Tuesday, June 21, 2011

Ανακοίνωση νούμερο 88.000

Αυτο το αρθρο δεν ειναι αρθρο. Ξεκινησε σαν σχολιο, αλλα αναβαθμιστηκε τελευταια στιγμη. Δειτε το σαν ΜΠΡΑΦ FAQ, που γραφτηκε κυριως για τις αδερφαρες που κλαινε, τοσο εδω, οσο και στο Comedy Lab. Ρε παπαρες γρινιαρεοι, η μονη σχεση που εχει το ΜΠΡΑΦ με το faeenamalaka ειναι οτι ποσταρω ανακοινωσεις για νεα βιντεακια του ΜΠΡΑΦ στο faeenamalaka, μπας και βαρεσουν κανα κλικ παραπανω (που βαρανε, οποτε καλα κανω). Το οτι δεν γραφω αρθρα τελευταια εχει να κανει με μια απλη απουσια εμπνευσης. Εχω ξεμεινει απο ιδεες που να βγαζουν αρκετο γελιο, ενδιαφερον ή/και καφριλα για να αξιζουν να φιλοξενηθουν στη blog. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Το ΜΠΡΑΦ μου παιρνει καποιο χρονο απο τη βδομαδα μου, αλλα δεν παιρνει τοσο που να με εμποδιζει να γραψω κατι εδω. Απλα εχω κολλησει. Καποια στιγμη θα ξεκολλησω. Χιλιες φορες να περιμενω να βγει κατι καλο, παρα να ανεβαζω μαλακιες μια φορα τη βδομαδα.


Και κατι ακομα, που εχω θίξει και πιο παλια: Τα ΜΠΡΑΦ δεν ειναι για τους αναγνωστες του Φ.ε.Μ. γιατι πολυ απλα, οι αναγνωστες ειναι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και δεν εχουν αναγκη κανενα βιντεο! Γι' αυτό, με εξαίρεση την πρεμιέρα, δεν ανεβάζω ποτέ κάτι στο ΜΠΡΑΦ χωρίς πρώτα να το δημοσιεύσω εδώ. Τα βιντεο ειναι ενας τροπος να φτασουν τα αρθρα μου σε πιο πολυ κοσμο. Κυριως αυτους που ακουνε οτι το Φ.ε.Μ. "γαμαει φιλε", αλλα μετα μπαινουν, βλεπουν 500 παραγραφους κατεβατο, τρομαζουν και φευγουν χωρις να διαβασουν τιποτα. Α, και παρεμπιπτοντως, ειμαι κι εγω ενας απ' αυτους. Γι' αυτο σταματηστε να μου στελνετε λινκ για να διαβασω τα σκατο-blog σας. Δεν εχω διαβασει ποτε κανενα και κατα πασα πιθανοτητα, δεν προκειται (η μια εξαιρεση ξερει ποια ειναι).


Ο δευτερος λογος που βγαζω το ΜΠΡΑΦ ειναι οτι ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Και δε γουσταρω μονο τη διαδικασια του μονταζ. Μ' αρεσει γενικα αυτο το στυλ "opinion webcast" βιντεακιου και θα ηθελα να δω κι αλλο κοσμο να το κανει στην Ελλαδα. Αντι να βριζετε το ΜΠΡΑΦ και τις αλλες σειρες του Comedy Lab, παρτε ενα μικροφωνο, κατεβαστε το Premiere, και δοκιμαστε κι εσεις! Διψαω για τετοιες μαλακιες και πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που εχει να προσφερει σε αυτο το σκηνικο. Join the club! Και τα σερφαρισματα μου θα γινουν πιο διασκεδαστικα, και θα προχωρησει λιγο η ελληνικη ιντερνετικη κωμωδια.



112 comments:

  1. xaxaxa fuck yeeaah

    ReplyDelete
  2. file an thes na kratiseis kinisi prepei na exeis stathera upload

    ReplyDelete
  3. IN FUCK WE TRUST

    ReplyDelete
  4. Κωμμωδία με δύο ''μ''?

    ReplyDelete
  5. Τόνους δεν τοποθετείς φίλτατε?

    ReplyDelete
  6. η βασικη διαφορα αναμεσα σε ενα βερυκοκο ειναι η γατα επειδη δεν εχει ροδες

    ReplyDelete
  7. Vale allon na milaei sta videakia mikeius,giati i fwni sou einai pio axrwmi apo aspromauri tainia gia vrikolakes stin alaska.

    ReplyDelete
  8. ρε άντε γαμιθήται ώλει σας! Μυχάλοι τα σπας! σιναίχησε έτσει!

    ReplyDelete
  9. Αμα βαλω μια αβραστη πατατα στον κωλο μου και κανω μπανιο με καυτο νερο για μια ωρα θα βρασει?
    - σκατωμενο καροτο

    ReplyDelete
  10. Μιχαλη, δεν δινεις λινκ στα σχολια απο αυτο το μπλογκ που αναφερεις; Αν ειναι καλο, να το διαβαζουμε. Να εισαι καλα!

