Thursday, February 25, 2010

16+1 αντρο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Maxim

Έτσι για να μην νομίζουν οι πουτάνες ότι είμαι και κομπλεξικός. Το ξέρω ότι βγήκαν λιγότερες από τις 22 αντίστοιχες συμβουλές που είχα γράψει για γυναίκες, αλλά 1ον: Δεν χρειαζόμαστε την απύθμενη σοφία μου όσο τη χρειάζεστε εσείς. 2ον: θα μπορούσα να συμπεριλάβω κλισέ του τύπου "οι άντρες δε ζητάνε ποτέ οδηγίες" αλλά προτιμώ να φάω το ίδιο μου το πάγκρεας και 3ον: ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ!

Συμβουλές προς τους άντρες λοιπόν. Μάγκα θέλω να είσαι ντρέτος. Τα κάνω κι εγώ, τα κάνεις κι εσύ, τα κάνουμε όλοι:

1. Σταμάτα να μετατρέπεις τα πάντα σε αγώνα. Το ξέρω ότι χρειάζεσαι να εδραιώσεις την ανωτερότητά σου από τα υπόλοιπα αρσενικά για να καταφέρεις να ζευγαρώσεις πρώτος, εξ' ου και τα κωλοφτιαγμένα αμάξια, το μπιλιάρδο, η μπάλα κλπ, αλλά μην το παρακάνεις. Κάτι μου λέει ότι καμιά γκόμενα δε θα σου κάτσει αν βγεις νούμερο ένα σε σπορ όπως:

ΜΑΧΗ ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ COUNTER-STRIKE

ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ

ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΣΕ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ

2. Μην βαράς πράγματα όταν δε δουλεύουν. Το να φέρεσαι σαν πίθηκας δεν επισκευάζει τίποτα. Το Playstation είναι ευαίσθητη ηλεκτρονική συσκευή. Δεν είναι ούτε βενζινοπρίονο, ούτε η σόμπα από μαντέμι που ψήναμε κάστανα στο χωριό.

3. Σταμάτα να κατουράς όπου να 'ναι. Το γεγονός ότι μπορούμε, δε σημαίνει ότι πρέπει να τη στύβουμε όπου στο διάολο θέλουμε. Ειδικά με τους γέρους, τι γίνεται;!; Υπάρχει ένα όριο ηλικίας που, άπαξ και το ξεπεράσεις, μπορείς πλέον να την αρμέγεις μες στη μέση του δρόμου; Πριν από κάποιο καιρό είχα πετύχει έναν παππού μπροστά στο δημοτικό σχολείο γωνία Αχαρνών και Τσούντα. Εκεί που περπατάει ανέμελα, κοντοστέκεται, γυρνάει πλάτη στο δρόμο και ΦΡΑΣΤ! Πετάει όξω τον Γουίλυ τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί. Δεν μπήκε καν στον κόπο να πάει μέχρι τη γωνία. Είπε: "Τι κι αν στέκομαι με την τσαπού έξω, φάτσα φόρα στα κάγκελα του προαυλίου όπου τα 8χρονα παίζουν με το τόπι; Τώρα κατουράμε"! ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

4. Κανένας δεν πήρε το ηλίθιο πράγμα που ψάχνεις εδώ και μισή ώρα. Απλά δε θυμάσαι πού το παράτησες. Παραδέξου ότι πού και πού θα χάνεις τα πράγματά σου κι ότι κανείς δεν είχε κίνητρο για να "κλέψει το εξάγωνο κλειδί νούμερο 17" σου.

5. Σταμάτα να την πέφτεις σε ό,τι κινείται. Το ένα γαμήσι μετά από 100 χυλόπιτες δεν θεωρείται επιτυχία! Το ξέρω ότι είσαι έτοιμος να φας έναν κουβά σκατά προκειμένου να σε βρει η νύχτα να πηδάς, αλλά κάνεις χοντρή ζημιά. Χαλάς την πιάτσα, δίνοντας αυτοπεποίθηση σε φόλες που δεν την αξίζουν. Μια γκόμενα που είναι εμφανισιακά κατώτερη είναι μεν πιο εύκολο να κάτσει, αλλά σκέψου και τον φουκαρά που θα της κάνει πέσιμο μετά από σένα.

6. Σταμάτα να χαιρετάς άντρες γνωστούς σου με σταυρωτά φιλιά. Τι παπαριά είναι πάλι αυτή; Και γιατί την εφαρμόζουν μόνο wannabe-γιάπηδες-"είμαι 19 αλλά προσπαθώ να το παίξω μεγαλύτερος"-ΔΑΠιτο-πουτσάντηδες; Είναι οι ίδιοι που θα πάνε στο ρεμπετάδικο και θα χορέψουν ποζερο-ζεϊμπέκικο-brake-dance με το τσιγάρο να κρέμεται απ' το στόμα σε φάση "έχω νταλκά". Τι νταλκά έχεις ρε σπυριάρη στα 19 και στα 20; Η γκόμενα ξέχασε να σου κάνει αναπάντητη πριν κοιμηθεί; Το Pull & Bear δε φέρνει πια ωραία ρούχα; Σου κάηκε ο σκληρός;

7. Μην κάνεις χατίρια σε γυναίκες απλά επειδή είναι μουνιά. Πραγματικά, αυτή η τρέλα πρέπει να σταματήσει. Η γκόμενα σε ξέρει τρεις μέρες. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ! Ακόμα κι αν έχει σκοπό να σου κάτσει, οι μικρο-αγγαρείες που κάνεις δεν συνεισφέρουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πριν της γράψεις το compilation CD με τη δισκογραφία Tool, πριν της κάνεις τον ταξιτζή ενώ το σπίτι της είναι δυο νομούς μακριά, πριν τη βοηθήσεις με το επόμενο format στο PC της, σκέψου καλά: θα έκανες την ίδια χάρη σε έναν εξίσου άγνωστο άντρα; I don't think so! Δηλαδή τι περιμένεις να σκεφτεί; "Εδώ και μια βδομάδα ο τύπος με αφήνει παγερά αδιάφορη, αλλά σήμερα μου έφερε σημειώσεις απ' το φωτοτυπάδικο. ΟΚ. Πείτε στην καθαρίστρια να βάλει ταμπελάκι "Προσοχή: Γλιστερό πάτωμα", διότι πλέον ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!!!"

8. Δεν είναι όλοι πούστηδες. Απλά είναι πιο γυμνασμένοι, πιο στυλάτοι και πιο διάσημοι από σένα. Το ξέρω ότι θα ήθελες να είναι όλοι πούστηδες για να μειωθεί ο ανταγωνισμός, αλλά ατύχησες. Κάνεις σαν γκόμενα που προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει κυτταρίτιδα σε όλα τα διάσημα μουνιά που γουστάρουμε. Είναι pathetic! Γι' αυτό σταμάτα να λες με βεβαιότητα ότι όποιος βγαίνει στην τηλεόραση και είναι πιο ωραίος από σένα είναι αυτόματα πούστης.

'ΝΤΑΞΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΣΟ.

9. Μάθε να κάνεις σωστό γλειφομούνι.
Το παν δεν είναι τα κόλπα. Είναι το attitude. Πρέπει να θέλεις να το κάνεις, όχι για τη γκόμενα, αλλά για σένα. Άπαξ και αρχίσεις και το διασκεδάζεις, είσαι στο σωστό δρόμο. Τα κόλπα θα έρθουν κι αυτά με τη σειρά τους. Θα το καταλάβεις όταν η γκόμενα πάει να σε στραγγαλίσει με τα πόδια της λες και επιχειρεί τεχνικό νοκ-άουτ στο ΜΜΑ. Χώρια που αν χύσει 1-2 φορές με το γλειφομούνι, μετά έχει την τάση να ξεχνάει στιγμιαία ότι έχεις και πούτσο. Σχεδόν εκπλήσσεται! "Τι; Έφερες ΚΑΙ πούτσο;;; Μισό να πάρω ένα τηλέφωνο. Μαμά! Αυτός έφερε ΚΑΙ πούτσο!"

10. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι! Επιστημονικές έρευνες που διεξάγονται για πάνω από 100 χρόνια έδειξαν πως όταν κερδίζει η ομάδα σου, εσύ δεν κερδίζεις τίποτα. Οι μόνοι που κερδίζουν είναι 11 ντοπαρισμένοι καράβλαχοι που αν σε πετύχαιναν στο δρόμο, θα άλλαζαν πεζοδρόμιο. Δεν μπορείς να τους αποκαλείς "ομάδα ΣΟΥ". Είσαι σαν κάτι γκόμενες που έχουν πάθει ψύχωση με τον κουτέλα απ' το Twilight που ποτέ δε θα συναντήσουν και ποτέ δε θα γυρνούσε να τις κοιτάξει, αλλά αναφέρονται σ' αυτόν ως "ο Ρόμπερτ ΜΟΥ". Παρομοίως, η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από 11 φελλούς που τυχαίνει να φοράνε διαφορετικό χρώμα σορτσάκι από κάποιους άλλους 11 φελλούς.

11. Μην λες ποτέ "έχω κόψει τη μαλακία". Είσαι ή ψέυτης ή κουλός. Τι λέω; Ακόμα κι ο κουλός βαράει μαλακία κάπως. Θα τρίβεται εκεί μπρούμυτα στα σκεπάσματα ή θα του την παίζει η γιαγιά του, κάτι θα έχει βρει. Άρα είσαι ένας ψεύτης που νομίζει ότι η αποχή από τη μαλακία εξυψώνει τον ανδρισμό σου στα μάτια των γυναικών που την πέφτεις σε επίπεδα πίνακα του Μπόρις Βαλέχο.

ΧΛΩΜΟ!
Η μαλακία δεν έχει σχέση με το σεξ. Μπορεί να έρθει η γαμάτη γκόμενα, να της σκίσω τον πλακούντα 5 φορές και μετά όταν φύγει, να μου τη βαρέσει και να ρίξω και μια μαλακία, έτσι για τα ρέστα. Αν η γκόμενα που πας να ρίξεις δεν ξέρει να εκτιμάει τη μαγεία του αυνανισμού, τότε είναι ξενέρωτη και δεν έχει νόημα να προσπαθείς να την πηδήξεις. Άρα κόψε τις παπαριές. Είσαι ένας ξόφλας που στην ανάγκη βαράει μαλακία και με το DVD box set από "Τα Χρυσά Κορίτσια" (let me save you some time). Όλοι έτσι είμαστε, οπότε άστο. Δεν ξεγελάς κανέναν.

12. Σταμάτα να κορνάρεις σε γκόμενες από το αμάξι σου. Δηλαδή όταν βλέπεις ένα καλό μουνί στο φανάρι, η στρατηγική σου είναι: "Θα της κορνάρω εν κινήσει, η γκόμενα θα πετάξει τα τακούνια της, θα αρχίσει να κυνηγάει το αμάξι, θα γατζωθεί απ' τον προφυλακτήρα και θα μου γράψει το κινητό της με κραγιόν ανάποδα στο πίσω τζάμι". FLAWLESS!

13. Μην το παίζεις γνώστης της πολιτικής μπροστά σε γκόμενες. Ναι μαλάκα! Άσσος είσαι! Γι' αυτό μας κυβερνάνε απατεώνες και δυνάστες από την αυγή της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα κι εμείς δεν χαμπαριάζουμε τίποτα. Επειδή ο Μπάμπης και ο Στάθης και ο Νώντας και όλοι οι άντρες της ιστορίας είναι fucking geniouses και παίζουν την πολιτική στα δάχτυλα! ΝΑ! ΜΑΛΑΚΑ!

