Wednesday, August 26, 2009

Η δουλειά είναι ντροπή


Ποιανού ήταν η φαεινή ιδέα της 8ωρης εργασίας, 5 μέρες τη βδομάδα; Πότε έγινε η συνεδρίαση και δε με φώναξε κανείς για να ασκήσω βέτο; Δουλειά 5 μέρες για να ευχαριστηθείς τις 2. Όποιος τζογάρει θα σας πει ότι 2/7 είναι για τον πούτσο συντελεστής.

Δουλεύω 4ωρος σε γνωστό κατάστημα ρούχων, δε μπορώ να αποκαλύψω ποιο, ας πούμε ότι κάνει ομοιοκαταληξία με το "Barks & Denser" για βασικό μισθό. Κι όπως είπε κι ο Chris Rock, βασικός μισθός σημαίνει "αν μπορούσα να σου δίνω λιγότερα, θα το 'κανα". Το 90% των συναδέλφων μου, απ' την πολλή ενασχόληση με το στοίβαγμα κάλτσας, έχουν γίνει πιο κουτοί κι απ' τις μολόχες. Δεν ξέρουν τα βασικά εργασιακά τους δικαιώματα, τους τρώνε επιδόματα και υπερωρίες και δεν παίρνουν πρέφα. Οι προϊστάμενοι είναι ακόμα πιο κουκου-ρούκου. Κοίταξαν στα μάτια την προοπτική να κάνουν διπλάσιο τρέξιμο για μηδενική αύξηση μισθού και είπαν: "YEAH!!! ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ;;;".

Αλλά το χειρότερο-πάυλα-καλύτερο-παύλα-ξανά χειρότερο είναι πως όλοι μα όλοι οι υπάλληλοι που συναντάω σε αυτές τις McJobs παίρνουν τη δουλειά τους στα σοβαρά! "Αααα, δε μπορώ να τα πιω απόψε μαζί σου Mike. Είναι μεσοβδόμαδα, δουλεύω νωρίς αύριο". Δε μας κατουράς λέω γω ρε ξόφλα; Μεσοβδόμαδα είναι που πρέπει να πίνεις! Αν είναι να 'σαι ψόφιος, με 2 ώρες ύπνο και hang-over, κάντο όσο σε πληρώνει η εταιρεία. Τι έχεις να κάνεις στη δουλειά σου που απαιτεί να είσαι 100% παρών και ξύπνιος; Να γεμίσεις τη μηχανή του φρεντοτσίνο; Σε δουλειές της πούτσας οφείλεις στον εαυτό σου να πηγαίνεις μεθυσμένος, ξενυχτισμένος και με υπολείμματα μαστούρας απ' το προηγούμενο βράδυ, ούτως ώστε να είσαι σε καλή κατάσταση το Σαββατοκύριακο που είναι δικό σου. "Δε γίνεται ρε Mike! Τώρα είμαι προϊστάμενος. Έχω ευθύνες!". ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ! Α, δηλαδή δεν κάνεις πλέον κάτι που μισείς, είσαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για κάτι που μισείς. Θα μπορούσες τώρα να μας είχες μπάσει στην αποθήκη που δουλεύεις για να πίνουμε εκεί μπίρες και να κάνουμε αγώνες με κλαρκ. Αντ' αυτού, κάθεσαι στο μπαρ και μου τα πρήζεις για ευθύνες αξίας 500 ευρώ. Συγχαρητήρα μαλάκα! Μόλις έγινες...
...LEVEL 80 DOUCHEBAG ! ! !
Φίλε αναγνώστη, από αύριο έχεις 2 επιλογές, μη σου σπάσω τα μούτρα: Πρώτον, αν συνεχίσεις τη McJob σου, κάντο με τη λιγότερη δυνατή σοβαρότητα, αφοσίωση και περηφάνια γι' αυτή. Θέλω να πίνεις βότκα στο break room, να ξενυχτάς μεσοβδόμαδα και να γίνεις ο χειρότερος υπάλληλος του μήνα με διαφορά. Δεύτερον, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! Διόρθωση: κλέψε πράγματα και μετά παραιτήσου! Και δεν εννοώ γραφική ύλη ή κανα ρουχαλάκι και τέτοιες συμβολικές μαλακίες για να αισθάνεσαι επαναστάτης. Θέλω να κλέψεις οθόνες PC, ταμειακές μηχανές, να χέσεις πάνω στο γραφείο του προϊστάμενου και να φύγεις! Τι; Φοβάσαι μήπως αμαυρώσεις τη συστατική επιστολή από τα γαμο-Starbucks;

