Friday, November 20, 2009

90s: The good, the bad and the ugly

Χμμμ... Καιρό έχω να κανιβαλίσω τα κόπρανά μου με νοσταλγικό 90s άρθρο. Για πάμε!

Η δεκαετία του '90 μας γαλούχησε, μας σημάδεψε, μας μεγάλωσε στα γόνατά της. Μας χάρισε στιγμές ευχάριστης ξενοιασιάς, αλλά και πολλές αρχιδιές που προσπαθούμε ακόμα να ξεχάσουμε. Σήμερα θα δούμε μερικά από τα καλά, τα κακά και τα άσχημα των 90s. Και ναι, οι εισαγωγές μου είναι πάντα τόσο χάλια.


The Good...

MTV
Το ακρωνύμιο σημαίνει Music TeleVision που με τη σειρά του σημαίνει ότι το κανάλι αυτό κάποτε ασχολιόταν με τη ΜΟΥΣΙΚΗ! Κι όμως, παιδιά! Κάποτε τα μόνα "ριάλιτι" στο MTV ήταν το Jackass, το Tom Green Show κι αυτά απλά ήταν γυρισμένα με αυθόρμητο τρόπο. Το μόνο παιχνίδι διαγωνιζόμενων ήταν το Singled Out, που στην ουσία είχε τη Jenny McCarthy να ουρλιάζει για ένα μισάωρο, κουνώντας τα ζουμερά τεράστια μεμέ της. Και μετά, μουσική! Ώρες ατελείωτες μουσική. Με "ανερχόμενους καλλιτέχνες" όπως οι Offspring, οι Soundgarden, οι NWA, ο Tupac και οι Pearl Jam. Ακόμα και η ποπ που έπαιζε ήταν καλή. Αν ζοριστείτε λίγο, θα θυμηθείτε ότι η έννοια της υποχρεωτικά μουνάρας ποπ τραγουδίστριας ή του "ωραίου" ποπ τραγουδιστή δεν υπήρχε τότε. Πάρτε άτομα που έβγαζαν Νο 1 στα charts τη δεκαετία του '90:
1. Everything but the Girl: Το κοριτσάκι που είναι σαν αγοράκι που μόλις βιάστηκε από Καθολικό παπά.
2. Babylon Zoo: Ο καθυστερημένος τραβελόγερος της φάπας που μόλις έκλεψε την περούκα της Πέγκυς Σταθακοπούλου απ' το πλατώ του "Ταύρος με Τοξότη".
3. Vanilla Ice: Τον είδε η Samara και πεθάνε σε 7 μέρες...
Ναι, ήταν σαν γαμώ τη μάνα του Χριστού τους, αλλά αυτό σημαίνει πως ονόματα όπως 2 Unlimited, Doctor Alban, Ace of Base και άλλοι ενίοτε έβγαζαν ΚΑΛΗ ΠΟΠ (με εξαίρεση τον Ice φυσικά). Η νόρμα "μουνί τραγουδίστρια" καθιερώθηκε από τις Spice Girls και τελειοποιήθηκε από Britney και Christina το 2000, με αποτέλεσμα σήμερα η ποπ να είναι ένα μουνί με 2 δάχτυλα να το κρατάνε ανοιχτό που κλάνει και φτύνει μπαλάκια του πινγκ-πονγκ πάνω στη σκηνή. Φυσικά το MTV έχει χαμπαριάσει τον πάτο που πιάνει και εγκαταλείπει το Σαμίνα που λέγεται ποπ μουσική, προβάλλοντας τόσα ριάλιτι που θα έκαναν το Μικρούτσικο να πεθάνει από στέρηση ύπνου. "Κάθε Παρασκευή στο MTV, μη χάσετε το Spinaloga of Love! Οχτώ πουτάνες μαλιοτραβιόνται για το ποια θα φάει την κληρονομιά ενός λεπρού μεγιστάνα με το 'να πόδι στον τάφο. Τελικά ποια θα φύγει από το νησί με ένα κομμάτι της καρδιάς του... ή της μύτης του;"

Videogames
Δύσκολη δουλειά να είσαι game designer στα 90s. Όταν δεν έχεις στη διάθεσή σου μεγάλους και τρανούς υπολογιστές που να μπορούν να επεξεργάζονται 8 τετράκις εκατομμύρια πολύγωνα ανά fempto-second, αναγκάζεσαι να βρεις άλλους τρόπους για να μαγνητίσεις το κοινό. Τότε για να ξεχωρίσει ένα παιχνίδι έπρεπε να έχει δράση με το κιλό, εθιστικό gameplay, έξυπνο στόρι και πολύ χαβαλέ! Σήμερα τα παιχνίδια είναι ο ορισμός της επιχρυσωμένης κουράδας! Η σειρά Metal Gear πλέον έχει περισσότερα cutscenes απ' ότι gameplay. Τα MMORPG έχουν καταντήσει μια αγγαρεία που απλά δεν σου κάνει καρδιά να παρατήσεις, για να μην πάει τσάμπα η επένδυσή σου. Στο Grand Theft Auto 4 δε μπορείς να διαμελίσεις ούτε 3 μπάτσους αν πρώτα δε φροντίσεις να βγεις για ρομαντικό δείπνο με το μαλάκα τον ξάδερφό σου! Χώρια που όλα τα παιχνίδια τερματίζονται για την πλάκα. Το AI των αντιπάλων είναι χαμηλότερο κι από αμοιβάδας και οι λύσεις των γρίφων σου δίνονται από το σημειωματάριο του πρώτου πτώματος που θα συναντήσεις. Θυμάμαι για να τερματίσω το Doom 2 μου 'χε βγει η σούφρα μέσα-έξω σαν προβοσκίδα ελέφαντα! Καλά, για Myst, Riven κλπ δε θέλω ούτε καν να το συζητάω... Σήμερα, το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθείς τους NPCs από πόρτα σε πόρτα, να γαζώνεις όποιον έχει διαφορετικό χρώμα στολή από σένα και να έχεις το quicksave και το quickload στο δεξί και αριστερό κλικ του mouse αντίστοιχα. ΦΛΩΡΟΙ! Μόνο η σειρά Total War, το Call of Duty Modern Warfare, άντε και το Silent Hill 2 καταφέρνουν να ξεχωρίσουν. Και μετά ύπνος! ΠΡΟΣΟΧΗ γυναίκες, γέροι και λοιποί που δεν νιώθετε γρι από gaming! Κοινώς, ΠΡΟΣΟΧΗ, ιδιοκτήτες Nintendo Wii ανά την Ελλάδα! Δε μιλάω για ΟΜΟΡΦΑ παιχνίδια. Μιλάω για ΚΑΛΑ παιχνίδια. Και για όσους βρίσκονται ακόμα σε δίλημμα για την ποιότητα των videogames στα 90s...
ΠΑΡΕ!
ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!
ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ, ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ...
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ;;;

The Bad...

Πιτόγυρο
Το ελληνικό έδεσμα που συντηρεί γενιές φοιτητών δεν ήταν πάντα η απόλαυση που είναι σήμερα. Η "μόδα" του ολοκάθαρου κρέατος, των φρέσκων υλικών και του πιτόγυρου που είναι τυλιγμένο σε 18 διαφορετικά χαρτιά με το λογότυπο του μαγαζιού δεν υπήρχε ούτε για δείγμα πριν το '97-'98. Το σουβλατζίδικο παλιά ήταν αντίστοιχο του βρώμικου. Είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε γύρο από ασβό, γύρο από νυφίτσα ή γύρο από Πόκεμον με πρόσθετα υλικά σάπια ντομάτα, 4 ολόκληρα κρεμμύδια και 8 κιλά τζατζίκι μπας και κρυφτεί η σαπίλα της ντομάτας. Εννοείται πως δεν έβαζε πατάτες, δεν έκανε ντελίβερι ή αν έκανε στο χρέωνε έξτρα. Το σουβλατζίδικο το είχε συνήθως ένας λεχρίτης 60χρονος γεροξούρας, που σου έδινε τα ρέστα και μετά σκούπιζε το AIDS του πάνω στην πίτα σου. Φυσικά η υγιεινή του μαγαζιού ήταν τελευταία στην προτεραιότητα, με τον πάγκο να θυμίζει πάτωμα τουαλέτας στο Χαριλάου μετά το ημίχρονο.

Πιπίνια
Ας παραδεχτούμε κάτι. Η γενιά Χ είναι η γενιά της παρθενοπιπιάς και της αγαμίας. Στα 90s οι έφηβοι σταμάτησαν να επιδιώκουν το γαμήσι σε σημείο που οι 70s γονείς μας γελούσαν με την πάρτη μας! Φυσικά ως άντρας θα πω ότι τα κορίτσια το ξεκίνησαν, βάζοντας το μουνί τους πιο πάνω κι απ' το Θεό και ρίχνοντας πιτούρια δεξιά κι αριστερά λες και ήταν ο Μπάστερ Κίτον. Κάθε σχολείο είχε το πολύ 3 σεξουαλικά ενεργές γκόμενες που κλασικά τα είχαν με φαντάρο και μετά το χάος με κεφαλαίο "Χ". Ταυτόχρονα εμείς, μες στην απέραντη σοφία μας, αντί να γίνουμε ΑΝΤΡΑ και να διεκδικήσουμε ενεργά λίγο μουνάκι, αρχίσαμε να υιοθετούμε τον μηχανισμό άμυνας "Χέστηκα! Σ' όποιαν αρέσω!". Η προσπάθεια που καταβάλλαμε για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο ήταν να καθόμαστε στον καναπέ, να ακούμε Τάκη Φωτίου και Πέτρακα και να περιμένουμε τη μέρα που ένας γερανός θα κατεβάσει μια γκόμενα πάνω στον πούτσο μας. Έτσι, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των 2 φύλων, οι έφηβοι των 90s μετεξελίχθηκαν σε 19χρονους και 20χρονους παρθένους, κουβαλώντας σεξουαλικά κόμπλεξ που είχαμε να δούμε απ' το Μεσαίωνα. Σήμερα τα πιπίνια έχουν χάσει την παιδικότητα που είχαμε εμείς και πολλοί τα κατακρίνουν γι' αυτό. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Ο μόνος που μπορεί να κρίνει αντικειμενικά ένα 15χρονο τσουλάκι είναι ένας 15χρονος αυνάνας. Να πα να γαμηθούν τα κοινωνικά πρότυπα! Όταν κατσαρώσει η τρίχα στο μουνί πρέπει να μιλάει η φύση κι όλοι οι υπόλοιποι να στέκονται κλαρίνο! Και έχω να ομολογήσω ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτιάξει αρκετά. Εκτός από το λυκειακό σεξ έχει αναβαθμιστή ΚΑΙ ο λυκειακός αυνανισμός. Εμείς βαράγαμε μαλακία έχοντας τη μουνάρα της τάξης στο μυαλό μας. Τώρα ο έφηβος πεο-στίφτης μπορεί να μπει στο Σπέισ-Τιούμπ και στο Δε Μάι Φέις της κάθε πουτανίτσας συμμαθήτριας και να τον παίζει μέχρι να βγάλει σπυριά στα δόντια. Χώρια που πλέον είναι cool να είσαι ροκάς/μεταλάς. Ακόμα κι ο λαρδοκώλης με το σελοτέιπ στα γυαλιά και τη μπλούζα Carcass έχει ζουλήξει ένα va-jay πριν τα 18 του.

