Saturday, July 18, 2009

Ξαναφέρτε τα πίσω γιατί πέτσωναν

- Χειροπετσέτες νοσοκομείου
Μιλάω για τις ανοιχτές πράσινες χαρτοπετσέτες που κάποτε είχαν οι περισσότερες τουαλέτες σε καφετέριες και σουβλατζίδικα. Ήταν κάτι ανάμεσα σε χαρτί κουζίνας και κόλα Α4 και χρειαζόσουν μόνο μία για να στεγνώσεις τα χέρια σου. Τώρα όλοι έχουν τη μαλακία dispenser χαρτιού με το φωτοκύτταρο που δε στεγνώνει ούτε μια χλέπα στην έρημο Γκόμπι στις 2 η ώρα το μεσημέρι! Χώρια που το ρολό τελειώνει 5 λεπτά μετά την αντικατάσταση επειδή όλοι μαλακιζόμαστε και παίζουμε με το φωτοκύτταρο και χαλάμε 88 χαρτοπετσέτες ο καθένας. Το πιο καλό με την πρασινωπή χαρτοπετσέτα ήταν ότι σκούραινε το χρώμα της όταν την έβρεχες. Οπότε έπαιρνες μία και με τη σταγονίτσα που έμενε πάνω στο πουλί σου μετά το κατούρημα έφτιαχνες μίνι ψυχολογικό τεστ με μουτζούρες. Λίγο ανώριμο, το ξέρω, αλλά σίγουρα πιο διασκεδαστικό απ' ότι π.χ. να βλέπεις Grey's Anatomy.


- Πατάτες deluxe Goody's
Κάπου στα μέσα του 2001 τα Goody's έκαναν μια μεγάλη καινοτομία: σέρβιραν ένα προϊόν που ΔΕΝ είχε γεύση κωλοτρυπίδας άρρωστου σκύλου. Οι πατάτες deluxe των Goody's ήταν στρογγυλές με "πλέγμα" και σερβίρονταν προαιρετικά με τριμμένο τυρί και μπέικον. Ναι, ήταν πιο πλαστικές κι απ' το πειρατικό καράβι των Playmobil, αλλά ποιος χέστηκε; Goody's τρως! Αν δε θες πλαστικό, μην περάσεις καν το κατώφλι. Χορταστικές, νόστιμες και φτηνές, οι πατάτες deluxe των Goody's σου παρείχαν ένα ισορροπημένο γεύμα, ακόμα και χωρίς συνοδεία χάμπουργκερ. Ιδανικό για post-sex munchies.

- Σοβαροί πόλεμοι
Χρειάζεσαι μια ένδειξη για το πόσο έχει φλωρέψει ο δυτικός πολιτισμός τα τελευταία χρόνια; Απλά κοίτα πώς διεξάγει τους πολέμους του. Απ' ότι φαίνεται, τίποτα δε μπορεί να ξεφύγει απ' την πολιτική ορθότητα που μας πανουκλιάζει δύο δεκαετίες τώρα. Ούτε καν ο πόλεμος. Το '90 όλοι σοκαρίστηκαν που ο Σαντάμ χρησιμοποίησε χημικά όπλα εναντίον της Συμμαχίας. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ! Όταν είσαι πιο αδύναμος απ' τους αντιπάλους σου, γιατί να μην τους ρίξεις ό,τι έχεις; Το ίδιο ισχύει και για τους Αμερικάνους σήμερα: έχει ο φαντάρος την κόρη του ματιού του εχθρού στο στόχαστρο και δεν μπορεί να πυροβολήσει αν δεν πάρει πρώτα στο κινητό τον υπουργό άμυνας να του δώσει προσωπικά το ΟΚ. Τι μαλακία είναι αυτή; "Κανονισμοί πολέμου". Μαζεύτηκαν μια μέρα 10 ηγέτες σ' ένα ψηλοτάβανο δωμάτιο και είπαν: "Λοιπόν! Πριν κάνουμε πόλεμο μεταξύ μας (όταν λέω "κάνουμε", δεν εννοώ βέβαια εμάς, εννοώ τα παιδιά των φτωχών), πρέπει να θεσπίσουμε κάποιους κανόνες. Απαγορεύονται τα χημικά, τα βιολογικά, οι κλωτσιές στα αρχίδια και οι καλαμιές. Φτου και το πατάω και δεν ξεπατιέται και καθρεφτάκια παντού". Γι' αυτό τα γερόντια γελάνε με την πάρτη μας. Ο παππούς που έχωνε τη μπαγιονέτα του στην καρωτίδα του 16χρονου αμούστακου Γερμανού φαντάρου με φόντο ένα DC3 να ρίχνει ναπάλμ σε δημοτικό σχολείο της Δρέσδης και τα παιδάκια να βγαίνουν έξω ουρλιάζοντας και κρατώντας την φρεσκοξεφλουδισμένη πέτσα τους στο χέρι, δε νομίζω να σοκαρίστηκε το 2004 με τις φωτογραφίες βασανιστηρίων του Abu Ghraib. Αν θες πόλεμο με κανόνες, τότε μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις πόλεμο φλώρε!


