Thursday, June 18, 2009

Τα πιο αντιαισθητικά πράγματα στην Ελλάδα

Τα είδαμε και μετατραπήκαμε σε στήλες άλατος. Αηδίες ολκής που στοίχειωσαν και ακόμα στοιχειώνουν τη ζωή μας. Η συλλογή εκτρωμάτων που θα δείτε στη συνέχεια είναι αίσχος με όλη τη σημασία του όρου. Οπότε πηγαίντε φέρτε έναν κουβά να υπάρχει πρόχειρος και μετά διαβάστε τη λίστα που ακολουθεί.

- Κτίρια babis vovos
Πάρε ένα βουνό από τσιμέντο, 20-30 ατσάλινα δοκάρια και μερικούς τόνους τζαμαρία. Ρίξτα όλα σε μια στοίβα, βάλε από κάτω λίγο δυναμίτη και ανατίναξέ τα! Αν ο σωρός που εκτοξεύτηκε στον αέρα τύχει να προσγειωθεί δίπλα στην Κηφισίας, τότε συγχαρητήρια! Είσαι ο επιτυχημένος αρχιτέκτων Μπάμπης Βωβός!
Δε φτάνει που τα κτίρια του είναι μια απρόσωπη σιχαμένη μάζα που φαίνονται σα να βγήκαν από γραμμή παραγωγής. Ο εγωκεντρικός παπάρας έχει το θράσος να βάζει και το όνομά του με φωτεινά γράμματα σε όλες τις ταράτσες. Thanks Babis. Τώρα ξέρω σε ποιόν να στείλω το φάκελο με τον Άνθρακα!

- Μποτοσπορτέξ πυγμαχίας
Το αίσχος που βλέπετε δεξιά ήταν στη μόδα γύρω στο 2003, όταν σωρείες ΔΑΠιτών Αυστραλοπίθηκων συνδύαζαν το παπούτσι αυτό με μπλουζάκια Paul Frank, για να είναι ασορτί η στάμπα με τα μούτρα τους! Το ανσάμπλ της κόλασης περιλάμβανε επίσης τεράστια γυαλιά-πούλμαν, μαλλί χαίτη και τζιν με άσπρα ξεβάμματα, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΟΤΑΚΙ! Άσχημο; Όχι όχι. Το μουνί της Γεωργίας Βασιλειάδου πασαλειμμένο με λαρδί είναι άσχημο! Το μποτοσπορτέξ πυγμαχίας χρειάζεται μια καινούργια λέξη για να περιγράψει τον ανελέητο βιασμό που υπέσθη ο αμφιβληστροειδής μας εξαιτίας του!

- Τα 2 συντριβανάκια της Ερμού
Μπράβο δήμε της Αθήνας! Τα κατάφερες πάλι! Έχεις τον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Ελλάδας, που οδηγεί στη Βουλή, είναι γεμάτος μαγαζιά και περπατιέται από εκατομμύρια Έλληνες και τουρίστες κάθε χρόνο. Το κάτω μισό του δρόμου στολίζεται από μια πανέμορφη Βυζαντινή εκκλησία του 11ου αιώνα. Με τι αντάξιο μνημείο θα κοσμήσεις το πάνω μισό;
Μα φυσικά, με δυο γούρνες που κατουράνε βρωμόνερο! Α! Και στη μέση καθεμίας, βάλε ένα καφέ γλυπτό που θυμίζει αυτές τις σκληρές κουράδες που χέζεις μετά από 3 μέρες δυσκοιλιότητα... Ξέρεις, αυτές που αποτελούνται από κολλημένα μπιλάκια και σου κόβουν τον κώλο όταν τις βγάζεις... Αυτες! Και για εσάς που μπαίνετε στον πειρασμό να είστε επιεικείς με τα συντριβάνια της Ερμού, παραθέτω φωτό από μερικά συντριβάνια του εξωτερικού μπας και το βουλώσετε εγκαίρως.
ANY QUESTIONS?!?!?