    ReplyDelete
  11. mhn eisai mlks, ta links gia alla blogs exoun skopo to na tous trollareis. des px ayton edw ton karagkiozh pou paristanei to modelo ki exei kai politikh apopsh- apeiros emetos

    http://www.getbourdeloback.com/

    ReplyDelete
  12. Έλα ρε μαλάκα που έχεις κολλήσει. Εμείς θα σου λέμε τι να γράφεις ; Φτιάξε μια καινούρια θρησκεία με θεούς, διαόλους και νόμους. Ή φτιάχ'την χωρίς αυτούς. Ή φτιάξε μια μακαρονάδα.

    the FiXXXeR

    ReplyDelete
  13. πραγματι, eγω ειμαι αναγνωστης (το χομπι μου) κ δεν εχω δει μπραφ.

    ReplyDelete
  14. Mikeius... take your time, emeis perimenoume ;)

    "panikos"

    ReplyDelete
  15. σε ποιόν ακριβώς έχεις ανάγκη να δικαιολογηθείς και ανέβασες αυτό το σχόλιο; στα @@ σου τι λένε ρε φίλε δικό σου δεν είναι το μπλογκ; ό,τι γουστάρεις εσύ δεν κάνεις;

    ReplyDelete
  16. Η ελληνικη κωμωδία θα ζωντανεψει μόνο αν ξαναγαμησω τη μανα σου και αυτη τη φορα το παιδι βγει έξυπνο.

    ReplyDelete
  17. η μητέρα σουJune 21, 2011 at 11:17 PM

    και γω συμφωνω οτι πρεπει να τους γραψεις ολους στα @@ σου..
    αλλα κοιταξε βληματοειδη απόστημα μη σε γραψουμε και μεις και καταλήξεις ένας τιποτένιος ποταπός αντιγραφεάς του madoxx.υβριδικη κουράδα που στέρεψες από ιδέες.
    με αγάπη

    ReplyDelete
  18. To mono blog pou diabase o mikes einai to asximia crew. Kariolares poutsa pantou

    ReplyDelete
  19. Prepei na exeis pollh autopepoithisi gia na les vgazeis kalo proion kai na to dilwneis kiolas

    ReplyDelete
  20. γραψε για την DOTA!

    ReplyDelete
  21. Εγώ έχω διαβάσει όλα τα post του blog και παρ'όλα αυτά έχω δει κάθε επεισόδιο του "Μπραφ" γιατί γουστάρω κάργα ξαναζεσταμένο φαγητό και χιλιοειπωμένα αστεία και τέλος πάντων μ'αρέσουν και οι εικονίτσες στα βίντεο. Είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο και να γουστάρεις και μετά να βλέπεις και τη μεταφορά του στο σινεμά και να γουστάρεις ακόμη πιο πολύ. Μόνο που εγώ βαριέμαι αφάνταστα το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων οπότε είμαι αναρμόδιος να κάνω αυτό το σχόλιο αλλά δεν έβρισκα καλύτερη παρομοίωση γιατί βιάζομαι να ολοκληρώσω τη σκέψη μου για να πάω να χέσω.

    Τέλος πάντων, μια συμβουλή από τον πελάτη, αν θες γράψτην στα παπάρια σου. Θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις γιατί αν την εφαρμόσεις θα πάρεις περισσότερα κλικ -> περισσότερα φράγκα -> πιο κοντά στην παγκόσμια κυριαρχία: Προσπάθησε να μη μιλάς σαν να έχεις αφήσει το φαγητό στο φούρνο και να έχεις πάει στο περίπτερο να πάρεις τσιγάρα αλλά ο περιπτεράς σου έπιασε την κουβέντα και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι η ώρα πέρασε κι εσύ αντί για φαγητό θα βρεις ένα μαύρο ξεροκούραδο στη θέση του, οπότε πρέπει να κλείσεις βιαστικά τη συζήτηση. Λες ωραίες ατάκες, θα ακούγονται ακόμη πιο ωραίες αν χαλαρώσεις λίγο μπροστά στο μικρόφωνο. Αυτά.

    ReplyDelete
  22. Μια συμβουλή από τον πελάτη, αν θες γράψτην στα παπάρια σου. Θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις γιατί αν την εφαρμόσεις θα πάρεις περισσότερα κλικ -> περισσότερα φράγκα -> πιο κοντά στην παγκόσμια κυριαρχία: Προσπάθησε να μη μιλάς σαν να έχεις αφήσει το φαγητό στο φούρνο και να έχεις πάει στο περίπτερο να πάρεις τσιγάρα αλλά ο περιπτεράς σου έπιασε την κουβέντα και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι η ώρα πέρασε κι εσύ αντί για φαγητό θα βρεις ένα μαύρο ξεροκούραδο στη θέση του, οπότε πρέπει να κλείσεις βιαστικά τη συζήτηση. Λες ωραίες ατάκες, θα ακούγονται ακόμη πιο ωραίες αν χαλαρώσεις λίγο μπροστά στο μικρόφωνο. Αυτά.

    ReplyDelete
  23. eilikrines,omorfo kai katatopistiko...

    ReplyDelete
  24. μαλάκα mikeius αφού το παραδεχεσε στη ψύχρα...σε παραδέχομαι και δεν σε ξανακραζω.
    +1 στον June 21, 2011 8:27 PM

    ReplyDelete
  25. tetoio malakia dhlwsh oute giwrgo papandreou (poly kalo)

    Pakistanman

    ReplyDelete
  26. σε γυάλα ζεις ρε μαλάκα και δεν ξέρεις τι να γράψεις? γράψε για τις 300 κουφάλες που μας γαμάνε κάθε μέρα.