- Lila Pause φουντούκι
Όταν η Lila Pause είχε πρωτοβγεί (τότε που το Twix λεγόταν ακόμα Raider) υπήρχαν 2 γεύσεις: φράουλα και φουντούκι. Η φράουλα υπάρχει μέχρι σήμερα αλλά το φουντούκι εξαφανίστηκε μέσα σε 2 χρόνια. Το μόνο που μας έμεινε για μεθαδόνη ήταν το Nussini. Φέρτε πίσω τη Lila Pause φουντούκι! Είχε γεύση Merenda με τριμμένα μπισκοτάκια και κομμάτια φουντουκιού και ήταν τόσο νόστιμη π
ου αν μου λέγανε ότι είχε κοκαΐνη μέσα θα το πίστευα άνετα.

- Κανονικές τουαλέτες
Τι γίνεται πια με τις τουαλέτες στις καφετέριες και τα μπαρ; Όσο πιο περίπλοκα λειτουργούν οι συσκευές στη χεστροκατουραδερί του μαγαζιού, τόσο πιο cool θεωρείται και καλά; Αυτόματο καζανάκι, αρωματικό χώρου με οθόνη LCD, περιστρεφόμενο καπάκι τουαλέτας, βρύση με κουμπί, βρύση με πεντάλι, βρύση με φωτοκύτταρο... ούτε στο Enterprise δε χέζουν έτσι! Πάω προχθές να σπρώξω μια αφράτη σ' ένα μπαράκι στο Πόρτο Ράφτη (στις γυναικείες φυσικά, που είναι καθαρές). Κι εκεί που όλα βαίνουν καλώς και η σκατίθρα έχει βγει στα μισά, ΤΣΑΚ, σβήνει το φως της τουαλέτας! "Ω, ρε πούστη" λέω, "είναι απ' αυτές που έχουν σένσορα κίνησης αντί για διακόπτη". Κουνάω λοιπόν το χέρι λες και είμαι τρελός και χαιρετάω κάποιον φανταστικό φίλο μου για να ξανανάψει το φως. Αλλά φυσικά δεν είναι τόσο ευαίσθητος ο ανιχνευτής και το φως δεν ανάβει. Οπότε καταλήγω να είμαι σε μια τραγελαφική φάση όπου κουνιέμαι μανιωδώς απ' τη μέση και πάνω σαν καθυστερημένο που χορεύει τσιφτετέλι, με την κουράδα ακόμα να κρέμεται απ' τον κώλο μου! Γιατί να τα περνάω όλα αυτά για ένα απλό χέσιμο; Ιδιοκτήτες μπαρ ανά την ποζερο-Ελλάδα, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ! Είναι μια χέστρα, δεν είναι το Πλαίσιο! Κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ. Πιστέψτε με, κι από χρυσάφι να φτιάξετε την τουαλέτα σας, πάλι σκατά θα ρίχνουμε μέσα!

72 comments:

  1. Aδερφε ειναι δεκα το πρωι. Συνηθως η αισθηση του χιουμορ μου ενεργοποιειται κατα τις 2 το μεσημερι αλλα το κειμενακι σου για την τουαλετα με εκανε να γελασω καπως παραξενα (εκανα ενα δυνατο και συντομο ΧΑΡΡΚΝ) επειδη ο λαιμος μου δεν ηταν ετοιμος γι αυτο το κολπο.

    Τενκ ιου!

    ReplyDelete
  2. Φέρτε πίσω επίσης:

    KARAMELOFOUDOUNIA

    ReplyDelete
  3. Αυτό με την τουαλέτα την έχω πάθει στο Εβερεστ -.-'

    ReplyDelete
  4. αυτό με το φωτοκύτταρο είναι απλώς τσιγκουνιά ή και καλά μια "οικολογική κίνηση"- τσιγκουνιά είναι, δεν θέλουν να ξοδεύουν ρεύμα.

    ReplyDelete
  5. Lila Pause φράουλα, ολα τα λεφτα!!!!! Τις τσακιζα δυο-δυο απο το κιλικειο του σχολειου.

