Friday, February 5, 2010

Η γλυκιά μπόχα της αποτυχίας

Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο σε μερικές απ' τις πιο μεγάλες, ηλίθιες και ταυτόχρονα τόσο μα τόσο γλυκά κωμικές αποτυχίες που μπόρεσα να σκεφτώ. Feel free να συνεισφέρετε και με δικές σας αποτυχίες στα σχόλια.


- Διεθνής καριέρα Άννας Βίσση


Λίγο το σταριλίκι, λίγο το σύνδρομο της πριγκίπισσας, λίγο οι κόκες που κερνούσε ο Καρβέλας, ήταν αναπόφευκτο να πάρουν τα μυαλά της Αννούλας λίγο παραπάνω αέρα απ' ότι έπρεπε. Το καλοκαίρι του 2000 η Εθνική μας Σταρ...


ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
...επιχείρησε να κατακτήσει ΚΑΙ την Ευρώπη, ξεκινώντας τη διεθνή καριέρα της με το single-ΦΩΤΙΑ "Everything I Am". Δείτε το βίντεο και προσπαθήστε να εντοπίσετε το target audience του.



Euro-bubblegum μπιτάκι με πρωταγωνιστή έναν λαδωμένο τουμπανο-αράπη με ασημένιο βρακί; ΧΜΜΜΜ... χαϊδεύω το μούσι μου και αναρωτιέμαι σε ποιους απευθύνεται! Δυστυχώς για τη Βίσση, άλλο Ευρώπη κι άλλο Ψωροκώσταινα. Με το που βγήκε, το single εκτοξεύτηκε αμέσως στο bottom 10.000 των ευρωπαϊκών charts, αναγκάζοντας την Άννα μας να ακυρώσει τις περιοδείες που είχε σχεδιάσει, πριν καν προλάβει να πακετάρει την κοκαΐνη στις βαλίτσες. EPIC FAIL! Καημένη γριούλα... Πέρα από την πλάκα, έχω μια απορία: Ποιος ακούει Άννα Βίσση; Σκεφτείτε το λίγο. Πότε σας είπε τελευταία φορά κάποιος "Ακούω τον τάδε, τον έναν, τον άλλον ΚΑΙ ΒΙΣΣΗ"; Κάντε ένα γκάλοπ στους γνωστούς σας που ακούν ελληνικά, αλλά αντί να τους ρωτήσετε "Ακούς Βίσση;", ρωτήστε "Τι ακούς;". Θα λάβετε για απάντηση Βανδή, Κοκκίνου, Πλούταρχο και ό,τι άλλο φανταστείτε, αλλά Βίσση ποτέ. Οπότε ξαναρωτάω: ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΒΙΣΣΗ;!;!; Αν έβγαινε φέτος σαν πρωτοεμφανιζόμενη φωνή, θα έπαιρνε πούλο ακόμα κι απ' τους Αλβανιάρηδες τους Βέγκας! Νια νια νια νια νιααα!... By the way, η πρόταση "Euro-bubblegum μπιτάκι με πρωταγωνιστή έναν λαδωμένο τουμπανο-αράπη με ασημένιο βρακί" είναι επισήμως η πιο γκέι που γράφτηκε στην Ελλάδα για φέτος.


- Cyberspace/Virtual Reality
Η δεκαετία του '80 ήταν η δεκαετία της αποτυχημένης μελλοντολογίας. Ναι, εικασίες για το μέλλον γινόντουσαν και στα 50s και 60s (στα 70s λιγότερο, γιατί ήταν όλοι απασχολημένοι με τα ναρκωτικά και τις παρτούζες), αλλά τότε ήταν πιο πολύ στα πλαίσια της διασκέδασης και της καθαρής φαντασίας. Αλλά στα 80s δεν αρκεστήκαμε σε αυτό. Κάναμε ακριβείς προβλέψεις για την εξέλιξη της ανθρωπότητας, με ημερομηνίες και σχεδιαγράμματα. Ιπτάμενα αμάξια, ρομπότ υπηρέτες, ενέργεια από
πυρηνική σύντηξη, καταστροφή της Γης από υπερπληθυσμό και τρύπα του όζοντος και πεταμένα πλαστικά ποτηράκια, αυτά θα είχαν γίνει μέχρι το 2010 το αργότερο. Και φυσικά, το πιο ελκυστικό απ' όλα ήταν ο "κυβερνοχώρος" και η "εικονική πραγματικότητα".

Κανένας δεν προσδιόρισε ακριβώς τι ήταν αυτά τα δύο και πώς δούλευαν. Το σίγουρο ήταν πάντως ότι είχαμε πήξει σε ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ και άρθρα που έλεγαν πάνω κάτω: "Στο μέλλον όλες οι πτυχές της ανθρώπινης ζωής, από εργασία και εκπαίδευση μέχρι παιχνίδι και σεξ, θα γίνονται στον κυβερνοχώρο και με εικονική πραγματικότητα... ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑΑΑΑΑΑΝ!". Αυτό που παρέλειψαν να μας πουν οι μπετατζήδες είναι ότι για να ζήσουμε όλες αυτές τις εμπειρίες, θα πρέπει να φοράμε οχτώ κιλά εξοπλισμό που μας κάνει να φαινόμαστε πιο καθυστερημένοι κι απ' τον καθυστερημένο πρωταγωνιστή του "I am Sam 2: Η καθυστέρηση"! Π.χ.:

Ο πριτσαπίρδουλας εδώ κάνει εξομοίωση ότι γυαλίζει παπούτσια περαστικών στην Ομόνοια. Χρήσιμο, καθότι με άσπρη κάλτσα και σανδάλι, μόνο ζητιάνος μπορείς να καταλήξεις.

Αυτός ο γκανιάρης με το βερμουδάκι μέχρι τα βυζιά, κάνει πως είναι ο Σαμαράς σε προεκλογική ομιλία. Αυτή τη στιγμή δείχνει στο λαό πόση την έχει.

Εδώ, ο χοντροπατάτας ο Shinobi τρέχει σε simulator το μόνο πάρτυ που ήταν καλεσμένος στη ζωή του. Όπως βλέπετε, έχει κάτσει σε μια γωνιά, έχει ακουμπήσει στο γόνατό του τη γαβάθα με τα Δρακουλίνια και της δίνει να καταλάβει!

Αυτή εδώ η φουκαριάρα δεν πείραξε κανέναν. Απλά έπαιζε λίγο Microsoft Flight Simulator, όταν μια SONY Vega 32 ιντσών έπεσε στο κεφάλι της.

- "Άλλοοος!"
- "Όπα, σόρι!"

Αυτός ο χλέμπουρας προγραμμάτισε τον εξομοιωτή του για να ερμηνεύσει τη μεταφορά Σαιξπιρικού έργου που έγραψε ο ίδιος, με τίτλο "Γκέι Άμλετ": Φωνάζει με στόμφο "To be, or not to be...", κρατώντας ένα ανθρώπινο κρανίο με το δεξί χέρι και τρομπάροντας το ξυρισμένο πουλί του Peter North με το αριστερό.

Τέλος, ο τυρόβλαχος με την ξανθιά χαίτη ελέγχει προσεκτικά την υγρασία του μουνιού της κατσίκας του πριν τη γαμήσει... σόρι, πριν της κάνει έρωτα.

Αισίως έχουμε 2010 και η εικονική πραγματικότητα έχει πάρει τ' αρχίδια μου. Με εξαίρεση 2-3 εφαρμογές τρισδιάστατου design, όλες αυτές οι μπούρδες έχουν παραμείνει στο ράφι. Ναι, υπάρχει το ίντερνετ που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "κυβερνοχώρος", αλλά απέχει πολύ από αυτό που είχαν προβλέψει στα 80s. Κυρίως επειδή οι εξομοιώσεις και τα εικονικά περιβάλλοντα όπου θα δουλεύαμε, θα γνωρίζαμε κόσμο και θα αλληλοφυστικωνόμασταν έχουν κατά μέσο όρο ρεαλιστικότητα σαν αυτή:
OH YEAH!!! The future is here and shit. Δε βλέπω την ώρα να βάλω το πουλί μου μέσα στο γάντι με τα καλώδια και να αρχίζω να γαμάω αυτό το... κόκκινο... τραπέζι ΙΚΕΑ;;; Αιωρούμενη διπλή τραμπάλα;;; Πατικωμένος σκίουρος που κρατάει 4 πούλια τάβλι;;; Ότι και να 'ναι, είναι στημένο στα τέσσερα κι εγώ έχω καβλώσει!


- Αντρικά παρεό
Ο κόσμος της μόδας, μια φορά στα 2-3 χρόνια θα περάσει την εξής φάση: Έχει έρθει στο προσκήνιο ο Χ, Ψ μόδιστρος/κάθετος/trend-setter και έχει πλασάρει με επιτυχία στον γυναικείο πληθυσμό ό,τι επιχρυσωμένο βρωμοκούραδο σκέφτηκε την ώρα που τρίπαρε με D.M.T. και μετέτρεπε αντρικά μοντέλα σε προσωπικές του μαριονέτες πάνω στη θαλαμηγό του. Κάπως έτσι προέκυψαν θαύματα όπως οι παρδαλές γαλότσες, οι βυζοκουρτίνες εγκυμοσύνης και οι μπότες εσκιμώων UGGA BUGGA ή όπως στο διάολο λέγονται. Φυσικά οι γυναίκες, όντας γυναίκες, δε νοιάζονται για το πώς είναι εμφανισιακά ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ. Δεν πα' να 'ναι και εμπριμέ πόντσο από μουνότριχα καμήλας; Αν το φοράει η Jennifer Aniston σε μια "τυχαία φωτογραφία στο δρόμο" και αν το βλέπει μπροστά της 5 φορές τη μέρα από βιτρίνα σε βιτρίνα, αυτόματα της αρέσει και το αγοράζει. Μάλιστα υπερασπίζεται με σθένος την εν λόγω αγορά με δικαιολογίες του κώλου όπως "είναι άνετο" ή "είναι καλό για τη βροχή". Σάλτα και ψόφα μωρή προβατίνα του γάλακτος! Πριν από 7 χρόνια φόραγες all-starάκια μες στο πουτσόβροχο επειδή το είχαν λανσάρει όλες οι ατάλαντες στο Fame Story. Και άλλον ένα χρόνο πριν, χλεύαζες τους μεταλάδες όταν φορούσαν ακριβώς το ίδιο all-starάκι.


ΜΠΡΡΡΡΡΤ! ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ!
Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Βλέποντας λοιπόν την παραπάνω άνευ όρων γυναικεία αποδοχή σε οποιαδήποτε αηδία ξεράσει το άδειο του κεφάλι, ο μόδιστρος/κάθετος/trend-setter έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα πριν από 2-3 καλοκαίρια και λανσάρει το αντρικό παρεό. Οι βιτρίνες των ψευτοκυριλέ ρουχάδικων της Αθήνας όπως το Attica γεμίζουν με το καταραμένο τεμάχιο και οι σελίδες των περιοδικών μιλάνε για το νέο χοτ αντρικό αξεσουάρ που πουλάει σαν τρελλό. Ποιοί το αγοράζουν για να πάμε να τους δείρουμε, δυστυχώς, δε μας λένε. Celebrities όπως ο Ρουβάς επιστρατεύονται να το φοράνε σε "τυχαίες καθημερινές στιγμές τους". Γενικά εφαρμόζεται κατά γράμμα η προαναφερθείσα "γυναικεία" καμπάνια προώθησης με το ζόρι, ελπίζοντας ότι μπορεί να αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα και στους άντρες.


ΜΠΖΖΖΖΖΤ!!! ΛΑΘΟΣ!
ΔΕΝ είμαστε γυναίκες. Όσα νταβραντισμένα αγόρια και να δούμε σε φωτογραφίες περιοδικών, δεν πρόκειται ποτέ να ζηλέψουμε τους κοιλιακούς τους ή το σχεδόν αξύριστο γενάκι τους. Πόσο μάλλον να οδηγηθούμε ασυνείδητα από την εν λόγω ζήλια στο να φορέσουμε αραχνοΰφαντες μαντήλες γύρω απ' τον κώλο μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ του "είσαι ωραίος άντρας" και του "θα βρεις να γαμήσεις επειδή είσαι ωραίος άντρας".


Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ
Το αντρικό παρεό πέρασε στα χρονοντούλαπα της ιστορίας σε λιγότερο από ένα μήνα, με τις συνολικές πωλήσεις να αγγίζουν τις 2: το ένα το πήρε ο Ρουβάς και το άλλο το πήρε πάλι ο Ρουβάς για να το φοράει όταν βάζει μπουγάδα το πρώτο. Φέτος έχουμε μια μικρή επανάληψη του φαινομένου, με το λανσάρισμα της αντρικής βράκας. Μαντέψτε τι θα γίνει.


