Sunday, April 12, 2009

Έλληνες μεταλάδες σε κατηγορίες.

Μεταλάδες ανά την Ελλάδα σπεύσατε! Επιτέλους οι συνομοταξίες του μέταλ σε κατανοητή και δομημένη κατάταξη. Enjoy...

Ο παπάουερ

Αυτή η κατηγορία μεταλά είναι αρκετά συνηθισμένη στην Ελλάδα. Πρόκειται για το αιώνιο γυμνασιόπαιδο, που είναι 25 χρονών αλλά δεν έχει αλλάξει μέρα (ούτε μπλούζα) απ’ το 1994. Ακούει το πολύ 3 συγκροτήματα πάουερ τα οποία εδώ και 20 χρόνια βγάζουν τον ίδιο δίσκο, απλά με άλλο όνομα και με διαφορετική σειρά τα κομμάτια. Φοράει μπλε τζιν LEVIS 501, μαύρα σπορτέξ ΝΙΚΕ με αερόσολα, μπλούζα Iced Earth Alive in Athens η οποία από μαύρη έχει πλέον ασπρίσει και έχει σπυριά και στα νύχια απ’ την αγαμία. Πρέπει να είναι ο μόνος που δε βρίζει το Χάκο. Από ‘κει να καταλάβεις! Α, ναι. Ξέρει και να βγάζει στην κιθάρα τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα απ’ το Stairway to Heaven. Γουάου...

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Iron Maiden, Judas Priest.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Δεν μισεί γιατί δεν ξέρει. Απλό.

Να τον κρατήσω; Όχι. Δίνει το φιλί της ζωής σε ένα άξια πεθαμένο είδος, άρα νεκρόφιλος, άρα στον Καιάδα! Δε θα λείψει ούτε στη μάνα του.


Ο σκυλομεταλάς

Όλοι είχαμε στο λύκειο τουλάχιστον έναν τέτοιο, ιδιαίτερα σε σχολεία της επαρχίας. Συνήθως είναι «αλήτης» (κατάληψη, ωριαία αποβολή, παπί με 5 ευρώ βενζίνη) και πάντα πρόθυμος για ξύλο. Σε όλα τα μαθητικά του χρόνια άκουγε mainstream metal και το διαφήμιζε με κάθε ευκαιρία: Μαύρο φλάι με ραφτό KillEm All και κονκάρδες στο μανίκι, τσάντα Πόλο ψηλά στην πλάτη (άδεια συνήθως) που γράφει Manowar με μπλάνκο, τζιν ημι-σωλήνας με ορειβατικό κρίκο-σιδερογροθιά και μαρκαδόρος στο χέρι για να γράφει τους στίχους του Come as you are σε όλες τις επιφάνειες του σχολείου. Επειδή όμως ασχολιόταν και με αθλητικά, και που και που έβγαζε και καμιά γκόμενα, ποτέ δεν κατάφερε να σε πείσει ότι είναι 100% μεταλάς. Είχε πάντα μια υποθάλπτουσα σκυλο-νοοτροπία. Και αυτό φάνηκε 2 χρόνια αργότερα που τον ξαναείδες μετά το στρατό: Ριγέ πουκάμισο, κομμένο μαλλί, στενό ξεβαμμένο τζιν, «και α και ου και ΔΑΠ νου δυο φου κου», Γονίδης, Καρράς, Περπινιάδης, το μπουζούκι μου έχει κέφια και δε συμμαζεύεται. Τουλάχιστον έχει κρατήσει τον τραμπουκισμό του. Αλλά οι τρίπατες βέρμαχτ και οι κασέτες με το μέταλ σαπίζουν πλέον στο πίσω μέρος της ντουλάπας, μαζί με το κουτί μέσα στο οποίο έχει κρατήσει την κοτσίδα.

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Metallica, Nirvana (πλέον Σφακιανάκης, Πλούταρχος)

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Σφακιανάκης, Πλούταρχος (πλέον Metallica, Nirvana)

Να τον κρατήσω; Ναι. Παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα του, παραμένει ο συμπαθής αλήτης με τη χρυσή καρδιά. Και αν πέσει ποτέ κανα ξύλο, θα σου φανεί χρήσιμος. Μη χάσεις επαφή και πάντα να έχεις πάνω σου τσιγάρα.


Το τουλοξεκλέρι

Μικρή εισαγωγή: ξεκλέρι είναι χοντρικά ο απίστευτος φλώρος, που νομίζει ότι κάτι κάνει στη ζωή του, επειδή είναι ο μόνος από την παρέα του που κάποτε είχε γκόμενα για μια βδομάδα. Το τουλοξεκλέρι αποτελεί μετεξέλιξη του παπάουερ. Ξεκίνησε ακούγοντας Maiden και Iced Earth, νομίζοντας για πολλά χρόνια ότι μέχρι εκεί έφτανε η μουσική. Μέχρι που μια μέρα, στο πρώτο έτος, έπεσε στα χέρια του το Lateralus και συγκλόνισε τον κόσμο του. Όχι όμως επειδή είναι καλός δίσκος, αλλά επειδή όταν για 5 χρόνια τρως πίτουρο και μια μέρα σε ταΐσουν κοτόπουλο, θα σου φανεί σα φιλέ μινιόν. Έκτοτε το τουλοξεκλέρι δε μπορεί να ξεκολλήσει απ’ το συγκρότημα και κυκλοφορεί με μπλούζες Tool, ραφτά Tool, κονκάρδες Tool, μπρελόκ Tool, περικάρπιο Tool και πορτοφόλι Tool. Έχει κατεβάσει όλη τη δισκογραφία του συγκροτήματος, ακυκλοφόρητα, bootleg, συναυλίες, αυτά τα animation που παίζουν σε μια οθόνη από πίσω τους στα live και κανένας δεν ξέρει τι είναι, artwork απ’ το site, βιντεάκια με σόλο του ντράμερ και σπάνιες ηχογραφήσεις από κλανιές του Maynard James Keenan. Μισεί το nu metal και τις Deathίλες γιατί δεν έχουν ψυχή (ή σόλο). Τέλος, δεν παραλείπει ποτέ να διαφημίσει την πόρωσή του, παίζοντας το δίσκο σε repeat στο LANάδικο που εργάζεται, σπάζοντας τα αρχίδια όλων μας.

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Tool, Opeth.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Korn, Mayhem.

Να τον κρατήσω; Ναι μωρέ... Δεν πειράζει το παιδί που όσο ζει μαθαίνει. Είναι άκακος.


Ο ψωνισμένος Progressiveς

Είναι ο Σεραφείμ Φεϋντανίδης του μέταλ. Αυτός που έχει μια υποτιμητική άποψη για όλους και για όλα (καλή ώρα…). Ακούει προγκρέσιβ, ατμοσφαιρικό μέταλ, γενικά οτιδήποτε με πλήκτρα και εικοσάλεπτα σόλο και είναι πάρα, ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ περήφανος γι’ αυτό. Έχει μονίμως ένα υφάκι ανωτερότητας λες και ακούει κλασική μουσική και επειδή έχει κιθάρα Stratocaster και ξέρει να παίζει λίγο καλύτερα απ’ το μέσο μεταλά, νομίζει ότι είναι ο Βάγκνερ! Συνήθως είναι ΕΑΑΚίτης, 18 με 22, ξυλάγγουρο, με σπαστό καρέ μαλλί, ξυρισμένος κόντρα, φοράει στρογγυλά γυαλάκια και καφέ καστόρινο ή σάπιο μπουφάν απ’ τα καρφούρ. Έχει και μια τσάντα ταχυδρόμου με γραμμένα ποιήματα πάνω και την κουβαλάει μαζί του πάντα, ακόμα κι αν βουτήξει για υποβρύχιο ψάρεμα. Δεν φέρει πουθενά τα διακριτικά των αγαπημένων του συγκροτημάτων, καθώς αυτά είναι για κάφρους που δεν ξέρουν και που ακούνε θόρυβο και που δεν ξέρουν και που έχουν κολλήσει 10 χρόνια στα ίδια και που δεν ξέρουν. Θα σου πει ότι έχει γνωρίσει τους Anathema από κοντά, ότι τα βυνίλια ακούγονται καλύτερα απ’ τα CD και ότι πλέον πειραματίζεται με τζαζ, φιούζιον και ελεκτροτάνγκο. Απλά ανυπόφορος.

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Dream Theater, Pink Floyd.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Mayhem, Aura Noir.

Να τον κρατήσω; Ούτε για αστείο. Είναι ζήτημα χρόνου μέχρι να το γυρίσει σε Θανάση και Αλκίνοο μπας και του κάτσει καμιά ΚΝίτισα!


Ο γραφικός ποζεράς

Πραγματικά εξαιρετικό δείγμα, ο ποζεράς αποτελεί ζωντανό χρονοντούλαπο της ιστορίας, βγαλμένος κατευθείαν απ’ την εποχή Hair Metal των 80s. Μακρύ μαλλί, ίσιο, καμιά φορά ξασμένο ή και χαίτη, τζιν σωλήνας, ζώνη από σφαίρες πολυβόλου, άσπρα μποτοσπορτέξ, μπλούζα-σημαία αμερικάνικου Νότου (αμάνικη ΚΑΙ ξώκοιλη) και από πάνω τζιν μπουφάν με τρεις στρώσεις ραφτά. Από μουσικής πλευράς, ο κανόνας είναι ένας: αν ο τραγουδιστής δεν έχει φορέσει ποτέ σκισμένο καλσόν, αν ο ντράμερ δεν πλακώνει στο ξύλο την πορνοστάρ γκόμενά του ή αν ο κιθαρίστας δε σνιφάρει κόκα απ’ τον κώλο μιας στριπτιτζούς πριν απ’ το live, τότε απλά δεν τους ακούμε! Ο ποζεράς συχνάζει σε μαγαζιά… ΣΤΟ μαγαζί που παίζει αποκλειστικά Hair Metal και καμιάαααααα φορά κάνει την χάρη στην παρέα να σκάσει στο κανονικό ροκάδικο. Θανάσιμος εχθρός του; Η grunge και το ποπ-ροκ του MTV. Από το ‘90 που εμφανίστηκαν, ο ποζεράς δεν έχει προφέρει ακόμα τη φράση «καινούργιος δίσκος».

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: WASP, Def Leppard.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Nirvana, Offspring.

Να τον κρατήσω; Οπωσδήποτε. Εκτός του ότι είναι ο μόνος που ακούει παλιό μέταλ με αξιοπρέπεια και έχει και τα αρχίδια να κυκλοφορεί έτσι έξω (respect), είναι και εύκολος στη συντήρηση: τρέφεται μόνο με μπύρες Χάινεκεν και Big Burger απ’ τα Everest.


Ο νιουμεταλάς που δε σέβεται τίποτα

Πλέον εξαιρετικά σπάνια, η κατηγορία αυτή μεσουρανούσε στις αρχές του 2000 με την έκρηξη του χάρντκορ και του ραπ μέταλ. Όλοι μας τους θυμόμαστε απ’ αυτή την περίοδο, να στήνουν αντίσκηνα μέσα στο Mobetter, να κοπανιούνται με σπασίματα της μέσης και τα χέρια μαζεμένα σε στάση «νεροτσουλήθρα» και να γκρινιάζουν γιατί οι Korn δεν έρχονται ποτέ για live στην Ελλάδα. Εμφανισιακά είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν. Φαρδιά στρατιωτική βερμούδα με 80 τσέπες, χοντρά σκεϊτοπάπουτσα DC ή Adidas (καμιά φορά με ψηλή ποδοσφαιρική κάλτσα), κίτρινη μπλούζα με πράσινη στάμπα Soulfly κι από πάνω κόκκινη ζακέτα Adidas με ρίγα στα μανίκια. Μαλλί μακρύ ράστα ή κοντό ανακατεμένο, ενίοτε με εγχείρηση προσθετικής σκούφου, επίσης φοράει πετσετένια περικάρπια, 24 αλυσίδες, 11 λουριά και ζώνη χαλαρωμένη πίσω μέχρι το γόνατο. Ο νιουμεταλάς είναι εξαιρετικά ψωνισμένος με τη μουσική του, όπως και ο προγκρεσιβάς, αλλά με μια διαφορά: αντί να εκθειάζει αυτά που ακούει εκείνος, αρκείται στο να βρίζει και να χλευάζει αυτά που ακούν οι άλλοι. Δεν έχει σεβασμό για τίποτα και για κανέναν! Δεν πα να ‘ναι και Metallica; Όταν τελειώσει με το θάψιμο, θα νομίζεις ότι μιλούσε για το ατάλαντο συγκρότημα της διπλανής πολυκατοικίας. Όποια μπάντα δεν προλάβει να θάψει με λέξεις, θα τη θάψει με ερμηνευτικό χορό: μόλις ο DJ βάλει κλασικό μέταλ θα αρχίσει να χορεύει ειρωνικά τσιφτετέλι και να γελάει με την παρέα του. Οδηγεί Seat Ibiza με αυτοκολλητάκι Hatebreed στον προφυλακτήρα. Τα τελευταία χρόνια δηλώνει ότι ακούει post hardcore ή stoner και απεχθάνεται τους emo, κυρίως γιατί ζηλεύει που επινόησαν πιο ευρηματικούς τρόπους να φοράνε ζώνες με καρφιά και να κάνουν piercing στη μάπα.

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Deftones, Ill Nino, γενικά μπάντες με ανορθόγραφο όνομα.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Iced Earth, Limp Bizkit (ψέμα, αλλά το λέει για να μην τον διώξουν απ’ την κλίκα του Mobetter).

Να τον κρατήσω; Ναι. Το ξέρω ότι πέντε χρόνια είχε ένα τουπέ που σε προκαλούσε να τον σφάξεις σαν αρνί. Αλλά τώρα που ο φουκαράς είδε το αγαπημένο του nu metal να πεθαίνει πιο γρήγορα κι από ψεκασμένη κατσαρίδα, πιστεύω πως έμαθε.


Η χοντρο-ντάντω

Ο όρος προκύπτει από τις λέξεις «χοντρή» (duh!) και «Dada», το γνωστό γκοθάδικο (ας πούμε) του Ψυρρή. Η χοντροντάντω είναι το κλασικό μπάζο, που δεν την έκανε παρέα η cool κλίκα του σχολείου, οπότε αναγκαστικά κατέληξε στο μέταλ, επειδή εντάξει, κάτι έπρεπε να γίνει κι αυτή η καημένη. Τώρα όμως βρίσκεται μέσα στη μέταλ κοινότητα, δηλαδή στο λάκκο με τα αρχίδια, όπου τα άφθονα μπακούρια και ο χαμηλός ανταγωνισμός, σε συνδυασμό με τα κόμπλεξ και την καταπίεση που κουβαλάει απ’ το λύκειο θα την οδηγήσουν σε επίπεδα σνομπαρίας για ρεκόρ! Φταίμε κι εμείς βέβαια. Θυμάστε εκείνα τα είκοσι λεπτά που νομίζαμε ότι η Amy Lee είναι ωραία; Μη δούμε μαύρο ίσιο μαλλί και βαμμένο μάτι! Ψαρώνουμε με τη μία. Η χοντροντάντω στο ντύσιμο είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος: μαύρο ή μωβ σαλβάρι και ολόμαυρο ολσταράκι, με μαύρο τιραντάκι Within Temptation από Top Man μπας και φανεί λίγο βυζί, αλλιώς αρβύλα και μαύρο φουστάνι μάγισσας, που με τα κιλά της την κάνει να μοιάζει με τον παπά της ενορίας. Τα αξεσουάρ συνήθως περιλαμβάνουν γάντια χωρίς δάχτυλα, ζώνη με μεταλλικά πυραμιδάκια, μπόλικο eyeliner και σταυρουδάκι που σε κάνει να κεντράρεις στη βυζοχαράδρα. Φυσικά, τα φαινόμενα απατούν. Ως γνωστόν, οι μεταλούδες είναι μάστορες της μεταμφίεσης και της επεξεργασίας φωτογραφιών. Δεν είναι λίγοι οι ανυποψίαστοι φουκαράδες που ξεγελάστηκαν από αναρτημένες φωτό στο myspace και τελικά μετατράπηκαν σε αλάτι μόλις είδαν τις γκόμενες από κοντά. Μουσικά η χοντροντάντω δεν παρουσιάζει κάποια σαφή προτίμηση. Συνήθως ακολουθεί την καρδιά και το ένστικτό της. Και λέγοντας αυτό, εννοώ φυσικά πως ακούει ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ! Μόνο ένα συγκρότημα είναι το ιερό τέρας και δεν αλλάζει ποτέ: οι Nightwish. Αν έχεις σκοπό να την πέσεις σε μεταλού, εξοπλίσου με ένα καρότσι και ένα παντελόνι MC Hammer για το πρήξιμο αρχιδιών που ακολουθεί: «Πόσο καλή μουσική έχουν!»… «Πόσο φοβερή φωνή έχει η Tarja!»… «Πόσο ξεμπάζεψε απ’ το Nemo και μετά!»… «Πόσο θα ‘θελα να την είχα friend στο θλιβερό μου account στο myspace που είναι μια τραγική σύνοψη της μοναξιάς μου!».

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Nightwish, Apocalyptica.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Ότι θάψει ο γκόμενος αυτή την εβδομάδα.

Να την κρατήσω; Όχι. Το ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι φίλε μεταλά. Αλλά υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές που μάλιστα κάνουν και πορτοκάλια, όχι κολοκύθες! Και αν η μεταλού σου νομίζει ότι μετράει, πήγαινε τη μια βόλτα απ’ το ΤΕΙ Αθηνών. Θα δείτε και οι δύο.


