Thursday, March 3, 2011

Οι πεταλούδες ελεύθερες γαμούν

Όταν πιάνεις κουβέντα με φοιτητο-παρέα για πάνω από δύο ώρες, αναπόφευκτα θα φτάσεις στο σημείο όπου αναλύετε τα μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα της φύσης. Υπάρχει ζωή στο διάστημα; Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες; Γιατί οι κλανιές στο ντους βρωμάνε περισσότερο; Και βέβαια το κλασικό κομμάτι: Τι παίζει με την ομοφιλοφυλία; Είναι φυσική; Είναι ανήθικη; Πούστης γεννιέσαι ή γίνεσαι; Καταρχήν να παρουσιάσω το gay street-cred μου. Δεν είχα ποτέ πούστη για παρέα, αλλά στα 7-8 χρόνια που έπαιζα DJ σε indie μπαράκια του Κέντρου, το gaydar μου ρυθμίστηκε με περισσή ακρίβεια. Μπορώ με σιγουριά να πω ότι έχω γνωρίσει πολλούς, έχω κάνει συζητήσεις περί του θέματος με αρκετούς και μου την έχουν πέσει και 4-5, εκ των οποίων οι 3 ήταν και καλά κομμάτια! Μη μας περάσουν και για καμιά τελευταία...


Το θέμα που με έκανε πάντα να απορώ είναι η άποψη της πλειοψηφίας: "Το να είσαι πούστης είναι καθαρά δική σου επιλογή. Τα παιδιά μας βλέπουν τις αδερφές να παρελαύνουν στην τηλεόραση 24 ώρες το 24ωρο και γίνονται μια απ' τα ίδια". Και ναι, ΑΥΤΗ είναι η άποψη της πλειοψηφίας. Μην ξεγελιέστε από τους "προχώ" bloggers και youtubers που μπορεί να συναντήσετε στον ιντερνετικό σας μικρόκοσμο. Εδώ δεν είναι Ολλανδία. Το διαπίστωσα πανηγυρικά στο στρατό, όταν θέλοντας και μη, ήρθα σε επαφή με ένα πιο ευρύ δείγμα του πληθυσμού.


"Είναι επιλογή"... Ναι μαλάκα. Στάνταρ. Θυμάμαι στο δημοτικό που κάποια στιγμή, ο μικρός Κλεάνθης ξύπνησε απ' τον ετεροφυλοφιλικό του λήθαργο και ΕΠΕΛΕΞΕ να τσιρίζει και να τρέχει σαν κοριτσάκι. Μόνο έτσι μπόρεσε να εξασφαλίσει τις πολυπόθητες σφαλιάρες απ' όλο το σχολείο. Και μετά ΕΠΕΛΕΞΕ να τον διώξει απ' το σπίτι ο πατέρας του και να μη μπορεί να γίνει αποδεκτός από το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας. Και όταν τα άλλα ζευγαράκια μπορούν να χαμουρεύονται όπου γουστάρουν, ο Κλεάνθης ΕΠΕΛΕΞΕ να γυρίσει τη σεξουαλικότητά του πίσω στη δεκαετία του '20 και να κρύβει τα πάντα για τον σύντροφό του.


ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ;


Πριν από κάτι μήνες είχα εμπλακεί σε πουστο-κουβέντα με ένα φιλαράκι που προσπαθούσε να δει το ζήτημα από βιολογική σκοπιά. Αυτή είναι μια πιο "φιλελεύθερη" αντιμετώπιση. "Η ομοφυλοφιλία δεν με ενοχλεί ηθικά. Απλά τη θεωρώ αφύσικη". Το ίδιο αφύσικη όμως είναι και η αντισύλληψη, ή να γαμάς την γκόμενά σου απ' τον κώλο. Δεν είδα να είσαι ενάντια σε αυτά. Η ομοφυλοφιλία όπως την ξέρουμε στις μέρες μας, αυτή για την οποία γίνεται η κουβέντα, είναι μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη εκδοχή του φαινομένου και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την μεταμόρφωσή μας από νομαδικές φυλές σε μεγάλες αστικές κοινωνίες. Μια εκδοχή αρκετά πρόσφατη, που δεν έχει καμία σχέση με την "φυσική" ομοφυλοφιλία που παρουσιάζει ο homo sapiens σαν είδος. Η "φυσική" πουστιά είναι πιθανό κατάλοιπο της εξέλιξής μας από μικρές ομάδες πιθηκοειδών, που χρησιμοποιούσαν το ομοφυλοφιλικό σεξ ως μέσο εκδήλωσης κοινωνικών δεσμών ή κυριαρχίας στην αγέλη. "Αν μου ξεψειρρίσεις την πλάτη, θα σου παίξω μια μαλακία" και τούμπαλιν.


Με άλλα λόγια, στις πρωτόγονες κοινωνίες δεν υπήρχε ο "πούστης του χωριού", όπως δεν υπήρχε ο "άθεος του χωριού" ή ο "σοσιαλιστής του χωριού", διότι πολύ απλά δεν υπήρχε χειροπιαστό αντίκρισμα για αυτές τις έννοιες τότε. Οι φυσικές τάσεις που κάνουν κάποιον να έχει μεγαλύτερη προδιάθεση για ομοφυλοφιλική συμπεριφορά από τον διπλανό του υπήρχαν από πάντα. Αλλά μόνο στις πρόσφατες κοινωνικές δομές βρήκαν τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρουν τη μορφή που έχουν πάρει.


Οπότε είναι φυσικό ή όχι; Εξαρτάται πώς ορίζεις το φυσικό. Δεν μπορείς να τα 'χεις όλα. Αν απορρίπτεις τους δηλωμένους γκέι ως κάτι αφύσικο, τότε θα πρέπει για τον ίδιο λόγο να απορρίψεις και τα εξής: χρήμα, μόδα, ροκ εντ ρολ, φιλανθρωπίες, μπάσκετ, γραβάτες, δεντροφύτευση, καταδύσεις, σινεμά, δημοκρατία και χέσιμο εντός σπιτιού. Άκου "αφύσικη συμπεριφορά"... Πριν από 2 βδομάδες έκανες BUNGEE JUMPING και μου λες ότι η πουστιά είναι αφύσικη;;;


Και τώρα ακούω φωνές απ' την άλλη άκρη του ίντερνετ. "Καλά Mikeius. Να δούμε κατά πόσο θα λες τα ίδια αν βγει γκέι ο γιος σου". Πριν απαντήσω, χρειάζομαι μια σημαντική διευκρίνιση: ΠΟΣΟ ΓΚΕΪ; Ντάξει, αν θέλει να φέρει τον αρραβωνιαστικό του για φαγητό τα Χριστούγεννα, είμαι ΟΚ. Αλλά αν του φορέσει ροζ στολή μονόκερου με strap-on στο κούτελο και αρχίσουν και οι δυο να γαμάνε τη γαλοπούλα, τότε ναι. Έχω θέμα. Άλλο να μην θέλεις κάτι επειδή το θεωρείς ανήθικο, αφύσικο ή μισητό και άλλο να μην το θέλεις επειδή σου χαλάει την αισθητική. Εγώ για παράδειγμα, δεν γουστάρω πατούσες. Καθόλου. Ούτε να ασχολούμαι, ούτε να τις βλέπω σε τσόντες, ούτε τίποτα. Δεν θεωρώ ότι οι πατουσάκηδες είναι έκτρωμα της Δημιουργίας, ούτε έχω σκοπό να τους στερήσω βασικές πολιτικές ελευθερίες. Από 'κει και πέρα όμως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω "μπλιάξ" όταν βλέπω ένα ζευγάρι να πατουσώνεται στην παραλία.


Το χειρότερο είναι όταν ακούς κάτι αυτάρεσκους να λένε: "Αν ο γιος μου κάνει ότι τον κάνει ευτυχισμένο, δεν πα' να γαμάει και κατσίκες; Εγώ είμαι ΟΚ". Μάιστα... Δηλαδή, εκτός του ότι εξισώνεις το ομοφυλοφιλικό σεξ με βιασμό μηρυκαστικών, πιστεύεις ότι πρέπει να σου λένε και μπράβο γι' αυτό. Σόρι, αλλά χίλιες φορές να τον κοροϊδέψω στα μούτρα του. Και ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δαχτυλό μας: Κάποιοι γκέι είναι αστείοι!


ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ,

ΑΥΤΟΣ,

ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑΙ!


Και το αστείο έχει να κάνει με το παρτσακλό της εμφάνισης, αλλά ΚΑΙ με την ομοφυλοφυλία καθαυτή. Σόρι φίλε γκέι, αλλά ένας άντρας κοιτάει τη σκληρή τριχωτή ψωλάρα ενός άλλου άντρα και σκέφτεται: "Αυτό πρέπει να το γλείψω"; Είναι αστείο μέχρι δακρύων και οφείλω να το κοροϊδέψω. Όταν βάζω κάποιον στην παρέα μου, ένα βασικό προσόν που πρέπει να έχει είναι να ανέχεται το δούλεμα από τους υπόλοιπους. Εμένα με κράζουν για το μπόι μου, εσένα θα σε κράξουμε για τα καβλιά που τρως. Θέλεις να σε θεωρώ φίλο μου; Έτσι κάνουν οι φίλοι. Αν ψάχνεις για γλυκόλογα, τράβα πιάσε παρέα με 3-4 γυναίκες. Θα χορτάσει το αυτί σου κομπλιμέντα, αλλά μην περιμένεις να μείνετε δεμένοι για πάνω από εξάμηνο. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για γυναικοπαρέα. Και το καλύτερο που έχουν να μας δείξουν οι γυναικοπαρέες είναι...



Όπως και να 'χει, αν οι γκέι σε ενοχλούν πέρα από μια απλή διαφωνία της αισθητικής, είσαι για τον πούτσο. Εγώ τους πάω όλους, από τον πιο κρυφό ντουλαπο-μπινέ, μέχρι την pride parade λούγκρα που κάνει τσιμπούκια στο Πεδίο του Άρεως. Έχουν μια πολιτική ανορθότητα που δύσκολα συναντάς αλλού τον 21ο αιώνα. Και ως Mikeius, μου είναι εύκολο να συμπαθήσω οποιονδήποτε τσαντίζει τις συντηρητικές βλαχο-γιαγιάδες, που το πλησιέστερο πράγμα σε πούτσο που είχαν ποτέ είναι η φωτογραφία του Τέως πάνω απ' το τζάκι.

269 comments:

  1. enoikiazetai o paron xwros s spammers

    ReplyDelete
  2. αφηστε ρε τον κοσμο να κανει τα γουστα του, η ζωη ειναι μικρη και τελευταια όλο και πιο θλιβερη..

    ReplyDelete
  3. Πρώτο spam!Γαμάω...

    ReplyDelete
  4. eimai tetartos. Auto to gegonos mou edose terastia xara kai etsi ksexasa gia ligo ton karkino mou!

    ReplyDelete
  5. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη μ'αυτή την άποψη για τις πατούσες :Ρ

    ReplyDelete
  6. Και φυσικά, τέτοιες μαλακίες ολκής μόνο μία καραπουστάρα σαν και του λόγου σου θα μπορούσε να τις γράψει. Αλλά έτσι είναι, από την πολλή την μαλακία το γύρισες από την άλλη. Άκου εκεί είναι φυσιολογικό να τον παίρνεις από τον κώλο. Τι είναι αυτά που λέτε, και περνάτε στον κόσμο, ρε μαλακοκάβληδες ; Έλληνες είμαστε όχι τίποτα κωλοφλώροι άγγλοι. Και ο Έλληνας είναι γαμιάς γυναικών και όχι τριχωτών πρωκτών. Γελοίε.

    ReplyDelete
  7. ρε μπας και εισαι κρυφολουγκρα, και προετιμαζεις το εδαφος για να μας το αποκαλυψεις?

    ReplyDelete
  8. Μιχάλη γαμιέσαι ρε.. από bear με βρωμερές πατούσες κι όλας! Καλά ρε αρχίδι, ακόμα να γράψεις για την DOTA;

    ΥΓ: Που σκατά είναι η μισανθρωπιά σου σήμερα;

    ReplyDelete
  9. eisai megalos....

    ReplyDelete
  10. ai gamisou re den sxoliazw

    ReplyDelete
  11. OUUU TA KATHIZHMATA! KAPOIA ZWA DN ME PISTEUANE! KAPOIA ZWA DN ME PISTEUANE! TWRA OMWS THA ME PISTEPSOUNE EUTYXWS KAI TA ZWA!!! ΑΛΗΤΕΙΑ!!! ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!!!

    ReplyDelete
  12. Well done mike!
    H αλήθεια είναι ότι πραγματικά αποδέχεσαι τους gay όταν πάψεις ακόμα και να σκέφτεσαι ότι γίνονται discriminations εις βάρος τους.

    PS: Ξεκολλάτε ρε με τη DOTA! Ούτε που ξέρει τι είναι ο άνθρωπος!
    Ακούστε αυτό στο μεταξύ.

    ReplyDelete
  13. Damn εξ'ορισμού ό,τι υπάρχει σε αυτό το σύμπαν, είτε ως DNA, είτε σαν πρωτείνη, είτε σα μικροτσίπ, είτε σα σκέψη στον εγκέφαλο δεν είναι αφύσικο. Πρέπει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα. Το να σε τρώει τίγρης ή δεινόσαυρος ή να έχεις καρκίνο επίσης δεν είναι αφύσικο. Δοκιμάστε το.
    Οι πούστηδες είναι απλά πούστηδες. Σε ίδιους τάφους θα μπούνε όπως κι εμείς (οκ λίγο πιο λουλουδάτους), αλλά ούτε πρέπει να τους σέβομαι γιαυτό ούτε να τους μισώ γι'αυτό.
    Στα παπάρια μου. Επίσης πόσο χαίρομαι που πήρε πούλο ο Κυνόδοντας στα Όσκαρ.
    Γράψε για το Cataclysm, πόσο μαλακία είναι.

