Wednesday, May 20, 2009

Mikeius' brilliant fucking ideas (volume 2)

Έτοιμη και η δεύτερη φουρνιά με απλές και μεγαλοφυείς ιδέες που θα κάνουν τη ζωή μας πιο πρακτική και το είδος μας πιο προηγμένο. You're welcome.

7. Μπρελόκ - μίνι κινητό
Και γαμώ τις ιδέες! Αντί για μπρελόκ παίρνεις μια μίνι συσκευή με εσωτερική κεραία και ηχειάκι, που μπορεί να δέχεται μια παλιά κάρτα SIΜ απ' τις 100 χιλιάδες που έχει ο μέσος Έλληνας στο σπίτι του. Στην ουσία είναι ένα μικρό κινητό χωρίς οθόνη, πληκτρολόγιο, κάμερα, προγράμματα κλπ, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι και ΦΤΗΝΟ! Οπότε αν χάσεις τα κλειδιά σου, μπορείς να τα πάρεις τηλέφωνο. Απλά προσθέτεις στη συσκευή κι ένα κουμπί ακύρωσης κλήσης για να τη σταματάς να χτυπάει μόλις τα βρεις και είσαι ο Χουλκ! Τα φτηνότερα κινητά έχουν γύρω στα 30 ευρώ. Εγώ προσωπικά θα έδινα και μια 50αριά απ' την επόμενη επιδότηση για ένα τέτοιο μαραφέτι. Μη σου πω θα 'παιρνα κι ένα δεύτερο για το πορτοφόλι μου! Γερμανέ! Φτιάξτο!

8. Χρήση του εκτυπωτή ως φυλλομετρητή
Και γαμώ τις ιδέες! Έστω ότι έχεις ένα πάκο με άγνωστο αριθμό από χαρτιά (π.χ. φυλλάδια) και χρειάζεσαι ας πούμε μόνο 40. Βάζεις όλο τον πάκο στον εκτυπωτή και του λες να σου τυπώσει ένα κενό έγγραφο 40 φορές. Θεός;

9. Ατομική επιτρεπτή ποσότητα αλκοόλ στο δίπλωμα οδήγησης
Και γαμώ τις ιδέες! Κάποιοι από μας μπορούν να οδηγήσουν μια χαρά και με παραπάνω από 0,5 gr/l αλκοόλ. Δεν κατάλαβα! Επειδή μια δεκαοχτάχρονη ανορεξικιά λιποθυμάει με το που μυρίσει ένα σφηνάκι Baileys, πρέπει να την πληρώσουμε όλοι; Ταυτόχρονα επιτρέπουμε στον 75χρονο παππού με αντανακλαστικά βροντόσαυρου να οδηγάει χωρίς αντιρρήσεις! Έστω ότι τον παίρνει ο ύπνος στο τιμόνι την ώρα που περνάει τη διασταύρωση κι εγώ γυρίζω απ' το μπαρ μια χαρά χαρούλες, με 0,51 gr/l και τρακάρουμε. Τι θα γράφουν την άλλη μέρα οι εφημερίδες; "Μεθυσμένος οδηγός σκοτώνει ανυπεράσπιστο βετεράνο της Αντίστασης!" Ε, όχι λοιπόν! Δεν το δέχομαι! Πού είναι τα ατομικά μου δικαιώματα; Πρέπει όλοι να κάνουν το τεστ οδήγησης έχοντας πιει όση ποσότητα αλκοόλ τους επιτρέπει να οδηγούν ακόμα καλά. Κι αν περάσουν το τεστ υπό την επήρεια του αλκοόλ, αυτή η ποσότητα θα αναγράφεται πάνω στο δίπλωμά τους ως η μέγιστη επιτρεπτή για το συγκεκριμένο άτομο. Τέλος.