14. Η τέλεια γυναίκα δεν είναι ο θηλυκός κλώνος σου. Τα δύο φύλα είναι διαφορετικά και ήρθε ο καιρός να το δεχτείς. Σταμάτα να ψάχνεις την ιδεατή γκόμενα που ακούει την ίδια μουσική, βλέπει τις ίδιες ταινίες, έχει τις ίδιες απόψεις και γουστάρει τα ίδια στο κρεββάτι με σένα. Πρώτον: δεν θα την βρεις ποτέ και δεύτερον: έστω ότι την βρίσκεις και κάνετε σχέση. Πόσος χρόνος θα περάσει πριν συνειδητοποιήσεις ότι τα 'χεις φτιάξει με τον εαυτό σου και τη βαρεθείς μέχρι θανάτου; Μία βδομάδα; Δύο; Take it from me. Καλύτερα να τα φτιάξεις με μια καργιολίτσα εκτός του κύκλου σου. Θα είναι περιπετειώδες, δε θα βαρεθείς ποτέ και ο εκνευρισμός που θα προκαλεί ο ένας στον άλλον θα βγαίνει στην επιφάνεια ως δυνατά γαμήσια!

15. Είσαι ΧΟΝΤΡΟΣ! Το γεγονός ότι τα έχεις καιρό με τη γκόμενά σου επειδή είσαι καλός μαζί της ή την συντηρείς ή την πηδάς σωστά ή όλα τα παραπάνω, δε δικαιολογεί τα 8 κιλά που έχεις πάρει στην πλάτη από τότε που σταμάτησες να είσαι μπάκουρος. Δεν της αρέσει, δεν το βρίσκει χαριτωμένο. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ! Και υποσυνείδητα καταγράφεται στο μυαλό της ως αδιαφορία προς την πάρτη της. Αν μετά από 3 χρόνια σχέσης, αυτή ξοδεύει ακόμα χρόνο για να φτιάχνει τα μαλλιά της και να ξυρίζει τα πόδια και το μουνί της, εσύ οφείλεις να κάνεις κανά κοιλιακό και καμιά κάμψη.

16. Παραδέξου ότι ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Λέμε τις γυναίκες πουτάνες. Οι γυναίκες θα κάνουν "στρατηγικές" πουτανιές του τύπου "πηδιέμαι με τον φίλο σου για εκδίκηση", αλλά αν τις κρατάς ικανοποιημένες θα σε έχουν βασιλιά. Απ' τη στιγμή που γίνεις "ο άντρας τους", δεν έχει σημασία αν είσαι χοντρός, άσχημος, βλάχος, σιχαμένος, δε θα πάει ο νους τους να βρουν κάποιον άλλο (εκτός αν είναι πουτάνες). Εμείς είμαστε ζώα. Μπορεί η γκόμενά μας να είναι θεόμουνο και να μας έχει στα πούπουλα, δεν έχει σημασία. Πάντα θα ψάχνουμε μια άλλη τρύπα να το χώσουμε και κατά 99% θα είναι τρισχειρότερη. Δες τι έκανε ο Hugh Grant. Είχε να πηδάει αυτό:
Και επέλεξε να τσιλιμπουρδίσει με αυτό:
Φαντάσου πού είσαι ικανός να φτάσεις ΕΣΥ!

17. Πάντα να κρατάς τις υποσχέσεις σου. Δείχνει ότι είσαι κύριος και νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπάνε. Για να το αποδείξω, θα δημοσιεύσω τώρα τον νικητή του διαγωνισμού για το πιο ευρηματικό comment του προηγούμενου άρθρου, όπως ακριβώς είχα υποσχεθεί:

Και ο νικητής είν

295 comments:

  1. χαχα μαλακα έκανα δευτερο πόστ.

    ReplyDelete
  2. Νιανιαρα! Πηγαίντε να βριστείτε στο παλιο αρθρο. Μην χασει το κοινο σας τον ειρμο στης συζητησης. Και shinobi. Μαθε να το βουλωνεις που και που.

    ReplyDelete
  3. hahahahaha arghses ligo alla mas apozimiwses!
    etoimasou twra gia sxolia tupou Flonsavardu apo to Ο άντρας ο σωστός opws 'egw den ta kanw ola' 'eisai sixamenos' 'iou' klp:P

    ReplyDelete
  4. Εγώ ως παθούσα θα ήθελα να προσθέσω, σε περιμένει ένα ζεστό κορμί στο κρεβάτι μην κοιμάσαι στην τηλεόραση ρε γαμώτο!

    ReplyDelete
  5. χαχα!!φιλε πολυ γαματο ολο αυτο ^_^

    ReplyDelete
  6. axaxaxaxaxaa gamioli mas pethanes

    ReplyDelete
  7. san to lost eisai re pousth mike.

    otan me voulwsoun tha to voulwsw pistepse me.

    ReplyDelete
  8. mikeus level up!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. O Erevos ki o Pathr tade xunoun stis satanistikes mapes sas. Euloghson.

    ReplyDelete
  10. Δεν θα το βουλωσεις γιατι δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποτε σε βουλωνουν και ποτε οχι. Πιστεψε με, συμβαινουν και τα δυο εξισου συχνα. Απλα κανε μου την ξηγα και μην γαμησεις ΚΑΙ αυτο το αρθρο. Δε θελω τα καινουργια comments που εχουν σχεση με το αρθρο να χαθουν στο θορυβο που κανεις κι εσυ και οι βλακες ανταγωνιστες σου. Πηγαινε στο προηγουμενο και πες ο,τι γουσταρεις. Μπορεις να το κανεις αυτο;

    ReplyDelete
  11. o nikitis poy einai oeo?

    ReplyDelete
  12. opws leei kai sto telos.krataei panta tis uposxeseis tou :P :P :P :P

    ReplyDelete
  13. Κλαιω κλαιω σου λεω... Εγραψες.
    Το 6 ναι ρε γαμω τι μαλακια ειναι αυτη? Ποιος αντρας το κανει? Σε περιπτωσεις οπως πρωτοχρονια, γεννεθλια οκ, μπορουμε να κανουμε καποια εξαιρεση.
    Το 7 ε ναι ρε τι ειμαστε? Σκυλακια? Οταν ενας αντρας γινεται σκυλακι, μενει σκυλακι αγαμητο ενω οταν μια γκομενα γινεται σκυλακι μετα της πεταμε τα ματια. Σωστα?
    Το 11 ε μα τι να λεμε τωρα. Ειναι σα να σου λεει η γκομενα οτι ποτε δεν αυνανιζεται. Την πιστευεις?
    Το 16 ε ναι ρε και bonus οταν κανεις δωρακια σε καποιες πχ στα γεννεθλια τους. Θα δειξεις οτι τις σκεφτεσαι και θα το εκτιμισουν. Μην κανεις το δωρο με σκοπο να γαμησεις. Κανε το δωρο απλα επειδη εισαι κυριος

    ReplyDelete
  14. Κρίνοντας απο αυτά που γράφεις για το ποδόσφαιρο, υποθέτω πως δεν σου αρέσουν τα ομαδικά αθλήματα. Σεβαστή η θέση αλλα περιορίσου σε αυτήν και μην γράφεις αστήρικτες χοντράδες.
    Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό!

    ReplyDelete
  15. mikeus min tolmiseis na mas afiseis xarmanides ksana....

    ReplyDelete
  16. to podosfairo einai gia malakes aneggefalous xwris poiothta k ousia xwris erwta gia thn Texnh!22 malakes kunhgane ena topi k enas ekfwniths mas ta prhzei gia th metagrafh tou vrazilianou paixtara k o kokkalhs vgazei ta kerata tou!ante re to lompou leme!o mike se auto exw 1000% dikio!

    ReplyDelete
  17. χαχαχα!!!γαματο το νεο αρθρο.και σωστα αυτα που γραφεις.

    ανωνυμος-αναλυτης.

    ReplyDelete
  18. File Mikeius apo ta kalytera sou arthra!Poly gelio alla taytoxrona kai poly ousiastiko!Kaka ta psemmata ligo poly OLOI exoume kata kairous kanei ayta ta 16,eytixos oso pernan ta xronia katalavainoume merikes apo tis ilithies sinitheies mas kai tis kovoume,eno kapoies alles tis synexizoume apla kai mono epeidh eimaste Antres!Ta 1,6,8 kai 11 me kanan na rikso xontro gelio,alla to 16 einai mia MEGALH ALITHEIA gia mas tous Antres!!Bravo!

    ReplyDelete
  19. esy eisai to afentiko edw. ok to phra to mhnyma... skatozwa sto proigoumeno vrizomaste edw oxi...

    ReplyDelete
  20. mikeius γαμησε το ποστ ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα!just try to keep up the good work!

    ReplyDelete
  21. Αυτό με τα ζεμπέικικα είναι τόσο αλήθεια.... βλέπεις κάτι τύπους να χορεύουν τσιφτετέλι με την γκόμενα σαν πουστάρες και μετά απο 2 λεπτά που αλλάζει ρεπερτόριο η μπάντα μετατρέπονται στον άντρα το πολλά βαρύ..... απλά GO DIE...

    ReplyDelete
  22. Επίσης τα φιλιά στο μάγουλο μεταξύ αντρών που δεν είναι συγγενείς σου ήταν πάντα αρρωστημένο...

    ReplyDelete
  23. O anonymous pou leei gia th mpala eite einai aderfh eite pikramenos. Entaxei re file o kathenas vlepei diaforetika to podosfairo den mporeis na vrizeis osous to goustaroun. Esu pou exeis erwta gia th texnh trava gama kana pinaka se kamia gkaleri. O kathenas exei anagkh na kaulwnei me kati.. Esu anonymous goustareis na pas se ekteseis texnhs emeis na pame ghpedo. Ante vlaka pou tha mas peis malakes kai anegkefalous pseutosofistike poustara.
    Wraio post Mike.

    ReplyDelete
  24. Ok αντίκρισα τον Θεούλη Mikeius που είχα να αντικρισω καιρο, αψογος και αψογος και μολις κερδισες και το γυναικειο κοινο κλπ κλπ, συνεχισε τετοια αρθρα το εχεις ρε πουστη μου!

    ReplyDelete
  25. ....aaaaaaand he's back :)

    γάμησες, once more !

    ReplyDelete
  26. den einai auto gamw thn poutana sou anwmale anwnume Texnh gia mena einai k enas kaugas!den exw sofistike stulaki apla exei paraginei to kako k h moda me to podosfairo se kanei ena zombie an eisai opados akoma xeirotera!

    ReplyDelete
  27. eimai aderfh giati eimai eksupnoteros apo sena?

    ReplyDelete
  28. re malakes to arthro einai poly kyrille kai poly sosto,min arxizete pali na vrizeste!!ELEOS!!!

    ReplyDelete
  29. den exw tetoia prothesh alla thixtike h mantam tis thiksame to topi k ton karempeeeeee

    ReplyDelete
  30. perpatousa mia mera sto dromo k vlepw ena pappou apo tin pukatoikia mou misi gwnia makria apo tin polukatoikia na xei petaksei eksw ton aligatora k na ton armegei. k skeftika ta xase o pappous simadeuei tin perioxh tou! den iksera oti sunithizoun oi geroi na tin amolan pantou!