    ReplyDelete
  14. Κλειτορειδοκράτορα αρχιδαρά, ελληναρά μεγάλε γαμιά, πολυταξιδεμένε πίθηκα που αν σε ρωτήσει καποιος πού είναι η αγγλία θα του απαντήσεις "κάπου στο χάρτη", και που οι γκόμενες που έχεις πραγματικά γαμήσει μετριούνται στα δάχτυλα ανθρώπου με ακρωτηριασμένα μέλη, άνοιξε λίγο το ελληνικό σου μυαλουδάκι που ποτέ δεν σου έμαθε η μανούλα σου να χρησιμοποιείς και μάθε δέχεσαι την πραγματικότητα.. Κάτι τέτοιοι ανεγκέφαλοι μαλάκες σαν και εσένα κρατάνε πίσω τη χώρα μας.. Άντε κάνε κανα ταξίδι παλιοηλίθιε να δεις τη διαφορά που έχει η νοοτροπία ενός Έλληνα (Ελληνάρα όμως σαν και του λόγου σου) με έναν ευρωπαίο, και ξύσε μετά το μπετονένιο σου κεφαλάκι να αναρωτη8είς τι έκανες λαθος..
    Α και μια θερμή παράκληση: Πρόσεχε μην πατήσεις τις αρχιδάρες σου ενώ περπατάς στο δρόμο οκ?

    ReplyDelete
  15. What about lesbians?

    ReplyDelete
  16. Γυμνός ΒιαστήςMarch 3, 2011 at 2:56 AM

    Επισης λατρευω το οτι η λεξη shinobi ειναι tag αναμεσα στα γκεη λεσβια πουστης ομοφυλοφιλος

    ReplyDelete
  17. ela vlaka, htane kommati axrwmo to post, ek twn katastasewn ypothetw, alla exei polyxrwmes proektaseis. Alla xese me, ypagoreuetai na einai poly poio periploko apo "apla auto" to thema, thes den thes (pou den thes) (alla kai pali paparia, den tha sou pei kai kaneis tipota an thes ALLA DEN TO KSEREI KANENAS ALLOS).\
    Tespa, ogkei file. O Gay. Weird creature. Kai an mh ti allo xalaei to trigyrw synnefo apopsewn gia to all the amazing anal sex (metaksy gynaikwn kai andrwn opou o anhr einai h eisreousa dynamikh ths eksiswsews, na mh parekshgoumai). Dhladh posh parapanw parafilolofia gia to ena gamioliko vitsio.. okei, Ai Laik Di Ass. Exeis Kwlara Kopela Mou. get on with it leme.
    Alla epistrefw ston gay euthews amesws. Kses, nomizw oti den exei na kanei apokleistika me to ti eithistai (etsi grafetai auth h malakia?) alla exei eksisou na kanei me to ti noiwtheis. Ean exeis thn asfaleia tou oti kanenas gamiolhs den mporei na se kathgorhsei gia to ti svarnizei sta strwmata sou h ti mpainovgainei mesa sou, okei, gamw kai auton kai oti ton megalwse, fysika kai kanenas poustaras den exei legein (kata thn gnwmh sou, h opoia einai auth pou kyriws metraei) sto ti ston poutso paizei me thn seksoualikothta sou. Alla ston antipoda auths ths, kata kapoion tropo, ygeious antimetwpishs, exeis thn kragmenh, to karnavali dhlwshs oti "auto katafera na kanw sthn zwh mou, auto einai to apogeio ths aksioprepeias mou, auto einai o pragmatikos mou eautos" kai meta euthys amesws trws trixwto stringko me poupoula sta moutra (an eisai withing range).
    Kai opws tha to peis gia enan malaka sto diplano dwmatio ksenodoxeiou pou vrontofwnazei gia to pws gamAAei kai xYYYnei thn spermodoxo malakw tou, paromoia tha to peis gia thn fountwth malakw pou vriskei Ontws kai Eilikrina logous na diafhmizei twn ekseutelismo twn orxewn pou foraei au natourel na poume. Den einai thema to oti einai kragmenes aderfes. Einai thema oti einai ekneuristikoi anasfaleis anthrwpoi. Kai den tha pw se kapoion pou mou trivei ta epiteugmata ths anasfaleias tou sta moutra "euxaristw gia thn diafwtish file". Nope, exei eksasfalisei to "gamw thn poutana dolia mana sou" me oles tou tis epikoinwniakes dynameis. auta.

    ReplyDelete
  18. Oloi sto gay parade!!!!!!!!
    Zhtw to e8nos!!!!

    ReplyDelete
  19. kleitoridokratora SOVAROLOGEIS \?

    ReplyDelete
  20. To anwnumo sxolio pou apeu8unetai ston mega antrakla Kleitoreidokratora ta'spase. Apla. Den 8a mporousa na sumfwnhsw perissotero ki exontas kanei spoudes toso sthn Ellada oso kai sto e3wteriko, mporw na sou pw me vevaiothta oti oi arximalakes "ellhnarades" de sugkrinontai me tous eurwpaious. Skepsou apla -3erw, sou vazw duskola- oti pshfizete ka8e fora ta idia skata mes sta opoia 8a pnigeite, ki eseis ki emeis mazi. Ki ekproswpontas olo ton nownta gunaikeio plh8usmo, se diavevaiw oti kalutera na to ri3w sth malakia gia ta epomena 7 xronia para na sou katsw, gamia megale. Ante geia.

    ReplyDelete
  21. ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΣΥΡΘΗΚΑ ΣΕ ΛΕΩ .... ΧΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  22. Ελα ωραιος. Στο μυαλο μου εισαι μεγαλε. Το 99% του ζωικου βασιλειου ειναι ομοφυλοφιλο και εμεις το ονομαζουμε 'παρα φυσιν'? Μεχρι οργανισμος με 7 φυλα εχει ανακαλυφτει απο τους επιστημονες και πολλα ειδη γινονται ομοφυλοφυλα η ετετοφυλοφιλα αναλογως αναγκων. Καποια αλλαζουν τα ιδια τα γονιδια τους. Πολλα ειδη ειναι ομοφυλοφιλα και προσφερουν εμμεσα στο γονιδιωμα τους, με το να προσεχουν την αγελη και ετσι μακροχρονια να υπαρχει εξελιξη εκει που θα λεγαμε οτι τα ομοφυλοφιλα ηδη δεν ευνοουν. Υπαρχει μια αλλη θεωρια που θελει τα ειδη να ειναι ομοφυλοφιλα για πληθυσμιακο ελεγχο, κατι που ομως δεν εχει αποδειχτει. Επισης εχει αποδειχτει οτι οι μητερες των γκει , οι θειες, και οι ανιψιες εχουν περισσοτερα παιδια απο τον υπολοιπο πληθυσμο καθως και οι γκει ειναι οι μικροτεροι συνηθως σε ηλικια σε μια οικογενοια. Ειναι παρα πολυ πολυπλοκο θεμα και φαινεται να παιζουν ρολο ενα σωρο παραγοντες, απο την εξελιξη μεχρι το πληθυσμιακο μπαλανσαρισμα και μεχρι πως η κοινωνια και το περιβαλλον μπορει η οχι να ενεργοποιησουν ενα απο τα πολλα γονιδια που σχετιζονται με την ομοφυλοφιλια.

    Ειναι καταλοιπο της εξελιξης και για να υπαρχει αυτο σημαινει οτι ευνοα το ειδος μας αλλιως δεν θα υπηρχε. Βασικα το γεγονος οτι ειμαστε το μονο ειδος που τραβα περισσοτερο προς την ετεροφυλοφιλια ειναι περισσοτερο ατυχημα και συμπτωση παρα κατι το φυσιολογικο.:P οπως που η φυσικη επιλογη επιτρεπει το κεφαλι μας να ειναι τοσο μεγαλο και να μην μπορει να μεινει στην μητρα περισσοτερο απο 9 μηνες και ο εγκεφαλος μας να μεγαλωνει ολος απ εξω...:P κατι που δεν συμβαινει με αλλα ειδη που ειναι εντελως αυτονομα τα βρεφη μωλις γεννηθουν. Αυτο το ατυχημα το κρατησε μιας και η μεγενθυση του κρανιου μας μας εσωσε αφου ειμαστε αχρηστοι να σωθουμε απο τις αδυνατες αισθησεις μας, η την ανικανοτητα μας για αυτοσυντηρηση η του ποσο αργα κινουμαστε σε σχεση με αλλα ζωα.

    ReplyDelete
  23. Labels: gay, parade, pride, shinobi, γκει, λεσβια, ομοφυλοφιλος, πουστης

    (gelasa)

    Twra x tou 8ematos.
    Oi "omofulofilikoi antres" (gt gia lesvies oute kouventa)einai atoma pou exoun 3exasei to logo pou geni8ikan i apla de ton katanoisan.
    Me auto pou lew mporei kapoios na pei "eee gkasma, dld i anaparagwgi kai h el3h pros ena 8uliko mas tin epibalane? eisai gia ton ZMPOUTSO!>#^@".
    Isws file mou na einai kai etsi.
    Twra pia o kosmos allazei, h pio wma katastrefete alla oi omofulofiloi uparxoun aiwnes twra.
    To 8ema einai oti stamatisame na sevomaste tous an8rwpous... kai de milaw mono gia tous gay. Me apla logia oi an8rwpoi einai kakoi kai to xeirotero einai oti to dexontai. Kante ena test, peite ena filo/h "eisai kakos/ia" kai deite tin antidrash.
    To prwto vhma gia na 3efugoume apo ti kakia? na apodex8oume tous gay kai tous ka8e "gay".
    Duskolo etsi?
    Akoma kai egw pou ta grafw de to exw kataferei akoma.
    Episis, otan lew na tous apodextoume den ennow na ginoume.

    p.s: “People try nonviolence for a week, and when it ‘doesn’t work,’ they go back to violence, which hasn’t worked for centuries.”
    Theodore Roszak

    p.s: http://www.youtube.com/watch?v=HtaPaQwSQPA

    ReplyDelete
  24. Trolling is an art

    ReplyDelete
  25. KALA GIA TON MPOUTSO. OUST APODW POUSTRAKIA. APAPAPAPA MAKRIA APO EMAS AYTA.

    ReplyDelete
  26. re ka8usterhmene viologia de diavases pote ?

    ReplyDelete
  27. Re mike grapse gia to poso malakes einai aftoi pou vgazoune to logo tou blog tous se mplouzaki

    ReplyDelete
  28. Φοβερο ποστ και φοβερη απαντηση στους ομοφοβικους σπασαρχιδιδες. Οταν οι αθηναιοι στην στρατιωτικη τους εκπαιδευση τον επερναν για να "δεθουν" με τον συμπολεμιστη τους στην αρχαια αθηνα δεν λεγατε τπτ τωρα σας επιασε μην τυχον και θιξουμε την βαρβατιλα του ελληνα. Αλλα αυτο εμφανιζει εναν κομπλεξισμο για το παρελθον. Στο κατω κατω τι σας νοιαζει τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του, αλλα πιθανοτατα μαλλον εσεις δεν εχετε σεξουαλικη ζωη και εχετε κομπλεξ. Επαγγελματιες μισανθρωποι. Ο καθενας κανει τις επιλογες του, αλλα οχι στο τι φυλο θα εχει ο συντροφος του αλλα στο αν θα δεχτουν την σεξουαλικη τους ορμη-φυση η θα γινουν κι αυτοι κομπλεξικοι και θα πνιξουν τα συναισθηματα τους και τις ορμες τους και θα καταντησουν υστερικοι μαλακες σαν κι εσας.
    Μπραβο ρε μικε

    ReplyDelete
  29. xaxaxaxaxaxaxa

    xilia likes. poly p.c. me poly oxi-p.c. tropo. oi adelfes se xairetoyn :)

    ReplyDelete
  30. Mikeius, τα λες όπως είναι και όπως θα πρεπε να τα γνωρίζουν όλοι. Κι αν υπάρχουν ακόμη Νεάντερνταλ φταίει η επιλογή τους.

    ReplyDelete
  31. skatopsuxe ..apoluthikes kai valthikes na mas skotises ta wraia trixwta arxidia mas me arthra e?..
    etsii sta paparia sou...emeis ta diavazoume ;)
    xairetismata apo patrino kauliariko agori me moustaki ;) (psarouuli)

    ReplyDelete
  32. O Mike κάνει στροφή στην ποιότητα. Καλό ήτανε καριόλη. Και εγώ τις πάω τις λούγκρες. Συνήθως έχουνε και χαβαλέ στην παρέα.
    Τώρα θυμήθηκα και το ανέκδοτο που λέει "δεν είσαι gay παιδί μου. Βρωμόπουστα είσαι".

    ReplyDelete
  33. "Shinobi" στα keywords!

    "SHINOBI"!!!!

    Θα σβήσω...

    ReplyDelete
  34. Κλειτοριδοκράτορα ο πατέρας σου έπρεπε να σε τρυπάει λιγότερο συχνά ή τουλάχιστον να περιμένει μέχρι να γίνεις 5.

    ReplyDelete
  35. εμεις οι ελληνες εφευραμε gay sex , surprise butseks καθως και pedo bear ;)

    ReplyDelete
  36. mpravo re agori mou! mpravo. oraio arthro. thelo na se sugxaro se 2 shmeia kurios. gia thn polu xrhsimh dieukrinhsh gia to fusiko kai to afusiko pou prospatho na exhghso me opoion anegkefalo koubantiazo ta teleutaia 15 xronia, kai epeidh gia proth fora se arthro h aposph sou den einai bebiasmena misanthropikh etsi oste na adhghtheis sto na les xontrades. brhkes gia allh mia fora thn isoropia, pou xreiazetai na exei kaneis sto mualo tou kai stis antilhpseis tou,kai emesa edeixes oti oi prohgoumenes xontromalakies misanthropias pou exeis pei htan pragmatika apopseis sou alhthines kai den tis xerases gia na kaulosoun oi anegkefaloi efhboi pou tous aresei otidhpote "Ta xonei" se otidhpote. etsi oti kritikh eixa gia sena tha meinei sto kathe arthro ksexorista kai den tairiazei pleon se sena. auta me ton sobaro sxoliasmo. tora thelo na prostheso oti perimeno arthro gia dota gia na se kraxo.:) kai oti h skhnh me thn stolh monokerou kai to plastiko kauli koutelotrupano galopoulas egrapse. kai epishs sumfono oti stous gay prepei na sumperiferesai opos se olous tous allous. den axizoun kapoia idiaiterh metaxeirhsh epeidh einai diaforetikh. gt as poume den einai nohtika kathusterhmenoi gia na prepei na tous prosexeis perissotero, apla einai pio ahdiastikoi. oute ego exo problhma mazi tous, alla pisteuo oti pleon akoma kai sto elladistan den einai kati toso extreme oste na xreiazetai back-up apo straties uperaspishs apantaxou pisoglentidon sthn tv.SUAPT to artukolexo, etsi gia na sugkefalaionoume. kai thelo na katalhxo oti kai emena mou th spane oi straties gay pou prospathoun na mas deixoun poso normal kai oraio einai na eisai gay. oxi re file den einai. to na mhn sou stero ta anthropina dikaiomata den shmainei oti an mou exhghseis poso oraies sou fainontai oi psoles tha me peiseis kai emena kai tha bgoume gia aybarotsarka parea. asto diaolo ahdies. mpravo kai pali.:)

    ReplyDelete
  37. a kai kati pou xexasa: autes einai oi pio asteies lougkres pou brhkes sto internet? -.^ dokimase thn ellhnikh thleorash gia na pareis idees: galaths kostetsos klp
    eimai to pano sxolio kourtina g.s. ta arxika m apla to profil anonumou einai pio grhgoro

    ReplyDelete
  38. Μιχαλη επετρεψε μου να κανω μια συγκριση,αναμεσα αυτου του αρθρου και τα μωρα στην φωτια.Που ειναι η σκατοψυχια σου που ολοι αγαπαμε που μας κανει να γελαμε και ταυτοχρονα να τροφοδοτει για σκεψη?plz το επομενο αρθρο να ειναι μοχθηρο σκατοψυχο ανηθικο βρομικο αρρωστημενο και παλαβο οπως μονο εσυ ξερεις με το δικο σου στυλ.

    ReplyDelete
  39. Μόλις πρόσφατα έμαθα ότι ένας φίλος μου είναι γκέυ. Στην αρχή σοκαρίστηκα η αλήθεια είναι αλλά μετά αντιλήφθηκα όλα τα σημάδια που ήταν εκεί εξ αρχής αλλά δεν τα έβλεπα κι έκανα τους συνειρμούς στο μυαλό μου και είπα...γιατί όχι;Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλεόν συγκατοικεί με το αγόρι του.
    Είναι πολύ true αυτό που λες, όσον αφορά την αισθητική. Όποτε αράζουμε με τα παιδιά, πάμε για ποτό, πίνουμε μπάφους κτλ ούτε που σου πάει το μυαλό ότι το βράδυ που θα μείνουν μόνοι τους θα αρχίσουν να σφίγγουν ο ένας το γκρόβερ του αλλουνού. (Δεν έχω ρωτήσει πιο έιναι ο μαουνιέρης και ποιός ο κωλομπαράς ή αν είναι και οι δύο μπινέδες...)

    Επίσης τι είναι αυτά; Δέχεσαι αβάδιστα και άκοπα το ενδεχόμενο του να κάνεις γιό (εστω κι αν βγει πούστης το παιδί); Που πήγε η μισανθρωπιά σου; Κρίνοντας κι από τα τελευταία ποστ έχω να πω ότι μάλλον έχεις ωριμάσει. Τελικά ισχύει ότι ο στρατός σε κάνει άντρα λοιπόν;

    ΚΑι τέλος...Δεν κατάλαβα! Τι έχουν οι πατούσες;;; Πατούσες rule ρε μουνί! Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια όμορφη γυναικεία πατούσα να σου γαργαλάει τα αρχίδια και να παιζει με το πουτσοκέφαλό σου και να...οκ σταματάω

    ReplyDelete
  40. Αυτα τα ποστ ειναι ιδανικα για ψευτοαντριλικια...

    Ποσοι ακομα θα βγουν να πουν "καλα ρε μικε εισαι αδελφη του κερατα. Εγω ως γνησιος αντρακλας δεν ανεχομαι μυγα στο σπαθι μου να ουμε".

    Γελιο εχουν κατι τετοια... εμπρος βαρβαταντρες μου!

    Μαρια-Γαλατσι

    ReplyDelete
  41. Όλα τα λεφτά το ατράνταχτο επιχείρημα: "Πριν από 2 βδομάδες έκανες BUNGEE JUMPING και μου λες ότι η πουστιά είναι αφύσικη;;;"
    Είσαι Θεός

    ReplyDelete
  42. ΑΡΕ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΕ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΣΕΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΟΣΥΖΗΤΗΣΗ.......
    ΩΡΕΟΣ ΜΙΧΑΛΗ ΩΡΕΟ ΠΟΣΤ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΟΤΗΕΜΑ :P

    ReplyDelete
  43. λοιπον Κλειδοκρατορας τα εσπασε,πιο ελληναρας κι απο τον Τραμπακουλα αμα λαχει να ουμε....ωραιο post και να συμφωνω οι πατουσες ειναι αντιαισθητικες τελος.

    ReplyDelete
  44. Πρώτον: Λίγα τα λόγια σας για τους αρχαίους Έλληνες

    Δεύτερον: Η παρούσα ανάρτηση trollίζει(ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός)

    ReplyDelete
  45. Ωραίος! Και συμβουλή: κάνε παρέα μαζί τους, ειδικά αν είναι ωραίοι! Δεν υπάρχει καλύτερος wingman από έναν ωραίο που μιλάει με γυναίκες ακομπλξάριστα και στο τέλος δεν θέλει να τις πηδήξει..!

    Στάνταρ θα γίνει το άρθρο με τα περισσότερα σχόλια ever στο blog...

    ReplyDelete
  46. a kai o shinobi einai antraklas <3 hehe

    ReplyDelete
  47. Το δικό μου gayradar χτύπησε κόκκινο! Τελικά είσαι κρυφο-τρελιάρα!

    ReplyDelete
  48. Ετεοκλή, μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

    Ανώνυμε, ψήσου να αρχίσουμε κίνημα για την προστασία της απανταχού πατούσας.

    Θάνατος στους πατουσομάχους! Πατούσα will prevail!

    http://www.knowkidding.net/files/lick.jpg

    http://i.ytimg.com/vi/6wNLOUqVK2s/0.jpg

    ReplyDelete
  49. kalo. oxi apo t suni8ismena s alla kalo...

    ReplyDelete
  50. Ο 1451 ειπε μεγαλη ατακα.

    Βρε ΑΡΧΙΔΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, αμφισβητειτε τα παντα που δεν εχετε δει με τα ματια σας: θρησκειες, 9-11, ειδησεις κλπ κλπ, και μολις σας λενε "καποιοι" οτι πριν απο 2-3 χιλιαδες χρονια οι προγονοι σας ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙΙΙ γαμιοντουσαν μεταξυ τους το ΧΑΒΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ??? Πολυ λογικο...

    Τωρα για τους γκει τι να πω, ας ειναι σωστοι σε αλλους τομεις, κ ας ειναι οτι θελουν. Οχι ομως κατι ξεφωνημενες που σε κοιτανε κ σε προκαλουν στην ψυχρα. Αυτοι τρωνε ξυλο.

    1821

    ReplyDelete
  51. Giati re Mikeius kathgoreis to sex metaksu zwwn? sovara twra, den pisteueis oti kai apagoreuseis opws "apagoreuetai sex me zw", "apagoreuetai sex me anhlikous" einai apla sunepeies tou sxhmatismou koinwniws, kai oxi kati afusiko?

    ReplyDelete
  52. wpa, o panw eimai, ennoousa "giati kathgoreis to sex metaksu anthrwpwn kai zwwn" .

    ReplyDelete
  53. ο Shinobi πως ξεφύτρωσε?
    Μαλάκα Μίκιους, όταν το παίζεις σοβαρός είσαι ξενέρωτος. Ας το. Δε σου πάει. Κράτα το για τα φιλαράκια σου που σ'αγαπαν΄πολύ. Εμείς θέλουμε AIDS, μουνιά και ηπατίτιδα.

    ReplyDelete
  54. Re seis...oi homos exoun tin kalyteri kai poio plousia sexualiki zwi apo olous mas...

    Pane kapou...ena geia...ena xairw poly....kai arxizoun na baglarwnontai, dyades..trigwna..exagwna..kai vale....Enw gia na pou katsei emena mia malakw gomena prepei na kanw olokliro campaign kai operation...

    Vlepontas oles autes tis xiliades hysterikes...unsexed kai problematic gomenes...skeftomai oti makarioi kai olvioi einai oi poustides

    Live and let live

    ReplyDelete
  55. ti wreo keimeno me ekane na ksexasw to gegonos pws me gamaei ena zarwmeno kai trimeno magiko tzini. na se kala mixalaki

    ReplyDelete
  56. alt-bag Mikeus ditected!!!! basimes plirofories mou lene oti afise kai moustaki!!!

    ReplyDelete
  57. oi gay pantos exoun gamw tis plakes gia parea.den kserw an ftaei oti einai gay k skeftontai etsi alla osous exw gnwrisei 4-5 oloi htan mesa sthn ataka k ton xabale :)

    ReplyDelete
  58. milame o dialogos einai san kati parakmiaous dialogous sto indymedia metaxy ysterikwn feministriwn pou o mpampas den tous edine polu simasia kai tsantistikan kai eipan na meinoun axuristes,enallaktikous foititiskous pou nomizoun oti an xexilwsoun ton "proodeutismo" tous 8a einai cool ara 8a gamisoun, "tsampoukalemenous" ellinares pou ta gamane ola(teleytaia sexoualiki epafi eixan epi andrea papandreou) kai apegnosmenous anasfaleis gay pou apla 8eloun kapoion na tous kanei parea kai suzitane kai suzitane to idio 8ema...ok megale s'aresoun oi antres...emena m'aresei i mpala kai oi gunaikeies vuzares...kai?8a mou pareis to oikopedo pou mou afise o mparmpas mou?na mou...pragmatika.an den m'aresei i parousia sou apla 8a spasw.an den s'aresei i dikia mou?spase...einai toso aplo...fusiko kai afusiko?poios noiazete???trava kane auto pou 8es xwris na enoxloume o enas ton allo.diladi prepei me to zori na exoume pare dwse?egw 8elw na pi8ikizw san ili8ios se mia kerkida sto karaiskaki ki esu na milas gia moda kai na pineis kafe sto gkazi...ok!epitelous!!!!ftanei me auti ti kouventa!!!!

    ReplyDelete
  59. Δεν έχω φίλους οπότε ήρθα σε σας να πω τη μαλακία μου.
    Σιχαίνομαι τις λεσβίες. Εμετός. Πες τα τρυποκάρυδε για τις πατούσες. Ο καθένας στο βίτσιο του.
    Επίσης δε θέλω γκέι για wingman. Πάρε διάβασε Neil Strauss και βγες έξω μόνος σου να μην έχεις ανάγκη τους γκέι. Ούστ φρικιά :Ρ

    ReplyDelete
  60. πω πω ρε μαλάκα με τι ατάκα έκλεισες, χαχαχαχαχα....

    ξέχασες κάτι όμως....όλοι αυτοί που κράζουν τους πούστηδες, ευχαρίστως τραβάνε μαλακία μέχρι να πάθουν αφυδάτωση όταν βλέπουν sciccors

    Γρόοοοοοοοοθοι, ζώα όρθια.

    μακρυά απο τον κώλο μου και όπου θέλει ας είναι.

    ReplyDelete
  61. axaxxaaxaxaxaxxaxaxaxaaaaaaaaaa

    Hsoun dj se indie barakia???
    gi'auto ksereis tosa gia tous mikrous sou alternative mpinedes!!!

    *KAVLOLEWN*

    ReplyDelete
  62. Σκεφτόμουν να κάνω και εγώ παρόμοιο post με του κλειτορειδοκράτορα και κάποιον άλλών αλλά τελικά βλέπω οτί ενώ το βασικό συστατικό αυτού του μλογκ είναι ο χαβαλές μερικοί το χετε πάρει πολύ σοβαρά το θέμα και ψιλοξενέρωσα.Ενα μπράβο στον κλειτορειδοκράτορα για το τρολλάρισμα του που έκανε τόσους να ψαρώσουν
    Βάγγος το πληγωμένο ελαφάκι

    ReplyDelete
  63. Α ρε λουμπίνα ΜΙΚΕ..

    ReplyDelete
  64. wraia...mas eipes gia ta poutsilikia...

    ReplyDelete
  65. Ρε'σεις ξεκολλάτε λίγο τα κεφάλια σας,δεν είναι δυνατόν να νομίζετε ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αφύσικο!!!Σχεδόν όλοι οι οργανισμοί στην φύση τείνουν ανά περιόδους στην ομοφυλοφιλία κ παρ'όλα αυτά επιμένετε εν έτει 2011 να την θεωρείτε αφύσικη;Οι αρσενικοί ιππόκαμποι κυοφορούν κ εσείς θεωρείτε την ομοφυλοφιλία αφύσικη;!Τίποτα κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου απ'τον άνθρωπο δεν μπορεί να θεωρηθεί αφύσικο!Δηλ.είναι προτιμότερο να είναι κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ(με κεφαλαία,για να γίνει κατανοητό κ από τους πολύ "άντρες" το πόσο μαλάκας εννοώ)αλλά να είναι straight;!Ξεκολλάτε γαμιάδες της γειτονιάς,οι gay μπορούν να είναι πολύ πιο άντρες απο'σας!Κ πριν φέρετε το πανηλίθιο επιχείρημα για τον γιο μου,απλώς πληροφοριακά προτιμώ να τον κάνω άνθρωπο κ gay παρά μαλάκα γαμιά κ straight.Αυτά απο'μένα!!!

    Υ.Γ.:Thanks Mikeius,νόμιζα πως μόνο εγώ είχα απέχθεια στις πατούσες!!!

    ReplyDelete
  66. Ρε Κλειτοριδοκρατορα (θα 'θελες), ΠΟΥ ακριβως γραφει ο μαικ οτι είναι φυσικό να πηδας κωλαρακια, ή οτι τα πηδάει ο ίδιος;
    Θα συμφωνήσω ότι πρεπει να κάνουμε ότι μας έρχεται αυθόρμητα. Δεν είναι θέμα επιλογής. Είναι θέμα έλξης-αναγκης. Δεν κάθισα πχ εγώ να ΣΚΕΦΤΩ "για κάτσε: ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να είμαι λεσβία κ του να είμαι στρειτ;" κ μετά να βγαλω απόφαση. Απλά μου άρεσαν τα αγόρια, με αυτά φλέρταρα κ αυτά φαντασιωνόμουν κ χτυπούσε η καρδουλα μου (κ μην πω τι άλλο :Ρ)
    Από τους λίγους γκέι που γνωρίζω, δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που είναι σοβαροί σαν άτομα. Με αυτούς όμως που νιώθουν ανώτεροι που είναι γκέι ή έχουν την τάση να σου εξιστορούν τι κάνουν στο κρεβάτι, ΕΛΕΟΣ! Μπορεί να κατανοώ τη γλύκα που βρίσκεις σε ένα πέος ή στο να έχεις 5 γκόμενους, αλλά λίγο μέτρο δεν βλάπτει!
    Σ'ευχαριστω μαικ που ανέφερες το δικαίωμα το ΜΠΛΙΑΧ!

    ReplyDelete
  67. poly kalo to ar8ro sygxaritiria Mikeus. :) Oso gia tous komple3ikous ellhnarades pou sxoliazoun, ama vgeite e3wteriko kai akousete "sex the greek way" mi xareite, malakes - to omofylofiliko sex ennooun!

    ReplyDelete
  68. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η DOTA ΟΕΕΕΟΟΟΟ?!!?!?!?ΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ...Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΑΜΙΜΗΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 11:48 ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕ" ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΚΕΥ (ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟ ΟΥΤΕ ΨΩΛΗ),ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΓΓΥΤΕ ΟΤΙ,ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ,ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΙΚΕ Δ-Ε-Ν ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗ DOTA ,ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ

    ReplyDelete
  69. Μιλώντας από πρώτο χέρι, μπορώ να πω ότι το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος δεν είναι επιλογή. Ή μάλλον, είναι τόσο επιλογή όσο κάποιος από εδώ μέσα επέλεξε να είναι ετεροφυλόφιλος. Αν θυμηθεί κανείς πότε ήταν που επέλεξε να του αρέσουν τα κορίτσια και όχι τα αγόρια, πότε έκανε αυτή την συνειδητή επιλογή, ας μας το γράψει.

    Οτιδήποτε είναι στην φύση, είναι φυσικό. Η ομοφυλοφιλία υπάρχει π α ν τ ο ύ στην φύση από τότε που υπάρχει ζωή στη γη. Το αν σε κάποιον δεν αρέσει να βλέπει δύο άντρες οι δύο γυναίκες μαζί (καλά, το τελευταίο είναι συζητήσιμο), αυτό είναι άλλο θέμα. Και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο στην κοινωνική και προσωπική ζωή των ανθρώπων. Για οποιοδήποτε λόγο.

    Και μόνο που καθόμαστε και το συζητάμε αποδεικνύει πως υπάρχει θέμα. Δεν συζητάς για κάτι που δεν υφίσταται.

    ReplyDelete
  70. Για το Gay Chic και για το αδελφάτο της showbiz τα ξεχάσαμε όλα ε;

    ReplyDelete
  71. kala re,argeis pou argeis poso kairo na grapseis ena arthro,to girnas kai se politically correct?Opws kai sto review tou mortal combat esi fwnakses "ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ"etsi kai egw:THELOUME MISOS MALAKA!An einai anoikse 2o blog me titlo "i kali mou pleura" kai grapsta ekei.

    ReplyDelete
  72. Δεν είναι επιλογή... Αλλά αυτό που είναι επιλογή και το σιχαίνομαι είναι η και καλά "bisexuality"... Αυτό είναι ανωμαλία και το έχω συζητήσει και με gay άνδρες αλλά και γυναίκες.

    ReplyDelete
  73. Eριξε δολωμα ο Μικεους με αυτο το αρθρο...

    ReplyDelete
  74. MAS IPOSXETHIKES DOTTA !!!!

    ReplyDelete
  75. Skasmos!
    Gia peite re me lesviaka den kaylonete oloi?
    Kaulonete.
    Oi ginaikes me poustriaka kaulonoyn?
    Oxi!
    Ara poli apla oi poustides de mas prosferoun tipota eno oi lesvies ta panta.
    Skasmos kai gia tis patouses.
    Patouses rulez!

    ReplyDelete
  76. Αφύσικο χμ...Ο άνθρωπος,και γενικότερα όλα τα ζώα έχουν σαν σκοπό την αναπαραγωγή νομίζω..Οπότε τα παραδείγματα π λες για το τι ειναι αφύσικο και τι είναι , νομίζω είναι άκυρα

    ReplyDelete
  77. Μπράβο μικέιους!! αγαλλιάζει η ψυχή μου να διαβάζω τόσο καθαρά κείμενα. Μπράβο.
    περίμενα να δω και κάποια αναφορά κ σε μας τις λεσβίες, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είναι ένα εντελώς άλλο θέμα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προσπάθησες να αναπτύξεις σήμερα (btw αναρωτιέμαι πόσοι το κατάλαβαν)..
    Με άλλα λόγια, η ομοφοβία μας θα έχει εκλείψει όταν θα βλέπουμε μία πουστάρα με ασημένια παππουτσάκια των 300 ευρώ και θα την κράζουμε με την ίδια άνεση που θα κράζαμε μία ηλίθια χαζογκόμενα χωρίς το φόβο του πολιτικά ορθού. (ταυτόχρονα όμως και από την ανάποδη όταν θα βλέπουμε δύο γκόμενες να έχουν βγει ραντεβού και όσο και αν μας καβλώνουν θα σεβαστούμε ότι είναι ΖΕΥΓΑΡΙ γαμώ το κέρατο)

    ReplyDelete
  78. Το να θεωρείς ότι η πατούσα είναι αηδιαστική είναι σαν να θεωρείς ότι οι gay είναι αφύσικοι...

    Μια πατούσα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα.

    ReplyDelete
  79. Αν από δήθεν διακριτικότητα δε μ' έκραζες για την τριχωτή ψωλάρα που θέλω να γλείψω, ούτε εγώ θα γούσταρα να κάνω παρέα μαζί σου. Κι όπως θα σε κοροϊδέψω που τον παίζεις για τις θείτσες που διαφημίζουν οικιακές συσκευές στο telemarketing, άλλο τόσο κι εσύ θα με κοροϊδέψεις που χαλβαδιάζω την τριχωτή ιδρωμένη κωλοχαράδρα του σκυμμένου υδραυλικού που επισκευάζει τον νεροχύτη μου.

    Γιώργος.

    ReplyDelete
  80. Πωλη καλω αρθρω μαηκιους γελασα παρα πωλη φηλε να οισε καλα. Παντα ετση να γραφις.

    Γραπσε ωμος κε για τιν ντωτα πωσο μαλακηα εινε.

    Πουσταραις ωλου του κωσμου ενωθητε με αρχιγο τι Μανταμ Γρηγορια !!

    ReplyDelete
  81. k esy lesvia kamari mou? ;*

    ReplyDelete
  82. Πόσο αστείο είναι να ακούς βλαχοαθηναίους να κάνουν αναλύσεις για το εξωτερικό και την οπισθοδρομική ελληνική κοινωνία. Πήγε μια εκδρομή Ντίσνεηλαντ και μια Βουλγαρία για να κάνει τσάμπα τα σφραγίσματα ο Μικσ, έκανε και ατέλειωτο ψωλάρισμα στο ίντερνετ κι έμαθε και πώς βλέπουν τους πούστηδες στο εξωτερικό. Εγώ πάντως που τα βλέπω από πρώτο χέρι εδώ στη Γαλλία που είμαι -τσούζει?- δε βλέπω καμμία διαφορά. Ίσα ίσα έχω δει να παίρνουνε και στο κυνήγι ένα ζευγάρι μπιθήκων που φιλιόσαντε δημοσίως. Άσε τις αναλύσεις για έξω, εκτός απ'τους ντελιβεράδες και τις κομμώτριες που σε διαβάζουνε τυχαίνει και κανένας πετυχημένος που και που.
    Στα υπόλοιπα, φυσικό είναι να βάζει ο άλλος στον κώλο του ότι γουστάρει. Και φυσικό είναι κάποιος που δεν έχει συνηθίσει τους πούστηδες να τους προγκάει. Και τα δύο ενστικτώδη, άρα και φυσιολογικά. Βέβαια σαν κλασσικός μπουρτζόβλαχος, επαρχιωτοτρέντυ που είσαι για τις λεσβίες δεν ανέφερες τίποτα. Δεν πιάνονται για γκέη αυτές φαίνεται. Μη φοβάσαι τόσο ότι θα βγει πούστης ο γιος σου πάντως. Δεν κινδυνεύεις. Διασταύρωση αυνάνα με λαπ τοπ δε έχει επιτευχθεί ακόμα. Οπότε μη φοράς καπότα όταν βλέπεις Ζίνα. Αν και την καλύτερη μαλακία θα την τραβάς όταν διαβάζεις κειμένά σου. Φαίνεται απ'την αξιολύπητη αυταρέσκειά σου. Θα "με ρωτήσει κάποιος, ρε συ Μιξυους κτλ". Ποιός να σε ρωτήσει ρε κακομοίρη?
    Α, και μάθε αφού είσαι και του Πολυτεχνείου να βάζεις αρχές στη σκέψη σου. Το ηθικό με το φυσικό ουδεμία σχέση έχουν. Αν είχαν, θα ήταν ηθική και η παιδεραστία.
    Δε μου λες, πόσο κοντός είσαι? Αυτοί που στην πέσανε έπρεπε να σε βάλουν σε καρέκλα για να σε περιποιηθούν? Τους έπαιρνες όρθιος τσιμπούκι?

    ReplyDelete
  83. Καταρχάς, τα indie μπαράκια δεν έχουν dj ως επί το πλείστον. αλλιώς δε θα ήταν ίντυ. Χρέη dj εκτελεί είτε ο σερβιτόρος για τις στάλες μικρά μπαράκια, είτε κάποιος φίλος του ιδιοκτήτη ο οποίος είναι γκέι είτε τρομερά ακοινώνητος, και κυκλοφορεί με ολσταράκι πράσινο και t-shirt με ψαγμένο μνμα, χειμώνα-καλοκαίρι. Από κει και πέρα τώρα... όλα αυτά που γράφονται εδώ, -κατά τη γνώμη μου- σωστά είναι, αλλα δε μας λες τπτ καινούριο. Και δε χρησιμοποιείς επίσης το "όπλο" σου που είναι το γνωστό, κάφρικο σκατο-χιούμορ. Όμως, μην περιμένεις να σε διαβάσω επειδή μου λες αυτά που ήδη ξέρω και έχω σαν άποψη και λίγο πιο ολοκληρωμένη μάλιστα, από μόνος μου. Και αυτό το λέω και για τους περισσότερους εδώ. Τι να κάνουμε, το στυλ σου α) δεν εμπνέει σοβαρή συζήτηση και β) απλά δε λες και κάτι καινούριο ή πρωτοποριακό, επομένως δεν εκπλήσσομαι κι από τον (μόλις) δηψήφιο αριθμό σχολίων εδώ.

    ReplyDelete
  84. +1 sto ar8ro

    alla +1 kai sto "eixes fucking dhlwsei oti to epomeno 8anai dota"

    alla i guess opoios perimene oti 8a thrhseis to logo sou, mallon etrefe aytapates oti EXEIS arxes.

    ReplyDelete
  85. giaytous pou lete "mh mplekete to poustriliki me thn arxaia ellada, zwa pou xaftete amashto o,ti sas lene ta symferonta"

    den mporw na kanw quote akrivws, alla afou eiste toso geroi kamarwtoi kai pantelwnatoi, na to vreite monoi sas, kai diplotsekarete to na to xwnepsete. alla osoi kaname filosofia sto panepisthmio, to diavasame. 3estravw8eite:

    "me treis tropous mporoun na enw8oun dyo an8rwpoi erwtika.

    a) gynaika me gynaika. ka8oti h gynaika einai katwterh tou antros [epeidh... well, etsi], ayth einai h xeiroterh enwsh. anaferetai gia logous plhrothtas tou keimenou.

    b) antras me gynaika. ayth odhgei sthn anaparagwgh, kai einai ok.

    a) antras me antra. o antras einai anwteros ths gynaikas, o eley8eros einai anwteros tou doulou, o an8rwpos einai anwteros twn zwwn, ergo, ayth einai h anwterh dynath enwsh evah, pou mesa apo ton erwta odhgei sthn anwterh pneymatikh epikoinwnia, klp klp.

    ypografh: fucking Platwnas"

    no further questions your honor

    p.s.
    etsi, gia plaka, anarwth8eite giati o planhths dias exei doryforous me onomata apo tis gomenes tou, px evrwph, iw. kai tsoup, kai enas ganymhdhs. hmmm. kai deite kai ton pinaka tou roubens or something, "h arpagh tou ganhmhdh" pou xronologeitai apo prin ta dolia poustosymferonta pou 8eloun na vevhlwsoun to megaleio ths arxaias elladas, kai moko.

    ReplyDelete
  86. g.s.

    o mikius xrhsimopoise ekleptismeno xioumor gi allh mia fora. sas parapempo ston antra ton sosto otan leei oti prepei panta na kratame tis uposxeseis mas:D xaxaxa pantos sobara perimeno na do ti tha peis gia thn dota

    ReplyDelete
  87. Συμφωνώ μέχρι τελείας με το κείμενο και κυρίως με την προτελευταία παράγραφο περί αστείου.

    Ανάλογες κουβέντες περί γκει είχα και εγώ με παρέα. Αφορμή ήταν η ταινία "Stardust" από ο συνήθως "σκληρός" De Niro που έπαιζε ένα gay πειρατή όπου και ήρθαν ξανά στο προσκήνιο όλα αυτά περί επιλογής και προτύπων που ωθούν στην ομοφυλοφιλία.

    Ήταν η τελευταία κουβέντα που έκανα σχετικά με το θέμα όταν άκουσα το απίστευτο "αφού πάνε να κάνουν φυσιολογική την πουστιά να δεις που σε λίγα χρόνια θα κάνουν νόμιμη και την παιδεραστία"

    Ομολογώ εγώ κάπου εκεί παραιτήθηκα.Σκέφτηκα να του φέρω τίποτα στο κεφάλι αλλά απλά αποχώρησα. Το κακό είναι πως μπορώ να κάνω επιχειρηματολογία μόνο με την λογική που τελικά είναι περιορισμένη, αντίθετα με την βλακεία που είναι απεριόριστη άρα έχει και περισσότερα επιχειρήματα.

    ReplyDelete
  88. Σπουδάζω Δανία και έχουμε ένα μαθηματάκι για αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες οικονομίες. ο καθηγητής χώνει συνέχεια παραδείγματα για κοινωνικοικονομικά θέματα σε διάφορες χώρες (εγκληματικότητα στην Ιταλία, φτώχεια στη Ρουμανία κτλ.). Την Ελλάδα μία φορά την ανέφερε-> κοινωνικές διακρίσεις εναντίων των γκέυ. Τέτοιοι μαλάκες είμαστε.
    Μάικ σαν να τα έγραφα εγώ το άρθρο σου (εκτός από τις πατούσες-καταλάβετέ το μαλακές είστε μειοψηφία).
    Το θέμα σηκώνει 5 τόμους ανάλυση αλλά ξέχασες μόνο ένα βασικό κεφάλαιο. Οι τύποι γαμιούνται ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ. Παίζουν μέχρι και sites που βάζεις τη διευθηνσή σου, λες πόσο έχει βαρέσει το καβλόμετρο και έρχεται ένας τύπος και στον ρουφάει.
    Άλλη κλάση λέμε..

    ReplyDelete
  89. by far to kalytero sou ar8ro!

    ReplyDelete
  90. Varnavas πραγματικα δεν εχεις ιδεα ε? εισαι τοσο ζωον που δεν θα μπω καν στη διαδικασια να επιχειρηματολογησω και να καταρριψω τις παπαριες που με τοση ευκολια και αυθαδεια μας αραδιαζεις

    ReplyDelete
  91. Γραψε κατι πιο μισανθρωπο, αν και τωρα τελευταια αρχιζεις και το πας στα πιο φαμιλυ-φρεντλυ αρθρα. Γραψε για το ποσο υπερβολικα αντιδραν με τον θανατο των μπατσων. Ειδα στις ειδησεις σε καποια φαση τραγουδαγαν τον εθνικο υμνο στην κηδεια τους και στο τελος φωναζουν μερικοι "Ηρωες!". Τι ηρωες ρε μαλακες?

    ReplyDelete
  92. Λοιπόν κάτι ζήτησα προηγουμένως. Μη μετατρέπεις την εξαίρεση σε κανόνα.
    Ναι στην Ελλάδα(και σε όλο το κόσμο) υπήρχαν ομοφυλόφιλοι. Ήταν όμως μειοψηφία.
    Και αν είσαι τόσο σοφός για να παραθέτεις λόγια του Πλάτωνα ξεκίνα να γράφεις ελληνικά ανώνυμε που φοίτησες και σε πανεπιστήμιο.
    Ο Δίας είναι μυθολογική φιγούρα και οι ιστορίες που τον αφορούν έχουν συμβολικό χαρακτήρα.
    Η αδυναμία ή μάλλον απροθυμία να σεβαστείς τους αρχαίους που κράτησαν αυτά τα χώματα ελληνικά δε σε τιμά. Εκτός κι αν προτιμούσες τους Πέρσες και τους Αιγύπτιους οι οποίοι ήταν φάροι πολιτισμού κατα τη γνώμη σου.

    ReplyDelete
  93. ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΓΚΣ ΛΕΣΒΙΕΣ?ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΚΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΙΛΑΣ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΒISEXUAL ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ
    -ελενα

    ReplyDelete
  94. Μπραβο Μιχαλη γιατι το αρθρο σου και τελειες ατακες εχει και πολυ σωστα τα λεει. Λυπαμαι πολυ αυτους τους τυπους που επιβεβαιωνουν τον ανδρισμο τους κραζωντας τους αλλους ως πουστηδες. Μιλαω για αυτους τους γελοιους που λενε οτι εκδηλωθηκες κτλ.

    Και αν ο γιος μου ειχε γκομενο θα ενοχλομουνα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι το παιδι θα ηταν λαθος. Δικο μου ειναι το λαθος που δεν εχω καταφερει ακομη να απαλλαγω πληρως απο την ομοφοβια.

    Βεβαια θα διαφωνησω μαζι σου στο σημειο που λες οτι ειναι φυσιολογικο να κοροιδευεις τους γκει. Κανεις λαθος. Γιατι οσο αστειος και να σου φαινεται, ενας ανθρωπος που εχει υποστει τοσο ρατσισμο πληγωνεται πολυ απο αυτα τα σχολια. Και δεν εχουμε διακιωμα να πληγωνουμε τους αλλους για να σπαμε πλακα.

    ReplyDelete
  95. Τι εννοειτε με το "πατούσωμα" γαμω???
    Πόσο αθώος ειμαι πια????

    ReplyDelete
  96. zoumetral XESE MAS pou prepei na dexomaste san fysiologiko/wraio/ apodekto h den 3erw k gw ti allo, auto pou OI ANTRES egkrinoun.
    oi lesvies pou ennoeis esy einai 3anthies mounares pou kanoun oti kwlotrivontai ligaki se mia tsonta ftiagmenh gia antres kyriws. Gia ela ston pragmatiko kosmo opou mia lesvia mporei k na mhn einai etsi - mporei nanai asxhmh k na se ahdiazei me auta pou einai k kanei, paradeksou to. Oi pragmatikes lesvies sas agnooun k kanoun th douleia tous anenoxlites k opws tous erxetai. To idio k oi gay, alla auto to 3eroume hdh. Isws einai askopo to na analyoume ti wthei ton kathena se mia orismenh symperifora, giati outws h allws auto pou tou vgainei tha kanei. K kala kanei.

    ReplyDelete
  97. pou xathike o typas me to pouma gia image reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  98. ρε μαλακα anonymous απο πανω εισαι εντελως γελοιος?εχεις μεινει 456 χρονια πισω,οπου οι ομοφυλοφιλοι στην ελλαδα ειναι καρικατουρες.στερεοτυπο: οι γκει ειναι οπωσδηποτε φτερουδες και οι λεσβιες οπωσδηποτε νταλικεριδες.ναι συμφωνω υπαρχουν καποιες λεσβιες που ειναι butch(με κοντα μαλλια κλπ) οπως υπαρχουν και γκει αντρες θηλυπρεπεις(κραγμενες).αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι υπαρχουν πολλες λεσβιες θυληκες και πολλοι γκει αντρες αρρενωποι.δηλαδη φυσιολογικοι ανθρωποι.μην εισαι ζωον.βγες σε κανενα γκει μπαρ στο γκαζι και θα δεις λεσβιες πιο ωραιες απο αυτες στις τσοντες. συμφωνα με ψυχολογους υπαρχει ενα 5% των αντρων ειναι γκει η bi και υπαρχει ενα 25 % των γυναικων ειναι λεσβιες η bi

    ReplyDelete
  99. Σούπερ το άρθρο για μια ακόμα φορά!!!Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους γκέι, απλά δε μου αρέσει όταν είναι καραδηλωμένες, λόγω αισθητικής, όπως ανέφερες κι εσύ σε ένα σημείο του άρθρου σου..!
    Πέραν του ότι έβαλες το shinobi στα tags, που έπεσα κάτω από τα γέλια, είπες την μεγαλύτερη αλήθεια που διάβασα τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής μου...

    ''άμα θες γλυκόλογα, πιάσε παρέα με 3-4 γυναίκες.Θα χορτάσει το αυτί σου κομπλιμέντα, αλλά μην περιμένεις να μείνετε δεμένοι για πάνω από ένα εξάμηνο''!!!!!
    Προσκυνώ!!

    ReplyDelete
  100. 1 Sgewg πραγματικα εισαι μουνοσκυλο θρασυδειλο φλωρακι, αν διαβασεις ποτε τα σχολια να το ξερεις.

    2 ποσο πλακα εχει που βγαινουν τα τρεντι τυπακια οι "νταξ δεν τρεχει τιποτα" και πετανε την λεξη ομοφοβικος. εμενα στα αρχιδια μου αλλα αν καποιος δεν σε γουσταρει για κατι που κανεις δεν σε φοβαται. απλα του την σπας.

    3 ποσο προβλεψιμοι ειναι ολοι οι ημι-προχω που ο,τι τους την σπαει σε καποιον τον λενε ελληναρα. μαλακες υπαρχουν σε ολα τα κρατη, δεν εχουμε την αποκλειστικοτητα. οπως και χλιαρους φλωρους.


    γαμιεται ο Sgewg

    ReplyDelete
  101. !χαρηκα παρα πολυ με ενα τετοιο αρθρο και την καταριψη της αφυσικοτητας που διατυπωνεις.να σαι καλα.

    ReplyDelete
  102. στηριζουμε τρυποκαρυδο!οι πατουσες θα νικησουν!!!

    πολυ ηρεμο αρθρο ρε φιλε,εισαι σιγουρος οτι το εγραψες εσυ?εμενα παντως μου αρεσε αυτη η ξαφνικη αλλαγη,γιατι το απαιτουσε το θεμα-αλλα να μην ξαναγινει!-

    ReplyDelete
  103. malaka 1451:

    prwton eisai vlakas, ayto, pame.

    deyteron grafw greeklish epeidh mporei na gennh8ika ellhnas, alla pleon niw8w ton eayto mou allotroiwmeno amerikanaki.

    triton, den exeis katalavei ti anaferei o maik ekei me tous ougka mpougka progonous mas. let me clear that up for ya. statistika, yparxei ena pososto, as to poume 10% epi tou antrikou plh8ysmou, pou vgainei gay. ayto synexizei na yparxei kai den e3aleifetai, epeidh parexei sthn koinothta twn ph8hkoeidwn isxyroterous koinwnikous desmous mesw gay sex. oi koinwnikoi desmoi proagoun thn omadikh douleia sthn koinothta, kai oi koinothta epiviwnei, kai mazi kai to 10% gay.

    epishs, viologika, prodia8esh na einai ok me to gay sex, exoun oloi ma oloi oi antres. rwta opoio giatro 8eleis, einai para poly syxno otan kanoun se antra kwlonoskophsh, o typos na kavlwnei. ayto symvainei epeidh otan mpei kati ston kwlo, ere8izetai o prostaths. ayto oi gynaikes btw den to exoun. pou se periptwsh pou den to katalaves, "ayto" einai to gegonos oti akrivws opws to prwi 3ypnas kai sou einai shkwmenh, me viologikh akriveia, etsi akrivws kai an sou mpei kati sto kwlaraki 8a kavlwseis.

    ousiastika to mikro pososto gay gay, einai o sporos pou fyteyei sthn koinothta thn idea tou "den ton rixnw/pairnw kai ligo?". kai giati na eynoeitai e3eliktika h ypar3h ayths ths ideas sthn koinothta? o logos gia na tous gamhsei olous ena xeri o arxhgos ths fylhs einai profanhs. "eimai arxigos, kai gamaw. gleipste oloi to kavli mou, giati etsi". telos. to na niw8oun oi 6 kahmenoi pou erxontai antimetwpoi me to mamou8 oxi apla allyleggyh alla kai oti tous enwnei kai to x8esinovradino gangbang, voh8aei ligo gia na pai3eis th zwh sou korwna grammata.


    e kai sthn arxaia ellada gay gay, htan to 10%, opws kai se olo ton kosmo [poso gia to mpoutso eisai pou eniwses thn anagkh na to epishmaneis ayto. vlaka.] alla se mia koinwnia me tis antilhpseis pou ekfrazei eyglwtta o platwnas, kai me aytes tis antilhpseis toso omala entagmenes, pou ekfrazontai kai sth my8ologia [poso gia to mpoutso eisai pou e8elotyfleis me to ganymhdh. eisai asteios], oloi 8a ton paroun ligo. kai den 8a einai koinwnika katakriteo, 8a einai h norma


    tespa nysta3a, 8a valw na dw ligo alexis texas kai belladonna twra ekei pou paizoun me tis patouses tous.

    geloie.

    ReplyDelete
  104. Η αρπαγή του Γανυμήδη , φίλε ανιστόρητε ανώνυμε που έγραψες στις 9:22 στις 4 Μαρτίου, δεν έγινε για να τον πηδήξει ο Δίας αλλά για να τον προσλάβει ως οινοχόο στον Όλυμπο........

    ReplyDelete
  105. Εύγε για το άρθρο με ένα επιτέλους σοβαρό θέμα(κοινωνικός ρατσισμός). Επίσης μπράβο που μπορείς να εκφραστείς χωρίς πολλές πολλές βρισιές.

    Τέλος θερμά συγχαρητήρια που κατάφερες και να εκτοπίσεις τα γελοία σχόλια με βρισιές που προσπαθούν εντελώς ανεπιτυχώς να σε μιμηθούν ("γάμησες" και άλλα όχι τόσο τρυφερά) με το να κρατηθήσεις κι εσύ ένα επίπεδο.

    ReplyDelete
  106. Ρε, πολύ στα σοβαρά τον παίρνετε τον Μιχάλη και είναι κρίμα! Το παιδί θέλει να κράξει τάσεις και κόσμο, να κεντρίσει το ενδιαφέρον, να πει και κάτι πολιτικά λάθος γιατί είναι στη μόδα και να γελάσει και κανένας! Άμα αρχίσει να επιχειρηματολογεί κανείς μαζί του είναι σαν να προσπαθείς σε σατυρικό τύπου Αρβύλα και Λαζόπουλο να μιλήσεις με λογική. Απλά γελάστε, προβληματιστείτε και μετά κλείστε το browser και πάτε για ύπνο! Ούτε αυτός θα παρεξηγηθεί, ούτε η τιμή των ανδρών που δεν την στηρίξατε! Chill, laugh and that's it!

    ReplyDelete
  107. πουτσα και ξυλο και σουβλα
    ασυδοσια του πρωκτου μεχρι τελους
    στησιμο στα τεσσερα και ξεκωλιασμα χωρις ελεος
    αρρωστημενη κοινωνια, αλλος ρουφαει, αλλος βαραει,κι αλλος γαμαει τη μανα του
    κουμαντο στον κωλο του κανει ο καθενας μονος του

    υ.γ. "κλειτοριδοκτατορα" ρουφα καβλια αραπικα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ

    ReplyDelete
  108. Ego to eipa gia ton tipo pou grafei to arthro.Alla afou thes na ta akouseis....
    Re pousti apo pano oloi oi antres kai ginaikes den exoun provlima me tis lesvies.OLOI MALAKA.Kala ektos apo tis giagiades klp.
    An ipirxan mono lesvies ston kosmo den tha ipirxe ratsizmos gia tis glikes geoulitses.
    Skase, ipoklisou kai ksanaskase!
    Oxi den aidiazei kaneis apo auta pou kanoun.
    Kai ksereis kai tsonta na vlepeis an pidiountai terata, gia to diko sou teratometro, den tha tin deis.Alla toulaxiston me lez anevazeis foni kai goustareis.Xa, se gamisa tora!
    Sto malaka pou leei gia ellada kai platona.Re poustara zouligmeni.Diladi epeidi to eipe o platonas prepei na arxiso na pidiemai me tous filous mou,e?A re parerminauti tis plakas, lougra pou thes kreas.Skase!

    ReplyDelete
  109. pou hsoun dj wre? sto pop sthn karutsh k thn abramiwtou? metallas den hsoun esu ?

    ReplyDelete
  110. Το πρώτο μου comment στο blog σου και γίνεται για την προτελευταία παράγραφο. Μη τον κοροϊδεύετε γιατί είναι ανάπηρος, μη τον κοροϊδεύετε γιατί έχει καρκίνο, μη τον κοροϊδεύετε γιατί πέθανε η μάνα του, μη τον κοροϊδεύετε γιατί δε θα θέλατε να είστε όπως αυτός.
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΖΩΑ.
    Οποιος λέει τέτοιες πίπες είναι σε 100 φορές χειρότερη κατάσταση από τον ανάπηρο και τον καρκινιάρη και τον άλλον με την νεκρή μάνα και σε αυτούς φυσικά συμπεριλαμβάνονται οι ανάπηροι, οι καρκινιάρηδες και οι νεκρόμανοι που τα λένε. Να σας φάει η μιζέρια και να ψοφήσετε σε ένα πατάρι με αρουραίους που θα σας μασουλάνε τα δάχτυλα 40 ώρες.
    ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ δεν είναι ρατσιστικό να τους κοροϊδεύεις, ρατσιστικό είναι να τους φέρεσαι όπως φέρονται οι 16χρονες γκόμενες στα Τσιουάουα 5 ημερών.

    ReplyDelete
  111. Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση σχετικά με το θέμα της ομοφυλοφιλίας.Αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την ιστοσελίδα για την ομοφυλοφιλία στις "καπως" μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.
    http://tiny.cc/a6v0c

    ReplyDelete
  112. χααχχααχχα τα γάμησε όλα εχω πεθάνει φίλεεεεεεεε
    ααχαχχα

    ReplyDelete
  113. Tha sou paiksw mia podomalakia na ta ksexaseis ola!

    ReplyDelete
  114. zoumetral apla epishmana oti eite ahdiazei kapoios eite oxi, kaneis gay h lesvia de tha mas parei thn adeia oute xreiazetai thn egkrish mas. K anwnyme, egw den xrhsimopoihsa th le3h "opwsdhpote" oute milhsa gia stereotypa, eipa MPOREI kapoios na einai etsi. den einai k apithano 3ereis. K epeidh giauth th meiopsifia periptwsewn exw dei kapoious na ksinizoun to moutro tous, apla lew oti an den tous aresei kala tha kanoun na gyrizoun ap thn alli.
    ANYWAY to symperasma kat eme einai oti oloi, gay str8 lez, kanoun pleon auto pou theloun me eleutheria, OPWS LEEI K O TITLOS, opote pros ti h gkrinia?

    ReplyDelete
  115. Μαρεσει που επιχειρηματολογουμε για τον ΔΙΑ κ κατι αλλα ατομα που ...ω, τι εκπληξις! ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ!

    ReplyDelete
  116. Άλλος γράφει για 5% επί του συνολικού πληθυσμού και άλλος για 10%. Αποφασίστε επιτέλους πόσοι είναι οι ομοφυλόφιλοι, εσείς που προσπαθείτε να παρουσιάσετε την ομοφυλοφιλία ως φυσιολογική.
    Τώρα ιστορίες για όργια φυλάρχων με υποτελείς τους περισσότερο φαντασιώσεις αλλοτριωμένων αμερικανακίων είναι παρά πραγματικότητα.

    ReplyDelete
  117. Mike, ίσως το καλύτερο (αλλά λιγότερο αστείο) άρθρο που έγραψες ποτέ...Συμφωνώ μαζί σου γενικά απλώς σημειώνω 2 πραγματάκια

    1. To foot fetish είναι paraphilia όχι sexual orientation (googlare τα). Είναι διαφορετικές έννοιες. Καταλαβαίνω όμως το point σου και ισχύει.


    2. Ξέχασες να αναφέρεις ότι εκτός από την εξελικτική παράμετρο και το ότι ΣΗΜΕΡΑ πολλά άλλα ζώα εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις (μεταξύ αυτών και οι φυσικά πίθηκοι).

    ReplyDelete
  118. kaneis den exei problima me tis lesbies oloi me tous gay adres exoun apodexteitai to.

    ReplyDelete
  119. m areseis. twra den se diavazw mono gia na gelaw. einai kai pneymatikh askhsh! sry gia ta greeklish alla variemai na to allaksw twra...

    ReplyDelete
  120. Σε παρακολουθώ συχνά Μισέλ και ξαφνιάστηκα αρκετά από το άρθρο σου αυτό, παραείσαι άνθρωπος και με χαλάει! Σε είχα συνηθίσει αλλιώς, γι' αυτό. Αρχίζω να πιστεύω ότι όντως η θητεία στον στρατό χαλάει τον άνθρωπο. Είδωμεν...!

    ReplyDelete
  121. epic fail το αρθρο, και οχι δεν ειμαι κατα των γκευ ειμαι κατα του υφους και του τροπου που γραφει ο μικεους τωρα τελευταια.

    2 Τινα μπορει να συμβαινουν: ή εχεις αρχισει να στερευεις απο εμπνευση και ιδεες ή σου εχουν χακαρει το ακαουντ και ποσταρει καποιος αλλος.

    Αν συμβαινει το πρωτο γκετ γιορ ακτ τουγκεδερ, ασε τα "ποιοτικα" ποστς για αλλους και ποσταρε με το παλιο καλο χαβαλεδιαρικο στυλ.

    ReplyDelete
  122. kala, o ganymhdhs htan aplws o ydroxwos tou olympou. giayto ton zhleye h hra, exeis dikio. vlaka kiesy. epishs, anistoritos einai aytos pou de 3erei istoria. aytos pou de 3erei my8ologia einai.... amy8os? or something. kai esy eisai, hm, vlakas.

    tsekare twra to aggliko ar8ro ths wiki gia ton ganymede (mythology). to ellhniko asto, einai gia gelia, san ta ar8ra gia tous hrwes tou 1821. poihmatakia gia dhmotiko. $$$chi-ching!$$$

    kai meta tsekare kai katw katw sto aggliko thn parapomph sthn iliada, kai meta diavase kai sthn ellhnikh my8ologia tou iwannh kakridh (an kai mallon de 3ereis poios htan aytos) ti leei gia ton ganymhdh.

    zwadi

    ReplyDelete
  123. αγαπω zoumetral.

    ReplyDelete
  124. ο Λιμπεράτσε δεν ήταν αδερφή βρε.

    ReplyDelete
  125. Φίλε μου είσαι ένας σύγχρονος Αριστοφάνης, πρέπει όλα αυτά να γραφούν σε βιβλίο, δεν είναι μόνο το πηγαίο σου χιούμορ αλλά ότι έχεις και σωστή αντίληψη τον πραγμάτων, ''κάψτα'' όλα και μη χαρίζεσαι..

    ReplyDelete
  126. http://acidcow.com/pics/20110304/acid_picdump_81.jpg epilogh ka8arotata !

    ReplyDelete
  127. Λοιπόν για να το κλεισουμε κάπως αυτο το θέμα με την ομοφυλοφιλία. Το να εισαι gay, bi, τραβελι, πισωγλέντης κ.τ.λ. μπορεί να ερμηνευτεί με 2 τρόπους.
    1)Φυσική ανωμαλία- όπως ένα παιδί γενιέται με μεσογειακή αναιμία, διανοιτικά καθυστερημένο η΄ με μια οποιαδήποτε άλλη πάθηση έτσι και οι ομοφυλόφιλοι έχουναυξημένα οιστρογόνα και ΝΑΙ αυτό είναι γεννετική ανωμαλία. Έχουν την προσοχή μου όπως θα είχε κάθε άλλος άνθρωπος που έτυχε να γεννηθεί με κάποιο πρόβλημα αλλά μέχρι εκεί- δεν είναι πρότυπο...(σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν ελάχιστοι ομοφυλοφιλοι)
    2)Ψυχολογική ανωμαλία- Στο dsm αναφερόνταν μέχρι την 10ετία του 70 -αν δεν κάνω λάθος- ως ασθένεια μετά αφαιρέθηκε για κοινωνικούς λόγους χωρίς με ελλιπή επιστημονικά κριτήρια, δεν το λέω εγώ αυτό αλλά επειδή τυγχάνει να ασχολούμε με το αντικείμενο το γνωρίζω. Αυτά τα άτομα λοιπόν θέλουν ψυχολογική υποστήριξη και ίσως φαρμακευτική αγωγή.(σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι περισσότεροι)

    Μπορεί να φαίνεται ρατσιστική αυτη η προσεγγιση η' φαλλοκρατική... το καταλαβαίνω. Όμως αν και τελείως άκυρη σε ένα τέτοιο χαβαλετζίδικο blog απλά έπρεπε να ειπωθεί...
    Και κάτι τελευταίο, αυτοί που λένε ότι στην φύση υπάρχη η ομοφυλοφιλία να ξέρουν ότι αυτό ισχύει αλλά μόνο στα πιο αδύναμα ζώα που είναι τα κατώτερα στην ιεραρχία και δεν μπορούν να ζευγαρώσουν οπότε εκτονώνονται σε δέντρα, στο χώμα, στο ακόμα κατώτερο ζώο του ίδιου είδους και γενικά όπου βρουν...
    Δεν ήταν ποτέ κανόνας η ομοφυλοφιλία ποτέ στην φύση..

    ReplyDelete
  128. "Η ομοφυλοφιλία δεν με ενοχλεί ηθικά. Απλά τη θεωρώ αφύσικη". Το ίδιο αφύσικη όμως είναι και η αντισύλληψη, ή να γαμάς την γκόμενά σου απ' τον κώλο. Δεν είδα να είσαι ενάντια σε αυτά."

    Best. Fuckin' Επιχείρημα. Fuckin' Ever.

    ReplyDelete
  129. "Αλλά αν του φορέσει ροζ στολή μονόκερου με strap-on στο κούτελο και αρχίσουν και οι δυο να γαμάνε τη γαλοπούλα, τότε ναι"

    Xaxaxa ένα από τα ελάχιστα κυριολεκτικά rofl που είχα τα τελευταια χρονια απο το ιντερνετ. Τhx mike!

    ReplyDelete
  130. Paliopoustara mikeius

    ReplyDelete
  131. poly gay to ar8raki sou. gia ton poutso pali.

    ReplyDelete
  132. Καλά,είμαι πολύ παπάρας,αλλά δεν μπορώ να μην το πω.Ρε Mikeius,"ομοφυλοφιλία" γράφεται,όχι "ομοφιλοφυλία".Πάντως πολύ καλό αρθράκι,μπράβο.

    ReplyDelete
  133. επιστροφή με γαμηστερό ποστ.

    ReplyDelete
  134. Το χειρότερο άρθρο σου. Κρίμα. Πολιτικά ορθό και mainstream. Αν το διάβαζα στη Lifo δεν θα μου έκανε εντύπωση. Αλλά από εσένα, απογοητεύθηκα.

    ReplyDelete
  135. Αυτό που με νευρίασε πιο πολύ στο άρθρο δεν ήταν τα περί ομοφυλοφιλίας αλλά εκείνο το ''..αλλά στα 7-8 χρόνια που έπαιζα DJ σε indie μπαράκια..''.Αυτοαναιρείσαι Μικειυς.

    ReplyDelete
  136. florepse o mikeius

    ReplyDelete
  137. Τίγκα alt-bag το άρθρο.



    Υ.Γ mike(us) εισαι gay.

    ReplyDelete
  138. O LAOS 8ELEI SHINOBI!!!
    EGW 8ELW KAI LIBERI!!!!
    Megalh diapistwsh: oi gay TON PAIRNOUN kai tous aresei!!
    Mikeus, oi gay 8eloun na TON PAIRNEIS, alla kai oi antipaloi sxoliastes pou se ebgalan gay!
    Oloi oi alloi, TON PAIRNETE giati eiste gay kai thn peftete sto Mikeius!!!!!!

    ReplyDelete
  139. Ρε παιδιά, ο άνθρωπος (υπερώνυμο του μισάνθρωπου, οπότε, ναι, είναι) δεν είναι γκέι. Αποκλείεται να είναι γκέι όπως τον φαντάζεστε, διότι φαντάζεστε μια κλασσική αδελφή που μοιάζει με γυναίκα ή είναι λίγο πιο φανταχτερή. Κυριότερο τεκμήριο που με κάνει να πιστεύω ότι ο Mikeius δεν είναι έτσι; Το "Μωρά στη Φωτιά". ΠΟΙΑΣ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΗΠΙΟ;;;
    Παρ' όλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι θες να δοκιμάσεις, ή έχεις δοκιμάσει, πολλά πράγματα στο σεξ, ώ Mikeius. Πρώτα με γκέι και μετά το ζωικό βασίλειο. Χώρια τα "εργαλεία"...

    ReplyDelete
  140. xestikame an o mikeius ton pairnei h ton dinei.

    de mou les mike, giati exw edw k kairo thn aporia:
    auto pou ennoeis einai "Fae enan malaka" 'h
    "Fae ena, malaka!" ennowntas to kwlodaxtylo?

    Filiaaaa

    ReplyDelete
  141. 144ος ρε μουνιααααααααα....ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ReplyDelete
  142. se gamisan kala sto strato kai na k ena arthro gia ypostirixei stous gay mori poustra??? gay filous den exeis fusika giati se gamane i gay den einai filoi sou!! meine na koroideueis esy tous allous mias k eisai axristos na asxolitheis gia otidipote allo..k nai malaka min milas gia filies gunaikon giati etsi k skasei se antroparea gkomenaki paei i filia pane ola..milaei o poutsos pou mono gia auto eiste..

    ReplyDelete
  143. Λίγα λόγια για τις πατούσες, κυλιέμαι στα γέλια με τη "στολή ροζ μονόκερου με strapon στο κούτελο και γαμάνε τη γαλοπούλα" και την περίληψη του Shinobi στα tags (αλήθεια, σε ποια μαύρη τρύπα εξαφανίστηκε αυτή η μορφή;), το επιχείρημα "αν ο γιος σου ήταν γκέι θα σου άρεσε" είναι σκέτη αποτυχία (Epic Fail που λέμε και στα ελληνικά) και όσοι κράζουν τις αδερφές μάλλον έχουν απωθημένα...

    ReplyDelete
  144. http://www.livescience.com/3697-sex-behavior-animals.html

    http://www.livescience.com/2534-sex-couples-common-wild.html

    http://www.livescience.com/11125-birds-gay.html

    Οντως μαλλον δεν ειναι αφυσικο. Πιστευω οτι σιχενομαστε τους πουστηδες λογο εξεληξης. Π.χ. οταν δεις ενα φιδι μπροστα σου θα χεστεις απανω σου χωρις να εχεις ξαναδει φιδι στη ζωη σου.

    ReplyDelete
  145. na kanete parea me aderfes, giati autes kseroun ta kalitera mounia.

    ReplyDelete
  146. Λοιπόν οι γκέι είναι φοβεροί στην παρέα!! Έχουν τρελό γέλιο!!!
    Αλλά μερικοί είναι κραγμένοι, κραγμένες, whatever...
    Επίσης κάποιοι είναι από λίγο έως πολύ κομπλεξικοί...
    Αν δεν προκαλούν όμως είναι οκ!!
    Γάμησε το άρθρο και αγαπώ τίτλο!!<3

    ReplyDelete
  147. "Αν ψάχνεις για γλυκόλογα, τράβα πιάσε παρέα με 3-4 γυναίκες. Θα χορτάσει το αυτί σου κομπλιμέντα, αλλά μην περιμένεις να μείνετε δεμένοι για πάνω από εξάμηνο. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για γυναικοπαρέα. Και το καλύτερο που έχουν να μας δείξουν οι γυναικοπαρέες είναι..."


    αγκχ δηλαδή. κάθε φορά ξεπηδά από μέσα σου ο εξυπνάκιας του ίντερνετ. δηλαδή αισθάνεσαι καλά που έχεις υψηλότερο IQ από το άθροισμα του IQ των αναγνωστών σου;

    ReplyDelete
  148. γιατί λέμε το αυτονόητο; ότι είναι στη φύση είναι φυσικό. Ε ναι χαίρω πολύ! Το ζήτημα είναι αν ότι είναι στη φύση είναι και σωστό και αν και σε ό,τι αφορά τους γκέι είναι σωστό εφόσον γίνεται από δύο ή και περισσότερους συναινούντες, υπάρχουν πράγματα στη φύση που παρουσιάζονται με την ίδια φυσικότητα αλλά θεωρούνται δικαίως εγκληματικά (π.χ. παιδοφιλία)

    ReplyDelete
  149. Prosekse kaneis allos to tag shinobi i mono egw?To brhka polu asteio.

    ReplyDelete
  150. Simfono apolyta. Kai gia tis patouses.

    ReplyDelete
  151. deutero seri malakia keimeno...

    ReplyDelete
  152. Η φυση-μανα σου τρομπα Mikeius δεν σε επλασε για να αλλαξοκωλιαζεις...σε επλασε για την αναπαραγωγη και διατηρηση του ειδους. Και ασε τις μαλακιες με τα φυσικα και τα αφυσικα.

    http://www.youtube.com/watch?v=GkXFYOD6Gss&feature=related παρε κ μερικες πουσταρολεσβιες και αντε καλημερα!

    ReplyDelete
  153. Mikeius 8eloume tis patouses sou.

    ReplyDelete
  154. Καλά τα λες τρελέ μου και να προσθέσω έτσι για τη μαλακία και τα ρέστα μου :
    Η πουστιά υπήρχε από πάντα αλλά έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και για πολλούς βιολογικούς - γενετικούς παράγοντες.
    Πολλοί επιστήμονες μελετούν το λόγο για τον οποίο το ανδρικό φύλο-γονίδιο εξασθενεί συνεχώς, πράγμα που σημαίνει είτε τη γέννηση περισσότερων γυναικών ή ανδρών με περισσότερες γυναικίες ορμόνες (faggots).
    Το βιολογικό κομμάτι για μένα είναι πιο σημαντικό καθώς από ότι φαίνεται τα εγγόνια μας θα έχουν την ψωλή τους μόνο για κατούρημα, ή αν είναι γυναίκες θα τη βγάζουν με δονητές μέσης.
    Στο κοινωνικό κομμάτι είναι μικρότερο το κακό.
    Το μόνο που με ενοχλεί προσωπικά είναι όταν το αδελφάτο των ιπποτών προσπαθεί να με πείσει ότι είναι cool να είσαι συκιά.
    Οι περισσότεροι από αυτούς το κάνουν λόγω ψυχολογικής καταπίεσης θαρώ.

    http://9gag.com/gag/58512/

    ReplyDelete
  155. You know how i know you're gay?
    cause you're just a short fucking dwarf

    ReplyDelete
  156. Γιατί περιμένουν όλοι τον mikeius να γράφει πάντα την άποψη τους; Ξαφνικά, όλοι λένε: φλώρεψε ο mikeius, είναι πούστρα.

    Hey! Gimme a break... Απόψεις είναι αυτά. Άμα δε σου αρέσουν απλά πάτα το X στον browser σου.

    Και η ζωή συνεχίζεται...

    ReplyDelete
  157. καλα ενταξε εισαι απιθανος
    κυνικος οσο δεν παει
    και απολυτα σωστος
    εγω πιστευω οτι υπαρχει μια μεριδα ανδρων που απο τη φυση τους ομοφυλοφιλοι
    τωρα για τους υπολοιπους θεωρω πως ειναι απολυτα κοινωνικο φαινομενο
    οταν τ αγορακια γεννουνται σ ενα περιβαλλον οπου δεν υπαρχουν πια γυναικουλες αλλα γυναικες ετοιμες να τα υποβαθμιζουν με καθε τροπο
    οταν φορανε uni sex ρουχα
    οταν η μαμα τα χαιδευει ολη μερα
    οταν η κοινωνια επιτασσει να δοκιμαζουν νεες σεξουαλικες εμπειριες
    οταν η ομοφυλοφιλια δεν αποτελει πλεον ταμπου
    με εξαιρεση καποιες πολιτειες της αμερικης οπου ισχυει ακομη η θανατικη ποινη

    κι ερωτω
    τιν ειναι προτιμοτερο
    να σκοτωνουμε τους πουστηδες
    ή να τους δημιουργουμε μονοι μας??

    ReplyDelete
  158. και ναι αρνειστε οτι καποιοι τον παιρνουν απο κωλο αλλα εμας δεν αρνειστε να μας παρετε απ οπου...

    ReplyDelete
  159. tragic comments.

    ReplyDelete
  160. Το καταπιεσμενο αποθυμενο του ελληνα σε ολο του το μεγαλειο... και δεν εννοω μονο το θεμα που ανεπτυξε ο author αλλα και για τις λοιπες απαντησεις ορισμενων ¨οργισμενων" νεων και μη.... οτι δεν μπορει να ειπωθει στην καθημερινοτητα κ αμεσα καταθεται διαδυκτιακα και με περισση "χολη"....
    κριμα

    ReplyDelete
  161. Mikeus , διαβάζω καιρό τα άρθα σου και γράφω και κανά comment που και που και μέχρι τώρα σε πήγαινα πολύ ρε φίλε με την μισανθρωπιά σου , μ'άρεσαν πολύ οι απόψεις σου αλλά αυτή την φοά το γάμησες ! Η εικόνα που είχα σχηματίσει για σένα έγινε χίλια κομμάτια μόλις διάβασα αυτές τις ασυναρτησίες που έγραψες...ελπίζω να σουν μαστουρωμένος γιατί αλλιώς είσαι ασυγχώρητος...
    μόνο μην το χεις γυρίσει και συ ...

    ReplyDelete
  162. ωραιο το post σου και μπροβο σου.

    αλλα γιατι υποτιμας τοσο τις γυναικειες παρέες??
    (δεν λεω..υπαρχουν πολλες γυναικουλες, αλλα οχι μονο)το παρατηρησα και σε αλλα posts σου...
    και το εχω απορια...
    και θα ηθελα πολυ να μου την απαντησεις...
    ευχαριστω.

    (οπως καταλαβες κοπελα ειμαι.. και πραγματικα προσπαθω να καταλαβω απο που εχεις βγαλει τετοια συμπερασματα και εισαι τοσο απολυτος..)

    ReplyDelete
  163. δηλαδη υποστηριζεις πως δεν υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικων. εισαι ανιδεος. οι γυναικες ειναι ικανες να ασχοληθουν με πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο γκομενους, το πως θα φαει η μια το γκομενο της αλλης, το να σχολιασουν τι εκαναν με το γκομενο τους κ αλλα στερεοτυπα. ΝΑΙ ΚΛΙΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΞΕΡΩ. το γεγονος οτι το sex and the city εχει γινει παγκοσμια επιτυχια δεν αποδεικνυει τιποτα. παντως απο τη μια πας και λες οτι εισαι gay friendly κ μετα αποδεικνυεις ποσο τιγκα στο στερεοτυπο εισαι (η μαλλον οτι καπου πρεπει να εκτονωσεις και τη μισανθρωπια που ζητουν διακαως οι αναγνωστες σου)αν εσυ εχεις γνωρισει μονο τσουλακια που αποτελουν ζωντανες αποδειξεις για τις αποψεις σου τοτε σε λυπαμαι και ελπιζω να βρεθει καποια να σου αλλαξει τη γνωμη for your own shake, α κ για τους αλλους μαλακες που σε διαβαζουν και εκτονωνονται που η ταδε γκομενα δεν τους εκατσε, τους παρατησε κλπ. εχεις κ γυναικειο κοινο αναγωνστων. ισως θα πρεπει να το σκεφτεις

    ReplyDelete
  164. Συνεργασια mikeius-Lifo;
    Τριζουν τα διαδυκτιακα κοκκαλα του master g

    ReplyDelete
  165. Arage oi gay paizoun DOTA?

    ReplyDelete
  166. 1ον συμφωνώ με τον mike στα περισσότερα. Ο λόγος που αγαπάω τόσο τον κολλητό μου είναι ότι θα πει ατάκες τύπου "για καμιά αδερφή με πέρασες?" και θα λιώσει στα γέλια (κι όχι τόσο συχνά που να δείχνει κόμπλεξ)

    2ον ΝΑΙ η ομοφυλοφιλία είναι φυσική. Και είναι και απαραίτητη. Φανταστείτε ένα κόσμο όπου όόόόόόόόόλοι γεννοβολάνε. Τα "μωρά στη φωτιά" θα μας ακουγόνταν ως μια πολύ λογική πρόταση

    3ον ΟΧΙ στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν ΟΛΟΙ ομοφυλόφιλοι. οι ανώτερες τάξεις όμως που έβγαλαν και τις προσωπικότητες που θαυμάζουμε ήταν. Και ο Σωκράτης είχε την Ξανθίππη αλλά τα χε και με τον Αλκιβιάδη. Διαβάστε το γαμωσυμπόσιο του Πλάτωνα.

    4ον Πρόσφατα διάβαζα για ένα ενδιαφέρον πείραμα. Έγιναν προβολές gay (ανδρικού) πορνό σε άνδρες που είναι ok με το θέμα και στους γαμάω-και-δέρνω που κράζουν γενικώς και αορίστως. Οι σωματικές αντιδράσεις των πρώτων υπέδειξαν ότι κάυλωσε ένα 20%. Στους δεύτερους ήταν 80%. ΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΜΟΥ!! 80!!! Και ναι ο μόνος λόγος να μην γουστάρετε την ύπαρξη gay είναι ότι ΦΟΒΑΣΤΕ μην τον φάτε και σας αρέσει

    5ον και τελευταίο (φιου) μια έρευνα που διάβαζα έλεγε ότι μόνο ένα 30% του συνολικού πληθυσμού είναι αυστηρά straight/gay. Το υπόλοιπο 70 πιθανότατα θα περνούσε καλά και στις 2 περιπτώσεις...

    Sorry για το γιγάντιο post αλλά πιστεύω ότι το μέγεθος μετράει.

    *bettie*

    ReplyDelete
  167. Μου φαίνεται δεν έχετε καλαβάβει όλοι κάτι. Απόψεις είπε το παιδί δικές του. Και καλά κάνει και τις λέει. Προσωπικά δεν συμφωνώ με όλες αυτές αλλά τις σέβομαι απόλυτα.

    Επίσης έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα κάποιοι και μάλλον δεν έχετε καταλάβει το όλο νόημα του blog.

    Δεν είναι comedy blog γίδια με αρνητικό πρόσημο νοημοσύνης... Είναι καθαρά προβολή απόψεων μέσα από ένα απίστευτα μελετημένο τρόπο έκφρασης...
    Που μπορεί το 90% να το βλέπετε χιουμοριστικό και απλά να γελάτε...
    Το άλλο 10% το θεωρούμε τέχνη... Και γελάμε ακριβώς επειδή την καταλαβαίνουμε απόλυτα χωρίς να χάνουμε το νόημα...

    Μιχάλη και σοβαρό απόλυτα άρθρο να γράψεις μπράβο θα σου πούμε. Keep writing!

    ReplyDelete
  168. Kai min ksexname oti oi lesvies einai i kaliteri efeuresi apo tin aparxi tis anthropotitas.Ok meta to souvlaki.
    Ti na klasoun ta poustrelia brosta stis lesvies.O tipos egrapse arthro gia poustides.Sta paparia mas re!Lesvies vre vlax gia na exeis kai akroamatikotita.Ante ego tha sta leo.

    ReplyDelete
  169. Kourases...
    elpizw na pa8ete oloi karkino
    poustides kai mh

    ReplyDelete
  170. ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΤΣΟΦΑΓΙΕΣ;

    ReplyDelete
  171. Εμεινα καιρο μακρια απο αυτο το μπλογκ...και εχω να πω οτι δεν αλλαξε καθολου. Μιχαλη, εισαι και θα εξακολουθησεις να εισαι ενα κομπλεξικο τιποτα.



    Liberis


    Υ.Γ.1: Τελικα το power ειναι νεκρο;

    Υ.Γ.2: Ο στρατος δεν σε εστρωσε....Κριμα.

    Υ.Γ.3: Το προηγουμενο ποστ για τους alt-bags και αυτο εγω χασκουν και αντιφασκουν...Αλλα τι να περιμενεις απο εναν πρωην μεταλλα και νυν μπιτακια που θεωρει οτι το power ειναι νεκρο.

    ReplyDelete
  172. re malakes! mn kanete sxolia!!! o mike pipwnei to skuli tou exwntas aleipsei to pswlaki t me merenta kai den prokeitai n sas apantisei pote! 3ekollate!

    ReplyDelete
  173. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΨΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ

    ReplyDelete
  174. nemeth said...
    http://acidcow.com/pics/20110304/acid_picdump_81.jpg epilogh ka8arotata !

    March 6, 2011 2:39 PM

    Malakes ton exw dei live afton ton malaka exw apo club sto londino. Htane kati gomenes dimenes etsi gia kraxtes panw se exedra, kai phgene kai aftos ekei na klepsei thn parastash. (Xwris tis valitses enoeitai).

    ReplyDelete
  175. Απο τα καλυτερα που εχω διαβασει!!!

    ReplyDelete
  176. Koita, thn progoumenh fora sou 'xa grapsei "filia stis rwges"... Pisteyw oti to metras sta 2-3 "kala kommatia" pou sou thn epesan, e?

    Filia stis rwges (again)!

    TOM

    ReplyDelete
  177. Από την πλευρά μου, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πρεμούρα με τους πούστηδες! Είναι, δεν είναι, κι αν είναι πόσο είναι?

    Τι σε νοιάζει ρε φίλε αν ο άλλος αρέσκεται στο να ρουφάει καυλιά και να απλώνονται οι χυσαμόλες στην πλάτη του?

    Αν δεν σε φέρνει σε δύσκολη θέση με το να μοιάζει και να συμπεριφέρεται σαν τραβέλι, τι σε νοιάζει αν τι κάνει ο άλλος με αυτά που κρύβει στο σώβρακό του! Η ακόμη πιο έντονα: Γιατί σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος με αυτά που κρύβει στο σώβρακό του?

    Και τι σημασία έχει αν γίνεσαι ή γεννιέσαι. Εσύ ρε φιλάρα είσαι? Έχεις άγχος μήπως είσαι? Έχεις άγχος γιατί κατάλαβες ότι είσαι και ντρέπεσαι?

    Τέσπα!

    Πάντως, και μένα, τόση πολιτική ορθότητα με τρόμαξε. Ρε Μικειουσουσουσους, μήπως κατεβαίνεις για δήμαρχος Στυλίδας?

    ReplyDelete
  178. loipon se diavazw edw k kairo kai prwth fora commentarw gt goustarw polu thn apanthsh pou edwses se olous autous tous omofovikous "antrakles".Well said Mike!

    ReplyDelete
  179. I'm the judge tonight...March 11, 2011 at 4:30 PM

    Mike συμφωνώ απόλυτα και συνέχισε έτσι χωρίς να απαντάς στον κάθε το μαλάκα!
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πλειονότητα των ανθρώπων είναι τόσο ηλίθιοι και κομπλεξικοί...

    ReplyDelete
  180. mlka mikeus ti ston poutso peires kai ta egrapses auta? traba twra pou exeis katalabei thn mlkia pou ekanes kane delete to post kai grapse poso TGTPK EINAI H DOTA

    ReplyDelete
  181. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΤΑ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ Hate-mail Special ΤΟΥ Mikeius. Αντιλαβού;

    ReplyDelete
  182. Ξαναλεω για οσους δεν καταλαβαν, εριξε τρελο δολωμα με αυτο το αρθρο...

    Βλεπω Λυμπερη στα σχολια αλλα δεν νομιζω να ειναι ο αυθεντικος.
    Αν ειναι ομως προτεινω να φτιαξει μπλογκ να κατακεραυνωνει τον μικεους. ;)

    ReplyDelete
  183. Σχολια τυπου κλειτορδοκρατορα ειναι προτιμοτερα απο την νοοτροπια "ολοι ισοι ειμαστε" "δικαιωμα του καθενος" και "δεν με ενοχλουν εμενα τετοια πραματα".

    Γιατι αν δεν σε ενοχλει ο γκει ΤΟΤΕ δεν πρεπει να σε ενοχλει και αυτος που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ τον γκει!!
    Δικαιωμα του δεν ειναι;!;! Ισοι δεν ειμαστε;!;!

    Αααρα που καταληγουμε;;; Οτι εσυ στα σχολια (κι γενικοτερα) που το παιζεις ανετος, εισαι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ο λογος που παριστανεις τον κουλ ειναι για να εισαι αποδεκτος στο συνολο!!!

    Και το παιζετε και "ανωτερα οντα" που αδυνατουν να καταλαβουν πως γεννηθηκαν στην ιδια χωρα με τοσο αξεστους υπανθρωπους.
    Οποτε απο το βαθρο της τελειοτητας και της παντογνωσιας κρινετε τα παντα..

    ReplyDelete
  184. Η ομοφυλοφιλία είναι προσόν:
    http://www.modeling.gr/Maximos/

    ReplyDelete
  185. Re Mikeius thelo na grapseis ena arthro gi autous pou vriskoun ta keimena sou asteia. Giati emena mou fainontai gemata eukoles exypnades, vlahiko humour kai malakismenous provlimatismous 15axronvn. Leo na grapso tipota pragmatika asteio kai na se sviso.
    Enas allos malakas,
    Cya

    ReplyDelete
  186. ασχετο θα ηθελα πολυ να δω ποια ειναι η γνωμη σου για τα zeitgeist.κατα τα αλλα πιστευω οτι εισαι θεος!!!!!!!!!!!!!!!σε οοοοοοολα τα αρθρα σου γαμας και σπερνεις!

    ReplyDelete
  187. 1451
    Οι Αιγύπτιοι και οι Πέρσες σαφώς και είχαν πολιτισμό. Το θέμα είναι ότι όποτε οι Πέρσες πήγαν να τη πέσουν στους Έλληνες έτρωγαν από μία κλωτσιά στα αρχίδια του πολιτισμού τους.

    Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω, δεν στέκει καν με την πιο ηλίθια λογική να ήταν όλοι οι αρχαίοι Έλληνες πούστηδες. Θα είχε αδειάσει η Ελλάδα από ανθρώπινο πληθυσμό σε δυο-τρεις γεννιές. Και το να λένε κάποια ζώα ότι το κάνανε αναγκαστικά με γυναίκες πάλι δε στέκει. Δε πας να κάνεις κάτι που δε γουστάρεις, άμα δε το γουστάρει κανείς στη χώρα. Κανείς δε θα σε αναγκάσει. Οπότε πάλι άκυρο.

    Εντάξει αδερφές υπήρχαν πάντα, απλά κατά περιόδους ήταν πιο γνωστοί και εκδηλωμένοι, σε άλλες περιόδους όχι τόσο. Και για όσους πιστεύουν ότι είναι αφύσικοι επειδή δε πηδιούνται για να κάνουν παιδιά, τότε το ίδιο αφύσικοι είναι και οι στείροι στρέιτ και κανονικά η εκκλήσία θα έπρεπε να τους απαγορεύει να παντρεύονται.

    Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν το παιδί μου είναι γκέι η όχι, αρκεί να είναι χαρούμενος/η, και να φέρει βιολογικούς απογόνους. Είναι καθαρά εγωϊστικό θέμα, θέλω το DNA μου να συνεχίσει να υπάρχει αφού πεθάνω. Αν είναι γκέι τα παιδιά μου απλά να βρουν εναλλακτικό τρόπο τεκνοποίησης και είμαι εντάξει.

    Και όσο θα μου την έσπαγε αν ο γκέι γιος μου η η γκέι κόρη μου έφερνε τον σύντροφο σπίτι μου και αρχίζανε να πηδιώνται μπροστά μου, ε άλλο τόσο θα μου την έσπαγε αν πηδιώταν μέσα στο σπίτι μου και μπροστά μου ο στρέιτ γιος η η κόρη μου. Ας σοβαρευτούμε, δηλαδή στα στρέιτ παιδιά σας εσείς θα παίρνατε μάτι η θα τους λέγατε και μπράβο κιόλας;

    Ανωνυμούς Σοκολάτα

    ReplyDelete
  188. malaka se eida ston ypno mou shmera. h toulaxiston to skatomyalo mou eplase ena proswpo kai oloi sto oneiro to legame mikeius.

    ReplyDelete
  189. Ένα χαιρετισμό σε όλους τους ποδολάγνους που διάβασαν το άρθρο κι νιώθουν φουσκοθαλασσιές και μόνο στο άκουσμα της λέξης 'πατούσα' !

    Παιδιά είμαστε πολλοί..

    ReplyDelete
  190. 3 είναι οι μεγαλύτερες πόρνες.
    α)Η βαρύτητα
    β)Η ραδιενέργεια
    γ)Η εξέλιξη

    Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με τα 2 πρώτα αλλά θα εστιάσω στο τελευταίο.Εγώ το βλέπω πολυ πρακτικά.Αν ήταν τόσο φυσικοί οι gay τότε θα μπορούσαμε να πιάσουμε παιδιά απο τον κώλο.
    Αλλά η πουτάνα η εξέλιξη δεν το θέλει αυτό.Και στην φύση αγράμματοι που διαβάζετε βιολογία του σουπερ κατερίνα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.δλδ α)Το πήδημα μπορεί να είναι τρόπος επιβολής του πιο ισχυρού αρσενικού στα υπόλοιπα β)Το σεξ στην φύση ειναι θέμα όσφρησης.Αν μυρίζεις σαν γυναίκα εισαι γυναίκα.Και πόσο εύκολο ειναι να μπερδέψεις 2 οσμές.Εδώ οι σκύλοι προσπαθούν να γαμήσουν μια γυναίκα εαν έχει περίοδο και δεν ανήκει ΚΑΝ στο ίδιο είδος.Οπότε Δεν ειναι θέμα επιλογής στην φύση εντάξει;
    Δεν κατακρίνω τους πούστηδες και τις πλακομούνες (ρατσισμός +100) αλλά να μην καθόμαστε να το θεωρούμε κάτι τόοοοσο φυσιολογικό.Δεν με νοίαζει τι κάνει καθένας στο κρεββάτι του αλλά να μην χρειάζεται πολιτικά δικαιώματα γιαυτό.Εγώ για παράδειγμα είμαι βυζάκιας και πατουσάκιας.Να μην έχω πολιτικά δικαιώματα γιαυτό;Να μην κυκλοφορούνε οι γυναίκες με ξώβυζα και με πεδιλάκια όλο το χρόνο;
    Ναι ειναι παρανοϊκό αυτό που λέω αλλά δείτε οτι ξαφνικά θεωρούμε οτι σαν gay πρέπει να παντρεύεσαι με τον ίδιο τρόπο όπως οι str8 και έχεις οικογένεια όπως οι str8.Ανεξάρτητα εαν θεωρώ οτι οι gay μειώνουν τον ανταγωνισμό δεν θέλω να γίνω ένας απο τους αριστεροπαρτουζιάρηδες που βγάζουν βιβλια "Ομοφυλοφιλία και Σοσσιαλισμός".Εντάξει υπάρχουν κανουν οτι γουστάρουν end of story.

    ReplyDelete
  191. Μike με τετοια κειμενα κανεις μεγαλη ζημια στο gay κινημα γιατι το απομυθοποιεις, ασ'τους να χαρουν τη σεξουαλικη τους επανασταση εναντια σε μια βιαιη και καταπιεστικη κοινωνια.

    Αμα η κοινωνια τους αγγαλιασει δεν θα εχουν πλεον λογο να κανουν κλικες και να αλληλοϋποστηρίζονται οποτε θα ξενερωσουν.

    ReplyDelete
  192. Καλά Mikeius. Να δούμε κατά πόσο θα λες τα ίδια αν βγει γκέι ο γιος σου.

    ReplyDelete
  193. ΟΞΩ ΟΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ!!!!!!!

    ReplyDelete