Monday, June 29, 2009

Έλληνες συμμαθητές σε κατηγορίες

Για να ακριβολογούμε, συμμαθητές της γενιάς που πήγε γυμνασολύκειο στα 90s και λίγο μετά.

- Το cool φυτό
Ήταν το τραγικό κορίτσι που καθ' όλη τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση προσπαθούσε να ξεπεράσει τη σπασικλιά του και να ενταχθεί στην κουλ παρέα. Μια προσπάθεια μάταιη διότι εκτός από nerd, το cool φυτό ήταν και πολύ "παιδούλα", απ' αυτές τις γκόμενες με το μαλλί μονίμως αλογοουρά που έγραφαν σε ημερολόγιο ή/και λεύκωμα μέχρι να χάσουν την παρθενιά τους στα 21. Αγαθοβιόλα μέχρι αηδίας, συχνά έπεφτε θύμα εκμετάλλευσης από μέλη της κουλ παρέας με την ελπίδα πως μια μέρα θα την δεχτούν. Φορούσε απλά και ουδέτερα ρούχα αλλά το συνολάκι είχε υποχρεωτικά κάτι ροζ μέσα. Old-school αναγνώστες θα θυμούνται τη συγκεκριμένη γκόμενα να φοράει εκείνα τα μπλουζάκια που είχαν στάμπα ένα κουτσοδόντικο μωρό (εδώ ξερνάμε...) και να κουβαλάει τα κλειδιά της σε μπρελόκ-Ευχούλη. Επίσης στην τσάντα POLO της είχε στάνταρ ζωγραφισμένο ένα yin-yang στο "Ο". Γενικά για κάποιο λόγο το cool φυτό είχε μια τάση στην ζωγραφική, παρά την σαφέστατη απουσία οποιουδήποτε ταλέντου. Έπαιρνε στα σοβαρά το μάθημα των καλλιτεχνικών, το θρανίο της ήταν γεμάτο ηλίθια σκιτσάκια όπως ο Fido Dido ή το "Smile" με το φοίνικα και είχε μέχρι τα 16 στο σπίτι της ένα μπλοκ ιχνηλασίας και το βιβλίο με το Φόντα και το Λαγό. Στην πενταήμερη δεν την ήθελε καμία στο δωμάτιό της και τελικά οι κοριτσοπαρέες έριχναν κλήρο για το ποια θα τη φορτωθεί. Σήμερα αν τη ρωτήσεις για τα σχολικά της χρόνια θα ισχυριστεί ότι πέρασε γαμάτα, αλλά στην πραγματικότητα περνάει τα βράδια της κλαίγοντας σε εμβρυϊκή στάση μέσα στο ντους.
Current status: Απόφοιτος Παντείου

- Οι 3 εκπρόσωποι των ομάδων
Όλοι πάνω-κάτω ασχοληθήκαμε με τα αθλητικά έστω και λίγο στα σχολικά μας χρόνια. Αλλά κάθε τάξη είχε ένα σούπερ-βάζελο, ένα σούπερ-γαύρο και ένα σούπερ-ΑΕΚτζή να τσακώνονται μεταξύ τους και να μας πρήζουν τ' αρχίδια ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ! Ο τυπικός εκπρόσωπος ντυνόταν με σπορτέξ, τζιν και εμφάνιση Μάντσεστερ ή Μίλαν που αγόρασε αυθεντική από τη Θεμιστοκλέους (με εξαίρεση τον ΑΕΚτζή που φόραγε μόνο μαύρα). Εκτός από την εγχώρια ομάδα που υποστήριζε, πάντα ήταν και οπαδός τουλάχιστον μίας ευρωπαϊκής, όπως Γιούβε ή Ρεάλ. Το θρανίο του ήταν τίγκα στο γκράφιτι και τα συνθήματα με ανεξίτηλους μαρκαδόρους και είχε πάντα ένα καθυστερημένο ψευδώνυμο όπως "Devil 13" ή "Paranoid 7" και γέμιζε με αυτό όλα τα βιβλία του. Οι εκπρόσωποι των ομάδων συχνά άνηκαν σε διαφορετικές παρέες, οπότε συνταντιόντουσαν μόνο σε 2 περιπτώσεις: Στο διάλειμμα, παίζοντας μπάσκετ με το καλάθι των αχρήστων και στα λίγα λεπτά μετά το κουδούνι μέχρι να έρθει ο καθηγητής. Σε αυτό το μικρό διάστημα προλάβαιναν να αναλύσουν τη φάση των 16 του ΟΥΕΦΑ, το πόσα παραπάνω πρωταθλήματα έχει ο καθένας, τη μεταγραφή του Νταμπίζα στην Νιούκασλ, τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για αυτή την εβδομάδα, την τάπα του Βράνκοβιτς, το πέναλντι του Παπουτσέλη και όλα τα υπόλοιπα αθλητικά δρώμενα της τελευταίας πεντηκονταετίας, πάντα γκαρίζοντας σαν τα μουλάρια!
Current status: Δημοσιοσχεσίτης σε ξενοδοχείο ή κλαμπάκι

- Ο καταληψίας
Ο μίστερ απουσία/αποβολή. Έχοντας μείνει 3-4 χρονιές στην ίδια τάξη, ο καταληψίας δεν έκανε πραγματικό μάθημα ούτε λεπτό στη ζωή του. Καθόταν πάντα στο τελευταίο θρανίο και την πρώτη ώρα ή κοιμόταν ή αργούσε ή έκανε κοπάνα. Συχνά κατέληγε να κάνει τσιγάρο στο στέκι καπνιστών της πίσω αυλής με ευρηματική ονομασία ("τασάκι", "ψυγείο", "λα τζούρα κλαμπ" κ.ά.). Ο καταληψίας ήταν πάντα λεπτός και ψηλός με υπόνοια καμπούρας. Φορούσε μαύρο φλάι με κονκάρδες και άδειους κάλυκες στο μανίκι και από κάτω ή στενό τζιν με μαύρα σπορτέξ ΝΙΚΕ με το τεράστιο AIR στο πλάι, ή σωλήνα με μπορντό αρβύλα και ορειβατικό κρίκο-σιδερογροθιά. Τα μαλλιά τα είχε φράχτη, χαίτη ή ξούρα με τεράστιο τσουλούφι ριγμένο προς τα πίσω και πάντα κουβαλούσε στην πλάτη μια άδεια τσάντα POLO με τα λουριά σφιγμένα τέρμα πάνω. Πετούσε τις πιο πετυχημένες ατάκες μες στην τάξη, είχε τσαμπουκά με τους καθηγητές, άκουγε Απλίφτινγκ, οδηγούσε GLX που μέσα είχε το πολύ 500 δραχμές βενζίνη και όταν έπαιζε μπάλα στη γυμναστική έριχνε μύτο και καραβολίδα.
Παρόλο που ήταν αλάνι, ποτέ δεν έριχνε ξύλο αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος και ποτέ δε συμμετείχε σε παιδιαρίστικες εκδηλώσεις των υπόλοιπων μαθητών (ντου στο Α2 στο διάλειμμα, αλλαγή θρανίων την Πρωταπριλιά κλπ). Έβγαινε συχνά πρόεδρος του 15μελούς και με τη βοήθεια εξωσχολικών συν-αλητών του οργάνωνε καταλήψεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με αιτήματα την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή και τη συμπαράσταση σε άλλες καταλήψεις.
Current status: Ψυκτικός

- Ο μεταλάς
Οι βετεράνοι του faeenamalaka έχουν ήδη τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτήν την κατηγορία, σκορπισμένες στο παλιό μου άρθρο για τους μεταλάδες. Για τους noobs, ο γυμνασιακός μεταλάς δεν έχει καμία σχέση με τον κανονικό μεταλά που συναντάμε στη μετέπειτα ζωή μας. Πρώτον, ήταν φλούφλης μέχρι αηδίας και πιο κουτός κι απ' τα λάχανα. Δεύτερον δεν άκουγε μέταλ. Άκουγε ΕΝΑ συγκρότημα μετά μανίας και τίποτε άλλο, κατά προτίμηση Guns 'n' Roses (γνωστοί και ως οι Limp Bizkit των 90s) ή κάποιους εκπρόσωπους του NWOBHM όπως Maiden ή Iced Earth (που τους πρόφερε Άις Ντερθ). Παρόλο που είχαμε λιώσει όλοι στη μαλακία εκείνα τα χρόνια, για κάποιο λόγο αυτό έκανε περισσότερο μπαμ στο μεταλά απ' ότι στους υπόλοιπους. Όταν η μπλούζα Maiden ήταν για πλύσιμο (σπάνια), ο μεταλάς κυκλοφορούσε με το μπλουζάκι "Fuck Trends" που είχε δώρο το Metal Hammer ή το άλλο που είχε στάμπα το λύκο, τον ινδιάνο και την ονειροπαγίδα με φόντο το ελατοδάσος. Επίσης η μπλούζα πενταήμερης του μεταλά, αντί για το όνομά του, έγραφε μια ανέμπνευστη χέβι επινόηση όπως "Amorphic Desolation" ή "The Creepshow". Πλέον τον πετυχαίνεις να πίνει μπίρες στο περίπτερο της γειτονιάς ή να αράζει σε καφενείο στα Εξάρχεια.
Current status: Ιδιοκτήτης μπαρ, αιώνιος φοιτητής

- Το τραγικό φυτό
Δεν αναφέρομαι στον συμμαθητή που έβγαζε 19,9 και ήταν low profile. Μιλάω για τον σπασοπούτση βλάκα που διάβαζε σαν φυτό, φερόταν χειρότερα από φυτό, αλλά τελικά έβγαζε 14. Κλασικό γλειφτρόνι, καθόταν πάντα στο πρώτο θρανίο και έκανε 250 ερωτήσεις σε κάθε μάθημα, έλεγε κάθε πρωί την προσευχή, εκφωνούσε στις γιορτές της 25ης Μαρτίου και ψήφιζε πάντα ΚΑΤΑ σε καταλήψεις. Φορούσε κίτρινα μποτάκια Timberland, ασορτί ρούχα και το φουσκωτό μπουφάν που πίσω είχε τη στάμπα με την πάπια. Αμφίεση άλλαζε μόνο όταν έκανε πάρτι το φροντιστήριο, όπου και έσκαγε με ΤΕΡΑΣΤΙΟ πουκάμισο και τα γυαλιά του στο τσεπάκι. Ισχυριζόταν ότι απείχε από μαλακία και τσόντες και το μόνο περιοδικό που διάβαζε ήταν το "Δεινόσαυροι" της DeAgostini, από το οποίο είχε συμπληρώσει όλο το σκελετό του Τυραννόσαυρου που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Το τραγικό φυτό ήταν και ελεεινός χαλάστρας: Τρεις-τέσσερις φορές το μήνα, η τάξη προσπαθούσε να κάνει ομαδική κοπάνα. Κυρίως όταν ο καθηγητής έκανε πάνω από 4 λεπτά να ανέβει στην αίθουσα (το κλασικό "κενό"), όταν είχαμε άσκηση σεισμού για τον πούτσο ή όταν κατεβαίναμε όλοι κάτω "για διαμαρτυρία" επειδή δεν είχαμε καλοριφέρ. Έφευγαν λοιπόν όλοι, ακόμα κι ο απουσιολόγος, αλλά το τραγικό φυτό καθόταν στην αίθουσα μπάστακας! Πιστεύω ότι το έκανε για να ικανοποιήσει την κρυφή του επιθυμία να πάρει αυτός το απουσιολόγιο, να το κρατήσει στα χέρια του έστω μια φορά ("my precious...") και να βάλει απουσία σε όλους. ΟΛΟΥΣ! ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ (μπαμ, μπουμ, κεραυνοί και εκκλησιαστικό όργανο σε λα δίεση).
Current status: Προϊστάμενος στη Forthnet, commentάκιας σε blog

- Η ρεϊβού
Όλοι είχαμε το συγκεκριμένο τύπο αντιπαθέστατης γκόμενας σε διάφορες παραλλαγές. Στη δικιά μου γενιά ήταν η ρεϊβού. Είναι η κλασική χοντρή "αλανιάρα" που μονίμως το παίζει νταλικέρης και ιστορία. Όταν μιλούσε στην κολλητή της χρησιμοποιούσε το πρόθεμα "ρε μαλάκα" και όταν ξεκατινιαζόταν με κάποια (δηλαδή κάθε Τρίτη) πέταγε πάντα τις φράσεις "εγώ που με βλέπεις" και "στο μουνί μου σε γράφω". Φορούσε φαρδιά τζιν ή σαλοπέτες και οχτάπατα ρεϊβοπάπουτσα με πορτοκαλί φωσφοριζέ κορδόνι στο ένα και κίτρινο στο άλλο. Είχε πάντα ένα μίνι τσαντάκι πλάτης και το μαλλί της ήταν ή μακρύ απεριποίητο α-λα Ελένη Λουκά, ή "εκατομμύρια μικρές πλεξούδες που μοιάζουν με ράστα αλλά δεν είναι".
Την ώρα του μαθήματος, για να μην της κάνουν παρατήρηση, έγραφε αυτά που ήθελε να πει στην κολλητή της σε ένα τετράδιο και το έκαναν πάσα πέρα-δώθε όλη τη χρονιά (το πρώτο chat). Kουτσομπόλευε και έθαβε όλο το σχολείο, έβγαζε φήμες για affair μεταξύ καθηγητών και γενικά έριχνε περισσότερη λάσπη κι απ' το Κάστρο του Τακέσι. Να πα να γαμηθεί!
Current status: Ελπίζω νεκρή

