Sunday, August 2, 2009

Transformers 2: Μαλακία με τα 2 χέρια!

Μετά από την πατάτα του πρώτου Transformers, έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου να δω το σίκουελ στο σπίτι μου. Ούτε νοικιασμένο, ούτε κατεβασμένο, αλλά στην τηλεόραση, καμιά Κυριακή στον ΑΝΤ1 μετά από 2-3 χρόνια. Αλλά η φωνούλα του visual effects nerd που έχω από μικρός στο κεφάλι μου ξαναχτύπησε: "Αυτή η ταινία θα αξίζει μόνο για τη δράση και τα εφφέ. Αν τη δεις σε τηλεόραση, απλά θα αυτοκτονήσεις". Πήρα λοιπόν το φίλο Χάρη και την είδαμεεε.

Εν ολίγοις, ο Σαμ Γουίτγουικι από την πρώτη ταινία ("ο ΠΟΙΟΣ;;;" Ναι, ξέρω, όλοι οι χαρακτήρες από την πρώτη ταινία σας έμειναν αξέχαστοι) πάει στο κολέγιο. Εκεί, περικυκλωμένος από ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥΝΙΑ, δηλαδή από μέσους Αμερικανούς όπως όλοι ξέρουμε, προσπαθεί να ζήσει μια κανονική ζωή. Αλλά χωρίς να το γνωρίζει, έχει τη μυστική τοποθεσία ενός αρχαίου υπερ-όπλου που τόσο οι Autobots, όσο και οι Decepticons θέλουν να ΜΠΛΑΑΑΑ ΜΠΛΑΑΑ ΜΠΛΑΑΑ... ίδια υπόθεση με το 1, δε μας νοιάζει, τελειώνετε με τον μαλακοκάβλη, θέλουμε να δούμε ρομπότ να ανατινάζουν πράγματα.

Από αυτή τη σκοπιά, η ταινία ξεκινάει πολλά υποσχόμενη. Οι Autobots συνεργάζονται με ανθρώπους και καταστρέφουν διάφορα Decepticons που τους ξέφυγαν απ' την πρώτη ταινία, σε μια άκρως απόρρητη μονάδα του στρατού. Μάλιστα, η ύπαρξη και μόνο των Autobots είναι τόσο απόρρητη, που ο Σαμ δε μπορεί καν να τους αναφέρει στο κινητό και... ΟΠΑ ΟΠΑ! ΠΙΣΩ! Στην πρώτη ταινία τα Transformers κατέστρεψαν ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ! Πώς ακριβώς συγκάλυψε η κυβέρνηση κάτι τέτοιο; Σκότωσαν τους επιζώντες και έσβησαν τη μνήμη όλων των υπόλοιπων που είδαν τη μάχη στα τοπικά κανάλια; ΟΚ, μια τρυπούλα στο σενάριο είναι, ας το προσπεράσουμε.

Σκηνή 2, οικία Γουίτγουικι: Τα κουζινικά του Σαμ μεταμορφώνονται και αρχίζουν να κάνουν άνω κάτω το σπίτι του. Μπράβο Michael Bay! Βρήκες τι έλειπε από ταινία Transformers: μια κωμική παραπομπή στα Gremlins!
Τα παπαρομπότ δε σταματούν όμως εδώ. Οι Autobots έχουν νέους χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων και 2 δίδυμα ρομπότ που μιλάνε με μια τόσο κλισέ nigga προφορά, που θα τους κέρδιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Rush Hour 4 δίπλα στον Τζάκι Τσαν. Το μόνο που τους λείπει είναι χρυσά δόντια...
Ακολουθεί ένα άχρηστο 45λεπτο όπου ο Σαμ παίζει με το πουλί του στο κολέγιο και η γκόμενά του υιοθετεί για κατοικίδιο ένα μίνι Decepticon με τη φωνή του Speedy Gonzales. Η ταινία γίνεται τόσο ηλίθια που χρειάζεται να σκοτώσουν τον Optimus Prime για να ξαναβρούμε λίγο ενδιαφέρον (Α, το ξέχασα: spoiler alert). Κι εκεί που νομίζουμε ότι το έργο πήρε μπρος και σοβάρεψε, ΤΣΑΚ! Ένα ρομπότ-γέρος κλάνει και χέζει ένα αλεξίπτωτο, ο Speedy Gonzales-bot προσπαθεί να πηδήξει το πόδι της Megan Fox σα σκυλάκι, ο Devastator μας δείχνει τα αρχίδια του κι ο John Torturo την τριχωτή κωλάθρα του. LAME!