Ο γκοθομορφονιός

Η πιο lifestyle κατηγορία μεταλά, ο γκοθομορφονιός (ή γκοθολεβέντης) απαντάται συνήθως σε μεσαιωνικού τύπου μπαράκια και industrial μαγαζιά π.χ. Underworld, να κάθεται αμίλητος και cool. Από μικρός άκουγε μέταλ, αλλά ποτέ με το εξτρίμ πάθος που έχουν οι υπόλοιπες κατηγορίες. Κι αυτό επειδή ήταν πάντα λίγο «μοντελάκι», με την εξωτερική εμφάνιση να καθορίζει τη μουσική που ακούει, αντί για το ανάποδο. Έτσι, αρκείται στην απλότητα και την ασφάλεια του ελαφρολαϊκού γκοθο-μέταλ των 90s. Ας μην κοροϊδευόμαστε βέβαια: ο τύπος είναι ωραίο παλικάρι και δεν είναι τυχαίο. Συνήθως είναι ψηλέας, με μακρύ ίσιο μαλλί Παντέν Προβιταμίνη Β5 και μουσάκι goatee. Φοράει μακριά γκοθο-καμπαρντίνα Μάτριξ, μπότες τύπου Marilyn Manson από Top Man ή Monsterville, σκουλαρίκι σταυρό και στο λαιμό έχει το κλασικό κρεμαστό «σπαθί με φίδι τυλιγμένο γύρω-γύρω». Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω αμφίεση μένει απαράλλακτη χειμώνα-καλοκαίρι, διότι πώς να το κάνουμε, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ως αποτέλεσμα, ο γκοθομορφονιός αποτελεί αντικείμενο λατρείας για τη χοντρο-ντάντω και αντικείμενο μίσους και υποβόσκοντος φθόνου για τους υπόλοιπους μεταλάδες. Δεν τον μισούν όμως επειδή τους κλέβει όλες τις όμορφες μεταλούδες (και τις 2), αλλά επειδή το κάνει χωρίς να ξέρει πολλά από μουσική, όπως αυτοί. Επειδή στο μεταλάδικο την πέφτει συνέχεια σε γκόμενες, είναι ο μόνος που δε θα πρήξει τα αρχίδια του DJ με παραγγελιές

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Moonspell, Paradise Lost.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Clash, Ska-P γιατί είναι χαβαλεδίαρικα και του χαλάνε το στυλ.

Να τον κρατήσω; Όχι βέβαια! Ο πούστης μας κλέβει τις γκόμενες! Δε με νοιάζει αν του αξίζουν! Να πα να γαμηθεί!


Ο creepy μπλακμεταλάς

Εκεί που οι περισσότεροι από μας ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τη διαφορά μεταξύ death metal και black metal, ο creepy μπλακμεταλάς έχει πέσει με τα μούτρα στο Έρεβος και στην ανίερη βοθρίλα της υπο-υπο-υπόγειας καφρο-σκηνής. Κανείς δεν γνωρίζει τι μουσική ακριβώς εκπροσωπεί αυτή την κατηγορία. Ακόμα κι ο ίδιος σπάνια ξέρει να απαντήσει με ακρίβεια. Συνήθως η απάντησή του στην κατά τ’ άλλα απλή ερώτηση «τι ακούς;» μοιάζει με περιγραφή γκουρμέ πιάτου: «Αβάν-γραντ πειραματικό μπλακ-στόουνερ με στοιχεία σατάνικ γκλαμ-ντεθ και λίγο αν-χόλι νεκρο-βόθρικ αποτροπέισιον 666… α-λα κρεμ!». Το μόνο βέβαια από τα παραπάνω που φτάνει στα δικά σου αυτιά είναι πρίμα θόρυβος, ουρλιαχτά στα λατινικά και ανελέητες δικασιές από μπάντες που στο όνομά τους έχουν αντικαταστήσει όλα τα «c» με «k». Θα τον αναγνωρίσεις εύκολα από το απεριποίητο μακρύ μαλλί, το μούσι «τραγί» μήκους 1 μέτρου, το μόνιμο απλανές βλέμμα τύπου school shooter και την σάπια μπλούζα Dark Throne σε δυσανάγνωστη γραμματοσειρά «Kλαδιά Δέντρου». Το λουκ συμπληρώνεται από 1 piercing σε ευφάνταστο μέρος (όχι πολλά, μη μας πούνε και emo) και τουλάχιστον τρεις ζώνες με καρφιά, αλλά όχι τα κλασικά μικρά, αυτά τα καμπυλωτά των 5 εκατοστών που σκοτώνουν άνθρωπο! Εναλλακτικό λουκ περιλαμβάνει κοντό μαλλί (το τραγόμουσο παραμένει στο 1 μέτρο) και μαύρο κοντομάνικο πουκάμισο με αριθμό στο στήθος α-λα Slipknot.

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Plasma Pool, Naer Matarron.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: In Flames, Dimmu Borgir (τους θεωρεί μπιτάκια).

Να τον κρατήσω; Ναι. Μην κάνεις σαν παρανοϊκός γονιός. Το παιδί απλά ακούει τη μουσικούλα του και δεν πειράζει κανέναν… Εκτός απ’ τα μικρά ζωάκια που ενίοτε σκοτώνει… Α! Και τους 2 παλιούς συμμαθητές του που έχει δεμένους στο υπόγειο… Και την πρώην γκόμενα που θυσίασε στον Οντίν πέρυσι το Πάσχα… Α, ναι, και τα 38 άτομα που θέρισε με ένα Μ4 στην προηγούμενη συνέλευση γονέων και κηδεμόνων. Χμμμ… τώρα που το σκέφτομαι…


Ο Frodo

Τα μέλη αυτής της κατηγορίας είναι αληθινή τραγωδία. Το επίπεδο σπασικλίασης που φτάνουν είναι πραγματικά ντροπή για τους μεταλάδες, το ανθρώπινο είδος και τη Δημιουργία γενικότερα. Η καταπιεσμένη (και συχνότερα ανύπαρκτη) σεξουαλική ζωή του Frodo, τον οδήγησε από νεαρή ηλικία στο World of Warcraft και τις ταινίες και τα βιβλία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Φυσικά, δεν άργησε να ταυτιστεί με μια ιστορία όπου ο μεγαλύτερος φλώρος όλων των εποχών καταφέρνει να νικήσει τον πιο «γαμάω» και αρχιδάτο Άρχοντα του Κακού. Οπότε, επηρεασμένος από 2 CD που του δάνεισε ένα βράδυ ο D.M., κατέληξε στο στοιχειώδες έπικ μέταλ, νομίζοντας ότι έτσι θα φαίνεται λιγότερο nerd. Πολλοί τείνουν να ταυτίσουν τους Frodo με τους παπάουερ (βλ. παραπάνω), αλλά η εντύπωση αυτή είναι εσφαλμένη. Ο Frodo δε δηλώνει ποτέ ανοιχτά τα μουσικά του γούστα, εκτός ίσως από ένα λογότυπο Blind Guardian που έχει ζωγραφίσει με μαύρο και χρυσό ανεξίτηλο στην τσάντα του. Είναι συνήθως μαθητής γυμνασίου-λυκείου (αν και μπορεί να φτάσει και σε μεγαλύτερες ηλικίες), υπερβολικά χοντρός ή υπερβολικά λεπτός και φοράει γυαλιά. Ντύνεται με απλά μπλε τζιν, μπλουζάκια Reebok, No Fear, Quicksilver ή καρό πουκάμισα και αυτά τα μπλε φουσκωτά μπουφάν με τους καφέ καστόρινους ώμους που έχουν πίσω στάμπα μια πάπια. Φυσικά όλα είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα διότι δεν τα αγόρασε ο ίδιος, αλλά η μάνα του. Στο σχολείο κάνει συνέχεια ηλίθιες ερωτήσεις και διαβάζει σαν πούστης, αλλά τελικά παίρνει πάντα 14. Λέει ότι είναι Παναθηναϊκός χωρίς να ξέρει να αναγνωρίζει ούτε 3 παίχτες στη φάτσα. Παρα-WOW-ικές δραστηριότητες του Frodo περιλαμβάνουν μοντελισμό, Vampire, συλλογή περιοδικών για στρατιωτικό εξοπλισμό, στήσιμο LAN party, 2ήμερο μαραθώνιο Star Wars, άρτια γνώση για δεινόσαυρους και κατέβασμα 100.000 anime που δε θα δει ποτέ. Σίγουρα θα έχεις προσέξει ένα μαγαζί στην Πανεπιστημίου που πουλάει το σπαθί του Άραγκορν και τη μαγκούρα του Γκάνταλφ και κάτι πλαστικά φωτόσπαθα με λάμπες νέον και θα έχεις αναρωτηθεί: «Ποιος μαλάκας θα έδινε 150 ευρώ για κάτι τέτοιο;». Να ποιος!

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Stratovarius, Cirith Ungol.

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Όποια άλλη μπάντα του πεις, θα σου πει ότι τη μισεί, κυρίως για ξεκάρφωμα επειδή δε θα την ξέρει.

Να τον κρατήσω; Το λέω με βαριά καρδιά διότι είχα πολλά κοινά με αυτήν την κατηγορία, αλλά ΟΧΙ! Θάνατος στον σκατόφλωρο! Και πριν με πείτε άκαρδο και bully, σκεφτείτε καλά ποιόν θα έχετε προϊστάμενο αύριο-μεθαύριο στη δουλειά σας, που θα την έχει δει βασιλιάς του τμήματος web-programming και θα βγάζει όλα τα κόμπλεξ του πάνω σας.


Ο πρωτοδισκάκιας

Όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει, ο κάθε μεταλάς έχει μια μικρή ή μεγάλη περηφάνια για τη γνώση και την εξειδίκευσή του στο είδος. Επίσης, πάντα έχει 4-5 συγκροτήματα που θάβει για να αποκτήσει ο ίδιος μια μουσική ταυτότητα. Καμία απ’ τις παραπάνω κατηγορίες όμως δεν πλησιάζει το επίπεδο ξιπασιάς του πρωτοδισκάκια (γνωστός και ως μεταλοπατέρας). Ξερόλας, φαφλατάς και τζουτζές, έχει άποψη για όλες τις μπάντες στον πλανήτη Γη και θα τη μοιραστεί μαζί σου με κάθε σπαστική λεπτομέρεια, είτε το ζητήσεις είτε όχι. Και φυσικά η άποψη αυτή είναι πάντα μα πάντα αρνητική! Αυτό είναι το παράδοξο: ο τρικαράγκιοζας έχει να πει έναν καλό λόγο για μέταλ δίσκο απ’ τα 16 του, αλλά δηλώνει φανατικός οπαδος του μέταλ!!! Όταν δεήσει να συμπαθήσει μια μπάντα, θα βρει κάτι άγνωστους παπάρες που παίζουν japanese industrial sludgecore ή κάτι τέτοιο και θα στους πλασάρει ως τα super ακατέργαστα διαμάντια που αυτός και μόνο ανακάλυψε. Με το που ακούσεις βέβαια το εν λόγω συγκρότημα καταλαβαίνεις γιατί ήταν άγνωστοι τόσο καιρό: ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ! Αλλά αν του το πεις, ο πρωτοδισκάκιας θα σου πετάξει τα κλασικά του: «εσυ είσαι μικρός / δεν ξέρεις, γι' αυτό μιλάς / δεν πιάνεις τον ήχο τους». Φυσικά, με το που μάθουν τη μπάντα άλλα 20 άτομα, θα πει ότι ξεπουλήθηκαν, οπότε θα σταματήσει να τους ακούει. Το όνομα «πρωτοδισκάκιας» προκύπτει από την trademark ατάκα που χρησιμοποιεί για όλες τις μπάντες: «Μετά απ’ τον πρώτο δίσκο χαλάσανε φίλε!». Διαβάζει φανατικά Metal Hammer, έχει γνωρίσει από κοντά όλους τους συντάκτες ή ακόμα χειρότερα, είναι ο ίδιος συντάκτης. Επίσης ακούει Ατλαντίς FM όλο το 24ωρο και αναφέρεται στους παραγωγούς ως «τα παιδιά» επειδή νομίζει ότι είναι φίλοι του γιατί παίρνει τηλέφωνο στο σταθμό 10 φορές τη μέρα.

Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Morbid Angel (πρώτος δίσκος), Vision of Disorder (πρώτος δίσκος).

Δύο συγκροτήματα που μισεί: Όλα.

Να τον κρατήσω; Όχι βέβαια. Ξερόλες τέτοιου επιπέδου είναι για οστρακισμό. Εμπιστεύομαι το γούστο του στη μουσική όσο εμπιστεύομαι έναν κανίβαλο να μου κανει πίπα.


439 comments:

  1. "Εμπιστεύομαι το γούστο του στη μουσική όσο εμπιστεύομαι έναν κανίβαλο να μου κανει πίπα."


    και γελάμε μέχρι μεθαύριο.

    ReplyDelete
  2. Να σαι καλά ρε φίλε,είχα μέρες να γελάσω έτσι,γαμώ

    ReplyDelete
  3. filos respect....gelasa arketa idios me to frodo o opoios xeskizetai sto diavasma kai pairnei panta 14.....

    8a eix ana sumplwsw gia tin katigoria progressive oti o progressivakias pou sevetai ton euato tou ofeilei na exei xwristra sto plai

    cheerz

    ReplyDelete
  4. Θεόοοοοοςςς.....

    Σήμερα το ανακάλυψα και έχω κατουρηθεί τρεις φορές

    RESPECT μου έφτιαξες τη μέρα!

    Πι.Εσ. Το "Εμπιστεύομαι το γούστο του στη μουσική όσο εμπιστεύομαι έναν κανίβαλο να μου κανει πίπα." είναι η ατάκα της βδομάδας...

    ReplyDelete
  5. Poios sou edwse re file to dikaiwma na xrisimopieis fwtografies k na "tampelareis" anthrwpous ypo to diko sou prisma?

    vgale tin fwto mou-twra omws-apo tin katigoria tool-0-3ekleri,mias k milas peri clpoy-rights,k an thes na to sizitisoume gia to an eimai o "apisteftos flwros"...

    Gia ligi prosoxi,file.

    ReplyDelete
  6. ...poso mallon na apokaleis "malaka" kapoion pou de 3ereis.

    Parakalw,asxeta me tin apopsi sou-k de me apasxolei k olas,na aposyreis tin fwtografia sou apo to poluagapimeno sou "blog".

    pampanos79@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Den eixa skopo na se pw proswpika malaka sto arthro, alla an den ksereis oti oi foto pou anebazeis sto myspace DEN einai copy-righted, tote...

    ReplyDelete
  8. Mporei na min eixes skopo,alla to ekanes.

    e3akolouthw na zitaw na vgei i fwto mou apo ekei.kathws de me gnwrizeis proswpika,k to na me krineis apo to mplouzaki einai kakoithestato,poso mallon na me katigoriopieis vasei twn dikwn sou "dedomenwn".to an einai copy-righted i oxi,einai to ligotero.

    Afto pou 3erw einai oti me thigeis san anthrwpo,xwris na me 3ereis.

    Opote apla vgal'tin,se parakalw kai vale oti allo thes.

    ReplyDelete
  9. Sthn kathgoria me tis gothoudes ksexases na anfereis oti kykloforun oles me tsantaki TNBC se kathe sxedio, sxhma, megethos pou kykloforei sthn agora kai sto e-bay... :[ :[ :[

    ReplyDelete
  10. Εγω απλα ανρωτιεμαι....αν ειναι να λυπασαι περισσοτερο τον κειμενου, ή αυτους που "γελασαν" με όσα εγραψε.

    Εχω βεβαια και μια απορια, αν υπαρχει και καμμια κατηγορια μεταλλαδων (ή εστω...καναν μεταλλας ΑΤΟΜΙΚΑ) που να αξιζει....αλλα μαλλον η απαντηση θα δωθει με ευφυολογηματα....οποτε δεν θα εχει και νοημα.....

    Το ζητημα δεν ειναι αν η ΚΑΘΕ "κατηγορια" εχει και στοιχεια αληθειας, ή αν ΚΑΠΟΙΟΙ powermetallades, deathades κοκ ειναι ετσι.....η βασικη (και φασιζουσα) μαλακια της ΚΑΘΕ κατηγοριας, ειναι οτι εχει τεχνηεντως "αθροισει" ολα τα αρνητικα χαρακτηριστικα απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ακουνε το ιδιο ειδος, για αν βγαλει ΕΝΑΝ εξ'αυτων που "αντιπροσωπευει" ολους.

    Με το ιδιο σκεπτικο....και γω θα μπορουσα να υποθεσω οτι ο συντακτης του εν λογω κειμενου, ειναι ενας παλιος μεταλλας, που δεν του'κατσαν γκομενες με το να ακουει μεταλ (και αποει γιατι, αφου παντα ηταν εξυπνος και ανοιχτομυαλος) και τωρα το ερχει γυρισει σε Trendy ηλεκτρονικη μουσικη και bitακια με "ατμοσφαιρα" (δηλαδη με μονοχνωτες μελωδιες των 5 νοτών "πασπαλισμενες" με τονους εφε ωστε να κρυβεται η συνθετικη κουλαμαρα των δημιουργων τους), αποφευγωντας να το γυρισει κλασσικα σε "ελληνικα" αφενος διοτι αυτα τα κανεις σχετικα μικρος αλλιως "χανεις το τραινο", αφετερου ως συνδετικο στοιχειο με το παρελθον του (μη γλυφει εκει που καποτε εφτυνε).
    Α ναι......αλλωστε οι electroγκομενες πεφτουν ενιοτε και πιο ευκολα.....μετα απο 3 ωρες Bitακι που τους εχει κανει τα μυαλα πουρε (μαζι με το ecstasy), ασε που και να μην πεσουν...λιγο χαμουρεμα θα στο ριξουν πανω στο χορο (ενω στα τσιφτεντελια το χαμουρεμα πρεπει να το ριξεις ΕΣΥ στην γκομενα και εισαι λιγο κωλοστρα!)

    LIBERIS

    ReplyDelete
  11. *διορθωση:

    Εγω απλα ανρωτιεμαι....αν ειναι να λυπασαι περισσοτερο τον συντακτη αυτου του κειμενου, ή αυτους που "γελασαν" με όσα εγραψε.

    ReplyDelete
  12. O SUNTAKTHS TOU KEIMENOU,EINAI ENAS BRWMO HIP-HOPER EXOUN MAZEUTEI 2-3 DEKAXRONA KAI MAS SABBOTAROUN TO METAL...RE MOUNIA TO METAL HTAN,EINAI KAI 8A EINAI A8ANATO PARTE TO XABARI!!!(Osoi 8eloun na me broun kai na milisoume sto Facebook to onoma mou einai "Andreas Rattlehead Noulias" ade geia

    ReplyDelete
  13. Μπραβο ρε LIBERIS.

    Χαιρομαι που με θαβεις επειδη γκρουπαρω τον κοσμο σε "κατηγοριες" ΓΚΡΟΥΠΑΡΟΝΤΑΣ με στην κατηγορια του παλιου μεταλα που το γυρισε στο electro για να βρει γκομενα, και παραλληλα ΓΡΟΥΠΑΡΟΝΤΑΣ ολες τις electro-γκομενες ως ευκολες που παντα παιρνουν Ε και σε φασωνουν στο χορο.

    Θες να συνεργαστουμε στο επομενο αρθρο;

    ReplyDelete
  14. A, δεν με καταλαβες καλα....εγω δεν ειπα οτι υπαρχει τετοια κατηγορια......ΕΣΕΝΑ σκιαγραφησα απλα.......

