Monday, May 11, 2009

ΘΑΝΑΤΟΣ ! ! !

Επιτέλους! Το κείμενο που τα ξεκίνησε όλα! Το κείμενο για τις εκνευριστικές κατηγορίες ανθρώπων που έγραψα και έστειλα πρόπερσι με email σε 10-20 άτομα και διαδόθηκε στην blogόσφαιρα σαν ιός. "Αφού υπάρχει παντού, τότε γιατί να το ποστάρεις;" σας ακούω να λέτε. Τρεις λόγοι:

α) Για να κερδίσω λίγο χρόνο μέχρι να βρώ έμπνευση για να γράψω κάτι καινούργιο.

β) Γιατί από πρόπερσι έχω προσθέσει μερικές κατηγορίες ανθρώπων. (Για όσους το έχουν ήδη διαβάσει, ξεκινήστε απ' το τέλος).

γ) Γιατί σιχάθηκα να βλέπω κόσμο να το ποστάρει και να λέει ότι είναι δικό του, όπως π.χ. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

Πάμε λοιπόν.


...

Ποσες φορες εχεις βρεθει αντιμετωπος με καποιον που ειναι ανυποφορα εκνευριστικος; Δεν εννοω γενικα πραγματα, πχ ο ταδε μαλακας που κορναρει ασταματητα. Χαιρω πολυ. Αυτος ειναι ελαφρυς και γενικος! Μιλαω για καποιον που σε εκνευριζει σε τοσο συγκεκριμενο επιπεδο, που χρειαζεται να σταματησεις ο,τι κανεις, για να διοχετευσεις ολη σου την ενεργεια να τον μισησεις εκεινη την ωρα! Η παρακατω λιστα εχει διαφορα παραδειγματα. Μπορει σε ενα-δυο να βρειτε τον εαυτο σας. Μην προσβληθειτε! Ειμαι κι εγω μεσα! Ας ευχηθουμε λοιπον θανατο στους παρακατω:

· Σε όσους είναι άνω των 25 και διαβάζουν Χάρι Πότερ. Θα το πω μια φορά: ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ! Την άλλη φορά που θα διαβάσεις Χάρι Πότερ, φόρα κι αυτό το καπελάκι που ‘χει μια προπέλα πάνω. Στα 25 σου δε διαβάζεις Χάρι Πότερ. Στα 25 σου κάθεσαι στο τρένο και αναρωτιέσαι τι σκατά απέγινε η ζωή σου μαζί με μας τους υπόλοιπους.

· Στους πιτσιρικάδες με κοντό μαλλί και κοτσιδάκι πίσω στο σβέρκο. Απλά: για τα σκουπίδια! Εκτός κι αν είσαι Ιταλός ποδοσφαιριστής ή μαθητευόμενος Ιππότης Τζεντάι. Τότε ΟΚ.

· Σε όσους δεν έχουν λεφτά να κωλοφτιάξουν αμάξι αλλά παρόλα αυτά προσπαθούν.Είναι που είναι αυτή η ασχολία για τον πούτσο. Τουλάχιστον κάντο σε αμάξι που να αξίζει την αναβάθμιση. Αν σ’ αφήναμε, εσύ θα ‘βαζες ζάντες και στην τοστιέρα σου! Ή κάνεις κάτι ολοκληρωμένα ή δεν το κάνεις καθόλου. Και όχι, το Σταρλετάκι των 900 κυβικών της μαμάς με τα μπλε φωτάκια στα μπεκ των υαλοκαθαριστήρων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ!

· Σε όσους δεν ξεκολλάνε το διάφανο αυτοκολλητάκι απ’ την οθόνη καινούργιου κινητού. Αν ο κατασκευαστής δεν ήθελε να το βγάλεις, το αυτοκόλλητο δε θα είχε αυτή την ακρούλα που ξέχει λίγο! Στην ίδια κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν βγάζουν τελείως το χρυσόχαρτο απ’ το βούτυρο. Δεν είναι δεύτερο προστατευτικό καπάκι! Είναι μια αηδία που όσο την κρατάς, τόσο πασαλείφεται με βούτυρο και μου κόβει την όρεξη!

· Στους χορτοφάγους. Δε μιλάω για τα 5-10 άτομα που τους λείπει το τάδε ένζυμο. Μιλάω για τους κλασικούς «μπλιαξ πως το τρώτε αυτό αφού κάποτε ήταν ζωντανό κι εγώ είμαι ευαίσθητος και τρώω μόνο κορμούς δέντρων». Λύστε μου 3 απορίες: 1) Γιατί το 95% των χορτοφάγων είναι γυναίκες; 2) Που ήταν όλοι οι χορτοφάγοι στην Κατοχή; και 3) Δίπλα απ’ τους κοπτήρες έχουμε κάτι μυτερά δοντάκια, τους κυνόδοντες. Γιατί άραγε;

· Στους περιπτεράδες που σου σπρώχνουν το χέρι με τα ρέστα προς τα κάτω. Έχω δάχτυλα. Και ξέρω πώς να τα κλείνω. Δε θα μου πέσει τίποτα! ΟΚ;!;!;

· Σε όσους είδαν το Βασικό Ένστικτο επειδή ακούσαν ότι φαίνεται το μουνί της Σάρον Στόουν. Είδες μιάμιση ώρα παπαρο-ταινία με υπόθεση μπετό για να δεις ένα μουνί για 1/8 του δευτερολέπτου. Ωραίος! Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά υπάρχουν κάτι ταινίες που είναι ανάποδα! 1/8 του δευτερολέπτου υπόθεση και μιάμιση ώρα μουνί! Μεγάλο μουνί, μικρό μουνί, ξυρισμένο μουνί, μουνί πάνω σε μουνί… Ψάξτο.

· Στους σουβλατζίδες που σου δίνουν το τελευταίο κομμάτι γύρο κοτόπουλο που έχει μείνει. Δεν είναι γύρος. Είναι μια πίτα με ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ κοτόπουλο μέσα! Και είναι και σα βραστό. Φάτο εσύ!

· Στις διαφημίσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το προϊόν που διαφημίζουν. Τρεις λαγοί κάθονται πάνω σ’ ένα φράχτη και ένας πάει σπίτι και κόβει τις φλέβες του!… Πιες Μίλκο! Έλεοοοοοος!!!

· Στις τύπισσες που έχουν μία ή περισσότερες παύλες μέσα στο ονοματεπώνυμο τους.Μαρία-Λουίζα Αντωνίου-Μιχαλακοπούλου, σου ‘χω νέα: Τα δέκα επίθετα δε σε κάνουν φεμινίστρια. Φεμινίστρια είναι αυτή που ευνουχίζει τον άντρα της μες στο σινεμά με ένα καπάκι κόκα κόλας επειδή δεν ήθελε τη Ντόρα για δήμαρχο. Προσπάθησε περισσότερο.

· Στους τύπους με μικρά δόντια και μεγάλα ούλα. Ναι, το είπα! Μη μου το παίζετε άγιοι. Όλοι το ‘χετε σκεφτεί!

· Σε όσους έχουν hands-free και μιλάνε κρατώντας το κινητό στο ύψος του στήθους με το ένα χέρι και το μικρόφωνο του hands free κοντά στο στόμα με το άλλο χέρι. Για να καταλάβω: μέχρι χθες χρησιμοποιούσες ένα μόνο χέρι για να μιλάς στο κινητό. Οπότε παίρνεις hands free για να μη χρησιμοποιείς κανένα. Και τελικά καταλήγεις να χρησιμοποιείς και τα δύο. ΟΚ. Λογικό. Πάω μισό λεπτό να ξεράσω αίμα κι έρχομαι.

· Στις σκυλούδες που ακούνε Χατζηγιάννη και το θεωρούν ροκ ξεκάρφωμα. Α, ναι! Κι ο Κοργιαλάς είναι γκοθάς, σωστά; Δεν ξεγελάς κανέναν Γωγώ, Φωφώ, Ζωζώ. Λυπάμαι.

· Στους ναζί του καναπέ. Φίλε. Μένεις στην Ελλάδα και έχουμε 2007. Ο πληθυσμός των Εβραίων είναι… ένας: Ο Τέρενς Κουίκ. Είσαι φλώρος! Γι’ αυτό βγάλε τη σβάστικα από φόντο στο κινητό σου και βρες άλλο τρόπο να εντυπωσιάσεις τη μεταλού γκόμενα που θέλεις να ρίξεις.

· Σ’ αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κομπιούτερ». Το κομπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κομπιουτεράκι τσέπης ή αυτό που έχουνε στη ΝΑΣΑ και πιάνει 3 δωμάτια. Αν αλλάζεις κανάλι με ένα απ’ τα παραπάνω, πες μου κι εμένα πώς το κάνεις.

· Σε όσους τρώνε κους κους. Κοίτα. Καταλαβαίνω ότι σ’ αρέσει η λέξη κους κους. Και ξερώ ότι αν μπορούσες, θα αποκαλούσες κους κους ΟΛΑ τα φαγητά. Άκου τι γίνεται όμως. Πρώτον: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ! Οι κόκκοι του είναι πολύ χοντροί για να τους καταπιείς και πολύ ψιλοί για να τους μασήσεις. Και δεύτερον: Δε λέγεται κους κους. Λέγεται ΠΛΗΓΟΥΡΙ! Ξενέρωσες;

· Σε όσους έχουν στο αμάξι μούφα ηχοσύστημα και παρόλα αυτά το παίζουν στη διαπασών. Τα μαμίσια ηχεία που έχεις φτιαχτήκαν για να παίζουν Μελωδία FM, όχι σαϊκεντέλικ! Από μια ένταση και πάνω ψαλιδίζουν τον ήχο, οπότε ούτε εσύ ακούς τίποτα, ούτε εμείς. Δε σπας αυτιά, σπας αρχίδια! Χαμήλωσέ το.

· Στους τύπους που λένε ότι δεν τους αρέσουν οι πατάτες τηγανιτές ή/και η σοκολάτα.Πω πω φίλε είσαι πολύ ξεχωριστός τελικά! Όχι, αλήθεια, διαφέρεις! Οπότε, αν παγιδευτούμε ποτέ οι δυο μας σε ένα ερημονήσι και μετά από 3 μήνες ασιτίας βρούμε ένα σεντούκι και το σεντούκι έχει μέσα ένα πιάτο πατάτες τηγανιτές κι ένα πιάτο σκατά, ξέρω από τώρα πώς θα τα μοιράσω. Να ‘σαι καλά!

· Σ’ αυτούς που αντί για «καρτούν» ή «παιδικά» λένε «μίκι μάους». Όποιον ξανακούσω να λέει «ο μικρός βλέπει μίκι μάους» ή «Σάββατο πρωί το Σταρ βάζει μίκι μάους» και είναι κάτω των 70, οπότε ΞΕΡΕΙ ότι βγήκαν κι άλλα καρτούν μετά το Μίκι Μάους, θα τον καρφώσω στο μήλο του Αδάμ με μπετόβεργα!

· Στους παπάρες που τους ζητάς να σε βγάλουν μια φωτογραφία και σε κοιτάνε σα να τους ζήτησες να εξουδετερώσουν βόμβα. «Ποιο πατάαααωωωωωωωωω;». Πατάς το κουμπί που δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ θέση από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία! ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ! Άχρηστε! Να αγοράζεις κινητό με 3 κάμερες πάνω ξέρεις όμως. Μπούρτζο μαλάκα στρουγκανόβλαχε!

· Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιμοποιούν τα κουμπιά με τα νούμερα αντί για το πάνω-κάτω. Κλασική μάνα μου: 1, 12, 2, 23, 3, 34, 4… Οπότε κάθομαι εγώ δίπλα και βλέπω: ΕΤ1, Extra 3, ET2, Τηλεφώς, Mega, Blue Sky, ΑΝΤ1, TV Magic… ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

· Στους κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια. Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ’ το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει.

· Στους μπαϊσέξουαλ. Στρέιτ εντάξει. Γκέι εντάξει. Αλλά μπάι όχι! Δεν είσαι αναποφάσιστος, είσαι πλεονέκτης και ποζεράς. Διάλεξε τρύπα και μείνε σ’ αυτή! Αλλιώς άντε γαμήσου. Ή άντε γάμα. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα.

· Στους φίλους που κάνουν «δικιά τους» περίπλοκη χειραψία. Δεν έχουμε 1992! Ο Tupacπέθανε, ο Biggie πέθανε κι εσύ είσαι λευκός! Δεν έχεις καμιά σύνδεση μ’ αυτήν την κουλτούρα. Είναι σα να βγαίνεις έξω ντυμένος πειρατής. ΑΑΑΡΡΡ!

· Στις διαφημίσεις που δε μας λένε τι διαφημίζουν. Κλασικά: μαύρο φόντο με μεγάλα άσπρα γράμματα που έρχονται προς την οθόνη αργά-αργά και λένε μια πανηλίθια ατάκα του στυλ: «Ποιος έρχεται στον Άλφα;» ή «Που θα πας βόλτα;» και από πίσω ένα τεράστιο ερωτηματικό και μετά η διαφήμιση τελειώνει! ΟΚ! Με κέρδισες! Τώρα πάω να βάλω ορό και καθετήρα, και θα κάτσω εδώ για ένα μήνα μέχρι να μάθω την απάντηση! Να ‘σαι σίγουρος, ιδιοφυία του μάρκετινγκ.

· Σ’ αυτούς που κόβουν το βούτυρο κάθετα και δεν το ξύνουν παράλληλα στην επιφάνεια. Δεν είναι παγωτό. Είναι βούτυρο! Κι εσύ είσαι σιχαμένος.

· Στους μαλάκες που βάζουν «προσωπικό» ύφος στον αυτόματο τηλεφωνητή τους. Δε φτάνει που τσαντίζομαι επειδή είχα κάτι σημαντικό να σου πω και τώρα πρέπει να αφήσω μήνυμα! Πρέπει να κάτσω να ακούσω και την «πρωτότυπη» κρυάδα που σκέφτηκες περήφανα χθες που σκουπιζόσουνα, ή το ηλίθιο φλωρο-τράγουδο που νομίζεις ότι είναι ροκιά επειδή στο είπε ο Τσαουσόπουλος, ή ακόμα χειρότερα, το δίχρονο κωλόπαιδο σου να μου λέει να «θεθέθω νηνήμιμα» γιατί είναι καθυστερημένο και γεννήθηκε χωρίς νωτιαίο μυελό. Το ξέρω ότι δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, αλλά μη μας το τριβείς και στη μούρη!

· Σ’ αυτόν που σκέφτηκε τη λευκή σοκολάτα Break με τις σταφίδες. Μπράβο φίλε! Διάβασες τη σκέψη μας. Τόσα χρόνια, όλοι αυτό θέλαμε μες στη σοκολάτα μας: ΦΡΟΥΤΑ!

· Στους τύπους που κάνουν μηνύσεις για ψυχική οδύνη. Ξαφνικά γεμίσαμε από «Αλέξης Κούγιας» wannabes! Δεν γουστάρεις κάτι που σου συνέβη και δεν έχεις να προσάψεις τίποτα σε κανέναν; Τσουπ! Ψυχική οδύνη! Επειδή οι γονείς σου ήταν κλασικοί Έλληνες μαλάκες και σου έκαναν όλα τα χατίρια, δε σημαίνει θα κάνουμε το ίδιο κι εμείς! Είσαι ενήλικας. Φτύσε επιτέλους το μαστάρι της μάνας σου και μάθε να δέχεσαι καμιά προσβολή που και που. Κατά 99% την αξίζεις. (ΥΓ: σε παρακαλώ, μη μου κάνεις μήνυση!)

