Saturday, April 16, 2011

Αναρχίδια!

Δεν πάμε καλά ρε μαλάκα. Δεν έχουμε λεφτά και τρελαθήκαμε μου φαίνεται. Τι έγινε ρε αντιεξουσιαστές; Ξεμείναμε από κόσμο να βαρέσουμε και την πέφτουμε σε 80χρονους γέρους;


Ρε πουτανογεννήματα. Ρε τρόμπες, κάφροι, Ζουλού, αρούγκανοι! Πάτε καλά;


Μάλλον δεν συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικός είναι ο Watson, ο Crick και η συνεισφορά τους στην ανθρωπότητα. Η ύπαρξη του DNA σημαίνει 2 βασικά πράγματα: Πρώτον, επιβεβαιώνεται πέρα από κάθε αμφιβολία η εξέλιξη μέσω φυσικής επιλογής, χωρίς να έχουμε ανάγκη ούτε τα απολιθώματα, ούτε τη γεωγραφική κατανομή των ειδών. Είδαμε την ίδια συνταγή που είδε και η φύση για να μας μαγειρέψει, ΤΕΛΟΣ! Αποδείχτηκε λοιπόν η μόνη θεωρία που απορρίπτει ντε φάκτο κάθε υπερφυσική επέμβαση στον φυσικό κόσμο. Πάρτε τ’ αρχίδια μου Ντεϊστές!!! Δεύτερον, το DNA σημαίνει ότι είμαστε ψηφιακά όντα. Η ζωή πλέον δεν έχει να κάνει με μια μυστήρια ζωτική δύναμη ή τον κάθε ηλίθιο βουντού ορισμό που δίνει ο καθένας. Η ζωή είναι η διατήρηση μιας απίθανα περίπλοκης πληροφορίας σε ένα σύμπαν όπου κατά κανόνα συμβαίνει το αντίθετο. ΤΕΛΟΣ ΔΥΟ!


Σε σχέση με τη σημασία της ανακάλυψης, το νόμπελ του Watson είναι ένα μουσκεμένο κωλόχαρτο που χρησιμοποιείς να μαζέψεις εμετό απ' το χαλί. Το DNA δεν είναι ακόμα μια επιστημονική μαλακία που θα σε βοηθήσει κάποια μέρα να ταξιδεύεις πιο εύκολα ή να βλέπεις βίντεο με γάτες στο κινητό σου ή ακόμα και να ταΐσεις όλο τον Τρίτο Κόσμο. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα βήματα που έχουμε κάνει σαν είδος στην αιώνια πορεία μας να ανακαλύψουμε την θέση μας στο Σύμπαν. Κάτι που θα θυμόμαστε μετά από 2000 χρόνια, εφάμιλλο με τα άλματα που προσέφεραν ο Δημόκριτος, ο Αριστοτέλης και ο Γαλιλαίος. ΓΚΕΓΚΕ;


Από κει και πέρα, κανένας δεν είπε ότι ο άνθρωπος James Watson είναι άγιος. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει πετάξει 2-3 καλές καφρίλες, ειδικά στα τελευταία χρόνια. "Οι απόγονοι Αφρικανικών φύλων έχουν τάση για χαμηλότερο IQ από τους απογόνους Ευρωπαϊκών φύλων". Προσωπικά διαφωνώ, κυρίως επειδή, αν πας αρκετά πίσω, ΟΛΟΙ είμαστε απόγονοι Αφρικανικών φύλων. Χώρια που το IQ στο οποίο αναφέρεται ο Watson μπορεί να κάνει διαφορά σε πρακτικές εργασίες που διέπουν τη ζωή των πρωτόγονων φυλών, αλλά δεν έχει να κάνει με το πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος στη σημερινή τεχνολογική κοινωνία. Αλλά ακόμα και να εννούσε 100% αυτά που είπε, δεν έχει ανάγκη εμένα ο Watson να τον υπερασπιστώ, ούτε προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο. Ομοίως φυσικά, οι μαύροι δεν έχουν ανάγκη να τους υπερασπίζεται ο κάθε μπάχαλος, πόσο μάλλον με το να παίζει ψιλές με παππούδες που φοράνε tweed σακάκι με μπαλώματα στους αγκώνες.


Πρέπει να καταλάβετε κάτι πολύ σημαντικό: Η άποψη του Watson δεν είναι λάθος επειδή είναι ρατσιστική και δεν ακούγεται όμορφα στα αυτάκια σου. Είναι λάθος επειδή δεν υποστηρίζεται από αρκετές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Χωνέφτε το! Αργά ή γρήγορα θα έρθει ένας επιστήμονας και θα βγάλει μια 100% εμπεριστατωμένη θεωρία που θα μας κάνει όλους να νιώθουμε περίεργα και θα μας αναγκάσει να κοιτάξουμε μια άβολη αλήθεια στα μάτια. Αυτή είναι η δουλειά τους! Και, κακά τα ψέμματα, η ανακάλυψη τον κυρίων Watson και Crick είναι πρόσφορο έδαφος για αμφιλεγόμενες απόψεις. Που χου: Πλέον ξέρουμε ότι είμαστε τόσο κοντινοί συγγενείς με τους χιμπατζήδες, που μπορούμε άνετα και άφοβα να ζευγαρώσουμε μαζί τους και να βγάλουμε παιδιά. FACT! Άμα δε σ' αρέσει, κάνεις έρευνα και αποδεικνύεις το αντίθετο. Δεν σκας μύτη στο αμφιθέατρο που κάνει διάλεξη ο επιστήμονας να παίξετε μπουνιές!


Όλο γκρινιάζετε σα γκόμενες ότι το ΜΠΑΤΣΟΚ βαράει γέρους και συνταξιούχους στην Κερατέα και μετά κάνετε αυτά; Έβλεπα τα posts περί του θέματος στο indymedia όπου έπαιζε ο ένας το πουλί του άλλου και ντρεπόμουνα για λογαριασμό σας! Επαναλαμβάνω: δεν προσπαθώ να αγιοποιήσω κανέναν. Ο άνθρωπος όμως δεν είναι ο Μέγκελε! Μια μέρα ξύπνησε, είπε δυο μαλακίες, η επιστημονική κοινότητα τις διάβασε, τις τσέκαρε και τις απέρριψε. Αν θες να διαφωνήσεις μαζί του, ελεύθερα. Απλά ακολούθα τον χρυσό κανόνα: αν στους συμμετέχοντες στη διαφωνία περιλαμβάνεται άνθρωπος ηλικίας άνω των 60, μην καταφύγεις στο μπερντάκι σαν μέθοδο πειθούς. 


Κι εγώ δε χώνευα το Χριστόδουλο. Μου την έσπαγαν και οι απόψεις του και ο λαϊκισμός του, και το ψώνιο του, και το γεγονός ότι ανήκει σε μια κάστα που κυρήττει ταπεινότητα αλλα ταυτόχρονα φοράει χρυσούς σταυρούς σε φυσικό μέγεθος. Αλλά δεν βγήκα ποτέ να του σκάσω μπουκέτα! ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΟΡΚ;!;


Άντε και στην επόμενη κινητοποίηση μην ξεχάσετε να χέσετε στον τάφο του Alan Turing. Σκατόμυαλοι!


218 comments:

  1. Ειναι Ορκ! Εχεις δικιο.

    ReplyDelete
  2. Καλο αρθρακι. Οχι σαν τα παλια αλλα καλο.

    ReplyDelete
  3. Έμενα πάντως μου φαίνεται πως το commando με την σημαία ανεβαίνει πάνω απλά για να παραδώσει στον πάππου ψήφισμα διαμαρτυρίας ααχαχαχαχαχαχαχαχα

    Mikeius ninja, τι επαθε το ComedyLab και δεν ανοιγει?????

    ReplyDelete
  4. Είναι από τα ορθότερα άρθρα που έχω διαβάσει σε όλο το δίκτυο τις τελευταίες μέρες...

    ReplyDelete
  5. εισαι πολυ χαζος τελικα!!!
    μην μπλεκεις με αυτα αμα δεν ξερεις.
    και μια ζωη κοτα θα εισαι!!!!
    ΒΛΑΚΑ!!!!!