Beverly Hills 90210
Αυτή η σειρά δεν είναι απλά κακή με την έννοια "χάλια σενάριο" ή "κλισέ ερμηνείες". Είναι κακή με την έννοια "EEEEVIIIIIIIL! Μουαχαχαχαχαααα!" (ξανά μπαμ, μπουμ, κεραυνοί και εκκλησιαστικό όργανο σε λα δίεση). Πήρε έννοιες όπως "φιλία" και "παρέα" και τις βίασε απ' τα μάτια! Όλοι επηδιόσαντο μεταξύ τους σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά στο τέλος η παρέα παρέα. Όταν λέω "όλοι" εξαιρώ φυσικά την Donna, τον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα που πέρασε ποτέ από ξένη σειρά. Ήταν τόσο ενοχλητική που θέλω να την καθιερώσω ως την επίσημη μονάδα μέτρησης "ενοχλητικότητας" στο S.I. Να μερικά παράδειγμα ενοχλητικών πραγμάτων στην κλίμακα Donna Martin:
Πέρα όμως απ' τη Donna και τον πολύτιμο υμένα της, η σειρά εξέφραζε όσο κανένας άλλος την καθαρότητα και την πολιτική ορθότητα που προσπαθούσαν οι Αμερικάνοι να μας πλασάρουν στα 90s. "Τα ζευγάρια φιλιούνται, αλλά δεν κάνουν σεξ", "Με μία μπίρα γίνεσαι αλκοολικός", "Αν δείχνεις φίλος, ΕΙΣΑΙ φίλος", "Μπορείς να προδίδεις/κερατώνεις/δολοφονείς τα μέλη της παρέας σου, αρκεί μετά να κάνετε κάτι cool μαζί, όπως να σκεπάσετε την ταμπέλα του Hollywood με το όνομα του λυκείου σας και όλα ξαναφτιάχνουν". Το χειρότερο όμως είναι ότι παρόλα αυτά τα αίσχη, κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορούσε να σταματήσει να βλέπει! Δεν ξέρω τι συμφωνία με το διάολο είχε κάνει ο Spelling, αλλά σεζόν μπαίνει σεζόν βγαίνει, χάφταμε ό,τι σκατά μας σέρβιρε και ζητούσαμε και περίσσεμα.


The Ugly...

Αθήνα
Όποιος έζησε το κέντρο στα 90s ξέρει πολύ καλά πως εκείνη την εποχή η Αθήνα ήταν πραγματικά ο πρωκτός της Γης. Ξεχάστε τα 5-6 νεοκλασικά που έχουμε σήμερα. Τότε, κάθε μα κάθε κτίριο έμοιαζε με τεράστια χημική τουαλέτα. Μοδάτα μαγαζιά τύπου H&M, Bershka κλπ ούτε για αστείο. Τα στενά της Πλάκας ήταν κανονικοί δρόμοι με αυτοκίνητα και βρώμαγαν σα νεκροψία. Η Αρεοπαγίτου ήταν λεωφόρος. Εκεί που τώρα περπατάς και θαυμάζεις το νέο μουσείο, πριν από 15 χρόνια είχαν μποτιλιάρισμα τα Γιούγκο, τα Χιουντάι και τα μουσταρδί κωλο-τρόλεϊ που μας πούλησαν οι Ρώσοι.
ΜΜΜΜ... ΟΜΟΡΦΙΑ!
Στη μεριά του Θησείου ήταν ακόμα χειρότερα. Ξέρετε το κομμάτι της Αρεοπαγίτου που έχει τις καφετέριες και τα γηπεδάκια 5x5, όλοι βολτάρουμε από κει. Θυμάστε τι ήταν παλιά; Όχι; Θα σας θυμίσω εγώ! Ήταν μια αλάνα που παρκάρανε τα φορτηγά τους οι γύφτοι και πούλαγαν κότες! ΚΟΤΕΣ!!! Εντάξει, δε λέω ότι σήμερα η Αθήνα είναι ο επίγειος παράδεισος, με συντριβάνια, κρεμαστούς κήπους και μοντέρνα κτίρια που απορείς πώς στέκονται με τόσο περίεργο σχήμα. Αλλά γαμώ το κέρατό μου, μπορείς να πας σε 2-3 μέρη χωρίς μετά να θέλεις να βάλεις φωτιά στα μάτια σου και να τα θάψεις. Επίσης, πολύ σημαντικό, κάτω απ' την Ακρόπολη πλέον ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΤΕΣ!!! Πουλάνε μηχανικές κότες με πράσινα LED για μάτια. Πρόοδος.

Ρούλα Κορομηλά
Στην ιστορία της ελληνικής σόου-μπιζ σχεδόν όλοι ήταν κάποια στιγμή πρόθυμοι να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο. Η Ρούλα Κορομηλά πούλησε την ψυχή της, το σώμα της, τα συναισθήματά της, το πνεύμα της και έριξε και δώρο δυο τσιμπούκια, ένα γαμήσι απ' τον κώλο κι ένα DVD της πρώτης σεζόν Saved By The Bell, έτσι για να κάνει πιο δελεαστική την προσφορά της στον Άρχοντα του Σκότους. Και αν μη τι άλλο ανταμείφθηκε. Παρουσίασε για πολλά χρόνια τον πρωινό καφέ και εκατοντάδες σόου όπως "Μπράβο", "Μραβίσιμο", "Μπράβο, έκανες την τύχη σου", "Μπράβο, είσαι η καλύτερη" και "Μπράβο μαλάκα, μου έγδαρες τον προφυλακτήρα". Μόνο που υπήρχε ένα πρόβλημα: σε αντίθεση με συναδέλφισες σόου-γούμανς όπως η Κουλιανού και η Λογοθέτη (βυζάρες!), η Ρούλα ήταν μια ΜΠΑΖΟΛΑ! Και μάλιστα μια γριά μπαζόλα! Όλος ο αντρικός πληθυσμός την έβριζε αδιάκοπα και της έλεγε να αφήσει τα σόου στα μουνιά και να παρουσιάσει καμιά μαγειρική εκπομπή απ' την κουζίνα της! Και αντί να κρυφτεί στο πιο βαθύ μπουντρούμι της Βαστίλης, τι κάνει η βρωμιάρα; Γυμνή φωτογράφιση!
ΚΑΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΜΑΛΑΚΩΣΤΕ!
Χαχαχα! Το είχατε ξεχάσει αυτό ε; Το είχατε θάψει στην πιο απόμακρη γωνιά του μυαλού σας ελπίζοντας να μη βγει ποτέ από εκεί μέσα! Guess again, suckers!

Ευχούληδες
Τη δεκαετία του '90 για κάποιο λόγο υπήρχε τουλάχιστον ένα από αυτά τα εκτρώματα σε κάθε ελληνικό σπίτι. Ο Ευχούλης κυκλοφορούσε στα ψιλικατζίδικα ως κουκλάκι, μπρελόκ, διακοσμητικό μολυβιού και διάφορες άλλες μεταλλάξεις. Δεν ξέρω αν μπορώ ακριβώς να το περιγράψω. Πολύ χοντρικά, ήταν σαν ένα μωρό Σούπερ-Σάγια που έβαψε το μαλλί, έκανε αποτυχημένο μπότοξ και μετά παγιδεύτηκε για 8 ώρες μέσα σε μηχανή σολάριουμ.
Το αποτέλεσμα ήταν ένας φρικαλέος συγγενής του Τσάκι σε χρώμα σκούρο χατζαπλαστί, με ελεφαντίαση στις πατούσες, μάτια τουρλάνοιχτα σαν τον Άλεξ απ' το Κουρδιστό Πορτοκάλι και ένα φο-μπιζού χωμένο στον αφαλό. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε! Το κόνσεπτ και καλά ήταν να τον τρίβεις για να σου βγαίνουν οι ευχές, εξ' ου και το όνομα Ευχούλης. ΕΕΕ! "Δεκατριάχρονα κοριτσάκια, τρίψτε με χαμηλά στην κοιλίτσα και θα πραγματοποιήσω όλες σας τις ευχές"...; Τα μουνόπανα μου έκλεψαν την ατάκα!


Credits: Λουκάς για το info περί Θησείου, Χάρης 2 που πρότεινε τη Ρούλα, Βαγγέλης για το "Καθολικός παπάς" joke, Mad για το "κωλο-τρόλεϊ που μας πούλησαν οι Ρώσσοι".

205 comments:

  1. κλαίω από τα γέλια με τη μονάδα μέτρησης Ντόνα
    εμένα πάντως το miss you των everything but the girl μου άρεσε κι ας είναι η τραγουδίστρια σα γαμώ την παναγία μου
    ΥΓ τον δίπλα της πού τον θυμήθηκες; ε;

    ReplyDelete
  2. exeis arxisei na mou areseis epikindina

    ReplyDelete
  3. Νομίζω ακόμα πιο σπαστικά απο τους ευχούλιδες ήταν κάτι μαλακισμένα αρκούδια με μπαταρίες που ήταν σχεδόν κρυμμένες και μιλούσαν στα καλά καθούμενα μέσα στην μέση της νύχτας!!

    ReplyDelete
  4. Tooooooooo Maddox... Repeating him again &again...

    ReplyDelete
  5. pardalitsa sto poutso mas, edw den einai to ranndez-vous sta tufla skatozwo. oso gia to arthro mou arese alla den sumfwnw me tpt sta video games kai sti mousiki. Profanws kai twra ta pragmata kai sta 2 einai kalutera, kai eksigw giati: Sti mousiki i pop einai outws i allws rixi skata mousiki, opte file egw protimw na exw mia mounara na tragoudaei pipes kai na bgainei san tin teleutaia poutana tis fulis sti skini para na exw ena skatotrabeli pou molis irthe sti gi to metaniwse o theos. Oso gia ta videogames den kserw giati exeis arxisei polemo me to wii alla genika i fasi gamaei. Blepe poso kalutero egine to zelda sto wii apo thema gameplay kai blepe poso kaluteri egine i seira Final Fantasy sto PS2 (opws kai ta Grand Theft Auto).

    ReplyDelete
  6. Killer Instinct!!!
    8 hit combo! Awesome!

    ReplyDelete
  7. Είσαι ο εαυτός και σ'αρέσει. Και φαίνεται. Και έχεις και στο 90% δίκαιο. Μπράβο και ξανά μπράβο.

    ReplyDelete
  8. θα πε9ανω απ τα γελιαααααααα

    ReplyDelete
  9. babes, bombs, bullets
    i love this job

    επίσης στα άσχημα
    ο λεονάρντο ντι κάπριο στον τιτανικό
    η μπριτποπ

    στα όπου θες
    μακαρένα
    παπούτσια με λαμπιόνια
    τάπες

    ReplyDelete
  10. ok δεν υπάρχει θα πεθάνω χαχαχαχαχα μονάδα μέτρησης Ντόνα, χαχααχαχα. οσο για αυτά που λές για τα βιντεοπαιχνίδια so trueeee.

    Μαλάκα είδα (ξανά) την Κορομηλά γυμνή, φοβάμαι δεν θα μου σηκωθεί για κάνα μήνα.

    ReplyDelete
  11. μαλακα γιατι μας μισεις και μας εδειξες τους ευχουληδες... δε φτανει που ειναι απουτσοι και μοιαζουν σα να βγηκαν απο τη γραμμη παραγωγης τρανσεξουαλ ευνουχων τρολ της κολασεως , εχουνε και αυτο το καραγαμημενα ξασμενο μαλλι που μου θυμιζουν τη νυφη του φρανκενσταιν...
    επισης να σου θυμισω οτι στα 90's είχαμε το fight club και το κοράκι... τώρα έχουμε το χορτοφαγο καθυστερημένο emo gay ξαδερφάκι του "interview with a vampire" που διαβαζει ολη μερα ρομαντζα (λεγε με TWILIGHT) και τη Χανα Πουτανα...
    συγχυστηκα γαμω το μουνι της γιαγιας του ρομπερτ πατινσον

    ReplyDelete
  12. ρε πουστη μαντοξ φαν γαμω το Χριστο σου ρε πουστη μου το αρθρακι ηταν επικο και εσυ γκρινιαζεις σαν πουτανα γαμωτο ρε πουστη μου ρε Μικε κανε κανα εντιτ στα σαχολια, ελεος!

    ReplyDelete
  13. Πρόσθεσε κι άλλα!

    Στα καλά:

    Τα γαμιστερά κινούμενα σχέδια και τις παιδικές σειρές φαντασίας που συνέχιζαν απο τα '80s (βλέπε Transformers και οι τρεις πρώτοι κύκλοι των Power Rangers) που δεν είχαν ακόμα καεί από τον τωρινό συφερτό των γιαπωνέζικων anime. Τότε τα anime ήταν λιγα και καλά (Καμπαμαρού, Τζουμαρού, Τέκνομαν).
    Το ότι υπήρχαν ακόμα ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ όπου μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα χρησιμοποιώντας για δοκάρια κουτάκια αναψυκτικών.
    Το ότι δεν υπήχαν reality στα ιδιωτικά κανάλια!
    Το Disney Club και Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα!
    Oι παλιές Kit Kat!