· Σε όσους σηκώνουν το γιακά του Λακόστ. Ο μόνος που το ‘κανε πριν γίνει μόδα ήταν ο Κόμης Δράκουλας και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτή η ιστορία…

· Στους φανατικούς μη-καπνιστές. Ναι, βρωμάει, όλοι το ξέρουμε. Αν πιστεύεις όμως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσμο που ζεις και βγάλε το σκασμό! Πλέον υπάρχουν και μαλάκες που κάνουν ότι βήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Ομονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σβήσω μέσα σ’ αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο μου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας.

· Σ’ αυτούς που σου περιγράφουν κάθε τηλεφωνική συνομιλία που έχουν, κάνοντας το ακουστικό με το χέρι τους. Η κλασική μαλακία με τον αντίχειρα και το μικρό δαχτυλάκι. Λες και αποφοίτησαν από σχολή μίμων του Μαρσέλ Μαρσό! Και μάλιστα όταν λένε ότι το ‘κλεισαν, κατεβάζουν και το χέρι τους! Ξέρουμε πως λειτουργεί το τηλέφωνο!

· Στις γκόμενες που φοράνε κολλητό παντελόνι με κιλότα από μέσα, αντί για στριγκ. Βρε καλή μου. Βρε χρυσή μου. Μια χαρά κώλο έχεις. ΓΙΑΤΙ μας αναγκάζεις να βλέπουμε ένα πράμα που ξέχει δεξιά και αριστερά απ’ τα δυο λάστιχα του περιοδόβρακου;

· Σε όσους δεν πετάνε τίποτα. Ποτέ. Όταν συγυρίζεις το γραφείο σου και δεν πετάς σαβούρα, κι απλά της αλλάζεις θέση, είσαι ψυχωτικός! Υπάρχουν πράγματα που αντικειμενικά είναι άχρηστα. Ο τσαλακωμένος έλεγχος της 2ας δημοτικού που στοιχειώνει τα συρτάρια σου εδώ και 28 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον!

· Στα ζευγάρια που στέλνουν ευχετήριες κάρτες με φωτογραφίες των παιδιών τους.Φωτογραφίες που ποτέ δε ζήτησα και ποτέ δεν κρατάω. Και από πίσω γράφουν και πληροφορίες: «Η Νεκταρία έκλεισε τα 8 φέτος». Στον πούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες! Δε με νοιάζει πόσο είναι η Νεκταρία! Βυζιά έβγαλε; Όταν μου στείλεις τα βυζιά της Νεκταρίας, θα ‘χω καλά Χριστούγεννα ΚΑΙ καλή χρονιά!

· Στους δισεκατομμυριούχους που γυρνάνε τον κόσμο με αερόστατα. Τι σκατά; 1850 έχουμε; Πάρε το αεροπλάνο όπως όλος ο κόσμος, μαλάκα αλαζόνα! Κανείς δε νοιάζεται για έναν πλούσιο κατακαργιόλη που βαριέται τη ζωή του! Ελπίζω στο επόμενο ταξίδι να σου χτυπήσει το αερόστατο κεραυνός! Και να γυρνάει στον αέρα σα σκασμένο μπαλόνι κάνοντας «ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!». Να ένα διαφημιστικό stunt που θα κάτσω να δω!

· Στις γκόμενες που βάζουν σκούρο lip-liner. Μακράν η χειρότερη μαλακία που έχει βγάλει ο κόσμος της μόδας. Κοπελιά, μπορεί να το θεωρείς σέξι, αλλά κάνει τα χείλη σου να μοιάζουν με κωλοτρυπίδα! Ειδικά όταν τα σουφρώσεις και λίγο, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τα 15 είδη σκατών που θα βγουν απ’ το στόμα σου.

· Στους καλλιτέχνες με ένα όνομα. Νίνο, Sting, Bono, Σαμπρίνα… Αν δε βρεις ένα επώνυμο μέσα στις επόμενες 2 μέρες θα σου βγάλω τα μάτια και θα χέσω μες στις τρύπες! Δε φτάνει που η μουσική τους είναι για το βόθρο. Χωρίς επώνυμο δε μπορώ να βρω και που μένουν για να βάλω τη βόμβα!

· Στους ταχυδακτυλουργούς που εξαφανίζουν πράματα και δε σου λένε πως το κάνουν.Το ότι δεν ξέρουμε το τέχνασμα που χρησιμοποιείς, δε σημαίνει πως αυτόματα υποθέτουμε ότι ήταν μάγια! Αν ήταν μάγια, δε θα χρησιμοποιούσες τη μαύρη κουρτίνα πριν το εξαφανίσεις. Απλά λύσε μας την απορία και πήγαινε βρες κανονική δουλειά. Α! Και σταμάτα να ντύνεσαι σα γκέι ταυρομάχος!

· Σ’ αυτούς που για nickname στο MSN, στο Counter Strike κλπ βάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! Φίλε! Το nickname έχει ένα σκοπό μόνο: να σε ξεχωρίζω απ’ τους υπόλοιπους. Δε θέλω να ξέρω: ούτε πόσο αγαπάς τη γκόμενά σου, ούτε το emo στιχάκι που άλλαξε τη ζωή σου αυτή την εβδομάδα, ούτε την ηλίθια ατάκα που σκέφτηκες χθες το βράδυ όταν βάραγες μαλακία πάνω απ’ την κούνια της μικρής αδερφής σου!

· Σε όσους ξέρουν τα κάλαντα μετά το «…και ποιητής των όλων». Δε μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, αλλά υπάρχει κάτι το πολύ αρρωστημένο στις οικογένειες που μαθαίνουν στα παιδιά τους ολόκληρο το τραγούδι.

· Στους μαλάκες που κάνουν διαμαρτυρίες τα Χριστούγεννα κατά της χρήσης αληθινών δέντρων. Πρώτον: αυτά τα έλατα ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ γι’ αυτό το σκοπό σε φυτώρια ένα χρόνο πριν. ΔΕΝ σφάχτηκαν βάναυσα στο άνθος της ηλικίας τους από στυγνούς δολοφόνους-ξυλοκόπους στα χιονισμένα δάση της Άνω Ναυπακτίας. Και δεύτερον: υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας οικολόγος για να βοηθήσει τον πλανήτη (π.χ. να πεθάνει).

· Σε όσους έχουν κλασική μουσική για ringtone. Είμαι βέβαιος ότι όταν ο Μπετόβεν έσκυβε πάνω απ’ το πιάνο του και σχεδόν κουφός, έγραφε με ιδρώτα την Πέμπτη Συμφωνία, είχε ένα όνειρο στο μυαλό του: να ακούγεται μια μέρα απ’ την τσέπη ενός παπάρα και αμέσως μετά να διακόπτεται από τους στίχους: «Έλα ρε μαλάκα είμαι σινεμά! Τι θες;». Λίγο σεβασμό στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ!!! ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ!!!

· Σ’ αυτούς που πάνε Γκούντις και τρώνε μακαρόνια. Αν πάρεις σαλάτα, ας πούμε ΟΚ. Δεν πεινάς πολύ, κάνω τα στραβά μάτια. Αλλά μακαρόνια;!; Πρώτον, αν είσαι τόσο άχρηστος και δε μπορείς να φτιάξεις μια μακαρονάδα σπίτι σου, απλά ψόφα. Δεύτερον: έχεις σπάσει ποτέ σπυράκι ή μαυράκι απ’ τη μύτη, που το πύον είναι στερεό και συνεχίζει σε μάκρος μόλις βγει και μετά κατσαρώνει; Ε, η μακαρονάδα στα Γκούντις είναι λίγο χειρότερη απ’ αυτό.

· Σ’ αυτούς που κυκλοφορούν στο δρόμο με οδοντογλυφίδα στο στόμα. Κοίτα. Εν μέρει σε καταλαβαίνω. Για σπίτι και για μετά το φαΐ, είναι διασκεδαστικό. Δε γίνεται όμως να μετατρέπεις αυτή την αηδία σε αξεσουάρ όπου κι αν είσαι! Το να έχεις μια παπαριασμένη οδοντογλυφίδα στην άκρη του στόματος και να την κάνεις οχταράκια, ρουφώντας ταυτόχρονα τα περισσευούμενα σάλια με το χαρακτηριστικό σφυριχτό «ΤΣΘΛΡΛΡΛΡΛ!» ανήκει στις προσωπικές στιγμές.

· Σε όποιον σχεδιάζει και κατασκευάζει κυλιόμενες σκάλες. Ο λόγος είναι απλός: έχουμε σπάσει το φράγμα του ήχου. Έχουμε πατήσει στο φεγγάρι. Έχουμε διασπάσει το άτομο. ΓΙΑΤΙ δε μπορούμε να φτιάξουμε μια κυλιόμενη σκάλα που η κουπαστή να πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα με τα σκαλιά;!;!;!;! ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ;;;;

· Σ’ αυτούς που σου κάνουν τράκα σοκολάτα και την κόβουν γωνιακά για να πάρουν λίγο παραπάνω. Αν θέλεις δύο σειρές αντί για μία, ζήτα μου και θα σου δώσω! Τώρα στο λαιμό να σου κάτσει, γύφτο!

· Στους γέρους που λένε «ντύθηκες καρναβάλι» ή «ήρθαν τα καρναβάλια». Όχι παππού! Ντύθηκα για τις απόκριες και ήρθαν οι απόκριες! Αν είχα ντυθεί καρναβάλι θα φορούσα μια μακέτα του Ρίο ντε Τζανέιρο με μικρά ανθρωπάκια πάνω, να χορεύουν με τα μικρά βυζάκια τους έξω και να πετάνε ακόμα πιο μικρά κομφετί!

· Σε όσους γράφουν το «7» χωρίς γραμμή. Δεν είσαι γραφομηχανή. Αυτό που εσύ θεωρείς «7» μοιάζει με έναν άσσο που εχει κάβλες. Γράψτο όπως όλος ο κόσμος, μη σου γαμήσω το κεφάλι.



Credits: G. Carlin, B. Hicks για 4-5 απ' τους "θανάτους". Duh...

265 comments:

  1. Κι εγώ ευχαριστώ για το add!
    Λοιπόν, παρατήρηση για δύο σημεία:
    α) "Στους χορτοφάγους. Δε μιλάω για τα 5-10 άτομα που τους λείπει το τάδε ένζυμο. Μιλάω για τους κλασικούς «μπλιαξ πως το τρώτε αυτό αφού κάποτε ήταν ζωντανό κι εγώ είμαι ευαίσθητος και τρώω μόνο κορμούς δέντρων». Λύστε μου 3 απορίες: 1) Γιατί το 95% των χορτοφάγων είναι γυναίκες; 2) Που ήταν όλοι οι χορτοφάγοι στην Κατοχή; και 3) Δίπλα απ’ τους κοπτήρες έχουμε κάτι μυτερά δοντάκια, τους κυνόδοντες. Γιατί άραγε;": το ποσοστό ανδρών-γυναικών χορτοφάγων είναι 50-50, στην Κατοχή δεν έτρωγαν σχεδόν ποτέ κρέας αλλά κατάφεραν να επιβιώσουν, οι κυνόδοντες μπορεί να υπάρχουν όμως είναι μικροί σε σχέση με των σαρκοφάγων ζώων και τα υπόλοιπα δόντια είναι παρόμοια με φυτοφάγου. Μάλλον πρέπει να βρεις 3 άλλες απορίες. :)
    β)"Στους φανατικούς μη-καπνιστές. Ναι, βρωμάει, όλοι το ξέρουμε. Αν πιστεύεις όμως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσμο που ζεις και βγάλε το σκασμό! Πλέον υπάρχουν και μαλάκες που κάνουν ότι βήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Ομονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σβήσω μέσα σ’ αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο μου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας.": μπορείς να πεθάνεις απο το παθητικό κάπνισμα. Επίσης, επειδή ο κόσμος είναι έτσι που είναι, δεν σημαίνει οτι πρέπει να τον κάνουμε χειρότερο, αντίθετα, καλύτερο με όποιο τρόπο μπορούμε, μικρό ή μεγάλο. Όπως λες, δεν είναι τέλεια, αλλά μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό αν είμαστε καλοπροαίρετοι.

    Πάντως, μπράβο για την έμπνευση του κειμένου! Όντως κι εγώ το είχα διαβάσει απο διάφορους, σε blogs, ιστοσελίδες, κλπ. Τι να γίνει, ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και του copy-paste. :P

    ReplyDelete
  2. @ Γιώργος

    Σίγουρα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το περιβάλλον και την υγεία απλά είναι τόσο υποκριτικό να έχουμε δαιμονοποιήσει το παθητικό κάπνισμα την στιγμή που η πιο επικίνδυνη συνήθεια στην Αθήνα τα τελευταία 30 χρόνια είναι η ίδια η αναπνοή...

    Υ.Γ. Δεν είμαι καπνιστής...

    ReplyDelete
  3. Προς Γιώργο.
    Γιώργο,διαβασες ένα έξυπνο κείμενο,δέξου ότι είναι έξυπνο,δέξου πως δεν το έγραψες εσύ και κατάλαβε

    πως με το να αφήσεις ένα post με 3 επιχειρήματα του δημοτικού α)δεν σε κάνει έξυπνο και β)δεν σου

    δίνει λίγο από την ομορφιά αυτού του κειμένου.

    Λοιπόν

    1)Δε νομίζω ότι μέτρησες τους χορτοφάγους άνδρες-γυναίκες και τους έβγαλες 50-50.Πολύ βασικό αυτό.
    Αντίθετα βγες στην ομόνοια με ένα τραπέζι και μια ταμπέλα που να γράφει "Όποιος είναι χορτοφάγος ας

    υπογράψει εδω για να σωθούν οι αρκούδες" και μετά μέτρα υπογραφές για να δεις ποιο φυλλο

    υπερέχει.Όχι ότι αυτό αποτελεί αξιόπιστη πηγή,απλά για να πάρεις μια ιδέα επειδή γράφεις "το ποσοστό

    ανδρών-γυναικών χορτοφάγων είναι 50-50 " λες και γράφεις κάποια μαθηματική ταυτότητα που ισχύει 100%



    2)Σχετικά με την κατοχή.Τι ακριβώς θέλεις να πεις;Λες "στην κατοχή δεν έτρωγαν κρέας αλλά κατάφεραν

    να επιβιώσουν".
    Πως αυτό αντικρούει το επιχείρημα του Mikeius;
    Οκ,στην κατοχή δεν έτρωγαν κρέας.Σύμφωνοι.
    Δηλαδή οι χορτοφάγοι δεν έτρωγαν κρέας επειδή α)δεν τρώνε ούτος ή άλλος κρέας (ας πούμε,γιατί θα στο

    αναλύσω πιο κάτω) και β) γιατί δεν υπήρχε κρέας να φάνε.
    Και αυτοί που έτρωγαν κρέας γενικά,δεν έτρωγαν στην κατοχή γιατί απλά δεν υπήρχε κρέας να φάνε.
    Και ναι επιβίωσαν γιατί έτρωγαν άλλα φαγητά.Οκ μαζί σου.
    Αλλά πως αντικρούεις το επιχείρημα ακόμα δεν το καταλάβαμε.
    Το bottom line,και αυτό που θέλει ο Mikeius να πει, είναι οτι στην κατοχή ΑΝ υπήρχε κρέας οι

    'χορτοφάγοι' θα έδιναν κολαράκι με μεγάλη ευχαρίστηση προκυμένου να φάνε κάτι.
    Και μη μου πεις οτι αν τους έδινες κρέας θα έλεγαν "Τι;;;;Κρέας;;;Μα εγω είμαι χορτοφάγος!!Φέρτε μου

    σταθίδες αλλιώς τιποτά!"
    Θα ήταν αφελέστατο να σκεφτείς κάτι τέτοιο.
    Οπότε στην κατοχή χορτοφάγοι δεν υπήρχαν γιατί ΟΛΟΙ έτρωγαν οτι μπορούσαν για να επιβιώσουν.
    Επειδή τότε επικρατούσε πραγματικά "ο νόμος της ζουγκλας" (βλέπεις οτι το έχω μέσα σε εισαγωγικά).
    Δεν ήταν όπως τώρα που ο κάθε wanna be το παίζει ιστορία και φιλόζωος και λέει "Α κρέας,δεν τρώω"

    ενώ έχει μια τεράστια καβάτζα άλλων φαγητών να διαλέξει.
    Τότε που δεν είχαν τίποτα να φάνε θα έτρωγαν ό,τι έβρισκαν.Ακόμα και ο χορτοφάγος κρέας.Δε θα

    σκεφτόταν το πρόβατο και το γουρούνι αν ήταν να πεθάνει.
    Simple as that.