    Αλλη μεγαλη μαλακια-designιά στις τουαλες ειναι η τζαμενια πορτα αμμοβολη. Παρ ολα αυτα φαινεται ξεκαθαρα η φιγουρα σου και οι κινησεις σου προς χαρη οφθαλμολουτρου αυτου που περιμενει απ εξω.

    din

    ReplyDelete
  6. Με άκουσε όλο το ξενοδοχείο στην Ταϋλάνδη από τα γέλια με την τουαλέτα.

    Μερσί για τη θύμιση της πατρίδας...

    ReplyDelete
  7. dsquared said...

    η τζαμενια πορτα αμμοβολη. Παρ ολα αυτα φαινεται ξεκαθαρα η φιγουρα σου και οι κινησεις σου προς χαρη οφθαλμολουτρου αυτου που περιμενει απ εξω.


    Ναι στην εταιρια που δουλευω ειναι ετσι οι τουαλετες. Καμια φορα μπαινω στον πειρασμο να σταθω με εντελως ηλιθιο τροπο εκει μεσα ωστε να μην ξερει ο απ εξω τι βλ


    ρε συ ελπιζω να μη δουλευουμε στο ιδιο μαγαζι ε;

    ReplyDelete
  8. Τις θυμαμαι τις κωλοπατατες....και περιεργως τρωγοντουσαν.......
    ....γαματος...συνεχισε,μπας και με αυτη την κινηση,καταφερουμε να ξαναβγαλουνε στην κυκλοφορια τις λιλα παουζερ.....!!

    ReplyDelete
  9. Είμαι ο μόνος που αναπωλεί και την CocaCola Βανίλια;

    ReplyDelete
  10. πιτσιρίκιJuly 25, 2009 at 1:01 AM

    η πατάτες ήταν μαλακία
    αλλά
    για τσι πολέμοι φταίνε τα μίντια που δεν μας δείχνουν τρου γουόρ άφρικα
    εκεί σφάζονται με καλάτζες σφεντόνες και άδεια κουτιά τις γιούνισεφ
    ιτς ε χόλιντεη ιν σομάλια

    ReplyDelete
  11. Εγώ αναπωλώ τη φάντα καρπούζι

    ReplyDelete
  12. και το παγωτό-πύραυλο MAGNIFICO!

    stu

    ReplyDelete
  13. San kalos spell nazi na shmeiwsw oti to swsto htan Nussini. Kata ta alla to ar8ro ws synh8ws ta spaei.

    ReplyDelete
  14. @Master G
    Το εχω κανει σε κλαμπ, επρεπε να δεις τις μουρες των κοριτσιων που περιμεναν απ εξω, οταν βγηκα!
    Μην ανησυχεις δεν δουλευουμε στην ιδια εταιρεια, απλα γιατι δουλευω ταμιας σε μινι-μαρκετ.

    din

    ReplyDelete
  15. H Nussini ηταν κάτι σαν σοκοφρέτα με φουντούκι. Σου τη φέρνουν ακόμα για dessert άμα πετάξεις με Lufthansa. (τσιπηηηηη)

    Γαμάτο το κειμενάκι σου για την τουαλέτα :)
    Κάνω ένα τεστ και το ξαναδιαβάζω λέγοντας "νταξει, σιγά μη γελάσω τώρα" και χαζογελάω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
    χεχε, good job!

    ReplyDelete
  16. Τα σπας απλά, κάθε μέρα μπαίνω στο blog μπας και έχεις γράψει τίποτε καινούργιο, με ανυπομονησία περιμένω καινούργιο επικό άρθρο. Το μεγαλύτερο έπος το αποτελούν τα comments στο άρθρο για τους μεταλλάδες. Όσο έχεις πληκτρολόγιο κράζε, εμένα μου φτιάχνεις τη μέρα :)

    ReplyDelete
  17. Τριτοκοσμικό μπαρ που παίζει καλή μουσική και έχει 2 ευρώ τη βαρελίσια. Καρέκλες καφενείου, τσίγκινα τραπεζάκια τόσο καθαρά που το σουβέρ στο φέρνουν απλά για να μη κολλάει το ποτήρι στο τραπέζι. Ο ιδιοκτήτης, όπως και οι τύποι τριγύρω σου, φαίνονται να μην νοιάζονται και τόσο για τους κανόνες υγιεινής. Μετά από κάποια λίτρα μπύρας οπλίζεσαι με περισσό θάρρος και αποφασίζεις να κατέβεις στα έγκατα της γης στις τουαλέτες να αντιμετωπίσεις τις ορδές μικροβίων. Προσέχοντας να μην ακουμπήσεις πουθενά με τα χέρια σου (μόνο όποτε χρειάζεται ώστε να ακινητοποιήσεις τους τοίχους που χορεύουν τριγύρω σου) φέρνεις σε πέρας την αποστολή σου, γράφοντας τελικά και νοητά το όνομα σου στην τουαλέτα με τα ούρα σου. Πατάς με ανδρία το καζανάκι, και διώχνεις γρήγορα την σκέψη ότι το σημείο που ακούμπησες τώρα το έχουν ακουμπήσει και όλοι οι προηγούμενοι, αφού πριν λίγο έπιαναν το ματζαφλάρι τους.

