Tuesday, July 20, 2010

Ένας έρανος για τον Ενρίκε

Το σύνδρομο Florence Nightingale υπάρχει από πάντα, αλλά βασιζόμενος σε έρευνα που δεν έκανα ποτέ, λέω με σιγουριά ότι μελετήθηκε περισσότερο κατά την δεκαετία του '40. Εν ολίγοις, περιγράφει πώς οι νοσοκόμες συχνά ερωτεύονται τους ασθενείς τους, παρασυρόμενες από αρχικά συναισθήματα οίκτου και λύπησης τα οποία μπερδεύονται στο υποσυνείδητό τους και καταλήγουν να βγαίνουν στην επιφάνεια ως σεξουαλική έλξη. Όπως κάθε άλλη υποσυνείδητη μαλακία που μαστίζει τον πρωτόγονο εγκέφαλό μας, έτσι και το σύνδρομο Nightingale χρησιμοποιήθηκε από τη μουσική βιομηχανία για να προωθήσει ατάλαντους, άφωνους και κατά βάθος σκατοφατσέους τραγουδιστές, ενίοτε με μεγάλη επιτυχία. Όταν σκεφτόμαστε επιτηδευμένη μιζέρια, μας έρχονται στο μυαλό εγχώριοι καλλιτέχνες όπως ο Πετρέλης, ο Πλιάτσικας και φυσικά ο αδιαμφισβήτητος Βασιλιάς της Ελληνικής μουνοκλάψας Γιάννης Πλούταρχος. Έτσι ξεχνάμε τον άνθρωπο που ξεκίνησε και καθιέρωσε το κίνημα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Μιλάω φυσικά για τον έναν και μοναδικό...

ΕΝΡΙΚ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ;
ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕ ΣΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ WIPEOUT!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Χμμ... Συγνώμη. Παρασύρθηκα. Τον έναν και μοναδικό...

ΕΝΡΙΚ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΨΗΛΕ!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΟΚ, για αρχή, μερικές παραδοχές. Ναι, ξέρω ότι είναι λίγο πασέ σαν μουσική φυσιογνωμία για να ασχολούμαι μαζί του. Και ναι, ξέρω ότι το θάψιμο που ακολουθεί ενδέχεται να κρύβει μια υποθάλπτουσα γκέι φαντασίωση, όπου ο Ενρίκες μου ψιθυρίζει "τε κιέρο" γλυκά στο αυτί, τρίβοντας το τεράστιο καβλί του στα ούλα μου, αλλά δε γαμιέται; Συνεχίζω.

Ο Ενρίκες ξεκίνησε το ταξίδι του στη show-biz όπως κάθε σωστός Κολοσσός της Μετριότητας: με έτοιμη στρωμένη δουλειά απ' τον μπαμπά. Όντας γιος του θρυλικού Χούλιο-κοιτάχτε-όλες-το-πουλί-μου-Ιγκλέσιας, δεν άργησε να σταυρώσει δισκογραφική. Μόνο που υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα. Σε αντίθεση με τον πατέρα του, ο μικρός Ενρίκες είχε ταλέντο επιπέδου Ζαμανφού στην καλύτερη. Και παρόλο που δεν ήταν και άσχημο παλικάρι, η πλήρης έλλειψη γοητείας και χαρίσματος του απαγόρευσε να κάνει καριέρα λατίνου γόη, βλέπε Ricky Martin. Αρχικά ο Ενρίκες έκανε μερικές απόπειρες να το σώσει, σαγηνεύοντας το κοινό με ναζάκια τύπου Λε-Πα, αλλά όπως βλέπετε τα σκάτωσε κι αυτά.


Οπότε τα ρομπότ του τμήματος μάρκετινγκ, μετά από εκτενή πειράματα σε θηλυκές μαϊμούδες και 15χρονα κοριτσάκια με αίμα στο βρακί, κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση: ΣΥΝΔΡΟΜΟ NIGHTINGALE ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Έτσι, το χαζοχαρούμενο (αν και αρκετά καλό) Bailamos, έκανε σκάτζα με την ατέρμονη κλάψα. Στην αρχή νόμιζα ότι έχει να κάνει με το θέμα του εκάστοτε τραγουδιού. Για παράδειγμα, σε αυτήν εδώ τη φάση ο παραγιός έχει δικαιολογημένα το φρυδάκι σε αμβλεία γωνία διότι τραγουδάει "I wanna know why you wanna throw me away".
Σημειώστε την ομοιότητα με την αντίστοιχη Πλουταρχική θεματολογία του τύπου "με έστυψες και με πέταξες σαν παλιό Βετέξ", καθώς και την ευρηματικότατη χρήση του διπλού "wanna" σε λιγότερο από πέντε λέξεις. Κορυφή!

Μετά από λίγο όμως, το πράμα αρχίζει και γίνεται ύποπτο. Στο παρακάτω στιγμιότυπο, ο Ενρίκες περιπαίζει χαλαρά το γκομενάκι, διαλαλώντας "I 'm not in love. It 's just a phaze that I 'm going through". Το ύφος όμως παραμένει.
Παρεμπιπτόντως, μπράβο και πάλι στον Ενρίκε που είναι ο πρώτος άντρας που χρησιμοποιεί την πιο χαζογκομενίστικη ατάκα στο υπαρκτό και παρατηρήσιμο σύμπαν: "Περνάω μια περίεργη φάση". ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ!

Ας δούμε κι ένα τρίτο βίντεο. Αυτό έχει τον σαδιστικό τίτλο "I love to see you cry". Ο Ενρίκες είναι τόσο bad-ass, που κάνει το γκομενάκι πατσαβούρι για τα πιάτα και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να το βλέπει να κλαίει. Άρα αποκλείεται να κακομοιριάζει και σε αυτό το β...
Κι όμως! Τα κατάφερε! ΚΟ-fucking-ΡΥ-fucking-ΦΗ!!!

Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος. Τίποτα από τα παραπάνω δε συγκρίνεται με το απόλυτο φεστιβάλ Ενρίκειας κλάψας και μιζέριας:

HERO



Ας κάνουμε μια ανάλυση του βίντεο καρέ-καρέ.

00:01
Ξεκινάμε με τον Ενρίκε και μια μουνίτσα που οδηγάνε στην έρημο παρέα με μια τσάντα κλεμμένα λεφτά.
Αν είχατε μια τσάντα με λεφτά μες στο αμάξι, πού θα τη βάζατε; Στα πόδια του συνοδηγού; Μήπως θα την κλειδώνατε στο πορτ-παγκάζ;

FUCK DAT SHIT!
Ο Ενρίκες την παρατάει χυμένη στο πίσω κάθισμα ενός κινούμενου κάμπριο, με ανοιχτό το φερμουάρ! Έτσι, θα έχει στην καβάτζα έναν λόγο για να κλαίει σε περίπτωση που δεν τον φτύσει η γκόμενα.

00:53
Ο Ενρίκες σταματάει μες στη μέση της ερήμου για να φασώσει το γκομενάκι σε αργή κίνηση και μετά να κλάψει πάνω από ένα πιάνο.
Θα υποθέσω ότι κάνει συλλογή κλαμμένων αντικειμένων και θα προχωρήσω.

01:58
Εδώ έχουμε την πεμπτουσία μουνοκλάψας Ενρίκε. Βλέπουμε τον λεβέντη μας όπως πάντα απαρηγόρητο.
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;;; Προς τι τόση δυστυχία; Ποιος σε πείραξε να του γαμήσω ό,τι έχει και δεν έχει; Ας κάνουμε ένα zoom-out.
Χμμμ... Φασώνει ένα μουνί. Λίγο ακόμα zoom-out...
ΟΚ... Φασώνει ένα μουνί ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ! Τι πρέπει να γίνει για να χαρείς μια φορά στη γαμο-ζωή σου;

03:03
Απ' ότι φαίνεται, η τσάντα με τα λεφτά και πιθανότατα ΚΑΙ το γκομενάκι ανήκουν σε αυτήν την συμμορία:
Γνωστοί και ως "Οι σκληροί μαυροφορεμένοι Backstreet Boys" ή ως "Η φαμίλια που μόλις γύρισε από Κρητικό γάμο" και υπό τις διαταγές του Mickey Rourke (ή του Mike Madsen, πάντα τους μπέρδευα ρε πούστη) κάνουν τον Ενρίκε μας τουλούμι στα μαπίδια.

OWNED!

