Sunday, November 1, 2009

21+1 γυναικο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Cosmo

Το άρθρο αυτό απευθύνεται στη γυναίκα αναγνώστρια του faeenamalaka. Συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή και τη συμβίωσή σου με το αντίθετο φύλο πιο αρμονικές.

Αγαπητή αναγνώστρια:

1. Μείνε στο θέμα! Όταν ξεκινάς να λες μια ιστορία, φρόντισε να την τελειώνεις πριν αρχίσει να διακλαδώνεται σε 188.000 υπο-ιστορίες. "Πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα μια μπριζόλα, γύρισα σπίτι, τη μαγείρεψα και την έφαγα και ήταν ωραία"! Όχι "πήγα στο σούπερ μάρκετ, όχι το Βασιλόπουλο που έχουμε δίπλα. Το άλλο, που έχει τον καλό κρεοπώλη. Ξέρεις, εκεί που μένει η Μαρία η Αστραποκλανίδου. Αυτή χώρισε τελικά με τον Σπύρο γιατί δεν άντεχε το σκύλο του. Εκείνο που είναι διασταύρωση γκριφόν με κάτι άλλο και έχει χρώμα καστανό. Όχι ακριβώς καστανό βασικά. Κάτι σαν καφέ του βελανιδιού. Αυτά τα βελανίδια που φυτρώνουν στο δυτικό Βλαδιβοστόκ. Αχ, πότε θα πάμε ένα ταξίιιιιδιιιιιιιιι...;". ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ;;; ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!

2. Μην παίρνεις το ασανσέρ για να κατεβαίνεις από τον 1ο στο ισόγειο. Ή τουλάχιστον πάρτο αλλά μετά μη μας το παίζεις καπάτσα και δραστήρια, γιατί σε κάνει να φαίνεσαι ένα ζαχαρένιο ευάλωτο γυναικάκι.

3. Κανένας δε θέλει να ακούσει για το όνειρο που είδες χθες. ΚΑΝΕΝΑΣ! Καταλαβαίνω ότι ένα όνειρο είναι πολύ ενδιαφέρον για σένα που το βλέπεις διότι ακριβώς, δεν το βλέπεις μόνο. Το ζεις! Αλλά για εμάς τους υπόλοιπους είναι εξίσου βαρετό και εκνευριστικό με το CD του Kiss FM που παίζει σε λούπα εδώ και 6 μήνες στη δουλειά μου και κοντεύει να με τρελάνει! Πραγματικά, αν κάποιος μου πρόσφερε πτυχίο ψυχολογίας και έτοιμη στρωμένη δουλειά με γραφείο στο Manhattan, θα την απέρριπτα για να αποφύγω αυτή και μόνο την αγγαρεία!

4. Οι οδηγίες στο γλειφομούνι είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες. Κοίτα. Το ξέρουμε ότι η πίπα είναι δύσκολη σαν πράξη για σένα. Αλλά με το που μάθεις να πιπώνεις σωστά ΕΝΑΝ άντρα, τέλειωσε! Πήρες πτυχίο. Εγώ μπορώ να σε κλωνοποιήσω, να μάθω να γλείφω τέλεια τον κλώνο σου μέχρι να χύνει νταμιτζάνες και μετά να έρθω με την ίδια τεχνική σε σένα και να φάω ξύλο! Μην κάθεσαι λοιπόν με τα κανιά σου ανοιχτά και με το αινιγματικό ύφος που λέει: "Να το μουνί. Βρες άκρη". Άνοιξε το ξερό σου και πες καμιά κουβέντα.

5. Μάθε να δέχεσαι κομπλιμέντα. Όταν λέμε "Είσαι πολύ όμορφη σήμερα" δεν εννοούμε "Όλες τις προηγούμενες μέρες ήσουνα μπαζόκαδος από γιαπί στο Μενίδι, αλλά σήμερα το 'σωσες"!

6. Όταν ντύνεσαι σαν πουτάνα, σαν πουτάνα θα σου φέρονται. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Αν βγαίνεις το βράδυ με πρόκα μαλλί μες στα μούτρα, smoky μάτι, κρίκους-ζάντες και φόρεμα με τον μισό κώλο να κρέμεται απ' έξω, μην ρωτάς μετά πού είναι όλα τα "καλά παιδιά" και γιατί δε σε εκτιμάει κανένας για αυτό που είσαι.

7. Δε θα μας φτάσεις ποτέ στη μαλακία. Όσο κι αν το παίζεις τζόβενο στις αγοροπαρέες σου, ότι και καλά βλέπεις τσόντες από μικρή και αυνανίζεσαι συχνά και άλλα τέτοια, δεν έχει να κάνει. Η μαλακία στον άντρα δεν είναι ούτε αστείο, ούτε κάτι γλυκούλι που κάνουμε για να περνάμε καλά. Είναι σκοτεινό και άρρωστο. Ένας εθισμός που καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην εκτέλεση. Η γυναίκα για να αυνανιστεί θέλει να είναι ζεστά και άνετα, με την ταινιούλα της, το παπλωματάκι της, το μπανάκι της και όλα τα ωραία. Όχι πως δεν απολαμβάνει και ο άντρας τα παραπάνω. Αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να βαρέσει μαλακία πίσω από ένα σκουπιδοντενεκέ σε σκοτεινό σοκκάκι, χρησιμοποιώντας για υλικό το τελευταίο φωτορεπορτάζ του Έψιλον με εικόνες από νεκρά παιδιά στο Μπαγκλαντές. Εσύ μπορείς;

8. Η κολλητή σου ήταν και θα είναι πάντα ένα θύμα. Δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσει τον μαλάκα γκόμενό της που την καταπιέζει/κερατώνει/βαράει. Πες της να το αποδεχτεί, να γίνει η νοικοκυρούλα που πάντα της άξιζε να γίνει και να σταματήσει να το παίζει επανάσταση μια φορά το τρίμηνο.

9. Όταν χύνω, μη βάζεις το άλλο σου χέρι μπροστά για "ασπίδα". Το σπέρμα είναι ιερό για τον άντρα! Αν δεν έχεις σκοπό να το φιλοξενήσεις στο κορμί σου για τα 30 γαμημένα δευτερόλεπτα που θα δει τον μάταιο τούτο κόσμο, τότε μη μπεις καν στον κόπο να μας κάνεις πίπα/μαλακία. Δε θέλουμε ελεημοσύνες!

10. Μην παίρνεις ταξί για 3 τετράγωνα δρόμο! Είναι ακριβό, είναι ξεφτίλα και δίνεις λεφτά στην πιο μισητή φάρα της Ελλάδας. Να πα να γαμηθεί και ο κυρ-Βασίλης και η μοναδική του εξυπηρέτηση! Και κάτι ακόμα: όταν κάνεις σήμα σε ελεύθερο ταρίφα και αυτός σταματάει, είναι υποχρεωμένος να σε πάει όπου του πεις. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ! Δεν του φωνάζεις τον προορισμό απ' το παράθυρο, λες και κάνεις οντισιόν για την κούρσα.

11. Η σωστή πίπα έχει ως εξής: Στοματάκι μέεεεσα, στοματάκι έεεεξω και με το χέρι να ακολουθεί το στόμα με διαφορά φάσης 1/2Τ. Η πίπα "βάζω στο στόμα μόνο το κεφαλάκι, κάθομαι ακίνητη με ύφος "χάρη σου κάνω μαλάκα" και παίζω το υπόλοιπο πουλί με το χέρι μου" είναι μια πίπα αποστειρωμένη και Οργουελική! Μόλις χύσω, βάλε να πιούμε λίγο τζιν της νίκης και πάμε να σκοτώσουμε προλετάριους στην Ανατολασία.

12. Βάλε την κανέλα στον κώλο σου! Δε θέλουμε ούτε τσίχλες κανέλα, ούτε καραμέλες κανέλα, ούτε σαμπουάν κανέλα, ούτε υπόθετο κανέλα. Με εξαίρεση τα σουτζουκάκια και το ρυζόγαλο, η κανέλα είναι απαίσια και αρέσει μόνο σε σένα. Το μόνο που θέλω να μου προσφέρεις απ' την τσάντα σου είναι χαρτομάντηλα, ντεπόν και το κινητό μου που στο έδωσα για να μην το κρατάω όλο το βράδυ.

13. Μην μπεις στον κόπο να μας βαρέσεις σκέτη μαλακία. Εκτιμάμε τον ενθουσιασμό σου, ξέρουμε πού το πας, αλλά αγάπη μου... ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ!!! Αν κρατήσεις ατόφια τη μαλακία και δεν την βοηθήσεις με τίποτε άλλο, απλά καταλήγεις να μας εκνευρίζεις γιατί είμαστε μονίμως σε μια κατάσταση "σχεδόν τελειώνω αλλά δεν τελειώνω". Είναι σαν να μας βαράει μαλακία ένας καθυστερημένος, με το αριστερό του χέρι, πάνω σε μονόκυκλο, υπό την επήρεια ψυχοτροπικών μανιταριών, που μόλις έφαγε ντιρέκτ στο σαγόνι από τον Μάικ Τάισον. Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε εκείνη την ώρα είναι να σας χώσουμε γονατιά στο λαρύγγι και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με 3 παιξιές το 'χουμε! Αν θέλεις να διασκεδάσεις με το πουλί μας, δοκίμασε πρώτα όλα τα υπόλοιπα που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς γκόμενα και άστο αυτό κάπου στη μέση για "αλατοπίπερο".

14. Πάρε κανα κιλό. Τώρα που έρεψες εν όψει καλοκαιριού, μπορεί να αρέσεις στις φίλες σου τη Ρία και τη Σίλια και τη Μάρη, αλλά μάντεψε σε ποιον ΔΕΝ αρέσεις: σε μένα και τον Μπάμπη και τον Στάθη και τον Νώντα! Το ερωτικό κάλεσμα του ανθρώπου είναι το γυναικείο περπάτημα όταν το κοιτάς από πίσω. Οι λύκοι βγάζουν οσμές, εμείς έχουμε τον κώλο σου που κουνιέται. Αν δεν έχεις τα απαραίτητα κυβικά για να πετύχεις σωστό κούνημα, την έπαθες! Άσε κάτω τη σαλάτα ΤΩΡΑ και πιάσε ένα γλυκό. Φάε ζάχαρη μέχρι να καραμελώσουν τα ζωτικά σου όργανα! Όταν σε πηδάω θέλω να ακούω "πλοφ-πλοφ", όχι "κρακ-κρακ"!

15. Παράτα από τώρα το "ψάξιμο" στη μουσική. Αργά ή γρήγορα, θα καταλήξεις να ακούς ό,τι ακούει και ο γκόμενος/μεγάλος αδερφός/κολλητός DJ που προσπαθεί να στην πέσει γράφοντάς σου CD compilations γιατί κωλώνει να στην πέσει κανονικά. Είμαστε καλύτεροι στη μουσική από σένα. Ξεκινήσαμε πιο μικροί και ασχολούμαστε πιο σοβαρά επειδή... βασικά επειδή και τότε κωλώναμε να στην πέσουμε κανονικά, αλλά δεν έχει σημασία αυτό!!! Σημασία έχει ότι η μπακουριά μας κάνει εκ των πραγμάτων πιο έμπειρους σε μουσική, ταινίες, κόμιξ, RPG, μηχανές, ηλεκτρονικά κλπ. Δέξου το!

16. Δεν υπάρχει "μαλακομαγνήτης". Αυτή η παπαριά ολκής επιστρατεύεται συνήθως από εγωκεντρικές καργιόλες που αρνούνται να κοιτάξουν την πραγματικότητα στα μάτια. "Ρε γαμώτο, έχω κάνει 18 σχέσεις και δεν τα βρήκα με κανέναν απ' τους 18. Τι διάολο, μαλακομαγνήτη έχω;". Εδώ θα αφήσω το λαό να σου απαντήσει με ένα από τα πιο σοφά ρητά του: "Ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε"! Μάλλον ΕΣΥ είσαι ανίκανη να παραμείνεις συμπαθής σε κάποιον για πάνω από 2 βδομάδες. Ο μαλακομαγνήτης είναι ένα δημιούργημα της φαντασίας, όπως ο Άη Βασίλης ή ο Αβραάμ, με αποκλειστικό σκοπό να πετάξει κάθε ίχνος ευθύνης από πάνω σου.

17. Άσε επιτέλους την καραμέλα "οι γυναίκες είναι πιο ώριμες από τους άντρες". Μου είναι λίγο δύσκολο να σε πάρω στα σοβαρά όταν είσαι 35 χρονών γαϊδούρα και μόλις μου είπες χαχανίζοντας πόσο ερωτευμένη είσαι με τον μαλάκα απ' το Twilight.

18. Το μουνί σου είναι μια χαρά! Σταμάτα να ασχολείσαι με τη σωματική και την ψυχική του υγεία 8 φορές την ημέρα. Πας και στο κοιτάει γιατρός κάθε έξι μήνες και καλά κάνεις. Εμάς ξέρεις τι μας κάνουν τσεκ-απ κάθε έξι μήνες; ΤΙΠΟΤΑ! Μπράβο που προσέχεις την υγεία σου, αλλά τουλάχιστον στο μεσοδιάστημα μην μας τα πρήζεις με τις παράνοιές σου. "Ρεεε, είναι καλά; Δεν ξέρω... Σήμερα μυρίζει και λίγο". ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Ασχολιόμαστε με τις έννοιες του μουνιού σου 5 μέρες το μήνα, μας φτάνουν, ευχαριστούμε. "Είσαι πολύ μαλάκας Mikeius! Κάτσε να ζήσεις τον πόνο μιας δύσκολης περιόδου και μετά μιλάς"! Κοιτα. Έχω κάτσει ένα μήνα σε ακινησία με θλιπτικό κάταγμα στη σπονδυλική στήλη. Έπαιρνα ενδοφλέβιο κοκτέιλ παυσίπονων σε συνδυασμό με Μεσουλίντ και Λοναρίντ και δε με έπιανε. Δεν ξέρεις τι είναι πόνος. Βούλωνε.

