete
  56. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    μλκ πόσο αστείος παίζει να είσαι;

    ReplyDelete
  57. όντως συμφωνώ με τον Ανώνυμο λίγα σχόλια πιο πάνω από εμένα. ξέχασες τους ηλικιωμένους. δεν επιτρέπεται.

    ReplyDelete
  58. ΘΕΕ ΜΟΥ τι ανακούφιση! Δε με βρήκα σε καμία κατηγορία! Χαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  59. Μεγαλη μου η ανακουφιση κι εμενα με το suzuki swift μου! (το sport μιας και ηταν ευκαιρια)
    Πιστευω πως μια ξεχωριστη κατηγορια μιας και ο τιτλος ειναι "ελληνες οδηγοι σε κατηγοριες" θα επρεπε να ειναι οι οδηγοι των υπεραστικων λεωφορειων με τα μπυροκοιλια και την αξιοθαυμαστη μουσικη παιδεια τους, που δε χανουν ευκαιρια να μας τη μεταλαμπαδευουν με το κτελοντουρι τους (εχει τυχει να γυρναω με λεωφορειο απο Θεσσαλονικη και να παιζει επι 6 και κατι ωρες ενα cd της Αννας Βισση ΣΤΟ REPEAT!!!)

    ReplyDelete
  60. re o alvanos kagkouras odigaei pada ena Ibiza H` Punto !!!

    ReplyDelete
  61. Εχω πεθανει στο γελιο με το Shqip-hop...επρεπε να βαλεις στον στρουγκανόβλαχο και το mazda 323

    ReplyDelete
  62. gamises pali file mou.pe8ana sto gelio.bravo sou :-)

    ReplyDelete
  63. Excuse me...o oreinos mylopotamos pou einai???!!!
    Osoi exoun katebei Krhth kseroun poly kala ti ennow:
    Navara, Hilux, h o,ti dhpote allo se 4x4 forthgo
    mayro h' kata parekklish kokkino, me fume tzami, diplokampino, me extra metallikh kataskeyh sthn karotsa gia na mh feygoun ta provata. Aparaithta extras: to tsopanoskylo sthn karotsa, manthles ston kathrefth, kenthmataki sthn panw meria toy parmpritz h'/kai sto pisw tzami, kenthto maksilaraki sto kathisma gia na ftanei ta petalia to 12xrono-odhgos, 5kila mpafous gia to dromo kai th beretta kalou-kakou...
    kata ta loipa respect sto post

    ReplyDelete
  64. ο γύλος τι είναι?

    _Candy

    ReplyDelete
  65. Έρχομαι κι εγώ να συμπληρώσω την υποκατηγορία του κάγκουρα ονόματι "πέτσακας".
    Οδηγάει από Hyundai Coupe μέχρι ΒΜW316 με αλουμινόζαντα, χαμηλωμένο, χέρι κρεμασμένο έξω κρατώντας το Marlboro, κρητικές μαντήλες στα μαξιλαράκια των καθισμάτων, αυτοκόλλητο "τσι Κρήτης" στο πορτ μπαγκάζ, το stereo παίζει μονίμως Ζερβάκη αγορασμένο από πάκι, ή από ζωντανή ηχογράφηση στο πανηγύρι των Ζωνιανών, και φοράει μαύρα ακόμα και μεσημέρι Δεκαπεντάυγουστου

    ReplyDelete
  66. Έφη ξέχασες ότι τα μούσια και τα μουστάκια έχουν αφήσει μόνο τα μάτια να ψιλοφαίνονται, έχει απαντηθεί και με γυαλιστερό γαμάτο Turbo το Navara χρώματος κόκκινου, προφυλακτήρες χρωμίου, μαύρο λυκόσκυλο διαστάσεων αρκούδας στην καρότσα δεμένο με ζωνάρι ή άλλο πέτσινο γιατί πού να το κρατήσει το ζωντανό το σκοινάκι, προσπερνά μόνο στις επικίνδυνες στροφές με διπλή διαγράμμιση και ταξιδεύει πάντα μόνος...

    ReplyDelete
  67. ksexases tous apisteutous 60xronous-70xronous me ta proistorika autokinita pou kai na se patisoun tha se perasoun gia kamia gata alla kata ta alla apisteutos!