03:43
Ο αρχηγός της συμμορίας παίρνει ένα μαδέρι και ρίχνει στον Ενρίκαρο το τελειωτικό χτύπημα.
Και τώρα η καλύτερη στιγμή όλου του βίντεο: Δεν κάνω πλάκα. Δεν είναι Photoshop. Πηγαίντε πιο πάνω και δείτε το μόνοι σας. Με το που πέφτει το κορμί του Ενρίκε, ο ήλιος δύει...
...οι ουρανοί σκοτεινιάζουν...
...και ξεσπάει θεομηνία.

ΣΩΠΑ ΡΕ ΕΝΡΙΚΕ! Μήπως σκίστηκε και το Παραπέτασμα απ' το Ναό του Σολομώντα;!;!; Μαλάκα αυτάρεσκε Ξανθόπουλε της τρύπιας κάλτσας!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΑΨΑ!

Ο Ενρίκες δεν είναι απλά ένας ακόμα εκνευριστικός λατίνος γλίτσης. Εκτός του ότι αποτελεί πρότυπο γκρινιάρη, μίζερου και βασανισμένου "γόη", το οποίο μιμήθηκαν πολλοί τραγουδιαρέοι ανά τη Γη, εκπροσωπεί και μια σιχαμένη κατηγορία καθημερινού παπάρα που χαλάει την πιάτσα. Είναι ο και καλά ευαίσθητος και πληγωμένος άντρας-κουταβάκι, που είναι ανίκανος να την πέσει αντρίκια σε μια γκόμενα, οπότε της το παίζει φίλος για κανά εξάμηνο και ένα βράδυ την καλεί σπίτι του για ταινία με όλη την παρέα, αλλά φυσικά η παρέα λείπει. Μετά της πρήζει τη μήτρα για το πόσο χάλια του έχουν φερθεί όλες, για το πόσο εμπιστοσύνη της έχει και πόσο σημαντική είναι και στο τέλος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κλάψει στα βυζιά της μπας και τον λυπηθεί και του παίξει μια μαλακία από οίκτο.

Πάντως το "I 'm not in love", καλό κομματάκι. Κολλητικό.

194 comments:

  1. Μπορει να φοραει μασκα κλαψιαρη για να πουλαει.

    ReplyDelete
  2. άντε ντε, πού χάθηκες?
    ωραίος ρε,..γέλασα!

    ReplyDelete
  3. πρωτο σχολιο??? και μαλιστα 4 ωρες αργοτερα??? εχει πεσει η κινηση απο τοτε που εφυγες μεγαλε...για τον ενρικε 3 πραγματα εχω να πω: 1)τον μισω 2)τον μισω 3) ΤΟΝ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ειναι οπως λεει και ενας φιλος μου η προσωποποιηση της ΠΟΥΤΣΟΛΟΥΡΙΑΣ*!! αν τον ειχαμε συμμαθητη θα ηταν σιγουρα ο φιλεναδας..!!

    *πουτσολουρια = ενρικε, ρικι μαρτιν, backstreet boys, one κτλπ..(καταλαβατε νομιζω τι εννοω)

    ReplyDelete
  4. mike φαινεται μεγαλη πουστρα παντως χα χα χα...

    James

    ReplyDelete
  5. Πρώτος!! Μιχάλη, σε χάλασε ο στρατός!

    ReplyDelete
  6. Ama thes na deieis kana kalo blog malaka mpes sto dprosopos giati se exoume varethei. Arthro einai auto re geloie? Exei kamia sxesi me aut pou egrafes palia? Ade kai gamisou se varethikame, gamo to mouni tis manas pou se evgaze.

    ReplyDelete
  7. 10:14 Ανοιγω τον blogger ξυνωντας τα αρχιδια, που δεν εχω, νωχελικα.....ψαχνω....ψαχνω....χασμουριεμαι απο τη βαρεμαρα....ψαχνω ψαχνω...ΧΑ!Ο Μikeius εκανε αναρτηση!εναγωνιως κοιταω τον τιτλο....ψιλοπαραξενευομαι...Enrique????που τον θυμηθηκε αυτον τον ξεπλυμενο?!
    10:24 εχω τελεισει το διαβασμα εφου εχω ριξει μερικα χαχανιτα
    10:25 κοιταω για σχολια......
    ...................
    ...............
    .........!!!!!........
    ΜΗΔΕΝ???????μα πως ειναι αυτο δυνατον?!συνηθως εχω να διαβασω 85303842938472 σχολια με καυστικες ατακες,γαμωσταβριδια και αλλα τετοια χαριτωμενα που μου φτιαχνουν τη διαθεση...αλλα ΜΗΔΕΝ????ZERO??????RIEN??????

    ....ουφ συγχιστηκα...η μονη εξηγηση που βρισκω Mike ειναι πως ολοι ακομη και οι πιο nerdy αναγνωστες σου εχουν ψωφολογησει στη ζεστη και ειναι και φωτοσυνθετουν σε καποια παραλια κοκκινοι κοκκινοι με μια ασπρη παχια γραμμη αντηλιακου στη μυτη!
    χεχεχε...καλο ψησιμο ψαρακα....και καλες βουτες παιδες!...προσοχη στα βραχια που κοβουνε σα μουνια και στα μουσκεμενα κωλαρακια (ok και μουνακια και βιζακια και ο,τι αλλο θετε τελος παντων) που κοβονται απο στριγκομαγιουδακια..και προκαλουν αναφυλαξιες και εγκε-φαλικα επεισοδια... ;)

    ReplyDelete
  8. Πρώτος? Θα 'θελα? Απορρώ πως σου ήρθε να τον θάψεις! Το είχα όνειρο καιρό και μένα μου την έσπαγε ο γιούφτος της Λατινικής Αμερικής!

    ReplyDelete
  9. wraios file...gelasa para poly!!!
    nase kala

    ReplyDelete
  10. kalo.

    me afta asholeisai sto strato omos?

    ReplyDelete
  11. Χαχαχαχαχα καλοοοό!! Ετσι για να ρίξουμε ένα καλό γέλιο βραδυάτικα!!

    ReplyDelete
  12. Ωραίος.ξεχασες τον τροπο που ποζαρει παντα για να μη φαινεται η ελια.

    ReplyDelete
  13. to epomeno video clip provlepetai traumatias polemou se xeiroterh katastash apo ton agglo as8enh!!

    ReplyDelete
  14. sou rixno ena koment giati se lypithika me to ftoxo post afto.
    rikse kamia analysi gia nekrous ''hroes'' pou mas spagan tarxidia eksapanekathen san th melina to kazatzidi kai zontana moiazmata sa to miki theodoraki.
    gine pio LENTIS oxi sa to floro ton eksypnakia to fouseki.vgazeis mia tyrosynh ein h alitheia.
    paradeigmatisou:
    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
    Στὸ στόμα 'τσάλινη ψωλὴ καὶ στὸ κωλί καμτσίκι
    στὸ μπούστη το μπροδόταρο τὸ μαϊντανό τὸ Μίκη

    ἀπὸ παντοῦ ἐπέρασε, μπούκια σὲ κάθε κόμμα
    ὅποιος τονε σεβάσθηκε τοῦ κατουρῶ τὸ χῶμα

    τραγούδια σάπια τραγικὰ τραβᾶνε μαλακία
    μᾶς ζάλισαν τἀργίδγια μας σὲ νήπχια καὶ σχολεῖα

    μαμούχαλος σκατόφατσος καὶ γέρικο πουστράκι
    πάντα τὴ μνήμη θὰ γαμῶ τοῦ Μίκη Θοδωράκη

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
    Καργιολομούνικο τσουλὶ
    ἄπληστο πουτανάκι
    βρώμικη σκύλα τσιμπουκλοῦ
    γαμιόλα Βουγιουκλάκη

    τὴ Γκρήτj ὅλη μπουκάργιασες
    βούντηγκζες μὲς τὸ χύσι
    καὶ στὴν Ἀθήνα ἔφυγες
    νὰ φᾷς λεχρὸ γαμῆσι

    τὸ γκῶλο σοῦ ξεπάτωσαν
    καὶ σἔκαναν βεντέτα
    γιὰ σταριλίκι ψόφαγες
    χυμένἠσουν σερβιέττα

    ἕνα φριχτὸ γαμώκρεας
    ἐφόραγες γιὰ σῶμα
    γι᾽ αὐτὸ σὲ γάμησαν στοιχειὰ
    σὰν σἔφαγε τὸ χῶμα

    ἤσουν κενόδοξο μουνὶ
    γέννησες ἕνα μπούστη
    ποὺ τὸν γαμᾶνε Ἀλβανοὶ
    στὴν κλίνη τοῦ Προκρούστη

    τῶρα ὁ Χάρος σὲ γαμᾷ
    μὲ σουβλερὸ καλέμι
    καὶ τσιμπουκώνεις δαίμονες
    στοῦ ᾍδη τὸ χαρέμι

    gamotafismos file

    ReplyDelete
  15. (σχεδόν) Πάντα εύστοχος.

