Friday, September 16, 2011

Γιατί μου άρεσε το Captain America:

Ορίστε. Το είπα. Με λένε Mikeius και μου άρεσε το Captain America. Μπορεί το τέλος να ήταν λίγο μουφέ, αλλά στο σύνολο ήταν μια χαρά αξιοπρεπέστατη superhero movie. Με αυτήν την αφορμή θέλω να βγάλω από μέσα μου τρία βασικά points που με κάνουν και απολαμβάνω ταινίες όπως αυτή. Και εξηγώ:

Πρώτον:
ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ.
Δεν κατάλαβα ποτέ το κλασικό γκαργκάλι που πάει και βλέπει ταινίες στο σινεμά και μετά παραπονιέται για το concept τους. Όχι για τις ερμηνείες, τη σκηνοθεσία ή το σενάριο, αλλά για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ! Πάρτε μια γεύση από "reviews" στο athinorama.gr που δείχνουν ακριβώς τι εννοώ: 

"blakeia! oi kaloi ameriklanoi pou erxontai na swsoun tin eurwpi..."
- [by Captain Obvious]

"Γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να πλασάρεις στο παγκόσμιο κοινό έναν σωτήρα της γης ντυμένο με την αμερικανική σημαία"
- [by Κώστας DUUUUUH]

"κλασσικη αμερικανια..."
- [by Χαιροπολύ Χαιρόπουλος]

Πώς ακριβώς μπήκες στην αίθουσα χωρίς να γνωρίζεις έστω και χοντρικά τι θα παιχτεί στην οθόνη; "Κλασική αμερικανιά"... Ζούμε στον 21ο αιώνα όπου η προώθηση για μια ταινία γίνεται με άρθρα, διαφημίσεις στην τηλεόραση, παιχνίδια, αφίσες, viral videos, συσκευασίες δημητριακών, παιδικά McMenu και προβολές του trailer στα όνειρά σου από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Απ' τη στιγμή που ζεις κι εσύ σ' αυτόν τον κόσμο και ΔΕΝ έμαθες για την πρεμιέρα της ταινίας έτσι:


δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι ότι κακώς πλήρωσες να δεις μια "κλασική αμερικανιά". Ειδικά όταν ο τίτλος της είναι CAPTAIN FUCKING AMERICA!!! Είναι σαν να γκρινιάζω ότι η ταινία Transformers είναι χάλια γιατί βασίζεται σε διαφήμιση παιχνιδιών. ΛΑΘΟΣ! Το απόστημα του Michael Bay αξίζει τη χλεύη και την αποστροφή όλων μας, αλλά όχι για την κεντρική ιδέα του. Υπάρχουν σωστοί και λάθος λόγοι για να θάψεις μια ταινία. Και αυτό με οδηγεί στο επόμενο point μου:

Δεύτερον:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ.
Γιατί κάποιες χαζές ταινίες όπως το Captain America μου προσφέρουν ένα ευχάριστο, ανέμελο δίωρο, αλλά κάποιες θεωρητικά εξίσου χαζές ταινίες όπως το Transformers με κάνουν να βγάζω αφρούς; Στην τελική και οι δύο Χολιγουντιανό χυσαμόλι δεν είναι; Ναι και όχι. Μεταξύ των blockbuster, η κύρια διαφορά είναι η καλή εφαρμογή versus κακή εφαρμογή της τέχνης που λέγεται "κινούμενη εικόνα". Δεν έχει σημασία αν το σενάριο πραγματεύεται ρομπότ, εξωγήινους, ιππότες, ορκ ή μασκοφόρα ιπτάμενα νυχτόβια θηλαστικά με κολάν. Ένα καλό πλάνο είναι ένα καλό πλάνο, πάει και τελείωσε! Είναι σαν να συγκρίνεις παγωτό απ' το περίπτερο και παγωτό από το Waffle House. Κανένα από τα δύο δεν είναι καλό για την υγεία σου, αλλά όλοι αναγνωρίζουμε ότι έχουν διαφορά και μάλιστα μεγάλη!

Ας πάρουμε για παράδειγμα το Independence Day. Η ταινία έχει να κάνει με μια εισβολή εξωγήινων που αποτρέπεται επειδή δεν έχουν μπει στον κόπο να εγκαταστήσουν στα διαστημόπλοιά τους ένα anti-virus της προκοπής. Κλισέ αμερικανίλα μέχρις εσχάτων, ΑΛΛΑ όταν μαγειρεύει τα πλάνα ο Roland Emmerich, παίρνεις αυτό:


Ορίζοντας. Γραμμές φυγής. Μετρημένο design. Ρεαλιστικά χρώματα. Ο Emmerich απεικονίζει την εξωγήινη απειλή ως σκοτεινό σύννεφο που κυριολεκτικά επισκιάζει τα πάντα και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί την λωρίδα του ουρανού ως άξονα συμμετρίας μεταξύ πόλης και σκάφους. Έτσι, μας πασάρει υποσυνείδητα ότι όταν κοιτάμε στον ουρανό τους βίαιους, ιμπεριαλιστές, αποικιοκράτες εξωγήινους, κατά βάθος βλέπουμε τον κακό εαυτό μας στον καθρέφτη. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΟΜΗ ΠΛΑΝΟΥ ΚΥΡΙΟΙ! Θέλω να πατήσω pause και να το κάνω αφίσα! Όταν απ' την άλλη μαγειρεύει τα πλάνα ο Michael Bay...


ή ο J.J. Abrams...
ακόμα και ένα αξιοπρεπέστατο στόρι όπως το Super 8 μπορεί να χαθεί πίσω από μπλε φίλτρα, κουνημένα-Jason-Bourne-πλάνα και πολλές, μα πάρα πολλές, μα πάααααρα πολλές λάμψεις. Σοβαρά, τι έχουνε πάθει όλοι με αυτή τη μαλακία; Κάποτε μια λάμψη στο φακό ήταν αρκετός λόγος για να απολύσεις τον οπερατέρ. Πλέον τις χρησιμοποιούν λες και είναι πιτσιρικάδες που μόλις αγόρασαν το Adobe After Effects!

Πέρα από τα "γραφικά" όμως, το Captain America είναι πάνω απ' όλα geek movie. Και ένα geek movie πρέπει να σέβεται το αντικείμενό του, χωρίς ταυτόχρονα να γλείφει τις κωλοτρυπίδες των fanboys. Όταν το εισιτήριό μου έγραφε "Transformers", περίμενα να δω γαμημένα Transformers. Δεν ήθελα να μάθω ούτε πόσο γαμάει ο Αμερικανικός Στρατός, ούτε πώς θα λύσει τα σχεσιακά του ένας 18χρονος πρόωρος εκσπερματιστής, λες και βλέπω Dawson's Creek με ρομπότ για φόντο! Για άλλη μια φορά, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Μάχη στο CAPTAIN AMERICA: Ο ήρωας ποζάρει φάτσα-κάρτα κι από πίσω γαμιέται ο Δίας.

Μάχη στα TRANSFORMERS: Τα ρομπότ είναι κομπάρσοι στην ίδια τους την ταινία.
Όταν περνάς από το σκίτσο στο φιλμ και μεταφέρεις ένα κόμικ/καρτούν στη μεγάλη οθόνη, λογικό είναι να δείχνεις λίγο παραπάνω την ανθρώπινη πλευρά των γεγονότων, δε λέω. Αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να κάνεις με σούπερ-ήρωες. ΣΟΥΠΕΡ! Ο ρεαλισμός και η "βρωμιά" έχουν τα όριά τους. Και μια και θίξαμε τον ρεαλισμό...

Τρίτον:
ΕΝΑΣ BATMAN ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ
Έχω σιχαθεί κάθε φορά που βγαίνω από προβολή κομιξο-ταινίας να ακούω από παντού "Πωωωω... Τι παραμυθάκι είδαμε πάλι; Ο Batman ήταν πολύ πιο ρεαλιστικός". Ο ΒΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΤΜΑΝ ΗΛΙΘΙΕ! Δεν έχει σούπερ δυνάμεις! That's the point!!! Όλο το κόμικ περιστρέφεται γύρω από αυτό, πόσο μάλλον οι ταινίες. Από τότε που βγήκε το Batman Begins έχει γίνει άγραφος κανόνας ότι οι ταινίες Marvel και DC πρέπει να είναι σκοτεινές και ρεαλιστικές. Ο Batman είναι ψυχωτικός που κουβαλάει παιδικά τραύματα κι ο Iron Man είναι νάρκισσος σε κρίση μέσης ηλικίας. ΟΚ. Ο Captain America είναι απλά ένα καλό παιδί. Πειράζει δηλαδή να έχουμε ΚΑΙ τέτοιους ήρωες;

Το ίδιο ισχύει για τους κακούς. Όταν ο ιδεαλιστής εισαγγελέας Harvey Dent πέφτει θύμα προδοσίας από το ίδιο το σύστημα που είχε ορκιστεί να υπερασπίζεται, μετατρέπεται στον Twoface, ένα κυνικό τέρας με καμμένη μούρη και πλήρως διαστρεβλωμένη άποψη για το τι εστί δικαιοσύνη. Γαμάτη εξέλιξη χαρακτήρα, πεμπτουσιακός τραγικός ήρωας και άλλα τέτοια. Ο Red Skull απ' την άλλη, αντλεί τις δυνάμεις του από τα πνεύματα της Βαλχάλα και είναι τόσο κακός, που τον διώξανε απ' τους Ναζί γιατί ήταν υπερβολικά κακός!

HAIL FUCKING HYDRA!
Αυτοί οι Ναζί ρε γαμώτο... Απολυταρχία, πόλεμοι, γενοκτονίες, αλλά οι πούστηδες ήξεραν να σχεδιάζουν στολές. Ακόμα και όταν τις φοράει το καραφλό ξώγαμο του Hellboy και του Michael Jackson. Όπα! Too soon?

Έχω μια θεωρία για την κρίση "σκοτεινίλας" που μαστίζει αυτές τις ταινίες. Το κοινό τους είναι τα παιδιά των 80s και 90s που διάβαζαν τις περιπέτειες του Superman και του Iron Man και δεν έβλεπαν την ώρα να προχωρήσει η τεχνολογία για να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες στη μεγάλη οθόνη. Η τεχνολογία προχώρησε, αλλά τα παιδιά στο μεταξύ έγιναν 30 χρονών γάιδαροι και τώρα νιώθουν λίγο άβολα να παραδεχτούν ότι γουστάρουν τέτοιες ταινίες. Η λύση: σκοτεινές, σοβαρές, ρεαλιστικές superhero movies. Το τέλειο ξεκάρφωμα! Ας λέμε στις γκόμενες ότι γουστάρουμε το Watchmen γιατί έχει βάθος και ότι απορρίπτουμε το Captain America ως κιτσαριό.

Εγώ απ' την άλλη ξέρετε τι θεωρώ κιτσαριό; Όταν στο Dark Knight ο Harvey Dent και ο Commissioner Gordon πιάνουν μια υπερβολικά """ρεαλιστική""" συζήτηση για το πώς θα ρίξουν τη Μαφία. Και ξαφνικά, εκεί που νομίζω ότι βλέπω τον Πληροφοριοδότη του Scorcese, σκάει μύτη ένας τύπος ντυμένος νυχτερίδα και αρχίζει να συζητάει το ίδιο """ρεαλιστικά""" με αυτούς!

LAAAAAAAAME !
Δεν λέω ότι το Captain America είναι καλύτερο από το Dark Knight. Αλίμονο! Ούτε καν το αγγίζει. Απλά λέω ότι όσον αφορά τα superhero movies, ο ρεαλισμός δεν χρειάζεται να είναι μονόδρομος. Μην ξεχνάμε ότι πριν βγει το Dark Knight, η μέχρι τότε καλύτερη ταινία Batman περιλάμβανε αυτό:


ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ!


198 comments:

  1. για το πούτσο, first

    ReplyDelete
  2. pesta to kerato mou! oxi san kati pseuto-kritikous pou vlepoun mia tainia sthn tuxh kai meta paraponiounte giati den einai antistixes tou Citizen Kane kai den xerw kai gw ti!

    ReplyDelete
  3. τουλαχιστον εγραψες χαβαλεδιαρικα. Οχι εξαιρετικα αλλα οχι απελπιστικα κλισε αδιαφορες αποψεις. Αλλα (σουρωμενιατικα) Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. cocoon πατατες/ουγγαρεζα για παντα!

    ReplyDelete
  4. gia to Captain America : iksera polu kala ti paw na dw, alla kai gw gkriniaksa sto telos. polu apla giati perimena kati polu KALUTERO. Oi skines maxis den itan kai kati tromero kai genika upirxan polla simeia pou kulousan arga...

    ReplyDelete
  5. Μαλακια ποστ. Καλυτερα ειναι τα μπραφ. Μεγαλυτερη διαρκεια και πολιτικο χιουμορ.

    ReplyDelete
  6. Για τον πούτσο το άρθρο. Τι θα γίνει ρε ξεφτιλισμένε αυστραλοπίθηκε που μας το παίζεις και γραφιάς, θα γράψεις κάτι της προκοπής ή θα συνεχίσεις να μας πασάρεις τον εμετό σου για γνώμη που πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά; Γαμημένε...

    ReplyDelete
  7. Αρκετα για τον πουτσο μιχαλακη.. αλλα καλη προσπαθεια. τουλαχιστον δεν μετανιωσα τα 5 λεπτα που μου πηρε να το διαβασω!!

    ReplyDelete
  8. Τι εννοείες "η μέχρι τότε καλύτερη ταινία Batman"; Δεν πιστεύω να θεωρείς το Dark Knight καλύτερο από οποιοδήποτε Batman του Burton...; Χάνω πάσα ιδέα...

    ReplyDelete
  9. Φιλαρακι αλλο να σου αρεσει το Capten America και να μη ντρεπεσαι να το πεις και αλλο να υπερασπιζεσαι αυτου του ειδους σινεμα.Αυτές οι ηλιθιες ταινιες που βγάζουν χαλάνε τον κινηματογραφο.Το κοινό μπορει να θελει να τις δει,αλλα δε χρειαζονται τοσες πολλες.Το καταλάβαμε.και ναι:είναι πρόβλημα και μαλακία οι αμερικανοι να βγαινουν παντα μαγκες και σωτηρες.και αυτος ειναι λόγος να μη σου αρεσει μια ταινια.Ας κανανε ταινιες true και οχι kids friendly μαλακίες και τοτε το συζηταμε.

    ReplyDelete
  10. Anonymous dicks γκόου φακ γιορσέλφς! Βρείτε ζωή βρε μαλάκες, αν δεν σας αρέσει κάτι μην το διαβάζετε, δεν χρειάζεται να μας πρήζετε και το πάπαρο με τη μαλακισμένη γνώμη σας...
    Το Captain America γαμάει, και όσοι ημιμαθείς υπάρχουν στο δωμάτιο να την κάνουν με ελαφρά γιατί δεν κατανοούν οτι όλες οι ταινίες έρχονται μόνο και μόνο για να κλείσει ο κύκλος του χορού με το Avengers.. καραγκιόζηδες! Αν γίνεται επιτυχία το hulk, το iron man, το spiderman (αναπληρωματικός avenger, αμφιβάλω να τον συμπεριλάβουν στο cast) φανταστείτε τι θα γίνει με τον ερχομό της ταινίας που τους βάζει στο ίδιο story... (Βλ. "της πουτάνας")
    Κρυμμένοι πίσω απτην ανωνυμία σας, κάντε ένα καλύτερο review απο αυτό του Μιχάλη χωρίς να μείνετε σε 3 λέξεις - για (1) τον (2) πούτσο(3), η γαμήστε καμία κατσίκα πίσω στο χωριό απο όπου ήρθατε..