    Και μαλιστα λεω....."ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ....και γω θα μπορουσα να υποθεσω, οτι Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ...μπλα μπλα μπλα"

    Ημουν σαφης νομιζω.....και δεν συνεργαζομαι με ανθρωπους οι οποιοι θεωρουν οτι ειναι σημαδι καταρρευσης του πολιτισμο μας το οτι υπαρχουν κανονες στους πολεμους, ασε που η ενημερωση σου για το ποσο "μουδιασμενοι" ειναι οι αμερικανοι στρατιωτες στο ΙΡΑΚ και στο Αφγανισταν.....περιμενωντας εντολες (!!!), εχει τοση σχεση με την πραγματικοτητα, οσο ο αγιασμος των υδατων με ενα βιολογικο καθαρισμο!

    ΚΑι γενικοτερα, η μισανθρωπια δεν ειναι μεσα στα χουγια μου!

    Υ.Γ. Δεν μιλησα ουτε γενικα ουτε ΕΓΩ για τις ρειβουδες.....ειπα ΕΝΙΟΤΕ, δεν ειπα πουθενα το "ΠΑΝΤΑ" και περιεγραφα εναν δικο σου ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ τροπο σκεψης, που συναδει με την λογικη ΣΟΥ περι γκρουπαρισματων, εξ'ου και η φραση μου: "ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ"

    Δεν ανεφερα πουθενα οτι ΑΥΤΟ ειναι το σκεπτικο ΜΟΥ

    Υ.Γ.2 Τα κειμενα σου, μπορει μεν να βγαζουν γελιο, αλλα φασιοζυν επικινδυνα....και βεβαια "μπαζουν" και απο 100 μπαντες, για οποιον δεν αρκειται σε μια ευκολη και γρηγορη "πρωτη αναγνωση"
    Ψιλα γραμματα βεβαιως...

    Υ.Γ.3 Δεν εχω προβλημα με τις ευκολες γκομενες....μαλλον με (αυτες που το παιζουν/τις) δυσκολες εχω....

    Υ.Γ.4 Τελικα δε μου απαντησες......σοβαρη κατηγορια μεταλλαδων υπαρχει? Εστω ατομικα ....κανας σοβαρος μεταλλας υπαρχει?

    Μπααα....νεκροφιλοι ολοι μας....οπαδοι ενος νεκρου ιδιωματος ε?
    Ενος "νεκρου" ιδιωματος που εχει χιλαδες συγκροτηματα, εκατομυρια οπαδους σε ολο τον κοσμο, που εχει ηδη 30 χρονια ζωης, που ανανεωνει συνεχως τις ταξεις του με πιστιρικαδες μουσικους που πρωτοπιανουν τα οργανα τους (δεν εννοω αυτο που πιανεις εσυ) στα χερια τους, που ακομα και σημερα ΞΕΚΝΟΥΝ να ακουν απο την "Αρχη" την μουσικη αυτη...και οχι απο το τι εχει βγει την τελευταια πενταετια. Ο νεοκοπος μεταλλας, θα ξεκινησει ακομα και σημερα απο Maiden, Metallica, Purple, Sabbath και αλλους "αρχαιους" κοκ......o νεοκοπος ελεκτροκολοκυθας ξερει εστω τους VAn der Graaf Generator ή εστω τους Eloy (που δεν ηταν και ακριβως τετοιο ειδος....αλλα τελος παντων...)ε? Τι λες?

    Ασε να απαντησω εγω.
    Σιγα μην τους ξερει.,....αφου αυτοι ειναι "παλιοι" μωρε...και αυτος εχει μαθει να "ακουει" την μουσικη κοιτωντας το καλενταρι!! (ΝΑΙ, τωρα γενικευω)

    Φαντασου ας πουμε να ειχε σπασει ο διαολος το ποδαρι του...και μια απο τις συμφωνιες του Μπετοβεν να ειχε χαθει και να την ανακλαλυπτε καποιος Liberis σημερα...και να την οικοιοποιουνταν ως δικη του συνθεση.......θα δεις απο ποσα ατομακια και "κριτικους" θα κατηγορουνταν οτι βγαζει νεκρη μουσικη ή "αναμασηματα" της κλασσικης.....χαχαχα!!

    Αυτα βεβαια για οποιους δεν ακουν μουσικη με τα αυτια τους...και αρα δεν καταλαβαινουν οτι το καθε μουσικο κομματι και ιδιωμα ειναι ενα τροπος συναρμονισης ΗΧΩΝ...και αρα ή σου αρεσουν ή δεν σου αρεσουν...και δεν ειναι γαλα να εχει "ξυνισει" με τα χρονια.....

    Liberis

    ReplyDelete
  15. Επιτελους! Καποιος που κυριολεκτικα παιρνει στα σοβαρα το blog με τιτλο "Φαε ενα μαλακα", το ξεψαχνιζει για ατελειες και το διαβαζει με ωριμη και ενημερωμενη σκοπια, οπως ηταν πραγματικα σχεδιασμενο να διαβαζεται. Οσοι απλα γελατε, χασατε το τρενο!

    ReplyDelete
  16. Παντα διαβαζω προσεχτικα...και εχω και χιουμορ, αλλα ακομα και το χιουμορ ειναι μια επιμελως "τραβηγμενη στα ακρα" οπτικη του καθε ενος μας περι της πραγματικοτητας.....δηλαδη το χιουμορ του ΔΕΙΧΝΕΙ και πως βλεπει την πραγματικοτητα.

    Πχ και ενας ρατσιστας μπορει να κανει εξυπνο χιουμορ (το "καλο" ειναι σχετικο), αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι αν αφαιρεσει κανεις τον μεγεθυντικο/παραμορφωτικο φακο που χρησιμοποιει ωστε να "χιουμορισει"....η πραγματικοτητα ΤΟΥ, ειναι μια ρατσιστικη πραγματικοτητα, οπου πιθανα οι μαυροι ειναι ζωα, οι ελληνες σουπερηρωες ή δεν ξερω εγω τι αλλο....

    Αυτην την πραγματικοτητα "βλεπει"...και αυτην αναπαραγει με "αστειο τροπο"

    Liberis

    ReplyDelete
  17. Liberis,eisai anthrwpos xazos.kai to kako den einai oti eisai anthrwpos xazos.alla oti den to ksereis.an thes na matheis giati eisai anthrwpos xazos.diavase tis apantiseis sou,kai skepsou pou grafeis kai se ti apantas.kai tha deis pws eisai anthrwpos xazos.de tha epixirimatologisw allo gia poio logo eisai anthrwpos xazos.fainetai mesa stis apantiseis sou.kai epeidi tha mou peis oti pws giente esi enas anthrwpos xazos na katalaveis mesa apo tis apantiseis sou,pou sou fainontai swstes to giati eisai anthrwpos xazos, tha sou pw oti xestika an tha to katalaveis i oxi.eisai anthrwpos xazos kai auto tha mineis.kai grafw greeklish giati eisai anthrwpos xazos.

    ReplyDelete
  18. Enw esu eisai eksupnos...ORSE MALAKA!!

    ReplyDelete
  19. Βαγγελάκη, οποτε νιωσεις "εξυπνος"....μπορεις οποτε θελεις να αναμετρηθεις με εναν χαζο οπως εγω......διοτι συνηθως ατομακια σαν και την παρτη σου......τα τρωω για πρωινο.....

    Οποτε θες λοιπον.....κανε τον κοπο να πεις και κατι αλλο περαν απο χαρακτηρισμους....και θα δουμε ποιος ειναι ο χαζος και ποιος οχι.....

    Παπαρακο......η τελευταια απαντηση που εδωσα.....απαντουσε στην "εμμεση ειρωνια" του Μιχαλη, ο οποιος ΔΗΘΕΝ με εκθειαζε...λεγωντας οτι ειμαι ο μονος που καταλαβα την αποστολη του blog του κοκ...

    Ειναι το σχολιο περι χιουμορ, κανονικα ενας "εξυπνος" οπως εσυ...θα επρεπε να το ειχε καταλαβει!!

    Υ.Γ. Ξερω ξερω....ειμαι ενας ανθρωπος χαζος.....τουλαχιστον εσυ που εισαι εξυπνος, οταν το ματαξαναγραψεις, χρησιμοποιησε καμμια καινουργια διαφορετικη λεξη μωρ'αδελφακι μου...πες "μικρονους", πες κατι αλλο τελος παντων....

    Liberis

    ReplyDelete
  20. Den iparxei logos na grapsw alli leksi.Xazos eisai kai xazo se lew.Esi diladi mia mera les thelw na faw axladia kai tin alli mera thelw na faw apidia?
    Loipon katarxas thanks pou edwses allo ena epixeirima sto giati eisai xazos( milaw gia to teleutaio sou comment).Istera,eisai asteios.Alla den peirazei,de me aggizeis.Einai san na thimwsw me ena mwro pou trwei apo to mpimpero kai oti apo to piato.Auto nomizei swsto auto kanei.otan megalwsei tha mathei,einai tixero.Esi distixws eisai megalos kai de tha matheis giati opws sou pa "eisai anthrwpos xazos kai to kako einai oti den to ksereis".Telos den kanw kati allo ektos apo xaraktirismous.Giati apo ta comments sou mono auto mporei na kanei kaneis se esena.Xaraktirismous.Den iparxei kati na eksigithei.Apla eisai xazos.
    Ante kala na pernas.

    EG (epeidi agapas ta isterografa):eisai anthrwpos xazos kai epikindinos mazi,alla de tha sou pw giati,de tha to katalaveis giati eisai xazos.

    Eg(epeidi ta latreueis):m'aresei poli na xaraktirizw tous anthrwpous,idika tous xazous.

    Eg (me auto twra tha xiseis,to kserw):Gamiesai

    ReplyDelete
  21. Βρε βλακα......οταν δυο ανθρωποι "κοντραρονται" και ο ενας χρησιμοποιει επιχειρηματα και ο αλλος μονοχνωτους χαρακτηρισμους, ποιον αλλο νομιζεις οτι πειθει περαν απο τον εαυτο του που βαυκαλιζεται λεγωντας: "Αχχχ, καλα του τα'πα"??

    Προφανως και δεν θα πεις τιποτα, δεν πειρμενα και να ελεγες, διοτι απλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....και αν και μαλακας, δεν εισαι τοσο ωστε να μην καταλαβαινεις οτι ετσι και προσπαθησεις να ψελλισεις κατι, θα πεσουν πολλα (λεκτικα) φατούρα!

    Οταν καποιος ειναι στοκος οπως εσυ, η ΜΟΝΗ διεξοδος που εχει, ειναι να πεταξει την σκατιλα του και να φυγει.....εχω συναντησει δεκαδες σαν εσενα στη ζωη μου, η συμπεριφορα τους (και "σου") ειναι καρμπον!!

    Αν νιωθεις καλα, ενας χαζος να σε βομβαρδιζει με ("χαζα" εστω) επιχειρηματα......και εσυ ο εξυπνος να εχεις πει 100 φορες την λεκξ "χαζος" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ως απαντηση....οκ......προτιμω να μεινω μεσα στην χαζομαρα μου, διοτι η δικη σου "εξυπναδα" μου προκαλει αναγουλα!

    Υ.Γ. Μπας και εισαι το alter ego του Μιχαλακη, ο οποιος δεν μπορει να υπερασπιστει καν το ΔΙΚΟ του δημοσιευμα...και επιστρατευτει πλασματικους "τριτους" για να καταναυμαχησει αυτον που του απαντα?
    Αναρωτιεμαι......

    Liberis

    ReplyDelete
  22. Α...ναι.....εχω μεινει εκθαμβος απο το παραδειγμα/αναλογια σου.
    Αμα τα επιχειρηματα σου (τα ποια?) ειναι τοσο εξυπνα οσο το παραδειγμα σου....δεν πειραζει, καλυτερα που δεν τα ακουσαμε!

    Λες:
    -------------------------------------------------
    Einai san na thimwsw me ena mwro poy trwei apo to mpimpero kai oxi apo to piato. Ayto nomizei swsto, ayto kanei. Otan megalwsei tha mathei...
    -----------------------------------------------

    Εχω παθει την πλακα μου με την αναλογια σου και την "λογικη" σου.

    Ωστε ενα μωρο, τρωει απο μπιμπερο.....λογω "αντιληψης" και ελλειψης γνωσης, αλλιως θα ετρωγε....απο το πιατο!
    Μαλιστα!
    Και φανταζομαι οτι αν "ηξερε" θα παραγγελνε σπλιναντερο και οχι μπεμπελακ και γαλα!!

    Οταν ομως μεγαλωσει, θα "μαθει" οτι το να τρωει απο το πιατο (μακαροναδα πχ) ειναι καλυτερο!!
    χαχαχαχα!!
    Κορυφαιος!!

    Ρε συ, σου'χω ενα ακομα καλυτερο.
    ΠΟλλες φαλαινες, επειδη ειναι "χαζες" (οχι σαν εμενα, αλλα χαζες ομως) τρωνε πλανκτον! Και ξερεις πως? Ανοιγουν το στομα και καταπινουν νερο μαζι με ποσοτητες πλανκτον!
    Μερικες που ειναι πιο "εξυπνες", τρωνε ψαρια ...αλλα και παλι, οχι στο πιατο (με λεμονακι και λαδοριγανη) αλλα μεσα στη θαλλασα!!
    Α τις ηλιθιες!!

    Liberis

    ReplyDelete
  23. ωραια αυτα που λες, σωστα κλπ απλα η χαζομαρα σου εχει να κανει με το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν εχει νοημα να λες ολα αυτα -τα σωστα και αγια- στο μπλογκ αυτο. μαλακιες γραφει αλλα ακριβως αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του μπλογκ: να γραφει καποιος μαλακιες κι εμεις να γελαμε. ουτε ειδησεογραφικο, ουτε επιστημονικο μπλογκ ειναι. τωρα προσβεβλημενε μεταλα και κατοχε fiat multipla σκασε.

    ReplyDelete
  24. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
    Χαροκόπου 45 Καλλιθέα
    Τηλ. 2108219210

    Περισσότερα εδω:
    http://www.xo.gr/default.aspx?pid=23&la=1&catID=3708&a=Ψυχολόγοι&c=&l=&fWhere=&fWhat=&ss=false&gclid=CK_Ppc3E8ZsCFZ0U4wodG1b7_w

    Με εκτίμηση, το "alter ego" του Vagelis.

    ReplyDelete
  25. Παιδες.....στην ΧΑΖΟΜΑΡΑ οτι το site ειναι χιουμοριστικο και οτι λεει "δεν πιανει"....απαντησα.

    ΚΑΘΕ ΧΙΟΥΜΟΡ, κρυβει πισω του ενα ΠΥΡΗΝΑ ΣΚΕΨΗΣ.
    Και ειναι μια επιτηδες "τραβηγμενη στα ακρα" διστρεβλωση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που ο χιουμοριζων ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Πχ....ο Μιχαλης δεν εκανε χιουμορ με τον "υγιεινισμο" των μεταλλαδων, προφανως διοτι θεωρει (και δικαιως) οτι οι μεταλλαδες ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ δεν ειναι υγιεινιστες....αν εκανε χιουμορ στους "οικολογους εναλλακτικους"....μπορει να εκανε χιουμορ για τον "υγιεινισμο" τους λεγωντας πχ οτι ειναι ικανοι να φανε μολοχες και οχι τα πετσακια απο τα νυχια τους, διοτι τα πετσακια ειναι ζωικα! (αποτυχημενο αστειο, απλα προσπαθω να εξηγησω τι εννοω...)

    το γραπτο του λοιπον κρυβει ΑΠΟΨΗ για το μεταλ και τους μεταλλαδες....παρ'ολο που προφανως δεν εννοει ολα οσα λεει και ετσι οπως τα λεει.....χαρηκαμε, σιγα τη διαπιστωση!!

    Αλλα και εγω ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ στιλιτευσα.....και οχι το αν "ξερει να βγαζει πλακα"

    Πχ.....αμφιβαλει κανεις οτι ο Μιχαλακης ΟΝΤΩΣ θεωρει οτι το power ειναι "νεκρο"?
    Ας βγει να το πει αν νομιζει οτι τον αδικω.....αλλα παω στοιχημα οτι δεν θα πει οτι "καταλαβα λαθος"

    Θα μπορουσ σε καθε κατηγορια μεταλ που περιγραφει, να του δειξω ποιος ειναι και ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ της σκεψης του (περαν απο το χιουμορ).....ακομα και σε κατηγοριες που και εγω ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ τη μουσικη τους (αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα μας)

    Και δεν ειναι το ΜΟΝΟ thread αυτο, οπου κανεις μπορει φανερα να διαπιστωσει μαι ταση μισανθρωπιας και "ελιτισμου" στα γραφομενα του......υπαρχουν και αλλα (ανεφερα χαρακτηριστικα το thread με τους πολεμους του σημερα)

    Υ.Γ Αν καποιος θεωρει τιμητικο για τον εαυτο του το να γελα με μαλακιες (ή να γραφει μαλακιες σε ενα site για να γελανε οι αλλοι, εγω παω πασο...)

    Υ.Γ.2 Αυτο με το Fiat δεν το καταλαβα....αλλα ειπαμε....ειμαι χαζος!

    Liberis

    ReplyDelete
  26. Thelw na zitisw sygnwmi apo ton Liberis.Den einai se kamia periptwsi xazos.
    Einai panivlakas.Apo tous ligous ki olas.
    Koita,ta epixeirimata mou sou eipa poia einai.Einai kathe sou apantisi.An einai xaza exeis grapsei xaza comments.An einai eksipna kai swsta exeis grapsei eksipna kai swsta comments.
    Episis afises alla 2 post me apisteuti mpourdologia mesa.Den katalaves to paramikro (profanws afou eisai panivlakas) kai gi'auto mou pes gia tis falaines.Alla de sou thimwnw.ksereis giati,mpagasa;).
    Akoma den exei noima na epixeirimatologisw me dika mou epixeirimata giati den tha katalaveis,sto eipa kai prin eisai xazos kai den to ksereis.Ara den exei noima na sou pw(den einai oti den kserw einai oti den tha katalaveis mikrouli).Opote ksekola me ti karamela "nia nia nia den epixeirimatologeis" kai skepsou kati allo pou den to grafoun ta vivlia sou.
    Ksanalew loipon ta epixeirimata sou einai kathe sou comment edw.
    Eg (prin exises e?):ton pairneis.

    ReplyDelete
  27. Και ενα ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    Ενας θεοσεβουμενος, θα μπορουσε να κανει "πλακα" και αστεϊσμους με το μουνι της Παναγιας και το αν ειναι Παρθενα ή το αν ο Λαζαρος ηταν ο γαμιας του Χριστου....κοκ?

    Οχι βεβαια....δεν θα μπορουσε.....και ειναι λογικο.
    Ενω για τον Σατανα, θα μπορουσε να πει πολλα ανεκδοτακια ε?