- Fiat Multipla
Τα αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα μέσο για να κουβαλάς τους αερόσακούς σου από το Α στο Β. Πολλά αμάξια αποτελούν ορόσημα του κορυφαίου design και της αισθητικής. Aston Martin DB9... Alfa Romeo 8C... Bugatti Veyron... να μερικά αυτοκίνητα που θα έπρεπε ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ προκειμένου να πατήσω το πόδι μου μέσα σε Fiat Multipla ! ! ! Θα μπορούσα να περιγράψω το πόσο σκατένιο είναι, αλλά πιστεύω μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί Fiat Multipla σε απόχρωση "περιοδί". Παρακαλούνται τα ανήλικα παιδιά, οι έγκυες μετά τον 3ο μήνα και όσοι υποφέρουν από επιληπτικές κρίσεις να απομακρυνθούν από τους υπολογιστές τους. Το faeenamalaka δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Ευχαριστούμε.
HOLY SHIT! Το αμάξι είναι τόσο στραβοχυμένο και τρομακτικό, που φωτογραφίες σαν την παραπάνω χρησιμοποιούνται σε screamer videos! Αν το βαν σας μπορούσε να βγάλει κακοήθη όγκο, θα ήταν το Fiat Multipla. Αν αποβάλλατε ένα σιαμαίο ζυγωτό 800 κιλών, θα ήταν το Fiat Multipla. Αν ο άνθρωπος-ελέφαντας γαμούσε ένα Hundai Matrix, το ξώγαμο που θα 'βγαινε θα ήταν το Fiat Multipla!

- Φραμπαλάς με τζιν
Γιατί; Γιατί ρε κορίτσια; Τόσα και τόσα όμορφα πράγματα μπορείτε να φορέσετε. Τι σας περνούσε απ' το μυαλό το 2001; Ήρθε μια πούστρα σχεδιαστής και είπε: "Λέω να πάρω μια τζιν φούστα, να την κόψω λοξά, σα να πέρασε το τραμ από πάνω, και στο κομμάτι που έμεινε να ράψω ότι στο διάολο ύφασμα, σχέδιο και χρώμα έχει μείνει στην αποθήκη από αντιπρόπερσι". Και οι γυναίκες ρώτησαν: "Η Μενεγάκη θα το φοράει;" Και η πούστρα αποκρίθηκε: "Μα ήδη το φοράει!". Κι έτσι η χώρα κατακλύστηκε από ρούχα-Frankenstein, όπως αυτά:
Προς τους νεαρούς αναγνώστες που δε θυμούνται τη συγκεκριμένη μόδα: ΣΑΣ ΦΘΟΝΩ! Έχω αναμνήσεις από χοντρο-ελληνίδες σκυλούδες να φοράνε στράπλες φραμπαλά ραμμένο με τζιν κορσέ. Η εικόνα του πατσά μεταξύ ώμου και μασχάλης να πετιέται έξω σα muffin που ξεχειλίζει απ' το χαρτάκι του, μου προκαλέι ακόμα και τώρα εφιάλτες. Προτιμώ να γλείψω το τυράκι από άπλυτη πούτσα ρινόκερου, παρά να δω τη συγκεκριμένη μόδα να επιστρέφει!

- Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αβραμόπουλου
Η θρυλική "σκαλωσιά με λάμπες". Το τριτοκοσμικό πανηγυρτζίδικο στολίδι-μπετό που στοίχειωνε την πλατεία Συντάγματος για πάνω από 5 χρόνια. Το χειρότερο της υπόθεσης ήταν (τι άλλο;) ο μαλάκας ο Αβραμόπουλος που είχε πάρει και τα πάνω του με τη σκαλωσιά, αποκαλώντας την "το μεγαλύτερο δέντρο της Ευρώπης"! Μιλάμε για αρχίδια-καμπαναριό! Γι' αυτό μετά από λίγο ίδρυσε το ΚΕΠ. Σου λέει "Εδώ ανεχτήκανε μια φωτεινή κουράδα δίπλα στη Βουλή των Ελλήνων! Το κόμμα μου θα τους πειράξει;"
Ξέρω, ξέρω. Μετά από τόσο καιρό καταφέραμε να σπρώξουμε αυτή τη φρικτή ανάμνηση στα βάθη του ασυνείδητού μας κι εγώ με θράσος την επαναφέρω. Ζητώ συγνώμη, αλλά δε μπορούσα να αφήσω αυτό το μνημείο γυφτιάς να μείνει εκτός άρθρου. Πραγματικά, ήταν χάλια! Τόσο χάλια, που εύχομαι να είχαν σκοτώσει τον Αλέξη το '95, μπας και βάζανε φωτιά στο "δέντρο" και το ξεφορτωνόμασταν τότε που έπρεπε!

- Σπορτέξ με τακούνι
Το τελευταίο και χειρότερο item στη λίστα του αίσχους και της τρικαραγκιοζιάς εισέβαλε στις ζωές μας πρόσφατα. Και είναι φυσικά γυναικείο παπούτσι! Μετά απ’ το μποτοσπορτέξ του 2003 και την πανούκλα της χρωματιστής γαλότσας του 2007, όλοι πιστεύαμε ότι τα δύσκολα πέρασαν. Ότι το γυναικείο παπούτσι χτύπησε τον πάτο του. Ότι χειρότερα δε γίνεται.
ΛΑΘΟΣ !
Σόρι παιδιά. Έπρεπε να σας είχα προετοιμάσει κατάλληλα, να δείτε τη φωτό μέσα απ' την ασπίδα του Περσέα για να μην πετρώσετε. Anyway, ετοιμαστείτε για ακόμα μία εφιαλτική χρονιά, γιατί τα ψηλοτάκουνα σπορτέξ είναι εδώ και κάνουν και πωλήσεις! Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος της μόδας έχει πλέον στερέψει από ιδέες και απλά προκαλεί την υπομονή μας. Τη στιγμή που μιλάμε, δέκα σχεδιαστές κρύβονται στη μυστική βάση τους μέσα σε ένα κούφιο ηφαίστειο και γελάνε με την πάρτη μας, χαϊδεύοντας άσπρες γάτες. "Για να δούμε. Θα τους δώσουμε να φορέσουν μπλούζες IRON MAIDEN με στρασάκια. Αποκλείεται να τις αγοράσουν... Okaaaay, τις αγοράζουν. Τότε θα τους πλασάρουμε μωβ και φούξια λουλουδάτες γαλότσες. Δεν παίζει να πουλήσουμε ούτε μία!... Wow, τις παίρνουν κι αυτές! ΟΚ, ΟΚ, το βρήκα! Σπορτέξ με τακούνια. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση να... ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;!;". Αχ, ανθρωπότητα. Πόσο σε μισώ ώρες ώρες...


Credits:
Σοφία για την παρομοίωση με το σιαμαίο
Alex για τις φωτό τζιν-φραμπαλάδων
Χάρης 2 για το χρώμα "περιοδί"

48 comments:

  1. hahaha all star me takounia

    ReplyDelete
  2. Αληθεια υπαρχουν all star με τακουνια?
    Και το αμαξι αυτο δεν το χω δει ποτε.

    ReplyDelete
  3. Κατ' αρχας να πω οτι συμφωνω με τα πιστευω σου. Ολα αυτα ειναι οντως ηλιθια και ασχημα μεχρι τρελας. Αλλα προσοχη με τους παραλληλισμους, π.χ. αυτο με τη Γεωργια Βασιλειαδου ή τον Αλέξη. Ε, δε μιλανε ετσι για αυτα τα πραγματα...

    ReplyDelete
  4. Καλα αυτη η μαλακια παπουτσι πυγμαχιας μου ειχε σπασει τα αρχιδια οταν ηταν στην μοδα.