- Το τσόλι
Νούμερο ένα πηγή ανεξάντλητης μαλακίας απ' όλο τον αντρικό πληθυσμό του σχολείου (teachers included), το τσόλι είχε την κορμάρα, τη φατσάρα και την υφάρα 1000 καρδιναλίων που τόσο έχουμε αγαπήσει και μισήσει στο ελληνικό μουνί. Η εν λόγω κοπελιά ήταν αρκετά ανεπτυγμένη για την ηλικία της και πάντα είχε και θα έχει το στυλάκι "είμαι ωραία και το ξέρω". Τουλάχιστον δύο φορές τη βδομάδα έσκαγε στην τάξη νυσταγμένη επειδή είχε πάει βαρελάδικο το προηγούμενο βράδυ και στο σχολείο μιλούσε μόνο με την κουλ παρέα, στην οποία κατείχε ηγετική θέση. Τα είχε πάντα με μεγαλύτερο εξωσχολικό, συνήθως φαντάρο, απ' τον οποίο λάμβανε περίπου 40 sms ανά διδακτική ώρα και μάλιστα αυτά τα κωλο-μηνύματα του ΝΟΚΙΑ 3310 με τα αρκουδάκια από παρενθέσεις και αγκύλες! Τι μάστιγα κι αυτή... Φορούσε τζιν τις μέρες που είχαμε γυμναστική και ή έπαιρνε απουσία με υφάκι "δε με νοιάζει", ή φορούσε φόρμα μέσα απ' το τζιν και άλλαζε στο διάλειμμα. Οι μόνες φόρμες που φορούσε για την πάρτη της ήταν αυτές οι άσπρες που έγραφαν ατάκες στον κώλο, όπως "TOO HOT" ή "WORK IT". Όπου και να καταλήξει μετά το σχολείο, το τσόλι θα παραμένει σκλάβα της προσοχής που λαμβάνει απ' τον περίγυρο. Τρανό παράδειγμα αυτής της ψύχωσης ήταν τα καλοκαιρινά μπουγέλα. Επειδή οι μπάκουροι διασκεδάζουν χωρίς να της δίνουν την πρέπουσα σημασία, αυτή θα φορέσει άσπρο τοπάκι και μαύρο σουτιέν και όλως τυχαίως θα αρχίσει να περιφέρεται κοντά στις βρύσες, ούτως ώστε όταν την βρέξουν να το παίζει θιγμένη λέγοντας "Το μαλάκααα, με έεεβρεξεεε...".
Current status: Αισθητικός, διακοσμήτρια

- Ο σούπερμαν
Ο τύπος που αν τον πετύχαινες στα αριθμάκια όταν χωριζόντουσαν οι ομάδες στη γυμναστική, η ομάδα σου θα κέρδιζε για 8000 πόντους. Ο αθληταράς της τάξης όχι μόνο είχε σώμα 22χρονου μπιλντερά στα 15 του, αλλά είχε και το έμφυτο ταλέντο να το χρησιμοποιεί. Στο μπάσκετ ήταν ο μόνος στο σχολείο που κάρφωνε. Στη μπάλα μπορούσε να ντριμπλάρει όλη την αντίπαλη ομάδα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Συνήθως κυκλοφορούσε με φόρμα FILA με studs στα μπατζάκια ή μπασκετική μπλε ελεκτρίκ βερμούδα και από κάτω uber-high-tech σπορτέξ με διαστημική αερόσολα. Ο σούπερμαν ήταν πάντα μέτριος μαθητής και ήσυχο παιδάκι, κυρίως επειδή χρειαζόταν να βγάλει βαθμό ίσα-ίσα για να περάσει ΤΕΦΑ. Μετά το σχόλασμα είχε να πάει σε 14 προπονήσεις που κρατούσαν μέχρι το βράδυ, αφού ο πατέρας του τον είχε γράψει σε ισάριθμους αθλητικούς συλλόγους γιατί "το παιδί δεν τα παίρνει τα γράμματα". Ως αποτέλεσμα, πολλοί σούπερμαν (ή σούπερμεν ή σούπερμανς) είχαν μονίμως ένα μίζερο ύφος που αντικατόπτριζε τα κομματιασμένα όνειρά τους να γίνουν δικηγόροι ή αρχιτέκτονες.
Current status: Φυσιοθεραπευτής

- Ο φιλενάδας
Ο μισητός θηλυπρεπής τύπος που έκανε παρέα μόνο με κορίτσια σε όλο το γυμνασολύκειο. Συνήθως ήταν χοντρούλης με γυαλιά ή υπερβολικά στυλάτος. Επειδή συναναστρεφόταν μόνο με γυναίκες, ήξερε τα κουτσομπολιά των πάντων. Το κορυφαίο ήταν ότι του εμπιστευόσουν και δικά σου μυστικά, παρόλο που 5 λεπτά πιο πριν σου είχε αραδιάσει τις βρώμες όλου του σχολείου. Πρώτα έπρεπε βέβαια να σου δώσει την άδεια να του μιλήσεις, διότι τις πιο πολλές φορές έπαιρνε ένα ύφος μπλαζέ ανωτερότητας σε φάση "πες γρήγορα αυτό που θες και φύγε", λες και ήταν η μουνάρα του σχολείου! Είχε γκέι όνομα του τύπου Κανέλος Μπίτσικας ή Κλεάνθης Σμαραγδένιος, άκουγε Κότσιρα και Άννα Βίσση (που την αποκαλούσε πάντα "θεά") και έβλεπε Δύο Ξένους και Εγκλήματα. Πάντα σε έκανε να απορείς αν είναι τελικά πούστης ή όχι. Ακόμα και τώρα να τον πετύχεις, πάλι το ίδιο θα αναρωτιέσαι. Και η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!
Current status: Κομμωτής

- Η βυζιά
Δεν ήταν η πιο ωραία της τάξης. Δεν ήταν καν στις 5 πρώτες. Απλά τύχαινε να έχει τα μεγαλύτερα βυζιά και στο γυμνάσιο αυτό ήταν που μέτραγε! Η βυζιά τις περισσότερες φορές ήταν λίγο ζουμπουρλούδα και αυτό το μίνι κόμπλεξ με τα κιλά της την έκανε λίγο πιο πρόθυμη προς τον αντρικό πληθυσμό. Δεν ήταν πουταναριό η κοπέλα, προς Θεού, αλλά ήταν σίγουρα πιο εύκολη από το μέσο όρο. "Τα έφτιαχνε" με διαφορετικό αγόρι τουλάχιστον δυο φορές το μήνα και φρόντιζε να το δείχνει σαφέστατα με μαρκαδόρο στο θρανίο της (Χ + Ψ = L.F.E.). Η βασιλεία της βυζιά λήγει συνήθως γύρω στη 2α Λυκείου, όταν τα αγόρια σταματούν να εκτιμούν ΜΟΝΟ τα βυζιά στις γυναίκες, οπότε αρχίζουν να παρατηρούν ότι είναι λίγο μπαζάκι. Παρά τα όποια ελλατώματά της, είναι κατά βάθος καλή κοπέλα και μιλάει φιλικά στην κουλ παρέα αλλά και στα φυτά. Τουλάχιστον μία φορά στα σχολικά σου χρόνια, η βυζιά θα σε πάρει κατά μέρος και θα σου εκμυστηρευτεί ΟΛΑ τα γκομενικά της. Αυτό θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα μια μέρα που γυρνάτε απ' το σχολείο παρέα, κοντοστέκεστε κάτω απ' το σπίτι σου για ψιλή κουβέντα, αυτή αρχίζει το μπούρου μπούρου, αλλά εσύ βιάζεσαι να ανέβεις πάνω επειδή κατουριέσαι απ' την τρίτη ωρα!
Current status: Παντρεμένη με παιδί

- Το πλουσιόπαιδο
Όσοι πηγαίνατε Κολέγιο, Αρσάκειο, Λεόντειο κλπ αγνοήστε αυτή την κατηγορία και προχωρήστε στην επόμενη. Οι κανονικοί άνθρωποι συνεχίστε να διαβάζετε: Το πλουσιόπαιδο ήταν πάντα μια πηγή υποθάλπτουσας ζήλιας. Στο δημοτικό συμπλήρωνε πάντα πρώτος το άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα Πανίνι και μάζευε όλους τους Παιχταράδες και τις Μπουγελόφατσες. Η ίδια τάση συνεχίστηκε και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου ήταν ο πρώτος με κινητό, μηχανάκι, αυτοκίνητο, Filmnet και υπολογιστή Pentium MMX σε socket. Φορούσε αθλητικά που φουσκώνανε, είχε "το αυθεντικό φλάι που κανονικά δεν πρέπει να είναι πορτοκαλί από μέσα", το καλοκαίρι κυκλοφορούσε με μπλουζάκια Quicksilver και Ocean Pacific και το μαλλί του το 'χε κάνει τσουλουφάκι Τεν-Τεν ή χωρίστρα Λιτμάνεν. Ήταν πάντα στο 8μελές της 5ήμερης για να καβατζώσει κι άλλα λεφτά, λες και δεν του έφταναν αυτά που είχε. Όλοι τον ψιλο-αντιπαθούσαμε για το τουπέ του και την ηγετική θέση του στην κουλ παρέα, αλλά το παίζαμε φίλοι του για να πάμε σπίτι του να παίξουμε Carmageddon και Red Alert στο PC του. Όσο μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται και το douchebaggery του. Αν τον συναντήσεις μετά το σχολείο δύο είναι τα πιθανά σενάρια: Ή θα σε προσπεράσει με το νεοπλουτο-τρέντι SUV του (Lexus SX400 ή Dodge Ram) κάνοντας ότι δε σε είδε, ή θα αρχίσει να στα κάνει τσουρέκια για την πετυχημενιά του, χωρίς καν να τον ρωτήσεις.
Current status: Εισοδηματίας με bluetooth

- Η μάγισα
Είναι το κορίτσι-φάντασμα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά μια μέρα που είσαι 22 χρονών και θυμάσαι τα σχολικά σου χρόνια ξαφνικά η εικόνα της πετιέται στο μυαλό σου ξεκάθαρα! Η πιο διακριτική και ταυτόχρονα η πιο creepy παρουσία σε όλο το σχολείο, η μάγισα καθόταν στην 3η σειρά στο παράθυρο και δεν μιλούσε ποτέ σε κανέναν. Είχε λουκ γκοθούς ή χίπισας με μαύρο μαλλί με μία άσπρη ανταύγεια α-λα Rogue και φορούσε μακριές φούστες, μπλούζες tie dye και ένα ανεξήγητο κρεμαστό/μενταγιόν. Προφανώς δεν αντάλλαξες ποτέ κουβέντα μαζί της, αλλά μία με δύο φορές που ξεχάστηκες και την κοίταξες λίγο παραπάνω, γύρισε και σου έριξε ένα βλέμμα γεμάτο κατάρες, που μετέτρεψε τη σπονδυλική σου στήλη σε παγό! Είναι η μόνη κατηγορία συμμαθητή που όλοι νομίζουν πως μόνο η τάξη τους είχε, ενώ στην πραγματικότητα την είχαν ΟΛΟΙ! Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να ήταν και η ίδια κοπέλα σε όλα τα σχολεία, απλά να εμφανιζόταν παντού ταυτόχρονα ως αστρική προβολή. Πλέον περνά την ώρα της τριγυρνώντας στα γκοθάδικα, στη Σαμοθράκη για κάμπινγκ και σε φόρουμ που συζητάνε τι έγινε στο τέλος του Ντόνι Ντάρκο. Θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή με βλέπει να γράφω στο PC μου μέσα στη σφαίρα που έχει στον πύργο του Άιζενγκαρντ. Μην κοιτάξετε, αλλά είναι πίσω σας αυτή τη στιγμή!
Current status: Σερβιτόρα στο Rebound

- Ο καρπαζοεισπράκτορας
Καθόλα τα σχολικά του χρόνια, αυτός ο φουκαριάρης έκανε τα πάθη του Ιώβ να μοιάζουν με διακοπές στη Σαντορίνη. Ήταν ο μαθητής που πέρασε το γυμνασιο και λύκειο τρώγοντας φατούρο, συ-συ-σύννεφο, κωλονάτο, βωμό, σακούλα, μεταδοτικό, κρύψιμο τσάντας, μπουγέλωμα και αποκριάτικο αφρό. Ήταν χοντρός με μπροστινό κώλο ή πάρα πολύ λεπτός με σπυριά και γυμνασιακό μουστάκι. Αυτό το σκούρο χνούδι πάνω απ' το χείλος είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: όλοι σε κοιροϊδεύουν αν το έχεις, αλλά αν το ξυρίσεις, πάλι σε κοροϊδεύουν που το παίζεις αντράκι. Ο καρπαζοεισπράκτορας φορούσε γυαλιστερή φόρμα με λαστιχάκι στα μανίκια και στα μπατζάκια και είχε πάντα λαδωμένο μαλλί και τσαλακωμένα μυξόχαρτα στις τσέπες. Στη γυμναστική κανένας δεν τον ήθελε στην ομάδα και πάντα τον έβαζαν τερματοφύλακα.
Με λίγα λόγια, ο καρπαζοεισπράκτορας ήταν μια χοντρή, ιδρωμένη μάζα καθαρής καταπίεσης. Αν ήμασταν στην Αμερική, θα ήταν ο τύπος που στην τρίτη Λυκείου θα έσκαγε ένα πρωί οπλισμένος μέχρι τα δόντια και θα μας γάζωνε όλους πριν αυτοκτονήσει.
Current status: Σεκιουριτάς, εποχιακός στο αεροδρόμιο

- Το βαποράκι
Το βαποράκι ήταν αλήτης αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον γραφικό και κατά βάθος καλοσυνάτο καταληψία. Ήταν κωλόπαιδο με την κανονική έννοια του όρου. Αντικοινωνικός, βρωμιάρης και σκατόψυχος, ήταν ο μίνι εγκληματίας της τάξης. Στο μάθημα δε μίλαγε ποτέ επειδή ζωγράφιζε πούτσες σε όλες τις εικόνες του βιβλίου ή έκανε φυσοκάλαμο από στυλό και πέταγε σαλιωμένα χαρτάκια στο ταβάνι πάνω απ' τον καθηγητή. Όταν η αίθουσα έμενε άδεια για πάνω από 20 λεπτά, καμία τσάντα δεν ήταν ασφαλής από το κλεφτρόνι του κερατά! Ο μόνος λόγος που κρατούσαμε επαφές μαζί του ήταν επειδή μας προμήθευε με τσόντες και δυναμιτάκια όταν χρειαζόμασταν. Αλλά κατά τ' άλλα ο τύπος ήταν λαμόγιο και τον μισούσαμε όλοι! Το μόνο πράγμα που έκανε ποτέ του που να πλησιάζει λίγο σε εκδήλωση αγάπης ήταν να βαρέσει μαλακία στην τάξη και να χύσει το μπουφάν της μπροστινής, για την οποία είχε κάβλες.
Current status: Φυλακή