    ReplyDelete
  6. Πραγματικα η πιο εύστοχη προταση ήταν το: ''ντρεπόμουνα για λογαριασμό σας!''... Οι άνθρωποι αυτοι έχουν γινει δεκτοί στην Ανωτατη Εκπαίδευση και δεν ξερουν τι παει να πει επιστημη...Ούτε εγώ θέλω να έχουν την ίδια ιθαγένεια, ούτε καν να ανήκουν στο ίδιο γένος με το ανθρώπινο είδος.

    Και ξερεις και κάτι ρε, στα παπάρια μου που δε γέλασα με το άρθρο. Αν συνεχίσεις να γραφεις τέτοια πού και πού τοτε εγώ υποκλίνομαι.

    ReplyDelete
  7. Στο ανθρώπινο είδος δεν υπάρχει πλέον εξέλιξη με αυτά που συμβαίνουν.

    ReplyDelete
  8. "Πλέον ξέρουμε ότι είμαστε τόσο κοντινοί συγγενείς με τους χιμπατζήδες, που μπορούμε άνετα και άφοβα να ζευγαρώσουμε μαζί τους και να βγάλουμε παιδιά. FACT! Άμα δε σ' αρέσει, κάνεις έρευνα και αποδεικνύεις το αντίθετο."


    Topsaksa k vrika ayta:

    http://www.slate.com/id/2153600/

    http://en.wikipedia.org/wiki/Humanzee

    ReplyDelete
  9. πες τα ρε mike!! την ανεγκεφαλίαση μου μέσα!! εδώ ο κόσμος καίγεται και το μνι χτενίζεται... ότ,ι ναναι πολιτική άποψη ούγκαλου αρχίδια καπαμά που στα 12 βάραγε 5χρονα. αναρχίδια όπως τοπες και ανεγκέφαλοι.. άντε να μας πάρουν μετά σοβαρά. ξεφτιλιζόμαστε μόνοι μας ρεεεε

    ReplyDelete
  10. Μπραβο ρε συ πες τα για τα μαλακισμενα τα φλωρακια. Μονο αν υπερτερουν 10 προς 1 κανουν μαγκιες, βαρανε πισωπλατα, κρυβονται με κουκουλες. Οι μονοι που απολαμβανουν νομικη ασυλια ειναι οι βουλευτες και οι αναρχικοι, οι τελευταιοι ατυπη χαριν αριστερων κομματων. Τα Ελληνικα πανεπιστημια εχουν καταντησει περιγελος στο εξωτερικο, μονο κατι λαμπρα μυαλα σωζουν την κατασταση.

    Και ολα αυτα γιατι? Για να ξεκαβλωσουν τα παιδακια!! Νεοι ειναι, αγαμητοι τι θα κανουν για να βγαλουν την ενεργεια? Θα το παιξουν αναρχικοι.

    Με τον επιστημονα δεν ξερω ακριβως γιατι τα βαλανε, μαλλον επειδη υποστηριζει οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, οτι η καθε φυλη εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα.
    Αυτο δεν αρεσει στους εμμεσους υπηρετες-σκλαβους της παγκοσμιοποιησης.
    Θελουν να απαλλοτροιωσουν τους λαους και τα εθνη, να προσκυναμε τις πολυεθνικες εταιριες.

    Ξεφτιλες πουλημενοι σας σιχαινομαι ΟΧΙ ΜΟΝΟ για τα πιστευω σας, αλλα γιατι μετα απο 5-6 χρονια που θα τελειωσετε το πανεπιστημιο και θα ερθει ο καιρος να σοβαρευτειτε ολα αυτα ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!! Η ζημια ομως θα εχει γινει.

    Συνεχισε ακαθεκτος Μικεους.

    --Γαμιας Αναρχικων--

    ReplyDelete
  11. MIKE είσαι ένα νέο είδος πολιτικού όντος:
    In-your-face Libertarian! RESPECT
    Τζώρτζης

    ReplyDelete
  12. mikeius eisai malakas ki esy kai oloi pou fwnazete, den katalavate ti egine. apla o typas mperdepse to DNA me to DNT.

    -froulhs

    ReplyDelete
  13. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18656315

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18440722

    Αγαπητε Mikeius,
    Τα παραπανω δυο επιστημονικα αρθρα δειχνουν οτι οι ισχυρισμοι σου οτι ο Watson λεει μαλακιες ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    Ο Watson εχει δικαιο. Στην επιστημη δεν χωραει πολιτικη ορθοτητα.

    ReplyDelete
  14. Oi aderfes pou prosvallontai apo teteies malakies, den mporoun na deiroun kapion pou den exei patisei kala ta -ηντα, opote katalavenei kaneis giati ksespane se aytes tis periptoseis mono.

    ReplyDelete
  15. Ο Νομπελίστας Τζέημς Γουότσον, που είναι το θέμα μας εδώ, έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα σωστά στη ζωή του, κι έχει κάνει και κάμποσα λάθη, και τις προάλλες έκανε ένα μοιραίο: Αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα.

    Αν και εκ πρώτης όψεως αυτό δεν είναι προφανές, τα πράγματα που μπουκάρουν από την αριστερή είσοδο είναι άνθρωποι. Ακόμα και το δίποδο που κραδαίνει τη μαυροκόκκινη σημαία και ανεβαίνει στη σκηνή και επιτίθεται στον παππούλη για να τον δείρει, ακόμα κι αυτό άνθρωπος μπορεί να θεωρηθεί, από αυστηρά επιστημονικής απόψεως τουλάχιστον.

    Ο Τζέιμς Γουότσον είναι ο Βιολόγος που, μαζί με τον Φράνσις Κρικ, ανακάλυψε τη δομή του DNA (διπλή έλικα, ζεύγη βάσεων, τέτοια), πράγμα που θεωρείται η σημαντικότερη επιστημονική ανακάλυψη του 20ου αιώνα. Γι' αυτή την ανακάλυψη πήρε το Νόμπελ, και στη συνέχεια συμμετείχε ενεργά και στο Human Genome Project, την πολυεθνική προσπάθεια για την πλήρη αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DNA.

    Αλλά τί σημασία έχουν αυτά για τα παληκάρια με τα κοντάρια στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

    Δεν έχω ιδέα γιατί ένας άνθρωπος θα επέλεγε να επιτεθεί σε έναν 83χρονο παππούλη, βεβαίως. Τα σχόλια στο YouTube, αυτή η μεγάλη παρακαταθήκη πολιτισμού, υποννοούν ότι ο Γουότσον είναι ρατσιστής και δε συμπαθεί τους μαύρους, (υποθέτω ότι το συμπέρασμα βγαίνει από αυτή του τη δήλωση στους Times το 2007 http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1673952,00.html), και αυτό τάραξε τις ευαισθησίες αυτών των καταφανώς ευαίσθητων νέων, τη βλέπεις την ευαισθησία τους, ξεχειλίζει.

    Δεν υπάρχει ανάλυση.

    Δεν υπάρχει συζήτηση.

    (όλο το κείμενο εδώ http://www.yupi.gr/gkrinia/c28212/Koita_Pws_Mia_Koinwnia_Katarreei.html)

    Βιαστικός ξεβιαστικός Μikeius, εκεί περί του τι ανακάλυψε και ποιός, τα θολώνεις λίγο στη διατύπωση και ένας βλάκας (σαν αυτούς που τους πειράζει που δε γελάσανε με το άρθο - ε ρε καημένε τι τραβάς με το κάθε ζώο που σε διαβάζει) εύκολα παρανοεί.

    ReplyDelete
  16. Θα συμφωνησω με το μικρο μαλακα πιο πανω. Πραγματικα χαιρομαι που εγραψες αυτο το αρθρο.
    Κ που ακομα θυμομαστε οτι εκτος απο επιστημονικοι, καλο ειναι να ειμαστε κ κατι λιγο πιο πανω: άνθρωποι.

    ReplyDelete
  17. Idiotνυμε των 9:21

    Εφάρμοσες πλήρως τον ορθολογικό εμπειρισμό και έπεισες καθολικά!

    ReplyDelete
  18. ο watson μπορει να ειναι ρατσιστης.αυτο ομως που ειδαμε ειναι η λυση που προτεινουν δηλαδη???πραγματικα ντροπη!mikeius χωνε κανα τετοιο αρθρακι που και που.δεν ειναι κακο......

    ReplyDelete
  19. Είσαι απλά αφελής και παραπληροφορημένος.

