Wednesday, August 19, 2009

...και το θέμα θεωρείται λήξαν!

Κάποια διλήμματα είναι τόσο εύκολα στη λύση τους, αλλά χωρίζουν την ανθρωπότητα για αιώνες. Καμία από τις δυο πλευρές δεν υποχωρεί, παρόλο που η σωστή απάντηση βρίσκεται μπροστά στη μούρη τους. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να δανείσω την αβυσσαλέα σοφία που βγαίνει από κάθε οπή μου και να λύσω μια για πάντα κάποιες από τις ιστορικότερες διαφωνίες που τόσα χρόνια μας τρώνε τα τζιέρια. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.

Coca Cola ή Pepsi;
Γευστικά, η Pepsi παραείναι γλυκιά. Η Coca Cola έχει ακριβώς την ποσότητα ζάχαρης που χρειάζεται: μόλις 3,5 κουταλιές της σούπας ανά κουτάκι των 330 ml! Η Pepsi Twist πάει κάπως να το σώσει με μια λίγο πιο πρωτότυπη γεύση, αλλά κι αυτή τη σιχαίνεσαι αρκετά γρήγορα. Μετά είναι οι διαφημιστικές καμπάνιες: Όταν η Pepsi προσλαμβάνει κάθε χρόνο αστέρες όπως η Britney Spears και η Beyonce για να διαφημίσει το προϊόν της, η Coca Cola αρκείται σε ηλίθια τραγουδάκια με παλαμάκια και στο να βάζει το λογότυπό της σε ταμπέλες που γράφουν "Ταβέρνα ο Θανάσης", λες και είμαστε στη δεκαετία του '50. Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση και εκτιμώ όταν το ζαχαρόνερό μου έχει αυτοπεποίθηση. Τέλος η Coca Cola έχει στα συστατικά της κάτι που η Pepsi δεν έχει: ίχνη κοκαΐνης. Το να μπορείς να προμηθεύεσαι έστω και ίχνη κοκαΐνης απ' το περίπτερο της γειτονιάς σου είναι από μόνο του λόγος για να σε βγάζει από το δίλημμα Coke ή Pepsi.
Νικητής: Coca Cola...
...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ!


Χαρτί τουαλέτας προς τα μέσα ή προς τα έξω;
Αναφέρομαι φυσικά στο αιώνιο δίλημμα "το χαρτί πρέπει να ξετυλίγεται με την εξωτερική πλευρά να βγαίνει από πάνω ή από κάτω;". Εδώ πρέπει να απομονώσουμε πειραματικά όλες τις μεταβλητές. Πρώτο σενάριο, η άκρη του χαρτιού είναι εύκολα προσβάσιμη: εδώ το μόνο που χρειάζεται είναι να πιάσεις το πρώτο κομμάτι ξετυλιγμένου χαρτιού που θα συναντήσει το χέρι σου. Έστω ότι το ρολό απέχει 20cm από σένα. Αν ξετυλίγεται προς τα έξω, πρέπει να διανύσεις μόνο αυτά τα 20cm. Αν όμως το χαρτί ξετυλίγεται προς τα μέσα, η άκρη βρίσκεται σε αντιδιαμετρικό σημείο με πριν. Αυτό σημαίνει ότι το χέρι σου πρέπει να διανύσει τα 20cm ΣΥΝ τη διάμετρο του ρολού, ξοδεύοντας έτσι τσάμπα ενέργεια και κάνοντας τον Al Gore να θυμώνει πάρα πολύ! I 'm super serial!
Δεύτερο σενάριο, το χαρτί θέλει ξετύλιγμα πριν φανεί η άκρη: εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο μονόπλευρα. Αν το χαρτί βγαίνει από πάνω μπορείς να κάνεις το ξετύλιγμα και το πιάσιμο της άκρης με μία στρωτή συνεχόμενη κίνηση. Αν το χαρτί είναι ανάποδα τότε πρέπει να βάλεις το χέρι από κάτω για να διαπιστώσεις ότι όντως η άκρη έχει χαθεί, να μετακινηθείς πάνω για να ξετυλίξεις και μετά πάλι κάτω για να πιάσεις την άκρη. Εδώ ξοδεύεις τόση ενέργεια τσάμπα που ο Al Gore θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα, θα μπει στη χέστρα και θα σε εκτελέσει με Luger στο σβέρκο.
Νικητής: Χαρτί προς τα έξω...
...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ!