- Το καλόπαιδο
Αυτό το παιδί τα 'χε τόσο καλά με τον κόσμο που ήταν σχεδόν ενοχλητικό. Ήταν ο clean cut τύπος που πραγματικά γούσταρε το σχολείο και φερόταν καλά σε όλους τους μαθητές, τους καθηγητές, το διευθυντή, τον επιστάτη, τις καθαρίστριες και το αδέσποτο-μασκότ του σχολείου ονόματι Μπάμπη. Ήταν αναπληρωματικός απουσιολόγος και γραμματέας του 5μελούς και πάντα φρόντιζε να έχει η τάξη καλά στυμμένο σπόγγο, καθαρογραμμένο πλάνο με τις θέσεις, Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις γιορτές και reunion 10 χρόνια μετά την αποφοίτηση. Ο έρωτάς του με την αίθουσα τον έβαζε και ενίοτε σε μπελάδες, όταν για παράδειγμα έμενε μέσα στο διάλειμμα για να καθαρίσει και οι υπόλοιποι που ήταν μέσα εκείνη την ώρα έσπαγαν το τζάμι με μια στρατηγικά τοποθετημένη Μινέρβα. Όταν οι υπόλοιποι κατεβάζαμε τσόντες 30 δευτερολέπτων απ' το Kazaa την ώρα της πληροφορικής, το καλόπαιδο ήταν ένας υπεύθυνος και πολιτικά ενεργός νέος. Είχε μπει στη Βουλή των Εφήβων και συμμετείχε σε καταλήψεις όταν έκρινε πως ο σκοπός ήταν ανώτερος. Βέβαια κατα τη διάρκεια της κατάληψης στάνταρ θα παιζόταν το εξής σκηνικό: σκάει ο διευθυντής έξω απ' τα κάγκελα και διαπληκτίζεται με τους αλήτες που κρατάνε το σχολείο κλειστό! Μετά, βλέποντας το καλόπαιδο μέσα στην κατάληψη του λέει με στόμφο: "Δεν το περίμενα αυτό από σένα" και το καλόπαιδο σκύβει με ενοχή το κεφάλι και φεύγει από τα κάγκελα πληγωμένος.
Current status: Facebookάς


171 comments:

  1. Χαχ, ο φιλεναδας ειναι διαχρονικος, σε διαβεβαιω.:Ρ

    ReplyDelete
  2. ξέχασες τον "ωραίο" του σχολείου, ο οποίος είναι κάτι ανάμεσα στο "καλό παιδί" και στον "καταληψία". επίσης στον ευαίσθητο χίπη, που ενώ δεν διάβαζε ποτέ όλοι έλεγαν ότι είναι μεγάλο μυαλό, και πάντοτε ζωγράφιζε με κρυφό όνειρο να μπει στην καλών τεχνών ή στην αρχιτεκτονική. εντάξει το παραδέχομαι, αυτό το τελευταίο δεν είναι κατηγορία, είναι ένας γκόμενος που είχα στην τρίτη γυμνασίου.

    κατά τ' άλλα well done! μερικά σημεία ήταν hilarious.

    ReplyDelete
  3. Μα την Αγία Τσάπα θα ορκιζόμουν οτι έχουμε καθίσει στο ίδιο θρανίο...Ή οτι τελικά η κλωνοποιήση των ανθρωπών ξεκίνησε κάπου εκεί στο βρώμικο 89'!

    ReplyDelete
  4. Αν ηξερες ποσο πισω με πηγες και τι μου θυμισες...
    Fido Dido ή το "Smile"... απλα τα σιχαινομουν.
    Ειχα εναν συμμαθητη ''καταληψια'' που τον ειχαν διωξει απο ιδιωτικο σχολειο. Καθοταν απο πισω μου και επαιζε συνηθως ποκερ με τον διπλανο του. Τωρα ειναι σερβιτορος σε ιταλικο.
    Το τραγικο φυτο της ταξης λουζόταν καθε Παρασκευη και αλλαζε καλτσες καθε Τριτη... αυτο θυμαμαι.
    Η μαγισα συμμαθητρια εμαθα οτι αυτοκτονησε καμια 5ετια αφοτου αποφοιτησαμε... τραζίκ.
    ΟΙ τσουλες του σχολειου εχω να σου πω οτι επιασαν την καλη. Εγιναν μοντελα ή ηθοποιες και ειναι πρωτη μουρη στα Hello, OK κτλ.

    D in

    ReplyDelete
  5. Εχουμε και μεις τον φιλεναδα. Και το εχει δηλωσει κι ολας οτι ειναι γκεη. Σε 5-6 παρτυ ομως μεσα στη χρονια φασωθηκε με ολες τις κοπελες του τμηματος.
    Πουσταρα ξεπουσταρα του κοβει, παραδεξου το!

    ReplyDelete
  6. ΓΑΜΗΣΕΣ. ΕΔΕΙΡΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ. Χρειαζομαστε κατι τετοιους σαν κι εσενα.
    Οι αναμνησεις ηταν ενας απιστευτος χειμαρρος απο ολα τα πραματα που θελουμε και δε θελουμε να θυμομαστε, αναμεικτα. Μιλαω για τις φασεις που μνημονευουμε και λεμε "τι γαματος νεος που υπηρξα", και αυτες που λεμε, "ειμαι ο μονος που κραταει τα κλειδια για τις αναμνησεις αυτες, ελπιζω..."
    Σεβας, τιποτα δε σου γλιτωσε.

    ReplyDelete
  7. Με γύρισες πολλά χρόνια πίσω κι εκτός από ρισπεκτ, έχω να πω και τούτο: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!

    ReplyDelete
  8. Να μην ξεχναμε το Μυθο, Σμυθο, Σμιθ, βοα, ψευτη, μυθομανη του σχολειου.

    Ορκιζομαι οτι εχω αναφερει το θεμα σε δεκα διαφορετικες παρεες... μπορει και πεντε τελος παντων, αλλα ΟΛΟΙ ηξεραν εναν απιστευτο και θρασυτατο ψευτη που ελεγε τοσο εξωφρενικα πραματα που δεν μπορουσες καν να τον διαψευσεις. Λογω επειδη εξαντλησης κι ετσι. Σου εκανε μαγια καπως και οταν σου ελεγε παπαρες τον κοιτουσες με κατι σαν χαμογελο και απαντουσες με μισολογα.

    Αυτος ο τυπος, αναμεσα στα αλλα, εχει πει οτι κλωτσησε τσιχλα που μπηκε σε εξατμιση περαστικης μηχανης, οτι προσγειωθηκε ενα μποινγκ εφτασαρανταεφτα στο κτημα του παππου του, οτι γαμησε μια τουριστρια στον Καλαμο, οτι μια φορα επαιξε κιθαρα διπλα στον Μπρους Ντικινσον, οτι πετουσε με αεροπλανο και παραλληλα τους πετουσε ενα αλλο αεροπλανο και μια γκομενα απο το αλλο αεροπλανο θολωσε το τζαμι και εγραψε το νουμερο της αναποδα και οταν προσγειωθηκαν τη βρηκε και τη γαμησε δεν ξερω...

    Αυτους τους τυπους ηθελα να τους παρω αγκαλια, να μου φυτρωσουν φτερα αγγελου να πεταξω μαζι τους κλαιγοντας και να τους αφησω απο ψηλα να πεσουν στον κρατηρα ενος ενεργου ηφαιστειου και να εκσπερματωνω ολοκληρα κολιε απο μαργαριταρια καθως καιγομαι στον ηλιοοοοαααααΑΑΑΑΑΑΑΡΓΓΚΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ

    ReplyDelete
  9. Καλά, πώς στην ευχή τους θυμάσαι ακόμα;

    Να κάνω κι εγώ τις παρατηρήσεις μου:
    Ξέχασες την "γλυκούλα", το κορίτσι που δεν είναι φυτό αλλά 2-3 αριστεία τα έχει πάρει, που ντύνεται πάντα απλοϊκά (φόρμα κι όταν δεν είχαμε γυμναστική), ήξερε την Greenpeace, έχει μπρελόκ με το σήμα της ειρήνης, μιλάει ακόμα και στους καθηγητές ευγενικά αλλά όταν είμαστε μόνοι μας τους βρίζει κι αυτή και που όπου βρεθεί σκράπας, καθυστερημένο και γενικά απόβλητο της σχολικής κοινωνίας, θα τον πάρει κάτω από τη φτερούγα της μέχρι ή να καταλάβει ότι υπάρχει λόγος που είναι απόβλητο ή μέχρι να την κάνουν πέρα όλοι οι άλλοι γιατί δεν αντέχουν τόση γλύκα. Σήμερα θα τη βρείτε να ψήνει καφέδες σε μεγάλη τεχνική εταιρία (γιατί λυπάται τους συναδέλφους που παίρνουν από τα Everest) ή θα έχει παρατήσει τη θέση του μηχανικού στην τεχνική εταιρία για να διδάξει νοηματική σε καθυστερημένα παιδάκια σε ένα ερημονήσι, στέλνει το μισθό στους γονείς της γιατί νιώθει τύψεις που τη μεγάλωσαν και τη σπούδασαν και φυσικά κανονίζει reunions με συμμαθητές που ποτέ δεν είχε σχέση μαζί τους και στεναχωριέται που δεν έχεις καμία όρεξη να πας κι εσύ. (Βγαλμένα από τη ζωή, η κολλητή μου :P).


    Υ.Γ.: Είσαι σίγουρος ότι το 90τόσο είχαμε κινητά στα σχολεία;

    ReplyDelete
  10. Έχεις ρε παλικάρι κάνα πρόβλημα με το heavy metal και αυτούς που το ακούνε?Για πες μας εσύ τι μουσική ακούς και τι δουλειά κάνεις σήμερα γιατί αν νομίζεις ότι όποιος ακούει metal είναι αιώνιος φοιτητής η έχει μπαρ είσαι γελασμένος.
    Υ.Γ Οι Iced Earth δεν ανήκουν στο NWOBHM τουλάχιστον πριν γράψεις κάτι μάθε!

    ReplyDelete
  11. Panagiotis... Σε αναγνωριζω. Σε εχω πετυχει κι αλλου.
    Μπορει να μην ησουν εσυ αλλα σιγουρα καποια ενσαρκωση σου. Πολλαπλες πλευρες του ιδιου νομισματος.

    Εισαι ο υπερασπιστης του ΧΕΒΙ ΦΑΚΙΝ ΜΕΤΑΟΥΑΛΣ. Ενας αγνος μεταλλικος πολεμιστης που παει απο μπλογκ σε μπλογκ... απο φορουμ σε φορουμ και υπερασπιζεται το ΜΕΤΑΟΥΑΛ απο οποιοδηποτε το αμφισβητει!

    Κανεις λαθος σε καποιο μουσικο ιδιωμα, σε φαση ειπες οτι το epic sludge math core ειναι λιγοτερο μελωδικο απο το progressive new wave of sweden shamanistic drone? Κριτικαρεις το μεταλ με οποιοδηποτε τροπο που θεωρεις αστειο; Θεωρεις οτι το να εισαι 45 και να φορας μπλουζα ΚΑΡΚΑΣ ειναι λιγο γελοιο; Πιστευεις οτι οι μεταλλαδες εχουν αυτοσαρκασμο και μια αισθηση του χιουμορ;

    Ο Panagiotis θα σε κερασει ενα μετρο ατσαλι και θα σου αποδειξει ακριβως το αντιθετο.

    ΝΟ ΤΖΟΟΥΚΣ ΑΜΠΑΟΥΤ ΜΕΤΑΛ, ΜΑΝΝΝ

    ReplyDelete
  12. Ρε μπαναή να 'ουμ, ο τύπος μας στέλνει πίσω στα θρανία και εσύ μου λες για το μέταλ; Μου έρχονται στο μυαλό πολλές και διάφορες παροιμίες.

    ReplyDelete
  13. Ρε Πάνο και εμείς μέταλ ακούγαμε (και ακούμε ακόμα)αλλά δε κάνουμε έτσι. Και αυτό το κείμενο και το "Έλληνες μεταλλάδες σε κατηγορίες" έχουν ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!! (Οχι παιδιά ούτε ιδιοκτήτης μπαρ είμαι ούτε φοιτητής)
    Mikeius τα έσπασες και παλι!!

    ReplyDelete
  14. χαχα ωραια τα λες, αν και βρισκω μεσα και καποια πιο μοδερνα στοιχεια απο την εποχη μου... ας πουμε κινητο θυμαμαι εναν ή δυο να εχουν στην τριτη λυκειου (ειμαι κλας '96) και το καζαα δεν υπηρχε ουτε σαν ιδεα! :D

    παντως γενικα με πηγες ενα τριπ νταουν μεμορι λεϊν...

    υ.γ. Παναγιωτη, στο θεμα του... "μετσαλ", και εγω φουλ μεταλχεντ ειμαι (αν και σχολειο δεν ειμουν) αλλα οκ δεν εχει νοημα να στραβωνεις με χιουμοριστικα κειμενακια, ειδικα οταν ο συγγραφεας σε παλιοτερο αρθρο εχει πει πως και ο ιδιος ειναι οπαδος αυτης της μουσικης

    υ.γ.2 ουτε εγω ειμαι φοιτητης πλεον ή ιδιοκτητης μπαρ! χαχαχα (αλλα ειπαμε, σχολειο δεν ειμουν μεταλλας :P)

    ReplyDelete
  15. trelo gelio!!!!euge Mikeius!symfwnw me ton master g:pareleipses kai tous mythomaneis!Mia shmantikh kathgoria se emas htan oi ''katsarides'' oi opoies htan enas syndyasmos tou xarakthra ths Reivous(''tha se gamhsw re kariolh'',''st'arxidia mou se grafw'')me thn emfanish ths magisas(aparaithth h mplouza ''sidhropoulos'' h' ''trypes'').Omws,me thn eisodo ths psychedelic trance sthn ellhnikh koultoura(israel ws epi to pleiston)to eidos auto metallaxthke k egine h reivou opws ortha to diatypwse o mikeius!Epishs,yphrxe k mia allh mysthria kathgoria(ashmanth vevaia) pou akoma de mporw na thn katataksw se kapoia apo tis proanafertheises(isws sto cool fyto).Molis xtypage to koudouni gia mathima perimenan sta skalia 4-5 mathhtes mexri na emfanistei o kathhghths k me to pou ton evlepan na anevainei fwnazan:''ERXETAI,ERXETAI''kai etrexan grhgora gelwntas mesa sth taksh!!!