10. Αντικλεπτικό σακουλάκι για σάντουιτς
Και γαμώ τις ιδέες! Βάζεις το πολύτιμό σου σάντουιτς κάθε μέρα στο ψυγείο του break room και όταν πας για διάλειμμα ανακαλύπτεις με φρίκη ότι στο έχει φάει ένας πουτάνας γιος; Κάνε το εξής πανεύκολο. Πάρε ένα διπλό σακουλάκι με πλαστικό zip-lock και βάψε από μέσα πράσινους λεκέδες. Τώρα ό,τι σάντουιτς ή κέικ βάζεις στο σακουλάκι θα μοιάζει σαπισμένο μέχρι αηδίας και κανένας δε θα το πλησιάζει.
11. Δέκα εναλασσόμενοι νόμοι ανά πάσα στιγμή
Και γαμώ τις ιδέες! Το πρόβλημα τη σήμερον ημέρα είναι πως έχουμε πάρα πολλούς νόμους. Συνεχώς προστίθενται καινούργιοι και σπάνια βγαίνει κάποιος απ' τα βιβλία. Η πρότασή μου λοιπόν είναι η εξής: κρατάμε όλους τους σοβαρούς νόμους για θέματα που συμφωνούμε όλοι, όπως ο φόνος, η κλοπή, ο βιασμός κλπ και τους μικρούς νόμους της πούτσας, όπως το να πετάς σκουπίδια κάτω ή να βαράς μαλακία στο λεωφορείο τους μειώνουμε σε 10. Μία φορά το χρόνο που θα θέλει η εκάστοτε κυβέρνηση να προσθέσει μια νέα μικρο-απαγόρευση, θα ψηφίζει τηλεφωνικά όλη η Ελλάδα και ο λιγότερο δημοφιλής νόμος θα ξαναπερνάει στο λαό. Έτσι κάθε χρόνο θα αδικούνται διαφορετικοί πολίτες, αλλά το ποσοστό των αδικημένων θα παραμένει σταθερό. "Γαμώτο! Δε μπορώ να καπνίζω χόρτο πια! Αλλά τουλάχιστον μπορώ να αυνανίζομαι ξανά στο λεωφορείο!" Δικαιοσύνη απεδόθη!

Για τις ιδέες 1 εώς 6, κλικ εδώ.

26 comments:

  1. to νο9 είναι ότι πιο γελοίο-παράλογο θα μπορούσε καποιός να σκφτεί-προτείνει-νομοθετήσει.
    αχχχααχαχ

    ReplyDelete
  2. πωπω τα εσπασε!!!απλα τα εσπασε!!εισαι 8εος τελος!!

    ReplyDelete
  3. malaka.

    alh8eia,exw gelasei toso poly me OLA pu pleon exei kanei ton kyklo tou kai katantaei MH asteio.

    den eimai gomena me vyzia kai toumpano kwlo opote de 8a metrhsei poly h gnwmh mu alla PLEASE grapse k alla.

    sinexise na perneis o,ti narkwtiko perneis kai grapse k alla.

    alliws 8a vrw ti mhtera sou kai sou ORKIZOMAI 8a kanw mazi tis prwktiko erwta mexri na lypo8hmhsei :)

    ReplyDelete
  4. by the way,me lene leonida.

    den katalava POTE giati den boresa na to grapsw ekei pu leei anonymous.

    ReplyDelete
  5. giati ama to egrafes den 8a htan anonymous alla leonidas.

    ReplyDelete
  6. efxaristw bro.

    mou elyses tin aporia.

    ap to m.i.t dn eisai?



    mike,vale gia pro8ypourgos re.

    to'xeis pisteuw.

    gay for mikeius (e..oxi)

    ReplyDelete
  7. Ma ama den kapnizeis xorto den exeis kai idiaitero kinitro na aynanisteis sto lewforeio....


    H idea gia tin nomothesia ton pairnei.

    ReplyDelete
  8. pali ta gamises ola mikele bravo agori mou

    skepsou na emenes k amsterdam ti papades 8a egrafes(k 8a kapnizes)


    46+2.

    ReplyDelete
  9. Όσο για το νούμερο 9 στην Αμερική σε σταματάνε οι μπάτσοι και σου λένε:
    Καλησπέρα, τι θα θέλατε αλκοτέστ ή τεστ νηφαλιότητας?

    Έχεις πιει? Τεστ νηφαλιότητας
    όχι? αλκοτέστ να τελειώνουμε γιατί απλά πήγα να πάρω το φτωχοπούτανο από το σπίτι να πάμε να ρίξουμε ένα!

    ReplyDelete
  10. to 7 einai IDIOFIES

    ReplyDelete
  11. tin kyriaki an den exeis na kaneis tipota allo ,ela na pantreytoume!!! eisai to allo mou miso telos. (kai eimai kai wraia gomena ;) tttttssssssssssssss

    ReplyDelete
  12. na kanw ki egw mia protash...thlekateythynomeno autokinitaki h kalutera elikopteraki me thesh gia tsigaro,poto,tasaki kai enswmatwmena xartakia king size...

