Saturday, August 29, 2009

Εφτά δισεκατομμύρια παπαρότριχες

Είδα χθες στο CNN ένα ρεπορτάζ που έλεγε ότι σε ένα χρόνο από τώρα ο πληθυσμός της γης θα φτάσει τα 7 δισεκατομμύρια. WHAT THE FUCKING FUCK;!;! Πριν από 4-5 χρόνια θυμάμαι που λέγανε ότι είχαμε γίνει 6 δισ. Τι σκατά; Μάλλον έχουμε βάλει στόχο σαν είδος να ξεπεράσουμε τα σκαθάρια ή το ρύζι. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Η υπεργεννητικότητα οποιουδήποτε είδους είναι πρόβλημα. Σκέψου πως έχεις σπίτι σου ένα μικρό, όμορφο κουνελάκι. Άχου τοοοοοο... Τι γλύκα! Το φροντίζεις και το αγαπάς και συμπληρώνει όλα τα κενά στην άπουτση ζωή σου. Έστω τώρα ότι γυρνάς μια μέρα σπίτι και υπάρχουν ΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ να χοροπηδάνε, να τρώνε τα χαλιά και να χέζουν τον τόπο! Τι κάνεις; Η αξία του κουνελακίου έχει πλέον μηδενιστεί. Παίρνεις ένα AR-15 και τα θερίζεις δίχως τύψεις κι έλεος! Αυτό ακριβώς γίνεται στην Αυστραλία εδώ και 150 χρόνια, όπου ορδές από κουνέλια ρημάζουν τη βλάστηση, προκαλώντας εξαφάνιση των ντόπιων ειδών, επιδημίες, ακόμα και κατολισθήσεις! Οι νόμοι του υπερπληθυσμού πήραν ΑΥΤΟ:
και το μετέτρεψαν σε εξολοθρευτή. Σκεφτείτε τι μπορούν να κάνουν με αυτούς:
Το 99% των παγκόσμιων προβλημάτων οφείλεται στον υπερπληθυσμό. Πείνα, φτώχεια, global warming, καταστροφή των φυσικών πόρων, τα πάντα! Στην Ελλάδα ο πολύτεκνος και η γυναίκα του χέζουν τα παιδιά με το κιλό λες και θα στήσουν τζαζ κολεκτίβα και παίρνουν φοροαπαλλαγές και προνόμια γι' αυτό. Την ίδια στιγμή εγώ φροντίζω να χύνω τη γκόμενά μου στα μούτρα από καθαρό σεβασμό προς το περιβάλλον και τι παίρνω; ΤΙΠΟΤΑ! ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!

Άκου εφτά δισεκατομμύρια! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η ανθρώπινη ζωή έχει χάσει την αξία της. Όταν πλημμυρίζετε την αγορά με το ίδιο προϊόν, τι περιμένετε να συμβεί ρε τούβλα; Ειδικά εσείς εκεί στην Ασία: είμαστε καλυμμένοι από Κινέζους και Ινδούς εδώ και χρόνια, ευχαριστούμε!

Πρέπει να ξεριζώσουμε τη νοοτροπία της τεκνοποίησης που έχουμε σαν είδος. Δεν είναι πια 1945, που θέλουμε να ανακάμψουμε μετά τις σφαγές του πολέμου. Τέρμα το "πρώτα τα γυναικόπαιδα". Καιρός να λιγοστεύουμε και το κράτος να συμμετάσχει δυναμικά σε αυτό. Να κάνει φοροαπαλλαγές στους πούστηδες. Να δίνει δώρο ένα χρόνο πληρωμένη άδεια για κάθε έκτρωση και μια CLK Kompressor για κάθε στείρωση. Να βγουν κρατικές διαφημίσεις που θα προωθούν το σεξ απ' τον κώλο.

49 comments:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    και ξανά

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

    φίλε μιχάλη το σλόγκαν είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει στο Blog σου.

    τώρα σοβαρά δες το idiocracy. θα σ αρέσει.

    ReplyDelete
  2. poly kalo k ayto to keimeno k sorry p gia allh mia fora tha sxoliasw anarthsh ap to xronontoulapo ths istorias alla mias k eisai toso typikos me ta credits file mixalh, kalo tha htan na anafereis oti to kommati me to kapnisma/kourada astegou/fysikh issoropia ap th diashmh pleon pyrinh lista sou einai parmeno ap'to megalo bill hicks. asxeto alla twra m rthe flasia k to syneidhtopoihsa

    ReplyDelete
  3. "Στην Ελλάδα ο πολύτεκνος και η γυναίκα του χέζουν τα παιδιά με το κιλό λες και θα στήσουν τζαζ κολεκτίβα και παίρνουν φοροαπαλλαγές και προνόμια γι' αυτό. Την ίδια στιγμή εγώ φροντίζω να χύνω τη γκόμενά μου στα μούτρα από καθαρό σεβασμό προς το περιβάλλον και τι παίρνω; ΤΙΠΟΤΑ! ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!"