    3)Τώρα όσο για το παθητικό κάπνισμα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το έγραψες αυτό.
    Μου φαίνεται πως το έγραψες απλά και μόνο για να δείξεις πως σε ένα έξυπνο κείμενο (Το

    Θανατος),μπορείς να πεις και εσύ κάτι έξυπνο (οχι) και να κάνεις το κομμάτι σου.
    (Βασικά αυτο μου φαίνεται πως είναι ο σκοπός όλου του αστείου post σου).
    Είναι απλά σαν να σου δίνω ένα κουβά σκατά και να μου λες "Α 'εχει και εμετό μέσα".
    Οκ,έχει.Που θες να καταλήξεις;Οτι είναι αηδία;
    Αυτό που ενοχλεί και για το οποίο γίνετε λόγος στο συγκεκριμένο τμήμα του "Θάνατος" είναι η

    υποκρησία,όπως λέει και ο Snowball.
    Δηλαδή όλα είναι οκ και σε πείραξε ο καπνός του δίπλα σου στην Ομόνοια?Χέσε με.
    Ναι πρέπει να ήμαστε καλοπροαίρετοι και να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο,αλλά το να έχουμε

    βηχαλακι στο κέντρο της Ομόνοιας επειδή έχει "κάπνα" (μιλάς με παραδείγματα) είναι

    ηλίθιο,υποκριτικό,δήθεν και ανάξιο λόγου.
    Επίσης,όλοι έχουμε ακούσει για κάποιον ο οποίος "πήγε" απο τσιγάρο.Μπορείς να μου πεις εσύ έναν που

    πήγε ΜΟΝΟ από παθητικό κάπνισμα;

    ReplyDelete
  4. Ώπα, ώπα, παίδες, προς Θεού, δεν είχα σκοπό ούτε να καπηλευτώ τη δόξα και την εξυπνάδα του παραπάνω κειμένου ούτε να το παίξω εγώ έξυπνος ή αστείος με αυτά που θα πω! Αν είναι δυνατόν!

    Επίσης, τα σχόλια μου δεν είναι κακοπροαίρετα, ίσα-ίσα, τα έκανα ώστε να διορθώσει αν κρίνει σωστό τα όποια σημεία που είναι μεμπτά. Το βρήκα προτιμότερο απο το να πω ένα απλό "μπράβο".

    Ακόμα, να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω τίποτα απέναντι στον οποιονδήποτε και είμαι καλοπροαίρετος με όλους, ειλικρινά, οπότε μην με κατηγορείτε. Άλλωστε, ξέρουμε όλοι οτι οι διαδικτυακές κόντρες δεν βγάζουν πουθενά.

    Τώρα, όσον αφορά τις παρατηρήσεις μου πάνω στη χορτοφαγία και το κάπνισμα, σκεφτείτε το εξής: αν δεν λάβει κάποιος υπ' όψιν οτι το κείμενο είναι σατυρικό (με την καλή έννοια πάντα), οι πληροφορίες στις οποίες βασίζεται για την κριτική πρέπει να είναι σωστές, ώστε να έχει και περαιτέρω ουσία. Τα επιχειρήματα, λοιπόν, που επικαλείται για τα δύο αυτά θέματα δεν είναι σωστά, αυτό ήθελα να πω. Το γεγονός οτι δεν ανέλυσα τις αντιπροτάσεις μου οφείλεται στην αντίστοιχη μη ανάλυση στο κείμενο, για την οποία δεν έχετε κανένα πρόβλημα, κοινώς, τη δέχεστε άκριτα. (δεν το κατακρίνω, απλά το επισημαίνω)

    Εννοείται πως θα μπορούσα να τις αναλύσω σε μεγάλο βαθμό, αλλά πιστεύω οτι ο χώρος των σχολίων δεν είναι ιδανικός γι' αυτό, καθώς είναι για "σχόλια" και όχι "δοκίμια".
    Εννοείται, επίσης, πως αυτά που λέω δεν τα έβγαλα απο το μυαλό μου, αλλά μετά απο προσωπική έρευνα. Θα απαντήσω ενδεικτικά προς χάρη χρόνου και χώρου, στις διαφωνίες μας:

    α) για το ποσοστό των χορτοφάγων, αντρών και γυναικών, διάβασα στο http://www.vrg.org/nutshell/poll2000.htm το εξής: "Interestingly, the split between male and female vegans is about equal, while twice as many women are vegetarian as men", που αφορά στις ΗΠΑ. Αν θεωρήσουμε οτι οι απλοί χορτοφάγοι είναι οι vegetarians, τότε οι γυναίκες είναι το 66% ενώ άντρες το 33%, ενώ για τους αυστηρούς χορτοφάγους, δηλαδή vegans, το ποσοστό είναι 50%-50%. Συγχωρέστε με, καθώς έκανα λάθος που δεν το προσδιόρισα. Όσον αφορά πάντως τις έρευνες περί ποσοστών χορτοφάγων, δε γίνονται συχνά ούτε σε παγκόσμια κλίμακα ούτε σε Ευρωπαϊκή ή Αμερικάνικη.

    β)για την περίοδο της Κατοχής, όπως διατύπωσε το ερώτημα "που ήταν οι χορτοφάγοι;" πιστεύω οτι δεν είναι σωστό, καθώς γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολες συνθήκες επικρατούσαν. Εγώ απλά επισήμανα το γεγονός οτι παρόλο που δεν τρέφονταν σωστά λόγω ελλείψεων, και δεν έτρωγαν σχεδόν καθόλου κρέας, κατάφεραν να επιβιώσουν. Δεν είπα οτι "είναι καλύτερο το να μην τρως κρέας" ή οτιδήποτε άλλο, αυτό θα το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του. Και ούτε για wanna be μίλησα, ούτε τίποτα.

    γ)όσον αφορά το κάπνισμα και τις συνέπειες του, θα προτεινα να διαβάσετε αν έχετε χρόνο το βιβλιό του Κ.Τσαρούχα "Κάπνισμα: Η απόλαυση που σκοτώνει", τα αναλύει όλα πολύ καλά. Και για την ιστορία, ο Κ.Τσαρούχας ήταν μανιώδης καπνιστής πολλά χρόνια και ύστερα το έκοψε, οπότε είναι αρκετά αντικειμενικό βιβλίο. Για το παθητικό κάπνισμα, λοιπόν, πιστεύω οτι αρκεί το κλάσμα 80.000 θάνατοι/χρόνος μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα "Μπορείς να μου πεις εσύ έναν που πήγε ΜΟΝΟ από παθητικό κάπνισμα;". (πηγή: http://archive.enet.gr/online/online_obj?pid=204&tp=T&id=30375176) Τον σύνδεσμο τον παραθέτω για κάτι άμεσο προς επίκληση, θα μπορούσα να παραθέσω το κεφάλαιο για το παθητικό κάπνισμα, αλλά δεν πιστεύω οτι είναι δόκιμο αυτό.

    Κλείνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για οποιαδήποτε παρεξήγηση των λεγόμενων μου. Δεν έχω πρόθεση ούτε να μειώσω κανένα, ούτε να αναδείξω τον εαυτό μου, ούτε να αρχίσω τσακωμούς και καβγάδες. Όσα λέω, τα λέω καλοπροαίρετα (το ξανατονίζω) και ειλικρινά, σέβομαι τα πάντα. :)
    Ευχαρίστως να κάνουμε και μια βαθύτερη συζήτηση αν κρίνεται σκόπιμο!

    ReplyDelete
  5. Συγχωρέστε μου και το "παίδες", απλά είναι μια κοινή έκφραση και την έγραψα αυθόρμητα. :)

    ReplyDelete
  6. Np m8.Apla eipa ti nomiza.No hard feelings ofc:D

    ReplyDelete
  7. Για να ακριβολογουμε, παραθετω:
    ... και το παθητικό κάπνισμα έχει ενοχοποιηθεί για την ανάπτυξη καρκίνου του πνεύμονα. Επιδημιολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι ενήλικες που συζούν με καπνιστές και δεν καπνίζουν, έχουν 15% περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα και να καταλήξουν από αυτές, σε σχέση με ενήλικες που κατοικούν σε σπίτι όπου δεν υπάρχουν καπνιστές. Ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του πνεύμονα αυξάνεται κατά 20-30%.

    Περιοδικό ΝΕΑ ΥΓΕΙΑ, τεύχος 62

    ReplyDelete
  8. Εγω παντως οταν διαβαζω κατι αστειο, ΓΕΛΑΩ.
    Δεν το ξεψαχνιζω για να δω πως θα τη βγω στον συγγραφεα.
    Και αν δω καποιον που το κανει, γελαω με την παρτη του. Δεν παιζω το παιχνιδι του.

    Γιωργο και alcoholic, μυγιαστειτε. Ειναι αρκετα καταλληλη στιγμη.

    ReplyDelete
  9. do not feed the trolls :p

    ReplyDelete
  10. Μέσα στα πλαίσια της σάτυρας πάντα.

    όχι κομπιούτερ, όχι τηλεκοντρόλ.
    ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

    όχι «καρτούν», όχι «παιδικά», όχι «μίκι μάους».
    ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

    χοχοχοχ :D

    ReplyDelete
  11. to loipon, katarxas grafete me ellhniko font (grammatoseira e).

    Eisai gay gia to voutyro. Xrhsimopoieis thn texnikh pou exoun gia to pagwto gia na mh fanei pws efagan poly. "Ma htan hdh poly xamhlwmeno otan to anoiksa". Kai epeidh se kovw gia atomo pou glyfei to maxairi alla meta vazei ki'allh mia strwsh epeidh de tou eftane h arxikh, eisai ahdias. kopsto katheta na kaneis kai th swsth metrish kai na apogygw tis saliwdhs mikrofyssalides sou panw sth DIKH MOU PLEVRA VOUTYROU


    epishs sto thema tou vrakakiou < stringakiou sta kollhta pantelonia ekfrazeis apopseis dynitika epikindines. Mporei na mh thelw re file na mpanizoun ton kwlo ths manas mou afiltro. Ena yfasmataki panta sou dinei mia aisthisi asfaleias an mh ti allo.

    Telos, xrhsimopoieite ellhnika fonts e.


    PS: to blog sou ta spaei. Mou eftiakses to kefi, thx mate.

    ReplyDelete
  12. popo re man ksexases na valeis kai tin katigoria pou na perilamvanei anthropous opos o paparas pou exeis kanei link, aytos pou leei oti to egrapse me enan filo kai enan kathigiti tou.... kai einai toso kalos mythomanis pou epimenei sto psema tou kai prospathei na to kanei realistiko! Den ksero an exete erthei pote se epafi me mythomani alla ayto pou mou ti dinei einai oti afou poun to opoio ilithio kai panta ypervoliko psema tous, kai speysoun kapoioi logikoi anthropoi na tous amfisvitisoun, lene ki alla ypervolika psemata gia na to stiriksoun! Diladi poso ilithioi eiste gamoto? Merikoi de, perniountai kai gia idiofyies "popo oloi to xapsane oti imouna stin Aystralia (eno einai anergos foititis) kai gnorisa ti Zizel kai mou tin epese! (eno einai theoxontros kai kakasximos) ti eksypnos pou eimai!" nomizo 80% ayton einai antres.

    ReplyDelete
  13. a kai kati akoma tora pou to ksanadiavasa : to oti exoume kynodontes den apodyknyei oti eimaste sarkofaga ek fyseos...kai ta aloga exoun kynodontes thes na mou peis oti trone salami? o metavolismos mas vevaia apodyknyei oti eimaste pamfaga (sa ta gourounia ena prama) mia kai mporoume na xonepsoume kai na metavolisoume kai fytikes kai zoikes trofes. (pali ksefyga, gia ta dontia mono ithela na po, soz.)

    ReplyDelete
  14. ki alli katigoria, ki alli! thanatos se osous lene to mouni nini, ti malakia lalakia ktl... i ypertati floria. I pes to opos einai i min to peis katholou

    ReplyDelete
  15. Ma to plhgouraki einai nostimo:( Eidika otan einai zesto tou valeis na liwsei mia gerh dosh SKAMMENO voutyro... slourp <3

    ReplyDelete
  16. oson afora to harry potter.. ntaksei eimai 20 akoma, alla epeidh uparxei periptwsh na mou aresei k otan 8a mai 25 niw8w oti prepei na uperaspistw ton eauto mou apo twra :P
    den einai paidiko vivlio. ntaksei den einai k arxontas, alla gia paidakia den einai.. einai arketa poluploko. apo 2a-3h gumnasiou k mt ginetai katanohto...

    ReplyDelete
  17. Αυτο με τους τραγουδιστες με ενα ονομα το ακουσα αυτουσιο απο τον αρχοντα George Carlin.
    Μπειτε γιουτιουμπ και πατηστε "George Carlin on singers".

    Χωρις υπερβολη, εχετε το ιδιο ακριβως στυλ. Εσυ κι αυτος.
    Big fan or what?

    ReplyDelete
  18. Δες στα Credits στο τελος του αρθρου.

    ReplyDelete
  19. Ουπς.
    Θανατος ΚΑΙ σε μενα λοιπον. :D

    - Ο αποπανω ανωνυμος -

    ReplyDelete
  20. zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  21. Entaksei, eiste hli8ioi. Xanete to dasos kai vlepete to dentro. EXW LIWSEI STA GELIA KAI MOLIS FTANW STA COMMENTS KSENERWNW APO TIS EKSUPNADES SAS. Sas parakalw, pe8anete me sunoptikes diadikasies apo voutia ston "axortago".

    ReplyDelete
  22. btw o logos pou h koupasth trexei pio grhgora ap ta skalia stis kuliomenes einai gia na se kanei na proxwras ligoulaki kai na kineisai pio grhgora gia na mhn kollaei h kinhsh.
    Sobara twra. Entelws sobara omws. Den tis ftiaxnoun gia plaka etsi oute katala8os. Epithdes kai me authn thn aitiologia.

    ReplyDelete
  23. 8a pros8esw to hmivlaka typo pou vriskei synexws eukairia na kanei ili8io sxolio me sexoualiko yponooumeno epipedou 90s ellinikis seiras prin ly8ei i glwssa arxis genomenis me tous stavlous tis eriettas zaimi (me prwtagwnisti gnwsto makariti ekfylo ''h8opoio''). sxolio tou typou: leei gkomena ''pwpw, poly megalo auto to souvlaki. pws 8a to faaaaw?'' kai apantaei o anekdihgitos enempneustos ''ela twra, afou esy olo megala trws'' synodeuomeno apo eleeino skountima me ton agkwna 'h kleisimo tou matiou.kai auto na symvainei me ka8e eukairia elpizw na egina katanoitos kai oloi na katalavame. euxaristw..