    ReplyDelete
  16. χαχαχαχαχα
    καλο!
    ειδικα το ιντρο

    ReplyDelete
  17. I'm the first mofo who rubs his penis on your gums. Totally gay.

    ReplyDelete
  18. katavathos gustareis mallon, alla drepesai...;P

    ReplyDelete
  19. dn me noiazei an eisai kompleksikos i otidipote allo, me kaneis k gelaw oso dn fantazesai...a k o enrique einai ligo klasomounas alla paramenei gkavliaris.

    ReplyDelete
  20. mpravo me glitwses apo ena xrono psyxanalysh
    -just a girl

    ReplyDelete
  21. Περίεργη ώρα ανέβασες νέο post στραβάδι.
    Τί έγινε, τόσο γρήγορα τη φτιάξαμε τη ζωάρα μας;

    Σε αγαπάμε και ντεφορμέ.

    ReplyDelete
  22. Πρώτος?!?!?!... fuck me... απιστευτικό

    ReplyDelete
  23. Αχαχαχαχαχαχ πεθανα στα γελια ειδικα με την περιγραφη του ακομη ενος υπεργαματου βιντεο του Ενρικε!
    ΘΕΟΣ, προσκυναω!

    ReplyDelete
  24. ΧΑΧΑΧΑ γάμησε η ατάκα που έγραψες στην πρώτη φωτογραφία έχω κλάσει στα γέλια

    ReplyDelete
  25. αχαχαχαχαχααχ ξήλωσες άσφαλτο παλι ρε Mikeius ρεεεεεεε

    ReplyDelete
  26. ela vre malaka mike den perimename toso kairo ena kainourio post soy gia na adikrisoume ton papara ton enrike...

    ReplyDelete
  27. ''Πάντως το "I 'm not in love", καλό κομματάκι. Κολλητικό.''

    Να κατι που δεν περιμενα με τιποτα να διαβασω!

    ReplyDelete
  28. Mikeius den 8a mporouses na eisai gomena kai na hsoun erwteumenh mazi mmm?ektos oti 8a kaname trela gamisia 8a glutwna kai wres analusewn kai paparosuzhthsewn panw se tetoia 8emata me tis prwhn m(xerw oti se endiaferei giafto sto tonizw) <3.Sthn epomenh zwh pou 8a metensarkw8eis se gomena elpizw na sta8w tuxeros...

    ReplyDelete
  29. kalos ton k pali... ;)

    ReplyDelete
  30. vareto apo tin arxi mexri to telos :S

    ReplyDelete
  31. Ola kala Mik me mia diafora, sygrafiki adeia sou sygxoreitai vevaia. O ploutarxos exei fonara. mporei to theme me ti klapsa na isxyei pantos texnika exei fonara. kai ligi klapsa se kapoies faseis tis zois sou den einai kako, mi to daimonopoioume. to thema einai aftoi pou to kanoun na to kanoun epeidi exoun pragmatika tetoia foni kai oxi me to zori vazontas tous na tragoudane sto studio me epitidevmeni vraxnada kai ekpnoi psithiro kolimenous pano sto microphone. kai o plout den einai etsi, opos o enrique diladi. kalos politis

    ReplyDelete
  32. XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXA !!!!

    AN KAI DEN SE PAW ME TIPOTA GAMW TO THEO MOU GAMW.... afti i analisi tou clip mou arese :D

    -MorX

    ReplyDelete
  33. Μαλακα Mikeius (Με το συμπάθειο), θα είμαι η πρώτη που θα σχολιάσει το νέο σου άρθρο?!!!?!!
    Είμαι συγκινημένη!!

    Λοιπόν -αχεμ,αχεμ- , ξέρω οτι στα μάτια σου είμαι άλλο ένα ανόητο γυναικάκι, αλλά ΧΕΣΤΗΚΑ. κι εσύ είναι πολύ πιθανό να είσαι γκέι, τόσος μισογυνισμός πια!

    Γι'αυτό θα αγνοήσω όποια θεία κακία θα πεις και θα δηλώσω οτι ούτε στα 11 δεν μπορούσα να δω αυτό το ανδρουά ξέπλυμα στις κουραδί και δοιαρροί αποχρώσεις.
    Έκανε κάτι ντουέτα με γυναικάρες όπως η Whitney Houston ή τη σακαφιόρα την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ τενιστρια, πως τη λεγανε μωρε πριν τη φαει το έρεβος κι αυτηνα,Α! Αννα Κουρνικοβα, και απο τότε σχηματιζόταν στο παιδικό μαλό μου η απορία "Τι θέλει αυτός ο άκυρος δίπλα σ'αυτά τα πλάσματα?" (ΝΑΙ, και την Κουρνικοβα, μπροστα του πιάνει ένα σεντ παραπάνω στο δουλεμπόριο). "Γιατι παίζει αυτος ο ατάλαντος στο ΜΤV?", κι άλλες τέτοιες υποσυνείδητες απορίες ταλάνιζαν το αθώο μυαλουδάκι μου.
    Τώρα τον βλέπω και σκέφτομαι, τι χουφτώνεις ρε μπαγλαμά, άδικα χτυπιέσαι, ο,τι και να κάνεις θα είσια πάντα ΠΟΛΥ ΓΚΕΥ.

    Και 100 κιλά φακλάνα να πάω, και να έχει φαρδύνει η μήτρα μου απ το λίπια, και να αυνανίζομαι μπροστά σε κάμερα και να το ανεβάζω στο γιουπορν απ'την συσσωρευμένη αγαμία ετών, ΑΜΑ ΜΟΥ ΡΧΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ!
    ΟΥΣΣΣΣΤΟΥΔΙΑΛΟΥ

    ReplyDelete
  34. prepei na to diabasei h dikia mou ayto.s'eyxaristw mou glitwses polutimo salio!

    ReplyDelete
  35. Τα περί μουσικής τα αφήνω ασχολίαστα γιατί ο Ενρίκε με άφηνε ανέκαθεν παγερά αδιάφορη. Αλλά όσο αφορά στο πουλί, είσαι τελείως εκτός θέματος..

    http://www.exposay.com/enrique-iglesias-is-a-big-man-to-admit-a-little-problem/v/10902/

    ReplyDelete
  36. Ω ρε μαλάκα κάηκα με το video clip. Μα να τραγουδάει κλαίγοντας ενώ πεθαίνει; Στην βροχή;; Αυτό θα πει να 'σαι Ήρωας.
    Πώς δεν βάλανε και τη μάνα του να μοιρολογάει από δίπλα...

    Γαμάει ο Mickey Rourke πάντως. Πάντα θα δείρει κάποιον και πάντα με καλό λόγο.

    +1 Mickey
    +1 Mikeius

    ReplyDelete
  37. Epic Fail.mas 3enerwses.molis 3upnhsa kai eida kainourio ar8ro.den 9a sto krupso,kwloxarhka.evala amon amarth kai arxisa na gelaw me to gnwsto kako xamogelo trivontas ta xeria mou.'poso misos erxetai' anarwth8hka 3unontas to mousi mou skeptika.alla re malaka..ENRIQUE IGLESIAS?h pws skata legetai?ti einai auto?ti apotuxia?einai pio e3w kai apo to outer space.as egrafes gia ton mr miyagi kalutera.tipota,mhden.ti ekanes copy paste apo ispaniko blog?tou pousth.

    ReplyDelete
  38. Xmmm... diavasa ta arthra sou, genika sumfono mazi sou kai xairomai pou uparxpoun anthropoi san kai esena! .. An exeis kai megalo poutso ektos apo mualo exeis polu mellon brosta sou! Not bad...!
    E.

    ReplyDelete
  39. ρε παιδια τι first k first ολη την ωρα? ειπε ο ανθρωπος: τα σχολια θα ειναι moderated!! Τα διαβαζει πριν δημοσιευτουν, ελεος!

