Friday, July 1, 2011

ΘΑΝΑΤΟΣ 2

Κάγκουρες, χίπηδες, μεταλάδες, γιάπηδες, geeks και τζιβάτοι. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, mainstreamάδες, hipsterάδες, άντρες, γυναίκες, νέοι, γέροι, παιδιά, έμβρυα και ζυγωτά. Παντού υπάρχουν εκνευριστικές κατηγορίες ανθρώπων που αξίζει να τους μαχαιρώσεις κάτω απ' το σαγόνι, να τους σύρεις μέσα από καλλιέργειες κάκτων και τους βράσεις σε Ακουαφόρτε μπροστά στην οικογένειά τους ανήμερα Χριστούγεννα. Με μια λέξη: ΘΑΝΑΤΟΣ! Ήρθε η ώρα για το sequel! Λιγότεροι θάνατοι αυτή τη φορά, αλλά πιο εκτενείς και σαφώς πιο ώριμοι. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως στο σινεμά, έτσι και στο blog μου, το sequel θα είναι πολύ καλύτερο από το original!...


Ας μαζευτούμε λοιπόν για ακόμα μια φορά μπροστά στα πισιά μας και ωσάν το Μάη του '09, ας ευχηθούμε θάνατο στους παρακάτω: 


- Σε όσους λένε ότι ακούνε ΛεΠα/Βολάνη/Μπεζεντάκου "για πλάκα". Δηλαδή αγόρασες το CD και πήγες στο μαγαζί τους για την καλτίλα; Σάλτα και γαμήσου ρε τσολόγυφτε! Για πλάκα τους ακούω εγώ στο YouTube. Γελάω, το στέλνω σε 2 φίλους, γελάνε κι αυτοί. Μέχρι εκεί όμως. Δεν μαζευόμαστε το ίδιο βράδυ να πάμε να τους λούσουμε γαρδένια. Καρφώνεσαι βλάχο!


- Στους παλαβούς της ανακύκλωσης. Πρώτον, αν στήσεις ένα βράδυ καρτέρι, θα δεις ότι τα σκουπιδιάρικα μαζεύουν μπλε και ασημί κάδους παρέα, οπότε ακυρώσου. Αλλά ο αληθινός ψόφος ανήκει σε κάτι λολάδια που σου λένε να ξεπλένεις την κονσέρβα πριν την βάλεις στην ανακύκλωση. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΧΛΑΜΟΥΤΣΑ; Είναι 8 το βράδυ και δεν έχω κάνει ΕΓΩ καλά καλά μπάνιο. Τώρα πρέπει να πλύνω και τα σκουπίδια;!;


- Στο ελαφρολαϊκο ποπ. Τραγουδάτε μουσική που θα 'πρεπε να ακούγεται αποκλειστικά στα μπαράκια κονσομασιόν και στις ντίσκο των πλοίων της GA Ferries.
Πλέον σας περνάνε σε παραγωγή και οι διαφημίσεις των Jumbo. Σκατά σε σας και σ' αυτούς που σας τα σκάνε.


- Στην Αθηναϊκή συγκοινωνία. Πάντα έλεγα ότι ένας απλός εμπειρικός κανόνας για να καταλάβεις πόσο τριτοκοσμική είναι η χώρα σου είναι να δεις πόσο στριμωξίδι πέφτει στα λεωφορεία της. Για παράδειγμα:


ΑΓΓΛΙΑ


ΜΙΑΝΜΑΡ

ΙΑΠΩΝΙΑ

ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
Χμμμ...


- Στις ταινίες που πρέπει ντε και καλά να έχουν κι ένα γαμήσι μέσα. Εκεί που βλέπω τους 300 και ανυπομονώ πότε θα κάνουν τη μανούρα να ξεκοιλιάσουν βάρβαρους, ΜΠΑΜ, ένα γαμήσι! Όχι Zach Snyder! Εγώ δεν βάζω ξιφομαχίες στις τσόντες σου, σταμάτα να βάζεις άκυρα γαμήσια στις ταινίες δράσης μου!

- Σε όσους λένε "ξελύνω τα κορδόνια". Μπορείς να πεις "λύνω", μπορείς να πεις ξε-ξελύνω. ΑΛΛΑ ΞΕΛΥΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝΩ, ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ! Και bonus θάνατος σε όσους λένε την ιστοσελίδα "ιστιοσελίδα". Αυτός ο Κακλαμανάκης μας έκανε περήφανους.

- Στις διαφημίσεις με κρύα λογοπαίγνια. Εκεί που όλοι περνάγαμε ωραία, ήρθε η πουτάνα η Q και μας κατέβασε στους μηδέν Κέλβιν.

BAAAAAAAAD!

ΣΟΒΑΡΑ; TRRR-EMO;

 ΑΑΑΑΑ! ΦΤΑΝΕΙ!

ΠΟΝΑΩΩΩΩ!

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ! ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ!
Το τελευταίο με την τσίτα παραβιάζει τη Συνθήκη της Γενεύης! Αυτά βλέπουν τα παιδιά μας και μετά βρίσκουν το Λαζόπουλο "καυστικό" και "edgy"! Εμείς εδώ χύνουμε ιδρώτα για να γράψουμε ένα αστείο με δομή της προκοπής και να παντρέψουμε την 90s νοσταλγία με κοπρολαγνικές ατάκες, και η Q τη βγάζει λαδάκι προσλαμβάνοντας το συγγραφικό team από το Sefer Lee Show;!;!; ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ Q!
  
- Σε όσους λένε ότι δεν υπάρχει ορθογραφία στα greeklish. Υπάρχει και παρα-υπάρχει, κλαπαρχίδα! Την καθιέρωσε η γενιά μου στο mIRC και στο ICQ πριν από μια δεκαετία και δε σηκώνω κουβέντα! Για παράδειγμα, οι δίφθογγοι γράφονται ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! Ντουλάπα = ntoulapa, όχι dulapa ΑΜΟΡΦΩΤΕ! Και επίσης, άει γαμήσου Κανάκη που πρέπει να γράφουμε ελληνικά στο ίντερνετ. Ναι, παπάρα! Αυτό περίμενε η Ελλάς για να σωθεί. Μήπως να τρολλάρουμε και σε Γραμμική Βήτα; Μαλάκα! Είσαι 42 χρονών. Φόρα επιτέλους κανα πουκάμισο και βγάλ' το σκασμό!


- Σ΄αυτούς που ψωνίζουν απ' το ταμείο στο σούπερ μάρκετ. Μιλάω φυσικά για τα κλαπαρχίδια που πιάνουν θέση στην ουρά του ταμείου με άδειο καρότσι και μετά κάνουν 100 πήγαινε-έλα για να το γεμίσουν. Εσείς είστε οι έξυπνοι κι εμείς οι χαζοί, ε; ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

- Στην αντρική βράκα. Πριν από κάμποσα άρθρα έκανα την πρόβλεψη ότι η αντρική βράκα θα είχε τη μοίρα του αντρικού παρεό. Πίστευα ότι ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΤΡΑΣ θα προτιμούσε να κόψει το πέος του και να το καυτηριάσει με αναπτήρα αυτοκινήτου, παρά να φορέσει αυτό το αίσχος.

ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ
Θυμάμαι όταν είχαν βγει οι γυναικείες φόρμες BDTK με ατάκες γραμμένες στον κώλο ήταν και γαμώ. Αλλά δε γίνεται να εφαρμόζεις την ίδια αρχή παντού! Το μόνο καλό που έχει η στάμπα είναι ότι με βοηθάει να σημαδεύω καλύτερα τα κλωτσίδια μου.


- Σε όσες (ναι, όσΕΣ) εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο "Raven" στο ίντερνετ. Ναι, είσαι γκοθού, ναι, σημαίνει "κοράκι" και ναι, ακούγεται καλά. Διόρθωση: ακουγόταν καλά το 1985. Αλλά το 1985 ακουγόταν καλά και η ιδέα ενός πυρηνικού αντιδραστήρα στην Ουκρανία χωρίς τσιμεντένιο περίβλημα. Γενικά τα 80s ήταν λίγο για τον πούτσο. Για τι πράγμα μιλάγαμε;...


- Σε όσους ανεβάζουν όλες τις φωτογραφίες τους στο Facebook. ΟΛΕΣ ! ! ! Σκατένιες, κουνημένες, θολές, σκοτεινές και πάνω απ' όλα, ΟΛΟΙΔΙΕΣ!!! Ντάξει, δεν κερδίζει βραβείο πρωτοτυπίας το συγκεκριμένο μου παράπονο, αλλά δε μπορώ. Με τρώει! Επειδή εσύ πέρασες καλά στο Ακρωτήρι χθες, εγώ πρέπει να παίζω "κύκλωσε τις διαφορές" για καμιά 650άρα φωτογραφίες! Απασχολείς πόρους του ίντερνετ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να φτάσουμε στο singularity μια βδομάδα νωρίτερα. Σβήστες τώρα!


- Στους γκαζιάρηδες οδηγούς λεωφορείων. Ειδικά σε κάτι νυχτερινά δρομολόγια όπως το 500... Γάμησέ τα! Δε με νοιάζει που είναι η τελευταία κούρσα πριν τελειώσει η βάρδιά σου. Αν σου πεταχτεί αμάξι και φρενάρεις, θα γίνουμε όλοι ψηφιδωτό στο μπροστά τζάμι. Θέλω να φτάσω σπίτι μου, όχι να ταξιδέψω μπροστά στο χρόνο!!! (Τρία nerd jokes σε τρεις θανάτους σερί. ΒΕΑΤ ΤΗΑΤ Q!).

- Σε όσους κυκλοφορούν ακόμα με μπλουζάκι εθελοντή 2004. Το ξέρω ότι αναπολείς τη μοναδική στιγμή στη ζωή σου που είχες κάποια εξουσία, όταν οδηγούσες περήφανα τις τυφλές και αδύναμες μάζες "δεξιά από την προστατευτική μπάρα", αλλά πρέπει επιτέλους να το ξεπεράσεις. Και για κάποιο λόγο δε με πείθεις ότι αυτή η εμφάνιση


σε βοήθησε να γαμήσεις το 2004, πόσο μάλλον τώρα. Εκτός αν είσαι χιπστεράς και τη φοράς "ειρωνικά", που και πάλι, δύσκολο.


- Σε αυτούς που νοσταλγούν την "παιδική αθωότητα". Ο σωστός όρος είναι "παιδική ΒΛΑΚΕΙΑ", ντολμά! Μου λες ότι ζηλεύεις ένα πλάσμα που δε μπορεί να ζήσει μόνο του για πάνω από 2 ώρες, δεν έχει περιφερειακή όραση με αποτέλεσμα στο δρόμο να κουντουλάει το κεφάλι του πάνω σε πούτσες περαστικών, παθαίνει κατάθλιψη αν του πέσει κάτω το παγωτό και κυκλοφορεί με μια σακούλα σκατά γύρω απ' τη μέση. Υπάρχει μια διαδικασία που μπορεί να στα ξαναδώσει όλα αυτά. Λέγεται λοβοτομή.