    ReplyDelete
  16. Ο φιλενάδας στη φώτο δεν είναι ο Theope Pedarakis?

    ReplyDelete
  17. Είδα τη φωτο του Μπραντον στην κατηγορία ''καλόπαιδο'' και θυμήθηκα την ατάκα ενός φίλου:''εάν συνεχιζόταν το beverly hills ο Μπράντον θα είχε γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ! ''

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Τα συγχαρητηρια μου για την φωτο του"Καταληψια"...ο default κανγκουρας,το απολυτο Μπαουγκ...

    ReplyDelete
  20. Master G τον ξέρω αυτόν τον τύπο...

    Ο ξάδερφός του κάποτε πήρε μία στροφή λίγο κλειστά με τη Virago και από τις σπίθες που έβγαλε το μασπιέ (ή το σκουλαρίκι του - δε θυμαμαι) άναψε τσιγάρο!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος σήμερα είναι ΕΠΟΠ - Χειριστής Τσουγκράνας κάπου στη Ρόδο, όπου συνεχίζει το εμπόριο φιδιών.

    ReplyDelete
  21. Ρε Μαραμπου (που πας παντου) πως εξηγεις οτι οι Μυθοι/φιδεμπορες λενε καμια φορα τις ιδιες ιστοριες;

    Γιατι αυτο με τη μηχανη το εχω ακουσει σχεδον αυτοπροσωπως! Σε κανα φροντιστηριο πανε οι διαολοι;

    ReplyDelete
  22. k egw thn kserw auth thn istoria me th diafora oti h mhxanh htan harley kai pisw tou kathotan mia gomena.sth strofh akoumphse to skoulariki tou katw,evgale spithes kai h gomena pisw anapse tsigaro!Ypoklinomai!!!

    ReplyDelete
  23. exw thn entypwsh oti apo thn idia kathgoria atomwn ksekinhsan k oi urban legends:p.x ean termatizes to fidaki sto nokia 3210 kai to phgaines sto Germano tha sou edinan 1000000 drx h' oti an anaves ena tsigaro marlboro kai ekanes tria kyklakia kai pernages to teleutaio kyklaki mesa apo ta dyo prohgoumena,h etairia tha sou edine to 30% twn metoxwn ths!

    ReplyDelete
  24. Φιλε, get a life.

    P.S Δεν χρειαζεται να γραψεις τοσα για να δειξεις τα συνδρομα σου, σε μια κραυγη για βοηθεια απο οποιον εχει ευχαριστηση. Και η πρωτη παραγραφος εφτανε.
    ...Και μας μας εχουν φτυσει γκομενες, αλλα δεν καναμε ετσι.

    ReplyDelete
  25. Καλά αυτό κατάλαβες εσύ ρε Sigmund (διάλεξες και κατάλληλο όνομα για να τον ψυχολογήσεις).

    Επιβεβαιώνω την ιστορία με το σκουλαρίκι κι εγώ. Την έχω ακούσει από τον κλασσικό τύπο που πιστεύεις μία στις 100 λέξεις του. Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι από επαρχεία(κι εσύ master_g από Αθήνα απ' ότι έχω καταλάβει. Άρα παίζει να είχαν αναπτύξει δικό τους δίκτυο επικοινωνίας οι τύποι όταν ήταν στο σχολείο και να ανταλλάσσανε φιδο-ιστορίες μεταξύ τους. Έτσι ο κάθε μυθοπλάστης είχε πάντα μια καινούρια μαλακία να πει που δεν την είχε ξανακούσει κανείς στον περίγυρό του.

    Αν θυμάμαι καλά άλλες αντίστοιχες ιστορίες που είχα ακούσει ήταν με παρολίγον ατύχημα μηχανής-ΙΧ που ο τύπος πέρασε (οδηγούσε τη μηχανή προφανώς ο μυθοπλάστης) από το ένα παράθυρο του ΙΧ και βγήκε από το απέναντι χωρίς να πάθει τίποτα!
    Κλασσική επίσης φιδοιστορία είναι ο χρόνος που έκανε ο εκάστοτε μυθοπλάστης να πάει και να έρθει από Αθήνα με παπάκι 50αρι κλπ.
    Νομίζω οι ιστορίες αυτές αν τις μαζεύαμε θα φτιάχνανε ένα θέμα μόνες τους..

    ReplyDelete
  26. Thanks Sigmund. Apo ayrio kiolas tha to kopsw. Paidia, o,ti diabasate diabasate. Lypamai, alla Sigmund is on the case! Ti na kanw?...

    ReplyDelete
  27. Kala, ta comments m aresoun otan krazoun. Re TYPE, diavases pou diavases ena olakero arthro pou den s aresei, kathesai kai synexizeis na pithikiazeis legontas oti eisai pio gamatos kserwgw?
    Nai, fainetai oti se ftysan gkomenes sigmund...

    ReplyDelete
  28. Να συνεχίσω κι εγώ το Μύθο της μηχανής: ήταν Harley, του θείου, και την είχε πάρει στα κρυφά. Εκτός από το τσιγάρο που άναψε με το σκουλαρίκι, μια άλλη φορά είχε πέσει σε μπλόκο. Ευτυχώς τους είδε από μακριά και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, έβγαλε τον κάβουρα από το σακ-βουαγιάζ που κουβαλούσε, έλυσε τη μηχανή, την έβαλε στο σάκο και πέρασε κύριος (και πεζός) από το μπλόκο.

    ReplyDelete
  29. Υ.Γ.: Όχι, μη σταματάς να γράφεις. Ο froufrou είναι, θα τον καθαρίσουμε εμείς :P

    ReplyDelete
  30. A Σιγκμουντ.. Σιγκμουντ!

    πως γινεται ενα ατομο σαν κι εσενα με τοσο μικρο πεος να γραφει τοσο βαρια λογια;

    ReplyDelete
  31. Θείτσα το ποστ με την Χάρλεΰ θα ορκιζόμουν οτι το έγραψα εγώ. Παίζει να μας την έχει πει και το ίδιο άτομο. Τι να πω!

    Σίγκμουντ οι κότες μου είναι όλο ειρωνία, και τα κουνέλια μου κοιτάνε αποσβολωμένα την κουνελίνη. Λες να φταίει η ποικιλία της μπαμπακόπιτας ή είναι ψυχολογικό το θέμα?!

    ReplyDelete
  32. Σιγκμουντ καλε Σιγκμουντ, σου εχω ενα μυνημα απο το μελλον:

    Οι γκομενες θα συνεχισουν να σε φτυνουν!

    ReplyDelete
  33. Μπραβο, πολυ καλο αρθρο, κατατοπιστικοτατο. Αληθεια οταν το διαβαζα θυμομουν τα αντιστοιχα ατομα στο σχολειο μου. Και οσον αφορα στους φιδεμπορες, ενας ειχε πει οτι ενω ηταν σε μια πτηση (μα τι εχουν με τα αεροπλανα τελος παντων?!) ανοιξε η πορτα κρατιοταν απο το ενα χερι ενω αιωρουνταν στο κενο και αναψε τσιγαρο στην τουρμπινα του αεροσκαφους παρ' οτι δεν καπνιζε! Ειναι αυτος που παλευε με μια σκια στο μπαλκονι του (το οποιο μετα κατερευσε απο την ενταση της μαχης) και αυτος που διεδοσε οτι τα ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα παιχνιδια στο Allou! λειτουργουν με μαγνητες, ενω ειπε και σχετικη ιστορια με θανατους στα theme parks του εξωτερικου. Παντως θα επρεπε να γραψεις και για τους χαρισματικους που Ο,ΤΙ και να εκαναν θα ηταν οι καλυτεροι σ αυτο ή μάλλον ετσι νομιζουν. Αθανατο Ανθρωπινο Γενος και Σχολειο...!!!

    ReplyDelete
  34. mikeius απ'οτι κατάλαβες το επομενο σου κειμενο πρέπει να ειναι για τους μυθομανείς και τις ιστορίες τους! ¨)

    ReplyDelete
  35. Ωραίος, βρήκα τον εαυτό μου να ανήκει σε 2 κατηγορίες(wizard και warrior μαζί δηλαδή)

    ReplyDelete
  36. Giati na grapsw arthro gia tous fidempores? Afou blepw mas exoun kalypsei mia xara edw ta paidia. Xwria pou prepei na zitisw prwta adeia ap ton Sigmund kai de nomizw na mou to epitrepsei.

    ReplyDelete
  37. pragmatika ntropiazeis k to onoma tou freud, ksereis einai gnwstos gia thn psyxanalysh tou (8ewreite allwste k o pateras ths psyxanalyshs), enas logos gia thn paidikh sexoualikothta.... exeis entrifisei??

    ReplyDelete
  38. Φίλε το 'χεις... Είσαι 'just to the point' που λένε και στο χωριό μου και οι περιγραφές όσο ακριβείς και ΚΑΚΕΣ πρέπει!! :)
    Μία απορία μόνο: Υπήρχε η DeAgostini στα mid-90s?? Αν ναι, έχει περάσει επικίνδυνα ο καιρός...

    ReplyDelete
  39. Εγω παλι εφαγα ενα ολοκληρο καλοκαιρι οταν ημουν δημοτικο να μαζευω απο κατω πεταμενα πακετα τσιγαρων γιατι ο φιδεμπορας της ταξης μας ειχε πει οτι αμα βρεις το 17 τυπωμενο μεσα στο αυτακι του πακετου, η τσιγαροβιομηχανια θα σου σκασει 100.000 δραχμες.

    Αναρωτιεμαι αν ημουν μαλακας και κατα ποσο εχω εξελιχθει απο τοτε.....

    ReplyDelete
  40. xaxaxa! korufaio! klassikes figoures!

    ReplyDelete
  41. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν υπάρχει πράγματι κατω από τον Υμηττό ολοκληρη πολιτεία στην οποία υπάρχει η υποδομή να υποδεχτεί 10000000 ατομα σε περιπτωση πυρηνικού πολέμου.Επίσης,θα θελα να μάθω αν διεξάγονται ακομα αγώνες fight club κάπου στα βόρεια προάστεια όπου ο νικητής αποκεφαλίζει τον ηττημένο!(τάδε έφη αγαπημένος φιδέμπορας!)

    ReplyDelete
  42. Τέλος,ψάχνω ακόμα εκεινα τα τσιγάρα ονόματι Captain's που έχουν 35mg πίσσα και 5mg νικοτίνη κ εκείνο το μπαφοτσίγαρο που βρίσκεται στα lucky strike!(κατά την "κρατούσα" άποψη αυτο υπήρχε μέσα σε ένα πακέτο απο τα 100,γι' αυτο κ ονομάστηκαν lucky strike!)

    ReplyDelete
  43. Άλλη κλασική ιστορία snake-merchant είναι αυτή που λέει ότι η τάδε σπηλιά οδηγεί μέχρι το τάδε σημείο 200 χλμ πιο μακριά και ότι σκάφτηκε από τους Ναζί στον πόλεμο.

    ReplyDelete
  44. Περα απο την πλακα τωρα. Τι νομιζετε οτι παιζει; Οι φιδεμπορες:

    1. Δεν καταλαβαινουν οτι λενε ψεμματα.
    2. καταλαβαινουν οτι λενε ψεμματα και σε θεωρουν μαλακα που τα χαβεις
    3. καταλαβαινουν οτι λενε ψεμματα αλλα δε μπορουν να σταματησουν τον εαυτο τους
    4. Καταλαβαινουν οτι λενε ψεμματα και μπορουν να σταματησουν τον εαυτο τους αν τους δειρεις λιγο, πραγμα που δεν εχει κανει κανεις γιατι λενε τοσο αντιχριστιανικες αρχιδιες που σε υπνωτιζουν και δεν μπορεις να επεξεργαστεις λογικα το παραδοξο.
    5. Βig Fish


    Θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη ενος πραγματικου φιδεμπορα αλλα... πως θα τον πιστεψω;

    ReplyDelete
  45. kseroun oti lene psemmata apla to kanoun gia na entypwsiasoun k parallhla na to ''zhsoun'' k ligo!auto pou mou kanei entypwsh me tous fidempores einai o tropos pou ta lene.ekfrazoun ta psemmata tous me tropo parastatiko kai xwris na kanoun kanena lathos!
    Oson afora to big fish,sto telos oi istories tou eixan k mia dosh alhtheias(apeixan vevaia arketa apo thn pragmatikothta!)Omws me tous fidempores ti ginetai???

    ReplyDelete
  46. Anomalos taxidiotisJuly 11, 2009 at 4:12 PM

    Έχω λιώσει, ο λαός του CaveStudioz έχει μεταναστεύσει εδώ ΜΑΖΙ με το Master G αυτοπροσώπως.

    Θείτσα, ο τύπος με τη Χάρλεϊ όχι μόνο την έβαλε στο σακίδιο, αλλά μετά πήγε στο αεροδρόμιο, πέρασε τον ανιχνευτή μετάλλου και την πήρε μαζί του στο αεροπλάνο.

    Master G, όταν οι φιδέμπορες ξεκίνησαν δις νόουμπλ προφέσιον ναούμ, ήξεραν καλά ότι ένα φίδι είναι πάντα ένα φίδι. Με τον καιρό εθίστηκαν, πίστεψαν τα ίδια τους τα ψέματα και έπεσαν σε μια κοσμοψυχολογική λούπα από την οποία δε μπορούν να ξεφύγουν και υποχρεώνονται να πιστεύουν τα ίδια τους τα ψέματα γιατί αλλιώς η πραγματικότητα θα καταρρεύσει. Ή μπορεί να έρθει ο Κθούλους, δεν ξέρω.