- Windows Millenium
Η χρονιά ήταν 1999, τότε που όλοι ονόμαζαν τα προϊόντα τους "Millenium" για να τους δώσουν έναν αέρα "μελλοντικό" και "τεχνολογικό" και "ρηξικεύλευθο" και άλλες μεγάλες λέξεις που ξερνούσαν οι αίθουσες συσκέψεων σε εταιρείες μάρκετινκγ. Η Microsoft, μη θέλοντας να μείνει έξω απ' το χορό, αποφάσισε να βγάλει ένα νέο λειτουργικό με την εξής πρωτότυπη διαδικασία: Πήρε όλους τους προγραμματιστές που είχαν σχεδιάσει την αξιοπρεπέστατη πλατφόρμα των Windows '98 και τους αποκεφάλισε. Στη θέση τους προσέλαβε τον Jay και τον Silent Bob και τους κλείδωσε σε ένα δωμάτιο με μια μαϊμού, έναν άβακα, ένα τσιγαριλίκι κι ένα Commodore 64. Όλα πήγαν ρολόι. Ο Jay και ο Silent Bob μπαφιάσανε τη μαϊμού και την έβαλαν να προγραμματίσει ό,τι της κατέβει στο Commodore 64 όσο αυτοί έπαιζαν με τον άβακα στη γωνία. Κι έτσι βγήκε το θρυλικό λειτουργικό σύστημα-ιός:
Η Microsoft ποτέ δεν κατάφερε να βγάλει ένα λειτουργικό που να περάσει στην αγορά χωρίς έστω και λίγη γκρίνια. Αυτό οφείλεται εν μέρει σε χρήστες Mac που την έχουν ψωνίσει και εν μέρει σε αχάριστους μαλάκες που ποτέ δεν ικανοποιούνται με την τεχνολογία που τους διατίθεται (ουπς...). Αλλά κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι τα Windows Me ήταν επιεικώς για τη χωματερή! Κανένα λειτουργικό δεν κράσαρε τόσο συχνά, τόσο καταστροφικά και τόσο ανεπανόρθωτα. Τα Me είχαν το απίστευτο feature να κρασάρουν ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, κάνοντας το PC εντελώς απροσπέλαστο και αναγκάζοντας το χρήστη να κάνει format για ψύλλου πήδημα. Αν τελικά κατάφερνες την εγκατάσταση, διαπίστωνες ότι το PC σου τρέχει πιο αργά από πριν, κολλάει ακόμα και με την πασιέντζα και δεν έχει καν τα bonus themes, icons και screensavers που είχε με τα '98 Plus!

Αλλά περίμενε! Τα Windows Millenium έχουν ένα εκπληκτικό νέο feature που τα διορθώνει όλα: το SYSTEM RESTORE! Το S.R. και καλά αποθήκευε μια "υγιή" κατάσταση που είχε το PC σου μια συγκεκριμένη ημερομηνία και σου επέτρεπε να γυρνάς πίσω σε αυτήν, αν ποτέ φας χοντρή πίκρα. Εδώ έχουμε 2 προβλήματα: Πρώτον, ποτέ δεν υπήρχε 100% "υγιής" κατάσταση με τα Windows Me και δεύτερον, το System Restore έπαιρνε την πρωτοβουλία να κάνει restore διάφορα malware στην επαναφορά, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ! ! Κοινώς: κολλάς έναν ιό, τον βρίσκεις με το antivirus σου, τον σβήνεις, κάνεις καλού-κακού ένα restore και το λειτουργικό σου κάνει restore τον ιό που μόλις έσβησες.


Ε, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!
Ανά καιρούς, όλα τα λειτουργικά μας έχουν κάνει να βρίζουμε μπλε οθόνες, να παρακαλάμε φωναχτά το PC να δουλέψει και να κλωτσάμε το tower όταν αυτό πεισματικά αρνείται. Κανένα όμως σύστημα δεν προκάλεσε περισσότερες ρίψεις υπολογιστών από μπαλκόνι από τα Windows Millenium. Το 2006, το περιοδικό PC World τα τίμησε με την 4η θέση στη λίστα: "Τα χειρότερα τεχνολογικά προϊόντα όλων των εποχών".


- Denilson
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αν μη τι άλλο είχε ένα ταλέντο: ΝΤΡΙΠΛΕΣ! Μπορούσε να ντριπλάρει όλη την αντίπαλη ομάδα μέσα σε τουαλέτα, πράγμα που φάνηκε στις συμμετοχές του με την εθνική Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα. Το 1998, ο Ντριπλίλσον κέντρισε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μπέτις, η οποία πλήρωσε στη Σάο Πάολο 32 εκατομμύρια δολάρια (το '98!) για την απόκτησή του, σημειώνοντας την τότε ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τα φράγκα έπιασαν τόπο. Έπειτα από μια σεζόν γεμάτη ανελέητα ντριπλίδια και τίποτε άλλο, ο Ντενίλσον βοήθησε ενεργά την ομάδα του με το να την απαλλάξει από τα άγχη και το τρέξιμο της Premiera Division: η Μπέτις έπεσε εθνική κατηγορία σε λιγότερο από ένα χρόνο.


ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ!
Ο μεγαλύτερος ατομιστής στα χρονικά της μπάλας συνέχισε την καριέρα του ακάθεκτος, με θρυλικές μεταγραφές σε πρωταθλήματα χωρών με πλούσια ποδοσφαιρική ανάπτυξη όπως η Σαουδική Αραβία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Βιετνάμ. Αλλά η κορύφωση για τον Βραζιλιάνο ήρθε φέτος, με τη μεταγραφή-σταθμό στην ομάδα που όλοι οι αστέρες της στρογγυλής θεάς έχουν για όνειρο: ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ω, ναι! Για τη φετεινή σεζόν, το αφεντικό του Ντενίλσον Ντε Ολιβέιρα Αραούγιο θα είναι...


...ΑΥΤΟΣ!


- Γραμμή Μαζινό
Η έννοια της αποτυχίας είναι αρκετά συγκεχυμένη και υποκειμενική. Μπορεί ο καθένας να έρθει και να αμφισβητήσει το μέγεθος της αποτυχίας των παραπάνω που έγραψα, δείχνοντάς μου το κάθε θέμα από άλλες οπτικές γωνίες, όπου η εκάστοτε προσπάθεια να καθίσταται ουδέτερη ή ακόμα και επιτυχής. Πχ, ο Ντενίλσον ναι μεν κατέληξε να παίζει για τον Μπιγκ Μακ, αλλά στην πορεία μάζεψε εκατομμύρια. ergo επιτυχημένος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πάσο. Μερικές φορές όμως η αποτυχία είναι τόσο μεγάλη και τόσο ξεκάθαρη, που μπορεί να μετρηθεί ακόμα και ποσοτικά. Ο δείκτης αποτυχίας δίνεται από τον παρακάτω τύπο:
Όπου x η προσπάθεια που καταβλήθηκε (σε χρήματα, φυσικούς πόρους, εργατοώρες κλπ) και x
A το κομμάτι της εν λόγω προσπάθειας που απέδωσε θετικούς καρπούς. Μια απόλυτα επιτυχημένη ενέργεια έχει δείκτη Fail ίσο με 1. Η Γραμμή Μαζινό ήταν η μόνη περίπτωση στον 20ο αιώνα που είχαμε την τιμή να δούμε τον δείκτη Fail να απειρίζεται!

Μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η Γαλλία έβαλε κάτω σχέδια για την προστασία της από μελλοντική Γερμανική εισβολή. Η πρώτη πρόταση απαιτούσε την πλήρη μεταμόρφωση του στρατού σε ευέλικτες μονάδες με επένδυση στα άρματα, την αεροπορία και το μηχανοκίνητο πυροβολικό, κάτι που ήδη είχαν αρχίσει να εφαρμόζουν οι Άγγλοι και (πιο μουλωχτά) οι Γερμανοί. Η δεύτερη πρόταση ήταν να ρίξουν όλα τα λεφτά σε ένα τσιμεντένιο χαράκωμα που θα πιάνει όλα τα βόρεια σύνορα και με τα ρέστα να ταΐζουν με σανό το ιππικό που τους είχε απομείνει από τον Πρώτο Παγκόσμιο. Τελικά εφαρμόστηκε η δεύτερη. Η Γραμμή ήταν το μεγαλύτερο μηχανικό εγχείρημα της εποχής. Αποτελούταν από εκατοντάδες πολυβολεία που συνδέονταν μεταξύ τους με υπόγειες σήραγγες, συχνά και με δικό τους σιδηροδρομικό δίκτυο. Τα στρατεύματα που στελέχωναν την Γραμμή έμεναν σε εξίσου καλά οχυρωμένους υπόγειους κοιτώνες που μπορούσαν να παραμείνουν αυτόνομοι για μήνες.
Το έργο ολοκληρώθηκε σε περίπου μια δεκαετία και κόστισε 3 δισεκατομμύρια φράγκα, που σε σημερινά λεφτά αντιστοιχεί σε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ! Δυστυχώς όμως όλα πήγαν τσάμπα. Τον Μάιο του 1940 ο Γερμανικός στρατός έσπασε τη Γραμμή Μαζινό εφαρμόζοντας μια ιδιοφυή τακτική, γνωστή ως "ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΜΑΓΚΕΣ"! Βρήκε ένα αδύναμο σημείο της Γραμμής στα σύνορα με Βέλγιο και ξεχύθηκε στη Γαλλία σε λιγότερο από 5 μέρες. Η Luftwaffe εκμεταλλεύτηκε την πλήρη απουσία αεράμυνας και απλά πέρασε από πάνω. Εν τω μεταξύ, τα πολυβολεία της Γραμμής δεν ήταν σχεδιασμένα να στρίβουν 180 μοίρες, οπότε με το που βρέθηκαν από πίσω οι Γερμανοί ήταν στην ουσία ανενόχλητοι να αρχίσουν το Blitzkrieg με το πάσο τους. Κι αυτό έκαναν. Διασχίζοντας τη Γαλλία, συνάντησαν ελάχιστη αντίσταση. Αυτό οφείλεται σε ακόμα μια μεγαλοφυή ιδέα των Γάλλων υψηλόβαθμων: στελέχωσαν τη Γραμμή Μαζινό με τα πιο άρτια εκπαιδευμένα στρατεύματα κι αφήσανε τους γιωτάδες να φυλάνε την υπόλοιπη χώρα ανοχύρωτοι. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ! Απορώ πώς πήρε στον Χίτλερ μόνο δυο βδομάδες να φτάσει στο Παρίσι.


SAY "NAZI"!
Οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να παραδοθούν στις 22 Ιουνίου 1940, με την τιμή τους πληγωμένη και τον κώλο τους να ξεχειλίζει Γερμανικό ατσάλι. Η Γραμμή Μαζινό έκλεισε στα τέλη της δεκαετίας το '60 και στην ουσία δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Τα σκουριασμένα πολυβολεία στέκονται εκεί ακόμα και σήμερα, περήφανο μνημείο για μια απ' τις μεγαλύτερες αποτυχίες όλων των εποχών.


Credits: Maddox για τον όρο "βυζοκουρτίνα" (tit-curtains)

1,012 comments:

  1. Ωραία αναφορά σε Jay και Silent Bob

    "A bunch of savages in this town..."

    Καιρός για "EPIC WIN" ποστ, δεν βρίσκεις? Αν και ξέρουμε ότι είναι ενάντια στη φύση σου :P

    ReplyDelete
  2. και ομως αγαπητε... ειχα ενα φιλο που οι τρεις αγαπημενοι του καλλιτεχνες της μουσικης ηταν οι Manowar, Bon Jovi και... Αννα Βισση! βγαλε ακρη...

    αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου, που λενε

    ReplyDelete
  3. ΝΤΙΠΛΕΣ? Κεσκεσέ ντίπλες? Δίπλες? Έγινε ο δενίλσον ζαχαροπλάστης??

    ReplyDelete
  4. Ποια είναι τα υπόλοιπα "χειρότερα τεχνολογικά προϊόντα όλων των εποχών";

    ReplyDelete
  5. Ξέχασες τα Windows Vista ή (sVista). Έβγαλαν και την έκφραση Άστα τα VISTA baby!!!.
    Επίσης windows mobile και καθετι που έχει βγάλει η Μicrosoft εκτός των W7 kai winXP.

    ReplyDelete
  6. Kai nai, noiw8w oti prepei namai panw-panw sthn yperoxh lista sou !
    Epikairh gia mena kai poly dynath.
    An hmoun se katallhlh hlikia, 8a8ela ki egw na kanw ...to paidi sou.
    Boleuomai m ena paromoio modelo '83 alla esy Megale, mas esteiles gia takounia !!!

    Keep impressing everybody

    ikikitsa

    ReplyDelete
  7. Εγώ θα αναφερθώ στην αυτοκίνηση, και συγκεκριμένα στα Mustang.