    ReplyDelete
  31. Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ

    ReplyDelete
  32. re min afinete to mnm san anonymous...
    eleos anonymous=twra katevika apo to vouno me tis provatines mpika sto internet kai grafw malakies...eimai kai anonumos haha:D
    eleos exei katw apo to comment as: select profile---->(patame to valaki)kai epilegoume NAME/URL
    grafoume ena kwloname na kseroume poios milaei se poion kai postaroume. try it!its not so hard :D

    ReplyDelete
  33. pano kala to kana?ougk!

    ReplyDelete
  34. eeetsi!!!kai twra allazoume!!! your turn!
    mikeius tzampa oi parakliseis sou na sinexistous oi kanivalismoi sto prohgoumeno ar8ro!molis metafar8hkan edw!!!

    ReplyDelete
  35. ouuu esu ma8eneis grigora!!molis gurises!

    ReplyDelete
  36. O gamias tou gamia toy panouFebruary 25, 2010 at 4:46 PM

    Egw kala to kana?

    ReplyDelete
  37. kala mike... gamises... perimename kairo alla GAMISEEEEEE!

    pantoflas-!

    ReplyDelete
  38. toso kala pou me apostomwses motherfucker!!
    mporeis na skaseis twra kai na ksanadiavaseis to no1 tou ar8rou pros8etontas to : ili8ia comment!!

    ReplyDelete
  39. ston prwto anaferomoun :P February 25, 2010 4:35 PM

    ReplyDelete
  40. Επιτρέπεις να προσθέσω κάποια;

    17) Να μην κοκορευόμαστε υπερβολικά στους φίλους μας για το ότι "εκείνη την γάμησα", "εκείνη μου πήρε διπλό τσιμπούκι με την δίδυμη αδερφή της", "εκείνη έκανε μπροστά μου show με την μουνάρα λεσβία φίλη της κι εγώ την βαρούσα για πάρτη τους" κλπ. Κατά 99% θα λέμε ψέματα, και αν τύχει και μας ακούσει και εκείνη στην οποία αναφερόμαστε, θα μας βγάλει βούκινο και θα γίνουμε χοντρό ρεζίλι.
    18) Όταν πάμε σε σπίτι γκόμενας κατουράμε ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ.
    19) Άμα κανονίζει να βγεί ένας στόλος από 30 γκόμενες και σου ζητήσουν εσένα να τις συνοδέψεις, ΔΕΝ ΠΑΣ. Το να πας δικαιολογείται μόνο στις εξής περιπτώσεις: α) έχεις γκόμενα μία ή περισσότερες από αυτές, β) θες να πιάσεις γκόμενα κάποια ή κάποιες από αυτές, γ) είσαι υπερβολικά γαμάτος και τις κουμαντάρεις, δ) είσαι gay. Αν δεν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, τότε είσαι ένας ακόμα "μουνοβοσκός" που σε παίρνουν οι γυναικοπαρέες μαζί τους απλά για να φαίνεσαι, να ανεβαίνουν αυτές και να σε αναγκάζουν (με την δική σου σιωπηλή συγκατάθεση και κλαψομουνιά) να ακούς το γυναικείο chit - chat όλο το βράδυ αλλά και να κοιτάς σαν χαζός διάφορους τύπους που θα έρχονται να τις φλερτάρουν ενώ εσύ θα κρατάς σαν μαλάκας το φανάρι. Γιατί στο τέλος, αυτό θα γίνει.
    20) Εντάξει, για κάποιο λόγο αποφάσισες ότι η γκόμενά σου είναι καταλληλότερη από την παλιοπαρέα σου για να παρακολουθήσεις μαζί της στο σινεμά το "District 9". Μετά όμως να είσαι προετοιμασμένος και για την γκρίνια της.
    21) Τα έχεις με κάποια. Μιλάς μαζί της 1,2,3,4,55 φορές πριν την συναντήσεις. ΦΤΑΝΕΙ!
    22) Τα προφυλακτικά δεν είναι για να τα φουσκώνεις σαν μπαλονάκια.
    23) Γουστάρουμε να τελειώνουμε στο λαρύγγι της άλλης, άλλα άμα η άλλη δεν το θέλει ακόμα, μην την πιέζεις. Θα έρθει με τον καιρό. Άμα την πηδάς καλά...
    240 Ή γάμα φορώντας κάποια ρούχα, ή γάμα γυμνός. Μην γαμάς σχεδόν γυμνός αλλά φορώντας τις MIKE κάλτσες σου με το μισό δάχτυλο μαυρίλα και μπίχλα από κάτω.

    ReplyDelete
  41. pwpw ekana to 20...kai dimo exeis dikio...epic fail!!

    ReplyDelete
  42. Ντάξει απλά έγραψες...
    Και ναι όντως συμφωνώ η μαλακία δεν κόβεται!
    Και μου το έχουν πει πολλοί ότι την έκοψαν γιατί πλέον δεν ικανοποιούνται... γνώρισαν τη χαρά του μουνιού λένε!!!! ΑΡΧΙΔΙΑ, λέω εγώ!!!!
    Και btw παραδέχομαι κάτι φίλες μου που λένε με καμάρι ναι αυνανίζομαι και έχω αγοράσει και δονητή. Καλά δεν το λένε και όπου σταθούν και όπου βρεθούν...

    ReplyDelete
  43. χεχε, he is back μπί-ο-τσιζ!

    btw είναι μεγάλο ζόρι να σου καεί ο σκληρός :$

    ReplyDelete
  44. 2. ine ligo akiro afto, to varema siskevis einai kati sa to ilektrosok pou kanoun stin edatiki, teleftaia elpida afou exeis dokimasei diafora politismena. k mi mou peite oti de sas exei tixei apo xtipima siskevis kati telika na doulepsei.

    5. Exeis dikio, xalane tin piatsa alla aftoi oi tipoi pane kodra sto parapono twn ginaikwn (oi adres de tin peftoun pia). episis me tosa makeup komotiria kai rektifie me ligo ksidi kai fotorithmika polyyy efkola berdevese.

    6. siga ti mlkia, fovasai mi ksipnisei ksafnika o gay mesa sou? mipws skeftese k an to markarisma sou sto basket ine ipopto? Sinithws ta filia se adra ine se genethlia giortes i se kapoio aderfiko filo mas pou exoume na doume poly kairo.
    Pio periergo tha itan o 19-20 spiriaris pou xorevei tiesto na kserei na xorevei apsogo zebekiko k apo pote to zebekiko exei k xorografia i xoreveis monaxa otan exeis dalgades?

    7. compilation tool tha grapseis gia na edipwsiaseis gomena? EGINE... fuck de tha petixeis sigoura, mindfuck isws. grapse ena arthraki gia to poso i ploiopsifia tou ginaikiou filou de niwthei apo mousiki.

    10. profanws den s aresei to podosfero. me ti logiki sou de tha eprepe na asxoloumaste me tpt pou den mas kanei pio plousious

    11. holy malakia
    k ena tragoudaki tou bobby gaylor

    http://www.lyricsmania.com/masturbation_lyrics_bobby_gaylor.html

    ReplyDelete
  45. ένα ακόμα pleaaaase

    μεγάλωσες πια, αποφάσισε επιτέλους τι είναι αυτό που θες!!!


    υ.γ. NAΙ, η κοπέλα σου είχε σεξουαλική ζώη και πριν απο σένα εκτός αν την ψάχνεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (στις πρώτες τάξεις)

    ReplyDelete
  46. ρε μικεους τι ποστ ειναι αυτο? Ολο μαλακειες. Τι καθεσαι και τα γραφεις αυτα αφου τα ξερουμε. Γραψε κατι που δεν ξερουμε. Εκτος και αν θες -και καλα- να κανουμε καμια αυτοκριτικη. Μη χεσω.

    Συμφωνω για τους γερους αλλα μετα απο τοσα χρονια μαλακειας τους εχει γινει ο προστατης σαν πεπονι. Τι να κανουνε και αυτοι.

    Και μη κανετε το κοπο διαφοροι αυτιστικοι να με σχολιασετε. δεν απαντω.

    ReplyDelete
  47. giovarlaki exw th gomena mou ti thelw parthena sta 25 travas kanena zori?

    ReplyDelete
  48. χαχαχαχα! και εγώ θέλω τον τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό ;), αλλά δεν υπάρχει κάπου...όλοι τραβάμε ζόρια τελικά, ξαναδιάβασε τα 15+1 παραπάνω και θα συμβιβαστώ σε αυτά

    ReplyDelete
  49. poios einai o antas o swstos gamw thn poutana mou pes to mas na prospathisoume na ginoume!

    ReplyDelete
  50. δεν υπάρχει! όπως δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα! υπάρχουν άνθρωποι που ταιριάζουν και τα βρίσκουν! υπάρχουν και αυτοί που κάτι νομίζουν πωσ κάνουν και χαλάνε την πιάτσα...
    όχι ρε φίλε δε γουστάρω να σου λύσω τα ψυχολογικά σου, γι'αυτό σταμάτα να παιδιαρίζεις και κάνε αυτά που δε θα κορόιδευες! αυτό να πεις στην επόμενη καρ@#%^%ίτσα που θα σε ταλαιπωρήσει. κανόνας #1. του άντρα του σωστού ;)

    ReplyDelete
  51. Και οι δικές μου συνεισφορές...


    - Βρες δουλειά! Αν δεν είσαι πια φοιτητής και κοντεύεις τα 30, είναι κακό σημάδι γελοίε. Ναι ίσως και να είσαι μουσικάρα, λογοτεχνάρα, ηθοποιάρα αλλά ακόμα και για το ταμείο ανεργίας πρέπει να έχεις δουλέψει και λίγο. Οι φίλοι σου δεν είναι μαλάκες να σε κερνάνε συνέχεια, και ναι, το να παίρνεις λεφτά συνέχεια απ' την γκόμενά σου είναι ντροπή όχι μαγκιά ηλίθιε.

    - Μίλα με την κανονική σου φωνή πούστρα! Με το να προσθέτεις μπάσα στην φωνή σου όταν μιλάς σε γυναίκες ούτε πιό ώριμο σε κάνει να φαίνεσαι ούτε Μητροπάνο. Ποζερά ηλίθιε.

    - Μην μειώνεις την γκόμενά σου (όταν είναι παρούσα)! Μάντεψε! Δικιά σου είναι ηλίθιε, ποιός είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ βαρύμαγκα;

    - Όταν οδηγάω και περιμένεις να περάσεις τον δρόμο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ καθώς περνάω λες και περίμενα την άδειά σου...
    (Αν νομίζετε ότι δεν είναι αρκετά γενικό για να αποτελέσει κατηγορία κάνετε λάθος. 1ον Γιατί ΕΤΣΙ και 2ον διότι ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που μου τη δίνουν και θα τους γαμήσω την παναγία αν συνεχίσουν αυτές τις μαλακίες, και είναι πολλοί).
    Στα αρχίδια μου αν είσαι και τροχονόμος.
    Αν είναι να αρχίσεις το παραμύθι 'οι πεζοί έχουν πάντα προτεραιότητα' και τις λοιπές ασυναρτησίες, την επόμενη φορά ΠΕΡΝΑ μαλάκα να δούμε ποιος έχει προτεραιότητα.