    ReplyDelete
  40. Kαι όμως συνέβη... Γνωστός τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια συναυλίας του, πήρε από τα χέρια μίας θαυμάστριάς του, που παραληρούσε, την φωτογραφική της μηχανή και αφού φωτογράφισε τα απόκρυφα σημεία του, της την έδωσε πίσω!

    Ποιος είναι; Ο Enirique Inglesias και τη φωτογραφία ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα το TMZ.

    Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ο Enrique να...
    βάζει τη φωτογραφική μέσα από το παντελόνι του και να απαθανατίζει όσα μόνο οι ερωμένες του έχουν δει...

    Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε συναυλία του τραγουδιστή στο Las Vegas και έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη δήλωσή του ότι θα γδυθεί σε περίπτωση που η Ισπανία πάρει το Μουντιάλ (που το πήρε!) και ενώ, εν τω μεταξύ, είχε φιλήσει μία θαυμάστριά του στο στόμα σε τηλεοπτική εκπομπή.

    Μήπως τελικά συμφέρει να είσαι θαυμάστρια του Enrique; Ο άνθρωπος είναι γενναιόδωρος!

    ReplyDelete
  41. αυτη τη φορα πιο πολυ ενδιαφερον ειχαν τα σχολια παρα εσυ ρε Μike.Μαλλον σε ψιλογαμανε στον στρατο και εχασεs την φορμα σου

    ReplyDelete
  42. εγω ρε παιδια να σας πω την μαυρη αληθεια ραγισε η καρδια μου με το παλικαρι τον Ενρικε...προτεινω να τον κλεισουμε σε μια φυλακη και να του γαμανε τα δοντια γ κανενα χρονο μηπως στρωσει!!!

    ReplyDelete
  43. σαν Αλβανός είναι ....

    ReplyDelete
  44. Απίστευτη Γαμάτη... πόσο fail γκόμενα παίζει να σαι μωρή; Τόσο άθλιο χιούμορ ούτε στο νηπιαγωγείο θυμάμαι... Στα διάλα... Σιχαμένη...

    -Μια άλλη γκόμενα

    ReplyDelete
  45. pantos eftixos paradextikes oti to bailamos kai ego prostheto oti to rythm divine (etsi de legetai?) einai kommatares...tora apo kei kai pera nai re paidi mou polu drama poli qq....an kai exo mia ypopsia oti an psaksoume paromoia videoclip tha doume pali tetoia koula pragmata...ante more ti ton brizeis...exei na vgalei souksedaki xronia....alla vasika pisteuo oti se klapsomouniash o ploutarxos kai o remos win all

    ReplyDelete
  46. re si ti einai o enrique iglesias mprosta ston james blunt????

    ReplyDelete
  47. hahahahahahaha! έγραψε!

    ReplyDelete
  48. FIRST!!!

    moy axaxa losers...

    ReplyDelete
  49. γραψε για τον Ταμπακη ρε φλωρε..

    ReplyDelete
  50. eleos re zaaaaaa, pou oloi nomizate oti kanate to proto comment. xa xaaxx axaa

    ReplyDelete
  51. +1 ΓΙΟΥΣΕΦ
    Ρε συ Μike τι αποφάγι μας πέταξες αυτή τη φορά ρε αγόρι μου...

    ReplyDelete
  52. αχαχαχαχαχα αγαπώ τα moderated, κοίτα πόσοι μαλάκες νομίζουν ότι πόσταραν πρώτοι και το λένε και με τόσο καμάρι xD

    ReplyDelete
  53. malakia post... paei..paei to cave studios pas ki esy! ;/

    ReplyDelete
  54. ennoeitai oti to na my3oklais sta vyzia ths mpas kai sou pai3ei malakia pianei, den xreiazetai omws na perimeneis 6 mhnes, apla me8yse thn ligo

    -random fat guy

    ReplyDelete
  55. moufa to post malaka kai to xereis..ama variesai mh grafeis ka8olou.einai toso gia ton poutso pou oute mesto strato den to diavazoune.neeext

    ReplyDelete
  56. θα ηθελα 1 ποστ με τους καβλορωγαδες της σκηνης μας με τριανταφυλλο-one-μαρτακης και σια...Αλλα αμα γραψεις και για τον κλαψομουνι πλουταρχο θα σου πω:"αχ κοριτσι μου" στο αυτι και θα σου ριχνω πουτσοσκαμπιλα μεχρι να παθεις διασειση!!GREETINGS!!!!

    ReplyDelete
  57. Για το πούτσο post, είναι προφανές ότι το χεις πάρει από κάπου αλλού γιατί αποκλείεται να είσαι τόσο μαλάκας ώστε να ασχολήθηκες να γράψεις γι'αυτό το βλάκα.

    ReplyDelete
  58. Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια και ανα τακτά χρονικά διαστήματα, πετάγεται μία τσουτσούνα που νομίζει ότι είναι ο πρώτος που έκανε σχόλιο και γράφει: First? Πρώτος? ΟΥΑΟΥ δε το πιστεύω! Ναι ρε καριόλη που θα λεγε και ο μικε, θα 'θελες να σαι πρώτος αλλά σε προλάβανε. Κρίμα.

    ReplyDelete
  59. Πρώτος? ΟΥΑΟΥ θα κατουρίσω τα βρακιά μου!

    ReplyDelete
  60. πολυ καλο. γελασα πολυ

    ReplyDelete
  61. gia thn elia re mike gia thn ELIA!

    ReplyDelete
  62. Μήπως σκίστηκε και το Καταπέτασμα απ' το Ναό του Σολομώντα;!;!; Μαλάκα αυτάρεσκε Ξανθόπουλε της τρύπιας κάλτσας!


    xaxaxaxaxaxa gamises re mlk

    ReplyDelete
  63. Thumbs up για το πρωτοτυπο θεματακι. Ο πουστης ο ενρικες πού drama queen....

    ReplyDelete
  64. Τι αδερφίστικο θέμα είναι αυτό;!;!; Δεν εξηγείται διαφορετικά, πρέπει να είσαι πουστοπαίδι από ερμαφρόδιτο που αυτογαμήθηκε...

    ΥΓ: Α ναι... first!!! :/ :/ :/

    ReplyDelete
  65. ti egine re paidia? pou einai o Shinobi na rijei kanena gamostauridi??

    ReplyDelete
  66. ρε μαλακα μαικ παλια μουρη ο ενρικ αλλα καλο το κειμενακι. τι νεποτισμός (οικογενειοκρατια σημαινει αυτο ζωα διποδα, καγκουρικοι μπινεδες, σφουγγοκολαριοι της ΕΕ) λενε για τον ΓΑΠ και την Ντορα και τον χοντρο με τον θειο και την αλλη την μπαζολα που διορισε ολο το σοι της στην πελλα η δεν ξερω σε πιο πομακοχωρι-ο ενρικ χωρις τον Πατερα θα ηταν μονο μια κουραδοελια σαν αυτη στο μαγουλο. καλα τα λες μαικ-φαινεται να εχεις πληροφοριες απο μεσα-απο υψηλα ισταμενα προσωπα. μπραβο μαικ παιδι μου. αλλα ρε πουστη μου αυτο το χερο ειναι 10 και βαλε χρονια βιντεοκλιπ τι στο διαολο στο στρατο πηγες η στην χρονομηχανη του φιλεα φόγκ?

    ReplyDelete
  67. http://www.cosmo.gr/Lifestyle/281938.html

    χεχεχεχε για δες εδω

    manny

    ReplyDelete
  68. Στράτος ο καβλιαρηςJuly 22, 2010 at 11:27 PM

    Ρε Μικειους εγω ξερω οτι ο στρατος σε κανει αντρα. Εσυ αρχισες να παιζεις με τις κουκλες? Γιουσουφακι σε καναν εκει μεσα? Το μαδας το μανταρινι? Ρε μαλακα γραψε κατηγοριες των σκοπιων, τα ειδη των πουσαπς, το ποσο γρηγορα μπορεις να λυσεις ενα οπλο, το ποσο μεγαλη ψωλη εχουν οι λοχαγοι σου, ποσο σημαντικος ειναι ο βαθμος για αυτους, κατηγοριες τουαλετας που καθαρισες.. Τσεκαρε λιγο μαντοξ να παρεις ιδεες, μην αναλωνεσαι σε αδερφιλικια.