Η δράση είναι εντυπωσιακή, δε λέω. Όταν δεν έδειχνε σκηνές με ρομπότ να πλακώνονται, έψαχνα ενστικτωδώς γύρω απ' την καρέκλα μου για ένα τηλεκοντρόλ να κάνω fast forward! Αλλά δυστυχώς, οι μονομαχίες των ρομπότ παραμένουν ένα ακατανόητο, υπερφορτωμένο συνοθύλευμα γραναζιών που μπλέκουν τα μπούτια τους σε γαμημένα κοντινά πλάνα.
ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνεις Χριστό για το ποιος νικάει και ποιος χάνει αν δεν τελειώσει η μάχη. Μάλλον γι' αυτό τις έχουν ΟΛΕΣ σε αργή κίνηση. Και επιπλέον, δε γίνεται να μπω στο πνεύμα ότι το τάδε ρομπότ είναι ένας bad-ass πολεμιστής όταν πριν 2 σκηνές μου έχεις ΔΕΙΞΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ! ! !

Ο Michael Bay κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε ο George Lucas με την δεύτερη τριλογία: Να κάνει το σενάριο και τους χαρακτήρες τόσο σκατά, που όσα εφφέ και δράση κι αν πέφτουν μετά να μη σώζεται το έργο. Δεν καταλαβαίνω. Πάνοπλα εξωγήινα ρομπότ που μεταμορφώνονται σε αμάξια και αεροπλάνα και αλληλοσκοτώνονται εδώ και χιλιετίες. Η ιδέα γαμάει στρέμματα κώλων! Πώς γίνεται να την πάρεις και να καταλήξεις σε τέτοιο φεστιβάλ εμετού;

Είναι απλό: Ο Μichael Bay δεν δίνει δεκάρα για τα Transformers. Γι' αυτόν, είναι ακόμα ένας τρόπος να ανατινάζει πράγματα, όπως ήταν οι μετεωρίτες στο Armageddon ή οι έμποροι ναρκωτικών στο Bad Boys. Δεν αναπτύσει το χαρακτήρα κανενός από τα ρομπότ, αλλά επιλέγει να ασχοληθεί με το Σια Λε Μπούφο, τους ηλίθιους γονείς του και την πουτάνα γκόμενά του. Διηγείται την ιστορία του Σαμ Γουίτγουικι, όχι του Optimus Prime και του Megatron. Κι εγώ δεν πλήρωσα 8 ευρώ για να δω τον Σαμ Γουίτγουικι! Ο Σαμ Γουίτγουικι μπορεί να πα να γαμηθεί με ένα βουβάλι μολυσμένο με AIDS! Και ο Michael Bay μαζί του!

Συνέχεια στο βιασμό της παιδικής μας ηλικίας έχει η ταινία G.I. JOE. Τολμώ να μαντέψω πώς θα είναι;

33 comments:

  1. Πες τα ρε Mikeius!O μονος λογος που πηγα και ειδα αυτη τη σαπιοταινια ηταν γιατι χρωστουσα ακομα χαρη σε ενα φιλο μου που τον εσυρα μαζι μου για να δουμε το Illuminati.Kαι σαν να μην εφτανε η ηλιθιοτητα της ταινιας ειχα και τους κλασικους Nerds που οταν εβγαινε η megan fox ή αρθρωναν ακαταληπτες κραυγες ή χειροκροτουσαν.Ελεος ρε ζωα αμα θελετε να δειτε τσοντα να πατε σε τσοντοσινεμα.Καλο ειναι να βγαινετε απο το σπιτι σας που και που να βλεπετε και καμια γκομενα

    ReplyDelete
  2. Ωραιος Μικεους... Κατσε να βγει και το g.i. joe οπως ειπες και θα πεσει τρελο γελιο...
    Εκει φιλε Merciless θα κανουν ετσι για την Σιενα Μιλλερ....καμενοι τελειως..τσοντες θελουν να σωθουν..