    ReplyDelete
  52. Κλασσικα, mikeius εισαι σε φορμα!Eγραψες!!
    Αλλα μια ερωτηση για το 15:Ολοι οι υπολοιποι μαλακες που δεν ειναι σαν το Χιου Γκραντ,αλλα βρισκουνε πανω κατω πατσαβουρες σαν την τραβεστο την ''αποκατω''...εχουνε ελπιδες για την Λιζ???Γιατι αν εχεις το κατω και ξενογαμας,μεχρι και ο παπας θα σου πει μπραβο!Αλλα για το αναποδο(να εχεις την Χαρλευ και να θες την τραβελο) δυο πραγματα το εξηγουνε:Ή ειναι Αγγλος ή πουστης(αν και τα δυο συγχεονται συχνα...)
    Καλα,το ''7'' ειναι ισως και ο λογος που υπαρχει η ανθρωποτητα οπως ειναι σημερα...

    ReplyDelete
  53. φοβερό ρε...

    ReplyDelete
  54. Ο ΓΑΜΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥFebruary 25, 2010 at 7:23 PM

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΜΑ ΔΕ ΓΑΜΙΟΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑΞΥΣΑΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ(3) ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Θ' ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΣΑ...ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ,ΛΟΙΠΟΝ,ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΡΟΧΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΑΡΘΡΟ (RESPETC MIKEIUS!!!!!!!!),ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 11 Η ΤΟ 16 Η ΤΟ 57 ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΙΧΗ!!!!ONCE ARSENIKO ALWAYS ARSENIKO!ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΔΙΑ ΣΤΟ "Υ" ΧΡΟΜΟΣΩΜΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΠΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ "Υ" ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ Κ.Ο.Κ.
    ΑΠΛΑ:ΑΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 10000 π.Χ.

    ReplyDelete
  55. GAMO TIS MANES SAS TIS POUTANES MOUNOPANA

    ReplyDelete
  56. ΣΚΑΣΕ ΑΛΒΑΝΕ

    ReplyDelete
  57. Ο ΓΑΜΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥFebruary 25, 2010 at 7:31 PM

    ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο SHINOBI ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,Η ΚΑΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ;

    ReplyDelete
  58. ooo ti gamata sxolia ....o gamias twn gamiadwn olwn kai emou pwpwpwpwpwpwpwwwpw...paw na klapsw sto krevati mou apo ntroph!!!pws den to skeutika prwtos....pathetic looooser!!

    ReplyDelete
  59. Μόνο 1 παράκληση στον Mikeius: όταν δεν σκοπεύεις να βγάλεις νέο πόστ, μην αφήνεις τον ελεϊνό εθνικό σταρ να σκάει μύτη φάτσα κάρτα κάθε φορά που ανοίγουμε τη σελίδα. Η Liz Hurley του τρέχοντος άρθρου είναι χαλαρά προτιμότερη.

    -random fat guy

    ReplyDelete
  60. r paidia gt t xoun parei oloi m ayton tn shinobi? t exei kanei? poios einai aytos o typos?

    ReplyDelete
  61. salta gamhsou pou mas kaneis ton anhksero eleino katakathi ths koinwnias kataptusto vodi

    ReplyDelete
  62. an egrapses to arthro gia tis 10 anorgasmikes gomenes tou cosmopolitan pou thixtikan apo proigoumeno arthro sou MEGA FAIL!

    P.S.sikoste to to gamimeno to kapaki otan katourate!

    ReplyDelete
  63. cdb
    τον έχεις παίξει για την ξαδέρφη σου!
    μη σου πω οτι την έχεις χαμουρέψει κιολας!
    και τώρα στα τριάντα το κάνεις!
    ΜΑΛΑΚΑ!

    ReplyDelete
  64. egw thn exw gamhsei kiolas.etsi ekane k o pateras mou me th dikia tou k vghka egw to ektrwma!sas agapw olous

    ReplyDelete
  65. αυτο για το γλυφομουνι ειναι μαλακια. αφηνεις την γκομενα να σε γλυψει κανα δεκαλεπτο να το ευχαριστηθει και μετα τη σαλιωνεις και ορμας. ο οργασμος ειναι θεμα δευτερολεπτων!

    (ενταξει σε τσοντα το ειδα, αλλα απο τη ζωη δεν ειναι βγαλμενες κι αυτες?)

    ReplyDelete
  66. thelw to sperma apo olous edw mesa sthn trifwth vrwmerh karkiniarikh kwlara mou

    ReplyDelete
  67. shinobi poustara pou krufthkes re poutanas gie?
    mashses tis tapes k thn ekanes?paliopoutana!

    ReplyDelete
  68. χαχα τα σπασαν τα χρυσια κοριτσια.. μπραβο ρε φιλε, αλλα τωρα πρεπει παλι να περιμενουμε.. σαν επεισοδιο battlestar galactica εχεις γινει..

    Μαρια

    ReplyDelete
  69. οποιος αντρας δεν ξερει απο μπαλα ειναι gay...οποιος αντρας δεν δηλωνει ομαδα ειναι gay,οποιος αντρας δηλωνει εθνικη ελλαδος αγριοπουστας και αυτο ειναι κατι που πιστευουν οι γυναικεσ σε ποσοστο μεγαλυτερο απο 80%
    Γι'αυτο το λογο οταν λετε σε μια γυναικα οτι δεν ασχολειστε με ποδοσφαιρο και οτι προτιματε τον μηχανοκινητο αθλητισμο ασ πουμε(παπαρια)θετετε αμεσα τον εαυτο σε μια κατηγορια χειροτερη απ'αυτη που βρισκονται χαζογκομενακια που ειδαν μπαλα στο euro το 2004 και απο τοτε θεωρουν πως η μπαλα ειναι σαν τη eurovision.
    καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια.
    η μπαλα και η μαλακια ειναι αντρικα θεματα...υπερασπιστειτε τα.

    ROMA-ΠΑΟ 2-3

    ReplyDelete
  70. maria thelw na xusw mesa sto paxu sou entero

    ReplyDelete
  71. Pooo polu kalo ar8ro Dustuxws kapoia apo afta ta kanw ki egw!! E Michali Grapse twra gia to Dota, poso malakia einai!


    -Echidna

    ReplyDelete
  72. χαχχαχαχαχα!!!!! Το απόλαυσα τόοοοσο πολύ αυτό το ποστ, και θα έλεγα ότι συμφωνώ σχεδόν σε όλα =)

    παρεμπιπτόντως υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι "έκοψαν τη μαλακία";;;; αντρες-γυναικες ; Δεν εχω ακουσει ποτέ κάτι τέτοιο.

    ReplyDelete
  73. anwnyme 10.37 respect.

    ReplyDelete
  74. εγω παντως την εχω ελαττωσει σε σχεση με το λυκειο

    ReplyDelete
  75. χχαχχααα ε, ενταξει στο λυκειο ειναι το πικ της καριερας μας =Ρ

    ReplyDelete
  76. APAITW RE POUSTI NA GRAPSEIS TI NA KANEIS GIA NA KERDISEIS TIN KARDIA THS DOULTSINEAS SOU (kai na tin skiseis mexri na xehasei to onoma ths) AN OXI KAPOIO APO TA PARAPANW SE VATHMO MH MOYNODOYLIAS.

    ReplyDelete
  77. Όσοι λένε ότι κόψανε την μαλακία απλά ξεχνάνε πότε ήταν η τελευταία φορά που γαμήσανε.

    ReplyDelete
  78. τι neil strauss και μαλακιες !
    αυτες ηταν αντρικες συμβουλες
    μικειους τα πες ωραια
    (παροτι ειχες χαλασει στα προηγουμενα 30 αρθρα και αντεγραφες μαντοκς :) ......)

    ReplyDelete
  79. den mou arese ayto to arthro. mou fainetai oti tha stamathsw na se diavazw.

    ReplyDelete
  80. UPDATED!

    Προσθεσα ακομα μια συμβουλη που ειχα ξεχασει. Νο 14.

    ReplyDelete
  81. συμφωνω με το νεο Νο 14
    μου εκατσε η φαση χωρις καν να το κυνηγησω οποτε μυριστηκα τη δουλεια οτι θα βαρεθω αλλα παρολαυτα οι ευκαιριες ειναι ολες καλες
    βεβαια , το να ερθει κατι στα χερια σου δεν ειναι ευκαιρια, ειναι ξεπουλημα
    το να ερθει κατι 10 μετρα πιο περα, και να πρεπει να σηκωσεις το κωλο σου και να το παρεις, αυτο ειναι ευκαιρια

    ReplyDelete
  82. Εχω πετύχει τύπο να προσπαθεί να ρίξει γκόμενα λέγοντας της ότι μπορεί να την κάνει να τελειώσει μιλώντας της. Αφού ξέρεις ρε ηλίθιε ότι είσαι μέτριος, γιατί δεν έχεις λίγο μετριοφροσύνη?
    Επίσης θα ήθελα να προσθέσω την τεχνογνωσία που ισχυρίζονται πως έχουν οι περισσοτεροι άντρες.
    -Το αμάξι σου κάνει αυτό το θόρυβο γιατί θέλει καινούριο δίσκο πλατώ και τσιμούχες.
    -Το κινητό δεν δουλεύει γιατί θέλει αναβάθμιση λογισμικού και άλλο screensaver.
    -Στον τοίχο να βάλεις τσιμεντοκονιαμα, μαρμαρο, ασβεστη, μίνιο και σιλικόνη πριν το βάψεις.
    Ωπα ρε φίλε. Ολα τα ξέρεις, για όλα με συμβουλεύεις και όταν γίνουν τα πάντα σύσκατα που είσαι να τα μαζεψεις?

    ReplyDelete
  83. re malaka mikeius kane posts pio sixna apo enan aiwna plz

    ReplyDelete
  84. "koutelas"
    aei sto diatano m'ekanes kai gelasa

    ReplyDelete
  85. tsigaro kafe kai MALAKIA den ta koveis. Apla.

    Kai malaka, kathe fora pou me xairetaei filos me staurota filia mou rxete na ton katsavidoso.

    Oureous o kurious Mikeius

    ReplyDelete
  86. Σίγουρα ρε συ μιχάλη δεν μεγάλωσες στην Πάτρα; Γιατί πάρα πολύ καλά μας περιγράφεις!

    (btw, το link από τις γυναικείες συμβουλές προς τα εδώ δεν δουλεύει)

    ReplyDelete
  87. ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!

    Ολοι οι γαυροι ειναι αδελφαρες και τον περνουν !

    Ναι ρε μεγαλε τα κανω ολα αυτα...

    Ειμαι Νεατερταλ και γουσταρω, κατσε εσυ να πλεκεις ζακετες με τις φιλεναδες σου !!

    (Υ.Γ. εκτος απο τα σταυροτα φιλια, ΜΠΙΑΧ!)

    ReplyDelete
  88. πολυ καλο χαχααχχα.

    Αυτό με τους γέρους όντως πως γίνετε???

    ReplyDelete
  89. "Τι νταλκά έχεις ρε σπυριάρη στα 19 και στα 20; Η γκόμενα ξέχασε να σου κάνει αναπάντητη πριν κοιμηθεί;"

    XAXAXAXAXAXAXA ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!

    ReplyDelete
  90. de gamate pou de gamate de pate gia psarema??

    de tsimpaei pou de tsimpaei de pame na gamisoume??

    psaras13

    ReplyDelete
  91. Έτσι γαμάνε οι ψαράδες!

    ReplyDelete
  92. Τα μισά σκηνικά από τις συμβουλές έχουν συμβεί ήδη σε όλους μας. Από εκεί και πέρα όμως, ανεξάρτητα από συμβουλές, στρατηγικές, δένδρα αποφάσεων (ναι, γνωστός μου το έκανε!), post-it χαρτάκια που οδηγούν σε επιλογές κ σκηνικά διαφόρου είδους που σκοπό έχουν να αναδείξουν την διαφορετικότητα του καθενός κυνηγού από εμάς, η αλήθεια είναι πως..