    ReplyDelete
  68. Kati na paizei metal den travaei??

    ReplyDelete
  69. file mixalh to palio autokinhto einai oikologiko-gia na kataskeuastei ena kainourgio isodynamei me ta 40 xronia ths leitourgeias tou oson afora thn katastrofh pou suneisferei sto perivallon.edw hsoun adiavastos.

    ReplyDelete
  70. para ta ybristika sxolia peri koubadwn kai xristopanagies enanti tou autokinhtakiou egw exw na dhlwsw oti me to smart parkarw se 5' kai eseis akoma psaxnete :p

    ReplyDelete
  71. Σε ενα δεν θα συμφωνησω... Καγκουροπατερας με skoda... Και βασικααα.... Πραγματι η volkswagen group εχει βαλει τα ιδια σε ολες τις μαρκες. Μα skoda,μα volkswagen,μα audi ιδιες εγιναν. Απλα η μια λανσαρει ενα αηδιαστικο σηματακι ενω οι αλλες το παιζουν μουρη(κι οχι αδικα αφου τοσα χρονια τις χρυσοπληρωναμε)

    ReplyDelete
  72. Esy omos den mas eipes... se poia kathgoria anhkeis? Giati den mporei kapoy tha anhkeis kai esy, eidallos an den anhkeis pouthena tote eisai apla enas akoma kompleksikos pou trabaei zori me ola...

    ReplyDelete
  73. afinei toso CO2 pou otan to antikrisoun oi 5 planitarxes enonoun ta daxtilidia tous.....


    xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxaxa!!!
    kaliteri ataka ever!!!!

    ReplyDelete
  74. nai ok kala ta les se faseis.

    me thn attrattivo
    (thn opoia grafeis kai anor8ografa),ti skalwma exeis faei?

    mia xara rouxa exei.ai sixtir na poume.(nai pairnw pososta).

    ReplyDelete
  75. Φορτηγατζηδες που εχουν γραμμενο με τεραστια νεον γραμματα μπροστα το ονομα της νταλικας ("ΜΙΜΙΚΑ", "ΝΤΙΑΝΑ") και πισω ή το μεγαλο αποφθεγμα βγαλμενο απ'τη ζωη ή το κινητο του οδηγου. Οδηγος με λιγδωμενο μαλλι και μουστακα, μονιμα ανοιχτο πουκαμισο κιτρινο (πρωην ασπρο), επιχρυσωμενη καδενα απο τη λαικη της Ναπολης, και κοιλια που βρισκει στο τιμονι. Στον καθρεφτη του οδηγου κρεμονται 2 μεγαλα χνουδωτα ζαρια, εικονα της αγιας ευτερπης και γουρια που ξορκιζουν το σατανα, τα poltergeist και τη θεια τη Βασιλω που ειναι γρουσουζα και που κακο χρονο να 'χει. Πισω απ'τον οδηγο μια τεραστια σημαια ή πετσετα με γυμνη γκομενα που λειτουργει σαν παραβαν για τους παρανομους μεταναστες. Το κασετοφωνο παιζει μονο Βασιλη Καρρα απο παλιες χρατς-χρατς κασετες το οποιο τις περισσοτερες φορες καλυπτεται απο την εφευρετικη μελωδια της κορνας οταν στο δρομο συναντα συναδελφο. Το ντερτι και καημος του βασανισμενου οδηγου απαλυνεται απο μια γουλια vat-69, απ'το φλασκι που του κανε δωρο ο Κλοντιαν για να τον παει στην Ιταλια. Ααααχ.

    ReplyDelete
  76. Λ
    |
    |

    Αυτά είναι commets!

    ReplyDelete
  77. den tha sxoliso to gria kai tin kokkaini pou anaferesai gia tin Anna Vissi..alla otan les kaka logia gia tin foni tis einai fanero to poso tin miseis...dikaioma sou na min akoueis ti mousiki tis na min goustareis vissi alla ayto pou les gia tin foni tis einai PSEMA kai deixnei kathara tin empatheia sou pros s'aytin!

