Saturday, May 9, 2009

Mikeius' brilliant fucking ideas (volume 1)

Ανθρωπότητα, τη γλίτωσες! Σε μια κρίση αλτρουϊσμού, αποφάσισα να μοιραστώ ένα μικρό μέρος της απύθμενης ιδιοφυΐας μου με τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθούν μερικές έξυπνες και πρακτικές ιδέες που αν εφαρμοστούν, θα βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας και θα μας πάνε μπροστά σαν είδος.

1. Νάνοι οδηγοί τυφλών
Και γαμώ τις ιδέες! Ποιός τους χέζει τους σκύλους-οδηγούς; Δε φτάνει που ο άλλος είναι τυφλος και με δυσκολία φροντίζει τον ευατό του, πρέπει να φροντίζει και σκύλο από πάνω; Όχι βέβαια! Και αν είσαι νάνος, είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να βρεις μια καλή δουλειά, οπότε γιατί να σε χαλάσει; Προσλαμβάνει λοιπόν ο τυφλός το νάνο όπως θα προσλάμβανε κάποιος μια ιδιωτική νοσοκόμα και όταν βγαίνει έξω του βάζει ένα λουράκι και όλα κομπλέ! Με την ικανότητα της ομιλίας, ο νάνος έχει πολύ μεγαλύτερα πλεονεκτήματα από το σκύλο στην καθοδήγηση, χώρια που δε χρειάζεται να τον πλένεις και να του μαζεύεις τα σκατά.



2. Αποσπώμενο κουμπί στις φωτογραφικές μηχανές
Και γαμώ τις ιδέες! Απορώ γιατί δεν το έχουν ήδη εφαρμόσει σε κάθε κάμερα που κυκλοφορεί. Αν θέλεις να αυτο-φωτογραφηθείς σήμερα, υπάρχουν οι εξής λύσεις. Πρώτη: Βάζεις χρονόμετρο 10 δευτερολέπτων. ΗΛΙΘΙΟ! Πάντα αργεί και τελικά νομίζεις ότι δεν το πάτησες και με το που φύγεις απ' την πόζα για να ελέγξεις, ΤΟΤΕ τραβάει τη φωτογραφία. Δεύτερη: ζητάς από κάποιο περαστικό να σε βγάλει. Επίσης ΗΛΙΘΙΟ! Διότι θα τύχεις πάντα στον άχρηστο που το έτος 2009 μ.Χ. δεν ξέρει ποιό κουμπί να πατήσει για να βγάλει μια φωτογραφία, επειδή γεννήθηκε με μυτζήθρα αντί για εγγέφαλο. Οπότε μέχρι να τα καταφέρει θα έχουν περάσει 8 γεωλογικές περίοδοι κι εσύ θα είσαι νεκρός. Γιατί λοιπόν δε φτιάχνουν τις κάμερες όπως εκείνες τις παλιές τηλεοράσεις, που είχαν το πάνελ με τα κουμπιά πάνω τους και αν ήθελες το έβγαζες και το έπαιρνες στον καναπέ μαζί σου για τηλεκοντρόλ; Απλό!
3. Θανατοποινίτες-κασκαντέρ
Και γαμώ τις ιδέες! Αυτή θα πιάσει καλά στην Αμερική, όπου η βιομηχανία του κινηματογράφου και οι εφαρμογές της θανατικής ποινής αναπτύσσονται με τους ίδιους καλπάζοντες ρυθμούς. Γιατί να σπαταλάς πολύτιμο ρεύμα για να εκτελέσεις έναν κρατούμενο; Δώστου ένα ψεύτικο πιστόλι και σπρώχτον πάνω στον Steven Segal. Φόρα του στολή Ταλιμπάν και στείλτου τον Rambo. Βάλτον στο Saw 6. Και ρεαλιστικά εφφέ θα έχεις και οικονομία στο ρεύμα θα κάνεις για να συνεισφέρεις λιγότερο στο γκλόμπαλ γουόρμινγκ. Σκέψου το, Μπαράκ!