    "σκληροπυρηνικό μυρμήγκι"

    ReplyDelete
  27. στα παπαρια μου ρε
    αμα δεν εχεις εμπνευση
    στα τγενα και εσυ

    ReplyDelete
  28. like re mike,kai an ksereis kai alles tetoies prospatheies sto internet pes kai se mas

    ReplyDelete
  29. Με πηρανε τα κλαμματα μολις το διαβασα, πολυ συγκινηθηκα να ουμε....
    ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΟΜΑΛΑΚΑ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΡΗΔΟΝΑΣ Η ΚΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΕΨΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.
    Φιλακια καρδουλες αγαπουλες και πουτσες παχιες

    ReplyDelete
  30. exo kourastei me tis "xaritomenies" gia ton tsak norris? eleos pia , prin 3 xronia itan asteio .. os pote omos?? mikeius an se exo psixologisei sosta 8a se enoxlei pleon ligo kai esena ee? grapse kati giayto an me noio8eis

    ReplyDelete
  31. Φονικό dildo των πέντε ηπείρων σε περιοδείαJune 22, 2011 at 11:00 AM

    Βασικα ο Maddox γραφει πια πολυ σπανια, γι' αυτο
    :-P

    ReplyDelete
  32. Η εξαιρεση κανει καλο "κρεβατι"?
    θα δουμε κανενα βιντεο απο τις προβες αναπαραγωγης?!?

    ReplyDelete
  33. απλα τα αρθρα εδω πεθαναν χαρην του μπραφ.
    ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ

    ReplyDelete
  34. Symfwnw me ola auta pou les, mono pou otan mpika sto f.e.m. k eida oti den leei mpraf panw panw alla exei grammata k paragrafous mou trexane ta salia

    ReplyDelete
  35. Καλά τα είπες.

    ReplyDelete
  36. συμφωνώ με όσα λές αλλά άντε γαμήσου

    ReplyDelete
  37. Mikeius kane douleia sou kai astous na griniazoun, kai me ta arthra kai me ta video goustaroume

    ReplyDelete
  38. Στα παπακια σου ρε Μike

    Υ.Σ Γραψε για την Dota ποσο μαλακια ειναι

    ReplyDelete
  39. Τι γυναικείο ποστ είναι αυτό. Τόσο ανθρωπιά που στο τέλος δάκρυσα.
    Ήρθε καλοκαίρι και ψαρεύεις κωλαράκια. Well played

    ReplyDelete
  40. Προς τον φίλο που έκραζε το blog http://www.getbourdeloback.com/

    1ον) Ευχαριστώ για το traffic
    2ον) Είσαι ευπρόσδεκτος να trollareis το blog μου anytime
    3ον) Είσαι το πρώτο troll που βλέπω να ψάχνει παρέα για να την πέσει σε κάποιον στο net.. Συγχαρητήρια, κατάφερες να φερθείς αδερφίστικα ακόμα και online. Άξιος!:)

    ReplyDelete
  41. ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!
    ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΕΛΕΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ) ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ Κ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ!! ΥΕΑΗ!
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.

    Υ.Γ: ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ: ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!!!
    ΑΝ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ...!!


    ΦΙΛΙΚΑ ΦΙΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

    *ΚΑΥΛΟΛΕΩΝ*

    ReplyDelete
  42. @ Mikeius
    Μην είσαι μαλάκας. Blogs υπάρχουν πολλά που αξίζουν να παρακολουθήσεις, μη κλείνεσαι στο μικρόκοσμό σου. Υπάρχουν πολύ δυνατά μυαλά στην ελληνική blogοσφαιρα και 2-3 τουλάχιστον οι οποίοι γράφουν το ίδιο καλά με εσένα, μόνο να κερδίσεις μπορείς με το να τους ψάξεις και να τους παρακολουθήσεις.
    Είναι φυσικά μάλλον απίθανο να είναι μεταξύ αυτών που σου στέλνουν τα link τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

    ReplyDelete
  43. Protinw na tou riksoume idees na ton empsyxwsoume!
    To Dota (poso malakia einai)
    Ta Greeklish (kai tous ampalous pou ta xrisimopoioun)
    Th trollia pou mas epaikse o papandreou
    To Transformers 3
    To Zeitgeist
    Tous paraolympiakous
    Ellhnes foithtes se katigories
    Ellhnes daskaloi se katigories
    To apeiro psonio na anafereis to blog me ta arxika F.e.M

    ReplyDelete
  44. take your time mikeius

    ReplyDelete
  45. Κωστας Μητρογλου

    ReplyDelete
  46. Opws anefere kai o parapapanw..Ellhnes fothtes se kathgories...Klain main eukolo!!! go go ainte ksekina to..oute empneush den xrieazetai kai gelio tha bgalei.

