Thursday, October 1, 2009

Νομιμοποιήστε το μπάφο, φυλακίστε τους μπαφιάρηδες!

Την τελευταία δεκαετία έχουν έρθει και φύγει πολλές μόδες από την Ψαροκώσταινα. Nuμεταλάδες, emόπαιδα και άλλοι επίδοξοι χαζοβιολαίοι είχαν τα 15 λεπτά τους. Μετά όμως είχαν και τη στοιχειώδη ευγένεια να πάρουν πούλους και να μας αφήσουν να συνεχίσουμε τις λατρεμένα βαρετές ζωές μας. Μία κατηγορία όμως παραμένει ζωντανή και ακμάζουσα. Ο τζιβάτος, μπαφάτος, χαρτζιλικωμένος χίπης.

Όταν πέρασα πολυτεχνείο είχα τις πρώτες μου επίσημες επαφές με τη συνομοταξία. Επί το πλείστον ανεξάρτητοι, αυτόνομοι και διασπασμένοι ακόμα και με τον εαυτό τους, οι τζιβάτοι είχαν μια τάση προς τα αριστερά κινήματα με τα πολλά αρχικά: Ε.ΝΕ.Ρ.Γ.ΕΙ.Α, Α.Ρ.ΧΗ. ΑΣ.ΠΡΟ.Δ.ΟΝ.ΤΗ.Σ. και παρόμοιες παρατάξεις ξεπηδούσαν κάθε δεκαπενθήμερο στα τραπεζάκια της σχολής. Και όλα ήταν στελεχωμένα με αφανοφόρους μουσο-ξερόλες και άσχημες γκόμενες με στυλάκι "προσπαθώ να γίνω ακόμα πιο άσχημη". Γαμώ το πρηξοπούτσι τους και γαμώ το "δασκαλίστικο" ύφος με το οποίο ξεκινούσαν κάθε συζήτηση. Ο "ανεξάρτητος" μπαφάτος πάντα νόμιζε ότι ήξερε την τάδε μπάντα πριν από σένα, ότι ήταν ο μόνος που κατέβαζε South Park σε rmv απ' το Napster, ο μόνος που κατέχει τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Από το 2000 και μετά, εξαπλώνεται και εξελίσσεται και πλέον στις μέρες μας ο τζιβάτος μεσουρανεί.

Ο σωστός τζιβάτος φοράει μεταχειρισμένο σαλβάρι μωβ-μαύρο, all-starάκια που έχουν γίνει παντόφλες απ' τα πολλά σκισίματα και από πάνω μπλούζα 8 νούμερα μεγαλύτερη, συνήθως άσπρη με στάμπα "Ψαροταβέρνα ΤΟ ΚΥΜΑ" ή κάτι παρόμοιο. Εναλλακτικά κυκλοφορεί παντού με μαγιό ξεβαμμένο απ' τον ήλιο και καφέ σανδάλι με στρώμα κοράτσας 2 cm, που θα αηδίαζε ακόμα και τα Τζαπανάκια του 2 girls 1 cup. Πάντα φέρει κάποιο "χειροποίητο" ξύλινο ή κοκκάλινο κόσμημα σε χέρια και πόδια, λες και είναι ο Σάκα Ζουλού. Το μαλλί του είναι φυσικά αφάνα ή τζίβα και βρωμάει σαν χώμα που το 'χει γαμήσει άστεγος. Αν το μαλλί είναι ίσιο και δε μπορεί απ' τη φύση του να τζιβώσει, θα το πιάσει με ευρηματικούς τρόπους χρησιμοποιώντας ριγέ πάνινη κορδέλα ή γυναικείο κλάμερ. Συχνά ο μπαφιάρης φέρει τεράστια γενειάδα που θα ζήλευε το μπάσταρδο παιδί του Zakk Wylde και του Osama Bin Laden. Βέβαια η γενειάδα παρουσιάζει πολλά "κενά" α-λα Bob Marley, καθότι το παιδί είναι ακόμα στην ανάπτυξή του.

Ο τζιβάτος, εκτός από τζιβάτος και μπαφάτος, είναι επίσης σκαλάτος, πεζουλάτος ΚΑΙ γρασιδάτος. Δεν κάθεται σε καφετέριες και μπαρ γιατί είναι σύμβολα της καπιταλιστικής παρακμής στην οποία έχει πέσει η κοινωνία μας και διάφορα άλλα copy-paste απ' το Zeitgeist. Αντ' αυτού, προτιμάει να κάθεται σε μέρη με δέντρα και πράσινο για να είναι πιο κοντά στη φύση που τον εκφράζει. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα: η Αθήνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ πραγματικά μέρη με δέντρα και πράσινο! Ο τζιβάτος ναι μεν θέλει γρασίδι για τον κώλο του, αλλά ταυτόχρονα δε θέλει να απομακρυνθεί και πολύ απ' τις γειτονιές του κέντρου που βγαίνουν όλα τα μουνιά. Οπότε καταλήγει να κάθεται (οκλαδόν πάντα) σε κάτι νησίδες 2 τετραγωνικών μέτρων γεμάτες σκατά σκύλων, με αμάξια και χιλιάδες πεζούς να περνάνε γύρω του, διατηρώντας ταυτόχρονα υφάκι "Ααααχ! Αυτή είναι χαλάρωση...". Ειδικά φέτος το καλοκαίρι στην Αρεοπαγίτου κοντά στο σταθμό του Θησείου έπρεπε να ανοίγω δρόμο με μασέτα για να περάσω. Είχαν μαζευτεί οι πωλητές "χειροποίητων" κοσμημάτων και οι "καλλιτέχνες του δρόμου" και ξωπίσω και οι τζιβάτοι, να κάθονται κάτω στον πεζόδρομο μέρα μεσημέρι και να γρατζουνάνε κιθάρες ή να παίζουν αυτά τα πνευστά μαρκούτσια που τα φυσάς και δε βγάζουν ήχο.

Όταν ο μπαφάτος δε μολύνει την πρωτεύουσα με την τριχωτή παρουσία του, πάει για ελεύθερο κάμπινγκ παρέα με τους φίλους του και δύο αδέσποτα σκυλιά σε μέρη με όνομα άνω των τεσσάρων συλλαβών. Φολέγανδρος, Αντίπαρος, Ελαφόνησος είναι υποψήφια. Αν και τελευταία η Ελαφόνησος είναι πασέ επειδή το κάμπινγκ παραείναι οργανωμένο, έχουν μπει ομπρέλες στην καλή παραλία και, Ω ΘΕΟΙ, πάει κόσμος. Ναι φίλε! Ο τζιβάτος τσαντίζεται με το γεγονός ότι πάνε κι άλλοι σε μια πανέμορφη παραλία την οποία για κάποιο λόγο θεωρεί μόνο δικιά του! Όπου κι αν καταλήξει, θα τη βγάλει παίζοντας τάβλι, στριφογυρίζοντας αλυσίδες με φωτιές και πίνοντας τα μισά Ζωνιανά, κυκλοφορώντας με την πούτσα έξω καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών. Ο σωστός χαρτζιλικωμένος χίπης θα εκδράμει και με προορισμό την Ισπανία ή την Κούβα για τους πολύ hardcore. Μάλιστα, διηγούμενος το ταξίδι του στην Ισπανία σε συντζιβάτους, ΔΕΝ θα λέει "πήγα Ισπανία". Θα λέει κατευθείαν "Πήγα Βαρκελώνη" ή "Πήγα Μαδρίτη", λες και μένει μόνιμα Ισπανία και αναφέρεται σε άλλες πόλεις της "πατρίδας" του.

Στα κενά μεταξύ των διακοπών και του αραλικιού, ο τζιβάτος θα πιάνει μια καινούργια ηλίθια ασχολία σε εβδομαδιαία βάση. Κάθε φορά θα πορώνεται με το νέο πράγμα που "μαθαίνει" και κάθε φορά θα το παρατάει πιο γρήγορα κι απ' την Κάρι Μπράντσω. Ανά πάσα στιγμή, ο τζιβάτος μαθαίνει ερασιτεχνικό θέατρο, βιόλα, Ρώσικα, καποέιρα, γλώσσα των κωφάλαλων, μονόκυκλο, δημιουργική γραφή, φλαμένγκο και κατασκευή γλυπτών από παλιά κουτάκια Sprite. Από μουσική προσπαθεί να είναι όσο πιο ευρηματικός γίνεται. Έχει κάποιες σταθερές όπως Θανάσης, Σωκράτης Μάλαμας, Ψαραντώνης και Bob Marley, αλλά όσο μεγαλώνει, τόσο πιο περίεργος καταντάει. Στα 18-19 του ξεκινάει με τζαζ, φανκ, σόουλ και άλλα παρόμοια είδη που τον κάνουν να αισθάνεται ακόμα πιο μαύρος απ' ότι νομίζει πως είναι. Σταδιακά όμως τη χάνει τη μπάλα: Εντίτ Πιάφ, Σκανδιναβικό swing-hop, Θιβετιανοί ψαλμοί και Φιούζιον Λάτιν με Ταμ-Ταμ.

Λοιπές δραστηριότητες του μπαφάτου περιλαμβάνουν τζάμπα συναυλίες, συμμετοχή σε βαρετά φεστιβάλ του ΣυΡιΖα, πορείες όπου αν φάει μισό μιλιγκράμ δακρυγόνο θα μας πρήζει τον πούτσο για κανά μήνα, λιώσιμο σε καταλήψεις πάρκων, παρακολούθηση εξαρχειακών μπάχαλων από ασφαλή απόσταση, διάβασμα ποίησης και πούλημα μούρης σε όσους δε διαβάζουν ποίηση.

Για πολλά χρόνια είχα πείσει τον εαυτό μου πως οι τζιβάτοι θα περιορίζονταν στα στέκια των ΕΑΑΚ και θα χανόντουσαν με τον καιρό, όπως η ντίσκο, το Μακαρένα ή μια σιωπηλή κλανιά. Έκανα λάθος. Το κίνημα μεταλλάχθηκε και προσαρμόστηκε στη νέα γενιά των schooligans, που όλοι ανεξαιρέτως είναι σε μπάντα, γράφουν ποιήματα για το πόσο καταπιεσμένοι νιώθουν που πρέπει να πηγαίνουν σχολείο και απορρίπτουν τον κόσμο της τεχνολογίας (με εξαίρεση το κινητό, το MP3 player, την ψηφιακή φωτογραφική, το ConnX και το laptop τους). Αυτό είναι που ξεχωρίζει τους τζιβάτους από τις υπόλοιπες alt-μόδες που έρχονται και παρέρχονται. Δεν είναι αυθύπαρκτο κίνημα. Για να επιβιώσει, προσκολλάται στον εναλλακτικό κόσμο της εκάστοτε εποχής, είτε αυτός λέγεται χίπηδες, είτε Grunge, είτε ΣυΡιΖα, είτε οτιδήποτε άλλο "μη-καθεστωτικό". Και αυτό σημαίνει ότι ποτέ, μα ποτέ δε θα πεθάνει... Σνιφ.

...αλλά όσο ζω, ελπίζω.


Credits: Βαγγέλης, Άγγελος για την πολύτιμη τζιβο-συνεισφορά τους.

224 comments:

  1. poso dikio exeis!!! sta polutexneia einai pantou, eleos!! "διασπασμένοι ακόμα και με τον εαυτό τους- μια τάση προς τα αριστερά κινήματα με τα πολλά αρχικά: Ε.ΝΕ.Ρ.Γ.ΕΙ.Α, Α.Ρ.ΧΗ. ΑΣ.ΠΡΟ.Δ.ΟΝ.ΤΗ.Σ."
    alla i megali ali8eia einai auti:"πορείες όπου αν φάει μισό μιλιγκράμ δακρυγόνο θα μας πρήζει τον πούτσο για κανά μήνα" imarton pia!!!

    Vicky

    ReplyDelete
  2. Θα ήθελα να είχα ένα ακόμα χέρι για να μπορούσα να συνυπογράψω με τα τρία χέρια...

    ... εκτός από το "Μαδρίτη" "Βαρκελώνη", νομίζω ότι είναι πιο σωστό να λέμε πόλεις και όχι κράτη γιατί η καθεμία έχει το χαρακτήρα της. :)

    ReplyDelete
  3. i malakia einai oti einai kai vegetarians oi poustides den kanoun kalo sapouni

    Goddamn hippies

    ReplyDelete
  4. Βασικα πριν χεσω στο στομα των "εκθειασμενων¨ τζιβατων παυλα μπαφατων παυλα οτιναναι παυλα μελλοθανατων που αναφερεις, θα θελα να τονισω πως ειδικα με το θεμα πολιτικη, νομιζουν πως ξερουν γιατι στην πραγματικοτητα, δεν εχουν ιδεα. Δε γινεται να εχουν ιδεα μετα απο αυτα που πινουν ή καταπινουν.
    Αν ητανε στο χερι μου, θα τους ειχα ρημαξει με το paintgun οπου τους πετυχαινα ή καλυτερα, θα τους επελεγα για τσοντες με bukkake. (φανταζεστε τι ρολο θα ειχαν...)
    Το πιο εριστικο που εχουν επανω τους, δεν ειναι ουτε τα ρακοσυλλεγμενα / καβατζωμενα απο πακιστανο σε φαναρι ρουχα τους, ουτε τα αλβανικα χορτα που πινουν, ουτε καν οι μαλακιες που πιστευουν οτι πιστευουν (τουλαχιστον για το παρον εξαμηνο). Ειναι το ολο γαμημενο attitude και υφακι που εχουν. Ειδικα στα 20χρονα της κατηγοριας αυτης, θα τα εριχνα ανετα στα λιονταρια.
    Νο mercy ρε, πισσα και πουπουλα.

    ReplyDelete
  5. Γαμώ το Χριστό μου είσαι μέσα στο μυαλό μου για άλλη μία φορά. Αν δεν ήταν τόσο πετυχημένα τα άρθρα θα νόμιζα ότι υπνοβατώ και τα γράφω ως mikeius tyler durden.

    Συνέχισε έτσι, συγχαρητήρια.

    ReplyDelete
  6. Καλά τα λές.

    ReplyDelete
  7. sorry που θα σου πρήξω λίγο τους όρχεις, αλλά συμφωνώ με τον παραπάνω κομεντάρχη. όταν πας σε μια πόλη του εξωτερικού λες την πόλη και όχι τη χώρα. αν ο άλλος είναι αγεωγράφητος και σε ρωτήσει λες και τη χώρα, αλλά κανονικά λες την πόλη. ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΛΕΣ ΠΡΩΤΑ, ΝΤΑΞΕΙ;

    ξέχασες τη ska όσον αφορά τη μουσική, τι ρέγκε και μαλακίες αυτά είναι για τα παιδάκια, ska που φαίνεται ψαγμένο και ιντελεκτουέλ και δεν το ξέρει ο πολύς ο κόσμος και οι γκόμενες ψαρώνουν με κάτι τέτοια.

    τους σιχαίνομαι όσο δεν πάει. είναι η τρανή απόδειξη πως το μπάφο κάνει κακό, καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα, κ.τ.λ. κάτω στο ρέθυμνο ανθίζαν εξαιρετικά, εκεί να δεις χαρά που είχαμε και πράσινο και λιάζονταν.

    ReplyDelete
  8. "είναι η τρανή απόδειξη πως το μπάφο κάνει κακό"

    Το μπαφο; Καλα τα λες αδερφουλα. Αυτοι οι αλητηριοι πινουν την ουισκη, ακουνε τα χιπιτι-χοπλα, φορανε καμπανες, βριζουν τα θεια και ακουνε γουωκμανς στον ιντερνέτ!

    Το μπαφο κανει κακο σοπωδηποτε!

    ReplyDelete
  9. Dinw dikio se polla apo auta, alla thelw na paratirisw 2 pragmata:

    1) Apo ti neolaia genika, an nomizete oti mpafo kanoun mono oi tzivatoi... pou zeite?

    2) Otan kanete comment, stamatiste na eiste wannabe-syggrafeis-tou-parapanw-arthrou giati i prospatheia na mimotheite to yfos kai to grapsimo einai apotuximeni :)

    PS: "to mpafo kanei kako" "to mpafo kanei auto.. to mpafo kanei t'allo".. To mpafo mas marane.. to "kanoniko" tsigaro pou kanete oloi dn kanei kako ?

    ReplyDelete
  10. eisai apla Theos!!!!!!