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βγάλεις λεφτά. Τύπωσε τη φάτσα του Χριστού σε ένα τοστ και πούλα το στο e-bay, φτιάχνε χαρακτήρες στο W.ο.W. και πούλα τους σε καμένους στα LANάδικα, κάνε 2-3 σβούρες στο στύλο του κωλόμπαρου, ηχογράφησε τηλεφωνικές φάρσες και πούλα τις σε CD στο Μοναστηράκι, ρούφα καμιά ψωλή, πιάσε γκόμενα γιαγιά και φάτης τα. Τουλάχιστον αυτό θα είναι εν μέρει έργο αγάπης.

Ακόμα δεν έχω βρει το κουράγιο να υλοποιήσω κάποιο από αυτά τα σχέδια, το παραδέχομαι. Αλλά όσοι τα υποτιμάτε, ένα σας λέω: Τη χρονιά που πέρασε πήρα ένα φίλο μου και για μερικές μέρες στήσαμε κιθάρες στο Μοναστηράκι. Κυρίως για να απαντηθεί το ερώτημα "Γιατί σκατά το γουστάρουν αυτό οι χίπηδες", αλλά και για να δούμε πόσα λεφτά θα πέσουν. Βγάλαμε κατά μέσο όρο 12 με 14 ευρώ την ώρα! Στο ρουχάδικο βγάζω γύρω στα 3,5 - 4 και αν ήμουνα δικηγόρος θα έβγαζα το πολύ 6.

Αυτές είναι ωραίες εποχές για μποέμ καμένους. Εκμεταλλευτείτε το!

68 comments:

  1. Κανά παντελονάκι από εκείνο το ρουχάδικο μπορείς να μας καβατζώσεις; Δεν έχει κατάστημα εδώ που μένω και στου Ηρακλείου έχουν τελειώσει και στα Χανιά δε μπορώ να πάω γιατί είναι μακριά και έχουν στραβώσει οι ζάντες του αυτοκινήτου και οδηγώ επικίνδυνα και ο άντρας μου δε με αφήνει (ναι, ζω ένα πραγματικό δράμα).

    Πλιιιιιιιιιιιιιιζ;

    ReplyDelete
  2. μαλακα εχεις παρει φωτια τελευταια ε?

    ReplyDelete
  3. Ωραία τα λες αλλά το πρωινό ξύπνημα για δουλειά μετά από μεθύσι είναι πολύ χλωμό να πετύχει.. Θα πάει 12 για να ξυπνήσεις και την άλλη μέρα που θα ξυπνήσεις από τις 7 δεν θα έχεις που να πας :P

    ReplyDelete
  4. Το πρόβλημα είναι ότι στο ρουχάδικο, δεν μπορείς ταυτόχρονα να λεβελιάζεις χαρακτήρες στο WoW για να τους πουλήσεις... Χμ... Ενώ αν δούλευες (σε δουλεύανε) σε γκατζετομάγαζο, θα μπορούσες να εφαρμόσεις και τις ιδέες σου!!
    ;-)

    ReplyDelete
  5. Όντως αυτή την παπαριά 8+ ώρες τη μέρα, 5+ μέρες την εβδομάδα ήθελα να ξερα ποια διάνοια τη σκέφτηκε. Αλλά εντάξει όχι άγχος, σε 40+ χρόνια θα κάάθεσαι (πιθανόν σε τόπο χλοερό - αν υπάρχει ακόμα τέτοιο πράμα).