    Βλέπεις καινούργια Mustang στο δρόμο, λες (δικαιολογημένα) "αμερικλανιά αλλά ΠΟΣΟ καύλα, αυτό το μουτράκι είναι όλα τα λεφτά", muscle car με τα όλα του. Και για να αποκτήσεις το "μικρό" των 4009 κυβικών πρέπει να πληρώσεις γύρω στα 50.000€. Χώρια τα τέλη κάθε χρόνο.

    Ε εκεί λες "θα με αποζημιώνει το εργαλείο με το παραπάνω όμως". Μέχρι που διαβάζεις ότι αυτό το θηριώδες μοτέρ βγάζει την εξωφρενική ιπποδύναμη των...220 αλόγων. Όσα έβγαζε ένα Sierra Cosworth πριν 20 χρόνια δηλαδή.

    Πραγματικά όποιο Mustang βλέπω στο δρόμο, δείχνω τον οδηγό του με το δάχτυλο και γελάω. Πόση ξεφτίλα να ακούς ντριν-ντριν από πίσω και να σε προσπερνάει ο ποδηλάτης.

    Γενικά το EPIC FAIL ανήκει στους Αμερικάνους που έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να φτιάξουν αυτοκίνητα που αξίζουν. Μούρη, μόνο μούρη και απολύτως τίποτα άλλο.

    ReplyDelete
  8. Οριστε, παλι μαλακιες γραφεις! Ο χαιταιος με τα δαχτυλα τι γαμαει? την κατσικα Σκλεναρικοβα? Πονυ θα ηταν πιο φυσιολογικο, Παπαρα!

    ReplyDelete
  9. "pony tha htan pio fysiologiko, papara" HAEHAEHAEH maresoun auta ta fysiologika

    ReplyDelete
  10. ΣτεναχωρημενοςFebruary 5, 2010 at 2:45 PM

    εγω στεναχωρηθηκα που μιλησες ετσι για τον shinobi. Τωρα θα πρεπει να γαμησει 50 μανες για να ερθει στα ισια του..

    ReplyDelete
  11. Poooo gamato Mikeius!!! Grapse kai gia to Dota, poso malakia einai!


    -Echidna

    ReplyDelete
  12. έλα στην πάτρα να δεις όλους τους βλάκες τους πατρινούς που κυκλοφορούν με βράκες και μετά πες αν πουλάει ή όχι

    ReplyDelete
  13. Κορυφαίος οπως πάντα. +awesome points για αναφορά σε Jay και Silent Bob.

    Πειράζει που καθώς διάβαζα το άρθρο τελείωνα την πρώτη σακούλα δρακουλίνια (από τις μεγάλες) και άρχιζα τη δεύτερη? Και δεν είμαι και ο Shinobi.

    ReplyDelete
  14. Το έργο ολοκληρώθηκε σε περίπου μια δεκαετία και κόστισε 3 δισεκατομμύρια φράγκα, που σε σημερινά λεφτά αντιστοιχεί σε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ!

    Αυτό το χιούμορ μ' αρεσει παρα πολυ..

    ReplyDelete
  15. Say nazi! Αστειος οπως παντα!

    ReplyDelete
  16. Wraio arthaki alla me thn to thema texnologia prepei na to afhseis gt den fainetai na exeis kai poly idea. Mia ta robot kai deuterh h to cyberspace kai to 3D. Ante kai mia trith to poly gia na tritwsei. To gegonos oti san paidia mas gemizan to kefali me provlepeis sxetika me to mellon kai pws tha einai o kosmos, mallon eleipsh krishs deixnei logw ths tote hlikias mas kai oxi apotyxia.

    ReplyDelete
  17. Έπρεπε να έχεις πει κάτι και για τα Βίστα. Κατά τα άλλα είχε γέλιο, ειδικά εκεί με τον κεφτέ τον Σινόμπι.

    ReplyDelete
  18. ¨Ωπου αποτυχία βάζεις δίπλα κορομηλά, Τζιγγερ, Λυμπερόπουλο, Νέα Δημοκρατία κλπ.... Nice!!!

    ReplyDelete
  19. ooooo kanw post prin ton arxidoprixti ton shinobi!!!!! goustarw ;)

    pantoflas

    ReplyDelete
  20. Πολύ καλό αλλά νομίζω ότι στην ιστορία έχουν γραφτεί πολύ μεγαλύτερες αποτυχίες οπως για παράδειγμα ο ζουζουνιστός πεοδαχτύλιος της durex!

    ReplyDelete
  21. Credits: Maddox gia thn yparksh mou,pou etyxe kai hksera to internet prin to mathoun oloi oi karavlaxoi me to failbook kai tis loipes malakies,kai twra to paizw master ths kafrilas.Faeenanskata.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Ston Mikeius: Sunithws de sxoliazw inside jokes, alla auto me ton Shinobi metrise xD

    Ston Anonymous pou (Nomizei oti) exei ais8isi tou xioumor: Ma Katsika Sklenarikova? Really? Diladi ti skeftosoun, eilikrina? Sou irthe authormita kai to grapses panw sti stigmi, i ekatses kai skeftikes: "Hmmmm ma ti malakies leei! Pws ginete na'nai toso psili mia katsika? I sklenarikova einai? HA! Ti eipa pali?! Auto prepei na apotupw8ei gia na to doun oi mellontikoi commenters"
    Ma Katsika-Sklenarikova??? Sovarologeis???

    Stous klapses enantion twn Vista:
    I diafora metaksu twn crash, blue screens of death, iwn klp metaksu Me kai Vista einai tosi osi i diafora tou troxou me to amaksi antistoixa. An den eixate perasei Me den kserete ti tha pei eilikrina ATHLIO leitourgiko. An ta eixate perasei, de tha krazate ta Vista giati pws nato kanoume mprosta sta SKATA to mpagiatiko fagito einai gourmet piato.
    Twra oloi ta krazoun pou vgikan ta W7. Otan eixan prwtovgei, oloi oi gadgetakides xwnontousan sto vraki tis microsoft kai diedidan to poso gamata einai, kai poso ta spane kai loipes malakies. Otan perase to hype omws kai arxisan oi xristes na vlepoun ta diafora provlimata to voulwsan oloi. Kai twra pou vgikan ta W7: "POPO TI MALAKIA POU EINAI TA Vista". De gamieste lew 'gw.
    Ta parapanw fusika den aforoun tous metrimenous users. Autoi apla ta ksilwsan ap'to pc tous otan eidan oti den tous ekanan, kai sunexisan ti zwi tous me WinXp ws skeptomenoi anthrwpoi.

    ReplyDelete
  23. Φιλε μου, αν το γελιο χαριζει υγεια και ζωη, μου δινεις ελπιδα να παρω συνταξη...

    ReplyDelete
  24. χαχαχα!εγω παντως περιμενω να δω τι μαλακια θα πει ο shinobbi ή οπως τον λενε τεσπα

    ReplyDelete
  25. Oson afora to antriko pareo kaneis lathos. Eprepe na pas stin Santorini ekeino ton kairo gia na deis posa antrakia, xena kai enchoria, epidiknian to xirismeno stithos tous alla se alles periptoseis to dasitricho, kai apokatooooo, na ma ton shinobi ton chontro, pareo se flouo chromata, kai ston laimo kochilakia. Nai, aftes itan i pio travmatikes diakopes tis zois mou.

    ReplyDelete
  26. AA kai to pio vromero. Kathontousan stin kaldera na doune to iliovasilema me anoi chta podia kai mesa apo tin diafani tous fousta xechorizan dio mavroi ilioi, didima fegaria, (mpiachhh) stravochimenoi (mouuumpiachhhh). Pira to proto ploio girisa spiti, proselava psichanaliti kai serfara se gay ginaikies koinotites na vro ton antrismo pou toso mou elipse ekeino to kalokairi.

    ReplyDelete
  27. Τρελή αποτυχία ήταν τα γλυκά bake rolls. Και ενα κρουασάν-παγωτό που είχε βγάλει η ΕΒΓΑ νομίζω. Ισως κάποιοι να τα θυμάστε.

    ReplyDelete
  28. Επισης τα Cheese Rolls (ετσι νομιζω οτι λεγοντουσαν). Μεχρι και τα Ημισκουμπρια ειχαν προσλαβει να τα διαφημισουν, αλλα τελικα τον πουλο.

    ReplyDelete
  29. Ενώ σπούδαζα Αγγλία και υποτίθεται έπρεπε να επικεντρώνομαι στα μαθήματα μου κατά το '99, αποφάσισα να βάλω Windows Millenium.

    Δε κάνω πλάκα, μέσα σε δυόμισι εβδομάδες πρέπει να έκανα πάνω από είκοσι φορμάτ και επανεγκατάσταση μέχρι να κάτσει σωστά το λειτουργικό του διαβόλου.

    ReplyDelete
  30. re ta megalitera epic fail ginontai stin mpalla. eidika tin teleytaia dekaetia. den milaw gia aplws ampalous, ennow paixtes pou piran fragka kai aplws ta efagan ston kalidi kai ston verti. teleytaio trano paradeigma rodrigo souza perisi ston pao to kostos tis metagrafis 3000000 stin flamengo kai kleisto 5etes simvolaio me 800000/xrono.os gnwston epaikse 4 mats evale 1 goal kai efige me tin apozimiwsi.
    p.s terastio epic tis eidos interactive pou ediwkse tin S,I, apo ton sxediasmo tou C.M. meta to CM4

    dimos

    ReplyDelete
  31. Και τα MMS μεγάλη μαλακία.

    ReplyDelete
  32. xaaxax o xontropatatas sas gamaei th mana (akoma kai se megalh hlikia! ) XAAXAXAX

    ReplyDelete
  33. pareleipses tis ellinikes kiverniseis ...

    ReplyDelete
  34. Re eisai entelws ilithios?
    Πολύ καλό αλλά νομίζω ότι στην ιστορία έχουν γραφτεί πολύ μεγαλύτερες αποτυχίες οπως για παράδειγμα ο ζουζουνιστός πεοδαχτύλιος της durex!

    Stamata na prospathiseis na akolouthiseis ena humour pou den to exeis giati eisai ilithios.

    Diladi i grammi mazino pou ekane mia xwra na pesei ston emfilio einai ligotero fail apo to daxtilidi tis durex?

    Eisai entelws ilithios.oti kai na peis apo edw kai bros einai ilithiotita.
    Se exw sindesei me ta arxidia mou.
    Go on.

    ReplyDelete
  35. ston pagosmio.lathos.kai min peis eksipnada.ta arxiadia mou de tha sou apantisoun.

    ReplyDelete
  36. re vageli. pws emathes sta arxidia sou na grafoun sto pliktrologio tou pc?????

    ReplyDelete
  37. to megalutero fail htan to moufa video pou kanei pipa h menegakh...

    ReplyDelete
  38. Στο άρθρο με τους γερμανούς παίζει ενα μικρό λαθάκι «Οι Άγγλοι και (πιο μουλωχτά) η Γερμανοί» :p

    κατα τα άλλα respect!

    ReplyDelete
  39. Πολυ typo σημερα. Thanks.

    ReplyDelete
  40. sth photo o shinodi den krataei piatela me drakoulinia-krataei to kefali mias manas pou tou kanei pipa m@l@k@!!

    ReplyDelete
  41. Λοιπον, ο αποπανω μου εδωσε μια ιδέα:

    SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FAEENAMALAKA!!!

    Αφησε σε comment τη δικη σου ιδεα για το τι "εξωμοιωτες" απεικονιζουν οι φωτο στο κομματι "Cyberspace/Virtual Reality" του αρθρου, βαζοντας διπλα εναν αριθμο απο 1 εως 7 για να καταλαβουμε σε ποια αναφερεσαι.

    Η πιο αστεια/ευρηματικη/αρρωστημενη εξομοιωση θα δημοσιευτει στο τελος του επομενου αρθρου.

    ReplyDelete
  42. "Η πιο αστεια/ευρηματικη/αρρωστημενη εξομοιωση θα δημοσιευτει στο τελος του επομενου αρθρου"

    Εχεις σκοπο να σπασεις καποιο παγκοσμιο ρεκορ σε σχολια, ετσι?

    ReplyDelete
  43. Αλλες γλυκες αποτυχιες...

    Τα gadgets-μοδα που βγαζουν ανα λιγους μηνες οι Πακιστανοι στους δρομους. Μερικα απο αυτα...

    1)Οι μαγνητικες πετρες. Αυτες που τις πεταγες στον αερα και ακουγες το τζιτζικι να σκουζει μεσα στο καταχειμωνο. Χρησιμοτατες ελλειψει θερμανσης, μιας και μονο με τη θυμιση του καλοκαιριου ζεσταινοταν το κοκκαλακι σου!
    2)Οι ντοματες που τις πετας, απλωνουν και μετα ξαναμαζευονται. Πιστευω πως κανενα σπιτι δεν μπορει να στεριωσει χωρις αυτο! Καποιοι μαλιστα αντι να σφαξουν κοκκορα για τα θεμελια της κατοικιας τους και να σταξουν το αιμα του, πλεον βαζουν αυτα στις 4 γωνιες για να γινει γερο το κτιριο.
    3)Η νεα μοδα που βλεπεις παντου στα φαναρια τωρα... Οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ αναπτηρες! ΝΑΙ! Ειμαι καπνιστης ρε φιλε και γουσταρω τοσο που θελω να με βλεπουν να αναβω τσιγαρο απο τη στρατοσφαιρα! Μαλιστα εναν που ρωτησα ποιο το νοημα, απαντησε... Εσυ ντεν χανει ποτε αυτο το αναπτηρα! Αυτο μεγκαλο!