19. Η σωστή στάση στα τέσσερα είναι...
ΕΤΣΙ

ΟΧΙ ΕΤΣΙ ! ! !
Εντάξει; Το εμπέδωσες; Πάμ' παρακάτω.

20. Σταμάτα να παίζεις με το φαΐ σου. Αν συνεχίσεις να μιλάς ασταμάτητα και ταυτόχρονα να ξύνεις με το κουτάλι την πάστα σου χωρίς να την τρως, θα φας κλωτσιά στο μουνί, θα σου πάρω την πάστα και θα αρχίσω να τρέχω. Δέκα ώρες την έχεις μπροστά σου! Ή την τρως ΤΩΡΑ, ή μου τη δίνεις εμένα να σου δείξω εγώ πως τρώνε ένα γλυκό!

21. Μάθε τι σημαίνει "χωρίζω". Δεν θα μείνουμε φίλοι. Φίλους έχω. Αυτά γινόντουσαν μόνο στο "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills". Όσο είχαμε σχέση, είχες γραμμένες τις φίλες σου γιατί καλοπερνούσες με την παρέα μου, η οποία φυσικά όντας αντροπαρέα είναι σαφώς ανώτερη απ' τη δικιά σου. Σε καταλαβαίνω. Αλλά τώρα μην περιμένεις να κρατήσουν οι φίλοι μου επαφή με σένα, ούτε να σε δεχτούν πίσω οι δικές σου φίλες με ανοιχτές αγκάλες. Μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο...

22. Τέλος, μην τολμήσεις να πεις ότι δεν κάνεις τίποτα από αυτά που διάβασες. Ξέρω τι comment ετοιμάζεσαι να γράψεις. Το ίδιο παραμύθι μας λένε όλες οι γυναίκες όταν τους πιάνουμε κουβέντα για ένα από τα παραπάνω: "Εντάξει, καλά τα λες, αλλά εγώ το συγκεκριμένο δεν το κάνω". Όποια κι αν ρωτήσουμε, το συγκεκριμένο δεν το κάνει! Γεμίσαμε εξαιρέσεις. Άρα, ή είμαστε όοοοολοι τρελοί και τα βγάλαμε απ' τη στομάχα μας ή όντως τα κάνεις. Και μάλιστα ΟΛΑ!


Έβγαλα και την απάντηση: 15+1 αντρο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Maxim.

819 comments:

  1. Pali espeires re file. Sto 21 diafwnw, alla anyway, well said, spot on.

    ReplyDelete
  2. Το 19 θα το τυπώσω και θα το κρεμάσω στο κεφαλάρι της κρεβατοκάμαρας.

    ReplyDelete
  3. Εγώ Μικέ το 2 δεν το κάνω. (ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ). Σοβαρά, μένω σε μονοκατοικία. Αλλά και στο παλιό το σπίτι που έμενα στον δεύτερο, πάλι δεν το έκανα. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ασανσέρ.

    Όσο για τα υπόλοιπα, που είναι και πιο σοβαρά, κάποια ίσως να μην τα κάνω ή έστω έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι σπαστικό που τα κάνω και προσπαθώ να με αλλάξω. Και όχι, δεν είμαι πια και τόσο γαμάτη. Απλά μετά από 8 χρόνια σταθερής σχέσης, ή τον ακούς και λιγάκι τον άντρα σου ή σιγά μη σε άντεχε 8 χρόνια.

    ReplyDelete
  4. Δεν υπηρχε αλλος τροπος να ξεκινησεις τον Νοεμβριο! Απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Και λιγα εγραψες.

    ReplyDelete
  5. ΤΟ 17 μου θυμισε την αλλη απο το Xfactor που ετρεμε το μουνι της γιατι ηταν διπλα της ο Σακης. Δεν μπορω να κανω προβα τωρα ηρθε ο Σακης (μπλιαχ και ξανα-μπλιαχ)

    ReplyDelete
  6. μιχαλη παιδι μου , δεν εχω λογια .
    all the goddam money .

    ReplyDelete
  7. kala file ta espases gia mia akoma fora!!!!!!

    ReplyDelete
  8. τόσο δα μωρέNovember 1, 2009 at 11:22 AM

    και στη μπουγάτσα κανέλα

    ReplyDelete
  9. Έσπειρες, θέρισες και τα πούλησες 89 λεπτά το κιλό ρε φίλε!

    ReplyDelete
  10. Bleh, εμένα μ' αρέσει η κανέλα. Έχω πρόβλημα;

    ReplyDelete
  11. Μακράν ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό. Χειροκροτούσα μόνος μου σε φάση.

    ReplyDelete
  12. Eisai theos re file. Zwgrafises pali.

    ReplyDelete
  13. Πολύ δυνατό το αρθράκι. Αγγίζει τον ψυχισμό του κάθε άντρα.

    ReplyDelete
  14. Και στη μπουγατσα κανελα indeed, φιλε "τοσο δα μωρε".

    ReplyDelete
  15. Klaiw apo gelia kai proskynaw me evlavia...tipota allo!!!

    ReplyDelete
  16. θα ηταν τουλαχιστον ρατσιστικο να μην εγραφες ενα αντιστοιχο για αντρες. πλακα ειχε αλλα επισης πολυ υποτιμιτικα σχολια για τις γυναικες. και τονιζω οτι δεν ειμαι γυναικα, αντρας ειμαι.

    ReplyDelete
  17. Σπαστα ολα σπαστα ολα σπαστα σπαστα οπωσδηποτε...

    μια χαρα ειναι η κανελα!! :P

    +1 στο 15 και το 16!!!

    ReplyDelete
  18. re file eisai apla theos!!!apla klano sta gelia kathe fora. mia paraklisi apla an mporeis grafe sixnotera!!!

    ReplyDelete
  19. ποσο γαματο μπορει να ειναι το 19??

    ReplyDelete
  20. "δεν ειμαι γυναικα, αντρας ειμαι."
    an to peis polles fores isws kai na to pistepseis.

    Epos to arthro :D

    ReplyDelete
  21. Αντε και καλό μηνα.
    Καλά το ξεκίνησες.

    ReplyDelete
  22. Μα ποιος αυνανίζεται με νεκρά παιδάκια από το Μπαγκλαντές τη σήμερον; Το έχετε χάσει; Μπαναλαρίες....
    Καλό μήνα!

    ReplyDelete
  23. den mporeis na mas allakseis..
    sou menoun duo luseis..
    h mas apodexesai kai to voulwneis..
    h phdas mexri kai to fwtistiko sou...
    choise is yours

    ReplyDelete
  24. eisai THEOS....... APLA...

    ReplyDelete
  25. Kala exei figei dhmosieysh facebook to link gia to site! epos epos :D

    ReplyDelete
  26. well done again. Αν και το θεμα 'γυναικα' εχει πολλες πτυχες και σιγουρα αφησες πολλα απεξω. Εκει που εκανες τη διαφορα ηταν στο 15 και το 21...μα να μην αναφερεις τπτ για το μεγαλυτερο χτικιο που αντιμετωπιζουμε καθημερινα με κινδυνο ζωης και ψυχικης υγειας? Γυναικα στο τιμονι και ο χαροντας ζυγωνει...

    ReplyDelete
  27. file mallon exeis xontro provlima..
    vareses poli malakia kai efages poli kanela otan isoun mikros!!!
    perastika

    ReplyDelete
  28. Poso dikaio exeis....Opoia ginaika diafwnisei,planatai oiktra...!Kai an den einai safes apo to onoma...eimai ginaika!!!!Kai pali mpravo!

    ReplyDelete
  29. Για να δούμε...
    Με το 1ο συμφωνώ, πιθανόν το κάνω για να προλάβω να περιγράψω πολλά ασύνδετα γεγονότα σε μια κουβέντα με μια ανάσα χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος όντως.
    Στο 4ο ομολογώ πως μας άνοιξες τα μάτια! νόμιζα πως το να δίνεις οδηγίες στο σεξ γενικώς είναι ξενερωτικό.
    Για το 12ο να ξέρεις πως υπάρχουν και χειρότερα από κανέλλα: γεύση φραουλίτσα, berries και τα συναφή. και μόλις τώρα συνειδητοποίησα (εύγε μιχάλη) ότι όντως δεν τα τρώτε αυτα και ότι κάθε φορά τα κοιτάτε με αποστροφή. πρέπει να προμηθευτώ γαμιστερή μέντα δηλαδής.
    Στο 15ο έχεις άδικο. τα cd compilation που μου έγραφαν οι εκάστοτε για να με συγκινήσουν -γιατί υποτίθεται πως ήταν και γνώστες τρομάρα τους- ήταν για τα μπάζα φίλε. αλλά φυσικά δεν τους το είπα ποτέ, γιατί η κίνηση και μόνο ήτο χαριτωμένη.

    περιμένω part deux σε αυτό το άρθρο. έχεις πολλά ακόμη να μας σούρεις dear :)

    ReplyDelete
  30. το παραδέχομαι! σε αγαπάω!!!! και δεν μπορώ να πιστέψω πως στον πούτσο γίνεται να είμαι γυναίκα, να μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες και να μην έχω σκεφτεί ΠΟΤΕ το 4!!!! μπράβο σου! τα σεβη μου

    ReplyDelete
  31. Ο ανώνυμος "δεν είμαι γυναίκα, είμαι άντρας." είναι μάλλον φεμινιστής - όπου φεμινιστής το συντομότερο ανέκδοτο που γνωρίζω.

    ReplyDelete
  32. eisai polu megalos palikarim !!!

    ReplyDelete
  33. apla gamato to ar8ro man, etsi na sinexiseis.

    ReplyDelete
  34. σωστοοοοοοοος!
    το προωθω

    ReplyDelete
  35. Min pairneis to autokinito soy gia na pas sto periptero tis gwnias i an to kaneis mi mas prizeis gia to ansanser.To exeis katantisei to oxima proektasi toy mikrou sou tsoutsouniou.Opws sthn pipa etsi kai sto gleifomouni uparxoun ta vasika.Mathe ayta kai meta anemene peraiterw odigies.Pies to sfhnaki gia na antekseis kai th ntamitzana.Oso gia ta komplimenta toy tupou den se gnwrisa pws omorfunes, e nai einai gia tis ilithies...ti den gnwrises re file?Apo mikres gnwrizoume oti sti malakia den sas ftanei kaneis..gi ayto allwste sas einai eukolotero na pidate gkomenes emfanisis number 6 giati einai san na varate malakia!Asxolisou me ton kollito sou pou exei na valei apo tin prwti sas fora se mpourdelo kai exei ta matia toy karfwmena ston kwlo mou kai ase tin apotuximeni kolliti mou se mena..Koita mi vretheis esu sti thesi tou kur Vasili tou taksitzi twra malista pou aperripses kai tin protasi sto Manhatan kai meineis apo pelateia afoy tha symfwnisoume oles me to number 9...Prin miliseis ksana gia swsti pipa epeidi vlepw oti exeis kollima...mathe na gleifeis to moyni mas estw san ena pagwto ksulaki kai meta to ksanapianoume to thema...alliws spase to sverko soy kai partin monos sou!Tha faw zaxari mexri na karamelwsoyn ta zwtika mou organa giati etsi goustarw kai oxi gia na akous esu plof plof otan PIDAS..sto mouni mou ti akous akou kai ta xerouveim! Twra gia ti stasi sta tessera ti na apantisw..an sunantises gkomena poy den kserei na stinetai sta tessera lupamai den exw logia gia ti sexualiki sou zwi!
    Alla otan uparxoun gunaikes pou lene mpravo pou grafeis tetoies paparies mpas kai paroun kanena credit apo antres pou tis upotimoun toso...kala kaneis kai ta grafeis...as niwthoun meta to comment autes eksaireseis epeidi exoun ta "arxidia" na paradextoun tis alitheies kai nai fantasou twra esu oti eimai kamia kakomira pou kanei oooola ta parapanw...kathusixase me auti ti skepsi kai sunexise na grafeis!
    Yparxoun polla zwadia...keep on writting gia ilithies gkomemes..tha ginoun pio ilithies prospathontas na diaferoun kai tha sumfwnisoun mazi sou!

    ReplyDelete
  36. Ntaks, dn uparxei, pragmatika gamato xaxa asxoloume me upologistes apo ta 7 mou kai paizw hlektronika paixnidia apo ta 7 mou kai exw gnwrisei polous meso internet apo ta 7 mou alla pragmatika eisai o monos an8rwpos pou 8elw na dw pia fatsa ta leei auta xaax.eimai 16 xronwn antras/agori an kai kserw sta tetia sou isws kai sta dika mou upo8etw alla ama exeis msn kane ton kopo na me kaneis kana add :P nap333@hotmail.com

    ReplyDelete
  37. Άλλη μια σφιχτόκωλη ανώνυμη γκόμενα - περσόνα που αφενός δεν καταλαβαίνει την έννοια της λέξης "χαβαλές" και προσβάλλεται το είναι της από ένα blog post, αφετέρου έχει να δει πέοντα από κοντά εδώ και πολύ καιρό, ή είναι απλά κακογάμητη στην καλύτερη περίπτωση.