    Το αμαξι οταν το ειχα δει πρωτη φορα ειχα γαμηθει στο γελιο.

    Αλλα ρε συ αυτα τα συντριβανια που λες ειναι ΕΛΕΕΙΝΑ, ξεχασες να πεις οτι στο ενα πανω στην κορυφη εχει δυο πατουσες. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

    ReplyDelete
  5. ...να είστε επιοικείς με τα συντριβάνια της Ερμού
    --->επιεικής, ο επιεικής του επιεικούς, οι επιεικείς :ppppp
    xaxaxaxaxa! -dee

    ReplyDelete
  6. Κανονικα το μουλτιπλα θα επρεπε να μου αρεσει καθως ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που εχει βυζια.

    Αλλα δεν ειναι σωστα βυζια αυτα.

    ReplyDelete
  7. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ κακούργε έχω λιώσει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ReplyDelete
  8. Χμμμ...τα συντριβάνια της Ρώμης αδικούνται στις φωτογραφίες...
    και φίλε μου, πως προαναφέρθηκε, πρόσεχε λίγο με τους παραλληλισμούς.
    Α!
    Ζήτω η ελευθερία του λόγου και τα all star-τακούνια.Γιατί πολύ μ αρέσουν και δεν θα μάθαινα γι'αυτά αν δεν έμπαινα εδώ. Ζήτω.

    ReplyDelete
  9. Δεν ειναι τυχαιο που στην Ιταλια, την πατριδα της FIAT και του Multipla υπαρχει η εκφραση "Brutta come la Multipla" που σημαινει "ασχημη οπως το Multipla" και χρησιμοποιειται σε περιτωσεις που η γκομενα ειναι τοσο χαλια που δεν περιγραφεται!

    ReplyDelete
  10. Μαλάκα μου έχεις πολύ δίκιο. Ειδικά αυτό με τα ωλστάρ τακούνια.

    Ξέρω, η έννοια της αισθητικής είναι απίστευτα σχετική και τα ρέστα...

    Αλλά ωλστάρ τακούνια

    Ωλστάρ τακούνια.

    Ω Θεέ μου.

    ReplyDelete
  11. foveri paraleipsi: oi diafanes mpotes! nai aytes pou fainetai to podi mesa zouligmeno kai idromeno! ektos kai an den to 'xete akoma stin ellda. stin ouggaria kykloforei poly :O

    link: http://1.bp.blogspot.com/_1huJ1bYlvbQ/SDJL_pX2bdI/AAAAAAAAAAM/mU5JvdXJ9PY/s1600-h/B0009STTM8_01-AR373XMRX7VJ1__SCLZZZZZZZ_.jpg

    http://kiana.isay.co.za/files/2009/01/flowers-shoes-by-scherer-gonsales-spring2009.jpg

    ReplyDelete
  12. poso mesa exeis pesei! poso mesa!!!
    ta allstar takoynia htan k palia sth moda 95-97 gymnasio fash, poy oi stylistikes epiloges kremiontousan sta mpalkonia apo apelpisia. van:.

    ReplyDelete
  13. http://www.youtube.com/watch?v=Klk3zDs3eIo
    deite ti pappoutsia foraei kai stis 2 emfanisis...

    ReplyDelete
  14. mlka mou 2 sta 2!!! xaXAaaXAaxAxXa

    ReplyDelete
  15. βλεπω πεφτει ψαλιδι έτσι Μιχαλιους; ωραίος

    ReplyDelete
  16. to mouni ths basileiadoy!!mish wra gelaw!!megale!!

    ReplyDelete
  17. κυκλοφορουν τετοια παπουτσια; wow
    και όντως το multipla είναι αποτυχημένο. και στην Ελλάδα δεν κυκλοφορει τόσο όσο σε άλλες ευρωπαικές χώρες.