    ReplyDelete
  11. To kako einai oti to internet den einai arketa enallaktiko opote den 8a exeis k polla hate comments na ginetai tzertzelo. gamwto :P
    gj pantos kata thn perigrafh mu hr8an arketes tzivofatses ap th sxolh mu, sxedon mporusa kai na tus myrisw.

    kai den einai TO mpafo, an den htan toso enoxlitiko to la8os sas de 8a asxoliomun na to pw, alla ka8e fora pu fantazomai kapoion na leei "to mpafo" mu gyrizun ta antera.

    kalhmera sas.

    ReplyDelete
  12. Καλημέρα φίλε spell nazi. Δεν ξέρω πώς το χρησιμοποιούν οι άλλοι, πάντως η αιτιατική "το μπάφο" που έχω στον τίτλο μου νομίζω ότι είναι σωστή. Είναι σα να λέω "ΣΑ να λέω" ή "αύριο θα δω ΤΟ Μπάμπη" ή "κοίτα ΤΟ μαλάκα με τι ασχολείται πρωινιάτικα στο blog μου".

    ReplyDelete
  13. Φίλε Μικεηους, τα ποστάκι ειναι σποτ-ον. Αη κουντεντ αγκρή μορ. Επειδή για να πάω στη σχολή μου πέρναγα επι χρονια καθημερινά απο την πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (που ειναι κατι σαν ζωολογικός κήπος που φιλοξενεί τζιβάτους) έχω μελετήσει τη συμπεριφορά αυτών ανθρωποειδών εκτεταμένως. Έχω όμως μιαν απορία: Γιατί το είδος αυτό ευδοκιμεί ειδικά στην Ελλάδα; Φυσικά οι τζιβάτοι ειναι διεθνές φαινόμενο, αλλά σε τέτοιους αριθμούς τους έχω δει ΜΟΝΟ σε ελληνικά εκπαιδευτικά (μη χέσω) ιδρύματα.

    ReplyDelete
  14. Einai entelws ilithio na les tin poli pou pas kai oxi tin xora prwta.Afou allazeis xwra,kai i xwra einai kati "megalitero" apo tin poli prepei prwta na dilwseis tin "megali allagi pou ekanes".
    Episis an sas pei kapoios piga stin Antikamantoular tote tha rotisei sigoura kapoios "Pou einai auto?",an exeis pei ti xwra prwta den se rwtane tpt.
    Einai aplo,otan les kati se kapoion gia na ton ENIMEROSEIS (nai,legontas se kapoion piga diakopes ekei,ton enimeroneis gia kati) to kaneis oso to dinaton kalitera gia na min exeis meta 43534 erwtiseis.
    Prota leme xora meta poli.
    Osoi exete antitheti gnomoi eiste apla mpafatoi-tzivatoi (eite se prwimo stadio,eite se proxorimeno) kai i den to kserete i den mas to lete giati thelete na to kripsete mipws kai sas kanoume parea.

    ReplyDelete
  15. ο μπάμπης θέλει "τον μπάμπη", καταρχάς γιατί είναι μπ. μπ, γκ, ντ, π, κ, τ, ξ, ψ. το σαν θέλει πάντα ν στο τέλος, η έλλειψη ν είναι ποιητική αδεία. ανεξάρτητα όμως από τι γράμμα αρχίζουν τα αρσενικά βέβαια, μπαίνει νι στο τέλος. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, δεν μπορούσα να αντισταθώ.

    ο κομεντάρχης μάλλον εννοεί ότι είναι τον μπάφο, ο μπάφος κ.τ.λ. δλδ ο μπάφος είναι αρσενικός. ο μπάφος είναι ότι γουστάρει να είναι αγαπητέ, δεν την χρησιμοποιούσαν και οι αρχαίοι τη λέξη.

    και επίσης μια γαμημένη κουβέντα είπα. μην παθαίνετε παροξυσμό. όλοι οι υπερασπιστές του μπάφού εδώ πέρα. κουλ δεν σας είπαμε και ναρκομανείς. ναι, ναι, και το τσιγάρο κάνει κακό, και τα ποτά και τα αλκόολς, όλα κακό κάνουν.

    βαγγέλη άντε να πεις χώρα σε περίπτωση που πας στην πρωτεύουσα και όλοι θα νομίζουν ότι πήγες εκεί, δηλαδή αν πεις πήγα αγγλία, όλοι θα νομίζουν ότι πήγες στο λονδίνο. σκέψου όμως αν πεις "πήγα στην αγγλία για σπουδές" όλοι αυτομάτως θα σε ρωτήσουν σε ποια πόλη της αγγλίας πήγες, γιατί κακά τα ψέματα είναι φίφτι φίφτι η πιθανότητα να πας λονδίνο. εν τέλει καλύτερα να λέμε "πήγα στην ισπανία, στη μαδρίτη" π.χ.

    μιχάλη συγγνώμη, κατάλαβε με, πρέπει να σηκωθώ από το κρεβάτι μου και να πάω να ψηφίσω και βαριέμαι τόσο πολύυυυυ, κάτι έπρεπε να κάνω να το καυστερήσω.

    ReplyDelete
  16. o Mike ennoei oti o tzivatos phgainei MONO Varkelwnh!gi auto anaferei thn polh k oxi th xwra!de tha elege phga Parisi h' Oslo!k an o tzivatos exei paei erasmus strh Varkelwnh,thn ekatses magka!!!

    ReplyDelete
  17. Είναι γνωστό οτι στη Μαδρίτη ευδοκιμούν οι φασίστες, γι' αυτό και οι χαρτζιλικωμένοι πηγαίνουν μόνο στη Βαρκελώνη

    ReplyDelete
  18. mou aresei pou kolisame oloi sto pws leme thn indikh kanabh (gt ayth einai h swsth onomasia an 8eloume na ta leme swsta)
    opws 3eroume exei pola onomata:
    mpafo(s),founta,ntafou,grasidi,rigani.. klp pou dn polh 3erw gt dn eimai tou 8ematos..
    pantos symfwnw sta periswtera pou anaferete to ar8ro..

    ReplyDelete
  19. Σωστό το ποστ αυτό.
    >Γιατί το είδος αυτό ευδοκιμεί ειδικά στην Ελλάδα; Φυσικά οι τζιβάτοι ειναι διεθνές φαινόμενο, αλλά σε τέτοιους αριθμούς τους έχω δει ΜΟΝΟ σε ελληνικά εκπαιδευτικά (μη χέσω) ιδρύματα.<
    Για πολλούς λόγους:
    α) για να είσαι τζιβάτος χίπης κτλ θες και λιακάδα και παραλία και τα λοιπά, άρα η Ελλάδα ενδείκνυται κλιματικά
    β) το 99% των Ελλήνων αγαπάμε να αερολογούμε, οπότε η κουλτούρα ευνοεί τον μπαφάτο
    γ) στα ξένα οι ξεπερασμένες κουλτούρες αργοπεθαίνουν επειδή υπάρχουν νέες. Στην Ελλάδα υπάρχει η νοοτροπία του μπολιάσματος ξένων κουλτούρων στις παραδοσιακές Ελληνικές ο μπαφάτος ενσωματώνει οτιδήποτε χιποαλτερνατιβ κυκλοφορεί.
    δ) στην Ελλάδα μπορείς να λιώσεις στους μπάφους και να μείνεις φοιτητής. Έξω, αν δεν περνάς τουλάχιστον 2-3 ώρες την εβδομάδα νηφάλιος για να κάνεις εργασίες και να διαβάζεις καταλήγεις εκτός πανεπιστημίων (βέβαια να συμπληρώσω ότι στην Ελλάδα με 2-3 ώρες την εβδομάδα διάβασμα παίρνεις άνετα τον πούλο σε οποιαδήποτε σχολή έχει κάποια στάνταρντ)

    ReplyDelete
  20. Προσκυνώ το καλύτερο ποστ που γράφτηκε σε τούτο δω το μπλογκ. Αλλά ξέρετε, αν αλλάξετε τον μπάφο με τη λέξη μπλογκ, αίφνης θα αναγνωρίσετε παρόμοια συμπτώματα.

    ReplyDelete
  21. Κατ αρχας εχεις τα ευσημα μας!Σε ανακαλυψαμε προ δυο εβδομαδων περιπου και εχουμε λιωσει στα γελια μαζι σου.Καταφερνεις και εκφραζεις την αποψη σου με επιχειρηματα κανωντας μας να κραταμε τα αντερα μας απο τα γελια.Απιστευτος.Αναμενομεν και αλλα αρθρα σου.
    Οσο για το παρων αρθρο ειναι απλα γαμηστεροατον και οπως ειπαν και αλλοι κιλ δε φοιτητομπαφοψευτοχιπομαλακιανς!!!

    ReplyDelete
  22. Nihilio: Εξαιρετική η ανάλυσή σου..πραγματι αν μελετήσει κανείς τα 60s στις ανεπτυγμένες δυτικές χώρες θα δει ότι οι τζιβάτοι υπήρχαν με την μορφή των χίπιζ. Η Ελλάς λοιπον οπως παντα ειναι ενα ψυγείο κουλτουρών και συμπεριφορών.

    ReplyDelete
  23. Χχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ EVER ΛΕΜΕ!!!!
    Έχω λιώσει χαχαχαχχαχαχαχαχα, εύγε!!

    Υ.Γ.1 Θέλω και ανάρτηση με κατηγορίες κομμάτων!
    Υ.Γ.2 Η φράση "το μπάφο" είναι ολόσωστη καθότι όταν η λέξη ξεκινάει από σύμφωνο, το άρθρο που προηγείται δεν παίρνει "ν" (5 χρονών τα μαθαίναμε πες στον Μπαμπινιώτη τον φίλο σου! :p)
    Υ.Γ.3 Έπρεπε να κάνεις κι εσύ κόμμα όπως οι ΚΟΤΕΣ και να το ονόμαζες ΠΟΤΕΣ!

    ReplyDelete
  24. σε γενικες γραμμες εχει πολλα πραγματα που ισχυουν. οι χιππιδες ειναι οντως γραφικοι..απλα ρε παιδια να προσπαθησουμε να αποφευγουμε σχολια ρατσιστικα.(πακιστανικο ρουχο κλπ κλπ). μπορει να μας τη σπανε οι χιππιδες και οι τζιβες τους αλλα τους προτιμω απο ξυρισμενα κεφαλια που δερνουν μεταναστες....οσο για το αν ειναι φραγκατοι καποιοι απο αυτους δεν παιζει καθολου ρολο, οι πολιτικες η κοινωνικες αποψεις του καθενος ειναι ανεξαρτητες απο την οικονομικη του κατασταση..και τελος νομιζω μιχαλη ξεχασες να πεις για τα πολυχρωμα ρουχα που φορανε που συνηθως καπου υπαρχει μια σημαια (οχι της τζαμαικα) αλλα της αιθιοπιας( κοκκινη, κιτρινη, πρασινη). αν θυμιθω κατι αλλο θα συμπληρωσω.

    ReplyDelete
  25. Όλα καλά, σωστή ανάρτηση.Αλλά δεν ήξερα ότι κι αυτοί οι μαλλιαροί μπάσταρδοι ακούνε Θανάση Παπακωνσταντίνου.Πληγώθηκα τώρα.

    ReplyDelete
  26. Ρε Ντερντεν,
    σε αγαπω με παθος με εναν μη-ομοφυλοφιλικο τροπο.\
    ROCK IT.

    ReplyDelete
  27. Αυτοι οι χιππιδομπαφατοι για καποιον αγνωστο λογο μου την σπανε ακομα περισσοτερο απο τους κομμουνιστες και τους φιλοζωους

    ReplyDelete
  28. Φίλτατε,

    δέξου τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκπληκτική ανθρωποανάλυση.

    Την χάρηκα, αν και με ταξίδεψε σε στιγμιότυπα της φοιτητικής ζωής που επιλέγω να μην θυμάμαι, όπως το τραπεζάκι+τσαμπουκαλίκι της Σ.Α.Φ. στη Φιλοσοφική το πάλαι ποτέ (υπάρχει άραγε ακόμη;)

    Να προσθέσω μόνο μιά νότα σε αυτό το εξαίσιο ορατόριο: οι τζιβάτοι έχουν δικό τους κόμμα υποψήφιο στις εκλογές με τον πολύ ταιριαστό τίτλο

    ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

    ReplyDelete
  29. Και μέχρι πρόσφατα είχανε για αγαπημένο blog το ΦΑΕΕΝΑΜΑΛΑΚΑ!

    ReplyDelete
  30. EEEEEE den ennoousa thn aitiatikh fysika... amesws narpaxteis esy. thn allh pu leei oti to mpafo kanei kako vrizw.

    spell nazi

    ReplyDelete
  31. Epishs kai thn thleorash den th xrhsimopoiusan oi arxaioi alla den th leme oi misoi "h thleorash" kai oi alloi misoi "to thleorash".
    To kako m esena den einai oti ekanes ena la8os giati to na mh ksereis to akrives ar8ro den einai kako ute 8a to sxoliaza gia na spasw arxidia. Anti8etws to kako einai oti prospa8eis na mu didakseis pragmata gia kati to opoio den ksereis kan pws legetai vlepe "το μπάφο κάνει κακό, καίει τα εγγεφαλικά κύτταρα, κτλ.".

    o apopanw

    ReplyDelete
  32. file Mikeius tha ithela me kapoion tropo na epikoinwnisw mazi sou, an mporeis pes mou

    ReplyDelete
  33. Nai, autoi einai oi klasikoi typoi sth Mavillh pou katapinoun floges kai paizoun me paixnidia zogler. Toulaxiston pron 7-8 xronia ekei tous evlepa. Ahdiastikoi.

    "Σταδιακά όμως τη χάνει τη μπάλα: Εντίτ Πιάφ, Σκανδιναβικό swing-hop, Θιβετιανοί ψαλμοί και Φιούζιον Λάτιν με Ταμ-Ταμ"

    Stis agaphmenes tous mousikes na prosthew kai th Voulgarikh mousikh gamwn.

    ReplyDelete
  34. Τζιβάτος-μπαφάτος γίνεσαι όταν είσαι φύσει ασχημούλης και αργόστροφος, κάτι σαν καμουφλάζ. Αυτομάτως θεωρείσαι "ιδιαίτερος" (κρύβει το ασχημούλης) και ποιητικο/φιλοσοφικο/υπαρξιακο ψαγμένος. Άρα είναι η μόνη πιθανότητα αυτοί οι τύποι να βρούνε γκόμενα.
    Επίσης αν είσαι κοπέλα και συνειδητοποίησες ότι δεν μπορείς να περπατήσεις ούτε με τα τακούνια 3 πόντων που φοράει η γιαγιά σου στην εκκλησία ή ότι ο κώλος σου είναι τελείως flat.
    Τους λυπάμαι βαθύτατα...Ευτυχώς ζευγαρώνουν μόνο μεταξύ τους

    ReplyDelete
  35. Όλε.

    Με πετύχατε σε φάση που μόλις ήπια ένα, από αυτό "το μπάφο", και έπεσα στην κατάλληλη ανάρτηση.

    Κατ'αρχήν, -και για να μην το ξεχάσω- γαμώ την πουτάνα μου, οι κάτοικοι αυτής της χώρας, τόσο, μα τόσο γρήγορα και εύκολα ξεχνάνε?
    η ώρα είναι 02:00 και αυτοί κάθονται και συζητάνε για τη διαφορά του 9% στις εκλογές. Nice, uber alles και τέτοια. Από αύριο, πρώτα ο πολίτης. Μας πείσατε.

    Για τους τζιβάτους:
    Αυτό που αδυνατώ να καταλάβω (και το θίγω γιατί μου συμβαίνει) είναι γιατί απορρίπτεις το γεγγονός ότι ένας άνθρωπος είναι πιθανόν, είναι ΠΙΘΑΝΟΝ να μην ξέρει τι μουσική του αρέσει (για αυτή την εβδομάδα), τι κόμμα τον εκφράζει, σε τι θεό πιστεύει και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.
    Σέβομαι το γεγονός οτι η νοημοσύνη σου και η μόρφωσή σου, σου επιτρέπουν να διακρίνεις κάποια γενικά χαρακτηριστικά διαφόρων υποσυνόλων της κοινωνίας, αλλά σου ξεφεύγει το εξής.
    Όσο το κλισε (παρεξηγημένα κατά τη γνώμη μου) αποτελεί κωμικό στοιχείο, τόσο η παραδοχή αυτού του στερεοτύπου ενιχύει την επέκτασή του.