    ReplyDelete
  69. Πολυ καλο και παλι
    Αλλα εβαλες και λιγο Pablo Francisco
    Α και ο Ενρικε ειχε σουπερ μπιχλε κρεατοελια στη μαπα και την εβγαλε!!! Αδερφαρα ολ δε γουει

    ReplyDelete
  70. Σιγα μην εβαλα υλικο απο τον τρικαραγκιοζα τον Pablo Francisco. Ο βασιλιας της κρυαδας. Ειπαμε! Σεβομαι και λιγο τον εαυτο μου.

    ReplyDelete
  71. edaksi Mikeius, molis me ekanes na se ektimiso ligo parapano...
    skata se osus aresi to xisadi o Pablo Francisco!

    siado.

    ReplyDelete
  72. 1:30 Η τσάφα του Μικυ Ρουρκ ειναι "Μολις γάμησα, Ο μίκυς".

    Μου θυμίζει στιχο του Thanasonic. "εχω δυό καποτες στο πισινο τσεπάκι, θέλω να γαμήσω δυο γκομενες καπάκι."

    ReplyDelete
  73. ayth h sixamenh idiofyia poy exese panw se zwntes k nekroys plekontas me to zeygarwto toy stixo 2 paianes gia 2 xysokwlia as emfanistei aynanizomenos panw se alla empsyxa h apsyxa kormia na ypoklythoyme xana sto iero toy floki. megale arrwste poihth
    megalh mayrh soyfra
    to sperma feygei dynata
    stoy ihsoy ta moytra
    grapse gia to lao grapse gia ta paidia poy peinane gia timia kafrila.eisai arrwstos agna file toso poly poy mporei na eisai k emetos.

    sorry mike eimai fanatikos soy alla aftos o typos moy thymizei tote poy hmoyn paidi.

    ReplyDelete
  74. ti einai o enrique????akomas ena malakas....

    ReplyDelete
  75. - Είσαι θεός ρε φίλε, γαμάτος, τι άλλο να πω...

    - Σάλτα και γαμήσου ρε γκέουλα, με τις παπαρίτσες που ασχολείσαι. Γίδι.

    - Το κάνεις τόσο αριστοτεχνικά που αδυνατώ να σχολιάσω. Είσαι σαρωτικός.

    - Τσίμπα ένα, δύο και τρία και τέσσερα. Αντρογυνοχωρίστρα.

    Schizo

    ReplyDelete
  76. apo vp eise mikeius?

    ReplyDelete
  77. Καλά ρε μαλάκες, τσεκάρετε τα σχόλια πριν αρχίσετε τα ΠΡΩΤΟΣ,ΠΡΩΤΟΣ... ζώα.

    Περίμενα ακόμα και τον τελευταίο σχολιαστή να αναφωνεί ηδονικά ΠΡΩΤΟΣ.

    ReplyDelete
  78. giati prepei na ta vlepeis ola TOSO anapoda re anthrope??
    koinos... coolare dike m

    ReplyDelete
  79. "FIRST" is the new "LAST"!!!

    ReplyDelete
  80. πορτοκαλαδίτσαJuly 24, 2010 at 2:07 PM

    ο ενρικ ρε ξεφτιλισμενη παλιοπουτανα μιχαλιτσα,εχει κανει κατι στη ζωη του περα απο το κωλομπλογκ σου....σκατιαρη ;)

    ReplyDelete
  81. lame ....apopoiisou to post

    ReplyDelete
  82. οντως εισαι ντεφορμε ρε. Θα ρθω εκει στην Παλληνη/Βουτζα που σκατα μενεις και θα πω στη μανουλα σου να μη σε κανακευει τοσο καθε φορα που παιρνεις αδεια.
    Άλλους ο στρατος τους κάνει άντρες κι εσένα, ήταν που ήταν στραβό το κλήμα...το δάγκασε κι ο γάιδαρος.

    ReplyDelete
  83. otan se hdonizei to gegonos oti ekanes prwtos comment se ena post gia ton enrik poio sundromo einai?

    ReplyDelete
  84. -lascia te libero-July 24, 2010 at 8:57 PM

    τώρα έβλεπα how i met your mother s3x01.
    παίζει και ο ενρίκε, έναν μικροτσούτσουνο σπανιόλο θεογκόμενο. είναι ρισπέκτ αν ισχύει όλο το αρθράκι που έστειλε κάποιος πιο πάνω, περι δημόσιας αποδοχής του "κλινικής περίπτωσης" μικρού του πιστολίνο.
    να δω ένα μάγκα ελλαδίτη να λέει,
    "τον έχω μικρό and i m PROUD!!"
    φλόμπες.

    ReplyDelete
  85. Kalo. Eixe to gelio tou alla toso kairo auto mono? grapse tpt parapanw na goustaroume. Theloume ki allo!

    ReplyDelete
  86. Etsi tragoudi mesa stin vroxi mazi me klama...xaxaxaxa

    ReplyDelete
  87. re malaka mike den perimena na grapseis tetoia pipa kai eidika na afierwseis ena oloklhro post gia ton malaka ton enrike...

    ReplyDelete
  88. "Labels: bailamos, enrique, enrique iglesias, hero, iglesias, latin, pop, κλαιω, τραγουδι"
    To "κλαιω" τα γάμησε όλα!

    ReplyDelete
  89. Δεν είναι σύνδρομο. Είναι το ίδιο με αυτό που κάνουν οι γριές στις εκκλησίες!

    ReplyDelete
  90. ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΚ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΠΙΡΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΡΙΞΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ..

    ReplyDelete
  91. Εγώ πάλι που σε διάβασα περισσότερες φορές από τον πάνω, σε βρήκα ενδιαφέρων (αν και θυμίζεις Πιτσιρίκο ώρες-ώρες, ο οποίος μου στη σπάει)και θεωώ ότι έχεις ένα issue με το χέσιμο και το σκατό.

    ReplyDelete
  92. Πρώτο comment! :D

    ΥΓ Υπάρχει και το F5

    ReplyDelete
  93. Re sy einai to parapetasma tou Solomonta oxi to katapetasma!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxa!!!Kata t'alla wraios, synexise etsi!!

    ReplyDelete
  94. kati teleiws asxeto, tsekare thn KALYTERH kammenh metamesonyktia diafhmish pou petyxa:

    http://www.youtube.com/watch?v=cNVo21Z9A5A

    apla des ayto to major facepalm mexri telous

    -random fat guy

    ReplyDelete
  95. egrapses pali re man...
    wraios...
    ante, na teleiwneis me to strato, na vlepoume arthra pio syxna apo "opote parw adeia re malakes..."...

    ReplyDelete
  96. ante na xanapas strato na sou xanaer8ei i empnefsi... 3 mines eisai mesa kai arxises tis malakies...!

    hmmm, mipws se kanane kai psilokrifogay???
    elpizw pws oxi... ma enrique iglesias????

    ReplyDelete
  97. Αφού ο τύπος μόνο κλαίγεται για την γκόμενα, γιατί δεν αυτοκτονεί; Γιατί όλοι οι κλαψιάρηδες δεν αυτοκτονούν για έναν καλύτερο κόσμο; Θα βρει εκεί που θα πάει τον Χατζηγιάννη και θα ζήσουν μια μετά θάνατον ζωή χαρισάμενη αφού θα τα φτιάξουν μεταξύ τους αφού πρώτα θα έχουν κλάψει μαζί για τα χαμένα τους γκομενικά.

    ReplyDelete
  98. axaxaxaxa
    eisai re gmt, eisai..

    ReplyDelete
  99. oi misoi einai protoi (as kanoume party tora) kai oi alloi misoi classic koblexikoi. kapou sti mesi ton comments varethika na diavazo alla autos pou leei "gamo to mouni pou se gennise", kati tetoio, travaei zoria -ohi malakies, kai auto einai kai auto einai to provlima tou.

    anywayz, emena mikeius mareseis -sorry kiolas gia olous autous pou halastikan TOSO APEIRA apo to arthro i pou halioudai se kathe teleutaio arthro alla par'ola auta sinehizoun na to episkeptontai kathe deuteri mera san zakia pou den vriskoun tin dosi tous. xekolliste tis zoes sas re bas kai paei pote brosta auti i hora!

    esy omos mikeius min xekolliseis! eisai to alati sti mizeri zoi auton ton koblexikon ;)
    sinehise na mas kaneis na gelame kai psisou gia kanena stand up comedy!