    ReplyDelete
  18. exw theio italo pou otan stamataei taxi kai einai multipla, kanei ton kinezo kai perimenei to epomeno!!!!

    ReplyDelete
  19. Ofeilo na omologhso oti to sportex me to takouni den to eixa ksanadei kai exo faei frikh!!! Oso gia to multipla...symfono apolyta...den exo logia na perigrapso thn asxhmia...einai apla aparadekto.

    ReplyDelete
  20. vck cimfono m ola ektoc apo t all star takounia!!! einai polli oraia k volika mexri k ct gym!!! gt kale m otan cini8iceic t takouni 30h/24oro meta c pianei cterici!!! kai epidi dn eim anonymous alla dn exeic file hotmail http://www.facebook.com/group.php?gid=170883599833&v=wall#/Queen.Kohel?ref=profile

    ReplyDelete
  21. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ κανονικα σαν άνθρωποι γαμω τη μπαναγια!

    ReplyDelete
  22. Eksairetiko arthro alla perimena na dw kai mia anafora sta crocs, isws san ysterografo twn sportex allstar.

    ReplyDelete
  23. Se pliroforo oti eida mplouza motorhead me strasakia k epatha egkefaliko.. Alitheia to akousa to aneurisma mou eskase kapou deksia! K o tupos mou eipe oti tin agorase k 90 euro apo italia kiolas!! aaaaaaaaaargh! Mipos ftaiei o Xatzistefanou??? Exei aspri gata?

    PS: Apli periergeia re Mixali.. poson eton eisai?

    ReplyDelete
  24. eimai ginaika k eidika auta ta sportex me ta takounia prosbaloun mexri k tin diki mou ais8itiki! den mporw na katalabw pws ta forane! ta spas author! alla mia mikri paratirisi : auto me ton aleksi itan ligo xontro ><

    ReplyDelete
  25. hahahahah
    auta ta sportex me takouni ta xw dei na ta forane polles:| einai toso ahdiasthka!

    ReplyDelete
  26. how come you forgot to mention the CROCS, people have gone nuts in the States about them. o,ti pio antiaisthitiko.....

    ReplyDelete
  27. Πολύ σκληρός με τον Δημητράκη που το παίζει και νεαρούλης “τρομάρα του’’.
    Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι σαν δήμαρχος ήταν ‘’ΤΟΠ’’ ούτε ένας δρόμος χωρίς τρύπα και σαν υπουργός υγείας επάξια το διέλυσε το ρημάδι.

    ReplyDelete
  28. Ερώτηση για ανώνυμο 27 Οκτωβρίου…… οι κινέζοι δεν ανεβαίνουν multipla ???

    ReplyDelete
  29. xaxaxaxaaxxaa...file apla ta spas...pragmatika ayth h malakia to kolodentro tou abramopoulou den paleuetai!

    ReplyDelete
  30. To multipla όταν το είχα πρωτοδεί είχα πάθει πλάκα! Είναι όντως απαράδεκτο. Γράφεται "hyundai", αλλά στα παπάρια σου. Το αστείο με τον Αλέξη είναι politicaly incorrect. Στα παπάρια σου vol. 2. Γενικότερα έχεις δίκιο, όλα τα παραπάνω είναι εκτρώματα.

    ReplyDelete
  31. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΠΑΜΠΗ ΒΩΒΟ
    Ξυράφια καὶ πεταλουδιὲς στὸ Μπάμπη τὸ Βωβὸ
    ποὺ εἶναι λοῦγκρα γέρικη καὶ φῖδι κωλοβὸ

    ψοφόγερε ἀνάπηρε ἀνίκανε καὶ πούστη
    ὅταν σὲ κωλογάμησαν μέχρις ἐδῷ ἀκούστη

    συχαμερὸ ἀπόβρασμα πούλησες τὸν πρωκτό σου
    γιὰ ἕνα στόλο βρώμικο, τὸ σάπιο ὄνειρό σου