    Γιατί όσο φίλε Μιχάλη τείνεις να γενικεύεις (και καλά κάνεις) και να υπερβάλλεις (και καλά κάνεις, γιατί στη σάτιρα όλα επιτρέπονται), τόσο οι αναγνώστες σου, και εσύ ο ίδιος, το μόνο που θα κάνουν είναι απλώς να διαπιστώνουν "πόσο δίκιο έχεις" και "πόσο γαμάτα που τα λες".

    Αυτά προς το παρών. Πάω να (ξανα)δω τις "Γυναικείες Συνωμοσίες".

    Σ.

    ReplyDelete
  36. o apo pano fainetai tzibatos!!xD

    ReplyDelete
  37. Ειδικός αναλυτής-σχολιαστής σχόλιωνOctober 5, 2009 at 4:21 AM

    "Αλλά ξέρετε, αν αλλάξετε τον μπάφο με τη λέξη μπλογκ, αίφνης θα αναγνωρίσετε παρόμοια συμπτώματα."


    Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σχόλιο επί του άρθρου
    Το πετάω στα μούτρα κάθε καθυστερημένου/νης blogger (ουάου μπλόγκερ γιέα)

    ReplyDelete
  38. hahaha spell nazi.. typou soup nazi apo seinfeld

    ReplyDelete
  39. ...και όποτε ακούνε το Cannabis των ska-p χορεύουν σαν εκστασιασμένοι!

    ReplyDelete
  40. Ενα απο τα πιο αριστουργηματικα και right to the point αρθρα του blog. Δυστυχως αυτη η αηδιαστικη κατηγορια υπανθρωπων ευδοκιμει σε μεγαλο βαθμο στα ελληνικα πανεπιστημια, και μαλιστα τεινει να αυξανεται εκθετικα. Μαλλον εναποθετουν τ αυγα τους σε συγκεκριμενες φωλιες που για καποιο λογο ευνοουνται απο τις κλιματολογικες συνθηκες πανεπιστημιουπολης-πολυτεχνειουπολης, κανοντας ετσι δυσκολοτερη την εξοντωση τους.

    ReplyDelete
  41. episis arnountai usterika na ftiaksoun facebook giati: MAS FAKELONOUN OLOUS!

    ReplyDelete
  42. Ρε αδερφέ, έβγαλες Πολυτεχνείο, δουλεύεις 4ωρος στα Marks & Spencer και είπες τις υπόλοιπες 4 ώρες από το 8ωρο που θα δούλευες κανονικά να φτιάξεις ένα blog για να μας λες την άποψή σου. Φίλε μου, κάνε τις παρακάτω κινήσεις: πάρε έναν καθρέφτη, διάβασε την παραπάνω φράση σε πρώτο πρόσωπο και μετά πες στον εαυτό σου ότι είσαι επιτυχημένος. Αν σε πιστέψεις, τότε, μαλάκα μου, γίνε πολιτικός.

    ReplyDelete
  43. oi apopseis diistante kai 8a diistante ep aoriston. en merei sevomai thn eleu8eria olwn twn an8rwpwn opws kai en merei ahdiazw me tis dh8enies pou kykloforoune sth xwra mas kai den lew kata kosmon dioti den exw episkef8ei akomi kammia alli xwra.
    hippides den einai oloi autoi pou exoune 5-6 tzives, pinoune mpafous, forane xrwmatista pantelonia, paizoune me tis fwties kai akoune reggae kai ta synafei.
    hippides einai autoi pou einai kai 8a einai eleu8eroi an8rwpoi se psyxh-kardia kai swma kai pou den ypostirizoune kanena komma kai kammia politikh parataksh.
    oloi autoi pou agapane th fysh, tous synan8rwpous kai th zwh, autoi einai hippides, oloi oi alloi, einai apla neo-hippies malakes, di8en kwlopaida pou nomizoune pws kati exoune na mas poune kai na mas deiksoune.
    paparia!!

    egw 8a flegomai, 8'an8izw, 8a giortazw, 8'anatellw, 8a se kaiw, 8a katastrefw me tragoudia ths psyxhs sou to mpourdelo, 8'anatellw.

    ReplyDelete
  44. ^
    |
    |
    |

    Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

    ReplyDelete
  45. Anonymous said...

    "episis arnountai usterika na ftiaksoun facebook giati: MAS FAKELONOUN OLOUS!"

    Δηλαδη πιστευεις οτι δεν ισχυει ε;Για ψαξου καλυτερα

    ReplyDelete
  46. file ta spas, poli kalo post to parapanw..einai ola vgalmena apo ti zoi!
    se parakalume poli grapse k gia tis katigories facebook( panw apo 3000 filous, 1.000.000 fotos apo party pou pernaw gamw, ka8e mera allazw profile foto k tetoia...ksereis esi, se empistevomai me kleista matia)
    kali sinexeia sto grapsimo!!

    LoL :-) :(- ktlktl

    ReplyDelete
  47. pros purple rose

    sigoura tha simfonisoun mazi mou kapoioi

    u fail

    ota-kun

    ReplyDelete
  48. den me noiazei, ean 8a symfwnhsei 'h diafwnhsei
    mazi mou kapoios, me noiazei na yparxoune swstes
    kai emperistatwmenes apopseis.
    oxi malakies tou typou "ti pineis kai de mas dineis?"
    ti na pw? krima pou ypoti8etai pws exoume dhmokratia se auth th xwra kai pou sevomaste o enas thn apopsh tou allou!
    einai auth antimetwpish?
    respect sta muala sas, sigoura 8a 8elate poly
    na eiste tzivatoi kai den mporeite gti sas
    katapiezei h mama, o mpampas kai h koinwnia.
    ksypneiste zwa kai sevasteite ligaki thn diaforetikothta kai thn proswpikothta tou allou!
    gineste gloiwdeis xwris kan na to katalavete..

    OXI den eimai tzivath gomena, oute kai hippisa,
    eimai mia gomena omws pou exei ideologia kai prospa8ei na zei kai oxi na epiviwnei san esas pou trwgeste san ta kokoria sxoliazontas se ena blog kai opoudhpote allou mporeite na faneite kai na peite tis mikroastikes apopseis sas.
    kai finally:

    dystyxws YOU FAIL!!den xreiazomai ena comment gia na apodeiksw kati, to apodeiknyw ka8hmerina me tis prakseis mou kai me th zwh mou.
    esy ti eisai? anarwth8hkes pote? mhpws eisai apla varos se auth thn koinwnia kai kremesai akoma apo t'arxidia tou patera sou kai glyfeis katourhmenes podies gia na peraseis ma8hmata?

    mallon..

    sixa8hka.

    ante geia re mikroastika, ratsistika kai anegkefala skoulhkia.

    ReplyDelete
  49. PurpleRose:

    Είσαι μια γκόμενα που έχει ιδεολογία και ταυτόχρονα επαναλαμβάνεις αυτολεξεί συνθηματάκια του τύπου "θέλουμε ζωή, όχι επιβίωση".

    Σε νοιάζει να υπάρχουν εμπεριστατωμένες απόψεις και ταυτόχρονα είσαι σίγουρη ότι είμαστε μικροαστικά γουρούνια που θέλουμε να γίνουμε τζιβάτοι αλλά δεν μας αφήνει η μαμά μας.

    Δε χρειάζεσαι ένα comment για να αποδείξεις κάτι και ταυτόχρονα γράφεις 2 comments μισή σελίδα το καθένα.

    Είσαι για τον πούτσο. Παράτα το όσο προλαβαίνεις, μη γίνεις ρεζίλι.

    ReplyDelete
  50. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

    Ξέχασες να αναφέρεις ότι το χειμώνα τη βγάζουνε Ψυρρή για "ρακόμελα"!!!

    ReplyDelete
  51. «krima pou ypoti8etai pws exoume dhmokratia se auth th xwra kai pou sevomaste o enas thn apopsh tou allou!»

    Κρίμα που σε αυτή τη δημοκρατία δεν έχει νομιμοποιηθεί ο μπάφος! Γιώργο Παπανδρέου, νομιμοποίησε εδώ και τώρα τον μπάφο γιατί αλλιώς θα γίνουμε μπίλιες με τον αυτοσαρκαζόμενο εαυτό μας!

    ReplyDelete
  52. PurpleRose ena einai to provlhma s: o tsivatos gomenos sou pote den se gamhse kala giati pote den htan arketa nifalios gia na to kanei, auta!!! 8a egrafa kai alla an kai genika den vriskw nohma na apanthsw se ena anegefalo atomo, kata poso einai skouliki san emas tous mikroastous den xerw, pou milaei gia ratsismo se ena ar8ro kai ena blog pou kata kurio logo einai saturiko, gamw to xristo kai thn panagia sou loipon purplerose mias kai pisteuw oti mikrh o pateras s eserne polu sthn ekklhsia afou exeis ma8ei na krineis k na katakrineis toso eukola kai apla an8rwpous xwris na tous xereis!

    ReplyDelete
  53. Βαριέμαι να σχολιάσω όλα τα υπόλοιπα κόμπλεξ του καραφλού μικροτσούτσουνου που φθονεί μαλλιάδες γυμνιστές οπότε θα ασχοληθώ μόνο με μια επιμέρους ηλιθιότητα. Όταν πας στο εξωτερικό λες την πόλη κόπανε και έτσι ο άλλος ξέρει απευθείας και την χώρα. Αλλιώς θα ακολουθήσει ερώτηση για το ποια πόλη και θα πρέπει να απαντάς εκ νέου.

    τζιβωτός; ή μήπως απλά μη-κομπλεξικός; όποιος το βρει κερδίζει περούκα με dreadlockια για να μην νοιώθει μειονεκτικά που έχει αραίωση από τα 22.

    ReplyDelete
  54. 1.εισαι και πολυ χιτάκιας να 'ουμ. Ξερεις πώς να κρατάς τα νούμερα της μπλογκοθέασης πάντα υψηλά βάζοντας στόχο όλο και πιο μεγάλες κοινωνικές ομάδες
    2.θα σε πω κομπλεξικό αλλά άμα είσαι τόσο κουλ όσο δηλώνεις (που δεν είσαι) θα το δεχτείς. κλέβερ μπόυ
    3.το μόνο σπαστικό με τους τζιβάτους είναι οτι κάνουν τους έξυπνους και μας τις σπάνε. Ναι, σε εμάς τους εξυπνότερους. και οτι πίνουν μπάφια (τα). (έλεος).
    4.μερικά κόμεντ εδώ (και αλλού) αγγίζουν την τελειότητα όπως το από πάνω.....ΝΟΤ! όλοι οι επικριτές όταν δεν έχετε πλάκα είστε πολύ φτηνοί.
    5.Πολλοί περισσότεροι χίπιδες στο εξωτερικό. ειδικά Βαρκελώνη. :P

    hate me να φέρετε και νούμερα στο φίλο μας....

    ΥΓ. μπ, ντ, γκ, ΤΣ, ΤΖ, κ, π, τ, ξ,ψ. Επιμορφωτικά.

    ReplyDelete
  55. Ouranios Epifhtoras για σένα (και όχι μόνο) πήγαινε

    ReplyDelete
  56. (ειμαι ο τυπος που πολυ πιο πανω εγραψε για τα ρατσιστικα σχολια) απ οτι βλεπω υπαρχει μια ταση μισους προς τους τζιβατους συνανθρωπους μας. οντως κι εμενα οπως εγραψα και πιο πανω μου τη δινουν πολλα απο αυτα που κανουν και τους θεωρω γραφικους. ΑΛΛΑ, ξαναλεω οτι τους προτιμω απο τα ξυρισμενα κεφαλια που μισουν οτιδηποτε ζωντανο δεν ανηκει στην αρεια φυλη. ας σεβαστουμε τη διαφορετικοτητα του αλλου οπως ειπε και καποιος πιο πανω. ας σχολιαζουμε για χαβαλε οσα εγραψε ο συντακτης του αρθρου και ας μην αντιμετωπιζουμε τους τζιβατους- χιππιδες- μπαφιαρηδες-κλπ λες και ειναι το αποστημα της κοινωνιας. για το 99,999999999% των ανθρωπων θα εχουμε να πουμε κατι, οποτε ας κοιταμε λιγο τη δικη μας μαλακια. ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο τους παραπανω που κραζουν πηγαν και ψηφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μπορει και τιποτα χειροτερο. ε αυτοι ειναι ακομα πιο πολυ για τον πουτσο. αλλα ας μην αναλυσω τωρα αυτο. καλη συνεχεια στο μπλογκ. το βρισκω διασκεδαστικο αλλα μονο σε επιπεδο χαβαλε.αρκετα πραγματα δε μ αρεσουν αλλα δε γινεται να συμφωνω σε ολα.

    ReplyDelete
  57. Επειδη βλεπω πως παει το πραγμα με μερικους ηλιθιους βλεπω να εχουμε ιδια deja vu περιπτωση με του master g.Καντε καμια μαλακια και σας εφαγα.

    ReplyDelete
  58. φιλε δεν καταλαβα τι εννοεις. ειλικρινα...(ο παραπανω)

    ReplyDelete
  59. "episis arnountai usterika na ftiaksoun facebook giati: MAS FAKELONOUN OLOUS!"
    ^^^^^
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΡΑΒΟ! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ!

    ReplyDelete
  60. emena maresei pou to 99 tis ekato p diavazoun to blog ta pairnoun ola sta sovara.
    proswpika an k dn 'anikw' stin periegrafomeni katigoria kanw parea me atoma pou 'anikoun' k eklasa sta gelia.
    euxaristw.
    (kompleksares oloi sas)

    ReplyDelete
  61. To parakatw minima einai mono pros tin PurpleRose.

    Akouse na deis tzivogomenaki tis plakas.
    Sevomaste to ti einai o allos.An den to sevomastan tote tha vgainame stous dromous na diroume olous tous tzivatous.
    Epeidi omws ontws sevomaste tin diaforetikotita tou allou kai den provainoume se tetoies akrotites,periorizomaste apla sto na leme oti oi tzivatoi einai gtp atoma axrista stin koinwnia mexri toulaxiston tin ilikia ton 40 opou arxisoun na poulane autosxedia kosmimata sta parka ta opoia agorazoun alloi tzivatoi (auto legete kai feedback :P).
    Exoume kathe dikaioma loipon na leme oi tzivatoi einai gia ton peonta epeidi auto ki auto ki auto (vlepe arthro MIkeius).
    Esi apo tin alli irthes edw kai mas to paizeis paidi ton louloudiwn,zw,kastrefw me agapi,anthizw san paparouna,pinw tsai,aunanizomai me asteroskoni kai den kserw gw ti.
    An ta paidia twn louloudiwn sta '70s sas evlepan tha exezan panw sto kefali sas kai tha ginontan bussiness man apo tin ksenera.
    Eiste dithen,eiste logia,eiste kati "stin kardia sas",eiste paramithia gia tous eautous sas.
    Btw emeis edw eipame ti gnwmi mas gia mia katigoria anthrwpwn i opoia xaraktirizete apo kapoia stoixeia,pes tous opws thes,xestika.
    Esi xaraktirises 50 atoma pou den ksereis kan ti atoma einai :P.
    In other words,you suck.
    Episis,kathomate kai emeis se grasidi alla den to paizoume poihtes me melisoules.
    Pigaine twra stin Ispania kai mi mas ksanaenoxliseis.
    Pls.

    ReplyDelete
  62. ki ki ri koo mpeikes ston kopo na kaneis duo post gia na kaneis comment panw se comment? eise vlakas?

    ReplyDelete
  63. Προς την συντριπτικη πλειοψηφια:

    Ειστε ηλιθιοι μπετοβλακες. Αμα διαβαζετε ενα μπλογκ και τσατιζεται η νεραϊδενια ψυχουλα σας γιατι σε κατι (που ο αλλος το γραφει για τον χαβαλε) εσεις βλεπετε τον εαυτο σας, να πατε να γαμηθειτε, κυριες και κυριοι και λοιποι ανωνυμοι μαλακες.

    Αμα δεν γουσταρετε να μην μπαινετε να διαβαζετε. Πρωτοζωα. Αγγουρακια. Χλωροπλαστες.

    Βουρλα


    Μπετοβλακες.


    Γραφε ρε Mikeius, σε παμε γιατι τα λες ωραια και γελαμε με τα χαλια μας και τους Λυβιους γυλους που προσπαθουν να σου την πουν.