    ReplyDelete
  44. Λοιπόν προφανώς ο τύπος στην 1 έχει μαζέψει την κουράδα του χοντροπαττάτα στο 3 ο οποίος χρειάζετε Virual reality για να δει πως είναι να ΄χεζεις απο τον κώλο και όχι απο το στόμα. Ταυτόγχρονα απλώνει το ΄χερι για να πιάσει κανά τεντόπανο για σκουπίσει την βρώμα του την ίδια ώρα που ο 2 δείχνει στουσ άλλους δύο μέσα στα στενά όρια της τουαλέτας πως αν ο χοντρός έχεζε άλλο λίγο θα έβγαζε ολόκληρο τον Liberi!!! Απλά πράγματα!

    ReplyDelete
  45. ειναι προφανες,απο οσα βγαζει ο στομας σου,οτι ανηκεις στην κατηγορια των ωραιων,καβλωμενων και αγαμητων!Μεινε ετσι,μην αλαξεις,γιατι αν βρης καμια να γαμησεις,θα χαλαρωσεις και θα γραφεις αρχιδιες!Εμεις,οι οπαδοι σου,ετσι σε γουσταρουμε!..ασυμβιβαστον,σταλλιον,μινωταυρον ρε παιδι μου..συνεχα!!

    ReplyDelete
  46. Παντως στη φωτο 6 ειμαι σιγουρα εγω, που κραταω την ψωλη του shinobi και την κεφαλα ενος ανωνυμου και του λεω με μισος... "Θα τη γλυψεις ρε αρχιδι! Θες δε θες θα του τηνε σαλιωσεις!"

    ReplyDelete
  47. ok λοιπον.
    Στο 5 παρατηρουμε με βεβαιοτητα, τσιμπουκι απο την underage ανιψια του ενω αυτος της χαιδευει το κεφαλι για επιβραβευση. Η εκφραση που δε βλεπουμε καθαρα ειναι μειδιαμα παιδεραστη με βλεννωδες σαλιο και συνοδευεται απο την εξης ατακα: "αν ειναι απο το σοι της γυναικας μου, πρακτικα δεν ειναι ανιψια μου ε?". Επιπροσθετως μπορει να ειπωθει και το "αφου το ηθελε το πουτανακι το βλεπα εγω"

    ReplyDelete
  48. 1. Εξομειωτής Χριστούλη. Εδώ ο παίκτης ανασταίνει το Λάζαρο. Θα βγούν νέα quests μέσω dlc.
    2. Λες το δελτίο καιρού. Μεγάλο σουξέ
    3. Δεν είναι εξοπλισμός εικονικής πραγματικότητας αλλα συσκευή αδυνατίσματος.
    4. Εξομειωτής αυτοκτονίας. Ο παίκτης μπορεί να κουνάει τα μέλη του σώματός του με το joystick. Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία επειδή πέφτει απο αεροπλάνο χωρίς να έχει αλεξίπτωτο. Στην πρόσκρουση θα δέχεται ηλεκτροσόκ για αυξημένο ρεαλισμό.
    5. Για τους νευρικούς. Σου δίνεται η δυνατότητα να χαϊδεύεις γατιά, σκυλιά, ελέφαντες και ρινόκερους.
    6. Για τους φίλους της υπαίθρου. Σου επιτρέπει να αρμέγεις γίδια, γελάδια και πρόβατα. Θα βγεί ειδικό addon που θα σου επιτρέπει να μυρίζεις το στάβλο.
    7. Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί mmo. Το all time classic επιστρέφει με τη δυνατότητα να αποδείξεις την αξία σου σε άτομα απο ολόκληρη την υφήλιο.

    ReplyDelete
  49. 4...
    Εδω η τεχνολογια εχει παει πολυ μπροστα! Οχι μονο εχει εφευρει τον πεοθηλασμο σε εικονικη πραγματικοτητα, αλλα μπορεις να κανεις την πουτσα-joystick ακομη και να χυσει! Και μαλιστα με μια διακριτικη συσκευη-καποτα να προστατευτεις απο τα φλοκια, γιατι τα ηλεκτρονικα χυσια εκτος απο τα κλασικα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα, μπορουν να μεταφερουν και ενα σωρο αλλους ιους, που υπαρχουν στους ηλεκτρονικους υπολογιστες και ενας θεος ξερει τι επιπτωσεις θα εχουν στον ανθρωπινο οργανισμο!

    ReplyDelete
  50. 1. Eksomoiwtis i8opoiias. Sugekrimena o tupos paizei ti skini pou oloi prosferoun dwra ston egwisti vasilia tou "The King and I". Kata protimisi sto theatro. Eksou kai to sandali.

    2.Han Solo se eksomoiwti Star Wars. Tin sugekrimeni stigmi pataei ena koumpi sto diastimoploio tou pou tou leei tin epomeni malakia ataka pou prepei na petaksei, min tuxon kai ksemeinei.

    5. Eksomoiwtis sex idios me tis Emanuellas (Vlepe metamesonuktio Extra 3)

    7. Eksomoiwtis tilekinisis. O tupos metakinei me ti skepsi tou tin katsika pou anaferetai sto keimeno ws to upsos twn daxtulwn tou, etsi wste na min mporei o parapanw anonymous na rwtisei an i katsika einai i katsika-sklenarikova.

    ReplyDelete
  51. 6...

    Ο τυπος εδω τραβαει μαλακια σε Hρακοθηριο, στο νεο virtual reality videogame της Blizzard, "The rise of mammals XXX". Καινοτομια του παιχνιδιου... Πλεον μπορεις να συλλεξεις σε τσουβαλια τα προιοντα της χειρωνακτικης σου εργασιας, οπως βλεπουμε στο πισω δεξια μερος της εικονας και να γεμισεις με αυτα τη μπανιερα σου ωστε να κανεις μπανιο σαν τη βασιλισσα Κλεπατρα σε ασπρο υγρο. Δυο σε ενα... Διασκεδαση και αποφυγη δερματικων παθησεων!

    ReplyDelete
  52. όχι ρε "Premiera", έλεος!

    ReplyDelete
  53. 1.O virtual Ιησους ταιζει απορα σκουληκια.θαυμα
    2.Ο virtual αποστολος παυλος κατω απ'την ακροπολη.ψευδεται
    3.O real Shinobi ιδρωνει παιζοντας πιανο.get a life
    4.H virtual μαγδαληνη μαλακιζει τον ιησου.πορνη
    5.O virtual πιλατος καλει την γαβαθα με το νερο.τον βαραβα!!!
    6.Ο virtual ιησους σηκωνει τον σταυρο.καλο ταξιδι
    7.Ο virtual ΤΥΠΙΚΟΣ ηλιθιος χριστιανος ελεγχει αν καει το "αγιο (sic) φως". ΜΠΕΕΕ!

    gamotoxristo.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. Λοιπον... Στην 6η, ο εικονιζομενος απεικονιζει τον Chuck fucking Norris. Με το δεξι του ξεριζωνει τη ραχοκοκαλια (αλα mortal kombat) του Bruce lee, επειδη απο αυτον ειχε τη μοναδικη του ηττα στην ταινια Way Of The Dragon. Στο αριστερο κραταει ασπιδα με την οποια εμποδιζει τον στρατο των martial arts μαθητευομενων στην αξιολυπητη προσπαθεια τους να τον σταματησουν.

    ReplyDelete
  55. 1) Εντυπωσιακά EPIC FAILS θα είναι όταν δούμε παγκόσμια ότι όλα τα bailouts που έδωσαν σε εταιρίες και σε τράπεζες από λεφτά φορολογούμενων δεν απέδωσαν. Αν θες να κινήσεις την οικονομία, δώσε κάτι στον φορολογούμενο για να ξοδέψει.

    2) Οικολογική Σύνοδος στην Κοπεγχάγη. EPIC FAIL

    ReplyDelete
  56. @ manwe
    Οσο και να το υπολογισα, δεν μου φαινεται ο τυπακος για 1.25. Σε καθε περιπτωση -αφου σε ενοχλει το Σκλεναρικοβα- μιλαμε για μια παρα πολυ ψηλη κατσικα, τουλαχιστον στο υψος της μανας σου.

    ReplyDelete
  57. "EPIC FAIL! Καημένη γριούλα..." axaxaxaxaxa!

    ReplyDelete
  58. 1)Προσπαθεί να ταϊσει εικονικά σκιουράκια
    2)Όχι δεν είναι ο Σαμαράς, είναι Ασιάτης και επιβεβαιώνει στον υπόλοιπο κόσμο τις φήμες
    3)Εξομοιωτής γάντι για εικονικό fisting
    4)Εξομοιωτης για μαλακία (κλασσικα)
    5)κλασσικα παλι,εξομοιωτής για εικονικό τσιμπούκωμα (της χαϊδεύει το κεφάλι αυτή τη χρονική στιγμη)
    6)Εξομοιωτης ''σε πιάνω απ τον λαιμό, σε σηκώνω στον αέρα, εσύ πνίγεσαι και η κάμερα θα δείξει τώρα τις πατούσες σου που σπαρταράνε''.
    7)Έυκολο: εξομοιωτης εξέτασης προστάτη

    ReplyDelete
  59. @ Anonymous:
    I mana mou einai gurw sto 1.50kati opote duo pragmata mporei na sumvainoun: 1)i I ataka sou apetuxe patagwdws, pou den to thewrw dunaton ef'oson eisai tetoios titanomegistos master tou xioumor, (opote kai pame sto 2)
    2) i dunatotita sou na katatasseis tous anthrwpous se psilous i kontous analoga me to upsos tous (i.e i koini logiki sou) einai ligoteri kai apo auti tis wmis, agnis, fusikis kai axnistis kouradas pou vgike prosfatws ap'ton kwlo mou kata tin prospa8eia mou na apotupwsw ti mapa sou sto nou mou. Tin opoia kourada btw i xestra mou tinakse ston aera otan tis eipa to asteio sou me tin katsika sklenarikova. Na sto pw kai apla gia na to niwseis: I xestra mou zwntanepse kai kserase skato ap'tin megisti ilithiotita pou esu 8ewreis to xioumor sou.
    G kai G

    ReplyDelete
  60. Οκ τρελαίνομαι που έβαλες τα Μολένιουμ μαζί με την γραμμή Μαζινό!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  61. GIRISA ME KAINOURIO POST BITE OLOI NA DITE!
    http://asximia.blogspot.com

    ReplyDelete
  62. 1. Eksomoiwths "Vazw to xeri na ksegenhsw th gynaika mou pou spasan ta nera thn wra pou pa8ame lastixo sth mesh tou pou8ena"
    2. Eksomoiwths "Saliwnw to daxtylo na dw pros ta pou fysaei, target group: Virtual Reality Proskopoi"
    3. Den mporw na skeytw kati kalo alla to gamhmeno to xeri tou xontrou einai PERIERGA paramorfomeno mesa s ayto to ganti...
    4. Eksomoiwths "Niwse ki esy opws eniw8e h prwtagwnistria sto SAW me thn paparia-pagida-faka sto kefali" epishs 8a mporouse na einai Eksomoiwths "Niwse pws einai na exeis to kefali sou xwmeno s enan 10kilo kouva SKATA" (tragika hli8ia san eikona, flat 40ara thleorash kai ayth foraei oloklhro komodino sto kefali...)
    5. Protimw na to afhsw asxoliasto ap to na pw kamia xontrh malakia :P
    6. Eksomoiwths "Pws na skotosete thn pe8era sas, deksi xeri krataei stivara to kefali ths skatogrias, aristero xeri karfwnei me mania to maxairi (kata protimhsh me dontakia gia na masaei th sarka) sta sw8hka ths mexri na pesei kai to teleytaio shkwtaki....
    7. Edw sthn pragmatikothta o eksomoiwths dn einai oute ta gyalia, oute to ganti....Se vazoun se ayth th stash gia na sou karfwsoun apo pisw ena dildo 25 ekatostwn. Opote exoume Ekomoiwths "Niwse ki esy xara sta skelia sou gamiolh"

    Gia to 7o ksekhnhsa na grafw alla mou hr8e empneysh kai gia ta ypoloipa :P

    Datte

    ReplyDelete
  63. Exeis mousi??Popo,kavlwsa twra trelo agori..Alla otan skefthka oti eixa windows me gia 7,5 xronia xwris na crasharoun oute mia fora k xwris pote na kanw format katalava oti emeis oi 2 den exoume mellon..:PP

    Mia fanatikh 8aymastria sou!