    Το παρόν άρθρο αφιερωμένο σε σένα μπαζάκι. Άρχισε τα σκρατσάκια εκεί κάτω γιατί δεν την παλεύεις.

    ReplyDelete
  38. Κοπελιά, αν ψάχνεις για πούτσο, έχω έναν τύπο να σου γνωρίσω. Θα τα πάτε τέλεια!

    Λέγεται Liberis.

    ReplyDelete
  39. Ωραίος Mikeius!

    Παρατήρηση: Στο 4 που λες blah-blah πήρες πτυχίο είναι ατάκα από το The 3 Amigos Outrageous με τους Θεούς Pablo Francisco, Carlos Mencia και Freddy Soto. Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αν όχι δες το γαμάει και δέρνει, ειδικά ο Mencia... Με το που είδα τη φράση μου ρθε στο μυαλό η φάτσα του. Well done

    Μήτσος

    ReplyDelete
  40. Pros tin Anonymous.
    To mouni sou den einai vasileio.Kai kaneis de thelei na to gamisei toso poli oso nomizeis.
    Episis oso eksipna kai an prospatheis na grapseis parameneis ilithia.
    Ps:De goustaroume na se gamisoume.

    ReplyDelete
  41. ti kala! uparxoun akomh agorakia p oxi mono grafoun alla k uposthrizoun to keimenaki, to opoio, full me kafriles prospa8ei n peisei oti exei kt na pei! h kopelia apo panw leei oles tis leptomereies k xara st kouragio s paidi m p ka8hses n apanthseis! Pragmatika, dn katalavainw an sas enoxloun tosa pragmata ti st kalo kanete me tis gunaikes! Gurna agorakia m kalo na th vreis me ton kollhto s p dn t aresei h kanela. Pragmati uparxoun arketes gomenitses p kanoun kapoia apo ta parapanw, alla mhpws tlk esu ftais g to ti kanoun se sena??

    ReplyDelete
  42. Κοπελίτσα μου, κλείσε το pc πήγαινε στο κρεβατάκι σου, βάλε δάχτυλο στο μουνάκι σου αφού το καθαρίσεις πρώτα με μια κουτάλα από την τυρίλα, βάλε και λίγο αποσμητικό για να μην πεθάνει το σκυλάκι σου από τη μπακαλιαρίλα και μετά άσε το μοναδικό αρσενικό της ζωής σου να σε πάρει στην αγκαλιά του (ναι, Μορφέας λέγεται) και φαντασιώσου ότι εμείς νιώθουμε ταπεινωμένοι από την υπερδιαγαλαξιακής έκτασης σοφία σου. Α, και όταν ξυπνήσεις, μην ξεχάσεις να ανοίξεις το λεξικό για να δεις τι σημαίνει "αυτοεκτίμηση" και "χιούμορ". Καριόλα.

    Μήτσος

    ReplyDelete
  43. "kollhto s p dn t aresei"
    "mhpws tlk esu ftais g to"
    "k xara st kouragio s paidi m p ka8hses"

    Βρ δ γμσ βρδτκ μπζκλ...

    ReplyDelete
  44. hahahaha!!! dn uparxei avto p molis egrapses! mhpws n anoi3eis esu kanena le3iko anazhtwntas th le3h "sxolio"? dld dn mporei kapoios n pei mia diaforetikh gnwmh k pefteis panw tou na ton fas? e lpn, +fnw, exei fantasia k kourasthke o tupos g to keimenaki, esena omws s leei polla??

    ReplyDelete
  45. Bijou και λοιπες γυναικες επειδη ηδη ξεκινησαν οπως βλεπω...
    23)ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!
    Με λιγα λογια εχεστη η φοραδα εις τ'αλωνι ποια απο τα ανωτερω ισχυουν για την παρτη σας και ποια οχι! Βασικα ισχυουν ολα για ολες σας και εληξε! Και δε χρειαζεται να απολογηθειτε σε κανεναν γι'αυτο.

    Mike σε ευχαριστω που ξεκινησες τον γενεθλιο μηνα μου με ενα τοσο ΚΟΡΥΦΑΙΟ αρθρο!!!

    ReplyDelete
  46. Den pate kala reeeee....Goustarw pou me auta pou egrapsa sas ekneurisa toso pou xasate eseis to xioumor sas....To mouni mou EINAI Vasileio file.. Twra an thes na nomizeis oti eimai kokogamiti tha eimai apo kanena malaka san esena pou mono na tin paizei kserei...kai an prosekses egw katalava to xioumor tou tupakou...t vazw me tis kariolitses kai me esas tous apogoiteumenous pou mono mpravo kserete na lete se oti grafoune oi alloi...
    Mporei na eimai kai ilithia alla eimai sigoura kaluteri apo olous esas tous tsompanous mazi...mprrrrr....hahahahahaha.....

    ReplyDelete
  47. Το θέμα δεν είναι αν συμφωνώ (που συμφωνώ), το θέμα είναι ότι επικρατεί τέτοια σύγχυση στο μυαλό σου που έχεις μπερδέψει τη λέξη σχόλιο με το "πουλάω μαγκιά και επειδή είναι έξυπνο το κείμενό του μιλάω (προσπαθώ) και εγώ έτσι". Στην τελική, αν δε συμφωνείς καθόλου και όλα αυτά τα θεωρείς ανούσια, χαζά και καφρίλες γιατί απαντάς και ειδικά με τέτοιο τρόπο; Τα θέλει ο κώλος σου, και ΑΥΤΟ μου λέει πολλά.

    Μήτσος

    ReplyDelete
  48. Αλλο να λες "διαφωνω με τις μαλακιες σου" σε ενα σχολιο κι αλλο να προσπαθεις να ανταγωνιστεις την ιδιοφυια μου με ατακες οπως "sto mouni mou ti akous akou kai ta xerouveim". FAIL!

    Δεν εχει σημασια αν ηταν αρνητικα η θετικα τα σχολια σου. Το στυλ "επιθετικη και ατιθαση" που υιοθετεις ειναι για κλαμματα. Τουλαχιστον να εισαι περήφανη για αυτα που λες. Οχι οταν τρως κραξιμο να υποχωρεις κατευθειαν σε φαση "ηρεμηστε, ενα σχολιο εκανα, απλα ετυχε να μη συμφωνω με το αρθρο".

    Αχρηστη.

    ReplyDelete
  49. wraia stin poutsa mas twra mhn ksanakaneis sxoleio

    ReplyDelete
  50. Χαχαχαχαχααααααα, έχω νευριάσει τόσο πολύ που δε μπορώ να σταματήσω από τα γέλια.... Τι γαμάτη που είσαι.... Έτσι, παίξτο χαλαρή, το χεις... Όμως έκατσες και ασχολήθηκες.... Χαλαρά.... Ειδικά εκεί που βγάζεις χολή, το καταλάβαμε όλοι ότι το έπιασες το χιούμορ του Mikeius... Άσε τις καριολίτσες και τους απογοητευμένους λοιπόν, εσύ είσαι ανώτερη, είσαι βασίλισσα, και τα υποκείμενα σου είναι οι μουνόψειρες που έχει πιάσει το βασίλειο σου, γιατί είναι κοιμισμένο.

    Αν είσαι κακογάμητη από κανένα μαλάκα που ξέρει μόνο να την παίζει γιατί του κάθεσαι; Μάλλον εσύ είσαι απογοητευμένη.
    Σύρσου στην τρύπα σου τώρα και απάλλαξε μας από τη μαλακία σου.
    Χαχαχαααααααα γέλα μαλακισμένο

    Μήτσος.

    ReplyDelete
  51. Tha kanw osa sxolia thelw kai den upoxwrw otan apla lew oti to xioumor sou to katalavainw...Axristi magkaki tou kakou kairou den eimai...prepei na travas megali apogoiteusi..krima idiofuia tou diadiktiou..kalunixta twra...koimithite me ton megalo putso sas agkalia kai me tin ikanopoiisi oti voulwsate alli mia sfixtokwli agamiti i kai kakogamiti gkomena me ta super idifui sas sxolia...Kalunixta kaulakia ....

    ReplyDelete
  52. einai noris gia upno ilitheia

    ReplyDelete
  53. Φίλε άσχετο αλλα επειδή από κάποια στιγμή και μετά είναι νομοτελιακά βέβαιο οτι τα νούμερα επισκεψημότιτας θα αρχίσουν να βαράνε κόκκινο, κοίτα μην καταλήξεις σαν τον pistiriko γιατι θα είναι fail. Ούτε καν το lay-out της σελίδας ποτέ μην αλλάξεις, τίποτα απολύτως.

    ReplyDelete
  54. Αφήστε τη να φύγει... Έχει να ασχοληθεί με το χιλιόχρονο Ράιχ... Καλό ξύρισμα και προς θεού μην πετάξεις τις τρίχες στο σιφώνι, θα βουλώσει.

    Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος ότι διαβάζεις ακόμα τα σχόλια. Είσαι αξιολύπητη.

    Μήτσος

    ReplyDelete
  55. h fash einai oti psinetai kai na apantisei

    ReplyDelete
  56. o,ti na nai..
    mpenei ka8e kata kahmenos pou exei na gamhsei 5 xronia(an exei gamhsei pote) kai krazei tis gunaikes..
    ama den sas aresoume gamh8eite metaksu sas
    alliws ANEXTEITE mas
    ZWA
    kai malakomagnhths nai den uparxei gt polu apla den uparxoun kapoioi pou na mhn einai malakes

    ReplyDelete
  57. Ό,τι είπε και ο Μήτσος: είσαι αξιολύπητη.
    Αφιερωμένο: http://www.failhorn.com/

    ReplyDelete
  58. Taraknitsa γάμησε.... απλά.

    Μήτσος

    ReplyDelete
  59. Όσο για εσένα ντροπή του θηλυκού γένους και των πολυκύτταρων οργανισμών, μπες στο facebook τώρα και γράψε κάτι μαγκιώρικο κατά των αντρών.

    Μήτσος

    ReplyDelete
  60. προς την κοπελιά που θίχτηκε με το άρθρο και κυρίως με τις "καριολίτσες" που λένε μπράβο ενώ τις υποτιμούν ως γυναίκες. Καταρχάς η μόνη που υποτιμήθηκε εδώ είσαι εσύ, γιατί πολύ απλά δεν έχεις χιούμορ. Κανείς δεν πιστεύει ότι όσα λέγονται ισχύουν στο ακέραιο, για να τα πιάσεις εσύ ένα ένα και να μας τα αναλύσεις. Χάνεις τον χρόνο σου και μας χαλάς και την πλάκα. Δεύτερον, οι περισσότεροι εδώ μέσα, πέρα από την πλάκα, αγαπάνε τις γυναίκες για όλα τα υπόλοιπα που δεν γράφτηκαν. Και δεν γράφτηκαν γιατί δεν έχουν πλάκα και ανήκουν σε άλλο blog. Γράψε εσύ ένα αν θες να εκθειάσεις το φύλο μας, αλλά πάω στοίχημα ότι ακόμα και αν είναι πιο αληθινό, θα είναι για ύπνους.
    Τέλος, επειδή όπως ξαναείπα και εγώ γυναίκα είμαι και μάλιστα απο αυτές που αγαπάνε γυναίκες, θέλω να σε ενημερώσω ότι η αυτοεκτίμησή σου ως άνθρωπος και ως γυναίκα δεν θα κριθεί από το πως αντιδράς σε ένα χιουμοριστικό άρθρο.

    ReplyDelete
  61. +1 lez.

    Μπράβο κοπέλα μου

    Μήτσος

    ReplyDelete
  62. Re gidia sunel8ete anti na sxoliasete to titanoterastio auto ar8ro ka8este kai krazeste meta3u sas?Ta vazw kai me tis karaka3es feminolokarioles pou mexri proteinos goustaran ton Mikeius gt dn ekraze thn party tous kai me tous de pou ka8ontai kai sunexizoun thn 3eftila apantwntas tous.Opoios exei humour 3erei na apodexetai opoiadipote morfi autou kai gia opoiondipote logo,dn mporw egw na pw me8aurio pou o Mikeius 8a kanei kati gia thn Krhth,Mikeius gamiesai k auta p les dn isxuoyn klp klp gt polu apla fainomai perissotero malakas.Ektos pia an einai toso avasima auta pou leei,alla ap oti vlepw exei arketes alh8eies pou estw kai MIA ap autes vriskei antikrisma panw sas...Tespa,Mikeius kata thn gnwmh mou isws to kalutero ar8ro pou exeis anevasei,euge teknon mou!

    ReplyDelete
  63. Pooooooly swsta ola afta alla eimai sigourow oti me elaxisth skepsi mporoume oloi mazi enwmenoi na vroume alla tosa!

    ReplyDelete
  64. εστω πως ειναι ενα χιουμοριστικο αρθρο, με σκοπο την τερψη των ΑΝΔΡΩΝ αναγνωστων.
    θελω αγορακια να σας δω πως θα αντιδρουσατε σε κατι αντιστοιχο για το αντρικο φυλο..
    σιγουρα δεν θα σας αρεσε να κανουμε πλακα και να γελαμε οοοολοι μαζι με τα κεφτεδακια της μαμας σας.
    και επισης υπαρχουν καποια απο αυτα τα οποια αναφερει ο τυπος τα οποιοα ισχυουν για ελαχιστες γυναικες.
    καποια αλλα ισχυουν για ολες.
    παντως σιγουρα μα σιγουρα οι αντρικες παρεες δεν ειναι καλυτερες απο τις γυναικιες!!


    μαρια

    ReplyDelete
  65. eiste apla tragikoi..krima..