    Βγαίνεις έξω, κοιτάς τον προ μηνών καθαρισμένο νεροχύτη με αηδία όπου τα μικρόβια κάνουν παρτούζα μεταξύ τους, και ανοίγεις με αποστροφή την βρύση. Διώχνεις πάλι γρήγορα την σκέψη όλων των προηγούμενων κατουρημένων χεριών που άγγιξαν το σκουριασμένο αυτό κομμάτι μετάλλου. Πλένεις τα χέρια σου τριάνταεφτά φορές, και ψάχνεις να βρεις το συνηθισμένο κωλόχαρτο που έχουν τριγύρω για να σκουπίσεις τα χέρια σου. Κοιτάς αριστερά στο νεροχύτη, και βλέπεις μόνο μόνο αποτσίγαρα και σημάδια από σβησμένα τασάκια. Δεξιά του νεροχύτη ένα ελλεεινό σαπούνι με το οποίο κάποιος θα μπορούσε άνετα να κάνει διδακτορικό στη μικροβιολογία.

    Και τότε σηκώνεις το κεφάλι σου και τι βλέπεις μέσα σε αυτό το παρακμιακό όπου το λιγότερο που θα περίμενες να δεις είναι ένα πρεζάκι μαστουρωμένο κάτω από τον νεροχύτη: ένα αυτόματο μηχάνημα που βγάζει χαρτί με φωτοκύτταρο! Με φωτοκύτταρο ρε μαλάκα!

    Δεν υπάρχει λογική να βάλεις αυτό το πράγμα εκεί ρε.
    - Αν το έβαλες εκεί για να μειώσεις την κατανάλωση χαρτιού, τότε big fail γιατί πάντα όταν πάει κάποιος να το χρησιμοποιήσει γίνονται τα παρακάτω βήματα: κουνάει το χέρι του μπροστά στο φωτοκύτταρο, του βγάζει μόνο ένα κομμάτι, τσατίζεται που του έβγαλε μόνο ένα χαρτί, ξανακουνάει άλλη μία φορά το χέρι του αλλά το μηχάνημα τον γειώνει, το κουνάει νευρικά πολλές φορές με ταχύτητα 30WOWOPS (Wax On Wax Off per second) αλλά πάλι παίρνει τα @@ του, και τελικά τριπλά τσατισμένος πάει παίρνει το κωλόχαρτο από την τουαλέτα, ξοδεύει 80 κομμάτια έτσι για την πλάκα του και πετάει το υπόλοιπο στον κάδο από τα νεύρα του. Και τρέχα μαλάκα να βάλεις καινούργιο κωλόχαρτο.
    - Αν το έβαλες εκεί για να δώσει την εντύπωση του μοντέρνου προσεγμένου μαγαζιού που έχει όλες τις ανέσεις, τότε extra fail γιατί είναι αντίστοιχο με: σε ένα τσαντίρι να βάλεις σύστημα που ανάβει τη γκαζόλαμπα με το χτύπημα των χεριών, σε ένα LADA της δεκαετίας "η νουνά μου με πήρε ATARI!" να βάλεις αεροτομή, κτλ.

    ReplyDelete
  18. Ήθελα και γω κάποια στιγμή να γράψω παρόμοιο άρθρο για τις "μοντέρνες τουαλέτες" αλλά με πρόλαβες. Βασικά παίζει απίστευτη σαπίλα, και επειδή δε παίζει να αποφασίσω να γράψω κάποιο ποστ, τουλάχιστον όχι πριν ο Ρώμας αποφασίσει να μας απαλλάξει από τις απίστευτα ξενέρωτες "κωμωδίες" του, μάλλον θα αράζω εδώ που και που... καλήμερα.

    ReplyDelete
  19. Anonymous said...
    Είμαι ο μόνος που αναπωλεί και την CocaCola Βανίλια;

    July 24, 2009 6:58 PM

    ANWNYME DEN EISAI O MONOS!! NA KANOUME BLOG NA THN KSANAFEROUME STHN ELLADA! h apla n paraggeiloume apo filous sto ekswteriko na mas steiloune :p

    ReplyDelete
  20. file Mikeius gamas!
    shmera se anakalypsa, diavasa ola sou ta post ki exw klasei sto gelio

    ReplyDelete
  21. Aκουσα απο εγκυρες πηγες, οτι στην αμερικη θα κυκλοφορησει coca cola mounila...τωρα δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουνε, αλλα ειμαι σιγουρος οτι η γευση θαναι καλυτερη απο της zero ή πως σκατα την λενε αυτη χωρις ζαχαρη και με καρκινογονα...