    ReplyDelete
  3. ενταξει... ας ειμαστε δικαιοι. τουλαχιστον η μαχη στο δασος εσπειρε.

    ReplyDelete
  4. Όντως η μαχη στο δάσος ήταν καλή. Βέβαια ο Όπτιμους ήταν μαζί με τα υπόλοιπα Autobots 10 δευτερόλεπτα πριν του την πέσουν στο δάσος και μετά ξαφνικά είναι μόνος του. Και 10 δευτερόλεπτα αφού πεθάνει τα Autobots εμφανίζονται πάλι απ' το πουθενά. Η μάχη αυτή καθαυτή όντως ήταν καλή οπτικά. Αλλά όταν έχεις 2μιση ώρες έργου και σπέρνουν τα 10 λεπτά, το έργο παραμένει φόλα.

    ReplyDelete
  5. Τραγικό λάθος που την είδα. Σιχάθηκα τη ζωή μου...

    ReplyDelete
  6. Εχοντας δει την πρωτη καταλαβα οτι η δευτερη θα ηταν 2 φορες μαλακια οποτε γαματο

    ReplyDelete
  7. αρχιζω να πιστευω οτι ειναι μεγαλο το ποσοστο των κερδων απο αυτος που ενω πιστευουν και εσθανονται οτι αυτο που θα δουνε θα ειναι μια παπαρια, παν και το βλεπουν για να "γελανε" μετα. ρε καταλαβετετο ,κανουνε πιο χαζες τις ταινιες και συνεχιζουμε να τις βλεπουμε, κανουν πιο βλακοποζερικους διαλογους και εξακολουθουμε να χαμογελαμε σα προβατα οταν μας τους πετανε στη μαπα,
    ε οχι δεν θα παω να το δω ουτε θα ξανα ασχολιθω με παπαριες που χαμηλονουν το επιπεδο καθε χρονο.

    ReplyDelete
  8. δηλαδή να μη την κατεβάσω κάν?

    ReplyDelete
  9. ΓλοβετροττερAugust 3, 2009 at 8:05 PM

    Εγω από την άλλη είδα ότι ακριβώς περίμενα να δω. Δεν είχα προσδοκείες παραπάνω από ότι είδα και πέρασα ευχάριστα. Θυμίθικά τα έγκεφαλικά νεκρά παιδικά μου χρόνια.

    Αυτό που όμως δεν πρόκειτε κάνα να πάω να δω είναι οι γελίοι GIJoe ακόμα και πιτσιρικάς τους απεχθανόμουνα με την απλή λογική του σε κάθε επισόδειο επέφταν 1.000.000.000 σφαίρες και κανείς δε παθένε ποτέ τίποτα, γαμώ το κέρατό τους είμουν μικρός και ήθελα αίμα και έντερα παντού πώς μου το ξενερώναν έτσι οι αδερφάρες οι γυαλισμένες? Δε γαμιούντε και αυτοί και το γελίο όνομα τους που μου θυμίζει μοντέλο κούκλας ,για ανερχόμενα πουστράκια, της Hasbro.

    ReplyDelete
  10. Ασε! Το GI Joe θα θυμίοζει κάτι από Starship Troopers και GI Jane. Μια μαλακία και μισή...δηλαδή μιάμιση μαλακία!

    ReplyDelete
  11. Θα εχει Σιενα ομως η μαλακια....αρα,ενα μεσημερι με καυσωνα που βαριεσαι του θανατα, και κανεις σκεψεις για την ζωη και το θανατο(δηλαδη για πρωην γκομενες που σου ελειψαν τα βυζια τους..),ισως καθισεις να την δεις,...λεμε τωρα...