    ReplyDelete
  24. a..ase pou o parapanw typos karfwnetai oti exei kairo na gamisei.poly simantiko!

    ReplyDelete
  25. a! a!
    1) stous typous pou kanoun capoeira san polemiki texni. nai, otan 8a ginei manoura kai 8a katevainoun oi mpatses esy 8a mou xoreueis!
    2) se osous forane gyalia hliou mesa sto metro. ti akrivws paristaneis? ti? ti?
    ypokatigoria: stis xires pou forane gyalia hliou stin khdeia. to kseroume oti ypokrinesai! vgale twra ta gyalia sou na doume oloi to krokodeileio klama sou. bitch!

    ReplyDelete
  26. BTW,allo kous-kous, allo plhgouri.

    ReplyDelete
  27. Υ.Γ sTous spasikles pou diavazoun kati polu gamato kai asteio kai grafoun com apo katw sxolia tou tipou : Λοιπόν, παρατήρηση για δύο σημεία...! eleos giwrgaki,kaneis den einai teleios kai 8eos san kai sena!3ernaw aima kai gw :P

    ReplyDelete
  28. "ΤΣΘΛΡΛΡΛΡΛ. "

    XAXAXAXXAXA!!!!

    ReplyDelete
  29. se osous tn exoun dei "yo" black power grafoun gnagsta stil "mothafucker" kai tn exoun dei mautila...stin ameriki oxi dn tha plisiazane se tetoia magazia k geitonies alla stin kaliteri tha eixan paloukia stn kwlo tous.gelane oi ellino amerikanoi p erxontai m tis paparies autes k meis t paizoume istoria.

    ReplyDelete
  30. um.. egw tha ebaza kai tis paraplanitikes diafimiseis...
    as poume otan me tin crunch o allos spaei toixous kai swlines me ena dagkwma enw me ti dikia sou crunch de ginete :(
    i otan agorazeis to tade amaksi kai automata oloi oi dromoi den exoune autokinita!

    ReplyDelete
  31. re nioste ligo to klima tou blog kai min petaei o kathenas tin xazi diorthosi tou

    ReplyDelete
  32. kalispera ki apo emena.........genika file mu ise katapliktikos, grafeis kala kai exeis kafstiko stand up comedy humor kai pragmatika diavasa olo to blog su mesa se mia mera, an ke den to sinithizo mias ke sixenome to bloging genikotera, parola afta mu aresei para poli i stand commedy etsi exo mia paratrisi na kano...
    otna anaferese sta zevgaria pou stelnoun efhitiries kartes me ta pedia tus... afto ine tu george carlin, kai to exei pei se soou tu 2006, me dedomeno oti ekinos na adegrapse esena san pithanotita ine mikri theoro oti mallon egine to antitheto... parola afta keep up the good work... ke xeris ke kati allo? sta arxidia su ti pistevo ego ki oloi oi alloi, akoma ki an ola ine adigramena, akoma ki an tipote den ine diko su, akoma ki an kanis copy paste sto systran aglika i allis ethnikotitas keimena ke ta vazeis edo san dika su....
    sta arxidia su ke sta dika mu .... giati me diaskedazei na diavazo sti dulia ta keimena-compilation su, so keep walking asshole
    Alex Noone

    ReplyDelete
  33. Θάνατος σε όσους προσθέτουν ''εξυπνάδες'' σε ένα τέτοιο κείμενο?????

    Ανδριάννα

    ReplyDelete
  34. eise theos....apla theos

    ReplyDelete
  35. kai eixa faei ena skalwma simera gia to pws grafw to 7.
    eilikrina

    ReplyDelete
  36. re pragmatika d fadazesai poses fores me exei apasxolisei auto me tis kiliomenes..einai APISTEUTA ekneuristiko na anevaineis k na menei to xeri sou kollimeno pisw kai na kator8wneis me tin tragiki varemara p se varaei ekeini ti stigmi na to sikwseis gia na to ksanavaleis psila k meta ante pali ta idia!!!diafwnw mono peri twn antikapnistwn..ksereis ti einai na baineis gia 2 lepta se mia kafeteria na xairetiseis tous malakes gnwstous s p de boreses na apofigeis k se eidan i estw na katouriseis re aderfe,k na vgaineis k na vrwmaei akoma k to vraki sou les k kapnises olokliro to periptero?k paei sto diaolo auto ,pes ta vazeis ston klivano ta rouxa meta..otan vgaineis me ti parea sou pou apo tous 20,oi 19 kapnizoun les k 8a er8ei to telos tou kosmou tin epomeni mera kai prepei na kanun osa tsigara prolavainun sti mia wra pou 8a vgeite mazi kai san na mi ftanei auto (pou to anexesai giati ti na kaneis na tous kopseis ta xeria na min exoun me ti na piasoun to tsigaro) sou kanoun kai auto to trisa8lio FOU mes sti mouri sou di8en gia na se peiraksoun ENW KSEROUN pws den antexeis to kwlokapno?gamwspitoi!padws 8a prepe na les kai 8anato se autous pou epeidi den exoun me ti na paiksoun otan ka8ontai kapou k 8eloun na to paiksun stylades iperxeilizoun ta tasakia.8a ton pa8eis to karkino re file etsi k alliws.einai anagki na ton pa8eis simera?kai en telei PARE ENA KOBOLOI RE POUSTI!kai NAI mou exoun kanei tin eksis erwtisi: 'pws sou fainetai,to tsigaro mou paei?' auta.

    ReplyDelete
  37. ε οχι και ο tupac πεθανε...
    ο tupac δεν πεθαινει ρε, let's cross middle fingers now :)

    ReplyDelete
  38. pws mporei na paratirises estw mia fora stin zwi sou to teleutaio me to 7???
    mikeius merikes fores me tromazeis..

    ReplyDelete
  39. h sokolata break m frouta einai kaaaaaaaavlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  40. file apla tha se kano afisa sto domatio mu!ke miniatura su tha paro an vgazis.

    ReplyDelete
  41. haha , kai sto pc master toxane balei auto!

    ReplyDelete
  42. Re man diko sou htan ayto to ar8ro? Apeira respect re c, to eixa parei san "chain letter" sto mail mou kai eixa psofhsei sta gelia (vevaia eleipan 5-6 apo ta parapanw)...alla pragmatika opoios allos to postarei san dikh tou idea prepei na einai ypermegistos malakas 'h na exei polla kompleks 'h kai ta dyo...

    ReplyDelete
  43. poli gelio!!!
    diafono me to harry potter mono! goustaro harry potter, cartoon kai o,ti allo snomparoun oi "megaloi" pou omos akoma gamiountai paizontas pro! an megaloses gia to harry potter parata kai to playstation!

    ReplyDelete
  44. Ρε μαν ,
    ποπο νταξει και γω τα χα σκεφτει αυτα τοσες φορες
    και ημουνα ετοιμος να γραψω και γω ενα βιβλιο αλλα
    κολλησε ενα καβλι στην κωλοτρυπιδα μου και το ξεχασα.
    θες να γινουμε φιλοι?
    Η'
    φιλε νταξει,ολα κομπλε αλλα εκει που ειπες για τα ουλα ειναι μαλακια γιατι ο ομοφυλοφιλος αδερφος
    μου ειναι καπως ετσι!
    Στον πουτσο μου ρε!πηγαιντε σε ενα μπλογκ που λεει
    ποσο γαματες ειναι οι κυλιομενες σκαλες που ειναι επιστρωμενες με σκατα για να σου βρωμανε και να φευγεις πιο γρηγορα η στο σάιτ της μπρέικ και ραψτε τους ποσο γαμαει η σοκολατα με φρουτα,βγαλτε και μια με παστιτσιο.
    Get a life ρε κομπλεξικες αδερφες!

    ReplyDelete
  45. Imouna etoimos na se krakso aneleita gia ta quotes apo ton megalytero komiko olon ton epoxon megisto ubermastora george carlin(RIP 22/6, sta genethlia mou pethane o malakas, gamimeno internet) alla meta eida to comment pou les gia ta credits..

    re psile, megalose ta grammata ligo na oum..:P
    i svista teleios, exeis plaka outos i allos, exo parei monokopania to blog k exo gamithei sto gelio.. Ase pou einai kai akrivis metafrasi.. Krata to concept pou einai outos i allos rip off (synithismeno intro carlin: ~there is a list of people i would like to see dead) kai BE ORIGINAL!!!
    keep up!

    xaxa telika se ekraksa anyway.. Troll is the new black:P

    ReplyDelete
  46. ε ΟΧΙ!!!!!!εχω λιωσει το blog (και τον υπεροχο κοιλιακο μου απο τα γελια) και τωρα βρισκομαι μπροστα στην αποκαλυψη!!!εσυ εγραψες το κειμενο που μου ειχαν φερει σε φλασακι πριν κατι χρονια με τιτλο....το μισος!!!!!χααχαχχαχαχα...δεν υπαρχει..βρηκα την πηγη,το νοημα της ζωης δεν ειναι το δεντρο!!!διδαξε μας τιτανομεγιστε!!!!

    ReplyDelete
  47. kai to simperasma einai na pethanei i mana sou logika?
    amin kai pote!
    tha kapso mia simea pano apo ton tafo tis an den se enoxlei.
    fasistaki kala xristougenna

    ReplyDelete
  48. ξέχασες να αναφέρεις κατι ΠΟΛΥ σημαντικό:
    πας να κατσεις στη θεση στο λεωφορειο κ αυτος που καθεται στη μια θεση (κυριως γυναικες με σακουλες το κανουν αυτο),σηκονεται να κατσεις στη μεσα θεση λες κ εχει κληρονομικο χαρισμα κ προβλεπει οτι θα κατεβεις σε επομενη-απ αυτον/την-σταση.και το κανει μαλιστα με υφακι''προσφωρα''.
    Επησις τα γερόντια που εκτως του οτι προκαλουν συγχηση με τις σακουλες της λα'ι'κης (ναι αυτος ο ηχος),αναλυουν φωναχτα τα ζητηματα περι συνταξεων κ επικαιροτητας.
    αφιέρωμα λεοφωρειο ΤΩΡΑ

    ReplyDelete
  49. gia ta prwta comments: nai yparxei atomo pou pe8ane apo pa8htiko kapnisma. otan pairneis kapoia farmaka (mesa se auta kai ta antisyllhptika) ean kapniseis energhtika h pa8htika se megalo ba8mo pa8aineis 8ROMBWSH kai PE8AINEIS.
    kai exei sumbei kai se gnwsth mou.
    kai epeidh pairnw antisyllhptika sta arxidia mou an esu goustareis na kapnizeis mesa sthn kafeteria kane ton kwlo sou e3w kai fora tou kai kaskol ama kruwneis

    ReplyDelete
  50. Giorgos ise malakas! Se apagoreuo .

    ReplyDelete
  51. καλα εσυ τωρα νομιζεις οτι κατι εγραψες?ειναι δικο σου η μηπως ειδες τωρα τελευταια κανενα βιντεακι του george carlin στο youtube?αμα δεν εχεις τιποτα δικο σου να πεις σκασε και ασχολησου με τα χαλια σου

    ReplyDelete
  52. Το κους κους ΔΕΝ είναι το ίδιο με το πληγούρι... σοκαρίστηκες?
    Το κους κους είναι ζυμαρικό, όπως οι πένες, τα μακαρόνια, οι ταλιατέλες, το οποίο σημαίνει ότι είναι ζύμη, πλασμένη σε πολύ μικρά μπαλάκια.
    Το πληγούρι είναι απλά το σιτάρι (αποφλοιωμένο ή μη, ανάλογα πώς το προτιμάς) βρασμένο.
    Α, και κανένα από τα ως άνω δεν έχει σχέση με τον τραχανά.
    Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά κάποιος πρέπει να τα πει!

    xxx

    ReplyDelete
  53. Φίλε μου συγχαρητήρια για το κείμενο σου, είναι σαν να μπήκες στο μυαλό μου.
    Το μόνο πρόβλημα είναι οτι σχεδόν τα μισά απο αυτά δεν είναι δικές σου εμπνέυσεις, αλλα πιστές μεταφράσεις απο ατάκες που έχουν ακουστεί στο Family guy και σε διάφορα stand-up comedy κυρίως του George Carling.
    Επειδή απο τα υπόλοιπα φαίνεται οτι έχεις ταλέντο προσπάθησε το πιο πολύ την έπομενη φορα.

    ReplyDelete
  54. Ρε φίλε αν είναι συγκέντρωσε εσύ έστω τα μισά ως ατάκες από sit coms ή stand up comedies, κανε τις και μια γαμάτη μετάφραση που βγάζει γέλιο στα ελληνικά και κάνε μας κι εσύ να γελάσουμε τόσο πολύ. Δεν φτάνει που ο άνθρωπος μας έδωσε ένα γαμάτο κειμενάκι κι έχουμε γελάσει τόσο πολύ, του κάνουμε και κριτική, λες και μας ζήτησε να βγάλουμε εισιτήριο για να το διαβάσουμε.... Και ο Γιώργος κακώς υπήρξε τόσο ευγενικός...
    Μoira

    ReplyDelete
  55. Mikeius αν μου επιτρεπεις να προσθεσω ακομα μια κατηγορια:
    Αυτη των μπασταρδων παιδιων ηλικιας 3-4 που εχουν διαφορα ηλικια με τα αδερφια τους γυρω στα 1-2 χρονια.Οταν λοιπον εχει γενεθλια ενας συμμαθητης αυτα κανουν το σπιτι μπουρδελο μεχρι να πει η μανα "αντε παρε και τον αδερφο σου,μικρος ειναι και δεν εχει φιλους".Εννοειται οτι μετα αποκλειεται να απολαυσει ο μεγαλος το παρτυ.Στην αρχη θα εχει το μικρο του κατοικιδιο να τρεχει απο πισω και να ουρλιαζει "παιξτε με και μεναΑΑΑΑΑΑ".Μετα η "καλη μαμα" του συμμαθητη θα πλησιασει το γλυκουλι ομορφουλι σατανα που ο μεγαλος θελει να τον πιασει απο τα μαλλια και να του κανει το μυαλο κιμα χτυπωντας το στην ασφαλτο και θα πει στον συμμαθητη :"Κωστακη παιξτε λιγο και τον Θανασακη που ειναι μικρος".
    Τοτε ο Κωστακης θα κοιταξει τον μεγαλυτερο με ενα βλεμα του στυλ μου κατεστρεψες το παρτυ και αν τον ξαναφερεις μαζι δεν θα σε ξανακανουμε παρεα.Και ενω ο μεγαλος εχει ντραπει και κανει οτι μπορει για να κερδισει την εντυπωση του Κωστακη (φυσικα αυτο τον κανει να φαινεται πολυ πιο γελοιος και αποκρουστικος) ερχεται το τελικο χτυπημα.Εκει που ο Κωστακης ειναι πανω απο την τουρτα του με τα αναμμενα κερακια και δειχνει πανευτυχης με τους συμμαθητες να του τραγουδανε "να ζησεις Κωστακη και χρονια πολλα" και τη μαμα του να τραβαει φωτογραφιες,το μικρο βλαμμενο "θελω γλυκο εδω και τωρα" απλωνει το κωλοχερακι του και πιανει μια χουφτα τουρτα και πασαλειφεται στα μουτρα τρωγοντας ελαχιστη ποσοτητα ενω το υπολοιπο το σκουπιζει απο το τραπεζομαντηλο η και απο τον Κωστακη.Επισης μπορει να σβησει τα κερακια γεμιζοντας την τουρτα με ακομα μια στρωση σαλιου πανω απο την κρεμα.Αμεση αντιδραση του Κωστακη να φωναξει "ΜΑΜΑ" και να βαλει τα κλαματα σε χρονο dt.Μετα απο λιγο η μαμα του Κωστακη θα καθαριζει τα χερια του σατανα,τα παιδακια θα φευγουν απο το παρτυ καταστροφη ενω ο Κωστακης θα σε κοιταει με ενα υφος του στυλ "απο δω και περα θα γινω ο νταης του σχολειου.Μαντεψε ποιος θα ειναι το συνηθισμενο θυμα μου..."
    Θανατος λοιπον σε ολα τα μικρα μαλακιστιρια!!!!!