    ReplyDelete
  22. "Κουνάω λοιπόν το χέρι λες και είμαι τρελός και χαιρετάω κάποιον φανταστικό φίλο μου για να ξανανάψει το φως"

    Xαχαχαχαχαχαχα μπου χει συμβεί και μένα τη στιγμή που κάνω την μαιμού πατώντας πάνω στο καπάκι! Πάντως δεν μου κάνει εντύπωση όλη αυτή η σκατογκλαμουριά...κάπως πρέπει να "δικαιολογήσουν" τα 4 ευρώ του καφέ. Σου λέει "Κύριε, ξύνεις το σκατό σου με χρυσό πιγκάλ!". Κι αυτά τα μηχανήματα με φωτοκύτταρο, ούτε φως έχουν ούτε κύτταρα...η μπαντα του Δήμου να περάσει από μπροστά δεν βγάζουν ποτέ χαρτί!

    ReplyDelete
  23. ΓλοβετροττερJuly 31, 2009 at 7:47 PM

    Το ποιό εκνευριστικό πράγμα πράγμα που μου έχει τύχει είναι να με πιάσει χέσιμο σε restaurant κυριλέ (πρώτη και τελευτέα φορά που πήγα σε τέτοιο γαμομέρος, καταραμένε έρωτα). Αφού ζήτησα συγγνώμη από την δεσποινίδα, πήρα την κατηφόρα προς τον καμπινέ και σε κάθε μου βήμα ενιώθα ότι η ανακούφιση είναι ένα βήμα ποιό κοντα.
    Μπένω μέσα και ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ είχε την ιδεάρα να βάλει πόρτες σαν αυτές του σαλούν στα λούκι λουκ? Δηλαδή μόνο για κατούριμα είναι ο γαμοκαμπινές σου? Φαγάδικο έχεις ρε άθλιε κάπελα στην τουαλέτα βρίκες να εξαντλίσεις τις διακοσμιτηκές ανησιχίες σου? Οτι τρως το χέζεις και στο βγάλσιμο η στιγμή είναι προσωπική και θέλει απομόνοση ... ΗΛΙΘΙΕ ...

    Τεσπα λέω από το να σκάσω θα καταθέσω αυτά που γλύφουν σόβρακο στα γρήγορα και τα ρέστα υπομονή.

    Κάθομαι και με λίγο ζόρι λόγο της έλιψης απομόνοσης αρχίζει να βγένει ... Ω ΘΕΟΙ ... παξιμάδι και μακρί γεννητούρια και βομερό και τρισάθλειο αλλά ευτυχός είμαι ακόμα μόνος μου.

    Τι ήθελα και το είπα ακούω φωνες στο διάδρομο και τσούπ ένας τύπος (ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ) ... Αρχίζω να φωνάζω πρίν μπει στην πόρτα ... άλλος άλλος ... και ξαφνικά βλέπω ένα κεφάλι πάνω από το γαμοπορτάκι να με κοιτάζει ξερβράκοτο και ημηαιωρούμενο πανω από τον καμπινέ να προσπαθώ να τελιώσω το μαρτύριο, μειδιάζοντας και βάζοντας και το χέρι στην μύτη. Αυτό ήταν κόμπλαρε το σύστημα ούτε έβγενε ούτε κοβότανε.

    Εντομεταξί λές και τους είχε πιάσει όλους συχνουρία άρχίσαν να μαζευοντε και καθόντουσαν ,λές και το κάνανε επίτηδες' ακριβός έξω απο το γαμοπορτάκι και ίσα που άκουγα τις ατάκες 'πο πο βρώμα' 'άντε βρε παιδί μου κατουριόμαστε' ' μα καλά το μάλάκα εδω βρίκε?' Για τον τελευτεο αν διαβάζει ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ?.

    Με τα πολά και μετα από μερικά λεπτά αγωνίας ήρθε η λύτρωση. Σηκώνομαι γυρίζω και πατάω το καζανάκι ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ... δεν έλεγε η κουράδα να φύγει με τίποτα.