    ReplyDelete
  20. apto strato kai meta grafeis pio orima. Allos enas pou i malakia tou stratou ton ekane anthropo.

    ReplyDelete
  21. σωστοοοοος!!!

    ReplyDelete
  22. βσκ οι watchon και crick δεν ανακαλυψαν το dna ουτε απεδειξαν οτι ειναι το γενετικο υλικο.διατυπωσαν τη θεωρια της διπλης ελικας τ dna δλδ εξηγησαν την τρισδιαστατη δομη τ δνα στο χωρο. οκ αυτο ειναι οντως το πιο σημαντικο αλλα η ιδεα δεν ηταν καν δικη τους.η franklin δουλευοντας με ακτινες χ "φωτογραφησε" το δνα κ ουσιαστικα το απεδειξε αυτο. ομως τη φωτογραφια αυτη ο wilkins την εδειξε στο watchon k crick κ βασιζομενη σ αυτη διατυπωσαν τη γνωστη θεωρια.τελικα νομπελ πηραν ο watchon, o crick k o wilkins για μια ερευνα π εκλεψαν ουσιαστικα.αλλα οκ τ θεμα ειναι οτι σαπισαν ενα γερο π δν μπορουσε ν αμυνθει. γι αυτο κ μονο ψοφος στ κωλοζωα!

    ReplyDelete
  23. pera apo th malakia twn anarxikwn pou einai adiamfisvhthth.
    exeis parei enan odostrwthra kai ta exeis kanei ola ena isiwma...

    epishs oi watson kai crick anakalypsan th diplh elika sto DNA, oxi to idio to DNA. oxi oti exei poly shmasia,apla sto epishmainw

    ReplyDelete
  24. πες τα ρε μικε ..... ΟΡΚ πραγματικα !!!!

    ReplyDelete
  25. re malaka mike ase tis paparologies kai anikse kana vivlio....wraia h puritanical euphoric misanthropia pou varas kata pantwn alla kapioi an8rwpoi (h oxi an8rwpoi) dialegoun ena tropo antidrashs stis paparies tou watson...kai klein the mein between the train and the platform re eves8ite malaka pou se peirakse h epi8esh...to oti den eskases mpouketa ston gamwtoxristodoulo se kanei toso flwro oso to 99,999% ths xwras pou zeis..shut the fuck up lipon...kai NAI re file ksylo se olous..ti na kanoume? se osous einai katw apo 40 ksylo kai stoys ypolipous ti? eksetash prwstasth? ksylo re tsampa einai!
    kai epeidh to phges politika rwtaw to ekseis giati den eipes tipota otan oi matatzides erixnan dakrigwna ston manwlh glezo pou einai 90 xronwn? orevoir xelwnes

    ReplyDelete
  26. ntaksei tora edwses trofh se olous tous papares na grapsoun thn malakia tous kai na to peksoun eksipnoi. alla mike ekanes kai esu megalh malakia... den ginete na bazeis tabela se oloklhro kinhma epidh merikoi mpaxaloi pezan tous ntahdes ston 80xrono. malakes einai kai einai to idio fasistes kai skatomualoi me tous Xrusafghtes apth stigmh pou antidroun etsi gia thn apopsh kapiou anthrwpou. Skata ston tafo tous

    ReplyDelete
  27. Την είπες πάλι τη μαλακία σου. Άντε κάνε τώρα κανένα αποτυχημένο βιντεάκι για τους alt-bags.

    ReplyDelete
  28. Δείρανε τον Watson; Δείρανε τον Watson; ΔΕΙΡΑΝΕ ΤΟΝ WATSON; ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ;;;;;
    Πάμε καλά; Ρε παιδιά, είναι σίγουρο ότι έγινε αυτό; Μήπως τον περάσανε για κάποιον άλλο;
    Όχι, το βρήκα... θέλανε να καταρρίψουν τις θεωρίες του. Θα διάβαζαν ένα αρθράκι που θα έλεγε πως δεν υπάρχει DNA και πως απλώς ο Watson ήθελε να υποστηρίξει τις μεθόδους των κρατικών μυστικών υπηρεσιών, με πρώτο το FBI.
    Μια και αναφέρθηκες, όμως, και στις καφρίλες του επιστήμονα, να υπενθυμίσω ότι συμμετείχε, εκτός από τους Watson και Crick, και η Rosalind Franklin, η οποία αναγνωρίστηκε αργότερα. Λένε ότι οι άλλοι δύο της έκλεψαν την ανακάλυψη.
    Αλλά και πάλι, οι ανιστόρητοι τραμπουκοκάφροι, που σκέφτηκαν να δείρουν ένα 80χρονο επιστήμονα που έκανε μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις των τελευταίων 1000 χρόνων, ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!
    ΥΓ.: Εσύ, ο μαγκάκος...

    "Anonymous said...

    εισαι πολυ χαζος τελικα!!!
    μην μπλεκεις με αυτα αμα δεν ξερεις.
    και μια ζωη κοτα θα εισαι!!!!
    ΒΛΑΚΑ!!!!!
    April 16, 2011 9:21 PM"
    Τράβα πνίξου μέσα στην απέραντη ψωνάρα σου, που ξέρεις κιόλας, και είσαι και πιο έξυπνος και πιο "γενναίος" από μας, τους... κοινούς οργανισμούς!

    ReplyDelete
  29. Αναρωτιέμαι τι θα πουν όσοι λένε ότι αντιγράφεις το Maddox γι' αυτό!

    ReplyDelete
  30. @Anonymous 9:21

    Μπράβο φίλε, εσύ δεν είσαι κότα, είσαι άντρακλας -δέρνεις και ενενηντάχρονες γριές να πούμε.

    Είσαι και μεγάλο μυαλό, αν κρίνουμε από τα πεντακόσια θαυμαστικά που βάζεις σε κάθε προτασή σου, σαν την πρώτη έκθεση εξάχρονου.

    ReplyDelete
  31. οκ ο κ. Watson συνέβαλε στην επιστήμη τα μάλλα οκ είναι παππούλης και δεν πρέπει να φερόμαστε έτσι οκ δεν γνωρίζω το παρασκήνιο της ιστορίας αλλά για την επιστημονική κλοπή ξέρει κανείς; 'Οτι δηλαδή οι κ.κ. Watson και Crick μάλλον "δανείστηκαν" χωρίς άδεια την εργασία των συναδέλφων τους Wilkins και Franklin και μάλιστα ότι η Franklin πέθανε πιθανά εξ αιτίας του γεγονότος;Παρ'όλα αυτά αυτές οι πρακτικές είναι απαράδεκτες γιατί φιμώνουν την επιστήμη.

    ReplyDelete
  32. Δε χρειάζεται να γελάμε με όλα ρε ψυχαναγκαστικοί παπάρηδες ... ο mike γράφει και σοβαρά αν δεν το έχετε καταλάβει ...

    ReplyDelete
  33. εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες και αυτοι οι τυποι με κανουν να ντρεπομαι για λογαριασμο τους, ωστοσο μην τους βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι...επειδη αυτοι ειναι ορκ και αμαυρωνουν την ιδεα του κομμουνισμου και της αναρχιας δεν σημαινει πως ειναι ολοι ετσι...πχ επειδη καποια ζωα στο γηπεδο κανουν επεισοδια δεν σημαινει πως ολοι οι οπαδοι ειναι ζωα ή πως φταιει η ομαδα τους

    ReplyDelete
  34. Πολύ ωραίο άρθρο (ίσως το καλύτερό σου).
    Μπράβο και καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
  35. Επειδή έκανα κάποτε τη θητεία μου σε αυτό που λέμε εξωκοινοβουλευτική αριστερά (πάντα είχα ένα θέμα με τις ΕΑΑΚίτισσες) μπορώ να πω ότι οι ακροαριστεροί και οι "αντιεξουσιαστές" είναι οι άνθρωποι με τις μεγαλύτερες εξουσιαστικές τάσεις. Θυμάμαι, πριν χρόνια, ένας κλασικός τζιβάτος "απαγόρευσε" από κάποιον πρωτοετή χρυσαυγίτη να τρώει στη λέσχη! Λες και είναι τσαρδί του!
    Γι' αυτό και είναι τόσο διασπασμένη η αριστερά. Όλοι θέλουν να είναι "κεφάλια".
    Το να πεις μια διαφορετική άποψη γι' αυτούς είναι φασισμός και φυσικά επιδέχεται ξύλο για να επανέλθει η τάξη.
    Φυσικά και δε μιλάω για όλους.
    Όσον αφορά το θέμα με το IQ των μαύρων, στ' αρχίδια μας αν είναι μικρότερο. Ο κόσμος από λευκούς καταστράφηκε, κι αν αυτό οφείλεται στο IQ τότε ζήτω το D(estroying) N(ature) A(nimals)!