    ReplyDelete
  6. Η Συνταξη ειναι ενα μυθικο ζωο που ζει στις αφρικανικες ζουγκλες και τρωει κανιβαλλους. Λεγεται οτι καποιοι εχουν δει τα χναρια του, αλλοι εχουν ακουσει τις ιαχες του, αλλα κανεις δεν εχει προσφερει ακομα φωτογραφικες αποδειξεις για την υπαρξη του. Λενε οτι η σκονη απο τα κοπανιστα νυχια του γιατρευει τις αιμορροϊδες, τον καρκινο και τη σκουλαμετρα (οτι και αν ειναι αυτο). Επιπλεον, ενα μενταγιον με τριχες χαριζει ευεξια, σεξουαλικο σφριγος και 10+ εκατοστα στο πουλι.

    Παρτε το αποφαση. Θα δουλευετε μεχρι να πεθανετε. Οποτε, ακολουθηστε το δογμα "Mikaeus" και που ξερετε, μπορει να σας ερωτευθει σφοδρα η κορη του αφεντικου και να γινετε σωγαμπρος.

    ReplyDelete
  7. Παλι ωραιος ρε!...καποτε δουλευα σε ξυλουργειο για καιρο,το ποσο ειχα γαμησει το οχημα που μετεφερα τα ξυλα δε λεγεται.Τι σπινιαρισματα και παντιλικια....εκει εμαθα ουσιαστικα τη ''σωστη'' οδηγηση...
    Καλα τα λες,παιζω και κιθαρα,οπωτε κανουμε μπαντα και τα σπαμε στο μοναστηρακι...

    ReplyDelete
  8. Και τότε τι είναι η δουλειά?

    ReplyDelete
  9. Είμαι ο προϊστάμενος σου και σου διευκρινίζω ότι παίρνω 750 και όχι 700 ευρώ!
    Α! Και μην χέσεις στο γραφείο μου... κάνε κάτι από τα υπόλοιπα

    ReplyDelete
  10. "Και τότε τι είναι η δουλειά?"

    Δουλεία με τον τόνο σε λάθος θέση.

    ReplyDelete
  11. Εγω οταν μεγαλωσω θα γινω εισοδηματιας και θα ανεβω σ ενα βουνο και θα κοιταω εσας απο κατω αλλα δε θα σας εχω αναγκη

    ReplyDelete
  12. Γιατι ειμαι ο Χουλκ.

    ReplyDelete
  13. Με δυο πτυχία.... στον τοίχο...αυτή τη στιγμή φυτεύω ντομάτες και μελιτζάνες στην επαρχία!

    Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατι σπούδασα, ας μου πει κάποιος! Ή ας μου πείτε τουλάχιστον σε ποιανού τη μαμά να πάω να ασελγήσω!

    Μικιους δεν υπάρχει φίλος 8ωρο 5μερο... Εκτος αν είμαι σε άλλη χώρα. Στο τελευταίο πορνίο-εταιρία που δούλεψα στην Αθήνα ειμασταν σχεδόν εσώκλειστοι!

    Αλλά ελπίζω τουλάχιστον οι μπάμιες μου να κατακτήσουν τον κόσμο! Γαμω το θεό τους!

    ReplyDelete
  14. αν αποφασίσεις πάντως να ξεκινήσεις το ρούφηγμα ψωλής, εδώ είμαι εγώ.

    ReplyDelete
  15. χαχαχαχ...μαχλερ φιλε μου...νιωθεις καλύτερα τωρα?
    πουστράκο!