    ReplyDelete
  11. Όταν απλά λες τη γνώμη σου πρήζοντας μας τα ούμπαλα και χρησιμοποιείς επιχειρήματα της ψωλής, είσαι για τα σίδερα.
    Όταν όμως το κάνεις με διάθεση και μιλάς για τον "Κώστας DUUUUUH" (άκου όνομα που εμπνέυστηκε ο πούστης) και "το καραφλό ξώγαμο του Hellboy και του Michael Jackson", τότε αξίζεις να σε διαβάζουν. Well done!

    Γιάννης Γλυφοτονμάικιους

    ReplyDelete
  12. nemoflicks συγνώμη που οι ήρωες της marvel δεν συνάπτουν με το notebook.. γάμα τη μάνα σου.

    ReplyDelete
  13. Poly kalo to post k me filosofikes proektaseis. Oi tainies me super heroes, einai ka9ara idonistikes. Ek twn wn ouk aneu, oti i ais9itiki tis kinoumenis eikonas einai to pan. A, k oi stoles, ennoeitai: oso pio Kavlwtikes, toso pio 2 the point!

    ReplyDelete
  14. Το Captain America είναι αυτό που αποκαλώ "Τίμια ταινία". Αυτό που σου πλασάρουν είναι αυτό που βλέπεις. Το καταφχαριστήθηκα το Captain America γιατί ήταν απλό, ΠΙΣΤΟ ΣΤΟ ΚΟΜΙΚ χωρίς να βιάζει το σενάριο κι απλά κάνοντας μερικές αλλαγές για να προσαρμοστεί καλύτερα στο σινεμά, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, τι στο πούτσο γίνεται τώρα τελευταία και οι τελικές μαχες εκεί που περιμένεις να γίνουν όλα πουτάνα διαρκούν με το ζόρι 10 δευτερόλεπτα ?
    Το άρθο μου θύμισε κάτι μαλάκες οταν εβγαινα από το Κόναν που έλεγαν "Τι μούφες είναι αυτές, σοβαρή ταινία ήταν τώρα αυτή" ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, κόπανε.

    ReplyDelete
  15. epitelous kapoios ekrakse ta lens flares tou Abrams! pou na deis sto star trek ti ginetai...

    ReplyDelete
  16. ολα τα κομμεντς γινονται πια στο φεισμπουκ χαχαχα παει το μπλογκ

    ReplyDelete
  17. den paei na ine kai malakia oso ine to torrent emeis zoume apo aftes
    tainia nane
    edit
    tsampa nane
    kai oti nane

    ReplyDelete
  18. Πολύ επιτυχημένο το παράδειγμα του Dark Knight - Batman Returns. Κλασσικό πάράδειγμα πως 2 ταινίες διαπραγματεύονται τον ίδιοο χαρακτήρα και το ίδιο θέμα με τελείως διαφορετικό τρόπο (η μια ρεαλιστικό, η άλλη φανταστικό) και είναι και οι 2 φοβερές!

    ReplyDelete
  19. Αυτη η παπαρια, dark knight δεν ειναι με τιποτα η καλυτερη ταινια batman...ειναι μια σκατοαμερικανιλα γεματη ηλιθια κλισε, που καταφερε να χασει ολη τη μαυριλα των δυο πρωτων batman.τη σιχαθηκε η ψυχη μου οταν την ειδα (τζαμπα).
    Τωρα για τον captain america, δεν τον ξερω τον τυπα, δεν θα πω τιποτα.

    ReplyDelete
  20. Δεν ειναι το θεμα οτι βγαινουν πολλες τετοιες "ηλιθιες" ταινιες οπως ειπε καποιος παραπανω, που χαλανε τον κινηματογραφο. Το κακο ειναι οτι βγαινουν πολλες ταινιες με ηλιθιο τροπο. Δεν εχει σημασια τι πραγματευεσαι, αλλα να το πραγματευεσαι με σωστο τροπο. Συγκρινε το Dark Knight με το Spiderman. Και οι 2 ειναι super hero movies (το batman βασικα σκετο hero movie) αλλα η μια ειναι ταινιαρα και η αλλη ειναι αηδια! Οχι γιατι γουσταρω τον Batman και με ξενερωνει ο spiderman. Αλλα γιατι η μια ταινια αναλωνεται σε χαζομαρουλες απλα για να αυξηθει η διαρκεια της, ενω η αλλη ο,τι δειχνει εχει σημασια. Σιγουρα τα πλανα μετρανε σε μια ταινια (εκει το spiderman εχασε πολυ γιατι του εκοψαν ενα φοβερο πλανο με ενα ελικοπτερο που εχει πιαστει σε εναν τεραστιο ιστο αναμεσα στους δυο πυργους, μιας και η ταινια βγηκε λιγο μετα τα συμβαντα), αλλα τα πλανα δεν κανουν την ταινια. Αν δεν εχεις πλοκη, και χανεις την ωρα σου σε χαζα γκαγκ και ηλιθια μελο τυπου transformers το εχασες το παιχνιδι. Αν και στα transformers το μελο ειναι το λιγοτερο που μπορει να πιαστει καποιος για να κραξει την ταινια.
    Και μιας και θυμηθηκα τα transformers... αν καποιον τον ενοχλησε μια το μή ρεαλιστικο concept της ταινιας, εμενα με ενοχλησε 10000000000 το ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ απο το να δω αυτη τη στιγμη εξω απο το σπιτι μου να παρελαυνουν εξωγηινα ρομποτ, βολταρισμα σε ουρανοξυστη που πεφτει με 12ποντο! Αυτες ειναι οι ηλιθιοτητες που κανουν τυποι σαν τον Michael Bay! Υπερβολη χωρις να χρειαζεται! Τα εξωγηινα ρομποτ χρειαζονται, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ STORY! Η 12ποντη γοβα στο ποδι σου την ωρα που γκρεμιζεται το συμπαν ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! Και μας ξενερωνει! Και ψοφα Bay! Να το κραταγες για σεναριο να εβγαζες την επομενη ταινια σου, με θεμα μια 2μετρη ξανθια με αδυναμια σε φλωρακια που εφαγε εναν ραδιενεργο κομητη στο κεφαλι της και απο τοτε απεκτησε την υπερδυναμη να μπορει να περπαταει οπου θελει ανετα με 12ποντα!

    ReplyDelete
  21. Διαμαρτύρομαι, περίμενα σαν ντο μπούστη να ανεβάσεις εκείνο το ρημάδι το ποστ για την πανούκλα του σχετικισμού στη σύγχρονη θεώρηση περί ηθικής. Κι αυτό όμως το ποστ καλό ήτανε.

    ReplyDelete
  22. Peri orexews,kolokythopita.Gia to Dota egrapses h akoma?

    ReplyDelete
  23. ρε polystrofe
    αν διάβαζες spiderman θα έβλεπες οτι και το comic ήταν γεμάτο ανούσιες στιγμές μόνο και μόνο για να δείξει το πόσο γκαφατζής ήταν ο Πέτρος Πάρκερ. Έτσι και η ταινία έδειξε αυτή τη πλευρά, ίσως λίγο παραπάνω.. αυτό την κάνει κακή ταινία?
    Για μένα που μεγάλωσα διαβάζοντας τις διπλές ιστορίες του spiderman (βλ. 200 δραχμές και όχι 7 ευρό που έχει σήμερα) ακόμα και αυτό που μας έδωσαν σαν ταινίες ήταν αρκετά για να χύνω απ'τη χαρά μου...

    ReplyDelete
  24. φαε σκατα...φαε κουράδες.....

    ReplyDelete
  25. http://3.bp.blogspot.com/-jAU5--SNSzI/TnNxKxibOXI/AAAAAAAABFM/cW_Kcau3nKI/s400/super+8+lens+flare.jpg

    ekei pou les gia ton J.J Abrams i photo einai moufa photoshoppia, asxeta oti to onoma tis einai:
    super 8 LENS FLARE.jpg

    ReplyDelete
  26. 1.Dn xreiazetai ola to post na pseuto-aunanizoun ta tsoglania pou diavazoun tis atakes kai tis lene stis mana tous
    2. Captain America FUCK YEAH mouloi.. gia kati malakes san kai esas ta kalokairia ekovan ti legeona twn uperirwwn kai evazan ''oi petaloudes eleuthera paitoun''.. Pk apo Exarxeia

    ReplyDelete
  27. καλη ταινια!οπως ειπε το παλικαρι αξιζει να διαθεσεις ανεμελο χρονο...και οπως λεει ο τιτλος -->CAPTEN AMERICA!! περιμενες να δεις κατι αλλο εκτος απο αμερικανο να γαμα και να δερνει??χαχαχα ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ??..

    ΥΓ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΤΜΑΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ DARK KNIGHT ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

    ReplyDelete
  28. Τουλαχιστον να εβαζαν αυτη τη σκηνη στο spiderman που ανεφερα προηγουμενως...


    http://www.youjizz.com/videos/spiderman-gets-a-blowjob-2274236.html#

    ReplyDelete
  29. Μασκοφόρα ιπτάμενα νυχτόβια τρωκτικά με κολάν;
    Καλό ακούγεται. Πότε βγαίνει;

    ReplyDelete
  30. vasika kanenas apo tous logous pou aneferes den einai logos na sou aresei opiadipote tenia. Auto pou eksigeis einai to giati DEN thn theoreis asximh.

    Anyway mou dineis thn esthish oti prota sou irthe h idea na grapseis kati thetiko gia to C.A. kai meta epsakses na vreis me to zori epixirimata.

    ReplyDelete
  31. Λυπάμαι τους alt-bags: η ταινία ήταν τόσο πιστή στα κόμικς του Κάφτεν Αμέρικα που δε μπορούν να πουν τη γνωστή τους ρήση: "Δεν ήταν πιστή μεταφοράαααα...".
    Α! Πίστεψέ με, η στολύ του Red Skull δεν έχει καμία σχέση με τις στολές των Ναζί. Αλλά ακόμα κι αν είχε, πραγματικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν οι Ναζί είχαν καλούς μόδιστρους!!! Ήταν το μόνο καλό που μπορεί να είχαν!!

    ReplyDelete
  32. Καλα τα λες,πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος για να πληρωσει να δει τετοια ταινια και μετα να παραπονιεται.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξερεις τι σε περιμενει!Παντως,στο σημειο με τις βομβες μεσα στο αεροπλανο που η καθεμια εγραφε πού επρεπε να πεσει,δεν μπορουσα να μην κανω facepalm,οσο καλοπροαιρετος και να ημουν!

    ReplyDelete
  33. Fae ena malaka said...
    1)eisai GAY mikeus me mia xadra enomenh me ten mounotripida kai ten kolotripida sou afenodas tous allous na ten kanoyn koboloe
    2)Mia gamesiara tainia prepei na se kanei apo mone tis betoblaka na exeis pollaplous orgasmous eno esy ksereis mono to idos tes-Gay-kai oxi oloklero to senario-spermatolagne- opos esy!Superhero TELOS!!!!!!!!.
    3)exo dei kalpazousa fantasia kai e patriotistikh-mounolaspe- einai gia ton poutso!Goustaroume meseona ara fae ta arxidia moy kanontaw gargares me to sperma pou tha stazei

    ReplyDelete
  34. Καλα τωρα συκρινουμε dark knight με batman του burton? Ουτε στην ιδια προταση δε χωρανε χωρις να ειναι ιεροσυλια.

    Ο Μπαρτον μια χαρα τυπος ειναι για τις ταινιες που κανει και τα batman του μια χαρα ηταν μεχρι να ερθει ο Nolan.Εχει ενα συγκεκριμενος υφος στις ταινιες του και γενικως ειναι σκηνοθετης με αποψη και χαρακτηρα. Μεχρι εκει ομως οσο αφορα το batman. Γιατι ο Nolan εφτιαξε τον batman οπως επρεπε και οπως ειναι. Σοβαρο και ΣΚΟΤΕΙΝΟ. Μπροστα στο dark knight ο μπατμαν του Μπαρτον μοιαζει με στρουμφακια, μεσα στο κιτς και την ποζερια.Ειναι τετοιο το στυλ, που οντως οταν καποιος που δεν εχει ιδεα απο μπατμαν παει να δει αυτα του Μπαρτον, με το δικιο του θα πει πως βλεπει "παιδικες" μαλακιες με εναν τυπο που ντυνετε νυχτεριδα... Βαλτου να δει dark knight ομως..

    ReplyDelete
  35. Ρε Μιχάλη, αναρωτιέμαι πώς αντέχεις ώρες-ώρες με τους μαλάκες. Λοιπόν, μια χαρά η αποψάρα σου. Δε συμφωνώ απόλυτα, αλλά ρισπέκτ, αξιόλογο άρθρο.

    ReplyDelete
  36. Swpa re anwnyme 12.09. Alitheia einai photoshopia? Eytyxws pou eprepe na to psakseis sto internet gia na to katalabeis. Malaka. Failakia.

    ReplyDelete
  37. Gia ton peo o dark knight. Pio kalos o palios!

    ReplyDelete
  38. Καλό άρθρο.

    1. Οι στολές των Ναζί στον Δεύτερο Παγκόσμιο σχεδιάστηκαν από τον Hugo Boss. Ναι, ΤΟΝ Hugo Boss. Προηγουμένως είχαν κάτι καφέ στολές και ήταν όλοι σα χεσμένοι.

    2. Όποιος πάει, βλέπει τη ταινία, βλέπει ότι ακόμα και οι αμερικάνοι στρατιώτες μέσα στη ταινία δε χαμπάριαζαν από τη προπαγάνδα του Cap, και ότι ο τύπος πρέπει να γίνει όντως ήρωας για να κερδίσει σεβασμό, και παρόλα αυτά συνεχίζουν να λένε «κλασσική αμερικανιά», δεν είναι άξιοι περεταίρω συζήτησης.

    3. Το Batman Begins είναι καλύτερο του Batman Returns κατά τη γνώμη μου. Το Returns πάσχει από TimBurton-ίαση και μοιάζει όπως όλες οι ταινίες του με κουκλοθέατρο.

    Αυτά. Δυστυχώς οι κριτικοί κινηματογράφου στην Ελλάδα δεν έχουν χάσει απλώς τη μπάλα, δεν την είχαν ποτέ. Απλά κριτικάρουν όλες τις ταινίες του κόσμου και τις συγκρίνουν με το αγαπημένο τους είδος. Αν δεν είναι κοντά τότε τη θάβουν και το λένε κριτική. Το "I'm not a critic but I know what I like" των ασχέτων με γούστο το έχουν αλλοιώσει στο προσωπικό μόττο «είμαι κριτικός και μόνο ό,τι μου αρέσει αξίζει», οπότε απλά δε δίνεις σημασία στους βλάκες επί πληρωμής.

    Αυτά. Παρεπιπτόντως πιάσε Dead Island. Δεν είναι απαραίτητο να σου πω να γράψεις άρθρο, παίξε και βλέπεις μόνος σου.

    Υ.Γ. Όποιος λέει ότι ένα κινούμενο εφέ είναι φωτοσοπιά και όχι Aftereffects ή ΜagicΒullet είναι επιεικώς ένας ανενημέρωτος ηλίθιος.

    ReplyDelete
  39. opoios sygrinei ton batman me opoiondipote allo superhero einai apla ilithios. den ginete na theleis na prostheseis frouta kai na valeis sto idio kalathaki me ta portakalia ta katsavidia kai nai exeis koino synolo... o batman einai o batman kai ftiaxtike apo thn dc to 1939 einai autodimiourgitos superhero anthrwpos kai ton dimiourgisan MONO KAI MONO GIA NA KONTRAREI TON SUPERMAN o opoios einai superhero eksogiinos kai ta vrike ola etoima alla dimiourgithike ena xrono nwritera to 1938. (legontas dimiourgithike ennow pote kykloforise episima to prwto comic book).

    proswpika to captain america de marese oute to thor marese fysika den ta eida sto sinema giati iksera ti tha dw. ti eidate osoi ta eidate? ta pseutoorigins se fastforward twn avengers. otan vgei to avengers nai tha plhrwsw ena gamidi eisitirio gia cinema.

    episis o mparton einai allos enas psyxakias pou den mporei me tipota na ginei ithopoios giayto pire ton depp ton exrise andrikelo tou kai ton ekane se arketes periptwseis panomoiotipo tou. de xreiazetai na eisai psagmenos gia na deis poso moiazei o mparton sthn proswpikh tou zwh (ekswterika) me ton depp sto todd kai sto psalidoxeri alla kai poso moiazei o mparto kai o depp me ton vincent ena pentalepto kinoumeno. pou thelw na kataliksw? kratiste makria ton mparton kai ta psyxologika tou apo to holywood. exoun tonous psyxologika kai xwris th voitheia tou.