    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...γκουχ, γκουχ, γκουχ (πνίγηκα με το σάλιο μου...)

    ReplyDelete
  4. Ontws nek, ebala ton Carlin sta credits kai ksexasa ton mega profiti Bill. Asebeia. Paw na ton prosthesw.

    ReplyDelete
  5. File Mihalh,
    katarxhn kalhmera kai sygnwmh gia ta greeklish alla eimai makrua apo to spiti...

    To 8ema pou se apasxolei to 8ewrw upsistou shmasias kai etuxe na brw mia kataplhktikh diale3h sta agglika
    http://moviesthatcanchangeyourlife.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html
    h opoia odhghse kai se auth thn dhmosieush: http://sobaresapopseis.blogspot.com/2009/03/blog-post_18.html

    Bebaia kanenas den mporei na ta pei me ton diko sou tropo ;-)

    ReplyDelete
  6. Ενα κοκτέηλ απο βιολογικά όπλα αρκεί για να λυθεί το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, που τόσο γλαφυρά περιέγραψες.

    ReplyDelete
  7. Έχουμε πρόβλημα με το κόσμο ή τις πράξεις του?

    ReplyDelete
  8. Για όλα φταίει η πουτάνα η τελεόραση.
    Δεν βάνει τίποτα της προκοπής κι έτσι ο κόσμος κάνει μπαιδιά,πολλά μπαιδιά.

    ReplyDelete
  9. ...απο καθαρό, αγνό, αμόλυντο, και ανιδιοτελή σεβασμό...

    ReplyDelete
  10. Ενισταμαι. Τα στατιστικα στοιχεια δειχνουν οτι ο ελληναρας γεννοβολαει λιγοτερο. Αυτο βεβαια δεν του εχει αφαιρεσει την ιδιοτητα του "γαμια της γειτονιας". Απλα, δεν τεκνοποιει.

    ReplyDelete
  11. MΠΑΤΣΕΞ ΚΥΡΙΟΙ

    ΜΠΑΤ-ΣΕΞ

    ReplyDelete
  12. μια ένσταση έχω μόνο...

    σκέψου τα αποτελέσματα αν ο πατέρας σου είχε ακολουθήσει τη συμβουλή σου τη βραδιά που έγινε η σύλληψή σου...!!!

    ReplyDelete
  13. αγορινα μου μιχαλη(για να εφαρμοσω και τις συμβουλες σου περι gay-οποιοησης) το μπλογκ σου γαμει και δερνει...κυριως γαμει...γαμει ασχημα και χωρις προφυλακτικο ο,τι σαπιο και διπροσωπο κυκλοφορει στον πλανητη. αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. ΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ???? Μετα απο αυτα που μου τσαμπουνας για οβερ-ποπιουλεισον????ντροπη σου αναισχυντε και αλλη φορα με τον κηδεμονα σου. τα σεβη μου μαν

    ReplyDelete
  14. θεος οπως παντα :)

    "Πρέπει να ξεριζώσουμε τη νοοτροπία της τεκνοποίησης που έχουμε σαν είδος."
    Αδυνατον. Να σταματησει μια νοοτροπια που υπηρετει τον νομο της εξελιξης του ειδους/γενους/γουατεβερ?? Μου φαινεται πιο πιθανο η εφη θωδη να το γυρισει σε ποιοτικο garage rock και ο ιησους να γινει το γκρουπι της.

    ReplyDelete
  15. Να το πω αλλη μια φορα. Μια μερα θα αποσυρθω απο το ιντερνετ αλλα θα κοιμαμαι ησυχος γιατι ο Μιχαλης ειναι ξυπνιος! Θα βλεπει. Θα γραφει. θα διδασκει.

    Μικρε εισαι καλλιτεχνης...

    και του πουκαμισο σου... υπεροχο!

    ReplyDelete
  16. "Την ίδια στιγμή εγώ φροντίζω να χύνω τη γκόμενά μου στα μούτρα από καθαρό σεβασμό προς το περιβάλλον και τι παίρνω; ΤΙΠΟΤΑ! ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!" μαζί με τον γλάρο μ έριξαν κάτω απ τον καναπέ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!