    ReplyDelete
  16. Mια χαρα τα λες...φιλε ημουν σε μαγαζι κυριλε και δεν συμαζευεται στο οποιο ο τυπος εβγαζε εκατομυρια(τσεκαρισμενο ημουν και ταμειο) και εμας αμα δουλευαμε χριστουγενα η πρωτοχρονια ΔΕΝ μας εδινε ουτε καν την νομιμη προσαυξηση..Και υπηρχαν ατομα που τους ελεγες "τι γινετε ταδε -εδω στο μαγαζι ειμαι,εχει δουλεια ,καλα παμε"
    (kαι το ελεγε με μια χαρα που το αφεντικο εβγαζε λεφτα!!)
    DrLove

    ReplyDelete
  17. Aυτο που ειπες για τον χουλκ Mikeius μου εδωσε μια ιδεα.Μεσα στις δουλειες που ανεφερες,το να γινεις σουπερ ηρωας ειναι ακομη μια λυση.Επισης να τρως μια ζωη τη συνταξη του πατερα σου και να του φορτωνεσαι μεχρι να πεθανει ειναι ακομη μια λυση.Η μονη λυση που δεν υφισταται ειναι η ΚΑΝΟΝΙΚΗ δουλεια

    ReplyDelete
  18. merciless= liberis??

    ReplyDelete
  19. Lvl 80 douchebag! ROFL! (kai mesa sto SOTA malista). Symfono pantos to mono pou sigoura den symfairei einai i kanoniki douleia, otan milame gia tetoies douleis tis poutsas, kai kala tha kanete osoi exete tetoies douleis na to ekmetaleyteite oso perisoterro mporeite. Klepste othones, klepste rouxa, kai ti mixani tou kafe akoma gia doro sti mana sas. Madiste tous re paidi mou, mono etsi aksizei na douleveis ekei.

    ReplyDelete
  20. Gamimene eimai sti douleia me ponokefalo kai vlepw tin othoni tou ypologisti na kounietai moni tis aristera dexia kai thimithika to post sou... Athlio pragma na eisai methismenos sti douleia...

    ReplyDelete
  21. Αμα ομως δεν δουλευαμε...... τι θα καναμε?

    ReplyDelete
  22. Για μας τους κουλούς που δε μάθαμε ποτέ κιθάρα, έχεις ενδεικτικές αμοιβές για τις λοιπές προτεινόμενες δραστηριότητες; Κυρίως για τη φάτσα του Τζεσούα σε τοστ.

    ReplyDelete
  23. Η μόνη βιώσιμη λύση είναι ο αποδεκατισμός του ανθρώπινου πληθυσμού. Οι εναπομείναντες θα κωλοβαράνε όλη μέρα αφού τα ρομπότ θα δουλεύουν για αυτούς.

    ReplyDelete
  24. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

    Και μη βάζεις ιδέες στο γκόζμο.
    Αρκετές ξυνιζμένες μούρες και κακότροπους υπαλλήλους συναντώ σε όποιο γαμημένο κατάστημα και να μπω.

    Συγχίστηκα πάλι.
    Πάω να παίξω με το φωτοτυπικό...

    ReplyDelete
  25. αμεσος συνειρμος το clerks του kevin smith
    τσεκαρετε, γαμει

    ReplyDelete
  26. Η ομοιοκαταληξία τα γάμησε όλα ;p

    Respect μεγάλε

    ReplyDelete
  27. Τη 2η επιλογή την έχω ακολουθήσει, δε ντρέπομαι, με κλέβουν που με κλέβουν μισθολογικά, να μη πάρω κ εγώ το κατιτίς μου? Σαν το «Άλλαξέ Το» ένα πράγμα!