    ReplyDelete
  64. Πω πω ρε σεις ολοι...
    Γελάστε με το χιουμορ του ανθρώπου και χαλαρώστε. Βριζετε τους άλλους, βριζεστε μεταξύ σας...
    Μηπως σας προλαβαίνουν το μπάφο όλο ο τζιβάτοι;;;;;

    ReplyDelete
  65. Είναι τόσο γαμάτο ποστ που σκέφτομαι να το αντιγράψω και να το προωθήσω ως δικό μου :p
    χαχαχααχαχ...

    ρε συ, είναι πολύ αστείο να παρεξηγείται κάποιος από τέτοιο θεματάκι σε τέτοιο blog..
    Άμα είχες γράψει ένα τέτοιο θέμα για τους γιάπηδες π.χ οι ίδιοι που παρεξηγήθηκαν -όπως η κοπελιά που δεν είναι χίπισα αλλά έχει ψευδώνυμο "Μωβ Ρόδο" - θα σου λεγαν χίλια μπράβο που την είπες στους φλωροχλεχλέδες κλπ κλπ κλπ..
    τι να πεις..
    Χαλαρώστε ωρέ παλλικάριααααα

    ReplyDelete
  66. to comment ths purplerose(k h idia fysika)mas vohtha na katanohsoume kalytera to keimeno tou mikeius!!!epishs,h photo ths kopelas me tis alysides pio panw me vohthhse na fantastw kai pws mporei na einai emfanisiaka h purplerose!

    ReplyDelete
  67. Polla tetia zoa vriskonte edo asximia.blogspot.com
    elate na deite to tsirko ton tzibaton!

    ReplyDelete
  68. (kikirikou) fenete to poso variese apantontas se comment.. eise ontos toso kathisterimenos i mas kanis plaka? Stamata na vasanizis to poulaki sou stin toualeta akougontas tin mama sou na se rotai an thes na fas fasolakia sou kani KAKO!!

    ReplyDelete
  69. Γειά σου ρε Έλληνα Maddox!
    Τώρα σε ανακάλυψα - από εδώ: http://singensanggesungen.net/2009/10/die-hippie-die/ - και μου κρατάς συντροφιά σε στιγμές που είμαι ξυσοκάρυδος στη δουλειά.
    Κιπ πόστινγκ.

    ReplyDelete
  70. εισαι φοβερός φίλε ακόμα γελάω ,εξαιρετικό post

    ReplyDelete
  71. m'aresei pou legate oti den tha exei hate comments na ginei tzertzelo! haha oraio post ennoeitai!

    ReplyDelete
  72. lol ωραίο υφάκι, γέλασα !

    έχω και τζίβες, πίνω και μπάφο, αράζω και στο θησείο, πηγαίνω και ελεύθερο κάμπινκ κ κυρίως ταξιδεύω στο εξωτερικό. έχω και λάπτοπ (κόνεξ δεν έχω, έχω φόρθνετ) και έχω και κινητό και άγιο πόδι.

    γέλασα ωστόσο :P have fun n peace :)

    ReplyDelete
  73. Ωωωωωωωω!

    Τα ποδήλαταααααα!

    Ξεχνάς τα ποδήλαταααααααα!!

    ReplyDelete
  74. Να πω κι εγω το κομματι μου σε καποια-ον που ειπε για τις Βαρκελωνες και τα σχετικα...
    Επισης πιο σωστο ειναι να κατουραμε καθιστοι, αλλα παρολα αυτα κατουραμε ορθιοι! Ετσι, λεμε πρωτα τη χωρα στην οποια πηγαμε και μετα την πολη. Ειτε ειναι, ειτε δεν ειναι σωστο, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

    ReplyDelete
  75. purple rose dilose (tora to eida sorry gia ta diplopostarismata, ti na kanoume!)...

    den xreiazomai ena comment gia na apodeiksw kati, to apodeiknyw ka8hmerina me tis prakseis mou kai me th zwh mou.

    psifos ston tsipra bromise (kath'oti kai proxtesini)

    ReplyDelete
  76. Ρε σας αγαπαω. Μου φτιαχνετε τη μερα. Ευχομαι αγριο σεξ σε ολους. Ειθε οι τζιβες να σας βλογανε.

    ReplyDelete
  77. Το σχόλιο του Vagelis τρελό γέλιο χαχαχα!

    ReplyDelete
  78. Είναι απίστευτο το οτι κράζετε γιατί έκανα σχόλιο πάνω σε ένα σχόλιο. Οι περισσότεροι από σας ΤΙ κάνετε δλδ εδώ μέσα;; έλλειψη κοινής λογικής μόνο.
    α ρε ζωάκια τζίβα που σας χρειάζεται.. Ωστόσο σωστός ο τύπος με τα ποδήλατα!

    ReplyDelete
  79. Η Ελαφόνησος δεν είναι νησί.

    ReplyDelete
  80. mmm telika ontos eise kathisterimenos, ke enas wanna be tzivatos alla i karafla apo ta 19 sou ke o autarxis mpampakas sou den se afinoun na tis apoktisis.. to kalo eine oti ekopses tin dithen anoterila tou protou comment sou.. sinexise na ksinis ta spirakia tis koutelas sou trogontas tis mikses tou skilou ke kane tis tzives pou toso thes me tis trixes tis masxalis sou..

    ReplyDelete
  81. Mike simera se anakalipsa kai diavasa ola sou ta ar8ra. eisai apisteftos. mia olokliri eterioa exei pe8anei sto gelio. Simfonw 100% me oti grafeis kai episis me ton tropo pou vlepeis ta pragmata. anamenw neo sou ar8ro. mike!!!

    ReplyDelete
  82. den kserw an uparxei swsto kai lathos padws egw lew prwta tin xwra gia na min pw 'londino' kateutheian ston allo k ton komplarw :p

    @anonymous
    i elafonisos einai nisi -akoma-... apenanti apo tin neapoli tis spartis. eutuxws!

    trellathika me to arthraki, xtupiomoun stous toixous, alla fusika den noeitai na to parei kaneis tis metritis!! egw as poume tautistika kathws to diabaza me to stereotupo pou perigrafeis alla den exw tzibes (para mono stin kardia:)) kai xarika! eniwsa oti kapoios irthe pio koda mou (estw kai na gia na me peiraksei!)

    @anonymous esu pou tous agapas olous ki euxesai to sexaki.. eleutheros?? (hsoun to kalutero comment)

    filakiaaaa tha to deiksw kai stin aderfi mou pou exei tzives kai an pareksigithei tha sas pw.
    mexri tote mono geliooo xaxaxaxaxa nomizw tha to paw alli mia

    ReplyDelete
  83. >ΑΛΛΑ, ξαναλεω οτι τους προτιμω απο τα ξυρισμενα κεφαλια που μισουν οτιδηποτε ζωντανο δεν ανηκει στην αρεια φυλη.<
    Ναι, αλλά οι ξυρισμένοι έχουν γέλιο, ιδίως όταν είναι μαυροτσούκαλοι Τουρκόσποροι και ψηφίζουν κάποιονβ με το άρειο ελληνικότατο όνομα Καρατζαφέρης

    >i elafonisos einai nisi -akoma-... apenanti apo tin neapoli tis spartis. eutuxws! <
    Η Νεάπολη δεν είναι της Σπάρτης, πρώτα απ' όλα πιο γρήγορα πας από Σπάρτη στην Τρίπολη ή την Καλαμάτα παρά στη Νεάπολη.

    ReplyDelete
  84. @nihilio

    polu swsta,den einai tis spartis! einai tou n.lakonias pou exei prwteuousa tin sparti (blush)

    an tora i Sparti einai pio koda stin Tripoli k stin Kalamata den mas peirazei. mas noiazei mono se poia megali poli koda brisketai i Neapoli (kai i apadisi edw einai stin Sparti), prokeimenou na ftasoume stin Elafoniso!-pou einai paradeisos-. meta tin Sparti loipon dougrou katw to Podaraki mexri na peseis stin thalassa. meta, i apostasi an xaseis kai to ferry kolumpietai aneta :)

    ReplyDelete
  85. Ναι, έτσι είναι. Αν και η Νεάπολη δεν είναι κοντά σε καμία μεγάλη πόλη χάρη στους υπέροχους Λακωνικούς δρόμους που για να ακολουθήσεις πχ τη Λακωνική ακτογραμμή (από κάτω στο Ταίναρω της Μάνης μέχρι τη Νεάπολη) θες κάπου 4 ώρες. Σιχτίρ!

    ReplyDelete
  86. πίνω μπάφους και παίζω προ

    ο μπάφος του μπάφου τον μπάφο ω! μπάφε
    οι μπάφοι των μπάφων τους μπάφους ω! μπάφοι

    ReplyDelete
  87. poly endiaferouses oi parathrhseis sou agaphte, opws kai ola osa les gia tous heavy-metalades (sixainomai kai tis dyo kathgories), alla exeis skeftei na kaneis kai mia seira peri anti-koinwnikwn nerd bloggers me spyrakia pou pikramenoi apo thn adynamia katatakshs sth mainstream koinwnia, alla xwris sthn pragmatikothta na einai kati to idiaitera avant-garde ws proswpikothtes grafoun apla mia seira eirwnikwn sxoliwn me thn elpida na broun etsi ta "15 minutes of fame" gia ta opoia milhse o warhol? giati einai ki autoi pragmatika gia lyphsh.

    enas filos apo to berolino

    xx

    ReplyDelete
  88. Χαίρεται κ. Μαηκιους. και γάμω το κέρατο μου και την αγαμία μου που κάθομαι και ξαναγράφω κόμμεντ ενώ πριν απο ένα λεπτό είχα γράψει κάτι και χάθηκε. Μπόρει να φταίει και ο μοζίλας αλλα δεν ρισκάρω να τον βρίσω μπας και μου ρθει κανα περίεργο μειλ και μένα. Λοιπόν θα είμαι σίντομος για να μην την ξαναπατίσω. ( το δισ εξαμαρτήν κλπ κλπ..)

    Πρώταπόλλα, κάλη φάση με το μαύρο-χόρτο-φούντα-χασίς(για τους ρεμπέτες)-νταφου(για τους ραππερς) ρε σι, γιατι τόσο εν.άντι.α? Αααα, θα πεις, τι μαλακας και αυτός, άλλα λέω άλλα καταλαβαίνει.. Ξέρω δεν εισαι κατά αλλα απτιμία γουστάρεις νομιμοποίηση και απτηνάλλη γουστάρεις και φυλάκα για τους μπαφιάριδες.. Μμμ, περίεργο δε νομίζεις? τότε ποιός στον πούτσο και στο μούνι θα μείνει να πιει?(πιεί για τους λοιπούς ηλίθιους εννοούμε καπνίζει, αλλα επειδή ειμαστε και παλιοί και πολύ μαγκες λεμε πιεί.)Σε οποιον αρέσει λοιπόν να την μπίνει και πάλι παράνομος θαναι. Ετερον-Εκάτερον..( δε γαμάει αφτή η φράση;;)

    Δεύτεροσ, μόδα ειναι και αυτό που κράζεις και γώ ο μαλάκας (κιριολεκτικά) κάθομαι και σχολιάζω, όπως οι παπα-πάουερ -πρόσθεσα ενα πα ετσι γιατι μαρέσει- οι σκυλομετλλάδες και λοιποί χαζοί και ανόητοι σε αφτόν τον κόσμο.. Οι σιγκεκριμένοι βεβαια εχουν ενα ατού, μεταλ-άσσονται , οπότε νταξ.. τους καταλαβαίνουμε.. Ριλάξ και γουέιτ και σε λίγο (πάω στη τρίτη παράγραφο.. έτσι)

    σύμφονα με το γιωργάκι και την κομπανία του πάιζει και να φέρει αφτο που ζήτας ( ρε παπάρη πασόκος είσαι;; ) αρκεί να θυμιθείς τα περι δοκιμής μαριχουάνας στο αμέρικα, αλλα σκεψου απο μέσα σου μήπως.. μήπως και σε ακούσει η μάδερ και φρικάρει για το κελεπούρι της.( τον γιωργάκι εννοώ έτσιιιι;;) Ααα, θα πω εγώ με την σηρά μου και θα σε ρωτίσω κάτι.. Τα περι τσίριζας και μερέντας και τα περι αγώνων εξαποστάσεως ( χοντρό δν νομίζω να έριξες) με οδηγούν στο -φυσικά- σωστο συμπέρασμα..2 κ και 1 ε.. σου λέει κατι;

    Τελοςπάντων στις κομμένες μου πουτσότριχες τι ψίφιζεις και σι και ο κάθε καθυστεριμένος που διαβάζει αυτο το κομμεντ..

    Τελιώνοντας, διστιχώς μιλάω ακόμα για το γαμάτο μου κόμμεντ, κάνε αντ την σαμοθράκη ( να κάνω και γω την διαφιμισή μου )στα γαμάουα νησια που αναφέρεις της ποιο γαμάουα ελλαδάρας γιατί και αφτή με την σειρά της ανεβαίνει λεβελ στα κατακόκκινα ματάκια των μπαφιάριδων ανα των κόσμο( ναι ναι μην κουνας το κεφαλι- και μιλάω για το πάνω, εκτός αν γουστάρεις τόσο, οκκκεεειιι νοουαν ισ λοοκινγκ..).

    Χάρικα πολυ που τάπαμε (και καλά) και τελιώνω με γλίπσιμο( ξέρω οτι σαρέσει), σινεχισε να μας κάνεις να γελάμε και να βλέπουμε πέρα απο εμάς... (σαν ποιητής ε,ε..) Καλι σινέχια

    γιάννης καλός τζόβενος
    να να να να να λαιφ ισ λαιφ ( το κσερες?)

    ReplyDelete
  89. ε να μωρέ μικρόOctober 8, 2009 at 5:04 PM

    εμ τόσο κουλτούρα είναι οι πούστιδοι οι τζιβάτοι;
    εγώ όσους ξέρω είναι αργοκίνητα καράβια και δεν κάνουν πολλά πράματα, μου φαίνεται είναι αθηναίοι τζιβάτοι γιατί οι σαλονικιοί είναι αργοί.
    ίσως βέβαια να υπάρχει και κάποια διασταύρωση που βγάζει αυτό που περιγράφεις και θα το ονομάσω νεοτζιβοχίψτερ

    α είμαι σίγουρος ότι αυτό που σε κάνει να γράφεις είναι τα κόμεντς από κάτω
    είναι καλύτερα από τα ποστ σου

    ReplyDelete
  90. Ο αποπάνω ειμαι, κατι ξέχασα να πω και αφου δεν γαμάω που δεν γαμάω θα το πω.. στα παπάρια μας λοιπόν για το λοοκ των μπαφιάριδων... ρε σι.. αφου τα παιδια την μπίνουν όλη μέρα λονκ και δεν έχουν χρόνο για κομμοτήρια και λοιπα,λοιπά τα μαλλάκια τους γίνονται τζιβούλες... ναι ναι, και τα ισια γινονται απο μόνα τους.. Και ακόμα, χαίστικε η φατμέ αν αράζουν και που στην κολοαθήνα. τι σκατά, μολίνουν το καθαρό περιβάλλον η μίπως κάθονται μπροστά σου στο μετρό και δεν σε αφήνουν να χτιπίσεις εισητίριο;;..

    Ακόμα κατι, όσο ο θεός τζά το καλλιεργεί τοσο θα την μπίνουμε και μεις,, Οπως λεσ και σι, άλλοι βλέπουν λοστ-ζόμπις, αλλοι είναι βάζελοι , άλλοι νεο δημοκράτες( τελικά ποιο πολοί είναι οι βάζελοι ) αλλοι την μπίνουν , αλλοι τον μπίνουν και άλλοι τον δίνουν.. ααα και εδω πάει το σχολιάκι, λαιφ ισ λαιφ// χαιρετώ και πάλι γιάννης

    ReplyDelete
  91. δωσε καψιμο ψηλε! ^

    ReplyDelete
  92. Ζηλευεις . . .

    ReplyDelete
  93. Η πιο γλαφυρή περιγραφή που έχω διαβάσει!!! Σαν ένα ψηφιδωτό που κάθε του πετραδάκι είναι κάτι που σίγουρα κάποιοι το έχουμε ζήσει.

    Πάντως, η ηλικία των 20, που νομίζουμε ότι έχουμε βρει τον εαυτό μας μιμούμενοι απόλυτα άλλους, είναι άτιμη κατάσταση. Άμα περάσουμε και στο πανεπιστήμιο, πάει... Το καλάμι είναι πτυσσόμενο πια και το καβαλάμε παντού.