    Αρα ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ως "ασχετο" το χιουμορ που κανει καποιως με την ΑΝΤΙΛΗΨΗ του και το τι κουβαλαει στο μυαλο του.....διοτι ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ!

    Liberis

    ReplyDelete
  28. Liberis εισαι η μεγαλυτερη κλαψομουνα που εχει πατησει το ψηφιακο ποδαρι της εδω μεσα. Οχι στο blog... Σ ολο το γαμημενο Ιnternet!
    Εισαι τοσο φριχτο και μιζερο ανθρωπακι που μου εχεις προκαλεσει καινουργια συναισθηματα που δεν ξερω πως να τα ονομασω. Δεν ειναι ακριβως οικτος αυτο που νιωθω για σενα... Δεν ειναι ακριβως αηδια ή μισος. Δε μου προκαλεις ουτε καν ενα λυτρωτικο κλαυσιγελο.

    Θα το ονομασω λιμπερισμο. Με εχεις λιμπερισει τελειως! Ειμαι λιμπερισμενος περα απο καθε φαντασια! Εισαι η πιο εμετικη, αυταρεσκη και τιποτενια προσωπικοτητα που ειχα την ατυχια να γνωρισω στο ιντερνετ. Φαφλατα, κουτοπονηρε, αγαμητε, ΞΕΝΕΡΩΤΕ, αγελαστε, φανφαρα, ξυλαγγουρε, καημενε, τραβα να σκιαγραφησεις το πλαδαρο και αχρηστο τσουτσουνι σου και μια και θα μπεις και στον κοπο, κανε μια καλη και καταναυμαχισε τα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ και βαλε ΟΛΑ τα υστερογραφα σου στον ξυνισμενο κωλο σου!
    Εισαι τοσο ανυπερβλητος γαμωσκυλος που δεν ξερεις καν οτι τα υστερογραφα μπαινουν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του σχολιου σου, οχι στη μεση διαβολικε αστρονομικε, τσιχλιπουστα, παλιοκερατα!

    Μαλακα, ξαναδιαβαζω αυτα που γραφεις εδω μεσα και ανατριχιαζω απο τη μαλακια σου. Ανατριχιαζω πιο πολυ απ οσο ανατριχιαζω ακουγωντας ΜΑΝΟWAR! Ξερεις γιατι το παθαινω αυτο ρε πεταμενε; Επειδη η μαλακια σου ειναι πραγματικα ΕΠΙΚΗ!

    Φυγε απο αυτο το μπλογκ, φυγε απο το ιντερνετ, κοψε τα αρχιδια σου για να αποκλεισουμε την περιπτωση να εξαπλωθει το ελατωματικο σου dna στον πλανητη, παρε φορα και πηδα σε ενα γκρεμο!

    ΥΓ: Oριστε και ενα σωστο υστερογραφο. Λιγδιαρη, κλαψιαρη, μυξιαρη, πουστη, τρελε, δωσμενε, ευχομαι να πεθανεις σε χημικη φωτια.

    ReplyDelete
  29. Τελικα εχω πολλα alter-ego... ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ LIBERIS! Για δες κατι πραματα...

    ReplyDelete
  30. Και για να σε προλαβω ΟΧΙ ΜΙΚΡΕ ΜΑΛΑΚΑ δεν ειμαι ο Μιχαλης που γραφει αυτο το μπλογκ. Πολυ θα σε βολευε αυτο σιχαμενε.

    Αντιπαθεστατε, πρωκτικε, χοντροκωλη, μπασταρδε, θελω να πιω τα δακρυα σου σε σφηνακι.

    ReplyDelete
  31. Aman,kai allos pou xaraktirizei.
    Telika mporei na iparxei kai logos.
    Panivlaka.

    ReplyDelete
  32. Βαγγελακη χαζοβιολι......δεν μου ειπες ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα....ΕΝΑ ΧΑΖΟ παραδειγμα ειπες ΜΟΝΟ, οπου σε αυτο (κατα την γνωμη σου) τα μωρα τρωνε απο το μπιμπερο επειδη δεν εχει μεγαλωσει ακομα η αντιληπτικη τους ικανοτητα..και μολις "μαθουν" οτι το πιατο ειναι καλυτερο.....θα το κανουν!!!

    Μιλαμε για κοτσανα ολκης δηλαδη!!

    ΚΑραμελα δικε μου, ειναι η δικια σου περι "βλακειας μου"....το οποιο στηριζεις στο ΠΟΥΘΕΝΑ.
    Το οτι δεν επιχειρηματολογεις, δεν ειναι καραμελα...ειναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....αν οχι...τοτε απαριθμησε μου τα επιχειρηματα που ανεπτυξες.....χαχαχα!!

    Εισαι πολυ λιγος για μενα ρε φιλε.....αλλος?

    Liberis

    ReplyDelete
  33. Agori mou eisai pragmatika xazos telika.
    To xazos telika pou sou eipa den einai xaraktirismos,alla idiotita sou.
    Auto vlepw.
    Tespa gia teleutaia fora epanalamvano.

    "Ta epixeirimata mou einai OLA ta COMMENTS sou"
    Katalavaineis auti ti frasi?

    (eides pou sou eipa omws oti de tha to katalaveis?tosi wra meta sto exw pei toses fores kai akoma na katalaveis ti sou eipa,ara mi mou les oti den exw epixeirimata,tosa comments exeis afisei.)
    Eg:Eimai poli ligos alla se gamaw.

    ReplyDelete
  34. Ρε μαλακα Liberis. Εδω! Ψιτ! ΕΔΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ! Με ακους;

    Κλαις το βραδυ πριν κοιμηθεις; Πως ειναι να μην εχεις φιλους; Πως ειναι να εχεις τοσες αμφιβολιες για τη σεξουαλικοτητα σου που να σε πιανει τρεμουλο καθε φορα που χεζεις;

    Μιλα μου για σενα. Σε αγγιζε ο θειος Κωστας οταν εφευγε η θεια Γωγω για ψωνια;

    Που θα μιλησεις και για επιχειρηματα ΤΣΟΛΙ! Ξερεις ρε μπινε ποιος χρειαζεται να χρησιμοποιει επιχειρηματα; Αυτος που λεει μαλακιες και επιχειρει να μας πεισει οτι δε λεει.

    Δεν ειναι δημοτικο εδω βλαχουρι να κανουμε παιχνιδακια λογικης. Τραβα γαμησου ή αυτοκτονα βαρετε ομοφυλοφιλε σε αρνηση.

    ReplyDelete
  35. Βρε απειροηλιθιοι......δεν καταλαβαινετε οτι οσο λετε χαρακτηρισμους ΚΑΙ ΜΟΝΟ, απλα αποδεικνυεται το ποσο ηλιθιοι ειστε?

    Τι νομιζεται, οτι θα προσβληθω απο ενα ματσο προγλωσσικους μαλακες που το μονο που ξερουν ειναι με ενα λεξιλογιο 200 λεξεων να βριζουν?
    Χαχαχα..ειστε απιστευτοι!!

    Ναι Βαγγελακη μου, υπαρχει λογος που με βριζετε....οτι η προσβολη ειναι το μοναδικο οπλο αντιπαραθεσης ενος ηλιθιου...ο οποιος (ως γνωστον) ειναι αηττητος (ή ετσι νιψθει τελος παντων!!)

    Και οι ηλιθιοι νιωθουν ΠΑΝΤΑ προσβεβλημενοι οταν τους κολλας στον τοιχο και δεν ξερουν τι να απαντησουν, συνηδειτοποιωντας απλα το ποσο ηλιθιοι ειναι (αλλωστε, ειναι και η μοναδικη εκλαμψη εξυπναδας που εχουν!!!)

    Liberis

    ReplyDelete
  36. Προφανως βρε πανυβλακα Fnord, η τελευταια φορα που εκανες οποιαδηποτε ασκηση λογικης (εστω και ως "παιχνιδι") ηταν στο Δημοτικο!

    Ε, ετσι εξηγειται και η ποιοτητα (η ποια?) του λογου σου!
    Χαχαχαχα!!!

    Ωστε επιχειρηματα χρειαζεται αυτος που λεει μαλακιες ε?
    Μαλιστα!
    Ενω αυτος που λεει σωστα πραγματα...πως τα μεταδιδει?
    Με νοηματα? Με σηματα καπνου? Με την σεξουαλικοτητα που αναδιδει το ειναι του?
    Πως?

    Υ.Γ Εισαι μαλλον ομοφοβικος....και συνηθως η ομοφοβια ειναι μια επιθετικη συμπεριφορα καποιου για να κρυψει τι ειναι!!

    Μηπως σε αγγιζε εσενα ο θειος Κωστας οταν ησουν μικρος βρε?
    Μπας και ηταν μεταλλας ο θειος Κωστας και σουε χουν μεινει φοβιες??

    Liberis

    ReplyDelete
  37. Pragmatika pisteueis oti mas exeis kolisei ston toixo?:P
    Eisai toso ilithios?:P
    Btw ta epixeirimata mou ta katalaves?
    Kai ontws,eisai omofilofilos se arnisi?
    An nai stamata na les "oxi oxi" otan vazeis daxtilo ston kolo sou.
    Eg(perimenw apantisi gia to an exises):Kane mou mia xari pls,pigaine ston kathreuti koitaksou kai pes "Re,eisai vlakas".Kai tha deis oti ola tha desoun poli wraia ;)

    ReplyDelete
  38. ρε τελειωμενε LIBERIS. Εβλεπες πολυ Ματλοκ οταν ησουν μικρος και την εχεις ψωνισει;
    Ακου.. Δε θελουμε να σε πεισουμε οτι εχεις αδικο ή οτι εχουμε δικιο. Δε μας απασχολει αν κολλας καποιον στον τοιχο και τι αλλες φαντασιωσεις σε απασχολουν σχετικα με το ιδιο φυλο.

    Οκ; το καταλαβαινει αυτο το πραμα, το αχρηστο λιπαρο σφουγγαρι που εχεις για μυαλο;

    Θα σου το πω αλλη μια φορα. Προσεξε! ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

    Λοιπον: ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ή ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗ!

    Απλα σου εκφραζουμε τη μαζικη μας αντιπαθεια γιατι εισαι δυσαρεστος ανθρωπος. Θα πεθανεις μοναχος μεσα σε ενα σκοτεινο δυαρι παρεα με τα επιχειρηματα σου! Συγχαρητηρια μαλακα, αυτο το μπλογκ ειναι μονο μια γευση της ζωης που προκειτα να ζησεις.

    Εισαι μισητος και η ψυχη σου μυριζει κλεισουρα.

    Οκ; καταλαβες τωρα;

    ReplyDelete
  39. Βλακα Βαγγελακη.....καταλαβα πολυ καλα τι ειπες.
    Οτι ολα τα σχολια μου ειναι επιχειρηνατα σου οτι ειμαι βλακας.

    Αλλα αγορακι μου....ακομα και αν ηταν ετσι τα πραγματα....τα σχλια μου θα ηταν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της βλακειας μου (αυτο που πραγματικα συμβαινει δηλαδη με τα δικα σου) και οχι "επιχειρηματα" ΣΟΥ.

    Ενας εξυπνος ανθρωπος.....χρησιμοποιει ως "αποδεικτικο υλικο" τα λεγομενα του αλλου, για να επιχειματολογησει και να αποδειξει οτι νομιζει τελος παντων.

    Το να λες, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, οτι τα σχολια μου ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της βλακειας μου (αποδειξεις, οχι επιχειρηματα σου) ειναι τοσο ατεκμηριωτο, οσο και το να ελεγες το αντιθετο, οτι ειναι αποδειξεις της ευφυιας μου!!

    Εγω πχ μπορω να σου ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ γιατι το σχολιο/αναλογια σου με το μωρο ειναι αποδειξη του οτι εισαι μαλακας....δεν το λεω απλα και χαιρομαι που (σ)το ειπα!!

    Liberis

    ReplyDelete
  40. Και για να απαντησω στην ηλιθια ερωτηση σου...

    Αυτος που λεει σωστα πραματα, λεει σωστα πραματα. Πχ: Ο LIBERIS θα πεθανει μοναχος.

    Αυτο δε χρειαζεται επιχειρηματα. Εδω εμεις δε σε ξερουμε καθολου προσωπικα και σε αντιπαθησαμε με τη μια. Εχω κατι φιλους εδω και τους διαβασα ενα κομματι απο αυτα που λες και ειπαν με μια φωνη "ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!" Ειναι λογικο οτι αυτοι που σε ξερουν απο κοντα να σε αποφευγουν.
    Αλλιως Σαββατο βραδυ δε θα καθοσουν εδω περα να "επιχειρηματολογεις" για πραγματα που δε καταλαβαινεις!

    Γκρινιαξε λιγο ακομα μωρη αραχνη φαρμακερη.

    ReplyDelete
  41. Αγορινα μου Fνορδ....και βεβαια και δεν σε ενδιαφερει αν εχω δικιο η αδικο.....διοτι δεν εχεις και το καταλληλο εργαλειο (το ονομαζουμε ΜΥΑΛΟ) για να καταλαβεις ειτε το ενα ειτε το αλλο!!

    Και βεβαια και σου ειμαι δυσαρεστος....αλλα και σε καποιον που ειναι κλεισμενος σε ενα σκοτεινο κελι απομονωσης για ενα χρονο...οι ακτινες του ηλιου θα του φανουν δυσαρεστες....(οχι, δεν ειναι εγω ο ηλιος η κατι παρομοιο....απλα σου εξηγω οτι συχνα ενοχλουμαστε ακομα και απο τις αληθειες......)

    Η ενοχληση σου απο τα λεγομενα μου, ειναι απλα ενα αντανακλαστικο συναισθημα επειδη νιωθεις "λιγος".....αλλα δεν πειραζει....θα σου συμβει αυτο πολλες φορες ακομα στην ζωη σου...κοιτα να το συνηθισεις.....ή να αρχισεις να ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ (θα δεις οτι δεν θα παθει τιποτα το καβουρδιστηρι σου!!)

    Liberis

    ReplyDelete
  42. FNORD, δεν εχεις να πεις. Η ονομασια που επελεξα για το blog μου βγηκε ακριβεστατη τελικα.

    Πεινας;...

    ReplyDelete
  43. Βρε ηλιθιε....και συ ΣΑΒΑΤΟ βραδυ καθεσαι και απαντας σε μενα!
    Οσο αποδεικνυει αυτο την μοναξια μου, εξισσου αποδεικνυει και την δικη σου!

    Μιλαμε εισαι τελειως στοκος ε?

    Α..και κατι ακομα.....εγω σε λιγο θα μπω για μπανακι γιατι θα βγω (σορρυ που δεν βγηκα απο νωρις.....ε?)

    Αλλα ειτε βγω εγω ειτε δεν βγω...εσυ μαλακας θα παραμενεις.
    Και το οτι οι φιλοι σου ειπαν οτι λες.....δεν αποδεικνυει τιποτα...ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ...περιμενες να εχουν μυαλο?

    Liberis

    ReplyDelete
  44. Μιχαλακη.....απλα ο τιτλος στο blog σου δωθηκε πανω σε μια κριση αυτοκριτικης (σου).

    Να την επαναλαβεις (την αυτοκριτικη, οχι την κριση)...θα σε βοηθησει!!

    Liberis

    ReplyDelete
  45. Liberis kane auto me ton kathreuti kai tha me thimitheis re.Kanto,tha deis na mpainei armonia sti zwh sou.
    Re eisai poli xazos anthrwpos re gmt.
    Katse esi na epixeirimatologiseis giati o ilios vgainei apo tin anatoli.
    Egw apla tha pw oti eisai pio xazos apo moloxa.
    Kai mirizeis ki olas.

    ReplyDelete
  46. Liberis, το ξερω οτι θελεις να 'χεις την τελευταια λεξη, που να χτυπαμε τον κωλο μας κατω, αλλα στο λεω απο τωρα: δεν προκειται. Συνεχισε ομως να προσπαθεις. Διασκεδαζουμε με τις μαλακιες ολκης σου.

    Γαμω τα βαθη της ψυχης της μανας σου.

    ReplyDelete
  47. Ποια κελια και παπαρια μου λες ρε ΒΛΑΚΑ;

    Ρε καταλαβαινεις τι σου λεμε η απλα καυλωνεις να διαβαζεις τα λογακια σου;

    Τι σε κανει να γραφεις ξανα και ξανα εδω; Διεκδικεις το δικιο σου; Θες να μας διορθωσεις και να μας κανεις καλυτερους ανθρωπους; Θες να κερδισεις τη συζητηση;

    Δεν προκειται να γινει ποτε τιποτα απο ολα αυτα, ακομα κι αν στην τελικη εχεις δικιο. Θα σε κραζουμε ολοι γιατι εισαι ενας αυταρεσκος, συμπλεγματικος κουκλεντες και θα ηταν καλο να σταματησεις να ακους μεταλ γιατι ξεφτιλιζεις εμας τους υπολοιπους μεταλαδες.

    Αλλα εισαι τοσο μπινες που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ! Δεν εχεις τα αρχιδια να σταματησεις! Δε σου εχει μεινει τιποτα αλλο στη ζωη απ το να προσπαθεις να πεισεις δυο μαλακες που δεν ξερεις για την αρτιοτητα των επιχειρηματων σου και την ποιοτητα της σκεψης σου.

    Ελα λοιπον να σου κανω τη χαρη.

    Απαντησε μου αλλη μια φορα. Πες μου ποσο γαματα ειναι τα επιχειρηματα σου. Βρες ενα επιχειρημα για να στηριξεις την ακεραιοτητα των επιχειρηματων σου. Και θελω μεγαλες λεξουλες ε; ΘΕΛΩ ΟΡΟΛΟΓΙΑ και ποιητικους παραλληλισμους!

    ReplyDelete
  48. KAI ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ;;; τινος τα αρχιδια θα πας να ζαλισεις νυχτιατικα;

    Σοβαρα μπινεδακο θα θελα να σε πετυχω στο Τεξας ενα βραδυ να κανω εμετο πανω σου και μετα να κλαψουμε αγκαλια!

    ReplyDelete
  49. Και πολλες (παρενθεσεις), "εισαγωγικα" και αποσιωπητικα............

    ReplyDelete
  50. re liberis afou de to exeis agori mou ti to paleueis? salta kai gamisou pia panivlaka

    ReplyDelete
  51. Liberis θα ήθελα να χέσω πανω στο μέτωπό σου!

    ReplyDelete
  52. Προς την παρεα των ηλιθιων παραπανω

    Ο Αινσταιν ειχε πει καποτε: "Δυο πραγματα στον κοσμο πιστευω οτι ειναι απειρα, το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια....και για το συμπαν δεν ειμαι και τοσο σιγουρος"

    Παιδες, συγχαρητηρια......αποτελειτε ενα μερος του (μονου σιγουρου) απειρου!!
    "χανοσαστε" εδω μεσα....χαχαχα!!