    ReplyDelete
  12. Παντα ειχα την απορια γιατι η Cobra αντι να πληρωνει αεροπλανα και τανκς και φανταρους και μαλακιες που επαιρναν τον πουλο απο τους Τζι Αι Τζο δεν εβαζε απλα τα λεφτα στην τραπεζα να μασαει τους τοκους....

    Επιπλεον, με τον νομο των πιθανοτητων να το δεις, καποια φαση καποιο σχεδιο της Cobra επρεπε να πιασει τοπο. Και γιατι παρακαλω δεν εκαναν ΠΟΤΕ το ιδιο σχεδιο 2η φορα, αφου παντα ενας Τζι Αι Τζο ειχε παει τουαλετα αντι να πινει μπυρα ηταν ο καταλυτης της αποτυχιας? Την επομενη φορα ισως, ΙΣΩΣ να καθοταν να πιει την γαμομπυρα του.

    Και, οντως, ηταν απιστευτη ξενερα καθε φορα που τρωει ενα αεροπλανο τον πουλο να βλεπεις αλεξιπτωτα ή τα κωλοφανταρα της Cobra να βγαινουν απο τα τανκς τρεχοντας 2 μιλισεκοντ πριν σκασει ο πυραυλος.


    Για το Τρανσφορμερς 2 τι να λεμε.... Μονο απο το 1ο επρεπε να ειχατε υποψιαστει.

    ReplyDelete
  13. Είναι ντροπή και αίσχος!
    Ελπίζω ένας άστεγος να μπει στο σπίτι του Michael Bay και να του χώσει στον κώλο έναν megatron 35 εκατοστών!

    ReplyDelete
  14. tin eida k go tin tainia..entaksei stin proti meixe parei o ipnos kapou sti mesi tis tainias opote den perimena k pola apto sequel. se genikes grammes kali tainioula einai ala se ksegelaei o titlos , DEN einai tainia transformers. pio poli kati san parodoia transformers isos. katarxin ta transformer den einai ena matso kobarsoi ftiagmenoi me mia maza granazia k metalo me aprosdioristo sxima pou den boreis na ksexoriseis ton enan apo ton alon k me midamini prosopikotita opos ta parousiazei auti i tainia. an thelete na deite alithini tainia transformers sas parapembo stin animated tainia tou 1986 "the transformers - the movie" opou ektos apo dakria anamniseon tha xisete k potamia spermatos.

    ReplyDelete
  15. ΟΚ, οι 13 λίρες που πρέπει να πληρώσω για να την δω σε μια πολύ καλή αίθουσα ήταν από μόνες τους ανασταλτικός παράγοντας, μετά από αυτά που διαβάζω εδώ δεν υπάρχει ουδε μία περίπτωση να πάω σε αυτή την ταινία. Το 1 το ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω αλλά νομίζω οτι ο Michael Bay είναι καιρός να πάθει ολική αμνησία, να σταματήσει να κάνει ταινίες και ν'αφιερώσει την ζωή του στην κηπουρική: ρομποτ niggas?? Νομίζω βρήκε το μόνο πράγμα που θα μπορούσε πραγματικά να γαμήσει ένα ολόκληρο franchise. Δεν είναι και λίγο, ε; Στην πυρά!

    ReplyDelete
  16. "Η ιδέα γαμάει στρέμματα κώλων!".. Akoma kleo se imilipothimi katastasi apo ta gelia.Oraios sinexise man.Bres kai kamia alli tainia na sxoliaseis na riksoume gelio.Mexri tote pao na diavaso pali tin proigoumeni ataka sou