    ὀνόματα κατέδωσες, χύσια ξεροκατάπιες
    κι ἐφοπλιστὴ σὲ κάναν’ οἱ ἑβραίϊκες οἱ ἄκρες

    γαμῶ τὴ γυναικοῦλα σου καὶ χύνει σἂ φοντάνα
    τῆς σακατεύω τὸ μπρωγκντό, τὴ σπάω σἂ μπουντάνα

    χειροβομβῖδες ῥὲ χτικιὸ στὸ γκῶλο σου κοτσάρω
    καὶ μαχαιριὲς στὰ μάτια σου κουμπώνω καὶ γουστάρω

    ψόφα ἀργὰ μουνόσκυλο μαζὺ μὲ τὰ παιδιά σου
    κι ἑφτὰ Τελχῖνες φτερωτοὶ μασᾶνε τὰ ὀστά σου

    ReplyDelete
  32. αχαχαχαχχα....ολα ειναι ενα&ενα!!!!
    Υ.Γ.πολυ χουμορ ο αποπανως...να του δωσουνε να κανει εκπομπη μετα η πριν απο αυτον με τα γυαλια που σχολιαζει ταινιες και που λεει ασυναρτησιες στο mad(?)η ξερω γω οπου στα διαλα ειναι....
    .κ -

    ReplyDelete
  33. ε ρε κάτι φρούτα ακυκλοφόρητα....

    πάμε ρε ανώνυμε!
    (πώς στο καλό έβαλε τας περισπωμένας...)

    ReplyDelete
  34. Αυτό με τα συντριβάνια γαμάει και δέρνει. Σκατά στον Μπάμπη τον Βόβο. έκανε την Αθήνα πιο χάλια απο ότι ήτανε...!!! Φαντάσου!!

    ReplyDelete
  35. χαχαχαχαχα πίστευες οτι δεν θα υπάρξει χειροτερο πάπουτσι απο τα μποτοσπορτέξ?
    ΛΑΘΟΣ!
    Καθημερινά βλεπουμέ στο δρόμο πάνω απο 12035 τυφλές που φοράνε μπότες UGGS και χαίροντα επειδή τα πόδια τους μοιάζουν σαν να χουν ελεφαντίαση.
    Δυστύχως ό,τι μας πλάσαρουν οι Αυστραλοί το παίρνουμε σαν μαλακες

    ReplyDelete
  36. Μόνο οι Αυστραλοί? Οποιοσδήποτε και να μας πλασάρει κάτι το παίρνουμε αβίαστα!

    ReplyDelete
  37. Πρέπει να ομολογήσω κάτι: Μπήκα σε ταξί Fiat Multipla, στην Ιταλία, όντας ντέφι από το μεθύσι (καταραμένο ναπολιτάνικο κρασί, τι μου έκανες...). Όταν την άλλη μέρα συνειδητοποίησα τι έγινε ήθελα να πάω να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ την Μαφία να μου τσιμεντώσει τα πόδια και να με πεταξει στην θάλασσα... Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το σοκ που έπαθα μόνο και μόνο από το Multipla!!!!!!!!

    ReplyDelete
  38. μα πραγματικα,κ εγω βλεπω αυτα τα αμαξια και καθε φορα μου ρχεται να ξερασω!ειναι τοοοσο μα τοσο απαισια!μα..ειναι κακομουτσουνα!δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον, και πως, και ΓΙΑΤΙ αρεσουν αυτα τα αυτοκινητα..!ειναι αισχος!!ααργκφτ.
    και επισης,αυτα τα παπουτσια.μα τι ειναι αυτο?ποσο καιρο το βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσουν τοσο πολυ στα κοριτσακια της ηλικιας μου.οκ μαρεσει να φοραω ολ σταρ.μαρεσει να φοραω και τακουνια που και που.αλλα οι συνδιασμο!!!οποιος τα φοραει φαινεται σαν ενα μικρο χαζο κακογουστο αναποφιστο στα ματια μου. :S
    Ivanna, λες για κατι μποτες που ειναι κυριως σε μπεζ χρωμα και σαν γουνινες απο μεσα???που τις φορανε ΟΛΕΣ? αν ναι, αυτες οι μποτες για καποιον λογο μου φαινονταν παντα σαν παντοφλες.ψηλες παντοφλες με γουνα.περιεργο.
    ο κοσμος ειναι ηλιθιος. :S