4. Τηλεφωνική γραμμή αντι-υποστήριξης
Και γαμώ τις ιδέες! Όπως λέει και το όνομα, λειτουργεί ακριβώς αντίθετα από μια γραμμή υποστήριξης. Έχεις κάποιο φίλο, συγγενή ή μέλος της παρέας που έχει καβαλήσει το καλάμι και σου έχει σπάσει τ' αρχίδια να μιλάει non stop για την πετυχημενιά του; Τσακ! Επικοινωνείς με τη γραμμή αντι-υποστήρηξης και αυτοί αναλαμβάνουν να πάρουν τηλέφωνο το εν λόγω άτομο και να του γαμήσουν την ψυχολογία. Θα έχουν εκπαιδευμένο προσωπικό που θα τον κατακλύζει με ατάκες τύπου: "Η προαγωγή σου είναι ένα τίποτα! Παραμένεις ο ίδιος σκλάβος χαρτογιακάς με 2 ευρώ την ώρα παραπάνω!" ή "Ο γιος σου πέρασε Φαρμακευτική, ε; Ωραία! Θα σπουδάζει 100 χρόνια για να ανοίξει ουσιαστικά ένα ψιλικατζίδικο!" ή "Η γκόμενά σου είναι χοντρή και σε έχει χεσμένο. Ό,τι κι αν σου λέει είναι ψέμμα!" ή "Μην ξεχνάς ότι ο πατέρας σου πέθανε πριν από 10 μέρες, ε;". Μετά από αυτό το βομβαρδισμό απογοήτευσης, ο φίλος σου θα αποκτήσει και πάλι τη σωστή προοπτική για τη ζωή του και θα σταματήσει να στα κάνει ζέπελιν για την παραμικρή "επιτυχία" του, που δεν ενδιαφέρει κανέναν.

5. Πτυσσόμενα σκέπαστρα για οθόνη λάπτοπ
Και γαμώ τις ιδέες! Τα λάπτοπ εδώ και 2-3 χρόνια κατασκευάζονται με αυτές τις ηλίθιες γυαλιστερές οθόνες. Ναι μεν προσφέρουν καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά αν πας να κάνεις δουλειά όταν έχει λίγο παραπάνω φως (π.χ. ΤΗ ΜΕΡΑ!!!), δε βλέπεις το Χριστό σου. Αν όμως προσθέσεις ένα σκέπαστρο όπως αυτό που έχουν στην οθόνη τους οι τηλεοπτικές κάμερες, είσαι άρχοντας. Κάντο να αναδιπλώνει και στο πίσω μέρος της οθόνης όταν δεν το χρειάζεσαι και ξαφνικά έχεις γυαλιστερή οθόνη με καλή εικόνα μέρα-νύχτα! Γιατί πρέπει να τα σκέφτομαι όλα εγώ;
6. Απαγόρευση του e.b.m.
Και γαμώ τις ιδέες! Εεε... Αυτό! Δε θέλει και πολλή ανάλυση. Βασικά κανένας δε θα ακούει πια e.b.m. και η ανθρωπότητα θα έχει κάνει ακόμα ένα βήμα μπρος, ακριβώς επειδή δε θα ακούει κανένας πια e.b.m. Απλό.

Περισσότερες και γαμώ ιδέες εδώ!

22 comments:

  1. Μεθυσμένος οδηγός σκοτώνει ανυπεράσπιστο βετεράνο της Αντίστασης!" Ε, όχι λοιπόν! Δεν το δέχομαι!

    Θεός είσαι φίλε!!!

    ReplyDelete
  2. ti einai to e.b.m.?

    ReplyDelete
  3. Ah gamisou emena maresei h e.b.m .Apo thn allh sixainomai th koultoura ths.Krata tis gomenes me to pvc kai ase mena kai allhs loghs anwmalous na xaroume ti mousiki kai ta germanika.Tlk mallon eimai ontws anwmalos.....

    ReplyDelete
  4. Ti exei to ebm? Esy mikros den akouges prodigy k meta metal? To oti akoyne 10 gay gothades ebm den shmainei pws einai halia sto synolo tou opvw leei k o HHH apo panv peta ston keada touw paparogthades-gothoudes k ase to ebm na goystaroume me ta kammena bitia na horevoume me palies formes nike me asimi riga k na kanoyme havale gia na goustaroume, etsi k allios GTPK einai autos poy pernei sta sovara tetoies mousikes k kathete se mia gonia emeis ta bitia ta theloume gia havale...

    ReplyDelete
  5. parepiptontos oi ypoloipes idees gamane! k to volume 2 twn idewn!
    Igor Giganski Antiatom

    ReplyDelete
  6. τί "νάνοι οδηγοί τυφλών" ρε Mikeius;;; χαχαχαχα

    ReplyDelete
  7. βασικα πολλες φωτογραφικες μηχανες δεχονται τηλεχειριστηριο οποτε λιγο ακυρο αυτο με το κουμπι.... αλλα αυτο με τους κασκαντερ θανατοποινιτες ειναι οντως κορυφη :P

    ReplyDelete
  8. apo olo sou to blog mou exei dhmiourgh8ei h entupwsh oti eisai fan tou bill hicks...exw adiko?

    ReplyDelete
  9. eleos eisai agori m.posa kompleks paizei n xeis?sevasou ligo.dn gelas m t pono t allou

    ReplyDelete
  10. νάνοι οδηγοί τυφλών.έμπνευση διαμετρήματoς flying circus.ΕΥΓΕ

    ReplyDelete
  11. Πολυ φως? ΜΠΑΜ,παρ'το!!!