    ReplyDelete
  40. Μιχαλη, η χρηστικοτητα του αρθρου σου ειναι αντιστοιχη γλυφιτζουριου με γευση κουραδας.

    ReplyDelete
  41. diladi einai apolyta xrisimo se ena megalo arithmo anthrwpwn gnwstous kai ws koprolagnous! mpravo mike!

    ReplyDelete
  42. δε μου λες μιχαλη.. Ποσους φιλους σου στρωνεις για να απαντανε μεσω του λογαριασμου ΣΟΥ, "shinobi"?? γιατι δεν ειναι δυνατον οι απαντησεις του σε μερικα αρθρα να ειναι καρμπον το δικο σου στυλακι γραφης και σε καποια αλλα (οπως το παρον) να ειναι λες και τα γραψε καθυστερημενος εφηβος. καραγκιοζακο

    Ν

    ReplyDelete
  43. Re mlka kai to van helsing den gamouse san tainia?Oi malakes oi kritikoi tou eixan allaksei ta fwta.

    Alex

    ReplyDelete
  44. dwste gleifitzouria stous kortolagnous!
    a, kai zhtw oi patouses.

    -froulhs

    ReplyDelete
  45. Exw na pw oti o miceius liwnei sth dota...fanike apo kati p eipe

    ReplyDelete
  46. Η Νυχτεριδες δεν ειναι τρωκτικα nooba..

    ReplyDelete
  47. Capten America... ton evlepa se kinoumeno sxedio paliotera...ah memories.

    Charlotte R.

    ReplyDelete
  48. Ο αρχικός Υπεράνθρωπος δεν ταίριαζε στο αμερικάνικο όνειρο και έτσι τον προσάρμοσαν στα μέτρα τους για να πάρουμε το εμετικό σημερινό αποτέλεσμα.

    ReplyDelete
  49. Οι στολες των ναζι ηταν του οικου BOSS υποψιν.
    Τιποτα τυχαιο...

    ReplyDelete
  50. Μικε, τι λες για τους X Men(1,2,3, και wolverine) ;

    ReplyDelete
  51. εχεις πετυχει κατι πολυ αστειο..
    ο περισσοτερος κοσμος που σε διαβαζει πλεον, διαβαζει τοσο εξονυχιστικα τα λεγομενα σου, με σκοπο να σου την πει καποια φαση..
    δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει με κομπλεξ, με την αναγκη να τα βαλουν με καποιον εξυπνο ανθρωπο για να νιωσουν καλυτεροι, ή οτιδηποτε αλλο μπορει να συμβαινει, αλλα σιγουρα ειναι αξιο παρατηρησης σαν γεγονος..
    επισης δεν εχω καταλαβει αν ειναι καλο ή κακο (οσο συγκεκριμενοι μπορει να γινουν αυτοι οι οροι), αλλα πλεον πολλοι δεν σε διαβαζουν απλα για να δουνε ενα ωραιο κειμενο που συνηθως εχει παρα πολυ χιουμορ..
    εγω συμφωνω με το 99% ολων των πραγματων που εχω δει μεχρι τωρα να γραφεις, για ολα τα θεματα και γελαω πολυ να βλεπω αλλες αποψεις, απλα και μονο για να ειπωθουν..
    δεν θα σου πω συνεχισε ετσι και τετοιες μπουρδες, ξερεις εσυ..

    ReplyDelete
  52. Λαθος. Με διαβαζουν γιατι η εναλλακτικη προταση ειναι κατι blog οπως αυτο:

    http://hephasto.blogspot.com/

    PS. Δεν το γραφω εγω για να τρολλαρω. Ειναι 100% real ο τυπος. Τον ξερει ενας κολλητος μου. Απολαυστε.

    ReplyDelete
  53. Γελάω με τα Profile NamesSeptember 17, 2011 at 2:43 PM

    Για όσους λένε ότι τα Batman Tim Burton είναι καλύτερα από τη σειρά Begins-Dark Knight.
    Λοιπόν:
    http://www.imdb.com/video/screenplay/vi884539673/

    και

    http://www.imdb.com/video/screenplay/vi324468761/

    Επίσης:

    http://strangejournal.files.wordpress.com/2010/01/hr_the_dark_knight_51.jpg

    και

    http://api.ning.com/files/3TzjOIwGN8xTHh0QnNWpveaaOAmQFpb08cEfLazzvNwX-ZxPCEAxN5rgj5TW5WdOKEKYGfVmtBtTHDxhxANLbFyRSV*J545l/batman_and_robin_1.jpg

    Κάντε τις συγκρίσεις μόνοι σας μεγάλα παιδιά είστε.
    Μια superhero movie και ΕΙΔΙΚΑ ο Batman που είναι ο μεγαλύτερος σταϊλάς στον παγκόσμιο κινηματογράφο (ίσως μαζί με Neo από Matrix) ΔΕΝ χρειάζεται ούτε ΜΟΥΝΙΑ ούτε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΓΡΟΥΣΕΙΣ και ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ για να γίνει ταινιάρα. Χρειάζεται τον FUCKING Batman και έναν FUCKING κακό!!!
    Όπως το Dark Knight.

    ReplyDelete
  54. nai nai isws 15xronos na gamaei th mama sou anonymo skoupidi! :)

    ReplyDelete
  55. de mporei na yparxei kosmos pou pernei sta sovara tis vathmologies tou imdb... (akoma kian symfwnoun me thn apopsara mou).

    ReplyDelete
  56. Σωστό αυτό για τον Hugo Boss, το διασταύρωσα από wiki. Πάντως, ακριβώς επειδή οι δωρικές, αυστηρές γραμμές έχουν συνδεθεί στο υποσυνείδητο του κόσμου με τον ναζιστικό στρατό και οι πληθωρικές - μαξιμαλιστικές στολές με τον Κόκκινο Στρατό, οι Αμερικάνοι φοράνε κάτι παραλλαγές που τους κάνουν να δείχνουν λες και έχουν βγει για κυνήγι ή πότισμα στο χωράφι. Και το γείσο στο τζόκεϊ, βατραχοπέδιλο. Επιτηδευμένο “goofy” look, σε μια προσπάθεια να περάσουν το μήνυμα πως ο στρατός τους είναι «οι καλοί και αγαθοί» της παγκόσμιας σκακιέρας που δρουν μόνο για να επιβάλλουν την τάξη.

    ReplyDelete
  57. Δηλαδή θεωρείς το dark knight ως την καλύτερη ταινία Μπάτμαν;

    ReplyDelete
  58. Έχω βγει απ τα ρούχα μου MIkeus. Είσαι αρκετά επιεικής με τους μαλάκες που βρίζουν όλες τις σειρές της Marvεl ως αμερικανιές. Αν δεν χαράμισες τα παιδικά σου χρόνια (γενικώ μιλάω) περιμένοντας την Παρασκευή να αγοράσεις το καινούριο Spider-man ή ακόμα χειρότερα αν όντας έφηβος δεν αρκέστηκες μόνο στην κουλτούρα της λογοτεχνίας αλλά αγόραζες αμερικανικά κόμιξ γιατ΄'ι πολύ απλά σου κέντριζαν το ενδιαφέρον ως μορφή τέχνης αλά΄και για τη μαγικά διέγερση της φανατασίας που προσφέρουν σκάσε και βγάλε το σκασμό, μη πας να δεις. Εγώ έχω μέτρο σύγκρισης ,τα κόμιξ ,για να πω κατά πόσο στέκει το σενάριο με τη πραγματικότητα, εσύ τι έχεις ?? ( γενικώς αναφέρομαι) Τη γαμόκοθλτουρόσουπα του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ. Ο μισός πλυηθυσμός έχει γίνει κριτικός κινηματογράφου και ο άλλος μισός πηγαίνει σε αυτόνομες δραματικές σχολές για να γίνει ηθοποιός. ΑΝ ΕΧΕΙΣ τα αρχίδια να πας να δώσεις εξετάσεις στο ΕΘΝΙΚΟ , εκέι θα δούμε τι γνώσεις έχετε γαμόθρεφτάρια των ριαλιτι. Μας έχετε σπάσει το πούτσο με την ειρωνεία " κλασσική αμερικανιά" " πολλά εφέ" και μαλακίες. Έχει δίκιο ο Mikeus , για εμάς που περάσαμε τα παιδικά χρόνια περιμένοντας την πιστή αναπαράσταση στο σινεμά των αγαπημένων μας ηρώων, γι' αυτό και το BATMAN το '89 έκανε θράυση παγκοσμίως (αν και του στέρησαν αρκετά όσκαρ απλά επειδή ήταν ΄κομικ και επιστημονική φαντασία).
    Τέλος Mikeus δεν κράζεις καθόλου τους κουλτουριαραίους σύμφωνα με τους οποίους η φαντασία τελείωσε στην ΟΜΗΡΟ και την Ελληνική Μυθολογία . Πιστεύω για όσους γνωρίζουν από Marvel πως είναι η μεγαλύτερη καταγραφή επιστημονικής φαντασίας μετά την Ελλγηνική μυθολογία που έχει καταγραφεί ποτέ και μάλλιστα με όλες τις σειρές να συμβαδίζουν χρονολογικά και σε περιεχόμενο ,να δένονται άρτια σεναριακά και μάλλιστα με αξιόλογες εκδοχές σεναρίων πλούσια σε πληθωρα συναισθημάτων (ΦΑΝΤΑΣΙΑ λέγεται αυτό). ΟΚ είναι για παιδάκια και δεν έχουν να προσθέσουν κανένα λογοτεχνικό ενδιαφέρον .ΑΠΟ πότε η μυθολογία- μυθοπλασία έχει να κάνει μόνο με το λογοτεχνικό - γλωσσολογικό τομέα , το τομέα του σκίτσου και του χρώματος δεν τον υπόλόγισε κανένας.??? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ τον είχαν υπολογίσει από αρχαιοτάτων χρόνων σε όλες τις μυθολογίες απλά κάποιοι αρχοντοκουλτουριάρρηδες καθηγητές καρεκλοκένταυροι έκριναν πως τα σκίτσα που συνόδευαν τα κείμενα ήταν δευτερευούσης σημασίας. Γι'αυτό και κανένα παιδάκι δεν ενδιαφέρθηκε να μελετήσει ελληνική μυθολογία , γι αυτό και όλοι χασμουριούνται στην τάξη όταν ο καθηγητής παραδίδει ΟΜΗΡΟΥ Ιλιάδα κλπ, γιατί κάποιοι γραφειοκαρεκλοκένταυροι ανά τους αιώνες θεώρησαν πως μόνο η λογοτεχνική αξία των πραγμάτων έχει ενδιαφέρον. Στον κατάλογο της Marvel και της DC μπορείς να βρεις μυθοπλαστικές καταστάσεις κλάσεις ανωτερες της ελληνικής μυθολογίας, χωρίς βέβαια λογοτεχνικό ενδιαφέρον αλλά πιος είναι ο ρόλος της μυθολογίας και της μυθοπλασίας παλιο αρχοντοκουλτουριάρηδες?? Να μας μάθει καλά αρχαιοελληνικά και να τονώσει το Ελληνοεγωιστικό ταπεραμέντο μας?? " ΑΑ κοίτα τι βγάλαμε εμείς οι ελληναράδες". ΣΚΟΠΟΣ τους παλιο κουλτουριαροβολεμένοι είναι να διεγείρει τη φαντασία κατι που θα έχει επίπτωση στην αναπτυξη του χαρακτήρα τόσο στην εφευρετικότητα όσο και στον οραματισμό. ΝΑΙ θα μου πειτε είναι παραμυθάκια για μικρά παιδιά... Θα σας πω πως είμαστε στο 2011 και ότι το κόμικ αποτελεί επίσημα την 8η τέχνη, με εκατομμύρια θαυμαστές και έργα που μπορεί να σε σημαδεύσουν όσο και ένα σημαντικό λογοτέχνημα. Αλλά δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία που στο κάτω κάτω ξέρετε και τι θα δείτε αλλά και τι νόημα θα αποκομίσετε . ΜΗΔΕΝ νόημα. Και τι θα πάτε να ξεφυλίσσετε στα 30 κομιξ για να μπείτε στο νόημα. Έχετε χάσει το παιχνίδι χρόνια τώρα, το μυαλό σας είναι ΣΑΠΙΟ και διεφυαρμένο, η αθωότητα και η δημιουργική γνώση του σκίτσου είναι αδύνατο να σας αγγίξει. ΠΕΙΤΕ τη μαλακία σας και βγάλτε το σκασμό!!!
    ΣΟΡΥ αλλά έπρεπε κάποιος να τα πει MIKEUS!!

    ReplyDelete
  59. Έλα ρε Mikeius που ξέρεις κ από μοντάζ κ από εικονοληψία. ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΜΩΤΟ

    ReplyDelete
  60. η ταινια ηταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. To ιμδβ ειναι φουλ αξιοπιστο σαιτ, μην λεμε μαλακακιες παιδια. μην την βλεπετε τοοοσοοο

    ReplyDelete
  61. Μου τη σπάει που έχουν αλλιώσει όλη την αρχική ιδέα δημιουργιας των ηρώων, ειδικά στο Σπάιντερ-μαν . Οι επιλογές των ηθοποιών με εξα ίρεση του IRON MAN που είναι η πιο επιτυχημένη όλες οι άλλες είναι σκέτη αποτυχία. Και αυτό επειδή έχουν πια διαγράψει το κοινό που είχαν το 70 το 80 και 90 και στοχεύουν σε ταργκετ γκρουπ της εποχής δηλαδή μικρής ηλικίας. Γι αυτό και τα κομιξ έχουν γίνει απίστευτα πιο μπε μπε σε αντίθεση με αυτά της δεκετιας του 70 και 80 που ήταν πιο σοβαροφανή και στο σεναριο και στους διαλόγους. Για τον Καπτεν Αμέρικα ξεκίνησα να τον διαβάζω σαν δεύθτερο στορυ (The Avengers - Oi Εκδικητες) μέσα από το ΣΠΑΙΝΤΕΡ ΜΑΝ και δεν έψαξα ποτέ να βρω πως δημιουργήθηκε. Είμαι σίγουρος πως έχουν διαβάλει το αρχικό σενάριο. Θυμάμαι πάντως την καταπλητκική σειρά με τον μαύρο κάπτεν αμέρικα (Θυμάται κανείς το όνομά του??) όταν ο αποσύρθηκε μέσω συνωμοσίας ο αρχικός καθώς και την επιστροφή τοθυ. ΤΕΛΟΣ ΕΛΕΟΣ. Η ΑΣΠΙΔΑ του κάπτεν αμέρικα και δεν σηκώνω κουβέντα, ΝΑΙ φτιάχτηκε από τον πατέρα του Τόνυ Σταρκ από ένα υλικό που δημιουργησε και άφησε ως παρακαταθήκη στο γιο του ( το υλικό της στολής του IRON MAN) και λέγεται ανταμάντιουμ . ΕΛΕΟΣ . Τα έχουν άλλάξει όλα

    ReplyDelete
  62. Antonis είσαι βλάκας.

    Καραχρηστιώτης

    ReplyDelete
  63. thanks !Αλλά ωραίος βλάκας

    ReplyDelete
  64. Tzigger poula kai poulo

    ReplyDelete
  65. Malaka Gianni kserw pou isouna xthes to brady karioli. Na ksereis afto den tha perasei etsi, tha xuthei aima. Etsi kai se brw pousti ti gamises mono afto sou lew ee....