    ReplyDelete
  17. Πες τα ρε φιλε Mikeius με τους σκατομαλακες, που καθομουν με κατι καθυστερημενα 11χρονα παγιδευμενα σε σώμα 23αρη να βλεπω την μια μαλακια ατακα και να εχω τα ζωα διπλα μου να λενε "πωωω τι ειπε το άτομο, Γαματοοοο!! ου ου" και να βλεπω τις ακυριλες του σεναριου που πραγματικα ο μογγολος που το έγραψε πρέπει να ήταν αδελφος του βλαμενου που έγραψε το "Battlefield Earth"... Σε τετοιες ταινιες κατεβαζεις τις ασφαλειες του εγκαιφαλου σου και παβεις να σκεφτεσαι αλλα την στιγμη που η βλακεια χτυπαει κόκκινο εε ρε πουστη μου, γινεται να μην ξυνησεις??
    Εχασα 27 ώρες απο τη ζωη μου (ναι, τόσο κράτησε και όχι 2 ώρες όπως έγραφε) ρουφόντας μπολικη αμερικανιλα... γαμω τη φαντασια τους...

    Aelhm

    ReplyDelete
  18. 1) Καθε φορα που διαβαζω αρθρο σου κλανω απο τα γελια και βαθμολογω την κλανια μου!
    2) Μετα απο αυτο το αρθρο ειδικα χαρακτηριστηκες "αδερφος"! Ακριβως τα ιδια (ΑΚΡΙΒΩΣ ομως) ελεγα με την παρεα μου για τα Transformers. Οντας μεγαλος φαν της σειρας αυτης που, οχι μονο μας μεγαλωσε, αλλα τολμω να πω διαμορφωσε και το χαρακτηρα μας, δηλωνω βαθυτατα συντετριμμενος απο την μεταφορα της στη μεγαλη οθονη-μεγαλη πιπα. Εκανα μαλιστα το λαθος να πιστεψω οτι το νουμερο 2 δε θα ηταν ανθρωποκεντρικο, μιας και ολοκληρο το πρωτο μερος αναλωθηκε στο να κανει τη γαμημενη εισαγωγη μεχρι να σκασουν μυτη τα ρομποτ. Τα αρχιδια μου κρεμοσαντε, φυσουσε και κουνιοσαντε ομως... Αρκουσε απλα και μονο να δω το ονομα του μαγου Michael Bay! Αυτου του μαγου που οι ιδιοτητες του ξεπερνουν και τα πιο τρελα ονειρα του Copperfield! Γιατι θελει πραγματικο χαρισμα για να καταστρεψεις ενα τοσο γαματο και πανω απο ολα ΕΤΟΙΜΟ σεναριο!!!

    Υστερογραφο... Μετα τα ΣΑΠΙΑ ΔΟΝΤΙΑ του Megatron στο πρωτο μερος, σειρα ειχαν τα χρυσα δοντια των nigga-bots στο δευτερο. Και μετα τα τσισακια του Bumblebee τα αμελετητα του Devastrator! Ευγε!!!

    ReplyDelete
  19. Και ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, δεν ανεχομαι ανθρωπινο ον να κανει θρυψαλα transformer!!! Ξερετε εσεις κανεναν ανθρωπο που τον εβαλε κατω μυρμηγκι και να τον διαμελισε με ενα κλεισιμο των σαγονιων του? Ε κατι αναλογο ειναι και αυτο!!!
    Πολυ ασχολουμαστε με τον πουσταρα τον Bay ομως ρε γαμωτο! Βαλτε τον σε μια κασελα, στειλτε τον στο Νιγηρα να του ριχνουν ειτζιασμενες μαυρες στο στομα του κατουρο με αιμα μεχρι να πνιγει να ληγει η υποθεση!

    ReplyDelete
  20. edi3e ta arxidia tou o devastator??kai den to prose3a?xreiazomai psyxiatro!

    ReplyDelete
  21. den lew pws h tainia htan metafora tou cartoon... omws se kapoia simia eisai adikos... px to robot geros (jetfire yparxei kai sto cartoon kai pragmati ton ksypnane kai den kserei poious ypostirizei kai poious oxi...) ta didima robot htan malakia exeis dikio... o optimus pethanei kai ksanagennietai me allon tropo + to matrix vevaia... kala ta les se genikes grammes... nai ontws to gijoe dystixws htan viasmos anilikou :(:(:(

    ReplyDelete
  22. re file... de ksero pos na sto po, alla molis me epeises na do tin tainia pou thn apefeuga edo kai toso kairo

    ReplyDelete
  23. Someone missed the point.