    ReplyDelete
  36. Καλά τα λες, και με βρίσκεις σύμφωνο. Εμένα μου θύμισε ποδοσφαιρικό αγώνα αυτό που είδα, και όχι διάλεξη σε πανεπιστήμιο. Το μόνο που έλειπε ήταν τα καπνογόνα και οι ντουντούκες.

    ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ALAN TURING, ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!! [>.<]

    ReplyDelete
  37. Και κάτι άλλο... είναι τουλάχιστον οξύμωρο να σε λέει "κότα" κάποιος ο οποίος σχολιάζει ως Anonymous... έτσι, για να έχουμε τι να λέμε δηλαδή.

    ReplyDelete
  38. Επειδή παρευρέθηκα,περιττό να αναφέρω ότι οι μαλάκες είχαν φάει ήδη πόρτα στο αίθριο,όπου κατάφεραν να μπουν μόνο αφού είχαμε μπει όλοι στην αίθουσα για την διάλεξη και αργότερα να εισβάλλουν σαν κοτούλες στη διάλεξη.Επιπλέον,να πω ότι η ένταση της ιαχής που εκδηλώθηκε υποβιβάζεται από το βίντεο.Αλλά τα βόδια,βοοοοοόδια !

    ReplyDelete
  39. σκοτωμα με λογχη και πεταγμα απ τον καιαδα....η μαλλον....πεταγμα απ τον καιαδα...!!!
    ειμαι ο james04 και βαριεμε να φτιαχνω προφιλ αλλα με εξεφρασε η αποψη αυτου του mikeus και σκεφτικα οτι αξιζε να γραψω κ γω κατι...!!!

    ReplyDelete
  40. συγγνωμη αλλα ποιος μαλακας διαβαζει indymedia?

    ReplyDelete
  41. "Η άποψη του Watson δεν είναι λάθος επειδή είναι ρατσιστική και δεν ακούγεται όμορφα στα αυτάκια σου. Είναι λάθος επειδή δεν υποστηρίζεται από αρκετές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"

    terastia frash megale

    ReplyDelete
  42. oi xazoulides oi anarxikoi pou to paizoune dimokrates kai antiratsistes kai kserw gw einai pio fasistes apo tous akrodeksious, to mono pou kanoune einai na spane kai na kanoun tsampoukades, pote de dimiourgisan kai giauto zileuoun tous allous pou dimiourgoun

    ReplyDelete
  43. "ντρεπόμουνα για λογαριασμό σας!"
    Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τρισμέγιστη ηλιθιότητα αυτών των τύπων.
    ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ReplyDelete
  44. Ανωνυμε 10.46, δεν εξεφρασα ποτε τα λεγομενα του Watson ως μαλακιες, αλλα τελος παντων, βγαλε κι εσυ το αχτι σου για βρισιες με κεφαλαια. Αλλο ηθελα να πω: οντως δε χωραει πολιτικη ορθοτητα στην επιστημη. Αυτο ειναι και το ζουμι του αρθρου. Και παρεμπιπτοντως, για αυτο το λογο δε μπορεσα να βρω και κανενα ΚΑΛΟ αρθρακι περι του θεματος, γαμω το ιντερνε μου. Thanks για τα λινκ που εστειλες. Κατι τετοιο εψαχνα.

    ReplyDelete
  45. Παραλήρημα ασχετο-μπουρδολογίας μεγάλε. Άστο καλύτερα.
    Μήπως και το Sience Museum of London είναι ορκ;
    http://ind.pn/6EKNOc

    ReplyDelete
  46. Κοίτα, επειδή είμαι του κλάδου και με ενδιαφέρει πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε, θέλω να πω ότι ένας επιστήμονας και μάλιστα του βεληνεκούς του Watson με νόμπελ και τόση απήχηση οφείλει να προσέχει πάρα πολύ τι λέει. Το "έρευνες δείχνουν" που έχει χρησιμοποιήσει κατ' εξακολούθηση για να αιτιολογήσει τις ρατσισταρο-απόψεις του απαγορεύεται "δια ροπάλου" (αχέμ..) ακόμα και σε πρωτοετή φοιτητή.

    Το 2007 τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα από το εργαστήριο που δούλευε (Cold Spring Harbor Laboratory), του ακύρωσαν ομιλίες στο London Science Museum και στο Bristol Festival of Ideas και έχει αναγκαστεί να τα πάρει πίσω.

    Στην επιστήμη πρώτα τεκμηριώνουμε 100% τη θεωρία μας και μετά τη δημοσιεύουμε. Δε λέμε μια μπούρδα και περιμένουμε άλλον επιστήμονα να τη διαψεύσει. Ειδικά όταν θίγει κοινωνικές ομάδες που είναι ήδη κόκκινο πανί.

    Με αυτό που έγινε στην Πάτρα φυσικά επιβαρύνεται το άσυλο που ήδη κινδυνεύει. Αλλά δεν ήταν απρόκλητη αντίδραση, απλά πιο θερμοκέφαλη και για την ιστορία δεν πείράχθηκε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά του ομιλητή.

    Κατά τα άλλα, το παιδί ανέβηκε με τη σημαιούλα του πάνω για να διαλαλήσει σε ποιο χώρο ανήκει και να μη βγεί μετά ο Πάγκαλος να πεί οτι φταίει ο Συριζα..!

    By the way παρευρέθηκα στην ομιλία που έδωσε ο Watson στο Δημόκριτο την επόμενη μέρα. Δεν αναφέρθηκε ούτε σε ένα slide της επιστημονικής παρουσίασής και αρκέστηκε να μας πει τις 5 συμβουλές της επιτυχίας και κάτι γενικότητες για τον καρκίνο που είναι το αντικείμενό του σήμερα. Σ' αυτή την ηλικία που είναι και με αυτα που λέει θα πρότεινα να πάει στην Καραιβική να περάσει τα τελευταία χρόνια που του απομένουν ευτυχισμένος και να αφήσει πιο συγκροτημένους ανθρώπους να συνεχίσουν το έργο του.

    Ειρήνη

    ReplyDelete
  47. Άμα έμπαινα εγώ στη συνέλευσή τους και τους τραμπούκιζα επειδή δεν μου αρέσουν αυτά που λένε θα ήμουν μετά "το μεγαλύτερο φασιστόμουτρο" και άλλα γαλλικά. Με τη συμπεριφορά τους αμαυρώνουν το χώρο και την έννοια της αναρχίας.

    ReplyDelete
  48. kati paromoio eixe pei kai o Watson san yposthri3h ths thesis tou...
    "The overwhelming desire of society today is to assume that equal powers of reason are a universal heritage of humanity.It may well be. But simply wanting this to be the case is not enough. This is not science. To question this is not to give in to racism. This is not a discussion about superiority or inferiority, it is about seeking to understand differences, about why some of us are great musicians and others great engineers."

    ReplyDelete
  49. Ντρέπομαι που για έστω και 10 λέπτα στη ζωή μου πήρα το μέρος των χούλιγκανς βαφτίζοντας τους αναρχικούς και πιστεύοντας οτι αγωνίζονται για το καλό μου. Ντρέπομαι επίσης για λογαριασμό της φύσης που μοίρασε άρτια λειτουργικό εγκέφαλο σε άτομα που δεν είναι ικανά να τον χρησιμοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν απλές λειτουργίες όπως το να κάνουν κάποια σωστή σύνδεση στον εγκέφαλο και να μπορεσουν ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. Ντρέπομαι όμως και ως εν δυνάμει επιστήμονας που δε καταφέραμε ως επιστημονική κοινότητα να δείξουμε τι σημαίνει επιστήμη ακόμη και στα ίδια τα μέλη της επιστημονικής κοινώτητας. Αναρωτιέμαι μόνο το εξής. Ποιό κωλόζωο τους υποκεινεί όλους αυτούς. Δηλαδή αποκλείεται να παρακολοθούν όλες τις δημοσιεύσεις και τις δηλώσεις κάθε επιστήμονα και να αποφασίζουν ποιόν θα δείρουν. Φαντάζομαι έναν τυπά με μαλλί μέχρι το λαιμό απαλό μουσάκι γυαλιά και ύφος 'τα ξέρω όλα και σας γαμώ όλους' να λέει 'μαλάκες αυτός είπε αυτό και αυτό' και τα ζώα να απαντάνε 'ιιιιιιιιι ξύλο'....
    Ψόφος... Ζώα......