    Και το μπάφο να το αφήσετε στην ησυχία του. Το αλκοόλ κάνει πολύ, μα πολύ περισσότερη ζημιά. Τα πίνω και τα δύο αρκετά, και λούζομαι, παρ' όλα αυτά, μέρα παρά μέρα!!! Χαχα!!

    ReplyDelete
  94. Paizw zogklerika,akouw reggae,pinw mpafous(den exw tzives) alla apexthanomai ta atoma pou perigrafei o mikeius!elpizw na mhn anhkw se auth thn kathgoria :(

    ReplyDelete
  95. φιλε μικιους, νομιζω ξεχασες ν αναφερεις ολη αυτη τη γαμημενη ιστορια με το "3ο ματι"...
    μολις ο τζιβατος ρουφηξει κανα στρεμμα αλβανικου χορτου, περιφερεται με το γνωστο ηλιθιο χαμογελο μεχρι τ αφτια και ξηγιεται στα ισα οτι του ανοιξε το 3ο ματι κι ετσι, και βλεπει πολλα ακατανοητα σ εμας τους κοινους θνητους οπως το χρωμα της αυρας του καθενος κλπ...ελεος...θα συνεχιζα, αλλα μου κορναρει το σκατο κι ειναι 3 ημερων..μολις μου το αποκαλυψε ενα τζιβατο τυπακι που του χει ανοιξει το 3ο του ματι...

    ReplyDelete
  96. Γάμησε.! Το μόνο με το οποίο δεν συμφωνώ στο άρθρο είναι η 2ή φωτό του γκεόπαιδου.. Μου γάμησε την αισθητική και δεν έχει και καμία σχέση με ρίαλ (wannabe)μπαφορέμαλο...

    ReplyDelete
  97. Μάλλον δεν ξέρεις τίποτα για τους μπαφιάρηδες ή όπως αλλιώς θες. Δεν πιστεύω να έχεις δεί ποτε απο κοντά καποέιρα ή κι αν έχεις δει δεν την έχεις καταλάβει. Όσο με το να κοροϊδεύεις την κάποια γλώσσα των κωφάλαλλων που μπορεί να μάθει, ή γενικά τον διαφορετικο τρόπο ζωής σε κάνει ρατσιστή και ακοινώνητο. Άλλο το να κρίνεις κάποια πράγματα με τεκμηρίωση κι άλλο να χαζογελάς και επειδή σε κάποιους δεν αρέσει να πληρώνουν 5 ευρώ τον καφέ τους και να το παίζουν "κάποιοι". Προτιμούν το έδαφος και τα πλακάκια..

    ReplyDelete
  98. Άμα δεν είσαι μαύρος ή πρώην σκλάβος γενικότερα, τι βαθύτερα νοήματα μπορεί να κρύβει για εσένα η καποέιρα; Δηλαδή τι ακριβώς σημαίνει για τους Έλληνες αυτός ο "χορός" εκτός από ένα ασυνήθιστο και ενδιαφέρον θέαμα;

    ReplyDelete
  99. οκ...για αλλη μια φορα εκανες μακροβουτι μεσα στον εγκεφαλο μου, τι να πω, τα χω φαει στη μαπα τα τυπακια απο το '96 που αρχισα να τα αντιλαμβανομαι εγω, πριν απο μενα τα χαν φαει οι γονεις μου, και πολυ φοβαμαι αργοτερα θα τα τρωει και το παιδι μου.ειναι ενα και το αυτο με την κατσαριδα.και πυρηνικη καταστροφη να γινει, ο τζιβατος θα επιβιωσει.Mονο που ρε φιλε, τι την ηθελες την παρομοιωση με τα τζαπανακια...ελεος.δεν ειχα ιδεα για το ολο σκηνικο κι εκανα το λαθος να κοπιπεϊστάρω τη φραση 2 girls 1 cup στο google για να βρεθω μπροστα σ ενα θεαμα που προσωπικα εμενα παληκαρα μου, με αηδιαζει περισσοτερο κι απ την κορατσα στο σανδαλι του μπαφατου...Η ζωη μου που κρεμοταν απο μια κλωστη απελπισιας ουτως ή αλλως πριν διαβασω αυτο το ποστ, ηταν ομολογουμενως κλασεις καλυτερη.Μου χει γαμησει το μυαλο αυτη η αηδια και το χειροτερο ειναι οτι εμφανιζεται η εικονα αναρχα οποτε της καβλωσει, την ωρα ας πουμε που μπαινει ενας πελατης στο μαγαζι που δουλευω.Κανε κατι να με σωσεις.

    ReplyDelete
  100. Βραζιλιανάκια είναι σοβαρευτείτε, δεν ειναι μόνο οι ασιάτες άρρωστοι παίζουν κ αλλού.\m/. και από όόόόόλες τις κατηγορίες εμφανισιακής κατηγοριοποίησης και ομαδοποίησης, οι τζιβάτοι χασικλίδες και η μουσικάρες που τους ακολουθούν συνήθως είναι σίγουρα οι λιγότερο βλαβεροί (ή σχεδόν).

    ReplyDelete
  101. ...τελικα ειμαστε μεγαλα σκουπιδια οι ανθρωποι και οι Ελληνες(το Ε επιτηδες) ειδικοτερα.Ειναι μεγαλη αρχιδια να διαβαζεις κατι για να περασει η ωρα σου και να γελασεις και μετα να βλεπεις αυτη τη ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ κατασταση που επικρατει στα comments..δε θα σχολιασω γιατι ειναι για το πουτσο αφου καποια ελαχιστα τυπακια(και αυτο ειναι το τραγικο,αλλα ετσι ειναι τα ποσοστα δυστυχως) το κανανε σωστα και εξυπνα.Απο'κει και περα αν και εχω φιλους με τζιβες και οι 2 "πλευρες" γραφουν μαλακιες και ειδικα για τους ελληναρες,"πλημμενους",εθνικοφρονες(οι οποιοι ακομα δε μπορουν να καταλαβουν γιατι ειναι περιφανοι για τους προγονους τους,για οσους απ'αυτους ειναι προγονοι τους,και ειναι περιφανοι για τους λαθος λογους χωρις να βλεπουν καμια ουσια):αυτο εδω ΔΕΝ ειναι γαμημενο blog μισους αλλα καυστικο.Γελαμε μετα που το διαβαζουμε με τη συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων γιατι ειναι πολυ σωστες και αστειες οι πρατηρησεις του τυπου που το εγραψε,αντε να κανουμε και κανα ωραιο σχολιο,δε βρισκουμε πατημα για τις μαλακιες που εχουμε στα 2 κυτταρα του εγκεγαλου μας..
    Α,και καναδυο πραγματα(ακομα),χεχε σωστος ο τυπος με τα ποδηλατα αν και 8α'πρεπε ολοι να εχουμε ποδηλατα φιλε ειδικα στις επαρχιακες πολεις..
    Και για τον βλακα με την καποειρα απο πανω,εισαι σοβαρος?Δεν εχω ασχοληθει ποτε με καποειρα αλλα ο λογος που ειναι σαν "χορος" γαμει και δερνει και θα μπορουσες να βρεις πραγματα που να σε αγγιζουν σε αυτο το πραγμα ασχετα με το αν ειναι κομματι της ιστοριας αλλου,δηλαδη εμεις θα'πρεπε να παιζουμε ξυλο στους δρομους αλα ελληνορωμαικη η να βγαζουμε τα καριοφιλια?Συνελ8ε,πολεμικη τεχνη ειναι ασχετα αν εχει γινει μοδα σε καποιους κυκλους..
    Το ειδος και τα ποσοστα των comments σ'αυτο το post ειναι χαρακτηριστικα του θεματος του γενικα κατα τη γνωμη μου.
    Ειναι τραγελαφικο πως καποια θεματα χτυπανε νευρα στις μερες μας..

    ReplyDelete
  102. ο αποπανω,
    του θεματος του blogspot genika*

    ReplyDelete
  103. apo xwria eiste oloi?

    ReplyDelete
  104. aaa malakies sto cm2 mas lete eseis oi ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ giati apla eiste ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ.. k ti na leei an o mastouris-tzivatos-oti nanai leei prwta tin poli pou pige k meta to kratos..ti na leei an goustarei na tin pinei oli mera k na roufixei oles tis narkwtikes ousies sta rizla hartakia t poutses mple xenerwta an8ropakia..pou tin vriskete me ploutarxw k me tsaliki... ROUFIXTE GIATI XANOMASTE!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  105. ...και οι γκομενες ρε πουστη μου, καποιος πρεπει να τους το πει:ειστε χαλια και δε δινουμε τριχα αρχιδιου για την πολυσχιδη και εναλλακτικη "προσωπικοτητα" σας ,εξαφανιστειτε απο το οπτικο μου πεδιο αμεσα.

    ReplyDelete
  106. michelious, είσαι φλώρος
    αυτά τα λέει ο κάθε μαλάκας που δε γάμησε χτες ενώ ο ραστάς δίπλα του ξεκώλιαζε χίπικους κώλους και τα έχουμε ακούσει 1000000 φορές από μαλάκες σαν εσένα.

    Με αυτή τη μαλακία που έκανες post αξίζει να ασχοληθείς μόνο σε περίοδο καμπινγ τον Αυγουστο όπου δεν έχεις κάτι αλλό να κάνεις κ να πεις εκτός απο το να κυνηγάς μύγες κ να βρίζεις τους βρωμοχίπιδες.

    Εγώ πάντως καμπινγ κάνω με το τσουτσούνι έξω και έιναι γαμώ τις φάσεις.

    ReplyDelete
  107. Ε, εσύ από πάνω!
    Το θέμα είναι ότι ο γαμιάς χίπικων κώλων έχει θέση πρώτο τραπέζι στην πίστα του "κινήματος". Απαιτεί και έχει την πρωτοκαθεδρία στο κινηματικό στερέωμα. Χώνει παντού τη μουράκλα του και έχει λόγο για πράματα που στην πραγματικότητα δεν τον αφορούν, ούτε τον αγγίζουν διότι.... είναι απλώς χαρτζηλικωμένος χλέμπουρας. Και τζίβες να μην είχε, πάλι θα γαμούσε χιπικους κώλους. Βασικά, σαν φραγκάτο παλληκάρι, θα μπορούσε να γαμάει όλες τις συνομοταξίες κώλων. Καλλιεργώντας τζίβες όμως, αυτομάτως και αυτοδικαίως γίνεται και συνειδητοποιημένο παλληκάρι. Και τότε είναι που μπλέκει στα πόδια μας. Στας ευρώπας, αυτό δε θα έπαιζε. Στην Ελλάδα του "ό,τι δηλώσεις είσαι", είμαστε υποχρεωμένοι να τους τρώμε στη μάπα και αλλού, πέρα δηλ από τον προνομιακό τους χώρο, τα καφενεία και τις παραλίες... Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα το δικό μου. Πέρα δηλ. από το θέμα της αισθητικής που είναι για φεστιβάλ εμετού...

    ReplyDelete
  108. Λυπαμαι που εχασα το χρονο μου να το διαβασω.
    Παντως καλό πραγμα η κριτική,ακόμη καλύτερο ομως η δράση.Αν πιστεύεται πως η εκπαίδευση κατακλίζεται από "βλαβερές" υποκουλτούρες κλείστε τα pc σας κι εμπρός να σας δούμε να δημιουργείτε...

    ReplyDelete
  109. ena group evgale ena tragoudi giaytoys KAI thn xasiklokoyltoyra toys,to ispanotsoliades(nomizo to group legetai pornostroika) kai sxoliazei th latreia toys gia regge-varkelonh manu chao kai xasisakh!
    OXI ALLO ISPANIA-skATA SE MANU CHAO-OXI ALLOOOOOOOOO

    ReplyDelete
  110. ayto to tragoydi poy les file einai se ayto ton disko
    http://www.mediafire.com/download.php?5wtkyjxnn2j
    epishs paizei kai mia groupara apo xanthi poy exei vgalei mia kommatara poy leei oxi alles tzives plastikopoihmenes poy moiazoyn me garides...
    to group nomizo legontai radienergeia

    ReplyDelete
  111. simfwnw.oxi allo ispania oxi alloi tipoi pou mathenoun ispanika..oxi alles teteis mlks.........zwa ispanolatres me ton kwlomanou tsao kai tous ska p..........

    ReplyDelete
  112. Φίλε, είσαι θεός, απλά. Κι ας είμαι Συριζαίος φιλοεαακίτης, έκανες την καλύτερη περιγραφή των μπασταρδοχίπηδων, που μας το παίζουν έτσι μέχρι να πιάσουν δουλειά (κι αυτο συνήθως αργεί). Πάντως, οι χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι απολιτικ, δεν μπαίνουν σε κόμματα και οργανώσεις γιατί είναι "σε άλλη φάση, ρε φίλε" και δεν θέλουν να "καταπιέσουν" την εαυτάρα τους. Ούστ...

    ReplyDelete
  113. oxi allo ispanotsoliadoxippydes

    ReplyDelete
  114. File eisai theos!
    Akoma gelao! :D
    To monadiko pragma pou yparxei stin Ellada simera einai to apiro kraksimo kai esi eisai o kaliteros se ayto opos fenete!!!

    ReplyDelete
  115. το χειροτερο για τους ρασταφαφι μπαφοπανκιδες ειναι οτι δεν γαμαν τις γκομενες της ιδιας κατηγοριας αλλα τα γκομενακια των αλλων των καραφλοφουτερακιδων που αν και τα εχουν κανει ολα μαλλια δεν εχουν βγαλει. και τι addidas αγοραζουν τι ρολογια τι hi tec κινητα και ακινητα τι αυτοκινητα χωρις μαλλια ξερετε τωρα cabrio τι τσιπουρες τι και αν ο δρομος για το τσεροκι ειναι στρωμμενος τι και αν δεν την αφηνουν να κανει ρουπι και την παρακολουθουν ολο το 24 ωρο θα ερθει ο αλητης μεταφιεσμενος σε χιπανθρωπο και θα το βαλει το κεφαλακι στον φουρνο και τρεχα εσυ μετα καραφλοφουτερακια και κοροιδευε τους μπαφοτσοπανιδες. μην τους λυπασε αυτους ουτε να τους υποτιμας γιατι σπρωχνουν γερα. το θεμα δεν ειναι να ξερεις αλλα να νομιζουν οι αλλοι οτι ξερεις οπως δεν ειναι να εισαι ιδιατερος αλλα να σε βλεπουν οι αλλοι ως ιδιαιτερο παραξενο διαστημανθρωπο. δεν ειναι απαρετητο να υπαρχουν ηλιθιοι το να υποθεσουμε οτι υπαρχουν αρκει για να μας κανει να συμπεριφερθουμε εμεις σαν ηλιθιοι.

    ReplyDelete
  116. Φιλε Mikeius το αρθρο τα σπαει και σχεδον ολα οσα λες ειναι πραγματικα σωστα. Μονο που υπαρχουν κατι ζωα που δεν μπορουν να διαχωρισουν τη σατηρα απο την κοροιδια και τον χλευασμο οπως και φαινεται στα σχολια απο ολους κατω. Μπηκε μια κοπελα και εγραψε την αποψη της και ολοι πεσαν σαν τα κορακια να της την πουνε. Επιπλεον δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν ειναι ιδιοι ολοι οι ανθρωποι και κυριως σαν και αυτους και να καταλαβουν οτι ο μπαφιαρης και ο καθε μπαφιαρης ειναι διαφορετικος κυριως για τον εαυτο τους και επειδη το γουσταρει και οχι για το θεαθηναι και να πουλανε μουρι στους αλλους. Γιαυτο Mikeius θα σε παρακαλουσα να γραψεις ενα αρθρο για τους περιβοητους skinheads για να δουμε ποσοι απο τους παραπανω θα πειραξουν και ποσοι θα πειραχθουν..........

    ReplyDelete
  117. κατ'αρχας συμφωνω απολυτα για τους κωλοισπανους. απλα μερικες παρατηρησεις.
    1) αναφερεσαι μονο σε ΕΑΑΚ ΣΥΡΙΖΑ, χωρις να αναφερεις ομως ενα μεγαλο κομματι ισπανιας που ανηκει στον αναρχικο - αυτονομο χωρο και νομιζω ειναι οι περισσοτεροι εκει. προσωπικη επανασταση, εναλλακτικος τροπος ζωης κτλ.
    2) σκατα στους λοκομοντο. αντιισπανικος υμνος το κομματι των ΥΣΤΕΡΙΑ οχι αλλες τζιβες

    ReplyDelete
  118. 1.kaustiko to post mikeius.

    2.paidia hremeiste.