    ReplyDelete
  66. o apokatw einai aderfh

    ReplyDelete
  67. αχαχαχαχα κοιτα ολες τις γκομενιτσες που θιχτηκαν! Δε νομιζω οτι ειμαστε εμεις που ειμαστε οι τραγικοι κοπελα μου

    ReplyDelete
  68. Mikieus to arthro sou itan polu kalo...auto pou egine apo kato omos itan malakia . Mporo na katalabo tin komiki pleura tou thematos opos akribos tin deixneis. Saturizoume einai aplo. AN ola sunebainan etsi den tha upirxe anaparagogimotita ston planiti.
    Emena mou arese polu kai aniko sto asthenes fulo. Mou aresoun oi tsixles kanela, to sex kai to amaksi mou. Polla apo osa les den ta kano alla polla alla ta kano kai se uperbolika megalo bathmo. Eidika sto thema pipas kai sex isoun katatopistikotatos kai me boithises malista. Kai to leo sobara auto tora. Den mporo na katalabo gti merikes kolane...ama den einai etsi den xreiazetai na kseskizontai sta sxolia gia na to apodeiksoun. Apla den einai etsi, mporoun na to apodeiksoun stis sxeseis tous an theloun ki oxi edo. Tetoies akraies antidraseis einai gia ton poutso diladi...
    Kalo mina kai kali sunexeia

    Marina

    ReplyDelete
  69. όχι, οι μη κομπλεξικές κοπέλες δεν θιχτήκαμε από το άρθρο, ακόμα κ αν ο αγαπητός μας mikeius εμπνεύστηκε για ορισμένα πράγματα στι λίστα από εμάς προσωπικά. δεν πετάω τις τσίχλες κανέλα που έχω στην τσάντα για κανέναν, αλλά θα γελάω κάθε φορά που θα στις προσφέρω :)

    alex

    ReplyDelete
  70. καταραμένα greeklish.. 'στη* λίστα' εννοούσα προφανώς, κ επειδή είμαι γυναίκα, το ορθογραφικό μου λάθος θα με κρατήσει ξύπνια αν δεν το διορθώσω.

    alex

    ReplyDelete
  71. Για πες μας εσύ,πολυμήχανε Mikeius,που κράζεις εδώ μέσα τους πάντες και τα πάντα,πώς θα σου φαινόταν αν έβλεπες τον εαυτό σου να θίγεται σ'ένα blog τύπου "faeenamalaka";
    Αλλά τί λέω,εσύ δε μπορείς ν'απαντήσεις σε απλούστερα ζητήματα.
    Πότε άραγε θα μας πεις αν πέθανε το power metal,Mikeius.Τον γουστάρεις το Χάκο ή όχι,Mikeius;
    Απάντησε πρώτα αυτά τα απλά ζητήματα,και ασχολήσου μετά με το γυναικείο φύλο.

    ΥΓ1:Μόνο να κατηγοριοποιείς ξέρεις.
    ΥΓ2:Κάτι τύπους σαν κι εσένα,με το λεξιλόγιο των διακοσίων λέξεων,τους τρώγω για πρωινό!Και δεκατιανό μη σου πώ!
    ΥΓ3:Πάω να κάνω μπάνιο τώρα.Θα βγώ λιγάκι αργά.Πειράζει;
    ΥΓ4:Κακοήθη!

    Sirimurdios

    ReplyDelete
  72. HAHAHAHAHAHA!

    Ξεχασες να βαλεις τα αποσιωπητικα.... τις 100.000 (παρενθεσεις) και [αγκυλες], να μου γαμας τη μανα καθε 2 σχολια κ επσς πρπ ν γρφς κπς ετσι, οπως πολυ σωστα τονισε και ο Taraknitsas πιο πανω.

    ReplyDelete
  73. Το προσπάθησα όμως,δε μπορείς να πεις!

    Sirimurdios

    ReplyDelete
  74. Ενστερνίστηκα.

    Klamudios

    ReplyDelete
  75. Ανωνυμε απο πανω, εσενα πως θα σου φαινοταν;

    Ανωνυμος σχολιαστης μπλογκ με συνδρομα λευκου ιπποτη: Αυτος ο χρηστης πασχει απο τραγικα συμπλεγματα αυτοσεβασμου. Ο ανωνυμος σχολιαστης μπλογκ ειναι εντελως κατεστραμμενος κοινωνικα και η μοναδικη του ασχολια ειναι να μπαινει ακαλεστος και παντα με την κουκουλα της ανωνυμιας στο ασχημο κεφαλι του και να σχολιαζει αφ'υψηλου πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα, οπως να κατηγορει για ανηθικοτητα τον καθε χαβαλετζη μπλογκερ.
    Ο ιδιος δε διατηρει δικο του μπλογκ γιατι προφανως κανεις δε θα ηθελε να τον διαβασει (και αν διατηρει το κρατα μυστικο γιατι ειναι τοσο απαραδεκτος υποκριταρος που γουσταρει να κανει στους αλλους αυτες που δεν θελει να του κανουν - να γκρινιαζει σαν γρια πουτανα).
    Ο ανωνυμος σχολιαστης μπλογκ παντα ξερει να γραφει, να γαμαει και να κλανει καλυτερα απο τον καθε μπλογκερ. Αλλα δεν το κανει. Επισης εχει τρομερο χιουμορ αλλα δεν το δειχνει. Το κομπλεξ ανωτεροτητας που κουβαλαει τον καθιστα ανικανο να δει την απιστευτη κομικοτραγικη ειρωνια που χαρακτηριζει την καθε του αποπειρα να αποδωσει δικαιοσυνη! Καμια φορα ο ανωνυμος σχολιαστης ειναι εντελως Λιμπερις και θα επρεπε να τον λυπομαστε αλλα επειδη ειναι ο μαλακας του ιντερνετ τον αποστρεφομαστε και σκεφτομαστε ασχημα πραματα για την οικογενεια του.

    ReplyDelete
  76. Επισης αιτουμεθα ολοι οι ανωνυμοι σχολιαστες λευκοι γαμωιπποτες να βαζουν ενα-ενα τα υστερογραφα στον κωλο τους ή να κατσουν επιτελους μαθουν να ολοκληρωνουν τη σκεψη τους με δυο απλες προτασεις χωρις να συμπληρωνουν μετα χαριτωμενιες λες και ειναι κοριτσοπουλα που γραφουν σε λευκωμα του δημοτικου.

    ReplyDelete
  77. Δυτικο Βλαδιβοστοκ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  78. Επίσης ο ανώνυμος κομμεντάκιας είναι ο μόνος που μπαίνει σε διαδικασία ανάλυσης της ψυχοσύνθεσης του κάθε blogger(που πάλι βλάκας είναι δηλαδή,αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε βρε αδερφέ!),τη στιγμή που ο ίδιος μπαίνει σε διαδικασία αυτο-ψυχανάλυσης και αυτοκριτικής τόσο συχνά,όσο συχνά καθαρίζουν την τουαλέτα στο "Τηνιακό".
    Ακόμα,προσπαθεί πάντα να γράφει με εκνευριστικά τέλεια ορθογραφία και τονισμό,ώστε κανείς από τους υπόλοιπους τραγικούς υπανθρώπους που σχολιάζουν να μη μπορεί να του προσάψει οτιδήποτε!

    Sirimurdios

    ReplyDelete
  79. Με σύνδρομο λευκού ιππότη,βεβαίως-βεβαίως!

    Sirimurdios

    ReplyDelete
  80. respect apla lita kai aperita (xi opws paragrafos 1) gamo!!!!

    ReplyDelete
  81. Ε Π Ο Σ απλά, τη θιγμένη γκόμενα πολύ θα θελα να τη γνωρίσω, είναι στανταρ 1.60 και στα κιλά μου :P

    ReplyDelete
  82. Παιδια μη σκοτωνεστε/ βριζεστε κλπ.
    Μιχαλη περιμενω παρομοιο αρθρο και για εσας τους αντρες.

    ReplyDelete
  83. Πολύ καλό! Ξαναματαγέλασα σε αυτό το blog ομολογώ. Τώρα για το αν ισχύουν οοολα δε θα το θίξω, προφανώς καμία λίστα δε μπορεί να είναι 100% αληθής για όλες και για όλα. Επίσης δεν θα αναφέρω πιο αριθμάκι με εκφράζει και ποιο όχι, επειδή φαντάζομαι πόσο στα αρχίδια σας. Πάντως οι επιτυχίες σου με αυτό το post είναι σίγουρα με δυσκολία 1.
    Και κάτι άλλο. Μην παρεξηγείτε τις λοιπές κοπελιές που το παίζουν καταβόθρες, πολλές από εμας περνάμε κάποια στιγμη τη φάση "είμαι ξεχωριστή γυναίκα_οι υπόλοιπες είναι σαχλογκόμενες_οι άντρες είναι οι καλύτεροι φίλοι_και μ' αγαπάνε όλοι_δίοτι είμαι διαφορετική φυσικά_βρίζω, καφριλιάζω, έχω αντρικά ενδιαφέροντα και παρέες_οι γυναίκες είναι μισητές ε (εκτός από μένα)_τα σπάω!" και άλλα παρεμφερή, ελαφρύτερα ή βαρύτερα. Στο τέλος καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, ότι εκεί έξω υπάρχουν γυναίκες που μια χαρά μπορείς να τις κάνεις παρέα, ότι η ψωλαροπαρέα χρειάζεται την ακεραιότητά της κι όχι εσένα να σφίγγεσαι προσπαθώντας να αναβλύσεις τεστοστερόνη ενώ προσπαθείς να πείσεις ως αρχιδάτη γυναικάρα! Εμ, σχήμα οξύμωρο.

    Υ.Γ. Αυτή που έχεις στις εικόνες στα τέσσερα μοιάζει σαν την Olive του Popeye με βυζιά :O

    ReplyDelete
  84. Λοιπον.Κατ αρχην το αρθρο ΜΟΝΟ γαμαει μανες αβερτα!Τρελος χαβαλες ρε απλα...Δεν ξερω τωρα γιατι η Βασιλισσα στο Βασιλειο του Θρονου του Καθρεφτη και τησ τουαλετας που κανει 6+7.65 ωρες να ετοιμαστει για να βγει εξω θηχτηκε αλλα δεν θα επρεπε να θηχτει γιατι ειναι ενασ γαμμημενος χαβαλες!Ποσο μυαλο θελει πια?Νταξι το χοντρυβατε και εσεις λιγακι με το "κακογαμητη" και λοιπα αλλα και εσυ ρε κοπελια ελεος!Την ειδες εκει Paladin Sacred Exorcist και ηρθες να υπερασπιστης το φυλο σου?Με αυτα που ειπες μονο που δεν το υπερασπιστηκες αλλα το γαμησες περισσοτερο!Οταν δλδ εμεις κανουμε το μαλακα σε απειρα θεματα που αφορουν εσας κανουμε κακα?Οταν ασχοληστε με την μαπα σας 53453342 ωρες την μερα και μεις περιμενουμε σαν τους Αφγανους που περιμενουν ποτε ειναι ο επομενος βομβαρδισμος το ποτε θα ειστε εσεις ετοιμες για εξω δλδ ειμαστε μαλακες ε?Για πες μου ρε κοπελια τι εχεις να πεις για αυτο?Τι εχεις να πεις για το πως οδηγατε στον δρομο?Τι εχεις να πεις για τις ηλιθιες κολλητες σας που ειναι ικανες να χαλασουν ολοκληρη σχεση επειδη μια κολομερα τους εχυσα κατα λαθοσ καφε στο καινουργιο φουστανι που κανανε 42432423 ωρες μεχρι να δουν τι χρωμα θα το παρουν?Ε?Μιλα ρε!!!Ενα εχω να πω "ηρθες εδω σε μας να κανεις πλακα..αντε σπασε ρε μαλακα" αυτο.Mikeius κανε και ενα αρθρο για το πωσ οδηγουν στο δρομο οι γυναικες...

    Vader

    ReplyDelete
  85. Είμαι ο Γιατσεκ Γκμοχ.