Βάζελος ή Γαύρος;
Ας ξεκαθαρίσουμε εξαρχής πως το οπαδιλίκι βασίζεται σε απολύτως τυχαία κριτήρια. Κανένας δεν είναι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός επειδή έκατσε μια μέρα, τα 'βαλε κάτω και είπε "ΝΑΙ! Σύμφωνα με την ανάλυσή μου η καλύτερη ομάδα προς υποστήριξη είναι αυτή!". Το τι ομάδα είσαι καθορίζεται απ' το τι ομάδα είναι ο πατέρας σου και κατά πόσο θέλεις να του πας κόντρα ή αποφασίζεται τυχαία γύρω στην 3η δημοτικού από το ποια ομάδα έχεις συμπληρώσει πρώτη στο άλμπουμ της Κάρουζελ. Οι επιτυχίες της ομάδας "σου" δεν έχουν καμία άμεση αξία, εκτός κι αν έχεις στοιχηματίσει λεφτά στο παιχνίδι. Εκεί είναι σα να έχεις μετοχές σε μια εταιρεία, οπότε πάω πάσο. Έχεις αληθινό συμφέρον και καλά κάνεις και αγχώνεσαι/φωνάζεις/βρίζεις. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός στη μπάλα και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ! Έχουν ρίξει τα πιο πολλά λεφτά στις αντίστοιχες ομάδες και το να παίρνουν τίτλους και ντέρμπι δεν αποτελεί έκπληξη. Δείξε τουλάχιστον λίγο χαρακτήρα και διάλεξε έναν μέτριο σύλλογο που αγωνίζεται και με λίγη ψυχή ενίοτε. Το να υπερασπίζεσαι τον 8ο συνεχόμενο πρωταθλητή σε οποιοδήποτε σπορ είναι σα να πηγαίνεις σε καζίνο και να δηλώνεις οπαδός της μπάνκας. "Ωωωω! Σε γάμησε πάλι ο κρουπιέρης μου, ε; ΚΡΟΥΠΙΕΡΗΣ ΟΛΕΕΕΕ...!" Παπάρα!
Νικητής: Οποιαδήποτε άλλη ομάδα...
...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ!


Amstel ή Heineken;
Εδώ η λύση στο δίλημμα δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο στο Coca Cola VS Pepsi, καθώς οι δύο μπίρες είναι του ίδιου τύπου και έχουν αρκετά ίδια (και απαίσια) γεύση. Η Heineken με την επιτυχημένη πλύση εγκεφάλου μέσω Champions League και την υψηλότερη προτίμηση από γκόμενες έχει την τάση να περνιέται για λίγο πιο "κυριλέ". Η Amstel απ' την άλλη καθιερώνεται αργά και σταθερά ως η μπίρα του Αλβανού οικοδόμου και του καμένου Ελληνάρα και οι διαφημίσεις της δείχνουν ότι συμβιβάζεται σιγά σιγά με αυτή την εικόνα. Κακώς! Δεν ξέρω πώς προέκυψε ο μύθος ότι η πράσινη έχει λίγο καλύτερη γεύση. Και οι δύο μπίρες είναι τα ίδια χάλια! Η καλή μπίρα πίνεται και ζεστή, μια δοκιμασία στην οποία η Amstel και η Heineken αποτυγχάνουν χειρότερα κι από υποχόνδριο γευσιγνώστη στο 2ο γύρο του Fear Factor! Αν δοκιμάσεις ποτέ αληθινά καλή μπίρα (Murphy's, Paulaner, John Smith's), θα δεις πόσο αμελητέα διαφορά έχουν οι Amstel και η πράσινη. Οπότε, την επόμενη φορά πάρε έναν καφέ και κράτα τα λεφτά σου για όταν παρουσιαστεί μια τρίτη και καλύτερη επιλογή μπίρας. Αν ΠΡΕΠΕΙ να διαλέξεις ντε και καλά, απ' τη στιγμή που δεν τίθεται πραγματικό θέμα γεύσης, διάλεξε τη φτηνότερη, που συνήθως είναι η Amstel.
Νικητής: Amstel...
...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ!