    ReplyDelete
  47. @9:15
    Τα greeklish και τους μαλάκες που τα χρησιμοποιούν...
    Ρε για φάε ένα ΜΑΛΑΚΑ χαχαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  48. Προς τον Gianni Afoura:

    Το 99.99999% των blogs είναι pure shit. Και ξέρεις γιατί; Γιατί κάθε hipsterάς πουτάνας γιος wannabe αρθρογράφος/συγγραφέας/"ειδικός" σαν και του λόγου σου έχει την ευκαιρία να γράψει ό,τι του κατέβει, θεωρώντας πως έχει άποψη και πως προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Κλασσικό παράδειγμα : οικονομική κρίση στην Ελλάδα - 11.000.000 οικονομολόγοι ξεπηδάνε απ' το πουθενά.

    Γι' αυτό καλύτερα παράτα τα blogs και μείνε στα εξώφυλλα gay porno.

    http://www.giannisafouras.com/images/modelling/Bits%20&%20Pieces/seira.jpg

    ΛΟΥΓΚΡΑ

    ReplyDelete
  49. Ela loipon tha se ksekolisw egw me mia poly kainotoma idea. Grapse gia to dota

    ReplyDelete
  50. stamathste re mlkes epitelous me auto pou lete "grapse gia thn dota poso mlkia einai".allo ena online game einai pou sth telikh sto eidos tou einai kai apo ta kala.twra pou to skefthka na ena wraio arthro "massive multiplayer online games"...pou polu fovamai pws einai kai o pragmatikos logos pou de grafeis arthra...(ela pes thn alitheia liwneis sto wow?)

    Orfosis

    ReplyDelete
  51. Profanos se exo gamisei sto doulema kai tsinas.
    As min ekanes auto pou leei o pano:
    ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ.
    Klapse tora alla i malakia egine kai to potami den girna piso.Alla i iperopsia tou kolo pou exeis de se afinei na zitiseis ena signomi apo olous na stamatiseis tis videomalakies kai na grapseis tipota "sovaro".Psofa!
    Kai an einai auto to eidos komodia protoporo klp kalitera na fortsoso 1 saki patates kai na tis pao stin Tasty tis amerikis me koupi na mou tis kanoun tsips.
    A Gianni Afoura sou gamo ti mana,e.SKASE!

    ReplyDelete
  52. Grapse gia tin Dota gamo ton xristo sou

    ReplyDelete
  53. ena dakry kilise..

    ReplyDelete
  54. Mikeius ξέρω ποιό blog διάβαζες μανιακά πριν καν αποκτήσει την όποια φήμη το φ.ε.μ και έχω να σου πω ένα πράγμα!

    MASTER G ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!

    "O Αδέσποτος"

    ReplyDelete
  55. Παλι λαθος, μαλακα ξερολα Αδεσποτε. Δε διαβαζω Master G. Οχι οτι δεν εκτιμω το στυλ του, απλα τα αρθρα του ειναι τεραστια. Κατι εγραφα πιο πανω για 500 παραγραφους κατεβατο που με αποθαρρυνουν. Επισης εγραψα "ξερει ΠΟΙΑ ειναι", αλλα εισαι γκαβος. Και ηλιθιος. Και βρωμας.

    ReplyDelete
  56. εγω παντως προτεινα σε ενα φιλο το μπραφ και καραγουσταρε κ το ειπε κ σε κανα δυο αλλους κ παει λεγοντας.αλλα γραψε λιγο ρε..

    ReplyDelete
  57. ase re malaka pou emeines apo idees,apla se phran oi zestes kai psolareis

    ReplyDelete
  58. sta arxidia mas ola ta parapanw ! APLA TI LES EDW ? ''Χιλιες φορες να περιμενω να βγει κατι καλο, παρα να ανεβαζω μαλακιες μια φορα τη βδομαδα.''
    WTF ? se mia fasi mono paparies anevazes sto Φ.ε.Μ.
    tespa .apa3iw kai klanw , apla to lew gt mou tin spaei na vgaineis sunexeia apo panw


    by kabamaru1990yo

    ReplyDelete
  59. kai twra ti fasi? epeidi tin e3airesi tin aneferes sto post KAI sto sxolio, dilwnontas oti ti diavazeis, par'olo pou genika apex8anesai na diavazeis blogs, pisteueis oti 8a sou katsei epitelous?
    ...poly pi8anon, vasika. me salio kai ypomoni...

    ReplyDelete
  60. Ρε μήπως μπερδευετε την πούτσα με την βούρτσα? Αλλο το blog άλλο τα βιντεάκια που φτιάχνει... Στο blog γελάω περισσότερο γιατί δεν τίθεται θέμα λογοκρισίας και μπορείς να βγάζεις όσο χολή και καφρίλα θές (ακόμα γελάω με το "Μωρά στη φωτιά" το οποίο είχε το μόνο αξιόλογο sequel στην ιστορία των πάντων, έβερ), αλλα και το μπράφ, έχει την γλύκα του... (βλέπε ΜΠΡΑΦ #1 "(ξερόβηχας, εμφάνιση τηλεβόα) ...ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ!!!" Είχα χάσει 2 λίτρα νερό του σώματος μου απο δάκρυα όσο γελούσα ρε κάφρε mikeus...

    ReplyDelete
  61. ΠιΕς. Θές ιδέες? Κάνε μία βόλτα απο τις παραλίες που έχετε εκεί στο νότο, κάτσε κάνα δίωρο σε κάνα μπαράκι και δεν θα ξέρεις τί να πρωτογράψεις...