    Απλα ελιωσα!!

    Αληθεια,τα αρχικα e.b.m. τι ειναι?

    Anasazi

    ReplyDelete
  12. Ανώνυμε 10:14, βγάζεις γέλιο με ότι γουστάρεις, αν σου κάνει!

    ReplyDelete
  13. den exw logia!!!!
    trelo gelio :DDDD

    ReplyDelete
  14. mikeius ta spas!!!!!exw diabasei panw apo 3 fores ola soy ta arthra kai pragmatika liwnw sto gelio!ase poy ta skeftomai kamia fora eksw kai gelaw moni moy!!!!!

    ReplyDelete
  15. Mikeius θα σχολιασω την βρωμοπαπαρια ιδεα Νο 2.Μιλάω για το remote Κουμπι για αυτοφωτογραφία.
    Λοιπόν την στιγμη που πατας το κουμπι εξ αποστάσεως βγαινει η φωτογραφία. Οκ? Δηλαδη ΠΑΝΤΑ σε οποιαδήποτε αυτο-φωτογραφια πρεπει να φαινεται το καποτοremote-κουμπι σου, για να μην σχολιάσω το χερι που παταει το κουμπι θα είναι σαν χέρι απο νταούνι η σαν το χέρι του Π.Ι.Κ.Π.Α-τσου. Ειδικα αν ειναι με υπερυθρες που προτείνεις πρέπει να στοχευουμε ακριβώς στο "ματακι" της μηχανής για να πιάσει. Οποτε οι αυτο-φωτογραφίες θα έχουν πλέον το ίδιο σεναριο. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ TV. Ψαγμενιά δε λέω. Ειδικα αν δεν πίανει με τη μιά και αρχιζουμε τα γαμοστραυρίδια τότε οι αυτο-φωτό θα ειναι απο αλλο πλανητη."Πιασε μπουρδελ-"click"-οκουμπο γαμώ την μαν-"click"-ούλα σου". Και έχεις με τη μια 2 φωτό μπουμπούκια. Το μόνο που θα γαμούσε ηταν οταν πηδας καμμια τυπισσα να κολλησεις το κουμπί στα κολομέρια της και καθε φορά που θα κοπανας τα αρχίδια σου πανω τους, να βγαίνει και μια φώτο. Και μετα facebook και like απο τον παπα την ενοριας,τον πατερα της κ.ο.κ.
    Αυτη η ιδέα Mikeius ηταν η απαράδεκτη του συμπαντος. Φαντάζομαι να την εμπνευστηκες μετα απο μια γενναια μαλακία με το χυσι εγκλωβισμενο στο πετσακι σου. Γενικα πάντως, με κανεις να κλάνω στο γέλιο. Respect και Rimjob απο μενα.

    ReplyDelete
  16. Το 4 θα το χρειαστώ αμέσως!!! :):):)

    ReplyDelete
  17. δε ξερω πόσες φορές έχω σιχτιρισει που δε μπορώ να πάρω και τα κλειδιά μου τηλέφωνο...γιατι το κινητο μου το παίρνω όλη την ωρα από το σταθερό!(νταξει δεν ειναι για να το λέω και παραέξω...)αλλα μ άρεσε η πατέντα!
    Alex

    ReplyDelete
  18. Πο καλά Flokiman, έλιωσα στο γέλιο έτσι όπως τα λες!! Ποοο! τι γέλιο, κλαίω!! Αφού είμαι έτοιμη να κάνω αντιγραφή το σχόλιο και όταν έχω τις μαύρες μου να πηγαίνω να το διαβάζω!! Θεϊκό!! Πάντως έχεις δίκιο!! Και εγώ όταν διάβασα την ιδέα αυτή με τη φωτογραφία αυτό σκέφτηκα!! Πώς είναι δυνατόν να μην φανεί ότι θα πατάς το κουμπί για να βγει η φωτογραφία?? Με σένα ποιο πολύ γέλασα, παρά με τον Mikeius!!
    Kiki

    ReplyDelete
  19. Mpam! Parto! hahahaha
    @ Anonymous: ebm=electro body music , kai oxi oi prodigy den einai ebm.
    @ Flokiman: wraio antepixeirhma ;)
    @ Mikeus: Giati na mhn grapseis kana vivlio aderfe? 8a xeis megalh epituxia, give it a try.

    ReplyDelete
  20. Μην βαζεις ιδεες στον Ομπαμα,γιατι αυτο με τους θανατοποινιτες παιζει και να το εκανε...

    ReplyDelete
  21. treis meres se diavazw twra... gamiemai sta gelia me afta pou grafeis ! alla re file miseis k ta antera sou! keep it up !

    ReplyDelete
  22. Μαρκος

    Γιατι ρε μαλακα; Τι εχει η ebm;

    ReplyDelete