    ReplyDelete
  66. Antoni fae to kerasaki re malaka.

    ReplyDelete
  67. OK για το BATMAN . Ο Nolan παραπέμπει περισσότερο στη σειρά "O ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ" που ήταν μια άλλη εκδοχή του BATMAN καμμία σχέση με το γνωστο στόρυ του καημένου με τα παιδικά τραύματα Μπρους Γουέιν . Όταν λέμε καμμια σχέση , μα καμμία σχέση. Δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη σειρά. Στην Ελλάδα ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην Ελλάδα το 88 ή 89 αν δεν κάνω λάθος για καμμια δεκαριά τεύχη προς το τέλος της σειράς εκεί που ο Μπρους Γουέην είναι γέρος και επιστρέφει στην ενεργό δράση μεσα σε ένα κόσμο γεμάτο μεταλλαγμένους και γενικώς της κακομοίρας.ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΑΡΚΙΛΑ. Αν το γυρίσουν αυτό θα κάνει θραύση !! Ήταν από τα αγαπημένα μου. Προηγούνται από όσο έχω διαβάσει τις περιλήψεις η εποχή του πρώτου και δεύτερου Ρόμπιν, η δολοφονία του πρώτου και αλλά γαμάτα.
    ο BATMAN του Νολαν δεν έχει καμμία σχέση με το BATMAN του Μπάρτον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΜΠΑΣΤΕΡ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

    ReplyDelete
  68. Tha mas peis gia tin Iliada paliogidi. Ante sti gwnia na deis an erxomai psofimi. Batman, Spiderman kai ta arxidia mou kouniountai. Enoxlhtikes tainies, enoxlhtikh koultoura. Na ta katargisoume. Na merika akoma pragmata pou prepei na katargisoume:
    -ton Hlio
    -ton Zaxo Xatzhfwtiou
    -ton Olympiako
    -to faeenamalaka
    -tous ntalikerides
    -to fustikoboutiro stin pitsa

    ReplyDelete
  69. Dld me sugxwreis re mlk, to Dark Knight einai i kaluteri tainia Batman?

    ReplyDelete
  70. Η ράτσα σου anonymous αυτοκαταργείται. Η γνωστή κουλτουριαρόρατσα που πέρασε το Σεπτέμβρη μετεξεταστέος την Ιλιάδα με το καθηγητή να διαβάζει εφημερίδα και απέκτησε εθνική συνείδηση στα 25 όταν αποφάσισε να ξεστραβωθεί.Α ρε μόρτη, εσύ να αφήσεις την Ιλιάδα ύσηχη και το Σπάιντερμαν και τον Κάπτεν

    χοχοχο

    ReplyDelete
  71. To fustikoboutiro sti pitsa gamei.. geia.

    ReplyDelete
  72. kaneis den prosexe tous kalous ameriklanous? xaxaxaxaxaxax nice!! polu gelio! kai to ubridio hellboy mjacson xaxaxaxax h muth idia. xaxax polu exupno nice

    ReplyDelete
  73. pisteuo oti to megalo problhma olon, einai oti otan den tous aresei-tairiazei kati, anti apla na meinoun makrua tou, theloun olos o gamhmenos kosmos na meinei makrua tou!!! apla mhn deis thn tainia pousth kagkoura, den me peirazei pou pote s den goustares ta comics. apla mhn mou ta kourtalas. kai akoma, ante gine xorikos pousth anarxike kai meine makrua apo to panepisthmio, kai ase to kosmo pou thelei na paei, na paei kariolh! fasista tou kerata!!! auta.

    giorgos

    ReplyDelete
  74. ΓΙΑ TIMOGIANNAKIS

    Μπάρτον και πάλι Μπάρτον ρε φίλε. Η ταινία του ήταν 20 χρόνια μπροστά για την εποχή του. Και μιλάω για το 1 με τον Τζοκερ. Στα άλλα το παραγάμησε μη πω το ξεφτίλισε. Αντίθετα ο Νόλαν στο Returns έφτθιαξε ένα αξιοπρεπέστατο ψυχολογικό θρίλερ .

    ReplyDelete
  75. oxi re file fakefeelings, OXI.
    h8ela na grapsw gia to arxiko post,alla twrw eksorgistika!!!

    to fustikovouturo einai tragiko mexri ahdias k meta ligo parapanw!!!!! na katargh8ei ontws!

    epipros8etws, mikeius sagapw se ektimw,eisai mes to mualo mou tis pio polles fores,mia mera na pame k gia kafe na vrisoume parea.

    to captain amerika htan SKATA giati phga na dw enan uber-amerikano na skotwnei kakous nazi me kokkino kefali kai eida mia tainia me miso 8ema to "oi politikoi logoi pou dn riksame to peirama sth douleia k ton kaname action-man",to opoio apoluta dekto,autos htan o captain.

    h allh mish tainia eixe 8ema "pote 8a fustikwsei th malakismenh thn asxhmh"!!!!! exw na mishsw toso gkomena,apto matrix to 2o!!!! ka8e fora pou evgaine,htan mia mpoufla ligoterh gamw thn agamia tou captain!!! 10 lepta tainias sto telos 8a mporouses na ta antikatasthseis me ena BOOM!! me plaisiaki me gwnies k kitrino kokkino se ennallagh!!!

    1000 mpoufles stis asxhmes gkomenes pou mas xalane tis tainies

    nuff said

    ReplyDelete
  76. Παιδιά δεν το ξέρετε όταν παρεμβαίνει το γαμημένο Χόλυγουντ τα ισοπεδώνει όλα. Στην πραγματικότητα στα κομιξ δεν είναι καθόλου έτσι, δεν υφίστανται τα καλά αμερικανάκια, οι καλοί μπάτσοι κλπ
    α)Τον σπάιντερμαν τον κυνηγάνε μετά μανίας οι μπάτσοι ότι καλό και να κάνει
    β)Ο κάπτεν γινεται θύμα συνωμοσίας αν θυμάμαι κλά και παραιτείται, κ ο δεύτερος κάπτεν που αναλαμβάνει αν θυμάμαι καλά δεν τιμά και πολύ τη στολή του με κα΄ποιες αποστολές που αναλαμβάνει
    γ) Το γκόθαμ του Μπάτμαν χειρότερο και από την κοινωνία του αλ καπόνε είναι
    δ) Στους Χ Men ο άνθρωπος και γενικά η κοινωνία γίνεται πολέμιος την ίδιας του της εξέλιξης.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    ReplyDelete
  77. Όχι εσύ ρε Antonis, ο άλλος ο "Antonis September 17, 2011 4:54 PM". Έλεος. Τιμή και Δόξα στον Μέγα Νίκο Φουσέκη και στη φυστικοβουτηρόπιτσα.

    -Καραχρηστιώτης

    ReplyDelete
  78. Είσαι μεγάλος καραγκιόζης και σε πάω τρελά. Συνέχισε έτσι!

    ReplyDelete
  79. http://hephasto.blogspot.com/

    mlka mikeius WTF einai auto to skato!!!!!!!!!!!??????

    exw psh8ei na trollarw/spamarw/stalk-arw ton tupo mexri na autoapokefalistei xrhsimopoiwntas xurafaki apo xustra...

    o ka8e glitsanobas paei kai ftiaxnei blog gia na exumnei to pws katafere na sfhnwsei eidh grafeiou sto paxy tou entero

    eutuxws p diavazoume kai kana ar8raki apo sena kai goustaroume.gamw ta blogs m mesa.

    anevaze pio polla omws, olo sthn peina mas exeis...

    ReplyDelete
  80. Etsi! ETSI! Diabaste ligo hephasto. Deite poies einai oi enallaktikes sas, mpas kai ektimisete ligo...

    MPOUAXAXAXAXAXAXAXAAAA!

    ReplyDelete
  81. Mikeius 8a s pw akrivws giati auto einai kai to teleutaio ar8ro pu diavazw apo osa exeis grapsei... giati otan 3ekinhses prin 3 xronia na grafeis gia oles autes tis pipes mu mas tsantizune me ton kosmo genikotera ( kai 3ereis pws na ta metadideis etc wste na fainontai oso ekneuristika oso PRAGMATIKA einai ) auta htan ta mona mas provlhmata... alla twra re malaka pu gamietai o DIAS kai exume oloi ( h oi perisoteroi ) poly sovara 8emata analogika ta pragmata pu mas ekneurizun ( eksorgizun vasika )pleon einai alla ki alla.... ec adynateis na ta kalypseis kai meneis se malakies gia to sinema kai thn gomena tu tade star kai ta arxidia mu kuniountai...auto pu 8elw na pw einai oti STA ARXIDIA MU AN PETYXE SAN TAINIA TO CAPTAIN AMERICA PIO POLY APO TA TRANSFORMERS EDW GINETAI THS KARIOLAS REEEEEEE! kai ama 8ewreis oti ta 8emata pou kalupteis einai auta pu tsantizun ton meso malakako stis meres mas den eisai arketos gia na se diavazw... xanw ton xrono mu. ade kai gamhsu!

    ReplyDelete
  82. Και τώρα αυτοπυρπολυθείτε
    Οινοπνευμα ΚΕΡΑΤΩΤΗΣ 430 Ml + Αναπτύρας BIC 5 ml

    ReplyDelete
  83. Exei dikio o anonymous filos pou leei oti einai h teleutaia fora pou se diavazei!!
    Grapse kana arthro gia tous karagiozides ellines pou exoun kanei areti ti lamogia, o kathe enas koitazei ti parti tou kai perimenoun kapos magika na alaksei i ellada xoris na kounisoun ton kolo tous.
    Ante giati akouo kai ton alon ton papara ton "ta idia skata kai xeirotera" na zitaei ekloges edo kai tora kai exo parei anapodes.
    Astadiala pia! Kolo Ellines!

    ReplyDelete
  84. το τελευταίο comment ήρθε απτο hephasto :P

    ReplyDelete
  85. oi nazistikes stoles einai sxediasmenes apo epaggelmaties gia auto gamane!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Boss

    ReplyDelete
  86. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ανα βλέπω τέτοιες ταινίες ούτε και να το λέω ότι τις είδα. Αυτό που δεν μπορώ αφάνταστα είναι να παίρνουν την ιστορία των κόμικ (πάνω σε αυτά μεγαλώσαμε και να τα κατακρεουργούν). Δυστηχώς δεν έχω δεί το Captain America ακόμη αλλά θέλω να παραθέσω κάποια πράγματα για τις άλλες δύο ταινίες. 1η Transformers είμαι φαν των πρώτων κινουμένων σχεδίων και περίμενα τουλάχιστον μια παρόμοια αντιμετώπιση για τον σχεδιασμό τους και όχι να αποτελούνται απο 750.000 κομμάτια Lego (τα λάτρεψα όσο τίποτα) τα οποία μπορούν να πάρουν ότι σχήμα θέλουν λες και είναι η Viper απο την ομώνυμη σειρά. 2η Spiderman ελπίζω η καινούργια αντιμετώπιση του κομικ να είναι καλύτερη και όχι παιδαριώδης όπως η πρώτη , ιστός απο αδένες στα χέρια WTF γιατί δεν το έκαναν απο το στόμα καλύτερα. Ο Πήτερ Πάρκερ ήταν επιστημονική ιδιοφυϊα έφτιαξε τόσα γκάτζετ πέρα απο τον ιστό του ο οποίος παρακαλώ απο το 1ο κιόλας τεύχος αναλύει ανάλογα με τον τρόπο που πατούσε το κουμπί έπαιρνες και διαφορετικό αποτέλεσμα.

    Υ.Γ. O Spiderman είναι το μόνο κόμικ που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με διαφορετικά ονόματα αλλά με συνεχόμενο στόρυ σε ΤΡΙΑ περιοδικά.(Spiderman Rulezzzzzzzz)

    ReplyDelete
  87. tha asxolithw me to miasma pou akouei sto onoma antwnhs... Poios pousths POIOS poutanasgios se eipe gamimeno kseftiliki oti o omhros einai fantasia? me pio dikaiwma loumpina tou eleous pianeis sto gamimeno gemato prasinh-kafe eukoilia stoma sou thn leksh mythologia kai malista thn omoiazeis me thn leksh mythoplasia poios gamimeno kounavi mouni 3hs dialogis sedwse ayto to dikaiwma?? OXI malaka apofasise kapoios oti einai gia paidakia! den einai gia paidakia apla kapoios eipe oti esy prepei na asxolisai me busyness kai me daneia giayto oti de se kathete kala einai gia paidakia. de tha les thn poutana apopsh sou san na einai genikh alitheia to katalaves ayto? sto apagoreuw egw. Poious apokaleis arxonto-koultouriarides? prwth fora vlepw ayton ton oro grammeno poios se eipe oti mporeis na eisai leksiplasths? sedwse kaneis ayto to dikaiwma? de tha asxolithw kan me th leksh grafeiokareklokentauros h opoia einai enas pleonasmos apo monh ths akatallhlh na didaxthei ston opoiodipote. epishs poutanasgie den yparxoun arxaioellhnika. YPARXOUN ELLHNIKA kai ayta to prama pou milame shmera. dialekse kai pare. //διεφυαρμενο? atapi cdkey faillure// ...//διεφυαρμενο? atapi cdkey faillure// ...//διεφυαρμενο? atapi cdkey faillure// ...//διεφυαρμενο? atapi cdkey faillure// ...//διεφυαρμενο? atapi cdkey faillure// ...//διεφυαρμενο? atapi cdkey faillure// ...//διεφυαρμενο? atapi cdkey faillure// . ti eipes? swstes malakies se lathos vash. trava gamisou sapie!

    ReplyDelete
  88. PSOFA PSOFA PSOFAAAAAAAAAAAAA!
    Ntaks apo tin stigm pou o mikepeous theorei to Dark Knight kalitero apo ta prota 2 kai malista kanei kai sigrisi pou einai apo moni tis akiri ego nipto tas poutsas mou.POSO MA POSO MALAKAS PIA?Apo klimaka 1 os 10 pianeis 96 re gamospite.
    Eipame eisai malakas lesvios kai de sou aresoun ta ginaikia patousakia(gia ta antrika exo epifilaksi an goustareis) ekanes kai tin pio akiri sigrisi ever gia na me anagkaseis na bo na sou gamiso to spitaki.Giati re malaka?Exo oreksi?
    Kala gia ton captain dripping wet sta paparia mas den exo asxolithei alla na sou po kati paparomiga, GIATI AUTO?!Diladi giati dialekses tin sigkekrimeni tainia?Giati pas kai grafeis arthra gia akires paparies pou sou tin spasan giati den tin kanan opos tin diavazes mikros?De se paizoun vre zouzounaki oi paragogoi?Kai ok eisai comic boy tis poutsas alla emeis ti ftaime?Den exo diavasei re file pos to leme giati na iposto sxolia gia mia tainia pou tha einai pararia giati oti vgainei apo comic edo kai 15-20 xronia einai mia malakia olkis, opos kai i sigkekrimeni tainia pou einai apistefti paparia xoris na xreiazetai na pao na tin do kai na provlimatisto?
    Stin teliki giati de dineis ta lefta tou eisitiriou ston dipla pou pinaei na min neuriazeis kai esi pou de se paiksan kai vgalan malakia tin tainia pou toso agapouses(ble megala matakia me dakri) na min neuriazoume kai emeis pou prepei soni kai kala na sxoliaseis akiri comic tainia blockbuster tis poutsas pou prin kan vgei kseroume oti einai tis poutsas kai den tha pame na to doume para mono oi tipotes sinefil tis poutsas gia na vrisoun kai ta kaimena vodia fanboys pou meta tha vgoun se kanena blog na sxoliazoun tin TIPOTA tainia pou eidan?Xilies fores file mou na sxoliazes tis antismenes manolies para to nerozoumi pou sou pasaran kai periergos sou arese.
    Ama thes na sigrineis - sxoliaseis sovares alien tainies sxoliase kana predator malaka,sou arese kai to kadro sto independence day.Re zavlaka to independence day gamage oxi gia ti Domi planou kai paparies.Gamage giati oloi kserame oti itan mia malakia kai misi apo tin arxi os to telos.Edo loipon prepei na valoume to frako mas kai na pame na doume kai na sxoliasoume ton filtaton Captainious Americanious tou mikepeious.Re astadiala.Pido loipon to Captain Poutserika fanboy tis poutsas!
    P.S. An do arthro gia Cowboys and Aliens giati toso malakas pou exeis ginei se kono, to sxolio mou tha einai "Eisai i apofigi gia tous malakes" kai ta to kano copy paste kamia 100ria fores, parakalo na to dimosieuseis fanboy tragike tipe, trixote, epanastati tis poutsas kai kako paidi.
    Psofa.