    ReplyDelete
  64. Anonymous, έβαλες καθόλου το PC μπρος αυτά τα 7,5 χρόνια ή το είχες για ακουμπιστήρι;

    ReplyDelete
  65. @Ανώμαλος said...

    GIRISA ME KAINOURIO POST BITE OLOI NA DITE!
    http://asximia.blogspot.com

    file sorry pou to ma8aineis apo mena,alla eisai h megaliteri apotuxia pou exei gnwrisei h an8rwpotita kai isws h fysh!!!

    ReplyDelete
  66. @ Taraknitsas

    Tiii??Dhladh 8es na mou peis oti to pc einai k gia allo skopo ektos apo to na akoumpaw ta podia mou panw sto tower gia na vapsw ta nyxia mou??Giati kaneis pote se ayth th zwh den sou dinei tis swstes plhrofories??Eyxaristw file!Thn epomenh fora pou tha vrethw mprosta se pc tha prospathisw na vrw pws tha to kanw na ksekinhsei..;)

    ReplyDelete
  67. xaaxax katigoureis ton anwmalo gia fail??? eisai ilithios? eee malwste ligo re gamwspitoi... kanourio post kai den exoume perasei akoma ta 200comments me asxetes pros to arthro apopseis?

    ReplyDelete
  68. gamato to arthro, eidika to simeio me ton patikomeno skiouro pou krataei 4 poulia tavli. eliosa na gelao. euge

    ReplyDelete
  69. mikeius,GRAFE POIO SYXNA RE TSOLIOMH (the loutsa project-χειμωνας στη λουτσα,youtube it)GIATI DEN EXW TIPOTA ALLO NA KANW STHN ANIARH ZWH MOU APO TO NA DIAVAZW TIS KAFRILES SOU,NA VLEPW RAYWILLIAMJOHNSON KAI NA TROLLARW FASISTES KAI XRISTIANOUS STO FB.KATSE XESTRAVWSOU KAI GRAFE ARTHRO ANA 3 MERES,ARGOSXOLE

    ReplyDelete
  70. Niotho ligo asxima gia ton kaimeno ton shinobi. Ektos apo ta sxolia sxetika me tin fotografia tou sto arthro kanenas den tou dinei simasia! :)

    ReplyDelete
  71. 2) einai toso apotuxhmenos o tupos pou exei sthn VR mia gkomena kai ths kanei click na kounh8oun ta buzia kai na akoustei MMMM.... opws sta "tsontoflashopaixnida" pou briskei gkomena twra

    ReplyDelete
  72. 1) Eksomoiosi xeirapsias me to simiti
    2) Eksomoiotis "Eimai orthios sto leoforeio"
    3) Ayto to mixanima se kanei na pisteyeis oti eisai mprosta sto pc k loioneis sto wow
    4) no comment
    5) Eksomoiotis yo-yo
    6) Eksomoiotis "Geia maaaaaas!!!!"
    7) Eksomoiotis kolonoskopisis

    ReplyDelete
  73. Manwe said...

    "...
    2.Han Solo se eksomoiwti Star Wars. Tin sugekrimeni stigmi pataei ena koumpi sto diastimoploio tou pou tou leei tin epomeni malakia ataka pou prepei na petaksei, min tuxon kai ksemeinei.
    ..."




    what?

    ReplyDelete
  74. 1) Eksomoiosi xeirapsias me ton babastroumf den les kalutera?
    2) Eksomoiosi psuxedelikou programatos "back to school" -gia na deite kai poso alithofanes einai- sikonei xeri kai xamogelaei kiolas o malakas
    4) Ma kala dip gasmades eiste? den einai gunaika afto stin eikona re, einai o TV-MAN! (http://naldzgraphics.net/wp-content/uploads/2008/08/353.png) Apla ton petuxe na paizei flight simulator o photografos...
    5) Eksomoiosi mias sunithismenis meras stelegxous megalis epixeirisis...kati kanei me tin psifiaki gramatea tou aftos ekei tora...
    6) O xlebouras...lol! Arkas 4 ever (afta...den exo na prostheso kati kurie dikasta...)
    7) Eksomoiosi trisdiastatou paixnidiou ping-pong. Vevaia to software einai se "alpha" morfi akoma kai oi programatistes den exoun prosthesei akoma modelo raketas opote o tupas kanei oti kalutero borei

    ReplyDelete
  75. αγαπούλα λίγα με τον ντενίλσον, έτσι;

    ReplyDelete
  76. xexe xairomai pou purodothsa tetoia e3arsh malakismou!!!!sthn 6 pantws den einai o gay amlet einai o baggelas o oikodomos pou etoimazetai na piei mia zesth amstel bock enw tautoxrona traba mpounia sta arxidia tou sun-oikodomou arian pou phgaine na tou faei to pswmotyri... :)

    ReplyDelete
  77. Ανωνυμε 4.34

    Μη με προσβαλεις εξηγωντας μου ποιος ειναι ο Τσολιωμης. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΩ ! ! ! Γυρναει χαμενος λερωμενος σιχαμενος για να βρει κανα παιδι.

    Ποιος εισαι, Loutsa Project; Αν διαβαζεις το blog, ενα εχω να σου πω:

    ΠΟΙΗΤΗ! ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ!

    ReplyDelete
  78. 5) Wannabe Καθολικός παιδεραστής παπάς που δεν του έκατσε η ποιμαντική και κάνει virtual blessings και εξομολογήσεις σε 12χρονα (αγοράκια ελπίζω, άμα έχει φορτώσει sim με κοριτσάκια, τσάμπα τον εξοπλισμό!)

    ReplyDelete
  79. @ Manwe
    Τωρα με μπερδεψες! Η μανα σου και η χεστρα σου μαλλον ταυτιζονται ε?

    ReplyDelete
  80. 1) Virtual gay tsonta, stin opoia o typos paizei me ta mpalakia tou 3aplwmenou symprwtagwnisti tou enw etoimazetai na katsei stin poutsa tou eterou symprwtagwnisti tou. O or8ios mparmpas perimenei na tou sikw8ei to pani gia na armenisei ston kwlo tou prwtou typa, enisxyontas ti realistikotita tis olis fasis...

    ReplyDelete
  81. Για αυτον που ρωτησε ποια ειναι τα υπολοιπα της λιστας του PC World,εδω:

    http://www.pcworld.com/article/125772-2/the_25_worst_tech_products_of_all_time.html

    ReplyDelete
  82. Όσον αφορά την αποτυχημένη μελλοντολογία του '80, μάλλον έφταιγε το ότι η πληροφορική παραήταν νέα σαν επιστήμη τότε και ο καθένας έβγαινε κι έλεγε παπαριές. Στις μέρες μας για παράδειγμα δεν ακούμε και τόσο τραγικά πράματα, τα περισσότερα είναι λογικά και πιστευτά. Έχω ακούσει και τρελές παπαριές βέβαια αλλά είναι πάντα από άτομα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ανοίγουν το κουραδόστομα τους.

    ReplyDelete
  83. Εγώ όμως δεν ήξερα τον Τσολιώμη. Ούτε τον Loutsa Project. Αλλά ήξερα το "Ανάπηρε". Χρόνια τώρα το τραγουδώ συγκινημένη.

    Έχει κανείς Link να κατεβάσω και τα υπόλοιπα τραγούδια; Βαριέμαι να τα κατεβάζω ένα-ένα από το youtube. Δώστε και σώστε μια καμμένη που βρήκε τυχαία το φως της.

    ReplyDelete
  84. @ThEiTsA:

    http://briefcase.pathfinder.gr/download/vlakas1/41523/500429/0/Loutsa.rar

    http://members.multimania.co.uk/mitrodoros/hobbies.html

    5 sec μου πήρε με το Google. Η γλυκιά μπόχα της αποτυχίας σου ήρθε μέχρι εδώ.

    ReplyDelete
  85. Ελπίζω να μην έχετε κρύο εκεί και να μπορείς να ανοίξεις τα παράθυρα να ξεβρωμίσει η μπόχα μου.
    Ευχαριστώ για το Link.

    ReplyDelete
  86. wraio to είμαστε καλοι αθρώποι....

    ReplyDelete
  87. Ααααααχ ερωταααα!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ZMBNNFObSM0

    ReplyDelete
  88. "Feel free να συνεισφέρετε και με δικές σας αποτυχίες στα σχόλια."

    Έχω κι εγώ μερικές προτάσεις λοιπόν:

    -Αναψυκτικά που προκαλούν διάρροια του στυλ Coca-Cola Vanilla, Fanta καρπούζι κλπ. Χρειάζονται σχόλια;

    -Ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα. Οκ, παραβλέπω το γεγονός ότι -και αυτό- ήρθε καθυστερημένα στην Ελλάδα. Επιτέλους θα βλέπουμε ψηφιακά τη Λαμπίρη. WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από όλο το πρόγραμμα της ελληνικής tv, τι ποσοστό θα επωφεληθεί από την ψηφιακή τεχνολογία; 0,0000000000001% και πολλά λέω.

    -Emo. Μόδες σκάνε μύτη κατά καιρούς, από όλες τις μόδες όμως η συγκεκριμένη άγγιζε επίπεδα βόθρου. Δεν είχε ούτε ένα στοιχείο το οποίο αν απομόνωνες από το σύνολο θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις θετικό. Και έτσι όπως εμφανίστηκαν, ξαφνικά, έτσι και εξαφανίστηκαν.

    -Avatar. Εδώ μάλλον θα πέσουν να με φάνε οπότε εξηγούμαι. Δεν αναφέρομαι ούτε στις συνολικές εισπράξεις ούτε στο συνολικό κομμάτι της ταινίας. Απλά πριν βγει -αλλά και όταν ήδη παιζόταν στις αίθουσες- άκουγα ότι τους πήρε τόσα χρόνια αλλά το αποτέλεσμα μετράει, η ταινία απογειώνει το 3d, το χρησιμοποιεί στο έπακρο, δημιουργεί μια φανταστική αίσθηση κλπ. ΑΥΤΟ απογειώνει το 3d; Bitch please.

    -Νικητές talent shows. Σκοπός ενός talent show είναι να αναδείξει κάποιον ταλαντούχο νέο και να τον προωθήσει μέσα από τους μηχανισμούς της βιομηχανίας. Από όλους τους νικητές τέτοιων εκπομπών, πόσοι έκαναν σοβαρή καριέρα και πόσοι μπορούν να θεωρηθούν αξιόλογοι;

    ReplyDelete
  89. Τι τρελό γέλιο η τύπισσα με την οθόνη στο κεφάλι! Το φοράς μια φορά και μένεις παράλυτος από το λαιμό και κάτω!!!

    ReplyDelete
  90. γεια.
    3-virtual Μεγάλο Παζάρι με τον Α.Μικρούτσικο,ο τύπος στη δοκιμασία "βάλε το χέρι μέσα στο βάζο και πες μας τι πιάνεις".
    4-μετά απ'το κράξιμο του Μikeius,ταχύρυθμα μαθήματα με εξομοιωτή "μάθε να βαράς μαλακία στο φίλο σου και νιώσε το εικονικό σπέρμα στο πρόσωπο σου"(η οθόνη μπροστά είναι για ξεκάρφωμα)
    6-"ξαναζήσε τη χαρα της μαθητικής παρέλασης"Ήσουν σκράπας στο σχολείο και δεν έγινες ποτέ σημαιοφόρος?Τώρα ο λαικος ορθοδοξος συναγερμος σε συνεργασια με τη microsoft σου προσφερουν τη δυνατότητα να κρατήσεις τη σημαία,να γίνεις παραστάτης ή δοιμηρήτης.
    7-"I'm Xena,Warrior princess,you know? εχω σταματήσει την αναπνοη σου μ'αυτη τη γαμάτη κίνηση καταραμένε νανε...πες μου που είναι η Gabrielle αλλιώς θα πετάξω το chakram μου 20 χιλιόμετρα μακρια και θα σου κόψει το κεφάλι λιγο πριν καταλήξει και πάλι στα χέρια μου"...

    και μια μνεία μικρή στις αποτυχίες
    -μικρά παππουδίστικα πορτοφολάκια μονο για ψηλά,κυκλοφορούσαν παντου όταν ξεκίνησε το ευρω.
    -κινητά τηλέφωνα με αποσπόμενη κάμερα.
    -ο Ντέμης Νικολαίδης στην Atletico Μαδρίτης.
    -ο αστυνομικός της γειτονιάς.
    -milko sugar free
    -τσιγαρα odyssey πρωτη συσκευασία 10 τσιγάρων 1,40 ευρώ.