    ReplyDelete
  47. "Θείτσα, ο τύπος με τη Χάρλεϊ όχι μόνο την έβαλε στο σακίδιο, αλλά μετά πήγε στο αεροδρόμιο, πέρασε τον ανιχνευτή μετάλλου και την πήρε μαζί του στο αεροπλάνο."
    Φρακ! Πάλι έφυγα πριν ακούσω όλη την ιστορία; (γιατί το σκηνικό με το μπλόκο έλαβε χώρα στη Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού = πρώην αεροδρόμιο).


    Λατρεμένε Μαστερτζή, η υπόθεση του φιδέμπορα δεν είναι απλή για να εξηγηθεί με ένα 1,2,3. Απαιτεί όλες τις γνώσεις μας πάνω στην ψυχολογία και δεν ξέρω αν θα μας επιτρέψει κάτι τέτοιο ο Ζίγκμουντ.

    ReplyDelete
  48. Εγώ πιστεύω πως ένα μέρος από αυτό που λες anomale taxidioti ισχύει. Οι φιδέμπορες έχουν μπερδέψει πραγματικότητα και φαντασία σε σημείο που από ένα σημείο και μετά να μη μπορούν και οι ίδιοι να θυμηθούν αν είναι αλήθεια ή ψέμα αυτό που λένε. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να λένε από μέσα τους "δεν μπορεί, ένα κομμάτι απο αυτό ήταν σίγουρα αλήθεια, απλά ίσως το είχα παραφουσκώσει όταν είπα την ιστορία στον τάδε".

    ReplyDelete
  49. παω στοιχημα οτι εχεις συγκεκριμένα προσωπα στο νου σου!εγραψες

    ReplyDelete
  50. Ο φιδέμπορας συνήθως δε χαίρει καμίας εκτίμησης στο σπίτι, ίσως και να περνά παντελώς απαρατήρητος όταν ο μεθυσμένος πατέρας του ξυλοφορτώνει τη μάνα του. Αποζητά λοιπόν την αναγνώριση στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο, δηλαδή στο σχολείο. Αν δεν είναι καλός μαθητής, είναι μονόδρομος το να γίνει "δημοφιλής". Πώς να γίνεις όμως όταν προέρχεσαι από ένα φτωχό (σε ερεθίσματα και εμπειρίες) περιβάλλον; Θα ξεσηκώσεις αυτά που κάνουν τα μοναδικά σου πρότυπα, οι ήρωες της τηλεόρασης. Ή θα αρχίσεις τις τρέλες, ή τα παντζάρια (ανάλογα πόσο κολώνεις).

    Τα ψέματά τους δεν τα πιστεύουν. Ξέρουν ότι δεν έχουν κάνει όσα διηγούνται αλλά πιστεύουν ότι υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσαν να τα κάνουν. Τι παραπάνω δηλαδή είχε ο Indiana Jones, ο Rambo και ο James Bond;

    ReplyDelete
  51. ThEiTsA said : Ο φιδέμπορας συνήθως δε χαίρει καμίας εκτίμησης στο σπίτι, ίσως και να περνά παντελώς απαρατήρητος όταν ο μεθυσμένος πατέρας του ξυλοφορτώνει τη μάνα του. Αποζητά λοιπόν την αναγνώριση στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο, δηλαδή στο σχολείο. Αν δεν είναι καλός μαθητής, είναι μονόδρομος το να γίνει "δημοφιλής". Πώς να γίνεις όμως όταν προέρχεσαι από ένα φτωχό (σε ερεθίσματα και εμπειρίες) περιβάλλον; Θα ξεσηκώσεις αυτά που κάνουν τα μοναδικά σου πρότυπα, οι ήρωες της τηλεόρασης. Ή θα αρχίσεις τις τρέλες, ή τα παντζάρια (ανάλογα πόσο κολώνεις).

    Πωπω ρε συ θείτσα. Πολύ ζωντανή περιγραφή έκανες. Τα έχεις ζήσει και περιγράφεις προσωπικές σου ζεστές οικογενειακές στιγμές? Τόσο γλαφυρή περιγραφή... Σε blog ήρθες να βγάλεις τα απωθήμένα σου? Και οι ψυχίατροι τι θα κάνουν? θα πουλάνε βεντάλιες στην Ομόνοια?

    ReplyDelete
  52. Αν βρήκες αυτή την περιγραφή γλαφυρή, τότε σίγουρα έχεις πολύ φτωχά ερεθίσματα από το περιβάλλον σου. Μήπως η ειρωνία στο προηγούμενο μήνυμά σου πηγάζει από την αμηχανία που ένιωσες διαβάζοντας την περιγραφή των παιδικών σου χρόνων; Ή μήπως βρε έκανες πλακίτσα;

    ReplyDelete
  53. Anomalos TaxidiotisJuly 14, 2009 at 10:06 PM

    Αφού έχουμε ανάμεσά μας ένα φιδέμπορα, ας τον ρωτήσουμε!

    Μιλήστε μας, φιδέμπορα, για το τι σας ώθησε σε αυτό το επάγγελμα...

    ReplyDelete
  54. Ρε συ μπας και κάναμε Γιάννενα παρέα στο Λύκειο...όλα αυτά μου θύμισαν λυκειακά χρόνια,το πρώτο έρικσον με το πορτάκι,τρελομπαλάκι στο διάλειμμα και και και.Άπειρα συγχαρητήρια για αυτό το ποστ...δάκρυα,συγκίνηση,έλκος...

    ΥΓ.Και νόμιζα ότι το ""κλαίω σε εμβρυική στάση στο ντους ήταν δική μου ατάκα φυσικά κλεμμένη από ταινία). Να είσαι καλά.

    ReplyDelete
  55. ρε πούστη μου γέρασα και πρέπει να το παραδεχτώ. διαβάζω το κείμενο και αναπολώ το σχολείο.... ΕΛΕΟΣ..!!!

    να προσθέσω μόνο και τους αστειάτορες ή αστειέμπορες, αυτά τα μαλακισμένα που μας έπρηζαν τα συκώτια με τα ηλίθια αστεία τους, βασισμένα στη λογική " αν πω 100 μαλακίες θα γελάσουν με μια"

    ReplyDelete
  56. kai to xeirotero,file prozak,htan pou eprepe na ypomeineis kai ta anekdota tous!!!kathe prwi eixan ki ena kainourgio na sou poun!pff

    ReplyDelete
  57. OMG! IT'S DEJA-VU!!!

    Copy-paste κάνανε όλες τις τάξεις όλων των ελληνικών σχολείων?!

    ReplyDelete
  58. "τασάκι", "ψυγείο", "λα τζούρα κλαμπ" κ.ά.

    Χαχαχα

    Τζουράσικ Παρκ!

    ReplyDelete
  59. Σε μερικά σημεία (πολύ) εύστοχον. Αν και παραβλέπεις σημαντικές κατηγορίες ε, όπως π.χ. αυτούς που έδερναν τον καρπαζοεισπράκτορα.

    ReplyDelete
  60. ein aparadekto na xrisimopoieis opoios k an eis fwto paidiwn k na ta xaraktirizei to xazo arthro s!!!katarxas dn prepei na xorizoume tous anthrwpous vasei twn parapanw alla tes pa ligo me noiazei to ti grafeis!
    alla pragmatika i fwto p xreisimopoieis gia na miliseis gia kapoious xaraktires legontas pws ein k omofilofiloi ein aidiastiki!!!!!
    kruvese pisw apo tn anwnimia k dn mas les poios eis!mipws eis apo markopoulo???lew egw twra!mipws eis k malakas???

    ReplyDelete
  61. λεω εγώ μήπως ανήκεις σε κάποια απο τις κατηγορίες και σε προσέβαλε; Αν έχεις ψυχολογικά τράβα στη Τένια Μακρή.

    ReplyDelete
  62. loipon filarako sta isa tin fwtografia pou exeis valei titlo 'o filenadas' tin exeis diagrapsei gt tha vrw poios eisai k tha sou g...sw ti zwh.To paidi einai kollitos m kai se diavevaiw apo prwto xeri pws OXI den einai poustis..an k polu tha to itheles..!malaka

    ReplyDelete
  63. pes taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...o filenadas ein k gamw ta paidia k dn einai oute kan gay!vgale tn fwto gt tn ekatses maga!

    ReplyDelete
  64. μάγκα μου κοίτα... καλές οι απόψεις σου και μπορείς να λες την γνώμη σου ΧΩΡΙΣ βέβαια να προσβάλεις τους άλλους... το θέμαι είναι ότι ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να προσβάλεις κανέναν... μιλάω και για τον "φιλενάδα" που έχεις βάλει φωτογραφία ενός γνωστού μου... και για τον μεταλά που έχω γνωστούς μεταλάδες -ροκάς εγώ- και είναι και γαμώ τα παιδιά... εσύ τι ακούς? σκυλάδικα και καψουροτράγουδα... σταμάτα να προσβάλεις τον κόσμο, δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις... κι αν θες τα λέμε κι από κοντά... περιμένω εγώ... θα ξαναμπώ αύριο μεθαύριο να δω αν είχες τα αρχίδια να απαντήσεις...

    ReplyDelete
  65. Ξανα-μανα-επαναλαμβάνω και πάλι, άλλη μια φορά: Οι φωτό είναι από facebook, myspace, hi5 και άλλα public networking sites και δεν υπόκεινται σε κάποιο copyright. Ας το σκεφτόσασταν πριν τις ανεβάσετε, μπετόβλακες!

    Ανώνυμε πάνω απ' το Γιάννη: "o filenadas ein k gamw ta paidia k dn einai oute kan gay!" Για φαντάσου... OYTE KAN GAY;;; Δοξα τω Θεω, το παιδί γλίτωσε το μικρόβιο!

    Όπως και να 'χει, ευχαριστώ που με ενημερώσατε όχι μία, αλλά δύο φορές για το μέγεθος και τη λύσσα του ανδρισμού του "φιλενάδα". Όταν έχεις σιγουριά και άνεση με τη σεξουαλικότητα σου, κανένα blog δε σε πτοεί! Ειδικά όταν θεωρείς ότι το να αποκαλείς κάποιον gay είναι "aidiastiko!!!!!"

    Κρατήστε τον πήχη ψηλά παίδες!

    ReplyDelete
  66. kala,poso malakes mporei na eiste? k esi anonime pou apeileis na vgalei ti photo gt "tha tou gamiseis ti zoi" ante mazepsou min se gamisoume emeis. esena. k tin miteroula sou mexri thanatou. apeiles k malakies stin aderfi sou. ainte malakes oloi edo mesa.

    OZZY

    ReplyDelete
  67. goustarw omofovia malakes, bgalte ta komplex sas stin fora olaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  68. Apo pote o filenadas exei agoria filous pou malista paizoun kai ksilo gia party tou?To eidame ki auto...

    ReplyDelete
  69. k esi file gianni,na ksereis k emeis rokades eimaste. ti na leei auto? ligo xioumor den exete? ola ta pairnete sta sovara k prosvlitika? eleos re paidia,eleos...

    OZZY

    ReplyDelete
  70. o filenadas uparxei kai einai ontws filenadas!!an den hthele na htan as ekane parea me agoria...to paidi den to kserw proswpika alla mono fatsika kai pragmatika mou fenete etsi opws ton perigrafei o bloger!!auth einai h koinh gnwmh aposo gnwrizw kai polu apla prepei na tn paradextei...oi fwtografia kai ta sxolia den prosbaloun to paidi alla o idios o tropos pou feretai....sun ths allhs parte ta pragmata ligo sthn plaka...kai eseis rikades xalarwste ligo!!apeiles tou tupou "tha sou gamiso" ktl den xwroun edw mesa...an theletai ftiaxte ena diko sas blog kai polu apla grafte oti pisteuetai san apanthsh....

    ReplyDelete
  71. Pos tha gamisis tin zoi re papare? Me tin fratza?
    Pare fora klase mas ta arxidia gamo to xristo sou..

    ReplyDelete
  72. gia tn filenada...afou o idios tn exei kanei upload sto net dn mporei kaneis na kathgorhsei auton pou ftia3e to ar8ro...to diadiktuo einai kati pou probaletai s olon tn kosmo...

    ReplyDelete
  73. Αχαχαχαχαχ, πεθαίνω.

    ReplyDelete
  74. kollhma re poy fagate me to an einai poysths h oxi pwwwwwww gelaste re malakes kala ta eipe.
    oso gia thn photo e ok!!steilte thn ston idio na thn dei kai na grapsei an thelei poly aplo.apantas esy gia ton filo soy?

    ReplyDelete
  75. Εχω λιώσει στο γέλιοοοο :D
    Παρένθεση λαϊκής σοφίας :
    Το σκηνικό με τη μηχανή, το παντιλίκι και το τσιγάρο, είναι από metal hammer των 90'ς. Εκεί ήταν και το άλλο σκηνικό -ίσως με τον ίδιο- που ισχυριζόταν ότι στη μηχανή βάζει τηγανόλαδο και πάει μια χαρά.. :D
    Ναι ρε διάβαζα metal hammer όταν ήμουν 15.. :p

    ReplyDelete
  76. Carmageddon kai red alert? αυτά τα έπαιζα κ εγώωωω. πρέπει να είσαι γύρω στα 23-24. διαβάζοντας το post ξαναέζησα τα σχολικά μου χρόνια.

    ReplyDelete
  77. file gamato apla current status filenada dimosiografws sti LIFO....

    ReplyDelete
  78. χαχαχα! καλά είσαι άπαιχτος! τι μου θύμισες! δεν είναι απίστευτο που οι περισσότεροι "τύποι" ατόμων έχουν συμβεί σε όλους μας?
    εγώ πάλι ανήκα στην κατηγορία του αγαθού αγοροκόριτσου-
    με ενοχλούσε που με πείραζαν οι "cool" και απ τη μία δεν αντιδρούσα, αλλά δεν ήθελα και να συμμετέχω στην παρέα, που προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να δείξουν ότι ωρίμασαν και ξεκινούσαν το κάπνισμα και το σεξ από τα 14, ενώ εγώ ήμουν ακόμη παιδάκι και ήθελα να κάνω ποδήλατο στους δρόμους. Κυκλοφορούσα με τις φόρμες (αν φορούσα καμιά μέρα φούστα έτρωγα γερό δούλεμα!)... Όταν έκανα παρέα με αγόρια ήταν για να πάμε σε κάποια γειτονιά να σπάσουμε τζάμια, ή για να παίξω μπάλα (που συνήθως δε με άφηναν γιατί δεν έπαιζα καλά!).
    Έκανα παρέα μόνο με ένα-δύο κορίτσια, και συζητούσαμε μονίμως για αγόρια, βγάζοντάς τους παρατσούκλια για να μην καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι για ποιους μιλάμε. Κατά τ' άλλα απείχα από το φλερτ και αν μου ζητούσε κάποιο αγόρι να "τα φτιάξουμε" έπρεπε να περάσει μια βδομάδα να "το σκεφτώ" για να πω όχι.