    Pantelis eleipsi senariou kai ULTRA-HYPER-se vathmo sourealismou-UPERVOLI SE OLA.

    Auto itan i tainia. Twra mallon kati allo perimenes esy alla de sou ftaiei o Bay. Autos o kakomoiris sou exei apodeiksei toses fores oti mono auta mporei na gurisei. Toulaxiston edw kseperase ton eauto tou.

    ReplyDelete
  24. Entelws bourda.Kwmodia gia 10xrona tin ekane.Kati ilithia robot(eleos dld les kai uparxei eksupno kai ilithio robot,alla ekei etsi itan tespa)me petaxta matia, dontia, profora maurou, thaymastes diasimwn ktlp.I Megan Fox apo tin alli mias kai den exei talento estrefe allou ta vlemata, sto poso poutana einai dld...(en to metaksu se kathe maxi itan vameni kai ftiagmeni).O Sam o gamias pou olo tin glitwnei,ton zwntaneyoun oi Prime sta oneira tou.O Starscream apo cool sto 1 egine skula tou Megatron edw kai enw oi Decepticons kratane tin isoropia kai sovareuoun tin tainia petagwntai oi ksenerwtoi autobots me ta gay xrwmata tous kai tis paparies p lene gia na gelasoume me tis opoies tha gelagan ta 8xrona.To mono veltiomeno se sxesi me to 1 itan oi maxes swma me swma(dasos).Se ola ta alla:thelw ta lefta mou pisw!

    ReplyDelete
  25. kala ma8ete na paradexeste tis tainies, phgainete na deite paidika tote afou den sas aresoun oi tainies drashs. to paizete k magkes twra

    Anonymous said...
    edi3e ta arxidia tou o devastator??kai den to prose3a?xreiazomai psyxiatro!

    September 17, 2009 11:59 PM

    nai re file ta edei3e kai eri3a apisteuto gelio :P

    ReplyDelete
  26. re paidia den exw dei tin tainia..... sto telos nikane oi amerikanoi? giati etsi ginetai sunithws...

    ReplyDelete
  27. lyse mou mia aporia aytos o optimus prime pou aneferes einai xarakthras sto transformers ? ( dn exw dei kamia tainia) gt kapou to xw ksanasynantysei to name ayto

    ReplyDelete
  28. Mikeious kane ena review gia to Black Sheep re file!!! eilikrina 8elw na ma8w thn apopsh sou! Sorry gia ta gkriklis!!! George

    ReplyDelete
  29. χαχαχαχ με τις υγείες σου mike. Να μάθεις να μην πειραματίζεσαι με τα λεφτά σου. Το είπα και ξαλάφρωσα, πάρε να έχεις. lol

    ReplyDelete
  30. Το Transformers δεν με χαλασε ιδιαιτερα (στο σπιτι το ειδα, στο σινεμα θα με εβριζα), ΟΜΩΣ κατανοω τι εννοεις, μπορουσε να γαμαει απιστευτα... αντ'αυτου ηταν ακομα ενα κλισεδακι.
    Ωραιες για μενα ηταν κ οι μαχες των στρατιωτων με τους Decepticons, ισως γιατι ξερανε οτι δεν μπορουσαν αλλα δεν ειχαν αλλη λυση απο το να πολεμησουν.


    Αν εχεις προσεξει σε ολα τα εργα υπαρχει o nigga.
    εχει τον ρολο η' του βαρυμαγκα ειτε του χαβαλε που ολοι τον πανε κ γελανε με τα αστεια του, τα λεω χοντρικα τωρα κ απλα σιγουρα θα εχεις δει.