    ReplyDelete
  78. ^
    |
    |
    |
    αδερφάρα

    ReplyDelete
  79. Κατηγορια απο μονος του ειναι και ο οδηγος χωρις δηπλωμα απο τα 15-16 του.(κυριως επαρχεια) οδηγει κρυφα και γι'αυτο παει απο δρομους που δεν καραδοκει η τροχαια καταληγοντας να κανει μια διαδρομη 2χιλιομετρων με τα ποδια, 8μιση χιλιομετρα με το αυτοκινιτο (του μπαμπα).Πουλαει μουρη επειδη ο πατερας του ειναι αρκετα ανευθηνος και μαλακας του δινει τα κλειδια, οδηγει συνηθως με τον κολλητο στην διπλανη θεση και ΣΤΑΝΤΑΡ θα δωσει πανω απο 6 φορες για το δηπλωμα στα 18 του αφου ''ξερει'' να οδηγει και θα κοβεται στα σηματα συνεχεια. (2 φορες με 2 λαθη γαμωτο. Πφφφ). Ε.. η μουσικη που παιζει ειναι cd με τα τελευταια μπιτς που πηρε απο τον κολητο που καθεται διπλα με την ενταση στην μεση

    ReplyDelete
  80. Φιλε μου καλα τα λες αλλα ξεχασες:
    - Τα φιμε τζαμια στα Τουτου των καγκουριων(ή καβουριων οπως τους λεω εγω). Γιατι αν εχεις προσεξει, οπως περνουν απο πολυσυχναστους χωρους, βαζουν στην διαπασων την βδεληρη μουσικη τους, κατεβαζουν μια χαραμαδα το τζαμι, για καλυτερη ακουστικη και σπασιμο νευρων των γυρω, και χορευουν μεσα στο αυτοκινητο. Αλλα επειδη αυτο δεν φαινεται λογω των φιμε τζαμιων, το μονο που βλεπεις ειναι τα χερακια τους να ξεπροβαλουν απο τις σχισμες των παραθυρων.. Εξου και ο χαρακτηρισμος καβουρια.. (Εμπνευσμενο απο προσωπικες εμπειριες..)
    - Τους οδηγους των Σαββατοκυριακων!!! Μα τον Πανα αυτοι ειναι οι χειροτεροι! Γιατι απο ολους τους οδηγους ειναι οι μονοι που δεν ξερουν να οδηγουν. Βγαινουν στους δρομους μονο Σαββατοκυριακα και γιορτες, προκαλουν ατυχηματα ειτε πηγαινοντας σαν κοτες με κολλημενο το κεφαλι στο τιμονι, ειτε τρεχοντας σαν δαιμονισμενες! Πατανε παιδακια και εγκυους σκυλια γατια και εσενα και εμενα που ειχαμε την ατυχια να βρεθουμε σε αποσταση βολης! Κυρατσες επι τω πλειστον που πηραν το διπλωμα παλιοτερα αλλα ζητημα ειναι να εχουν οδηγησει συνολικα 10 φορες, η κυρατσες παλι που αποφασησαν να κανουν τις σοφερινες στα γεραματα!

    Α μα πια..

    Φρεγια

    ReplyDelete
  81. to Audi S5 poia kathgoria to odhgaei? :P Eirhnh

    ReplyDelete
  82. Έχω NISSAN SUNNY και ισχύουν σχεδόν όλα τα παραπάνω εκτός του ότι δεν κάνω μπάφους και δεν έχω CD (με ένα κασετόφωνο την βγάζω...).

    ReplyDelete
  83. Ρε συ Μιχαλη, γραψε κανα αρθρο για κατηγοριες αναγνωστων του μπλογκ. Βλεπονατς τα σχολια θα εχει ενδιαφερον.