    ReplyDelete
  39. ap oti kserw to dentro tou abramopoulou to exei parei to argos

    ReplyDelete
  40. xaxaxaxaxaxa fiat multipla epic fail!!!!!!11..to pio ahdia amaxi!

    ReplyDelete
  41. den einai kainourgia ta all-star takounia...( an kai afto den ta kanei ligotero sixamena),koitaxte to exwfyllo apo mia elliniki tainei tou '90 pou legete <> h ia kopela eimai sigouri pws foraei afta ta erga texnhs sta podaria ths

    ReplyDelete
  42. ki o kwlos tou renault megane moy gyrnaei t antera emena...

    ReplyDelete
  43. exeis ksexasei na anafertheis sta down town pou forousan oi spice girls kai eixan ginei moda tote...opws episeis sta papoutsia varkes me fosforouxa kordonia(sto telos malista strivane ta kordonia pros ta mesa-den ta edenan kanonika-kai evazan kai ta anoixtiria apo ta koutakia anapsiktikwn panw i poluxrwmes pipiles)...mporw na thumithw kai alla polla...auta nomizw einai ta pio tragika!

    ReplyDelete
  44. uparxoun kai anegkefaloi pou ta valan mazi sou epd eipes oti kalutera na xe pe8anei to 95 o alex.. some people really don't get the irony T_T

    ReplyDelete
  45. ολα καλα κ ολα ωραια φιλε μιχαλη,αλλα να προσεχουμε λιγο τι "ευχομαστε" ε? ο Αλεξης ηταν ενα θυμα του ελληνικου συστηματος κ κρατους αλλα πανω απο ολα ηταν ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποιος εχασε τη ζωη του εντελως αδικα(οπως αλλωστε χανεται καθε ζωη).Εαν πρεπει να ευχεσαι κατι που να περιλαμβανει κ εκεινον τοτε αυτο θα ηταν να μην πεθαινε ΠΟΤΕ! οχι το '95 για να σωθουν τα ματακια σου απο το καρακατσουλιο του Αβραμοπουλου...Κ εαν σε ενοχλουσε πια τοοοσο πολυ,ας πηγαινες βρε αδερφε να το κατεβασεις εσυ κατω,να μας σωσεις ολους απο βεβαιη τυφλωση,να γινεις κ εθνικος ηρωας, να σε τιμισει κ κανας Π.τ.Δ με τιποτα χρυσες πλακετες,κανα μεγαλοσταυρο απο κανα ταγμα κλπ κλπ :) anna

    ReplyDelete
  46. kala paidia blepo oles oi kopeles ston dromo forane ayta ta ektromata pou moiazoun me makries pantofles me gounaki apo mesa. foraei kai i aderfi mou kai kathe fora tin prizo mike na kaneis kialla ar8ra btw ola gamane

    ReplyDelete
  47. Φίλε σε παρακαλώ να μου κάνεις μια χάρη, να γράψεις επιτέλους ένα κείμενο για αυτούς τους σπασαρχίδες τους κνίτες, που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να μας ζαλίζουν τα αρχίδια με αυτήν την γαμήμενη-πεθαμένη ιδεολογία τους, που ξέρουν πως έχει μέχρι και ημερομηνία λήξης και παρ΄όλα αυτά συνεχίζουν να μας ζαλίζουν τα αρχίδια......ευχαριστώ πολύ είτε το κάνεις είτε όχι........Τάκης από Ιταλία

    ReplyDelete