G.I. Joe ή Transformers;
Ωχ... Εδώ θέλει προσοχή. Αυτά τα δύο καρτούν χώρισαν τη γενιά μας στη μέση για χρόνια, μέχρι να μας ενώσουν ξανά τα Χελωνονιτζάκια. Και τα δύο είχαν άψογη δράση, εθιστικούς τίτλους αρχής και ήταν ποτισμένοι με μια αρχιδίλα τόσο πυκνή που την έβαζες πρόσθετο στη μαρέγκα για να μη σου κόψει. Μια λοιπόν και το αναφέραμε, ας ξεκινήσουμε από την σκοπιά της αγνής, αδιάλυτης, πιθηκίσιας τεστοστερόνης. Εδώ το G.I. Joe υπερτερεί. Η σειρά έχει να κάνει με ΦΑΝΤΑΡΙΑ! Όποιος έχει το μεγαλύτερο καβλί νικάει. ΤΕΛΟΣ! Τα Transformers το παίζουν πιο cool, αλλά η ύπαρξη και μόνο ενός Volkswagen Σκαραβαίου ρίχνει αισθητά τον δείκτη αντρίλας. Αλλά δεν έχει σημασία αυτο. Ας πιάσουμε τώρα το αρχικό concept. Τα Transformers κερδίζουν εύκολα αυτό το γύρο, αφού η ιδέα των εξωγήινων ρομπότ που είναι μπλεγμένα σε εμφύλιο πόλεμο εδώ και αιώνες είναι μακράν πιο πρωτότυπη και εκμεταλλεύσιμη από μια ελίτ ομάδα κομάντο. Ούτε αυτό έχει σημασία όμως. Μετά έχουμε την υπόθεση. Και στις 2 σειρές το σενάριο του κάθε επεισοδίου είναι ίδιο μέσες-άκρες: η κακιά παράταξη βρίσκει ένα νέο σχέδιο να γίνει αρκετά ισχυρή για να νικήσει την καλή παράταξη. Εδώ τα Transformers όμως θα κάνουν τη διαφορά, με το ΕΠΙΚΟ τελευταίο τους επεισόδιο, όπου η σειρά ρισκάρει και παίρνει μια πιο σκοτεινή χροιά όταν οι Autobots σκοτώνουν έναν-έναν τους Decepticons σαν κατσαρίδες! Το πλάνο του Megatron να αργοπεθαίνει βουλιάζοντας στη λάβα μας στοιχειώνει ακόμα. Αλλά ούτε κι αυτό έχει σημασία. Καμία απολύτως. Διότι όπως και τόσες φορές στο παρελθόν, έτσι και σε αυτή τη διαμάχη, ένας είναι ο παράγοντας που γέρνει την πλάστιγγα:
Πραγματικά, με τους Dinobots οι σεναριογράφοι βάλθηκαν να μας κάνουν να πνιγούμε στο ίδιο μας στο σπέρμα! Όταν κάθε Σάββατο βλέπεις τεράστια εξωγήινα ρομπότ να ανατινάζουν το ένα το άλλο, πορώνεσαι. Όταν βλέπεις τεράστια εξωγήινα ρομπότ να ανατινάζουν το ένα το άλλο ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, το πουλί σου γαργαλάει την πατούσα του Θεού.
Νικητής: Transformers...
...ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ!


Credits: Βαγγέλης για την υπόδειξη του τελευταίου διλήμματος.

58 comments:

  1. auto einai post!

    X.