    Υ.Γ και εγω μικροτερος αδερφος ειμαι

    ReplyDelete
  56. AFOU OLOI THA PETHANOUMNE.. AS TA GAMHSOUME TH MANA NA PAME EUXARISTHMENOI AT LEAST..

    ReplyDelete
  57. EGW EXW NA PW OTI OPOIOS EGRAPSE TO KEIMENO EINAI POLU KOMPLEKSIKOS... ASTEIA OLA AUTA D LEW ALLA RE MAN GET A LIFE.. MIND YOUR OWN BUSINESS MR. PERFECT...!!!

    ReplyDelete
  58. file to teleutaio me to 7 einai ola ta lefta.......sunexise etsi k kane k kana kalo "update" sti lista opote mporeseis...

    ReplyDelete
  59. NAI mporw na pw oti kapoia sxolia einai poli eustoxa...NAI mporw na pw oti gelasa!!
    alla .. sorry kiolas file,to oti ec eisai anti8etos me kapoia pragmata den simainei oti prepei k oloi oi alloi na kanoun to idio...(se osous trwne kous kous)
    ok esena mporei na min sou aresei alla den mporw na katalavw giati autoi pou to trwne prepei na anikoun sti katigoria 8anatos..(proswpika oute k emena m aresei) alla den kanw k etc!!
    episis ...ok na milas gia nino samprina k kati allous akirous ellines tragoudistes pou sti teliki den tragoudane alla oxi na milas etc kai gia ton sting...auto einai prosvoli!!k.a polla ta opoia den 8elw na katsw na ta sxoliasw...
    alla opws eipe k kapoios allos ola deixnoun komplex...k profanws kanena endiaferon sti zwi sou..gt an ontws eixes kati endiaferon na kaneis den 8a ka8osoun na grafeis gia to ti sou tin spaei stous allous!!

    ReplyDelete
  60. filos an 8es na to pai3eis kapoios k e3ipnos grapse kalitera ti sou tin spaei ston eauto sou k OXI stous allous...tote 8a se paradextw k den 8a se xaraktirisw me sindromo katwterotitas...dwse ena noima stin a8lia zwi sou!!
    egw 8a lega kalitera 8anatos se opoion ekane to group st fb pou leei oti eisai k gamatos tromara sou!!

    ReplyDelete
  61. aaaa kai pou sai....mou 8imizeis poli tous simma8ites mou stin tetarti dimotikou....molis eixan anaakalipsei pws stin elliniki glwssa iparxoun k vrisies...
    se mia protasi 10 le3ewn i 15 tous itan vrisies....

    p.s.: ec eisai 27!!!!!

    ReplyDelete
  62. se autous pou enw einai adio to astiko pane k pianoun thn tetrada h se aytous pou kathontai sthn exw thesh tou astikou k den mpainoun dipla sthn eleytherh gia na kathisei k allos!!!!!!!thanatos!!!!!respect aderfe ta spas....

    ReplyDelete
  63. arxige poli oraio to thema sou alla nomizo to asimanto thema tis patrotitas tou thematos ,anikei ston George Carlin

    :)

    ReplyDelete
  64. Πραγματικά σταμάτα να ασχολείσαι με το τι αρέσει στον καθένα.Τι σε νοιάζει εσένα αν θέλω να φάω μακαρόνια στα goody's ή break με σταφίδες;Νομίζω οτί αισθάνεσαι κατωτερότητα και οτί προσπαθείς να βρεις λόγους να μειώσεις και τους γύρω σου..Έχω δύο φίλους που έχουν περάσει ιατρική.αν θες να ξέρεις δεν διάβαζαν παραπάνω απο τους άλλους.ίσα ίσα ήταν όλη μερα έξω και κατάφεραν να βγάλουν περισσότερα μορια από πολλούς άλλους που ασχολήθηκαν περισσότερο.Και ας μην ξεχνάς τουλάχιστον ότι αν ποτέ πάθεις κάτι,ένα τέτοιο σπασικλάκι ίσως να μπορέσει να σε σώσει..

    ReplyDelete
  65. Moira an itan na kanw copy paste toulaxiston tha to dieykriniza oti to keimeno prokeitai gia copy paste, alliws tha prospathousa na skeftw kati kalutero na grapsw an ithela na to paiksw istorias. Kai efoson dimosiopoieis ena keimeno sto internet pou simainei oti tha sxoliastei kalo tha itan na dexesai k ta arnitika sxolia..alliws ektupwse to k kremase to panw apo to krevati sou, na to vlepeis k na xairesai monos.

    George Carlin Fan

    ReplyDelete
  66. μμμ, όλα αυτά είναι λίγο σχετικά...πρώτα πρώτα δεν ξέρω αν πρόκειται για στεγνό copy paste ή απλά για προσαρμογή μιας ιδέας στην ελληνική πραγματικότητα...επιπλέον, ακόμα και το χιούμορ που κάνουμε μεταξύ μας στην καθημερινή μας ζωή δεν είναι πρωτότυπο- το τι είναι πλέον πρωτότυπο και τι όχι είναι μεγάλη κουβέντα! Και οι δύο δίκιο έχουμε, μέχρι να διευκρινιστούν όλες οι παράμετροι, αλλά δεν έχω και όρεξη να αναλώνομαι σε διαδικτυακούς καυγάδες τους οποίους φαντάζομαι ότι ο Mikeius απολαμβάνει:) Θα επιμείνω: Ας γελάμε κι ας είναι και κλεμμένα:)
    Moira

    ReplyDelete
  67. kai oi akoma pio gelioi pou metatrepsane to "sikoseto to gamimeno" ena sinthima pou vgike apo pathos kai xara,se "sikoseto to timimimeno"

    ReplyDelete
  68. ego ena pragma den antexo tis ilithis apaleutes gkomenes pou lene SUNEXEIA OTI DEN EINAI SAN TIS ALLES KAI APANO AP OLA TI SUGKEKRIMENI ATAKA:
    DEN EXO ANAGKI TO SEX TO VRISKO OPOU THELO

    NAI MORI SAURA SIGOURA THA TO VREIS KAI KATO APO TO NIPTIRA DEKSIA APO TO SIFONI

    ReplyDelete
  69. file mikeius einai polla respect ayta pou grafeis...exw antigrapsei ta keimena sou kai ta exw anartisei sto fb...fysika exw anarthsh thn dieythynsh tou blog sou gia na mn lene oti to pasarw gia diko mou...apla einai apisteyta ola ayta pou grafeis opote eprepe na yparxei ena groupaki gia na mporoume na ta diavazoume...!!!

    ReplyDelete
  70. h onomasia tou group einai {OPOIOS EGRAPSE TO MAIL EINAI THEOS}...an theleis na epikoinwniseis tha htan megalh xara...!!!!

    ReplyDelete
  71. aougaros

    θανατος στους μαλακες που χρησιμοποιουν αυτο το φατσελοπαπαρι :P που βγαζει τι γλωσσα εξω για να δειξουν οτι κανουν πλακα.
    :P
    :P
    :P
    Ψοφηστε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  72. Οκ εγώ θέλω να σου πω ότι πρώτων εμένα μου αρέσει η Break με σταφίδες :@ και ότι όποιος και να το έγραψε αυτό είναι ένας κομπλεξικός άνθρωπος που επειδή η ζωή του είναι χάλια θεωρεί ότι μπορεί να κρίνει τους πάντες. Δεν μου λες έχεις σκεφτεί ποτέ το πόσο κατώτερος είσαι εσύ έτσι ώστε να σχολιάζεις τα παιδιά που πέρασαν στην ιατρική χωρίς να έχουν βγάλει τα μάτια τους, επειδή είχαν ήδη βάσεις, από τους πρώτους. Χωρίς να σκέφτεσαι ότι κάποιο τέτοιο σπασικλάκι κάποτε θα σου σώσει την ζωή! Την δική σου την ζωή να κοιτάξεις να διορθώσεις και μετά διόρθωσε και τους άλλους!

    ReplyDelete
  73. RE FILE!! EISAI TROMEROS!

    ReplyDelete
  74. emena m eknevrizei para poly k mia alli kathgoria anthrwpwn. h kathoria sou-ekshgw-to-idio-aploustato-pragma-deka-fores-les-kai-eisai-ka8ysterhmenos. to eipes mia to eipes defterh to anelyses kai to ksanaanelyses xwris na allaksei tipota ousiastiko, alla ftanei. DEN eimai kretinos, oute koritsaki me eidikes anagkes (to koritsaki den to grapsa ypotimhtika, ontws eimai koritsaki). to katalava apo th PRWTH fora. oi ypoloipes 678392 to mono apotelesma pou eferan htane na efxomai na adeiasei panw sou enas kouvas me aima periodou gia na skaseis. einai merikoi pou apla th vriskoun n milane askopa prhzontas ta paparia twn allwn etsi epeidh den exoun kati kalytero na kanoune -_-

    ReplyDelete
  75. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ 20 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ?
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ..ΡΕ ΑΣΤΕΡΙΑ , ΕΝΑ ΑΠΛΟ ALT & SHIFT ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ...

    ReplyDelete
  76. ksexasate toys malakes poy trone kollima otan o allos grafei me latinikoys xaraktires.an den tin katexeis tin latiniki filarako peta ton, ton ypologisth.

    ReplyDelete
  77. de thelw na fanw anarxiki k akroaristeroepanastatikh alla pistevw oti o kathenas mporei na xrhsimopoiei oti xarakthres goustarei. de nomizw oti to na grafeis me ellinika h to na grafeis me latinika einai me opoiondhpote tropo epilhpsimo

    ReplyDelete
  78. akashiya moka said ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο MIKEIUS ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Κ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ..ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ..

    ReplyDelete
  79. παρε μπουλο μωρη. κι αμα εχεις και τα @@ αστο να φανει.
    οτι λες ειναι μαλακια. και παω στοιχημα οτι αν σε παρακολουθησει καποιος στη ζωη σου θα μπορουσε να βρει να πει
    "θανατος σε εσενα για 39403903 εκατομυρια λογους".
    γαμω τα μπλογκς σας.

    ReplyDelete
  80. hahaha, somebody's got a loooot of issues :P

    ReplyDelete
  81. h mallon σαμπαντι'ς γκοτ ε λοτ οβ ισους, γιατι πρεπει να γραφουμε ελληνικα, ξεχασα

    ReplyDelete
  82. re filarako den mporo na katalabo ti kollima exeis faei me toys koloellinikoys xaraktires
    entaksei to katalabame oti ksereis kali orthografia palio psonara.

    ReplyDelete
  83. mono na vrizei ta koritsakia 3erei o filarakos k na leei paparies me ta kila! alla den peirazei, kapoia paidakia einai kathysterhmena alla emeis ta agapame

    ReplyDelete
  84. file Mikeius edw k 1 wra ka8omai k diavazw to olo story me to 8anato (to vrika se ena groupaki sto facebook) k bravo sou! arxontas! opws eipe k kapoios/a poio panw kane kana update otan/ an mporeis re boy...

    K r a 3 i m o - T i m e

    re keratades.... 1on to palikari GRAFEI STA CREDITS oti einai empneusmenos ap'tn G. CARLIN 'h opws tn lene...
    2on eipe oti anikei k autos se kapoies katigories k safws anoikoume oloi se orismenes ap'autes, opote dn vriskw to logo pou eseis oi komple3ikoi apokaleite tn an8rwpo komple3iko k tn eirwneveste tou style ''mr. Perfect'' k alla sinafi... diavaste kana comment prin kanete to diko sas zwa (oxi oloi, polloi omws).
    3on einai S-A-T-Y-R-A ! diakomwdei tous pantes k ta panta kafstika (opws kanei k parapanw o Mikeius) k dn xreiazetai na dwsei logo se kanena oute k 8a prepe na 8igeste! --DIAVASTE TO GAMIMENO INTRO-- keratades pou pare3igeite tous pantes k ta panta k pate na tous fate molis deite mia douleia profanws kaliteri k apo ti diki sas k apo ti diki m.
    ektonwsi! :D

    p.s. vriskomai se polles ap'autes tis katigories alla stin mpoutsa mou gt to diavasa k diplwsa ap'ta gelia se oles tis periptwseis p egrafe! sinexise etsi agorina k graftous tous koble3arismenous malakes pou 8elouna na kanoun to kommati tous

    Giorgos

    ReplyDelete
  85. k episis ena sintomo add pou 8elw na kanw gt to 3exasa prin einai i katigoria an8rwpwn pou iswpedwnoun ta panta k tous pantes, vrizoun ta iera k osia MESA APO TO PC TOUS. trava re file pare leofwreio k ela pes mou sti mouri m ''gamw ti mana sou'' k ri3e k ti xristopanagia sou ama se pairnei k ase tis pseftomagies ''8a sou kanw 8a sou dei3w'' mesa apo to mixanima (dn pistevw kapou, alla tn allo prepei na tn sevomaste ligo nomizw)

    Giorgos apo panw

    ReplyDelete
  86. απλα ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!



    ειναι τοσο ωραιο,τοσο ομοτφο τοσο αληθινο να ευχεσαι κατι τετοιο σε εναν συνανθρωπο.....


    WORLD WIDE MISANTHROPY MOVEMENT!

    ReplyDelete
  87. Μωρε μαλακα mikeus γιατι δεν εβαλες την κατηγορια ανθρωπων που λενε το κρεας τσιτσι?????

    ReplyDelete
  88. fovero...eisai eleos file m....

    ReplyDelete
  89. FIle eisia Gamatos!!!Mono pou uparxoun kai kati ZWA pou dn mporoun na mpoun ligo sto pneuma,kai sxoliazoun amesws arnhtika...ELEOS.Dn mporw na katalabw...POSO GIA TON POUTSO EISTAI????Ksekolate ligo apo to kollhmeno skatokefalo sas Malakes...

    ReplyDelete
  90. filtate mixali....kai c kai oli oi alloi pou mas vrizoun ma8ete na dexeste k tin anti8eti gnwmi!!
    siggnwmi pou den simfwnoume mazi sas k pou 8ewroume to keimeno auto kakogousto...siggnwmi den 8a 3anaepanilif8ei!!
    ma8ete epitelous pws o an8rwpos exei to dikaiwma na ekfrazei eleu8era tin gnwmi mou xwris kapoioi anoitoi na ton vrizoun g auta pou pisteuei!!


    p.s.: Mixali prin arxiseis na 3anavrizeis st internet ma8e prwta ligi or8ografia....akous ekei EISTAI?? oute 1i dimotikou tetoia la8i!!

    ReplyDelete
  91. Nai poly wraia ola afta re palikari k symfwno oti yparxoun 5000000000 mamakes ekei eksw... alla an den ypirxan ti tha ekanes??? pws tha ksexwrizes kai pws tha isoun afti tin stigmi o dianooumenos pou ta leei ola swsta? Thanatos se sena opote pou to paizeis yperanw enw exeis 5035028592759 alla komplex! Sto katw katw dimokratia exoume k oso k an den tous xonevw prepei na tous apodextw k na gelaw k mazi tous opws tous armozei... Aaaaa kai to pligouri exei megali diafora ap to kous kous opws h mpougatsa me tyri apo tin tyropita k to soublaki apo to kalamaki vlakama (dianooumene) athinaie!!!