    ReplyDelete
  62. Όσοι νομίζουν ότι ένας δημιουργός είναι ισόβια δεσμευμένος να κάνει αυτό που θέλουν οι θαυμαστές του παρακαλούνται να διαβάσουν το υστερόγραφο σ' αυτό:
    http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/03/blog-post_24.html
    Τσάο...

    ReplyDelete
  63. @ Anonymous June 23, 2011 3:56 AM

    Ξέρεις, ένας καλύτερος τρόπος να σταματήσει ο κάθε "hipsterάς wannabe αρθρογράφος/συγγραφέας/'ειδικός' σαν και του λόγου μου να γράφει ό,τι του κατέβει", είναι να μην τον διαβάζει κανείς..
    Και εσύ, από χθες που ανέβασες το link προς το blog μου, μου έχεις ήδη χαρίσει καμιά 500αριά pageviews.

    YOU ARE DOING IT WRONG μπαγλαμά :)

    Φιλάκια

    ReplyDelete
  64. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=86&cid=9&fid=345886
    re mlka grapse se parakalw se xilioekliparw gia tis apatewnies opws afth tou triantafyllopoulou pou ekmetallevontai amorfwtes skatogries...
    eimai foithths iatrikhs kai tetoies koutsoukelles tis vriskw prosvolh sthn anthrwpinh proswpikothta...
    (parolafta ekseligktikh thewria mporei na epikalestei kapoios)

    ReplyDelete
  65. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΛΕΓΑΝΕ Κ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΛΑΙΓΑΝΕ! ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΙΚΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΠΛΟΓΚ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΚΟΛΛΗΣΕΙ" ΚΑΠΟΥ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. Κ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ Η ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΙΔΟΙΟΥ! ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΚΑΒΑΛΙΝΑ Κ ΣΒΟΥΝΙΕΣ? ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΟ COMEDY LAB ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Κ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΧΙΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!

    ReplyDelete
  66. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ? ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΛΕΕΙ! ΖΗΤΩ Η 21 Η ΑΠΡΙΛΗ!!!

    ReplyDelete
  67. mike grapse gia ts malakes pou pesan apo ta synnefa twra pou piasane ton mpeo kai ton psomiadi kai pou mathame oti o mpourousis xapakonetai

    ReplyDelete
  68. Γαμώτο σε καταλαβαίνω αλλά πόσο απογοητεύτηκα όταν είδα ότι δεν ήταν άρθρο αλλά... δικαιολογίες προς τους αργόσχολους. Κ εσείς οι από πάνω ρίξτε καμιά ιδέα αντί για μπινελίκια. Μου άρεσε πολύ η ιδέα για τους φοιτητές σε κατηγορίες. Μμμ... τι άλλο... Λαζόπουλος, Ράδιο Αρβύλα κ σια, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (πραγματικά θα ήθελα την άποψη σου!), Τwitter και όλα τα μαλακισμένα pick up lines που έχει ξεκινήσει τύπου πάμε μωρή αρρώστια, πέστε να με φάτε, αγγλικές λέξεις γραμμένες στα ελληνικά χωρίς το τελευταίο γράμμα (βλ. μένσιο), γαμώ την hipsteria μου γαμώ... τόσα πολλά! Pleeaaase? Είσαι το μόνο blog που διαβάζω και ο μόνος άνθρωπος που με κάνει να γελάω διαβάζοντας. Eσύ χέστηκες θα μου πεις αλλά εγώ περνάω καλά και κλείνω το pc χαμογελαστή. :P Άαααντε. Φιλιά. Θα επανέρχομαι με ότι ιδέα μου κατεβαίνει. Βοηθήστε και οι υπόλοιποι!!!

    ReplyDelete
  69. "Έλληνες χοντροί σε κατηγορίες"! Σε εμπνέει για κάτι καλό αυτός ο τίτλος??

    ReplyDelete
  70. Ρε mikeius, γραψε για το ποσο μαλακες ειναι αυτοι που σου κανουν παραγγελια να γραψεις για το ποσο μαλακια ειναι το να και τ αλλο.

    Βασικα, καντους σε κατηγοριες:
    -Ποσο μαλακες ειναι αυτοι που λενε να γραψεις ποσο μαλακια ειναι το DOTA.
    -Ποσο μαλακες ειναι αυτοι που σου λενε na grapseis poso malakia einai ta greeklish
    -Ποσο μαλακες ειναι αυτοι που σου λενε να γραψεις για τους 300 (βασικα, παρα πολυ, γιατι νομιζουν οτι σου δωσαν και πρωτοτυπη/ευελικτη εμπνευση)
    -Ποσο μαλακες ειναι αυτοι που σου λενε να γραψεις ποσο μαλακια ειναι τα Chuck Norris facts.
    -Ποσο μαλακες ειναι αυτοι που σου λενε να γραψεις ποσο μαλακια ειναι τα blogs εκτος του δικου σου.

    Και φυσικα, η κατηγορια που θα βαλεις και μενα:
    -Ποσο μαλακες ειναι αυτοι που σου λενε να γραψεις ποσο μαλακες ειναι αυτοι που σου λενε να γραψεις ποσο μαλακες ειναι αυτοι που.......

    ReplyDelete
  71. ΠΑΟΚ ΜΠΙΡΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
    ΜΑΛΑΚΕΣ

    ReplyDelete
  72. Διαβάζοντας τα σχόλια νομίζεις ότι είσαι σε άλλο μπλογκ!