    ReplyDelete
  91. Aχ, πόσο προβλέψιμοι μπορείτε να γίνετε εσείς οι άνδρες;; Αποκαλείς τις γυναίκες πρόβατα. Γενίκευση. Το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες που αγοράζουν ότι μαλακία βγει στην αγορά, δε σημαίνει ότι όλες είμαστε ίδιες. Κλασσική περίπτωση. Είναι σαν εκείνο που κάνουν όλοι οι άνδρες.
    Περνάει αυτοκίνητο, βράδυ, με σβηστά φώτα. 2 άνδρες κάθονται στο πεζοδρόμιο. Το βλέπουν. Παρατηρούν τον οδηγό. :
    α) είναι γυναίκα. "μα για ποιό λόγο να πιάνουν τιμόνι οι γυναίκες;;"
    β) είναι άνδρας. "μα τι βλάκας οδηγός είναι αυτός;"

    Φιλικά;; Ίσως..
    Καλή προσπάθεια το υπόλοιπο..

    ReplyDelete
  92. @ Anonymous no.1
    Etuxe na dw ta SW prosfata gt den ta eixa dei, alla o perissoteros kosmos ta'xei dei tharrw. An loipon taxeis dei tha katalaveis
    :)

    kai
    @ Anonymous original pou asxoleitai akoma me ti mana mou (Kai tin katsika-sklenarikova):

    "Τωρα με μπερδεψες! Η μανα σου και η χεστρα σου μαλλον ταυτιζονται ε?"

    Oxi lathos katalaves panw sto mperdema sou file Anwnyme. Auta pou tautizontai 100% einai to mualo sou me tin kourada mou. Auta ta duo loipon tautizontai se tetoio vathmo pou kanoun "Fusion" kai to apotelesma einai mia nea ontotita pou exei skata anti gia mualo. Esu!

    <3 bro

    ReplyDelete
  93. Το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν αγοράζουν ότι μαλακία βγει στην αγορά, δε σημαίνει πως αυτές είναι ο κανόνας. Πάρε ένα φίλο σου και πάτε να κάνετε μια αντικειμενική έρευνα. Θα εκπλαγείς από το ποσοστό των γυναικείων προβάτων.

    Και βασικά τι κάνεις εδώ; Στην κουζίνα σου γρήγορα!

    ReplyDelete
  94. @shinobi

    eimai toso sapios pou variemai na grafw sunexeia comments alla nai
    1)den ton katigorw,apla auto pou postare to 8ewrw apotuxia
    2)NAI EIMAI HLI8IOS!o megaliteros olwn twn epoxwn isws!!!
    3)POUTANES GUNAIKES!!Oles poutanes!!kai h MANA MOU mazi!!!!!!

    ReplyDelete
  95. Αποκαλείς τις γυναίκες πρόβατα = Γενίκευση.

    Είναι σαν εκείνο που κάνουν ΟΛΟΙ οι άνδρες = Αντικειμενική προσέγγιση(?)


    By: Αυτή ή αυτός;

    Συγχαρητηρια κοπελιαααα.

    ReplyDelete
  96. @Anonymous said...

    Αποκαλείς τις γυναίκες πρόβατα = Γενίκευση.

    Είναι σαν εκείνο που κάνουν ΟΛΟΙ οι άνδρες = Αντικειμενική προσέγγιση(?)


    By: Αυτή ή αυτός;

    Συγχαρητηρια κοπελιαααα.


    esy gay eisai?

    ReplyDelete
  97. xaxa oriste! epitelous o slamsoze apantise! eseis ta ypoloipa poutanogennimata den mporeite nato kanete otan sas rwtaw kati? na giati sas gamaw th mana... :/

    ReplyDelete
  98. Οχι. Εσυ εισαι χαζος ομως...

    ReplyDelete
  99. Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου μία αποτυχία.
    Ακούει στο όνομα Δημήτρης Ελευθερόπουλος!

    Έχεις έναν καλό για ελληνικά δεδομένα GK, ο οποίος καβαλά την επιτυχημενη 7ετία του Ολυμπιακού και μαζί καβαλά και το καλάμι. Είτε αποκρούει την μπάλα από τα δυχτια είτε την μαζευεί από τα δύχτια το παίζει αρχηγός, θεός GK, μοντέλο και γενικά γαμάο!

    Μέχρι που έρχεται η χρονιά 03-04. Ένας τραυματισμός τον κρατά για κάμποσο καιρό έξω. Ο Ολυμπιακός κουτσά στραβά κρατιόταν όρθιος με Μπουτσεκ και Κατεργιαννάκη. Tα πράγματα όμως δυσκολα. Και τότε έρχεται η μεγάλη επιστροφή: Ο "Ελέ" ξεπαγώνει και επιστρέφει στην μάχη λές και είναι ο Αχιλλέας που κυνηγά Τρώες! Μετά την νίκη επί της Χαλκηδόνας με 1-0 (ουαου) μετά τον αγώνα κάνει δηλώσεις τύπου «Επέστρεψα, είμαι ενταξει και ο Ολυμπιακός θα γαμάει από δω και στο εξής.» Μάλιστα βάζει πλάτη για Άντζα (τότε παίχτηκε το έργο “Antza’s Wife 2”) και συνεχίζει λέγοντας «πρέπει να στηριξουμε τον Αντζα στις δυσκολες ώρες που περνάει» και άλλα τέτοια αρχηγικά πριν καλά καλά βγάλει την πάπια του αναρρωτηρίου. Ο κόσμος τον χειροκροτάει και τον καλοδέχεται. Ηταν όντως Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ!!

    Μετά από λιγες μέρες πήγε στο Τορίνο και έφαγε 7 μπαλακια!!
    Μετά ο Κόκκαλης τον έστειλε.
    Μετά τον έστειλε και η Παπαχαραλάμπους.
    Ο Παναθηναϊκός πηρε πρωτάθλημα και κύπελλο.
    Μετά τον έστειλε και ο Ρεχάγκελ... (και για δες, οι άλλοι πηραν το Ευρωπαικό και γάμουσαν Πορτογαλέζες και αυτός καναπέ.)
    Μέτα απόφάσισε να κάνει διεθνή καρριέρα και πήγε Ιταλία όπου και έπαιξε κάτι πενταλεπτάκια.

    Το καρασάκι στην τούρτα ήταν η δήλωση του όταν πήγε στην Μίλαν:
    «Μαγκιά είναι να τρως τα μούτρα σου και να ξανασηκώνεσαι!!»
    Μετα από δυο φιλικά στη Μίλαν, τον στείλαν στη Ρόμα οπού και κουβαλαγε νερά.

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. mikeus eimai o anonymos 4.34,o sixamenos tsoliomhs vre aderfe,twra gyrisa apo scouting se ena dhmotiko.add me on fb giwrgos lasithioths,gia organwmeno trollarisma

    ReplyDelete
  102. @Anonymous said...

    Οχι. Εσυ εισαι χαζος ομως...

    nai to eipame auto!to 3erw oti eimai xazos!sto lew k egw o idios!!!pame parakatw twra!!!!!!!!!mou 8umizeis tin gkomena mou otan eixe periodo!!!!axaxxaaxaxaxaxxa

    ReplyDelete
  103. svhse kai to comment molis to deis,gt me psaxnei k h asfaleia(k dn goustarw na m kanei add o kathe kathysterimenos Λ shinobbi Λ,im just sayin'

    ReplyDelete
  104. Λοιπόν, τρελά FAIL με έμπνευση το πρώτο και το τελευταίο του άρθρου:

    Σε επίπεδο... σύλληψης, οι τεράστιες αφίσες του Σφακιανάκη που έβλεπα στη Σταδίου και αλλού, στις οποίες πόζαρε αλα Ντ' Αρτανιάν, φουλ κομπλέ με μάσκα και μπέρτα... (είχε και σπαθί ή βάζει σάλτσες η μνήμη μου;).
    Επίσης, το follow-up του ίδιου που πέτυχα πρόσφατα κάπου στο Ίντερνετ όπου εμφανίζεται με τεράστια λευκά φτερά αγγέλου στην πίστα σαν εκείνον τον κομπάρσο-αδερφάρα στους X-Men.


    Σε κλίμα Δευτέρου Παγκοσμίου, σχεδόν οτιδήποτε έκανε η Ιταλία και ο Μουσολίνι κατα την εισβολή στην Ελλάδα και γενικότερα.

    Ενδειτικά:

    - Ενώ ήδη ο Άξονας ξεκινούσε το νταβαντούρι, η Ιταλία δεν είχε ακόμα φτιάξει στρατό ικανό να νκήσει ένα γκρυφόν κανίς.
    - Με το που συμμαζεύτηκε λίγο, αντί να συνεχίσει να κάνει support στους Γερμανούς στην Αγγλία ζητά centre stage και πάει να κατακτήσει ποιόν;!;!
    - Χάνει. Χάνει πολύ ενώ υπερτερεί σε όλα εκτός απο το πεζικό και ξεφτιλίζεται τόσο που ο Χίτλερ σκέφτεται ουσιαστικά να αδειάσει τον Ντούτσε στα ίσα.
    - Ενώ οι Έλληνες παραδίνονται στους Γερμανούς και κηρύσσουν υποχώρηση απο την Αλβανία όσων κρατάνε τους Ιταλούς εκεί, οι Ιταλοί επιτίθενται στους στρατιώτες που έχουν παραδοθεί, όμως...
    - Πούτσα Νο. 2
    - Οι Έλληνες αξιωματικοί υπογράφουν την παράδοση σε Γερμανούς και Βουλγάρους αλλά αρνούνται να υπογράψουν για τους Ιταλούς αφού δεν ηττήθηκαν απο αυτούς.
    - Οι Γερμανοί το δέχονται, ο Μουσολίνι όμως επιμένει ώσπου τελικά γίνονται άλλες 2 συμφωνίες παράδοσης όπου τελικά αναφέρονται και οι Ιταλοί...
    - Πρόσφατα απεδείχθη αυτό που υποψιάζονταν ιστορικοί από παλιά - ο Μουσολίνι ήταν ουσιαστικά πράκτορας τον Άγλλων και από δικά τους φράγκα και μέσα κυρίως κατάφερε και έγινε πρωθυπουργός.
    - Αν και ήταν απο τους πρώτους που ανέδειξαν τον φασισμό ώς σύγχρονη πολιτική ιδεολογία-μέθοδο όλοι ταυτίζουν τον φασιμό με τον Χίτλερ... Άλλος το όνομα και οι 2 τη χάρη βέβαια. Ούτε και εκεί λιγη τύχη ο μαλάκας.
    - Πέθανε προσπαθώντας να δραπετεύσει σα κότα μεταμφιεσμένος σε στρατιώτη, ώσπου τσίμπησε 2 κομμουνιστικές σφαίρες. Το άψυχο πτώμα του δεν ήταν τόσο τυχερό...

    Αυτά.

    ReplyDelete
  105. Στον από πάνω:

    Πολύ σωστό το τρελό fail του Μουσολίνι...
    Ασε που είναι ο μόνος δικτάτορας στην παγκόσμια ιστορία που αναγκάστηκε να κλαφτεί(αυτα τα λένε τα ιστορικά βιβλία...φανταστείτε μεγεθος ξεφτίλας)σε άλλον δικτάτορα για να τον πάρει στα σοβαρά ένα έθνος που του πήρε τα σόβρακα..
    Και βεβαίως σωστότατη η παρατήρηση για τον φασισμό.
    Μουσολίνι---> Φασισμός
    Χίτλερ---> Ναζισμός.

    Μεγάλες ιδεολογικές αλλά και τυπικές διαφορές...Άσε που προηγήθηκε ο Μουσολίνι...Αλλά κανείς δεν τον περιλαμβάνει τώρα...
    Σε απλα ελληνικά...Ο Μουσολίνι απέτυχε και στην αποτυχία!!!
    Τόσο epic fail,που είναι win!

    ReplyDelete
  106. Το ότι ο ναζισμός είναι κάτι διαφορετικό από τον φασισμό είναι γνωστό σε όποιον διατηρεί μια στοιχειώδη εγκεφαλική δραστηριότητα. Απλά στις μέρες μας ο φασισμός έχει συνδεθεί με οτιδήποτε είναι ενάντια στην δημοκρατία και μπλα μπλα μπλα και έτσι χρησιμοποιείται. Όταν αποκαλείς κάποιον φασίστα πλέον δεν εννοείς φυσικά ότι ασπάζεται τον φασισμό του Μουσολίνι. κλπ.

    ReplyDelete
  107. Μην το λες.Είναι ελάχιστα τα άτομα που μπορούν να σου πουν έστω και μία διαφορά.

    Και η λέξη "φασίστας" χρησιμοποιειται καταχρηστικά,απομονώνοντας μία μόνο πλευρά του Φασισμού(και συγκεκριμένα της εφαρμογής του).

    ReplyDelete
  108. Και αλλο ένα EPIC FAIL:

    Κατά τις επιχειρήσεις στην Κύπρο,ο βομβαρδισμός τουρκικού υποβρυχίου από...τουρκικά αεροσκαφη!