    Υ.Γ. Στο Τexas παω συνηθως μονο για συναυλιες......ουτως η αλλως μου αρεσουν πολλα ειδη μαγαζιων.....

    Οσο για τον εμετο πανω μου....και τωρα τι νομιζεις οτι κανεις (ή εισαι)??

    Υ.Γ.2 Μιχαλακη.....για πες μου τελικα....το power εχει πεθανει?
    Α αληθεια.....σε ποια κατηγορια μεταλλαδων ανηκω εγω?
    (μην πεις: "εισαι κατηγορια απο μονος σου".....πολυ κλισε ατακα....βρες κατι καλυτερο...σου βαζω δυσκολα...το ξερω!)

    Liberis

    ReplyDelete
  53. Liberis είσαι απλά ο λεγόμενος μαλάκας μεταλάς. Θα έλεγα οτι είσαι ο ΠΙΟ μαλάκας μεταλάς αλλα θα το έπαιρνες πάνω σου! :)

    ReplyDelete
  54. Στο είπαν ήδη: στους χαζούς.

    ReplyDelete
  55. Enw auto pou eixe pei o Ainstein den einai katholou klise.Vevea.
    Re eisai xazos.To katalavaineis?Oxi kai to kserw
    Iparxoun anthrwpoi xazoi eisai enas apo autous.De tha to dexteis giati nomizeis oti eisai eksipnos.
    Apla otan mia mera to katalaveis min peseis apo ta sinefa.
    Pragmatika tetoia mpourdologia eixa poli kairo na dw.
    Eg(etsi epeidi mou aresei na vrizw):ton trws kai s'aresei

    ReplyDelete
  56. Liberi ma ti panagia trava na psofologiseis se kamia gwnia.

    ReplyDelete
  57. Συγνωμη ρε παιδια που χωνομαι στην κουβεντα σας. Εχω μια ερωτηση για τον Liberis. Ποσων χρονων εισαι ρε παλικαρι; Εχω να ακουσω τετοιες μαλακιες απο το δημοτικο και νιωθω σαν να ταξιδευω στο χρονο αυτη τη στιγμη!
    Πες σοβαρα γιατι εχουμε βαλει στοιχημα.

    Εγω λεω πως εισαι 16. Η φιλη μου λεει πως εισαι πανω απο 25 αλλα ελαφρα καθυστερημενος.

    ReplyDelete
  58. Παιδακια......οσους καφρους και καφριτσες να μαζεψετε εδωπερα....και οσοι χειροκροτητες και αβανταδοροι του Μιχαλακη και να εμφανιστουνε.....στοιχηματιζω οτι περαν του να πουνε με 100 διαφορερικους τροπους το ποσο μαλακας μεταλλας ειμαι....δεν θα μπορεσουν να πουν και κατι αλλο.....περιεργο ε?

    Τοση ωρα καποιοι Βαγγεληδες να εχουν σπαταλησει τοσο "μελανι" για να χαρακτηρισουν ποσο ηλιθια ειναι αυτα που γραφω...και ουτε μια σταγονα για να εξηγησουν το γιατι!!

    Υ.Γ. Το 100 διαφορετικους τροπους ηταν υπερβολη.....χρειαζεται και λιγο μυαλο για να σκαρφιστει κανεις τοσους!!

    Υ.Γ.2 Ρε Μιχαλακη...ολα μας τα ειπες, εκτος απο ενα.

    Τελικα το power ειναι νεκρο? Ναι ή ου?

    Liberis

    ReplyDelete
  59. Ρε θα κανεις μπανιο τωρα να ξεμαγαρισεις ή θα συνεχισεις να αυνανιζεσαι δημοσιως;

    ReplyDelete
  60. 37 ειμαι......αλλα πρεπει να φυγω.....και επειδη ειμαι σιγουρος οτι σου ειναι αδυνατον να μπορεσεις να διαλεξεις εστω και μια απο τις "τοοοοσεςςςςς" μαλακιες που εχω πει και να εξηγησεις το γιατι ειναι μαλακια.....σε αφηνω στην χαρα σου!

    ΒΑγγελακη...καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αυτο που λες, μπορει να ισχυει και αναποδα ε?
    Να εισαι ΕΣΥ ο πανυβλακας που δεν καταλαβαινει οτι ειναι πανυβλάκας και νομιζει οτι αιτιολογημενα "βριζει"!

    Σε μπερδεψα τωρα ε?

    Liberis

    ReplyDelete
  61. Liberis.... bre kalo mou. bre xruso mou.. stamata na milas epitelous. den thelw na se brisw giati den uparxei noima, den tha katalabeis k tha ekneuristw k egw me ti blakeia sou. sto lew eilikrinestata gia to diko sou kalo.. stamata!!

    alex

    ReplyDelete
  62. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τριανταεφτα χρονων γαιδουρι και καθεσαι και χαριεντιζεσαι με πιτσιρικια στο μπλογκ;

    ρε παιδοβουβαλε ΦΥΓΕ ΣΟΥ ΛΕΜΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΗΜΟ!

    Ρε μαλακα δεν εχεις καθολου τσιπα μεσα σου αιντε να χαθεις

    ReplyDelete
  63. Liberis kathe fora pou grafeis ena ysterografo o Ihsous Xristos soy gamaei ti mana kai ton patera

    ReplyDelete
  64. Katholou de me mperdepses.Pali panivlaka se theorw.

    ReplyDelete
  65. Paides ka8iste usixa k eidika esu ''file'' Liberis.Ton Mike ton kserw,mporei oxi gia arketo kairo alla katalavainw akrivws ti prospa8ei na pei.Einai krima pou den katalavaineis thn plaka apo thn sovarotita k se shmeio malista pou exw meinei afwnos.Loipon sto proto sou comment ta psilopiges kala k ''epiases'' ton Mike se merika pragmatakia alla poios o logos na arxizeis na psuxologeis kapoion pou den exeis gnwrisei???Mallon oute esu o idios den mporeis na adilif8eis kapoia pragmata.Mhpws oi xaraktirismoi pou ekane o tupas se peiraksan giati xaraktirise k onomase ka8eti apo thn proswpikothta sou????? Gia na kseka8arisoume thn katastash prepei na sou eksomologi8w pws k egw eimai kuriws metallas alla ektimw thn mousikh k oxi mono giati asxoloumai me authn alla giati me kanei na niw8w aneksartito k diaforetiko mesa mou.....Des ta ola pio sfairika k mhn ta pairneis ola tis metritois k katakarda.Eipame uparxoun eksupnoi an8rwpoi alla k xazoi omws k ena soro ametrita epi8eta pou mporw na xrisimopoihsw alla exe xarh pou variemai twra...an eisoun ena anwtero wn apo olous emas tous koinous 8nhtous 8a mporouses na eleges oti h8eles se 1 to polu 2 comments k meta na pigaines parakatw....X8es eixa mia suzhthsh apo tis 23.00-8.00 me enan pou prospa8ouse akrivws opws esu na mou thn pei se pragmata pou den kserei alla telika efage tosa xtupimata pou den mporouse pleon na ksefugei apo ta psemata tou k apo thn lan8asmenh apopsi tou gia thn idia thn zwh.Merike fores anarwtiemai k egw o idios an ta pragmata einai swsta h' la8os....Just let it flow and go on with your life.....prospa8isa na upostiriksw ena atomo pou kserw estw k ligo,den 8elw na apodeiksw tpt perissotero alla den einai anagkh oloi na trelenomaste me to paramikro.......Me ektimish pros olous sas

    Panagiwths

    ReplyDelete
  66. LIBERI APLA HTHELA NA SOU PO OTI EISAI LIGOTERO EKSYPNOS APO OSO LES STON EAYTO SOY OTI EISAI

    ReplyDelete
  67. Παναγιωτη......και οποιος αλλος εχει διαθεση να συζητησει με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ειμαι ανοικτος σε οποιαδηποτε κριτικη.....εκτος απο τους πανυβλακες που αποτελουν απλα κλακαδορους του site ή του Μιχαλακη (ή και των δυο)

    Αν τα ψιλοπηγα καλα ή οχι...μπορεις να το αποδειξεις....δεν εχω προβλημα.

    Το αν ξερω ή δεν ξερω πραγμαατα και ποσα ειναι αυτα...παλι το συζηταω...

    Σε πρωτη φαση, δεν καταλαβες παντως ποια ητα η αρχικη ενσταση μου, πριν ανακατευτουν οι μαλακες στη μεση.

    Δεν αφορουσε το αν ο Μιχαλακης ξερει να γραφει χιουμοριστικα (προφανως και ξερει), ουτε το αν εχει πλακα το γραπτο του (προφανως και εχει), ουτε το αν ολα οσα λεει ειναι αβασιμα (που δεν ειναι ολα)

    Αφορουσε την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ που διαπνεει το thread αυτο (και τολμω να πω και το blog toy) καθως και τον ΠΥΡΗΝΑ της αποψης του για το μεταλ....με βαση και τον οποιο ΚΑΝΕΙ τα αστεια του.

    ΑΥΤο δεν περιμενω να το καταλαβουν οι λοιποι Νεαντερταλ που εγραψαν εδωμεσα, αλλα επειδη εσυ δεν μοιαζεις τετοιος....πιστευω οτι ισως το καταλαβεις ή εστω δεχτεις να το συζητησεις.

    ΟΤΑΝ βρω χρονο (τωρα φευγω) θα σου εξηγησω και γιατι επεμεινα....μιας και ευστοχα θετεις το ερωτημα....

    Αυτα...οι υπολοιποι ας συνεχισουν το ανθρωποφαγικο παρτυ για το ποσο βλακας/πουστης/μιζερος/κλπ ειμαι......εχουν τρελλη πλακα!

    Liberis

    ReplyDelete
  68. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;

    ReplyDelete
  69. Liberis na sou po pou exei kanena kalo kwlomparo na pas na ksexarmaniaseis?

    Episis otan breis xrono se parakalo min ksanagyriseis na eksigiseis tipota se kanena. Katalavame oloi kai theloyme na soy zitisoyme na min ksanagrapseis edo giati prokaleis anagoyla akoma kai stoys sobades toy toixoy moy.

    FAK YOO!

    ReplyDelete
  70. Φαε ενα μαλακα.

    ReplyDelete
  71. "Αφορουσε ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ που διαπνεει το μπλογκ αυτο ΚΑΘΩΣ και τΟν ΠΥΡηνΑ ΤΗ.....Σ αποψηΣ ΤΟΥ με βαση ΚΑΙ τον ΟΠΟΙΟ "

    χχχαχαΧΑΧΑαΧΑχΑΧχΑαΧΑχΑΧΑΧΑααΧΑΧΑαΧΑχΑΧχΑαΧΑχΑΧΑΧΑαχχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΧΑΧΑΧαΧΑΧΑαΧΑχΑΧχΑαΧΑχΑΧΑΧΑαχχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΧΑΧΑΧχχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΧΑΧαΧΑΧΑαΧΑχΑΧχΑαΧΑχΑΧΑΧΑαχχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΧΑΧΑΧαΧΑΧΑαΧΑχΑΧχΑαΧΑχΑΧΑΧΑαχχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχ

    ReplyDelete
  72. THIS IS A MOTHERFUCKING BLOG RIGHT THERE BRAH!

    ReplyDelete
  73. Ο Liberis einai apo ekeinous tous metallades pou akoune apokleistika Dream Theater kai oneireuontai oti autos o paxusarkos deinosauros o James LaBrie tous gargalaei ti soufra

    ReplyDelete
  74. Palikaria ta kataferate. Kai eidika esy Liberis, anthrwpe xazotate.
    De ksanadiavazw pote comments.
    Na pa na gamitheite.
    Nai, metaksy sas.
    Mpai.

    ReplyDelete
  75. Kai epeidi den eixa diavasei ola ta sxolia otan postara to parapanw sxolio (de glitosate akomi), exw ena aplo kai atrantaxto epixeirima gia sena Liberis, kommeno kai rammeno sta metra tis noimosinis sou:
    "SKASE".
    Kalinyxta.

    -O apopanos-

    ReplyDelete
  76. Αποπανω......οταν ΗΛΙΘΙΟΙ προσπαθουν να προσβαλουν την νοημοσνη μου, ειναι επαινος για μενα.....οι λογοι ειναι προφανης.
    Θα ανησυχουσα αν συνεβαινε το αντιθετο!

    Liberis

    ReplyDelete
  77. μικρό πιτσιρίκιJuly 26, 2009 at 10:55 AM

    μπράβο ρε λιμπέρις
    κάποιος έπρεπε να του τα πει του πούστη έχεις απόλυτο δίκιο

    ReplyDelete
  78. Wow... πραγματικά, WOW! Το τελευταίο comment του Liberis ανέβηκε στις 5.55 το πρωί. Αυτό σημαίνει πως ο Liberis βγήκε έξω, ξενύχτησε και όταν γύρισε σπίτι του, πριν πάει για ύπνο ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΤ να αποστομώσει για άλλη μια φορά τους κριτές του. Δε μπορούσε να περιμένει μέχρι να ξυπνήσει. Δε μπορούσε να κλείσει μάτι με την ιδέα ότι κάποιος άλλος έχει την τελευταία λέξη σ' ένα χιουμοριστικό thread για μεταλάδες. Και πάλι WOW!

    ReplyDelete
  79. Xαζοβιολη....ειχα το πισι ανοιχτο......κατεβαζα μια ταινια, ισα ενα f5 επρεπε να πατησω για να ανανεωθει η σελιδα!

    Προφανως σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι το ποβλημα μου δεν ειναι το οτι κανεις πλακα ε?
    Νομιζεις οτι εχεις κανα "κλασσικο κολλημενο μεταλλα" απεναντι σου?
    Χθες παπαράκο ήμουν στο Vinilio και χορευα ντισκο......τι λες τωρα....λες να "μου εθιξες το ιερο μεταλ"?

    Απλα αγορι μου, οσο και αν οι κλακαδοροι σου εδωμεσα δεν το καταλαβαινουν (με τι μυαλο αλλωστε), πισω απο το χιουμορ σου κρυβεται ΑΠΟΨΗ για το "τι εστι μεταλ"....και η αποψη σου βρωμαει κλισε και κομφορμισμό!

    Υ.Γ. Τελικα, ειναι νεκρο το power, μαλακας ο Χακος....κοκ?
    Θα μου πεις να μου φυγει η αγωνια?

    Για να δουμε.....φευγω για μπανιο...θα εχω απαντηση οταν γυρισω?

    Liberis

    ReplyDelete
  80. Αγαπητε Liberis.

    Θελω να μου απαντησεις σε μια απλη ερωτηση. Μιας και εισαι τοσο καλος στο να σκιαγραφεις προσωπικοτητες και να βρισκεις κινητρα... στρεψε αυτη τη μαγικη δυναμη προς τον εαυτο σου και απαντα σε τρεις ερωτησεις.

    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; Τι ειναι αυτο που προσπαθεις να καταφερεις σ αυτο το μπλογκ; και επισης ποιος νομιζεις οτι χεστηκε για την αποψαρα σου;

    ReplyDelete
  81. liberis ftiakse ena diko sou blog na les tis malakies sou ekei na mpainoume na sou to gamame kathe mera. ante skatopousta pou brikes vima edo na bromizeis tin anthropotita me tis ysteries sou paliaderfi

    ReplyDelete
  82. Liberis,patises to f5 se mia selida pou eixes anoixti,giati eixes skeftei otan ertheis na mpeis na deis ti egine.Lame
    Loipon Liberis eisai trela gia ton poutso anthrwpos.Diladi akoma kai o poutsos,einai ligotero gia ton poutso apo oti esi.
    Tha thela na se dw apo konta gia na gelaw 10 lepta mazi sou toulaxiston.Meta na sou pw eisai vlakas kai na figw.
    Eg:Giati mwre den pas ston kathreuti na peis eisai vlakas?tha deis ola ok tha einai meta.
    Btw sigoura eisai kai xontros.

    ReplyDelete
  83. paidia alitheia leei o liberis, xtes htan sto vinilio kai xoreue disco me allous trixwtous metallades. Sto Daddy cool malista evalan daxtylaki o enas ston allo.

    Mazi sou eimai Liberi. To antartiko ksekinise. Kaneis den mporei na to stamathsei dike mou. \m/

    Stamos

    Yg. ton trws

    ReplyDelete
  84. Dear Liberis
    To xa pei kai s ena allo arthro tou parontos forum: Otan diavazeis kati asteio, gela. Kapoies fores einai kalytera na epilegeis tin eukoli auti lysi, para na psaxneis apo dw k apo kei na tin peis s auton pou to grapse.
    Oriste, sou fera sovaro epixeirima. Ante twra tha skaseis pia?

    ReplyDelete
  85. Katw ta ksera sas ap tous metalades!<3
    Auta ta panemorfa kouklia me ta makrua mallia kai mousia kai mplouzes metallica!

    Fwfw +Zwzw= B.M.F.F.E.A.E.A.T. (best metal friends forever and ever always 2gether)

    ps: trendades k loipa florakia ta leme apo septemvrio sto sxoleio .!.

    ***stay heavy***

    ReplyDelete
  86. Liberis wrote:
    "Υ.Γ Αν καποιος θεωρει τιμητικο για τον εαυτο του το να γελα με μαλακιες (ή να γραφει μαλακιες σε ενα site για να γελανε οι αλλοι, εγω παω πασο..."

    Then, he wrote:
    "Δεν αφορουσε το αν ο Μιχαλακης ξερει να γραφει χιουμοριστικα (προφανως και ξερει), ουτε το αν εχει πλακα το γραπτο του (προφανως και εχει)"

    Οταν ο Vagelis σου λεει οτι εισαι ανθρωπος χαζος και αρκει να κοιταξεις τα ιδια σου τα comments για να πειστεις...

    Υ.Γ. Ψοφα, αναστησου και μετα ξαναψοφα.

    ReplyDelete
  87. Eprepe na sou kanei kapoios copy paste ta epixeirimata mou/comments sou gia na katalaveis.

    EG:na pas na xesteis,xaze

    ReplyDelete
  88. Μιχαλακη αγορινα μου....ποια ειναι η αντιφαση που βλεπεις?

    Προφανως και η μαλακια εχει πλακα.....και οι μαλακες εχουν πλακα επισης....αλλα δεν παθουν να ειναι μαλακες επειδη οι υπολοιποι γελανε μαζι τους!

    Ας το επαναλαβω λοιπον.
    Η δικη σου "αδυναμια" δεν ειναι το αν ξερεις να γραφεις αστεια....αλλα το ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ και αρα αξιζει να το "γελειοποιησεις"

    Πχ εδω και 2 μερες δεν απαντας σε μια απλουστατη ερωτηση.
    Ειναι το power πεθαμενο?