    Στα κακά:

    Διάφορες ηλίθιες λατινοαμερικάνικες σειρές για παιδιά (Καρουζέλ, Οι Ατρόμητοι, Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν).
    Η έλλειψη Internet!
    Το ότι προσπαθούσαμε να πετύχουμε τυχαία στην τηλεόραση κάποιο τσοντοκανάλι και όταν το βρίσκαμε είχε για λίγη ώρα σήμα, και αυτό χάλια (κάναμε προσπάθεια μήπως ξεχωρίσουμε κανα βυζί), και μετά χανόταν τελείως.
    Η οπτικοακουστική ποιότητα στα σινεμά.
    Ο Ζάχοβιτς στον Γαύρο.

    Στα άσχημα:

    Ο Φωτούλης (για όσους δεν τον ξέρετε, ίσως γιατί ήταν σε κανάλι της Θεσσαλονίκης, ήταν ένας τύπος διασταύρωση Στάθη Ψάλτη, Ουρούκ - Χάι και πυώδους σούφρας που έκανε παιδική εκπομπή και τελικά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια ως παιδεραστής).
    ΟΛΕΣ οι καθηγήτριες Θρησκευτικών στα Γυμνασιολύκεια.
    Ο Τράγκας που τότε έβγαινε σε ένα κανάλι του κώλου.
    Η Σάντρα από την Λάμψη.
    ΟΛΑ τα προϊόντα Fiddo Diddo.

    ReplyDelete
  14. Εκει ακριβώς ειναι το θέμα με τα παιχνίδια... Ότι το Zelda ήθελε wireless controller με motion detection κτλ για να γουστάρεις, ενω το full throttle, Monkey Island, Starcraft κτλ βασίζονταν μόνο στον ωραίο σχεδιασμό (gameplay, χιούμορ, replayability κτλ) Βρες μου έναν -έναν όχι δεκα- που να μην έχει ξαναπαίξει half-life και starcraft. Και επίσης δες ότι σήμερα γύρνανε όλο και περισσότερο σε remake παλιών παιχνιδιών.

    ReplyDelete
  15. για να μην πουμε για τα πρωτοχρονιάτικα show της πούτσας που ήταν άπειρα κιτς.. η τις άπειρες αφίσες για Τσίρκα που διαφημίζονταν το κάθε ένα σαν τα μεγαλύτερα στον κόσμο...η για την Ναταλία Γερμανού με την μαλακία που παρουσίαζε.......χλέπα και πάλι χλέπα...

    ReplyDelete
  16. Είδα το γαμημένο τρόλεϊ και αναφρίκιασα...λες και είναι το έκτρωμα που απέβαλε η γυναίκα του Φρανκενστάιν όταν τη γκάστρωσε ο Μητσοτάκης...πραγματικά για τον πούτσο καβάλα!

    ReplyDelete
  17. η λεξη "εκτρωμα" ακολουθουμενη απο δυο τυχαιες, γνωστες και ασχημες φιγουρες εχει παραφορεθει σ αυτο το μπλογκ.

    just your friendly neighbourhood spiderman.

    ReplyDelete
  18. Re eilikrina ta paixnidia pisteuw oti ekseliswntai gamw, den mporeis na ta krineis antikeimenika. An eisoun twra 10 kai sou efernan gia prwti fora wii tha trabages tin prwti sou malakies kai tha pnigosouna sta xusia sou kiolas. Gia mena to Warcraft 3 einai kalutero apo to starcraft opws kai to WoW apo polla alla paixnidia. Opws ta palia paixnidia sta opoia anaferesai sou prosferan kapoies X sugkiniseis etsi kai ta twrina paixnidia stous mpompires prosferoun tis Y sugkiniseis. Ta idia tha lene kai autoi meta apo 10 xronia otan tha exoume pleon PlayStation 32131312 pou tha gamame online

    ReplyDelete
  19. #Sta kala:
    Astynomos Sainis
    Geia sas paidia (Zouganelis)
    Koufwmata (epishs)
    Xartakia podosferistwn ( eiste gia antallages?)
    Doctor Who (ti sou einai o OTE )
    Pros8ese kai to Sanitarium kai mesa eisai

    #Sta kaka:
    Carousel (++)
    O OEDBA (gtp entel)
    ta Arxaia
    oti den gamousa

    #Polu Ugly:
    sto '90 soutarei o Mitsotakis (kai peftei o server ths Blogger)
    O Terence(me mallia)
    H videokasseta (amfilegomeno oso papas-traveli)
    oti akoma den gamaw

    ReplyDelete
  20. k oxi mono ektrwma akoulouthoumeno apo 2 tuxaies gnwstes k asximes figoures, alla ektrwma apovevlimeno apo 2 gnwstes tuxaies k agnwstes figoures, k malista pali amaksi!(doplo)

    thomas, den exeis kaei arketa mou fainetai

    ReplyDelete
  21. μπαλακια μινγκ πονγκ που βγαινουν απο μουνι επι σκηνης... southpark =]

    ReplyDelete
  22. sagapaw!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  23. gamo to moyni tis Ntona gastrenteritida me epiase apo ta gelia!!!!!

    E, ksexases to DIABLO!!!!

    ReplyDelete
  24. axaxaxaxaxaxa Kataplhktikos file. Se diabazw anellipws. Oso gia tous euxoulhdes 8a diafwnhsw giati an 8ymasai to molybi empaine ston kwlo. Etsi ta koritsakia apoktousan mia prwth epafh me to sex...:-P. An kai opws poly swsta grafeis oles oi gomenes bazane to mouni tous pio pshla ki ap' to 8eo. Megalh alh8eia. Oso skeftomai pws htan oi symma8htries mou kai pws einai twra ta koritsakia. Tyxeroi neoi... KALA KANOUNE kai xairontai th zwh tous

    ReplyDelete
  25. Εγω ειμαι ανωμαλος που μου αρεσε το κρας; τα παλια ωραια φιφα; (και ας μην ειχαν μανατζερ)τα γκραν τουρισμο; κλπ κλπ. Ακομα και τα Ποκεμον (ναι επαιζα και απ αυτα και ας ηταν τελη 90s) ηταν πολυ καλυτερα απ αυτα που κρυφοπαιζω καμμια φορα απ το μικρο μου ξαδερφακι. Οντως ειχε πολυ γαματα παιδικα και δεν συγκρινονται με τις σημερινες μαλακιες. Για να μην αναφερω το αγνο ελληνικο hip-hop (για πολλους απο εσας ειναι αδιαφορο, εγω ομως γαλουχήθηκα με αυτο :D) που εκείνη την δεκαετία έβγαλε όλα του σχεδόν τα διαμάντια. Στις χοντρές μαλακίες (bad & uglies) με καλύπτεις πλήρως,μόνο μια προσθήκη ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!! αν και πιό πολύ στα τέλη 80s ήταν το άκρων άοτων της μαλακίας υπήρχαν και μερικές χαρακτηριστικές των 90s που ήταν για να ξερνάς...

    Υ.Γ. Αυτή η μαλακία που βλέπω στα σχόλια, που προσπαθείτε σχεδόν όλοι να κάνετε σχόλειο faeenamalaka alike δεν είναι αστείο και σας υποβαθμίζει και το σχόλειο...γνώμη μου πάντα


    Ανδρέας!

    ReplyDelete
  26. Γάμησε ξανά.

    Το πιο αστείο στην φωτό της Κορομηλά είναι ότι είναι τόσο φωτοσοπιασμένη που της έχουν σβήσει μέχρι και την αρχή της κωλοχωρίστρας! Τελικά είχε κωλομάγουλα ή κατέληγε σαν μπάμπουσκα από κάτω;

    +100 για το DIABLO (έπρεπε να συμπεριληφθεί στα Good).

    Maddox Fan, σάλτα και γαμήσου ρε ξενέρωτε.

    ReplyDelete
  27. νομίζω πρόκειται για ένα από τα χιουμοριστικότερα κείμενα σου- δηλαδή γέλασα, αντί να χαμογελάσω. τι να πρωτοπώ; για την ντόνα; για την ατάκα του ευχούλη; well done mikeius, i like.

    ReplyDelete
  28. Όσοι λένε για τα σημερινά παιχνίδια: Duke Nukem 3D. Δεν γίνεται πιο αντρίκιο παιχνίδι!

    ReplyDelete
  29. είναι μια από τις ελάχιστες φορές που σχολιάζω blog...
    Φωτό από ευχούλη μπορείς να μου πεις πως βρήκες;;;

    ReplyDelete
  30. Θεος σωστός !

    θες δωρεαν redesign του blog σου;

    ReplyDelete
  31. hahaha κοίτα να δεις που η σκατοψυχια σου προσφέρει και τυχερά. Σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός σου εξομολογείται τον έρωτά του. 100% αληθινό το κείμενο σου, με ένα πράγμα διαφωνώ...εμένα μου άρεσε ο ευχουλης και διασκέδαζα με το να τρίβω την κοιλίτσα του.
    Επίσης πλέον μόνο τα λυκειόπαιδα γαμιούνται τακτικά, οι υπόλοιποι 20+ παραμένουν αγάμητοι.
    Dimitris γουγλαρε τη λέξη trolls και θα δεις.

    Ξυνισμένη ρώσικη

    ReplyDelete
  32. ΛΟΛ , Mikeius έπεσα τυχαία στο blog σου (μαλακία μου το ξέρω ) , τέτοιο γέλιο και μάλιστα μόνος μου τέτοια ώρα πάνω από το λαπ-τοπ δεν εχω ξαναρίξει.

    Αιφνιδιάστηκα όμως, όπως ακριβώς αιφνιδιάστηκε και ο γκόμενος της ντονα όταν του έιπε οτι θα γαμηθούνε μέτα τον γάμο ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    πω πω ρε φίλε , κλαίω , τέτοιο ταλέντο (ή εγώ είμαι άρρωστος) δεν έχω ματαδεί στην μαλακία αυτή που λέγεται internet και blogers ktl klt

    ..αν και μερικά σχόλια είναι πέρα από τις ηθικές αντοχές μου , αλλα λολ , φίλε σου βγάζω το καπέλο!

    ReplyDelete
  33. ti skata egine??? Kaneis de sxoliase tis xristopanagies (den ta eida k ola ta sxolia beboia...)???
    Aaaaaa krima... k h8ela na gelasw ki allo...!!!
    Na sas pw k ena anekdoto pou dhmiourghsa??
    "Poios einai o megalyteros oidipodas??"



    Ap:
    "O xristos!!!"
    "Giati einai o monos pou ksepar8eniase th mana toy!!!"

    ReplyDelete
  34. pote gamise o Jesus tin mana tou kai den to ematha?

    ReplyDelete
  35. Th gamhse vgainontas!!!...

    ReplyDelete
  36. Grim Fandango!
    Nai, nai, NAI gamw th poutana mou, NAI NAI!
    Vale kai Fallout to 1 na ginei ths POUTANARAS k eisai mesa

    ReplyDelete
  37. ο φωτούλης συννελήφ8η ρε παιδιά? όταν ήμουν μικρή ήταν ο αγαπημένος μου ρε γαμώτο.

    ReplyDelete
  38. Υπήρχε κι ένα τρεντ εφεύρημα θυμούμαι με τους ευχούληδες που έπαιρνες αυτούς με τα μπλε μαλλιά τα δίπλωνες τα τριβες κυλινδρικά ωσάν κακάτσι κι έβγαινε μία απομίμηση της μάνας Μαρτζ απ τους σίμσονς

    ReplyDelete
  39. Τέσσερα και δύο κάνει έξι.

    Καρατσεκαρισμένο.

    ReplyDelete
  40. de 8a sxoliasw t ar8ro,t e3antlisan oi ypoloipoi...

    krataw t e3is: "...akugwntas TAKI FWTIU k ALE3ANDRO PETRAKA..."
    *ypoklisi* *ypoklisi* *ypoklisi*


    christina_bohemian

    ReplyDelete
  41. Επανεκαμψες. Kudos.
    Κανονικά θες ένα ψιλοξεχεσμα γιατί ώρες ώρες το παρακάνεις με την επιτηδευση, αλλά γενικά το άρθρο γαμησε και ειδικά μετά την αναφορά στα παιχνίδια που φάγανε το 30% της εφηβείας μου δεν μπορούσα να σου θυμωσω, οπότε ελεγα να σε χαιρετίσω από μακριά με νευμα του κεφαλιού και συντροφικό ελαφρύ μειδιαμα. Μέχρι που προσεξα μια λεπτομέρεια που μου είχε ξεφύγει σε πρώτη ανάγνωση.
    killer instict?
    Killer Instict??
    KILLER ΓΑΜΗΜΕΝΟ INSTICT???
    κλινω ευλαβικά το γονυ, δεσποτα, σε ένδειξη σεβασμού και
    μεταμελειας..