    ReplyDelete
  109. Για το διαγωνισμό:

    1/ Δεν πρόκειται για εξομοίωση. Ο όρθιος Κούρδος έπεισε τον γονατιστό Πακιστανό ότι θα συμμετάσχει σε πείραμα εξομοίωσης με σκοπό να του κάνει τζάμπα μετακόμιση/αναδιακόσμηση στο σπίτι.
    Αποδείξεις:
    α/ Φαίνεται στη φωτογραφία
    β/ Το αυτάρεσκο χαμόγελο του Κούρδου.

    2/ Αυτή η εξομοίωση λέγεται "Virtual Tourist"...
    Αποδείξεις:
    α/ Στο μόνιτορ φαίνεται ότι κρατάει ψηφιακή (χα!) φωτογραφική μηχανή...
    β/ Ο ηλίθιος είναι σαφώς ντυμένος σαν τουρίστας διότι πορώθηκε με την εξομοίωση...

    3/ Αυτή η εξομοίωση λέγεται "Virtual Pedo - Legit but Horny"...
    Αποδείξεις:
    α/ Για ποιόν άλλο λόγο θα βάζανε έναν χοντρό σαν τον Shinobi, που δεν μπορεί να κουνηθεί ούτε σε εικονικό περιβάλλον, σε κάποιο άλλου είδους εξομοιωτή;
    β/ Φαίνεται ξεκάθαρα οτι το δεξί χέρι κρατάει κεφαλάκι μικρού κοριτσιού, ενώ το κεφάλια είναι γυρισμένο προς το 2ο που πλησιάζει... Τζάμπα είναι, τα ήθελε 2-2 ο αχόρταγος.

    4/ Ούτε εδώ πρόκειται για εξομοιωτή! Απλά της κάνουνε πλάκα και την βγάζουν φωτογραφίες ενώ αυτή νομίζει οτι η εξομοίωση είναι ό,τι μπορεί να διακρίνει στο μόνιτορ, μέσα απο την κατσαρόλα που έχει πάνω στο κεφάλι της.
    Αποδείξεις:
    α/ Τί σχέση έχουν οι γυναίκες με υπολογιστές για να δοκιμάζουν και εξομοιωτές;
    β/ Δεν υπάρχει περ'ιπτωση εταιρεία να έβγαζε τέτοιο γελοίο πράμα στην αγορά, όσο hi-tech και να ήταν. Κανένας δεν θα το έβαζε στο κεφάλι του ΠΟΤΕ απλά και μόνο επειδή είναι γελοίο. (εκτός από την κακόμοιρη αυτή). Είναι σαν να έγβαζε η Lamborghini αυτοκίνητα με όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά αλλά με την εξωτερική εμφάνιση ενός Yugo Zastava του '74.

    5/ Απλό. Εξομοίωση τυφλών. Για τους ευαίσθητους συνανθρώπους μας που 'πολλά τραγούδια λένε ΚΑΙ μέσα απ' το χορό'. Εκ του ασφαλούς πάντα.
    Αποδείξεις:
    α/ Καταφανώς, η μαλακία που φοράει στα μάτια του αποκλείει την όραση...
    β/ Ως γνωστόν, το κεφάλι δίπλα είναι για εξάσκηση στο να αναγνωρίζεις κόσμο από τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το γεγονός οτι ο τύπος το ψάχνει χωρίς επιτυχία καταδεικνύει την επιτυχία της εξομοίωσης.

    6/ Εξομοιωτής ψηφιακής αναπαράστασης της πίσω-πάνω γωνίας που σχηματίζει ο τοίχος με το ταβάνι.
    Αποδείξεις:
    α/ Δείτε που σημαδεύουν τα 'κυάλια' που φοράει.
    β/ Σαφώς, το γεροδεμένο δεξί χέρι του τυπά σφίγγεται για να γρονθοκοπίσει μια ψηφιακή κατσαρίδα (digiroach), ενώ το αριστερό σφίγγει ένα ψηφιακό σεντόνι με αγωνία γιατί είναι και λίγο κότα και τις φοβάται.

    7/ Κατ' αρχήν, όποιος από δώ έχει κούρεμα σαν αυτουνού να πα να γαμηθεί και να κουρευτεί! Τα μόνο πλάσματα που πρέπει να έχουνε χαίτη δυσανάλογη με το υπόλοιπο μαλλί είναι τα άλογα.
    Λοιπόν, εδώ έχουμε την εξομοίωση Bucephalus_Sim02_Western.
    Αποδείξεις:
    α/ Ο τύπος καβαλάει άλογο (διότι δεν κατάφερε να ΓΙΝΕΙ άλογο παρόλο που πέρασε απ' τον μπαρμπέρη πριν πάει εκεί) και στο δεξί του χέρι κρατάει προφανέσατατα ένα virtual εξάσφαιρο και πυροβολεί Ινδιάνους.
    β/ Το 1ο φτάνει.


    Έφυγα έχω αργήσει με τις μαλακίες.

    ReplyDelete
  110. poios tha se kanei add re kourada...

    epishs de maresei to organwmeno trollarisma...

    ReplyDelete
  111. Η Fanta καρπουζι(καρπουζαδα;). Epic fail.

    ReplyDelete
  112. Έμαθα για μάρκιτιν και προυμουτάρω
    είναι όπως μια μαρίδα να τη πουλάς για σπάρο

    ReplyDelete
  113. FAIL O ΛshinobiΛ antedrase....den perimena tipota allo....

    ReplyDelete
  114. ma einai fanero oti sti foto me tous eksomoiotes 6 o tupos krataei ena megalo dokimastiko solina opou exei valei proioda apo tin apolepisi enos elefada,ena daxtulo tis progiagias tou,head and shoulders,vrasto keri kai beikon kai perimenei na dei tin ekriksh

    ReplyDelete
  115. se ola antidrw :) edw antidrw otan den anaferete(ai) to ''onoma'' mou ... ara terastiotato F A I L olo diko sou :)

    ReplyDelete
  116. virtual reality fail?
    i apantisi
    google: pranav mistry 6sense technology, apo ted talks.
    katia

    ReplyDelete
  117. file eisai apisteutos !!! xima sto kima !! se pao afantasta !! kai akoma autoi pou se vrizoun katavathos se goustaroun giati eisai afthentiko s k xeimaros se auta pou les !! na'sai kala kai na ksereis pos se parakolouthoume !!

    lefterus - athens

    ReplyDelete
  118. 1,2,3,4,5,6,7 eksomoiwtes eksomoiwtwn tou mellontos.

    ReplyDelete
  119. Ο ΠΡΙΤΣΑΠΙΡΔΟΥΛΑΣ? ΧΑΧΑΧΑ!
    Κάθε φορά που (ξαναδιαβάζω) τα άρθρα σου γελάω όλο και περισσότερο. Ακόμα κι αν έχω μάθει το κείμενο απ'έξω.

    ReplyDelete
  120. (ξανα)διαβάζω ήθελα να πω.

    ReplyDelete
  121. ultra fail:to proion tis telemarketing pou metatrepei apo cd,kasetes kai diskous se mp3 de thumamai pos to lene omos...

    ReplyDelete
  122. genika normes opws tis apotyxias, synh8izoume na tis orizoume apo 0 --> 1, kai oxi 1 --> +oo.

    ReplyDelete
  123. epic fails? hmmmm

    1) o titanikos
    2) ta kinezika jeep ''Landwind''
    3) to prosopo tou michael jackson
    4) auti h feta i Roula pou klaiei stin tv epeidh tin parathse o alvanos adras ths
    5) an pote agorases eksw apo to mall hmerologio 7 eurw, gia na pane k kala ekdromh ta zwadia, eisai apo monos sou epic fail
    6)to ellhniko mtv

    ReplyDelete
  124. το μιλενιουμ μπαγκ κε ολι ι καταστροφολογια που το σινοδεφσε

    ReplyDelete
  125. pantos mikeius exeis poly lao... h malakia me auto einai oti anagkastika epidi tha sou spane ta @@ gia kainourgia arthra oti tha kaneis k arthra malakies apla gia na exeis activity...
    An katafereis k kaneis arthra mono giati sou irthe empneush tote tha paei polu kala to blog :)

    gz pantos k apo emena.barieme na kanw register gia ena post

    Xvipes

    ReplyDelete
  126. Ξανάχυσα στην μπουγάδα της γειτόνισας που μένει απο κάτω... Πλέον το πήρα απόφαση, μέσα στο μήνα θα βρω το θάρος να την πλησιάσω. Αχ, ο έρως...

    ReplyDelete
  127. axsce:
    1) einai enas aektzis. apotyxia diladi. vlepei oti pire EPITELOUS protathlima i aek. i stasi tou einai tetoia giati proskinaei tous paiktes kai mallon exei arxisei na pisteuei ston theo.
    2)einai opos fainetai ksekathara enas apotyximenos metalas o opoios vlepei stin eikoniki pragmatikotita tous HIM. tin florompada. akoma kai ekei na pigaine, tha etroge polu ksulo sto pit.
    3)einai enas ekfulos pornogeros o opoios vlepei oti einai ekso sto upethro me to vanaki tou kai moirazei karmelitses sta koritsakia kai meta ta "markaleuei"
    4)tin tetarti fotografia min tin gelate katholou. einai skini prin apo autoktonia. to koritsaki vlepei tin malakia to AVATAR opou se auton ton planiti fosforizoun ola.molis vgalei tin maska kai katalavei oti den uparxei tetoios planitis tha autoktonisei autopurpolontas ton eauto tis kai tha dimiourgisei mia purini lailapa pou omoia tis den exete dei. legetai oti tha einai mia apo tis sfragides tis apokalupsis.
    5)profanos kai einai o shinobi. vlepei pos tha einai meta tin egxeirisi pou tha kanei kai apo mouni tha tou valoun poutsa gia na gamei tis manades mas.
    6)o sapios stin ekti foto, vlepei thundercats. sto aristero tou xeri krataei to "stuliari" tou laiono kai me to deksi xaideuei trufera tin karafla tou panthro koitazontas ton ennoeitai ekfula sta matia. einai etoimos na tous afisei na aselgisoun sto kormi tou, na ginoun koursaroi tou mualou tou na tous afisei me liga logia na ton orgosoune.
    7)prota ap ola o sixamenos me tin xaiti einai eite alvanos kagkouras me honda civic apo to peristeri kai vgainei kathe brady bournazi eite einai proin melos ton backstreet boys.i epilogii einai dikia sas. ekei vlepei sigoura tsonta giati na gamisei den paizei oute mia sto trisekatomurio. pio pithano fantazei na stamatisei o shinobi na gamaei i na akousoume kritikous na milane gia katorthomata tis elladas i akoma na zitiseis mpougatsa stin thessaloniki kai na sou dosoun auto pou thes. an elega oti einai pio pithano na parei o olympiakos diplo stin europi tha ginomoun akraios kai den to thelo.alla opos kai na exei vlepetai oti leo varies kouventes gia ton typo kai tha dexto to varos ton prakseon mou autwn.

    eyxaristo.

    axsce

    ReplyDelete
  128. axsce:
    sto 7 otan leo kritikous ennoo apo KRHTH. tin poutana leventogenna.

    ReplyDelete
  129. http://faeenanmalaka.com/

    ReplyDelete
  130. axsce...
    An paei sto mpournazi albanos kagouras me honda civic kata 99% THA GAMISEI!!! Giati tetoious koitane oi mpournaziotises!

    ReplyDelete
  131. HA PROSOMOIWSH 7 :D
    mh mou peis oti den einai prosomoioths tou "IT"??(Mr Garrison Southpark)

    Κ.Α.Π.Α.

    ReplyDelete
  132. neo post asximia.blogspot.....polly trol leme

    ReplyDelete
  133. αναρωτιεμε...ποσους πουτσους ρουφαει ο σινομπις...ειναι στανταρ καποιο 12χρωνο που τρωει πολυυυ ξυλο απο τους γονεις του καθε φορα που εχει καποιο ''μεταμεσονυχτιο ατυχημα''...

    πολυ γαματα το σημερινο ποστ...μακαρι να σε πληρωναν γιαυτο ετσι ωστε να ανεβαζεις πιο συχνα

    ReplyDelete
  134. πολυ γαματο*....σορρυ

    ReplyDelete
  135. ο shinobi ειναι ενας σπαρτιατης ninja.

    ReplyDelete
  136. Θα τον πληρώσουν σε λίγο από το hammer μην ανησυχείς.

    ReplyDelete
  137. esy vagner mathe ellhnika prin prospathiseis na ta grapseis kiase to 12 xr(w)no(!!!!) na sou gamaei th mana :) esy anarwtiesai posous poutsous exw faei... alla den anarwtiesai posous exw dwsei sth manoououououlas sou :)


    prosomoiwsh 5 profanws kai einai o shinobi... to profanes shmainei pws fainetai opote lathos ekfrash... ektos kian me vlepeis se oramata na gamaw th mana sou me to prosomoiomeno mou mouni pou sthn pragmatikotita einai poutsa.