    Που πήγαν τα φέρστ και οι χριστοπαναγίες?

    ReplyDelete
  73. οκ μαγκα, παιξε παρακατω

    ReplyDelete
  74. Συμφωνώ με τον αποπάνω. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, όταν ο κόσμος θέλει καινούριο, θα σου ζητάει καινούριο. Πολύ καλά έκανες και το ανέβασες αυτό, να ξέρουμε τι γίνεται, αλλά δεν παύω να σου ζητάω να ανεβάσεις σωρεία νέων άρθρων.
    Γαμάς πάτους με την ειλικρίνειά σου, όταν λες ότι το ΜΠΡΑΦ είναι μόνο για τον ηλίθιο που δεν κάθεται να διαβάσει ούτε λέξη, γιατί τότε θα γίνει αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU. Με τον ίδιο τρόπο γαμάς κι εσύ όταν παραδέχεσαι ότι είσαι ένας τέτοιος. Κατά τα άλλα ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ!!
    Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι, με απλούς κανόνες προσφοράς και ζήτησης, αν μπορείς να δώσεις άρθρα, δώσε.

    ReplyDelete
  75. Οχι στο Premiere.Μονο αυτο.
    (Μικε ντροπη σου που προτεινεις στον κοσμο αυτο τον αργο θανατο)

    ReplyDelete
  76. enta3ei re paidia.Exei to mpraf tou,pou anebazei o,ti 8elei,kai exei kai to blog.E auta den pane mazi.Dhladh an den anebaze kanena ar8ro kai den postare edw ta mpraf tou ti 8a legate?

    ReplyDelete
  77. ωραιος μιχαλη. μην ακους κανεναν, εσυ ξες μια χαρα τι κανεις και με γεια σου που το γουσταρεις. τοσο το μπραφ οσο και το φαε ειναι μια χαρα. περιμενω συνεχεια γιατι ξερω οτι θα κανεις καλη δουλεια. με το πασο σου για να βγει οσο καλυτερο γινεται. καλη συνεχεια και καλη εμπνευση

    ReplyDelete
  78. Υπάρχουν 4 επίπεδα υποψίας στη λίστα με τα στημένα της ΟΥΕΦΑ: 1) Ελαφρώς ύποπτος, 2) Ύποπτος, 3) Σοβαρά ύποπτος, 4) Μπέος.

    ReplyDelete
  79. Ego kathomai na do poso tha ton parakalate ton malaka na grapsei kati.Diladi oute ta 5 xrona ton pappou gia paramithi na poume.
    Entaksi autos den exei zoi,eseis zoi den exete?Skepsi?Xioumor?
    Egrapse 1-2 arthrakia xioumoristika stin arxi ok ta diavasame kales paparies itan alla mexri ekei.Me tin ilithiotita sas to kanete to paidi(voiodopaidi tha elega) na tin exei dei kai na kanei braf,brouf, na min exei ebneusi edo kai xronia kai na grafei paparies gia na prospathisei na kratisei to koino.Diladi apo tin mia prepei na loipamai ton papara giati ton exete kanei santouits kai apo tin alli tous gliftes-anagnostes pou den tous dinoun to kokkalo tous.Malaka kai meta lene eksoteriko gia tous Ellines.Potismenoi eiste re edo mesa?
    De thelei na grapsei arthro?Den exei ebneusi?De sas kanei ta xatiria?E skaste kai afiste tous epagelmaties na tou gamisoun oti exei kai den exei.Afiste mas na doulepsoume,pos to lene.
    Na parte digma:Mike eisai epesxintos kai arnitiko atomo!Apla pragmatakia, o boulis mas tora tha to diavasei kai tha kanei na koimithei ena mina.
    Pragmatika poso malakes iparxoun re lesvia mou.

    ReplyDelete
  80. zoumetral theos!Prin ginei i egkrisi!Klasika opos o Mike pou sas douleuei koroidaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  81. Epitelous re pousti me akouses an sou erthei empnefsi grafeis an einai na grapseis malakia asto na paei na gamithei

    ReplyDelete
  82. ποια ειναι λοιπον?
    Ν

    ReplyDelete
  83. Αγαπητέ Gianni Afoura,

    είμαι ο Anonymous June 23, 2011 3:56 AM και επειδή κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά, ήρθα να σου ανοίξω τα μάτια. Πιστεύω πως κάνεις 2 βασικά λάθη.

    1) Θεωρείς πως υπάρχει περίπτωση να σταματήσει ο κάθε hipsterάς πουτάνας γιος wannabe αρθρογράφος/συγγραφέας/'ειδικός' σαν και του λόγου σου να γράφει ό,τι του κατέβει. NOT GONNA HAPPEN! Μετά απ' τα τραυματικά παιδικά του χρόνια, όπου οι γονείς του τον είχαν χεσμένο, βρήκε επιτέλους τη χρυσή ευκαιρία να "εκφραστεί δημιουργικά" και να το παίξει μούρη, ανεβάζοντας έτσι την αυτοεκτίμηση του. Οπότε θα συνεχίσει μέχρι να φάει τόσο κράξιμο που δεν θα 'χει νόημα.