    ReplyDelete
  42. Ως ένδειξη σεβασμού σε προσκυνάω και γω για τα Games, master!
    Grim Fandago, Killer Instinct και Monkey Island...
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!

    Επίσης σέβας σε: "Είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε γύρο από ασβό, γύρο από νυφίτσα ή γύρο από Πόκεμον"

    ΓΥΡΟ ΑΠΟ POKEMON????
    Αχαχαχαχαχα!
    ΘΕΟΣ!

    Υ.Γ.: Όσοι πιστοί προσέλθετε: http://randomrnandomness.blogspot.com/

    REGARDS

    ReplyDelete
  43. Μαλακα η περιγραφη του Ευχουλη ηταν απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Εγραψες!!!!
    Οι παιδικες σειρες των 90's που ανεφερε ο Dinos ειναι τοσο υμνικες που πιστευω χρειαζονται ξεχωριστο θεμα! Ειχα κατσει και ειχα βρει σχεδον ολες οσες παιζονταν στην ελλαδα και ειχα βαλει τα σχετικα link απο τα intro στο youtube σε ενα forum αλλα ουτε που θυμαμαι που ειναι πλεον αυτο. Μεχρι και το pingu ειχα βαλει!
    Γαμησε το αρθρακι αλλα θα το ξαναπω... Παρασκευη κ Σαββατο βγαινουμε εξω, δεν καθομαστε να γραφουμε στον υπολογιστη! Οσο και να μας αγαπας! :P

    ReplyDelete
  44. Επικό άρθρο! Όντως όπως λέει ο Elias βάλε κ Fallout 1 κ 2 k Diablo κ warcraft 1 k 2 είχανε γαμήσει απόλυτα! Όσο για την αθήνα του 90 ήτανε ποιό true κ τα αυστριακά Steyr τρόλει(κ όχι ρώσσικα απ'οτι θυμάμαι) παραήταν TRUE (κάτι σαν το black metal στα 90s) Θυμάμαι το τελευταίο σε μια γραμμή στο παγκράτι την 4! Άκουγες το ποτενσιόμετρο να αλλάζει θέσεις όταν γκάζωνε ή φρενάριζε ήτανε επικό!(EPIC BLACK?ΜΑΛΛΟΝ EPIC YELLOW!) Άσε που στα 90s δεν είχε τους άπειρους πακιστανο-αφγανο-σομαλο-ότι νάναι,είχε τους κλασσικούς 5-6 αλβανούς κ τους Έλληνες Gangstas... Συνέχισε να γράφεις Γουστάρουμε
    Φιλικά
    Igor_Giganski_Antiatom
    Φιλικά

    ReplyDelete
  45. Ξαναγράφω επειδή κάποιος ανέφερε ότι η Ντόνα είπε στο γκόμενό της ότι θα το κάνουν μετά το γάμο. Μάγκες το καλοκαίρι έτυχε να ξαναδώ λίγο Μπέβερλυ χιλς σε ένα σπίτι που είχα πάει και έπαιζε. Η ντόνα είχε παντρευτεί τον Ντέιβιντ και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θ Ε Ο Ι !!!!!!


    Γιάννης

    ReplyDelete
  46. Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ !

    Δεν εξηγείται η ντόνα δεν έχει μουνί ,απλά δεν γυρίστηκε ΠΟΤΕ το επίμαχο επεισόδιο, οπου το ομολογεί μπροστά στην παρέα της σε εκείνο το φαστ-φουντάδικο του μαλακα του πιτ , μπιφ πως διάλο τον λένε.

    Υπάρχουν φήμες βέβαια και για την αντίθετη άποψη, αλλά οι λόγοι για τους οποίους το επισόδειο δεν βγήκε ποτέ στην δημοσιότητα είναι άγνωστοι, ισως η ντόνα (Tori Spelling) δεν έχει μουνί και στην πραγματικότητα.

    ReplyDelete
  47. Οι Ευχούλιδες δεν είναι μικρά διεστραμένα πράγματα,
    που πρέπει να τους χώσεις μεγάλα πράγματα στο κώλο τους;;;

    ReplyDelete
  48. don't mess with euxoulides.....you remind me of my mother.

    ReplyDelete
  49. THEOS MONO!!!!
    megaaaalo keimeno :D

    ReplyDelete
  50. Βλέπεις λοιπόν αγαπητέ οτι, δεν ειναι ανάγκη να είσαι εμφανίσιμος για να βγείς στην TV. Μπορείς να είσαι και σαν την Ντόνα αρκεί ο μπαμπάς σου να είναι ένας απο τους παραγωγούς της σειράς.

    Δεν προσπάθησα να κάνω παρομοίαση γιατί δεν μπορώ να βρώ κάτι τόσο άσχημο, ξενέρωτο, αντιπαθητικό και ξινό όσο η κόρη του Speling.

    Όσο για το doom2... σε νιώθω. Ξέχασες το Diablo... το 1.

    ReplyDelete
  51. ti mou thimises me to Myst re file....ORES LIOSIMATOS....pote den katafera na to telioso...klaps klaps...ti grifoi thee mou..

    ReplyDelete
  52. χαχα διαβαζες και εσυ το περιοδικο MAD ε???
    " Μπας και κουνηθουν αυτα τα κωλοτρολευ που μας πουλησαν οι ρωσοι" Απο το μεταλαγμενο ταριφα που ειχε γυριστο αντιχειρα. Γαμησε το αρθρακι

    ReplyDelete
  53. to mono pou tha diafwnisw einai oti shmera einai cool na eisai rokas/metalas.sou lene oti akous mousikh me stixo xwris nohma(mias pou ths lady gaga as poume exei tromera koinonikopolitika nohmata) pou outos h allos den katalabaineis ti lene........ so oloi oi popakides pou kathgoreite tous metalades gia ta parapanw fuck off kai vale to cd ths mantona ston kolo sou

    ReplyDelete
  54. Εγω παντως μια χαρα τη βρισκω τη ΜΟΥΝΑΡΑ της μπιγιονσε στο εμτιβι σημερα παρα τις μπαζολες των 90'ς που αρχιζες να βαρας μαλακια με κανα βιντεοκλιπ της kylie και μετα πεταγοτανε η καθε σαυρα και κατεληγες να το βαρας πεσμενο...

    ReplyDelete
  55. Εκεινες τις γαμιμενες τις μπλουζες τις frond με το καθρεφτη τις θυμαστε μπου χαχαχαχα

    ReplyDelete
  56. well said.
    kai pali.
    alla nomizw sta bad xwroysan kai oi milli vanilli

    ReplyDelete
  57. η μίμηση του στυλ του mikeius στα σχόλια δεν είναι αστεία, είναι απλά ξεφτίλα! πόσο πρόβατα είστε...

    ReplyDelete
  58. πολύστροφε γαμιέσαι

    ReplyDelete
  59. ΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ????

    ΓΙΑ ΤΑ 90's ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 5ΠΛΑΣΙΑ ΕΠΙ 32

    ReplyDelete
  60. POU EINAI O KITT, MIKE KNIGHT??????

    ReplyDelete
  61. ΩΩ ευχουληδες... ευχουληδες ποσο χαιρομαι που ειχα μονον ΕΝΑ ΚΑΚΟ ευχουλη τον λεγομενο καταριουλη...

    ReplyDelete
  62. Guybrush : Can i call you BOB?
    Murray : You may call me Murray! I am a powerfull demonic force! I'm the harbringer of doom! And the forces of darkness will applaud me as i STRIDE through the gates if hell carrying your head on a pike!
    Guybrush : "Stride?"
    Murray : Allright then! ROLL! ROLL through the gates of hell! Must you take fun out od everything?

    Kai opoios katalave katalave!

    ReplyDelete
  63. Ανωνυμε ελα πηδα με. Εχω κρατησει τις αιμορροιδες μου στον 4ο βαθμο μονο για παρτη σου καβλιαρη αντρα μου!
    Περα απο την πλακα υπαρχουν καποιοι commentaδες που ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΙ! Και δεν αναφερομαι σε εσενα ανωνυμε γαμια μου, εσενα ισα ισα που πρεπει να σε καλοπιασω να με καλογαμησεις. Αλλα κατι αλλοι που κανουν σχολια του στυλ "η μιμηση του στυλ του mikeius στα σχολια ειναι ξεφτιλα", "το εκτρωμα που συνοδευεται με δυο γνωστες ασχημες λεξουλες εχει πολυφορεθει" και αλλα τετοια συναφη. Πραγματικα, χωρις να θελω να σας θιξω, δε γινεται αυτο εξαλλου γιατι εσεις δε θιγεστε, μονο εκνευριζεστε με οποιον σας παει κοντρα, ειστε επιεικως ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Απλα επειδη τα γραφω τωρα και δεν σας εχω μπροστα να σας τα πω μιλαω ετσι. Αν σας ειχα μπροστα μου, πιστεψτε με, δε θα τα ελεγα. Θα προτιμουσα να σας δουλευω και να γελαω στη μουρη σας, οπως εχω κανει πολλακις με το ειδος σας!

    PS: Ο φωτουλης οχι μονο καταδικαστηκε για παιδεραστια, αλλα ακουσα οτι αυτοκτονησε και στη φυλακη! Δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει το δευτερο. Αν μπορει καποιος ας το επιβεβαιωσει. Θενκ γιου!

    ReplyDelete
  64. ΝΑ ΠΆΡΕΙ!!!!Με πρόλαβες και το εγραψες polystrofos. Ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα γκρέμισει το παιδικό καστράκι της κοπελίτσας θαυμάστριας του μυταρά.
    Αυτοκτόνησε ελάχιστο καιρό αφού τον έβαλαν στο μπουντρούμι...Τώρα αυτοκτόνησε, τον αυτοκτόνησαν, δεν έχει σημασία.Σαπίζει σε κάποιο χαντάκι νεκροταφείου τώρα...

    ReplyDelete
  65. Εδώ και καιρό διαβάζω τα posts και τα σχόλια πολλών .. για τα τελευταία δεν θα πω τίποτα μα θα χαρώ το συγκεκριμένο post να έχει και ένα sequel .

    ReplyDelete
  66. πολύστροφε

    1ον γαμιέσαι
    2ον απο πού κατάλαβες ρε πουσταρά οτι θα ήθελα ποτέ να γαμήσω εσένα, άντε τράβα δικαστήρια να βρείς κανένα πελάτη μούλε να σε πάρει και είμαι σίγουρος οτι θα το κάνεις και τσάμπα. Σάπιε

    ReplyDelete
  67. polystrofe χεστηκαμε για την αποψαρα σου τις κωλογνωμες σου και τα μπινελικακια της δευτερας δημοτικου που ξεφουρνιζεις σε καθε ευκαιρια..

    Εισαι πιο μαλακας κι απο τον Shinobi τελικα. Εισαι σχεδον Λιμπερις.

    ReplyDelete
  68. Έχω ακόμη έναν ευχούλη. Δε θυμόμουν ΚΑΝ ότι το έλεγαν έτσι....

    ReplyDelete
  69. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μονάδα μέτρησης Ντόνα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ!

    Όσο για τα σχόλια περί maddox και παπαριές, νομίζω πρέπει να αλλάξεις μέτρηση σχολίων στα ποστ. Να λέει: "n σχόλια" για τα κανονικά, και "m σαχλόλια" για τα "μοιάζεις του maddox, μπουχουχου". Και τρεις φατσούλες Ντόνα δίπλα.

    ReplyDelete
  70. παντως χωρις αυτους δε θα μαθαινα ποτε τον μαντοξ.
    και γι αυτο τους ευχαριστω.

    ReplyDelete
  71. Να σε πάρει, κόντεψα να ξεράσω από τα γέλια με τη μονάδα ενοχλητικότητας και τα κεφάλια της Donna.
    Δεν μπορώ καν να δω το σχεδιάγραμμα χωρίς να πλαντάξω!!!

    ReplyDelete
  72. ρε μαγκες βρηκα ενα αμερικανικο σαιτ που αντιγραφει τον μικειους !

    http://maddox.xmission.com/
    τον εχω γαμησει στα σχολια τον πουστη τον ανηθικο!

    ReplyDelete
  73. eat shit and die! Μου θυμησες την ηλικία μου και σε μισώ για αυτό!