    A kai kane auto gia to ekeino to Dota, Bota, pos to lene giati toso malakes einai edo mesa pou auto tous endiaferei stin akiri zoi tous.Kane tous tin xari re mikepeeeeouuuus.Ela grapse mazi me ton Sila kai ton Ermolao ta kolitaria pou paizetai parea agkalia ta zesta vradia tou kalokairiou.
    O Silas kai o Ermolao ta kolitaria,xaxaxaxax,re file,axaaaaxaaxaaxax.O Silas re malaka o Silaaasss.

    ReplyDelete
  89. A kai kati gia tous comic boys.
    Vasika mono gia tous comic boys pou prospathoun na kanoun kritiki kai na analisoun se vathos tis prosopikotites tin dark atmosfaira kai ta pragmatika noimata enos kalou comic.
    SAS GAMO TI MANA!Opoios diavazei comic kai anti na zavlakothei ekei xamo kai na goustarei paei na kanei analisi einai pio malakas kai apo ton filtato Mikepeous.Psofate siga siga tora pou ta mono sovara pou vgainoun einai i Barbie stin Eksoxi kai ta pokemon.Sas eresei paparakia?Eseis me tin malakonootropia sas ta kataferate auta.Loustite ta poutanas kores.

    ReplyDelete
  90. dikio exeis re arxonta! Kai osoi lene ax perimena kati kalutero stis maxes (vlepe parapanw sxolia) einai GTP! Htan 1940 tote re! Kai pali evale to upervoliko tou ti skata allo thes?

    ReplyDelete
  91. Pε παπαρολαγνε τι είναι αυτος ο Hephasto. Έχει κάνει post και για την πάρτη σου τσέκαρε το. Τσιμπουκολεβιές ο ορισμός. Παιδιά http://hephasto.blogspot.com/ τον καλούμε σε αυτοκτονία. Για τη γαμημένη τη DOTA θα δούμε αρθρο κάποια στιγμή ή θα σε παρακαλάμε?

    ReplyDelete
  92. Re mlka Mikeius ante gamisou mas exeis priksei tompoutso me tis arxidies sou, edw i Ellada kaigetai paliosaltimpagke kai su mas grafeis pws eklase o Batman kai ti eipe o filos sou o oikologos. Sta arxidia mas stin teliki, grapse kana arthro gia ton Oli Ren re pousti kai ti gamiola ti Merkel palioamalaka, ekei se exw antra na miliseis. Navagio. Alla ekei bebaia de se pairnei klaneis mentes xatzipapara.

    ReplyDelete
  93. Ante na poume arxidi, maskara, lazopoule, me sugxises bradiatika spore. Agamisou re, AGAMISOU. Mas exeis ta kanei ta arxidia karpouzia me tis mlkies sou kai to kwloblog sou. Na to baleis ekei pou ksereis to blog sou re. Ainte na xatheis paliogyfto.

    ReplyDelete
  94. Βρε κλαπαρχίδα Λ Shinobi Λ διάβασε πρώτα τι γ΄ραφω και μετά πες την παπαριά σου. Έστω και αν συμφωνώ μαζί σου ότι ο ΟΜΗΡΟΣ είναι πραγτματική ιστορία οι αρχοντοκουλτουριάρηδες στην μυθιστορία τον συγκαταλέγουν THEIR RULEZ NOT MINE , ΓΚΕ ΓΚΕ ???
    Τώρα εσύ ξέρω που το πας αλλά δεν είναι ακόμα στιγμή να το πάω εκεί... Σου λέω με απλά λόγια ότι σε τέτοιο επίπεδο μυθοπλασίας (έστω και αν δεν είναι μυθοπλασία ) μόνο η MARVEL έχει φτάσει και μάλιστα κλέβοντας αν θες να το αναλυσουμε άπειρα στοιχεία από την Ελληνική "μυθολογία" . ΓΚΕ ΓΚΕ . Και τέλος αν δε συμφωνείς με την έκφραση ότι κάποιοι αρχοντοκουλτουριάρηδες δώσαν σημασία μόνο στο λογοτεχνικό κοκμμάτι ενώ θα μπορούσαν εδώ και δεκαετίες να έχουν κάνει κάτι σαν κι αυτό " http://www.scribd.com/doc/25899260/Iliada-8-Comic" και να δούμε τι θα γινόταν ποιο γνωστό ο ΤΟΛΚΙΝ ή ο ΟΜΗΡΟΣ . Γκε Γκε μαν?

    ReplyDelete
  95. Και κάτι άλλο για τον κάφρο που λέει ότι γίνεται της καριόλας και εμείς ασχoλούμαστε με κριτικές ταινιών. ΤΡΑΒΑ και σκουπα τη μαλακία από το πάτωμα , ρίξε κανα αζαξ στα παράθυρα, βάλε και καμιά σκούπα και μετά μίλα . Βρες κανά τσατ ρουμ να σχολιάζεις αν πρeπει να ψηφίσουμε Καρατζαφέρη η Σαμαρά και ασε μας εμας να μαλακιζομαστε. ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΟΠΑΠΑΡΟΖΟΥΜΗ !

    ReplyDelete
  96. επιοικως για το μπουτσο.... αυτα που λες μπορει να τα πει ενας μεσος ανθρωπος. Πες κατι διαφορετικο για να εχει και λογο υπαρξης το μπλογκ. Οσο ανεβαζεις γραπτα εκτιθεσαι αρα και εκτιμασαι σαν καλος και σαν οχι τοσο καλος.

    ReplyDelete
  97. Μικέιους, Λαζόπουλος έχεις γίνει.

    Από πετυχημένη σάτυρα στους 10 μικρούς Μήτσους σε πολιτικά κηρύγματα πασπαλισμένα με βίντεο Μπεζεντάκου.

    Καλή κι η άποψή σου, αλλά το θέμα είναι πως την περνάς.

    ReplyDelete
  98. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ
    ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΜΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΑΜΕΛΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

    ReplyDelete
  99. Ρε μαλάκα Μιχάλη δεν έχω ίδεα τι είναι όλες αυτές οι ταινίες, σε ποιον κόσμο ζεις;

    Είσαι πολύ NERD ρε μαλάκα.

    ReplyDelete
  100. bre su mikius einai ierosulia na sigrineis ton batman k ton captain america!!!! o batman einai o megaluteros uper hero olwn twn epoxwn!!!den exei super dunameis paramono ta kampanelia tou k o logos pou kinigaei egglimaties einai epeidh kapoios alhtaras skotwse tou goneis tou me ena pistoli k eipe na balei terma me opoion tropo mporouse... batman egine me proswpikh prospatheia. emathe polemikes texnes, nizuzu mexri k se sxolh magvn phge me xronia epkpaideysh... eixe psuxh.. o captain america htan enas stratoklablos amerikanos k tou kanane mia enesh k apekthse uperdunameis. ena mhdeniko pou eksuphretei thn amerikanikh propaganda... pws tous bazeis k tous dio sto idio kazani??? nroph k aisxos!!!!!! se agapw men mikius, mou espases ta kampanelia de. giati???????
    ps grapse arthro gia bolo, k emeis super hrwes eiamaste poy thn paleuoyme ekei pera....

    ReplyDelete
  101. mike, eisai entelws gia ton poutso. sovara. variemai na sto analysw, alla eisai. sorry...

    ReplyDelete
  102. μπραβο ρε! δε σε διαβαζω για να δω αν εχεις δικιο. χεστηκα κιολας. γραφεις γαματα με τρομερο ειρμο. "sometimes i wanna kiss your brain!"

    ReplyDelete
  103. Ρε καραγκιοζη,εκανες ολοκληρο θεμα,για μια ταινια,με αυτο το τελος...

    Με αυτο το τελος οσο καλογυρισμενη και αν ηταν(που ηταν)ετσι οπως τελειωσε μπαινει επαξια στην ιδια κατηγορια με Θορ,Χαλκ και το 1 και το 2
    Ηλεκτρα(ναι τα εχω δει ολα το ντεαρντεβιλ,δν ηταν τοσο για τον πουτσο).Αντε να ειναι λιγο ανωτερο απο αυτα κερδιζει ποντους επειδη ειναι και λιγο εποχης(2ος παγκοσμιος ειναι αυτος σε ψαρωνει)..
    Το ταινιακι ευνοειται απο το γεγονος οτι βγηκε παραλληλα με το κακο Γκριν Λαντερν.

    Τα τρανσφορμερς ειναι ειδικη κατηγορια,μαζι με τα Σπαιντερμαν του Ραιμι και τα ανεκδιηγητα Μπατμαν,με Γκιλμερ και Κλουνει...Μακραν οι πιο αποτυχημενες αποπειρες,για διαφορετικους λογους το καθενα.

    Μακραν κορυφαιες ταινιες στο ειδος αυτο τα Μπατμαν του Μπαρτον.Αξιοπρεπαστατος και ο Νολαν,αλλα μαγκα,οταν πολεμας τον Νικολσον και τον Ντεβιτο,στο σκηνικο που εχει στησει ο ψυχανωμαλος Μπαρτον αστο,μιλαμε για αλλο επιπεδο.

    Απο εκει και περα λιγα πραγματα...Τα σουπερμαν με τον Ριβ,πλην του 2 με τον Ζοντ,μετριοτητες και το τελευταιο Σουπερμαν που βγηκε,καπου χαθηκε στο δρομο,ας πουμε φιλοτιμο.

    Κατα τα αλλα,αν και στα περισοτερα που γραφεις γενικοτερα διαφωνω,αλλα βαριεμαι να ανταπαντησω γουσταρω ανθρωπους που εχουν αποψη(στα αρχιδια σου?στο στο στομα σου καλη ορεξη) και συνεχισε να γραφεις,για να σε διαβαζουμε,να περναει ενα 5λεπτο...

    ReplyDelete
  104. Sometimes i wanna kiss your brain leei o allos!.. Malaka exei xazepcei o kosmos.. Exeis dei vre egkefalo exw apo to perityligma? Pou thes na to fuliseis kiolas?.. Kai tha epimeinw.! OXI sth katarghsh tou fystikovoutyrou..! geia.

    ReplyDelete
  105. Malaka Antoni eleeino poustaki sou stelnw ta diadiktuaka mou xusia sti mapa sou. Milas bre loukouma gia arxontokoultoudiarides. Pare twra tin ARXONTOPSOLARA mou malakare kai spase apo dw. Ebgales ton Batman kalutero apo ton Omiro, eftiakses kainouries lekseis, tin eipes ston allo pou eipe oti den exete me tipota sobaro na asxoleithite. Ok ksereis twra ti akolouthei? Na pas NA GAMITHEIS re lebenti (loumpina lougkra). Aei traba stous Pakistanous sto Metaksourgio na se skatosprwksoun.

    ReplyDelete
  106. Ρε Μιχαλάκη είπαμε είσαι πολύ καλός, ίσως (μεγάλο ίσως βέβαια) ο καλύτερος blogger σήμερα, αλλά πραγματικά θεωρείς ότι είσαι η μόνη εναλλακτική σε ολόκληρο το internet (έστω το ελληνικό) και ότι όλοι οι άλλοι είναι επιπέδου hephesto; μήπως το παρακάνεις;

    ReplyDelete
  107. Ωραίος Mikeius, συμφωνώ απόλυτα. Fun fact που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλού στα σχόλια γιατί δεν τα διαβάζω: οι ναζί είχαν γαμώ τις στολές γιατί τις σχεδίαζε ο Hugo Boss (wiki it). Και επι πλέον, το έχεις δει αυτό: http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=1886&cnode=91? Νομίζω θα σε ψήσει. Αν έρθεις κερνάω μπίρα μετά :D

    ReplyDelete
  108. loipon, psiloasxeto, alla 8a to pw: giati den mporoun na ginoun kai ELLHNIKES tetoiou eidous tainies? ennowntas: EXOUME pulp WW2 hrwes, eidika ton Giwrgo 8alassh ('Mikros Hrwas'). 3erw, pws me thn prwth matia akougetai teleiws lame, alla diavazontas 8a deite pws exei AKRIVWS ta idia vasika stoixeia me tous dytikous: cheesy atakes kai plokh -teleiws propaganda ths epoxhs- super-villains (fysika nazi), kwmika stoixeia... kykloforouse epi kapou 20 xronia GIA KAPOIO LOGO: einai gamato! anti na vgazoun synexeia malakies me ton lazopoulo, ton kimoulh kai kati teleiws saxles sexokwmwdies (pou mono kwmwdies den tis les, pio poly gelas vlepontas eidhseis), kanenas den kanei to tolmhma na apey8yn8ei sto pio neo koino pou 8eloume tetoia. target group tous htan einai kai 8a einai oi gamhmenes kyra-katines pou ola ta cool pragmata ta apokaloun 'miky maous'. rtards

    -random fat guy

    ReplyDelete
  109. ΥΓ γιατί ξέχασα να πω οτι ενώ η ομιλία ξεκινα στις 7:30 η είσοδος επιτρέπεται με δελτία προτεραιότητας που μοιράζονται καμμιά ώρα νωρίτερα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://attackofthequasars.com/2011/09/14/newman-in-palfal/

    ReplyDelete
  110. ok, ise nerd.ala bre malaka, kalitera na argisis ala na paradosis sto koino sou mia megaliodi misanthropia gemati oksi, para keimenakia tetoiou style.xalarose,biose ligo tin matea zoi sou, gemise lusa ke meta grapse.
    ante bravo,klaparxida.

    me filikous xeretismous
    anonumos No31261262623650

    ReplyDelete
  111. mike sorry alla den gelasa kai oute sto proigoumeno gelasa. prepi na gelaso to sintomotero
    den me endiaferei anebase kana anekdoto mono na gelaso. DOSTIS ALI MIA EF KE RIAA!
    DOSTIS ALI MIA EF KE RIAA!

    ReplyDelete
  112. den gelasa gia defteri fora .....

    ReplyDelete
  113. poli kalo arthro an kai diafwnw ws to oti itan kali i tainia...

    ReplyDelete
  114. superhero movies gia panta. eidika sto deytero hulk xtipiomoun san 13xrono koritsaki stous prwtous tou orgasmous

    ReplyDelete
  115. Aυτο το αρθρο εδωσε αφορμη σε βουτυροφλωρους οπως ο πελεκυς να μας τριξουν τα δοντια. Σιγα αντρα φοβηθηκαμε..
    Σωστο Μιχαλη το οτι αφου ξερεις την ταινια μην γκρινιαζεις αν την δεις. Σεβαστο.

    Τι γινεται ομως αν οι 30αρηδες εχουν βαρεθει τα κομικς; Μαγκες καλα ηταν οταν ημασταν πιτσιριξ αλλα πλεον δεν φτουρανε. Και εγω εχω στον σκληρο που μου δωσανε ενα σωρο παλια καρτουν που 10 χρονια πριν θα γουσταρα τρελα: Robotech, Sanjuro, Kapamaru και τετοια. Αλλα βαριεμαι να τα δω...