    Με τους τύπους απέξω να συνεχίζουν γυρνάω ξεβράκοτος πέρνο το ματζαφλαρι που είχουν οι καμπινέδες και αρχίζω να πολεμάω να στουμπόσω το θυρίο. Τραβάω μια το καζανάκι ... δευτερη και απέξω αρχίζουν τα γέλια 'Ελα παλικάρι δώστου να καταλάβει' 'έμπενε' 'μη σου πάρει τον αέρα' και τέτοια ... με τα πολά έφυγε ούτε καν σκουπίστικα από την ντροπή. Βγήκα έξω με το κεφάλι κατεβασμένο πήγα στον μέτρ πλήρωσα πήρα την κοπελιά και φύγαμε.

    Ακόμα το θυμάμε και καταριέμε το ΜΑΛΑΚΑ ... ΤΟ ΖΩΩΝ ... ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ... που σκεύτικε ότι θα ήταν όμορφες οι χέστρες με πορτούλες σαλούν.

    ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΨΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.

    ReplyDelete
  24. Ma fwtokuttaro?Dld ok PES einai design (tropos tou legein) PES einai eksoikonomoish reumatos (nai ok ilithiothtes)PES bre anthrwpe mou Mixalh pws ekanes kati stravo KANONIKA ti eprepe na ginei gia na menei anameno to fws oso enas normal anthrwpos kanei thn anagh tou?Eixe kamia ppinakida apeksw "katoyrima :5.5 deutera.xesimo:mono kopsimo" ??

    ReplyDelete
  25. Re anthrope eleos diladi ti garfeis? Diavaza gia tis kanonikes toualetes kai tromaksa to skylo mou apo ta gelia! Les to epomeno vima na einai mixanima pou tha sou skoupizei aytomata ton kolo?

    ReplyDelete
  26. Εμένα αν εξεραίσουμε το όλο θέμα με την τουαλέτα που αλλωστε έχει αναλυθεί ενδελεχώς θα πώ ότι εκτός απο τις τέλειες όντως πατάτες των goody's μου λείπει και η μερίδα μπιφτέκια κασέρι!! ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και μετά επαναφέρατε τη μερίδα μπιφτέκι χωρίς πατάτες και χωρίς σώς.... ΗΜΑΡΤΟΝ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ τη μερίδα μπιφτέκια κασέρι.. και απο σαντουιτς το Champion που ήταν με λουκάνικο.. Τέλος ανοιξτε ξανά τα samys που ήταν ανταγωνιστές των goodys (αν τα θυμαστε με σήμα ένα παπαγάλο) και φέρτε το milk seik τους και τα Family κατω στην αγίας σοφίας στη Θεσσαλονίκη και πάρτε το κρουασάν τους!!! ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  27. Ηλίθια επουσιώδης υπενθύμιση που όμως θα την κάνω επειδή ήμουν κι εγώ πορωμένη με τις συγκεκριμένες πατάτες: Τις έλεγαν bitates! *ω χαρά!*

    ReplyDelete
  28. ζητω να ερθει πισω το σαντουιτς μαγιονεζα-τονο στα everest (που φυσικα ειχε μιση πιρουνια τονου και 4 κιλα μαγιονεζα), το οποιο χαθηκε στη ληθη του χρονου!

    ReplyDelete
  29. emeis edw sthn tripolh, se mia kafeteria panw apo tis toualletes exei mikres othones pou deixnoun epeisodia me to wylie coyote :D:D:D

    ReplyDelete
  30. sumfwnw gia tis patates alla mou fenete oti eisai ligo pseftarakos sto the tou post sex munchies kathoti tote tha eprepe na dineis panelinies esu (opws ki egw alloste) oxi oti den mamagame diladis alla ntaks re paidi mou den eixes kai munchies tote... ase pou nomizw oti tis vgalan to 2000

    ReplyDelete
  31. Logika th Fanta Madness(karpouzi) pou anafere kapoios pio panw,thn katarghsan giati logika 8a eixe trivenzoliko karkinio mesa.ALLA gamouse.Ferte pisw th Fanta karpouzi reeee--

    Woozie

    ReplyDelete
  32. Θα το πω κι εγώ:
    Εκείνη η Lila Pause Φράουλα, δεν είναι η ίδια με την τωρινή.....όσοι είχαν τσοκομπλόκο θα το θυμούνται.
    Επίσης
    Παγωτό Οκέυ, με το κέντρο υπέροχης συμπαγούς σοκολάτας γάλακτος ΞαναΈλα!!!!
    αααχχ!

    ReplyDelete
  33. Γλοβετροττερ, εβαλε κανεις κανα χερακι να τη σπρωξετε παρεα? Ακουστηκε τουλαχιστον κανα "Αξιος, Αξιος" οταν εβγαινες? Εστω ενα χειροκροτημα?
    χαχαχα

    ReplyDelete
  34. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ LUCOZADE ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ!!!ΓΑΜΟΥΣΕ...ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ...ΓΑΜΗΜΕΝΑ COST REDUCTION...