    ReplyDelete
  92. Μαλιστα.
    Μόλις διαβασα ολα ττα comments...

    Δεν θα πω πολλά!!

    Μου αρεσε η σάτυρα σου φίλε...

    Στο θεμα με τα εελληνικά δεν είναι ποιος ξέρει γαμώ τις ορθογραφίες αλλά είναι πιο ευανάγνωστα...

    Προσωπικα για μένα με κουραζουν τα πολλα greeklish....

    Μπατ αι πριφερ δε engleek.....

    Φιλάκια στις μουσούδες σας....(Κοπιραιτ ατακας από http://www.chill-out.gr/ αρθρο "στάση Βύρωνα" μιας και μιλάμε για πνευματικά δικαιώματα που ο αρθρογραφος εχει δωσει credtits)

    ειντζελ

    ReplyDelete
  93. φιλε ωραιο το κειμενο μονο που στο τελος μαθε οτι το 7 το γραφει ετσι ολος ο πλανητης κ μονο οι Ελληνες το γραφουμε με παυλα στη μεση.

    ReplyDelete
  94. claire file m akou...kai egw kanw polla apo auta pou grafei pio panw....Omws akoma kai auta se kanoun na gelas...kai auto pou eipa phgene se autous pou dn tous aresai olo to keimeno {an8rwpoi xwris tin ais8hsh tou xioumor}...oxi kapio apo ta 8emata tou...Katalabes??Elpizw na mhn eisAI kai esu mesa s'autous gt tzampa ka8omai kai grafw.....

    :S Mhn anhsixeis kserw or8ografia..aplws to post sthn arxh to egrapsa gia kapoio sugkekrimeno atomo kai meta to allaksa!Esu pali apo or8ografia blepw skizeis etsi....

    ReplyDelete
  95. k esena re file ti se peirazei ti kanei o kosmos?den mporeis na asxolitheis me to ti kaneis esu?

    ReplyDelete
  96. PLIGOURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  97. popo ti kolima eine auto??!
    ap thn stigmh pu sas ekane na gelasete petyxe ton skopo tu.. apo ekei kai pera ti sas niazei pios eipe tis atakes h an dn eine upostirigmenes me ayoga epixeirhmata

    ap oti katalava dn 9elei na fanei exupnos h 9aumasios keimenografos.. adi na yahnete gia wra na vreite kt erhtiko sto keimeno tu apla paradexteite oti eine kalo kai diaskedaste to

    ade ;)

    ReplyDelete
  98. eisai super gay!! o kathenas borei exei apopsi

    ReplyDelete
  99. opios to egrapse apla metraei apisteuta!eisai 8eos agori mu!!

    ReplyDelete
  100. + Και στους τύπους που φτιάχνουν groups στο fb "Kι εγώ ανοίγω το ψυγείο,χωρίς να ξέρω τι θέλω", "Κι εγώ έβλεπα στρουμφάκια μικρός", "Κι εγώ τα κάνω στη φύση όταν είμαι ταξίδι", "Κι εγώ έχω γαμήσει", "Κι εγώ περπατάω" κοκ!
    Α, και σε όσα τυπάκια την έχουν δει απόγονοι του Σωκράτη και πρεπει όλοι να τους ακολουθήσουν με τους ελληνικούς χαρακτήρες έχω να πω: ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΜΑΛΑΚΑ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ,12ΑΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΣΤΙΧΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ( ΚΑΛΗ ΩΡΑ)!!!!
    Όταν θα γίνει το δημοψήφισμα του Καρατζαφύρερ θα σε ξαναφωναξουνε να μας πεις τη γνώμη σου!
    Τις υποδείξεις μου μέσα...έχουμε τελειώσει 10 χρόνια το σχολείο για να μας τη λένε όσοι δεν κατάφεραν να γίνουν καθηγητές παρά το ότι "ήμουνα καταπληκτικός μαθητής" αλλά..."έπρεπε να δουλέψω"
    Ε.Κ.

    ReplyDelete
  101. Αει μωρη κομπλεξικια

    ReplyDelete
  102. les kai 3-4 tragikes malakies gt den soukovei ligo parapera, alla ta upoloipa pou apomenoun gamane!(oxi den anoiko se autes tis 3-4 omades dustuxws)

    ReplyDelete
  103. Γιατί με κάνετε και βαριέμαι τόοοοοοοοοοσο πολύ.
    Κατά τα άλλα και η αντιγραφή μαγκιά και αντίληψη θέλει.
    Όταν ενηλικιωθείτε ξυπνήστε με να διαβάσουμε μαζί Χάρρι.

    ReplyDelete
  104. ston vlaka ton anonymo pou postare January 25, 2010 3:43 PM!(pou mallon den tha to diavasei pote alla tha uparxoun kai alloi me ta idia miala)!akou vlima !to thema den einai an einai to idio (pou einai idio kai tha to deis parakato to gt)alla to an kovei to kefali sou na katalaveis ti ennoei o allos!to gamimeno to souvlaki simainei mikro souvli, opos kai to kalamaki(sumfono einai ligo kataxrisi na to peis etsi alla mia xara noima vgazei)!an thes na einai kati lathos tote einai lathos i ekfrasi "pao gia souvlakia", an den ennoeis pos thes na fas auto pou sou exigisa pio prin,allios pes pao gia pites me kreas!!katalaves?kai an epimeneis na min katalavaineis gt ta leme kalamakia tote otan tha vrethei athinaios stin kata ta alla panemorfi poli sou kai sou zitisei kalamaki,gia na to paixeis exipnos min tou doseis "kalamaki" gia anapsiktiko, alla trexa se kana potami na fereis kanena apo kamia kalamia gt me to skeptiko sou to kalamaki tou anapsiktikou einai xeirotero lathos!!gege ?



    P.S:gia osous apla exoun aporia peri kalamaki-souvlaki klp afereste otidipote exei na kanei me to prosvlitiko ufos tou keimenou!!

    ReplyDelete
  105. μονσιεθρ βοβαρύςJanuary 28, 2010 at 12:50 AM

    Σε όλους αυτούς που κάνουν σχόλια του τύπου γκέι,κομπλεξικιά κτλ.Προσέξτε μην καμμιά φορά σας προδώσουν οι νευρικές απολήξεις της κωλοτρυπίδας σας.
    Οι άλλοι που λεν γκέτ α λάιφ (φοβερή εξυπνάδα...έχω λόουερ) έχουν συνηθήσει (got used) να ζουν μέσα στη μπόχα που προφανώς δεν θα καταλάβουν ποτέ γουώτ δε ράιτερ ιζ τώκιν αμπάουτ.

    ReplyDelete
  106. Pragmatika mporw na pw oti ksekardisthka me tis kathgories k epishs oti ta eixa diavasei k egw se chain letter prin peripou 2 xronia. mporei na htan perissotero, ligotero.. dn thymamai. to thema einai oti gelasa para poly k pragmatika apo tote arxisa na petaw to alouminoxarto apo to voutyro! hahahaha! Oson afora to atomo p eipe oti oloi exoume eleutheria logou, GI'AYTO MWRH EXEI OPEN COMMENT BOARD! GIA NA MPOREIS NA GRAPSEIS TO SXOLIO S K NA MAS SPASEIS TIS WOTHIKES ME TIS PARAKSENIES S! Dn mporei kaneis na fantastei poso ksenerwsa otan diavasa ta comment meta apo to toso gelio p eriksa..k giati? giati kapoioi amythitoi mlkes eipan na petaksoun tn paparia tous etsi gia na deiksoun oti kati exoun na poun. DIE loipon.
    Nana.

    ReplyDelete
  107. WTF

    "Αει μωρή κομπλεξικιά"
    Αεί και εις τους αιώνας των αιώνων!
    Γιατί οι πιο μαλάκες είναι συνήθως και οι πιο ανορθόγραφοι?
    Η μαλακία είναι θέμα παιδείας τελικά?

    ReplyDelete
  108. το κειμενο ειναι φοβερο με πολυ χιουμορ και οτι λεει ειναι σωστο . Μπραβο σου μεγαλε προσπαθησε να το συνεχισεις ...Στα σχολια δυστηχως εχουν γραψει διαφορα σπαστικα και κομπλεξικα κοριτσακια και αγορακια που σιγουρα ανηκουν σε πολλες κατηγοριες και επειδη δεν εχουν χαρακτηρα δεν εχουν πρωσοπικοτητα και ειναι χαμηλης νοημοσυνης δεν μπορουν να δεχθουν οτι εχουν αυτες και πολλες αλλες πανηλιθιες συνηθειες γιατι το μονο που τους νοιαζει ειναι να το φαινεσθε , να παρουσιαζουν τον εαυτο τους ως ανωτερο των αλλων . Ολοι εχουμε γνωρισει τετοια ανθρωπακια που δεν παραδεχοντε τα λαθη τους τα ελατωματα τους και παντα κοιτανε πως θα μειωσουν τους αλλους για να φανουν αυτοι . ....

    ReplyDelete
  109. file eisai poli kafros alla exeis apolito dikio!!!

    ReplyDelete
  110. σιγουρα πρεπει να μπουν στην λιστα "θανατος" και αυτοι που φτιαχνουν η γινονται μελοι στα τελειως αχρηστα και ηλιθια group στο facebook ειστε πολυ ζωα ολοι ...το κους κους και το πληγουρι τα ιδια σκατα ειναι μωρη βλαμμενη με το αχρηστο σχολιο , ξερεις τι ειναι το κους κους και μας το λες, σου ταιριαζει η φραση εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο , βλαχαρα ! ... η χορτοφαγια ειναι υποκρησια , δεν θα σωσεις την βιοποικιλοτητα του πλανητη αν δεν φας αρνι ...οσο για την break με τις σταφιδες τι να πω ? φοβερη ιδεα ,!! βεβαια εμενα το ονειρο μου ειναι να βγει σοκολατα με χορτα μεσα για να φανε και οι χορτοφαγοι !! ....σημαντικη κατηγορια ειναι και αυτων που κανουν τους εξυπνους λεγοντας αγγλικες φρασεις οπως ενας αχρηστος πιο πανω (mr perfect , get a life κτλ), ρε αμερικανακια - φλωροι δεν γινεστε πιο εξυπνοι λεγοντας τετοιες μαλακιες .....φιλε mikeius συνεχισε την λιστα , ολοι κανουμε κατι απο αυτα το θεμα ειναι να εχουμε την δυναμη να το παραδεχομαστε !!! φιλικα infamous13

    ReplyDelete
  111. Συνηθως το να διαβαζεις comments σε καποιο blog post ειναι αστειο η βαρετο.
    Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως,τα πιο πολλα comments σε κανουν να θες να κανεις λοβοτομη στον εαυτο σου με το μαχαιρι ξελεπισματος.Χωρις αναισθητικο.

    Λοιπον,για οσους παρεξηγηθηκαν απο τη λιστα:
    -ο γραφων δεν εννοει κατι κακο για αυτους που διαβαζουν πολυ και περνανε Ιατρικη.Η Ιατρικη ηταν παραδειγμα,θα μπορουσε να ηταν Αρχιτεκτονικη.Αυτο που τον ενοχλει ειναι η υποκρισια των ατομων αυτων.Και εμεις εχουμε δωσει Πανελλαδικες και ξερουμε.ΔΕΝ υπαρχει ατομο που να ειχε υψηλο στοχο και να "εβγαινε και εξω".Τελος.
    -ο γραφων δεν εχει κατι με αυτους που τους αρεσει η Break με σταφιδες,αλλα με αυτους που το σκεφτηκανε.
    -ο γραφων δεν εννοει οτι τον ενοχλουν αυτοι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν τους αρεσει η σοκολατα η οι τηγανιτες πατατες,αλλα στους υποκριτες που κανουν οτι δεν τους αρεσει για να ξεχωρισουν.Και ναι ladies and gendlemen,υπαρχουν πολλοι τετοιοι.
    -παρ'ολο που κ εγω ειμαι αντι-καπνιστρια,και μου την δινει οταν καπνιζουν μετα περισσης ανεσης μεσα στα μουτρα μου,παραδεχομαι οτι ειναι τουλαχιστον υποκριτικο να το κανουμε θεμα μεσα στην πιο καρκινογονο περιοχη της Αθηνας.Ιδιαιτερα αν και εμεις οι ιδιοι χρησιμοποιουμε αμαξι.
    -ο γραφων επισης δεν μιλαει εναντιον των χορτοφαγων που,εχοντας γνωσεις,εχουν επιλεξει συνειδητα να μην τρωνε κρεας(η για λογους υγειας).Μιλα εναντιον εκεινων των μετα-μοντερνων παραρων με τις New Age μαλακιες και τις δηθεν ευαισθησιες.

    Πρεπει να αντιληφθειτε,ζωα,οτι οταν διατυμπανιζετε διακαιωματα του τυπου " ο καθενασ μπορει να λεει και να τρωει ο,τι γουσταρει,δινετε ετσι και στον Mikeius το δικαιωμα να σχολιαζει αυτα που οι αλλοι τρωνε και λενε.
    Δεν αντιλαμβανομαι γιατι οι αποψαρες σας εχουν μεγαλυτερη σημασια απο την αποψαρα ενος αλλου.
    Μονο αν ειναι δικαιολογημενη πανω σε σωστες βασεις,και οχι, το οτι σας ετσουξε που ειδατε τον εαυτο σας σε αυτες τις κατηγοριες η το οτι διαφωνειτε δεν ειναι επαρκης δικαιολογητικη βαση.

    ReplyDelete
  112. Gnomi mou einai oti autos pou to egrapse ton exei faei i malakia! an exeis provlimata agori mou kai se enoxloun ta panta pigaine na to koitaxeis se kanenan giatro... alliws koita na ta grafeis ola sta arxidia sou gt den 8a ta pas kala stin zwi sou! lian sintomos 8a arxiseis na ta xaneis! ZWON! pou ka8ese kai dimosieueis oti skata s katevei st kefali! vlamene! o ka8enas kanei oti goustarei den 8a dwsei logariasmo se kanenan... an se enoxlei esena trava kai gamisou! sta arxidia mas se grafoume oloi! xaze

    ReplyDelete
  113. "o ka8enas kanei oti goustarei den 8a dwsei logariasmo se kanenan..."

    Και τοτε εσυ γιατι του λες τι θα πει και τι δεν θα πει και τι ειναι σωστο και το οχι;

    "an se enoxlei esena trava kai gamisou!"

    Αντιλαμβανεσαι βεβαιως οτι και εμεις θα μπορουσαμε να πουμε το ιδιο και για σενα.

    ReplyDelete
  114. "· Στις τύπισσες που έχουν μία ή περισσότερες παύλες μέσα στο ονοματεπώνυμο τους.Μαρία-Λουίζα Αντωνίου-Μιχαλακοπούλου, σου ‘χω νέα: Τα δέκα επίθετα δε σε κάνουν φεμινίστρια. Φεμινίστρια είναι αυτή που ευνουχίζει τον άντρα της μες στο σινεμά με ένα καπάκι κόκα κόλας "

    Είσαι και φαν του George Carlin,βλέπω!!

    Είπα κι εγώ...από που πηγάζει τόσο θεϊκή έμπνευση??!

    ReplyDelete
  115. Διόρθωση : Τελικά είναι πάνω από μια οι ατάκες από τον George Carlin!!