    Θα προτιμουσα να εβγαζαν ταινιαρες οπως το Heat παρα να πηγαινω να βλεπω σουπερηρωες. Οπως ελεγες σε ενα αρθρο για το kinect οτι αυτα τα χαζοπαιχνιδα τραβανε πορους που θα μπορουσαν να πανε σε παιχνιδαρες κλπ. ετσι ισχυει imo για τις ταινιες. Βαρεθηκα να 'βλεπω' μαλακες με κολαν στα προσεχως...
    Ισως να μου πεις οτι οι εταιριες παραγωγης ειναι περισσοτερες οποτε δεν υπαρχει προβλημα κλπ κλπ αλλα κ παλι διαφωνω.
    Κ.

    ReplyDelete
  116. Ναι αλλα την ροη των πλανων απο το Star Wars (που τοσο χλευαζεις) δεν σε ειδα να την αναφερεις. Πολυ απλα γιατι ολα τα πλανα ηταν πεντακαθαρα, απολυτως κατανοητα στον μεσο θεατη, χωρις λαμψεις, χωρις σκονη και βρωμα και οι πρωταγωνιστες ηταν πρωταγωνιστες με @ρχιδι@.

    ReplyDelete
  117. Λοιπον για όσα τουβλά εδώ πέρα δεν πηραν ποτέ χαμπάρι τι εξηπηρετουν οι super duper γαμικοι που ηρθαν να μας σωσουν πρέπει να κάνατε δυο πραγματα. 1ον δείτε σε ποια χρόνική περίοδο δημιουργηθίκαν όλοι τους. 2ον βγάλτε το μπαστούνι του αποστασιοποιημένου από την μάζα φωτισμένου από τον κόλο και μελετήστε τα ιστορικά δεδομένα της περιόδου (στο συγκεκριμένο άρθρο έκει το ξέχασες και συ μικεουουουουου και απογοητεύτηκα, ξέρω στα @@δια σου, και στα δικά μου παρεμπίπτοντος, γιατί σε διαβάζω και συνήθως δεν το κάνεις). Την περίοδο λοιπόν εκείνη που τελείωσε ο δεύτερος μέγας πόλεμος (και οι γερμανοί πράγματι είχαν και γαμώ τις στολές) ο κόσμος είχε χωριστεί στα δύο και τα σούπερ πυρηνικά είχαν μπει δυναμικά στο προσκήνιο έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να περάσουν τα ιδεώδη της κάθε πλευράς στον κοσμάκη και κατά δεύτερον να εξοικειωθεί και ο τελευταίος μαλακάκος με την ιδέα του πυρηνικού μπάμ κράτς της μπόμπας ως κάτι καλό, θεαματικό και γαμάτο και όχι ως κάτι εφιαλτικό. Οι Σοβιετικοί δεν κουράστηκαν πολύ με την προπαγάνδα και αρκέστηκαν στο να στέλνουν στα γκουλάκ τους διαφωνούντες και όσους τολμούσαν να προτείνουν στον κοσμάκη την επικινδυνότητα των ακτινών γάμα και τον εφιάλτη της νέας επικείμενης καταστροφής. Οι αμερικλάνοι όμως κάνανε κάτι πολύ ποιο έξυπνο και πολύ ποιο εξελιγμένο από αυτό που έκανε ο Γκέμπελ. Έθεσαν την ιδέα μέσο των κόμικς ότι αν ένας άνθρωπος βομβαρδιστεί με ακτίνες γάμα γίνετε σούπερ γαμάτος και όχι σταφιδιασμένο άτριχο φρικιό με τα σωθικά του τηγανισμένα και καρκινιασμένα όπως τα τηγανιτά κοτόπουλα του καφασι’ου . Επίσης η πρόσθεση φλοραίντ στις οδοντόκρεμες εκείνη την εποχή έκανε καλό. Κάπως έτσι όλα τα πρόβατα γούσταραν και εμποτιζόντουσαν με βίρτουαλ ελευθερία και γούστο για την μαλακία που ζούσαν χωρίς να το καταλαβαίνουν και χειροκροτούσαν κιόλας. Εγώ αυτό που είδα σε αυτή την ταινία είναι μια προσπάθεια ρεμπούτ της τοποθέτησης των σούπερ μαλακίων, σύμφωνα με τα δεδομένα της τωρινής εποχής για να είναι ποιο πολιτίκαλη κορέκτ. Με την ίδια λογική βάλανε τον σούπερμαν να φορέσει το σοβρακάκι από μέσα και να αποτάξει της στρατιωτικές επεμβάσεις της μαλακοχώρας του (για οποιουσδήποτε λόγους) γύρο γύρο ,προς μερική τέρψη των ημηαφυπνισμένων ντόπιων σκατομηχανών της, που ούτως ή άλλως συνεχίζουν να γουστάρουνε και να βαράνε παλαμάκια στην μαλακία που με χίλιους μύριους τρόπους τους σερβίρουν ως γαμάτη σε όλα τα επίπεδα. Περαστικά μας. Καταλάβατε τσιμέντα?

    ReplyDelete
  118. mikeius grapse gia tis katalipseis re :P

    ReplyDelete
  119. Κυρίες και κύριοι σχολιαστές,

    έχετε ξεφύγει! Πίνετε?

    Από εκεί και πέρα, δίκιο έχει ο Μικειους, άμα πληρώνεις εισητήριο ταινίας που γράφει πάνω 'Κάπτεν Αμέρικα' μην περιμένεις να δεις το 'Ματωμένο καβλί του Μπετόβεν'. Και αν είσαι φαν του κάπτεν αμέρικα, έχεις κάποιες προσδοκίες από το κόμικ, που η ταινία πρέπει να πιάσει!

    Στο πνέυμα αυτό, ο Μπάτμαν είναι σούπερ, ο Σπάιντερ μαν σούπερ, οι τρανσφόρμερς μούφα, ο δικαστής ντρεντ μαλακία του αιώνα και πάει λέγοντας.

    Τώρα, να συγκρίνεις μπάτμαν με κάπτεν αμέρικα, εντάξει, δύσκολο. Νομίζω ότι μπορείς να συγκρίνεις το βαθμό που κάθε μια ταινία 'πιάνει' την αίσθηση του κόμικ, και όχι αν είσαι μπατμανάκιας ή καπτεναμερικανάκιας.

    Όσο για τον Μπάρτον, καλός είναι. Μόνο που γυρίζει την ίδια ταινία, ξανά και ξανά, με την ίδια αισθητική, οπτική, σκηνικά και κοστούμια (και πολλές φορές και ηθοποιούς) αλλά με διαφορετικό σενάριο. Πόσο γκοθίλα της δεκαετίας του '90 να καταπιείς πια? Αλλάξανε οι καιροί!

    ReplyDelete
  120. Τί είναι το "γκαργκάλι";
    Btw, ο Κάπταιν Αμέρικα είναι μαλάκας. Πολύ αδιάφορη φιγούρα. Πατάτα.

    ReplyDelete
  121. Γραψε για το Dota. Ποσο μαλακια ειναι.

    Shinobi...πολυ σε παω ρε κουφαλα! Εισαι και γαμω τους troller!

    ReplyDelete
  122. Δε σε τρελαινουν που μολις γραφεις κατι πεφτουν ολοι κατευθειαν πανω σου για να κρινουν ποσο καλο ηταν το ποστ; Λες και κανεις πιρουετες και σε βαθμολογουν. Σιγα ρε κριτικη επιτροπη των μπλογκ! Γι' αυτο το διαβαζετε μονο, για να πειτε ποσο μαλακια ηταν;

    ReplyDelete
  123. collaboration ο mike με τον shinobi

    1) τρολλιν
    2) ;;;;;;;
    3) προφιτ

    γράψε αυτό το γαμημένο το άρθρο για την ντοτα να ηρεμήσουμε ρε!

    @Captain JPMorganStanleyCubrik τι ςςς συυυυυ ρει; e-λίτης;

    ReplyDelete
  124. Λ shinobi Λ said...

    de mporei na yparxei kosmos pou pernei sta sovara tis vathmologies tou imdb... (akoma kian symfwnoun me thn apopsara mou).

    Χαζέ shinobi δεν εκανα paste τα links για να σας δειξω τη βαθμολογια του imdb αλλά για να συγκρίνουν οι καθυστερημένοι σαν εσενα τα trailer των δυο ταινιων. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις όταν πατάς πάνω στο link και βλέπεις "Batman & Robin Trailer" και "The Dark knight Trailer".

    Ναι είμαι ο ίδιος ανώνυμος και παραμένω ανώνυμος.

    Και σταμάτα να ξημεροβραδιάζεσαι στο φαεεναμαλακα ηλίθιε. Δεν είναι καν αστεία τα comments σου.

    ReplyDelete
  125. Οσοι κωλοτρυπιδατοι θεωρουν οτι η θεματολογια μου ειναι υπερβολικα "casual" και εκτος ελληνικης πραγματικοτητας, ξυδακι. Δεν ειμαι ο Τραγκας. Οποιος γουσταρει οικονομικο-κρισο-υπεροργασμο, ειναι τυχερος: το θεμα καλυπτεται πληρως ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΩ. Αιντε παιδια. Τη βολτα σας.

    ReplyDelete
  126. I thematologia sou den einai ipervolika "casual" mikebouli einai,tora teleutaia, ipervoli "floriki" kai file mikepeous floraki pou na vrizei me stomfo kai na vgazei glossa den ksero opote ksekatharise.I eisai floros,grafe tis paparies sou gia superiroes kai diastima kai vgaze ton skasmo, i den eisai floros opote grapse gia to dota,akiro,grapse giati OTIDIPOTE EKTOS APO FLOROTAINIES PAIXNIDIA(ok to egrapsem mia fora ftanei)KAI GAMODIASTIMA kai vrize averta.
    Sto arthro sou p.x. gia tous gay den anaferthika sto giati to egrapses(dioti an den penepseis to spitaki sou mike me ton Ermolao ton kataktiti kai ton Sila ton sklirovalti ti tha penepseis) alla sto poso malakofasistas eisai pou den egrapses gia tis lesvies.To arthro itan i epitomi tis malakias kai adiaforias(kanenas stis parees tou den asxoleite me gay gia pano apo 5-10 deuterolepta alla esi exeis ton Ermo kai ton Sila na se viazoun opote paso) alla de sou eipe kaneis oti eisai floros kai giati to grafeis.Apla se eipan gay,agamito,trixoto kai filo tous Sila (tou Sila re malakaaaaa Silaaaa).Ekei eixes kathe dikaioma na apantiseis kai na vriseis, edo comic boy,flore tis dinasteis ton Sfixt vgale ton skasmo.Skatoflore,Trixote,Arkous,Apolifadi ton 50's,Ermo lover undercover kai fisika kako paidi.Xonepse ta kai kalo psofo.
    Me agapi zoumetral o patousomaxos.
    Y.G. Gay,lesvie,trixakia,arxidokataxtiti,A-kolotripidate soufrolipti,krima to mpoi sou kai tin tsaxpinia sou,frank von malaka kai anedestate.

    ReplyDelete
  127. snobare to koino sou ilithie gelotopoie mike...

    esena i elliniki epikairotita de se epireazei??

    o logos gia ton opoio den grafeis kana arthro gia ayta pou simbainounden einai giati fovase mi gineis tragkas , oute mi xalasei to yfos tou blog... yparxei kai satira epikairotitas peran tou lazopoulou poli pio aksiologi apo ti parti sou (xwris afto na simainei pws eise aksiologos)
    Apla den exeis tis gnwseis na aggixeis ena tetoia themata ( w nai i satira apaitei kai apo afto...) kai kwlwneis...

    A re mike eftases 30 xronwn malakas... akoma tis gomenes stis trone xasiklides xipides kai synexizeis na blepeis athlia yperkoresmena superhero movies... kai oxi apla ta vlepeis... ta perneis kai sovara...

    ReplyDelete
  128. edaxei vlakako,pame th volta mas.opws k naxei pio grafikos k apth folegandro exeis ginei me tis malakies pou asxoleisai akoma enw ginetai tis karapoutanaras.

    ReplyDelete
  129. Πουστροπαπάκια του ελέους είστε όλοι σας ρε.

    Εγώ ο μέγας τσουτσουνοκολόνας αποφάσησα να γράψω για να σας προειδοποιήσω.

    Θα βάλω τον κόλο σας για τάπα στην κολόνα μου άχρηστα νεο-σκατο-τσουρεκάκια, που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείχνετε το επίπεδο σας βρίζοντας, φλορο-κολο-τσουληθράκια δονητών.

    αι στα διάλα

    ΖΗΤΩ Ο SPAWN.

    Mike γαμας αγόρι μ

    ReplyDelete
  130. gamaw arkoudes

    niaou

    ReplyDelete
  131. εγω λεω να αντιγραψεις τον maddox, καλυτερος θα γινεις.

    ReplyDelete
  132. Mike's right, the rest of you that can't see it are cryin' bitches.
    Άιντε να διαβασετε το γιο του γκεϊ διαολου χωρις τα φωνηεντα...
    Εκεί ίσως να λέει και για την οικονομική κρίση και να σας μαγέψει.

    ReplyDelete
  133. Otan krazw, mou lete oti antigrafw ton Maddox.
    Otan den krazw, mou lete oti flwrepsa.
    Otan pianw sobaro epikairo thema, mou lete na to afisw giati den to 'xw me tin politiki.
    Otan pianw casual xazobioliko thema, mou lete oti o kosmos kaigetai kai to mouni xtenizete.

    Opws eipa kai prin: ti bolta sas, primantones. Paraggelies den dexomaste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν κατάλαβα ποτέ το κλασικό γκαργκάλι που πάει και βλέπει ταινίες στο σινεμά και μετά παραπονιέται για το concept τους. Όχι για τις ερμηνείες, τη σκηνοθεσία ή το σενάριο, αλλά για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ! και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν είδα την κριτική σου για τα "sucker punch" και "pride and prejuice".κατα τα άλλα συμφωνώ,κάποιος που ισχυρίζεται ότι αντιγράφεις τον Maddox,θα πρέπει να πεί ότι ο Maddox με την σειρά του αντιγράφει όλες τις παρέες νέων ανθρώπων από αμερική μέχρι αυστραλία που κάνουν αυτό το χιούμορ.η έννοια αντιγραφή προϋποθέτει μια καινοτομία που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ..και στον Maddox και σε σένα,απλό καθημερινό χιούμορ βλέπουμε και δεν μας χαλάει καθόλου!αμάν πιά με την αντιγραφή,το γάμησαν σε σημείο να θέλω να σε υπερασπιστώ.

      Delete
  134. Ρε συ Μίκυ δε μας γαμείς κι εσύ και οι ταινίες σου.Έχεις γράψει μαλάκα 14 άρθρα για τρανσφόρμερς και εμότικον.Μπάτμαν, Σούπερμαν πάει στο διάολο. Άιντε και Τρανσφόρμερς επειδή τα βλέπαμε μικροί.Αλλά πλήρωσες να δεις και το κάπταιν Αμέρικα?Υπάρχει παιδικό που να μην πλήρωνες για να δεις στο σινεμά ή ακόμα και για το ΝτακΤέηλς θα'σκαγες 10 ευρώ?
    Και λίγα τα λόγια σου για τον ΧΕφάΣΤΟ.Είσαι ένα κομπλεξικό ατομάκι και τίποτα άλλο. Hatters gonna hate. There is no bad publicity. Get a life.

    ReplyDelete
  135. Ο Captain America έπρεπε να γίνει μοντέλο σε επιδείξεις gay μόδας. ΑΥΤΑ.

    ReplyDelete
  136. parto xabari re malaka mike ws epi to pleiston ta sxolia gia ta arthra sou einai arnitika...

    salta gamisou olo malakies...
    exeis xaseiti palia kali aigli sou...

    moda isoun kai pernas...

    ReplyDelete
  137. grapse kati gia tous hipsters !!!!