    ReplyDelete
  28. μικρο παιδίAugust 29, 2009 at 2:27 AM

    αν σου αρέσει η δουλειά σου σημαίνει ότι έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου;
    εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου

    ReplyDelete
  29. Αγόρασα ειδική τοστιέρα που εκτυπώνει τον Χεσούς και τους 12 αποστόλοι και μάλιστα έγχρωμη εκτύπωση και χαλάλι τα λεφτά που έδωκα αλλά το γαμίδι παίζει μόνο 3 τραγούδια στην κιθάρα και ο κόσμος έχει αρχίσει να βαριέται.
    Σκέφτομαι ενα ακορντεόν που θα βγάζει βάφλες με τα πρωτοκολλα της Σιον αλλά κι αυτό το κωλόπραμα παίζει μόνο το εμετικό "σ'αγαπώ γιατί είσαι ωραία"

    Τζάμπα τα λεφτά που έδωκα γαμώ

    ReplyDelete
  30. se kaloplirwnoun file mou.egw sto rouxadiko ebgaza 3 eyrw tin wra.:|wraios.gamw ta les.

    ReplyDelete
  31. pesta re paloukari. toso kairo ta lew ki egw se filous kai gnwstous alla esy ta eksefrases opws akrivws eprepe. to mono pou mou menei dld einai na to steilw to ar8ro sou se olous mpas kai paroun mia idea. nasai kala!

    ReplyDelete
  32. na katathesw kai gw ena litharaki gnwmis ston gemato epixeirimata dialogo sas :P

    Sxedon epi kathimerinis vasis, to ksipnitiri mou kanei ton kokkora stis 06:15 kai an den itane sony, tha to eixa pyrovolisei opws tous kokkores. Kanw 45 klm na paw sti douleia mou kanwntas dolofonikes sfines stin paraliaki kai stin varis-korwpiou timorontas ta zombie pou akoma odigoun me ton kafe sto xeri, exw arketo agxos sinithws, arketi kourasi kai treksimo swmatika kai pnevmatika, kai panw apo ola, den exw wrario. Mporei na teleiwsw stis 16:00 (to 16:00 einai toso dyskolo oso na deis ena ekswghino na sou kounaei ta mpalakia tou apo to to parathyro tou diastimoploiou tou) i mporei na teleiwsw kai stis 21:00. Eniote doulevw kai weekend epeidi to apaitei i douleia mou.
    Eftixws gia mena kai distixws gia sas, den pernw 700 evrw, alla yperdiplasia.

    Aksizei to gamhsi kai tin toso megali meiwsi eleftherou xronou enas arketa kalos misthos gia ta ellinika dedomena?

    ReplyDelete
  33. Xaxaxa "LEVEL 80 DOUCHEBAG" GAMISE!!!

    ReplyDelete
  34. kala ta les re man alla poios se akouei!!!

    ReplyDelete
  35. Aksizei to gamhsi kai tin toso megali meiwsi eleftherou xronou enas arketa kalos misthos gia ta ellinika dedomena?

    Σιγά τον καλό μισθό τα 1400 ευρά για τόσο γαμήσι.

    Και με όλα υπερχρεωμένα στα σούπερ μάρκετ σε σχέση με Ευρώπη/Αμερική....

    ReplyDelete
  36. re loool
    μου ήρθαν σκηνικά clerks (σουσπίρια=ψαγμένη)
    ΛΟΟΛ

    ReplyDelete
  37. EIMAI 34 K EXW ERGASTEI 6 MHNES STH ZWH MOU KA8OTI DEN EXW OIONOMIKO PROVLIMA K MPORW NA KA8OMAI K NA TA KSYNW.

    NIW8W PERIFANOS POU EIMAI TOSO TYXEROS.

    H DOULEIA EINAI SAN TON STRATO.OPOIOS LEEI OTI PERNAEI KALA APLA DEN EXEI ZWH.LOSER.NO-LIFER.KILL YOURSELVES NOW.


    GAMATO KEIMENAKI FILE.WRAIOOOOOOOOOOOOOOS.