    ReplyDelete
  50. Θεωρω τον εαυτο μου αναρχικο στη σκεψη.Παρολα αυτα,θεωρω τραγικο να πεφτει ξυλο σε εναν ανθρωπο που εχει προσφερει τοσα πολλα.Συμφωνω σχεδον απολυτα με αυτα που λεει το αρθρο,απλα λυπαμαι που το καθε φασιστοαρχιδι θα μπει να βγαλει το αχτι του απεναντι στην αναχια.

    ReplyDelete
  51. Μιχάλη, επιτέλους... Αυτό είναι ίσως οτι καλύτερο μπορούσα να διαβάσω σχετικά με τα αίσχη μας για το πως φερθήκαμε στον κ. Watson. Σπουδάζω Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία και έχω μελετήσει αρκετά μπορώ να πω και το DNA, και το τι αυτό μπορεί να κάνει, να πάθει και να προκαλέσει... Σαφώς ο Watson και ο Crick, αλλά και οι αλλοι 2 αφανείς ήρωες που βοήθησαν στην ανακάλυψη άξιζαν τη δόξα αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, κανείς δε μπορεί να ξέρει τα πάντα γι αυτό και υποκύπτει σε δηλώσεις ρατσιστικού τύπου όπως στην παρούσα περίπτωση. Σαν Ελλάδα δείξαμε πόσο απέχουμε απο το να χαρακτηριστούμε τέλειοι, καθώς αφού καλέσαμε ΟΙ ΙΔΙΟΙ τον άνθρωπο, του δώσαμε τις καλύτερες αναμνήσεις απο την Ελλάδα! Ευγε!

    ReplyDelete
  52. EPITELOUS kapoios na to sxoliasei.

    ReplyDelete
  53. Ω καιροί ω ήθη...
    Είμαστε ανάξιοι να λεγόμαστε πολιτισμένοι...
    Οι Αναρχικοί έχουν πίτουρα αντί για μυαλό... έχουν χάσει το νόημα της Αναρχίας και το μόνο που κάνουν είναι να μας διασύρουν παγκοσμίως...!!!
    Αίσχος...

    Παναγιώτης ο Ασεβής

    ReplyDelete
  54. δεν τα δημοσιευεις ολα τα κομμεντ ομως...

    ReplyDelete
  55. Όταν ο Γουότσον λέει ότι έχουν χαμηλότερο IQ κατά μέσο όρο ή λιγότερο αναπτυγμένες μαθησιακές ικανότητες πάλι κατά μέσο όρο έχει δίκιο. Τέλος, είναι γεγονός.
    Δεν είπε ο άνθρωπος ότι αυτό είναι εγγενές χαρακτηριστικό ή ότι τους δεσμεύει στο μέλλον για να πεις ότι υπάρχει έστω και ίχνος ρατσισμού ή αντιεπιστημονικής θεώρησης.
    Τώρα θα διαφωνήσω μαζί σου για το ξύλο και θα συμφωνήσω με τον φίλο στο 3.51. Επιβάλλεται σε ορισμένες περιπτώσεις ειδικα όταν μιλάμε για αυτούς τους εκπληκτικούς αγωνιστές της μαλακίας.
    Κάποιος γονιός δεν τα σάπισε μικρά και νομίζουν ότι πιάσανε το DNA απ'την έλικα. Οπότε ξύλο τώρα για να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος.

    ReplyDelete
  56. Καλό άρθρο. Αρκετά αντικειμενικό. Ωραίος.

    ReplyDelete
  57. Διατηρώ πολύ μεγάλη επιφύλαξη για τα λεγόμενα "τεστ ευφυίας". Είναι πολύ αμφίβολο ότι όντως μετρούν την "ευφυία", άλλωστε η ίδια η ευφυία είναι αδύνατον να οριστεί: τα τεστ αυτά μετρούν ορισμένες παραμέτρους μόνο και είναι σχεδιασμένα από δυτικούς για δυτικούς. Και μόνο η διαφορά κουλτούρας με τους λαούς της υποσαχάριας Αφρικής αρκεί για να τα καταστήσει άκυρα ως εργαλεία για τη μέτρηση της "ευφυίας" των ανθρώπων εκεί.

    Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στις μεθόδους και στα αποτελέσματα των εργασιών που λινκάρισε ο ανώνυμος. Ο άλλος λόγος για τον οποίο δυσπιστώ, είναι το κίνητρο πίσω από τη διαξαγωγή τέτοιου είδους εργασιών. Γιατί ακριβώς θέλουμε να μάθουμε πόσο "ευφυείς" (με δυτικά κριτήρια) είναι οι "άραπάδες" (με το συμπάθιο)? μήπως ακριβώς γιατί έχουμε το απώτερο κίνητρο ν' αποδείξουμε ότι "δεν αξίζουν και πολλά"?

    Επίσης, ο Γουώτσον όντως συνέβαλε στην ανακάλυψη της δομής της διπλής έλικας και όχι στην ανακάλυψη του γεγονότος ότι το DNA είναι φορέας γενετικής πληροφορίας. Αλλά και τι σημασία έχει αυτό για το αν θα έπρεπε να τον προπηλακίσουν ή όχι? Δηλαδή, δεν είναι σωστό να προγγάμε τους κορυφαίους επιστήμονες, αλλά είναι σωστό να προγγάμε τους επιστήμονες δεύτερης κατηγορίας (ή τους αμόρφωτους)?

    Η στάση των αναρχιδίων (καταπληκτική λεξιπλασία) είναι απαράδεκτη, και όχι επειδή ο Γουώτσον έκανε μια λαμπρή επιστημονική ανακάλυψη κάποτε , αλλά επειδή τέτοιου είδους πρακτικές είναι απάνθρωπες, εκβιαστικές και τρομοκρατικές.

    Ας έκαναν μια καθιστική διαμαρτυρία, ας μοίραζαν φυλλάδια, ας οργάνωναν μια αντι-εκδήλωση, τόσα και τόσα. Αλλά ίσως δεν ήταν ικανοί για τίποτε άλλο.

    ReplyDelete
  58. Ενα λαθος που κανουν ολοι οσον αφορα τις διαφωνιες με επιστημονες τετοιας εμβελειας και εξειδικευσης ειναι πως δεν μπορεις απλα να..διαφωνεις (οπως λες) μαζι του, εκτως και αν εισαι στον τομεα του και μπορεις να αντιπαρατεθεις μαζι του σε επιστημονικο επιπεδο. Σε αντιθετη περιπτωση, ακομα και να παι πως οι σαυρες λυνουν ευκολοτερα διαφορικες εξισωσεις αποτι οι αποφοιτοι του ΜΙΤ δεν νομιζω να εχουν και τοση βαση οι αντιρρησεις οσων-συνηθως ψευτο-ευαισθητο-ανθρωπιστων θιγονται με τα λεγομενα του. Και μη ξεχναμε πως η βιολογια βριθει παραδειγματων θεωριων που να μη μας κανουμε να νιωθουμε και τοσο βολικα με την συγχρονη θεωρηση των κοινωνικων θεματων που εχουμε σημερα. Οσο για τους αννοικους βλακεντιους που πηγαν να του επιτεθουν, γνωστο το επιπεδο τους:φιλοι τους ειναι τα βριλ της κουφιας γης. Και ακομα χαμηλοτερο νομιζω..

    ReplyDelete
  59. DNA, εισαι απλα ηλιθιος. Εξισωνεις τα μαπιδια η τελος παντων την αποπειρα μαπιδιων απο αναρχες με κατι δηλωσεις αμφισβητησης απο συναελφους του και μια απλη ακυρωση διαλεξης.