    ReplyDelete
  74. ΞΑΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 80s-90s

    ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ

    ΑΠΟ ΤΟΠ ΕΦ ΕΜ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .... (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ .... ΜΟΥΦΑ)

    ReplyDelete
  75. εισαι το ινδαλμα μου φιλε!!! χαχα!
    γαμηστερο κειμενο με απειρο γελιο για αλλη μια φορα!!

    ReplyDelete
  76. 10 λόγοι που ο Mikeius είναι λιγότερο πρωτότυπος από μια μαύρη τρίχα στα αρχίδια του Maddox:



    1. Ξεκίνησε την καριέρα του ως blogger με αφορμή ένα e-mail που απαριθμεί καμιά 50αριά εκνευριστικές κατηγορίες ανθρώπων. Απόσπασμα από το site του Maddox:

    How did this site start? How do you promote your site?


    This site started out as a text document containing a list of 50 things that "pissed me off." I circulated it to people on efnet #coders a long time ago, they liked it, so I posted my first page back in '97. I don't promote this site, all traffic has been generated by word-of-mouth alone.
    2. Έχει για έμβλημά του ένα κωλοδάχτυλο. Το κωλοδάχτυλο του Maddox. Πάρε κι αυτό Μιχάλη!
    3. Του αρέσει να επεξεργάζεται φωτογραφίες και να βάζει πάνω διαλόγους. Το ίδιο και του Maddox.
    4. Του αρέσει να απαριθμεί πράγματα σε hate lists. Μαντέψτε και σε ποιόν άλλο... Ναι, ταινίες και τραγούδια, καλά είδατε. Ούτε εδώ είναι πρωτότυπος...
    5. Βρίζει πολύ και αισχρά και από αυτό βγάζει γέλιο. Ο δάσκαλος και σε αυτό εξακολουθεί όμως να είναι ο Maddox.
    6. Εκφράζει politically incorrect απόψεις με τις οποίες ταυτίζεται το κάθε καταπιεσμένο πρόβατο - ανδρείκελο. MADDOX.
    7. Το παίζει κριτικός ταινιών. Ο Maddox είναι.
    8. Δημοσιεύει τα hate mail του. Μάγγα, δεν ξέρεις τι θα πει hate mail!.
    9. Το άρθρο του για τη γρίπη των χοίρων είχε 9 σχόλια. Του Maddox έχει 730.000 unique views.
    10. Έδωσε 22 συμβουλές στις γυναίκες. Ο Maddox έδωσε 26 και διάβολε ήταν πολύ πιο αστείες...




    Διαφορές:



    Ο Maddox χλευάζει όσους κάνουν ορθογραφικά λάθη στα mail τους και τους γελοιοποιεί. Ο Mikeius δεν ξέρει ορθογραφία αλλιώς θα έκανε κι εκείνος το ίδιο.
    O Μιχαλάκης το παίζει κάποιες φορές λίγο συναισθηματικός και νοσταλγός του παρελθόντος. Ο Maddox δεν έχει συναισθήματα!
    Ο Maddox μισεί τους bloggers. LOSER!


    Με λίγα λόγια αν σας αρέσει το στυλ του Mikeius διαβάστε Maddox. Είναι ο original και έχει άπειρο περισσότερο γέλιο. Εκτός αν είστε ζώα και δεν ξέρετε αγγλικά.

    Και Mikeius αν διαβάζεις αυτό το mail: Συγχαρητήρια, είσαι καλός μιμητής αλλά έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα μέχρι να φτάσεις τον θεό... Αλήθεια, την πρωταπριλιά θα αλλάξεις κι εσύ τη σελίδα σου;

    ReplyDelete
  77. polystrofe o fwtoulis einai ektos fylakhs zei kai vasileuei!

    ReplyDelete
  78. eimai ellhnas kai den kserw agglika! nai isws akougetai sovinistiko-ethnikistiko kai fasistiko! alla esy ilithie anonyme eisai akoma xeiroteros! kai epishs mantepse! STARXIDIA MAS O MADDOX etsi kialliws exei xalia nickname!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  79. Ανωνυμε, και γαμω ειναι το μινι αρθρο σου.
    Αλλα και μονο που το στελνεις εδω, μεσα στο στομα του λυκου, ειναι μαλακια.

    Φτιαξε μπλογκ και ποσταρε το εκει!

    ReplyDelete
  80. Ύψιστε Mikeius, βλέπεις καθόλου Yahtzee, από Zero Punctuation? To σχόλιο για Quickload/Quicksave σε left/right click το είχε αναφέρει σε ένα review. Αν ξέρεις και από Yahtzee, τι να σε πω, είσαι τιτανοτεράστιος. Αν και μόνο που αναφέρεις adventure games της Lucas Arts και System Shock 2 σαν τα κορυφαία των 90s, τελείωσε το θέμα, πας για κυβερνήτης του σύμπαντος, major props, που λένε κι απ΄'εκεί.

    ReplyDelete
  81. Το quickload/quicksave σε left/right click ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ! ! !

    Το ειχα εφαρμοσει για λιγο στο Half Life, στην πιστα που πηδας απο πλατφορμα σε πλατφορμα, στην αρχη-αρχη του Εξωγήινου Κόσμου. Δε χρειαζοταν να πυροβολησεις τιποτα και συνεχεια επεφτα, οποτε μεχρι να περασω εκεινο το σημειο εκανα αυτη τη συντομευση.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ και βλεπω Yahtzee (τρολ του κοσμου ενωθειτε!) και θυμαμαι οταν τον ακουσα να το αναφερει σε review του, μου ηρθε η φαση με το Half Life και σαπισα στο γελιο!

    ReplyDelete
  82. Προς τον ανώνυμο πιο πανω:

    ΓΟΥΑΟΥ ΦΙΛΕ!

    Ξεσκεπασες την απατη του αιωνα! Πρωτη φορα διαβαζω comment στο οποιο συγκρινουν το faeenamalaka και οποιοδηποτε αλλο troll-blog με τον Maddox. Ευγε, Χριστοφορε Κολομβε της μαλακιας!

    Τον maddox τον διαβαζω απ' το 99, τον γουσταρω τρελα και δεν εχω βαλει στοχο να τον φτασω.

    Απο κει και περα, χεστηκα αν εχω 9 comments η 730.000, το κωλοδαχτυλο ειναι μια χειρονομια που ειμαι αρκετα σιγουρος οτι προηγειται της ιδρυσης του bestpageintheuniverse και το hate-list ως μορφη διασκεδαστικου κειμενου υπαρχει απο τη εποχη του ΦΑΞ!

    Τουλαχιστον χαρη σε σενα πλησιασα αρκετα τον maddox σε ΕΝΑ πραγμα:
    Στη μαλακια των απαντησεων που λαμβανει απο αναγνωστες.

    Cheers!

    ReplyDelete
  83. μαν ειλικρινα... θα σου κανω αγαλμα,θα το βαλω στο δωματιο μου και καθε μερα θα σου πλενω τις πατουσες... θα σοθ φερνω και οτι μου ζητησεις,οπως εκανε ο Μάντης στον Αστεριξ & Οβελιξ.

    ReplyDelete
  84. hmm
    basika to blog sou einai sigoura to kalitero pou xw dei pote
    gia tin akribeia einai to mono pou pragmatika diabazetai
    sigoura kalitero ki ap to diko mou
    sigxaritiria gamas
    ps: aporw pws den exeis dextei akoma xiliades mpinelikia apo ilithious san aytous pou kanoun comments s ayto to arthro

    ReplyDelete
  85. skase re koproskilo kanenas den noiazetai gia auta pou les

    ReplyDelete
  86. popo milame theos gia ayto pou egrapses gia ta games! so true! evales ola ta kala kai gia ton teleytaio malaka pou den peistike, ta kalytera! a, kai sti roula koromila, edoses resital!

    ReplyDelete
  87. kai papoutsia-me-lampakia-san-xristougenniatiko-dentro eprepe na mpoune pantos!

    ReplyDelete
  88. Το Donkey Kong πού είναι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ;

    ReplyDelete
  89. entaksei to gamisa sta comments to ksero alla ti mou thymises tora...pou tote den ypirxe to "kolisa sto myst, katevazo ena guide ap'to net kai ksekolao". tote guides mono ama mas ekane tin timi kanena PCmaster! exo akoma ta guides pou eftiaxna moni mou se koloxarta otan epaiza tetoia games. ping, frllll, doing! (ap'to gryfo me tous ixous sto myst)

    a kai opos eipan ki alloi: ta Diablo ontos leipoun apo kei!

    ReplyDelete
  90. Έγραψες ιστορία με την πουτάνα τη Ντόνα...

    Το μουνί πάνω από το Θεό...

    Έγινε καλό μουνί πάντως μετά και έπαιξε το μιλφίδι σε κάτι σίριαλ.

    ReplyDelete
  91. xwris Liberi ta comments einai ena TIPOTA..

    ReplyDelete
  92. grim fantago re file k i skatofatsa tis alogas donna, eeetsi!

    ReplyDelete
  93. Για να έχουν τόσες ομοιότητες Maddox και Μικές, μόνο μία εξήγηση υπάρχει:
    Ο Maddox είναι Έλληνας και βαρέθηκε να γράφει στα αγγλικά. Μικέ καιρός να μας αποκαλύψεις ότι εσύ είσαι πίσω κι από εκείνο το blog. Αλλιώς δεν εξηγείται... ποιος μαλάκας θα κάτσει να μεταφράσει ακόμα και το about me; Α ναι, οι μαλάκες ανώνυμοι!

    ReplyDelete
  94. Γουελ νταν Μαικ,κονγκρατσουλεησονς βερυ ναης ποστ! Τσιαρς!

    ReplyDelete
  95. eimai o ninja pirate

    ReplyDelete
  96. eida to duke nukem kai anatrixiasa....auto htan paixnidi....

    ReplyDelete
  97. Maddox, sorry Μιχάλη αφού δε σε ενοχλεί η σύγκριση με το Maddox γιατί έσβησες το post του ανώνυμου;;;

    ReplyDelete
  98. Μαλλον το εσβησε ο ιδιος. Λες να το εσβησα εγω και ταυτοχρονα να κρατησα την απαντηση μου; Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  99. Ηλίθιε Μικέ οι ανώνυμοι δεν μπορούν να σβήνουν σχόλια. Πανίβλακα!

    ReplyDelete
  100. Ρε ανωνυμοι που προσπαθειτε να μου την πειτε και δεν καταφερνετε τιποτα, μην τρελαινεστε! Χαλαρωστε! Χαλαρωστε και απολαυστε την ηττα σας! Μου αρεσει που εκνευριζεστε κιολας για μια κοντρα που εσεις την ξεκινατε μπας και σπασετε τα νευρα των αλλων!
    Και κατι γενικο. Οσο και να γλειφετε τον καθε Maddox και τον καθε Mikeius...
    α) δε νομιζω να σας πιπωσουν
    β) υπαρχουν πολλα ατομα, πιστεψτε με, που μπορουν να γραψουν με το ιδιο στυλ, απλα αναμεσα σε αυτα τα ατομα υπαρχει κατανοηση. Κατι παπαρες σαν εσας καθονται και κραζουν τον εναν και τον αλλον και λενε πως ο ενας ειναι ο γνησιος και οι αλλοι ειναι αντιγραφες. Αν οι φανατικοι-παρωπιδιαρηδες οπαδοι του γαυρου και του βαζελου ειναι για τον πουτσο, φανταστειτε ποσο κατακαθια ειστε εσεις που φανατιζεστε με blogs ατομων!!!!

    Keep masturbating παιδες! Εχει και αυτο το γουστο του, δε λεω...

    ReplyDelete
  101. Μολις εκανα refresh τη σελιδα και το comment του ανωνυμου επεστρεψε. Καλου κακου ομως, το ποσταρω κι εγω. Τετοιες μαλακιες πρεπει να μενουν στο αρχειο:

    Anonymous said...
    10 λόγοι που ο Mikeius είναι λιγότερο πρωτότυπος από μια μαύρη τρίχα στα αρχίδια του Maddox:



    1. Ξεκίνησε την καριέρα του ως blogger με αφορμή ένα e-mail που απαριθμεί καμιά 50αριά εκνευριστικές κατηγορίες ανθρώπων. Απόσπασμα από το site του Maddox:

    How did this site start? How do you promote your site?

    This site started out as a text document containing a list of 50 things that "pissed me off." I circulated it to people on efnet #coders a long time ago, they liked it, so I posted my first page back in '97. I don't promote this site, all traffic has been generated by word-of-mouth alone.
    2. Έχει για έμβλημά του ένα κωλοδάχτυλο. Το κωλοδάχτυλο του Maddox. Πάρε κι αυτό Μιχάλη!
    3. Του αρέσει να επεξεργάζεται φωτογραφίες και να βάζει πάνω διαλόγους. Το ίδιο και του Maddox.
    4. Του αρέσει να απαριθμεί πράγματα σε hate lists. Μαντέψτε και σε ποιόν άλλο... Ναι, ταινίες και τραγούδια, καλά είδατε. Ούτε εδώ είναι πρωτότυπος...
    5. Βρίζει πολύ και αισχρά και από αυτό βγάζει γέλιο. Ο δάσκαλος και σε αυτό εξακολουθεί όμως να είναι ο Maddox.
    6. Εκφράζει politically incorrect απόψεις με τις οποίες ταυτίζεται το κάθε καταπιεσμένο πρόβατο - ανδρείκελο. MADDOX.
    7. Το παίζει κριτικός ταινιών. Ο Maddox είναι.
    8. Δημοσιεύει τα hate mail του. Μάγγα, δεν ξέρεις τι θα πει hate mail!.
    9. Το άρθρο του για τη γρίπη των χοίρων είχε 9 σχόλια. Του Maddox έχει 730.000 unique views.
    10. Έδωσε 22 συμβουλές στις γυναίκες. Ο Maddox έδωσε 26 και διάβολε ήταν πολύ πιο αστείες...




    Διαφορές:



    Ο Maddox χλευάζει όσους κάνουν ορθογραφικά λάθη στα mail τους και τους γελοιοποιεί. Ο Mikeius δεν ξέρει ορθογραφία αλλιώς θα έκανε κι εκείνος το ίδιο.
    O Μιχαλάκης το παίζει κάποιες φορές λίγο συναισθηματικός και νοσταλγός του παρελθόντος. Ο Maddox δεν έχει συναισθήματα!
    Ο Maddox μισεί τους bloggers. LOSER!


    Με λίγα λόγια αν σας αρέσει το στυλ του Mikeius διαβάστε Maddox. Είναι ο original και έχει άπειρο περισσότερο γέλιο. Εκτός αν είστε ζώα και δεν ξέρετε αγγλικά.

    Και Mikeius αν διαβάζεις αυτό το mail: Συγχαρητήρια, είσαι καλός μιμητής αλλά έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα μέχρι να φτάσεις τον θεό... Αλήθεια, την πρωταπριλιά θα αλλάξεις κι εσύ τη σελίδα σου;

    ReplyDelete
  102. Την επομενη φορα δοκιμασε το refresh. Και σκεψου λιγο λογικα γιατι η απαντηση μου ειναι ακομα εκει ενω το αρχικο comment λειπει, πριν γραψεις μαλακιες.

    Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  103. o polystrofos αντιγραφει τον μαντοξ.

    ReplyDelete
  104. polistrofe eisai enas poli poli xazos anthropos

    ReplyDelete
  105. Οσο να'ναι ξεχειλιζει η ηλιθιοτητα μου...

    ReplyDelete
  106. polystrofi απαντηση...

    ReplyDelete
  107. ρε μη πειραζεται τον ξαδερφο μου!

    ReplyDelete
  108. Mikeius den exeis varethei na diavazeis comments?

    ReplyDelete
  109. τωρα εσυ μαλακα περιμενεις απαντηση?

    ReplyDelete
  110. ενας ανθρωπος με 82470 σχολια ανα ποστ θα πρεπε ηδη να νιωθει θεος.

    ReplyDelete
  111. α παρά δεκτοςNovember 24, 2009 at 2:09 AM

    Το πουλί μου γαργαλάει την πατούσα του θεού....!

    ReplyDelete
  112. C-C-C-C-COMBO BREAKER!!!

    ReplyDelete
  113. ντίν νταν!
    οι καμπανες των 90'ς χτυπούν!

    ReplyDelete
  114. o μπαμπιλον ζου ακα τραβελογερος ζει αναμεσα μας!! φημες αναφερουν οτι μετα απο ενα περασμα στη μεγαλη οθονη στο πλευρου του Σακη, εμφανιζεται σε δημοφιλες σηριαλ της ελληνικης τηλεορασεως
    http://www.in.gr/survey/assets/surveys/16/535_s.jpg

    ReplyDelete
  115. φιλε πραγματικα εισαι ΜΕΓΙΣΤΟΣ!νπραβο που πραγματικα διοχετευεις την ευφυια σου προς τερψιν ολων εμας που την διαβαζουμε...ΕΥΓΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!

    ReplyDelete
  116. Κουράστηκα να φτάσω μέχρι το κουτάκι των σχολίων με scroll-down, κι αυτό αποδεικνύει πόση επιτυχία έχει αυτό που γράφεις. Τα σπας!

    ReplyDelete
  117. Αμαν ρε παιδια τον φαγατε τον ανθρωπο. Τι μανια ειναι αυτη στην Ελλαδα, οποτε δουμε ή διαβασουμε κατι καλο αντι να το απολαμβανουμε εχουμε την ταση να το μειωνουμε και να το γαμαμε μεχρι εκει που δεν παιρνει. Επισης ειμαστε των ακρων. Η θεοποιουμε καποιον ή τον ριχνουμε στα Ταρταρα. Τι αρρωστεια ειναι αυτη ρε;;(Φθονος λεγεται νομιζω..) Ελεος δηλαδη!!Παντου φαγωμαρα πια; Και κατι αλλο. Παρθενογενεση δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Ολοι εχουν τις επιρροες τους. Ομως, αλλο επιρροη και αλλο αντιγραφη. Στυποχαρτο παντως δεν ειδα να χρησιμοποιησε καπου ο Μικε.. Το μονο ενοχλητικο, κατ' εμε, ειναι οτι βριζει συχνα χωρις λογο. Αυτη η μοδα να κατεβαζεις χριστοπαναγιες για να γινει κατι πιο αστειο ή εντονο εχει περασει απο την εποχη που ο Ταραντινο ηταν στις δοξες του.
    Γρηγοριαδης.

    ReplyDelete
  118. re paliomalaka grigoriadh, dld ti evales to eponimo sou re malaka les kai noiazei kanenan oti eisai o grigoriadhs h o X malakas. STHN MPOUTSAMAS

    o tarantino gamaei kai esi eisai floros kai se fthonw epeidh den exw toso wraio eponimo gia na to vazw se sxolia pou kanw sto FAE ENA MALAKA

    paw gia xesimo theleis kanena meze?

    ReplyDelete
  119. χαχαΧΑΧΑχα χάσμα! Χάσμα λέμε.

    ReplyDelete
  120. Αγαπητε ανώνυμε
    απευθυνομαι στην τιποτενια υπαρξη σου
    που καταφερε να φτασει στο πρωκτικο σταδιο
    μονο μετα απο επανηλλειμενες σοδομισεις απο
    λαθρομεταναστες σε θερινο κινηματογραφο με φοντο Ταραντινο
    τα σχολια σου ειναι για τον πουτσο
    εκτος απο μπινες εισαι και κοτα
    και δε βαζεις το επωνυμο σου
    Γρηγοριαδης fun club

    ReplyDelete
  121. Ρε ειστε για τον πουτσο..

    Ελευθερατος

    ReplyDelete
  122. ο ανωνυμος απο πανω που λεει χαχαχαχα χασμα

    κεκες ειναι?

    ReplyDelete
  123. Γαμιέστε όλοι!

    Παπαδάτος

    ReplyDelete
  124. den kserw pantws esu den eisai asteios zwo

    ReplyDelete
  125. χαχαχαχα μαλακες εγω ειχα εναν ευχουλη σε μεγεθος περιπου οσο το μηκος του μαξιλαριου και ηταν και ο αγαπημενος μου.Αλλα σημερα εμαθα γιατι τους λενε ετσι.Και ανηκω και στη κατηγορια των 20χρονων παρθενων με εχει φαει η μαλακια.

    ReplyDelete
  126. ping pong balls from her vagina-eklepses(blog einai kakia tha po:))eisai sosti morfi dose.

    ReplyDelete
  127. βαλε αφμ ρε μπασταρδε αμα εχεις αρχίδια

    ReplyDelete
  128. kai ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ opos eipe o pano dude

    ReplyDelete
  129. Η παρασταση με τη γυναικα που φτυνει μπαλες πινγκ πονγκ απ το μουνι ειναι ιστορια (ή αστικος θρυλος) απο τον πολεμο του Βιετναμ και προηγειται ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ του Southpark και του faeenamalaka.

    Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  130. Gia osous genithikan metaksi 80-84:
    Maga Gamei!


    1. Gargoyles Quest gia Game boy: Ta kollima kai to Paketo

    2. Street Fighter kai Golden Axe gia AMIGA 500


    KALA MAGES: THANOS KALLIRIS "to nou sou kyrie odige, glistrao stis xeirolaves"


    Ti Internet kai MP3. CD kai kassetes apo to rock city kai metalera sta eksarxei kai mpira sto dada kai ston dioniso

    ReplyDelete
  131. Meran apo Gargoules Quest kai Golden Axe kai Sensible Soccer, Min anafertho se Gianni zouganelli, treis Xarites, Aparadektous , Korkolli , kai ton Aderfo mou!

    ReplyDelete
  132. Αχ και εγώ άκουγα Φωτίου/Πέτρακα/Αγιοστρατίτη/Αποστόλου.. Πόπο είχα σκίσει το 090? Δεσποινάκι..

    ReplyDelete
  133. Ta paixnidia poy postares einai ola classics alla den perimena na dw system shock 2 anamesa toys.

    http://img263.imageshack.us/img263/8514/youknow.png

    ReplyDelete
  134. Re ston poutso mas an o Mikeius antigrafei ton Maddox i oxi. Ton diavazete kathe fora? Einai asteios? Gamiomaste sta gelia? E, vouloste loipon giati katantaei kourastiko.

    ReplyDelete
  135. hehe, anikw sti genia pou perase efiveia sta '90s kai omologw pws siginithika(katseeeee...siginithiker!!:-p)

    Mikeus , to arthraki gamise (etsi apla).

    oso gia ta comments : paidia, xalarwste ligo , xerete ti diavazete ki an den goustarete , min to kanete...toso apla. Den exei simasia an kapoios mimeitai kapoion , an kapoios thigei kapoion ,simasia exei na diaskedaseis diavazontas , na skefteis , na simfwniseis i na diafwniseis , kai na exeis diki sou aposi . Sto katw katw, einai aplws ena gamimeno blog . what the fuck?

    ReplyDelete
  136. Nai re paidia,imarton osoi trwgosaste me ton maddox.Epeidi to eixe kanei autos prwtos,tha prepei na stamatisoun na iparxoun ta blog me paromoio periexomeno;san tous malakes sto fb pou vazeis ena video kai petagontai me sxolio "eee!egw to evala prwtos auto!".ti paei na pei auto re malaka;epeidi to vrikes prwtos to apagoreveis stous allous i prepei na sou paroume adeia;kai sto katw katw protimame mikeius epeidi exei kati pou den prokeitai na petixei pote o allos.milaei ellinika kai ta arthra tou aforoun pragmata ta opoia exoume zisei ki emeis.tha mporouse o maddox na grapsei arthro gia to pappoudospito kai malista toso petiximeno;

    ReplyDelete
  137. what the fuck dudes???

    ReplyDelete
  138. ρε δεν γαμιέστε, άμα σας ενοχλούν τα σχόλια μας να μην απαντάτε γαμημένοι

    λές και δεν έχουμε μυαλό εμείς να σκεφτούμε την πρώτη ηλίθια μαλακία που ο πουθενάς ρίχνει "άμα δεν σ αρέσει μη το διαβάζεις" άντε πίσω στο φι μπι μαλάκω

    ReplyDelete
  139. άμα δεν θέλει ο μικεουσ να μας ακούει να βγάλει τα κόμεντς

    ReplyDelete
  140. kaloi mou filoi anonymous...

    Borei na me miseite kai na nevriazete, egw omws sas agapw me pathos, ki afto na to thimaste pada!!!
    Emena ,mikra mou, zoubourloudika stroumfokouradakia , de me endiaferei na prostatefsw i na iperaspistw kanenan mikeus (sta arxidia ta dika tou, oso kai sta dika mou , who cares?...)

    egw to lew gia esas!!nai!!gia esas, min koitate sa na sas eipa na mou ton paixete ...
    O thimos borei na sas kanei diskiloious , na prokalesei sipaseis sto trifero kwlotripidi sas , karkino ston prostati(oxi pws den to axizete) ,na sas anevasei tin piesi...
    Xerete ti simainei afto?? Oti sto telos, borei akoma kai na min sas sikwnetai!!!
    xmou...twra pou to skeftomai , isws aftos na einai o logos pou tsatizeste etsi...OK!!Dax,lipamai gia osa eipa..Briste elefthera paidia , einai diskolo prama i klimaktirios , me to kalo na 'rtheite sta isa sas...best wishes and fuck off

    Ki ama de goustarete min asxoleiste...
    anwrimous eprepe na legeste...MALAKES!!!

    ReplyDelete
  141. ρε 'συ Mike , αν θελεις στειλε μου ενα mail , εχω να σου στειλω κατι καλα.
    Μάνος

    ReplyDelete
  142. wizzardemperor

    den kserw apo pou na arxisw na se krazw opote tha pw apla oti eisai gia lipish

    ReplyDelete
  143. The Simpsons did it!

    ReplyDelete
  144. xmmm meta apo merika comments p diavasa katalava poso g tn poutso eiste oloi!ta comments dn einai g n grafei o ka8enas oti tou shkw8ei auto ine mia moda pou tn 3ekinise..ma poios allos..?o ili8ios o an8rwpos..ta comments ine gia n kanoume sxolia sovarou tupou s sxesi m t periexomeno p diavasame.An exete kati sovaro n grayete grayte to alliws mn grayete tipota.Sta comments ine apotupwmeni h malakia tou an8rwpou..nomizw pws ena meros autou ine k auta p grafei o mikeius dld mesa apauta p grafei prospa8ei n mas dei3ei tn hli8iotita pou kouvalame..dn 3erw kata poso auto isxuei..alla egw exw katalavei kai auto.Giauto loipon....VGALTE EPITELOUS TON SKASMO!

    ReplyDelete
  145. Sta comments ine apotupwmeni h malakia tou an8rwpou


    re malaka oute to είναι den ksereis na grafeis karagido?

    ReplyDelete
  146. KATHE GYNAIKA STO BEAVERLY HILLS MOU PROXENOUSE FANTASIWSH VIASMOU...


    E,Nai loipon to paradexomai ...

    H xanthia me to konto msli htan apeirws tsoula pou to paize mixoparthena...ta zhtouse se kathe eukairia..
    Sxedon pistepsa sto karma otan se ena episodeio nomize oti eixe kollisei Aids .H allh oxi h Ntona

    H melxroinh aderfh tou levie tou Brandon htan h gkomena pou tha pidouse sti toualeta enos bar h sto pisw dromaki opou tha evoske xernontas to martini dry pou ipie giati einai aytokatastrofikh kai Emo.

    H allh kariola pou panta to epaize proedros ths taxhs /reporter kai telika koinwnikh leitourgos ..Htan h katsaramola me th tzamaria kai to yfos tou xerola..To sex mazi ths tha sou lyne tin aporia pws kanei sex enas republikanos gerousiasths.

    Kai telos but not least ENOEITAI TH NTONNA KAI APO TO KWLO ASS RAPE ala Irreversible PARAKALW POLY.O Monos tropos na stamatiseis tin Radiourga Skila einai POUTSA k XYLO ..Mas to legan kai oi pappoudes mas.

    ReplyDelete
  147. Τα "σπάει " το κείμενο.Εύγε (για να μην πω μπράβοκαι με κράξετε).

    Αλλά ξεχάσατε τις κα-τα-πλη-κτι-κές Disco της Συγγρού , Video ,Barbarella.
    Τρελά γλέντια.

    ReplyDelete
  148. ΖΖΖ. said:
    Venus, τι ειναι αυτα που λες; Εχεις μπερδεψει τις δεκαετιες παντελως.

    HappyHarryHardon εχεις καποιο δικιο αλλα χαλαρωσε και λιγο, τα παραειπες, ριξε και κανα κατουρημα.

    ReplyDelete
  149. Όχι ρε παιδιά δεν τις μπέρδεψα τις δεκαετίες. Τουλάχιστον στις αρχές του '90 ήταν ακόμα στα χάι τους .

    ReplyDelete
  150. O Fwtoulis synelifthi, efylakisthi kai autoktonise sti fylaki (ki apo mena mpoumpoukakia pou sas stelnw polla filakia kai sas agapw (mpiiiiiiix)).

    Oi euxoulides eixan perasei krisi thymamai otan ksekinisan oi papades na lene oti einai satanikoi kai bgalane vrwma oti to brady zwntaneuoun kai pnigoun paidia.

    Tin epomeni mera oli i taksi mou tous petakse sta keramidia (san ta dontia ena prama).

    ReplyDelete
  151. ρε δεν εβαλες το sonic και το Donkey Kong! Να μην μιλησω για το Bodycount και το Quake! Σωστος εισαι! Γαμω!! ειδικα με την Ντονα εχεις δικιο ειναι αισχρη! Οπως και η σειρα!!

    Εισαι Τιτανοτεραστιος!

    ΥΓ-Ειχα και γω Ευχουλη. Μου χε παρει η μανα μου τον Ευχουλη γιατρο γιατι ηθελε να με κανει κομπογιαννιτη! Δεν τα καταφερε ομως γιατι δεν σκαμπαζω μια! χεχεχε

    ReplyDelete
  152. miso ti ntona...kai pragmatika de nomizo pos tha eniotha tpt ligotero gia kapoion pou tha elege kati ligotero gia aytin...

    ReplyDelete
  153. ena prama 8 s pw s xw pei arketes fores sagapaw k akoma dn exw lavei apadhdh..teleiwne..tststst andres..

    ReplyDelete
  154. sagapaooooooo parapolu..ektos apo tin apantisi thelo na sto dixo kiolas...

    ReplyDelete
  155. Εντάξει! Πόσο μπορεί να συμφωνώ με την Ντόνα και την ανέραστη τη Κορομηλά??????????????? Όσο για τα video games αν και γυναίκα, έπαθα πλάκα όταν είδα πως υπάρχει ακόμα άνθρωπος που θυμάται το Grim Fandago και το Duke Nukem... Καλά για Half Life δεν το συζητώ καν!!! Επίσης θυμήθηκα και τον Κρας ΜπαντιΚΑΤΙ... αυτό που έβαζε μια μάσκα και έκανε ΜΠΟΥΡΔΑΚΑ! LOL
    Και το Αφισόραμα... άκυρο αλλά μου ήρθε και αυτό μαζί με τα άλλα!!! Θέλω και άλλα πανω στο θέμα!!! pleaaaseee! :D (συνέχισε έτσι! σε φαντάζομαι ήδημε δική σου εκπομπή στη τιβί! lol)

    ReplyDelete
  156. ston mikeius paei t sagapaw!

    ReplyDelete
  157. 1)Sto idio epipedo sapilas me Roula Koromila pisteyw epaize kai h Nana Douka-Paletsaki
    2)Tous eyxoulides-velzevoul kontraran sta isa ta "mwroulinia- katroulinia"
    3)O Korkolis itan akomi sto apwgeio ths karieras tou kai OLES goustarame ( ennoeitai & me Rouva paroti eixe skasei h vrwma oti eixe pantreutei kryfa sto Amsterdam me ton Psinaki)
    4)Sto sxoleio stringaki forouse mono h Georgia ap to G1 to opoio fysika to ixeran kai oi 500 ma8ites gymnasiou & lykeiou

    ReplyDelete
  158. patision dn meneis re mounopano? k stamata na svineis to comment opou to grafo oti meneis patision dn tha po noumero odou. tixeros eisai. apla na ksereis
    www.youtube.com/watch?v=4Ev-XFYuQxQ

    ReplyDelete
  159. πες τα όλα ρε ανώνυμε, και μη φοβάσαι, τα σχόλια μένουν αποθηκευμένα στο ρουφιάνο της google και τα βλέπουμε. χαχαχαχαχα I love bloggoξεμάλλιασμα.

    ReplyDelete
  160. οταν ξεκινησα να διαβαζω την λιστα με τα video games περιμενα να δω το Warcraft 2....δεν πειραζει ομως, το αρθρο σου παραλιγο να μου πεταξει τα ματια εξω απο τα γελια ουτως η αλλως. Συνεχισε να μας γραφεις τετοια το γελιο κανει καλο

    ReplyDelete
  161. to teleutaio kairo exw pathei paralhrhma k katevazw paixnidia apo nes,game boy,snes,sega master system,mega drive,amstrad 6128,commodore 64,philips cdi,panasonic 3do kai genikws o,ti mou thymizei ta 90's(kai ligo apo telh 80's) :)))

    ReplyDelete
  162. Hthela na prosthesw kati.
    Epeidi me pianei kai mena ayti i nostalgia me ta 90's kai kala pou imoun paidaki kai ola ayta, alla kata vathos oles oi dekaties kinoudai gyrw apo ena synoliko motivo epeidi apla menoume stin Ellada. Romantismos.

    Symfwnw me ta video games. Ypirksan kai titloi foveroi vevaia kai sta zero's.
    SYMFWNW me tin pop oti itan asugkrita kaluteri (Nai! Backstreet Boys > Lady GAGA)

    Kai prosthetw: Tapes, subbuteo, Ta Sainia, Tsixles pou xoropidagane sto stoma sou,

    ReplyDelete
  163. mikeius σε ερωτευτηκα.

    ReplyDelete
  164. to thema 90s sikwnei akoma poli sizitisi. egw vevea eksakolou8w na 8elw na se padreftw. mike!

    ReplyDelete
  165. Μου έφτιαξες την μέρα χαχαχαχαχα .. Να είσαι καλά θα το δείξω και στον Πέτρακα να ψοφήσει .. Χαιρετίσματα σε όλους σας :)

    Takis Fotiou
    facebook.com/takisfotiou
    http://www.mangoradio.gr

    ReplyDelete
  166. Ρε Mikeious τελικά πιο πολύ από το άρθρο σου, τα 90's μου τα θύμισαν οι αναγνώστες σου!!!

    Έχεις πάρα πολλά σχόλια από τους κλασικούς γελοίους, που βρίζανε και μιλάγανε γρήγορα και κοκορεύονταν: "αα...τσσσς! μη μου κολλάτε μη σας βρίσω ολονών τις μανες"!

    Επίσης, έχει και μερικές κλασικές παρθενοπιπίτσες: "Μιχαλη σ'αγαπάω, μιχάλη είσαι το ρεμάλι της φωκίωνος νέγρη και σε θέλω"

    Μπράβο μαγγές, κρατάτε τα 90's ζωντανά.

    ReplyDelete
  167. κ μια κ μιλάμε για 90's..
    http://www.youtube.com/watch?v=R2poqYvWsyU

    έτσι για να γουστάρουμε blast from the past. so 80's, cat deeley, american mtv awards μέχρι το πρωί τη μέρα πριν τον αγιασμό. ααααααααααααααααααααα

    alex

    ReplyDelete
  168. respect φίλε, είσαι απίστευτος.

    ReplyDelete
  169. Gamise to post oraios..

    ALLA!, dn dexomai oti dn vgainoun pleon kala paixnidia, apla mesa sto vouno apo 1000ades geloies kourades kathe xrono prepei na skapseis tounel gia na vreis to 1,5 kalo paixnidi.. I na eisai arketa kolofardos pou tha paikseis to 1 sosto apo ta 40 blockbuster games tou 6minou..
    px. half life 2, fallout 3, neverwinter nights(1), KOTOR 1&2

    ReplyDelete
  170. mporei sta 90's na imounn mikros k na min "ezisa" toso poli ola afta oso oi perissoteroi apo sas, wstoso 8imamai ta eksis (kata tin apopsi m) EPIC pramata:
    - eprepe ka8e fora na trww sti mapa to sailormoon gia na dw tous powerrangers 12 i wra ston ANT1(eniote ginotan to idio k me ta Beast Wars)

    -to gkri game boy pantofla me ta mov koumpia p epairnes to kapaki ap to nero gia na patas grigora pera dw8e to A - B gia na varaei-trexei-klp pio grigora. (CHEAT!!!)

    -k ka8e fora p ma8aine o megaliteros aderfos m gia neo album mousikis i neo video game (panta apo filous k gnwstous gnwstwn) ka8otan apo to prwi e3w ap to cdadiko mazi me kamia dekaria allous kammenous k epestrefe spiti meta me melanies alla me ena wraio ifos p elege:
    "Gami8ika alla to pira"
    (endeiktika anaferw to mortal combat 2 gia to proanafer8en game boy")

    de variesai..
    kala na maste na diavazoume blogs tou mike na psofame sta gelia
    keep writing k ase tous kafrous na vrizontai
    stin ellada eimaste e3allou
    GG

    ReplyDelete
  171. Πω πω 90's, τι μου θύμησες άλλη αίσθηση εκείνη η εποχή, η τελευταία 10ετία πριν αρχίσουν τα όργανα. Πολύ καλό άρθρο, αν βάζαμε και τόσα άλλα δεν θα τελείωνε.

    ReplyDelete
  172. pethainw!!h roulla koromila ola ta lefta......h brwmiara

    ReplyDelete
  173. "ta moustardi kwlotrolei pou mas poulhsan oi rwsoi"... diabazes mad kiesu mounaki e?

    ReplyDelete
  174. kala se gamane oi euxoulides vrwmoxamoutzi.

    ReplyDelete
  175. po file mono pou de dakrusa otan eida to starcraft...

    ReplyDelete
  176. System Shock 2.

    Εισαι γνωστης.

    ReplyDelete
  177. file apla einai ntropi sou pou evgales tosi arnitila gia ta 90's...sigoura sto sxoleio isoun to paidi tis fapas kai eutixws pou den se eixa stin taksi mou... an eixes ar...ia file tha gam...es...! pare tin athina opws exei katantisei twra kai valtin ekei pou ksereis...

    ReplyDelete
  178. Υποκλίνομαι ευρηματικέ μπάσταρδε mike...με πέθανες, έχω γονατίσει από το γέλιο!

    ReplyDelete
  179. An o Takis Fwtiou einai o Takis Fwtiou tou Geronimo Groovy tote to sxolio tou einai makran to megisto FuckYou pou sou exoun grapsei pote.
    Kai h erwth3is einai giati leipei o Geronimo Groovy apo th lista? Apanthsh tou styl "ma den h3era pou na ton balw! Good, bad, ugly?" einai epieikws katw apo to Maddoxlevel1. Ston kwlo sou na to baleis, diko sou einai to ar8ro. Omws mikre 8libere antigrafea, an kai kleismenos sto upogeio ths mamas sou, 8a prepe na 3ereis oti den mporeis na grafeis ar8ro gia ta 90s kai na paraleipeis ton Geronimo Groovy. Tauth paraleipsis timwreitai (h epaineitai, an den egine ek paradromhs)
    me massive bukkake apo koprodwtolagnous taismenous me fakes kai kounoupidi.

    (mhpws mperdeuw onomata? Mhpws ton Fwtiou den ton legan Takh? H mhpws o Takhs den legotan Fwtiou?
    BTW Ama den 3ereis poios einai O Takis Fwtiou, tote eisai ena brwmero nianiaro pou den exei idea apo 90s kai pi8anon na xreiazetai na googlareis gia na breis ti einai BBS).

    To donkey Kong einai 80s paliomu3iarika. [exei gousto na bghke to Donkey Kong se PC/Amiga/etc kai exei para polu gousto na uphr3an an8rwpoi pou paizan to Donkey Kong se PC/Amiga/etc! Re pate kala re! Re ti genia eiste seis re! Panagia mou boh8a... ta xeirotera erxontai]

    ReplyDelete
  180. Αχαχαχ η αδερφη μου ειχε μερικους ευχουληδες, εγω ημουν 4 ετων, και με εσκιαζαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Τους μισω...

    ReplyDelete
  181. ωραίος.... έγραψες.. μου θύμισες πολλά και γέλασα πολύ! αν και στο τέλος θυμήθηκα επίσης ότι είμαστε στα twenty μας τότε και τίποτα δεν μας χαλούσε την διάθεση!

    ReplyDelete
  182. Ρε πουσταρά μικειους μη λες ψέματα στο λαό!!! Δεν ήταν κότες, αλλά ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ. Έχουν τρομερές διαφορές μεταξύ τους. Η πιο σημαντική είναι ότι το όνομά τους έχει περισσότερα γράμματα. μουχαχα.

    Ευτυχώς που μπήκες φαντάρος να ησυχάσουμε λίγο.
    (Μη ξεχνιέσαι όταν παίρνεις άδειες!)

    ReplyDelete
  183. anonyme traba to poulaki sou mipos kai makrunei
    kai niwseis ligo kalutera. filiki simbouli.

    ReplyDelete
  184. Full Throttle kai Grim Fandango.. ti mas thymises! pou diaolo ta ehw katahwniasei!

    Cheers!

    ReplyDelete
  185. re malaka prin to 97 den yphrxan pokemon pou les se ayto me ta souvlatzidika,k epishs ola ta souvlatzidika den htan vrwmika.....alla exeis pathei gerontikh anoia mallon k ta exeis ksexasei etsi?

    epishs ta 90s yphrxan mounares,,,,an esy eisai kakogoustos de sou ftaiw.

    k telos mh ksexnas oti sthn ellada ta 90s arketes pop tragoudistries eprepe na einai emfanisimes ;)

    kai twra ante phgaine kamia volta kai pare ta podia sou xontrogere!!!

    ReplyDelete
  186. Might & Magic, Wind Commander ,Sensible Soccer

    ReplyDelete
  187. Εγω θυμαμαι ακομα την πρωτη μερα που εμφανιστηκε ενας μαλακοευχουλης στο σπιτι μου... Και το θυμαμαι γιατι απορουσα που ειναι τα αρχιδια του...

    ReplyDelete
  188. Axaxxaaxa! Μα που ήσουν τόσο καιρό ! Που ήμουν εγώ δλδ ? Ρε , κλαίω απ'τα γέλια ! Το σκεφτόμουν όσο διάβαζα όλη μέρα σημερα τις αναρτήσεις σου , αλλά μετά από αυτό το πήρα απόφαση !!
    Σε βάζω μόνιμο σύνδεσμο στο ιστολόγιο!!
    Κλαψ , λυγμ ( :) )!!!

    ReplyDelete
  189. Mike kai gamw file mou.Grapse epitelous ena arthro gia to POSO MA POSO TERASTIA FATAL APOTUXIA einai ta mmorpg se sxesh me ta apoluta FUCKIN FPS.

    ReplyDelete
  190. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ MS-DOS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΑΡΙ.WII ΚΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ

    ReplyDelete
  191. αν και γεννημένη late 80's έχω να κανω 2 σχολια
    α) Earthworm Jim. Πήραμε τον πρώτο υπολογιστή στο σπίτι το '96 και ήταν απο τα πρώτα παιχνίδια. Έγω και η αδερφή μου (8 και 6 ετών αντίστοιχα) το είχαμε λιώσει. Ο αδερφός ήταν ακόμα 2 οπότε έδειχνε περισσότερο ενδιαφέρον στη μαμά και το ΝΟΥΝΟΥ του. Αργότερα μεγάλωσε και αλλαξε προτεραιότητες. Earthworm Jim τον οποίο αποκαλούσαμε "Ρούβι" επειδή αναφωνούσε συχνά "Groovy". Στην ηλικία των 8 τα μόνα αγγλικά που αναγνώριζα ήταν το a,b,c... και οι αριθμοί ως το 12 (? γιατι ως το 12?)
    β)Lemmings. Το δεύτερο παιχνίδι που έλιωσε στον υπολογιστη την ίδια χρονιά και την επόμενη. Lemmings a.k.a Λεμινγκόπουλα. Είχαμε μια τάση να μετονομάζουμε όλα τα games που παίζαμε. Είχε πίστες που απλώς δεν υπήρχε τρόπος να τα βάλεις μέσα στον κωλοναό τους. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και είμαι κατηγορηματική. Η απόλυτη γκάβλα ήταν να τα βγάζεις κολλητά το ένα στο άλλο απο κει που έπεφταν στις πιστες που ήταν άπειρα και να τα βάζεις είτε την κοινη βομβα ή βομβες ενα ενα. 5..4..3..2..1...κινηση σαν να παθαινουν ανευρυσμα....και...ΜΠΑΜ. Επισης ΠΟΣΟ γκαβλα η εκάστοτε τρυπα που αφηναν πίσω. (πρεπει να δω γιατρο μου φαινεται)
    ΔΙάβαζα τα άρθρα σου αδιάφορα. Πολλά παρόμοια υπάρχουν. Αλλά η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Τυχαία έπιασες τη δική μου λεπτομέρεια, επειδή σ'αρέσουν τα παιχνίδια ΜΟΥ και επειδή, και κυρίως, τα ξέρεις (στο 90% που τα χω αναφερει με κοιτάν σαν μαλάκες)
    best of luck

    ReplyDelete
  192. MARRY ME!!!! SAGAPW!!!!

    ReplyDelete
  193. EUXOULIDES!! XAXA ti mou 8umises..
    Btw omws: Super-Saiyan kai oxi super-saya.
    sta games gt den vlepw: Crash bandicoot,Mario Land,Tekken 3,FF7,Zelda:Ocarina of time kai kuriws POKEMON vre aderfe!! Kai MH mou peis oti den einai auta KALA paixnidia x)

    ReplyDelete
  194. ΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ:
    1) ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΥΝΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,
    2) SONIC ΚΑΙ BATMAN RETURNS ΣΕ GAME GEAR KAI MASTER SYSTEM,
    3) TA ΚΟΤΛΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΟΡΑΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ,
    4) ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ LEVIS501, ΦΟΥΤΕΡ ΝΙΚΕ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ),
    5)ΤΑ HOT-CD ROM, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ Τ' ΑΓΟΡΑΣΕΙ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!!

    ReplyDelete
  195. Prwta diavasa mike tuxaia...Otan loipon diavasa arketa ar8rakia tou poy omologoumenws me ekanan kai gelasa eriksa kai kapoies maties sta comments. Ekei arxisa na vlepw entones kontres me ton Maddox kai ton shinobi.
    1) Shinobi sorry man prospa8eis alla den ta kataferneis.Den lew pws eimai kaluteros(gi auto kai den grafw alloste, oute prospa8w na to paiksw asteios)Parolauta mhn ksanaprospa8hseis na grapseis oute to Onomatepwnumo soy!//MEGA FAIL
    2)Efoson loipon h entonoterh kontra gia to poios einai "au8entikos" ktl htan me ton Maddox mphka kai diavasa..Wraios o tupakos dn lew me poly xioumor ktl ktl ktl To misos toy ontws trexei anekselenkta.

    To sumperasma einai to ekshs: To oti yparxoun px paromoia post(vlepe gunaikosumboules, hate mail) h to klassiko poy oloi allazoume tis lezantes stis eikones DEN SHMAINEI PWS O 1 ANTIGRAFEI TON ALLON!!!!!
    Ksupnate! Peite moy 1 atomo poy den exei dhmosieusei me ton A h B tropo ta hate mails toy kai tis "eksupnes" apanthseis toy! Ama paei etsi sorry alla mallon oloi antigrafoun to piratebay (to gnwsto torrent site, poy to kleinoun ka8e 3 kai ligo)
    Epipleon peite moy 1 gamhmeno blog poy den exei antro/gunaiko sumvoules! 1 moy arkei!
    Se poion den aresei na allazei tous dialogous stis eikones? Egw ap oso 8ymamai ton eauto moy apo thn epoxh poy hmoun ma8hths akoma zwgrafiza keratakia, kavlia, suneffakia me dialogous se oti eikona ebriska sta biblia moy opws ekanan kai oi perissoteroi suma8htes moy! (Mallon eixa 1 proais8hma pws 8a to kanei o xi psi maddox mia mera kai ton antegrapsa... SYGNWMH EILIKRINA ek merous olwn!)

    Ara apeira blammenoi tupoi poy commentarete kai brizete o enas ton allon peri antigrafhs mporeite poly ma poly apla na diavazete kati ean auto sas ftiaxnei to kefi kai ws ekei! S'arese? Ksanampes! Den s'arese? Diavaze auto poy s aresei kai ase loipon tis geloiothtes sta comment!
    BTW sas euxaristoun kai oi 3 (mazi k emena meta ap auto to post!(h8ela na ksera ti me epiase k commentara!OMG mallon hpia polles mpureS)) gia thn diafhmish poy kanete!
    paw na diavasw shinobi twra kai meta na kraksw!Otan bare8w maddox k meta na kraksw mike! etsi epeidh me kolhsate thn apu8menh blakeia sas!

    ReplyDelete