- Σε όσους προτιμούν την πικρή σοκολάτα από τη γάλακτος. Υπάρχει λόγος που τα πικρά φαγητά είναι πικρά. Η πικρή γεύση είναι το σώμα σου που σου λέει "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!" Από την αγροτική επανάσταση και μετά έχουμε αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτισμού μας στο να εξαλείψουμε μια για πάντα αυτή τη γεύση. Απ' την άλλη, χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια για να σταματήσεις να τρως ζάχαρη (λέγεται δίαιτα). Κοινώς, είσαι καλωδιωμένος να σου αρέσει η ζάχαρη! ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ DNA ΣΟΥ! Άρα όχι. Δεν προτιμάς την πικρή σοκολάτα. Απλά είσαι κακομαθημένος από τον πολιτισμό μας και δεν ξέρεις να εκτιμάς το θείο δώρο που λέγεται ζάχαρη. Αχάριστε.


- Σε όσους βάζουν αστεράκια στις ιντερνετικές βρισιές τους. "στ' αρχ#$@ μου", "τι λέει ο μακάκας", "θα σε γα...". Ρε αρχίδι μαλάκα, θα σε γαμήσω! ΒΛΕΠΕΙΣ;!; ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! Μην ανησυχείς, δεν θα τις δει η μαμά σου για να σε μαλώσει. Κυρίως επειδή γαμιέται. Μαζί μου.


- Στους μαλάκες που πιάνουν όλο τον κεντρικό στύλο στο τρένο. Κι εκεί που νόμιζα ότι η μέρα πήγαινε καλά επειδή η πόρτα του τρένου σταμάτησε ακριβώς μπροστά μου χωρίς να κουνηθώ... ΤΣΑΚ! Ο ΜΑΛΑΚΑΑΑΣ!


Εεεε... ψηλέ, το τρένο ξεκίνησε και δεν ξέρουμε παρκούρ! Καταλαβαίνω πόσο γουστάρεις να αλείφεις το κορμί σου πάνω στα σίδερα, αλλά να κρατηθούμε κι εμείς λίγο;


- Στους χοντρούς που λένε ότι έχουν πρόβλημα μεταβολισμού. Κλάσε μας, χοντρολίπαρε! Εκτός του ότι προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου, προσβάλλεις και τον ένα φουκαρά στους χίλιους που όντως έχει θέμα με τον μεταβολισμό του. Οπότε άσε τις δικαιολογίες, βγάλε το μισοφαγωμένο πιτόγυρο απ' την κωλότσεπη, φύγε απ' την ουρά του Cinnabon, τράβα σπίτι σου και ράψτο με ντίζα!

- Στους Αθηναίους ποδηλάτες. Αδερφέ, εν μέρει σε καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορούσαμε. Αλλά εδώ είναι Αθήνα, όχι Γκρενόμπλ! Μπορείς να φοράς φωσφοριζέ παντελόνι, μπορείς να βάζεις strobe light μπρος και πίσω, μπορείς να κάνεις και μπάνιο σε γκλίτερ άμα θες. Ο Έλληνας οδηγός δε θα σε προσέξει. Εν ολίγοις χίλια μπράβο, σημαιοφόρε του fail! Πήρες 500 ευρώ mountain για να κάνεις πάνω-κάτω την Αρεοπαγίτου. Και σταμάτα να προσποιείσαι ότι οδηγάς αληθινό όχημα κάνοντας σήμα με το χέρι πριν στρίψεις!


- Σε όσους γράφουν τα smiley face ανάποδα. Έτσι :-) το γράφει ο κόσμος. Όχι έτσι (-: τρικαράγκιοζα. Εκτός αν είσαι Άραβας ή Εβραίος. Αλλά και πάλι άκυρο, γιατί αν ήσουν Άραβας ή Εβραίος, δεν θα είχες λόγους να χαμογελάς.


- Σε όσους κυκλοφορούν στο δρόμο με λυτό πίτμπουλ/ντόμπερμαν/ροτβάιλερ χωρίς φίμωτρο. Τόσο μικρή είναι πια η πούτσα σου ρε αναβολιασμένε κάγκουρα; Και μην ακούω παπαριλίκια τύπου "Αν δεν το τσαντίσεις δε θα σε πειράξει". Και πού ξέρω εγώ ρε μαλάκα τι ενοχλεί τον κόπρο σου; Μπορεί να τον τσαντίζουν τα χαμόγελα! Δεν καταλαβαίνω. Εγώ πρέπει να βγάλω άδεια για να κυκλοφορώ στο δρόμο με ελβετικό σουγιά! Αλλά για κάποιο λόγο, εσύ μπορείς να βγαίνεις βόλτα στο πάρκο με καμιά δεκαριά λεπίδια, αρκεί να τα κουβαλάς μέσα σε ένα τετράποδο τέρας! "Σιγά ρε Mikeius. Ένα σκυλί είναι". Όχι.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ

ΑΥΤΟ
είναι ένας καρχαρίας με τέσσερα πόδια και μια κωλοτρυπίδα. Μάζεψέ το πριν το πυροβολήσω κι αυτό κι εσένα μαζί! 


- Στις γκόμενες που λένε ότι το PC τους έχει ιό. Δεν έχει ιό το PC σου. ΕΣΥ είσαι ανίδεη και φαίνεται από τις 18 μπάρες αναζήτησης που έχεις στο Firefox και από τα 4 διαφορετικά anti-virus που τρέχουν ταυτόχρονα! Απλά πες το: "Είμαι άχρηστη και γάμησα το PC μου". Θα το έλεγα εγώ, αλλά κάνω τουμπεκί γιατί μετά το format έχω σκοπό να σε μεθύσω με ρετσίνες και να σου κάνω παιδάκι απ' τον κώλο.


- Σε όσους χρησιμοποιούν τις λέξεις "υπερτιμημένο" και "υποτιμημένο" για να χαρακτηρίσουν ταινίες. Η πρώτη σημαίνει ότι προσπαθείς να αποστασιοποιηθείς επίτηδες από μια καλή ταινία που άρεσε σε πολύ κόσμο, χωρίς όμως να έχεις κάτι ουσιώδες να της προσάψεις, μπας και σε θεωρήσει καμιά γκόμενα "διαφορετικό" και κάτσει να τη γαμήσεις. Η δεύτερη υπονοεί ότι είσαι τόσο σημαντικό μυαλό, που έπιασες το κρυφό clue μιας αντικειμενικά για τον πούτσο ταινίας και πλέον το παίζεις ότι ανακάλυψες το ακατέργαστο διαμάντι του σινεμά, μπας και σε θεωρήσει καμιά γκόμενα "καλλιεργημένο" και κάτσει να τη γαμήσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, η νύχτα θα σε βρει να βαράς τόση μαλακία, που θα χρειαστείς Fenistil για κανα μήνα.


- Στις Ελληνίδες και τα παπούτσια τους. Δεν εξηγώ πώς και γιατί. Απλά προτείνω σε κάθε αναγνώστη να στήσει καρτέρι μια καλοκαιρινή μέρα που έχει λίγο κρύο (ή το ανάποδο), για να γίνει μάρτυρας ενός μοναδικού φαινομένου: γκόμενες που φοράνε μπότα και γκόμενες που φοράνε σαγιονάρα ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ!!! 'Nuff said.


- Στα internet memes. Δεν καταλαβαίνω. Μπαίνεις σε ένα site και αναγνωρίζεις κάτι που έχεις ξαναδεί σε ένα άλλο site, και αυτόματα γίνεται αστείο. ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ! ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ! Ένα καλό αστείο πρέπει να πιάνει παντού και πάντα, και κυρίως, πρέπει να πιάνει και στον μυημένο και στον πρωτάρη.

ΑΥΤΟ

ΑΥΤΟ

ΑΥΤΟ

ΚΙ ΑΥΤΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΚΟΝΕΣ! Άσχημες, βαρετές, επαναλαμβανόμενες εικόνες που το 4chan σε διέταξε να γελάς όταν τις βλέπεις. ΣΚΥΛΕ ΤΟΥ ΠΑΒΛΟΦ! Χρησιμοποιείς την ίδια τεχνική μετάδοσης catchphraze που τελειοποίησε ο Σεφερλής στα 90s και παραμένει εξίσου αστεία. Και ναι, ενέδωσα κι εγώ στον πουτάνας γιο τον Pedobear μία φορά. Θάνατος και σε μένα!


- Σε όσους δηλώνουν ότι σταμάτησαν να βλέπουν μπάλα μετά απ' τα πρόσφατα σκάνδαλα. Μπράβο μαλάκα. Η μπάλα είναι στημένη. Ανακάλυψες τον τροχό. Θυμήθηκες φέτος να κόψεις κάτι που έπρεπε να είχες κόψει απ' το πέναλντι του Παπουτσέλη. Πάρε το βραβείο σου:


- Στους "παραδοσιακούς" τύπους. Πρώτον, χοντροπατάτα Έλληνα, οι μόνες παραδόσεις που τυχαίνει να τηρείς είναι αυτές που περιστρέφονται γύρω από τη μάσα! Και δεύτερον, πρέπει να καταλάβεις ότι η παράδοση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ, ούτε γραπτός, ούτε άγραφος. Είναι μια ηλίθια παλιά ιδέα! Εσύ για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι οι ηλίθιες ιδέες μπορούν να μετατραπούν σε έξυπνες ιδέες απλά και μόνο με το πέρασμα του χρόνου. Μαγκιά σου. Αν όμως εγώ γουστάρω να πάω Καθαρά Δευτέρα στο σουβλατζίδικο και να φάω γύρο από βίδρα, δεν έχεις το δικαίωμα να με κοιτάς λες και σου είπα ότι γυρνάω από νηπιαγωγείο σε νηπιαγωγείο και μυρίζω τις καρέκλες.


- Στους gay που μου το παίζουν straight. Δεν είμαι ούτε ο πατέρας σου για σε αποκληρώσω, ούτε ο Μεγάλος Δράκος της Ku Klux Klan να σε λιντσάρω. Αφού φαίνεται: Το πας το γράμμα. Το τρίβεις το πιπέρι. Το μηδενίζεις το κοντέρ. Την πηδάς τη Μακρυπούλια. Όλος ο πλανήτης έχει καταλάβει ότι ρουφάς τόσες ψωλές, που πλέον αναπνέεις σπέρμα αντί για αέρα! Σταμάτα λοιπόν να μας προσβάλλεις τη νοημοσύνη αποκαλώντας τη μπαρ-γούμαν "μουνάρα".


Credits: Βαγγέλης για το "παιδάκι απ' τον κώλο". Άγγελος, Stu για την συνεισφορά θανάτων. Alexi Laiho Mpalasinos για το "σημαιοφόρε του fail".