    ReplyDelete
  60. Η αληθεια ειναι οτι μονο ενας απ αυτους πηγε να τον χτυπησει, αν πηγε τελικα γι αυτο, γτ αλλοι λενε οτι απλα ηθελε να πει απο ποιον χωρο ηταν. Οι υπολοιποι απλα εκαναν παρεμβαση (δεν 8ελω να δικαιολογησω κανεναν), το εχουν αυτο το δικαιωμα (μεσα σε λογικα πλαισια). Σημασια εχει οτι για αλλη μια φορα τα ΜΜΕ το εκαναν να φαινεται χειροτερο απ οτι ειναι...

    ReplyDelete
  61. Καλά ρε άθλιοι δε βλέπετε ότι ήταν μια καλά οργανωμένη απάντηση στις θεωρίες του Γουότσον?
    Ποιά καλύτερη απόδειξη ότι η ηλιθιότητα δε γνωρίζει χρώματα και φυλές απ'το μπαμπουίνο που ανέβηκε στη σκηνή?
    Ακόμη κι αν δεν είχε γίνει τέτοια πρόοδος στη βιολογία μια και μόνη ματιά αρκεί για να πεις "ορίστε ο χαμένος κρίκος ανάμεσα στον Αυστραλοπίθηκο και τον άνθρωπο".
    Άσε που στερηθήκαμε και γέλιο, θα απλώνανε τα παλικάρια κανένα πανό "YOU AR REITSIST" να μας φύγει η μασέλα.
    Υπάρχει τρόπος ρε συ Γουότσον να κλωνοποιήσουμε τους Μόντυ Πάηθον και να τους φέρουμε εδώ? Μιλάμε για απίστευτο υλικό που πάει χαμένο γιατί ο Μίκιους την έχει δει σερίφης αντί να αφήσει τα βίντεο και τους φιλιππικούς και να γράψει κανένα μουνόπρακτο να χεστεί στο τάλιρο.Αναρωτιέμαι δηλαδή τί σόι κωμικοί υπάρχουν στην Ελλάδα που αντί να ασχοληθούν με τέτοια διαμάντια,ασχολούνται με τα μνημόνια και τα ελληνικά του Τζέφρι.

    ReplyDelete
  62. anonume ton 7;10 exo klasei sto gelio megale! xaxaxa poso dikio exeis sthn proth protash. kai mikius kai gamo tis lexeis to anarxidia. alla pos na leme tous erectus me ta ergalia shmaies tous? an-orxi-kous h anarxidikous? gt den thn pefteis se xouftalo 80 xronon oti kai na pei... petaei o gaidaros? nai pappou! auto an!!! exeis arxidia. an exeis arxidia prospatheis na kaneis kati shmantiko. na dhmiourghseis sto tipota, na pas kontra ekei pou oi alloi fobountai, na uperaspisteis ena dikio, enan anthropo klp. oi tsampoukades ston papo einai gia klamata. an kai den epesa apo ta sunefa. xero kairo tora ti malakes eiste. gamo thn malakoxora mas.anarxidikoi it is. usterografo: re malaka mikius pou akouses oti mporei na zeugarosei xipatzhs me anthropo kai na kanoun paidi? mou murizei paparia olkhs auto pou eipes

    ReplyDelete
  63. FACT MY ASS! re geleie psaxto ligo na deis ti malakia eipes... oi anthropoi den prohlthan apo tous pithikous, eixan koinous progonous. diaforetikos arithmos xromosomaton. oi skuloi prohlthan apo tous lukous kai maslista polu prosfata me orous exelixhs kai einai sxedon to idio eidos akoma. gia auto diastauronontai. to idio kai me ta moularia tous zempronous kai tous ligkes. des kai kana dokimanter oxi mono tsontes. megaloses pia

    ReplyDelete
  64. Agaphtoi ilithioi, kati den katalavate. O Watson ine episthmonas kai meletaei DNA evolution ktl ktl. Ta DEIGMATA tou pou kanei thn episthmh tou ine oi anthrwpoi.
    Otan milaei gia 'afrikh' kai 'mavrous' kai 'latinous' kai 'ellhnes' den milaei gia politikh kai anthrwpous, alla gia statistika dedomena. O nathrwpos den ine ratsisths, apla episthmonas. Sto public fenete ratsisths giati to public den katalavenei perisotera gia science apo tous mythbusters kai ta entheta ths kathimerinhs.

    To lathos tou Watson ine oti milaei sto public. Xrewste ta se narkisismo kai thn ilikia. Alla ratsisths me thn enoia pou ine oi perisoteroi apo esas den ine.

    opios katalave katalave. Opios den katalave as thimithei ti ginotan prin liga xronia ama kapios elege 'exw gomena alvanida' kai meta miliste gia ton ratsismo tou Watson.

    Xwriates!

    Dimitris

    ReplyDelete
  65. Χμ... Απο που κι ως που ειναι ρατσιστικη (απο μονη της) η δηλωση με το IQ Αφρικανων και Ευρωπαιων; Δηλαδη αν ελεγα "Πιστευω πως οι ψηλοι την εχουν πιο μικρη απο τους κοντους" θα ημουν ρατσιστης (με την ευρεια εννοια προφανως);

    Απλα βρισκομαστε μπροστα σε μια ακομη αποδειξη οτι η βλακεια βασιλευει.

    Και δεν θεωρω οτι στεκει η θεωρια του γεροντα, μεχρι να αποδειχθει οτι στεκει (βεβαια για να γινει αυτο πρεπει να αποδειχθει πρωτα και η εγκυροτητα-πιστοτητα των μετρησεων IQ, αμφιβαλλω γι' αυτη), ομως αυτο δεν εχει καμια σημασια με τα παραπανω.

    ReplyDelete
  66. Μαλλον ειδαμε αλλο βιντεο.
    Εγω ειδα ενα βλακα αναρχικο να γαμαει την διαμαρτυρια των υπολοιπων (αναρχικων).
    Και καποιους ηλιθιους που τρομαζουν απεναντι σε καθε διαμαρτυρια,πριν ξεκινησουν τα συνθηματα να βριζουν και να γιουχαρουν γιατι τους χαλανε την ηρεμια τους και τους θυμιζουν ποσο χεστες ειναι.

    ReplyDelete
  67. Καλυσπέρα Mikeius,
    Διαβάζοντας το άρθρο σου μου δημιουργήθηκαν 2 εύλογες απορίες
    από ποιά επιστημονική θεώρηση απορρέει ότι ‘’ ΟΛΟΙ είμαστε απόγονοι Αφρικανικών φύλων’’?
    Τι εννοείς με την διατύπωση ‘’ Η άποψη του Watson είναι λάθος επειδή δεν υποστηρίζεται από αρκετές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ’’? Αφου πρεπει κατ’ αναγκη να παραβλέψουμε, σαν κριτήριο εκτίμησης του IQ των φυλών, την αναπτυξη πολιτισμου ως ‘’φασισμό’’, τότε ποιος κανόνας ορίζει οτι η η θεωρία του Watson δεν υποστιρίζεται επιστημονικά επαρκώς και ποια ειναι η δικη σου σχεση με την επιστήμη για να το κρίνεις?
    Χρήστος

    ReplyDelete
  68. Και μόνο που μου έκανες τέτοια τεράστια τιμή να μου απαντήσεις πραγματικά σου είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ και το "απλά ηλίθιος". Μεγάλη μου τιμή να το καούω από εσένα, μία ιδιοφυία.
    Δεν εξίσωσα τίποτα, χέστηκα για το παπάρι με το κοντάρι αλλά δεν μπορείτε να μας απογορευετε να μη γουστάρουμε το ραμολί ρατσιστή που στο Λονδίνο του ακυρώνουν τις ομιλίες και ο βλάχος ο Έλληνας ο χειροκροτητής τον φωνάζει για να του τα γλύψει.
    Επιπλέον αυτά που λες ότι ανακάλυψε και τα περί "υπερφυσικής επέμβαση στον φυσικό κόσμο" δεν κολλάνε, όπως σου απέδειξαν και άλλοι πιο πάνω. Δεν επικροτώ τις μεθόδους των επικοντιστών επαναστατών αλλά το αποτέλεσμα, που ήταν να διακοπεί η ομιλία, ήταν επιβεβλημένο. Θα ήταν ρόμπα να κυκλοφορήσει ότι ο κωλόγερας έκανε ομιλία σε πανεπιστήμιο στην Ελλάδα την ώρα που έξω τρώει πόρτες λόγω των ρατσιστικών δηλώσεων του. Και στην τελική ευτυχώς που εδώ τα πανεπιστήμια είναι ακόμα ζωντανοί χώροι που κάνουν κουμάντο οι φοιτητές και όχι ξεπουλημένα μαγαζάκια.
    Τελικά, είσαι άσχετος, πήγες να κράξεις για κάτι που δεν κατέχεις και σου γύρισε μπούμερανγκ και αν έχεις τέτοιο κόμπλεξ με τους μπαχαλο-αυτόνομους υπάρχουν χιλιάδες άλλες ευκαιριες να τος την πεις.