    ReplyDelete
  35. επισης κατι αλλο που δεν αναφερθηκε αλλα κυριολεκτικα γαμαγε ηταν το μιλκο φραουλα.....
    απειρο ρισπεκτ στο μιλκο φραουλα...

    ReplyDelete
  36. μλκ δεν υπαρχει το γελιο, με αυτα που εγραφες για τις τουαλετες. Απλα. Απο τα πιο αστεια πραγματα που εχω διαβασει λεμεεεεεεεεεεε. u are the man.

    ReplyDelete
  37. πραγματικα ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με το τελευταιο :P lOOOL

    ReplyDelete
  38. τα γαριδακια "τι και τι"

    ReplyDelete
  39. μιλκο με γευση φραουλα!!!και το carnation!!εκει σε κονσερβα ουτε ψυγεια τιποτα!και τη σοκολατα lion

    ReplyDelete
  40. krouasan folie me geysh tyri kai bacon ...apla...

    ReplyDelete
  41. Μια χαρά είναι τα πεντάλ στις τουαλέτες και ΕΙΔΙΚΑ τις βρύσες τους. Δεν χρειάζομαι να πασαλείφομαι με τις σκατίλες του κάθε καθυστερημένου που δεν ξέρει να σκουπίστει όταν κλείσω την βρύση ΑΦΟΥ έπλυνα τα χέρια μου. Flame on!

    ReplyDelete
  42. To γάλα champion με σήμα ένα πάνθηρα κανείς ?

    ReplyDelete
  43. enta3ei ekana pio polla XRRRRRKRKRKXRRR k apo gourouni se laspoloutro me to teleutaio me tis xestres!! congrats!

    ReplyDelete
  44. Το μιλκο φράουλα ξεχασες που τα σπαγε

    ReplyDelete
  45. Βρηκα αυτες τις πρασινες χαρτοπετσετες που λες! Εχει στην τουαλετα στο ισογειο των Ster Cinemas στον αγ. Ελευθεριο.

    ReplyDelete
  46. oi patates htan gnwstes ws bitates kai ontws gamousan!!!

    ReplyDelete
  47. Δε ξέρω αν σε ρωτήσανε πιο πάνω γιατί πολύ απλά δε τα διάβασα. Αλλά έχω μια απορία ρε Mikeius:

    Ντάξει ελεϊνές οι τουαλέτες με το sensor στο φως (και γενικά τα high-tech παπάρια) αλλά για πες μου... γιατί έπρεπε να ανάψεις το φως ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ? Δηλαδή δε μπορούσες να περιμένεις 5 γαμημένα δεύτερα (άντε το πολύ 10 άμα είχες φάει τίποτα πατάτες deluxe) να πέσει η κουράδα και μετά να κάνεις τον καραγκιόζη?

    ReplyDelete
  48. Katse re sy, o polemos den einai asteio...pws mporeis kai les na kanoume 'swstous polemous' kai an den 8eleis kanoniko polemo eisai 'flwros'? Kai meta xesthka an ta gerontia gelane mazi mas, pisteyw pws too gegonos pws den kanoume tosous polemous osous sto psrel8on einai pros to kalytero...e3allou h koinwnia mas exei kai polla alla problhmata gia na asxolh8ei.
    Ayta eixa na pw mono, kata ta alla to ar8raki gamaei, opws kai ta ypoloipa.

    ReplyDelete
  49. Σκύλε μαύρε που θυμήθηκες ρε μαλάκα το Raider?

    ReplyDelete
  50. Φέρτε πίσω το φαεεναμαλάκα πριν το μάθω εγώ και όλοι οι άλλοι μαλάκες...

    ReplyDelete
  51. Καλα ρε θεε... οταν γραφεις οτι "πας να σπρωξεις μια αφρατη στις γυναικειες γιατι ειναι καθαρα" εγω νομιζα οτι πηγαινες να πηδηξεις μια αφρατη γκομενα, και παραλιγο να σπασω το σβερκο μου απ τα γελια ενω φανταζομουν εναν τυπο να πηδαει στις τουαλετες και να κουναει το χερι του :Ρ

    μετα γελαγα πιο πολυ οταν ειδα οτι τελικα για χεσιμο ησουν

    παρεπιπτοντως, μου εχει τυχει και εμενα και ακομα και αν ημουν ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο με τα γαμωσταυριδια εκεινη τη μερα την κολαση δεν τη γλυτωνα...