    Επίσης μάλλον πρέπει να πάρω ένα χρόνο άδεια, τέτοιο επιχείρημα για τις τύψεις που νιώθω δεν μου έχουν ξαναπεί να σαι καλά με λύτρωσες! :p

    ReplyDelete
  17. kala den paizesai re file! popooo GAMATO!! to exw liwsei to blog sou!! prepei na sou dwsoun ekpomph sthn tv na ta les na pethainoume!!! keep up!!!

    ReplyDelete
  18. Vote for Mikeius!
    Το θέμα με την εκπομπή το έχω θίξει κ εγώ κι άλλες φορές!
    Αυτό με την ένστασή σου όμως ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

    ReplyDelete
  19. XUSTUN STO POPO HAHAHAHAAH ME ESTILES EISAI 8EOS

    ReplyDelete
  20. χαχαχα
    έστησες και γαμώ τις προπαγάνδες υπέρ του πρωκτικού σεξ! honey, θα γίνεις male symbol με αυτά που γράφεις. το βραβείο status - άντρας της χρονιάς 2009 σου ανήκει ;P

    αναμένουμε εναγωνίως το επόμενο χώσιμο!

    ps τελικά ένα γατί για την άπουτση ζωή μου θα ήταν ό,τι πρέπει! με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον.

    ReplyDelete
  21. Tι εχεις παθει ρε φιλε??τρελη εμνευση,συνεχισε!!

    ReplyDelete
  22. am ta leo ego toso kairo alla oxi, oloi ypostirizoun oti den ftaine oi anthropoi pou exoume yperplithismo, einai leei apotelesma tis texnologikis anaptyksis ktl ktl...les kai ayto mas to dose i fysi.

    "Ενα κοκτέηλ απο βιολογικά όπλα αρκεί για να λυθεί το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, που τόσο γλαφυρά περιέγραψες" ena kokteil apo biologika opla tha katestrefe kathe eidos zois symperilamvanomenon kai zoon kai fyton. To mono pou xreiazetai einai mia oraia pandymia na ksekanei 5-6 dis. ekei tha eimastan kala.

    ReplyDelete
  23. "To mono pou xreiazetai einai mia oraia pandymia na ksekanei 5-6 dis."
    Φτουυυυ! Πρόλαβαν και έβγαλαν εμβόλιο για τη νέα γρίππη.

    ReplyDelete
  24. δε θα σου πω συγχαρητηρια... ενα αυτογραφο στον τριχωτο μου στηθος θελω μονο
    εισαι θεος...εισαι το αστερι μας!!!
    κιπ απ φακινγκ δεμ ωλ, γουι λαβ γιου

    ReplyDelete
  25. Diafwnw mazi sou pali. Ehoume pixei stous prasinous Benny Lava (paki, indous) kai kathe logis alli xenoferti asiatiki savoura. Hreizomaste polla paidia giati, opws eipes sto proigoumeno post sou gia to jaguar, o,ti keno menei sti fusi, anaplirwnetai apo kati allo. Mas katapinoun k de to katalavainoume! Gamate giati hanomaste reee!!!

    ReplyDelete
  26. Πέθανα στο γέλιο. Είσαι φοβερός

    ReplyDelete
  27. Μαλακα ΤΙ ΓΑΜΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!Γαμαει υτο το μπλογκ χριστους κ παναγιες

    ReplyDelete
  28. Χαχχαχαχαχαχαχ, τα γάμησες ολα παλι. πολύ καλο!

    ReplyDelete
  29. οολα καλα ρε τρελε , ομως οχι κ εκτρωσεις...απο την στιγμη που το γαμημενο σπερμα εκανε την δουλεια του...αστο να βγει...απλα προσοχη ... μην αμολαμε 4-5 κουτσουβελα κ να γαμαμε κ λιγο κωλαρακι...δεν κανει κακο... συμφωνω σ'αυτο! αλλα οχι κ εκτρωσεις...

    ReplyDelete
  30. Να κάνει φοροαπαλλαγές στου πούστηδες, δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ! Ας μας μένει τουλάχιστον και τίποτα στην τσέπη.

    ReplyDelete
  31. axaxaxa ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    εισαι χαζουλης αλλά εχεις πλάααακα
    xaxaxaxaxa

    ReplyDelete
  32. Φωνή 4:"Τράβα μέχρι το Βοτανικό να πάρεις κανένα κώλο κι άσε τους πολύτεκνους ήσυχους!Σουρουχλεμπέ!"

    ReplyDelete
  33. το μόνο που χρειάζεται είναι να μην νιώθει η κάθε κατσίκα και ο κάθε τράγος την ανάγκη να τεκνοποιήσουν. μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τα αριστουργήματα που ετοιμάζεστε να φέρετε στον κόσμο.

    υ.γ. καμιά φορά το έτοιμο είναι πολύ καλύτερο από αυτό που θα φτιάξεις μόνος/μόνη σου.