    - edo-tha-valo-ena-poly-gamato/psagmeno-nickname: Athina me lene

    ReplyDelete
  100. Twra teleutaia ta arthra SOU einai...analoga me to vasiko mistho perimeneis ena mina gia to tipota exeis psonistei epeidi se akolouthoun 1000 kati kwlozwa ki epeidi tremeis mipos paroun to ageladisio vlemma tous apo pano sou sxediazeis ta arthra sou kan mina agnoontas to gelio pou mporei na vgalei i ELEUTHEROSTOMIA

    gi auto autofagosou malaka

    METAKOMISTE OLOI STOU DIPROSOPOU REEEE

    ReplyDelete
  101. classic... allo ena mpazo na vrizei allo ena diasimo kauli

    ReplyDelete
  102. O Enrique einai theoteknos floke Mixali..ouk oliges xunoun giauton..

    ReplyDelete
  103. Η μουνιτσα παντως ειναι αυτη που βλεπει τα φαντασματα....και μηπως -λεω μηπως-επειδη κ ο ενρικε ειναι κατα βαθος ΨΟΦΙΟΣ?????

    ReplyDelete
  104. ante gamisou re...
    grapse tipota endiaferon...
    skata kai aposkata...

    ReplyDelete
  105. re file mallon tha exeis phksei sto skopeto,pws skata sou irthe o inglesias?

    ReplyDelete
  106. Ρε παιδιά, γιατί βρίζετε;!

    ReplyDelete
  107. I alitheia einai oti gelasa alla ti mini arthro itan auto? Meiname me tin kaula. Grapse tpt akoma.

    ReplyDelete
  108. χαχα πολυ καλο!!! αλλα ρε ψηλε, πως ειναι δυνατον να σου ψυθιριζει κατι στο αυτι και ταυτοχρονα να τριβει το καβλι του στα ουλα σου;;;
    μπαμπης.

    ReplyDelete
  109. "ΟΚ... Φασώνει ένα μουνί ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΙΑ ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ! Τι πρέπει να γίνει για να χαρείς μια φορά στη γαμο-ζωή σου;"

    edw katourithika sta gelia hahhahahaa.

    Mporei na kaneis 10mlkies post alla to kseplirwneis me ena polu gamato opws kai auto. Evge!

    ReplyDelete
  110. i jennifer love hewitt einai i gomenitsa,to leo epeidi ksero oti sas eksine o kolos sas oli mera..

    naki

    ReplyDelete
  111. meta3u sxoliwn poly gamatwn atomwn k allwn oxi, meta3y papartzidwn pou krazoun alla diavazoun fanatika (akoute mounakia?) kai allwn pou diafhmizoun alla blogs (sa to geloio me to diprosopo de 3erw ti...) 8a pw k egw duo malakies apo synh8eia! 1on... Grafe giati den mporw na mpainw sto site 3 fores th mera me thn elpida oti exeis dhmiourghsei pali kai na katalhgw na diavazw oti exeis k den exeis anarthsei! 2on... To ar8raki gamhse asxhma! 3on... Pou phge to comment filter??? Ayta... GRAFE TWRA!

    ReplyDelete
  112. basika den pshnesai na mhn afhneis kanena comment na postaretai gia na mhn grafei o ka8enas oti kourada tou erxetai sto mualo?

    ReplyDelete
  113. Της παναγίας το μουνί είναι μεγάλο και βαθύ.

    Greg

    ReplyDelete
  114. Αδύναμο ποστ. Και επίσης, από πού κι ως που εντρύφησες στη βιντεο-ανθολογία της ανθρώπινης τουαλέτας Ιγκλέσιας, πουστράκι Μικέ;

    ReplyDelete
  115. Ρε ηλίθιε ραψωδέ, ο Θεοδωράκης δεν πέθανε ακόμα!

    ReplyDelete
  116. Άθλιο ποστ. Έχεις ξεπέσει.

    ReplyDelete
  117. Vareto. Polu vareto. Exeis parei tin katrakila. Prospathise na veltiwtheis i kleisto.

    ReplyDelete
  118. Μαλακα mike σκέφτεσαι ακριβώς όπως εγώ,αλλά εγώ δε νιώθω να τα γράφω κιόλας.γι αυτο και σε μισω.θανάσιμα.θέλω να σου πατησω ένεση στο συκώτι με κοκτέιλ χρησιμοποιημενου υγρού δημόσιας χημικής τουαλέτας με νοσοκομειακα απόβλητα.fuck u!

    ReplyDelete
  119. re giotompalo grafe arthra pio sixna... ta ksineis pou ta ksineis oli mera sto strato... :P

    ReplyDelete
  120. Όπως όλα τα ωραία, έτσι και εσύ Μίκυ, κράτησες λίγο.

    ReplyDelete
  121. mike σε κανουν και γαμω την διαφημηση στο τρομπακτικο :P

    ReplyDelete
  122. Αγορινα μου το συγκεκριμενο ποστ,ειναι η επιτομη της καμαρωτης παπαριας!!

    Ο Ενρικε Ιγκλεσιας ειναι ενα μουσικο φαινομενο της χαζοποπ μουσικης που κυριαρχει εδω και μια δεκαετια σαν κυριο ακουσμα...

    Σκεψου οτι μιλαμε για εναν Λατινο,που εχει καταφερει και πρωταγωνιστει στην Δυτικη Μουσικη σκηνη για τουλαχιστον μια δεκαετια..

    Πραγματικο κατορθωμα αν αναλογιστουμε οτι Λατινος στις Ηπα=με το παιδι για τις πισινες ο κηπουρος και ο γαμιας του κυριου και της κυριας!!Και αντιστοιχα η Λατινα,γενικα βρισκονται στην συνειδηση του κοσμου αλλα και στην δομη της Αμερικανικης κοινωνιας σε κατωτερη θεση απο τους μαυρους αν εξαιρεσουμε μεμονωμες πολιτειες...

    Τι να λεμε τωρ βρες μου αλλον Λατινοαμερικανο ΣΤΡΕΙΤ η' τεσπα τραγουδιστη που παιζει με το σεξ απιλ,που να δεινχει και την γυναικαρα που κυκλοφορει,που να εχει κανει καριερα σε ενα τετοιο ειδος μουσικης,που αναζητα το ερισμα σε λαικα κοινα οχι σε τιποτα εξειδικευμανα οπως ειναι της κλασσικης μουσικης και της Μεταλ..

    Κανενας!!!Ο Μαρτιν που εδινε το κωλαρακι του σαν καλος Πορτορικανος..

    Για τις δε γυναικες δν συζηταμε,αν εξαιρεσεις λιγο την σακιρα οσες προσπαθησαν να κανουν καριερα,μετα απο κανα 4χρονο μαξ τις εστελνε το συστημα.

    Σιγουρα εχει γαμιστερο επιτελειο και σιγουρα κανεις σαν χαζοφλωριδης για τα γκομενακια!!

    Αλλα μαγκα αυτα ειναι τα ευκολα,αν ηταν μονο αυτα η μπαμπο η Βισση και ο καθε 8κοιλιακος θα εκαναν καριερα στην αμερικη!!

    Θελει και κατι αλλο,σε αυτη την βιομηχανια για να σταθεις,0χι τοσο ταλεντο που και αυτο χρειαζεται αλλα ακτινοβολια,να εχεις αστερι!

    ReplyDelete
  123. ston apo panw: to asteri kalo kanei, alla me to photoshop k to auto-tune apo pisw, k h giagia mou mporei na prospoihthei gemath autopepoithisi oti exei asteri.

    re mike:
    1) ENRIKE>? pou ton thymithikes?
    2)0:26 "tha eklaiges an me evlepes na klaiw?" =tha eklaiges olh mera?
    3)3:25 tyflos einai? pou koitaei?
    4)ti skata symfwnia me to diavolo exei kanei k paizoun sto videoclip tou gnwstoi opws h j.l.hewitt k o m.rourke?
    5)SHMANTIKO: flwrikh melwdia k stixos, skata fwnh pou epithdeumena moiazei me fwnh agamhths pou molis eide pontiki, alla kata ta alla ferei ton titlo HERO k stoxeuei se gynaikeio koino?!?!? TI LE RE MAGKA! oxi, DEN mporeis na gineis o hrwas mou, 3exna to! oi antroukles pou dernoun 3anagyrisan sth moda (h toulaxiston se kati gwnitses ths tv k mono se shrial me target group gynaikes - kalytera apo oles autes tis 3efwnhmenes though)
    6)mike pote exeis genethlia (asxeto)? ante grafe pio syxna giati an perimenw apo to xioumor twn filwn mou tha vgalw xionistres.
    filiaaa

    ReplyDelete
  124. poso kompleksikos prepei na eisaiiii???? ok na antipatheis kapoion dimokratia exoume dn vlaptei.. alla kathese k les ena soro malakies gia na skotoseis tin ora sou.. les k esi eisai o Mr Perfect! mn gelaso.. paliogeloie... oti k na einai o enrique autos exei kanei kariera eno esi ti??