    ReplyDelete
  138. File apla ta pragmata.Kraze kai stamata na grafeis gia flories.Piase epikairo piase casual piase to pouli sou kai grapse alla eleos me tis skatokartounotainies kai ta paixnidia.Bainoume gia na se vrisoume kai prepei na se vrizoume gia to mikri gorgona VS super kaotonik?Grapse kserogo gia tin diaspasi tou atomou i gia ti menegaki,sto poutso mas alla oxi alla cartoun kai paixnidia skatoflore!
    Gia to Dota.
    Grapse sto Dota poso malakias eisai einai i sosti epiklisi florakia edo mesa.Oust!

    ReplyDelete
  139. Προς το Κυρ Σπυρο

    Κυρ Σπυρο. Αι διάβασε κανα λιακόπουλο και ψάξε κανα Νεφελιμ στο Σταβλο του παππού σου που θα μας μπλέξεις με τον ψυχρό πόλεμο . Έχεις τόση σχέση με την ιστορία όση ο Καπαμαρού με τον κιμά στα μακαρόνια πανίβλακα. Εσύ τι έκανες ρε ξέρασμα του ελέους τα καλοκαίρια όταν ήσουν παιδί ? Διάβαζες την Οδύσσεια σε μετάφραση?? ΑΝτε που γινατε όλοι βιβλιοφάγοι παλιογίδια. ΑΝ ήταν έτσι δεν θα χαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Ένα νορμάλ μπόυ τις καλοκαιρινές διακοπές γέμιζε ένα πάκο με κομιξ και φυσικά άνοιγε και κανα λογοτεχνικό βιβλίο σε συνδιασμό με κανα μπασκετάκι και καμια μπαλιτσα για να μη
    το καψει εντελώς. Βιβλιομαθουσάλες της κολάσεως.ΓΚΕ ΓΚΕ γίδια?? Προφανώς κάποιοι αγάπησαν την ιστορία μέσα από τα γνωστά περιοδικά δήθεν ιστορίας και συνωμοσιολογικές αρχιπαπαριές των τηλεπλασιέ ... είναι αυτοί που στα αίτια του Β παγκοσμίου πολέμου τότε κοβώντουσαν επιεικώς με 5 και άμα δίναν ξανά πανελήνιες θα γράφαν για τις μασωνικές αλαξοκολιές των ιλουμινάτι. Τα κόμιξ δεν είναι είναι τίποτα άλλο από μια διασκεδαστική ανακούφιση στην υπερτροφία της γνώσης που γινόμαστε δέκτες παιδιά βρωμερέ σταρχιδιστή GamiatouANtonis . Αν αυτό κατάλαβες από ότι έγραψα, που δεν κατάλαβες α) γιατί δεν παρακολουθείς τη συζήτηση β) γιατί δεν έχεις την υπομονή να διαβάσεις απλώς είδες κάποιες λέξεις όπως ΟΜΗΡΟΣ και τα συναφή και βιάστηκες να πεις τη μαλακία σου και εσύ. Αντε σε κανά λαγκάδι να ψάξεις για Νεφελίμ και συ ζώο των τηλεπλασιέ άχρηστε και αμόρφωτο γίδι που σου έθιξα τον ΟΜΗΡΟ βλήμα του ελέους.Τα ΚΟΜΙΞ και τα ΜΑΝΓΚΑ είναι τέχνη ζώα φασιστόμουτρα

    ReplyDelete
  140. Και κάτι άλλο βλάκα ... να γιατί δεν γίναμε γκέουλες http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/spider-man-kissing-black-cat.jpg

    ReplyDelete
  141. Πωπω έναν εναν σαν ανακαλύπτω τα ξεφτέρια μου. Ανακαλύψατε την επικαιρότητα μαλακο στέητζερζ??? Πονάει ο κεφαλικός φόρος πιτσουνάκια ΠΑΣΟΚοΝΔλάγνοι, οι μάλλον...πρώην ? Εμένα με πονα περισσότερο, βλήμα που θές και πολιτικό διάλογο μέσα από ένα σάιτ σάτιρας. ΕΕιιι Ψιιττττ Βλήμαααα. Σε σένα μιλάω. Αν θες να κάνεις διάλογο για το 300άρι που θα πληρώσεις υπερ των ανέργων (γιατί τόσο βλημα είσαι που θα το πληρώσεις ) τράβα σε κανα μπλογκ των αγανακτισμένων ή σε κανά πολιτικό φόρουμ αλλά τόσο βλήμα είσαι που ακόμα και στο και πέντε δεν σε ένοιαξε να πολιτικοποιηθείς .. Πωπωωω τι λέω νυχτιάτικα , μιλάω με όρους που θα πρεπει να εξηγήσω πρώτα. Λοιπόν αρχινούμερο
    άκου η λέξη πολιτική δεν ταφτίζεται με τα 2 κόμματα που σε πίεζαν η μαμά και ο μπαμπας να ψηφίζεις. Ξεκίνα να μαθαίνεις τους γείτονες στην πολυκατοικία σου για αρχή και μετά ξανασυζητάμε για δήθεν ευαισθητοποίηση της όλης κατάστασης. Προς το παρόν και μέχρι το επόμενο άρθο του Mikeus θα μιλάμε για ΒΑΤΜΑΝ και Κάπτεν Αμέρικα ...

    ReplyDelete
  142. Καλά καλά Αντώνη, μάθε ορθογραφία πρώτα, πάρε μας και ένα τσιμπούκι και ύστερα ξαναγράψε τις αρχιδιές σου.

    ReplyDelete
  143. Πότε ρε θα σταματήσετε να συγκρίνετε τα Μπάτμαν του Μπάρτον με αυτά του Νόλαν; ΠΟΤΕ; ΠΟΤΕ ΠΙΑ; Είναι διαφορετικές απόψεις διαφορετικών σκηνοθετών άρα διαφορετικές ταινίες. Ο πρώτος έφτιαξε έναν κόσμο όπου ο Μπάτμαν θα μπορούσε να υπάρξει κι άλλος έναν Μπάτμαν που θα μπορούσε να υπάρξει στον κόσμο μας τώρα. Άλλο το'να, άλλο τ'άλλο. Ο Νόλαν δεν είναι ο διορθωμένος Μπάρτον. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.
    (Δεν αναφέρω τον Σουμάχερ γιατί οι ταινίες του απλά δε γυρίστηκαν ποτέ.)
    Άσχετο: Δεν το έχω δει, αλλά όποιος βγήκε απο Κάπτεν Αμέρικα λέγοντας "αμερικανιά"... μάλλον κυριολεκτούσε...
    Μουνάκι Μιχάλη, ακόμα το θυμάμαι που δεν ανέβασες το σχόλιό μου για τον Λούκας όταν έθαβες το Suckerpunch. Καλά σου... Ελπίζω να βοήθησα. Κηπ ιτ απ!

    ReplyDelete
  144. Στο θέμαααα... Πιστεύω πως δεν ειναι σωστό το timing που βγήκε η ταινια Κάπτεν ΑΜέρικα ή άμα την ονόμαζαν Κάπτεν Γιαννάκης δεν θα έπαιρνε τόσο αρνητικά σχόλια. ΟΚ ειναι δεδομένο ότι κυριαρχεί ο αντιαμερικανισμός δε λέω . . . Η μεγάλη πατάτα πρέπει να είναι το Avengers που έρχεται όχι αυτή. Αν και έχω κόψει τα κόμιξ από το Γυμνάσιο όσοι είστε κατά ... κακό ψόφο ΠΠΡρρρρρρ

    ReplyDelete
  145. File antoni de se ksero den exo kati mazi sou alla me ti fotografia pou anevases anevikes stin sinidisi mou.Eisai pia, O malakas, skatoflore!

    ReplyDelete
  146. Παράτα το ρε για κανα χρόνο...απλά παράτα το και κάνε επικό comeback. Τα κείμενα που γράφεις πλέον κινούνται ακριβώς στο ίδιο φάσμα και με την ίδια χρησιμότητα με την ταινία του Captain America...καλά, απλά για να φας το σαντουϊτσάκι σου το μεσημέρι..

    ReplyDelete
  147. το τέλος ήταν μούφα γιατί θα υπάρχει συνέχεια. ήδη γυρίζεται η ταινία "The Avengers" με Thor, Iron Man, Hulk, etc.
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Avengers_%282012_film%29

    ReplyDelete
  148. Φίλε καλή η ανάρτηση. Τις στολές των ναζί τις σχεδίαζε ο Hugo Boss. Μεγάλες μορφές.

    ReplyDelete
  149. Antonis … στο September 22, 2011 3:33 AM σχεδόν με έπεισες ότι μια συζήτηση μαζί σου θα είχε ένα κάποιο ακαδημαϊκό ενδιαφέρων, μετά στο September 22, 2011 3:38 AM κατάλαβα ότι τον παίζεις με καρτούν, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι ένας αντικοινωνικός μαλάκας που μόλις πρόσφατα κατάλαβε (αν το κατάλαβε) ότι για το μνημόνιο φταίει ο μπαμπάς του και η μαμά του (ίσως και ο παππούς και η γιαγιά, αλλά αυτοί πέρασαν και ένα πόλεμο όποτε δικαιολογούνται) αλλά είναι ακόμα εξαρτημένος οικονομικά και συναισθηματικά από αυτούς 1ον για να τους αρπάξεις στα μπινελίκια και 2ον να κάνεις κάτι για την μαλακοκατάσταση που έχεις περιέλθει εσύ και η γενιά σου, οπότε σου φταίνε όλοι οι υπόλοιποι (που ούτος η άλλος το ίδιο πρέπει να κάνουν) Περαστικά σου και εσένα μαλάκιο. Το internet εκτός από λιακόπουλο (που απ’ ότι καταλαβαίνω έχεις μελετήσει επισταμένα στα κρυφά με κερί στην τουαλέτα ενδιαμέσως του αυνανισμού με ιλουστρασιόν σχέδια της σείλορ μουν) έχει πολλά hentai να πας να εκτονωθείς, αφού δεν έχεις καταλάβει (και ούτε πρόκειται απ’ ότι φαίνετε) ότι για τους κρατούντες ο σκοπός πάντα αγιάζει τα μέσα όποια και να είναι αυτά και σε οποιοδήποτε επίπεδο. Σου προτείνω να σταματήσεις απλώς να διαβάζεις και να αρχίσεις λίγο να μελετάς. Επίσης σταμάτα να τον παίζεις με μπογιές.

    ReplyDelete
  150. Oκ ΚΥρ Μήτσο ότι πεις ...Για ακαδημαική κουβέντα πρότεινε κανά άλλο μπλογκ . Εδώ μόνο γαμοσταυρίδια θα αρπάξεις NOT MY RULEZ . απλά δεν κατάλαβα Τι ακριβώς να κάνω τον παππού μου που έχει καυλώσει με τη γιαγιά σου και δεν τον πιάνουν τα χάπια και είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος με την όλη κατάσταση . explain

    ReplyDelete
  151. Ζήτης ΟΚ Αμερικανιά, αλλά και η Marvel γενικώς τι είναι ? ( ο οποιοσδήποτε χαρακτήρας της αμερικανιά δεν είναι ? ) . Ούτως η άλλως δεν ήξερες τι πρόκειται να παρακολουθήσεις?Εκεί ήθελα να το πάω εξ αρχής άσχετα αν εκφράσςτηκα λάθος περί ΟΜΗΡΟΥ κλπ Δεν ήταν Αμερικανιά το Μέγας Αλέξανδρος και η Ιλιάδα του Χόλυγουντ?? Συγκρίνονται σε σοβαρότητα με τις κλασσικές ταινίες του 60 και 70 ?? Τα εφέ είναι εφέ . Εγώ πιστεύω πως ο πιο πολύς κόσμος (δεν λέω για μένα) για τα εφέ πάει να τις δει , ούτε για το στόρυ ούτε για όποιο άλλο νόημα κατάφερα να προσδώσω ανεπιτυχώς (κόμιξ κλπ) . Και σαν πολύ ασχολήθηκα αλλά γουστάρω κράξιμο . Χώστεε

    ReplyDelete
  152. Μαλάκα Mikeus δεν ξέρω που τα βρίσκεις άλλα το τελευταίο ΜΠΡΑΦ είναι λυσσάρι για όλες τις κομπλεξικές . Πολύ πετυχημένο δικέ μου . " Έκανα 18 σχέσεις και δεν πέτυχαν μα καλά μαλακομαγνήτη έχω " Respect και ξανα respect
    Μαλλον είμαι NERD και δεν το ξερα . Θα μου πεις ποτέ δεν είναι αργά χοχοχο

    ReplyDelete
  153. an sugnrineis to transformers me to captain arxidia eisai megalos malakas telika..

    ReplyDelete
  154. Το transformers 3 είναι το καλύτερο της τριλογίας. Σοβάρεψε επιτέλους, εξαυλώθηκαν άνθρωποι, δόθηκε μεγαλύτερη σημασία στην ανάπτυξη χαρακτήρων και τα πλάνα στις μάχες τις έκαναν κατανοητές.

    Περιμένω την Παρασκευή να το αγοράσω από τα Walmart, να κλειδωθώ σπίτι και να το ξαναδώ.

    ReplyDelete
  155. Ο μονος λογος που το Τ3 ηταν καλυτερο ειναι επειδη γυριστικε για 3D. Οι καμερες 3D ειναι βαριες, μεγαλες και δυσκινητες. Γι αυτο και δε βλεπεις πολλα απο τα trademark κουνημενα πλανα του μαλακα του Bay που ειχαν γαμησει πληρως τις 2 προηγουμενες ταινιες.

    ReplyDelete
  156. sto transformers 3 xanei o sentinel..gia poio logo??giati mia xazogkomena a8ikth me to 12ponto perpataei sta suntrimia tou chicago kai milaei ston megatron legontas tou pws den kerdise tipota allo apo to na einai sentinel's little bitch...kai fusika ena robot velhnekous megatron peisthke apo thn tupissa kai apofasise na polemhsei ton sentinel...mmmalista..

    ReplyDelete
  157. Κοίτα ρε συζήτηση και νεύρα που προκαλεί ο Cap...

    ReplyDelete
  158. χμμμ εφε σκηνικα και λοιπα πολυ ωραια για της ερμηνεις και τα λοιπα εχω να πω οτι δεν με ενθουσιασε κατα τα αλλα ενα κλασσικο hero movie προβαλωντας τον αμερικανικο ηρωισμο μεσα απο μια οθονη και θα κανω μια ρητωρικη ερωτηση για ποιο λογο οι ηρωες δεν ειναι απο καποια αλλη χωρα?

    ReplyDelete
  159. Anonymous είσαι καραγκιόζης.. υπάρχουν super ήρωες απο όλες τις χώρες αλλά ποτέ σου δεν διάβασες κόμικ μαλάκα, μόνο ταινίες βλέπεις..

    http://fc00.deviantart.net/fs43/f/2009/105/7/b/Black_Panther_by_Dave_Wilkins.jpg

    To transformers 3 ήταν ταινιάρα συγκριτικά με τις προηγούμενες 2, το πιο ξενέρωτο πράγμα ήταν η αντικατάσταση της μελαχρινής μουνάρας με το φρόκαλο που αμφιβάλω να είπε πάνω απο 10 γραμμές σε όλη τη ταινία. (γαμώ τα μοντέλα και τον Calvin Clain)

    Είχε γαμάτη ατμόσφαιρα (για τέτοια ταινία) και αρκετά πιο ώριμο σενάριο. Τα ίδια τα transformers παραμένουν και πάλι κομπάρσοι σε σχέση με τον witwiki.

    Απο εκεί και πέρα, ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ WANNABE ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΝΩ ΓΙΑ BUKAKKE.

    Μάθετε να γράφετε, φτιάξτε blog και αφού δείτε οτι μπορείτε να στροφάρετε σε παραπάνω απο 2 γραμμές καργιόληδες ελάτε πάλι για να δώσετε συμβουλές.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, συνεχίστε να ρουφάτε το καυλί σας και να τον παίζετε σε ξένα blogs. Αδιάφοροι μαλάκες.