    ReplyDelete
  84. Επιλέγεις 3 μοντέλα για να αντιπροσωπεύσουν την κατηγορία "κλασσικός κάγκουρας". Βάζεις το Α3 κι αφήνεις έξω πχ το Civic; Κάπου μπερδεύτηκες μάλλον φίλε :-P

    ReplyDelete
  85. Δεν μας είπες κ τίποτα καινούργιο.
    Η αναφορά σου παίρνει επιεικώς 4 με άριστα το 10.
    Πριν όμως χαρκτηρίσεις κάποους άλλους θα έπρεπε να μας πεις ΕΣΥ σε πια κατηγορία ΚΑΓΚΟΥΡΑ ανήκεις; Μήπως ανήκεις στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "νομίζω πως είμαι ο πιο έξυπνος του κόσμου. Ευτυχώς που έχουμε και κανένα ξένο στην Ελλάδα για να συγκριθούμε";;;

    Για την κατηγορία του άνεργου πτυχιούχου που παλεύει να βρει δουλειά και χέστηκε για το αυτοκίνητο δεν μας είπες.

    Ντροπή σου ρε!!!

    Α ρε ξύλο που θέλετε μερικοί μερικοί!!!

    ReplyDelete
  86. Βάλε ένα κουμπί like στο facebook να σε κάνουμε γνωστό ρε...

    ReplyDelete
  87. Εσύ τι σόϊ μαλάκας είσαι; Για να σκεφτώ έχεις VW golf και ακούς OZZY; Για να μπορείς να λες μαλακίες καλά θα κάνεις να λες και στον καθρέφτη "φάε ένα μαλάκα".

    *Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις γνωρίσει κανέναν από τους τύπους που περιγράφεις.

    ReplyDelete
  88. εγω οδηγαω βεσπα του 70 και μινι του 73 για τα οποια πουλησα νεφρο και ακομα χρωσταω σε λαμαριναδες και βαφεις τις ανακατασκευες τους.
    δεν εχουν mp3, το μαμα ραδιοφωνο εχει το μινι
    και στη βεσπα παιζει να ακουσω με το ipod, αλλες φορες beirut και αλλες φορες septic flesh.

    για πες, που με βαζεις?

    ReplyDelete
  89. Shqip-hop gg apla den uparxei :D

    ReplyDelete
  90. Στο πίσω τζάμι έχει βεντουζωμένο λούτρινο Θρυλέων EPOS
    Oute leksi gia tis μερτσεντε-antallagi me agrotemaxio,opws kai gia tis μπεμπες-fakelaki,anipomonousa na tis antikriso kapou,an kai tha mou peis grapse monos sou re papara kai grapse oti thes kai dikio tha xeis
    Oi alfa ine iera autokinita akoma kai to ekfulo Mi.To.To caliber den ine suv ine hatchback.Isws eimai ligo amaksokavlos(nerd'r'us)
    PS.Pes mou oti exeis sticker to logo tou blog ston pisw profilaktira panw apo tin eksatmisi!!!!

    ReplyDelete
  91. "Anonymous said...

    Ρε συ Μιχαλη, γραψε κανα αρθρο για κατηγοριες αναγνωστων του μπλογκ. Βλεποντας τα σχολια θα εχει ενδιαφερον.

    September 9, 2010 3:35 AM"

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AP'TO STOMA SOU K STOU MIXALH T'AYTI!!!