    Θα μπορουσες να πεις ενα οχι ή ενα ναι (το δευτερο δηλαδη, διοτι αυτο πιστευεις)

    Γιατι δεν απαντας?
    Μα η απαντηση ειναι εξισσου απλη.
    Διοτι μετα θα πρεπει να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ γιατι το θεωρεις νεκρο!
    Και εκει πλεον δεν θα σε "σωσουν" ουτε το χιουμορ σου, ουτε οι κλακαδοροι τυπου Βαγγελης (με τα αψογα παραδειγματα....χαχαχα!)

    Προτιμας να κανεις την παπια λοιπον....ή να αφηνεις αλλους να κανουν την "βρωμικη" δουλεια.
    Οκ..καντο....αλλα δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι δεν εχω προσεξει οτι αποφευγεις την ερωτηση.
    Ακομα και οι "δικοι σου εδωμεσα", το εχουν προσεξει.....

    Liberis

    ReplyDelete
  89. Pousti antra Liberis.apanta stis erwtiseis pou sou ekane enas anonimos pio panw.
    Ti kaneis edw?Ti einai auto pou prospatheis na katafereis se auto to blog?kai poios nomizeis oti thelei na akousei tin ilithia apopsi sou.
    Episis karagiozako mathe ti leksi autosarkasmos.De tha sou eksigisw giati.katse kai skepsou ilithie anthrwpe.
    Telos an egw pisteuw oti kaneis tsimpoukia averta kai to grapsw se enan toixo prepei apo katw na grapsw kai ta epixeirimata mou gia na to dextei kapoios?Xestika an to dexetai kapoios re moggole.Egw ithela na paw auto pou ithela na pw.
    Epeidi esi eipes tin pipa sou edw kai evales kai 3 epixeirimata nomizeis oti eisai kaliteros?Oxi,malakas eisai.Ta epixeirimata den xriazonte otan exeis na kaneis me kati to opoio einai autapodikto.
    Aporw akoma me ti vlakeia sou pou 2 meres meta den exeis katalavei tpt.
    Exeis pei mia mpourda,eipes 5 epixeirimata kai nomizeis oti ekanes kati sti zwh sou.
    Katalavaineis auti ti stigmi oti exeis anoiksei mia kouventa xwris noima se ena blog pou legete faeenamalaka?Ti prospatheis na kaneis?na mas apodikseis pws eisai esi o malakas autos?

    Eg:apanta stis erwtiseis pou sou ekana stin arxi.
    Eg:re sovara,eisai xazos anthrwpos,pragmatika xazos omws,xwris aisthisi tou perivalontos tou,pragmatika.Ta exeis kanei ola axtarma mesa sto mialo sou.PIgaine trava mia na staniaris.
    Eg:Eisai xazos re gmt.

    ReplyDelete
  90. ρε καθυστερημενε Liberis. Βρες ενα χομπυ και σταματα να μαγαριζεις ξενα μπλογκ! Ιπποτη της κουταμαρας. Υπερασπιστη της μαλακιας. Χασοδικη του διαβολου μαλακαβλακα!

    ReplyDelete
  91. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΟΥΕΡ ΜΠΕΤΟΠΟΥΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΧΤΗΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ

    ReplyDelete
  92. Ρε.Αγνοήστε τον ρε.Θα φύγει.

    Οπως η μαύρη πανούκλα.

    ReplyDelete
  93. Ρε μεγάλε, οκ είμαστε χαζοί όλοιμας. Είμαστε ικανοί να αντιληθφούμε το μέγεθος της σοφίας σου, όσο και ένας καθυστερημένος χιμπατζής μετά απο βαρύ εγκεφαλικό. Ευχαριστημένος? Άσε μας τώρα ήσυχους να κάνουμε την πλάκα μας...

    ReplyDelete
  94. ΤΟ ΠΑΟΥΕΡ ΖΕΙ!! ΚΑΙ Ο LIBERIS ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!! Και αμα γουσταρετε ελάτε με παρέα στη πλατεία να σας δείξουμε.

    Σταμος

    ReplyDelete
  95. Γιατι με ρωτας συνεχεια το ιδιο πραγμα ρε LIberis; 2 μερες τωρα εχεις βγαλει με βεβαιοτητα πολλα συμπερασματα για μενα, απλα και μονο διαβαζοτας τα αρθρα μου. Οποτε απορω: γιατι σου εχει μεινει η απορια για ενα τοσο δα πραγματακι; Τελικα μπορεις να δεις τις "βαθυτερες" αποψεις μου που κρυβονται πισω απ' το χιουμορ, ναι ή όχι;

    Αν ναι, διαβασε ξανα τα σημεια που θελεις και βγαλε το συμπερασμα μονος σου, οπως καυχιεσαι οτι κανεις με επιτυχια εδω και 2 μερες κι ασε μας ησυχους.

    ΥΓ: Γαμω τη μανα του Χριστου σου.

    ReplyDelete
  96. Stamo elate na sas gamisome tha eimai sti plateia stis efta fere kai to maxairi soy mazi

    ReplyDelete
  97. Liberis θελω να ξερεις οτι καθε βραδυ προσευχομαι στο θεουλη να σε πατησει ενα τρενο επειδη εισαι αηδιαστικη προσωπικοτητα και τα χνωτα σου βρωμανε απο το ιδιο σου το σπερμα.

    ReplyDelete
  98. Liberi gie pes re. exei pethanei to power? e liberi? e? exei pethanei? e? gia pes? exei pethanei mipos to power? den ksero esena rotao RE LIBERI TO POWER LEO MHPOS EXEI PETHANEI? Re akous? leo gia to power re mipos exei pethanei? giati rotao tha moy peis... e pos na sou to pO MIPOS EXEI PETHANEI TO POWER E? XAKOS PERVANIDIS POOWER exei pethanei e? LIBERIS TO POWER REEEE mipos exei pethanei leo ai pniksoy me kamia frygania letso

    ReplyDelete
  99. Μιχαλαρε δανιζομαι την ιδεα σου για να επεκτείνω λιγο το ειδος των ελληνων μεταλάδων.

    Ο Εξυπνακιας Μεταλοφονταμενταλιστης...

    Προκειται ανετα για τον ποιο πριξαρχίδι μεταλλα με διαφορά. Μπορει και να είναι συνοθύλευμα περισσότερων απο τις παραπάνω κατηγορίες. Εξ αιρούνται με σιγουρια οι κατηγορίες γκοθομορφονιος γιατι δεν θα ασχολιοταν με ενα blogg αλλα με το μαλλί του και του σκυλομεταλλα των οποίον ο μεταλλοφονταμεταλιστης θεωρει γουρούνι και προδότη. Οπως ένας θρησκος δεν ανεχεται να του πειραξουν την θρησκεια, έτσι και ο μεταλόθρησκος δεν ανεχεται να κάνεις πλάκα με οτιδήποτε ανήκει στο metal (οι πιο σκληροπυρηνικες σέχτες δεν δέχονται κουβέντα ακόμα και για την allusystem). Aν κάνεις πλάκα με το metal την γάμησες, η θανατική σου ποινή είναι πριξαρχιδισμός μέχρι θανάτου. Μην το παίρνετε αψήφιστα, ο συγκεκριμένος μεταλλας άντεξε και συμμετείχε σε όλες τις ανούσιες συζητήσεις για το ποίοι είναι οι βασιλίαδες της μεταλοσκηνής ( Metallica 'η Maiden).Μάλιστα για να το πέξει και έξυπνος θα μιλάει και θα γράφει σαν τον Ζουράρη την ώρα που θα σοδομίζει τον Μπαμπινίωτη. Θα πεθάνει μεταλλάς και θα γεράσει με την απορροία αν το power metal ζει, και εμεις με το αν ειναι ανθρωπος ή γόνος του παράνομου έρωτα φώκιας μονάχους μονάχους με μέλος της Greanpeace

    Συγκρτήματα που αγαπάει : Πολλά

    Συγκροτήματα που μισεί : Λίγα (και οτιδήποτε εκτος μεταλ)

    Να τον κρατήσω : Ενώ όλος ο ανδρικός (και γυναικείος πλυθησμός) ευχεται οι γυναίκες να σταματήσουν να τους έρχεται περιόδος, εμεις γιατι να κρατήσουμε εναν τυπά που συμπεριφέρεται σαν να έχει μόνιμα περίοδο? ΟΥΣΤ


    liberis Ζει ο Μεγαλέξανδρος?

    ΥΓ Μιχαλη ελπίζω την επομενη φορά ο D να μην μας ριξει false allarm.

    ReplyDelete
  100. Διορθωση των εκ παραδρομης λαθων "των οποίον ο μεταλλοφονταμεταλιστης " ΤΟΝ ρε αγραματ !!!

    greenpeace και greanpeace...

    Ωχ στην γαμησα ρε Liberis, να χες κατι να πεις. ΦΤΟΥ!!!

    ReplyDelete
  101. Επικο comment αδερφε! Αν θελησω να το κανω copy-paste και να το προσθεσω στο τελος του κανονικου αρθρου, επιτρεπεις;

    PS, που ξερεις τον D;

    ReplyDelete
  102. μικρό πιτσιρίκιJuly 27, 2009 at 6:15 PM

    συνεχίστε να τρώτε τις μύξες σας και να διαβάζετε αυτό το μπλογκ του κώλου.
    και όταν θα νοιώθετε τελείως τιποτένιοι ενώ κολυμπάτε στα σκατά σας, αφήστε και ένα κόμεντ εδώ μήπως και σας δώσει σημασία ο λιμπέρις ώστε να πείτε στους φίλους σας στο μαισπέις ότι μαλώσατε με κάποιον στο ίντερνετ

    ReplyDelete
  103. Mixalakh, thelw toso poly na mathw thn apantisi se ayth thn erwtisi...gia ton idio logo poy den thes na apantiseis ESY!

    Dioti se boleyei ena grapto soy na to antimetwpizeis (opote se symferei) ws 100% xioymor, enw kai oi dyo mas kseroyme oti ena kommati den einai katholoy xioymor.

    KAi dioti goystarw na se dw na grafeis (meta) ta gnwsta klisediarika poy "apodeiknioyn" to giati "pethane" to power (kai to metal mallon...e?)

    Kai ston erwtisi toy "giati goystarw".....h apantisi einai profanis....dioti opws soy aresei na blepeis malakes kai malakies kai na ta sxoliazeis.....etsi moy aresei kai mena na blepw malakes kai malakies kai na tis sxoliazw!

    KAi edwmesa brika mpolikoys kai tin exw katabrei!!
    Kai nomizw oti me ayto apantisa kai stoys ypoloipus poy anarwtioyntai!

    ReplyDelete
  104. ΓλοβετροττερJuly 27, 2009 at 6:21 PM

    Liberis

    Εδω το μπλογκ έχει απόσο βλέπω
    Γέρους σε κατηγορίς
    Ελληνες μαθητες σε κατηγοριες
    καιγενικα διαφορα αρθρα με κατηγοριες όλων των ειδών.

    ειδες κανένας απο αφτους που εμπεριέχοντε σε αυτες να απαντάνε όπως εσυ? (ολοι ήταν μαθητές όλοι θα γίνουν καποια στιγμή κολόγριες κτλ όλο και σε κάοια κατηγορία ανοικουν όσοι διαβάζουν εδω)
    Γιαφτό σε κράζουν όλοι γιατί δεν καταλαβένεις αυτό το απλό πραγματακι. Ολοι όσοι είναι εδω ακουνε ή ακουγάν μεταλ ΑΛΛΑ ξερουν οτι είναι ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ απότι φέντετε είσε απο τους τελευτέους ΧΑΖΟΥΣ η Πανηλιθιους (γιαφτο σε λένε έτσι) που νομίζουν ακόμα οτι το μέταλ είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Λοιπον ξεκόλα το jubo έχει κάτι κουβαδάκια ΜΟΥΡΛΙΑ και έχει και προσφορές.

    ReplyDelete
  105. paidia! na o malakas!

    http://el-gr.facebook.com/kostas.liberis

    http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v355/83/79/1558943354/n1558943354_30049799_4483.jpg

    ReplyDelete
  106. 1)wraia skatofatsa eisai.
    2)pithanon poustis
    3)to metal den exei pethanei,oloi to kseroume edw apla mas aresei na autosarkazomaste
    4)den exeis autosarkasmo
    5)ante gamisou malaka
    6)akoma na apantiseis xaze anthrwpe sto ti prospatheis na kaneis se auto to blog
    7)eisai anthrwpos gia karpazies agries re pousti mu,krima na min eisai edw.

    ReplyDelete
  107. pantws emena mou kanei xalara gia typos pou akouei judas priest alla parallila tha xorepsei kai disco sto vinylio. skefteite ton episis me tsigaro sto xeri kai meidiama sta xeilh na grafei comments sto faeenamalaka.
    O LAOS MILISE
    AYTOSH EINAI!

    ReplyDelete
  108. ki exei ki tatouaz drako sto xeri! power METSAAAAAAAL!

    ReplyDelete
  109. Liberis,kane ena glifopoutsi na niwseis gineka mpas kai iremiseis.

    Filika,o gamias sou.

    ReplyDelete
  110. Liberis angered the internet.

    the internet will bite

    ReplyDelete
  111. μικρό πιτσιρίκιJuly 27, 2009 at 10:35 PM

    δεν θα μπορείτε πάντα να κρύβεστε πίσω από μια οθόνη
    αλήτες κοπρόσκυλα

    ReplyDelete
  112. nai re mikeius aneta pros8ese to an 8es. Aderfos tou sok eimai apo tas markopoulas. Plu mazoxtikame gia na yperaspistoume tin timi tou d san getho brothers (eleos xoxo).

    ReplyDelete
  113. μικρο πιτσιρικι η οθονη μου ειναι τεραστια και αλεξισφαιρη. μπορω να κρυψω μια ολοκληρη οικογενεια πισω της και να εχω χωρο για ενα μικρο ποδηλατο και μπισκοτα.

    ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!

    ReplyDelete
  114. μαγκες χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια δεν ειναι αυτος ο διασημος πλεον Liberis. Με τον τυπο στην φωτογραφια εχω συνεργαστει (νομιζω) επαγγελματικα και δε μου φανηκε για τετοιος μαλακας. εκτος αν κρυβοταν ΤΟΣΟ καλα.

    ReplyDelete
  115. Kali prospathia Liberis alla de mas epises.
    EG:Roufa to tromponi.

    ReplyDelete
  116. μιχαλάκη, βαγγελάκη,
    λοιποί ανώνυμοι

    Τον παίρνω αλλα μόνο ΖΕΣΤΟ-ΚΑΥΤΟ................
    Η αμετροέπεια μου ΔΕΝ έχει "όρια".............
    Όσοι (από όλους εσάς) αναρωτιέστε, μάθετε το ΕΞΗΣ.......................: ο μπαμπάκας μου ΜΕ βίαζε (όταν) "ήμουν" μικρός!

    με σκάτα μπουκωμένος, στα πισινά χιλιομπαλωμένος στα μάτια κολλύριο-χυμένος στα βρώμικα αυτιά ξεσκισμένος από λάσπες πιτσιλισμένος στη σούφρα στρεσσαρισμένος, εναγώνιος και μανιώδης παίκτης δεινός του κουμ καν, επίδοξος ρουφιάνος και μικροχαφιές, με μεγάλη πάντα ιδέα για τον εαυτό μου και αυνανιζόμενος πάνω από τον τάφο της νεκρής γιαγιάς μου και χέζοντας στον ταφο του παππού μου τρώγωντας τυρί φέτα, με εκτίμηση και βαθύτατα δικος σας (ως πουτανακι), γιορς προφαουντ,


    Liberis

    ReplyDelete
  117. φράξτε μου τον κώλο μέχρι τον λαιμο
    χυσι ποτιστε με, με αλκοολ, δυνατο

    σκατα ταιστε με και κατρουλιο
    και μαζι μ'αυτα γαμηστε μου και τον χριστο

    εχω εγω κωλαρακι σαπιο και βρωμερο
    πουτανακι ειμ εγω ευκολογαμηστερο

    πουστακι με ορθανοιχτο τον πρωκτο
    ανθρωπακι τιποτενιο και μισητο

    ΦΡΑΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

    Liberis

    ReplyDelete
  118. Τον παίρνω


    Liberis

    ReplyDelete
  119. Και αντίρρηση ΔΕΝ "φέρνω"


    Liberis

    ReplyDelete
  120. Και γέρνω..........



    Liberis

    ReplyDelete
  121. Εξακολοθω να τον παιρνω


    Liberis

    ReplyDelete
  122. καληνυχτα παω να τον παιρνω ολη νυχτα



    Liberis

    ReplyDelete
  123. Γλοβετροτερ, οχι απλα δεν πιστευω οτι το μεταλ ειναι "τροπος ζωης", αλλα και γελαω οταν διαβαζω τετοιες χαζομαρες.

    Και βεβαιως ΧΑΛΑΡΑ παω και στο Βινυλιο (γαμω τα μαγαζακια)...και γουσταρω και πολλα μουσικα ειδη (απο λατιν μεχρι οτι φανταστεις...αρκει να ειναι μουσικη παιγμενη απο μουσικους και οχι απο pc)...και ποτε μου δεν φορεσα καρφια, ραφτα, ζωνες με σφαιρες, στενα παντελονια να που λιωνουν αρχιδια, κοκ.

    Απλα επειδη μου αρεσει το μεταλ (και να το ακουω και να το παιζω), βαριεμαι να ακουω εδω και 20 χρονια τις ΙΔΙΕΣ μαλακιες...απο σκατοκεφαλους που επειδη το μεταλ πεθανε ως ΓΟΥΣΤΟ μεσα τους (δικαιωμα τους), νομιζουν οτι πεθανε οντως.

    Και ειναι κριμα που δεν μπορω να παρασυρω το Μιχαλακη σε μια τετοια κουβεντουλα, να γελασει και το παρδαλο κατσικι με την "αιτιολογηση" που θα δωσει περι "θανατου" του μεταλ!

    Υ.Γ. Το να ψαχνει καποιος να βρει στο ιντερνετ και να δειξει την φωτογραφια καποιου μπας και τον "τρομαξει" ("σε ξερουμε") ή δεν ξερω εγω τι, ειναι απλα αλλο ενα δειγμα φασιζουσας συμπεριφορας, απο ανωριμα παιδακια που νομιζουν οτι μπορουν να (μου) επιβληθουν, με το συναγωνιζονται σε διαγωνισμο βρισιας και προσβολων.