    ΤΕΛΟΣ, κάθε φορά που μπαίνετε να πείτε τη γνώμη της κωλοτρυπίδα σας, σκεφτείτε το πόσο βλάκες φαίνεστε όταν την λέτε σε ένα άνθρωπο που είστε μέλη στο blog του, στο fb του, και διαβάζετε ευλαβικά παλιομουνόπανα ότι του κατέβει να γράψει.

    ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΕΣ

    ReplyDelete
  160. το Hollywood μέσα σε μέτριες ταινίες έχει δώσει αριστουργηματικές σκηνές. Στο Matrix Reloaded μέχρι στιγμής υπήρχε η καλύτερη σκηνή αυτοκινητόδρομου και καταδίωξης, και ήταν και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια. Το δίλεπτο στον αυτοκινητόδρομο όμως των Transformers 3 με την επένδυση του "Battle" από τον Jablonsky νομίζω ότι σε κάνει να ανατριχιάσεις.

    ReplyDelete
  161. πελεκυ just fed the troll loser

    ReplyDelete
  162. και πανηλιθιε μιλησα για το καπταιν αμερικα φελλε δεν μιλησα για το τρανσφορμερς η οποιοδηποτε αλλο κομικ ψευτο wanna be κουλτουριαρη με εντελως ηλιθια αντεπεπιχειρηματα (παρεπιπτοντως οταν σου δινουν ενα επιχειρημα θα απαντας πανω σε αυτο με αντεπιχειρημα οχι με καθε λογης μαλακια σου κατεβει συο μυαλο μονο και μονο για να εχεις κατι να λες

    ReplyDelete
  163. α και για να τελειωνουμε εγραψα κατι πραγματακια προηγουμενως δεν ξερω αν εμφανιστουν ποτε 1ον δεν εχω fb βλημα το θεωρω εντελως ηλιθιο το να αποκτησει "fb" καθως παρακουλουθειται η καθε του κινηση... και μην ακουσω οτι κατι τετοιο δεν ισχυει πανηλιθιε ειναι η μονη σελιδα που σου επιτρεπει να γραψεις οτιδηποτε στοιχοειο υπαρχει για σενα ακομα πιο πανηλιθιος εισαι αν τα γραψεις.... και να τελειωνουμε με τους wannabe κουλτουριαρηδες... οταν γραφετε κατι μαθετε να δεχεστε κριτικη αλλιως δεν πιστευετε ουτε οι ιδιοι αυτα π κραζετε-διακωμωδιζετε-κρινετε και δεν μην πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο βλημα ζωο πανιβλακα μιλησα ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΤΑΙΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑ εκτος απο ηλιθιος εισαι και στραβαδι

    ReplyDelete
  164. απο αυτο* μην πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο*

    ReplyDelete
  165. Μην ξεχνάμε ότι πριν βγει το Dark Knight, η μέχρι τότε καλύτερη ταινία Batman περιλάμβανε ti fotografia pou exeis apo to Batman 2.....
    Mas doulevs? itan o mauros kavalaris k o pigouinos kaliteros apo 1???
    RE DEN PAME KALA!

    ReplyDelete
  166. Ki egw to 1 protimw apo to 2. Otan lew "kalyteri", toso gia to Dark Knight oso kai gia to 2, ennow "kalyteri kata ti gnwmi tis pleiopsifias".

    ReplyDelete
  167. εγω με το κυριο point σου παντως συμφωνω.προσωπικα δεν θα πηγαινα να δω το captain america στο σινεμα γιατι ουτε το κομικ διαβαζα και γενικα η ιδεα του captain america σαν ηρωα παντα μου φαινοταν μαλακια. αλλα εχεις δικιο. το να πηγαινεις στο σινεμα και να βλεπεις μια ταινια με αυτον τον τιτλο και μετα να κρινει ασχημα, ε ειναι μεγιστη ηλιθιοτητα..

    ReplyDelete
  168. eistai gia ton poutso oloi edw mesa... noumera

    ReplyDelete
  169. Το Super 8 έπασχε και από ιστορία. Όπως λέγεται, ήταν απλώς "E.T. On Steroids". Όχι άλλο coming of age με εξωγήινους. Όχι άλλος μαλάκας που, τελικά, καταφέρνει την γκόμενα. Όχι άλλο "don't do drugs, kids".
    Και, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, SPIELBERG! ΕΙΝΑΙ 2011 ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ SETTING ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΩΝ 70S!

    Επίσης, Abrams, κλασικός μαλάκας. Έχω μεγάλη απορία για το τι μπορεί να βγει όταν ενώνεις τον υπέρτατο Nolan με έναν τέτοιο πούστη σαν τον Abrams. Θα δούμε στο Person of Interest...

    ReplyDelete
  170. Einai kako pou kathe fora pou diavazw to blog sou to kanw me tin foni sou mesa sto mualo mou? nomizw oti arxizw na se erwtevome, eisai eleutherh?

    ReplyDelete
  171. ωραιός ο Μικές...iLIKE

    ReplyDelete
  172. γραψε για το faeenamalaka ποσο μαλακια ειναι
    Ν

    ReplyDelete
  173. :D σωστός ο παίχτης !
    Η άσχετη και παντελώς άχρηστη πληροφορίας της ημέρας (εκτός αν είσαι γυναίκα φαντάζομαι) :
    Φίλη ιστορικός με είχε πληροφορήσει στο παρελθόν πως οι όντως υπεργαμάτες στολές των Ναζί ήταν Hugo Boss. Μου το είπε με μεγάλη ευχαρίστηση οπότε ψάχνοντας μετά ποιος πούστης είναι αυτός, ανακάλυψα ότι είναι γνωστή μοδίστρα. Παρακαλώ, ξέρω ότι σου διεύρυνα τους πνευματικούς ορίζοντες.

    ReplyDelete
  174. Μικέ κορυφαια φετινη ταινια το Rise of the Planet of the Apes. Περασε απαρατηρητη....

    ReplyDelete
  175. ston poutso mas an sou arese

    ReplyDelete
  176. Θα βγεις και στην τηλεοραση στο Star τωρα?
    Για πες πως νιωθεις?

    ReplyDelete
  177. psofos se olous sas xeftiles agamites..

    ReplyDelete
  178. psilo gia tn poutso alla polu kalo.... :p

    ReplyDelete
  179. 1000% δικιο μαικιους... η πλακα ξερεις ποια ειναι, βλεπω την ταινια ενα μεσημερι, μενω ικανοποιημενος καθως βλεπω αυτο π περιμενα, και παω για καφε στο περιστερι με κατι φιλους. τους λεω ειδα το καπτεν αμερικα. και η πρωτη αντιδραση ηταν
    "κ εγω το δα ρε μαλακα, μαλακια, κλασσικη αμερικανια", με το γνωστο ξιπασμενο υφος.. κ αφου του ειπα καποια επιχειρηματα τυπου "Η ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΤΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΚΑΛΤ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΥΡΤΑ ΠΛΑΝΑ?" ο τυπος δεν μπορουσε να σχολιασει περαιτερω απο ενα "ενταξει... ενταξξξξξ.. ενταξξξ ναουμ.." χοχο

    ReplyDelete
  180. ... και τι να πουμε δηλάδη για τις κλασσικες ελληνικες κρυοκωλες "κωμωδιες", η δηθεν ψαγμενιες.. για κακη μ τυχη πηγα κ ειδα το λουφα κ απαλλαγη, λεω δε γαμιεται, το προηγουμενο ειχε λιγο γελιο κ ας ξερναγα καθε φορα π βλεπα την σκατοφατσα του νιβο. το νεο αυτο ελληνικο αποστημα κινηματογραφου ηταν μια αρχιδια που πιανοταν απο την κριση για να δειχνει επικαιρο, κ εβγαλε γελιο 2 αντε 3 φορες με το τσιγγελι, κ ολοι οι καγγουρες γελουσαν καθε φορα π καποιος ελεγε"καλα ρε μαλακας εισαι?" δεν μας γαματε , η φτιαχτε ελληνικες τις προκοπης η ασταδιαλα επιτελους.... ηταν και 2 ωρες η μαλακια!

    ReplyDelete
  181. allos anthrwpos δεν εχεις δει την προηγουμενη φορα που το ξαναειχε κανει ο περακης στην λουφακαι παραπλαγη(1 το οριτζιναλ)οπου 3 χρονια μετα ευγαλε κατι αντιστοιχο(δεν θυμαμαι ονομα της ταινιας)εγω ξερω τι θα δω πριν το δω-απο περακη τουλαχιστον-κατα τα αλλα μαζι σου!!!!!!!!

    ReplyDelete
  182. Ρε μαλέα Μικάιουεους-πως-στο-διάλο-το-προφέρεις, γιατί μας πρότεινες να δούμε αυτό το he(se-mesa)phasto? Ρε λιώσανε τα μάτια μου και έκανα εμετό από τις κόγχες τους! Α, ναι, το αρθράκι καλό.

    ReplyDelete
  183. Μικέ.... κάνεις και συζήτηση με αυτούς που στη λένε???? Ε ΟΧΙ!

    ReplyDelete
  184. σ ένα βιντεάκι σου λες πόσο μαλακία ήταν το transformers 2 και εδώ λες για αυτούς που κριτικάρουν χωρίς να ξέρουν τι πάνε να δούνε...μήπως αυτοακυρώνεσαι?

    ReplyDelete
  185. Αν και δεν γουστάρω Captain America αλλά τουλάχιστον δεν θα μ' ακους να το κράζω από 'δω κι από 'κει (εκτός κι αν θέλω να πειράξω ένα φίλο μου που είναι φανατικός οπαδός) καθώς δεν το 'χω διαβάσει για να το κρίνω πιο αντικειμενικά. Πάντως το ενδιαφέρον που έμαθα χθες με κάτι φίλους παίζοντας Μarvel Vs Capcom 3 είναι ότι "Ο Προστάτης της Αμερικής" σε κάποια φάση τα παίρνει στο κρανιό και στρέφεται κατά της Αμερικής.

    Και με αφορμή το άρθρο αυτό πρέπει να δω σε κάποια φάση το Hellboy που συνεχώς λέω να το δω αλλά διαρκώς το παραλείπω.

    Δυστυχώς είναι γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά βούρλα που πάνε να δούμε μια ταινία στους κιν/φους δίχως να 'χουν δει έστω ένα trailer στην τηλεόραση ή να 'χουν ακούσει κάποιον γνωστό τους να τους προτείνουν την ταινία που θα πάνε να δουν. Πάνε σ' έναν κιν/φο, βλέπουν τι παίζει εκείνην την ώρα κι επιλέγουν με βάση ποιά ταινία έχει το πιο ενδιαφέρον τίτλο γι' αυτούς. Άντε στην καλύτερη των περιπτώσεων να δουν σχετική αφίσα στα ταμεία.

    ReplyDelete
  186. Αν και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα οι απόψεις σου στο άρθρο αυτό αντιπαρέρχονται η μια την άλλη. Τι εννοώ; Στο σημείο που κράζεις το Sucker Punch μόνο και μόνο επειδή δεν σου άρεσε το concept "Όλα ήταν μια ψευδαίσθηση μιας τρελής" ενώ από την άλλη περιμένεις όλοι ν' αποδεχτούν το πόσο γαμάτο είναι το Captain America επειδή "είναι μια αξιοπρεπέστατη ταινία με υπερήρωα" κι επιπλέον αποθεώνεις πατάτες όπως την Ημέρα Ανεξαρτησίας μόνο και μόνο επειδή έχει ωραία πλάνα. Δηλαδή το Sucker Punch δεν αξίζει για την εξαίσια σκηνοθεσία του, το ενδιαφέρον σενάριο, πλοκή και casting, τους ωραίους διαλόγους του και την απίστευτη δράση του που είναι λες και είναι βγαλμένα από videogame δράσης πρώτης διαλογής; Aλλά όχχχχχχχχι: όπως και στους περισσότερους κάγκουρες που προσπαθούν να το παίξουν σινεφίλ, έτσι και σε σένα σε χάλασαν το γεγονός ότι όλα ήταν ένα όνειρο. Τουλάχιστον αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον και πιο δικαιολογημένο επειδή το όνειρο αυτό δεν το βλέπει ένας κοινός θνητός που είναι απλά ονειροπαρμένος αλλά μια κοπελιά που είναι τρελαμένη τελείως (εξού και το γεγονός ότι την κλείσανε στο τρελοκομείο) μ' αποτέλεσμα να βλέπει άτομα του περίγυρού της σε άλλους, φανταστικούς ρόλους στα όνειρά της. Κι αν όλα αυτά σου άκουγονται βερεσέ, καλώς, δεν θα σου αλλάξω τα γούστα σου για τις ταινίες. Αλλά μην περιμένεις μετά να σε παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά όταν δίνεις αξία σε μετριότητες τύπου Captain America με το κλασσικό επιχείρημα "τουλάχιστον είναι αξιοπρεπές". Όχι! Αυτό λέγεται "είναι μιά από τα ίδια κι απλά βάζουμε ωραία εφεδάκια για να είναι ωραίο στο μάτι!" Πόσες τέτοιες βαρετές ταινίες πρέπει να δούμε μόνο και μόνο επειδή έχει ωραία εφεδάκια; Xίλιες φορές προτιμότερο να παίξω Xbox360!

    ReplyDelete
  187. Re file, dld pragmatika diabazo ta arthra sou kai goustaro. Mporei na einai mesa stin pikroxolia kai tin kakia alla goustrato trela. Omos pragmatika TI MLK ITAN TO CAPTAIN AMERICA. Kai min mou arxiseis tis pipes peri ksero ti blepo kai ta sxetika. Exo dei oti mlk exei bgalei i marvel se tainia akribos logo tou oti ksereis ti blepeis ALLA AUTO TO XALI DN TO EXO KSANADEI. I TAINIA EINAI PIPA!!!!! Pragmatika me apogoiteueis. Gia na min miliso gia tin alli ti mlk me ta metallagmena sto mpraf. Eipame xose gia tous kompleksikous kai ti bromomouna xipissa alla ntaksei katoura kai ligo prin kathiseis ston epistimona me tous metalagmenous poutsous gia na deikseis poso mprosta eisai kai poso gamato einai OTIDIPOTE prokuptei apo tin epistimi. Min kanoume kai auta pou krazoume. Ntropi. U.G. Ta facts gia to tsernompil pou teleios epimelos atimelita eixan parablepsei oooooles tis emmeses sunepeies tis radienergias pragmatika itan teleios gia ton poutso. An dn exeis ti na krakseis kai kataligeis se auto to xali, krakse tin kubernisi na eisai mesa. Xaireto.

    ReplyDelete
  188. αδερφε μωλις 30 δευτερολεπτα σε ντοκυμαντερ για β παγκοσμιο ειπε πως τις στολες τον σσ και γενικοτερα σχεδαστικο τριο οενας εκ τον τριων ο hugo boss

    ReplyDelete
  189. Ειδα την ταινια και μπορω να πω πως ηταν καλη μεν αλλα εμοιοαζε με ενα πολυ μεγαλο trailer για τους Avengers δε... (οπως και ο Thor, ο Iron Man δεν μετραει γιατι εβγαλε 2 ταινιες και ο Hulk ηταν απλα καλος).Στο τελος αυτη που τον γουσταρε ενω ξερει οτι θα "πεθανει" ο Captain Fuckin America,βγαινει μονο ενα δρακρυ σαν αυτο που βγαινει οταν σε κλωτσανε στα αρχιδια... Απο την ταινια ελειπε αυτο που ελεγες και στο District 9 <> και κατα τα αλλα θα ηταν μια πολυ καλη superhero movie...

    ReplyDelete
  190. @Alvanotsolias
    wraia grafika kai wraies maxes sumfwnw,alla....den ginete na eisai o CAPITAN AMERICA kai na min gamas stin tainia sou....den ginete re file,o captain america par8enos?Gi'auto einai gia ton poutso i tainia kai ti lete twra eseis..piece

    ReplyDelete