    Καλό βλαμμένο ήμουν κι εγώ δηλαδή...

    ReplyDelete
  79. NA DEIS POU EGO APO KAPOU SE KSERO ESENA POLH GNOSTOS MOU FENESE

    ReplyDelete
  80. Οχι και το "smile" με το φοινικα ρε θεε. ΕΛΕΟΣ. Παω να διαβασω το υπολοιπο, απλα δε μπορεσα να μη σταθω σε αυτο.


    Μα το "smile" με το φοινικα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  81. ααα εγώ ήμουν η μάγισσα :p το current status μόνο είναι λάθος και επίσης , προς θεού, δεν θα είχα ποτέ άσπρη τούφα.

    δες το 'the breakfast club' αν και ειναι η αμερικάνικη εκδοχή όσων περιγράφεις.

    ReplyDelete
  82. FUCK hmoun h maggisa kai eimai antras..FUCK

    ReplyDelete
  83. milame exw liwseiiiii
    poly gelio .............

    ReplyDelete
  84. η απορία μου είναι βασανιστική. πριν εφευρεθούν τα κομπιούτερ, τα τυπάκια σαν κ αυτόν που έχεις φωτό στον καρπαζοεισπράκτορα, τι στομπούτσο κάνανε;;;

    ReplyDelete
  85. gia polla mpounidia o filenadas.kai sthn perigrafh,alla kai to sixama pou exeis valei sthn fwto.

    ReplyDelete
  86. Καλά είναι μερικές περιγραφές που φωτογραφίζουν άτομα από το σχολείο μου.Τις διαβάζω και δίπλα φαντάζομαι την φάτσα τους.Τρομερή ομοιότητα...Ωραίος φίλε!

    ReplyDelete
  87. EISTE GIA TA MPAZA OSOI KATHESTE KAI VGAZETE TA ESOPSYXA SAS MESW KAKIAS KAI THAPSIMATOS STO DIADYKTIO...

    FANTAZOMAI OTI EINAI TOSA TA KOMPLEKS OLWN MAS PLEON POU OMWS KAPOIOI DEN ANTEXOUN K TOUS NEVRIAZOUN TA PANTA. GIATI TIN EXW DEIS KAI POLY COOL... K AMESWS MOLIS KATI DEN PAEI ME TA DIKA TOUS "MYALA" TOUS TIN SPAEI. EINAI KAI ALLOI OPWS ESY POY GRAFEIS TO BLOG AUTO POU XOUN APOPSH GIA OLOUS KAI GIA OLA... KOUTSOMPOLIO KAI THAPSIMO EINAI H AGAPH SOU YPOTHETO.

    APLA XALARWSTE LIGO. DEN GINETAI NA SAS TIN SPAEI TO OTIDIPOTE KAI AKOMA KAI AN SIMVAINEI PATE SE PSYXIATRO... NA VREITE TO PROVLIMA SAS.

    TO BLOG KATA TI GNWMI MOU EINAI KOTSANA

    ReplyDelete
  88. Ειναι απιστευτο αναγνωρισα τον εαυτο μου στον τυπο της γλυκουλας που περιγραφει καποιος παραπανω...Ακριβως ετσι το καλο παιδι που συμπαθουσαν ολοι ,η αφανης,χαμηλων τονων καλη μαθητρια που εκανε παρεα με ολα τα περιθωριοποιημενα παιδακια.Κι εγινα και μηχανικος ,δουλευω σε τεχνικη εταιρια και ειμαι στο τσακ να τα παρατησω για καποιο επαγγελμα περισσοτερο ανθρωπιστικο...

    ReplyDelete
  89. Gamw tin poutana tin manoula sou mikeius! Ama tin skisw toso pou tha enwthoun oles oi tripes tis kai tha trexoun ta xisia mou apo pantou tha deis poios einai gay
    To paidi tis fwtografias

    ReplyDelete
  90. Είσαι απίθανος...κλαίω κυριολεκτικά από τα γέλια...

    ReplyDelete
  91. αχ εγώ δυστυχώς ήμουν κάτι ανάμεσα σε 'καρπαζοεισπράκτορα' και 'καλόπαιδο', μόνο που ήμουν πολύ αδύνατος τότε!

    ReplyDelete
  92. Κατσε ρε, δεν υπαρχουν μονο τεσσερα ειδη κοριτσιων στις ταξεις. Ουτε τοτε φανταζομαι υπήρχαν μονο τέσσερα!! Παντως εχει πολυ φαση *_*

    ReplyDelete
  93. Kati mou leei oti "to paidi ths photografias", pou vrizei ligo pio panw, exei kai kapoia stoixeia fidempora. Siga re gamia, katoura kai ligo...

    ReplyDelete
  94. Ανοικω στην κατηγορια του "Καταληψια" αλλα δεν ειμαι ψηκτικος. Ειμαι ταριφας...
    Γαμει και δερνει το αρθρο σου...εφερες τρελες αναμνησεις στο μυαλο.

    ReplyDelete
  95. Φίλε, τελικά οι αναμνήσεις είναι πολύτιμες! Εκρηκτικό αδυσώπητο κινητήριο καύσιμο. Σκεφτόμουν αν μπορείς να μας θυμήσεις αυτό το smile με το καρυδόδεντρο ή το κοκοφοίνικα τι ήταν, προσπάθησα να το ζωγραφίσω 100% ατάλαντη αποτυχία. Κάτι έπαιζε και με το S ήταν διπλό κάτι σαν του Syperman!

    ReplyDelete
  96. Το Smile αν και εντελώς τραγικό γιατί το έκανα στο paint και δεν χειρίζομαι το mouse με την ίδια άνεση όπως το μολύβι:

    http://tinypic.com/m/6e0vuo/2

    ReplyDelete
  97. Να είσαι καλά αδερφέ. Έτσι ακριβώς ήταν. Έτσι ακριβώς. Με το μολύβι το κάνω χειρότερα από ότι εσύ με το paint λέμε... 6η Δημοτικού (93-94?) πρέπει να το είδα πρώτη φορά από ένα Στέφανο πάνω σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ ενός παλιού θρανίου σε ένα δημόσιο σχολείο νοτίων προαστίων. Ταξίδι 16 χρόνων και 25 χιλιομέτρων σε 1 υποκλασματικό δευτερόλεπτο! Όσο μπορείτε να γελάτε. Ευχαριστώ θείτσα.

    ReplyDelete
  98. Νότια Πρόαστεια; Για πες παραπάνω... Μπορεί να βγούμε γείτονες. Αν και σου ρίχνω χαλαρά 6 χρονάκια και αν σε πέτυχα πουθενά μάλλον θα προσπάθησα να σε ψαρώσω.

    ReplyDelete
  99. 9ο Παλαιού Φαλήρου. Λίγα χρόνια πριν το εβδομαδιαίο βρωμόξυλο με Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα και τους εμφυλίους με Παναγίτσα και Κοψαχείλα. Πρώτοι έρωτες, τελευταίες αλητείες. Πλέον δεν παίζει κανένας στο δρόμο. Φλοίσβος και Παναγίτσα τίγκα στα καφέ και τα Internet Caffee που πλέουν υπολειτουργούν και αυτά. Δεν ξέρω πλέον που είναι τα παιδιά. Κάτι skatάδες βλέπω που και που, λιγοστεύουν και αυτοί. Μεγάλη διαφορά ηλικίας δε νομίζω να με έχεις ψαρώσει :)

    ReplyDelete
  100. Α εγώ ήμουν πιο Νότια... Αργυρούπολη. Για καφέ Ηλιούπολη, για βόλτα Γλυφάδα και για μπάνιο στο Καλαμάκι (και καλά, γιατί εκεί πήγαινες για δερματικά). Δε συναντηθήκαμε λοιπόν. Δεν ήσουν εκείνο το πιτσιρίκι που έπιασα από τα μούτρα και του φώναζα. Πού θα το βρω να δω αν έγινε άνθρωπος ή παρέμεινε το ίδιο αγενέστατο σκατόπαιδο;

    ReplyDelete
  101. παντου υπαρχει ενας φιδεμπορας!!!

    ντραφτ στους Lakers σε ηλικια 16 ετων (δεν πηγε για να σπουδασει)

    δοκιμαστικα για εθνικη αρσης βαρων: 365 κιλα (καταραμενες σπουδες...)

    εχει φιλοξενησει το ζευγος μπεκαμ (κατι ακουστηκε οτι του την επεσε και η βικτορια)

    και πολλα αλλα....

    ReplyDelete
  102. Πω ρε παιδιά..τι αναμνήσεις είναι αυτές..αν και πρόσφατα τελειωσα το σχολείο -γενιά μιλλενιουμ- τα πράγματα στα ελληνικά σχολεία ήταν σχεδόν, αν όχι τα ίδια,πανομοιότυπα..
    καπνιστήριο,κοπάνες,καταλήψεις δουλείες ανυπέρβλητης αλητείας και ξενοιασιάς..αλλά πλέον νομίζω έχει χαθεί όλη αυτή η μαγεία.πιστεύω πως ανήκω στην τελευταία γενία που έζησε έτσι τα παιδικα-εφηβικά της χρόνια..και το λέω αυτό με μια δόση πίκρας..πραγματικά ζούσαμε ξένοιαστα χωρίς σκωτούρες για το οτιδήποτε..αραλίκι σε πλατείες,κοπάνες 8 στο εφτάωρο,κλασικές σκανδαλιές πάντα και παντου..να 'σαι καλά!

    ReplyDelete
  103. file mike bravo gia to gamato post
    alla mia frash me skalose pragmatika
    Όταν οι υπόλοιποι κατεβάζαμε τσόντες 30 δευτερολέπτων απ' το Kazaa την ώρα της πληροφορικής,
    terastia alhtheia mia kai ta loipa tsontosite htan mplokarismena

    ReplyDelete
  104. nai, tous eixame olous aftous stin taksi aneksairetos! Poli kali epilogi, mpravo!

    an prostheta kati, tha itan o "plakatzis" - to atomo sto opoio oli i taksi strefetai gia na pei tin ataka-apantisi ek merous tis taksis otan o kathigitis pei kotsana, episis pou kanei tis kaliteres mimiseis kathigiton kai akoma kai malakia na pei oloi gelane. An kapoios allos stin taksi epixirisei na pei kapoia ataka tipou "plakatzi" de gelaei kaneis!

    o plakatzis sigxeetai me ton "grafiko" o opoios omos eipe mono mia fora mia petiximeni ataka, tou vgike paratsoukli kai gia na parateinei ti doksa einai diatethimenos na epanalamvanei tin ataka se oli tou ti sxoliki zoi.

    episis o "kagkouras", se emfanisi kai
    simberifora...

    o "oraios" me athlio malli kapelaki tipou backstreet boys

    kai telos o "aoratos", itan mazi sou isos apo tin proti dimotikou eos tin triti likeiou, alla de milisate pote, ki an milisate to diegrapses aftomata apo ti mnimi sou kai den thimasai oute to onoma tou kai an ton petixeis simera sto dromo kai exei tin idia fatsa, pali den tha thimasai apo pou ton ksereis

    ReplyDelete
  105. S'agapooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  106. na pros8esw k egw ligo apo thn anwmalh ta3h mou..auto omws anwnyma fusika :p

    "o/h f/m???? akoma otan blepeis fwtografies ths sto myspace anarwtiesai giati sta apoduthria den prose3es an einai ontws koritsi. to paizei koul kai magkas alla einai pantelws adiaforh kai sterhmenh. otan milaei gia kapoio logo roufaei ta salia ths. katate8en: gualia, konto malli, carhart quicksilver. katalh3h: pi8anotata na psaxnei gkomena(kamia xontrontantw) afou oi gkomenoi thn exoun xesmenh"

    "o gamaoua: iq koala, to paizei monima wraios alla htan mono ws thn 2a gumnasiou, prospa8ei monimws na peta3ei kales atakes sthn ta3h kai den ta katafernei, kai gia kapoio mu8thrio logo bgainei kai sto 15ameles kai rixnei kai oles tis mikroteres gkomenes! analoga me th moda akouge kamia bdomada offspring, eferne kai kana cd toxicity kai kamia fora tou 3efeuge oti 3erei kai ola ta skulotragouda ape3w k anakatwta alla to volcom volcom. katalh3h: loseras sto e3wteriko afou edw den perase"

    "o mpouxesas: htan panta to outsider tou aiwna, 8es emfanish 8es xarakthra ypoulhs nyfitsas 8es siderakia kai minerba extra par8eno sto kefali..kati tou ftaiei pantws! epomenws arkeitai sto na goustarei thn asxhmh gkomena pou oute auth omws 8a tou katsei kai ka8etai dipla ston hsuxo-tourista ths ta3hs h ston katino.katalh3h: panepisthmio ton diabazei o mpampas kai 8a ginei kati argotera..pantws o,ti tou pei o mpampas"

    "h nitsa! apo to "poutanitsa"! mhn 3egelieste apo to onoma, einai agoraki! o kalos ma8hths pou to paizei sobaros kai e3ypnos alla einai toso demenos me th xhra tou me ta 5 paidia pou anti na sxoliazei gkomenes 8abei olon ton kosmo. kai ton mpouxesa dipla tou pou ton exei gia tsiraki. emfanish: san anapodo gamwto, blepe to gio tou parousiasth apo to family guy.
    katalh3h: giatros me fakelakia se nosokomeio pou k sta orgia 8a ton exoun sthn ape3w kai 8a tous bgalei olous se video sto youtube"

    ax exw ki alla alla 8a ginw kourastikh kai pikroxolh :p

    ReplyDelete
  107. apla filos allakse tis foto apo to plousiopaido k auto me to filenados giati einai k oi 2 gnwstoi mateksu tous k apo tin idia perioxi k skopeuoun na lavoun dikastika metra...
    apla sto lew gia na se prostatepsw!
    keep up man!