    3.purple rose, mou eklepses to
    palio mou nickname.

    4.eleu8eria logou, polytimo pragma.

    ReplyDelete
  119. 1.PORNOSTROIKA
    :SANDALIA,VARKELONH,RASTA,ISPANOLATREIA,NEKROFAGEIA.NEKROFAGOI OXI ALLO
    2.RADIENERGIA:OXI ALLES TZIVES PLASTIKOPOIHMENES POY MOIAZOYN ME GARIDES

    ReplyDelete
  120. re paidia swsta ola auta mexri ena shmeio!!!alla o ka8enas exei dikaiwma n zei opws goustarei,arkei n t goustarei k n mn t kanei apla g effe!!!anyway t mono p m t spaei emena apo ts tzivades einai to dh8en kai kala emeis eimaste anoixtomualoi, koultoura k dn sumazeute(pou dn einai oloi etsi)...t upoloipa apla einai epiloges ts!!!dn einai oloi idioi k dn einai anagkh n ts baloume olous st idio tsoubali.

    ReplyDelete
  121. egw afto pou vlepw einai pws to paizeis polu psagmenos.. de sth lew.. alla o ka8enas exei to mualo tou oso koufio k na nai na kanei oti goustarei.kapoios 8a vrizei kai to diko sou styl, kai 8a to 8ewrei dh8en..

    ReplyDelete
  122. egw thelw na ginoume filoi

    ReplyDelete
  123. esu malaka mou prepei na travas gerh malakia gia na pianeis sto stoma sou ton marley

    ReplyDelete
  124. egw exw tzives sto kefali m enw itan isio to malli m nai re file alla prospa8w na zw suneidhtopoihmena opws oi rasta alla apeiroi apo autus pu exun tzives dn 3erun kan ti einai to rasta einai san th mera me th nuxta kai eseis dn exete idea mu ti spaei me vlepun kai mu lene ti moda einai auto? alla auta dn me phrazun sta arxidia mu o jah mu exei ma8ei na sugxwrw kai etsi o allos dn exei kammia dunamh epanw s... giati ola auta kai kapoioi nomizun pws 3erun ti einai oloi akun psugedelic kai ti tus ma8ainei?oi rasta su leei na mn tsakwnesai na mn xrhsimopoieis yhgeio apeira pragmata pu ma8ainw ka8e mera reggae einai h pio plousia musikh kai h pio epanastatikh kai 8a th proo8w mexri na pe8anw ....otan alla3ei h malakismenh zwh pu zoume 8a ta koyoume auto lene oi rasta auto ekfrazei otan pesei h babulona kai sta arxidia mu an 8a zw gia na to dw makari na borusame na valoume sto strato fwtia na kaun oi poustides mazi me ta opla katasrofhs tus..kai o bafos exei mesa kapno dhlhthrio dld enw autoi to pinun sketo e malaka pes kai kati swsto...kai egw pu asxoli8ika malakia mu opoios einai ka8aros to 3erei to niw8ei..sta arxidia mu na eimai pio omorfos epeithdes to ekana gia na trww porta sta night club

    ReplyDelete
  125. Πως γινεται να μπω και εγω σε αυτο το μπογκ! φαινεται να εχει πλακα

    ReplyDelete
  126. skata sth reggea file kai ston mayro sionismo!gege.den goystaroyme anoteroys oyte leykoys oyte mayroys

    ReplyDelete
  127. mikeius, πως νοιώθεις που αναπαράγουν τα άρθρα σου σε φόρουμ σαν το "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ"??

    ReplyDelete
  128. τουλαχιστον τα παιδια δεν ειναι λερες, να κυνηγουν καριερες...

    Ομως ας αφησουμε τις μανιχαϊστικες αντιληψεις. Η χιππικη κουλτουρα δεν μπορει να ειναι αναρχικη ή αριστερη. Μου θυμιζει λιγο το "κομμουνισμο σε μια χωρα" του Σταλιν. Αριστερος δεν ειναι αυτος που "ζει αριστερα μεσα σε μια καπιταλιστικη κοινωνια" αλλα αυτος που προσπαθει να καραργησει τους ιδιοκτησιακους και αλλους θεσμους.

    μιστερ μαξ
    battlefield.gr

    ReplyDelete
  129. Ska P gamane(polu xara adelfe mou),Manu Chao epishs,Reggae gamaei kai dernei polu xalarwtikh mousikh!Tzives..xm...exw duo treis...OXI den upodhlwnoun oti pinw mpafous oute oti eimai mauros..Apla maresoun..Einai kako?Tous mpafous tous pinoun oloi..Xekolate oloi exete piei edw mesa mh to paizetai gamatoi..Kapoioi apla goustaroun na pinoun akoma..Akoma...Gt na mhn matheis kapoeira...Fainetai kalh kai euxaristh gumnastikh..Kai mias kai einai polemikh texnh apo oso xerw mporei na th xrisimopoihseis ama petuxes ton tupo pou se keratwnei h poutana h gomena sou(peite mou oti den sas exoun keratwsei pote na pethanw apo ta gelia)..Podhlata...Psile nai onots gamaei alla meneis edw pou menw egw ton hpies apo tis anifores(oxi ton mpafo alla ton poutso)..Barkelwnh gamath(h Ellada maresei perissotero kai oxi den eimai gamhmenos fasista h "ethnikofron" opws theloun na autoapokalounte merikoi malakes.Parola auta tous sevomai gt prepei n asevomaste thn apopsh tou allou)..Salavri mwv mauro se kalosthmeno xipiko kwlaraki??Xm fantazei teleio(Oxi den kaulwsa akoma)...Aragma se pezoulia,pagakia,grasidia klp ama den exeis pou allou...Den gamietai koukou...Gt oxi?
    Vevaia oloi nomizete oti eimai mpafatos,tzivatos,vrwmiarhs klp klp...Xm oxi akkrivws alla tous moiazw(Apla kanw pio suxna mpanio kia den pinw toso mpafia..Proteimw ta xudia...shmeiwsh:oi mpafatoi pinoun kai polles maurodafnes kai mpures...oi psagmenoi pio antikomformistes kata protimish amstel me th dikaiologia oti einai pio ftinh..)arketa..Maresei polu auth h zwh...Exei plaka...Isws na nomizw eniote oti eimai kai pio eleutheros..Auta den xerw gt sas ta eipa..iws epeidh den xerw pws na arxisw dioti den postarw sxedon pote kai den exw kamia exikiwsh me to athlima...

    Twra..Osoi eiste "tzivatoi" kai parexigithikate apo to arthro tou filtatou pou ta spaei(Thelw na gineis prothupourgos malaka mou...Eisai tooooooooooso kathusterimenos me thn kalh enoia panta)einai apla enas megalos kouklentes mono kai mono gt tha eprepe na xerei afou einai kai kukloforei me tzivatous kai se parees apo dautous pws YPARXOUN POLLOI GAMHMENOI pou einai etsi akrivws!!DHLADH upanthrwpoi pou to paizoun gamatoi epeidh pinoun,epeeidh xezoun orthioi,epeidh akoune gamath psagmenh mousikh h opoia den einai gia sen agt den thn pianeis,epeidh kathe malakia tou egefalou tous(Oso exoun kai autoi)thn vaftizoun apopsh enw dene inai aposh einai apopsh TOUS(Gt ws gnwstwn thn malakia tou o kathena thn onomazei apopsh)kai alla tetoia..
    Apo thn allh osoi grafoun..Mpravo re mikeius kala ta les me tous etsi kai tous alliws kai mpourou mpourou einai apla xazoi..Apla...Xazoi kai komplexares...Isws na tous ederne kapoios tzivas kapote sto sxolio...
    Auta apo mena kai peace na oume kai tetoia..
    To arthro tsakise kokkala gt eixe polu gelio,me dwseis eirwnias sarkasmou kai POLLES doseis alhtheias..Xairetw paidia...
    Ta arthrakia den einai gia tsantizomaste(Auto na to akoute merikoi merikoi vlakes wannabe alternative araphdes rastafari kwlozwa pou kanonika eprepe na eisastan electrogothades kai na sas vazoun prionia ston kwlo kai na sas pernagasn to xeri mesa se mhxani tou kuma gia na mhn xana postarete tis vrwmies sas kai tous komplexismous kai tis kakies sas dhthen oti uperaspizeste thn "koultoura" sas)..
    P.S.:Nai evgala ola ta psuxologika mou...(Mallon h sokolata pou hpia)

    Me agaph stous anetosu kai wraious me xioumor cool tupous...
    Me peirisio misos kai kakia sta saligaria pou ftunoun sunexws ta salia tous gurw tous vromizontas ta panta...Oust zwa...
    Ja city na oume kai tsigarilikia men..Keep it high...xexe

    ..Mr.Monkey...

    ReplyDelete
  130. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ? ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!....ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ!!

    ReplyDelete
  131. το οτι το βαλανε οι φασιστες δεν αναιρει την αξια του.δηλαδη αν οι φασιστες ειναι αλληλεγκυοι με τους παλεστινιους δε θα ειμαστε και εμεις;
    τωρα μπρος τους μπαφιαρηδες συνεχιστε ετσι η ψυχωση στο τελος του δρομου σας περιμενει

    ReplyDelete
  132. 1ον εχεις ανακατεψει 10000000 κατηγοριες ανθρώπων. Τζιβάτος, εαακιτης, αυτος που παιζει στα σκαλακια του θησειου, scoolignas, ροκαδες, μπαφακιδες. Το κλασσικο που κανουν ολοι : οσοι ειναι "ετσι" ειναι αριστεροι απλυτοι βρωμιαριδες. Συριζα=εαακ=μπαφοι=μαλλια=μεταλ.

    Κατσε περιμενε! Υπαρχουν ενα σωρο διαφορες σε ολα αυτα που λες που προφανως ουτε καν που τις ξερεις. Καλα κανεις που δεν εισαι τετοιο στυλακι, αλλα μην κραζεις ασταματητα βαζοντας τους ολους σε ενα σακι.
    Γιατι δεν γραφεις και ενα κειμενο για τους καλογυαλισμενους δαπιτες και τις κλωνοποιημενες γκομενες που κυκλοφορουν στα κλαμπακια της Αθηνας ?

    ReplyDelete
  133. είναι το μπάφο, γιατί το τελικό ν χάνεται πριν από μ, ν, γ κτλ

    ReplyDelete
  134. gelaw moni mou edw kai 15 lepta! thumbs up!

    ReplyDelete
  135. Telika milas gia mikroastous monima stin efiveia.. poy vlepoun ti lisi twn provlimatwn tis koinwnias.. sti "diaforetikotita".

    *diabasa to keimeno sou se chain-mail kai epsaxa na brw se poion anoikei... liwsame sto gelio. Eisai poli mprosta!

    ReplyDelete
  136. Diafonw mono sto thema tis elafonisou epeidh isws tin kserw polu kala kathws pigaina diakopes 10 xronia (apo pitsiriki) kai ontws to para-organwmeno camping tous exei diwksei poly kosmo! kai ksereis starxidia tous stin paralia tou simou oi plousioi diasimoi ktlp mia zwh erxontousan me to yacht tous oute plhrwnane camping oute ksaplwstres oute tpt... rwta omws emena pou goustarw na stinw tin arada mou BROSTA stin thalasitsa kai narxete o malakas pou egw ton ekana anthrwpo me ta psonia mou kai ta lefta kai tous filous pou eferna kai psonizan sto xwrio tou kai mou leei twra "Den epitrepete kurie na stinete tin skini sas stin paralia" kai na oriothetei ektash pou prin apo 10 xronia eixan paratimenh! alla otan muristikan to xrima san tin miga sta skata petaxtikan! ai syxtir ta thimithika pali :P

    ReplyDelete
  137. Φοβερος...
    Επειδη μεγαλωσα Λακωνια..και συγκεκριμενα το χωριο μου ειναι μιση ωρα απο Ελαφονησσο εχω να πω πως αυτο με την Ελαφονησο ηταν αναμενομενο να συμβει..
    Ο ντοπιος κοσμος πριν καποια χρονια εκει στο νησι δεν δεχτηκε να μπει στο σχεδιο καποδηστριας ωστε να γινει τοπικο διαμερισμα του δημου, αλλα εκαναν κινησεις και αντιδρασεις ωστε να μεινουν αυτονομη κοινωτητα και το καταφεραν. Ο κοσμος εκει στο νησι καποτε ζουσε απο την Θαλλασα και τα καϊκια...τωρα πια που η αλιεια εχει σβησει...
    Εχουν επενδυσει στον τοπο τους, και απλα εκμεταλευοντε την ομορφια του οπως στα περισσοτερα Ελληνικα νησια..
    Τι περιμενατε να συμβει δηλαδη?
    Αφου οι Ελληνες αυτοι ημαστε παντα..
    Μια ζωη τη παρτη μας κοιταμε..οποτε μην κραζετε την Ελαφονησο που καταντησε ετσι..
    Ολοι οι Ελληνες κατανταμε την Ελλαδα ετσι..Ψευτοσελεμπριτιλικι και αγιος ο θεος.

    ReplyDelete
  138. Ξυδάκιας, ε;)
    Δεν μπορεί, σε όλους μας αρέσει να χαλιόμαστε κάπως που και που..!

    Είμαι τζιβάς, ΠΑΣΟΚ, λεφτά σκατά, Βαρκελώνη πήγα κατά λάθος γαμήλιο ταξίδι - αλλά γαμάει, και ο Manu είναι γαμώ τους ανθρώπους - μισός Βάσκος, προτιμώ electro και rock, δε μ'αρέσουν τα ποτά στο δρόμο, δουλεύω και δύο δουλειές αν βολέψει (έχω δυό κόρες να παντρέψω - αφού πρώτα περάσουν αρκετά καλά), Σαμοθράκη πήγα κυρίως χειμώνα, δεν έχω παίξει ποτέ Pro...
    Ρε γαμώτο, πρέπει να είμαι πολύ ξενέρωτος.. Ούτε καν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου.. : (

    Αγαπώ τους εφυείς ανθρώπους αλλά θαυμάζω αυτούς με ανοχή και γαλήνη, τους σοφούς, με τζίβες ή χωρίς.. Και νομίζω οτι το να κάνει κανείς κάτι γι' αυτά που τον ενοχλούν βοηθάει μ'αυτή τον οργή μέσα του..

    Αύριο Πολυτεχνείο με τη μάνα μου : ) Θα μου πει πάλι την ιστορία που έβγαινα στο μπαλκόνι μικρός, το '73, και φώναζα "δώτε τη φούντα το λαό".. που να'ξερε.. Άντε ρε Γιώργο! ακόμα τα ίδια λέω..!

    Στην υγειά σας, καλλιτέχνες και μη..

    ReplyDelete
  139. γουσταρω παρα πολυ την αποψη οτι αν κατι το σχολιασεις αρνητικα το ζηλευεις και δεν μπορεις να το κανεις εσυ γιατι δεν εισαι αρκετα ελευθερος και αρκετα in touch with you inner self.. οχι δεν παιζει κατι να ναι μαλακια απλα ολοι σκαμε απο ζηλια και κλαιμε τα βραδια γιατι δεν σκαμε μπαφους

    ReplyDelete
  140. To xaraktiristiko tou blog aftou einai i eksupni kai pneumatwdis prosegisi se ola afta ta themata. Twra vevaia...to oti vgainoun kati kannivaloi meta kai vrizoun kai xudaiologoun xwris logo i aitia (mallon DAPites tha einai) commentarontas to post (mia matia sta prwta 10+ comments arkei) kai xwnotas asxima kata twn "tzivatwn"... nomizw Mikeius ena arthro ws pros tis katigories twn Commentakidwn tha espage tameia...!!!!!!

    ReplyDelete
  141. rr ante pidixtite oloi sas

    ReplyDelete
  142. Krima pou autos pou egrapse to keimeno einai toso TAGARI!!!! Blakako anti na kathesai kai na asxolisai me ton tropo zwis twn allwn GET A FUCKING LIFE!!!Ama den tous goustareis mhn tous dineis shmasia,mhn tous apeythineis to logo, mhn toys koitas!FFS mpoulo pia!!

    ReplyDelete
  143. ti na sou pw re Mikeius dikio exeis ola auta einai spastika apo th mia kai deixnoun posoi ilh8ioi yparxoun sthn koinwnia alla apo thn allh.... an den yphrxan ola auta ti 8a brizame kai ti 8a koroideuame gia auto astous na akoun ton alkinoo tous mpas kai phdh3oun kammia gkomena kai sy mh stamatas na xwneis......gama tous

    ReplyDelete
  144. συγνωμη είναι ιδέα μου ή πρόσθεσες αυτό το βιντεάκι με τον Punisher εκπρόθεσμα?
    ή υπήρχε εκεί από την αρχή και εγώ έχω πάθει αλτσαχάιμερ?