    ReplyDelete
  38. εχεις εργαστει 6 μηνες στην ζωη σου??? και χαιρεσαι για αυτο π εισαι 34 και στα εχουν ολα στο χερι??? δν θα με χαλαγε για να ην λεω βλακειες . ι δουλεια εινε δουλεια π σημαινει δουλος δν εχει την εννοια της εργασιας .... κοιτα ωραια θα ηταν να τα περναμε ολα στην πλακα και να καναμε οτι μας γουσταρε... στην Ελλαδα επιβιωνει οχι ο ποιο εξυπνος αλλα ο ποιο πονυρος ζητωωωωωωωω να μας χερομαστε!!! μεσα απο μια δοθλεια μπορεις να εξελιχτεις και να αναπτυξεις καποιες ιδιοτητες σου... φυσικα δν μιλαω να δουλευεις σε ρουχαδικο.... τεσπα κοπροσκυλα φαατε πιεστε ολα τα ποτα του κοσμου γαμηστε φατε τα λεφτα απο τους γονεις και απο οπου βρειτε και ψοφηστε ο καθενας κανει οτι γουσταρει στην ζωουλα του και οπως του γουσταρει!!

    ReplyDelete
  39. τωρα για τα αλλα π ειπε το παιδι ναι σιγουρα ρε φιλλε οταν εισε σε ενα μαγαζι και σε εξεφτελιζουνε με το ποσο π σ δινουν και με τις αναλογες ωρες π δουλευεις και εισε τυπος και υπογραμος και υποδειγμα εργαζομενου μπραβο!! κερδισες το βραβειο του καλυτερου ""ΜΑΛΑΚΑ"" γτ δν κερδιζεις τπτ

    ReplyDelete
  40. Γουστάρω φουστάνι

    ReplyDelete
  41. to sugekrimeno ar8ro mou travh3e thn prosoxh giati tuxainei xwris plaka na anhkoun ston patera mou 2 katasthmata "Barks & Denser".Dustuxws den exw akoma thn e3ousia na epemvw.alla kai ti na kanw...?

    ReplyDelete
  42. Na kirikseis tin epanastasi...an xriasti na xeseis stin tameiaki. O laos pinaei erxete 2i galiki epanastasi!!!
    Na sas thimisw oti 4.000 kefalia aristokraton mpikan stin kgilotina

    ReplyDelete
  43. otan 3ekinhsei h epanastash ths genias twn 7000euro 8a epanastathsw kai gw...pros to paron 8a diamarturomai gt upallhloi mou xaramizoun to wraio tous mualoudaki se anwmalies

    ReplyDelete
  44. Egw lew oti masas na pas na xeseis stin tameiaki tou patera sou...

    ReplyDelete
  45. isws...gt meta mporei na th zhmia pou 8a prokeipsei(ola ta esoda ths meras mesa sta skata)na apolu8oun upallhloi opws o mikeius...

    ReplyDelete
  46. ola kala re mikeius alla eimai sigouros oti tha protimouses na gamas..(apo to na ton paizeis)

    ReplyDelete
  47. Ego eftasa os edo apo to link enos filou pou einai gnosto noumero. Oi apories mou einai oi exis: afou profanos o katapliktikos Mikeius einai ftiagmenos gia poly anotera pragmata apo mia parakatiani douleia pou ton ekmetalleyontai - giati den tin exei vrei akoma? Einai mipos mia pagkosmia synomosia ton megalon dynameon na kratisoun ayto to toso talantouxo paidi se xamili thesi pou den tou armozei? Afou oloi trigyro tou einai panxazoi giati den exei anagnoristei akoma i katapliktikotita tou? Fantazomai oti gia kapoion toso kalo oso o idios tha prepei na kanoun oloi kra na ton paroun se dieythintikes theseis megalon mithon kai eythynon. I mipos oxi? Dioti to oti einai panexypnos kai olo ikanotites pou den ikanopoiei i parousa ergasia tou poios mas to leei ektos tou idiou?

    ReplyDelete
  48. A kai Giannis Xanthoulis - O Megalos Thanatikos = much better than this.
    Opote die kata protimisi horribly na isihasoume...