    ReplyDelete
  69. Ζωντανους επρεπε να σας καψουν εκει μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος απο τους Φασιστες

    ReplyDelete
  70. Κλεμένο αυτό από πιτσιρίκο ανώνυμε 7+10:
    Καλά ρε άθλιοι δε βλέπετε ότι ήταν μια καλά οργανωμένη απάντηση στις θεωρίες του Γουότσον?
    Ποιά καλύτερη απόδειξη ότι η ηλιθιότητα δε γνωρίζει χρώματα και φυλές απ'το μπαμπουίνο που ανέβηκε στη σκηνή?

    http://bit.ly/gw7uCx

    ReplyDelete
  71. Πολυ ενδιαφερον αρθρο mike και εχω να προσθεσω οτι ο Watson σε αυτο που ειπε εχει δικιο.

    Δεν μπορω να περασω σε αναλυσεις λογω του οτι βαριεμαι, αλλα σκεψου οτι το dna που περναει απο γενια σε γενια σου παρεχει τα βασικα χαρακτηριστικα και ενα απο αυτα ειναι το ποσο εξυπνος ή ποσο ηλιθιος εισαι και το οποιο εχει αμεση σχεση με το iq των γονιων, προγονων κλπ...

    Οι περισσοτεροι απογονοι αφρικανων, συγγνωμη εννοω μαυρων, κουβαλανε ουσιαστικα την ελλειψη μορφωσης των προγονων τους που συμβαλλει προφανως στην αναπτυξη του iq, οχι του toyota.

    Πως τα λεω ο πουστης...

    ReplyDelete
  72. prospa8hsa n afhsw kai prin comment alla dn kserw ti egine... telos pantwn

    me liga logia gia merikous pou zoun se mia xazowonderland h kakogoustou luna park stou renth.

    h episthmh einai parathrhsh k einai eleu8erh pros amfisbhthsh .
    kaneis dn eipe pws o episthmonas 8a einai swstos h oxi stis apopseis tou, auto pou metraei s enan episthmona einai oi meletes tou kai ta apotelesmata tou.
    opws eixe pei kai o heisenberg palia.. kserw pws to ergo mou exei paei kala. otan briskontai ekei diaforoi na to amfisbhtoun, tote nai .. ekana kala to ergo mou.

    epishs, lupamai gia osous asxolh8hkan me indymedia kai ena karo tetoia site pou dhmosieuoun sthn pleiopshfia sapila kai fanatila.
    to na pas na trampoukiseis dn einai lush.
    as 8es na fereis antirrhsh katse kai mila me ton episthmona.
    den einai agios. an8rwpos einai k autos.
    kane debate. bgale sumperasmata. mhn uio8eteis.


    allwste o idios o Watson exei pei pws oses meletes tou aporrif8hkan dn einai anagkh na 8ewrountai swstes h oxi, auto 8a fanei meta apo dekaeties kai oxi apo ton idion.


    den ton uposthrizw epeidh eimai apla biologos.
    ton uposthrizw giati xwris auton, twra psaxname t auga kai ta pasxalia. einai h kaluterh anakalupsh tou 20ou aiwna.
    mhn mpw se parapanw plhrofories.
    arkei pou uparxei k eusuneidhtoi gurw mas.


    briskw polu swsto to post sou.

    ReplyDelete
  73. οι περισσοτεροι στα σχολια λετε κατι σαν: "ειναι ντροπη να πανε να δειρουν εναν ανθρωπο ογδοντα χρονων που εχει προσφερει τοσα πολλα στην επιστημη". Εγω θα ελεγα να μετακινησουμε λιγο την τελεια και να πουμε "ειναι ντροπη να πανε να δειρουν εναν ανθρωπο".
    Οσον αφορα τις δηλωσεις του Watson: αν καποιος δηλωνε πως "με βασει τα δεδομενα, οι σουηδοι ειναι πιο ξανθοι απο τους τουρκους" δε νομιζω να ξεσηκωνοταν καποιο κυμα αντιρατσιστικων αντιδρασεων! Οταν ομως μιλαμε για μαυρους και IQ ολοι θιγονται. Αυτο που δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι ειναι πως ρατσισμος δεν ειναι το να παρατηρεις και να επισημαινεις τα διαφορετικα χαρακτηριστικα αναμεσα σε διαφορετικες φυλετικες ομαδες, οπως το χρωμα μαλλιων, το υψος, το μεγεθος του πεους, κι ακομα και το IQ (αν βεβαια μπορει να οριστει ορθα κατι τετοιο). Ρατσισμος ειναι το να μην αναγνωριζεις σε ολους τους ανθρωπους τα ιδια δικαιωματα, αναλογα με το σε ποια (φυλετικη) ομαδα ανηκουν.

    ReplyDelete
  74. ρε μαλακες καθυστερημενοι δε διαβασατε ποτε οτι σε παρομοιες ερευνες (λευκων αμερικανων ή και ευρωπαιων επιστημονων) μιλανε για μεγαλυτερο IQ των ασιατικων λαων απ'ότι των ευρωπαικων?? σημαινει οτι οι ανθρωποι αυτοι που εβγαλαν τις ερευνες ειναι ρατσιστες με τους εαυτους τους? μη τα διαβαζετε μισα ρε γαμωσταυροι και ξεκολλατε απτα μικροελληναρικα σας κομπλεξ. δεν εχουν ολα να κανουν με το ρατσισμο και το διπολο φτωχος-πλουσιος. ουστοδιαλο σκατομυαλα ελληνακια μαθατε και την επιστημη τωρα γαμω τη παναγια σας και τις γιαγιαδες που σας μεγαλωσαν μαζι.

    ReplyDelete
  75. pes ta re pes ta gamw ta kwlopaida kathe fora oloi oi kompleksikoi pou de mporoun na epikoinwnhsoun me to perivallon, pou den mporoun na ksexwrisoun to dikio apo to adiko pou den exoun ta arxidia kai to mualo na ekfrasoun anoixta thn apopsi tous me epeixhrhmata provainoun se tetoiou eidous energeies pisteuontas san 13 xrona oti kanoun kapoia magkia.
    Stenomuala aristera upokeinoumena kwlopaida...
    kai oxi den eimai deksios den anoikw se kapoio allo eite kwlo-deksio oute kwlo-aristero koma kai den eimai kana adiaforo paidaki pou to noiazei mam kaka nani

    ReplyDelete
  76. Αγαπητε Μιχάλη και αγαπητέ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΟΦΑΤΣΑ ανώνυμε 10.46
    Τα άρθρα που ανέφερες είναι editorials και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν είναι απόψεις που έχουν υποστηριχθεί από εμπεριστατωμένη ερευνητική διαδικασία(αν εχεις λινκ απο full text σε παρακαλώ στέιλτο). Επιπλέον, πέρα του οποιαδήποτε έρευνα με μέτρηση IQ θεωρείται εξαιρετικά ανακριβής (όπως και με μέτρηση εγκεφαλικού μεγέθους-πχ οι γυναίκες έχουν μικρότερο εγκέφαλο από τους άνδρες) ο Watson έκανε και περαιτέρω σχόλια που αποδεικνύουν τη ρατσιστική του κλίση 'The 79-year-old geneticist said he was “inherently gloomy about the prospect of Africa” because “all our social policies are based on the fact that their intelligence is the same as ours - whereas all the testing says not really.". He said he hoped that everyone was equal, but countered that “people who have to deal with black employees find this not true”. (http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article2677098.ece)

    Συμφωνώ απολύτως με τη δήλωση για την πολιτική ορθότητα που έκανες όπως επίσης υποστηρίζω και την καθιέρωση θανατικής ποινής για τα αναρχίδια αυτά και όποιον άλλο υπονομεύει τη δημοκρατία
    και την ελευθερία εκφρασης

    Φοιτητης ιατρικης

    ReplyDelete
  77. Απλα ενα σχολιο που παει σε αναρχικους χωρις να εχει σχεση με το επισοδιο απλα ειναι ευκαιρια επειδη αναφερομαστε στους αναρχικους και εχουν γινει πολλα περιστατικα με μαπιδια κλοτσιδια κτλ...