    α)Αν αρέσεις στη γκόμενα δεν χρειάζονται σκηνικά, είναι απλά αλατοπίπερο
    β)θα είσαι για λιγο καιρό stand-by όπως κ άλλοι, απλά δεν έχεις πρόσβαση στο κινητό και στα mail της, αλλιώς θα ήταν κλωτσιά στ'αρχίδια αυτά που θα έβλεπες
    γ)Αν μια γκόμενα θελήσει να πηδηχτεί με τον οποιοδήποτε, έτσι από κάβλα ή από αντίδραση, θα το κάνει, απείρως πιο εύκολα από εσένα.
    δ)Τα παραπάνω και παρακάτω οφείλονται σε εμάς περισσότερο, παρά σε αυτές, την πιάτσα την χαλάνε οι κυνηγοί σε αυτήν την περίπτωση
    ε)έχουμε μια ιδιότυπη περίπτωση φυσικής επιλογής και εδώ, για όσους δεν το κατάλαβαν ήδη. Γεννιέσαι κάπως, μετά μπορείς να αλλάξεις μόνο τα επίκτητα
    στ)Μια όμορφη γκόμενα πρέπει να προσπαθήσει για να μείνει μόνη της, μπορεί να κάνει ζωάρα, απλά συμπεριφερόμενη με συγκεκριμένο τρόπο
    ζ)Υπάρχουν γκόμενες που δεν έχουν πέραση ενώ δεν είναι υπεύθυνες γι'αυτό, που σκέφτονται τα ίδια μ'εμάς
    η)Όταν πονηρευτούμε, κάνουμε και εμείς το β), δίχως τύψεις πλέον
    θ)Γαμώ το facebook

    Τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα, είναι όμως η γκαουσιανή. Κ φυσικά δεν γράφονται από μισογύνη.

    RF

    ReplyDelete
  93. GAMISES! perimenoume twra na grapseis gia gay-sumvoules....trance-sumvoules....ktl ktl..!

    ReplyDelete
  94. MIXALH, οσον αφορα το 9, σου θυμίζω οτί εσύ έχεις πει οτι βάζεις 2 γκομενες διπλα, τους κανεις τα ακριβως ιδια πραγματα, η μια τρελενεται, η αλλη βλεπει τηλεοραση....!

    κατα τα αλλα, ολα ηταν εκτός απο αστεία, και πολυ εύστοχα.!

    ReplyDelete
  95. ΘανατοποινίτηςFebruary 26, 2010 at 3:09 PM

    ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ!

    ReplyDelete
  96. 0 gamias tou NeaterntalFebruary 26, 2010 at 4:07 PM

    salta k esu k gamisou mazi me to shinobi re dipodo

    ReplyDelete
  97. thanatopinith soon tha sunantithoume kamari mou..

    ReplyDelete
  98. Μερικα σχολια στις συμβουλες σου.
    1.ο ανταγωνισμος των ανδρων σε διαφορα σπορ κτλ δεν εχει να κανει με τις γυναικες ρε. Οταν βρισκομαστε μονοι μας και λιωνουμε στην μπαλα, στο μπιλιαρδο και σε οτιδηποτε μαλακια ανακαλυψουμε για να ανεβαινει η ανδρεναλινη, το κανουμε απο την παιδικη ηλικια και δεν αφορα τις γκομενες.τελος.
    2. μην το λες αυτο. η επιστημονικη σφαλιαρα εχει -αποδεδειγμενα-συνεφερει ουκ ολιγες φορες διαφορες ηλεκτρικες συσκευες.θα το συνιστουσε και ο Τσακωνας απο το Κλασικη Περιπτωση Βλαβης.

    Σε ολα τα αλλα συμφωνω και προσυπογραφω με εμφαση! καλο χιουμορ!

    μπαμπης

    ReplyDelete
  99. 18. Βρες μια γκόμενα και σταμάτα να γράφεις επικολυρικές αμπελοφιλοσοφίζουσες μαλάκιες για τις οποίες, επειδή δεν δημοσιεύονται στο Maxim, δεν πληρώνεσαι κιόλας.

    Mikeius, you pathetic little fuck.

    ReplyDelete
  100. Eντάξει τώρα μωρό μου...σε είχα περάσει για μαλάκα,αλλά τουλάχιστον τώρα είσαι καλός μαλάκας. :)

    ReplyDelete
  101. WOW TO PRWTO MOU POST!!!
    Mikeius YOU ROCK!

    Ksekollate me to podosfairo!
    Opoios den exei xarakthra, krish ki endiaferonta trexei amesws na entax8ei se mia klika, omada, group opws 8elete peite to.
    Kai sxedon panta sthn klika me thn perisoterh maza... den 8a anafer8w giati 8a me fate.

    To podosfairo einai kati tetoio, allo na ypostirizeis mia omada ki allo na sou trexoun ta salia molis deis mpala kai to mono MA TO MONO pragma pou se endiaferei s'aythn thn zwh na einai mia a8lhtikh omada.
    To podosfairo den se xarakthrizei ws atomo esy to kaneis ayto!
    Dystixws sto eLADA ayto omws epikratei.
    O Mikeius ayto leei edw exei 23453465346% dikio kai egw synfwnw kai epayksanw.

    ReplyDelete
  102. Ανωνυμε 4:43

    Καλυτερα ομως να κανεις αυτο που κανει ο Mikeius σε ενα blog παρα αυτο που κανεις εσυ στα σχολια...

    Ετσι δεν ειναι?
    Η εσυ πληρωνεσαι?

    Κομπλεξαρα.
    You damn κομπλεξικ faggot.

    ReplyDelete
  103. Ανώνυμε των 5:58

    α) Ποιος σου μίλησε εσένα; Εξέφρασα άποψη με συγκεκριμένο παραλήπτη.

    β) Τέτοιες «υπερασπιστικές», ηθικολογικής υφής, παπαρολογίες είναι για δογματικούς, therefore ψάξε αλλού το «κοινό» σου.

    ReplyDelete
  104. aeh, autos o typAs stis pics dn einai o idios typas me ta copyright issues?

    ReplyDelete
  105. "14. Η τέλεια γυναίκα δεν είναι ο θηλυκός κλώνος σου/ Πόσος χρόνος θα περάσει πριν συνειδητοποιήσεις ότι τα 'χεις φτιάξει με τον εαυτό σου και τη βαρεθείς μέχρι θανάτου; Μία βδομάδα; Δύο; " κοίτα, εγώ έχω έναν ξάδελφο, που έκανα ΚΑΙ παρέα μαζί του, ΜΕΧΡΙ που βρήκε τον θυληκό κλώνο του η οποία ήταν μια 3η του ξαδέλφη...Τώρα το πάνε για γάμο, και 7 μήνες τώρα προσπαθούν να γίνουν σιαμαίοι με μοριακή αντίδραση σωμάτων σε ήρεμη κατάσταση, χωρίς καμία επέμβαση. απλά ήθελα να πω τον πόνο μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση/την φιλοξενία/τον χρόνο σας.

    ReplyDelete
  106. Ανωνυμε των 6:26

    Εσενα ποιος σου μιλησε και πεταχτηκες να μας πασαλειψεις τα κομπλεξ σου εδω? Και εγω αποψη με συγκεκριμενο παραληπτη εξεφρασα.

    Τέτοιες «υπερασπιστικές», ηθικολογικής υφής, παπαρολογίες (που τις ειδες? ερωτηση σου εκανα)
    είναι για δογματικούς, therefore ψάξε αλλού το «κοινό» σου (καλα σου τα 'πες)

    Ο σκοπος της ευγλωττιας ειναι να καταληγει κανεις σε ορθα συμπερασματα.
    Οι περισσοτεροι εδω γουσταρουν το blog οποτε εσυ ψαξε αλλου για κοινο.

    Και αντε να βρεις καμια γκομενα.

    Κομπλεξικε.

    ReplyDelete
  107. vlaka mixali eisai vlakas!! eisai ilithios re

    ReplyDelete
  108. πιο πολύ γέλασα με τα ποστ του καθυστερημένου με την μπάλα πάντως. διάβασε ιστορία μπαστουνόβλαχε.

    Π

    ReplyDelete
  109. Ανώνυμε των 8:20

    1. Μικρέ, οργισμένε νεανία: Έκλασες ή μίλησες;

    2. Το συμπέρασμα είναι πως, αν δεν είσαι ο ίδιος ο Mikeius (που δεν είσαι), θυμήσου ότι κανείς δεν σου απηύθυνε το λόγο. Έχει χορτάσει, δα, το Ίντερνετ από αυτόκλητους υπερασπιστές και bloggers' afficionados.

    Υ.Γ. Το blog μια χαρά είναι. Το συγκεκριμένο άρθρο ήταν μαλακία και piece of cake για τις δυνατότητες του συγγραφέα του.

    Υ.Γ.2 «Και αντε να βρεις καμια γκομενα.» Αν ήμουν «τύπου Shinobi» θα απαντούσα «Δύσκολο. Μετά τη μάνα σου δεν με θέλει καμία». Αντ' αυτού, σε mood μεγαλοψυχίας, σου εύχομαι να βρεις κάποτε κάποια που να μοιάζει στη δική μου έστω και στο μικρο δαχτυλάκι. Wishful thinking θα μου πεις, και δε σου δίνω άδικο, αλλά -έστω κι έτσι- το να ψάξεις να τη βρεις νομίζω ότι είναι καλύτερο από το να τη βροντάς μέχρι να αφρίσει. Δε βαρέθηκες;

    Over and out. Don't bother to answer, εκτός αν σ' αρέσει να μιλάς στον τοίχο.

    ReplyDelete
  110. αντε ρε ανεγκεφαλοι αγραμματοι μαμελουκοι
    που θα μας πειτε οτι οποιος δεν
    ασχολειται με τη μπαλα ειναι gay
    το ανεκδοτο με τον αινσταιν και τους γαυρους
    το ξερετε?

    κ αν δεν ειστε γαυροι μη νομιζετε οτι διαφερετε
    ιδια ταγαρια εισαστε

    νταξει φιλαρακο, δεν αντεχεις να ασχοληθεις
    με οτιδηποτε αλλο, ειτε επειδη σε παιρνει απο κατω,ειτε επειδη ζοριζεται ο εγκεφαλος σου, σε νοιωθουμε μη νομιζεις, μη μας το παιζεις ομως και αντρακλας, στο γηπεδακι σου αυτα,
    φαε τωρα τα σκατα που σου δινουνε και σκασε

    ReplyDelete
  111. ΘανατοποινίτηςFebruary 26, 2010 at 9:27 PM

    ωραιος ο διμιος καλα 'ξηγηθηκες αλλα προς τι το μισος;

    ReplyDelete
  112. Karagiozis των 9:10.

    θυμήσου ότι κανείς δεν σου απηύθυνε το λόγο (ουτε εσενα, αυτο σου ειπα και πριν αλλα δεν το καταλαβες διοτι εισαι moron). Έχει χορτάσει, δα, το Ίντερνετ από αυτόκλητους κατακριτες και bloggers' enviers.


    σου εύχομαι να βρεις κάποτε κάποια που να μοιάζει στη δική μου έστω και στο μικρο δαχτυλάκι... Μας επεισες!!!

    Ρε αντε γκουναητ ρε χωριατη.

    ReplyDelete
  113. Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα είναι ο μόνος θεσμός που είναι πιό στημένος και από τις εκλογές.