    ReplyDelete
  49. καλυτερο και απο sex!

    ReplyDelete
  50. Κιθάρες στο μοναστηράκι έτσι για το χαβαλέ παλιο προβατίνα ε?

    ReplyDelete
  51. Εγώ λεω να πάτε να γαμηθείτε εσείς κ τα greeklish σας.

    ReplyDelete
  52. Κοίτα... ας πούμε ότι ο άνθρωπος είναι πάω στη γη περίπου 1.000.000 χρόνια... απ' αυτά δουλεύει τα τελευταία 5.000 χρόνια... Μόδα είναι...θα περάσει.

    ReplyDelete
  53. Πριν καμιά 200-300σαρα χρόνια υπήρχε ακόμα δουλεία, πριν 100 χρόνια υπήρχε 7ημερο 16ωρο. Αυτά άλλαξαν γιατί υπήρχαν άνθρωποι που αντιστάθηκαν, επαναστάτησαν, έγιναν ήρωες και πέτυχαν το 5θημερο 8ωρο. Δεν μας τους μαθαίνουν στο σχολείο - δεν υπάρχουν στην Ιστορία.

    Τώρα τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους δούλεψαν 8/5 πήραν σύνταξη καλή και εμείς χαλαροί, ανοργάνωτοι και ζώα δεχόμαστε μισούς μισθούς, 2πλάσιο ωράριο, ημιαπασχολήσεις και άγρια εκμετάλλευση.

    Η γενιά μας είναι ΖΩΑ και μας αξίζει να μας εκμεταλλεύονται. Δεν χρειαζόταν να κάνουμε κάτι νέο, απλώς να διατηρήσουμε τα έτοιμα, αλλά... δουλεύετε σαν κινέζοι τώρα!

    ReplyDelete
  54. τα βραβεία υποτίθεται βγαίνουν κάθε χρόνο. Εσύ εδώ ρε μάγκα έχεις βραβεύσει τον Connery για τα 60s (ή 70s δεν είμαι σίγουρος). Καλά θα μου πεις ο Mikeius είσαι ότι θέλεις κάνεις στ @@ σου...

    ReplyDelete
  55. Kala adelfe ipame na ta les xima alla oxi kai na xefeugis apo ta oria.Nai epidi ta afedika tou kathenos ine arxidia kai kariolides prepi na gino kai ego alitis???OXI!!!I magkia ine eki pou blepis ta skata na ta apofeugis oxi na ta patas kai na peftis mesa se auta opos kani kathe blakas pou den prosexi pou patai.Xero oti auto pou leo stin "moderna" kinonia mas akougetai afeles kai xazo alla signomi an ine na gino kafros pou gia orismenous simeni kai magkas kalitera na mino afelis.

    ReplyDelete
  56. Δούλευα στο τμήμα ga(y)ming καταστήματος στο κέντρο που στεγαζεται σε ιστορικό κτήριο και αν μεταφράσεις το όνομα του στα Ελληνικά είναι "Δημόσιο" ,Μην κάνω και διαφήμιση στα καργιόλια.

    Break room χωρίς tequila δεν έπαιζε, και απολύθηκα όταν ρώτησα τον μαμαρκετινγκ μάνατζερ άν μπορεί να πάει να γαμηθεί,μα γιατί? μια ερώτηση ήταν???????

    ReplyDelete
  57. Ακόμα καλύτερα αν στήσεις τις κιθάρες τις υπόλοιπες 4 ώρες έξω από το ρουχάδικο!