    ReplyDelete
  125. mou fainetai entelws asteio to pws antimetwpizoun oi perissoteroi 'zhliarides' ellhnes andres kapoious xenous kallitexnes, idiaitera otan tous apokaloun 'gay' xwris kanena logo.

    kat arxas o enrique einai ispanos k oxi latino amerikanos
    2on anthrwpos o opoios ekane epityxies pou poulhsan kai stathera kai synexomena xwris na kanei ena hit wonder k na exafanistei, shmainei oti den einai kallista kapoios epityxhmenos kalitexnhs, alla sigura oxi k kapoios apotyxhmenos. o enrique einai sex symbol oso kai na trwgeste. auto to post htan entelws apotyxhmeno.
    anthrwpoi sa ton enrique pou exoun epityxei to oneiro tous (pou de shmainei oti oneirevotan na ginei kalyteros ap ton patera tou, ton opoio safws kai de ton ftanei oute gia plaka) den einai oute kryfaderfes, oute exoun anagkh apo extra testosterone added by marketing.

    ReplyDelete
  126. ρε φίλος, δεν πρόλαβες να δεις το υπέρτατο. Τον αγαπημένο σου Enrique να φτάνει σε νέα ύψη κλαψομουνιάς. Στο βιντεοκλίπ του I Like It ο τυπάρας τραγουδάει "Baby I like it, Come on and give me some more" και "you're begging me for more" ανάμεσα σε καμιά πενηνταριά θεόμουνα που χορεύουν, χαμουρεύονται και παίζουν μαξιλαροπόλεμο και ΝΑΙ! Χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως (εμφανής τουλάχιστον) λόγος, ο θεός Enrique κλαψομουνιάζει με ζαρωμένο φρυδάκι! Respect!!

    ReplyDelete
  127. sister sites:
    faeenaΚΟΜΠΛΕΞ
    faemiaΜetriotita

    α και για να μην ξεχασω.. FIRST!!!!!!!!!!!
    ζωα.

    ReplyDelete
  128. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΟ ΤΟ ΤΖΙΟΒΑΝΙ

    ReplyDelete
  129. Μαλακα είσαι πλεον για το μπουτσο. Παιδιά για καλο μπλογκ στου διπροσωπου. Ο Μιχαλάκης μεγαλοπιαστηκε. Νομιζει οτι επειδή εχει πολλα χιτς θα του δωσουμε και κωλο.

    Xgen

    ReplyDelete
  130. Πότε θα ασχοληθείς με τους Πυξ Λαξ, τη πεμπτουσία της μισογύνικης μουνοδουλείας;

    Απαιτώ άρθρο.

    ReplyDelete
  131. gamieste mazi me to blog kai ton enriqueAugust 15, 2010 at 5:34 AM

    oti kai na pite parte mou ton poutso kai louste ton

    ReplyDelete
  132. gamieste oloi mazi me to blog kai ton enriqueAugust 15, 2010 at 5:37 AM

    a kai mikeius mia fora hpa na mpw na dw ti egrapses kai to mono asteio pou eida auth th fora einai to onoma sou sto "posted by"

    ReplyDelete
  133. Prepei o Enrique na diavase to arthro gt sto neo tou track "I like it" einai mes tin treli xara!

    http://www.youtube.com/watch?v=X9_n8jakvWU

    ReplyDelete
  134. Theloume kiallo faeenamalaka!Eimaste oloi provata sou k to fxaristiomaste!!!

    ReplyDelete
  135. grapse re malaka tipota

    ReplyDelete
  136. EMENA MARESEI O ΕΝΡΙΚΕ ΙΓΛΕΣΗΑΣ

    ReplyDelete
  137. Άντε ρε Μάηκ.... Άντε αγόρι μου...γράψε κανα άρθρο....

    ReplyDelete
  138. pros tin anonimi poy ipostirizei "mou fainetai entelws asteio to pws...." ktl ktl: koritsara moy afto poy kratas sto deksi soy xeri einai donitis! DEN einai o poutsos toy Enrique. De pa na grapseis 1500 post pou na ton eksimneis o malakokavlis tha agnoei tin iparksi sou eis ton aiwna twn aiwnwn amiiiiiiiin

    ReplyDelete
  139. Ante re mlk Mikieus! Den katalavaineis oti mas exeis kakomathei opws o presvis sti diafimisi me ta ferero roche? Exoume ekdilwsei symptwmata sterisis. Ksypnaw idrwmenos stis 3 ta ksimerwmata me kardia tremameni na dw an mpike neo post. Protithemai na poulisw ta epipla tis oikogeneias mou gia na parw ena post. Grapse tpt na oume.

    ReplyDelete
  140. for the record agaphte... to "I'm not in love" to prwtoevgalan oi 10cc...all time classic kommati.
    Exeis poly humor kai poly wraio styl grafhs...synexise!!!

    ReplyDelete
  141. ypey8yna twra etsi?
    ...
    einai gamatos sta grafta tou. bebaia oso ton ma8ainw mesa apo ta comment tou (psilapagoiteuomai -sorry poy to anaferw)


    sobara twra. Opws oloi sas (oi fan) fantazomai exte diabasei ola ta ar8ra tou . O TYPOS GAMAEI !!!! 8a mporousa na plhrwnw gia na ta diabazw . eilikrina. Mhn milisw gia thn oneirwksh tou na einai filos sou (fantazesai orgiakes syzhthseis me piwma opu stis atakes 8a ekneyrizesai pou symfwneis se osa leei alla par ola ayta 8a les apo mesa sou 8EE to kserw oti ftanw sto epipedo mias grioulas me ta mayra pou se aspazomai ALLA YPARXEIS EKEI PANW GIA NA ME KANEIS EYTHXH AN8RPWPO.

    omws - otan diabazeis polla apo ta post tou niw8eis psiloxalasmenos apo eukairies poy eixe na kanei DIAMANTIA sxolia alla emeine se "liges" apanthseis . Ka8olou afysiko ayto, an8rwpos einai oxi gelwtomhxanh, alla den payeis na "rixnesai" pou san opoiadhpote morfara
    pou 8ewreis 8eo eite Dianoia Kwmikos eite yper-aut8entikos rockstar se mia bareth syneuksh poianeis ton eauto sou na leei "xmmm, POSO diaferei apo thn douleia pou parousiazei ws dhmiourghma"


    kleinw eyxomenos se ena mellon me enan "filtrarismeno" mikeius pou oti dinei ap ton eayto tou pros ta e3w e3w 8a einai APAIXTO!


    tsifotis (ypografw ypey8yna)

    mikeius
    r.e.s.p.e.ct.

    ReplyDelete
  142. Kala ayto tora pos sou irthe? Se eprikse kamia 14xroni ksaderfi sou me ton Enrike kai eipes na rikseis ligo xoma i sas valane Enrike sto stratopedo? Toulaxiston gelasame en meso mayris eksetastikis. Thanx!

    ReplyDelete
  143. kala milame foniko post...ton sapizoun sta mapidia axxaaxxaax

    ReplyDelete
  144. peite oti 8elete gia ton enrique...grammeno ton exw.. alla prokeimenou na pidousa to yperkaylo sto video clip( jennifer love hewitt)egw aneta ginomouna o megalyteros klapsomounis tou kosmou:P
    nontas

    ReplyDelete
  145. Ante re malaka, grapse tipota. Varethika na mpainw kai na vlepw sunexeia ti fatsa tou Enrike.

    ReplyDelete
  146. τοσο κράξιμο για την κλάψα, one piece είδες ποτέ?

    ReplyDelete
  147. ego agapo ton enrique oti ke na lete ine iperoxoc!!!! otn ton akuw na tragudaei anatrixiazw.. ke den exei cimacia pu ime mikri ke i aderfi mu pu ine 17 ke akuei rock trelenetai gia ton enrique. ine 8eos!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  148. psofises re poysth?