    ReplyDelete
  108. Xehases mia apo tis kaliteres!!!
    Ton ''dropalo''.
    To kalo pedi tis taxis pou eno pada itan eugenikos kai sostos den tou milagane poli(alla kai autos ixe tin fimi tou adikinonikou, eno apla drepotan na ekfrasti)dioti poli apla itan dropalos kai den ixe kanena idiko xaraktiristiko.Pada prothimos na boithisi ton ixeran oi kathigites alla kata 90% itan to thima plakas.Den kratage kakies kai boithouse akoma kai ta xeirotera atoma tis taxis.Einai autos opou kai na min diavazi i oli eikona tou emfanizi ena meletiro pedi.Oi kathigites ton xeroun kai pada lene stous dikous tou(pedi me polles ikanotites)(tis opies gia kapio periergo logo pote den lene alla kai den ton boithane na tis anaptixi)Sinithos i taxi pada ixe enan tetio o opios apo tous allous xaraktirizotan os"kalo pedi" alla stin pragmatikotita kanis den ton ithele alla oute prospathouse na ton bali stin parea otan ton eblepe na prospathi autos.Stin 5imeri eite den pige dioti ola ta mathitika tou xronia den ixe parees i eite pige me opio atomo bgike alla pragmatika den perase kala.

    Katalixi:Telika auto to atomo pernai se mia sxoli tou 12-14 kai eki prospathodas na kalipsi ta kena tou likeiou kani parees kai kiriolektika "svini" ta mathitika tou xronia kai arxizi na kani alogistes parees.
    Epaggelma:Oles oi sxetikes me tis spoudes tou alla kai akomi perisotero tetia atoma sinithos xekinane xamila kai tous blepoume dieuthides se epixirisis meta apo xronia.

    Ton "kakos"aka"kopanos"aka"periergos".Bori na itan 1 gimnasiou alla ton ixere olo to sxolio mexri to likeio(dioti kikloforousan asximes fimes gia auton).Sinithos ixe gonis stratiotikous i apla austirous oi opioi thelodas na ton kanoun sosto atomo ton metatrepane se kafro.Epeze xilo sta dialimata gi auto poloi eite den tou milagane eite pigenan me ta nera tou.Stin pragmatikotita omos ixere oti to likeio itan apla mia xazi stasi gia auton.
    Katalixi:Pai strato kai eno ine o "kakos" tipos pou oloi fobodousan bazi ta mesa tou mpampa kai mesa se 2 xronia exi 10-15 atoma(fadarous i oti allo) na tous basanizi.
    {Poloi bori apla na min tou milousate i poloi alloi apla na ton sixeneste opote ton thimaste}

    Meta apo kopeles
    I "kotes".Eno itan bazo tou kerata kai teleutaia mathitria itan se kali koinoniki thesi sto sxoleio giati poli apla ixere ola ta koutsobolia kai an oxi prospathouse na ta mathi kai na ine mesa se ola.Ma ti 15meles ma ti giortes ma ti parelasis pada itan mesa kai an oxi ekane to pan oste na to kataferi.Xekinai to sxolio me 100 files kai to telioni me 4 dioti poli apla se kathe dialima xekatiniazotan me tis alles.Exi gnosis gia ola ta gomenika alla stin pragmatikotita oi sxesis tis itan oti nane.I 5imeri ine i eukairia tis na to rixi exo.Sto club to bradi tis 5imeris to pezi rouxla kai stin sinexeia bgazi ta esopsixa tis ston "kouklo" tou sxoliou o opios apla tin grafi kai otan tis lene oi files tis ti ekane xthes auti leei eftaige to poto.

    Katadia:
    Padreuetai noris enan kakomiri kai tou stivi to portofoli,beni se mia sxoli pou snobare oli tis tin zoi mono kai mono gt eki tin ebgazan oi monades tis kai meni aionia fititria kai politikopiitai,tipota apla an ine kai tixeri kapou tin "xonoun" oi dikoi tis na doulepsi

    I "teliomeni".Sinithos kodo koritsi arketa aneptigmeno gia tin ilikia tis i opia eno pai 1 gimansiou kitai ta likeiopeda san xeroloukouma.Sinithos katatasete stis "ebires" gia ton parapano logo.Oles sto sxolio tin krazoune alla pada tin exoun stin parea tous(gia eunoitous logous).

    Katalixi:Tipota apla psaxni gia megaliterous gomenous,pernai se mia sxoli tou 9 stin kolopetinitsa alla ine agnosto an tin telioni pote
    Genika auti i kopela meni thema stis sizitisis tou mexri ta 100.Pada oli lene kati extreme gia ta mathitika tou logia kai esi san gnisios adras kokoreuese oti ixame mia tetia tote kai pernagame kala

    ReplyDelete
  109. πολυ παρατηρητικος φιλε

    ReplyDelete
  110. anwnyme 2 pio panw den eisai asteios, prospa8hse ligo akoma..

    ReplyDelete
  111. an diavazes to "privacy policy" prin kaneis tifla "accept" se kathe myspace kai facebook pou kleveis fotografies tha ikseres oti prostatevontai apo diethneis nomous me sovara prostima.
    Na do pos tha pliroseis to prostimo me ta psixoula pou kerdizeis sti kolodouleia sou pou sou prokalei tosa complex, ektos ki an eisai plousiopaido ki esi kai se taizei o mpampas sou.

    ReplyDelete
  112. re file sxedon se ola mesa epeses, kai gia tis neoteres genies, alla oi xasikles poy einai?

    ReplyDelete
  113. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  114. hahahahaha bravo pl kalo!!
    Paw lukeio k akoma isxuoun
    oi parapanw kathgories..epeses mesa se ola!
    afu gia ka9e kathgoria pu diavaza eixa k ena
    paidi apo to sxoleio sto mualo m :P
    einai k alles vevaia opws:
    -oi anarxikoi-dnmenoiazeitpt,pu omws einai pl kala paidia k milane me olo to sxoleio,paizun ki9ara,exun poli humor k kanun graffity se olo to sxoleio oti 9a allaksoun tn kosmo!
    -oi "famous" k kala..Koritsia pu sigoura oi mises ts pareas einai pl omorfes k ntunontai pada teleia k kanun parea me ola ta wraia agoria t sxoleiou(katava9os ts goustaroun oi perissoteroi)me apotelesma na ts 9avoun oles oi upoloipes k na ts apokaloun "poutanakia" pisw apo tn plath ts,alla na ts to paizoun kales gia na exoun tn eunoia ts :P
    -oi tipota.paidia poli xamhlwn tonwn pou 1-2 xronia meta to sxoleio apla dn 9umatai kaneis oti uphrxan.dn milane,einai se kati gwnies sto dialeimma k dn kanun parea me kanenan h apla kanoun metaksi ts.dn einai soni k kala kaka paidia h kati tetoio apla dn einai "mesa s'ola" pou lene,gia n akrivia dn einai mesa se tipota xD
    katava9os zhleuoun tis "famous" h tous "katalipsies" (h apla olous) pou einai mazemenoi sta kalutera merh tou proavliou k sunh9ws kanoun plakes k pernane kala ..
    a ksexasa,ta koritsia sunh9ws einai porwmena me rebelde way k alles tetoies paparies :P

    isws na einai k alles kathgories alla autes
    einai oi pio vasikes...
    alla mhn ksexname,einai asxhmo na vazoume tabeles,gia plaka mono to kanoume!kalutera na krinontai vash allwn xarakthristikwn ts oi an9rwpoi ;)

    autaaa :)

    ReplyDelete
  115. apla ta spas eisai theoss den to syzhtw...kai ayto me tous muthomaneis me to mixanaki pou to plagiase teramata k me to skoulariki pou anapse tsigaro ktl...akrivws ta idia eixame k emeis..allwste pantou yparxei enas mythos..to provlima einai p kapoioi apo aytous synexizoun na einai etsi to idio profile kai sthn anwtath ekpaideysh..ma kala den varethkan na lene tis idies malakies???

    ReplyDelete
  116. Φίλε είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ!! Γέλασα τόσο μα τόσο πολύ..

    ReplyDelete
  117. kala milame epatha plaka!

    Cool futo, me ti moni diafora oti den piga 5meri.

    100% einai ola sosta exo pathei plaka.

    ReplyDelete
  118. sto tragiko futo eprepe na simplirwseis oti kathe fora pou to vgazei kathigitis k kanei lathos otan ton diorthwnoun pernei auto to apaisio ufos etiomo n klapsei k meta leei "ma, ma to ixera oti itan auto to swsto apla...de eimaoun sigouyros..."

    ReplyDelete
  119. Pwww einai toso alitheia!! kai toso tragika omws sugxrwnos...
    Pandws gamato!

    ReplyDelete
  120. Γάμησε ο Καρπαζοεισπράκτορας και ακόμα περισσότερο η φωτό !

    ReplyDelete
  121. εμενα δεν με εχει.

    ReplyDelete
  122. Eilikrina se ola mou ta xronia sto gimnasio kai sto likeio exw sinantisei OLES tis parapanw katigories (mono p anti gia OFSP-PAO-AEK eixame Arh-Paok-Hraklh)

    ReplyDelete
  123. Τέτοια έλλειψη πρωτοτυπίας απ' τη μια μου φέρνει γέλιο και απ' την άλλη κλάματα...Δυστύχως σε κάθε σχολείο υπάρχουν 3-4 τυποι που γλιτωνουν την καταταξη σε καποια απ΄τις παραπανω κατηγοριες οι οποιες παραμενουν σχετικα αναλοιωτες απ' τα χρονια που ηταν σχολιαροπαιδο ο αξιοτιμος και πλεον γερασμενος blogger!

    ReplyDelete
  124. Ανακάτεψες το Matrix μου.
    Όχι μόνο γιατί ήσουν εύστοχος, αλλα ρε πούστη....

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ??

    Χωρίς μαλακίες, το κλισέ "μην γυρίσεις είναι πίσω σου" πρώτη φορά με "πιάνει". (Από τότε που λέγαμε "Κάντιμαν" και "Μπλάντι Μέρι" στους καθρέφτες και χαιρόμασταν)

    ReplyDelete
  125. otan les kollegio poio ennoeis

    ReplyDelete
  126. den mporw na katalabw poio einai to problhma sas me tis magisses!!den mporeite na katalabete poso polu suxainomaste thn zwh mas ekei sto trito 8ranio pisw apo to tragiko futo kai mprosta apo to tsoli pou ka8ete parea me ton filenada??dipla apo auto to para8uro pou peutoune panw tou oi mpalies tou superman?? kai otan sta dialeimata me kopo prospa8oume na koimh8oume (giati en wra ma8hmatos to tragiko futo traba olh thn prosoxh tou ka8hghth sthn meria mas) den moproume giati oi ekprwsopoi twn omadwn tsakonwntai??e, aman pia!!! afhste mas sthn hsuxia mas!! eidika esu plousiopaido pou olo mas thn les gia ta rouxa mas!! MAKARI NA SOU KAEI H NTOULAPA!! H NA BREIS MESA THS TON MPAMPOULA!!

    ReplyDelete
  127. Pragmatika ayta ta stoixeia einai diaxronika tlka... An kai oso
    pernane ta xronia toso perisoteres kathgories mathitwn
    dhmiourgountai...

    ReplyDelete
  128. Για τους νεότερους, αν θέλετε να δείτε κατηγορίες συμμαθητών τάξης 2005 κι έπειτα περάστε από το blog μου.

    ReplyDelete
  129. portokalada_me_zaxarhJuly 25, 2010 at 6:37 AM

    ypothetw milas gia to paidi sou etsi???? dioti esy sthn epoxh sou eisastan oloi kotes k forousate phlhkio k tis trwgate apo ton kathigith...;)

    ReplyDelete
  130. εγω τι να πω που μονο στην ταξη μου εχουμε 2 γαμιοληδες της κατηγοριας φιλεναδας???
    πουσταρες οσο δεν παει αλλο

    μαλιστα μια φορα που ενας τολμησε να πει "πουστη" τον εναν εφαγε αποβολη 2 μερες 0_o"

    εχουμε και μια βυζια που παει μπαλετο χρονια και τραβαμε μαλακια με αυτην και στην 3η λυκειου... δεν ειναι πολυ ομορφη αλλα οταν βλεπεις τις βυζαρες να πεταγονται χεστηκες για την φατσα της.... εχει και ρωγες ζελεδακια!!!

    ReplyDelete
  131. xaaxxaaxax theiko arthro filos

    ReplyDelete
  132. gamatos!!! alla emena me periegrapse polu wrea sthn 1h tou katigoria o Anonymous stis 18 Dekemvriou :P

    ReplyDelete
  133. O KARPAZOEISPRAKTORAS DIORTHOSH EGINE EPIXEIRHMATIAS GIATI DIABAZE EFTIAXE KATI PROTOTYPO KAI XEPERASE KAI TO PLOUSIOPAIDO SE FRAGKA EGINE FETES KAI POLY ORAIO PAIDI KAI PHDAEI APISTEYTA GKOMENAKIA TORA KAI KYKLOFOREI ME MERCEDES 150.000 EURO

    APO PROSOPIKH EMPEIRIA

    ANTE GEIAAAAAAA

    ReplyDelete
  134. Re man, apla ka8e mera diavazw to blog sou gia na mou ftiaxei to kefi! 8a mporousa na to grapsw se ena apo ta teleytaia keimena alla mias k sta8hka edw shmera, there you go. Thn alh8eia pes omws : Poso dynata sou klasane ta arxidia ta "dikastika metra" pou 8eloun na paroun, k kala, ta zwa pou "prosevalles"?
    Kai nai...tous eixa olous aytous stis diafores ta3eis gymnasio-lykeio k malista exw entax8ei kata kairous se merikes apo tis kathgories, sad but true. But still, funny as hell! Den 3erw ti ekanes telika me to fantariliki, alla elpizw na teleiwseis grhgora kai na epistrepseis drymiteros

    PS pros tous PAPARES pou apeiloun k 8igontai: Get a fucking life. An den sou aresei, yparxei mia mpara panw-panw opou mporeis na grapseis OPOIA DIEYTHINSI THELEIS kai akou k ayto: Einai tsampa!(ektos apo thn syndromh tou internet fysika) alla k pali, focus: Mpara, plhktrologio, grapse, efyges!