    ReplyDelete
  2. ρε μαλακα λεω να σταματησω να γραφω στο δικο μου μπλογκ καθε φορα που διαβαζω το δικο σου.

    keep on rawking on



    μαστροτζης

    ReplyDelete
  3. να τα πάρουμε ένα προς ένα...

    λοιπόν θα συμφωνήσω ως προς την coca-cola αλλα θα συμπληρώσω zero, γιατί πολύ απλά δεν είναι τόοοοοοοοσο γλυκιά... και μην ακούσω μαλακίες για θερμίδες κτλ κτλ, απλά όταν την πίνεις δεν νοιώθεις ότι έχεις βάλει ένα κύβο ζάχαρη στο στόμα σου.

    θα διαφωνήσω για το χαρτί. Χαρτί προς τα μέσα, γιατί κόβεται πιο εύκολα εκεί που θες. Αν είναι προς τα έξω τραβάς και ξετυλίγεται το μισό ρολό.!

    στο φοβερό δίλημμα βάζελος ή γαύρος, θα σου πω τι έχω πάθει. Στην τρυφερή ηλικία των 7 αποφάσισα ότι θα υποστηρίζω τον Ολυμπιακό, γιατί δεν είχε πάρει πρωτάθλημα για 58976 χρόνια, και γιατί η τρομοκρατία του βάζελου είχε απλώσει τα πλοκάμια της στο πρωτάθλημα, ο βαρδινογιάννης γαμούσε και έδερνε κτλ κτλ. Ε, όταν άρχισε τα ασχολείται ο Κόκκαλης με τα ποδοσφαιρικά σταμάτησα εγώ :-)

    Στο θέμα της μπύρας μία είναι η απάντηση:
    AMSTEL, γιατί έτσι μας αρέσει...!!!

    και τέλος εννοείται Transformers, αφού πάντα γούσταρα τους άντρες που άλλο δείχνουν εκ πρώτης όψεως και άλλο είναι στην πραγματικότητα...!!!!

    ReplyDelete
  4. Ρε δεν υπάρχεις τέλος..... δεν είσαι υπαρκτό πρόσωπο, είσαι ιδέα... συνέχεισε έτσι να θερίζεις!!!

    ReplyDelete
  5. Για αλλη μια φορα φιλε γαμας..συνεχισε γερα..

    Θα συμφωνησω με την Αmstel,γιατι η γευση σκουριας που σου αφηνει ως επιγευση,απλα δεν παιζεται...

    Θυμασαι που χρονια πολλα πριν,η κοκα-κολα εγραφε εκχυλισμα κοκα-κολας,αντι για καφεινη και οτι μαλακια λεει σημερα?? Κατι ξερανε...

    ReplyDelete
  6. Έχω μια απορία-ένσταση όσο αφορά στο χαρτί... Στη περίπτωση (βλεπε προηγούμενο post) που το κωλόχαρτο είναι τοποθετημένο πάνω στο πλυντήριο / καζανακι / νιπτήρα κτλ όλα αυτά πάνε περίπατο, σωστά?

    ReplyDelete
  7. Pepsi twist sigoura einai fantastiki. Aksizei 2h skepsi. Simfono me enan kyrio parapanw gia coke zero.

    Oso gia ola ta ypoloipa me vriskeis symfwnw ektos apo to thema heineken/amstel. An einai oi epiloges MONO aftes oi dyo, apla allazeis magazi h psaxneis na vreis allo market me kaliteri poikilia byras, kai se afto eimai kathetos (egw den ksanapinw kseplyma).

    Telos, ta posts sou g*m*n*. Synexise etsi palikari moy. Eisai aksios.

    ReplyDelete
  8. Θεός όπως πάντα!!

    "το πουλί σου γαργαλάει την πατούσα του Θεού."