    ReplyDelete
  116. Θάνατος στον μαλάκα που κάθισε και έγραψε αυτές τις παπαριές..
    Εκτός από στενόμυαλος,αγάμητος,κομπλεξικός που δεν δέχεται ότι υπάρχουν και άλλοι γύρω του,σπαταλάει τον χρόνο του να τα γράφει και όλας.. Και κυρίως, ναι μεγάλε: δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να σκέφτονται σαν εσένα (ευτυχώς).Ουφ..και πολύ χρόνο σπατάλησα...

    ReplyDelete
  117. ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ ..ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ....ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο MIKEIUS ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ..ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΓΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!

    ReplyDelete
  118. nai ok kl oca leC ...dn lew oti dn ein pactiko..alla 0xi k 9anatoc c olouc...gt eic k ec enac ap aftouc...k ok elattwmata ein p t exn oloi oi an9rwpoi...

    ReplyDelete
  119. THANATOS STA ATOMA POY XRHSIMOPOIOYN TO c ANTI GIA TO s!!!!

    ReplyDelete
  120. re paliokompleksara, koita na liseis ta provlimata sou kai meta na to paizeis eksipnos kai iperano olwn!eisai asteia ilithios!

    ReplyDelete
  121. Να σας πατήσει όλους τρένο.
    Na sas pathsei olous treno.
    Na cac pathcei olouc treno.
    :P

    Και για να σας λύσω την απορία: Ναι είμαι και εγώ κομπλεξικός.
    Kai gia na sas lusw thn aporia: Nai eimai kai egw kompleksikos.

    ReplyDelete
  122. vasika mi mou peirazetai ton ^shinobi^ einai polu kalo paidi.
    mixali polu wraio to blog sou! keep trying
    filia

    ReplyDelete
  123. File exeis plaka. Alla olo afto einai kakia k misanthrwpia.
    Diladi o tupos me mikra dontia k megala oula ti na kanei? Egxeirisi gia na ginei omorfopaido san k sena?
    To 7 epishmws grafetai xwris grammh. Oi Evrwpaioi prosethesan th grammh gia na to kswxerizoun. Kai na MHN htan etsi. THA M PEIS ESU TI GRAFIKO XARAKTHRA THA EXW?

    Eleftheria logou uparxei! K isxuei gia olous mas! Oso esu krineis ton papou p leei karnavali anti gia apokries kai ton pitsirika p dn ithele na ginei rompa k na pei: dn evgaina apto dwmatio m oute gia na xesw, toso k gw krinw esena. K anarwtiemai an eisai kaluteros.

    ReplyDelete
  124. den mpike to proigoumenos sxolio mou?
    Den to vlepo.

    ReplyDelete
  125. Elega:
    Exo na prostheso oti oi vegeterians trone to fagito apo ta kaimena ta zoakia.Emeis ta skotonoume mpam kai kato eno aftoi arga kai vasanistika.

    To Harry Potter DEN einai paidiko.

    To tsifaro oti kai na les einai malakia. Den ksero kan giati uparxei.Thanatos stis kapnoviomixanies.

    Me to kompiouter mporeis na allaksei kanali efoson tou exeis valei na pezei kai tileorasi.

    Mi vrizeis tous kallitexnes. Se allous aresoun se allous den aresoun, to kseroume. Emena as poume de mou aresoun ta tragoudia me dunates kravgies kai paraparamorfomenous ixous apo ilektrikes kithares.

    Auto me tis kuliomenes pali den to katalava. Den sou aresoun oi eukolies pou mas prosferei i texnologia. Ama gurizes kourasmenos apo ti douleia sou de tha sou tin espage perissotero na eixes na aneveis skales???

    Sigoura ola auta pou les den ta ennoeis, exeis arketo xioumor. Apokleiete na sou ti spane ola auta toso polu. An gia paradeigma o allos pou grafei to 7 xoris grammi se eknevrizei eisai paralogos. Pantos sugxaritiria arketa ta diavaza kai xamogelousa.

    ReplyDelete
  126. 3ereis, merikoi ontws perasame stin iatriki kai vgainame e3w ka8e mera, apla mallon eixame ena mualo parapanw apo 'sena kai de xreiastike na diavazoume oli mera k oli nuxta g n kanoume kati sti zwi mas. eisai apisteuta komple3ikos.

    ReplyDelete
  127. Μπραβο παιδια μου ειστε αξιοι απογονοι των προγονων σας. γελασα πολυ. ρε εσεις, δεν υπαρχετε. στα σχολια ειπα τελος, εκλαιγα απ το πολλι γελιο...
    Κι ο Σωκρατης κι ο Αριστοφανης κι ο Αλκιβιαδης(?) και τοσοι αλλοι κατι τετοια τραβαγαν απ τους υπολοιπους.
    Α, επι τει ευκαιρια(btw), Θανατος στους Anonymous
    (proti fora grafw sta ellinika se keyboard, sorry a? opws ma8ei kaneis)
    Mike (Kypros) (dakatw egamisan mas allwspws)

    ReplyDelete
  128. @Paris

    re fileee??harry potter??gamw ton dia mou re...kai ti ennoeis oti den sou aresoun oi krauges??TI EPOS EISAI REEE...

    Mikeius exw kotsidaki k moikana k goustarw asxhma re!!entaksu to kseroume oti eisai upervolikos alla se paw giati vgazw apeiro gelio...

    ReplyDelete
  129. den ksero an to egrapse kanenas allos(den diavasa ola ta comments) alla nomizo oti einai poly simantiko gia tin poreia tis anthropotitas.
    ALLO TO KOUS-KOUS ALLO TO BLIGOURI.
    to bligouri einai sitari
    to kouskous zymariko (poly psilo)

    ReplyDelete
  130. Σε αυτους που στο μαθημα με την F Λορενς στη 2α λυκειου δε γελασαν...

    ReplyDelete
  131. Σε αυτούς τους 50άριδες++ που παίζουν κομπολοϊ στο τρένο και στο λεωφορείο αδιάφοροι και κανείς δεν τους λεεί να το βάλουν εκεί που ξέρουν... Κολόγερε το τσίκι τσίκι σπάει αρχίδια έχει κόσμο γύρο σου ξέκολα

    ReplyDelete
  132. ωραια η σατυρα σου αλλα το να γραφεις για παιδακι οτι γεννηθηκε χωρις νωτιαιο μυελο ειναι τρισαθλιο...

    ReplyDelete
  133. Βασικά δεν γίνεται να γεννηθείς χωρίς νωτιαίο μυελό(και να είσαι ζωντανός τουλάχιστον) οπότε είναι απλά αστείο και κάφρικο! Μερικά κομμάτια είναι ψιλομετάφραση απο διάφορα σταντ απ αλλά γαμάνε εξίσου καλά, οπότε κέρδισες τον σεβασμό άλλου ενός τυχαίου ιντερνετάνθρωπου. Yaaaay.(και τώρα πάω να φάω τα σκουλικάκια που δειγματίστηκα χτες, αντίο)

    ReplyDelete
  134. Re paidia auto de to katalava : "Σε όποιον σχεδιάζει και κατασκευάζει κυλιόμενες σκάλες. Ο λόγος είναι απλός: έχουμε σπάσει το φράγμα του ήχου. Έχουμε πατήσει στο φεγγάρι. Έχουμε διασπάσει το άτομο. ΓΙΑΤΙ δε μπορούμε να φτιάξουμε μια κυλιόμενη σκάλα που η κουπαστή να πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα με τα σκαλιά;!;!;!;! ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ;;;;" as m to e3ighsei kapoios!!! :P
    kata t alla apla eklaiga mesimeriatika!!!! Ena megalo respect!!! x0a0xa0xa0xa0x0a

    ReplyDelete
  135. αφιερωμενο σε αυτους απο πανω που σχολιαζουν καθε λεξη του κειμενου και το ξεψειριζουν

    "Σε αυτους που σχολιαζουν καθε λεξη αυτου του κειμενου για να το παιξουν παντογνωστες. 1) το κειμενο φτιαχτηκε για να γελασουμε αμα δεν εχετε χιουμορ απλα μην το διαβαζετε και πηγαινετε να παιξετε κανα pac man που απαιτη την νοημοσυνη σας 2) αμα θελεται να το παιξετε εξυπνοι απλα παρτε μερος σε κανα παγκοσμιο διαγωνισμο μαθηματικων και μετα ελατε να μας ανακοινωσετε τα αποτελεσματα"

    ReplyDelete
  136. Δεν βλέπω το λόγο να χαλάμε τη ζαχαρένια μας και να καθόμαστε να μετράμε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Ω να ένα αστείο μπλογκ, ας κατσω να βγάλω τα κόμπλεξ μου στο ίντερνετ!

    ReplyDelete
  137. Εγώ θα προσέθετα στη λίστα, τα βλαμμένα που αντί για το "Καλήν ημέραν άρχοντες" λένε τα "Τρίγωνα κάλαντα", στους μαλάκες που δεν ακούνε μουσική, στα ζώα που πληκτρολογούν στον υπολογιστή με δύο δάχτυλα, σ'αυτούς που λένε τη σβήστρα γόμα ή γομολάστιχα (έλεοοοοοος), σ'αυτούς που δηλώνουν συμμετοχή στο Love Bites, στους πυροβολημένους που δεν διαβάζουν το Death Note επειδή είναι comic και στους γελοίους που λένε ότι τους κοιτάει η γκόμενα που κοιτάει στο άπειρο, κ.τ.λ....

    ReplyDelete
  138. pistevw oti prepei na eisai polu hlithios gia na les tetoia pragmata:)
    "na varas malakia panw apo thn kounia ths mikrhs aderfhs sou"polu e3upno-.-ama 8es na t pe3eis magas tote da3i ti n pw

    ReplyDelete
  139. οι κυλιομενες σκαλες δεν γινεται να κινουνται ταυτοχρονα με την κουπαστη λογω της διαφορετικης κινησης των μηχανισμων. Αλλη αποσταση διανυει η κουπαστη και αλλη η σκαλα.

    Τοσο δυσκολο ειναι να το σκεφτεις ρε μαλακα?

    ReplyDelete
  140. katapliktiko to keimeno soy.bravo!

    ReplyDelete
  141. χα χα χα άψογος για ακόμα μια φορά, γαμήθηκα στο γέλιο λέμε...που πας και τα κατεβάζει η γκλάβα σου ρε σκατιάρη! Βλάσφημε αληταρά !

    ReplyDelete
  142. xaxa.alla.t.money.reeei.xD
    tc.tc.phdh3ec.:P

    ReplyDelete
  143. hah!koita na deis!!!

    ReplyDelete
  144. heh.ti.wlea.mwleeee.milame.me.c.ke.teliitcec.
    niwce.tN.6iliprepeia.na.katalamvanei.to.coma.cuu ^^ huhu
    ΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!

    EnasKak0sAptOnafOxiOkasePadws.

    ReplyDelete
  145. gelasa me thn psuxh mou file Mikeius.. na pw kai kati stous KOLOMALAKES pou apla asxolountai me to blog ayto kai me to sygkekrimeno keimeno pou egrapses na pane na gamh8oune kai na mhn asxolountai me kati pou den tous aresei opws kanei o perisoteros fusiologikos kosmos kai oxi oi kolomounokompleksikoi pou na poulane mono eksipnades einai. To keimeno to sugkekrimeno exei graftei me mono skopo to humor .. parte to xampari mounopana kai phgente na asxoli8ite me kati pou sas aresei kai afiste emas tous upoloipous tous xazous ushxous. VLAXOI THS KAKIAS WRAS.

    ReplyDelete
  146. Χαχαχα τι μαλάκες κομπλεξικοί υπάρχουν. Και εμένα μου αρέσουνε η λευκή break και το κους κους, κι εγώ διάβασα Πόττερ στα 25, κι εγώ έχω βαρεθεί τον κάθε μαλάκα που θεωρεί απόλαυση να εισπνέει καμένα χορτάρια ρε στρουγκανόβλαχοι αλλά δεν το παίζω θιγμένος, σάτιρα είναι, βγείτε από την κιλότα της μάνας σας, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος να παίξετε εκεί έξω!

    Ειδικά ο "ποιοοοοοο πατάααααω" και η κλασική μάνα με τα κανάλια είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και θα έπρεπε να διδάσκοντε στα σχολεία!

    ReplyDelete
  147. autos o katalogos einai o katalogos tou hlithiou.. k den ennow ta atoma pou periexei san themata alla auton pou to egrapse..
    skepseis polu xamhlou iq kai polu epifaniakes..

    sorry alla einai mia patata k mish.. apporw gia ti ufo pou mou esteile to link gia na to diavasw xarakthrizontas to teleio...

    ReplyDelete
  148. Να προστεθούν και όλοι οι βλαχοκάγκουρες που τους λες "Χριστός Ανέστη" και λένε "Επίσης" σα να τους είπες "Χρόνια Πολλά" ή " καλή χρονιά". Οι ίδιοι κάφροι είναι που ομοίως εύχονται "Χριστός Ανέστη ΣΕ όλους", πάλι σα να είναι ευχή σαν το "χρόνια πολλά" κλπ. Ρε γίδια, το "Χριστός Ανέστη" είναι δήλωση αλήθειας και ακολουθείται από το "Χρόνια Πολλά". "Χριστός ανέστη ΣΕ όλους" ευχόταν μόνο ο Γιωργάκης πέρυσι την Κυριακή του Πάσχα, συμπληρώνοντας με το "καλή ανάσταση" που είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα! Γίδια!

    ReplyDelete
  149. εισαι απαικτος!(ελπιζω να μη προστεθώ και εγω στους μελοθανατους)

    ReplyDelete
  150. kai nomiza oti to kollima me to voutiro einai diki mou paraksenia... to kanei o pateras mou sinexeia k mou spaei ta nevra... grrrrrrrr
    opws epeisis kai to zapping sta kanalia... simpasxw.

    genika ola fwtia itan... ta les wraia, sinithws kati tetoia ta variemai pote dn ta diavazw mexri telous...

    ReplyDelete
  151. emena auto m ir8e se mail me titlo OPOIOS EGRAPSE AUTO TO MAIL EINAI 8EOS..dx,isxuei.ka8e fora klaiw ap t gelio:P

    ReplyDelete
  152. teleio!!!! pragmatika polu petuxhmeno! ta idia akrivws skeftomai kai gw...! xD

    ReplyDelete
  153. eskasa sto gelio.......to exw diabasei 3 fores kai ka8e fora mou ufenete akoma pio astio..........bale ki alla...........afto to koino pou exoume einai to ((( Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιμοποιούν τα κουμπιά με τα νούμερα αντί για το πάνω-κάτω. Κλασική μάνα μου: 1, 12, 2, 23, 3, 34, 4… Οπότε κάθομαι εγώ δίπλα και βλέπω: ΕΤ1, Extra 3, ET2, Τηλεφώς, Mega, Blue Sky, ΑΝΤ1, TV Magic… ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!)))

    ka8e fora to idio....spastiko.....wres wres lew na balw sta koumpia (1,2,3,4,5,6...) belakia pou na deixnoun ta alla koumpia gia to xapink ( + -)
    i na tis pw alli fora na alazei kanali apo TIN TILEORASI

    ReplyDelete
  154. apla apisteyto!!! e nai loipon einai kafriko kai gi ayto akrivws einai kai gamato kai osoi den mporoun na dextoun ayto t humor tsakidia. sto mono pou diafwnw einai ayto peri diavasmatos. mporei na min vgaineis ka8e mera alla den paei na pei pws eisai kleismenos se ena spiti kai diavazeis oli mera, ayta einai my8os (me eksairesi vevaia tous kavlwmenous me ta mathimata pou to exoun kapsei gia ta kala kai tous katapiesmenous apo goneis)

    ReplyDelete
  155. Σε αυτούς δε λένε τη φράση " εντός εισαγωγικών αλλά κάνουν μία ηλίθια χειρονομία και λυγίζουν χαριτωμένα τα δάχτυλα των χεριών τους με το σχήμα της νίκης. Πολλές φορές αυτή η χειρονομία συνοδεύεται από ηχητικά εφέ του στόματος. ήθελα να ξερα ποιος ηλίθιος το επινόησε... Αν το δω σε άντρα έχει φάει άκυρο στο πρώτο δευτερόλεπτο .. κατά πάσα πιθανότητα είναι γκέι ή χαζόφλωρος.