    2) Μεταφράζεις τα pageviews σε γενικότερη αποδοχή και ενδιαφέρον από πλευράς χρηστών. Μέγα λάθος. Το ότι θα μπω στο blog σου, δε σημαίνει αυτόματα ότι : α) θα κάτσω να διαβάσω τις μαλακίες σου / β) θα το βρω ενδιαφέρον / γ) και πάει λέγοντας. Επίσης, τα pageviews από μόνα τους δε λένε κάτι. Μπορεί να μπαίνουν χαλαρά 2 άτομα (γνωστοί σου) και να πατάνε συνέχεια refresh. Απ' την άλλη, μπορεί να μπήκαν και 500 άτομα να δουν απλά εσένα το μόγγολο. Οπότε, απ' τη στιγμή που τα pageviews δε σου φέρνουν λεφτά, βάλτα χαλαρά στον κώλο σου. Και να σου φέρνουν όμως, ούτε για τυρόπιτα στα everest δε θα σου φτάνουν μωρή τραχανόπουστα.

    ΥΓ) Δεν πόσταρα κανένα link για το blog σου. Ανέβασα μια πούστικη δήθεν φωτογραφία μόντελινγκ που έχεις ανεβάσει για να γελάσουμε λίγο. Μη φοράς τόσο στενές κιλότες, θα βγάλεις καρκίνο στ' αρχίδια (αν έχεις).
    ΥΓ 2) Επειδή νομίζεις κιόλας ότι πάω να σε κράξω, αλλά τελικά σε προμοτάρω, I'M NOT DOING IT WRONG. Γιατί πολύ απλά δεν κάνω κάτι, δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να σε διασύρω στο net, τσίρκο.
    ΥΓ 3) Κόψε το δήθεν άνετο στυλάκι που πασάρεις. Άμα ήσουν τόσο cool, δεν θα είχες ανάγκη να ποστάρεις στο φάε ένα μαλάκα μπας και δει κανένας το blog σου. Θα έγραφες τις παπάτζες σου και ο κόσμος θα ερχόταν από μόνος του σε σένα.

    ReplyDelete
  84. 1) "Δεν πόσταρα κανένα link για το blog σου."

    Στις June 21, 2011 10:01 PM :
    'des px ayton edw ton karagkiozh pou paristanei to modelo ki exei kai politikh apopsh- apeiros emetos
    http://www.getbourdeloback.com/'

    Ayto den metraei gia link ypothetw..
    Kai an theleis na isxyristeis oti den isoun esy alla kapoios allos anonymos sxoliastis, frontise tin epomeni fora pou tha krazeis kapoion, na exeis ta stoixiwdi arxidia na to kaneis epwnyma, i estw psevdwnyma, wste na se ksexwrizoume.
    Isws etsi na exeis kapoia elpida na peiseis.

    2) "Άμα ήσουν τόσο cool, δεν θα είχες ανάγκη να ποστάρεις στο φάε ένα μαλάκα μπας και δει κανένας το blog σου."

    Exeis apolyto dikio, den exw kamia apolytws anagki na postarw sto faeenamalaka :) idi arthrografw se sites me poli megalyteri episkepsimotita apo auto.
    O monos logos gia ton opoio mbika edw itan na dw ti paizei otan vrika sta traffic stats tou blog mou 200 episkepseis apo ti sygkekrimeni selida (apo to parapanw comment stis June 21 profanws)

    3) Ta ipoloipa den exoun kan plaka gia na asxolithw. Akoma kai to trolling thelei texni file mou kai esi den tin exeis oute auti:)

    ReplyDelete
  85. Προφανώς και δεν πόσταρα εγώ το link, άλλος ήταν. Επώνυμα δεν χρειάζεται να ποστάρω, δεν δίνω κατάθεση σε δικαστήριο ή κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα η άποψη μου είναι άλλη μια παπάτζα, όπως οι άπειρες δικές σου. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ επιλέγω να την εκφράζω μέσα από την συλλογικότητα και την εύθραυστη φύση που εκφράζει Ο Ανώνυμος.

    Αφού αρθρογραφείς σε sites με πολύ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το φάε ένα μαλάκα, καλά κάνεις και εκφράζεις την άποψη σου επώνυμα και καλά κάνεις και το αναφέρεις. Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να τραβήξεις την προσοχή και να διαφημιστείς λιγάκι.

    ΥΓ) Και κάτι μαλάκες που δουλεύουν στο Star αρθρογραφούν σε "sites με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα". Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο καραγκιόζηδες.

    ΥΓ2) Ολόκληρος αρθρογράφος, μπορείς να κάνεις τουλάχιστον τον κόπο να γράψεις ελληνικά. Εδώ "ολόκληρο troll που δεν κατέχει ούτε αυτή τη τέχνη" το κάνει.

    ReplyDelete
  86. mikeus ise mpastardos i hope you die
    derp herp

    ReplyDelete
  87. ΒΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΣΚΑΡΜΟΓΥΦΤΑ ΜΙΚΕΙΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ "Η ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ" .. Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ "ΕΞΑΙΡΕΣΗ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΣΙ ΣΟΥ

    Ο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ

    ReplyDelete
  88. Γεια σου ρε Mikeius άτριχε.

    ReplyDelete
  89. pou einai o ypastynomos 8eoxarhs na ka8arisei?