    ReplyDelete
  135. kai gw alo ena 3ekarfoto comment. eimai kainourios edw kai goustarw ti zwi mou me ta posts pou vlepw.
    paraklisi thelw post gia tous H.I.M na stazei dilitirio :p
    fanis

    ReplyDelete
  136. axxaax facebookas xaaxaxxa poso isxyei

    ReplyDelete
  137. arketh kakia 8 lega

    ReplyDelete
  138. koita egw ena suberasma evgala apo ola auta.. gia na katsi kapoios na grayei ola auta gia style paidiwn apo to sxoleio mallon einai polu koble3ikos kai dn einai pi8anon na itan kai autos enas san autous p perigrafei... auta

    ReplyDelete
  139. pantos 21 xronia meta tin apofoitisi mou ap to lykeio vlepo pos oi katigories den exoun allaksei idiaitera...sta 80s eixame epipleon tous kommatopuppies(prin exeli8xoun den kommatoskyla) kati kammenous KNITES,poly ligotera ksekola,kagoures me aspri kaltsa k xaiti etc.Ta kousouria ton 90s in da school den ta prolava ka8oti teleiosa to bourdelo to 89...
    Alla exei endiaferon to pos exelix8ikan aftoi.osous dld ksero ti kanoun akoma...kinda macabre alla 2-3 pe8anan,allos se troxaio,allos apo kardia kai mia apo karkino.the benefits of reaching 40.
    Eixame 3 ksekola-sluts ek ton opoion i mia exei ginei mia faklana me 3 paidia(typical),i alli metekselix8ike se xorismeni milf kai i triti agnoite i tyxi tis.Oi bad-guys pou ksero eginan oi 2 mpatsoi,o enas karavanas(o grafon) kai oi alloi typical mikroastoi me koilia,falakra,gynaika kai paidia.Oi entelos nerds pou eixame meteksilix8ikan o enas pou ksero toulaxiston se fouskoto pou mexri prin merika xronia douleve porta sta nisia(i megalyteri metalaksi ever) kai o allos paramenei nerd zontas me tous goneis tou sta 39 toy...pathetic.
    Reivoudes den eixame sta 80s,eixame omos metaloudes me to analogo tsampoukalo yfos.Mia pou itan klassiki periptosi gomenas-ntalikieri tora einai dimotiki ypallilos kai ofcourse pantemeni me paidia.cool nerd eixame alla male.Simera den ksero pou sto poutso einai.kalopaido episis eixame kai dystyxos einai o typos pou pige apo kardia few yrs ago.
    o superman einai simera gymnastis ektaktos se gymnasio(opoia ekpliksis)oso gia ta vyzompala,i mia einai giatros kai mia akoma pou mporo na 8ymi8o adynatise toso poy eksil8e tis katogorias 'vyzia'
    ekprosopous omadon eixame tosous(2poliko systima ka8oti salonica) pou den aksizei anaforas.
    Polousiopaida den eixame,toulaxiston se tetoio va8mo pou na ksexorizoun.Filenades eixame kai itan 2 katigorion:oi gay(pou came out xronia meta) kai kati sixameroi skatofloroi poy legotan kai 'kalynixtakides'..oi kalyteroi filoi ton koritsion alla mexri ekei.Oute avtoi ksero ti apeginan.....oso gia tou polyari8mous metalades...o enas einai simera karavanas(o grafon kai pali),o allos exei ginei fanatikos new born christian me 4 paidia(!!!!!!!),enas dikigoros,allos taksitzis,mpatsos,idioktitis souvlatzidikou k enas ex-ymon paramenei pistos sto styl 40- metalhead me falakra-gkriza kotsida,mavra stena jeans kai t-shirt motorhead..epaggelmatias mousikos paizei se skylladika ki8ara-enorxistrosi gia ta pros to zein.thats all folks...sta arxidia vevaia,alla who cares???

    ReplyDelete
  140. poooo egw twra paw sxoleio 3h fetos kai oti egrapses uparxei pragmatika sto sxoleio mu einai kai epal opote katalaves
    xaxaxaxaxaaxxaxa

    ReplyDelete
  141. xaxaxa....egw hmoun to prwto re gamwtooo!!!!

    ReplyDelete
  142. Φίλε πρώτη φορά σε διαβάζω, πραγματικά με συγκίνησαν τα παραπάνω. Ήσουν απίστευτα παραστατικός(=μου περνάνε σαν φιλμ σκηνές απ'το σχολείο) και τραγικά εύστοχος!!

    ReplyDelete
  143. Poly kalo ar8ro file, mono pou einai TEFAA kai oxi TEFA ekei pou 8elei na perasei o superman!
    Tmhma episthmhs fysikhs agwghs kai a8lhtismou.

    ReplyDelete
  144. οχι άλλα γκρικλις!

    ReplyDelete
  145. Exo ena pio tragiko fito apo auto stin taxi mou

    ReplyDelete
  146. ή Iced Earth (που τους πρόφερε Άις Ντερθ).

    χοχο εγραψ'αυτο και εγω ετς τους ελεγα καποτε

    ReplyDelete
  147. αδέσποτο σκύλο-μασκότ ονόματι Μπάμπη είχαμε κι εμείς στο Χαλάνδρι!!! έχω κλάσει στο γέλιο...

    ReplyDelete
  148. πιστευω οτι η μοναδικη κατηγορια συμμαθητη που δε χωραει καμια παραλλαγη σε κανεναν και σε καμια γενια ειναι ο ''φιλεναδας'',και γω ειχα εναν τετοιο στο γυμνασιο που εκανε μονο με κοριτσια παρεα,επεζε φημη οτι ειναι ''δροσερουλης'',ηταν χοντρουλης με γυαλια,και ναι επειδη εκανε παρεα με γκομενα που μου αρεσε μολις του το πα για να μου κανει το κονε το ξεφουρνισε σε αυτη και σε ολο το σχολειο(ο παλιοπουστας)!Αλλα το καλυτερο απολα ειναι οτι μετα απο τρεις αποτυχημενες προσπαθειες να περασει μαθηματικος(επειδη οι γονεις του ηταν μαθηματικοι)τελικα πηγε στον ΟΑΕΔ για.......ΚΩΜΜΟΤΗΣ!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  149. Κλαίω από τα γέλια με καταληψία και βυζού! Όντος στην Β Λυκείου ψιλο-απορούσες γιατί σου άρεσε πολύ πιο πριν.

    ReplyDelete
  150. Gia ka8e enan pou periegrafes , sto mualo mou eixa kai apo 1 summa8hth/tria mou gumnasiou/lukeiou. Gennhmenos suggrafeas eisai agorina :P
    P.S ta mhnuma me paren8eseis kai telies pou eftiaxnan arkoudakia 8a borouses apla na ta peis : tupou ASCII , mias kai to site den einai gia noobakia.. x)

    ReplyDelete
  151. λολ τα έχεις πετύχει ακριβώς σχεδόν όλα!
    δυστυχώς εγώ ήμουν κατά 90% καρπαζοεισπράκτορας και, αν ήμασταν στην αμερική, όντως θα πυροβολούσα τους συμμαθητές μου στο σχολείο πριν αυτοκτονήσω :Ρ

    ReplyDelete
  152. Πόσο γαλατσιώτης είσαι?.. Πόσο στην γαμωγκράβα πήγαινες?.. Και πόσο μέσα έχεις πέσει στα περισσότερα..

    Αν και οι προβλέψεις σου για το μέλλον έχουν πέσει πολύ έξω σε μερικούς που περιγράφεις (και τυχαίνει να τους ξέρω, άλλωστε δεν πήγαινες μόνο εσύ στο 2ο) γενικά το άρθρο είναι πολύ κομπλέ και για πολλά γέλια..

    kudos.. αν και καλό θα ήταν να μην λες ονόματα.. χαλάει το άρθρο και την ουσία του το να θίγεις συγκεκριμένα άτομα..

    ReplyDelete
  153. ahahaha petyxhmeno ar9ro xD
    vck akoma paw cxoleio k akoma yparxun oloi autoi oi typoi...mono pu h reivou egine psy maniac ;P

    ReplyDelete
  154. Ρε διαολε, πως τα καταφερνεις και καθε κατηγοριοποιηση σε καθε αρθρο ειναι 100% πετυχημενη; Μαλακα, επειδη απο ο,τι εχω καταλαβει επαγγελματικα βρισκεσαι λιγο στα χαμενα (ελπιζω να κανω λαθος) φροντισε να αξιοποιησεις το απιστευτο επικοινωνιακο χαρισμα π διαθετεις. Ειναι κριμα να αφησεις τετοιον οιστρο αναξιοποιητο.

    ReplyDelete
  155. Bravo re Mikeius kalh douleia re file!
    Pragmatika to mialo sou douleuei se polu gamates sixnotites!
    Prepei kai na menoume konta kai auto to siberasma to evgala logw tou oti exw diavasei ola osa exeis grapsei kai moiazoun arketa me ta dika mou viwmata p.x otan milages kapoia fash g t bournazi tous kagoures klp alla prepei na ise kana 5ari xronia megaliteros.

    Epetrepse mou na sou kanw ena parapono omws!
    Katarxas na pw pws distixws sthn epoxh pou pigaina sxoleio(2009-2010 teleiwsa) autes oi katigories ine san kako remix tragoudiou tou makropoulou me to nessun dorma,dld den itan toso xarakthristikes oi omades oso sth diki s epoxh k oso pane toso tha eksaleifontai oles autes oi omades.Gt mazi me ola ta alla mas egataleipei k h authentikothta mazi!mazopoihsh u know k alla polla kourastika tetoia pragmata.

    To parapono mou loipon ine to ekshs!!
    Den evales emena se kamia kathgoria!!!
    O atakadoros asteios tupos(me gliko proswpo),oupervolikos wson afora tn gnwmh pou eixan oi alloi gia auton filos ths pareas pou to epaize kalos gia na exei filous enw sthn ousia ine xodroegwisths k migiagixtos
    pou itan eksopnos pou ekane parea me thn parea pou oi cool thewrousan vlammena pou itan o asteios ths takshs-capetan fasarias pou oloi elegan oti ine kalo paidi alla atithaso pou oloi elegan exei mialo alla dn to xrisimopoiei k alla tetoia ta ksereis kalitera esi!!

    Tha psaksw na se vrw esena na gnwristoume!
    Tha pigainw ston pezodromo k tha fwnazw Mixalh!
    Kapoia stigmh tha se petixw!
    Elpizw kapou konta sta Metropolis p ekleisan prin liges meres!

    Adios Senior

    ReplyDelete
  156. esy se poia katigoria anikeis 8a 8ela na xera, paxisarko or8ologiko troll me xroia venusar.

    ReplyDelete
  157. THEE MOU! me vrika! eimai i magissa !! epic fail!!!! sto sxoleio vevaia me fonazan to medioum kai eixan lussaksei na tous lew ta zwdia episis nai kikloforousa me vamena mavra nuxia kai mov adavges ...shit

    ReplyDelete
  158. malaka afto me ti magissa isxuei oso dn paei!k h dikia mou sti 8esh popu les ka8otan!!Einai k vrady exw xestei panw mou!!

    ReplyDelete
  159. Ston filenada h perigrafh htan akribws san ena sto lykeio pw reeee akrivws omws!xontroylhs me gyalia kai thiliprephs!!!!

    ReplyDelete
  160. Όσο για το τσόλι, θα ήθελα να προσθέσω ότι σου μιλούσε μόνο αν ήθελε χάρη, και το έκανε πάντα σκυφτή! Πάντα όμως!
    Και στη ρειβού θα έλεγα ότι ξεκατινιάζεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Αν και στην περίπτωση μου δεν εόναι ρειβού, είναι όμως κατά τ'άλλα όπως την περιγράφεις

    ReplyDelete
  161. Teleiosa to 2000. Exo foresei getes me steno panteloni, omos kai mpoufan me tin papia piso kai mpotakia styl timberland (eytyxos ta kafe, oxi ta kitrinoemeti..). Eixa makria mallia, akouga karga metal, alla se 1 xoro mou vgike to kryforave kai ksebourdeleutika me prodigy pano se thranio...

    Eixa files gynaikes kai evlepa fanatika eglimata kai 2 ksenous. Imouna kalos sto basket, treksimo ktl, goustara mia gomena pou itan magissa kai sto lykeio mou araze stathera enas skylos pou ton legan Babi! Ti mou symvainei?

    VOITHEIAAA

    ReplyDelete
  162. panagiwtaki nai osoi akoun metal exoun bar kai einai aiwnioi foitites

    ReplyDelete
  163. suntakti esu kathgoria?den mas eipes...
    Btw padws kalo tha htan na "kseamerikasteite" ligo.. to keimeno (an kai gelasa ) mou thumise polu amerikanikh teen saxlotainia.. :) me to sumpatheio panta

    ReplyDelete
  164. ξεχασες "Τον Γαματο",δηλαδη Εμενα!! :-Ρ

    ReplyDelete
  165. ρε παιδια η μπλουζα με το κουτσοδοντικο μωρο πως λεγεται? πως μπορω να τη ψαξω...εμενα μου αρεσει :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. θεωρητικα ανηκα στην κατηγορια ο φιλεναδας.μονο που δε σπουδαζω κομμωτικη,γουσταρω κοπελες και δεν ειμαι κουτσομπολης.απλα εκανα και κανω παρεα με κοριτσια γιατι...τι να πω ταιριαζω.περναω καλα με αυτες.και ειναι κριμα να θεωρουμαι πουστης ενω στην ουσια δεν ειμαι.

      Delete
    2. ξ,βηλξκσδηγ΄δξ

      Delete
  166. ωριαιο αρθρο!!!

    ReplyDelete