    ReplyDelete
  138. «Λ shinobi Λ», χρειάζομαι την πολύτιμη συμβουλή σου: Όποτε χύνω την μάνα σου στο ένα αυτί, το σπέρμα της βγαίνει από το άλλο (μη βρίσκοντας, προφανώς, εμπόδια ανάμεσα) και κυλάει ως το πάτωμα. Τι λες, να της αγοράσω μία παρκετέζα για να τα μαζεύει μην γλιστρήσει ο κανακάρης της ή μήπως να την αφήσω να τα γλύφει με τη γλώσσα -όπως γίνεται μέχρι τώρα- με το φόβο να γεμίσει μικρόβια και να την τρέχεις στους γιατρούς;

    Υ.Γ. Επειδή το σωληνάριο που σου δίνει για να βάλεις στις πατάτες σου δεν είναι μαγιονέζα (σόρι που το μαθαίνεις από μένα), φρόντισε σε παρακαλώ να σκουπίσεις καλά το στόμα σου από το σπέρμα μου πριν απαντήσεις.

    ReplyDelete
  139. Πωπω... καιρο εχω να διαβαζω κατι και να χαχανιζω τοσο πολυ!! Να εισαι καλα!! Μπαινεις στη bloglist μου με τα τσαρουχια!!

    Παντα τετοια!!

    ReplyDelete
  140. apo pote h mana mou xynei sperma... kai malista apo ta autia??? XAAXAXAX eisai teleiws ilithios? prospatheis na mou thn peis me syntaktika lathi???

    exw mia kalyterh idea! vale thn parketeza ston pato sou! mhn anhsyxeis einai axrisimopoihth kathws egw kanonizw th mamaka sou :) :P~~~

    ReplyDelete
  141. σωστα το γραψε βλακα! και δεν θα ηταν συντακτικο λαθος.

    αλλο ενα fail απο τον σινομπι.

    ReplyDelete
  142. opote xynw th mana sou sto ena auti, to sperma ths vgainei apo to allo... swsta den einai syntaktiko lathos einai elleipsh ellhnikwn...

    ante gamisou kai ksestravwsou... kserw oti ta matia sou kaine akoma apo thn eukoilia pou xezw sta moutra sou... alla an ta ksepleineis tha doulepsoun mia xara.

    ReplyDelete
  143. Σινόμπι είσαι ο ορισμός του epic-fail.

    ReplyDelete
  144. poianou einai loipon ta fails malakompoukoma?

    tha sou pw egw poianou einai! ths manas sou!

    apotyximenh ektrwsh :) (wx epanalambanomai! allo ena fail tou shinobi)

    ReplyDelete
  145. h gennish sou einai o orismos tou epic fail... apla perasa ena wraio vrady...

    ReplyDelete
  146. για αλλη μια φορα πεθανα στα γελια.
    παντα τετοια κεφια φιλτατε.
    :D

    ReplyDelete
  147. shinobi,κανονικά τώρα θα έπρεπε να περιεργάζεσαι το σωληνάριο που νόμιζες για μαγιονέζα.διανοητικά καθυστερημένο ογκώδες γέννημα,άντε και γαμήσου επιτέλους,μας ζάλισες τα παπάρια.

    ReplyDelete
  148. exei paparia o nosferatu? poios ta exases gia na ta vreis esy re miasma ths koinonias?
    se zalisa? sthn poutsara mou! giayto yparxw.

    ReplyDelete
  149. εντάξει,αυτο-troll-αρίσου.άλλωστε οι λέξεις με το "αυτο-" ως πρώτο συνθετικό σε αντιπροσωπεύουν υπέροχα(αυτο-ικανοποίηση???).αποδίδω σπονδή στους θεούς μήπως και το πας ένα βήμα πιο πέρα και φτάσεις στην αυτο-λύτρωση με τη μέθοδο της αυτο-κτονίας.γειά σου κι απο μένα!

    ReplyDelete
  150. auto-kinito...
    auto-nohth h malakia sou...

    se poious theous?

    ReplyDelete
  151. epishs ena wraio fail pou molis eida...

    http://www.youtube.com/watch?v=PMS2XX5u6GQ&feature=related

    ReplyDelete
  152. To nosferatu einai trelh diskara, kai oi helstar se gamane kala ypervare kefte.

    ReplyDelete
  153. to nosferatu einai trelh diskara an eisai vampire oxi anthrwpos.. oi hellraser me klanoun kai xezw kima me saltsa stis kithares tous... kalh mera.

    ReplyDelete
  154. σινομπι εχω την αμυδρη υποψια οτι εισαι καγκουρας αληθευει?
    θρασυβουλα οι helstar ειναι αποτυχημενοι ποζεραδες

    ReplyDelete
  155. ρε σινομπι εχω ακουσει για ανωμαλιες και φαντασιωσεις αλλα να θες να σε κλανει ενα παρακμιακο μεταλ συγκροτημα και εσυ να χεζεις σουντζουκακια πανω στις κιθαρες τους ενω θα τους παιρνεις τσιμπουκια ομολογω οτι το ακουω πρωτη φορα

    ReplyDelete
  156. den pas na diavaseis ligo akoma lovecraft?
    alla kai kanan allo psycho... vlepw kai o nitse einai stous agapimenous sou...

    ase me emena den eimai gia to myalo sou...

    syggnwmh pou fanike san na th lew se olous tous metalades. apla ithela na deiksw to oti den kserw tous helstring(?)... den einai fantasiwsh einai h alitheia... en dynamei mou klanoun tarxidia kai xezw stis kithares tous mortadela me ketsap. (enw paizoun diplopenies)

    ReplyDelete
  157. σινομπι χαριζεις απλοχερα το γελιο μην εξαφανιστεις ποτε απο τις ζωες μας!ασχετο το "Λ" που εχεις στο ψευδονυμο σου ειναι το συμβολο που ειχαν οι σπαρτιατικες ασπιδες?
    δε σε βλεπω με ορεξη για trollarisma σημερα.

    ReplyDelete
  158. mpa variemai.

    to Λ einai symvolo synexous akmhs.

    ola ta grammata sto ellhniko alfavito exoun kapoia shmasia...

    ReplyDelete
  159. Thomas Midgley Jr.

    Για πολλους δεν λεει και πολλα το ονομα. Αλλα ειναι το παλικαρι που εισηγαγε τον μολυβδο στην βενζινη. Και αφου τα γαμησε ολα με την τρομερη του εμπνευση, τι εκανε μετα? Εφηυρε τα CFC's

    Ειναι γνωστος και ως "the single organism that had the greatest negative impact compared to any other on Earth's atmosphere"

    ReplyDelete
  160. diladi einai xeiroteros apo mena :( ??

    ReplyDelete
  161. Ευτυχώς που κλείσανε τα ανώνυμα σχόλια και αποκαταστάθηκε η σοβαρότητα του χώρου.
    Shinobi, πρωτού ασχοληθούμε ξανά με την πάρτη σου, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ!

    ReplyDelete
  162. den ypiretisa

    esy pou ypiretises? sto megalo peuko mhpws?

    de zhtisa na asxolitheis me thn partara mou... oute kane se kserw. proth fora vlepw to nick sou gia thn akriveia. ara pali perneis tarxidia mou.

    ReplyDelete
  163. prwtou asxolitheite ?? poioi prwtou asxolitheite? eiste polloi? den ekproswpeis mono ton eauto sou? phres thn adeia aytwn pou nomizeis oti ekproswpeis? oxi... phres tarxidia mou pali? nai...

    ReplyDelete
  164. σινομπαρα δωσε και σωσε!!

    ReplyDelete
  165. Οι helstar αποτυχημένοι ποζεράδες;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    Να δω τι άλλη μαλακία θα ακούσω εδώ μέσα. Όση σχέση έχουν οι helstar με το poser, άλλη τόση έχουν οι Rotting Christ (που έβγαλαν μουφίτσα) με το Κινέζικο hip-hop.

    ReplyDelete
  166. φυσικα και ειναι ποζεραδες κ μαλιστα αποτυχημενοι σε σχεση με τους Manowar που γαμανε και δερνουνε!το κιθαριστικο κομματι τουλαχιστον ειναι μια αηδια!
    αλλα συμφωνω οι RC εβγαλαν μια παπαριτσα που φυσικα οι βλαχοφλωροφαν τους θα τρεξουν να αγορασουν!αλλα ουτως η αλλως οι RC μια ζωη μαλακιες παιζουν οποτε..αλλα ειδικα τωρα με τα ηπειρωτικα μοιρολογια σε συνδιασμο με το metalcore στυλ τους ειναι EPIC FAIL!!

    ReplyDelete
  167. Εσύ πρέπει να πιάσεις δουλειά ως συντάκτης στο hammer. Τους κατέχεις τους όρους!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ReplyDelete
  168. xaxxaax opoios kserei kalytera apo metal kerdizei thn ektimish ths voulas aoridou! euxaristw paw nakousw psytrance...

    ReplyDelete
  169. mwre de pa na akouseis kai rempetika, xontros kai agamhtos tha parameineis.

    ReplyDelete
  170. :) kai tha xezw salami aeros kai pumaro sth mapa sou... kalh oreksh

    ReplyDelete
  171. merikoi metalades eiste teleiws ilithioi...

    pws kai den eipes

    ''kathreftaki''?

    h

    ''opoios to leei einai''?

    ReplyDelete
  172. αφήνω εσένα να το πεις μιας και είσαι καθυστερημένο βόδι.

    ReplyDelete
  173. ta kathisterimena vodia lene kathreftaki? h xezoun sto stoma sou agnh kopria A poiotitas?

    ReplyDelete
  174. de se rwtaw mhn apantiseis... anarwtiemai.

    ReplyDelete
  175. Σταματήστε πια.Το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείχνετε γελοίοι και ανώριμοι.
    Σοβαρά τώρα,είναι κανένας σας άνω των 15;Γιατί άμα είναι,δεν φαίνεται καθόλου.

    ReplyDelete
  176. egw ginomai 15 se 2 mhnes!

    esy pou nomizeis oti eisai se e-church?

    ReplyDelete
  177. stamatiste pia... liv britnei alooun.

    ReplyDelete
  178. Κατά την άποψή σου μόνο σε εκκλησία μπορείς απλά να μιλήσεις σαν άνθρωπος;

    Δεν με νοιάζει για τα μπινελίκια,αν αυτό κατάλαβες.
    Η απύθμενη βλακεία και η ανυπέρβλητη ανωριμότητα σας είναι που ενοχλεί.

    ReplyDelete
  179. egw 3erw enan tupo pou einai proedros tou anna vissi fan club... alh8eia uparxoun anamesa mas

    ReplyDelete
  180. auto katalaves oti eipa equilibrium?

    ReplyDelete
  181. παω να φαω ενα σουβλακι χωρις τζατζικι.
    θρασυβουλα εγω δε σε προσβαλλα τοσο ασχημα οχι και συντακτης στο χαμμερ αυτο παραπαει.
    και να μην ξεχασω ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΧΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΕΥΕΡ!!

    ReplyDelete
  182. oi slayer einai pragmatika kakoi... sigoura to vrady kanoun to stauro tous prin pesoun gia ypno..

    ReplyDelete
  183. sigoura rixnoun kai ena poutso sth mamaka sou prin pesoun gia ypno.

    ReplyDelete
  184. οι σλευερ ειναι πραγματικα μαλακες Μ'ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑ KERRY?!!οχι μαλακα το να εχεις ενα γαμημενο riff 500 χρονια και να το βαζεις σε διαφορετικη σειρα καθε φορα ΔΕΝ ειναι κιθαριστικη μαεστρια ειναι η κουλαμαρα σου μαλακα!επισης Τομ αγορινα μου παιζεις σε ενα συγκροτημα γαμοθρας οχι σε πανκ για αυτο αλλαξε τα φωνιτικα γιατι ειναι επιεικως γελοια και δε φτανει αυτο το θεωρεις κ evil γαμω το κεφαλι σου!!ΝΟ ΜΟRΕ ΣΛΕΥΕΡ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!

    ReplyDelete
  185. pw pwww pou to skeftikes ayto re voula? me afhses afwno... eytyxws yparxoun kai metalades swsta atoma pou arthronoun kai fthoggous... :)

    ReplyDelete
  186. ρε παιδες γιατι δεν κανουμε μια ωραια επικοδομιτικη συζητηση?

    ReplyDelete
  187. egw prospathw... h voula gamaei th syzitish...

    metaforika... giati outye to xeri tou de mporei na gamisei.

    ReplyDelete
  188. μαλιστα..γιατι αυτη η κοντρα με το θρασυβουλα ρε σιν?

    ReplyDelete
  189. apla trolling... kamia kontra. :P:P

    ReplyDelete
  190. αυτο εχω παρατιρισει σε αυτο το blog μονο τρολαρισμα παιζει δε λεω καλη η πλακα κ η καφριλα αλλα που κ που καμια συζητησουλα δε βλαπτει!

    ReplyDelete