    ReplyDelete
  149. γραψε ρε μαλακα, γαμω την παναγία σου κωλοφάνταρο, πουστονεο, κωλοβυσμα, παλιογιωτα, γιωτομπαλε, αγγαρειομαχε

    ReplyDelete
  150. "[...]όπου ο Ενρίκες μου ψιθυρίζει "τε κιέρο" γλυκά στο αυτί, τρίβοντας το τεράστιο καβλί του στα ούλα μου[...]"

    Mikeius, σου έχω νέα. Ιδού ο λόγος που κλαίει μονίμως ο Enrique:

    http://tinyurl.com/2bmf8sx

    ReplyDelete
  151. Δεν ξέρω τι σόι παιδικά τραύματα κουβαλάς και σ'έχουν κάνει τόσο πικρόχολο, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη για ένα πράγμα: είσαι μικροτσούτσουνος, δεν εξηγείται αλλιώς τόσο κόμπλεξ.

    ReplyDelete
  152. gamw to xristo sou malaka stratokaule kanenan den endiaferoun auta pou grafeis.pornh.

    ReplyDelete
  153. palio poutana einai tou kerata..gia ton poutso!!! pernas kala sto strato kariola!!!!! psofa na xebromisei o topos!!!elpizo na se gamou oloi mera mpas kai xortaseis poutsa k ertheis sta isia sou!!!thelo polu na se gamiso........

    ReplyDelete
  154. http://www.femalefirst.co.uk/celebrity/Enrique+Iglesias-7083.html

    ReplyDelete
  155. Τι βριζουν εδω περα? Τεσπα, βαριεμαι να διαβασω τις χαζομαρες που γραφουν. Πριν απο λιγες μερες εμαθα το μπλογκ, και με μια προχειρη ματια ισως εχει πλακα να κανεις ενα κειμενο με κατηγοριες αναγνωστων του μπλογκ. Ειδικα με αυτα που γραφουν... Ασε που θα βγαλεις και το αχτι σου. Οι προσπαθειες να σε ψυχογραφησουν προφανως ειναι ατυχεις, αλλωστε δεν εχει και καμια σημασια για ανθρωπους που δε σε ξερουν προσωπικα. Καλα να τα περνας.

    Φωτης

    ReplyDelete
  156. κατηγορεις τον συγκεκριμενο τραγουδιστη καθως τον θεωρεις εκπροσωπο της κλαψας.Ο μονος κλαψομουνης που βλεπω εγω εδω εισαι εσυ και μονο εσυ. Τραβα να κανεις κατι αξιολογο στη ζωη σου και σταματα να κριτικαρεις κρυμμενος πισω απο εναν υπολογιστη. καμμενε...

    ReplyDelete
  157. m'aresei pou einai 5-6 atoma pou lene "prwtos" kai einai pemptoi h ektoi ... lol...
    des auto to video file: http://www.youtube.com/watch?v=fpJn6cm47jM
    ola ta lefta!!

    ReplyDelete
  158. τελειος ο Ενρικε.....

    ReplyDelete
  159. re su sovara den exeis kati kalitero na asxolitheis? grafeis kati malakies..

    ReplyDelete
  160. entaksei o anthropos einai toso asteios pou sou peftoune ta pantelonia . mallon tha elega oti xaraktirizei tin leksi epic. mallon tha elega oti einai toso asteios pou theleis na deis mia fotografia tou gia na katalabeis poso gamatos einai.
    ps. den gleifo kanenan ego apla ekfrazo ta sinaisthimata mou. <3
    ps xrostousa auta ta kala logia gia ta toulaxiston 30 lepta geliou pou exo sinolika riksei se auto to blog.

    ReplyDelete
  161. http://www.youtube.com/watch?v=xJYAbVy6Oqg

    MIKEIUS THELW SXOLIO!!!! ... akoma kai twra KLAIEI!!

    ReplyDelete
  162. "ΣΩΠΑ ΡΕ ΕΝΡΙΚΕ! Μήπως σκίστηκε και το Καταπέτασμα απ' το Ναό του Σολομώντα;!;!; Μαλάκα αυτάρεσκε Ξανθόπουλε της τρύπιας κάλτσας!"

    korifeo hahahahahah

    tsoukas

    ReplyDelete
  163. ...ηθελα να πω οτι το i'm not in love που αρέσει η δεν αρέσει είναι κλασικό ροκ ενός γκρουπ της τότε εποχής, των 10cc

    ReplyDelete
  164. mike opws katalaves edw isxuei h paroimia "dwse xwro sto xwriath na s'anevei sto krevati".

    re palioteleutaioi pou paraponieste k vrizete,exete kai apaithseis tromara sas.KWLOZWA,vlaxadera

    ReplyDelete
  165. ΚΑΙ ΟΜΩΣ...
    στο "i like it" ο ενρικε οχι απλα δεν κλαψομουνιαζει αλλα ειναι μες στην τρελα!!!
    στο τελος του κλιπ μαλιστα γελαει...
    http://www.youtube.com/watch?v=X9_n8jakvWU&ob=av2e

    ReplyDelete
  166. kala agori mou..asto...na fantastw oti eisai kanenas skatofatsas pou einai me to pouli sto xeri kai den exei ti na kanei...kai kathetai kai grafei oti malakia tou katevainei...oti den ftanei h alepou ta kanei kremastaria!!!VLAKA!

    ReplyDelete
  167. mike pistebo pos prepei na gini enas megaliteros eranos gia ton gunther gia tsekare ligo to link kai 8a me 8imi8is
    http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U
    XDDDDDD gia trelo tomatiasma milame!!

    ReplyDelete
  168. Enrique, ton pairneis.
    Mikeius, de meneis me to parapono, xarh sth FANTASIA sou.

    ReplyDelete
  169. Μπλόγκερ..τα γκομενάκια που γαμάει ο Ενρικε..δεν τα βλέπεις καν, στον ύπνο σου.. Δεν μου καίγεται καρφί για το θεματάκι..αλλά την αλήθεια μου θα την πω!

    ReplyDelete
  170. Είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που θέλεις να εγκρίνεις κίολας τις αναρτήσεις! Μα πόσα κιλά ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είσαι? Βρίζεις για την πλάκα σου έναν ( και στα αρχίδια μου κιόλας) και μου θες να εγκρίνεις τι θα πω? Μα είσαι καραγκίοζης??? Μα πόσο μικροτσουτσουνος είσαι ρε φίλε??????? ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ReplyDelete
  171. basika ena eleipe apo to ar8ro. oti o enrike einai designated mikrotsoutsounos. really.
    egw pantws skiaxthka thn last time pou eida video tou, exei peiraksei th mourh tou.
    kala ta les

    ReplyDelete
  172. F@ck Yeahh !!
    We dont like enrique .. oute rouva oute kanenan savourh poustariko. Psofos .I.

    ReplyDelete
  173. soz alla kollhsa .. svise ta perita <3

    ReplyDelete
  174. xaxaxaxaxa.exw klapsei sto gelio!
    xaxaxaxaxa ;-)

    ReplyDelete
  175. eeee...swsta auta pou grafeis...esu omws sth zwh sou ti exeis kanei? aaa nai , ka8esai olh mera sto pc kai grafeis malakies... xaxaoxaoaxoaxaxooxaxaoxaoxaoxoaxoaxaoxaaaaa!!!

    ReplyDelete
  176. masturbation goes cloud...!!! hahahaha gamatos :P

    ReplyDelete
  177. ton pliatsika min to pianeis sto stomataki sou giati tha sto boulwsw megale......

    ReplyDelete
  178. Mikeus, to Dirty Dancer se PONESE!!!!

    ReplyDelete
  179. mporw na pw pws exeis ena dikio sto thema ths klapsas alla emena proswpika p aresoun pl ta tragoudia t!!!den me endiaferoun ta video clip tou!!!mhpws zhleuoume ligo??3ereis osa den ftanei i alepou ta kanei kremastaria legame oi palioi!!!!na fantastw eisai pl anwteros t gia auto ka8esai k sxoliazeis enan an8rwpo p sto katw katw auth einai i douleia t !!na einai mounoklapsiarhs!!!alla enta3ei apla thes na emploutiseis to block s!! se katalavainw!!k egw to idio tha ekana sthn thesh s!!

    ReplyDelete
  180. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι,άλλα σε μια συνέντευξη του ο Ενρίκε Ιγκλέσιας δήλωσε ότι έχει μικρό πούτσο...

    ReplyDelete