    ReplyDelete
  145. αγαπημενη φραση:

    ρε μαν , σορρυ μαν ,καλα μαν ,οκ μαν.

    της μαν το μουν λεω γω

    ReplyDelete
  146. distixos den exo profile kai tha eimai anonymos se afta pou tha po pragma pou den kano alla eleos!

    se merika exeis dikio alla eisai iperbolika isopedotikos! poso xronon eisai? pou zeis? posa kila ratsisbo koubalas pano sou? ti se noiazei ti kanei o allos? den exeis diki sou zoi kai sxoliazeis ton allon? o kathenas exei dikaioma na einai opos thelei kai na kanei oti thelei, mas aresei den mas aresei kai afto einai kati pou to exei xarisei i fisi ston anthropo! to dikaioma stin skepsi kai tin apopsi to exoun oloi, to dikaioma stin krisi omos den einai to idio!

    exeis paei pote eksoteriko na deis pos einai ta pragmata? tzibatoi, skatatoi, allothriskoi klp klp klp klp douleboun kai siniparxoun dipla se "kathosprepei" atoma "san" kai "esena"(dithen se olo tous to megalio) xoris ixnos koinonikou ratsismou!

    p.s. den eimai tzibatos!

    ReplyDelete
  147. απο οτι εχω δει στο πανεπιστημιο οι περισσοτεροι εαακιτες ειναι Βρωμιαρηδες με απλυτο λαδωμενο και λιγδιασμενο μαλλι ραστα και ολοι φορανε all σταρακια σκισμενα και μπιχλιασμενα.Στα παντελονια τους εχουν κολλημενα γρασιδια και κουραδες απο τις εξορμησεις τους στα γρασιδια.Καπνιζουν μανιωδως με τη δικαιολογια οτι ετσι και αλλιως ολοι θα πεθανουμε απο καρκινο.Και οντως ολοι το παιζουν οτι ξερουν τα παντα και εχουν υφακι δασκαλου προς μαθητη.Οσο για τις εαακιτισες,οι πιο πολλες ειναι μπαζουρακια με ταγαρια,μαντιλια και τσιγγανικες φουστες και επισης βρωμερα αλλ σταρακια.
    Οι εαακιτες κανουν ατερμονες και πολυωρες συζητησεις μεταξυ τους για θεματα του κωλου οπως τι χρωμα θα εχει η αφισα τους και αν θα εχει κεφαλαια η μικρα γραμματα στο τιτλο,και αλλα τετοια.

    Προτιμανε να πηγαινουν σε μεζεδοπωλεια,παραδοσιακα καφενεια (οπου συχναζουν ραμολυμεντα),σε ταβερνες και κρασαδικα για ρακομελα, κανοντας αντισταση στις καπιταλιστικες καφετερειες.

    γενικα,εχουν πολυ μιζερο και πριξαρχιδικο υφακι και οι πιο πολλοι απο αυτους μυριζουν ασχημα σα χαλασμενη κλανια.

    ReplyDelete
  148. re anonymous me katestrepses...exasa 1 wra apo ton upno mou!!!

    ( pragmatika nomiza oti anonymous einai ena atomo me to onoma "anonymous" gamise ta)

    paw na koumithw na niwsw th zwh mou.

    to oti kataferate na me kanete na diavasw gia 2 wres to post tou tupa paaaaaanw panw k ta comment sas kerdizei to sevasmo mou xD

    keep walking...

    ReplyDelete
  149. purple rose + liberis = love
    kalinuxta...

    ReplyDelete
  150. eksairetiko blog gia fasistes kai separatistes. to stoixeio tou kraksimatos gia to diaforetiko pragmatika elleipe.mpravo

    ReplyDelete
  151. "μουσο-ξερόλες" καλό...
    και είναι και σβαρνιάρηδες

    ReplyDelete
  152. http://stratigos-anemos.blogspot.com/2009/10/blog-post_29.html

    Ποιός είναι ο κλέφτης Mikeius;

    ReplyDelete
  153. Pornetry, eisai anthrwpos xazos.

    ReplyDelete
  154. Πολυτεχνείο ήσουν??(φλώρος-ξενέρωσα αν είσαι)
    αλλα αν είσαι..
    Για αυτο στο άρθρο Έλληνες συμμαθητές σε κατηγορίες ξέχασες να συμπεριλάβεις μια κατηγορια.

    Ας το κάνω εγώ λοιπον:

    - Ο 19 μεσασολας.

    Μαθητής που βγάζει 19 και προσπαθεί να δείξει και αυτός ότι μπορεί να συμμετέχει σε όλα..και ότι έχει πολλά hobbies..το μονο που έκανε ήταν να πετάει που και που μια επαναστατική ατάκα στην καθηγήτρια με φλωρικο υφος..και περιγραφει ακόμα την μοναδικη φορα στην 1 λυκείου που ο καθηγητής του έδωσε ωριαία αποβολή..λες και πέρασε 4 χρονια σε τουρκικες φυλακες στο express του μεσονυκτίου

    Παρόλο που δήλωνε ότι κάνει και αλλα πράγματα εκτος απο το να διαβάζει..τυχαίνει να μην τον είδες ποτε έξω σε πλατιά η στον δρόμο να παίζει..(οι γονείς μας τον έλεγαν πάντα σαν παράδειγμα προς μίμηση και μας λέγανε μα κοίτα τον "γιώργο" που και είναι μέσα σε όλα και βγάζει και 19-20)και τελικά πέρασε στο πολυτεχνείο..όπου ξεκίνησε την επανάσταση του στα 19 άφησε μαλλιά και έβαλε σκουλαρίκι (στην αρχή κρυφά για 1 χρόνο μέχρι που τον πέτυχε η μάνα του μια φορα στο ασανσέρ)..και από τότε άλλαξε η ζωή του..την είδε πλέον ψαγμένος και σχεδόν έχει καταφέρει να αποβάλει τα αδικοχαμένα του παιδικά χρονια.
    παρόλα αυτά τον συμπαθής από τότε γιατί μπορεί να ήταν δήθεν αλλα ήταν καλο παιδάκι..

    Current status: έχει πάρει πτυχίο πολυτεχνείου, έχει τελειώσει το master του, δουλεύει στα mac ντόναλντς και αναρωτιέται πως γίνετε ο καταληψίας συμμαθητής του που πέρασε στην στεφ με 8,3 έχει ανοίξει δικη του επιχείρηση και αυτός παραμένει ακόμα σουβλατζής..

    ReplyDelete
  155. βεβαια αν ήσουν τέτοιος..δεν θα είχες γράψει στο άρθρο thanatos :

    Στους κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια. Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ’ το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει.

    γιατι το ιδιο ισχύει και για τους πολυτεχνίτες εκτος αν πλέον παραδέχεσαι ότι αυτος εισουν και όταν τα αλλα παιδάκια τις μετράγανε στο πάρκο εσύ έφτιαχνες nerdo-συσκεβη για αυτόματο άδειασμα σκατού απο τον κουβα να μην κουράζεις την μαμά με το φτυάρι.

    ReplyDelete
  156. re...afhste to xortaraki sthn hsyxia tou...den exei sxesh oute me tzivatous oute me mh tzivatous...mono me "tzivanatous" kai autoi den enoxloun kanenan!!!

    ReplyDelete
  157. νομιζω οτι αυτους που σχολιαζεις μπορεις να τους αναγνωρισεις σε καθε ατομο που δεν μπορει να σταθει στα ποδια του και κινειται σε-με ομαδες , τι γηπεδο , τι κινηματα ,τι ιδεολογιες , τι θρησκειες , τι εργατες , τι μουσικες ,τι στρατιωτικοι τι πολισμανοι , γενικα σε ολους οσους αυτους χρειαζονται τον περιγυρο τους για να υπαρξουνε σαν ατομα

    τωρα το αν πινουνε μπαφο μπορω να σου πω απο πειρας οτι δεν ειναι καθολου στανταρ το ποιος πινει και τι απο το τι κανει .
    ειναι στον ανθρωπο πως θα συμπεριφερθει

    και αν ειναι για καμενος δεν χρειαζεται φυτιλι

    ReplyDelete
  158. file prin apo afto to post kai allo ena s ixa s ektimish alla afu diavasa afto to ratsistiko ektrwma dn borw para na pw oti ise enas megalos malakas p vazi osous anikoun se mia sigekrimni katigoria anthrwpon me sigekrimenes protimiseis se emfanisi,mousiki kai ideologia.Dn boris na les oti oloi aftoi pernun narkwtika gt afto poli apla den isxuei.OTAN LEIPON DEN EXEIS TN EPIGNWSI GIA ENA THEMA KALITERA NA KRATAS TO STOMA S KLEISTO GIATI SIGOURA THA PEIS MALAKIA.Dm borw na katalavw tn logo gia tn opoio vrizete anthrwpous pou ine diaforetikoi apo sas(anaferomai se osous ekanan comments)kai malista na thelete na pethanun.Kai malista ola afta na xepernan ta oria tis plakas.Telos tha ithela na po oti oute narkwtika pernw oute ikw se aftin tn katigoria anthrwpon

    ReplyDelete
  159. μαγκα πολυ ωραια τα ειπες ως εδω.τοσο καλα, που θα αφησω πανω σου και το νουμερο 2 της ανταποκρισης για τους τζιβακηδες, τοτε που ερχεται το πληρωμα του χρονου και μερικες καταστασεις τις βλεπουν απο αλλο πρισμα, η τζιβα παει περιπατο, οχι ομως και τα κονε του πατερα-ευγενικου χορηγου, που ωσαν τον ασωτο υιο θα σφαξει το μοσχο το σιτευτο.και αμα εισαι και πολυτεχνιτης θα ξερεις καλα και κατι αλλα αρχικα.ΟΠΕΚΕΠΕ φερ' ειπείν ή απλά ένα καλό γραφειάκι, πακετο με τις γνωριμίες, που εμείς οι αστικοποιημένοι συμβιβασμένοι υπανθρωποι θα σκισουμε την κωλάρα μας να το επιτυχουμε.
    μπραβο και παλι μπραβο, κι αν και δεν είμαι υπερ των γενικεύσεων, σε αυτό το θέμα χωράει γενίκευση.γιατί δεν έχουμε δει και κανέναν γιο εργάτη να την κάνει αυτή τη φάση.ΜΠΡΑΒΟ

    ReplyDelete
  160. AN EISAI POLYTEXNITHS ANTE GAMHSOY ETSI APLA

    ReplyDelete
  161. H FWTO POU EXEIS EKEI POU MILAS GIA TO 8HSEIO KAI TA PNEYSTA MARKOUTSIA, OPWS TA OMOMAZEIS DEN NOMIZW OTI EINAI AP TO 8HSEIO...
    PLAZA NUEVA, GRANADA, SPAIN... H POLH TWN HIPPI!
    GIA NA LEME OLA TA PRAGMATA ME T OMOMA TOUS...

    ReplyDelete
  162. hahahaha guys get a life!einai asteio to keimeno pou exei grapsei kai to kourazete para poli me oles aytes tis vlakeies pou lete kai tis diafores sas pou prospathite na lysete edw.
    o allos asxoleitai me to apo pou einai i fwtografia an einai dynaton!!

    ReplyDelete
  163. Μπορείς να δείς τι υποκείμενα διαβάζουν τα γραπτά σου και τα σχολιάζουν στο βρωμερό φασιστο-φόρουμ τους

    http://webwar2.org/index.php/topic,10572.msg94638.html#msg94638

    Ποιά η γνώμη σου γι'αυτό;

    JoeStrummer_21

    ReplyDelete
  164. Πλάστε την εικόνα: Locomondo επί σκηνής να παίζουν το γνωστό hit trendy Λίτσα, που κράζει τα mainstream tread και από κάτω ένα ποιο "εναλλακτικό" tread να χοροπηδάει σαν τα κατσίκια λες και αυτοί δεν είναι ομαδοποιημένοι.

    ReplyDelete
  165. Φίλε μου μιχάλη κάνω ο,τι ΑΚΡΙΒΩΣ περιέγραψες με την διαφορά ότι δεν κάνω χόρτο, δεν έχω ράστα, και δεν είμαι αριστερός. (οπότε χέσε τη σύριζα).


    Με πληγώνεις...

    Κανίβαλος

    ReplyDelete
  166. kalhspera...ola auta einai malakies...arxika bafiarhdes den einai mono oi tzivatoi alla polu perissotero kati pitsirikades pou to paizoun mages...as stamathsoume loipon na krazoume to diafopoihmeno atomo sto style,sthn politikh,sth mousikh k na to paizoume au8enties...giati kapoios pou exei tziva prepei na anhkei se sugekrimenh parata3h...?apla giati na eimaste toso ratsistes?exoun kapoies ideologies tis opoies tis pisteuoun h oxi emas ti mas noiazei???as doume loipon ti sto diaolo eimaste emeis k na mhn kritikaroume tous allous...kai 8a sumfwnhsw k egw protimw autous tous tzivatous para ton ka8e porwmeno e8nikisth...

    ReplyDelete
  167. +1
    oi tzivatoi se krazoun gt dn eisai "anarxikos tou kwlou", douleueis se mainstream magazia, kai plhrwneis 3 eurw gia ton kafe sou. epishs pane gia antidrash se club gia na fane porta kai otan logw arxidiwn k epidh goustareis na tous pas k su kontra tous vazeis mesa ka8ontai kai xazeuoun to kwli ths ka8e tritodefterhs mpouzoukogkomenas pou mesa se pente lepta thn exoun paparisei toso polu me tis ideologies tous pou telika thn phdane.h ska einai must opws kai h folegandros alla sunh8ws menoun se spiti st trito orofo me 3 krevatokamares pou plhrwnei o mpampas. to vradu ksenuxtane gia na kollhsoun gamoprokurhkseis twn ili8iwn omadwn tous. oi gkomenes reuontai gt "einai magkes". dn afhnoun pourboire gt 8ewroun oti afou o servitoros plhrwnetai apo th douleia tou prepei na tous parei k pipa kai na anextei ta vrwmopodara tous panw stis kerekles pou ka8arize san pousths tis prohgoumenes duo wres, kai fusika na tous phgainei tsampa patatakia me mia mpura. kai ksana. kai ksana. kai ksana. MALAKES PALIOKAFROI VRWMILOI. ANTE PLY8EITE.

    ReplyDelete
  168. malakies...den eisai kaluteros...

    ReplyDelete
  169. Φίλε πολύ καλό το άρθρο σου! γέλασα με την καρδία μου παρότι διαφωνώ σε πολλά απ'αυτά! Και επειδή βαριέμαι μέχρι θανάτου θα σας πρήξω τις μπάλες σαν κομπλεξικός που είμαι όπως κάθε ανώνυμος commenter.
    α)Για τον μπάφο/χόρτο/μαύρο ΔΕΝ κάνει κακό. Όπως και δεν την πίνουν μόνο οι "τζιβάτοι". Ξύπνα και δες γύρω σου πόσοι φουμάρουν, θα εκπλάγεις. Και άλλαξε τον τίτλο του θέματος σε "Νομιμοποιήστε τον μπάφο, φυλακίστε τους εξαρτημένους καπνιστές" γιατί αυτοί είναι οι πραγματικά άρρωστοι! Εγώ μπορώ να μήν ξανακάνω χόρτο, εσύ(οι καπνιστές γενικά) παθαίνεις αμόκ όταν σου τελειώσουν τα τσιγάρα.