    ReplyDelete
  86. gamas orizontiokathetws...eisai terastia empneusi..(saliaaaa) tsekarete kai edw fellows gt k egw gamaw...
    http://kokoromaxies.wordpress.com/

    ReplyDelete
  87. ΕΤΣΙ ΠΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

    ReplyDelete
  88. Λοιπόν, έχω γράψει ξανά comments εδώ και έχω ξαναπαρεξηγηθεί αλλά στα αρχίδια μου κιόλας, την γνώμη μου λέω. Και δεν την λέω και ανώνυμα μάλιστα. Θα ήθελα να πω κάτι σε όσες γκόμενες παρεξηγήθηκαν από αυτό το post: ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ! Δεν πρόκειται να υποστηρίξω ότι όλα όσα έγραψε ο Mikieus εδώ είναι χιουμοριστικά έτσι ώστε να σας καθησυχάσω ότι τα λέμε για πλακίτσα κλπ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΚΑΣΤΕ! ΟΣΟ "ΙΣΧΥΡΗ" ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕΣ! Π.χ. εκεί που λέει για τους ταρίφες! Αν του φωνάζετε σαν καρακάξες από το παράθυρο που να σας πάει και αυτόν δεν τον βολεύει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα σας πάρει! Γι'αυτό μπείτε μέσα και να σας πάει ο καριόλης όπου γουστάρετε! Αντιπαρέρχομαι αυτό το τελευταίο κι επιστρέφω στο ψητό: ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ 1ον) ΙΣΧΥΕΙ 10000000000000% ΚΑΙ 2ον) ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ! Να πάρει ο διάολος δηλαδή! Και να μην ακούσω σχόλια του στυλ "είστε αγάμητοι κλπ". Αυτά είναι μαλακίες! Επειδή ακριβώς είχαμε και έχουμε τις ανάλογες εμπειρίες, για αυτό σχολιάζουμε! Και να μην ακούσω επίσης σχόλια του στυλ "τι κάθεσαι και σχολιάζεις τέτοια ώρα κλπ". Έτσι γουστάρω! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ: ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΚΥΛΕΣ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ 50.000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Όσο για το αν υπάρχουν και μαλάκες άντρες, ναι, υπάρχουν. Αλλά να ξέρετε ότι πίσω από κάθε μαλάκα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, υπάρχει πάντα κάποια μαλακισμένη που του γάμησε την ψυχολογία και για αυτό έγινε κι αυτός καθίκι! Κλείνοντας, να πω ότι κανένας σοβαρός άντρας δεν θα είχε πρόβλημα με ένα αντίστοιχο post για άντρες, αρκεί να είναι ΒΑΣΙΜΟ! Δηλαδή γράψτε ότι κατουράμε το καπάκι της λεκάνης, ότι βλέπουμε με τις ώρες μπάλα, ότι σας συνοδεύουμε και καμιά φορά η ματιά μας πέφτει στον κώλο μιας άλλης, ότι φαντασιωνόμαστε εσένα και την κολλητή σου να κάνετε λεσβιακό, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ! ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ! Αν γράψετε κι εσείς κάτι ανάλογο που πέφτει μέσα στην κριτική του, εγώ πρώτος και πιστεύω και κάθε ανοιχτόμυαλος που έχει σχολιάσει ή θα σχολιάσει εδώ, θα το υποδεχτεί χωρίς ίχνος κομπλεξαρισμού! Γιατί πολύ απλά ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ! Σας προκαλώ λοιπόν να γράψετε κάτι! Οι άντρες ξέρουμε ότι έχουμε πολλά ελαττώματα και σπάμε πλάκα με αυτά. Εσείς δεν την παλεύετε από την "τελειότητά" σας! Τέλος, ένα μπράβο στις κοπέλες που είπαν ότι δεν θίχτηκαν και το εννοούσαν. Είτε το είδατε καθαρά κωμικά αυτό το άρθρο είτε ενστερνιστήκατε κάποια από αυτά που λέει, δείξατε ότι αν μη τι άλλο τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και ότι χαίρεστε την ζωή και τους γκόμενους σας χωρίς να αναλώνεστε συνεχώς σε μίζερα μικροπράγματα. Αυτά, και πολλά είπα. Αλλά δεν θα πω άλλα. Mikieus, πάλι έσπειρες. Σε προτείνω στους πάντες (και στις πάσες).

    ReplyDelete
  89. καλημέρα και απο μένα.. σήμερα ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου γιατι άφησα για λίγο τον εθισμό (του πόκερ )του γαμημένου φεικλουκ(φασεμπουκ)γιατι καταλάθος βρήκα αυτό το μπλόγκ. Πολύ δυνατό το πρώτο θεματάκι του μήνα και αρκετά ρέαλ ( αλλά ίσως λίγο υπερβολικό ). Με το νο 9 μπορώ να πώ οτι πέθανα στο γέλιο..!! Αλλά με στεναχώρισες με την κανέλα!!! Γιατί τι έχει η κανέλα???? (κανέλα)².
    ΥΣ. βλακία να γίνεται τόσος χαμός για ένα χουμοριστικό τόπικ.

    μπάι Ιωάννα :P

    ReplyDelete
  90. MIKE ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ !!!!!


    http://trelokouneli.blogspot.com/2009/10/691.html

    ReplyDelete
  91. πραγματικά εντελώς ανούσιο και άθλιο κείμενο αυτό που έδωσες. σου επιτρέπω να μας βρίζεις ελεύθερα.

    Καλημέρα

    μπάι (by) Iωάννα :p

    ReplyDelete
  92. Χαίρομαι πολύ που σε βρήκα. Με το που διάβασα τις πρώτες γραμμές του τελευταίου post μου ήρθε στο μυαλό το κείμενο που είχες γράψει παλιότερα "50 πράγματα που μισώ"- ή κάτι τέτοιο.
    Και εγώ το 83 γεννήθηκα, άρα δεν ειναι σύμπτωση ότι μου 8υμήζεις πολλούς φίλους μου σε επίπεδο ερεθίσματων. Άσχετο το γεγονός ότι είσαι πιο ετοιμόλογος από την πλειοψηφία τους. Άσχετο το γεγονός ότι έχεις blog. Α ναί, ξέχασα δεν σου αρέσει η λέξη. Φαντάζομαι γιατί είναι τρέντι? Επείδη όμως φάνταζομαι οτι είσαι και Αγγλικά windows FTW και δεν αποκαλείς το usb stick ραβδί που προσαρμόζεται σε παγκόσμια σειριακή θύρα, βούλωνε και πες ΝΑΙ ΝΑΙ γαμώ την πουτάνα μου είμαι blogger. Είμαι ο Lemmy των Ελλήνων μεταλλάδων bloggers. Άσχετα αν τότε που έκαναν οι "bloggers" διαμαρτυρία στο Σύνταγμα ήθελες να πέσει ναπάλμ. Πες το, πες το είναι λυτρωτική η παραδοχή μερικές φορές.
    Δεν το λες όμως οπότε είσαι κόπανος. Εκτός και αν λές το σουτιέν βυζοδέτη- στηθόδεσμο-ζουληχτή και το ασανσέρ ανελκυστήρα - τότε δικαιολογείσαι.
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που είσαι κόπανος. Ένας από αυτούς πού πρόχειρα θυμάμαι είναι το πληγούρι η όπως αλλίως το λες. Έχω μια αλήθεια για εσένα: υπάρχει ζωή και πέρα από την Δομοκό (pun intended). Ψάχτο.
    Το άρθρο σου έγινε forward σε χιλίαδες άτομα, είμαι σίγουρος όμως ότι ξέρεις ποιοι είναι αυτοί. Είναι οι ίδιοι χιλιάδες που έκαναν join το group στο FB "ΤΖΑΠΑ ΤΗΛΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ - ΝΕΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ" ξέρεις αυτό που σου λέει να προσκαλέσεις όλους τους φίλους σου.
    Έτσι είναι και οι περισσότεροι αναγνώστες σου- τους αρέσει να γλύφουν τα ιδιαίτερα αλμυρά σου αρχίδια.
    Βάζω στοίχημα ότι εσύ που το διαβάζεις μόλις ένιωσες μια αρμύρα στο στόμα σου. Μην προσποιείσαι, δεν σε βλέπει κανείς και όχι, δεν μπορείς να το ξεχάσεις.
    Εν πάση περιπτώση το post αυτό είναι ένα κοπλιμέντο και μια πράξη ανθρωπιάς. Θα σου εξηγήσω τον λόγο σε άλλο ποστ, όταν θα είσαι λίγο πιο έτοιμος να βγάλεις την γλώσσα σου από εκεί που την έχεις τωρα.
    Γλώσσα+ εσύ+ κωλοτρυπίδα= Φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ.
    ΈχυσαΤηλεφώνησε μου. Σ'αγαπώ.
    Σ'αγαπώ. Τηλεφώνησε μου.

    ReplyDelete
  93. H satira einai thema ypokeimeniko k den epidexetai oriwn...
    Se osous thixtikan me ayto to post:kapoios sou esteile to link i kapou to petyxes telws pantwn,diavases tin 1i protasi kai thixtikes...synexises na diavazeis?giati?ef'oswn thewrises oti se prosvalei ayto p diavazeis giati synexises mexri to telos?kai mi mou peis oti se ethikse monaxa i teleytaia protasi giati oloi kseroume oti ayto einai psema...vlepeis oti se prosvalei?stamata na to diavazeis.De thigei ta dikaiwmata sou san gynaika(gia tis gynaikes) i ta pisteyw sou gia tis gynaikes(gia tous antres)...apla mia apopsi einai me tis opoia poly apla diafwneis.
    Kata ti gnwmi mou atoma ta opoia analwnontai se arnitika sxolia se tetoiou eidous post einai ta atoma pou se mia kouventa de sevontai ton synomiliti tous kai me to pou akoune kati to opoio einai antitheto me tin diki tous apopsi ormane san korakia na diakopsoun ayton pou milaei gia na min akoustei i(antitheti)gnwmi tou.
    Kai epanalamvanw...i satira den epidexetai oriwn.Otan vazoume oria sti satira ginontai eytrapela,opws stin ypothesi tis Sari(ena paradeigma fernw)i opoia geliopoiithike dimwsiws apo moni tis kai me to pou eksefrase kapoios aytin tin apopsi dimwsiws tou ekane minysi gia prosvoli tis proswpikotitas tis.
    O nown noitw...

    Filika,
    Nikos

    ReplyDelete
  94. Zampouni tha sou pw ti gnwmi mou gia to post sou giati pragmatika ayti ti stigmi me exei ekneyrisei pio poly apo tin anousia orgi tis parapanw kopelas k olws twn ypoloipwn...

    1on)mou ti spas apisteyta p to paizeis kserolas kai gamaw-tao

    2on)ki egw kserw agglika kai malista ta latreyw kai exw kai facebook kai apola me tzatziki.ALLA otan girise i aderfi mou k mou eipe:Koita exw 1250 filous sto facebook,tis eipa tin apopsi mou.EISAI ILITHIA.Giati FILOUS den exeis sto facebook...sto facebook exeis "friends" kai ama den katalavaineis ti diafora metaksy agglikis kai ellinikis simasias,psaksto ligo akoma(pros theou,leme twra,den eimai kanenas apo aytous tous malakes ethnikistes p kykloforoun ekei eksw.I diafora den einai sti glwssa tis leksis alla sti simasia.)

    3o)otan vlepw ki egw filaraki,na diadilwnoun sto syntagma blogers anti na diadilwnei o kosmos gia tin katantia tis paidias-ergasias-koinwnikis pronias-klp klp e ki egw re file tha spazomouna asxima...

    4o)an yparxoun kapoioi p ontws tou glyfoun ta arxidia,e astous isyxous,mallon tha tous aresei.O opoiosdipote omws me stoixeiwdi noimosini mporei na dei poioi to kanoun.

    5o)epeidi etsi opws grafeis akougesai anwteros k poly enigmatikos kai tetoia,sou prosferw gia dwro ayto to post kai mia xoufta skata sta moutra sou.

    Exthrika,
    Nikos

    ReplyDelete
  95. popo gia trela zavomata leme proiniatika e!!!

    ReplyDelete
  96. dn exw na pw tipota apolitws.....apla RESPECT...!!!

    ReplyDelete
  97. Anti na respectarete enan xazo misogyni, o opoios i tha exei faei treli xylopita, i tha tin exei dei o gamaole, kalytera einai na kanete mia pausi, na koitaksete pws tha veltiwsete ton eauto sas kai ti anthrwpo exete dipla sas. Giati stin teliki, an o typas kai oloi eseis tou adrikou isxyrou fylou, exete perasei akrivws ta idia tote eiste kai mazoxes.An kakopernas giati kathesai?Aron ti malakia sou kai peripatei. Den eisaste kalyteroi tou logou sas.
    An thewreite oti o kosmos einai mia paidiki xara mono gia esas, enwtheite oloi kai pate se kanena allo planiti.
    O kosmos einai ftiagmenos gia dyo. Kanete tin kathimerinotita sas kalyteri. K an sas xalaei kati kofte to. Mi to dialaleite sto inernet. De tha allaksei kati, an eseis de prospatheisete.
    Kalimera kai kala myala.

    ReplyDelete
  98. "K an sas xalaei kati kofte to. Mi to dialaleite sto inernet."

    ρε στοκο καταλαβαινεις οτι κανεις ακριβως το ιδιο; δασκαλε που διδασκες...

    ReplyDelete
  99. Άσε μας ρε τούβλο να κάνουμε την πλάκα μας και μη μας σκοτίζεις τα παπάρια!

    ReplyDelete
  100. ρε στοκο καταλαβαινεις οτι παλι κανεις ακριβως το ιδιο; Ασε με να κανω την πλακα μου και μη μου σκοτιζεις τα παπαρια.

    Στοκο!

    ReplyDelete
  101. Χαίρομαι που το γέλιο δεν σταματάει στο τέλος του άρθρου αλλά συνεχίζεται και στα comments από ποστς κάποιων που την είδαν "θιγμένος Αλέξης Κούγιας"

    ReplyDelete
  102. Mike, αντε γαμήσου!
    Η κανέλα είναι γαμάτη!

    ..σε όλα τα άλλα έχεις δίκιο

    ReplyDelete
  103. mike πολλα συγχαρητηρια! τα σχολια των "θιγμενων" απλα αποδεικνυουν ποσο σκατα αισθηση του χιουμορ εχουν, και προσθετουν και αλλα στη λιστα! θα ηθελα ,χωρις να θελω να συναγωνιστω τη σοφια σου βεβαια, να προσθεσω και κατι ακομα....κανενας δε προκειται να σας πει πουτανες αν την πρωτη μερα πχ σκυψετε μεσα στο αυτοκινητο και τον τρελλανατε στις π@#*ς, η' του κατσετε απο την πρωτη μερα( κι οχι την πρωτη εβδομαδα επειδη ειστε πανω απο ολα κυριες)!.μαγκια σας που ετσι νιωθατε και ετσι κανατε.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ομως την ΠΑΠΑΡΙΑ " εγω δεν τα κανω αυτα...ΕΣΥ μου το εβγαλες " δεν το πιστευουμε,ΝΑΙ το εχουμε ξανακουσει..αντιθετα, αν καποιο βραδυ που μαλωσετε, τηλεφωνησετε στον καλυτερο του φιλο για να βγαλετε τα ματια σας για εκδικηση (αφου δε μπορειτε να χωνεψετε το 21 και το επιπεδο της αντρικης φιλιας-σας εχει βγαλει καρτα ηδη ο κολλητος-)..τοτε ναι ..μπορει και να σας πει καποιος πουτανα.