    ReplyDelete
  114. BΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣFebruary 26, 2010 at 10:30 PM

    Βασικά αυτά τα λέω εγώ επειδή είμαι άχρηστος και δεν μπορώ να πάρω πρωτάθλημα

    ReplyDelete
  115. giati misos re thanatopoinith?den katalava to sullogismo sou

    ReplyDelete
  116. ΜΗ ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥFebruary 26, 2010 at 11:56 PM

    Βασικα, δεν ειμαι ο Κοκκαλης(!) αλλα αυτο που εγραψα ισχυει.

    Ο βλακας ο Βαρδινογιαννης ξεχναει οτι τα ιδια ελεγε και αυτος οταν η ολυμπιακαρα επαιρνε σερι τα πρωταθληματα. Και οχι μονο αυτο, αλλα ξεχναει οτι ειχε και δικιο τοτε!

    Εν τω μεταξυ βεβαια ο αληθινος Κοκκαλης και ο αληθινος Βαρδινιγιαννης τσουγκριζουν εις υγειαν των προβατων τους...

    Υ.Γ. Νομιζω οτι για να εβγαζε νοημα το αστειο σου επρεπε να γραψεις ΚΑΙ εσυ ως Κοκκαλης... Ε?

    ReplyDelete
  117. Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥFebruary 27, 2010 at 1:35 AM

    Andromedian5050 ------> το account του shinobi στο youtube!!! οσοι εχετε ορεξη πηγαιντε να δειτε σχολια σε διαφορα βιντεο του ΛΑΟΣ και της Χρυσης Αυγης!!!

    ReplyDelete
  118. Eisai apla morfi....Gia alli mia fora eho lithei sta gelia!XD Thelo epigontos na me pantreuteis alla kai se kathe alli periptosi dehomai na gino i eromeni sou.... XAXAXA

    ReplyDelete
  119. epitelous!!!!gamw to vuzi ths nuxteridas poso sou pairnei na grapseis ena post?

    ReplyDelete
  120. Να θυμάστε: ο άντρας που πρσπαθεί πολύ να ρίξει μια γυναίκα, απλά δεν θα τη ρίξει ποτέ! Ισως δεν το ξέρετε, αλλά όταν πρόκειται για φαση ξεπέτας σκεφτομασε ακριβως όπως κι εσεις. Δεν μας ενδιαφερει η ατακα προσεγγισης σας, ουτε το ποσο καλα παιζετε ποδοσφαιρο, ταβλι, σκακι κλπ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ. Κι αυτό συνήθως αποφασίζεται τα πρωτα 2 δευτερολεπτα αφου σε αντικρίσω. Πριν πεις την ψαγμενιά σου!
    Τωρα, αν εχω αποφανθεί θετικά για το άτομο σου, και με φτυσεις καταμουτρα ( μεταφορικα στην αρχη και κυριολεκτικα αργότeρα) να ξέρεις πως έχεις ελπίδες για κάτι παραπάνω (τρελο tip).

    ReplyDelete
  121. eleos re giati olo auto to paixnidaki mporeis na mou to eksigiseis?GIATI?????

    ReplyDelete
  122. 2. Tha sumfwnisw me kapoion apo panw pou eipe oti "ouk oliges" fores exei tuxei na varesw mia suskeui kai na doulepsei kai kuriws mourxontai sto mualo PS2 kai PC auti ti stigmi. Alla pragmatika egw de to kanw gia na doulepsei to kanw ap'tin tsantila mou :P

    4. Auto prepei na eipw8ei oti einai kai gunaikeio xaraktiristiko. Apla otan psaxneis kati kai nomizeis oti to eixes afisei se kapoio sugekrimeno meros to mono pou mporeis na skefteis einai oti kapoios sto spiti to metakinise, mexri telika na to vreis. Den kserw giati sumvainei einai kapoiou eidous ximiki antidrasi pou proswpika mou sumvainei PANTA, alla to'xw dei k apo gunaika.

    Kai oso gia ta 8,10,11 kai 13 ena exw na pw:
    SOOOOO FUCKING TRUE! /bow

    Epic arthro once more, argises, alla apozimiwses.

    ReplyDelete
  123. Μη ξαναργήσεις τόσο να ανεβάσεις άρθρο. Θα σου σπάσω τον κώλο.
    200 φορές διαβάσαμε τη "Μπόχα" κι εσύ ακόμα μάλαζες το καλαμπαλίκι σου το μαλλιαρό.

    Κερατά.

    ReplyDelete
  124. RE o Shinobi einai adromedaios me fwtografia Voltron sto avatar kai exei ideologia germanotsolia -katixitikou .ENTAXEI AYTO HTAN ANEKTIMHTO . VRAVEIO APOLYTOY GEEK , exei ti psifo mou.

    ReplyDelete
  125. i malakia ston antra den einai kati oute asteio oute "glykouli" einai skoteino kai arrwsto

    originally posted by Mikeius !

    ReplyDelete
  126. kseftila xontre pou eisai?ntrapikame k to valame sta podia kota pou eisai?pou einai o Lewnidas twra re sourgelo liakopoulike?

    ReplyDelete
  127. nai re file! gamato! evge maik, exeis to xarisma.
    xynw sto tafo tou shinobi kai tis manas tou

    ReplyDelete
  128. 19.stamatiste epitelous na apokaleitai tis gynaikes me tin leksi mounia.einai ypotimitiko k sexistiko.episis den se kanei katholou poio antra i maga,antithetws thymizei ton ourakotago ton mpampa sou tin dekatia 50/60/70 (dialekse) otan empaine spiti k fwnaze gynaika:pantofles.ksereis,tin idia stigmi pou o ypoloipos kosmos ekselissotane k i ellada itan 500 xronia pisw as usual.

    ReplyDelete
  129. nai pw kai kati sxetika me to podosfairo. apolyta swsta osa grafonte sxetika me to epaggelmatiko podosfairo.
    ean kapoios goustarei to podosfairo san athlima mporei 1on na pigenei o idios na paizei kai 2on na parakolouthei erasitexnikous agones. Opoios asxoleitai kai malista pathiasmena me epaggelmatika swmateia (anonimes etairies) einai ena probato tou kerata, enas pelatis gia na ta konomane xontra kapoioi kai o idios dinei gia enan agona ena diko tou merokamato. de tha milisw kan gia skopimotites pou kryvonte apo pisw, efoson exoume na kanoume me xontro xrima.

    P.S. eimai prwin pathiasmenos filos tis aek, oles oi oikonomies mou pigenan sto gipedo kai se efimerides otan imoun mikros, exana ton ypno mou ean de pigene kala i omada. arrwstimenes paraloges katastaseis. pleon de vlepw aek oute stin TV, polles fores pigenw kai parakolouthw erasitexnika stin poli mou... giati? mia mera ksipnisa kai skeftika oti i aek den einai idea, einai epixeirisi!

    ReplyDelete
  130. Το οτι δεν ασχολουμαι και δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο δεν με κανει αυτοματα πουστη, εχω αλλες ασχολειες που μου ανεβαζουν την αδρεναλινη και με κανουν ανταγωνιστικο σε ενα κυκλο, προσωπικα δεν με συγκινει ουτε στο ελαχιστο να βλεπω 22 ατομα να κυνηγανε μια μπαλα, ποσο μαλλον οταν ξερω οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πιο στημενο και απο την ιδια την λεξη, Δεν αισθανομαι οτι αποκομιζω κατι για τον εαυτο μου απο αυτη την παρωδια. my opinion.

    Τα περισσοτερα ρε mike ειναι κλισε βαλε κανα jawdrop ;)

    ReplyDelete
  131. zola jesus

    Ενταξει ρε...

    ReplyDelete
  132. Ανωνυμη February 27, 2010 2:37 AM

    Ισως δεν το ξέρετε, αλλά όταν πρόκειται για φαση ξεπέτας σκεφτομασε ακριβως όπως κι εσεις. <---------- Αυτο δεν ισχυει διοτι οι γυναικες ειναι κοτες. Οσες φορες εχω προτεινει σε κοπελα να πηδηχτουμε κατευθειαν δεν εχουν δεχτει. Κανεις αλλος απο δω, ειχε επιτυχια με κατι τετοιο?? Ρωταω για να μη λετε 'καλα αυτος μπορει να εισαι ασχημος' ενω στην πραγματικοτητα ειμαι πανεμορφος και μεσ' στη καυλα...

    Παντως εσυ αν εισαι για τρελες (γαμησια) πες το, και απο φτυσιμο απο μενα... οσο θες μωρο μου.

    ReplyDelete
  133. Ολα τα λεφτα το 17!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
    Σωστος!!

    ReplyDelete
  134. ftysimo...? eiste edelws panxazes, otan epilegw na eimai me kapoia thelw na noiazomai kai na dinw ton xrono mou sto na thn kanw na aisthanete omorfa kai na pernaei kala, ama einai na se ftinw pios o logos na thelw na eimai mazi sou? Na se ftisw gia na kolhseis? kai sou aresei etsi? gamwto mou 16 xronwn eiste?

    Ayto to attidute exete oles oi kalomathimenes, synaisthimatika kena, koblex xwris telos, einai toso dyskolo na dextite ayto pou sas dinoun? prepei diladi OPOSDIPOTE na sas ftisoun?

    akouste ayto to tip: Otan sas ftinoume ayto simenei mono ena pragma, oti sas exoume MONO gia ton poutso, an ayto sas aresei thats fine.

    ReplyDelete
  135. sas enoxlei gomenakia pou sas leme mounia?enw eseis fwnazete h mia thn allh "malaka"???kai lete "starxidia mou"???eiste wannabe antres xarh sas kanoume pou akoma sas apokaloume mounia

    ReplyDelete
  136. file anwnyme(o pio panw) ta les poly swsta,alla na prosthesw oti i kopelitsa pou nomizei oti edwse k trelo tip,to edwse gia kati typous san ton apo katw sou,auton pou nomizei oti mas kanei k xari,ton wannabe ypoanaptykto.

    ReplyDelete
  137. Δωσε μας εσυ κανα σωστο tip τοτε!

    Χωρις ειρωνια.

    ReplyDelete
  138. To φτυσιμο λειτουργει επειδη απευθυνεται στο πιο φτηνο και επιφανειακο χαρακτηριστικο μιας γυναικας. Το πεισμα της. Δε θελει εσας εκεινη τη στιγμη. Θελει να δειξει στον εαυτο της οτι μπορει να σας κανει να την ποθησετε και ειναι διατεθημενη να γαμηθει για να τα καταφερει.

    Οταν ριχνετε γυναικα με φτυσιμο, να ξερετε οτι δεν το κανετε επειδη αξιζετε, αλλα επειδη προσπαθει αυτη να πεισει τον εαυτο της οτι αξιζει κατι.

    Ευτυχως υπαρχουν και γυναικες που δεν τσιμπανε με τετοια φτηνα κολπα.

    Αν βρειτε τετοια καμια πειτε ε;

    ReplyDelete
  139. zola jesus yparxoun polloi ypoanaptyktoi douloi sayto to site na se ipostiriksoun kai na sou feroun tis shmeiwseis sou...kai na se fwnazoun kai mouni...

    ReplyDelete
  140. Τι 'πες ρε μουνι (οπ) στην κοπελα?

    Για καλμα λιγοοοο.
    Για λιγο προσοχη.

    ReplyDelete
  141. Παντως zola jesus ειναι γεγονος οτι το 50/60/ και ειδικα το 70, οι ανθρωποι πηδιοντουσαν πολυ συχνοτερα...

    Επιτρεψε μου να αμφιβαλλω για το επιχειρημα σου.