    *KAVLOLEWN*

    ReplyDelete
  92. Kyuss ρε μουνια

    ReplyDelete
  93. Kyuss ρε μουνια

    ReplyDelete
  94. Δεν άντεξα να μην ξαναγίνω nerd! Όπως υποθέτω ότι ξέρεις, τα άτομα δεν αγγίζονται, διότι απωθούνται. Η αίσθηση της υφής προκαλείται από τα άτομα που αποθούνται και ερεθίζουν τα νεύρα μας. Θέλω να καταλήξω ότι απόσταση ενος ηλεκτρονίου σημαίνει τρακάρισμα, ή τουλάχιστο επαφή. Το οποίο κάνει τη φράση σου φυσικά αδύνατη, άρα λανθασμένη. Εκτός αν εννοείς ότι σε αγγίζει σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, πράγμα αδύνατο διότι δε θα μπορούσε, λόγω της επαφής να στρίψει εκτός αν τηρούνταν συγκεκριμένες συνθήκες, σχεδόν αδύνατες, που αφορούν κυρίως τις ταχύτητες των δυο αυτοκινήτων. Κατά τα άλλα, το αρθρο κλασσικά γαμάει. Θα προσέθετα τον πιο κλασσικό κατ'εμέ οδήγο, που συναγωνίζεται σε ταχύτητα το σαλιγκάρι, μέχρι να τον πλησιάσεις, οπότε το σανιδώνει μέχρι την επόμενη κατηφόρα (πάντα κατηφόρα όμως) για να γαμήσει τα φρένα και των δυο σας. Στο φανάρι θα έχει το μυαλό στην κορνα και όχι στο γκάζι, εκτός αν είναι πρώτος, οπότε θα βρίζει αυτούς που κορνάρουν από πίσω, ακόμα και πριν ανάψει πράσινο, λες κι είμαστε όλοι μαλάκες σαν κι εκείνον. Θα το πατήσει για να φύγει αμέσως πριν κορνάρουν οι παρεμφερείς μαλάκες από πισω, μόνο για να ακούσει τις κορνες 3 μέτρα μετά, όταν θα αρχίσει πάλι να κινείται πιο αργά απο το connx, λες κι αυτοί που κορνάρουν δεν θα έκαναν έτσι! Φυσικά, στη διάβαση, θα πας ο πεζός ήρεμος να περάσεις μια που ερχεται λες κι οδηγεί χωρις κινητήρα και τότε θα γκαζώσει, γιατί "οι πέζοι την έχουν παραδεί". Διαλέγει αυτοκίνητο με κύριο συντελεστή επιλογής το μέγεθος, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο, για να γκρινιάζει ότι δε χωράει και να έχει ευκαιρία να μπινελικώνει όποιον πλισιάζει το αυτοκίνητο σε απόσταση ηλεκτρονίου (να το σωστό) για τι του το έγδαρε, άσχετα αν η γρατζουνια έχει μέγεθος μορίου και δεν τη βλέπεις ούτε με ηλεκτρονικο μικροσκόπιο

    ReplyDelete
  95. Μεγαλος!!! Σε πολλα εισαι μεσα, ΑΛΛΑ, ρε φιλε, ορισμενα αμαξια θεωρουνται "ιερα" πλεον. Το Celica τι μου το μοστραρεις...? Ο μονος λογος που στεναχωρηθηκα ειναι η φοτογραφια του κοκκινου Celica, η οποια διακοσμει το δωματιο μου τα τελευταια 10 χρονια. Κριμα..

    ReplyDelete
  96. re mikeius esy ti odigeis? impala? toyota prius? escort i' ascona apo tin prokamvrio? moskovich? focus? please let us know... episis sto strougganovlaxo eprepe na valeis to hyundai excel...

    ReplyDelete
  97. κατά την γνώμη μου ενα αυτοκίνητο κρινεται απο τον οδηγο του και σπανια το αντιθετο. ενα civic καλλιστα μπορει να ειναι "κυριλε" και μια lotus "λατερνα" αναλογως σε τι χερια θα πεσει.... παντως απ΄ τα γελια (ξανα)ειδα τουσ κοιλιακους μου.....

    ReplyDelete
  98. Το αρθράκι τα σπάει. Έχεις πέσει μέσα στα περισσότερα. Ξέχασες βέβαια να αναφέρεις στην περιγραφή των κάγκουρων, πως εκτός από τους Αλβανούς έχουμε και τους Ρωσοπόντιους που οι περισσότεροι κυκλοφορούν με "κωλοφτιαγμένα" smart, που στην ουσία μόνο θόρυβο κάνουν και καθόλου επιτάχυνση. Πολλοί από αυτούς ζούνε στο Μενίδι και κάνουν όλα όσα προανέφερες… με την διαφορά ότι τα κάνουν προκλητικά, επικίνδυνα και με βλάχικη νοοτροπία-τακτική. Στην ουσία, παίρνουν ότι θεωρούν cool γι’ αυτούς και τα βάζουν όλα στο ίδιο καζάνι δημιουργώντας ένα παρακμιακό καγκουρέικο αποτέλεσμα! Ότι τους χαρακτηρίζει δηλαδή…
    Πάντως, το απόλαυσα το άρθρο και με έκανες και γέλασα με τις περιγραφές σου και την κατάντια τους!

    ReplyDelete