    ReplyDelete
  34. Ωραίος!! Μακάρι και ο πατέρας σου να σκεφτόταν με τον ίδιο τρόπο! Κρίμα όμως είχε άλλη γνώμη.. Ελπίζω μετά από εσένα να κατάλβε το λάθος του..

    ReplyDelete
  35. παπάρα μάικ αυτό που λες για τον υπερπληθυσμό ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από τους Έλληνες (και κάτι άκυρες φυλλές στον Αμαζόνιο που είναι 14 άτομα και μειώνονται συνεχώς από ασθένειες όπως η ανεμοβλογιά που εμάς μας κλάνει τα αρχίδια στα 8 μας). Επίσης έτσι που το λες με εξισώνεις με τα ρύζια (ρύζια=Κινέζοι) και τους Ινδούς πράγμα που δεν με διασκεδάζει καθόλου. Αυτοί είναι τα κουνέλια και εγώ ψάχνω για το Μ-16. Τέλος θα πρότεινα αντί να χύνεις Τέλος θα πρότεινα αντί να χύνεις την γκόμενά σου στα μούτρα να την χύσεις μέσα μήπως χέσει 9 μήνες αργότερα έναν μικρό παπάρα μάικ. ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕ!

    ReplyDelete
  36. -sthn kina hdh apagoreuetai na kanei mia oikogeneia panw apo 1 paidi, se anagkazoun na kaneis ektrwsh
    -mhn 3exname oti me ta farmaka kai tis 8erapeies kai thn proodo ths iatrikhs episthmhs kai thn anodo tou biotikou epipedou au3anetai kai o mesos oros zwhs. to dhmografiko problhma pou exoume sthn ellada einai oti den exoume arketo neo plh8usmo na doulepsei gia na mporesei to kratos na exei forous eisfores klp k paragwgikothta, enw parallhla einai ypoxrewmeno na plhrwnei sunta3eis kai peri8alpseis kai ena swro stous hlikiwmenous.
    gia auto edw se dieukolunoun na amolhseis moulika enw sthn kina sou skizoun ton pato

    ReplyDelete
  37. έχω σεμινάριο με θέμα: 'SEX:Is this the most dangerous activity for all life on Earth?- Population Sustainability and Climate Change' φυσικά οι φλώροι της νομικής εδώ δε σκέφτηκαν εναλλακτικές λύσεις όπως εσύ!με σώζεις :-) Αγγελική

    ReplyDelete
  38. κλαιω... θελω να γραψω GREEKLISH !
    τΡΟΛΛΑΡο

    ReplyDelete
  39. Σκατιάρη, βάλθηκες να μας ξεπαστρέψεις, να πεθάνουμε από αιμορραγία αφού έχουμε φτύσει την σπλήνα μας από τον κώλο γελώντας. Είπαμε είμαστε πολλοί μην μας καθαρίσεις έτσι άδοξα!

    ReplyDelete
  40. που το θυμηθηκες το AR-15

    ReplyDelete
  41. nai , kai fantasou ena kosmo me 6 disekatomuria suntaksiouxous.

    ReplyDelete
  42. portokalada_apo_portokaliJuly 25, 2010 at 6:21 AM

    ePta legetai vre pornogere agrammate oxi eFta les k ftyneis. alla esy evgales mono to dhmotiko...alla de peirazei se niwthw...htan dyskola xronia tote :)

    ReplyDelete
  43. file exo diavasei sxedon oles tis anarthseis sou kai mporo na po oti sumfono sxedon se oles tis apopseis sou alla edo exeis adiko...de zeis oute sth kina oute sthn ameriki,zeis sthn ellada pou to 50% tou plithismou ths einai ano ton 50 eton kai mono ena 20% theorountai neoi,edo milame gia upogenitikothta kai gia ena elliniko mellon pou tha afora ta....KAPI!!!opote de ksero an se alles xores prpei na kopsoun ta gamisia edo pantos dn ta xoun arxisei kan...

    ReplyDelete
  44. XAXAXAXA OK .. anerxomenos stand up comedian or something .. den uparxeis agorina.. xaxaxaxaxaxa
    ( elpizw na mhn pare3hgh8eis pou 8a parw thn pic me ton glaro , just can't resist :P )

    ReplyDelete
  45. den exeis kai adiko...

    diavasa to parakatw arthro gia to poso vlavera einai ta kinita tilefwna.

    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=241751

    mipws exoun arxisei na mas exodonoun idi kai den to exoume parei xampari? sigoura mporeite na vreite ki allous tropous pou efarmozontai simera kai den tous antilamvanomaste...

    ReplyDelete