    ReplyDelete
  90. "Στην πραγματικότητα η άποψη μου είναι άλλη μια παπάτζα, όπως οι άπειρες δικές σου."

    Ισχύει. Όλοι για το πούτσο είμαστε αδερφέ, μη τη ψάχνεις. Απλά το να γράφει κάποιος επώνυμα, του δίνει ένα κίνητρο να προσέχει λίγο παραπάνω το τι καταθέτει. Στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό δηλαδή, να μην είναι έστω υπερβολική παπάτζα..

    ReplyDelete
  91. καλά, κατάλαβα. βρήκες γκόμενα μικέ και έγινες μαλακοτσούτσουνος, εξού και η έλλειψη καφροέμπνευσης.

    ReplyDelete
  92. Γράψε για το DOTA πόσο μαλακία είναι.

    ReplyDelete
  93. !!!!!!!!!!!!!!!haahahahahahahahahahahaahahhaahhahahahhhhhhhhhhhhhhh gyro apo bidra!!!!!akoy ekei ...gyro apo bidra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

    ReplyDelete
  94. Στον πούτσο μας σε γράφουμε, αλλά τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου βγάζουν γέλιο.

    ReplyDelete
  95. είσαι πολύ μαλάκας τελικά ρε. αφού γράφεις ρε τριπάπαρε στο ποστ του μπραφ (http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/03/blog-post_24.html) "Να γιατί δεν ανεβάζω άρθρα" στην επικεφαλίδα. και έρχεσαι τώρα και λες ότι δεν ανεβάζεις γιατί δεν έχει έμεπνευση και παρόμοιες παπαριές.
    είσαι καλός, ρίχνω τρελά γέλια με τις "μαλακίες" που γράφεις και γουστάρω. καλά κάνεις και μαγκιά σου και δικαίωμά σου να γράφεις και στο comedylab δεν θα ζητήσεις και την άδειά μας! αλλά μην κάνεις κωλοτούμπες ρε παπάρα μου την βάρεσες τώρα...

    ReplyDelete
  96. Ευγε για τον κουκλεντέ τον Κανάκη!!!Μας τα έχουν κάνει μπάλλες εδω στη Θεσ/νίκη με τις παπάρες του!!Ένας ο ψωμιάδης και ένας ο Κανάκης!!!
    Επίσης θάνατος στις γκόμενες που αγοράζουν iphone και είναι τόσο άσχετες με το αντικείμενο που έχουν για ringtone το ''μαριμπα''!!!Αν είχες 700 ευρω για πέταμα ας έβαζες βυζια!!!
    Καλημέρα σας!!!

    ReplyDelete
  97. mikeius είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στο μικρό ελληνικό σύμπαν που κάνει κωμωδία. και όταν λέω κωμωδία δεν εννοώ:
    - λαζόπουλο-πουρο-λάικ γέλιο
    - αναμάσημα αστείων των 80s
    - αναμάσημα αστείων των 90s
    - γενικά αναμάσημα

    μακάρι να γίνεις μέινστριμ και να στα σκάνε για να λες τις ίδιες καφρίλες. το κακό θα είναι ότι τότε θα περιμένουν επεισοδιάκι κάθε Χ μέρες και δυστυχώς η έμπνευση δεν έχει σταθερή περίοδο. τουλάχιστον τώρα μπορείς να πεις σε όλους αυτούς που παραπονιούνται ότι δεν ποστάρεις αρκετά συχνά ότι δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλο, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!

    ReplyDelete
  98. <<<>>>



    AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    XAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    AXAXA! lololol

    troltroltrol

    ReplyDelete
  99. k9 west mazi sou.Ligoi kouvalane pleon th stand up eustrofia k eufyia tous sto grapto logo k malista toso etoimologa.

    ReplyDelete
  100. Γράψε για το DOTA πόσο μαλακία είναι.

    ReplyDelete
  101. ela pes tin alitheia.... kathesai kai diabazeis to blog tis mpas kai katsei na tin pidikseis ( gi auto exallou to kserei, ki egw diabazo to blog s alla den to ksereis. ) ftou sou re kargioli, eisai enas apo mas! ANTE KAI GAMISOU!

    ReplyDelete
  102. Ai Mikieus exw argisei poly kai to 3erw , alla mou ir8e twra . Giati den grafeis ena ar8o gia tous axrxistous kai tous malakes pou brizonte sta comments kai mou prizoun ta arxidia otan ta diavazw

    ReplyDelete
  103. Mikeius exw argisei kai to 3erw kai poli malista , alla sou brika 8ema . Gra4e gia tous arxistous malakes pou ka8ontai kai brizontai sta comments giati den exoun allh douleia na kanoun apo to na mou prizoun ta dika mou ta arxidia kai twn allwn pou diavazoun ta comments .

    ReplyDelete
  104. Mikeius isxuei oti eisai kodos xontros kai asximos?
    P.S. PADWS EXEIS KAVLA FWNI,XUNW OTAN SAKOUW

    ReplyDelete
  105. Grapstous sta arxidia sou re file...vgainei polu komplex edo mesa mi xaliese..

    ReplyDelete
  106. Ένα πρόβατο χαϊδεύω τα βυζάκια του παιδεύω

    ReplyDelete