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  9. μικρό πιτσιρίκιAugust 21, 2009 at 8:25 PM

    θα κλέψω μερικά λόγια από έναν πολύ σοφό άνθρωπο
    μερικά λόγια σχετικά με τα ξεπλύματα που έχουν το θάρρος να ονομάζονται μπύρες
    "Η άμστελ και η χάινικεν είναι σαν την ζωή, η άμστελ ξεκινάει ωραία στην αρχή αλλά στο τέλος είναι μαλακία, η χάινικεν αρχίζει χάλια αλλά τελειώνει ωραία" (το ωραία σχετικό απλά το τέλος της χάινικεν είναι καλύτερο από την αρχή της)

    ReplyDelete
  10. Θα ανοίξω εκδοτικό οίκο μόνο και μόνο για να κάνω το blog σου βιβλίο. Συνέχισε έτσι Mikeius!

    ReplyDelete
  11. Αγαπητέ συνάδελφε,
    σου γράφω για να σου επισημάνω ένα τεράστιο πρόβλημα που έχω, παρόλο που χέστηκες και σιγά μη μου το λύσεις...
    Το βλογ σου είναι κορυφαίο αλλά έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ντεσαβαντάζ. Δε μπορώ να πάρω το laptop στην τουαλέτα όταν πάω για χέσιμο (όπως π.χ. ένα περιοδικό) διότι καίγονται τα μπούτια μου από τη μπαταρία!!!
    Πιστεύεις ότι μπορείς να το βγάλεις και σε έντυπη έκδοση;
    (κατά προτίμηση μέγεθος τσέπης;)

    ReplyDelete
  12. Πολύ καλό.
    Όσο για Cola και Pespi, μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό. Καθαρίζουν τέλεια το πουρί της λεκάνης. Μπεεεερμπ!

    ReplyDelete
  13. coca cola zero. δεν θα το αναλύσω.

    χαρτί προς τα έξω ή πάνω στο πλυντήριο. όποιος βάζει το χαρτί προς τα μέσα του αξίζει την επόμενη φορά να χέσεις πάνω του.

    βάζελος ή γαύρος; τίποτα από τα δύο, αλλά ομολογώ ότι μεγάλωσα στο πασαλιμάνι επομένως οι επιλογές ήταν πιο περιορισμένες απ' όσο νομίζεις, αν ήθελες να επιλέξεις τι ομάδα είσαι.

    amstel ή heineken. κοίτα. η τελευταία διαφήμιση της heineken είναι ότι πιο εμπνευσμένο έχω δει. και ενώ δεν γουστάρω γενικά τις διαφημίσεις, αυτή είναι αριστούργημα. αλλά δεν πίνω μπύρες, μόνο cider, οπότε τίποτα από τα δύο.

    τζι α ι τζο ή τρανσφορμερς; δεν έχω όρχεις, επομένως δεν με αγγίζει αυτό το δίλημμα.

    α, ρε συ σόρρυ που δεν σου λέω πόσο γαμάτος είσαι κάθε φορά. δεν είναι ότι δεν το πιστεύω. αλλά βλέπω τη δημόσια υστερία και έχω την υποχρέωση να πω ξέρω γω ότι γράφεις πολύ ωραία, είσαι τέλειος και τα σπας μη σου πω κιόλας. :)

    ReplyDelete
  14. Ναι, αλλά το αιώνιο δίλημμα δεν το απάντησες:

    Παρακολούθηση δελτίου των 8 στην TV ή αδίστακτος αυνανισμός μέχρι σημείου εξάντλησης / θλάσης μυών με βοήθημα ΜΟΝΟ φωτογραφίες από συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής (ή, εναλλακτικά, τυπολόγια μαθηματικών);

    Ε;

    ReplyDelete
  15. Γειά σας,
    αδυνατώ να κάνω σχόλια σε όλα σας τα πόστ, διότι τα διάβασα ΟΛΑ με τη μία.
    Συνεχίστε τον αγώνα της ενημέρωσής μας με τον μοναδικό δικό σας τρόπο.

    Σας ευχαριστώ για το γέλιο που μου χαρίσατε.
    (Στ' αρχίδια σας δηλαδή, αλλά όφειλα να σας ευχαριστήσω).

    Ξανα γειά σας.

    ReplyDelete
  16. Μέτρησε (ανεξάντλητος είσαι ρε!)