    ReplyDelete
  13. k gamw tis idees pl file... :p:P:P

    ReplyDelete
  14. Να εφευρέσεις και κάτι σε αδιάβροχο βρακί. Μου έχεις καταστρέψει την προίκα μου από το πολύ γέλιο ρουφιάνε.

    Μέχρι να ανακαλύψεις την πατέντα θα σε διαβάζω ξεβράκωτος, με έχεις καταστρέψει.

    ReplyDelete
  15. re mikeius, pas kala?
    apo th mia w8eis ta provata sou na klwtshsoun thn egyo gomena tous sthn koilia gia na swsoun ton planhth k apo thn allh tous proteineis na xrhshmopoioun ton ektypwth ws fyllometrhth???
    ma posh energeia 8a kaine ka8e fora?
    ligh perissoterh ypey8ynothta giati den amfivallw oti kapoioi edw mesa se pairnoun sta sovara... :p

    ReplyDelete
  16. Egw pantws to 9 to sizitoysa sovara me dio mpatsoys tin wra poy me pigenan mesa gia aytoforo epidi to alkotest eixe diksei 1,4.
    Distyxws para ta atrantaxta epixeirimata moy den katafera na toys peisw...

    ReplyDelete
  17. den thelw na eimai o malakas tis ypothesis, alla to poso alcohol exeis sto aima, einai antikeimeniko. an antexeis to poto, apla to kaiei to sykwti sou. Ama exeis psili sygentrwsi sto aima, tote simainei oti epireazeti o egefalos. Cheers

    ReplyDelete
  18. το 9 (σοβαρά τώρα!) εξαιρετικό :)))

    το 11 (πολύ σοβαρά τώρα) απολαυστικό :))))))

    σε (πάρα πολύ σοβαρά!) χαίρομαι πολύ

    ReplyDelete
  19. Το 11 είναι το καλύτερο. Όλοι πρέπει να μπορούν να αυνανίζοντε στο λεωφορείο αν θέλουν.

    ReplyDelete
  20. ποιος ειπε οτι τα αντανακλαστικα των βροντοσαυρων δεν ειναι καλα;

    ReplyDelete
  21. Παλίες και stale μλκιες απο imageboards, ηρέμησε λίγο φίλος

    ReplyDelete
  22. Οσον για το αντικλεπτικο σακουλακι για σαντουιτς,ξεχασες οτι ναι μεν δεν θα το φαει κανεις αλλα ταυτοχρονα υπαρχει ο σπασαρχιδης τυπος που την εχει δει ποιο νυκοκοιρης απο ολους και θελει με το ζορι να σε κανει ιδιο,οποτε αμα ανοιξει αυτος το ψυγειο θα παρει την πρωτοβουλια να πεταξει το σαπιο σαντουιτς γιατι ειναι φορεας μικροβιων,και φυσικα ΔΕΝ θα σε ρωτησει...

    ReplyDelete
  23. Αγνόω το γεγονώς ότι η αντικειμενικότητά σου... Σορρυ, η ΘΡΥΛΙΚΗ αντικειμενικότητά σου κρινει ΟΛΕΣ τις ιδεπες ως "και γαμώ τις ιδέες" και λέω ότι το 7 είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ!!! Θα είχα τουλάχιστον 5!!! Πήγαινε ρε κατάθεσε το σε κανένα γραφείο ευρεσυτεχνειών πριν το δει κανείς από εδώ και ΞΕΚΙΝΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! Αν θες μπορώ να την πατεντάρω στο όνομα μου βέβαια

    ReplyDelete
  24. By the way, ο δείκτης είναι σχετικός!!! Όσο πιο καλό συκώτι έχεις και όσο πιο ψηλός(ουπς!), παχύς και μυώδης είσαι τόσο λιγότερο θα δείχνει το αλκοτεστ. Και δείχνει λιγότερο αν είσαι "γερό κεφάλι", οπότε είναι ήδη ατομικό κατά καποιο τρόπο.

    ReplyDelete
  25. το 5 πατένταρε το ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!το 8 το έκανα πιο παλιά αλλά τα σπάει όπως και να έχει!το βλέπει κι άλλος κόσμος και δεν κάθετε να τα μετράει 1-1 τα φύλλα!

    ReplyDelete