    ReplyDelete
  142. Και που ξερεις τον πατερα μου αν επιτρεπεται??

    ReplyDelete
  143. xmm..nai ypirkse k i sexoualiki epanastasi,oxi omws stin ellada..opws k twra se alles xwres yparxoun nomoi pou yperaspizoun ta dikaiwmata twn anthrwpwn apenanti sto bulling(ratsistiko,sexistiko,omofoviko klp.),alla stin ellada pou einai auta?se 20 xronia mporei.
    anyway,gnwmi mou einai oti ta tips einai mlks.oloi oi anthrwpoi einai diaforetikoi,apo kei kai pera eksartatai me ti atomo thes nasai,an theleis na eisai me kopela pou goustarei ftysimo,ftysti tote ti na pw.ama 2 anthrwpoi goustarontai ta tips perisueoun.

    ReplyDelete
  144. Μονο οι αδερφαρες χρειαζονται νομους κατα του bullying. Και δεν εννοω τους gay.

    anyway,gnwmi mou einai oti ta tips einai mlks
    Και πως γινεται γινεται οσοι ακολουθουν το 3πτυχο ΛΕΦΤΑ_ΠΟΖΑ_ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ να εχουν συνεχη επιτυχια στο χωρο???

    Πολυ επιφανειακη η νοοτροπια σου. Αλλα οκ, αποψη σου.

    Υ.Γ. Δεν με καυλωνεις

    ReplyDelete
  145. Zola, μην νομιζεις. Μια χαρα πηδιοντουσα στα 70sν ΚΑΙ στην Ελλαδα. Της πουτανας γινοταν. ΤΩΡΑ ειναι που χειροτερευουν τα πραγματα και παμε πισω σαν κοινωνια.

    ReplyDelete
  146. Yeah σωστος ο απο πανω

    ReplyDelete
  147. xa xa,malista,epifaneiaki i nootropia mou alla i diki sou me to triptyxo lefta poza autokinito itan poly vathystoxasti.malista.eipame eksartatai ti gynaika theleis na exeis.poso pio apla na to pw.apeuthinomai kyriws se antres pou den tous endiaferei auti i katigoria gynaikwn.Μονο οι αδερφαρες χρειαζονται νομους κατα του bullying. Και δεν εννοω τους gay.
    epeisis vathystoxasto comment.to oti stin ellada an eisai gay prepei na to kryveis gia na min apolitheis,an eisai ksenos prepei na trws kathe mera ta ratsistika sxolia tou kathenos sti mouri k an eisai xontros prepei na akous ton kathe malaka(oups!) na se louzei me epitheta kata ti gnwmi sou prepei na eisai aderfara.gia bna min milisw gia atoma me xamili autoektimisi.k koita na deis pou se megalo pososto autoi pou ta kanoun auta einai atoma se ipsiles theseis k akolouthoun to triptyxo pou aneferes giati nomizoun oti gamoun(oups! ksana) k dernoun.k meta kata mia periergi symptwsi oi antres theloun tis gynaikes pou theloun tous antres pou i idioi den xwnevoun.
    sevasti i apopsi sou vevaia,thanks pou sevesai k tin didki mou.

    ps.mallon me perases me tin kopelia apo panw pou kollaei me to ftysimo.mou einai adiaforo an se kaulwnw i oxi

    ReplyDelete
  148. re paidia,o kosmos panta pidiotane.gia ta protypa milisa

    ReplyDelete
  149. Το θεμα με το τριπτυχο δεν ηταν βαθυστοχαστο οχι, ειναι η πραγματικοτητα.

    Και ναι να λες οτι τα tips ειναι μαλακιες ειναι επιφανειακο διοτι, ξανα, στην πραγματικοτητα οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι 'επιφανειακοι'.
    Πιο πολυ συμφωνουμε εδω παρα διαφωνουμε μου φαινεται οποτε δεν συνεχιζω.

    Κανεις μεγαλο λαθος εαν νομιζεις οτι η Ελλαδα ειναι περισσοτερο 'πισω' σε τετοια θεματα, απο οτι αλλες χωρες που εχουν 'νομους'.
    Πρωτον οι νομοι υπαρχουν (αλλα δεν εφαρμοζονται) και δευτερον η Ελλαδα δεν ειχε πριν την τελευταια 20ετια μεγαλο προβλημα διακρισεων συγκριτικα με αλλες χωρες που διατυμπανιζουν την ελευθεριοτητα τους. Απλα, χωρες που πλασαρονται ως προοδευτικες ειναι διοτι ειχαν μεγαλα κενα σε αυτο το θεμα. Νομιζω το παραδειγμα των ΗΠΑ φτανει για αυτο που θελω να πω.

    Επισης φιλτατη, οι gay οι χοντροι, οι μεταναστες δεν βοηθουνται ουτε απο σχολια σε blog ουτε απο νομους ουτε απο κανεναν και αυτο εννοω οταν λεω οτι 'νομους' χρειαζονται μονο οι αδερφαρες. Αφου οντως ειναι ισοι, θα πρεπει να το αποδειξουν αυτοι πρωτα, οσο μπορουν. Και ουτε αυτο ειναι βαθυστοχαστο.

    Υ.Γ. Γιατι με αποπαιρνεις ετσι? Ετσι ζορικα που μου τα λες τωρα εχω αρχισει και φουντωνω για παρτη σου.

    ReplyDelete
  150. Proskunaw MIKEIUS kai varaw malakia tautoxrona! Ta spases!

    ReplyDelete
  151. den eixe i ellada megalo provlima diakrisewn prin tin teleutaia 20etia??auto afora mono tous ksenous giati stis ypoloipes katigories ta pragmata itan safws xeirotera,tote oute tolmouse na pei kaneis oti einai gay,ase pou to bullying gia tin emfanisi einai diaxroniko,gia na min milisw poso sexistes itan oi antres k dystyxws polloi akoma k simera.opote ti m les gia ta teleutaia 20 xronia den se pianw.oi xwres pou plasarontai ws poodeutikes k tha milisw gia vretania pou kserw exoun nomous pou kalyptoun tous polites k vasika nomous pou efarmozontai.k nai voithountai vasika,mallon den exeis koitaksei arketa gyrw sou. Αφου οντως ειναι ισοι, θα πρεπει να το αποδειξουν αυτοι πρωτα, οσο μπορουν.
    oi meiwnotites panta agwnizontai gia ta dikaiwmata tous alla opws ksereis kathe agwnas thelei k tin sxetiki ypostiriksi.
    anyway omws ennoeitai den tha lysoume to provlima mesw blog oute einai k to blog tetoio pou kollaei sovari sizitisi.

    ps.ama exeis fountwsei,ksereis ti na kaneis

    ReplyDelete
  152. Αυτό με τον διαγωνισμο τυριού με εκανε να ξυπνήσω ενα οικοδομικό τετράγωνο φίλε! Πονεσαν τα πόδια μου απ τα γέλια!!! RESPECT Τέλος!

    ReplyDelete
  153. Χμ... φαίνεται πως μόνο εγώ είμαι η "ανώμαλη" που κολλάει με το φτύσιμο. Πίστευα πως συμβαίνει σε κάθε ανθρώπινο ον, χιλιάδες χρόνια τώρα. Αλλά όχι, ξέχασα.. υπάρχουν κι εξαιρέσεις τύπου " Εγω δεν είμαι σαν τους αλλους. Σε μενα το φτύσιμο έχει αντίθετα αποτελέσματα. Εγώ ξενερώνω. Γι' αυτό πρόσεξε...!" ΟΚ! Θα σε προσέξω ιδαιτέρως εσένα .. Αφού ωριμασεις λιγάκι, οταν ξεπεράσεις τους φόβους σου και εφόσον μάθεις να λες αλήθειες... Μέχρι τότε δεν χαραμίζω ουτε σταγόνα σάλιου για σενα! Φλώρε!

    ReplyDelete
  154. siga re kopelia,etsi opws to les,symvainei se kathe anthrwpino on,einai les k egine epistimoniki ereuna k meis oi ypoloipoi ti xasame.k kanonas na itane mia eksairesi tha ypirxe.xiliades xronia?telika mporei na min epiviwse aptin arxaia ellada o politismos k ta idanika alla epiviwse toulaxiston to ftysimo.
    to opoio vevaiws vevaiws to apodexesai otan wrimaseis k matheis na les tin alitheia,ws gnwston ta paidia k oi efivoi einai epipolaioi k ta lene ta psematakia tous

    ReplyDelete
  155. Η Ελλαδα δεν ειχε πριν την τελευταια 20ετια μεγαλο προβλημα διακρισεων
    +
    συγκριτικα με αλλες χωρες που διατυμπανιζουν την ελευθεριοτητα τους!

    Γι' αυτο μπερδευτηκες βρε. Σχετικα ειναι αυτα. Εσυ αναφερθηκες στην Ελλαδα, οσον αφορα αυτην απαντησα.


    ase pou to bullying gia tin emfanisi einai diaxroniko Οντως, μονο που το διαχρονικο ειναι λιγο light σαν ορος για να αναφερθεις στο μεγαλυτερο μερος της ιστοριας της ανθρωποτητας.

    oi xwres pou plasarontai ws poodeutikes k tha milisw gia vretania pou kserw exoun nomous pou kalyptoun tous polites ----> (ΤΟΥΣ) <---- k vasika nomous pou efarmozontai.k nai voithountai vasika
    Βρετανια? Αυτη δεν ειναι η μεγαλυτερη αυτοκρατορια που γνωρισε ποτε ο κοσμος, οπου δουλεμποριο απο Ευρωπη μεχρι Ινδια πηγαινε συννεφο? Οχι στην χωρα μεσα βεβαια, εκει ηταν προοδευτικοι! Νομιζα οτι εκανα ιστορικη αναφορα... Εστω, σημερα στο Ιρακ πως τους βλεπεις?? Εκανα μια μικρη διορθωση στο κειμενο σου ωστε να συμφωνησουμε.

    mallon den exeis koitaksei arketa gyrw sou
    Ε, δεν εχει θεα Αγγλια το σπιτι μου, σε ακαλυπτο βλεπει.


    oi meiwnotites panta agwnizontai gia ta dikaiwmata tous alla opws ksereis kathe agwnas thelei k tin sxetiki ypostiriksi.
    Εδω εχεις δικιο, το παρελειψα.

    Υ.Γ. Τι εννοεις? Τι ξερω? Θες να χωρισουμε, αυτο ειναι??

    ReplyDelete
  156. i alitheia einai oti mperdeutika ligo mi me malwseis.
    oi nomoi tous den kalyptoun mono tous polites TOUS alla k tous ksenous,autous omws pou to spiti tous exei the vretania,min perimeneis na se kalypsoun k sto spiti sou sta patisia vre.
    gia to allo den exeis entelws adiko alla einai megali sizitisi omws einai aksiothaumasto pws ekanes olokliri istoriki anafora se 2 grammes.sauto to simeio paraligo na fountwsw k gw.omws:

    ps.
    afou to vlepeis,den paei allo..me spiti pou vlepei ston akalypto pou pas?ntaksei den zitisa k triptyxo alla min ksepesw kiolas.

    ReplyDelete
  157. Με έχεις αφήσει εντελώς μαλάκα mike...επικό !

    ReplyDelete
  158. OOOOEEEEE OEEEEE DJIBRILLLLLL CISSEEEEEEEE mas trelanes mori panathaaaa

    ReplyDelete
  159. Και στην Ελλαδα μωρο μου οι νομοι ισχυουν και εφαρμοζονται το ιδιο για ολους (υποτιθεται).
    Τελοσπαντων.