    ReplyDelete
  17. re mikeius ti einai ayto to prama me sena agori mou? apo tin proti grami kai gamiomaste sta gelia, eleos!

    pantos pragmatika aksizei na ginoun ta posts aytou tou blog vivlio..... skeytite to.

    Jolinar

    ReplyDelete
  18. Spy said: "Δε μπορώ να πάρω το laptop στην τουαλέτα όταν πάω για χέσιμο (όπως π.χ. ένα περιοδικό) διότι καίγονται τα μπούτια μου "

    rofl....hahahaha einai megali aleithia, val'to sto patoma. Ksero den einai kai oti pio aneto alla apo to "kaigontai ta mpoutia mou" (ksana rofl) kalytero, stadar.

    Jolinar

    ReplyDelete
  19. AXXAXAXAAX ΓΑΜΗΣΕ!!!


    ...και το θέμα θεωρείται λήξαν! :D

    ReplyDelete
  20. εμμμ...ειμαι θυληκου γενους, δεν πινω κοκακολα οποτε εχω μονο να πω

    ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ!

    :D

    ReplyDelete
  21. Μεγάλες δόσεις Τομ Ρόμπινς, Χρηστίδη, Αναν. Όπως και να'χει ξέρεις να γράφεις ΚΑΙ ΓΑΜΩ! Διάβασα δύο ποστ σερί κι έχω πέσει στο πάτωμα ψάχνοντας να βρω την ανάσα μου που ψάχνει να βρει την ανάσα της. Ριστέπα μαν, κιπ δε φάιερ μπέρνινγκ :-)))))

    ReplyDelete
  22. Αντι για το ερωτημα Αμστελ ή Χαϊνεκεν, πιο ευστοχο θα ηταν το Χαϊνεκεν ή εμφιαλωμενο νερο, τα οποια μοιαζουν καταπληκτικα. Το αθλητικο διλημμα ειναι οντως ανυπαρκτο μια και η απαντηση ειναι ΠΑΟΚ. Παντα προτιμουσα το χαρτι να ξετυλιγετε απο τη μεσα μερια για λογους αισθητικης, όταν ξετυλιγεται απο εξω τη στιγμη που ειναι ελαφρως ξετυλιγμενο λειτουργει σαν κουρτινα και κρυβει το τι υπαρχει απο πισω, κατι που βρισκω ανυποφορο.
    Θα χρησιμοποιησω το μπλογκ σου σαν αποδειξη της θεωριας μου οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος αρεσκεται στο δυισμο, στο να χωριζει τα φαινομενα σε οσο γινεται λιγοτερες κατηγοριες, αρα σε 2 (αν η κατηγορια ηταν 1 δε θα υπηρχε θεμα συζητησης).

    ReplyDelete
  23. en tw metaksu, thn heineken k thn amstel tis ftiaxnei h idia etairia... just for the record

    ReplyDelete
  24. Το Πουλί σου Γαργαλάει την Πατούσα του Θεού!!!!

    έπος
    πελώριο έπος

    ReplyDelete
  25. Mikeius ή Master G?
    Λιιιιγο σημαντικοτερο απο το νοημα της ανθρωπινης υπαρξης.
    Θα μου πειτε γουστα ειναι αυτα. Νταξει, οτι θεντε καντε.

    ReplyDelete
  26. Θα πρέπει να διαφωνήσω για το χαρτί τουαλέτας με το εξής αδιαμφισβήτητο επιχείρημα.

    Όταν το χαρτί τουαλέτας είναι προς τα μέσα, κόβεται ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ, βάζοντας την γροθιά στον κυρίως κύλινδρο την ώρα που με τα δάκτυλα έχεις πιάσει την ακρούλα που κρέμεται.

    ReplyDelete
  27. Xarti toualetas pros ta mesa giati me tin varuthta i akri tou aiwreitai kai tin vriskeis panta enw pros ta eksw tis mises fores paspateueis to rolo gia na tin vreis.
    Episis otan to xeri erxetai apo katw dianuei mikroterh apostash gia na vrewi tin akri tou xartiou pou aiwretai. Apo kathe apopsi TO THEMA EINAI LHKSAN
    Sunexise tin kali douleia.

    ReplyDelete
  28. se ena mono 8a diafwnhsw:otan o Al Gore 8ymwsei para poly ginete-----> Souper Douper Serial
    ....ManBearPig....... ;-)

    ReplyDelete
  29. vasika olh mou tin paidikh hlikia eixa val8ei na mazepsw olh thn seira apo mia ekdosi transformers h opoia legotan Beast Wars(optimus=gorillas, ironhide=rinokeros, kai loipa) opote 8a htan paraleipsh na min episimanw ton paragonta auto parallila me ta dinobots.....(pou dn me aggi3an toso g na eimai eilikrinhs)

    ReplyDelete
  30. COCA COLA???? COCA COLA?!?!!!?!??!!!?!?!? KSENERWTE!!!! REPSOU META APO PEPSI NA NIWSEIS THN IDONH TOU LEMOU POU KEGETE KAI TOU STOMAXOU POU ADIAZEI AERIA KAI META KSANAPES MAS!!! ALI8EIA EXEIS PIEI POTE PEPSI? OXI STI PEPSI LEEI H 8EIA MOU OTAN PARAGGELNOUN SOUVLAKIA EPIDI PARAEINAI DINATI KAI OI GOMENES GIA NA MI REFTOUN... AISXOS!!! DE TO PISTEVW!!!! DE TO EGRAPSE O MIKE AFTO!!! KATI EGINE!!!

    ReplyDelete
  31. A, KAI TA KEFALEA TA EVALA GIA NA TA DEITE KALA!!!! OLOI PRAKTORES TIS COCA COLA!!! ZWA!!! ASTADIAAAALA!!!! MAZI ME TO REDBULL H PEPSI EINAI OTI KALITERO MPOROUME NA AGOURASOUME KAI NA PIOUME!!!!!!!! DLD AN EINAI DYNATON NA MH MILAEI KANEIS GIA AFTO!!! PEPSI=REPSIMO TITANIO=EKSPERMATWSH TOU STOMAXOU! PRAGMATIKA APORW AN EXETE DOKIMASEI POTE PEPSI!!!!

    ReplyDelete
  32. xaxaxaxa sto strato kremagame to xarti sto xerouli tis portas gia na min pesoume kanontas akrovatika! k itan voliko telika(meta apo diafores prospathies gia to pos tha xesoume san anthropoi tous protous 2-3 mines)!! XAXAXAXAXA! ti mou thimises tora!!!

    ReplyDelete
  33. Με το χαρτί τουαλέτας νομίζω δεν υπολόγισες όλες τις παραμέτρους του προβλήματος. Το σκίσιμο του χαρτιού γίνεται 100% ευκολότερο με λίγη αντίσταση, πράγμα που προσφέρει σε μικρό βαθμό η τοποθέτηση 'προς τα μέσα'. Σκέψου το!

    ReplyDelete
  34. οσον αφορα γευση αναψυκτικων εχω πολλες επιλογες... μου αρεσει η coca cola zero-light αλλα και η pepsi max και twist... μενω ασυγκινητος απο coca cola-pepsi σκετο αλλα μισω την coca cola vanilla και pepsi light....αν ομως ισχυει το θεματακι με την κοκαϊνη.....
    ζητω ο εθισμος!! :P

    ReplyDelete
  35. Ρε βλάκα που το παίζεις και μορφωμένος επειδή ξέρεις πόσους δορυφόρους έχει η γη και δεν το ξέρει η αδερφή σου είσαι τραγικός.Τα ίχνη που λες για την κοκακολα δεν είναι παρά ένας ακόμα αστικός μύθος που κάτι τυπάκια σαν και σένα κάνουν κοκοκο και το πιστεύουν..
    ΥΓ:ελπίζω το ύφος μου να ταιριάζει με το blog
    ΥΓ2: συνέχισε έτσι πολύ καλός φίλε(στα @@ σου βέβαια αν είσαι ή όχι ή αν νομίζω οτι είσαι ή όχι)

    ReplyDelete
  36. xaxaxa gamatooos!!!episis prepei na peis gia to an prepei kapoios na skoupizetai meta to xesimo or8ios i ka8istos stin lekani!!!kai pali respect!!!eisai 8eos

    ReplyDelete
  37. ΧΑΧΑΧΑ theos re!!! Vgale epeigontos kai apanthsh sto dillhma merenda-nutella ! S.o.S!
    btw sto 8ema amstel heineken h amstel einai safws kaliteri me pio mesth k baria geush. H heineken einai nero!