    ReplyDelete
  156. η ασπρη break με σταφιδες γαμαει.-

    ReplyDelete
  157. ksekolator said...

    Θανατος σ΄αυτον τον μαλακα στο γυμναστηριο που φοαραει μακρυμανικο και σκουφο καλοκαιριατικα χωρις να ειναι κασιδιαρης,που ξεφυσαει κατω απο τη μπαρα λες και κανει ασκησεις ανώδυνου τοκετου, που ειναι ενας κουραδας και περπαταει σα γιαπωνεζικο <> που φοραει κολάν και παπουτσια προπονησης που κανουν οσο μια τριμινη συνδρομη,γαμω το Θεο μου, και που κουβαλαει μαζι του μια τσαντα τοσο μεγαλη που νομιζεις οτι φευγει αποστολη για τους Ολυμπιακους Αγωνες. Ψ Ο Φ Ο Σ .Μου τη σπας ρε φιλαρaκο.

    ReplyDelete
  158. Anikw se 3-4 katigories kai niw8w PERHFANIA!Guys mprabo pou tou antikrouete ta "epixeirimata" (duh...) kai suggnwmi pou to lew,den 8elw na sas stenaxwrisw...ALLA KI ESEIS 8A PE8ANETE O,TI KAI NA LETE!muhahahaha :D

    Mikeius SPERNEIS!keep it up.Niw8w akoma perissoteri perifania pou gnwrizw ton TRISMEGISTO DIMIOURGO autou tou mail kai pou i tuxi me peta3e panw sto blog (mpliax) sou. γουι λοβ γιου.(3exasa oti eprepe na grafoume sta ellinika )

    ReplyDelete
  159. Siga re malaka esi pou 3ereis kai apo autokinhta kai krineis, exeis kai apopsh. An 8es na 3ereis exw starlet kai ama 8es se paw bolta kai pes m an 8a xesteis apanw sou.. kai an 8es na 3ereis epeidh fenete poso ama8hs kai blakas eisai.. gia na ftia3eis ena ama3i pou pragmatika a3izei.. poio polu kostizei ap oti dn exeis skeftei na agoraseis.. me poianeis? enw to starlet me to 1/3 twn leftwn tous.. skizei ta pio ftiagmena tous.. pistepse me eimai sxetikos ama 8eleis na se paw bolta..

    ReplyDelete
  160. θα σου κανω μηνυση! ρε φιλε στο σχολιο με τα καναλια κοντεψα να κανω καινουργιο συκωτι απο το πολυ γελιο! το σκεφτομαι και γελαω μονος μου!

    ReplyDelete
  161. apla 8eiko..eliwsa

    ReplyDelete
  162. Παιδια ακουστε....
    Ο Mikeius απλα εκανε την τεεελεια δουλεια που κανενας δεν θα καθοταν ποτε να κανει!
    Λεει για ολα τα πραγματα που ολοι εχουμε προσεξει (και ειναι οντως αστεια) αλλα κανενας δεν μιλαει για αυτα! Και δεν ειναι κομπλεξικος επειδη κραζει!! Μην ακουω μαλακιες! Συμφωνω οτι δεν ειναι ολοι για Θανατο αλλα τις σας ενδιαφερει?! Μολις διαβασατε ενα αρθρο το οποιο ΓΑΜΑΕΙ!! και καθεστε σαν ηλιθιοι και σχολιαζετε αρνητικα(respect σε οσους εγραψαν καλα λογια!!)

    Mikeius μην τους ακους απλα συνεχισε! Εχω διαβασει το post 5 φορες και γελαω καθε μα καθε φορα ααπειρα!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ! αντιο και αν θελετε να γκρινιαξετε... γκρινιαξτε αλλου! Ας μεινουν μονο οσοι εκτιμουν αυτο το υπεροχο post!!!
    Αντιο!

    ReplyDelete
  163. τι λες ρε μαλακα ηλίθιε καμμένε... και 'συ από κει που το έκλεψαν όλοι οι υπόλοιποι το έκλεψες...

    ReplyDelete
  164. καλησπέρα...πρώτη φορά το διαβάζω κ δεν θα το κρύψω ότι κάπου εκεί μέσα βρήκα κ το δικό μου είδος ΜΑΛΑΚΑ :) κ διάβασα κ όλα τα σχόλια κ έχω πολλές απορίες κ διαφωνίες αλλά θα κάνω μόνο μία ερώτηση στον Mikeius..το κείμενο σου απ΄ότι κατάλαβα είναι σατυρικό...γιατί οτιδήποτε σατυρικό πρέπει να γίνεται με χυδαιολογίες, βρισιές κ διάφορες χειρονομίες??....απλά το έχω απορία...TY X.S.

    ReplyDelete
  165. Τρομεροοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!! θελω μονο να προσθεσω κατι π μ τν σπαει εμενα προσωπικα!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ Π ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1000000000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΝ ΚΙΘΑΡΑ!!! ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν ΑΝΕΒΑΕΙΣ 10000000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!! ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ LIVE Κ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΛΕΣ Ν ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ!!!! (κ παλι συγχαρητηρια!!!! ειναι τρομερο το χω διαβασει 5 φορες κ ακομα γελαω!!!!!!! χαχα!)

    ReplyDelete
  166. i alithia einai pws apektisa anamikta sunaisthimata diavazontai k to post s alla k ta comments apo katw.se kapoia eklapsa ap ta gelia,einai gegonos k mpravo s,exeis humor(vlepe diafimiseis,zaping,fwtografies klp)!se kapoia alla thewrw oti eisai ligo upervolikos k ,diki m apopsi, den ta thewrw toso tragika wste na t xlevazeis(vlepe bysexual,voutiro,iatriki klp)..alla den to krinw,esu etsi t eides etsi egrapses!k uparxoun k kapoia p m fanikan prosvlitika gia kapoious anthrwpous.thewrw pws prosvaloun ithikes k aksies.(vlepe,tilefwniti gia t sxolio m t paidaki,ta dontia k t oula,euxetiries kartes,kalanta k genika o,ti allo thigei oikogeneies k paromoies aksies.kapou prepei n ksekinaei k o sevasmos.)m aresei plu i satira k einai k kati p t entharinw k t xrisimopoiw k gw i idia,alla prepei n uparxei ena orio.eleutheria logou oloi exoume apla kalo tha itan, prin grapsoume kati to opoio emas mas kanei n gelame, na skeftomaste kata poso einai prosvlitiko gia alles koinwnikes omades.
    a k kati teleutaio..ntaxei,einai omades anthrwpwn + sunithiwn p einai apoluta ekneuristikes alla polu menos re paidi m..xwris logo!:)
    (oson anafora ta greeklish,opoios thelei grafei etsi k opoios thelei grafei ελληνικα.den uparxei logos na paideuete ta mualoudakia sas me tetoia asumanta themeta!)
    filia k kalo kalo kalokairi guys!
    elli

    ReplyDelete
  167. Diavazw ta arthra sou kai se merika thelw na sou sfixw to xeri kai se kapoia alla na sou dwsw mpounia..
    Eisai talentara pantws..!

    Kai nai katw oi Fytakles pou xenyxtousan sta club to Psk /KAi eginan giatroi, pyrhnikoi fysikoi, skatobatsoi tou FBI...Toulahiston as to paradextoun..

    ReplyDelete
  168. pes kai gia to kathe pitsiriki pou foraei arnette kai nomizei oti einai o GAMIAS!! ;)
    gamatos padws s ola!! ;)

    ReplyDelete
  169. η κουπαστή έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ταχύτητα με της σκάλες, απλά αντίθετη φορά

    ReplyDelete
  170. H λευκή break με τις σταφίδες απλά γαμάει.Kαι εσύ δεν έχεις γουστο στις σοκολάτες.Πολύ προσβλήθηκα τώρα..κάνω και χειλάκια νιαρ νιαρ

    ReplyDelete
  171. Τι λες ρε??Η break με σταφιδες γαμαει!!!Πας καλα??

    ReplyDelete
  172. o allos pareksigithike epeidh tou thiksane to starlet...
    an thes se paw egw me to s3 volta man :P

    ReplyDelete
  173. AI GO TO HELL POU THA MOU PIS KAI POS NA GRAFO TO 7!!!!!! EGO GOUSTARO O ASSOS NA EXI KAVLES!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  174. re file exeis plaka ..ok ..pl plaka...alla wres wres grafeis kati pragmata...typou seksistika sxolia...entaksei kserw oti 8a peite twra t ksenerwto atomo kai oti kanete xavale..alla ok xalarwse lg...opws sayto m tis eyxethries kartes...dn eipa oti maresei alla mn to paizeis magas ki etsi akou byzia ebgale..

    ReplyDelete
  175. poly kali doulia kero exo na rikso tetio gelio sto diadiktio ( ektos apo xazes eikones kai kathisterimena videakia) me kati poy ine grapto ^^ . omologo ime atomo p bariete na diabazei genika alla ta keimena m anaggasan na diavaso TA arthra mexri k tin teleytea teleia . theloume k alla FEEED AS ;D ta probata theloun k allo xorto dn ftanei:(((

    ReplyDelete
  176. Το πλιγούρι είναι άλλο πράγμα από το κους κους, δεν είναι ζυμαρικό ακριβώς αλλά σε προηγούμενο στάδιο επεξεργασίας ή κάτι τέτοιο. Αλλά γενικά εμένα με εκνεβρίζουν πολλά είδη ζυμαρικών. ΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ, ΔΕ ΘΕΛΩ 32 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  177. Αρκετά θέματα παρμένα από τη δουλειά του Geroge Carlin. Αρκετά καλή η προσπάθεια...

    ReplyDelete
  178. Παιδιά, χαλαρώστε, είναι απλά άλλο ένα χιουμοριστικό κείμενο. Δε δικάζουμε ποιος το πήρε από ποιον, πόσο κομπλεξικός είναι ο δημιουργός, πού έχει λάθος, που έχουν λάθος οι άλλοι που σχολίασαν πριν από μας... Είναι χιούμορ και ξενερώνω να διαβάζω αναλύσεις επί αναλύσεων από κάτω. Ναι, κ εγώ ανήκω σε κάποιες απ τις κατηγορίες, όπως ο καθένας μας πιστεύω, ναι κ εγώ διαφωνώ σε ορισμένα σημεία αλλά δε νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ή να ανταποδώσω με βρισίδια, αντιθέτως γελάω ακόμα περισσότερο με τις, αστείες για κάποιους, συνήθειες μου.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το κείμενο γράφτηκε για να γελάσουμε, μην το παίρνετε τοις μετρητοίς, δεν είναι το νέο Σύνταγμα του κράτους ούτε θα σας πιάσει η κατάρα. Απλά γελάστε όσο μπορείτε.
    (Τώρα πατάω το "Post comment" με την πεποίθηση ότι έχω γράψει το πιο υπεργαμάτο σχόλιο, ότι το έχω παίξει πολύ άνετος κ γαμάτος κ ότι όσοι το διαβάσουν θα υποκλιθούν στην ωριμότητα μου... Ας μην κρυβόμαστε, γι αυτό σχολιάζουμε όλοι...)
    Υ.Γ. Το γάμησα κ εγώ το θέμα...

    ReplyDelete
  179. xaxaxaxa..kala ta pes :P

    ReplyDelete
  180. den to pistevw!!!esy hsouna pisw ap ola afta!!!file den exw ti na pw..to keimenaki htan koryfaio k gia na omologhsw thn pikrh m alh8eia t xa steilei k egw se merikous filous..!!alla pote den eipa oti htan diko m..an k se merika shmeia htan san n to zousa..eidika ekei me to thlekodrol kai thn mana s!!mallon prepei na thn gnwriseis sthn dikia m..!!8a xairodai p epitelous vrhkan kapoion n allazei ta kanalia opws aftes!!!

    ReplyDelete
  181. Νέα ιδέα για ΘΑΝΑΤΟΣ:
    Σε όσους φοράνε τα γυαλιά μυωπίας σου και μετά ξεφωνίζουν ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ; Βλέπω με αυτά γιατί τα φτιάξανε για μένα! Βλάχο!

    ReplyDelete
  182. na prosthesw : se osous paragelnoun pita giro APOLOA xwris. "geia sas ena pita giro AP'apola xwris kremidi kai xwris tzatziki...

    fanis

    ReplyDelete
  183. paei katastrafika me to voutiro.... twra pote den tha einai to idio otan to kovw........ ax .. vax........

    ReplyDelete
  184. σε οσους μενουν αθηνα και δεν ξερουν το κεντρο.
    "βγες στον σταθμο ομονοια και περιμενε με πατησιων και πανεπιστημιου"
    μετα απο δεκα λεπτα χτυπαει τηλεφωνο:
    "βλεπω μονο 28ης οκτωβριου και ελευθεριου βενιζελου"
    ...

    ReplyDelete
  185. oxi "kompiouter",oxi "thlekontrol",oxi "thlexiristhrio"....einai "diauloepilogeas"..gamw to, mikeius eisai toso strimmeno antero ahaha oi pio polloi e3upnakhdes einai complexares.alla ama den hsouna kai ligo mounapano de 8a eixe tosh plaka ..kala to pas :D make us laugh! THANATOS se olous..ka8e duo paules evlepa k ena "thanatos" gia ton eauto m..

    ReplyDelete
  186. ΧΑΧΑΧΑ!!! ΣΟΥΠΕΡ!!!

    ReplyDelete
  187. Egw se ola gelasa polu kai sta perissotera sumfwnisa mono ena mou ka8hse kapws to : Στους μαλάκες που κάνουν διαμαρτυρίες τα Χριστούγεννα κατά της χρήσης αληθινών δέντρων. Πρώτον: αυτά τα έλατα ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ γι’ αυτό το σκοπό σε φυτώρια ένα χρόνο πριν. ΔΕΝ σφάχτηκαν βάναυσα στο άνθος της ηλικίας τους από στυγνούς δολοφόνους-ξυλοκόπους στα χιονισμένα δάση της Άνω Ναυπακτίας. Και δεύτερον: υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας οικολόγος για να βοηθήσει τον πλανήτη (π.χ. να πεθάνει).

    To teleutaio sxolio gia tous oikologous htan ligo xontro kata thn gnwmh mou!

    ReplyDelete
  188. γελιο.πολυ γελιο....
    κ μονο οτι πριζωσαν ολα τα ευθικτα πλασματακια-δε βρισκω αλλο χαρακτηρισμο- κ κανουν σχολια...αποστολη εξετελεσθη!!!
    ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!

    ReplyDelete
  189. Mikeius εδώ που τα λέμε βλέπεις και εσύ George Carlin έτσι? Αλλά τέλος πάντων, δε γαμιέται, τα άλλα είναι και αυτά άψογα οπότε δεν πειράζει

    ReplyDelete
  190. EXEIS KAPOIO THEMA ME TO VOUTURO E???????

    ReplyDelete
  191. Δε θα ευχηθώ θανατο,παει πολυ...απλα μια κλωτσια στον πισινο σε οσους ποσταρουν comments ανω των 85 σειρων που αποκλειεται να διαβασω!

    ReplyDelete
  192. BYZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete