Saturday, November 7, 2009

Μικρές λεπτομέρειες της ζωής Vol. 2

Τέρμα οι γενικότητες του πρώτου άρθρου. Let's get HARDCORE!
(Κοινώς, ή ισχύουν τα παρακάτω ή έχω Tourette's και πρέπει να ανησυχώ...)

- Κάθε φορά που πας να πεις σε μια πρόταση "17ος αιώνας", το μυαλό σου τρώει σκάλωμα αν αυτό σημαίνει 1700 ή 1600 ή 1800 και χάνεις τον ειρμό σου.

- Υπάρχουν 10 με 15 συγκεκριμένα τραγούδια που σε ανατριχιάζουν. Δεν ξέρεις γιατί και δε χρειάζεται να αγαπάς ή να μισείς τα εν λόγω τραγούδια. Απλά σε ανατριχιάζουν. Και 20 χρόνια αργότερα να τα ξανακούσεις, πάλι θα ανατριχιάσεις.

- Όταν μισοκλείνεις τα μάτια σου μπροστά σε φως, βλέπεις μικρά κυκλάκια που αιωρούνται μέσα σε άλλα μικρά κυκλάκια. Μάλιστα μικρός αναρωτήθηκες αν αυτό που βλέπεις είναι κύτταρα ή μόρια.

- Γράφεις με ανεξίτηλο μαρκαδόρο και πριν τον καπακώσεις, παίρνεις μια τζούρα.

- Ξεκολλάς τα στερεοποιημένα κεριά από το πιάτο που τα είχες βάλει να κάψουν το προηγούμενο βράδυ. Για κάποιο λόγο, όσο μεγαλύτερο είναι το κομμάτι που καταφέρεις να ξεκολλήσεις, τόσο πιο όμορφα νιώθεις. Αν μάλιστα ξεκολλήσεις ΟΛΑ τα κεριά μαζί και βγει μια μονοκόμματη μάζα στο σχήμα του πιάτου, ακόμα καλύτερα!

- Χέζεις και η κουράδα κόβεται στα δύο πριν προλάβεις να τη βγάλεις όλη και τσαντίζεσαι γιατί τώρα πρέπει να σκουπίζεσαι κανα μισάωρο.

- Όταν ήσουνα μικρός έστηνες όρθιο το μαξιλάρι σου και έκανες καρατιές πάνω του. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ!

- Απορείς τι ποικιλία καπνίζουν αυτοί που σκέφτονται ονόματα για τα άλογα στις κούρσες: "Και έφυγαν! Προηγείται το Μπλου Ρίμπον και πίσω του ο Αχυρένιος Χίτλερ. Βγαίνει από δεξιά το Στραβό Αλενάκι και περνάει τον Γκόλντμπεργκ. Ακολουθεί η Μαργαρώ και ο Σίφουνας από Τυρί. Στραβό Αλενάκι και Αχυρένιος Χίτλερ για το φίνις!". Πολλά ναρκωτικά...

- Έχεις μπροστά σου το αγαπημένο σου γλυκό, θέλεις να το φας αλλά ταυτόχρονα ένα μικρό μέρος του μυαλού σου θέλει να το τρίψεις στα μούτρα σου ηδονικά... μμμμμ...

- Για κάποιο λόγο το νερό γίνεται πιο ζεστό όταν χαμηλώνεις την ένταση στο ντους.

- Κάνεις ένα cool κασκαντερικό (πχ. πιάνεις στον αέρα ένα ποτήρι που έπεφτε απ' το τραπέζι) και μετά κοιτάς γύρω γύρω να τσεκάρεις αν είδαν οι γύρω πόσο γαμάω ήσουνα, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν το πρόσεξε κανείς και στεναχωριέσαι.

- Αν χέσεις ευκοίλια τραβάς το καζανάκι και χαζεύεις το νερό που από καφέ γίνεται σιγά σιγά διαφανές.

- Πού και πού θα πετύχεις να σε ενοχλεί η λεγόμενη "γενναία μύγα". Μια μύγα που όσο και να τη διώχνεις με το χέρι σου, δε μασάει και προσπαθεί να κάτσει πάνω σου no matter what!

- Όταν ακούς ένα δίσκο, που ο τίτλος του ΔΕΝ είναι ίδιος με έναν απ' τους τίτλους των τραγουδιών, αλλά τον εντοπίσεις σε κάποιο ξέμπαρκο στίχο, αυτόματα χαίρεσαι και ο δίσκος ανεβαίνει λίγο στην εκτίμησή σου.

- Αναρωτιέσαι αν σε όλους τους κάμπους φυσάει τόσο πολύ ή μόνο σε αυτούς που χτίζουμε αεροδρόμια.

- Υπάρχει σίγουρα τουλάχιστον μία στιγμή της ζωής σου όπου μπέρδεψες τους Woody Harleson, Mathew McConaughey και Owen Wilson.

- Όταν ήσουνα μικρός, νόμιζες ότι το μουνί ήταν πιο πάνω και πιο μπροστά απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Δηλαδή περίπου εκεί που είναι το πουλί σου.

- Είσαι σε καφετέρια και γυρνάς από την τουαλέτα στο τραπέζι σου. Στα μισά του δρόμου συνειδητοποιείς ότι έχεις συγχρονίσει το βήμα σου με το μπιτάκι που παίζει, οπότε πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια να το ξε-συγχρονίσεις για να μην φαίνεται στους γύρω ότι περπατάς σαν μοντέλο.

- Φτερνίζεσαι πολύ πνιχτά και ΠΟΛΥ δυνατά και για τα επόμενα 5-6 δευτερόλεπτα πονάει ο πρωκτός σου.

- Βάζεις το ψωμί στη φρυγανιέρα που υποτίθεται πως είναι αυτόματη, αλλά επειδή είσαι ανυπόμονος επιστρέφεις κάθε 20 δευτερόλεπτα να δεις αν είναι έτοιμο, αχρηστεύοντας έτσι το "αυτόματο" concept της φρυγανιέρας.

- Το καυτό κρέας είναι καυτό. Αλλά οι καυτές πατάτες είναι ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ!

- Γαμάς και έχει μπει αέρας στο μουνί της γκόμενας. Οπότε μόλις σηκωθεί να πάει στο μπάνιο... ΠΡΡΡΛΟΦ ΠΛΟΡΡΡΡΡΦ ΠΛΡΡΡΡΡΡ...

- Κάθεσαι στην άκρη ενός ψηλού μπαλκονιού ή στην κουπαστή ενός πλοίου ή στην αποβάθρα του μετρό και καμιά φορά ακούς μια φωνούλα στο πίσω μέρος του μυαλού σου να σου λέει "πήδα κάτω!".

- Όταν κατουράς γρήγορα επειδή βιάζεσαι να φύγεις, τραβάς το καζανάκι πριν τελειώσεις το κατούρημα, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ!!!

- Κάπου στο δωμάτιό σου ή στο μπάνιο βολοδέρνει μια κολόνια Str8 που σου έφεραν δώρο πριν από 80 χρόνια, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ αλλά για κάποιο λόγο δεν την πετάς.

- Κλασικοί εφιάλτες: Σε κυνηγάνε και θέλεις να τρέξεις αλλά οι μύες σου δε μπορούν, πέφτεις από ψηλά και ξυπνάς αμέσως πριν σκάσεις στο έδαφος, είσαι σε ένα μικρό ασανσέρ που κατεβαίνει και δε σταματάει στο ισόγειο, συνεχίζει για 40-50 υπόγεια πιο κάτω και τελικά βγάζει σε μια "μυστική" πολυκατοικία που κρυβόταν δίπλα ή "μέσα" στη δικιά σου.

- Όταν ήσουν πολύ μικρός και πρωτοείδες το εξώφυλλο μέταλ δίσκου, τρόμαξες λίγο και μετά ένιωσες τύψεις ότι μπορεί να έγινες σατανιστής που το είδες.

- Πας να κάτσεις στη χέστρα χωρίς να έχεις δει ότι το κάθισμα είναι σηκωμένο και αυτά τα έξτρα 2 εκατοστά που θα διανύσει ο κώλος σου για 2/10 του δευτερολέπτου σου φαίνονται σαν ελεύθερη πτώση από 10 μέτρα ύψος.

- Μερικές λέξεις όταν τις σκέφτεσαι μες στο κεφάλι σου έχουν το δικό τους "χρώμα". Δε χρειάζεται η λέξη να περιγράφει κάποιο αντικείμενο με το συγκεκριμένο χρώμα. Μπορεί να είναι και εντελώς άσχετο, π.χ. κουζίνα = κίτρινο ή Ομόνοια = μπλε.

- Ό,τι ηλικία κι αν έχεις φτάσει, πάντα θα παίζεις με τα χνώτα σου κάνοντας "χου-χου" την πρώτη κρύα μέρα του φθινοπώρου.

- Για κάποιο λόγο, τα καλώδια του PC γίνονται πλεξούδα πίσω από το γραφείο, παρόλο που δεν τα αγγίζεις για μήνες! Λες και περνάει από πίσω απ' το γραφείο ένας Καλικάντζαρος και τα μπερδεύει όταν εσύ κοιμάσαι.

- Έχεις πάνω από δύο γνωστούς που λέγονται Κώστας και Γιώργος και τους μπερδεύεις τα ονόματα, αλλά αυτό γίνεται μόνο με τα "Κώστας" και "Γιώργος". Άλλα κλασικά ονόματα όπως "Νίκος" ή "Γιάννης" δεν τα μπερδεύεις ποτέ.

- Παίρνεις 3 κομμένα νύχια και σχηματίζεις ένα smiley face.

- Ακούς ένα φρεσκοκατεβασμένο τραγούδι ξανά και ξανά στο mp3 player σου και αναπόφευκτα μαθαίνεις τους στίχους όπως ΕΣΥ νομίζεις ότι είναι εκείνη την ώρα. Αλλά μόλις γυρίσεις σπίτι σου και δεις τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ στίχους, τσαντίζεσαι γιατί τα σημεία που δεν είχες εκτιμήσει σωστά πρέπει τώρα να τα μάθεις απ' την αρχή. Νοσταλγικό παράδειγμα: "Transformers! ΟΠΤΙΜΙΤΣ ΜΠΙ ΑΪ!"

- Συνδέεις βύσμα USB στη θύρα του και με το που κάνει αυτό το "κλακ", ηδονίζεσαι λίγο...

- Γαμάς πολλή ώρα στη ζέστη και οι δύο κοιλιές που τρίβονται με τον ιδρώτα αρχίζουν να βγάζουν ήχους κλανιάς. Οπότε η γκόμενα χαμογελάει αμήχανα προσπαθώντας να αλλάξει λίγο στάση.

- Βάζεις μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ ή στην ψηφιακή και σκέφτεσαι ότι γεμίζεις καραμπίνα.

- Μια-δυο φορές το χρόνο θα σου κολλήσει το πιο ηλίθιο τραγούδι στον κόσμο, χωρίς καν να το έχεις ακούσει πρόσφατα. Και θα γελάς μόνος σου στο λεωφορείο που το τραγουδάς μες στο κεφάλι σου. Κλασικά υποψήφια για αυτή τη δουλειά:
"Ήρεμα", "Εσύ τι λες" και "Μεσιέ Κανιμπάλ" (και μόλις στα κόλλησα για την υπόλοιπη μέρα. ΧΑΧΑΧΑΧΑ).



Περισσότερες μικρές λεπτομέρειες της ζωής εδώ.

Credits: Παναγιώτης για το "Κώστας vs Γιώργος", Δέσποινα για το "κοιλιές που κλάνουν".

243 comments:

  1. Monsier Cannibal! Χααααααααααααααα χααααααααααα πόσο δίκιο έχεις!!!!!!

    Και νόμιζα τόσα χρόνια οτι το λέει ο Joe Dassin! Ευχαριστωωωωωωωωωωω

    ReplyDelete
  2. "Όταν ήσουνα μικρός έστηνες όρθιο το μαξιλάρι σου και έκανες καρατιές πάνω του. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ!"Εγω το μονο που εκανα ηταν να πηδαω απο το κρεββατι και να κανω καρατιες,α λα Τζeτ Λι και αν πετυχαινα καμμια τριπλη κλωτσια στον αερα πχ,ενιωθα πως τους γαμαω ολους.
    Αλλο ενα που πιστευω συμβαινει με ολους:
    Δεν ξερεις "τυφλο συστημα" ωστοσο καμμια φορα αποπειρασαι να γραψεις κοιτωντας την οθονη κ καθολου το πληκτρολογιο.Και αν πετυχεις μια λεξη χωρις λαθος,νοιωθεις ο γαμιας των γαμιαδων (και το εκανα μολις τωρα! :D)

    ReplyDelete
  3. Πολύ πετυχημένα όλα, τα αγαπημένα μου είναι αυτά με το χέσιμο :)

    ReplyDelete
  4. έχεις τουρέτς. :)

    και πολύ πιθανό να έχεις και συναισθησία.

    ReplyDelete
  5. "Πας να κάτσεις στη χέστρα χωρίς να έχεις δει ότι το κάθισμα είναι σηκωμένο και αυτά τα έξτρα 2 εκατοστά που θα διανύσει ο κώλος σου για 2/10 του δευτερολέπτου σου φαίνονται σαν ελεύθερη πτώση από 10 μέτρα ύψος"

    Και όταν τελικά προσγειώνεσαι στην πορσελάνη νιώθεις ότι χτύπησες με τόση δύναμη που μετακινήθηκαν λίγο τα σφραγίσματα στα δόντια σου. Χαχαχαχαχαχα! Σο τρου, σο τρου!

    Επίσης έλιωσα στο γέλιο με τη STR8. Έχουμε κι εμείς ένα μπουκαλάκι στο ντουλάπι του καθρέφτη. Το πάμε και το φέρνουμε σε κάθε μετακόμιση, δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, δε σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει, δε θυμάται ποιος του το έκανε δώρο κι αν έχει συναισθηματική αξία και παρόλα αυτά ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  6. Επίσης η Δευτέρα είναι μπλε. Το ίδιο και η Αθήνα.

    ReplyDelete
  7. αυτό με το καζανάκι που το τραβάς νωρίτερα είναι όλα τα λεφτά. Πραγματικά γίνεται χωρίς λόγο... χαχαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  8. Ωραίοςςςςςς!!!! Αν και αηδίαζα με αυτά περί τουαλέτας γιατί έτρωγα κορν φλέικς σοκολάτας :P

    ReplyDelete
  9. όταν φταρνίζεσαι έτσι δεν πονάει ο πρωκτός σου, πονάει η μύτη, το κεφάλι και ο λαιμός σου...
    αυτό με την ελεύθερη πτώση γάαμησε!
    επίσης αρκετά απ αυτά μόνο εσύ τα παθαίνεις, αλλά thank you for sharing

    ReplyDelete
  10. ανώνυμους σαΐντNovember 7, 2009 at 12:34 PM

    εγώ μπερδεύω το σταμάτης/θανάσης και άλλοι που ξέρω το οδυσσέας/διονύσης

    άλλο ένα με ονόματα: είναι μερικές φάτσες που τους πάει ένα συγκεκριμένο -άλλο από το δικό τους- όνομα. Πχ, τον λένε Αλέξη ενώ θα έπρεπε να τον λένε Σπύρο, γιατί έτσι,είναι σπυρόφατσα πώς να το κάνουμε, και εσύ -ειδικά όταν ξεχνιέσαι- τον λες μονίμως Σπύρο αλλά αισθάνεσαι και λίγο βλάκας όταν συμβαίνει.

    ReplyDelete
  11. όντως έχεις tourette's. Δεν πειράζει, θα μπορούσες να έχεις σκουλαμέντρα η αρχιδοκρέμαση, μια χαρά είναι το tourette's.

    εγώ πάντως τη βρίσκω με τα καλώδια ethernet, το "κλακ" τους δεν παίζεται. Άσε που το να πετύχεις κλιπ που να μην έχει σπάσει η ασφάλειά του είναι σα να πετύχεις δίμετρη νυμφομανή παρθένα στις εστίες του Πολυτεχνείου στο Κίεβο και έχει έξτρα πόιντς λόγω συγκίνησης

    ReplyDelete
  12. Διαλύθηκα στα γέλια με το "κύτταρα και μόρια".

    Δε πιστευω ειλικρινα να υπαρχει ατομο που να μην το εχει σκεφτει αυτο ποτε. Μαλιστα, ακομα ετσι νιωθω καθε φορα που τα βλεπω!!!!!

    Και το Καλικαντζαρακι...omg so true...

    ReplyDelete
  13. ΜΕγάλε το λέω και θα το υπενθυμίζω συνέχεια.Είσαι η προσωπογραφία μου μη σου πω ο κλώνος μου.

    ReplyDelete
  14. εγω παντως οταν κοβω τα νυχια μου και ειδικα τα βρωμικα του ποδιου ( του μεγαλου δαχτυλου) τα μυριζω για να μυρισω την τυριλα. χαχαχαχαχαχα. και καμια φορα μετα τα πιεζω να δω ποσο σκληρα ειναι. οταν χαλασουν τα πεταω. χαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  15. χαχαχαχαχα μέσα σε όλα είμαι χαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  16. εγώ που νόμιζα πως είχαν 3 κώλους...διαλύθηκε όλο μου το είναι όταν έμαθα την αλήθεια.. Γαμάς και στις 7 διαστάσεις η όσες είναι τέλος πάντων..keep striking!!!

    ReplyDelete
  17. Ε, Mikeius, σου έχω ένα άλλο!

    Κάθεσαι στην χέστρα, και σου βγαίνει μια επική κουράδα . Αυτή κάνει ΠΛΟΦ και τιναζει νερά κάνοντας μούσκεμα τον κώλο σου, μερικές φορές και τα αρχίδια!

    Συνήθως γίνεται αυτό αφού έχεις κατουρήσει πρώτα!!

    ReplyDelete
  18. Ένας από εμάς φαίνεται να είσαι, φυσιολογικός δλδ. Για αυτό με την καφετέρια και το μπιτάκι, προσωπικά έχω πάψει να προσπαθώ να αποσυγχρονιστώ. Πάω με το μπιτάκι και το απολαμβάνω.

    Πονάει ο πρωκτός στο φτέρνισμα;;;;;;

    ReplyDelete
  19. xaxaxaxaxaxa stomaxikes diataraxes full etsi?
    to perimena...
    ti tha ginei me auti tin istoria? mas trwei ta kalutera mas xronia :p

    ReplyDelete
  20. οταν εγραψες το πρωτο μερος ειχα χεστει στο γελιο γιατι ολα (μα ολα ρε πουστη) μου συνεβαιναν . τωρα ειναι αρκετα λιγοτερα τα ''κοινα'' . αλλα με αυτο με τους τρανσφορμερς και το αλλο με τις μπαταριες με θυμησες τον εαυτο μου οταν ημουν πιτσιρικας .
    ντουζ πουαν

    ReplyDelete
  21. Απορώ πως δεν έβαλες αυτό που ανέφερε πιο πριν κάποιος, που σου βρέχεται ο κώλος όταν πέφτει η κουράδα... Χαχαχα!

    ReplyDelete
  22. εχω εξηγηση για Αχυρενιο Χιτλερ!!΅!2

    μπορει αυτος που το βαπτισε να ηταν αντιναζιστης και επειδη τα αλογα τρωνε αχυρα οποτε χεζουνε αχυρα εννοει πως ο χιτλερ ητανε κουραδα!!!

    ReplyDelete
  23. εμμμ με παρακολου8είς με cameras? για να καταλάβω... χαχαχαχα
    επίσης να προσθέσω την κλασσική περίπτωση βλάβης που έχουμε ΟΛΟΙ βιώσει, κάτα την οποία νομίσαμε ότι μας παρακολουθεί camera μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και προσπαθούσαμε να act cool και you know dude... ;)

    ReplyDelete
  24. "Ήρεμα ήρεμα, δεν ειμαι τρομοκράτης..."

    Μπράβο ρε Mike μου γάμησες την υπόλοιπη μέρα τωρα... άντε να το ξεκολλήσω απο το μυαλό μου πάλι.

    ReplyDelete
  25. Πραγματικά, αυτό με τη θέση του μουνιού και τα καλώδια του πισι με συγκλόνισαν. Αυτό με τα καλώδια επίσης μου έφερε στο μυαλό και τα ακουστικά που μπλέκονται ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  26. Super Market:

    - Δεν έχεις ποτέ ψιλά για καρότσι. Αν έχεις τότε η λίστα αυτών που θες να πάρεις είναι μικρότερη από τέσσερα πράγματα

    - Η κυρία στα τυριά έχει μουστάκι.

    - Ανακαλύπτεις ότι η τηλεόραση για την οποία τα έσκασες πουλιέται μισοτιμής στα ηλεκτρικά.

    - Τα βιολογικά προιόντα έχουν άθλια εμφάνιση και μυρίζουν σαπίλα.

    - Η ουρά στο ταμείο που έχει μόνο ένα πελάτη καθυστερεί αφόρητα για κωδικό προιόντος που δεν υπάρχει.

    - Αγοράζεις ένα σωρό άχρηστα πράγματα για να συμπληρώσεις κουπόνια και να πάρεις το δώρο. 10 βαλίτσες διαφορων μεγεθων. Το μεγαλύερο ταξίδι που έχεις κάνεις είναι μέχρι την Αίγινα.

    -Στο πορτ μπαγκαζ έχει χυθεί ένα μπουκάλι λάδι και οι σακούλες γίνοντα χάλια. Επίσης ανακαλύπτεις το τάβλι, τις ρακέτες και τα λαμπάκια του χριστουγενιάτικου δεντρου. Αποφασίζεις να τα στιβάξεις στο πίσω κάθισμα όπου λιώνει το βούτηρο και χύνονται τα αναψυκτικά.

    Πως με είδες; Προσλαμβάνομαι;

    ReplyDelete
  27. απιστευτο..κι εγω που νομιζα οτι μονο ο αδερφος εχει απολιθωμενη κολωνια STR8 στο δωματιο του..

    :D

    ReplyDelete
  28. Mikeius μακράν το χειρότερο και το πιο φλωροάρθρο που έχεις γράψει ποτέ.Τι είναι αυτά ρε;Εγώ μπαίνω στο blog για να διαβάσω τρελά χωσίματα για όλους τους παλιομαλάκες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας,που κάθε δευτερόλεπτο στο δρόμο θέλω όλους να τους πλακώσω στο ξύλο,κι εσύ μου γράφεις μαλακίες τύπου ανούσια σελίδα σε περιοδικό του κώλου που διαβάζω όταν περιμένω να κουρευτώ.Κι επειδή δεν έχωσες σε κανέναν,σου χώνω εγώ!Είσαι μαλάκας!Το άρθρο αυτό πρέπει να διαγραφεί!Εκτός κι αν πήρε το λογαριασμό σου καμιά σάπια βλαχογκόμενα και έγραψε αυτές τις μαλακίες...μόνο έτσι δικαιολογείσαι...

    ReplyDelete
  29. well said από πάνω

    ReplyDelete
  30. Δίκιο έχει ο από πάνω. Περιμέναμε πολύ περισσότερα από σένα για όλους τους μάλακες που στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά σπανίζουν.

    ReplyDelete
  31. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!
    Έκανα κι εγώ μικρός καρατιές στο μαξιλάρι και κινήσεις από τους "γίγαντες του κατς" πέφτοντας από τη κουπαστή του κρεβατιού!!

    Κ.Ψ.Μ.

    ReplyDelete
  32. Μαλακα μου κόλησες το ηλίθιο τραγουδάκι.
    Πόσο δίκιο έχεις..

    ReplyDelete
  33. nai mikeius itan gtp to arthro zitima na gelasa se ena apo ola k an

    ReplyDelete
  34. α) κακαδάκι μύτης που κολλάει και επιτυχώς το κάνουμε μπιλίτσα και το εκσφενδονίζουμε, όχι πάντοτε με την πρώτη προσπάθεια.
    β) κακαδάκι μύτης ζελέ που δεν γίνεται μπιλίτσα και απλά ψάχνουμε κάπου να το εναποθέσουμε, κατά προτίμηση πίσω από πλάτη καναπέ ή κάτω από καρέκλες.

    ReplyDelete
  35. Gentlemen,
    welcome to Fight Club.

    ReplyDelete
  36. Ti ennoeis tis genikotites tou protou arthrou?Diladi auto to keimenaki einai kalutero apo auto tou george carlin pou ekanes copy/paste apo parastasi tou?

    ReplyDelete
  37. αν σας βρεχεται ο κωλος απο τον πιδικα νερου που προκαλει το εκπτωτο κουραδι δεν εχετε παρα να τοποθετησετε λιγο κωλοχαρτο πανω στο νερο πριν χεσετε. Φροντιστε να καλυφθει ολη η επιφανεια και χεστε ανθρωπινα χωρις να βγαλετε καντηλακια στο κωλο σας.

    ReplyDelete
  38. "Κάπου στο δωμάτιό σου ή στο μπάνιο βολοδέρνει μια κολόνια Str8 που σου έφεραν δώρο πριν από 80 χρόνια, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ αλλά για κάποιο λόγο δεν την πετάς."

    ω ποση μα ποση εντυπωση μου εκανε αυτο.
    ναι, μου χε φερει ενας συμμαθητης μου στην εκτη δημοτικου μια στρειτ. απο τοτε παιζει να χω βαλει μολις 10 φορες, δεδομενου οτι ΠΟΛΥ σπανια βαζω κολονια.
    ακομα την εχω ομως.

    ReplyDelete
  39. Egw elega " Transformers all the bitch bi ai"
    kai klasiko itan enos filou mou pou sto tragoudi Natural Blues tou moby tragoudage" ououou larison harison ford,ououou larison harison ford"....

    ReplyDelete
  40. "Ti ennoeis tis genikotites tou protou arthrou?Diladi auto to keimenaki einai kalutero apo auto tou george carlin pou ekanes copy/paste apo parastasi tou?"

    re anwnymous... asto na paei afou eheis iq kotas...mou mathes kai ton george carlin momolo..nai eihe paei o mikeuis mia apo USA na kanei ena copy paste enan apo ta 100 ekatmomuria sketsakia tou carlin gia na to grapsei sto blog...polu komplexila aderfaki mou..

    ReplyDelete
  41. eisai entelos vlakas anthrope mou?Pisteueis oti ta leo avasima? http://www.youtube.com/watch?v=cgps85scy1g des to kai meta koita to vol.1 arthro tou kai pes meta an ta antegrapse h oxi

    ReplyDelete
  42. xmmm na skeftw exoun perasei 100trisekatomuria anthrwpoi apo ton planith periergo na simpiptoun 3 stis 10 malakies pou eipe kapote enas s ena blog kai pou eipe kapote enas se mia parastash tou..tespa perna avrio apo to astynomiko tmima tis perioxhs sou gt tetoio kagwniko krima einai na paei xameno...end of conversation!!

    ReplyDelete
  43. Αυτό με το φως και τα κυκλάκια ... SO TRUE! Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές αν είμαι ο μόνος που το προσέχει αυτό! χαχαχ

    ReplyDelete
  44. Entaksei afou htan mono 3 sta 10.Esu ksereis kalutera.Kalo einai na matheis na metras pantos.Den thelo kai den exo logo na krakso ton mikeius kai ton kathe mikeius alla otan ta pragmata einai fanera kalo einai na min ta arnoumaste

    ReplyDelete
  45. FAIL!

    To blog afto pethane paides.. Dystyxws se kathe post ksenerwnw olo kai pio poly :(
    Exete vrei kanena allo blog me gelio na xazevoume otan variomaste?

    ReplyDelete
  46. ομολογω οτι για ενα ελαχιστο χρονικο διαστημα θα συμφωνουσα με τον απο πανω ανωνυμο οτι το μπλογκ πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο γιατι απλα καπου χαθηκε η μπαλα και ουσιαστικα εγραψες 3-4 αρθρα που ηταν λιγο αστοχα σε χιουμορ και εβγαζαν περισσοτερο μισος και ξερολιαση παρα χιουμορ και ξερολιαση. χαχα πως τα λεω ενιγουει το αρθρακι μετρησε γιατι εμπεριεχει ανωτερα δειγματα απο οτι το πρωτο παρομοιο ποστ... και φυσικα θα απαντησω στον κυριο απο πανω
    Your comment is fake... and gay!!!

    ReplyDelete
  47. Ρε φλωρια αν θελετε να σπασετε στο ξυλο τους μαλακες που κυκλοφορουν ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΕΤΕ! Οχι να περιμενετε να διαβασετε απο τον Mike να τους βριζει στο blog του. Αντε σκατοφλωροι!
    Tourette εχεις, αλλα οχι απο αυτο το αρθρο μιας και δεν εβριζες πολυ εδω.
    Αυτο με το καρκαδι μυτης παντως που αναφερθηκε σε ενα παραπανω σχολιο εχει μια αλλη μεγαλη αληθεια...
    Εχεις κανει μπιλιτσα το καρκαδι και πας να το εξφενδονισεις αλλα αυτο δε λεει να φυγει απο το χερι σου! Οποτε με το δαχτυλο στο οποιο βρισκεται, χαιδευεις καποιον τοιχο η καποια τραχυα επιφανεια ωστε να σε αφησει στην ησυχια σου!

    Να πω κι εγω κανα δυο λεπτομερειες της ζωης γιατι ειναι ενα ζητημα στο οποιο ολοι πρεπει να πουν τις αποψεις τους και ο ενας συμπληρωνει τον αλλο...

    -Φτιαχνεις το παντελονι σου για να μην το πατας, αλλα αυτο καταληγει κατω απο τα παπουτσια σου. Οποτε καθε λιγα βηματα που κανεις σταματας για να κοιτας τα ποδια σου και να το ξαναφτιαχνεις αν το εχεις πατησει.

    -Σου αρεσει να βαζεις το δαχτυλο πισω απο το αυτι σου και μετα να το μυριζεις. Το ιδιο ισχυει και για το κατω μερος της κωλοχαραδρας σου, εκει που ιδρωνει περισσοτερο.

    -Εχεις αποκαλεσει τουλαχιστον μια φορα τη μανα σου "μωρο μου" νομιζοντας οτι μιλας στη γκομενα σου.

    -Λιγο πριν βγεις μυριζεις ενα σημειο στη μπλουζα σου που σου ψιλοβρωμαει, αλλα δεν παιζει να το καταλαβει κανενας. Παρολα αυτα επειδη βιαζεσαι και εχεις και την υπονοια, αδειαζεις στη μπλουζα σου 50 τονους αρωμα με αποτελεσμα τωρα ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΩΜΑΣ!

    -Εχεις ξυπνησει κι εσυ τον καλλιτεχνη που κρυβεται μεσα σου φτιαχνοντας ζωακια, σπιτακια κλπ. με σαλιωμενες ψιχες ψωμιου.

    -Με την ιδια ψιχα, αλλα ασαλιωτη, εχεις σβησει καποιο λαθος με μολυβι σε τετραδιο οταν δεν εβρισκες τη γομα σου σε homework στο δημοτικο, αλλα στεναχωριοσουν γιατι μουτζουρωνε.

    -Τις εποχες που επιανε Eurosport οταν ειχες καβλες απογευματιατικα αλλα δεν ειχε τιποτα καλο στην tv, ανετα τραβαγες μια και δυο μαλακιες βλεποντας αγωνες τεννις γυναικων (kurnikova καλη ωρα), η ακομα και πρωταθλημα πατιναζ.

    ReplyDelete
  48. -Χεζεις αλλα καθεσαι ωρα μεσα και ξεραινεται η κουραδα. Οποτε μετα βρεχεις τα κωλοχαρτα να κανεις τη δουλεια σου. Καποια στιγμη αφου σκουπιστεις 2-3 φορες και δεις οτι το χαρτι μενει ασπρο σιγουρευεσαι οτι εισαι πλεον ενταξει. Οταν ομως βγεις τη βολτα σου και περπατησεις κανενα μισαωρο ιδρωνει ο κωλος σου και τοτε συνειδητοποιεις οτι δεν ειχες σκουπιστει τοσο καλα οσο νομιζες! Οποτε καταληγεις να μπαινεις καθε τρεις και λιγο σε καποια τουαλετα ενος μαγαζιου για να σκουπιζεσαι μεχρι να επιστρεψεις σπιτι!

    ReplyDelete
  49. Το αρθρο γενικα γαμησε οπως και τα περισσοτερα σου.Πολλα πραγματα που λιγο πολυ ολοι εχουμε κανει.
    Τα ποστ παλι για τον πουτσο.Εκει που διαβαζεις μια χαρα τα ποστ πεταγονται ξαφνικα 2-3 ασχετοι λενε την μαλακια τους και μετα βαρανε παλαμακια στον εαυτο τους νομιζωντας πως αποδωσαν δικαιοσυνη που καταφεραν και εκραξαν.Μα τοσο για τον πουτσο πια?Δηλαδη ,αν ειναι δυνατον,μπαινουν καποιοι στο blog αυτο μονο και μονο για να κραξουν.Ρε παπαροπαιδα αν δεν σας αρεσει το blog γιατι συνεχιζεται και μπαινετε?Ο αλλος ο μπετοβλακας πιο πανω λεει να του πουμε κανα αλλο blog γιατι αυτο δεν του προσφερει πια γελιο.Να ψαξεις να βρεις ρε και μην μας πρηζεισ τα αρχιδια εδω μεσα.Ο αλλος πιο κατω μιλαει για clopyrights.Ε βεβαια.Ο τυπος ειναι η οσια παρθενα.Αγνος.Ανακαλυψε οτι το αρθρο ειναι ιδιο με καποιο αλλο και τωρα τρεχει και το διαλαλει.Ωραιος φιλε.Αφου το ανακαλυψες παρακολουθησε το ξενο και μην διαβαζεις αυτο το blog.Γιατι παιδευεσαι?
    Πολλα ειπα.Παω να τραγουδησω την δικια μου διασκευη απο transformers.
    Mike συνεχησε ετσι

    ReplyDelete
  50. Oι αληθινοι στιχοι ειναι "Τρανσφορμερς ΟΜΑ-ΜΙ ΤΣΙ ΑΗ!"

    Και το τραγουδι απο τους Dukes ελεγε "ΙΣΤΙΓΚΕΡΟ-ΜΜΠΟΗ!"

    ReplyDelete
  51. Και μην ξεχνάμε το "Άσ' το πιστολάκι, λάκι λάκι λάκι".

    ReplyDelete
  52. Μπορώ να σας εξηγήσω γιατί το νερό το νιώθουμε πιο ζεστό όταν το ρίχνουμε με λιγότερη πίεση αλλά θα βαρεθείτε... :P

    ReplyDelete
  53. αγαπητε ανωνυμε θα δεις οτι ο Mikeus εχει βαλει credits στο πρωτο αρθρο για τον george carlin αλλα πραγματικα ωραιο το Link που εβαλες. παντως μην τρελενεσαι το internet ειναι ενας χωρος ελευθερης διακινησης ιδεων ειναι σχεδον αδυνατο να προστατεψεις τα πνευματικα δικαιωματα του οτιδηποτε ανεβαινει εδω..mikeus παρολιγο να σε παρεξηγησω honey.well done well said αλλα καποια ηταν λιγο αηδιαστικα.
    καλλια

    ReplyDelete
  54. χρονια πολλα ρε.

    ReplyDelete
  55. 1.Τα περισσότερα από αυτά είτε δεν ισχύουν είτε αναφέρονται αποκλειστικά σε άντρες.Αν γράφεις ένα άρθρο διόρθωσε τον τίτλο ώστε να είναι σαφής. Ύλη Έκθεσης Γ' Λυκείου!!
    2.Ο αυτοσαρκασμός και η υπερβολή είναι αποδεκτά όταν προκαλείς γέλοιο, όχι αηδία ή καταντά εμφανές ότι μαλακίζεσαι.
    π.χ. εντάξει καταλάβαμε ότι έχεις γαστρεντερικό πρόβλημα από μικρός αλλά δεν χρειάζεται να κάνω εμετό ότι έφαγα τις τελευταίες 2 μέρες.
    3.Εγώ είχα τον αδερφό μου για αεροπλανικές καρατιές.Αν ήμασταν σε φόρμα σπάγαμε και καμιά σανίδα κρεβατιού.Το μαξιλάρι είναι passé! :P
    4.Ποιοί είναι οι Woody Harleson, Mathew McConaughey και Owen Wilson;
    5.Το να ακούς φωνές ενώ απλά είσαι σε ένα μπαλκόνι ή στην κουπαστή ενός πλοίου αντί να θαυμάσεις τη θέα δηλώνει νευροψυχιατρική νόσο που ονομάζεται σχιζοφρένεια.Δεν υπονοώ κάτι, απλά φύλα τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά! :P
    6.Ένα εξώφυλλο metal δεν σε κάνει σατανιστή. Δεν βγήκε ο Eddie από το εξώφυλλο του Seventh Son of a Seventh Son των Maiden που έχω απέναντι από το κρεβάτι μου να με φάει όταν κοιμάμαι.
    7.Στο Transformers έλεγε "Oh the Beach be eye!!!" Το υπογράφω!!! :D
    8.Έχεις γεμίσει ποτέ αληθινή καραμπίνα;; Είναι αρκετά βαρύτερη και όταν πατάς τη σκανδάλη ("κουμπί") έχει εκπισοκρότηση.Η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική!Ποτέ δεν την παρομοίασα με το τηλεκοντρόλ, ίσως επειδή το τελευταίο θυμίζει νωθρότητα.
    9.Δεν γνωρίζω κανένα από τα 3 άσματα ώστε να μου κολλήσουν και δεν μπήκα καν στον πειρασμό να πατήσω το link.

    Υ.Γ.:Όσα αναφέρω αποτελούν καλοπροαίρετη κριτική.Δεν θίγω κανέναν απλά σχολιάζω.Ο καθένας έχει μια γνώμη.

    ReplyDelete
  56. Merika kala, alla pali oxi. Ta comments klassika gia to poutso gemato exypnakides.

    ReplyDelete
  57. στους κλασσικους εφιαλτες βαλε και το "γυμνος στο σχολειο"

    ReplyDelete
  58. Γιωργος/ Γιαννης-------ολγουεϊς!!!

    ReplyDelete
  59. corpse... πισω στον ταφο σου !!!!

    ReplyDelete
  60. xaxa h corpse kserei pws einai oi ektheseis tis ehs likeiou

    kiriws epeidh akoma einai 3h likeiou

    fail :(

    ReplyDelete
  61. corpse...well done...kai elega tha parousiastei dn tha parousiastei kana uperkomplexikos pou " dn krinei, apla sxoliazei.." oust re...emathes kai tin νευροψυχιατρική noso...tagari..ee tagari...toso polu sigxistika pou sou rixnw ena diadiktiako mpouketo...

    ReplyDelete
  62. Relax!!Δεν επιτέθηκα σε κανέναν κάτι που ξεκαθάρισα και στο προηγούμενο σχόλιο μου...Ασκώ καλοπροαίρετη κριτική...Αν ο τύπος δεν ήθελε σχόλια ας μην έκανε blog!Δεν είναι απαραίτητο να λέμε όλοι:"Πωπω, φίλε είσαι μοναδικός!".
    Ok, δεν λέω γέλασα κι εγώ με το post αλλά επισήμανα ορισμένα πράγματα.
    Και ανώνυμε, δεν είμαι πια 3η Λυκείου, αναπόφευκτα παίρνεις απολυτήριο στα 18 εκτός αν είσαι τόσο ηλίθιος ή νωθρός ώστε να γράφεις με greeklish. Πάντως και πολύ μεγαλύτερη ή μικρότερη να ήμουν η πληροφορία αυτή ισχύει.Καμιά άλλη απορία σχετικά με την επιχειρηματολογία μου;

    ReplyDelete
  63. corpse molis exesa, theleis ena meze twra pou einai kai zesta zesta?

    ReplyDelete
  64. Και τώρα εγώ είμαι η υπερκομπλεξική; Συγνώμη, εσείς οι ίδιοι δεν προσβάλλεστε όταν μοναδική σας αξία είναι η πίπα και το χέσιμο;
    Και στην τελική αν δεν σ'αρέσει, ρε θείο, το σχόλιο μου, προσπέρασε το!!!! End of story!

    ReplyDelete
  65. Corpse, an de s' aresei to ARTHRO, prosperase to. Ase tis paparies. Afou petakses pou petakses ti malakia sou, exe ta kotsia na tin yperaspisteis.

    Alla ti na pw gia tin parti sou? Afou den ksereis kanenan apo tous Woody Harleson, Mathew McConaughey kai Owen Wilson apla den anikeis edw. Ti bolta sou.

    ReplyDelete
  66. Corpse ai ftis ta mpoutia sou mwri tsourapo.Etsi giati mou tin spas.Fola.

    ReplyDelete
  67. poia einai ayth h corpse? mhpws exei oreksh na akousei gia thn manoula ths??

    ReplyDelete
  68. Το ότι απαντάω σημαίνει ότι απλά υποστηρίζω αυτό που είπα.Το ότι μου τι λες,ενώ δεν λές τίποτα σημαίνει ότι δεν έχεις επιχείρημα. Και ένας-ένας.Είμαι μία και είστε πολλοί.Όσο για τη μανούλα μου και να πεις κάτι δεν με πειράζει.Όλοι έχουμε από μια.Όσο θα με θίξει αν την αναφέρεις, άλλο τόσο θα σε θίξει αν αναφέρω και εγώ τη δική σου.(Ψέμματα, εμένα δεν με ενδιαφέρει.)Επίσης γιατί είναι πάντα απαραίτητο να πεις κάτι καλό για κάποιον και αν δεν είπα κάτι καλό τότε τι κακό είπα;Και τελικά, τι σας πειράζει;Αν ενοχλεί αυτόν που έχει το blog ας το πει ο ίδιος.Και γιατί έπρεπε να ξέρω αυτους τους ηθοποιούς;(ναι τους έψαξα,google κάπου τους έχει πάρει το μάτι μου)

    Τέλος:Γιατί σας απαντάω;(η ερώτηση είναι ρητορική και απευθύνεται εξ'ολοκλήρου σε μένα)

    ReplyDelete
  69. giati eisai ilitheia kai den mporeis na dexteis oti ekanes malakia, oust se lew, ante min apantas

    ReplyDelete
  70. Η μαλακία μου είναι ότι είπα πως πιστεύω κάτι διαφορετικό,το οποίο είναι πάνω κάτω το ίδιο απλώς σαρκαστικότερο και καυστικότερο απέναντι σε κάποιον που θαυμάζετε ψηφιακά.Ο άνθρωπος είπε μόνος του ότι έχει σύνδρομο Tourette και σας πείραξε η σχιζοφρένεια που στην τελική είχε και smiley στο τέλος;Μάθετε να ξεχωρίζετε το σαρκασμό από την κακία.

    ReplyDelete
  71. Εγω πάλι συμφωνω με την corpse. Σε τελικη ανάλυση είναι απαραίτητη η ύπαρξη της γιατί βελτιώνει την προσπάθεια του συγγραφέα να ξεφυγει απο το μέσο όρο. Γουστάρω όμως και αυτούς που βρίζουν ευρηματικά. Αν ήθελα να ακούσω για μάνες θα πήγαινα στο γήπεδο η θα έβαζα Τσουκαλά.

    Αντε μαλακες διαβάζετε το μπλογκ και μετά από 6 μήνες δεν έχετε αποκτήσει χιουμορ, δεν μπορείτε να ξεφτυλισετε κάποιον με αξιοπρέπεια. Ολοι οπαδοι του Σεφερλή και του Ρώμα είμαστε;

    Χαραμοφάηδες!

    ReplyDelete
  72. An einai na akouso gia manes apo shinobi omos euxaristos na akouso!

    ReplyDelete
  73. Thank you!Το ότι είπα κάτι σε σχέση με το άρθρο, που στην τελική δεν ήταν απόλυτα αρνητικό ή κακοπροαίρετο δεν σημαίνει ότι δεν γέλασα ή ότι μίσησα τον συγγραφέα.Αν δεν μου άρεσε το Blog,δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου!Δεν έβρισα κανέναν σε αντίθεση με άλλους(και δεν αναλώθηκα ώστε να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο).

    ReplyDelete
  74. αννουλα_δε_κιντNovember 8, 2009 at 11:10 PM

    Τι πιθανότητες εχει να είναι η γκομενα του Liberis??
    Mikeius χρόνια πουλια και καυλια.

    ReplyDelete
  75. The who?(όχι το γνωστό συγκότημα)

    ReplyDelete
  76. Polystrofos όταν έλεγα για μαλάκες που στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά σπανίζουν κάτι τύπους σαν και σένα ψευτοτσαμπουκάδες μαλάκες είχα κατά νου. Και ως δια μαγείας εμφανίστηκες στο σωστό blog. Ας φάμε ένα μαλάκα ακόμα λοιπόν στη μάπα. Απλά νόμιζα ότι άλλο σκοπό είχε το blog.

    ReplyDelete
  77. re filaraki pragmatika gelase kanenas me ta teleytaia 5 posts??exw arxisei na pisteyw pws o xristos apo to radioarvyla einai pio asteios pleon
    kai seis dekaxrona pou kanete comments stamathste na antigrafete to styl tou
    dn gelaei kaneis mazi sas

    ReplyDelete
  78. corpse= fail telos.


    annel

    ReplyDelete
  79. Quotes από το profile της ~Corpse~

    "Δεν μπορώ να πω ότι ότι είμαι δογματική σε σχέση με τη μουσική μου... Αλλά όπως και να το κάνουμε ο ήχος μιας ηλεκτρικής κιθάρας είναι μοναδικός..."

    Αγαπημένα βιβλία:
    "Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανένα από τα παιδιά μου... Το βιβλίο δεν το θεωρώ υλική ιδιοκτησία και χώρο στη βιβλιοθήκη μου... Αφομοιώνεται από την ψυχή και παραμένει εκεί εσαεί γίνεται μέρος του εαυτού μας και είναι ένα εκπληκτικό προνόμιο..."

    Καιρό έχω να συναντήσω τόση αερο-φαμφαρο-μπουρδολογία σε τόσο λίγο κείμενο.

    ReplyDelete
  80. oooo...ti ipe gia ti mana sou....ooooo...stin ipe...ooooo ti ipe gia ti manoula sou!!!!

    ReplyDelete
  81. 1.Γιατί το διάβασες;
    2.Νομίζεις ότι με μείωσες τώρα και καλά;
    3.Το άλλαξα.Τώρα σου φαίνεται καλύτερο και περισσότερο αποδεκτό στο κεφάλι σου συνηθισμένο από προσβλητικές σιχαμάρες;

    ReplyDelete
  82. corpse, επειδη σ εκραξε καποιος αγνωστος το αλλαζεις?
    μπραβο ρε, μολις εχασες και την παραμικρη εκτιμηση που σου ειχα μεχρι τωρα.

    ReplyDelete
  83. corpse, allo ena thuma twn trolls tou faeenamalaka...
    you will be remembered

    ReplyDelete
  84. Δεν είχα σκοπό να το κρατήσω... -.-
    Και ο σκοπός μου ήταν να αποδείξω ότι αποδεκτό είναι μονάχα το άκρως σαρκαστικό που στην τελική δουλεύει εμάς τους ίδιους και αηδιαστικό ώστε να προκαλέσει γέλιο.Το τι είμαι στην πραγματικότητα δεν έχω την ανάγκη να το διαβάσει κανείς...Είμαι αυτή που είμαι και δεν έχω καμία ανάγκη επιβεβαίωσης. Κι αν η μηδαμινή εκτίμηση που είχα από σένα προερχόταν από λύπηση, δεν την ήθελα!

    ReplyDelete
  85. δε λυπαμαι και πολυ συχνα αγνωστους, ποσο μαλλον στο ιντερνετ.
    μεχρι τωρα υπερασπιζοσουν τα λογια σου με αρκετη αξιοπρεπεια και μ αρεσε αυτο.

    μια συμβουλη μονο: μη φερνεις ποτε αντιρρηση στον μαικιους. οχι οτι "απαγορευεται", αλλα οι ακαλεστοι υπερασπιστες του καραδοκουν.

    ReplyDelete
  86. Corpse, παράτα το κοπέλα μου, να χαρείς.

    ReplyDelete
  87. 1) eleos ston kathe malaka looser wannabe pou "simplironei" ta posts me dikies tou epipleon "idess"...einai fail parte to havari kaneis de sas dinei simasia kai an sas doseis tha einai epidi eiste MALAKES..ok to pa ayto...

    2)ok,to katalavaino,nai,sara arxidia sas,nai gnomi m,nai,skata sto tafo m,nai,nai,ooola ayta pou tha eipothoun alla ayto einai makran to xeirotero sou arthro mike!!!!de se piese kaneis na vgaleis post edo kai tora giati viastikes na kaneis post me apotelesma ayti ti nerovrasti aidia(xereis gt pragma milao ok...)..eite se synepeire h "epityxia" sou eite apla ok epanalamvanesai(mias kai to talento tou KATHENOS einai peperasmeno) kai emeis apla variomaste kai otan leo emeis NAI enoo kai esena floro-glifti pou kaneis eynoika comments gia na glipseis ton mike!!eleos de se xerei kan k oute kai thelei na se gnorisei kai oute kai prokeitai na se kanei kai da an peis tpt...einai theos de leo ala oxi kai etsi(nai einai theos kai to gegonos oti to teleytaio post einai gia ta mpazaden enerei to MEGALIO ton proigoumenon...)




    ta pa kai xelafrosa...

    ReplyDelete
  88. Δεν παρατάω κάτι.Απλά ανάλωσα αρκετή φαιά ουσία για αποδείξω κάτι στο τίποτα.Συνεχίστε!

    ReplyDelete
  89. eleos me ta post. den eiste sovaroi... oute trolls na eisastan!

    ektos tou oti polla anaferontai mono se antres, emena mou symvainoun mono 6-7 apo ola auta. re mikeius gia psaksto ligo to tourette's.

    pantws perimena polyyy perissotera... einai i prwti fora pou de gelasa katholou.

    sophia

    ReplyDelete
  90. Προς τους διαφορους ανωνυμους και μη που αναφερονται στο ονομα μου και πρεπει να πλενομαι με betadin για να ξεβρωμισω...
    Ρε κατακαημενε ποιος το παιζει τσαμπουκας? Αν προσεξες ΤΗ ΛΕΩ στους φλωρους σαν κι εσενα που προσπαθουν να το παιξουν τσαμπουκαδες! Ανοιξε τα ματια σου και ξεστραβωσου! Αντε γιατι εκτος απο τσαμπουκαδες γεμισαμε και με μπετοβλακες εδω περα!

    ReplyDelete
  91. Xronia polla kiolas tora pou to thimithika! Min mas peis kai skatopsixides!

    ReplyDelete
  92. corpse eisai ilitheia kai gia auto apantas akoma kai na ksereis oti oi mezedes pou sou etaksa prin exoun pia kriosei tha prepei na perimeneis ws to proi gia kainourious kai zestous

    filakia

    ReplyDelete
  93. Θα ηθελα να πω πως τα μυξιαρικα πουστρακια που μπαινουν και λενε "αχ μικε αυτο ηταν το χειροτερο σου, εχεις χασει το χιουμορ σου μιχαλη, ξεπουληθηκες στις πολυεθνικες μιχαλη αχχχ σλικ σλικ εγω σε διαβαζω εδω και δυο μερες και με πουλας ετσι; θυμαμαι προχτες που μου αρεσε αυτο που εγραφες ενω το σημερινο δε μου αρεσει ΠΡΟΔΟΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕ! που ειναι τα χωσιματα; θελω να ακουω χωσιματα επειδη ειμαι αχρηστος και θελω αλλους να κανουν τη δουλεια μου για μενα επειδη ειμαι τεμπελης και η οικογενεια μου ενα μπουρδελο, ο πατερας μου κλανει, η μητερα μου πινει, ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΠΟΥΣΤΟΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ, ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΓΛΥΦΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΩ ΕΜΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ"...

    ε, εσεις... σας ευχομαι να παθετε εητζ στα μπαλακια. Αν ειστε γυναικες δε σας ευχομαι τιποτα το εχετε παθει ηδη ετσι κι αλλιως.

    ReplyDelete
  94. Α ναι! Ευχομαι καθολικο καρκινο σ οσους χρησιμοποιουν το "fail" με αυτο τον τροπο.
    Ακομα κι αν εισαι τοσο απιστευτα χλεχλες ωστε να χρησιμοποιεις αγγλικες λεξεις αναμεσα στα ελληνικα, τουλαχιστον μικρε τσογλανε, πες FAILURE!
    Oταν λες οτι κατι ειναι fail ακουγεσαι σαν καθυστερημενος.

    Κι οταν λεω "ακουγεσαι σαν καθυστερημενος" εννοω "κλεισε το πισι γαμω το 4chan και βγες εξω να σε χτυπησει αερας γαμημενο, ηλιθιο Κωσταλεξι της ψηφιακης εποχης".

    ReplyDelete
  95. poso dikio exeis gia ola ayta mike!!eidika gia tous efialtes!!!pote den boro na trekso les kai me exoun desei me alusides kai pada psofao aptous kakous :'( a nai kai to allo pou gamas mesa sti zesti akougete san klania :P exei plaka bebea!!
    xronia polla parepiptodos gia xthes!!sou euxomai oti epithimeis!!

    ReplyDelete
  96. Αυτά τα κυκλάκια που βλέπεις είναι κωνία κ ραβδία - τα οποία μόλις τα σκότωσες κοιτάζοντας άμεσα δυνατό φως. γκουντ τζομπ.

    ν.

    ReplyDelete
  97. vre sapio kreas milas milas kai de les tipota...
    to monadiko swsto pou exeis grapsei einai kati pou kanonika den tha eprepe kan na to exeis grapsei!

    (giati sas apantaw?)

    skase kai psofa (pali symfwna me to nick sou)

    ReplyDelete
  98. re gamhmene epeidh esi den exeis poulaki min bgeneis kai vrizeis sto internet gamiolh skatomalaka fae skata na gineis kanivalos poustara

    nai se esena pou grafeis gia to fail einai ola auta mpastarde gamwspite

    ReplyDelete
  99. αυτός ο ανώνυμος είναι ο μικες στάνταρ

    τσκ τσκ κρίμα ο μαντοξ δεν το κανει ποτέ αυτό

    ReplyDelete
  100. Νομίζω πως σε έχω ερωτευτεί!

    ReplyDelete
  101. Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω τα προηγούμενα 108 σχόλια για να δω αν το έχει πει άλλος...

    "- Μερικές λέξεις όταν τις σκέφτεσαι μες στο κεφάλι σου έχουν το δικό τους "χρώμα". Δε χρειάζεται η λέξη να περιγράφει κάποιο αντικείμενο με το συγκεκριμένο χρώμα. Μπορεί να είναι και εντελώς άσχετο, π.χ. κουζίνα = κίτρινο ή Ομόνοια = μπλε."

    Αναφέρεσαι στην συναισθησία? http://en.wikipedia.org/wiki/Synesthesia
    Όλοι μας έχουμε μια μικρή δόση απ΄αυτό.. είναι απλά faulty wiring του εγκεφάλου. Για μένα πχ οι λέξεις έχουν γευση..

    ReplyDelete
  102. παίζει το σχόλειο αποπάνω να είναι το μοναδικό σχόλειο που υπήρχε λόγος να γίνει, άντε και άλλα 10

    ReplyDelete
  103. εντάξει ρε "maddox.xmission.com" ωραίος είσαι αλλά δώσε και κανα credit στον αυθεντικό...

    ReplyDelete
  104. Misel xronia polla agorina mou, gia x8es.

    P.S> an 8es steile mou th dieu8unsh sou na sou steilw dwro to kainourio biblio tou akatanomastou, giati blepw mian epanalhpsh, mian stasimothta na thn pw?

    P.P.S> Oso de bazeis linki thn kaluterh dieu8unsh tou diadiktyou, 8a eisai akomh enas ellhnaras pou poulaei mourh (me ta lefta tou mpampa, me tis idees tou akatanomastou, etc)

    Kai gia na se prolabw, mias pou o akatanomastos den eixe to idio problem , opote den mporeis na 3epatikwseis apo kei thn apanthsh, gia auto kai arxises tis klapses (kai san anonymous! how pathetic...) molis sthn eipe kapoios, to epixeirhma "mprabo megale klouzo, les kai den to 3erame" einai gtp. Aploustata giati to gougle bgazei mono 6 sxolia pou anaferoun ton akatanomasto, mesa se merikes xiliades, ek twn opoiwn h pleiopshfia einai tou tupou "ouaou! ti tromero humor!".

    Kai se rwtw egw me to ligo mou mualo (egine la8os kai opws profanws exeis antilhf8ei to megalo mou kefali einai to katw) posoi ap autous pou epidokimazoun to humor sou, 8a to ekanan an h3eran oti einai pisth antigrafh tou akatanomastou. Exeis monaxa mia dikaiologia: na proaLIFOsai gia kapou.Ainte kalh stadiodromia :)

    ReplyDelete
  105. xaxa korufaio! milame gia polu gelio ! ki oxi tipota allo esu mporeis na deis oti to comment tou anwnumou apo panw (pou den uphrxe otan 3ekinhsa na grafw to diko mou) einai apo allh IP, kai twra 8a ftiaxneis senaria tou tupou "to mouni me trollarei kai apo diaforetikes IP, gia na kanei mpougio"

    De 8a sou grapsw to gnwsto gia to sta8ero ginomeno koroideuomenwn-xronou, apla 8a sou pw oti ama anoiges kai kana biblio 8a 3eres kai pws na mas tapwseis (gia na se boh8hsw, to xei pei mia kragmenh agglara)

    ReplyDelete
  106. palioxaraktira mudox...

    ReplyDelete
  107. Ρε γαμώ , ενώ το μπλογκ είναι καλό σχετικά, τα comments το χαλάνε, το 99% είναι ηλίθια. Νομίζω ότι πρέπει να τα απαγορεύσεις. Εξάλλου πραγματικά όσοι δεν ανήκουν στην Ελίτ, για ποιό λόγο ακριβώς γράφουν ΜΑΛΑΚΙΕΣ από κατω;

    ReplyDelete
  108. Τώρα που το σκέφτομαι ούτε το μπλογκ είναι σχετικά καλό, μια αντιγραφή του maddox είναι από έναν που ανακάλυψε το ίντερνετ πέρυσι και νομίζει πως ο maddox έκανε επιτυχία απλά επειδή έγραφε κατηγορίες πραγμάτων και έβριζε τους πάντους

    ReplyDelete
  109. basika o maddox tha prepei na einai poli perifanos pou kapoioi kamenoi stin ellada asxolountai me tin parth tou

    ReplyDelete
  110. Βασικά ο maddox θα πρέπει να είναι πολύ περήφανους που κάποιοι σαν τον από πάνω δεν τον ξέρουν καν.

    ReplyDelete
  111. Παλι του γαμησατε τη μανα με ακυρα comments! Ουτε maddox ξερω, ουτε ακατανομαστο ξερω, ουτε blogspot ηξερα μεχρι πριν κανα μηνα που μου εστειλε ενα φιλαρακι το link του faeenamalaka νομιζοντας οτι ειναι δικο μου! Ολοι εσεις που τα ξερετε ολα αυτα και πολυυυυυ περισσοτερα απο οσο βλεπω, ποσο καμμενοι παιζει να ειστε? Το λεω γιατι ξερω οτι εγω προσωπικα ειμαι πραγματικα ΠΟΛΥ καμμενος! Εσεις θα πρεπει να εχετε αποτεφρωθει τουλαχιστον!

    ReplyDelete
  112. Αγαπητέ φίλε ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟΣ, προσπαθείς να αποδείξεις ότι άλλοι ασχολούνται με τα ίντερνετς περισσότερο από εσενα. Επομένως δεν θα σε χαραχτήριζα καμμένο αλλά απλά θλιβερό

    ReplyDelete
  113. Agapite anonime, den prospatho pote tipota. O,ti thelo na kano to petixaino. Sti sigkekrimeni periptosi thlibero einai to gegonos tou oti eno ksero oti asxoloumai se megalo bathmo me to internet oi perissoteroi edo pera asxolountai perissotero kai apo emena!

    ReplyDelete
  114. Agapite anonyme...
    den prospatho na kano tipota. Otan thelo na petixo kati to petixaino. An thelo na apodeikso oti eimai elefantas de tha prospathiso idiaitera. Tha sas deikso ta megala gkriza mou autia kai tin proboskida mou kai apla THA APODEIKSO oti eimai elefantas!
    Thlibero einai to gegonos oti eno ego ontos kano poliori xrisi tou internet, oi perissoteroi edo pera kanoun akomi perissoteri xrisi tou!

    ReplyDelete
  115. Αγαπητέ ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΕ
    έχεις νικνέιμ ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟΣ, πόσταρες το ίδιο πράγμα 2 φορές για να προσθέσεις την παρομοίωση του ελέφαντα και προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι επιτυχημένος

    ReplyDelete
  116. Λοιπον τσακαλακια ντροπη ειναι να ξεκατινιαζομαστε, το παιδι ο Μιχαλης μια χαρα τα γραφει τις περισσοτερες φορες, ενταξει αυτο δεν ηταν και το καλυτερο του αλλα συμβαινουν κι αυτα. Οσο για τον αμερικανο, καλυτερος μου κανει ο δικος μας ειναι και πιο κοντα στη νοοτροπια μας βεβαια, κι οπως θα χετε ακουσει ε η παρθενογεννηση μας τελειωσε- εδω μεχρι και το μεγαλυτερο ελληνικο μυαλο της γενιας μας Χριστοφορος Παπακαλιατης ολο και τσιμπαει ιδεουλες απ την αλλοδαπη!!
    Μιχαλη σε θελουμε updated και χωστικο. Αντε και πολυχρονος

    ReplyDelete
  117. ama to megalo myalo ths genias mas einai o pappakaliatis,anarwtiemai ti tha afhsei pisw h genia mas...seires opws to "kleise ta matia,anoikse ta podia"?den goustarw tsakwmous kai istories yperaspishs kai xwsimatos,alla sigoura yparxoun lamprotera myala ap afto tou papakaliati.

    ReplyDelete
  118. polistrofos prwton mathe oti to kamenos grafetai me ENA "M" vlaka

    kanenas kamenos pragmatikos den mporei na to kanei auto lathos opote to simperasma einai oti den eisai kamenos, gia tin akriveia den eisai ikanos na eisai kamenos, kai gia na mhn eisai ikanos na eisai oute kan kamenos, eisai se vatheia skata file, gia ton poutso kavala

    ReplyDelete
  119. Θα μου γνωρίσεις τη Δέσποινα; Φαίνεται να ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΛΑ να πούμε.

    ReplyDelete
  120. wtf re paidia? eixe gene8lia k ton lete polyxrono???? giorth dn eixe mono o an8rwpos????
    pote exeis ta gene8lia sou re mixalakh na sou eyxh8oume kanonika?

    ReplyDelete
  121. theleis na matheis kai ti wra gennithike gia na vreis ton oroskopo?

    ReplyDelete
  122. "Για κάποιο λόγο, τα καλώδια του PC γίνονται πλεξούδα πίσω από το γραφείο, παρόλο που δεν τα αγγίζεις για μήνες! Λες και περνάει από πίσω απ' το γραφείο ένας Καλικάντζαρος και τα μπερδεύει όταν εσύ κοιμάσαι"
    HAHAHA Poso isxiei!! Egw exw apofasisei oti einai zontana kai mplekonte metaksy tous opote de kitas etsi apla gia na sou ti spasoun!!

    PS. lol @ the flaming going on.

    ReplyDelete
  123. http://2.bp.blogspot.com/_mTs16OweIdU/StzIaAxT_JI/AAAAAAAAAkI/sYUwDForyMY/s1600-h/online+argument.jpg

    ReplyDelete
  124. Γαμω τα γκρινγκλις σας, στοκοι!

    ReplyDelete
  125. mike gamiese
    tora akouw anjela dimitriou....
    HJAHAHHAHAHAHHAHAH sagapaw

    ReplyDelete
  126. Καλησπέρα!
    Άνοιξα σήμερα το blog σου τυχαία πριν απο πέντε ώρες και μόλις τελείωσα το διάβασμα.
    Τα διάβασα όλα! Μαζί με τα σχόλια του καθενός και τις παραπομπές σε άλλα sites ή χρήστες.
    Ένα έχω να πω...Μπράβο σου!Έχεις ταλέντο και θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσεις, αν δεν το κάνεις ήδη!
    Η ισορροπία που κρατάς ανάμεσα σε ευθύτητα, σταθερότητα, σαρκασμό, χιούμορ, σοβαρότητα, ειναι αξιοθαύμαστη!
    Τώρα, θα μου πεις πως τα κατάλαβα όλα αυτά...Το να διαβάσω με τόση προσήλωση όλα τα άρθρα σου (όσα μου άρεσαν ή με δυσκόλεψαν τα διάβασα δυο φορές) ήταν για μένα σαν να άνοιξες ένα άλμπουμ με φωτογραφίες απο τη ζωή σου ή και γενικά απο τη ζωή.
    Συγνώμη για το μελόδραμα, αλλά ήθελα να τα πω!
    Δηλώνω γοητευμένη με τον τρόπο που σκέφτεσαι, αντιμετωπίζεις και αντιδράς σε κάποια θέματα.
    Μπράβο σου ξανά!
    Φιλικά
    Λένα

    ReplyDelete
  127. ρε σκατομαλακες γιατι κραζετε τον μικειους? Δικο του ειναι το μπλογκ, οτι θελει θα γραψει, και αν θελετε τον διαβαζετε. Οποιος δεν γουσταρει μην χαλιετε και χαλαει και τον μικειους.


    Ρε μαλακα μικειους τι φλωροαρθρο ηταν αυτο ρε? Ερωτευθηκες ρε? Αγαπησες και εγινες ρομαντικος? Το επομενο δηλαδη τι θα λεει? Για ρομαντικους περιπατους κατω απο ειδιλιακο ηλιοβασιλεμα, με πουλακια να τιτιβιζουν γυρω και τις ανθισμενες αμυγδαλιες να πνιγουν το τοπιο? Ουτε να τρολαρω δεν εχω ορεξη με τη μαλακια σου. Εχε χαρη που μου εχεις χαρισει αρκετες στιγμες γελιου και σε συγχωρω (στα αρχιδια σου κιολας)! Το προηγουμενο αρθρο ηταν πολυ γαμηστερο για να βγαλεις τετοια συνεχεια. Εχεις ανεβασει ψηλα τον πηχη και περιμενουμε πολλα απο σενα! Συνεχισε οπως πριν!

    ReplyDelete
  128. Pros mpetatzides anonimous...
    1) Egrapsa diplo comment giati opos exo pei kai alles fores to pc mou einai gia ton poutso kai kollaei. Opote eno eixe idi postaristei to proto mou comment de mou to emfanise kai to ksanaegrapsa. I diafora pou emfanizetai sto deutero einai poli apli... To mialo mou antitheta apo to diko sas den paramenei stasimo kai kathe deuterolepto kanei diaforetikous sineirmous.
    2) To "kamenos" psakse na deis apo pou proerxetai prota kai meta mas milas gia ti gramatiki tou.
    3) Telika den eimai kamenos. Malakas eimai pou kathomai kai ta xono se kati blita san kai tou logou sas. Les kai tha katalabete to paramikro! De gamietai... Exei kai auto to gousto tou!

    ReplyDelete
  129. κιριε πολυστροφε εισαι γερός μαλάκας σχετικά με το καμένος. Αντίθετα απο εσένα που απαντάς συνήθως απο τον κώλο σου εγώ το έχω ψάξει γελίε

    καραγκιόζη ούτε δημοτικό δεν έχεις τελειώσει?
    Πώς καταφέρνεις και δεν ξεχνάς να αναπνεύσεις?

    ReplyDelete
  130. είμαι σίγουρος οτι το επόμενο που θα σχολιάσεις κΥριε μαλάκα είναι το ορθογραφικό στο κιριος

    ReplyDelete
  131. μην τσακωνεστε για την ορθογραφια δεν εχει πλακα!
    ανωνυμε 1:30 εισαι ο shinobi. Χα!

    ReplyDelete
  132. Εδω ειναι το μητινγκ;

    ReplyDelete
  133. sta logia kalos eisai, an ta kataferneis toso kala sta epitrapezia se perimenoume sto playhouse na se gnwrisoume apo konta
    miaourin1@hotmail.com

    ReplyDelete
  134. για το γνησιο της υπογραφης εδω δεν ερχομαι? παρτε το χαμπαρι ο μικες σας γραφει στην καραπουτσοκλαρα του που τσακωνεστε σα τα ζωα...μικε πιασε ενα τζονι να ρθουμε στα ισια μας... χικς δεν περνουν οι ωρες δεν περνα η κυριακη οπααα
    κιπ ροκινγκ μαικ
    τρολζ σας γαμησα τη μαμα και κολλησα ειτζ... σας μισω

    ReplyDelete
  135. Δεν είναι μόνο τα 2 εκ.. Είναι και η αιφνιδιαστική αίσθηση της παγωμένης πορσελλάνης.
    Κουζίνα=κίτρινο...Συναισθησία;

    ReplyDelete
  136. Λοιπόν παίρνω πίσω τα λεγόμενο μου, ο ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟΣ δεν είναι ο πιο θλιβερός. Ο πιο θλιβερός είναι ο Μάνος Κέιος Τζέστερ που παροτρύνει για κάποιο απροσδιόριστο λόγο τον ΜΙΚΕ να πιάσει ένα Τζόνι. Μάλιστα ο Μάνος Κέιος Τζέστερ πιστεύει πως αν ο ΜΙΚΕΣ πιάσει ένα Τζόνι τότε ο Μάνος Κέιος Τζέστερ θα έρθει στα ίσια του, προσπαθώντας α) να γλύψει τον ΜΙΚΕ και β) να μας υπονοήσει ότι κάπου τον ξέρει και χεχε έτσι είναι τα πράγματα παιδιά εγώ ξέρω τον δημιουργό χεχε.
    Πολύσπορε, Αρκάς.

    ReplyDelete
  137. Α πολύστροφε, δεν είμαστε μπετατζήδες ανώνυμοι, είμαι Οι Ανώνυμοι, είμαστε /b/tards, μπαίνουμε και καταστρέφουμε όποιο site θέλουμε, hackάρουμε τη νάσα, τρολλάρουμε τα φόρουμς του Twilight, βγάζουμε σε ψηφοφορίες αγαπημένο μας χαρακτήρα τον Bowser και γενικά ΓΑΜΑΜΕ.

    ReplyDelete
  138. Eπισης ειμαστε εντελως παιδεραστες αλλα αυτο δε μας εμποδιζει απο το να το παιζουμε ηρωες του ιντερνετ και να αποδιδουμε δικαιοσυνη ενω ταυτοχρονα την παιζουμε ολη τη μερα με yaoi και lolicon.

    Ειμαστε /b/tards: Τοσο διεστραμμενοι που θα γαμουσαμε τη μικρη μας αδερφη απο τον κωλο αν γινοταν να μας σηκωθει με κατι που δεν εχει ζωγραφισει ιαπωνας.

    FOR TEH LULZ

    ReplyDelete
  139. nai exei dikio o filos. the anon never forgets lol
    mporei na eimaste epikes KOTARES, paxysarkoi, lidgiarides kai anegkefaloi mexri ekei pou den paei alla exoyme tromeri dinami oloi mazi k
    isos mia mera na nomimopoiisoym to sex me mikra paidia mpas kai gamisoyme lol ANON RULEZ LOLCATS

    ReplyDelete
  140. Alt + Shift ρε καρακολια για να γραφετε ελληνικα, βρωμοκαυλοι βαριεστε να τα πατησετε τα γαμημενα πληκτρα και μου βγαινει το ματι να καταλαβω τι μαλακιες γραφετε.

    ReplyDelete
  141. nai re ksereis giati ginetai auto?

    GIATI MPOROUME KARIOLH!

    ReplyDelete
  142. να πας να γαμηθεις παλιομουνο! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    Λιακοπουλος

    ReplyDelete
  143. Θα μου κανεις και διαλεξη ορθογραφιας μετα το "κιριε" και το "γελιε"??? Απλα μην ξαναμιλησεις το καλο που σου θελουμε! Εχεις χασει!
    Ρε μια χαρα ειναι οι περισσοτεροι ανωνυμοι και παιδερες και γαμιαδες και τα ολα τους, απλα για κανα δυο μιλαω που κανουν την ειδοποιο διαφορα στη μαλακια!

    ReplyDelete
  144. χαχαχαχ

    καλά φίλε είσαι 1000% μεταλάς, ή έστω πρώην μεταλάς!

    σε νιώθω!

    ReplyDelete
  145. έεελα ρε από πάνω δεν το πιστεύω!

    ReplyDelete
  146. ναι, είδες; είμαι μέντιουμ.
    και για να εμβαθύνω, πιστεύω ότι, σιχαίνεται το power metal και τις τσιρίχτρες.
    death,black,thrash άντε και heavy σε ...ρομαντζοκατάσταση

    ReplyDelete
  147. νατα τα πουστρακια, το καναν το κονε!

    ReplyDelete
  148. Mikeius διαβασα τα κειμενα σου μονοκοντυλια. Απιστευτα , ξεκαρδιστικα, τελεια.
    Μου εμεινε μια αισθηση και ηθελα να σε ρωτησω αν συμφωνεις.
    Μου φαινεται οτι ο πυρηνας τους προκυπτει απο μια συνθεση αμερικανικου χιουμορ (κυνισμος, κατηγοριοποιησεις, σεξισμος , εξω απο τα δοντια ορθολογικοτητα) με την ελληνικη πραγματικοτητα.
    δηλαδη εννιωθα πολλες φορες οτι "διαβαζω" καποιας μορφης ελληνικο south park , family guy .
    Συμφωνεις ή βλέπεις το γράψιμο σου κάπως αλλιώς?

    ReplyDelete
  149. τα πιασες τα λεφτα σου τωρα. λες ο μάικ να κάτσει να κάνει λογοτεχνική προσέγγιση του ύφους του;; έχεις πέσει πολύ έξω. πιο έξω κι απ αυτόν που λέει για πουστράκια.

    ReplyDelete
  150. καλα ναι ειναι λιγο μαλακια και σοβαροφανεια για το τιποτα , λογια οτυ αερα.
    απλα μου μεινε αυτο και το πα ετσι πως μου μεινε

    ReplyDelete
  151. ρε πούστη και άσχημε πολύστροφε σου γαμώ τα πάντα, και το καμένος γράφεται με ενα 'μ' είτε σε αρέσει είτε όχι κουραδιάρη, γαμημενε

    ReplyDelete
  152. το κειμενο ειναι ψιλο copy paste απο http://www.youtube.com/watch?v=cgps85scy1g
    μεγαλε βαλε καμια παραπομπη σαυτους που τα σκεφτονται

    ReplyDelete
  153. μαλακια ειπα μπερδεψα το 1 με το 2 . πφφφφφ μαλακια λαθος

    ReplyDelete
  154. Ραι ζειλοιαρυ τεις τρησμαιγοιστυς σωφηας κε ωμωρφοιας μου ανονοιμαι, τω "καμμενος" γραφαιτε με δοιω "μ", υπα κε αιλλαλοισσα!

    ReplyDelete
  155. Είμαι βλάκας

    ReplyDelete
  156. Μονοκοπανιά είναι ανώνυμε. Μονοκοντυλιά είναι όταν γράφουμε μία λέξη χωρίς να σηκώσουμε καθόλου το μολύβι από το χαρτί (κάτι σαν την υπογραφή ένα πράγμα).

    ReplyDelete
  157. O anonymos pou prospathei mataios na tin pei ston polystrofo eimai kai exo na diloso oti eimai ourakotagkos.

    ReplyDelete
  158. Re polystrofe. Eisai entelos porni telika. Ti vriskeis na se diabazoyn kai einai kairos na to paradexteis. Gi ayto grafeis me nick. thes na se thimoutnai. thes na gineis kapoiou eidous aksia edo mesa. Na gineis "o gnostos polystrofos" apo to blog tou mike "pou ta xoneis se olous lol"

    afou loipon ti briskeis na se diabazoun... kai ti briskeis me tin prosoxi pou sou dinoun.. kai afou nomizeis oti grafeis oraia, oti eisai eksypnos kai oti exeis kati na peis..

    giati den anoigeis ena blog ki esy? Etsi tha katalabeis ta eksis: Proton tha matheis pos einai na mpainoun "polystrofoi" kai na sou gamane to blog me psofia asteiakia. Defteron tha deis oti den eisai oso asteios pisteueis oti eisai kai triton tha stamatiseis na kafxiesai me ksenes plates.

    kai emeis tha mporoume na diabazoume auto to blog xoris na se exoume orthio pano sto thranio na deixneis to poylaki sou sta koritsakia.

    ti les?


    h mallon.. POS SOU FANHKE?

    ReplyDelete
  159. χαχαχαχαχαχαχαχααχ, well said lad.

    ReplyDelete
  160. "O anonymos pou prospathei mataios na tin pei ston polystrofo eimai kai exo na diloso oti eimai ourakotagkos."

    βασικα ΕΙΣΑΙ ο ιδιος ο πολυστροφος και ναι εισαι ουρακοταγκος.

    ReplyDelete
  161. ypostrofos Respect!! xaxaxaxaaxxaxaxa

    ReplyDelete
  162. Τransformers --> fire in the sky

    ReplyDelete
  163. poutsa eksw
    poutsa mesa
    plits plats plits plats
    plaf plouf plaf plouf
    sourouloum sourloum loum
    pssssssssssssssssssssssssssss

    Εγω τελειωσα
    ...ο επομενος/η

    ReplyDelete
  164. ΡΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ...!ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΣΙΑΛ...ΤΩΡΑ;ΑΡΧΙΔΙΑ...!ΑΡΧΙΔΙΑ,ΑΡΧΙΔΙΑ,ΑΡΧΙΔΙΑ...

    ReplyDelete
  165. ΧΜΜΜ...
    ΔΙΑΓΝΩΣΗ:ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΕΤΣ...

    ReplyDelete
  166. Ypostrofe...
    ειπες καλα καποια πραγματακια και σε καποια αλλα ειπες μαλακιες..
    Συγκεκριμενα...
    1) Τη βρισκω να με διαβαζουν οπως πολυ σωστα επισημανες.
    2) Θα ανοιγα δικο μου blog αλλα ειμαι τοσο ανικανος με το ιντερνετ οσο εισαι κι εσυ με το πουλακι σου και δεν ξερω να ανοιγω! Οπως ειπα και πιο πανω δεν ηξερα καν τι ειναι το blogspot μεχρι πριν κανα μηνα.
    3) Δοξα τω θεω, αστειος οταν θελω να γινω γινομαι και με το παραπανω. Στο "σοβαρος" δυσκολευομαι λιγακι η αληθεια ειναι.
    4) Γενικα ειμαι της αποψης πως ΠΡΕΠΕΙ να εχεις nickname οταν απαντας, ωστε οταν θελει καποιος να απαντησει σε εσενα (οπως εκανες εσυ καλη ωρα) να μπορει να το κανει. Ακομα και αν αυτο που θες να μου πεις ειναι οτι μου γαμιεται η μανα!
    5) Πορνη δεν ειμαι αλλα μπορω να γινω εναντι καλης χρηματικης αμοιβης.
    6) Αν παλι προσεξεις τις απαντησεις μου θα διαπιστωσεις με εκπληξη πως ειναι ατοπο το οτι "τη λεω σε ολους" που πεταξες. Τη λεω μονο σε αυτους που μου τη λενε αδικαιολογητα.
    7) Comments κατω απο ενα κειμενο σημαινει λεω κατι σχετικο με το κειμενο. Αγαπαω κι εγω το trolling στο internet και θα το κανω. Δε θα την πω ομως σε καποιον που θα απαντησει κανονικα επι του θεματος μονο και μονο επειδη δεν το παιζει ιστορια πεταγοντας "πεταω εξω τις σαλπιγγες του μουνιου της μανουλας σου και της παιζω εμβατηριο" καθε τρεις και λιγο! Αν υπαρχει ενα πραγμα που μισω ειναι οι τσαμπα μαγκες του internet. Κανε το trolling σου, ριξε τα μπινελικια σου και γαμωσταυρισε μας, οταν ομως κανεις αυτο και μονο αυτο εισαι α)γραφικος, β)μαλακας, γ)παιδι της καρπαζιας, δ)μελλοθανατος(αν σε πετυχω πουθενα).

    ReplyDelete
  167. re gamhmene polistrofe poso gidi eisai pou epimeneis akoma oti o kamenos grafetai me 2 m dld toso vlakas eisai?

    ena gamhmeno google search tha se ebgaze apo tin diskolh thesh na se theroun ilithio gamhmene

    MHPWS

    lew MHPWS

    eisai o liberis?

    ReplyDelete
  168. Το επιθετο του "καιω" προκυπτει απο το ουσιαστικο του, το οποιο ειναι το "καψιμο". Το "ψ" ως διπλο συμφωνο δινει γεννηση σε διπλο "μμ". Ειναι γεγονος οτι στη νεα ελληνικη εχει επικρατησει το "καμενος" να γραφεται με ενα "μ", παρολα αυτα εχει προελθει απο διπλο. Ανοιξτε ενα βιβλιο γραμματικης να ξεστραβωθειτε πριν αρχισετε να πουλατε πνευμα στον καθενα μεσω internet. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ReplyDelete
  169. aaxaxax polu kala ola auta , exw na pw k gw kati pou exw parathrhsei : otan pame se mia taverna , eite me suggeneis eite me filous eite me to otidhpote mas gemizei ws parea, STADAR 8a skiseis, 8a trupiseis me odontoglufida (h 8a katastrepseis me ka8e dunato tropo) to eristikotato "trapezomantilo" - xarti pou vrisketai panw sto trapezi kai katw apo ta piata pou exeis adeiasei prin ligo sunexizontas to idio ME TO NAYLON POU SUNODEUEI TO XARTI AUTO. suni8izetai epishs na ginetai TAUTOXRONA kai sta 2 . sunistatai stous alkoolikous

    ReplyDelete
  170. οταν πας στο χωριο σε διπλαρωνουν οι γεροι στην αγορα και σε ρωτανε "τινος εισαι συ;" και λες το επωνυμο σου και απορουν γιατι μεταξυ τους γνωριζονται με παρατσουκλια και λενε μετα "ααααα του καρασκαπετα του αραπη το αγγονι εισαι;" και λες "τι καρασκαπετα και μαλακιες" αλλα το λες απο μεσα σου και μετα σε ρωτανε αποτομα "ΤΙ ΚΑΝ'Η ΜΑΝΑ'Σ;"

    ReplyDelete
  171. eistai oloi hli8ioi

    ReplyDelete
  172. Εχεις δίκιο ρε φιλε για τον π*****ο έχει γίνει η φάση!!!!!!!

    ReplyDelete
  173. euxaristw re man panta to iksera oti kapoios tha simfonouse mazi mou

    ReplyDelete
  174. xmm kala auta pou les alla to vol. 1 twn mikrwn leptomeereiwn ths zwhs pou sumvainoun se olous mas (auto pou eklepses apo ton carlin kai meteferes sto blog sou sxedon autousio) htan arketa kalutero.idou kai to peisthrio link: http://www.youtube.com/watch?v=cgps85scy1g
    xexe
    kata ta alla pws h3eres oti sto mualo mou h omonoia einai mple kai h kouzina kitrinh?
    velvetvlad

    ReplyDelete
  175. και τωρα ενα νεο.
    χαρακτηρας π,β,φ ή πτ --> μετοχη με 2μ
    σε ολα τα αλλα --> μετοχη με ενα μ
    αρα:
    κοβω (χαρακτηρας β) --> κομμενος.
    καιω (φωνηεντοληκτο) --> καμενος.

    συνεπως, καμενος με ενα μ ρε μουνια.

    σταρχιδγια σας βεβαιως βεβαιως, αλλα κοφτε πια τα σχολια για την ορθογραφια για ονομα του αλλαχ και του βουδα.

    ReplyDelete
  176. Den eixa idea gia ton George Carlin pou eipe o anonimos apo pano kai molis to tsekara. Mike.... na miliso? Kalitera na mi miliso... As prospathiso na thapso tin ksenera kalitera...

    ReplyDelete
  177. Ston eksupnakia pio panw pou evale to video:

    Megale eisai sigouros oti postares to sosto video? Auto pou antegrapse autoleksei o Mike?
    Giati egw eida mono 4-5 idia pragmata na exei ta opoia, oooo ti simptosi anaferontai idi sta credits.
    Giati prospatheis na dimiourgiseis entupwseis?

    Kai stin teliki an iparxoun kapoia pragmata pou ta kanoume oloi, tha sunexisoun na anaferontai apo diaforetikous anthrwpous xwris aparaitita o enas na exei antigrapsei ton allon.

    Kai stamatiste apitelous tin pipila tis antigrafis.

    ReplyDelete
  178. ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ ΟΝΕ ΜΠΙ ΤΖΙ ΑΙ

    ReplyDelete
  179. εμενα στο μυαλο μου η ομονοια ειναι κοκκινη γιατι εκει συναντιεται ο ηλεκτρικος με τη γραμμη 2, την κοκκινη.

    ReplyDelete
  180. 8elw na dhlwsw perhfana oti eimai ena vhma mprosta kai oti ehw PETAKSEI tin kolwnia str8 pou mou eixan kanei dwro!! hahahaha

    ReplyDelete
  181. εγώ πάλι συνεχίζω να την φοράω.

    ReplyDelete
  182. Mαλακα μου ολοι οσοι λετε για αντιγραφες πραγματων που ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ σκεφτειτε το λιγο.

    Αυτα τα πραγματα συμβαινουν σε ολους. Δε χρειαζεται να τα αντιγραψεις γιατι σου εχουν συμβει ηδη.

    τι σκατα δεν καταλαβαινετε;

    ReplyDelete
  183. poios eisai esu?den xero exo k boi8ous m stelnoun iliko k to sikono!pantos an 8es na tin sviso dn iparxi prob,epidi eisai aderfos ;)
    A kai kati alo,an 8es ftiaxe ena ar8ro aliloboh8eias sto blog sou na ma8eutei i katarameni asximia,8elo na na me giouxaroun h na tin giouxaroun mexri 8anatou!pantos an ftiaxis 8a se eugnomono para pl.an breis k kana neo ipopsifio stile m!episis ta ar8ra s einai toso apesia 8espesia p me kanoun mazi me sindiasmo tis foto tis asximias k ta topic tou fae ena malaka na liono kai na kilieme sto patoma!
    Ta sevi mou

    ReplyDelete
  184. To blog einai gamato exw gamithei sto gelio...enoeitai oti "daneizomai" merikes atakes -.- den pisteuw na se peirazei...apla se kati nomizw einai lathos..se auto me ta aerodromia...Ta aerodromia ta ftiaxnoun pada ekei pou exei dunatous anemous katepitopliston apo mia kateuthinsi etsi wste na xeroun kata pou tha "koitaei" o diadromos apogeiwsis etsi kata tin apogeiwsh na exoun thetiko anemo k na glitwnoun k kausima alla k stin prosgeiwsh na meiwnete I wthish pio eukola tou aeroplanou.
    I toulaxiston etsi mou eipan -.- den kserw kiolas :P (^_^)

    ReplyDelete
  185. Nomizw oti tha diavasoun oi filoi mou to blog sou kai tha nomizoun oti to grafw egw. hahahahhahaha

    ReplyDelete
  186. χαχαχαχαχαχαχα
    το μεσιε κανιμπαλ ειναι μονιμως κολλημενο στο μυαλο μ χαχαχαχχχαχα
    (και κανω και του-τουρου ρου αναμεσα στους στιχους)

    ReplyDelete
  187. Ayto me to skato pou peftei kai vrexesai apo ton pidaka nerou pou petagetai einai megalo martyrio. To eixa pathei se ploio. H lysh opws eipe kapoios einai na rixneis ligo xartaki sto nero prin ksekinhseis. Pantws kanenas den anefere na myrizei to skatoxarto kata to skoupisma prin to petaksei sto kouva kai auto mou kanei entypwsh.

    ReplyDelete
  188. ΦΟΡΝΤ ΝΤΕ ΜΠΙΤΣ Ι ΑΪ, έλεγε το τραγούδι!

    Συμφωνει και ο φίλος μου ο Μάνος.
    (που είναι και από τα Λονδίνα)

    ReplyDelete
  189. epishs otan spas ena spuraki k bgainei e3w mpoliko puon noiw8eis hdonh...parade3ou to!

    ReplyDelete
  190. ''Μερικές λέξεις όταν τις σκέφτεσαι μες στο κεφάλι σου έχουν το δικό τους "χρώμα". Δε χρειάζεται η λέξη να περιγράφει κάποιο αντικείμενο με το συγκεκριμένο χρώμα. Μπορεί να είναι και εντελώς άσχετο, π.χ. κουζίνα = κίτρινο ή Ομόνοια = μπλε''

    For the record: prokeitai gia ena neyrologiko fainomeno pou legetai synaisthisia kai den einai kai toso koino oso nomizeis.. exw rwtisei pollous : ti xrwma einai to T i to 8 mes sto myalo sou kai me koitoysan san ufo. sygkekrimena synantatai se 1/2000 anthrwpous kai einai symptwma aytismou i symbainei ama koumpwtheis me LSD
    ayti itan i axristi pliroforia tis imeras

    ReplyDelete
  191. Έλα τώρα, είδατε House στο Star και μάθατε τη συναισθησία!
    Συναισθησία είναι όταν οι αισθήσεις μπερδεύονται και στέλνουν λάθος σήματα. Όταν παίζει μουσική κι εσύ βλέπεις χρώματα. Όταν μυρίζεις ένα λουλούδι και το στόμα σου πικρίζει. Όχι όταν μερικές φορές κάποια λέξη την έχεις συνδέσει με ένα χρώμα ή ίσως γεύση.
    Αυτό που λέει ο Μικές είναι απόλυτα συνηθισμένο, δεν οφείλεται σε καμίας μορφής ελαφριά ή βαριά νευρολογική διαταραχή. Για εμένα η Δευτέρα είναι μπλε επειδή όταν ήμουν μικρή και μάθαινα τις μέρες της εβδομάδας από ένα παραμύθι, η κυρά-Δευτέρα φορούσε μπλε φουστάνι. Κι όποτε ακούω το όνομα του χωριού της μάνας μου, σκέφτομαι τη μυρωδιά από το τζάκι. Δε μου μυρίζει ο καπνός, απλά το σκέφτομαι.

    ReplyDelete
  192. - Για κάποιο λόγο το νερό γίνεται πιο ζεστό όταν χαμηλώνεις την ένταση στο ντους.

    Για να βγάλει πίεση το ντους έχει κάμποσο ζεστό κ πολύ κρύο.όταν χαμηλώνεις την ένταση χαμηλώνεις το κρύο οπότε γίνεται πιο ζεστό.

    Γέλασα αρκετά αλλά έχω μείνει με μια απορημένη φάτσα του στυλ είμαι εγώ ο ανώμαλος,που δεν συμπάσχω με τα περισσότερα ή εκείνος,που τα παθαίνει?

    ReplyDelete