    β)Το τι κάνει ο καθένας, γούστο του καπέλο του.Και βασικά πιστεύω ότι χάρις σε αυτά τα άτομα απολαμβάνουμε σήμερα κάποιες βασικές ελευθερίες που εγώ δεν κουνάω το δαχτυλάκι μου για να διεκδικήσω.Αν μη τι άλλο προτιμώ να ακούω για το "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" παρά για ένα 16χρονο που γέννησε απο τον κρίνο και το τιμούμε κιόλλα! Πόσο πιο μέγαλη αγαμία δηλαδή.. Να μείνεις έγκυος ενώ εισαι παρθένα! Αυτοκτόνα καλύτερα

    γ)Επειδή είδα σε κάποια comments σχετικά με τα μεζεδοπωλεία και τα ουζέρι vs starbucks(καφετερίες).ΟΠΑ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ συχνάζεις σε καφετέριες και πληρώνεις 3 ευρώ ένα νεροζούμι με λίγο καφέ τελευταίας ποιότητας π έχουν το θράσος να το λένε και φραπέ? Είσαι μέγαλος(μαλάκας) είχες και στο χωριό σου starbucks καράβλαχε? Ο πατέρας σου και ο παππούς σου σε ουζερί και μεζεδοπωλεία συχνάζανε/συχνάζουν.Ναι σωστά ο πατέρας σου είναι Ανάρχα απο τις λίγες..! Αν παρόλαυτα ο πατέρας σου δν συχνάζει σε μεζεδοπωλείο όταν πάει διακοπές άλλα σε gourmet restaurant του λόνδίνου τότε πραγματικά το comment δεν σε πίανει αφού δν ξέρεις πως ζεί ένας μέσος Έλληνας
    Υ.Γ δεν ανήκω σε καμία παρατάξη ούτε τζιβάτος είμαι απλά αμα βλέπω μαλακίες δν μπόρω να μην τις κράξω

    ReplyDelete
  170. α για να μην ξεχάσω, Έπρεπε να αναφέρεις ότι η πλειοψηφία των τζιβάτων φοιτητών είναι σε διψήφιο σύνηθως έτος σπουδών και χρώστανε μαθήματα 1ου 6μήνου με τη δικαιολογία ότι δεν "χαρίζουνε" τον κόπο τους στο σύστημα -EPIC FAIL-

    ο αμποβ ανονυμους

    ReplyDelete
  171. oxi file mou de gelasa ka8olou me auto to ar8ro giati auto kai ta comments tou ka8e koble3ikou upodhlwnoun ena arketa megalo provlhma ths koinwnias omws 8a sumfwnhsw apoluta me ton prohgoumeno ektos apo thn apoyh tou oti to bafo einai kalo..giati an den se skotwnei sou katastrefei egefalika kytara me apotelesma na meneis futo..epomenws en merh fusika se SKOTWNEI!!!loipon stamathste m krazete tous allous eleos pia...koita3te tous eautous sas...!b.b

    ReplyDelete
  172. nirvana 4 never...cobain eisai 8eos

    ReplyDelete
  173. tzivatoi ta spane k tis gomenes phdane...Υ.Γ.NAI FUSIKA EIMAI TZIVATOS...yeahhh

    ReplyDelete
  174. mikeius αλλες φορες ανεβαζεις ενδιαφεροντα-χιουμοριστικα αν και καπως "εφηβηκα" αρθρα και αλλες φορες για το πουτσο..οπως αυτο εδω και πολλα αλλα..

    ReplyDelete
  175. File mou, den anoikw stous opous tous apokaleis tzivatous, omws prepei na pw oti ap'avtous den exw akousei tpt. Exw akousei mono apo kati malakes san kai sena na klaigontai kai na vrizoun tous "tzivatous" kai den mporw na katalavw giati. Les oti ekinei einai pou paraponiounte, re malaka exases tosh ora ths zwhs sou grafontas pipes giavtous kai gia to poso gia tn poutso tous vriskeis! Poios stn poutso einai o Emo kai ti alla skata twra? Emena sth poutsa mou pws dinesai kai pos fenese arkei na eisai ok sto myalo re file. Kai preipei na pw m'avta pou les
    A. eisai ligo apolitistos
    B. Den exeis kai poly idea apo tipota
    G. Mallon den exeis filous kai prwspatheis na vreis parea grafontas blogs gia pipes.
    D. Zileveis apeira tous hippides...
    kai min xexhnas panta filika ola etsi ;)
    kala kaneis kai katakrineis ton bafo einai gtp. sumfonw apolita kai exw kapsei to mualo mou na xereis alla kata talla
    GET A LIFE

    ReplyDelete
  176. μαλάκα ανώνυμε από πάνω, οι τζιβάτοι, ΖΟΥΝΕ για να λέμε γι' αυτούς.. Αν δεν τους έκραζε κάποιος δε θα υπήρχαν καν.. Και λες ότι δεν ακούμε απ' τους Τζιβάτους; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; έχασα ένα καλοκαίρι ν' ακούω πόσο πιο γαμάτα είναι στην Αντίπαρο καμπινγκ απ' την Μύκονο γιατί η μπύρα στο περίπτερο έκανε ένα ευρώ, πώς κάθε μέρα κρατούσαν λεφτά για να πάρουν ένα σάντουιτς (ξέρεις τι, είσαι απ' την Γλυφάδα, άντε και γαμήσου αν θες πραγματικά να το παίξεις χίπισα δανείσου λεφτά απ' τον πατέρα σου και πήγαινε στην Αμερική να γίνεις εναλακτική μαστουρωμένη ζωγράφος), πόσο γαμάτη ήταν Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραλία (που δε θα έμπαινα για κανένα λόγο γιατί θα έβγαινα ντυμένος στην τρίχα), για τον έρωτα της ζωής τους τον φοβερό καλλιτέχνη που πουλούσε βραχιόλια που τα έφτιαχνε μόνος του (έκανα την συγκλονιστική καλλιτεχνική πρωτοτυπία, πήρα μια κλωστή και άλλη μία κλωστή της ένωσα κι έφτιαξα ένα απίστευτο βραχιόλι) κ.τ.λ... Εντάξει, έστω ότι είναι καλό μουνάκι και αξίζει να τ' ακούσεις (υπάρχουν κι αυτές στην κουλτούρα, αλλά και πάλι, καλύτερα μια μισομεθυσμένη καγκουρογκόμενα που θα σου πάρει πίπα χωρίς να σε πρήξει πριν για το πώς νομίζει ότι είναι υποτιμητικό για τη γυναίκα και που θα έχει φύγει απ' την ντροπή της την άλλη μέρα να βρει τον επόμενο να πνίξει την μιζέρια της)μην μου λες όμως ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ τζιβάτο να μιλάει... ΖΕΙ για να πουλάει μούρη για το πόσο ανώτερη είναι η χιποκουλτούρα του και πώς δεν τον καταλαβαίνει κανείς και πως αυτός ξέρει τα πάντα.. Και να σου πω κάτι εν τέλει... Ο Bob Marley ήταν ο ένας άμουσος σκατοχίπης που ήταν μαστουρωμένος στα μισά τραγούδια του και πέθανε με τον πιο ηλίθιο τρόπο που μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος...

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο BOB MARLEY (και ο John Lennon δεν πάει πίσω)

    α, και ένα χωράφι με φράουλες είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω ακούσει...

    ReplyDelete
  177. h capoeira gamaei manes floria ! ;)

    ReplyDelete
  178. Mesa exw akousei TIS pipes. o bafos einai to anti8eto tou kakou kai den kaiei gamhmena egefalika kuttara kai auto pou se kanei na niw8eis pio argos einai giati to thc ka8ete se ka lupwmata tou egefalou mexri na fugoun eisai ligo pio argos. deuterwn oi tzivatoi ok einai ligo eristikoi ama to paizoun exupnoi ALLA den mporeis na vrizeis auta ta atoma les kai sou skotwsan thn mana dioti pragmatika koitan thn douleia tous kai einai pio free apo olous mas kai zoun thn zwh tous etsi akrivws goustaroun autoi kai tipota parapanw.a kai gia ton apo panw opoios leei pws duo apo tous megaluterous kalutexnes einai gia ton poutso den axizei na zzei kai ta lew auta egw pou den akouw ka8olou apo auto to eidos mousikhs

    ReplyDelete
  179. φάε κάτι μαλάκες...

    ReplyDelete
  180. poso ilithia atoma iparhoun? fasista ,esi pou krazeis ton bob marley kai ton lennon,akou TERLEGA! episis piase gomena pou tha thelei akriva kosmimata,pigaine stin mikono na to paikseis hlidatos kai mouri stous filous pou gamises methismenes kai plirose 7 euros tin mikri mpira se kafetereies! psifise kanonikotata giati ola einai oraia kai pigaine kai sta mpouzoukia na ta spaseis! epidi iparhoun kati atoma san esena iparhoun kai oi tzivatoi...giati kai oi tzivatoi prepei na vrizoun kapoion!VASIKI DIAFORA:ekeinoi provlimatizontai gia to ti simvainei stin hora tous kai theloun na to allaksoun,esi mia zoi mple tha eisai...

    ReplyDelete
  181. ps...o lennon sto horafi me tis fraoules eipe...
    leaving is easy with eyes closed...kleista kai skepsou kolarakia stin mikono

    ReplyDelete
  182. Ξεχασες να πεις πως όταν ακούν για ΚΝΕ βγάζουν σπυριά...

    επίσης όταν μεγαλώσουν το σαλβάρι μπαίνει στη ναφθαλίνη και αντικαθίσταται με ένα ωραίο GUNT κοστουμάκι.

    Ο πάλαι ποτέ μπαφάτος μας τρέχει στις προσυνεδριακές του ΠΑΣΟΚ και ανακαλύπτει ότι η χώρα πήγαινε μπροστά με τον Σημίτη, Παρ' όλα αυτά διατείνεται στους συναδέλφους τους ότι δεν ξαναψηφίζει κανέναν, αλλάζει όμως την αποψάρα του όταν ψηφίζει με χερια και με πόδια ΠΑΣΚΕ στην ΓΣΕΕ, ενίοτε αποτελεί στελεχάρα της. Η κατασυκοφάντηση του ΠΑΜΕ στα λιμάνια είναι Must!

    Η νταλικά της Σωτηρίας της Μπέλου το τραγούδι που τον αντιπροσωπεύει...
    " Η ζωή σου ντούμπλε-φας, μέσα κι έξω τη φοράς,
    η καρδούλα σου γκαζιέρα δίχως γκάζι και αγέρα.
    Μες στο κόλπο είσαι χωμένος και γλυτώνεις παρά τρίχα,
    τώρα είσαι βολεμένος και σου κόψανε το βήχα."

    όλο...εδώ
    http://www.youtube.com/watch?v=yRxjTyE52u8&feature=player_embedded

    "Ελληνοφρενικός"

    ReplyDelete
  183. Re paidia oraia ta lete alla:
    o kathe kollimenos (me to otidipote) einai kata vasi polu sixamenos

    Autoi pou pistevoun oti exoun anoixta muala einai oi pio kollimenoi ap'olous

    O bafos pote den evlapse kanena, apla den ftanei gia olous (den einai diko mou) opote kalutera min pinete!

    Tora.. floroi, tzivakides, enallaktikoi, xartzilikomenoi kai restoi to sunexiste na sfazeste gia na gelame!

    Ante geia mas!

    E.
    PS. oti tha egrafa comment se blog oute ston xeirotero mou efialti alla exei plaka telika...wtf! - ithiko didagma - MhN EISTE APOLUTOI - ola borei na ta kanei sti zoi tou anthropos!

    ReplyDelete
  184. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μνί χτενίζεται..

    ReplyDelete
  185. File Mikeius, s'agapaw.
    8anatos stous vlammenous tous mpafiarhdes. Peran oti exoume ph3ei me auto to "ta gnwrizw ola kai eisai toso mikros kai vlakas kai eimai safws anwteros giati h zwh einai kati to anwtero pou to katalavainw kai apolamvanw plhrws mono egw kai h kasta mou" vlemma tous, vrwmane kiolas ki e3aplwnontai pantou. FTANEI! PSOFOS! TWRA!
    <3

    ReplyDelete
  186. xaxa,xoropidaei!
    maasta.maahan.ja.maassan.maan.tavaala.xD

    ReplyDelete
  187. EISTE OLOI GIA TO POUTSO! TZIVATOI KAI MH...

    ReplyDelete
  188. Δεν χρειαζεται να πινεισ χορτο για να εισαι μαλακας κ χιπης.Αυτοι εχουν καει απο αλλα πραγματα και οχι απτο χασις.Ποτε μου ομως δεν καταλαβα γιατι δεν ειναι κακο να φορας σημαια της αιθιοπιας η' τζαμαικα η' παλαιστινιακο φουλαρι ενω αν φορας ελληνικη σημαια ραμενη στο μπουφαν σου εισαι φασιστας κ ναζι... Ζητω οι αναρχοαυτονομοι κουλτουριαροχιπηδες τησ φασολαδας!!!

    ReplyDelete
  189. Αφενός φίλε μου το άρθρο είναι πολύ καλό και η σχέση του με την πραγματικότητα είναι τεράστια. Πολλά απ αυτά που είπες έπρεπε να ακουστούν γιατί έχει παραγίνει το κακό.. Το μόνο μείον από μένα είναι η τροφή που έδωσες σε τυχόν φλούφλιδες δαπίτες καρατσιφτετελάδες και το περιθώριο που τους άφησες να παρουσιάσουν με περισσή ευκολία και θράσος τα φτωχά και στείρα ιδεώδη τους σαν κάτι το γενικά αποδεκτό και ορθό μόνο και μόνο γιατί συμφωνούν με κάποια πράγματα που διάβασαν στο κείμενο.. Και στην τελική να σου πω κάτι? Τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές του άρθρου σου δεν ενοχλούν κανένα ο οποίος δεν είναι μυγιάγκης και ψηλομύτης ψηλοτάκουνος.. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των σχολιαστών του άρθρου που νομίζουν ότι επειδή δεν βρωμάνε έχουν το δικαίωμα να πετάνε το πλαστικοπότηρο του καφέ απ το παράθυρο ενώ οδηγούνε, Να σνομπάρουν ότι είναι της μόδας να σνομπάρεται, να δηπλοπαρκάρουν περιμένοντας την εγκεφαλικά νεκρή γκόμενα τους να τελειώσει το ντεκαπάζ και το βράδυ να γίνονται λιάρδα στην στανίση.. Αυτούς τους καρκίνους να φοβάσε και όχι τις "μοδάτες" εποχιακές αρρώστιες.. οι τελευταίες πάνε κ έρχονται ενώ οι πρώτοι ρίχνουν τον κόσμο που ζεις κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά στα σκατά :)

    ReplyDelete
  190. και κάτι τελευταίο που αν θες το εγκρίνεις..
    Μάθετε επιτέλους ορθογραφία ρε αγράμματα ανήλικα, μας έχετε ματώσει τα μάτια!! Σουλατσάρετε απο δω κι απο κει κάνοντας κριτική στο καθετί και δεν κοιτάτε τα χάλια σας που ούτε μια σωστή πρόταση δεν μπορείτε να βγάλετε..

    ReplyDelete
  191. "Η γνώμη της κουκουβάγιας".......περί του άρθρου το σχόλιο....

    ReplyDelete
  192. einai to prwto thema pou den gelasa alla einai kai to prwto pou sumfwnw mexri kai sthn telia. To olo DITHEN stilaki anetou anoixtomialou bafiarh katapiesmenou apo thn koinwnia me ekneurizei afantasta giati einai mia pseftikh maska enos kenou anthrwpou .LIWSTE ston bafo loipon narkomaneis kante thn epanastash sas kai kounitheite apo ton kanape sthn karekla tou grafeiou .Krima giati tetoia paidia exoun merikes fores anyshxeies alla katanalwnontai pragmatika se malakies

    ReplyDelete
  193. Den thn palevete katholou re.. Eiste gia ton poutso... Oloi eseis katheste sta aneta tra spiti sas me ta lefta tou gamosysthmatos san kaloladomena granazia kai nomizete oti krazwntas pernete pontous.. Vtroph sas re.. toulaxistwn aytoi den enoxloun kai den sxoliazoun kanena , einai gia thn parth tous kai tous antrwpous tous xwris na perimenoun antalagma.. synexiste na pythete ton eayto sas oti eiste gamatoi kai afhste autous tous vromerous tzibiarides na zoune to twra...

    ReplyDelete
  194. ζιμπριλ σισεNovember 15, 2010 at 12:06 PM

    Πολυ καλο αρθρο μονο που θα θελα αλλο ενα ιδιο για τους δαπιτες κ πασπιτες κ ολους αυτους τους τυπους που γεμιζουν τις μπουζουκερι με οραμα για την πατριδα κ ολες αυτες τις πανεξυπνες ξανθες του οξυζενε γκομενες που κουβαλανε!Να σαι καλα αν κ δυσκολα θα ξεφυγεις απ τη μοιρα σου που σκεπτομενε δαπιτη!

    ReplyDelete
  195. patisioti aderfi, prosexe ti les giati 8a tin pa8eis apo autous pou vrizeis.

    Y.G: enas pou itan persi sto party sou

    ReplyDelete