361 comments:

  1. gelao dunata me anoixti porta kai me koitane oi apenanti sto mpalkoni.
    eutuxos metakomizo aurio :P

    ReplyDelete
  2. den tha pw prwtos giati etsi

    ReplyDelete
  3. ‎+infinity gia tis nerd atakes. *ME GUSTA*

    ReplyDelete
  4. Καλό! Μερικά ήταν κάπως κρύα αλλά έβγαλε καλό γέλιο!

    "Μήπως να τρολλάρουμε και σε Γραμμική Βήτα;"

    ΑΥΤΟ BTW ΓΑΜΗΣΕ! PERIOD.

    ReplyDelete
  5. Anhkw se mia kathgoria, alla den prolavaineis malaka, tha exw pethanei hdh apo ta gelia!

    ReplyDelete
  6. ΣυνονοματουςJuly 1, 2011 at 1:54 AM

    Τη πηδας τη Μακρυπούλια!!! Γάμησε! Καλο αλλα ακομα λοιπουν πολλες κατηγοριες κωλόζωων.. Οπως θανατος στους μαλάκες που σου υποδεικνυουν τι να γραψεις πχ για το DOTA ποσο μαλακια ειναι.. (Ουπς αυτο παιρνει και εμενα μπαλα, αλλα δε γαμιεται!!)

    ReplyDelete
  7. man you fucked me
    eisai gamatos
    keep up the good work pou lene kai sto xwrio mou

    ReplyDelete
  8. ντάξει δεν ενθουσιάστηκα.. προχειροδουλειά μυρίζει

    ReplyDelete
  9. ''Την πηδάς τη Μακρυπούλια.''
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ! ΘΕΙΚΗ ΑΤΑΚΑ!

    ReplyDelete
  10. Hmmm...ito kako genika...tha perimenw to epomeno.2/10

    ReplyDelete
  11. kylhse to dakry...

    ReplyDelete
  12. Mikeus tha po apla kati klasiko EKLASA STO GELIO!!!!(pls min me vriseis)

    ReplyDelete
  13. 10.000 karalike se ola ;)
    Stamatis Corfu

    ReplyDelete
  14. Re min eisai adikos... Dosane kai tis leoforeiolorides tou kentrou pilotika sta podilata... Les kai kinoumastan allios... KAI NAI RE EIMAI SIMAIOFOROS TOU FAIL... Alla goystaro... :P:P:P

    ReplyDelete
  15. akyro auto gia tis sygkoinwnies giati kai stin agglia kai poso mallon stin iapwnia yparxoun wres aixmhs pou ginetai ths manas tou liberis to kaggelo. ta memes exoun gelio an diavaseis olo to gag... apokleistika kai mono h fatsa tou pedo-bear den se kanei na gelas(tha diafwnhsw gia th fatsa sto forever alone).

    ReplyDelete
  16. "Μην ανησυχείς, δεν θα τις δει η μαμά σου για να σε μαλώσει. Κυρίως επειδή γαμιέται. Μαζί μου"
    Παρατηρηστε πως μια γαμημενη τελεια κανει μια φραση τοσο αστεια. αν ελεγε "κυριως επειδη γαμιεται μαζι μου." θα ηταν μια μαλακια μολις το διαβασα εκλαψα απο το γελιο. Ειδικα για το μπραφ με παυση στην ομιλια θα ειναι γαματο.

    ReplyDelete
  17. poso dikio exeis gia ta alyta gamoskula! eidika otan to afentiko tous einai enas tragikos kaggouras apo tin koutsoufliani trikalwn me malli fraxti kai to V mexri thn trixwth koilara tou

    ReplyDelete
  18. epitelous deises na anevaseis kati

    ReplyDelete
  19. Thanatos sto mouni ths manas tou prw8hpourgou pou xerase to apoliphadi!!!

    ReplyDelete
  20. Ξεχασες να βαλεις και αυτους τους τυπους με το μονιμο προβλημα αιμορροιδων που καθονται και κραζουν τα ΠΑΝΤΑ για να το παιξουν γαμaω αντι να τραβηξουν μια παχια και να συνεχισουν την αγαμητη ζωη τους

    oh wait...

    ReplyDelete
  21. α0χ0αχ0α0χ0αχ0αχ0αχ0α0χ0αχ0α εχω λιωσει

    ReplyDelete
  22. prepei na exeis megalo provlhma me ta neura sou otan se ekneurizoun tosa polla alla egw gelaw me ayta pou grafeis! na sai kala! btw auto me to trolling se grammikh vita htan poly petyxhmeno!

    ReplyDelete
  23. Και σταμάτα να προσποιείσαι ότι οδηγάς αληθινό όχημα κάνοντας σήμα με το χέρι πριν στρίψεις!


    yeahh gtp..

    ReplyDelete
  24. χαχαχαχ γάμησε!αλλα ξέρω ξέρω δεν σε νοιάζει απλα το λέω γιατι μπορώ ./.

    ReplyDelete
  25. Einai 2 to prwi diavazw to blog,gelaw me olh mou tin dunami,mpoukarei h mana mou kai arxizei to ka8imerino violi...

    ReplyDelete
  26. θυμιζει παλιο καλο καιρο

    ReplyDelete
  27. siga mikeius kake klasame mentes... proxeiratza, epitidevmeno kai gtp all around.

    ReplyDelete
  28. file eisai 8eos!!!! exw ri3ei polu gelio..!!!

    ReplyDelete
  29. Iapwnia ???

    Eisai sigouros?

    !!!

    ReplyDelete
  30. Και σε κάποιους μαλάκες σαν εσένα που ενώ χειρίζονται το λόγο τόσο επιδέξια βάζουν κάτι ηλίθια ιντερνετοαγγλικά και καταστρέφουν όλη την πρόταση.

    ReplyDelete
  31. Κωστας Μητρογλου

    ReplyDelete
  32. συγγνώμη, πως γίνεται να ξέχασες τους τύπους που σχολιάζουν τα ψεύτικα προφίλ στο facebook, ακόμα και αυτά που κάνουν κρα ότι είναι ψεύτικα, όπως της αφροδίτης ξεπέτα; :)

    πολύ καλό το αρθράκι, είχα καιρό να γελάσω τόσο. επίσης δεν ξέρω αν θα το δεις στο φεις μπουκ, γιατί είσαι και πολυάσχολος φεις μπουκ γιούζερ τρομάρα σου, αλλά ξελύνω ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝΩ. δεν είναι δόκιμος όρος απλά.

    ReplyDelete
  33. poso mlks paizei na eiste re? o tupos sas vrizei ts manes k eseis gelate,, oloi lete oti anhkete se mia kathgoria oti skate sta gelia enw autos sas gamaei legontas oti mlk t er8ei.. k esu re mpastarde p grafeis autes ts mlks p anhkeis se oles ts kathgories k gamas tn eauto s apla dn t katalavaineis epeidh kapoios nohtika ka8hsterhmenos s eipe oti grafeis kala ar8ra.. na h3era poios eisai re mounopano 8a s evgaza ka8e protasi s apo t kolo.....

    ReplyDelete
  34. ωραίος ρε τελικά δεν είμαι ο μόνος που του τη σπάει το memefaggotry

    ReplyDelete
  35. Troooooll. Ποιοτικό κιόλας :P

    ReplyDelete
  36. Terastia malakia kai h frash HMIDIPLO krevati. Hmidiplo=miso tou diplou=mono DICKHEAD

    ReplyDelete
  37. TA GAMHSES OLA MIKEIUS!!!!!AYTO PERIMENAME KAIRO!!!!

    ReplyDelete
  38. "- Στους μαλάκες που πιάνουν όλο τον κεντρικό στύλο στο τρένο."
    Μεγάλη αλήθεια! Πραγματικά πολύ εκνευριστικό το να είναι γεμάτο το μετρό και ένας μαλάκας να κάνει pole dancing στον κεντρικό στύλο! ΘΑΝΑΤΟΣ! :@

    ReplyDelete
  39. telika file eisai polu teleiwmenos... traba na gam@#$seis (an kai den to epiases apo ta asterakia stis internetikes briseis "na gamhseis") mpas kai sou perasei h kaula me tous allous kai oso gia to skuli tha tou balw fimwtro thn epomenh fora pou tha to bgalw(an kai na xwnesai se ena skuli poy den sou anhkei den exei na kanei me thn ratsa ALLA OTI DEN SE KSEREI HLITHIE) alla se sena poios na sou balei fimwtro???????

    ReplyDelete
  40. Den exei na kanei me ti ratsa... Wraia. Opote an mas tin pesoun ena Rottweiler ki ena pekinoua, de tha se peiraksei an egw dialeksw to pekinoua. Papara.

    ReplyDelete
  41. poios xerei ti psizologika exei re o tipos pou ta xei grapsei ola auta... kai mi xeirotera.. :|

    ReplyDelete
  42. apsogos gamw to xristo sou

    ReplyDelete
  43. Δεν νομίζω οτι ένα blog είναι ένας χώρος που συνήθως σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό για να διαβάσεις. Φυσικά αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχασαν ένα χρονικό διάστημα από την ζωή τους να πεισκεφθούν ένα blog κάποιου, να κάτσουν να διαβάσουν ένα αρκετά μεγάλο άρθρο, και το σχόλιο τους να είναι "γράφεις μαλακίες", και "αν σε βρω θα σε γαμήσω".

    Η κακή κριτική είναι ένα πράγμα, η προσπάθεια αυτοπροβολής μέσα από ένα site που δεν είναι ούτε πνευματικά δικό σας από καμία άποψη είναι απλά εξευτελιστική. Έχω διαβάσει όλα τα άρθρα εδώ μέσα και ποτέ δεν έχω σχολιάσει γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Μπαίνω γιατί γελάω, μου αρέσει να διαβάζω κάτι έξυπνα γραμμένο και ως εκεί. Alt+F4 μετά.

    ReplyDelete
  44. poso mlks paizei na eiste re? o tupos sas vrizei ts manes k eseis gelate,, oloi lete oti anhkete se mia kathgoria oti skate sta gelia enw autos sas gamaei legontas oti mlk t er8ei.. k esu re mpastarde p grafeis autes ts mlks p anhkeis se oles ts kathgories k gamas tn eauto s apla dn t katalavaineis epeidh kapoios nohtika ka8hsterhmenos s eipe oti grafeis kala ar8ra.. na h3era poios eisai re mounopano 8a s evgaza ka8e protasi s apo t kolo.....

    ReplyDelete
  45. apsogos gamw to x ri sto sou

    ReplyDelete
  46. mikeus tou e8ikes ton karxaria me auta p eipes....
    (dn katalava akoma akrivws ti 8elei na pei mesa sthn paren8esh)

    ReplyDelete
  47. 8anatos stous ntahdes tou pliktrologiou(katigoria pou ksexases)

    ReplyDelete
  48. ΕΓΚΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!! THANKS!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ!!
    ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ!!!
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!

    (ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ!! ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ, ΑΜΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ! ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΜΟΥΝΟΚΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΧΥΛΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΑΤΑ... ΘΑΝΑΤΟΣ!! ΜΟΥΤΣ!! )

    Υ.Γ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΛΟΒΟΤΟΜΗ", ΘΑ ΕΛΕΓΑ "ΓΗΡΑΤΕΙΑ"!!


    *ΚΑΥΛΟΛΕΩΝ*

    ReplyDelete
  49. Gamo to ksestavri sou e.
    Malaka gamimene arxida.

    ReplyDelete
  50. γκόμενες που λένε ότι το PC τους έχει ιό...
    It is called PEBKAC.

    ReplyDelete
  51. Κράζεις τα memes, αλλα και συ ο ίδιος τα χρησιμοποιείς, αλλά και επιχειρήσει να φορσάρεις δικά σου. π.χ. «στα τρένα»

    ReplyDelete
  52. Mpravo re Mike! Poly to xarhka to teleytaio, eidika ayto me ta greeklish... :P Den eimai oute ypermaxos, oute polemios. Ta xrhsimopoiw apla apo synh8eia ki ayto einai olo... All' ayth h paparia me ton kanakh mou eixe spasei t' arxidia... :P

    ReplyDelete
  53. Να βγαλω κι εγω τον πονο μου, με 2 που εχω προχειρα:

    Σε οσους παιζουν "Πετρα-ΜΟΛΥΒΙ-Ψαλιδι-Χαρτι":

    Το πασιγνωστο "Rock-Paper-Scizzors", ποτε δεν ειχε και το "Pencil" μεσα. Ουτε και η ελληνικη εκδοση. Παπαρα!! Επισης, η λογικη του παιχνιδιου ειναι οτι το καθε ενα απο τα 3 πρεπει να νικαει το ενα, και να χανει απο το αλλο. Τι μου βαζεις μολυβια, γομες, κολες UHU, και γαμας την ισορροπια;; Αρχι-παπαρα!! Και να επιμενουν κιολας "Μα κολαει!! Το μολυβι κερδιζει το χαρτι και το ψαλιδι, κλπ". Βαλε το μολυβι στον κωλο σου, και παιξε το (απλο, πιστεψε με) παιχνιδι οπως ειναι!!!


    Σε οσους κανουν βιντεο-αφιερωμα στον αγαπημενο τους ποδοσφαιριστη στο Υoutube, μονο με slideshow:

    Ρε αναπηρε... αν ηθελα να δω εικονες του παικτη, θα εκανα google search. To Υoutube ξερεις τι μας βοηθαει να βλεπουμε;; ΒΙΝΤΕΟ!! Ο μονος λογος που εβαλα το ονομα του παικτη στο search, και πατησα στο βιντεο με τιτλο "Giorgos Kolobourdas, The Best Player!" ηταν για να δω στιγμιοτυπα απο τις ΚΙΝΗΣΕΙΣ του. Δεν προκειται να συμμεριστω το θαυμασμο σου για αυτον, ουτε απο την ποζα οπου πανηγυριζει το χρυσο γκολ κοντρα στην Psarokostaina FC, ουτε... απο καμια αλλη ποζα!! Επισης, δεν με νοιαζει που εφτιαξες το βιντεο απο την "καλη σου την καρδια", επειδη τον παικτη θες να τον παντρευτεις. Ασε τις εικονες για το desktop σου, και πιασε κανα αρχειο .mpeg, και μετα παιξτο μου αρχοντας των εφε του Premiere.

    ΥΓ: Γιατι νομιζω οτι ειχες βγαλει 2 αρθρα με "θανατους";; Οποτε αυτο δεν θα πρεπε να ειναι "ΘΑΝΑΤΟΣ 3";;

    ReplyDelete
  54. Βασικά σίγουρα έχεις γράψει καλύτερα άρθρα από αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν γέλασα καθόλου και γενικά βρήκα ελάχιστα πράγματα ενδιαφέροντα κάτι το οποίο έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με τα περισσότερα άρθρα που έχεις γράψει, αν όχι όλα.. Μήπως έχεις βάλει κανέναν άλλο να γράφει αντί για σένα;

    ReplyDelete
  55. Τελικά καλύτερα να μην έγραφες τίποτα καθυστερημένε "Mikeius"...!!! Τουλάχιστον γαμάω τη μάνα σου.... Σκατοπουστάρα...!!! Btw το συγκεκριμένο άρθρο είναι περισσότερο σενάριο για τα μαλακισμένα σου βίντεο, παρά για γέλια. Ηλίθειε!!!

    ReplyDelete
  56. Mike, exeis skeftei oti to onoma sou einai synonymo tis epityxias-diasimotitas???

    Michael Jordan
    Michael Jackson
    Michael Bolton
    Michael Schumacher
    Michael Knight
    Mike Tyson
    Mick Jagger
    Mickey Mouse kai...
    Mixalis Xatzigiannis!!!!!!!!
    Ante gamisou loipon, dioti trww pikri sokolata epeidi mou ARESEI pio poly apo tin galaktos!!!!

    Keep up the good work, though.

    ReplyDelete
  57. 'Και bonus θάνατος σε όσους λένε την ιστοσελίδα "ιστιοσελίδα". Αυτός ο Κακλαμανάκης μας έκανε περήφανους.'

    Μλκ μάικ βάλε μαζί και αυτούς που λένε τον δεκανέα δεκαεννέα ("ο δεκαεννέας").

    !

    ReplyDelete
  58. Θάνατος σε όσους γράφουν μεγάλα σχόλια στα blogs

    ReplyDelete
  59. Oloi autoi pou pareksigiounte mou thimizoun tous kolovlaxous/newfags/maniates/kritikous/pes tous opws thes pou xthes anakalipsane to internet vlepontas to prwto tous Goatse.Etc einai to internet "aderfia". mas vrizoune kai den pareksigiomaste.Emena opios den me goustarei.den ton rwtaw giati den me goustarei, tou dinw to xeri kai meta tou gamaw tin mana!

    ReplyDelete
  60. gamhses pali...
    ante, perimenoume to epomeno mpraf...

    ReplyDelete
  61. File mou kale,

    den xreiazete adeia gia na koubalas sougia ... asxeta ti sou leei h mama sou kai oi astynomikoi ...

    Email me na sta pw!

    ReplyDelete
  62. Με λίγα γέλασα!Κατα τα άλλα ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  63. XAXAXAXAXAXAXAXAXAX :').Gamw psofaw sta memes :(

    ReplyDelete
  64. Τριμάλακας ο Κανάκης, δε λέω, και σίγουρα δε θα σωθεί η Ελλάδα αν γράφουν όλοι ελληνικά, αλλά φαντάσου τι θα γινόταν αν όλοι έγραφαν σαν τον Shinobi. Πολύ σωστά, θα σου γαμιόντουσαν τα μάτια ανάποδα. Βέβαια μπορεί και να γούσταρες.
    Υ.Γ. Γράψε για το DOTA πόσο μαλακία είναι.
    Υ.Γ. 2. Πόσο στον Κθούλου μπορεί να γκαζώσει ένα λεωφορείο;

    ReplyDelete
  65. Όταν έφτασα στο παιδάκι που κουτουλάει στις πούτσες των περαστικών ο καφές έγινε συντριβάνι.

    Άξιος.
    (Ένας πούστης που έστειλε το blog του, χαχαχαχα)

    ReplyDelete
  66. ante gia re,tr mas to pezis magas esi ili9ie ar9ografe ,dld na min kanume to ka9ikon mas san polites me tin anakiklosi epidi yparxun epitidiioi 9a s kopei o kolos ama prin ta vali ston kado ta muskepsis h an peta3eis mono ta sxedon ka9ara axrista xartonia ! gia tin nea geneia xestikes??? ante kane kmoia dulia re

    ReplyDelete
  67. γαμησες!!!

    ReplyDelete
  68. ενταξει, με καποια απο αυτα γελασα αλλα ο τυπος ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΑΦΡΟΣ.
    συνεχισε ΜΑΛΑΚΑ να απαξιωνεις την ανακυκλωση, επειδη βαριεσαι να πας στον κανονικο καδο που ειναι πεντε βηματα παρακατω.
    συνεχισε να γραφεις με greeklish μονο και μονο επειδη ο Κανακης το εκανε πρωτος σλογκαν ενω εσυ μαλλον δεν μπορεις.
    μαλλον δεν ξερεις οτι στην Ιαπωνια υπαρχουν υπαλληλοι να σπρωχνουν τον κοσμο να χωρεσει στο Μετρο.
    και γενικα συνεχισε να γραφεις μαλακιες.
    ΚΑΦΡΕ.

    ReplyDelete
  69. σημαιοφόρε του failure :D

    ReplyDelete
  70. hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Epitelous ena gamato arthro!!!!!! Palies kales epoxes!!!!!

    ReplyDelete
  71. egw file gelaw mazi sou alla gia mexri ekei eisai...an nomizeis oti ekfrazeis kai swsti apopsi me tis paparies pou kathesai kai grafeis apo to laptop sou enw eisai sti toualeta kai varas dikarpi gia na mi se akousei i mamaka tote se sena aksizei thanatos kai malista odiniros...

    ReplyDelete
  72. την πηδάς την Μακρυπούλια; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ μαλάκα έβγαλα γάλα απο την μύτη

    ReplyDelete
  73. Επιτέλους ρε αρχίδα. Άρθρο με αρχίδια.

    ReplyDelete
  74. Γράψε για το DOTA πόσο μαλακία είναι.

    ΘΑΝΑΤΟΣ στον Κωστα Μητρογλου!

    ReplyDelete
  75. Κόψε τα γκρίκλις! Τόσο δύσκολο σου είναι; Άμα επιμένεις ότι πρέπει να κάνεις μια ιντερνετική μαλακία, άρχισε τα αγγληνικά! Ντου γιου ΦΑΚΙΝ' αντερστάντ;
    Πάντως δίκιο έχεις με την ορθογραφία.
    Και ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο MIKEIUS ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ!!!!! Δε σε παίρνει, μαλάκα! Είσαι τρίσχειρότερος αν το πας έτσι!! Χώνεψε το! Εδώ το χώνεψε ένας φαν σου!
    Επίσης, καλή αρχή στο φουμπού! Έχεις πολλά ακόμα να βρίσεις!
    Αυτό με τα λεωφορεία, άκυρο αλλά οκ.
    ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΡΕ;;;;; ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ;;;; ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (οκ, κλεμμένο);;;; Άσ' τους να οδηγούν όπως θέλουν. Τα σήματα που κάνουν εν ώρα οδήγησης είναι μια ακόμα προσπάθεια για να τους προσέξει ο Έλληνας οδηγός.
    Λοιπόν... βρίζεις την πιο αξιόλογη σάτιρα της ελληνικής τηλεόρασης... διατάζεις μποϊκοτάζ σε μια συγκεκριμένη εταιρία... προωθείς μια συμπεριφορά στο φουμπού, ώστε αυτό να γίνει καλύτερο, ξεχνώντας πως είναι για τον πούτσο ό,τι και να γίνει (συ είπας πρώτος)... βρίζεις δύο πανευρωπαϊκώς αντιπαθή έθνη και δηλώνεις την πίστη σου στο ελληνικό έθνος...
    Παραγγελία από την Εθνική Τράπεζα, τη Vodafone, το Ε.Σ.Ρ. ή από κανένα πιο σύνθετο τραστ ήταν αυτό το άρθρο;

    ReplyDelete
  76. Ξέχασες να γράψεις για αυτούς που με γαμοσταυρίδια και βλακώδεις διαπιστώσεις προσπαθούν να βγάλουν γέλιο όπως και για τους τύπους με σύμπλεγμα ανωτερότητας που κρίνουν τους πάντες και τα πάντα γιατί αυτοί είναι τα υπέρτατα όντα και ό,τι και να πουν/κάνουν οι υπόλοιπου είναι όλοι τους μαλάκες και τους αξίζει θάνατος.
    Είσαι τραγικός!

    ReplyDelete
  77. Εάν εξαιρέσεις την ατάκα "την πηδάει τη Μακρυπούλια", κατά τα άλλα μόνο έφηβος η/και κομπλεξικός-ψυχολογικά προβληματικός μπορεί να γελάσει. Ναι, όντως, εάν γέλασες μάλλον ανήκεις σε κάποια ή και στις δυο κατηγορίες... Λυπάμαι. Η γκόμενα που θα βρείς θα είναι στο ίδιο επίπεδο με εσένα!

    ReplyDelete
  78. symfonw me ola ta parapanw an kai ta memes mou aresoun kai gelaw tis perissoteres fores kai niw8w meta malakas xD ti na kanoume, guilty pleasures :P

    ReplyDelete
  79. ta spas malaka........

    GAMATOS

    Keep Writing.....

    ReplyDelete
  80. ise athliotatos, akiros kai kafros!! pws grafeis etsi re, vrizeis sinexia me misos, poios nomizeis oti ise, athlie!!! mhn ksanagrapseis arthro dn to xeis! K miwse ti malakia kanei kako.. Athlie tipe, paliomalakaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  81. MPRAVO RE FILE!! GAMISE!!!! EPITELOUS, KEEP IT UP!!

    ReplyDelete
  82. Kamia sxesi me ta palia sou post...ap'oti fainetai i kafrila kai to peritto brisidi poulaei perissotero.Profanws exeis xasei to olo point me ta 'memes' kai to online humour oson afora aftes tis 'baretes fatsoules'.Episis, polu ftines kai pseftikes dikaiologies gia na min kaneis anakuklwsh.Genika polu proxeirodouleia, les kai akouw ena 16xrono sto metro me tous filous tou pou molis exei teleiosei tin 2a lukeiou kai krazei ta panda xwris noima.Eixa na mpw arketo kairo sto blog sou kai kata tuxh epesa sto link aftou tou post,ap'oti fainetai den xanw kai tipota simantiko.Thanks

    ReplyDelete
  83. δυναμικό κάμ μπάκ...

    και ναι, μαλάκα...
    έγραψα το comeback στα ελληνικά!

    ReplyDelete
  84. thn gamaei th makrupoulia!!! xa0xa0xa0x0ax0ax0a exo liosei sto gelio!!! xaxa0x0ax0ax0a0xa0x mprabo dikie mou xaxaxaxax auth htan ataka!!!! xaxaxa sthn ugeia tou remou kai tou xatzhgiannh!!! xaxaxa polu kalo

    ReplyDelete
  85. - Σε όσους λένε "ξελύνω τα κορδόνια". Μπορείς να πεις "λύνω", μπορείς να πεις ξε-ξελύνω. ΑΛΛΑ ΞΕΛΥΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝΩ, ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ!

    gamise to arthro..alla to sigkekrimeno kommati XREIAZOTAN! epitelous me tous malakes pou den to katalavenoun kai sinexizoun na to lene!!!

    ReplyDelete
  86. Θύμησε παλιά καλά σου άρθρα.

    ReplyDelete
  87. Not cool man. Κάποια είχαν ενδιαφέρον αλλά αρκετα μου φάνηκαν αδιάφορα.

    π.χ. ποιος χεστηκε για το ψευδωνυμο της γκόμενας?

    Αυτοι που βλεπουν μπαλα, οι οποιοι βλεπουν μπαλα για τη μπαλα και οχι για το οπαδιλικι, θα συνεχισουν (να βλεπουν μπαλα) Ειτε ειναι στημενα ειτε οχι.

    Ποιος χεστηκε αμα κάποιος γουσταρει να κανει ποδηλατο στην Πατησιων? Θελω να πω σε τι ακριβως σε ενοχλει??

    Παντα υπηρχε καπου ενα γαμησι σε ταινιες δρασης. Και δεν μας χαλαει ιδιαιτερα.

    Δεν πιστευω οτι θα ανεφερες τα greeklish αν δεν το ελεγε ο Κανακης και η ορθογραφια ειναι σχετικη. ( px thelw, 8elo, thelo, upiresies, ipiresies, ypiresies, yphresies.... ti einai swsto kai ti einai lathos?)

    ReplyDelete
  88. bravo...espires ksana.
    to theikotato itan to "tin pidas tin Makripoulia".
    Sinexise etsi.

    ReplyDelete
  89. mou fainesai ligo kafraki...alla kala ta les..m''aresoun etsi opws ta theteis!

    ReplyDelete
  90. mike gerases file parto xampari, meta to strato to poulaki sou de kanei koukou

    kleise to blog ksaderfe

    ReplyDelete
  91. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ!Ένα αξιοπρεπές σκατόψυχο άρθρο.

    Α,θάνατος σε όσους προσβάλλονται απο το άρθρο.Βγάλτε την άμμο απ'το μουνάκι σας ρε ΦΛΩΜΠΕΣ

    ReplyDelete
  92. είσαι αηδίας, και καθόλου αστείος.. ατάλαντε μαλάκα

    ReplyDelete
  93. μπορεί να κράζεις τις διαφημίσεις της Q και καλά κάνεις γιατί είναι για το πέος αλλά μια χαρά έβαλες τις φωτογραφίες των διαφημίσεων της...Κράξε,αλλά σωστά..

    ReplyDelete
  94. Λατρεύω αυοτούς που σε μισούν!!
    Θάνατος σε όλους!

    ReplyDelete
  95. Γαμάτοοοοοο!!!!!!

    Nikos ...eL NigGa...

    ReplyDelete
  96. allo ena epos ....
    well done mike....

    thanatos se osous krazoun to blog
    MIN TO DIAVAZETE... VODIA .....

    thanatos episis se stous bastardous pou to paizoun grigoroi se pezodromous, plakostrwta, stenakia kai geitonies.... diladi ama petahtei ena paidaki apo to parko dipla ti tha kaneis re pousti ????? btw molis perase enas eksw apo to magazi.. g ayto to grafw...

    ReplyDelete
  97. καθυστερημενε μαλακειους ΠΑΛΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ και περιμενα πως και πως για καλο αρθρο.Η αλλαξε ναρκωτικα η πηγαινε διακοπες η κλειστο το φειλ μπλογκ σου καραβλαμενε!



    Υ.Γ.φοβασαι μεχρι και τα σκυλακια ρε σκουπιδι???που ζεις??

    ReplyDelete
  98. egw simfwnw me auton ^

    ReplyDelete
  99. a kai den eimai anonimos. Me lene Taso kai eimai apo ti Thessaloniki ^

    ReplyDelete
  100. Νομίζω κάτι παίχτηκε όταν πήγα να αφήσω σχόλιο οπότε το ξαναγράφω καλού κακού (αν σου έρθει πολλαπλές φορές απλά σβήσε το spam):

    Που λες, διαφωνώ με τη λογική σου στα memes. Τα memes είναι απλά inside jokes των ατόμων που ασχολούνται με το 4chan και τα site που αυτό τρέφει (πάνω-κάτω όλα τα site με internet-ικά αστεία). Όπως και στην παρέα υπάρχουν πετυχημένα και κρύα αστεία έτσι υπάρχουν και πετυχημένες ή κρύες χρήσεις των memes. Όταν post-άρει κάποιος με χιούμορ και φαντασία, τα memes γίνονται θησαυρός, αλλιώς είναι μαλακίες. Επιπλέον, όταν ένα αστείο το επαναλαμβάνουν όλοι οι αποτυχημένοι γιατί είναι ο μόνος τρόπος να νιώσουν ότι ανήκουν σε κάποια ομάδα υπαρκτών ανθρώπων, ναι καταντάει να χάνει το νόημά του. Πως γινόταν στο Ράδιο Αρβύλα που έλεγαν κάτι αστείο, γελούσες όταν το έβλεπες και την επόμενη μέρα που το έλεγαν όλοι γύρω σου το μισούσες; Το ίδιο πράγμα.

    Επίσης, γράφω Ελληνικά, με στίξη και βάζω και κόμμα στο ό,τι όταν πρέπει έτσι επειδή γουστάρω. :-)

    Συνέχισε να γράφεις άρθρα όποτε έχεις έμπνευση, I like 'em.

    ReplyDelete
  101. xaxaxa auto me tin iapwnia isxyei kai mou fainotan poly dyskolo na to pistepsw oti kapoios plirwnetai gia na sprwxnei ton kosmo sta metro na mi kathysteroun.

    ReplyDelete
  102. Aυτοι ρε Μικε δεν ειναι τιποτα. Υπαρχουν πολυ χειροτεροι. Κωλωσες;;; Εγω περιμενα να σχολιασεις τους "αγανακτισμενους" ρε μαλακα τοσο καιρο. Μηπως εισαι κ εσυ; Χαχαχαχα

    ReplyDelete
  103. SINOMILIA POUSTI STRAIGHT STO TEAMSPEAK EN WRA WOW

    -ksereis poios eimai egw?
    -poios re? (o gay)
    -O mpampas sou
    -Nai e? omws otan pe8aneis kai se rwtisei o agios petros pos niw8eis pou ebgales pousti gio ti 8a kaneis?

    ReplyDelete
  104. στο πούτσο μας και εσύ και η ανακύκλωση anonymous .
    φιλικά πάντα .

    ReplyDelete
  105. μαλακία το αρθράκι, μάλλον το χάνεις και γράφεις απλά για να γράφεις..όσο για τις συγκοινωνίες της Ιαπωνίας ήταν απλά fail η αναφορά σου. Οι διαφημίσεις της Q ήταν πιο αστείες από τα τελευταία σου άρθρα.

    ReplyDelete
  106. Τα λεφτα μας πισω. Ψιλομουφα...

    ReplyDelete
  107. poso ma poso einai ali8eia auta pou ksestomizeis file.sunexise !!!

    ReplyDelete
  108. -Στους Αλβανους που λενε οτι ειναι Ιταλοι

    ReplyDelete
  109. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!

    ReplyDelete
  110. vrhka kati kalo m fainetai
    kanaperetro malakes bloger!

    http://politiki-pa-pa-ra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  111. Καλα, γιατι δεν ειχε φωνη αυτο το ΜΠΡΑΦ?? (-:

    Ανοιχτη επιστολη σε οσους το παιζουν στα σχολια grandmaster of humor και γραφουν ποσο μαλακια ηταν:

    'Τον πουλο!

    Αν δεν σας αρεσουν τα αρθρα μην ξαναμπειτε. Στηστε αντισκηνο στην ιστιοσελιδα του Μαντοξ μπας και ξαναγραψει τιποτα.'

    Αυτη την βρακα τοσο καιρο δεν ηξερα οτι την λενε απλως βρακα και την αποκαλουσα "ρουχο χεσμενος Αλι Μπαμπα". Μαθαμε κ κατι.

    Οι στολες εθελοντων που αναφερεις μηπως ειναι οι καινουργιες για τους Special Olympics?

    Αυτοι που γραφουν γκρηκλις ειναι ηλιθιοι. Πιο ηλιθιοι ειναι αυτοι που γραφουν οχι 5 λεξεις αλλα ολοκληρο μυθιστορημα ετσι. Μαλακα πονεσαν τα ματια μας!
    Το βασικο σου επιχειρημα ειναι οτι ειναι πιο γρηγορο απο το να πατησεις Alt+shift, γι αυτο γραφεις 1 ωρα?
    Εχει παρει το σπιτι σου φωτια και βιαζεσαι κ δεν προλαβαινεις να πατησεις ALT+gamoshift?
    Η' απλα εισαι κακομαθημενο πουτανακι??

    Οσο για τα σκυλια που λες, θυμαμαι εναν τυπο πριν χρονια που ελεγε "θελω να αγριεψω το πιτμπουλ/ροντβαιλερ/δεν θυμαμαι" και μετα απο λιγο καιρο μου λεει "δινω τον σκυλο γιατι ειναι αγριος" Fail.

    Αnonymous aka Klouzo

    ReplyDelete
  112. Επιτελους καποιος μιλησε για την παγωμενες διαφημησεις της Q. Ενα thumbup απο εμενα στον συντακτη!!

    ReplyDelete
  113. Anonymous said...

    ReplyDelete
  114. 3/10 kai polla einai. ta palia sou itan kalytera.

    ReplyDelete
  115. hehe,+1 gia ton kanakh kai to poukamiso!

    ReplyDelete
  116. Επιτελους!
    Ενας blogger που δεν φοβαται τα στερεοτυπα...

    ReplyDelete
  117. άλλα καλά άλλα μαλακίες...

    ReplyDelete
  118. εκει που λες για τους αστερισκους στις βρισιες επρεπε να βαλεις και αυτους που γραφουν η λενε βρισιες με το στυλ : τσαπου,νιμου,μακακας κλπ

    ReplyDelete
  119. IN FUCK WE TRUST

    ReplyDelete
  120. Καβαλαω ποδηλατο(για ονομα του θεου οχι στην Αθηνα) κι οσες φορες δε βγαζω χερι πριν στριψω βλεπω τον Χαρο με τα ματια μου. Στο παλικαρι που ειπε για τις αιμορροιδες, ξεκολλα, δεν ειναι καλη φαση... Αστους να γκρινιαξουν, εγω παραλιγο να κοψω το ποδηλατο :P

    ReplyDelete
  121. Thumbs up για τις χαζοδιαφημίσεις της Q. Και τελικά άξιζε η αναμονή...

    ReplyDelete
  122. Καποιος μαλακας που διαβασε το αρθροJuly 1, 2011 at 8:15 PM

    10/10 Πραγματικα, οσο διαβαζα το αρθρο πηγαινε απο το καλο στο καλυτερο. Ειδικα αυτο το "μυριζω καρεκλες απο νηπιαγωγεια" ηταν τοσο ιδιοφυες ανωμαλο και αρρωστημενο που αξιζει /respect. Πρεπει να εισαι τρελα ανωμαλος Mike imo.


    trollface.jpg

    ReplyDelete
  123. 1) Πολύ καλό post, γέλασα με αρκετά.
    2) Είσαι μαλάκας όσον αφορά τη ζάχαρη. Η ζάχαρη είναι για τον πούτσο, παχαίνει και προκαλεί διαβήτη.
    3) Πιο "σοβαρό" από όλα είναι το κομμάτι με τους μικρόπουτσους που κυκλοφορούν τα Rottweiler. Και όταν μασουλάνε κανέναν κακόμοιρο γέρο ή κανα αθώο παιδάκι:"Αχ μωρέ, δεν φταίει το σκυλάκι... Ο ιδιοκτήτης το έκανε έτσι"... Όταν ένα ζώο το βλέπεις και τα ενστικτά σου ενεργοποιούν συστήματα "Fight or Flight" τότε έχεις να κάνεις με ένα γαμημένο τέρας. Γαμώ τους κάγκουρες που επειδή δεν κάνουν τίποτα στη ζωή τους και επειδή ακόμη οδηγούν φτιαγμένο Saxo του 1980 και η γκόμενα του (20άρα) έκανε το τρίτο παιδάκι και πάχυνε, πρέπει να γυρνάνε με το ζώο-δολοφόνο για να αισθανθούμε το αντριλίκι τους. Ναι ρε, θάνατος!

    ReplyDelete
  124. Το χαρακτηρα ενος σκυλου τον καταλαβαινεις οταν δεις το αφεντικο του. Οταν δεις τυπα φουσκωμενο, με ξυρισμενο στηθος και υφος γαμαω τοτε απλα μην κοιταξεις το σκυλο του στα ματια ουτε για πλακα. Επισης η σχεση των γυναικων με τα παπουτσια ειναι ο εφιαλτης του ψυχαναλυτη.
    Οποιος εχει συζησει εστω για ενα μηνα και δεν κοντεψε να σκοτωθει ποτε απο τα 75 ζευγαρια γοβες/σανδαλια/μπαλαρινες κλπ που ηταν πεταμενα στο χωλ ας βγει να το πει δημοσια.
    Επισης το τριπακι με την παιδικη αθωοτητα ειναι ενα γαμημενο mind game. Με τον καιρο εξαφανιζονται οι αρνητικες μνημες και μενει μια γλυκια αναμνηση της παιδικοτητας (εκτος αν σε κακοποιουσαν οι δικοι σου οποτε εκει αλλαζει), με αποτελεσμα το παρον να μοιαζει σκατα (οχι οτι δεν ειναι τις περισσοτερες φορες). Ετσι ξεχνας το αρχιδι που σου εκλεβε το σαντουιτς στο νηπιαγωγειο, τη μερα που η γιαγια σου σε ξεχασε στην παιδικη χαρα και τα ειδες ολα και τη θεικη τουμπα που εφαγες με το ποδηλατο και εμαθες τη γευση του χωματος κι ολο ευχεσαι να ξαναγυρνουσες σ' εκεινα τα υπεροχα χρονια...duh.

    ReplyDelete
  125. Δηλαδή σε χαλαει όταν βλέπεις το Σπάρτακο που το μισο επεισοδιο ειναι αιματα και κομμενα μελη και το αλλο μισο ειναι βυζια και περισσοτερα βυζια; Αν θες μονο αιματα δες καμια γιαπωνεζικη gore μαλακια.

    ReplyDelete
  126. polaralex 2) To kserw oti prokalei diabiti. Gi ayto kai grafw oti prepei na kaneis syneiditi prospatheia na tin elattwseis. Gi ayto exoume kai DIABITI!!! EPEIDH DE MPOROUME NA STAMATHSOUME NA THN TRWME! TOSΟ POLY MAS ARESEI! YOU MADE OWN MY POINT HLITHIE!

    ReplyDelete
  127. αυτοκτονήστε χτες όλοι όσοι βγάλατε κόμπλεξ

    ReplyDelete
  128. Όταν είδα την φωτογραφία του λυσσασμένου κόπρου περίμενα να πεις ότι είναι ο Ζουλ.
    Son I am dissapoint.

    ReplyDelete
  129. 'Που ξερω εγω τι ενοχλει τον κοπρο σου? Μπορει να τον τσαντιζουν τα χαμογελα'αχαχαχαχαχαχα.....Με ακουσε ολο το κτιριο με αυτο. Εκανα 6 pack απ το γελιο μαλακα. Τελειο. Και το θεωρω ποιο ωριμο και δουλεμενο απο αλλα παρα προχειραντζα οπως το αποκαλεσε καποιος αλλος. Ακομη και αν ενας δημιουργος/αρθρογραφος γραφει 1 μετριο στα 100 εξαιρετικα, δεν πρεπει να τον κραζουμε οπως κραζουνε πολλοι με την παραμικρη ευκαιρια που τους δινεται. Απλα περιμενεις το επομενο. Ειναι ασεβεια ρε παιδια.Για ντραπειτε λιγακι. Ο μονος τροπος να γραφει καποιος αριστουργηματα συνεχεια ειναι να ειναι συνεχως on drugs...Mike για αρχισε τα drugs..:P

    Ρε φιλε Mike, λαμβανεις περισσοτερο hate-mail και απο τον Richard Dawkins..:P

    ReplyDelete
  130. 8anatos ...

    1. stis saxlomounes (arsenikes, 8ylhkes kai ermafrodites) me xioumor mpeto pou KANOUN pws de gelasan me kapoio ap' ta 2 merh tou "8ANATOS"

    2. s' emena pou ka8omai ki asxoloumai me tous parapanw

    @Η ζάχαρη είναι για τον πούτσο, παχαίνει και προκαλεί διαβήτη --- kai to sex prokalei erph, xlamydia, AIDS, ouroloimw3h, ypatitida, paidia pou 8a ginoun kagkoures, pe8eres kai xreh. kopse loipon to pouli sou kai kleisou se kana monasthri na trws fakes,pou anebazoun kai to sidhro. ZWO!!!

    ReplyDelete
  131. makari merika na ta les gia plaka giati mallon eisai komplexara sto full

    ReplyDelete
  132. Mikeus,γιατί δεν κάνεις ένα μπόνους Θανατο-πόστ που να λέει μόνο:" Θάνατος στον Κανάκη";

    Αυτό και αν θα έχει επιτυχία(τον σιχαίνομαι).

    Προς όλους τους υπόλοιπους: Ψυχολογικά έχετε εσείς που παίρνεται στα σοβαρά τα πάντα.Θάνατος και σ' εσάς.

    ReplyDelete
  133. Γιατί οι καρχαρίες από που χέζουν?

    ReplyDelete
  134. Δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  135. xexe you re back!!

    "να κουντουλάει το κεφάλι του πάνω σε πούτσες περαστικών"


    :o

    ReplyDelete
  136. Eisai kainourgios sto Facebook, exeis na deis kai xeirotera

    ReplyDelete
  137. Αυτό που είπε ο trendynator....που ψηφίζουμε να πάω να ρίξω με πόδια και χέρια μαζί;;;;

    ReplyDelete
  138. me dog sookin moot's bawls lulz, like a boss.

    problem?

    ναι, μαλακία τα εις ίνγκρικ μεμέ.

    ReplyDelete
  139. Ξέχασες τους αμόρφωτους που λένε το Βιτάμ βούτυρο. Το Βιτάμ είναι ένα αηδιαστικό τεχνητό υδρογονωμένο φυτικό λάδι μέσα σε κουπάκι που παρεπιπτόντως φουντώνει την ακμή. Το βούτυρο είναι εκείνο το μυρωδάτο άσπρο λίπος από γάλα αγελάδας. Που άμα δεν το αφήσεις για λίγο έξω από το ψυγείο, δεν αλείφεται καλα στο ψωμί. Για σενα το λεω Μικεους (Θάνατος 1, αυτοί που κόβουν το βούτυρο κάθετα) Είσαι παπάρας και απληροφόρητος και ναι, μαλάκα, ξεπλένω το τενεκεδάκι πριν το ρίξω στην ανακύκλωση. Άλειψε λοιπόν τα φιλικα προς το περιβάλλον σκατά μου στο ψωμί σου αντι για Βιταμ.

    ReplyDelete
  140. Να παν να γαμηθουν κ οι ξερολες κομμεντακηδες. Ο καλα ενημερωμενος φαινεται. Ο ανωνυμος ομως πχ, που προηγουμενως εβγαλε το πορισμα και ΤΟΝΙΖΕΙ οτι οποιος γελασε ειναι εφηβος/κομπλεξικος/προβληματικος υποχρεωτικα, απλα να έχει κατα νου οτι δεν ειναι ο γιατρος μας.
    Ο μιχαλιος πλεον έχει γίνει κάτι σαν ένα θεατρικό νούμερο που βλέπουμε: ντύνεται έναν ρόλο και τον ερμηνεύει. Γελάμε με την υπερβολή του, την υποτιθέμενη τσατίλα του και τις εμπνευσμένες του ατάκες (ο καθένας με όσες κ όποιες προτιμάει). ΔΕΝ γελάμε επειδη βλέπουμε γραμμένη τη λέξη "σκατά" ή "μουνί".
    Χάρηκα με το άρθρο.

    ReplyDelete
  141. Καιρο ειχες να μας καυλωσεις τοσο...

    Καλα ρε γελοιε σ αρεσουν οι 300??? Μηπως εισαι κι εσυ κανας γελοιος ελληναρας?

    ReplyDelete
  142. ΚΛΑΙΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο μπράφ!!

    ReplyDelete
  143. Egw auto pou katalava apo tis parapanw pipes einai oti o pio komple3arismenos anthropos sto planiti evale internet!

    ReplyDelete
  144. Πρώτα απόλα καλή μετακόμιση στο παιδί από κάτω και δεύτερον, μπορεί σε πολλούς να μην άρεσε αλλά ντάξει χαλαρά

    ReplyDelete
  145. pes sti mana sou na min me 3ananoxlisei...

    ReplyDelete
  146. Λίγος σεβασμός στο trollface!

    ReplyDelete
  147. To oti ta arthra den bgazoun to gelio pou ebgazan einai anamfisvitito gegonos...Kathe kalo sth zwh exei k ena telos..Kaka ta psemata xlwmo na ksana anevei edw arthro pou na bgazei gelio..Toulaxistvn filtate mpaglama apofeuge paparies tou tupou 'ntoulapa' kai oxi 'dulapa'...kaka greeklisch kai ta 2..Trelo fail gia thn zaxarh opws proanefere kai to allo palikari epishs..kai kati teleutaio..pare ta @@ mou.

    ReplyDelete
  148. egw diafwnw se auto pou les gia ta leoforia..
    prwta apo ola,to na xrisimopoieis leoforio anti gia autokinito 1on einai pio oikonomiko se arketes periptwseis kai epipleon arketa pio oikologiko..
    akoma pisteuw pws kai sthn aglia p.x. uparxoun leoforia pu sinexws einai gemata ,opws kai stn ellada uparxoun leoforia ta opoia einai sinexws adia.
    O monos logos pou kata tn gnwmh mou mporeis na xaraktiriseis kapia xwra tritokosmikh,logw tou oti ta leoforia einai sinexws gemata, einai mono dioti upotithete oti eprepe na uparxoun eidikoi dromoi gia podilata opws se polles anaptigmenes xwres..

    ReplyDelete
  149. k alli katigoria...
    "8anatos sto malaka pu mas efage ena misawro"

    ReplyDelete
  150. ΣΚΥΛΕ ΤΟΥ ΠΑΒΛΟΦ!hahahahahahahahah

    ReplyDelete
  151. "Mlkia egrapses,den gelasa katholou" <---Re zoa,poios sas eipe oti ta arthra auta ta grafei gia na kanei ESAS na gelate,mpourtzovlaxoi!Mn ksanadiavasete tpt edo pera zoa

    ReplyDelete
  152. variemai na tous diavasw tous apo panw

    EUXARISTW gia ta trollface pedobear ktl pou mou ta evales se mia seira giati VARIOMOUN na ta vrw ola sto internet se ikanopoihtiko mege8os kai morfh ;)

    paw na arxisw na ta postarw PANTOY

    ReplyDelete
  153. Gamo tous malakes me ta podilata...Psofos re trentoaderfes tou eleous!
    PS. Kalo to arthro.

    ReplyDelete
  154. Mpravo palikari mou etsi na grafeis mia fora to xrono kai petiximeno den me niazei mporw na perimenw alla an arxiseis pali tis malakies se ena mina tha sou gamisw ta panta

    ReplyDelete
  155. o kathenas kanei oti goustarei re kobleksares. gamo to mouni pou eftise auton pou to egrapse

    ReplyDelete
  156. ta mplouzakia e8elontwn pou kukloforoun einai gia ta special olympics 2011.eipame asteios alla enhmerwsou ligo!

    ReplyDelete
  157. grapse gia to DOTA poso malakia einai

    ReplyDelete
  158. "gamo to mouni pou eftise auton pou to egrapse"

    γιατι, για να φτυσει κι αλλον?

    ReplyDelete
  159. egw dn pisteuw oti o Mikeius einai komple3ikos,apla prospa8ei na kanei satura panw sthn ka8hmerinothta.Exei fantasia,einai e3upnos,3erei na xrhsimopoiei polu kala th glwssa kai einai psagmenos eidika oson afora to internet kai tis orologies tou.Parolauta emena dn m aresei sxedon ka8olou kai 8ewrw oti to teliko apotelesma einai katw tou metriou.Auth omws einai kai h logikh tou internet kai polu perissotero twn blog.O ka8enas einai eleu8eros na leei o,ti 8elei kai opws 8elei xwris kamia logokrisia kai esu eisai eleu8eros polu apla na mn to diavaseis afou dn s aresei!Gi auto allwste agapame to internet,epeidh einai to monadiko eleu8ero meso ekfrashs auth th stigmh panw ston planhth.

    ReplyDelete
  160. gamise.auta.ougk.

    ReplyDelete
  161. hardwired in dna = καλωδιομένο στο ντιενει?
    ρίλι?

    ReplyDelete
  162. Γράφεις για αναλφάβητους αλλά εσυ ρε μορφωμένε είπες την περιφερική όραση "περιφερειακή". Σιγά μην είναι και η Εγνατία οδός.

    ReplyDelete
  163. AXAXAXAXAXAXA EXW PESEI KATWW APISTEUTOS!!

    ReplyDelete
  164. auto me ton Kanakh kai auto me ta skylia apla ta spase !!!!!!

    ReplyDelete
  165. vre malaka, lene kapoioi oti nostalgoun thn "paidikh athwothta" kai mono auto, oxi genika to na sai paidi kai ola ta varidia pou kouvalaei auto. Kai gw ta misw ta paidia kai einai gia to poutso na sai mikros alla kamia fora tha goustara na xw thn athwothta kai thn adiaforia enos paidiou. kalo arthro alla vaze ligotra thaumastika :P

    ReplyDelete
  166. kalo ayto me to singularity. gamhse.

    pare ki ena e3airetiko (=tzampa) game sxetiko me to sygkekrimeno 8ema:

    http://www.emhsoft.com/singularity/index.html

    random fat guy

    ReplyDelete
  167. fainetai ftasame sto simeio opou einai cool pleon na les"ta palia einai kalytera",mono kai mono gia na to paikseis anagnostis apo palia.Poly kalo keimenaki,spot-on ta perissotera,ektos apo ayto me ta memes

    ReplyDelete
  168. poso malakes, akinonitoi, spitogatoi kai kobleksikoi eiste gia na gelate me auto to malaka? mallon den kserete na diaskedazete kai na gelate kai katheste kai diavazete ti kathe malakia pou grafei to kathe prezaki sto internet! autos pou to egrapse auto gia na gamisei exei mpei sto google na dei pws ginete! alliws den eksigite toso kapsimo....

    ReplyDelete
  169. Επίσης θάνατος σε όσους γράφουνε τη δουλειά δουλεία και τα παιδιά παιδία!!! Μαλάκες,αναλφάβητοι!

    ReplyDelete
  170. παλι καλα που δεν ειπε για τους σκεηταδες
    την γλυτωσαμε παιδια!

    ReplyDelete
  171. TO OTI IPARXOUN ATOMA P SINEXIZOUN NA BAINOUN STO BLOG META APO TOSO KAIRO KAI SOKARONTAI EINAI AKOMA PIO ASTEIO APO AUTA P GRAFONTAI.
    ENAS TIPOS IPERASPISTIKE LAZOPOULO KANAKI XOXAOXAOXAOXAO. KSEXASES TO THANATO SE AUTOUS P DIAVAZOUN 165 SXOLIA SE ENA SITE KAI META ANALIOUN TA ASTEIA ALLA K TA TRAGIKA COMMENTS! SINEXA KAI GRAFE MI XESW STO MAKSILARI SOU MIKEUS

    ReplyDelete
  172. eisai palioxarakthras k ntentybohs

    ReplyDelete
  173. Γράψε για το DOTA πόσο μαλακία είναι...'Η μήπως παίζεις ρε τραχανόπουστα και γιαυτο βγάζεις άρθρα κάθε τόσο που κάνει μπάνιο η Παπαρήγα.

    ReplyDelete
  174. ektos apo 10 comments me gnhsia darkthrone alhteia oloi oi upoloipoi me kanoyn na bgazw emeto apo ta matia..kai autoi se stul:
    ''bravo mike polu kalo xa xa xouxa,filakia''
    kai ta bodia pou to kefali tous exei mesa sakia me sapies patates..kai ta KAKA troll pou prepei na pairnoun pipes ston satana gia panta meta ton biaio thanato tous..
    to post htan -death magnetic- kalo..
    oi meres tou kill'em all exoun perasei..
    All hail Master G

    me agaph..
    rouketa emetou..

    ReplyDelete
  175. Και όοολοι μαζί...
    ΣΤΑ ΤΓΕΝΑ!!!!

    ReplyDelete
  176. Μεγαλο come back,εγραψες παλι....

    ReplyDelete
  177. oxi re pousth den hksera oti o syndiasmos retsina format vgazei paidia apo kolo!milate re

    ReplyDelete
  178. tetoies aderfistikes grinies tis exoume dei 100 fores
    den exeis plaka

    ReplyDelete
  179. A, κατάλαβα, είναι αστείο γιατί όντως αυτά τα συντριβάνια στην Ερμού είναι εκτρώματα

    ReplyDelete
  180. Θάνατος στούς e-ψυχολόγους!!!

    Γαμώ την ώρα που ήρθαν οι adsl και γεμίσε ζώα το Ελληνικό internet!

    analyze this: @@ (my balls)

    ReplyDelete
  181. ▼ 2009 (56) <--
    ► December (5)
    ► November (5)
    ► October (5)
    ► September (6)
    ► August (8)
    ► July (3)
    ► June (7)
    ► May (9)
    ► April (8)




    ▼ 2011 (10) <--
    ► July (1)
    ► June (2)
    ► May (2)
    ► April (1)
    ► March (2)
    ► February (1)
    ► January (1)


    just sayin'

    ReplyDelete
  182. Στα περισσότερα συμφωνώ, κάποια άλλα είναι του χαμού.
    1. Εσύ δε μας έλεγες ρε κατά λάθος διασωθέν σπερματοζωάριο πόσο μαλακία είναι να γράφει κάποιος αγγλικά με ελληνικούς χαρακτήρες πχ μίκιους ις σατς ε φάγκοτ (όου όου όου σόου λέημ). Τώρα μας κάνεις ολόκληρη ανάλυση για το πόσο νορμάλ είναι τα γκρίκλις και μάλιστα ως αντίλογο κατά φέρνεις τις πίπες ενός άσχημου μυτόγκα νάρκισσου μεσήλικα με iq ΚΨΜ? Δηλαδή το απλό, ότι χτυπάνε άσχημα στο μάτι δε σου κάνει? Είναι εθνικό ζήτημα το να γράφεις τη γαμημένη λέξη με τους χαρακτήρες της? Ή είναι τόσο πολύπλοκος ο συνδυασμός των πλήκτρων για να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες? (είναι δύσκολος ο συνδυασμός για το ελληνικό ερωτηματικό όντως) Α και το μόνο που όρισε η παρέα σου είναι ότι πού και πού πρέπει να κάθεται άλλος πρώτος στο τρενάκι εκτός από σένα antifatike malaka.
    2. Tην Καθαρά Δευτέρα θα τη γιορτάσεις γιατί γουστάρω εγώ που είμαι πλειοψηφία. Θα τη γιορτάσεις ή θα σε λέω κομπλεξικό μαλάκα. Γαμώ τον Τσίπρα σου και το Μίμη Ανδρουλάκη σου. Θα πρέπει δηλαδή να μας σπάτε τ'αρχίδια επειδή είστε αμήχανοι σε κοινωνικά γεγονότα. Είναι λέει παλιά ιδέα. Όπως παλιά ιδέα είναι να φοράει η γυναίκα νυφικό κι ο άνδρας κοστούμι αλλά είσαι τόσο συμπλεγματικός που ικανός είσαι να πας στην εκκλησία ντυμένη στ'άσπρα για να μας πείσεις ότι δεν τον έχεις μικρό. Σου γαμώ το ΠΑΣΟΚ και πες μου πού είναι θαμένοι οι συγγενείς σου απ'την εθνική αντίσταση να πάω να χέσω μετά από 2 κιλά ταραμά.
    3. Πρόσεξε τώρα τη χρήση των υποτιμημένος και υπερτιμημένος για ταινίες. Το "Υπόθεση Καρλίτο" είναι υποτιμημένη ταινία, το "Άρωμα Γυναίκας" είναι υπερτιμημένη ταινία. Που θα πει ότι το πρώτο είναι μια γαμάτη ταινία που δεν την ξέρει ούτε η μάνα του Μπένυ Μπλάνκο φρομ δι Μπρονξ και το δεύτερο μια συναισθηματική μπαλαφάρα μ'ένα γκάβακα που οδηγάει Φεράρι και ψωλοχύνει μουνάκια δημοσίως για να πάρει επιτέλους το όσκαρ ο Πατσίνο. Τώρα ή εγώ ελπίζω ότι θα μου στείλει κάποια απ'τις γκόμενες που διαβάζουν pm να την πηδήξω ή εσύ είσαι μια αντιδραστική σβουνιά.
    4. Μην μιλάς για μπάλα. Τέλος. Δεν το'χεις. Τα τουίτερ της Σίας Κοσιώνη για τα στημένα πιο εύστοχα είναι.
    5. Η σοκολάτα δεν είναι πικρή, είναι χωρίς ζάχαρη. Δηλαδή είναι λιγότερο γλυκιά απ'τη γάλακτος. Κι αν θες να βρεις πράγματα που σου αρέσουν ενώ δεν είναι γευστικά, σκέψου πως δεν αφήνεις σταγόνα ανδρικού σπέρματος να ξεφύγει απ'το βουλιμικό γι'ανδρόγαλα στοματάκι σου.
    6. Είδες τους 300 και δεν ήξερες πότε θα γίνει η σφαγή?
    7. Θα σου έδινα τη μάνα μου να την πηδήξεις αλλά έχει κάνει 3 παιδιά κι εγώ γεννήθηκα 4,300. Όπως καταλαβαίνεις το αιδοίο έχει χαλαρώσει και το ατροφικό τσουτσουνέτο σου θα με κάνει ρεζίλι.
    8. Αν εγώ γράψω "Μίκιους σε γαμώ" και "Μίκιους σε γ@3ώ" είναι ακριβώς το ίδιο κι απαγορεύεται όσο απαγορεύεται και στην εκτός ίντερνετ ζωή διαδικτυακό στραβάδι.
    Αυτά αγόρι μου, σ'αγαπώ πολύ πολύ κι ade yamisoy

    ReplyDelete
  183. Όσο πιο αραιά γράφεις τόσο περισσότεροι μαζεύονται να σου πουν οτι δε γράφεις καλά ή οτι γράφεις γαμάτα. Nice.
    Μην κλέβεις ατάκες άλλων (yahtzee), είναι μαλακία...
    Overall, 2.5/5 stars...

    ReplyDelete
  184. Αν θυμάμαι καλά, λίγο καιρό πριν είχες κράξει κι εσύ ο ίδιος τα greeklish, φίλε Mike. Εντάξει, δε λέω ότι πρέπει να θεωρήσουμε τα greeklish το μείζον πρόβλημα της χώρας, αλλά δε βλέπω το λόγο να μην τα κράζουμε. Αφού σου βγάζουν τα μάτια! Δηλαδή, δεν καταλαβαίνω, γιατί ενώ μπορεί να γράψεις μια χαρά στα Ελληνικά, να γράφεις greeklish. Αν δεν έχει Ελληνικά το pc σου, ΟΚ, πάσο. Αλλά αν έχει, ποιος ο λόγος; Κι όσον αφορά την ορθογραφία, ε πραγματικά, έχω αηδιάσει να βλέπω το θήτα να το γράφουν ως "8", "9", και όπως του καπνίσει του καθένα! Επιτέλους! Γράψτε απλά Ελληνικά, και κόψτε τη μαλακία! Ούτε στο πολυτονικό λέω να γράψετε, ούτε...στη γραμμική βήτα που λέει κι ο Mike! Γράψτε απλά Ελληνικά, να διαβάζονται ανθρώπινα! Τόσο δύσκολο είναι πια; Δεν είναι θέμα εθνικής ταυτότητας ή υπερηφάνειας, είναι θέμα στοιχειώδους πολιτισμού και σεβασμού αυτού που θα φιλοτιμηθεί να διαβάσει αυτό που έχεις γράψει!

    ReplyDelete
  185. Δεν εθαψα τα greeklish. Ξεστραβωθειτε και διαβαστε το "Μωρα στη φωτια" και σταματηστε να το παιζετε ξερολες. Εθαψα τα engreek. Αυτο που γραφουν αγγλικες λεξεις με ελληνικα και το θεωρουν αστειο. ΙΤΣ ΝΟΤ ΦΑΝΙ ΕΝΤ ΙΤ ΓΟΥΟΖ ΝΕΒΕΡ ΦΑΝΙ!!! Δεν τα κραζω επειδη "βιαζουν την ελληνικη γλωσσα" (αν και το πιστευω). Τα κραζω επειδη δεν ειναι αστειο! Και μη μου πειτε οτι το κανουν επειδη βαριουνται να πατησουν Shft+Alt. Απ τη στιγμη που το πατησαν για να γραφουν ελληνικα, μπορουν να το ξαναπατησουν. Αλλα το κανουν επειδη το θεωρου εξυπναδα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

    ReplyDelete
  186. Και προφανως τα greeklish ειναι δυσαναγνωστα, γι αυτο και πρεπει να τα χρησιμοποιεις με ωριμοτητα. Δε μπορεις ας πουμε να γραφεις ολοκληρο γαμημενο blog στα greeklish. Εκει νταξει. Εννοεται ελληνικα. Αλλα στο comment που ειναι μιση γραμμη, οκ. Γραψε greeklish απλα mn t grfs etc out3 3ts1 OuTe Et$i.

    ReplyDelete
  187. ρε μαλάκα ...βαριεμαι να σε κραξω...τα λέμε

    ReplyDelete
  188. @ Anonymous July 3, 2011 10:04 PM

    Την καθαρά Δευτέρα έχω (και δεν είμαι ένας)
    πάψει την γιορτάζω χροοοοοονια τώρα και εσύ
    μπορείς να με λες όπως γουστάρεις. Όπως μπορώ να
    κάνω και εγώ. Ιδιαίτερα απο το βήμα του internet
    και μάλιστα στα σχόλια ξένου blog. Καθυστερημένε
    βλάχε.
    Πάρε την "παρέα" σου το βρωμερό αυτό σινάφι πίσω
    από το οποίο κρυβόσουν μια ζωή για να αισθάνεσαι
    σωστός και δυνατός και άντε να γαμηθείτε μαζί-
    μαζί. Οι κοινωνίες αλλάζουν και αυτά που
    απολαμβάνεις και γουστάρεις εσύ σήμερα, αύριο
    μπορεί να τα κοροϊδεύουν. Μπορεί και όχι. Εγώ
    και το δικό μου συνάφι των "αμήχανων σε
    κοινωνικά γεγονότα" σας γράφουμε τα παπάρια μας,
    όσοι έχουμε. Τράβα με την πλειοψηφία σου τώρα
    στην επίπεδη σου γη και άντε διάβασε κανένα
    "Λούκι" Λουκ... Καραγκιόζη.

    Συγνώμη αν οικειοποιήθηκα το πρόσωπό σου Μικε,
    αλλά σε κάποια πράγματα σε νοιώθω αδελφό και η
    μαλακία του τύπου με πείραξε προσωπικά...

    ReplyDelete
  189. hmmm...kakouli itan...pas n vgaleis hioumor ekei p dn yparxei...eidika gia ta internetika meme gia g tin orthografia sto diadiktyo.4/10

    ReplyDelete
  190. eiste oloi poutanas gioi.midenistis-ZN

    ReplyDelete