    ReplyDelete
  104. μλκα ειναι μερικα κομεντ που δεν καταλαβαινω τι θελουν να πουν......σουρεαλισμός

    ReplyDelete
  105. anamnhseis....h deyterh photo sto 19 mou thymise thn prwhn mou....gi'ayto xwrisame....
    pote den katalava pws htan dynaton na thn voleyei kalytera etsi!

    ReplyDelete
  106. sta perrisotera eixes dikio alla oxi se ola.an j gunaika sumfwnw oti oi perrisoteres einai etsi alla sigoura oxi oles. k eksalou einai kai thema tuxhs se poia kopela tha peseis. isws na ephreazetai aptis files ths kai metraei ti antres gnwrise prin apo sena poso polu thn apeleutherwsan k o xarakthras ths. k posos kairo eisai mazi ths.! alla logw ntusimatos den einai poutana,einai k polla alla pou mazi m ethn emfanish-to ntusimo tha to dhlwsei!!!!! alla oxi oti k sesas den aresei nanai poutana k eidika sto krebati!!! k oxi oti barieste na glufete ena mouni k paraponieste oti murizei,den sas noiazei pragnatika an teleiwnoume!!!!! h ti na kanete gia na to kataferete,.....

    ReplyDelete
  107. Αγαπητή Anonymous,
    συμφωνώ μαζί σου, μέχρι το σημείο περί πουτάνας.
    Ναι, θέλουμε να είναι πουτάνα, αλλά η ΔΙΚΗ μας πουτάνα. Καμία σχέση με αυτή που περιέγραψε ο Mikeius δηλαδή, γυναίκα τύπου "ανοίξαμε και σας περιμένουμε, εδώ η καλή πραμάτεια".

    Τώρα για το ότι δεν μας νοιάζει αν τελειώνετε, μάλλον είσαι φάουλ. Τουλάχιστον δεν ισχύει για μένα, ούτε για τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων μου.

    ReplyDelete
  108. Edo exei polles teties blamenes bite na dite!
    asximia.blogspot.com

    ReplyDelete
  109. file eisai to mialo ekatomuriwwwwwn antrwn...egw s euxaristw p diavasa auta kai me epivevewses..

    ReplyDelete
  110. Το αρθρο γαμησε συμπαντα.

    Και προς απαντηση σε αυτο που ειπε μια κοπελα παραπανω,το πως θα μας φαινοταν αν υπηρχε ενα αντιστοιχο αρθρο για τους αντρες, εχω να πω οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν ειχε χαβαλε και ηταν στα ιδια πλαισια με αυτο θα γουσταραμε. Αλλα μαλλον για να θιχτεις απο ενα τετοιο αρθρο πρεπει να εισαι επικα αποτυχημενη παντου.. im sorry :P

    ReplyDelete
  111. "παντως σιγουρα μα σιγουρα οι αντρικες παρεες δεν ειναι καλυτερες απο τις γυναικιες!!


    μαρια"

    κοπελα μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.οπως εγραψα στο παραπανω παραδειγμα δεν υπαρχει περιπτωση να θελει γυναικα να κερατωσει καποιον με φιλο του και να μη φαει τα μουτρα της (μιλαμε για πραγματικους φιλους) σε αντιθεση με εσας που θα το κανατε ανετα εξαιτιας της ματαιοδοξιας σας καιτων κομπλεξ ανωτεροτητας,επιβεβαιωσης κλπ (τι εχει αυτη παραπανω απο εμενα).
    αληθεια, οι αντρικες φιλιες δεν εχουν καμια σχεση με τις γυναικιες- και το λενε γυναικες αυτο. Αλλα προφανως για να πιστευεις το αντιθετο εισαι κατω απο 25..αν οχι ψαξτο καλυτερα
    φιλικα

    ReplyDelete
  112. Mikeius apla sygxaritiria! Elpizw na vrw ki alla arthra poy tha sxoliazoun me to idio kaystiko xioumor tin kathimerinotita. Parakalountai osoi thigontai me ta comments twn proigoumenwn na xalarwsoun ligo! Blog einai kai afou yparxei i epilogi na sxoliasei opoios thelei, oti thelei, diavaste tin apopsi tou kai prosperaste tin. Apopseis leme edw pera, den dikasame kanenan.

    Cloe

    ReplyDelete
  113. Φίλε σε έχει προλάβει άλλος http://maddox.xmission.com/

    Καλή η προσπάθεια αλλά η αντιγραφή βγάζει μάτια.

    ReplyDelete
  114. Τον ξερω τον Maddox, τον διαβαζω απ' το '99, τον θεωρω μεγαλη πεννα και δεν εχω σκοπο να γεμισω τα παντελονια του. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα. Ειναι το πρωτο μεγαλο τρολ που ενεπνευσε ολους εμας τους υπολοιπους.

    Απο 'κει και περα, οποιος γραφει online για καταστασεις που του τη σπανε, δεν ειναι απαραιτητα Maddox. Όπα, ακυρο, εχεις δικιο. Θυμαμαι οταν ο Maddox εγραφε για τους Έλληνες μεταλάδες και τους συμμαθητες και τους τζιβατους που πανε διακοπες στην Ελαφονησο και τους οδηγους και τους Ελληνες συνταξιουχους και το Transformers 2 και...

    Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  115. οεο καλά το πάμε στα κόμμεντς γελάω ακόμα..

    μπάι (by) Iωάννα

    ReplyDelete
  116. Foivos said:
    apla sarwse o typos!!!
    ennoeitai poster to 19
    kai dhmosieysh pantou!!!
    perimenoume kai 2o meros
    RESPECT

    ReplyDelete
  117. ΚΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ...!

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΕΙΟΥΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟΣ...
    ΕΝΝΟΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΟΤΙ Η ΠΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Π Ι Π Α ΕΑΝ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ Π Α Σ Π Α Τ Ε ΥΕ Ι Τ' Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α !!!!!!

    ReplyDelete
  118. σε λατρεύω πραγματικά!!!!!
    έχω κολλήσει στο ψυγείο μου την Kate moss πώς να ανέχομαι να είμαι σαν την μπάρμπα? και αν δεν θέλεις να ακούσεις το "άκου τι όνειρο είδα προχθες αλλά ξέχασα να στο πω" δεν μ' αγαπάς!
    βικόνι

    ReplyDelete
  119. ....poso polu anorgasmikos eisai mwre kahmene arxida....an einai dunaton ta kahmena ta koritsakia pou ta bazeis kai dikaiologountai kai psarwnoun me tis malakies pou grafeis...oti kai na pw einai ligo.......pwwww...sixamere tupe.....se lupamai...

    ReplyDelete
  120. Anonymous, θα είμαι σύντομος και περιεκτικός:
    Είσαι γιατομπούτσο.
    Πίστεψέ το, είναι αλήθεια.

    ReplyDelete
  121. το 19 θα το τυπωσω σε μπλουζακι με την αδεια του faeenamalaka ofc.

    ReplyDelete
  122. Kanela elegan ena skyli pou me dagkwse otan hmoun pitsirikas.Apo tote exw psyxologika provlimata kai misw ta delfinia.Den kserw giati,alla exei dikio opoios gelaei teleutaios.Kata t alla,gelio evgale to arthro.A nai..na mhn ksexasw oti,

    ReplyDelete
  123. Permission granted Ανώνυμε.

    ReplyDelete
  124. pros eaglos... eisai kai polu vlakas...esy prin pas na heseis na rwtas prwta tous allous an hesan gt alliws tou antigrafeis kai eisai copia tous...stoko..thelete kai eleftheria kati vlakes san kai esena kai dn gnwrizete pou pan ta tessera!!! Mikeius xereis oti metras...keep it real!!$

    ReplyDelete
  125. sevasta ola osa eipes_
    8a sumfwnisw se polla ap osa eipes gt akrivws den eimai xazogommena k oxi gia na parw kapoio credit apo antres pou me upotimoun opws proeipe kapoios filos_
    se ena pragma omws kaneis TERASTIO la8os k ase emas tis gunaikes na gnwrizoume polu kalutera_
    milaw gia to 18_
    arxika to mouni mou 8a einai mia xara otan ec 8a frontiseis o poutsos sou na einai mia xara,apo t stigmh pou apo to paixnidi 8a bgei to profulaktiko_
    oi perissoteroi antres de gnwrizoun oti einai foreis twn perissoterwn smn gi auto akrivws to logo epeidh einai MONO FOREIS_
    emeis sthn telikh xanoume thn ugeia mas k anagazomaste na trexoume ka8e 5mhno stous gunaikologous gia polu sovarotera provlhmata apo ponous periodou k ec apla den exeis idea_
    de 8elw na mpw se perissoteres leptomereies gia na mh ginw kourastikh_
    have safe sex guys (:

    ReplyDelete
  126. και δε μας ειπες... εσενα ο γκομενος σε κολλησε ή ο αλλος;

    ReplyDelete
  127. Οργουελική; Ανατολασία; Τελικά διαβάζεις βιβλία ρε; Μαλακίες για να γίνεται χαβαλές γράφεις; Φάε Ένα Μαλάκα ρε! χαχαχαχαχα
    Ωραίο το άρθρο για τις γκόμενες

    Βούρκος

    ReplyDelete
  128. Υπαρχει και η ταινια Βουρκο. Το βιβλιο το ξεκινησα αλλα βαρεθηκα στο 1/3. Οπως και να χει, δε χρειαζεται να εχεις διαβασει το 1984 για να γνωριζεις ορους οπως "τζιν της νικης". Ανοιγω τα αυτια μου και ακουω.

    ReplyDelete
  129. Μην κάθεσαι λοιπόν με τα κανιά σου ανοιχτά και με το αινιγματικό ύφος που λέει: "Να το μουνί. Βρες άκρη"

    Χρειάστηκε μεγάλη αυτοσυγκράτηση για να μη φτύσω τη γουλιά στο πληκτρολόγιο. Είσαι μεγάλο όργιο, ρε! Ακόμα γελάω!

    ReplyDelete
  130. Mou fainetai oti yperektimate ena sakouli arxidia pou exete stragisei apo tin apanwti malakia kai ena poutso pou sas exei afisei komplex. An exete arxidia opws ta ennoeite krima gia to mualo pou kouvalate,mallon exei liwsei apo ti malakia. Na fwnaksete ti mama sas na sas skoupisei sto telos,ANELEITOI MAMAKIDES MALAKOPITOURES SAVOUROGAMIDES!!XAXAXAXAXA O enas malakas proskynaei ton allo!!! Peraste kosme na deite to tsirko twn frikiwn!!Kakomoirides!!!!!!!!!!!!XAXAXAXAXA

    ReplyDelete
  131. Χαχαχαχαχα
    Guilty of that: Μάθε να δέχεσαι κομπλιμέντα. Όταν λέμε "Είσαι πολύ όμορφη σήμερα" δεν εννοούμε "Όλες τις προηγούμενες μέρες ήσουνα μπαζόκαδος από γιαπί στο Μενίδι, αλλά σήμερα το 'σωσες"!

    Και σιχαίνομαι την κανέλα!!!

    Γαμάτο ποστ φίλε!!!! Μου έφτιαξες τη μέρα!

    ReplyDelete
  132. re malaka KARAVLAXE pou i poutsa sou vromaei psarila, i alli panw exei dikio pou leei gia ta sexoualikws metadidomena nosimata. Ante tora skatoxoriate apolitiste trava koitaksou karagiozi. Otan tha sou kopsoun to pouli na doume ti tha kaneis. ORNIO

    ReplyDelete
  133. Προς την ανώνυμη που χρησιμοποιεί underscore (_) αντί για τελεία (.):
    Όχι κούκλα μου! Μιας και φροντίζεις το μουνί σου που μπορεί να αποκτήσει πολλά προβλήματα που ούτε καν φαντάζεται ο άντρας, οφείλεις ΕΣΥ να σιγουρέψεις ότι ο πούτσος του είναι μια χαρά. Δηλαδή τι, πέρασε το εξάμηνο, βγάζουμε το προφυλακτικό και παρακαλάμε να είναι εντάξει ο άλλος; Γιατί, θα κολλήσει κάτι ο άλλος; Ή θα τρέχει στους γιατρούς για θεραπείες ο άλλος; Εσύ θα τα λουστείς όλα, εσύ πρέπει να φροντίσεις να μη σου τύχουν.
    Άρα ακόμα ισχύει το 18. "Δεν έχεις εμπιστοσύνη στο γκόμενό σου και περιμένεις πότε θα σε κολλήσει κάτι και κάθεσαι όλη μέρα και το ψαχουλεύεις και το μυρίζεις για να εντοπίσεις την ασθένεια".

    Και να σου πω και κάτι; Το επιχείρημα που χρησιμοποίησες κατάφερε να κάνει το 18 από απλό χιουμοριστικό σχόλιο σε σοβαρό κράξιμο. Μπράβο, ωραία υποστήριξες τη θέση σου που θίχτηκε!

    ReplyDelete
  134. re file den sumfwnw me to 17 an kai den uposthrizw oti isxuei pantote.Pantws emeis den pername pote thn fash pou theloume na apodeiksoume se olous alla panw apo ola ston eauto mas oti eimaste wrimoi k ta katafernoume.oso xazes kai an einai oles oi gunaikes giati oles thn patame theloume den theloume logo sunaisthimatos malakies den pisteuoume k polu perissotero gia emas tis idies.

    ReplyDelete
  135. Axaxax mikeus epiko to arthro sou wraios re trelo gelio, alla pio epika einai ta sxolia apo tis gomenes pou thixtikan kai mpikan stin diadikasia na apantisoun to mono pou kataferan einai na vgaloun trelo gelio, eimai sigouros oti ektos apo mpaza stin emfanisi einai kai sto myalo kai sygoura ma SYGOURA vlepoun SEX AND THE CITY axaxaxaxaxax respect stis kriokoles!!!

    ReplyDelete
  136. prosthese kati gia tis gynaikes me arxidia. aftes pou otan anoigoun to stoma tous sou rxetai na kseraseis giouvarlakia, akoma ki an eisai skoupidiaris prin ti syntaksh. Gamw thn poutana mou, aftes oi karioles einai h monh apodeiksh oti oi gynaikes klanoun

    ReplyDelete
  137. Μην ανησυχείς, μάλλον άφησε χώρο στα comments για να κάνουμε μνεία στις συγκεκριμένες...

    ReplyDelete
  138. Anon said : Sigoura den tha sas arese otan gelame oloi me ta keftedakia ths mamas sas.

    Ta keftedakia ths manas mou gamane kai spernoun.Kane kalytera an mporeis.

    ReplyDelete
  139. good good...

    kserei o mikeius ti kanei!
    and the flame goes on :P

    ReplyDelete
  140. Που 'σαι Eaglos! Τώρα που το ανέφερες, μπήκα στο maddox μετά από πολύ καιρό και τσέκαρα το τελευταίο άρθρο. Μην ξεχάσεις να του γράψεις σε comment ότι αντέγραψε ΕΜΕΝΑ στο άρθρο του για τη γρίπη των χοίρων.

    Μαλάκα στον κύβο!

    ReplyDelete
  141. Ρε παιδια ενα παραπονο εχω απο τα σχολια...Οταν θελετε να πειτε οτι σας εχει ενοχλησει κατι μην αναφερεστε ως "δεν συμφωνω με το 15" για παραδειγμα,αλλα να αναφερετε ολοκληρο αυτο που δεν σας αρεσε γιατι βαριεμαι να ανεβαινω ολη την σελιδα να δω ποιο ηταν...κατα τα αλλα συνεχιστε τα σχολια εχετε πολυ πλακα αναθεμα σας...

    ReplyDelete
  142. Βασικα ανωνυμε απλα γραψτα στα παπαρια σου! Τι σε νοιαζει με τι συμφωνει και με τι οχι ο καθενας? Get a life ρεεεεε!!!!
    Mike τι εγινε? Mας τσαντισε ο Eagle?? Εεεεε??? χεχεχε
    Θειτσα με καλυψες, πατησα να γραψω για να την πω στην ανωνυμη τυπισσα αλλα της ξηγηθηκες σπαθι.

    ReplyDelete
  143. χαχαχα..καλό! Αυτό με τα κοπλιμέντα το κάνω λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης, πρέπει να ναι όντως σπαστικό για αυτόν που σου λέει π.χ. "Στις ομορφίες σου είσαι!" και να του απαντάς με κλισεδάκια τύπου "Μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά" και άλλα τέτοια χαζά. Το φαί μου πάντως μια χαρά το τρώω, πόσο μάλλον τα γλυκάκια..:$ Παίζει να τρώω και του γκόμενου που δεν είναι κ πολύ γλυκατζής.

    ReplyDelete
  144. respect. grafe pio suxna

    ReplyDelete
  145. Είσαι ένα φαλλοκράτικο γουρούνι, ο κολλητός φίλος του MC Vagina!

    Να γράφεις για τις σπουδαίες γυναίκες που κρύβονται πίσω απο έναν πετυχημένο άντρα (κλασικό γλύψιμο σε γκόμενες που παντρεύτηκαν κάποιον φραγκάτο)

    ReplyDelete
  146. ΘΕΟΣ!! Δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο. Φοβερό!

    ReplyDelete
  147. Ντάξει προσκυνάω στα γόνατα!!

    υγ. Όξω οι ξενέρωτες και κομπλεξικές γκόμενες!

    ReplyDelete
  148. 21. Μάθε τι σημαίνει "χωρίζω". Δε θα μείνουμε φίλοι.

    Το χειρότερο είναι να την χωρίζεις, αλλά επειδή έχει γίνει φίλη με την παρέα ΣΟΥ, εξακολουθείς να την τρως στα μούτρα. Ουστ μωρή!

    ReplyDelete
  149. "Mou fainetai oti yperektimate ena sakouli arxidia pou exete stragisei apo tin apanwti malakia kai ena poutso pou sas exei afisei komplex. An exete arxidia opws ta ennoeite krima gia to mualo pou kouvalate,mallon exei liwsei apo ti malakia. Na fwnaksete ti mama sas na sas skoupisei sto telos,ANELEITOI MAMAKIDES MALAKOPITOURES SAVOUROGAMIDES!!XAXAXAXAXA O enas malakas proskynaei ton allo!!! Peraste kosme na deite to tsirko twn frikiwn!!Kakomoirides!!!!!!!!!!!!XAXAXAXAXA"

    Eisai to megalytero ZOON poy exei yparksei pote. eisai toso zoon poy ta zoa poy se blepoyn lene "Malaka ayti i poutana einai POLY ZOON" kai meta trone ta skata tous alla eksakolouthoyn na einai ligotero ZOA apo sena ZOON!

    tha eisai zoon gia panta, ilithio ktinos, xamerpes skouliki, eyxomai na pethaneis epeidi ksexases na klaseis ZOON! FOKIA! LASPERI GAMNIOLA!

    ReplyDelete
  150. xaxa... nai, wraia ta eipes. mono pou an den ta goustareis, ftiaxta me fantaro oso egw 8a kanw fouskes me tin tsixla kanela, agkalia me ton kollito sou, pou enw leei oti sumfwnei mazi sou, mprosta mou einai souza kai pername super. fae ena malaka (me tin kali ennoia)

    ReplyDelete
  151. Glukoula, sth periptwsh pou perigrafeis, o malakas pou trws einai o kollhtos (kai h poutana poia allh? ksereis..)

    Ektos apthn ektrofh tou patsokoilou sou kai thn ekxwrh h eisxwrh felwn ston erethismeno, vrwmiko kai stenemeno apo to loipos kolpo sou, prepei kapote na isiwseis san gynaika kai na papseis na eisai to poutanaki pou mono emathes na eisai

    to poutaniliki pou poulas tha papsei na isxyei me to prwto zarwma twn mounoxeilwn sou giayto mexri tote vres kati kalytero na kaneis an thes na thn vgeneis apo panw

    mwraki!

    ReplyDelete
  152. Exw barethei na kanw scroll kai na sas blepw OLOUS na grafete ena karo MALAKIES.

    Xalarwste ligo.

    ReplyDelete
  153. Spiral ektos apo scroll mporeis na katevazeis tin selida me to rodaki tou mouse i na kratas patimeno aristero klik mouse kai katw tin selida vevaia iparxei kai pio eukolos tropos na min diavazeis tis ena karo malakies MALAKA axax
    p.s. gia tis gomenes pou thixtikan apto arthro eisaste karioles mia zwh tha mplekete me malakes kai tha gerasete kai tha anarotieste ti pige strava kai den vrikate enan swsto syntrofo PERASTIKA SAS!

    ReplyDelete
  154. mia paraklhsh...mn prospatheite na milate sa to mikieus....eine grafiko!!!!
    megale apla se auta p les oloi vlepoume auta p antimetwpizoume kathimerina...auth th fora evales ipervolika pshla tn phxh hahahhaha...ama mporeseis na kseperaseis tetoio keimeno...ti na pw!!!oreos kai keep it up :D

    ReplyDelete
  155. glykoula me tis fouskes sou ase ton poutso tou afentikou sou kai grapse kana sxolio na gelasoume

    ReplyDelete
  156. Ιουράσιο ΚολεόπτεροNovember 3, 2009 at 2:53 PM

    Ίσως η καλύτερη στιγμή του Mikeius. Παίζει να είναι είναι το κορυφαίο άρθρο του, κάτι που δεν πρόκειται να ξαναγίνει, κάτι πού όλοι θα θυμόμαστε βλέποντας νέα άρθρα του και θα λέμε "καλό άρθρο αλλά σαν το '21+1 γυναικο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Cosmo' δεν είναι".

    ReplyDelete
  157. file mike egrapses pali... hthela na sou steilw mail re su, prosekse giati authn thn peiodo einai pou dieksagontai mystery shoppng ekei pou eleges oti douleueis 4wros... despoinaki

    ReplyDelete
  158. TERASTIOS Mikeius!!

    ReplyDelete
  159. HAHAHA daxei gamhsan, ala sto 8ema tou an oi ginekes kseroun ligotero apo mousikh apo oti oi adres den nomizw na isxiei, ti sxesh exei..

    ReplyDelete
  160. ρε μιχαλάκη γιατί αγόρι μου έκλασες όταν αναφέρθηκε ο maddox?
    μπαι δε γουέι μήπως σκεύτεσαι ποτέ να βγάλεις κανένα κόμικ?

    ReplyDelete
  161. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ! ευχαριστουμε τον ανωνυμο απο πανω που μας αποκαλυψε την αληθεια και πηρε απο πανω μας το πεπλο της αγνοιας.

    αγαπητε ανωνυμε δε μπορω να πιστεψω πως καταφερατε να ανακαλυψετε αυτο το σκοτεινο μυστικο του Μιχαλη. Πρεπει να ξερετε πολυ καλο ιντερνετ. Ειστε, τολμω να πω, ενας γνωστης του ιντερνετικου χιουμορ και επιτελους ξεσκεπασατε αυτον τον αλητηριο και τα καμωματα του!

    Σας ευχαριστουμε. Η οξυδερκεια και η παρατηρητικοτητα σας ειναι αξεπεραστη. Νομιζω οτι με χαρα θα πιπιλιζα τα τροφαντα σας αρχιδια μονο και μονο επειδη εισθε Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εχει αναφερει το Μαντοξ εδω μεσα. Εννοω περα απο τον ιδιο τον Μιχαλη. Κι αλλους πενηντα.

    Ειστε μια κραυγη αληθειας μεσα στην πλανη στην οποια μας οδηγουσε αυτος ο στυγνος και αδεκαστος αντιγραφεας. Μπορειτε τωρα να κατεβειτε απο το αλογο σας, ω σκοτεινε εκδικητη της μαλακιας και να χαιδολογησετε την κωλοτρυπιδα σας, γεματοι αυτοδικαιωση και ηδονη, οπως σας πρεπει.

    Κι επειδη σας εκτιμαω αφανταστα θα σας πω ενα μυστικο. Ο Μιχαλης ΔΕΝ αντιγραφει μονο τον Μαντοξ. Αντιγραφει τα παντα. Τετοιος ειναι. Καμια φορα παρατηρει και την πραγματικοτητα και γραφει.. αρα αντιγραφει ολο τον κοσμο.

    ΑΛΗΤΗΣ!
    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!


    Ζητω ο παραπανω ανωνυμος που ειναι τοσο γατος.
    παρτε του ολοι μια πιπα.
    Πρωτος εγω.

    ReplyDelete
  162. ξέχασες να μου βρίσεις την μάνα και το σοι... τσκ τσκ
    χάνεις την φόρμα σου μικρέ
    ο προηγούμενος

    ReplyDelete
  163. Μα δε θα εκανα ποτε κατι τετοιο κυριε μου. Ισως να ανακαλυψετε οτι και ο Μαντοξ εχει βρισει καποτε μια μανα και να με κατατροπωσετε.

    Τοτε τι θα πω εγω; Ολοι ειναι ανισχυροι μπροστα στο περιφημο Madoxx Argument of Blog Avengers.

    Θελετε να με μαθετε το μυστικο σας; Πως τα ανακαλυπτετε ολα αυτα; Και κυριως θα ηθελα να μου περιγραψετε την ικανοποιηση που νιωθετε οταν με τη βοηθεια σας μαθαινουμε την αληθεια. Σας προκαλει στυση αυτο; Μετα χρησιμοποιειτε αυτη τη στυση για να εκσπερματισετε φωναζοντας το ιδιο σας το ονομα; Πειτε μου, πειτε μου ειστε φανταστικος τυπος και με εχετε συγκλονισει με τροπους που δεν περιμενα!

    Μακαρι να ειχαμε ανθρωπους σαν κι εσας εδω στην επαρχια. Εχουμε ενα κατσικογαμια στον καμπο απανω και δεν τον βρισκουμε. Αλλα ειμαι σιγουρος πως αν ερθετε θα ανακαλυψετε οτι ειναι καποιος που αντιγραφει το Μαντοξ και τοτε λεει ο κατσικογαμιας θα ντραπει και θα σας σβησει το κομμεντ γιατι οπως ειπα ειστε γατος και εχετε ενα τεραστιο πουλι.

    ReplyDelete
  164. τι τεραστιο..

    τολμω να πω πως εχετε μεγαλυτερο πουλι απο τον Μαντοξ. Το πουλι σας, ανωνυμε ειναι τοσο γιγιαντιαιο που εχει ανεξαρτητο νευρικο συστημα και χρησιμοποιει τη βαρυτητα της σεληνης για να σηκωθει. Μπορει να σας σηκωνεται καθε τριτο σαββατο αλλα μα το θεο, υπεροχε και πανεξυπνε ανωνυμε, οταν σας σηκωνεται το λενε στις ειδησεις.