    Αλλα εχουν πλακα και τα κανω χαζι.....κυριως γιατι δεν καταλαβαινουν οτι με αυτο τον τροπο εκθετουν την ηλιθιοτητα τους.
    Το οτι τα χειροκροτει ο οχλος εδωμεσα...δεν λεει και πολλα πραγματα...ο οχλος παντα μπορει να "κουρδιζεται" μαζικα, αλλα αναθεμα και αν μπορει να "υπερασπιστει" καν αυτο στο οποιο ειναι κουρδισμενος!

    Liberis

    ReplyDelete
  124. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ LIBERIS, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΡΥΦΕΡΕ!
    ΔΕΝ μας ενδιαφέρει να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα μαζί σου.Το ότι θίχτηκες απ' τη λίστα του Mikeius δείχνει τη σοβαροφάνεια/έλλειψη αυτοσαρκασμού σου.Μας απλώνεις κι επιχειρήματα για να μας πεις για το αν ειμαστε ηλίθιοι κωλοζωάρα, λες κι ενδιαφέρει κανέναν να ανοίξει κουβέντα μαζί σου για το μιέτουωλ.Εμποδίζεις την πρόοδο της ανθρωπότητας.Βρες έναν τρόπο να πεθάνεις άμεσα.

    ReplyDelete
  125. Πωπωπω καιρό έχω να δω τέτοιο war of comments.

    Ρε σεις ο Liberis μιλάει για κουρδίσματα και πίπες, αλλά έχει μας έχει κουρδισει ολους και ασχολούμαστε με την παρτη του.
    Το άρθρο είναι υπερβολικό και γι'αυτό καταφέρνει το σκοπό για τον οποίο γράφτηκε: να προκαλέσει από απλό χαμόγελο μέχρι δυνατά γέλια. Και τα "τι κρύβεται απο πίσω" και τα περι φασίζουσας λογικής τα ακούω βερεσέ. Ας σκεφτούμε όλοι πόσες φορές έχουμε κάνει αστεία που δεν είναι politically correct στην παρέα μας (πχ ρατσιστικά ανέκδδοτα). Και το χιούμορ του Mikeius σε αυτό ακριβώς παραπέμπει. Σε παρεΐστικο χιούμορ. Όχι ΠΑΝΤΑ πετυχημένο αλλά σίγουρα δεν είναι εκεί το θέμα.

    Όποιος θέλει να ψάξει για φασιστες ας πάει αλλού να τους ψάξει, οπου εκεί ειναι πολύ πιο επικίνδυνοι. Ας ψάξει πρώτα στη Βουλή και μετά αφού τελειώσει απο εκεί μετά ας ψάξει και τα χιουμοριστικά blogs. Άντε γιατί έχουμε γεμίσει με σταυροφόρους του κώλου.

    Γιώργος

    ReplyDelete
  126. MALAKIE LIBERI!

    to mono pou yperaspizomaste edo einai h anagkh mas na mi grafoyn edo oi ksenerotoi kai mas xalane ti diathesi me ksenerota emperistatomena kai metrimena logakia. synexizeis to idio malakismeno biolaki me to thanato tou metal san ton pnigmeno pou pianetai apo ta mallia toy.

    de diafonoyme pleon mazi soy. se apexthanomaste giati eisai kollimenos, pairneis ton koloeauto soy poly sta sobara kai den exeis pei ENA aksiologo H asteio prama apo ti mera pou egrapses edo .

    apla fyge apo do mesa. de se xreiazomaste. den prosfereis tipota.

    fysika den prokeitai pote na katalabeis ti soy leme kai tha synexiseis tin idia anoisia. to myalo soy einai ellatwmatiko. exeis faei to legomeno kollima! ergo: eisai kollimenos.

    ReplyDelete
  127. Liberis to metal den pethane kai to kseroume oloi.
    Esi tha katalaveis pote oti den pisteuoume pws pethane to metal i tha se arxisoume stis mapes?
    Ilithie?

    ReplyDelete
  128. Liberis, αν θελεις να εμπλακεις σε κουβεντα μαζι μου, μπορεις να το κανεις και χωρις να σου πω την αποψη μου για το μεταλ. Τοσες μερες, μια χαρα το καταφερνεις, απαντωντας ο ιδιος στις ερωτησεις σου:

    Liberis quotes:
    "Τελικα δε μου απαντησες......σοβαρη κατηγορια μεταλλαδων υπαρχει? Εστω ατομικα ....κανας σοβαρος μεταλλας υπαρχει?
    Μπααα....νεκροφιλοι ολοι μας...."

    "o νεοκοπος ελεκτροκολοκυθας ξερει εστω τους VAn der Graaf? Τι λες?
    Ασε να απαντησω εγω. Σιγα μην τους ξερει."

    "Ειναι το power πεθαμενο?
    Θα μπορουσες να πεις ενα οχι ή ενα ναι (το δευτερο δηλαδη, διοτι αυτο πιστευεις)"

    "Γιατι δεν απαντας?
    Διοτι μετα θα πρεπει να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ γιατι το θεωρεις νεκρο!"

    Απο μενα εχεις το ΟΚ να συνεχισεις τον virtual διαλογο σου με μενα, που παιζει στο κεφαλι σου εδω και 3 μερες. Οταν λεμε οτι εισαι χαζος και δε μας πιστευεις...

    ΥΓ. Χθες ειδα ενα πεφταστερι και ευχηθηκα να πεσει στο σπιτι σου.

    ReplyDelete
  129. Liberi kai kati allo.
    Giati eisai toso skatofatsa re?

    ReplyDelete
  130. ΓλοβετροττερJuly 28, 2009 at 5:38 PM

    Λοιπόν Liberis

    Το μοναδικό που κάνεις μέχρι τώρα είναι να προσπαθείς να απλώσεις την αποψή σου στους γύρο σου χωρις να καταλαβένεις οτι την απλώνεις σαν εμετό. κανείς δεν εδιφέρετε για τον εμετό σου όλοι έχουμε τον δικό μας αλλά τον ξερνάμε in privet τα πρωινά στην τουαλέτα μετά από ενα γερό πιώμα όχι στα μπλόγ που δε μπορούμε να παρακολουθίσουμε λόγο ΚΟΛΗΜΑΤΟΣ. Δε θα σου προτέινω ιατρική βοήθεια αλλά ένα καλό τατουατζί που ξέρω να πάς να κάνεις τατού πίσω απο της βλεφαρίδες σου την λέξη 'ΞΕΚΟΛΑ' ίσως έτσι καποια στιγμή να νίωσεις.

    ReplyDelete
  131. ΓλοβετροττερJuly 28, 2009 at 6:43 PM

    Liberis Αυτό κάνεις για ναμαστε ακριβεις :)

    http://www.youtube.com/watch?v=_txzkpmRrFs

    Σκουιιιιιιιικ ...---...

    ReplyDelete
  132. ΜΙχαλακη....ασχετως του αν εγω θελω πραγματικα να εμπλακω σε κουβεντα μαζι σου ή απλα σπαω πλακα (μαζι σου και οχι μονο).....το προφανες ειναι οτι εσυ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να εμπλακεις σε κουβεντα μαζι μου....(ναι ξερω, διοτι ειναι μπετοβλακας, πουστης, κοκ...)

    Η αληθεια ειναι, οτι το ενστικτο σου σε "προειδοποιει" σωστα.....απλα δεν ξερω αν θα καταφερεις μεχρι τελους να αντισταθεις στην ταση σου για φανφαρα.....ιδωμεν..

    Liberis

    ReplyDelete
  133. ΓλοβετροττερJuly 29, 2009 at 5:51 AM

    Libreri νομίζω ότι πλέων δέν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί. Παρόλες τις προσπάθειες τελικά είσε ένας από τους απεχθείς βλάκες 'όπως είπώθικε πιό πάνω' που νομίζουν ότι έιναι έξυπνοι. Δέν έχεις κάν την εφυεία να 'πέσεις' σε ένα απλό 'κόλπο γκρόσο' που θα προμοτάριζε την ενδιαφέρουσα καθόλα ανταλαγή απόψεων στις κατάστασης που έχεις δημιουργίσει και εμπλακεί εδώ και καμπόσες μέρες σε αυτό το μπλόγκ. Διαβάζεις με το καβλί σου. ο εγκέφαλός σου είναι γεμότος φλεγμονές που επιρεάζουν την αντίληψη σου. Κάτι σαν την σκλήρινση κατπλάκας μόνο που δεν έχεις πάει σε ένα γιατρό για να την διαγνώσει και να σου επιβεβεώσει ότι έχεις πρόβλημα, έτσι ακόμα μεταφράζεις την πνευματική ανακατοσούρα σου σαν μια jihad που μονος σου πρέπει να ακολουθίσεις. ΕΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. Σου καταλογίζω όμως ότι κατάφερες να με εξοργίσεις και σου αφιερώνω μια διάσημη ατάκα, αν βρεις ποιανού ειναι έχει βραβέιο ένα χρυσό λουκούμι.

    "δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθώπινη βλακεία, δεν είμαι σίγουρος όμως για το σύμπαν".

    Long Log Off ... adiamo tsimedo

    ReplyDelete
  134. Liberis, σκάσε μωρη γκόμενα.

    ReplyDelete
  135. popo de varieste oloi...

    ReplyDelete
  136. Θα επρεπε να το ξερεις ρε φιλε πως ΟΟΟΟΛΑ αυτα απο πανω γινονται ακριβως επειδη βαριομαστε ολοι τρομερα.

    Η βαρεμαρα ειναι η τριτη πιο ισχυρη δυναμη στο συμπαν.

    Η δευτερη ειναι η κουταμαρα.

    Η πρωτη ειναι το Αγιον RAWK!


    Mιχαλαρε καλο καλοκαιρι ρε. Αν ποτε με χρειαστεις... το σπαθι μου ειναι δικο σου και τετοια επικα.

    Καλο καλοκαιρι εβριμπαντυ!

    ReplyDelete
  137. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ? ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΣΒΩΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΚΙΑ.ΟΚ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ (ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΓΕΛΙΟ,ΟΚ), Ο ΛΙΜΠΕΡΙΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΟΒΑΡΑ(ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΚ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟς ΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΑΚΟΥΣΤΩ ΣΑΝ ΗΘΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΑΗΔΙΑΖΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΧΑΛΗ :"Γαμω τα βαθη της ψυχης της μανας σου" ??!!!... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

    ReplyDelete
  138. Edo pou exi ftasi to thema mia lisi iparxi..
    rantevou gia ksilo sta jumbo,
    fan club liberi
    ps. Tha exoume mazi mas ke neropistola tou nou sas..

    ReplyDelete
  139. KAI SY MIXALH
    o deuteros apopanw einai troll tou twra pia htthmenou lumperh pou propa8ei na to paiksei kalosamareitika kai na diaskedasei entupwseis. lumperh to nou sou, meta t'aggouria epontai ai kwlokui8es ;)

    -dee

    ReplyDelete
  140. xano pasa idea gia to metalokosmo... pao stixoima oti thixtikate prin akoma graftei to keimeno! mporo na po oti i afentia mou anikei se arketes apo tis parapano katigories alla paradoksos den thixtika me tipota isa isa gelasa. Afou einai alitheia (ola, me kathe leptomereia!) ti na kanoume tora? Gia ksekoliste leo go giati gia na se peirazei toso ena keimeno se ena blog mallon kapou den ta 'xeis kala me ton eayto sou.

    ReplyDelete
  141. popo Mikeius milame ethikses to partheno metalo mesa tous!! tha gelame 3 meres me ayta edo! kai mazi me ti dieythinsi tou psyxiatrou dos tous kai mia gia dikigoro....hehehe!

    ReplyDelete
  142. AMA EISTE METAL SHKWTHITE APO TA PC KAI PATE GIA KAMIA MPYRA !!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  143. hahaha!!! sostos man!!! kai ego metallas imoun alla akouo akoma!! kala ta les! kai ola ta kathisteria pou sou lene malakies prepei na orimasoun! kai to zoo ton nightwish to lene tarja oxi daria! mi thigoume kai to koritsi!

    ReplyDelete
  144. Swstos, paw na to diorthwsw. Thanks.

    ReplyDelete
  145. Λοιπον.
    Διαβαζω τα σχολια του μπλογκ και εχω κλασει στα γελια.
    Τα ευκοιλια μου γαργαλανε τις γαμπες ετουτη την αγια ωρα που γραφω σε αυτο το τιμημενο μπλογκ.

    ReplyDelete
  146. Πολύ αρχίδας ο Mikeus πάντως.
    Ξεκολλάτε ρε, ο Liberis είναι το alter ego του απλά για να γίνει τζέρτζελο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

    ReplyDelete
  147. proskynoume tapeina...

    ReplyDelete
  148. Mixalakh sygxarhthria petyxes polla laografika stoixeia twn ellhnwn metaladwn.exw hdh petyxei ton eauto mou se dyo kathgories,alla paradexomai (ennoeitai) to humour sou k thn parathrhtikothta sou.Evge,mas exeis xarisei apeiro gelio me ta ar8ra sou(akoma k stis ntives pou kanoun oti prosvallontai).Osoi 8igontai epeidh apla vrhkan ton eauto tous kapou ekei einai autonohto oti einai terasties komplexes.MIKEIUS ASTOUS PAPARAKOUS NA TO PAIZOUN ISTORIA ME TA COMMENT TOUS---dwse satira k autosarkasmo.eimaste oloi an8rwpoi gematoi adynamies re ntives,niwsteee---

    ReplyDelete
  149. (axaxa na fantastei kaneis oti ta apo panw ta egrapsa prin diavasw ta sxolia tou Liberh) axaxax to pio tragiko einai oti prospa8oun tosoi an8rwpoi na tou poun oti gia 37xronos paei ligo pisw thn an8rwpothta se epipedo skepshs k o kakomoiros me le3eis epipedou prospa8ei na to swsei.O Mikeius nomizw ofeilei ena epishmo eyxaristw pou yparxoun tetoia xrysa plasmata na pros8etoun to alatopipero sta βλογ.

    Woozie

    ReplyDelete
  150. LIBERIS????tsimpa ena arxidi.....tou gamhses th mana......krata thn apopsh sou gia lipanyiko sto kwlo sou pou xwneis kathe vrady ton antixeira sou kai ase mas emas na akoume nekrh mousikh....

    ReplyDelete
  151. Liberi
    Αντε γαμησου παλιοτρογλη.
    Που να βγαλεις γαγγραινα στις ωοθηκες παλιοκερατιαρη,σατυρόπουστα.
    Λοβοτομημενο λεπρο μιασμα της Προκαμβριας περιοδου.

    ReplyDelete
  152. το συγκεκριμενο αρθρο το βρηκα ιδιαιτερα χιουμοριστικο και οντας και εγω σε μικροτερη ηλικια "μεταλο" και αρκετα μεσα στα πραγματα βρηκα οντως πολλα στοιχεια τα οποια αληθευουν. φιλε mikeius τα συγχαριτηρια μου οχι μονο για το χιουμορ σου, αλλα και για τον τσαμπουκα σου να τα εκδωσεις σε σελιδα στο net. παρολα αυτα κολλαω σε ενα συγκεκριμενο πραγμα.... ολα αυτα τα post στο τελος του αρθρου... γιατι τετοια συγχιση???? δεν τα διαβασα ολα, δεν ειχα ουτε την ορεξη και κυριως την ψυχολογια. διαβασα αρκετα ομως για να καταλαβω οτι στην χωρα η οποια επινωησε τη σατυρα, η σατυρα δεν ειναι δεκτη. ολοι εσεις που τσακωνεστε και βριζετε ο ενας τον αλλον και κυριως τον ανθρωπο που εγραψε το αρθρο, εχετε κατσει ποτε να κανετε μια αυτοκριτικη??? απορω. και λεω εγω τωρα σαν απλως ανθρωπος την εξης σκεψη.... ειναι πιο λογικο και μεγαλυτερη μαγκια να γραφονται αρθρα στα blogs που κραζουν τους trendy, ή τους gay ή οτιδηποτε αλλο "παραξενο"??? ρε παρτε το χαμπαρι οτι 1ον οι μεταλλαδες ειναι και αυτη μια μειονοτητα η οποια θα κραχτει οπως και ολες οι αλλες και 2ον οτι αν δεν εχεις μια δωση αυτοκριτικης και δεν κανεις και λιγη πλακα με τον ιδιο σου τον εαυτο θα παραμενεις παντα ενας κολλημενος ανθρωπος οτι μουσικη και αν ακους.

    marge

    υγ. μην με κραξετε γιατι και να το κανετε χαμενος κοπος διοτι α) δεν θα το δω γιατι πολυ πιθανο να μην ξαναμπω στο site και β) και να μπω... δεν θα ασχοληθω.
    have a nice day!!!!

    ReplyDelete
  153. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAAHHAHHAHAAHAHAHAHAHHAAH

    ReplyDelete
  154. Ρε κάτι παίδες που έχει το μαρκόπουλο τελικά!!
    Εύγε!! Χάρηκα, και μου δώσατε ελπίδα οτι δεν έρπονται όλα με τους ρυθμούς που νόμιζα..
    Γεια σου ρε Di Arbanite!!

    ReplyDelete
  155. Ήμουν και εγώ εδώ. Κάτι μου λέει πως θα γίνει κλασικό αυτό το Blog. Παίδες συνεχίστε την καλή δουλειά και γω μεταλάς είμαι αλλά έχω αίσθηση του humor και γαμάω ενίοτε. Για όσους θίγονται από την σάτιρα , να μπουν στην σειρά με την Σαρρή.

    Για να θυμάμαι,
    -Chris 'Dakonblackblade'

    ReplyDelete
  156. Μαλακα μου επιτελους βρεθηκε η Μεκα του γελ(ο)ιου! To LAST STAND καθε πικραμενου ευθικτου χιμπατζοειδους που νομιζει οτι θα αλλαξει τον κοσμο με τον μιζερο σνομπισμο του προς το αγνο προπαγανδιστικο(WTF?????) χιουμορ του μαικ.Σταματηστε να προσβαλεστε με το παραμικρο απο οποια κουβεντα γραφεται στο ονομα της κοινωνικης σατιρας και του καφρικου μισανθρωπικου χιουμορ.Κανεις απο τους ανωνυμους αλκοολικους + ΛΙΜΠΕΡΗ δεν καταλαβε οτι το αντικειμενο σχολιασμου ειναι μια "γενικη ιδεα" καθε "ταμπελας" του μεταλ. Οτι ο μαικ κραζει τις μαζοποιημενες μοδες ενος επαναστατημενου και καλα ειδους μουσικης οπου τα στερεοτυπα που περιγραφει απο εξαιρεσεις τεινουν να γινουν κανονας.Αλλα και ετσι να μην ειναι, και καθε μεταλας να διαφερει(που δεν παιζει αυτο αλλιως να με δειτε στο γιουπορν) ο μαικ απλα θελει να βγαλει το μενος του. Με χιουμορ...Θα προτιμουσατε να το βγαλει με ενα καλασνικοφ ελλεεινα οντα της μετριοτητας? Παω στοιχημα οτι ειστε (εσεις οι ανωνυμοι) το ειδος ξεφτιλισμενου αντρα που θα γαμαγατε καποιον απο τον κωλο και μετα δε θα του τραβαγατε ουτε μια μαλακια απο ευγνωμοσυνη,που λεει και μια ταινια... αχαριστα οντα με συγχυσατε παω να ακουσω γουαιτσνεηκ

    ReplyDelete
  157. gamato to ar8ro...pio asteio bebaia einai osoi 8ixtikan...