    Εννοουσα την θεα του παραθυρου της ψυχης μου, που βλεπει στον μοναχικο ακαλυπτο της ανθρωπινης υπαρξης.

    Επισης, εχω και δευτερο μπαλκονι (διαμπερες εεε) που βλεπει θαλασσα.

    Αν εχεις καλυτερο σπιτι, μενουμε εκει.

    Υ.Γ. Σε χρειαζομαι

    ReplyDelete
  160. a sorry,paso den iksera oti kanoume ypothetiki sizitisi.i sizitisi pairnei alli tropi twra.
    elpizw to deutero parathyro na min einai to parathyro tis kardia sou pou einai diamperes.

    ps.emena i to spiti mou?oxi tpt allo alla emena den exei oute parathyra,einai ypogeio



    ps.

    ReplyDelete
  161. No. 16: Μεγαλύτερη. Αλήθεια. Ever. (και το 15)

    Για το 10, θα το ξεκινούσα λίγο αλλιώς: «Σταμάτα να λες ότι με κέρδισες την Κυριακή στο ντέρμπυ. Δεν έπαιζες ούτε εσύ, ούτε εγώ. Έπαιζαν 11 ντοπαρισμένοι καράβλαχοι ... κτλ. κτλ.»

    The feminist PC police are now happy, ε;

    ReplyDelete
  162. Οτι συζητηση θες να κανουμε μαναρι μου. Και οποια τροπη θες, να παρει...

    Το παραθυρο της καρδιας μου εχει θέα και θεά ΕΣΕΝΑ καυλα μου. Μονο. Και δεν ειναι διαμπερες, οχι.


    Υ.Γ. Εσενα μωρο μου, το ρωτας? Τι να το κανω το σπιτι?

    Υ.Γ.2 Ειδικα αμα ειναι και υπογειο???

    ReplyDelete
  163. entaxei mixali eliwsa sto gelio mou eftiaxes tin mera diabasa kai to allo gia tis gunaikes kai epesa katw aporw omws pou merikoi anthrwpoi den mporoun na katalaboun pote kati einai prosblitiko kai pote kati einai asteio eleos....pws ginete na diabaseis gia to xtupima episkeui kai na min liwseis(parepiptontws polles fores exei doulepsei,nai to kanw kai egw kai as eimai gunaika)i gia to thema me ta pragmata pou xanoun oi antres(pistepse me ta aderfia mou konteboun na baloun se olo to spiti gps mpas kai broun kati kapote..)kai auta pou eixes grapsei gia mas itan ola ta lefta idika to 1o einai toso alitheia pou den uparxei...na sai kala kai pali tha mpw sigoura na dw to epomeno...

    ReplyDelete
  164. nai ton pousti to hugh grant mas eixe afisei kaggelo tote me to traveli.

    ReplyDelete
  165. wow, STRONG tags
    "Labels: αντρες, γαμησι, γυναικες, μουνι, μπαλα, σεξ, συμβουλες, σχεσεις"

    ReplyDelete
  166. Το καλυτερο σημειο του αρθρου ηταν η πρωτη προταση.Μονο βρες λιγο παραπανω χρονο να μας χαριζεις στιγμες μισανθρωπιας,τα 2 αρθρα το μηνα οταν μας ειχες συνηθησει σε τουλαχιστον 5 δεν φτουρανε

    ReplyDelete
  167. egw os pio oraios antras ths elladas at least exw na dhlwsw oti dn fovame tpt

    ReplyDelete
  168. Τελικά μου φαίνεται ότι όντως το 2 πρέπει να διαγραφεί ή να αναθεωρηθεί τουλάχιστον.

    Ποιός ρε δεν έχει επισκεύασει τηλεόραση(εις) με κεντραρισμένη καρατιά;

    Πέρα απ' αυτό και η όποια συσκευή να μη φτιάξει από τις παναγίες και τα μπουκέτα, η διάθεση φτιάχνει σίγουρα.

    Playstation δεν μου έχει τύχει να χτυπήσω και να μην φτιάξει αλλά αυτό μπορεί και να οφείλεται στο ότι δεν έχω Playstation.
    Αλλά άμα δεν δουλεύει η τηλεόραση, τί να το κάνεις το Playstation; Οπότε μία η άλλη.

    Πως γίνεται όταν λέω στην δικιά μου "Holborn. Κίτρινο" και όταν την πιάνουν οι βλάβες και αρχίζει τα "Δεν είμαι δούλα σου" και τις μαλακίες, με δύο ανάποδες να σηκώνεται και να πηγαίνει;;

    Και αφού διάβασα το άρθρο είπα να ακούσω τον συντάκτη, της έριξα μόνο μία και τί έγινε; Πήγε και δεν γύρισε! Προφανώς χάλασε ξανά στον δρόμο... Συγχαρητήρια ρε. Μπράβο και 'συ και το άρθρο σου.

    Καλά θα ήταν να τα ψάχνεις λίγο πριν τα γράφεις νομίζω.
    Αν δεν είχα καβάτζα θα 'χα μείνει χαρμάνης μέχρι την άλλη μέρα το πρωί που κατέβηκα μαλάκα.

    ReplyDelete
  169. me to pou teleiwsa to arthro mou irthe mia igri fissa apo ta gelia

    ReplyDelete
  170. Manwe Sulimo(Variomoun na kanw login)February 28, 2010 at 6:01 PM

    Btw Mike ena typo sto noumero 6: pozero-zeimpekiko-brake-dance.
    brake-dance = ? Xoros twn frenwn?

    ReplyDelete
  171. Α και δεν βρήκα και την άλλη...

    ReplyDelete
  172. re mike faskeis k antifaskeis sto 15 kai 16.
    sto 15 les oti to na sai xontros den aresei sth gkomena k apla to anexetai k sto 16 'Απ' τη στιγμή που γίνεις "ο άντρας τους", δεν έχει σημασία αν είσαι χοντρός, άσχημος, βλάχος, σιχαμένος' ......

    ReplyDelete
  173. Lathos kaneis mia. Sto 15 leei: Δεν της αρέσει, δεν το βρίσκει χαριτωμένο. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ!

    Enw sto 16 leei:
    Απ' τη στιγμή που γίνεις "ο άντρας τους", δεν έχει σημασία αν είσαι χοντρός, άσχημος, βλάχος, σιχαμένος, δε θα πάει ο νους τους να βρουν κάποιον άλλο

    Dld nai men de tous aresei kai apla to anexontai(15) alla de tha paei o nous tous na vroun kapoion allo (eksaitias kati tetoiou) giati tha'sai o antras tous.

    ReplyDelete
  174. Και τι είναι η έμπνευσή ρε μαλάκα ανώνυμε, φασόν στην Βουλγαρία να κόβει κιλότες για την γυναίκα σου και να γελάς εσύ ? Όταν έχει να πει κάτι θα το κάνει! Κακομαθημένοι...

    ReplyDelete
  175. είχες και στο χωριό σου 5 ποστ το μήνα...τυρίλο!

    ReplyDelete
  176. ναι ρε ας πει κατι και ας ειναι βγαλμενο απο τον κωλο του, ουτως η αλλως θα σου αρεσε να το μυρισεις!

    ReplyDelete
  177. και επιτελους ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να αντιγραφεται τον mike με επιθετικους προσδιορισμους παραγωγα του -τυρι. δηλαδη δικο σας μυαλο δεν εχετε να σκεφτειτε την μαλακια σας? (γιατι σιγουρα τετοια θα ειναι)
    αντε γεια

    ReplyDelete
  178. θελω μια χοιρινη,μια πατατες,μια λαχανο-καροτο,μια φετα,μια λουκανικο χωριατικο και μια kaiser.

    ReplyDelete
  179. (oti kai anonymoys G_Lindemann_20):

    HAAHAHAHA... re fae ena malaka re... ahaha

    UG: Pote tha sxoliaseis tous athlites pou to fuzik tous, einai edelws aditheto me ton athlitsimo ?(px o Kante tha borouse na einai spoudaios gallos gluptis!)

    ReplyDelete
  180. παντα θα με επηρεαζεις και θα αποτελεις μετρο για οτι κανω στη ζωη μου.εισαι το μεγαλυτερο κομματι αυτης και εφ'οσον θα λειπεις,θα μου λειπει ο ιδιος μου ο εαυτος.παντα θα ειμαι ερωτευμενος με την πρωτη εικονα που χαραξες στο μυαλο μου...η καρδια μου θα χορευει στο ρυθμο της δικης σου καρδιας,η πλαση γυρω μου θα γεννιεται και θα πεθαινει τιμη του ονοματος σου.και καθε φορα που θα χαιδευω τα 4 σημαδια που αφησες πανω στο κορμι μου,θα νιωθω σαν να με χαιδευει ξανα η δικη σου ανασα,να με τυλιγει και να με στελνει στον ουρανο ψηλα,οπως ψηλα ανεβηκα την πρωτη φορα που το δερμα μου αγκαλιασε το δικο σου και σε ενιωσα να γινεσαι δικη μου.ξανα και ξανα,και καθε φορα να μου θυμιζει την τελευταια,εως οτου τηρησω την υποσχεση που σου εδωσα τοτε:η ιστορια μας θα τελειωσει αφου φυγουν οι θεατες...και τοτε εγω θα ερθω να σε ανταμωσω παλι...

    ReplyDelete
  181. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ...March 1, 2010 at 12:02 AM

    Ρε συ δε σου πα ρε να μαφησεις ησυχο?

    Επειδη δηλαδη σε πεταξα μεχρι Λαρισα και την βρηκαμε λιγο στο δρομο μου στελνεις και ραβασακια εδω τωρα ρε?

    Αντε αγορι μου να βρεις καμια κοπελια και εισαι και νεο παληκαρι.
    Αντε που θα με πεις και δικη σου.

    Ρε αντε που μου θες και αγαπες λουγκρα.

    ReplyDelete
  182. buxaxaxaxaxaxaxaxaxa!

    egrapse!!!!!!
    ☺☺☺☺☺☺

    ReplyDelete
  183. Θενξ.

    Ε δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

    Πάντως Ανώνυμε 11:34 PM ελπίζω να πάνε όλα καλά...

    Και με την κοπέλα και με το Άρλεκιν.

    ReplyDelete
  184. θα αυτοκτονησω αποψε στις 2:48

    ReplyDelete
  185. Ωραία. Πριν αυτοκτονήσεις, γραψε σημειωμα οτι αιτια ηταν το blog μου. Θα ανεβουν τα hits.

    ReplyDelete
  186. δεν κανω πλακα

    ReplyDelete
  187. Ε, τι να κανουμε; Η ζωή είναι σαν τις Γιαπωνέζικες τσόντες: δεν είναι για όλους.

    Μην ξεχασεις να δαιμονοποιησεις το site, ετσι; Θελω να βγει στορι για το faeenamalaka σε εκπομπη απο Αθεατο Κοσμο και ανω.

    ReplyDelete
  188. Άμα δεν κάνεις πλάκα γράψε comment κατα τις 03:00 να μας το επιβεβαιώσεις.

    Αλλιώς μην περιμένεις να σε πάρει κανείς στα σοβαρά...

    ReplyDelete
  189. Παίζει να αργήσω λίγο...

    Κανά δεκάλεπτο max.

    ReplyDelete
  190. 3 και 20 έχω φύγει.

    Κολύμπι ξέρεις φαντάζομαι...

    ReplyDelete