    Καμια φορα στεκομαι στη σταση του κτελ και σκεφτομαι το υπερμεγεθες πεος σας ανωνυμε και κλαιω. ΚΛΑΙΩ! κλαιω που το δικο μου ειναι ενα σχεδον μικροσκοπικο πεος. Μακαρι να το ειχα αντιγραψει απο τον Μαντοξ το πεος μου μονο και μονο για να ερθετε Ω ΤΙΤΑΝΙΕ ΨΩΛΟΜΕΓΙΣΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και να με δειξετε με το δαχτυλο και να αποκαλυψετε σε ολους τι αντιγραφεας ειμαι.

    ReplyDelete
  165. Επισης φτιαξε με Ω ΜΕΓΙΣΤΟΠΑΝΙΣΧΥΡΕ ΣΕΡΛΟΚ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ!

    ΕΓΩ, ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ;

    ReplyDelete
  166. Ενα μικρο ποιημα αφιερωμενο στο πουλι του ανωνυμου:

    "Ω ανωνυμε γιατι εισαι τοσο τιτανοψωλης;
    οταν ο θεος εβρεχε πεη εσυ εμενες στη βουλιαγμενη
    χαρα στη γυναικα που θα σε εχει
    τρομαρα να σου ρθει ρε ψωνιο
    που νομιζεις οτι ανακαλυψες τον τροχο
    ω ρε παναγιτσα μου τι ψωλαρα ειναι αυτη που εχεις ομως!"

    ReplyDelete
  167. ρε φίλε θα πρέπει να σε έχει πειράξει πάρα πολυ αυτό που είπα, για να κάθησες και να έγραψες όλες αυτές τις μαλακίες αποτυχημένες προσπάθειες να με ταπώσεις (?)... πάντως να ξέρεις οτι τον μαντοξ τον βρήκα χτές απο το σχόλιο κάποιου απο πάνω βγάλε λοιπόν την άμμο απο το μουνάκι σου και άσε τις μαλακίες για το πούλι μου

    ο προηγούμενος

    ReplyDelete
  168. συγνωμη ανωνυμε, που το κτηνωδες αβυσσαιο κτηνος που ειναι το πεος σου ξεπερναει σε μεγεθος τον Αλδεβαραν και τον Ταου Σετι VI! Ειμαι σιγουρος οτι δεν ενοχολεισθε καθολου γιατι ειστε τεραστιος ψυχικα οπως το κτηνωδες υπερψωλικο σας συστημα που θυμιζει ενα παραδοξο φαλλικο πλανητικο συστημα στο κεντρο του συμπαντος!

    θα εκανα τα παιδια σας, ω ανωνυμε, ω υπεροχο σπανιο πλασμα που αποδιδεις δικαιοσυνη στα μπλογκ με το σπαθι σου που αν και τεραστιο, δεν ειναι οσο τεραστιο ειναι το μυθικο ιντερνετικο σου πεος.

    Στην ινδια λενε στα παιδια ιστοριες για το πουλι σου, το ξερεις;
    λενε για εναν τρομερο ιντερνετικο ντετεκτιβ που ξεσκεπαζει την αληθεια γιατι ολοι οι κελφτες και οι ψευτες τρεμουν μηπως τους πουτσοσκαμπιλησεις με την υπερμαζα καυλονιων που ειναι το πουλι σου.

    τι ψωλη ε; εισαι φοβερος. Πες αλλη μια φορα για το μαντοξ. Ελα. Εχω κατεβασει φερμουαρ και το χαιδευω για σενα ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΞ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! αχχχχ εισαι ο ορισμος του αντρα αγοραρε. Θα σε ακολουθω παντου για να παιρνω ρουφες απο τις μασχαλες σου.

    ελα χωρις μαλακιες πες αλλη μια φορα για το Μαντοξ. το κανεις ΤΟΣΟ καλα!...

    ReplyDelete
  169. ρε μαν γιατί γράφεις σαν Anonymous και όχι σαν μανντοξ ααα ξεχασα μαικεους





    (σ' άρεσε?)

    ReplyDelete
  170. ναι μαλακάβλακα, το βρήκες, ο mikeius είναι.
    φαντάσου να μπει κι ο Master G τί έχει να γίνει...

    ReplyDelete
  171. ωραία τοτε είσαι η πουτάνα του? τι σκατά απαντάς στη θέση του?

    40 λεπτά αυτη τη μαλακία σκεφτόσουν?

    ReplyDelete
  172. Ρε παιδια ΤΙ ειναι μαντοξ?

    ReplyDelete
  173. είναι ενας αμερικάνος που έχει παρόμοιο μπλόγκ που γράφει μαλακίες του ίδιου στύλ και ίδιου ύφους τον οποίο μόλις ανέφερε κάποιος πιο πάνω ο Μιχαλάκης άρχισε να κάνει σαν κοριτσάκι

    ReplyDelete
  174. προς od και ios. μπορει ο φεμινιστης να ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο που ξερω κι εγω. αλλα ο "δε γουσταρω τη φατσα σου μαλακα κομπλεξικε σεξιστη" σιγουρα δεν ειναι. και δεν ειναι αναγκη να εισαι γυναικα για υπερασπιζεσαι το γυναικειο φυλο. εκτος αν εισαι μισογυνης. εκλαμβανω προφανως ως χιουμοριστικο το αρθρο αλλα ας ξεκολλησουν ολοι οι μαλακες που γλυφουν τα παπαρια του mike. ειπαμε ο ανθρωπος εχει πολυ χιουμορ αλλα εχετε καταντησει γραφικοι με το να σας αρεσει και να συμφωνειτε με οτιδηποτε γραφει. μπορειτε να αποκτησετε και τη δικη σας αποψη. mike συνεχισε, δε συμφωνω σε ολα μαζι σου αλλα λιωνω στο γελιο.

    ReplyDelete
  175. και για αυτους που δεν ξερουν τον ορο σεξισμος: ειναι μορφη φασισμου, ο ρατσισμος προς το ενα η το αλλο φυλο. σεξιστης μπορει να ειναι και ενας αντρας και μια γυναικα. ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα φασιστοειδων, συντηρητικων γερων και πολλων αλλων σιχαμερων υποκειμενων..

    ReplyDelete
  176. Ο ήχος του γέλιου μου σκέπασε τα διπλανά κομπρεσέρ...Αυτά μόνο! ΤΕΛΟΣ!

    ReplyDelete
  177. Gia to 21 NA AGIASEI TO STOMA SOU! Polles fores thn pathsa kaiu sthn proth pou eipa "de thelo alles files" efaga vrisismo, oti efage ton kairo thw mazi mou, oti den mou aksize kai alla tetoia sapounoperistika. Alla pragmati den peirazei. Filous exo. Mono to sex mou leipei.

    ReplyDelete
  178. ηθελα να' ξερα γιατι φαγωνεστε συνεχεια σαν σχολιαροπαιδα.ποιος θα πει το πιο εξυπνα-προσβλητικο σχολιο εναντιον του αλλου και τα ρεστα.χαλαρωστε.
    οσον αφορα τον Μike, το χω ξαναπει, εχει πολυ χιουμορ, γραφει πολυ καλα, κανει φοβερα φωτομονταζ αλλα ρε Mike μην γινεσαι τοσο επιθετικος γιατι το χαλας σε καποιες φασεις. μην χρησιμοποιεις τοσο βιαιες φρασεις πχ "θα φας κλωτσιά στο μουνί","Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε εκείνη την ώρα είναι να σας χώσουμε γονατιά στο λαρύγγι" κτλ κτλ. Και το χιουμορ εχει καποια ορια.
    οσον αφορα το συγκεκριμενο αρθρο θα συμφωνησω σχεδον σε ολα(εξαιρω την βια που προανεφερα).γραφεις καποιες μεγαλες αληθειες!πιστευω εξεφρασες τις ενδομυχες σκεψεις πολλων ανδρων!!!

    ΤΕΛΗΣ Κ.

    ReplyDelete
  179. telika eimai kai POLI GINAIKA!!!

    kano katapliktikes pipes
    kai ksero oles tis staseis sosta!!

    ReplyDelete
  180. εχετε απλα απιστευτο χιουμορ..!!!αφηστε τις καμμενες γκομεμες να ασχολουνται μαζι σας(να σχολιαζουν αρνητικα)κ απλα χαρειτε το..!κ μονο που οι ιδιες βριζουν φανταστειτε ποσο νταλικεριδες ειναι..!μου φτιαξατε πραγματικα την διαθεση ακουστηκαν πολλες αληθειες που καποιες τσουζουν..!
    μαρια.. xxx
    μην με συμπαθησει κανεις κ σχολιασει θετικα γτ θα με βρισει η κυρια πιο πανω κ θα μου συρει χιλιες δυο κατηγοριες κ καλα επιπεδου..!!!!φιλακια αγορινες..!

    ReplyDelete
  181. "o σεξισμος ειναι μορφη φασισμου"

    ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑχαχααχχαχαχαχαχαααα
    χαχαΧΑΧΑΧΑ
    χαχαχαααχΧΑχαχαΧΑ
    χααΧαΧΧΑχΑχαχΑχΑα
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαα
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑχααχαααα

    Οχι ρε η βλακεια ειναι μορφη φασισμου. Οταν μας την επιβαλλεις δηλαδη!

    ReplyDelete
  182. "40 λεπτα αυτη τη μαλακια σκεφτοσουν;"

    ρε μπικικικο αλλος σε κραζει! Εχεις μπερδευτει. Τελεις υπο το καθεστως συγχυσης. Πολυ συντομα θα διαβασεις μια απο τις μαλακιες σου και θα δεις οτι την ειπε ενας ανωνυμος και θα σου απαντησεις για να σου πεις τι μαλακας εισαι!

    Δε μου λες; Εσυ σαραντα λεπτα περιμενες τη μαλακια μου;
    γιατι ημουν σπιτι και ετρωγα κοφτο μακαρονακι με χταποδι!

    Ζαγαρι

    ReplyDelete
  183. Εχω πεθανει στα γελια με τα περι υπερσυμπαντικου πεους του ανωνυμου ντετεκτιβ!!!
    Αν και κοβω το πουλι μου οτι ειναι ο ιδιος ο Mike που τα γραφει αυτα και ξενερωνω που θηχτικε τοσο απο ενα comment (κοινως επεσε στην παγιδα που ο ιδιος στηνει για αλλους).
    Ομως ολα αυτα ειναι ενα τιποτα μπροστα στην καβλα που νιωθω διαβαζοντας τα comment!!

    Και να πω και καμια μαλακια ακομη ως μεντορας που ειμαι...
    Δεν υπαρχουν ορια στο χιουμορ και στον χαβαλε. Αν δεν μπορει καποιος να αντεξει το καυστικο χιουμορ φταιει αυτος και μονο αυτος!

    ReplyDelete
  184. εσυ με το πολυ χαχαχα. ποσων χρονων εισαι αγορινα μου? για κατι μαλακες σαν εσενα η κοινωνια δε λεει να στρωσει και ειναι γεματη με τα προαναφερθεντα σιχαμερα υποκειμενα. ( φιλικα παντα )

    ReplyDelete
  185. polystrofe μην ξενερωνεις. Αυτο σου λεω μονο. :)

    ReplyDelete
  186. ayto to ar8ro gamhse me tosous xiliades diaforetikous tropous. sto 19 pe8ana sta gelia. alh8eia dhladh. eisai arxontas

    ReplyDelete
  187. ειναι γαματο ε!!!
    μπραβο σου

    ReplyDelete
  188. Wraios o Mixalakhs! sta perissotera symfwnw file.. goustarw omws polu ta sxolia olwn twn allwn! den einai foveroi! san katinistiko periodiko ( me kalh pisth to lew ), gia emas tous neous einai! ti lete?

    ReplyDelete
  189. Eisai OLA TA LEFTA!!! :))))

    Elena

    ReplyDelete
  190. Daaaaaamn! Γυρισα σπιτι και εχω καμια 25αρια καινουρια comments. Νιωθω σαν να εχω homework.

    Προς τους ανωνυμους που ξεκατινιαζονται: Δεν ειναι πρωτη φορα που με εχουν συγκρινει με τον Maddox. Οποτε σκασιλα μου.

    Επισης: "βγάλε λοιπόν την άμμο απο το μουνάκι σου "...; ΩΩΩΩΩ! ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;; ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ SOUTH PARK;;; Ε ΦΙΛΕ;;; ΓΙΑ ΠΕΣ!!! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ;;; Ε; SOUTH PARK; Ε, ΓΙΑ ΠΕΣ! ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΩΡΑ, Ε;;; ΓΙΑ ΠΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΟΥΕΡ;;; Ε;

    ReplyDelete
  191. ναι ρε σαουθπαρκ φυσικά!
    τι είναι παουερ?

    ReplyDelete
  192. πώς λέμε παπάουερ;
    Αυτό

    ReplyDelete
  193. eimai o mikeus kai eimai mia kopia tou maddox dioti exw mikro pouli

    ReplyDelete
  194. Οντως.

    Το πουλι μου ειναι τοσο μικρο που γαμαω βελόνες για να ικανοποιηθω.

    Ειναι τοσο μικρο που το βλεπει το πλαγκτον και γελαει.

    Ειναι τοσο μικρο που παιζω μαλακια με λεϊζερ.

    Ειναι πιο μικρο κι απο το συμπαν πριν τη Μεγαλη Εκρηξη.

    ReplyDelete