    ReplyDelete
  158. eimai metallas k eite ta les gia xioumor eite ta ennoeis ontws etsi einai mh sou pw eprepe na xwseis k parapanw. k metalades malakes parte to xampari to ntysimo k to olo attitude sas einai klise oso den paei. proxwrhste. vlepete tous kallitexnes me idiaitero style panw sth skhnh k nomizete oti etsi einai sthn kanonikh tous zoh. nai kala siga m koimountai me tis sfaires sth zonh oi sodom. eseis malakes gt vgainete gia kafe forontas sfaires? giati eiste malakes panw apo ola k opisthodromikoi. k telika eseis eiste pou to mualo sas einai kollhmeno mono se mia mousikh (mhn akousw pali thn karamela peri klassikhs mousikhs).

    ReplyDelete
  159. «Αβάν-γραντ πειραματικό μπλακ-στόουνερ με στοιχεία σατάνικ γκλαμ-ντεθ και λίγο αν-χόλι νεκρο-βόθρικ αποτροπέισιον 666… α-λα κρεμ!» xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxax so true!!!!gamhseeeeeeeeeeeeee!!!!
    kai go black metal akouo kai otan leo kati religious depressive suicidal me koitane san na mai eksoghinos!!!!:P

    ReplyDelete
  160. είναι τρομερά αστείο το πόσο εύκολα μπορούν να κατηγοριοποιηθούν οι άνθρωποι...

    ReplyDelete
  161. ma gotholeventis?
    hahaahahahahah akoma gelaw!!!

    ReplyDelete
  162. λοιπον μαγκες επειδη ρατσες σαν τον λιμπερη τις εζησα,ειναι ενα παλικαρι 39-49 χρονων που νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια και εγινε αυτο που ολοι θελαμε ο heavymetalosavouris της γενιας μας.ΟΥΥΥΥΥ σαβουρη βαλε μυαλο 43 εγινες μην μαλωνεις με τα νιατα
    μαλωσε με την μανα σου που δεν σε θηλασε οταν επρεπε,τελος
    θεσσαλονικιος πανος

    ReplyDelete
  163. De mou les tora... kala ola auta, gia kafe pote tha pame omos? (den eimai poustis)

    Ama se psini na vgenis me agnostous pou theloun na enoste ta humor sas stile kana email, grafo ena sto blog mou.

    ReplyDelete
  164. "Ξεκολλάτε ρε, ο Liberis είναι το alter ego του απλά για να γίνει τζέρτζελο. Δεν εξηγείται αλλιώς."
    Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.
    Δεν το ειχα δει ποτε απ αυτην την οπτικη γωνια.
    Και σ ευχαριστω γι αυτο.

    ReplyDelete
  165. εισαι τρελος. οτιδηποτε γραφεις σιγουρα το εχω σχολιασει κι εγω με φιλους!δεν ξερω απο που ξεκινανε τα chain mail που μου ερχονται και γραφουν δικα σου πραγματα, αλλα σιγουρα θα επρεπε να κυκλοφορει το μπλογκ δε chain mail

    ReplyDelete
  166. apistefta kalo!! poli gelio!!
    to mono pu den katalava ine giati spastikan tosa pola atoma..

    re pedia isaste eseis metalades?na sas po ti tha ekane o alithinos metalas? tha gelage ke tha anige ali mia byra... afto etsi apla ;-)
    ektos vevea an peftete mesa stis parapano katigories.. :-P
    theuli mu eftihos den teriazo puthena!! ha ha ha

    ke pali bravo megale stelno to link se olus tus gnostus mu metalades i mi ;-)

    ReplyDelete
  167. Εκεί που λες για τους μπλακμεταλάδες έχεις βάλει τον κιθαρίστα του ενός απο τα 2 μισητού συγκροτήματος..Καλός γκόμενος ο Bjorn..

    Αν κάποιος τα ακούει όλα αυτά τι είναι?αναποφάσιστος?Να τον κρατήσουμε ή μπα?

    ReplyDelete
  168. περι γκρουπ γκρουαπαρω γκρουπαρισματος ταμπελας κλπ... πολυ καλα κανεις mikeius και χρησιμοποιεις κατηγοριες και ταμπελες... οι ταμπελες ειναι χρησιμες εαν και μονο αν ειναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ και καλως η κακως η δικες σου ειναι... δεν γλυφω δεν σε ξερω την αποψη μου για το αρθρο και τα σχολια απλα λεω... φανταστητε ολοι εσεις οι ταχα θιγμενοι και δηθεν νεοφιλελευθεροι εναν κοσμο χωρισ ταμπελες... θα ηθελες ρε γυφτο να πας στην Αθηνα και θα εκανες τον γυρο των τρικαλων...

    ReplyDelete
  169. τα σχολια εχουν μακραν επισκιασει το κειμενο. εχω χεσει στο γελιο! οτι ο σχολιασμος στερεοτυπων εχει πλακα το ξερουμε. μολις εμαθα οτι εχει περισσοτερη να παρακολουθεις τις απευθειας αντιδρασεις τους. Αν μη τι αλλο, επιβεβαιωνονται ως στερεοτυπα.

    ReplyDelete
  170. Ρε γαμωτο ξαναδιαβασα τα σχολια και ξαναχεστηκα στο γελιο για 23η φορα.
    Αξιζουν hall of fame οπωσδηποτε.

    ReplyDelete
  171. Ολα εκτος απ το παρων και προηγουμενο.
    Επισης, αυτη η προταση ειναι ψευδης.

    ReplyDelete
  172. Μαλάκα δεν υπάρχουν τα σχόλια! Έχει βγεί το αντέρι έξω από τη σούφρα και γαργαλάει το βρακί μου, από το γέλιο.
    Μαλάκες λιμπερίστικα τελείως ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Μα που τον βρήκατε αυτόν τον καθυστερημένο το Λιμπέρη; ΧΑΧΑΧΑ

    Φίλε το πρώτο σχόλιο του βαγγέλη και του ΦΝΟΡΔ είναι για πολύ χέσιμο!

    Αχ σε καλό σας μαλάκες, με κάνατε και έκλαψα!

    Ωχ! Ακόμη δε μπορώ να ανασάνω από το γέλιο.

    Ρε το μαλάκα το Λιμπέρη!
    Μας γάμησε ο πούστης!

    ReplyDelete
  173. re su arxonta mikeus , entelws sobara omws,
    pane gine 8eatrikos suggrafeas , akoma ki an den eisai esu o lumperhs (leme twra...), twra pia 3ereis pws ginetai...

    ReplyDelete
  174. Η στιχομυθία Liberis versus Ανθρωπότητα δεν αναπαράγεται έτσι απλά. Πολλοί συγγραφείς πέθαναν στην προσπάθειά τους να το καταφέρουν. Που είσαι ρε Liberis; Έχω κι άλλα άρθρα που θέλουν τη σοφία σου. Πότε θα τα στολίσεις; Πότε θα τα Λιμπερίσεις;

    LIBERIS (15 July 2009 - 29 July 2009)
    We miss you, man...

    ReplyDelete
  175. XAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!
    Δεν το πιστεύω ότι άντεξα και διάβασα όλα τα σχόλια!

    Κι έλεγα ότι μόνο εγώ μαζεύω τους βλαμένους!!!

    ReplyDelete
  176. Loipon meta apo auti tin athlia logomaxia meta3u Liberi kai twn loipon ena exw na pw: Sigoura o deiktis noimosinis mou kai olwn oswn kataferan na ti diavasoun epese kata 20 me 40 monades. Apla thelw na pw:

    Liberi: eisai vlakas xwris aisthisi tou xioumor kai tou autosarkasmou... Kai egw metal akouw alla gelasa me to arthro re anthrwpe gia onoma pia...
    Mike: Gamaei to Blog sou file sunexise etsi ^^
    Twra stous upoloipous komparsous pou vrizane kai ston Vangeli pou ade tha thewrisw ws 3o prwtagwnisti: Polu asxolithikate kai eseis me ti logomaxia kai enw thelate na apodei3ete ti malakia tou Liberi tautoxrona apodei3ate kai ti diki sas... eleos re paidia toulaxiston vreite kana swsto epixeirima ektos apo to: MALAKA TON PERNEIS -.- sovara twra???

    A kai kati allo Liberi opws eipan kai polloi alloi prin apo emena: To blog legete fae ena malaka reeeeeeee giati na to pareis toso sta sovara.... To diavazeis me diathesi na gelaseis oxi na kra3eis...

    ReplyDelete
  177. Ta'spasan oi tampeles par'oti eimai kata ths tampelopoihshs...K egw mporei na anhkw stous metalades , apla akouw ta panta anhka se oles tis parapanw kathgories alla taytoxrona Den anhka kiolas...twra pws ginetai ayto??8elw enan liberi gia na mou vrei epixeirhmata...eimai ligos k den mporw na to e3hghsw...omws...PAIDES filoi metallades kai mh: exw vasimes ypopsies oti o Liberis pe8ane, k 8a prepei na epixeirhmatologhsw alla den 8a to kanw giati 8a fanw liberikos k einai to teleytaio pou 8a h8ela...Liberi etsi k se vrw th gamhses giati 3enyxthsa gia party sou re malaka... (8a to parei panw tou an to dei)


    Tommerman

    ReplyDelete
  178. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    TO DIAVASA OLO!!!!


    APLA RESPECT! EIMAI STH DOULEIA KAI KLAIW APO TA GELIA.

    ReplyDelete
  179. Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!

    Oi blakes sta comments einai pio asteioi apo to arthro!!!!!!

    ReplyDelete
  180. Ααχαχαχαχαχαχαχαχαχααα! Γαμάτο και το κείμενο αλλά και τα comments που ακολούθησαν!
    Εκτός από εκείνα που έγραψε ο καθυστερημένος, ο μαλάκαρος, ο ξεκωλιάρης, ο πουτάνας γιός, ο πουτσογλύφτης, ο σκατόφλωρος τρέντουλας, το μουνοπανίδι ο πουστοliberis... Έλεος ρε φίλε, τι ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αυτός; Μόνο από τη σκατόφατσα και το ξενέρωτο χαμόγελο της πούστρας φαίνεται τι αρχίδι είναι. Κοίτα μια φάτσα, γαμώ τα πάντα του. Κοίτα τον ηλίθιο τον σκατίφλωρο με τη φανέλα και τη στέκα, που προσβλήθηκε σαν μεταλλάς, αχαχαχαχααα. Πραγματικά εύχομαι να έχει ψοφήσει ο μπάσταρδος, γαμώ τη μάνα του. Έκατσε κι έκανε κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικο-θρησκευτική ανάλυση του πούτσου για λοβοτομημένους του είδους του στο κείμενο που υποτίθεται ότι είναι ΣΑΤΙΡΙΚΟ! Σατιρικό, γαμώ το άδειο σκατοκέφαλό σου, πουτανογέννημα, που ελπίζω να μην το διαβάσεις αυτό, γιατί θα σημαίνει ότι δεν ψόφησες, ότι το σάπιο σου κουφάρι δε θα είναι πεταμένο, τουμπανιασμένο και σκουλικιασμένο μέσα σ' ένα βόθρο, γαμώ τον πατέρα σου τον πούστη! Πραγματικά ρε, αν με εκνεύριζες έτσι και ήσουν παρών θα σου τσάκιζα το κεφάλι με λοστάρι μέχρι να κάνει φλατς-φλατς, γαμώ τη μαλακία σου, ανεγκέφαλε, πανηλίθιε, γαμώ το μπουρδέλο το σπίτι που γεννήθηκες! Μακάρι να ψόφησες, πατημένη κουράδα, για να σταματήσει ο μόλυνση του αέρα και της ανθρωπότητας από την παρασιτική ύπαρξή σου!

    Υ.Γ.: Και γι αυτούς που παρατήρησαν ότι προσβλήθηκαν πολλοί από το κείμενο του Mikeius, το αντίθετο συνέβη. Πολλοί απηύδησαν από την απέραντη μαλακία που δέρνει (ή έδερνε, αν μας έκανε τη χάρη και ψόφησε) αυτή την αρχιδόφατσα, τον παπάουερ liberi (παρόλο που αυτός ανήκει στην κατηγορία του τρέντουλα και παρόλο που αυτές οι κατηγορίες αφορούν ανθρώπους και όχι μονοκύτταρους οργανισμούς σαν αυτό το μαλακιστήρι).

    ReplyDelete
  181. Υ.Γ.#2: Εξίσου γαμάτα είναι και τα υπόλοιπα κείμενά σου! Έχεις ταλέντο Mikeius! Πολύ γέλιο, respect!

    ReplyDelete
  182. επικες στιχομυθιες συνοδευσαν ενα κορυφαιο αρθρο......Mike συνεχισε ετσι!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το κειμενο!!!

    ReplyDelete
  183. re paidia telika to power pethane h oxi?

    ReplyDelete
  184. mages o liberis einai o mixalis mikeius i opos allios. katalavete to.
    tin patisate e?
    psaroukles

    a.a

    ReplyDelete
  185. HAHAHAHAHAHAHAHA man eklasa sta gelia!nu metalas eimai kai egw kai eimai akribos etsi me papoutsi fallen omws kai xwris skoufo hahahaha :P foveri doulia!

    ReplyDelete
  186. re paidia?
    pou pige o Lumperis?

    ReplyDelete
  187. EIMAI OI MANOWAR KAI THA SAS SKISW TOUS KWLOUS

    ReplyDelete
  188. gotholevenths!!!! axaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ReplyDelete
  189. ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ...

    ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    Ε ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ;

    ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ;

    Ε;

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...





    ΚΑΙ ΓΙΑΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ΥΓ:

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ!

    ReplyDelete
  190. vgale thn photo tou panagiwth boy kai prosexe ti pics xrhsimopoieis...allo oi megales bands pou outws h allws se grafoun sta arxidia tous kai allo enas mousikos pou zei sthn ellada kai polu pithanon na einai kai geitonas sou.
    vgalthn twra.

    ReplyDelete
  191. Εμπιστεύομαι το γούστο του στη μουσική όσο εμπιστεύομαι έναν κανίβαλο να μου κανει πίπα.

    klaiw.. xaxaxa

    ReplyDelete
  192. γελαω με τον καθυστερημενο που ζηταγε να βγει η φωτο του απο την κατηγορια τουλοξεπλενη.

    μαν κορυφαια αναλυση ξεχασες ομως την κατηγορια των κιθαρομεταλλαδων...
    που προσπαθουν ακομη να μαθουν την εισαγωγη του trilogy απο Malmsteen. ακουνε νεοκλασσικαλ κτλ κτλ..

    ValteR

    ReplyDelete
  193. Mpravo man (valter), oraios.
    Ama eixe balei dikia sou photo se opoiadipote katigoria, krazontas kosmo xrisimopoiontas photografia sou xoris kan na se kserei, ekei 8a i8ela na se do na tou les
    -"re filos, arakse, ti kaneis?"
    kai kapoios na leei
    -"e ton ka8ysterimeno ton Valter! gkriniazei pou ton leei touloksekleri (kai oxi touloksepleni), floro, axristo, METEKSELIKSH TOY PAPAOUER (xontro ayto), kollimeno, priskarxidi kai E TON MALAKA, nomizei oti einai kalos o diskos Lateralus ton tool!"
    oraios man, oraia fasi pou milas toso ek tou asfalous xoris kan na skefteis 1-2 pragmata prota.

    ReplyDelete
  194. κλαιω ακομη απο τα γελια, πατησα refresh για να δειξω τη σελιδα σε ενα φιλο που ηρθε και μου απαντησε κ αλλος καθηστεριμενος. το αποπανω comment τσακιζει κοκκαλα ειναι η τρανη επιβεβαιωση οτι η ευφυια εχει ορια ενω η χαζομαρα ειναι Unlimited!!!!
    ρε μηπως εισαι σε καμια αλλη φωτογραφια εσυ και ντρεπεσαι...?

    ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΟΥΕΡΟΥ και ΝΑΙ !!!

    ΤΟ ΠΑΟΥΕΡ ΕΧΕΙ ΨΩΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΟΙ GORE-ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ. ΛΟΝΓΚ ΛΙΒ ΔΕ ΚΙΝΓΚΣ ΟΦ ΦΕΤΑ καραγκιοζηδες του το γαμησατε το blog του ανθρωπου.
    ΣΟΒΑΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ. Ο ΧΑΚΟΣ ειναι ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ. ακομη αγοραζετε μεταλ hammer κ φορατε τις μπλουζες-δωρα στους δρομους.
    ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ τουλαχιστον 3 εκπομπες στον ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ για να μιλησετε για το προβλημα σας... ΜΑΡΘΕΣ ΚΛΑΨΕΣ(αλλα μαρθα βουρτση) για ολα φταιει η κλαψομουνιαση σας..

    ValteR

    ReplyDelete
  195. Εγω απλά θέλω να ξεκαθαρίσω την έννοια της λέξης Φλώρος...είναι αυτός που ΔΕΝ ακούει μέταλ.ΕΤΣΙ βγήκε η λέξη και δεν μπορουν κάποιοι να αλλάζουν το νόημα της.Ο φλωρος ακούει ποπ και ελληνικά.

    ReplyDelete
  196. Metalas edw.... ti malakies einai aftes re karagiozides?...... eseis ti akoute dld? ta klasika skylolaika pou ooooooooola milane gia to idio 8ema kai ooooooola exoun thn idia mousikh? goustarete me aftes tis paparies? ola s agapw magapas? se 8elw me 8eleis? too metal exei plousio mousiko periexomeno kai apeirh 8ematologia.... den mporei enas flouflis san esena na krazei to kalytero eidos mousikhs.... apla..... aante geia koproi

    ReplyDelete
  197. ναι οκ δεν καταφερα να καταταξω τον εαυτο μου πουθενα απο αυτα..που παω?
    ακομα εχω γνωρισει πολλους απο αυτους στην ζωη μου..και παλι τους προτειμω απο τους καγκουρες..
    ακομα ... πολυ καλο αλλα δεν ισχυει παντα και για ολους..(αν και εχεις πεσει μεσα σχεδον σε ολα)

    ReplyDelete