    Η "πλακα" ειναι με τις αραποταινιες: ταινιες που συνηθως εχουν υποθεση διαγωνισμους χορου, συμμοριες, αμαξια κ.ο.κ.
    ΟΛΟ το καστ μαυροι γυμνασμενοι κ κουλ, παντου nigga δηλαδη, οι μονοι λευκοι ειναι οι γκομενες που ψαχνονται να φανε αραποπουτσα κ συνηθως ενας χοντρος φλωρος μπουλης μαμοθρεφτος που ειτε ειναι ο 'κακος' ειτε το τσιρακι τους.
    Υποσυνειδητα εχουν περασει το μυνημα οτι ειναι γαμιαδες κ αρχιδατοι ενω ο λευκος αντρας φλουφλης κ παπαρας. Γι αυτο οι γκομενες βλεπουν μαυρο κ ξελιγωνονται.
    (Και γι' αυτο μαλλον..)

    ReplyDelete
  31. emena paides moy ekane entypwsh poy enw sthn prwth oi autobots htan terma flwroi(o optimus na exei faei to 3ylo ths zwhs toy apo ton megatron kai o bumblebee na xanei ta podia toy me to prwto dou toy starscream)sth deyterh eftase o prime na ta vazei me treis kai na toys gamaei mexri enos shmeioy(meta 3emeine apo vrisies toy typoy "axrhste skoypidonteneke" kai o megatron toy perase th malaperda mesa apo to old spark toy h pws legete dn 8ymamai)kai o bumblebee na gamaei opoion decepticon exei to 8rassos na koita3ei ton kwlo toy sam.8elw na pw...katse re poysth?ti egine?ti skata?doparismenh venzinh phrane meta3y prwths kai deyeterhs tainias?


    kai edw einai poy 8elw na se rwthsw kati mike kai oloys toys ypoloipoys...pisteyete oti borei meta apo kapoia xronia na vgei allh tainia transformers,apo allon skhno8eth,kai na swsei tn paparia toy Bay kai kyriws na apokatasthsei to kyros kai thn a3ioprepeia twn transformers poy toso agaphsame otan eimastan paidia?

    ReplyDelete
  32. Xaxaxa!...ta pes ola re file..
    Giati, auto pou oles oi electrikes suskeues tis kouzinas(h mixani tou cafe for god shake!!!) mporousan na ginoun mixanimata upsilis e3wghinis texnologias???...8a parw k egw mia tsagiera ap'to Basilopoulo gia na exw antallaktika e3arthmata se periptwsh pou ginei transporter..

    ReplyDelete
  33. Anonymous είπε:
    kai edw einai poy 8elw na se rwthsw kati mike kai oloys toys ypoloipoys...pisteyete oti borei meta apo kapoia xronia na vgei allh tainia transformers,apo allon skhno8eth,kai na swsei tn paparia toy Bay kai kyriws na apokatasthsei to kyros kai thn a3ioprepeia twn transformers poy toso agaphsame otan eimastan paidia?


    Μακάρι φιλαράκι κάποιος σκηνοθέτης με μεράκι να ξαναπιαστεί με την σειρά.
    Αν είναι κανένας μαλακοκάβλης όμως και προσπαθήσιε πάλι να εκμεταλευτεί τα παιδικά μας χρόνια και να δείξει ντάμπα ντούπα της πλάκας και ολίγον από βυζί της Megan Fox να πάει να γαμηθεί αυτός και οι μαλάκες σαλιάρηδες αγάμητοι που καταστρέφουν τα καλύτερα σεναρια και τα καλύτερα στόρυ.
    Ναι σε σένα μιλάω ηδονοβλεψία σινεφίλ που θέλεις να συνοδεύεις το ποπκορν σου με εκρήξεις που κουνάνε τα βυζιά της κάθε βυζιτούς κι ολίγον από νερόβραστα αστειάκια γιατί φοβάσαι η πολλή δράση μην σου πέσει βαρειά και ξεροκαταπιείς κανένα καλαμπόκι...
    Εισαι η αφορμή ώστε ο κάθε Michael Bay να κανιβαλίζει "γαμάω και δέρνω" τίτλους προκειμεμένου νατους μετατρέψει σε αρπαχτές και δολάρια που μετά θα τα χώσει στον κώλο του.


    Μισοπώγων.

    ReplyDelete