    ReplyDelete
  38. mpoukalo coca cola ston kwlo ths annas vissh isia h anapoda?

    ReplyDelete
  39. Ωωωω! Σε γάμησε πάλι ο κρουπιέρης μου, ε; ΚΡΟΥΠΙΕΡΗΣ ΟΛΕΕΕΕ...!" Παπάρα!
    respect kai ta resta pagwto!!!
    ok den einai kai h kaliteri ataka pou xeis grapsei alla twra mou r8e na postarw

    8a simfonisw oti genika gamas kai gamas kala! se diavazw ap t apogeuma kai prwth fora pernaw toso kala me blogatzi :D

    ReplyDelete
  40. insider said...
    fifa ή pro evolution soccer?

    May 27, 2010 12:22 AM


    den ti8etai kan zhthma.PRO k mpafos.einai 8ema plushs egkefalou.PRO.

    ReplyDelete
  41. Duo i Durex? thema.

    ReplyDelete
  42. ΛshinobiΛ ή Liberis ?

    ReplyDelete
  43. http://knowyourmeme.com/memes/the-great-toilet-paper-debate

    ReplyDelete
  44. Na psofisoun autoi pou protimoun Coca Cola zero.
    Ola kala arxonta! Mono gia to xarti den eimai sigouros gt otan einai apo e3w prepei na valeis kai ta 2 xeria alliws an travh3eis 8a 3ediplw8ei to miso rolo..

    ReplyDelete
  45. Θα ήθελα να τονίσω ότι και η coca cola και η pepsi
    έχουν πολύ περισότερο ζάχαρι από ότι νομίζετε και περιέχουν φωσφορικό οξύ ( αν δεν κάνω λάθος ) για να μην ξερνάμε με το που της πίνουμε από την ζάχαρι....

    ReplyDelete
  46. Coca-cola.Γιατι αυτη καταφερε και κερδισε Ολυμπιαδα,ενω η Pepsi οχι.

    ReplyDelete
  47. Μπισκοτα Παπαδοπουλου η Αλλατινη;Myspace η Facebook;

    ReplyDelete
  48. ena sxolio p exw na kanw einai sxetika me to xarti. Opws exei anafer8ei kai se allo post o swstos antras dn vazei to xarti se ayth th 8esh kan. To afinei sto plintirio:)

    ReplyDelete
  49. Vasika to xarti ugeias (a.k.a. koloxarto) volevi na ksetiligetai apo tin kato meria gia na vazeis kontra me to xeri pou to travas...prospathise na traviksis to koloxarto k na to kopsis me ena xeri eno to ksetiligis apo pano,tha kataliksis me to miso rolo sto patoma.

    ReplyDelete
  50. File mikeius mia paratirisi omws gia ta transformers. Gia ta dinobots sigkekrimena. Sto anhliko mati twn 80's, robot pou ginotousan deinosauroi oi opoioi gamousan k edernan me laser, itan oti pio gamato tha mporouse na simvei sto simpan. Alla an to deis me ena logiko, empeiro enhliko mati tha katalaveis pws ta dinobots itan i megaliteri mlkia pou tha mporousan na skeftoun oi dimiourgoi. To concept twn tfers einai i metamfiesi (robots in disguise). Otan iparxoun eksogiina robot pou theloun na metamfiestoun sthn gh tou 20ou aiwna tha protimisoun oxhmata anthrwpinis texnologias, k oxi erpeta pou afanistikan 65 ektmiria xronia prin...Auta.

    ReplyDelete