    αν και το πιο γελοιο χεσιμο μου ηταν μια φορα που με ειχε πιασει τσιρλιο, το φως της τουαλετας ηταν χαλασμενο, και επρεπε να εχω το κινητο για να σκουπιστω

    ReplyDelete
  52. Auto pou leei o parapanw me thn afrath gkomena sovara twra k gw to skefthka ek prwths opsews! LOL
    Epishs genika oles oi sokolates exoun xalasei me to perasma tou xronou, mono auth th gamhmenh lekithinh soyas geuesai h den xerw k gw ti diaolo vazoun mesa

    ReplyDelete
  53. na rwthsw kt...pos ksereis ti geush exei h kwlotrupida enos arrwstiou skuliou???xaxaxaaxa:PP

    ReplyDelete
  54. Φιλε ξέρεις τι άλλο πρέπει να ξανακυκλοφορήσει??
    Δεν ξέρω αν το θυμάσαι MILKO με φράουλα

    ReplyDelete
  55. exesa gelio sto kimeno me ti toualeta.na se kala

    ReplyDelete
  56. Kai ta xisia me geusi vatomouro

    ReplyDelete
  57. Reeee! Den legontan patates DELUXE. Oi deluxe einai autes me ti flouda pou exoun ta McDonalds!

    Tis BITATES mipws ennoeis? Etsi legontan autes oi trypies!

    ReplyDelete
  58. Den yphrxe allos pou na 8umatai tis lila pause fountouki, se tetoio shmeio pou nomiza oti to eixa bgalei apo to mualo mou. Alla nai ferte tes pisw re! alhtes!

    ReplyDelete
  59. 1)ontws legontousan bitates...
    2)egw thelw pagwto to fraoula pisw sta goodys..
    3)gia th lila fontouki... tha ksekinaga ekstratia sthn Green Piss gia na ksanaerthei.
    4)WC+motion sensors=epic fail.... (ma na mh briskw to kwloxarto oute me gps h antixristh)
    5)to prasino xartaki nosokomeiou se xrhsh se aideio.... htan sa ntoukoxarto....hm ekei lew RIP xartaki prasino....

    ReplyDelete
  60. Συμφωνω απολυτα με ολους για το Μιλκο φραουλα,ηταν υπεροχο.Μπραβο στον Belbo που θυμηθηκε το Champion,το οποιο ειχε και μελι,ηταν πολυ ωραιο.Με τη σειρα μου απαιτω απο την Δελτα να ξαναβγαλει το παγωτο Boss που ειχε απ'εξω λευκη σοκολατα,και απο μεσα κανονικη.Μιλαμε για τον απολυτο γευστικο οργασμο.Αν γινω πρωθυπουργος,θα τους αναγκασω να το ξαναβγαλουν.

    ReplyDelete
  61. Επισης πρεπει οπωσδηποτε να φερουν πισω τα Chipita Dip,και εκεινες τις καραμελες που τις εβαζες στο στομα σου και σκαγανε.

    ReplyDelete
  62. Μαγική εικόνα, αυτή στις τουαλέτες!

    ReplyDelete
  63. Na mou fwnaksete na gamisei sto Syntagma mesa se amaksi me fime tzamia o poustis pou anakalupse tis ksulines portes toualetas me ta storakia!!mlk de se vlepei kanenas apo eksw giati exoune klisi pros ta katw alla apo mesa vlepeis ta panta...ante na xalarwseis estw k gia katouro!!!

    ReplyDelete
  64. Σωστός στα πάντα. Την Lila pause φουντούκι δεν τη πρόλαβα λόγω ηλικίας, αλλά πρέπει να ήταν foodgasmic. Όσο για τις μαλακισμένες τουαλέτες αξίζει να τις σπάσουμε με το σφυρί του Θορ,κυρίως εκείνες με τα φωτοκύτταρα στα σαπούνια τα χαρτιά και στο ΦΩΣ και εκείνες με το περιστρεφόμενο καπάκι. ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΑΠΑΚΙ.

    ReplyDelete
  65. To mushroom melt burger apo ta wendys reeeeeee!

    kai ti magioneza calve.. Hell yeah

    ReplyDelete
  66. eprepe na valeis kai ta mpiskota A B C(auta pou htan mono grammata sokolatenia) stamathsan prin polla xronia thn kukloforia tous.. htan oxi apla uperoxa alla fantastika, eimai sigouros oti opoios ta eixe dokimasasei ta eixe erwteutei..osoi dn katalavate akomh pia lew apla deite http://www.plasticbag.org/images/extra/abc_biscuit_bundle.jpg..kammia fora akoma paw sto super market kai koitaw mhpws ta exoun...

    ReplyDelete
  67. Χεστροκατουραδερι!!!!!!!!!!!! top

    ReplyDelete
  68. milko φράουλα ρεεεεεε!!!1

    ReplyDelete