    ReplyDelete
  58. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ Mikeius ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ;ΤΟΥΒΛΟΟΟ...ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΟΝ,ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ 'Η ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ, 'Η ΒΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ

    ReplyDelete
  59. oooo palikari mou!!!!den mporw na sou pw poso gelasa xwris kan na exw piei tpt.euge...vlepeis mhpws gradualreport sto youtube? an den to kaneis arxise shmera kiolas!!!!tha sou aresei tamala!!!!
    Tina
    xoxo

    ReplyDelete
  60. ...LEVEL 80 DOUCHEBAG ! ! !
    AHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  61. Έχοντας δουλέψει και εγώ μερικές φορές σε τέτοιου τύπου επιχείρηση,έχω να πω ότι τις συμβουλές του Mikeius τις εφαρμόζω απο την αρχή!!Ποτέ δεν πήρα αφτές τισ δουλειές στα σοβαρά (μόνο στην αρχή για κανα μήνα μέχρι να τις μάθω) και μετά απλά έκανα ότι μαλακία μου κατέβαινε εκείνη την ώρα!Ποτέ δέν άφησα υπέυθηνο να μου την πεί και κανέναν μαλάκα κακομοίρη που παίρνει τις δουλειές αυτές πιο σοβαρά απο ότι τους χρειάζεται.
    ΟΜΩΣ....
    Σε αυτές τις δουλειές υπήρχαν και παιδιά που δεν είχαν άλλο τρόπο να ζήσουν απο το να κρατήσουν αφτή τη δουλειά,και συνήθως οι διευθηντές έκαναν εκεί νους υπέυθυνους γιατί ήξεραν οτι είναι no-life και χεσμένοι μην φύγουν,οπότε θα πατούσαν επι πτωμάτων!Και τα καημένα τα παιδάκια πιστέυαν οτι ήτανε σπουδαία και σημαντικά..
    Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η κατηγορία για την οποία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
    Και κάτι τελευταίο..Ναι,είναι αξιολύπητο να βλέπεις τον υπέυθυνο να λέει "όλα καλά,έχουμε και δουλειά¨" λές και τα βγάζει αυτός τα λεφτά,όμως αν δεν βγαίνουν τα λεφτά το κατάστημα θα κλείσει,και όπως είπαμε δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια και τον χρόνο να πιάνουν άλλες δουλειές και να κάνουν αυτοσχεδιασμούς..

    ReplyDelete
  62. ego auto pou tha sou po einai to eksis...eisai o protos anthropos pou exoume tis idies apopseis sto thema douleias,oloi alloi me koroideuoun epidi pao kateuthian sth doulia meta apo ksenuxti kai kavatzonomai opou vro gia na koimitho esto ena tetarto...se proigoumeni douleia gia to poutso exo giaourtosei proistameno kai se fastafoudadiko pou douleua me apelusan gt 2 sunexomena vradia efera olous tous filous mou akoma kai gnostous mou pou isa isa ena geia leme na fane tsampe!!!oloi malakes einai,kante ta poutana opou kai na vriskeste....

    ReplyDelete
  63. Συνήθως στην Ελλαδά γίνεσαι μαλάκας αλλα εσύ απέδειξες ότι γεννήθηκες μαλάκας. Συνέχισε έτσι και θα βγάλεις πολλά λεφτά... καραγκιόζη

    ReplyDelete
  64. πραγματικά μου ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που την παίρνουν σοβαρά.. κ οι υπαλληλοι. δεν μπορω να τους καταλάβω τους Ελληνες εκτος οτι δεν διεκδικούν τπτ.. ουτε σαν λαος.. κοτεβουν σε κατι που το προσωπικό μοιαζει με κέντρο διερχομένων κ θα την πουλεψουν εχοντας παρει τα @@ τους και εναν δονιτή δορο σε ενα Χ χρονικό, ειτε πάνε μεθυσμενοι, ειτε ειναι power και σοβαροί.. (εκτος απο τα βύσματα) + οι 'υπεύθυνοι' του κόλου των 500 ευρώ.. ελεος

    Ειδικά σε κατι τυπου "καταστήματα Public" να το πιασει και το google οχι σαν την κότα οπως εγραψε σχόλιο και ο Anonymous January 27, 2010 at 6:56 PM πιο πανω) πρεπει να εφαρμοστούν οι συμβουλές.

    ReplyDelete