    Βρε βλακα αναρχικε τσομπανη κατσικανιαρη και τραγε που πας με τσαμπουκα και διαθεση για ξυλο.Βρε μοσχαρε που ολη μερα μας ζαλιζεις για ιδεογιες ιστοριες παπαριες.Βρε τρομπα που ερχεσε στο τει αει και πας και βαρας καθηγητη και φοιτητη επειδη ερχεστε σε αντιπαραθεση.Σε περιπτωση βρε καραγκιοζη που προβεις σε βιαιοπραγιες χωρις να εισαι σε αυτοαμυνα ξες τι σε ξεχωριζει απο τον μπατσο ματατζη που βριζεις απο το πρωι ως το βραδυ?Τιποτα ρε γελειε τιποτα ναι σε σενα μιλαω με τετοιες ενεργεις τα ιδια σκατα ειστε και οι δυο

    ReplyDelete
  78. mpravo anonyma fasistakia mpavo malaka apolitike kai koinwnika aniothe mikeius, kalos eisai gia na krazeis kai na gelame alla ama einai gia kati sovaro kalutera mhn anoigeis to stoma sou gt les pipes. to na krazei o kathenas apo ena blog kai na leei malakies einai oti pio gelio uparxei
    anonyma xwris kritikh, afou kai gia mena ooti kai na grapsete sta arxidia mou
    alla malakismena ama skeftosastan ligo parapera apo ta kanalia kai thn kathe teliwmenh selida sto internet pou skopos einai o xavales tote mporei kai na vlepate kai kati pera apo mia praksh
    den lew oti sumfwnw alla ahdiazw me kathe papari pou apla grafei oti diavazei stis fasistofulades kai kathe ftuma pou prospathei na kanei politikh suzhthsh metaksy frape kai xartziliki apo goneis kai kataleigei na exei apopsh gia ta panta mono kai mono epeidh ta vlepei sto mega

    xamenoi eiste tuxeroi pou einai to internet anonymo

    ReplyDelete
  79. J.D.Watson Quoted
    από kaboo 0:18πμ, Παρασκευή 15 Απριλίου 2011
    Rarely more so than right now, where I find myself at the centre of a storm of criticism. I can understand much of this reaction. For if I said what I was quoted as saying, then I can only admit that I am bewildered by it. To those who have drawn the inference from my words that Africa, as a continent, is somehow genetically inferior, I can only apologise unreservedly. That is not what I meant. More importantly from my point of view, there is no scientific basis for such a belief.

    Παραθέτω εδώ τo post από quote του ίδιου του Watson στο indymedia με το οποίο απολογείται σε όσους πιθανόν προκάλεσε με τις απόψεις του. Δεν γνωρίζω εάν πρόκειται για αυθεντικό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα άξιζε να το ψάξει κάποιος. Τελικά είναι για γέλια και για κλάματα η ελληνική κοινωνία.

    Κατά τα άλλα mike, σε παρακολουθώ, είσαι τέλειος, γαμάς κώλους και άλλες τέτοιες αρχιδιές.

    Αυτά.

    ReplyDelete
  80. Auto pou mou aresei polu einai oti oi anarxidikoi einai anwnumoi oloi. Kseroume oloi pws katw apo tis koukoules eiste mia klania, opws ki ena mounopano anarxoni pou ekleve mia grioula prox8es. An me diavazeis pousti nai, egw sou ekana ti mouri kima me agapi.

    ReplyDelete
  81. Ανώνυμε 10.54
    Τώρα αν σου πω ότι το συγκεκριμένο μπλογκ πρώτη φορά το βλέπω θα σε στενοχωρήσω?
    Ή ότι τώρα που το βλέπω διαπιστώνω ότι εγώ τα γραψα αρκετά πιο ωραία.
    Σε νοιώθω πάντως, έχω αρκετές φίλες με μηδενικό χιούμορ.
    Πώς είναι στη χώρα σου? Εκτός κι αν είσαι ο ίδιος ο πιτσιρίκος οπότε κάτσε διάβασε να μάθεις να γράφεις.

    ReplyDelete
  82. Μωρή φλωρούμπα mikeus αντι να ασκείς 'πολιτική' κριτική τράβα κάνε καμια εκπομπή με την Στεφανίδου για να βγάλεις λεφτά και να πείς πόσο κακοί είναι αναρχικοι.
    Και ξέρεις τι? Λυπάμαι που έχει γεμήσει ο αναρχικός χώρος με κοινωνιστές και ηθικολόγους μαλάκες και δεν έφαγε ούτε μια σφαλιάρα το καθίκι.
    Πήγαν κάνανε παρέμβαση και γίνανε ρεζίλι και τους κράξανε...

    Α και ΑΡΧΙΔΑΤΕ παπαρο-μαλακα του pc..αν είσαι τόσο μάγκας βγάλε την σκατό φατσα σου να σου πω εγώ 1-1 και 20 χρονων προς όσο είσαι πόσο μαγκιά είναι...δεν θέλω να το παίξω νταής ή κάτι τέτοιο αλλά όλο λέτε-λέτε-λέτε, "κρύβονται πίσω από τις κουκούλες", "δεν έχουν τ αρχίδια να το κάνουν μόνοι τους"...εσύ γιατί δεν βγάζεις την σκατόφατσα σου ρε? Γιατί θα σε κυνηγήσει η ADF επειδή λες πολύ ξεκαρδιστηκα αστεία?

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    ReplyDelete
  83. Ανώνυμε 12:54, αν δεν ήταν ανώνυμο το internet θα έπερνες φόρα να μας κλάσεις τα αρχίδια ή τα φτάνεις και απο κει που είσαι; Εσύ μωρή κότα ανώνυμα δε γράφεις;Δε βλέπω πουθενά την υπογραφή σου μαλακογιέ πολυλογά.

    Διαβάζοντας τα σχόλια παρατηρώ το "δικοματισμό" που μαστίζει τη χώρα, μόνο που τώρα έχουμε τους αναρχικούς και τους φασίστες απο την άλλη. Οι πρώτοι κλαίνε, γιατί με το άρθρο βρήκαν λέει οι δεύτεροι αφορμή να τους την πούνε. Ρε πάτε καλά; Είσαστε τόσο ηλίθιοι που πιστέυετε οτι το θέμα έχει να κάνει με τις ιδεολογίες σας; Το θέμα έχει να κάνει με το οτι ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕ κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν μας αρέσουν οι ιδέες του. Ζώα!

    ReplyDelete
  84. @ Anonymous April 17, 2011 4:19 AM
    Ρε μπετοσανίδα, καθηστεριμένε, ποιοι μπάχαλοι ρε βλάκα? Που όποιος δεν ειναι political correct 10000% στην αναρχία είναι και μπάχαλος?
    Μπήκαν τα φλωράκια να κάνουν την φλωρο παρέμβαση τους με το φλωροπανό τους, φάγανε ξύλο και φάγανε και γιούχα...αλλά το χειρότερο για τις πόρνες αυτές του κοινωνισμού ήταν ότι τους είπανε 'μπάχαλους' και είπαν ο'τι τον δείραν'!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΡΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?! ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ!?! Δέρνω σημαίνει μπαίνω μέσα του σπάω τα μούτρα και φεύγω...εδω ενας καθυστερημένος ανέβηκε πάνω στην σκηνη και κουναγε μια κωλοσημαία...ενώ κάτι άλλοι τρώγανε ξύλο γιατι ηθελαν να σηκώσουν πανό! ΠΩ ΡΕ ΞΥΛΟΟΟΟΟΟ!! ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ!

    ReplyDelete
  85. Anonyme 12.54am esy poy enhmeronesai mono apo to antikeimeniko indymedia den hxera oti eprepe na eixa tzives gia na milhso.Re zoa o anthropos eipe oti mia allhloyxia gonidion dinei xamhlotero iq.Tyxainei ayth h allhloyxia gonidion na prokalei to mayro xroma._
    Ki esy re mikeus kaneis antidrash stoys antidrastikoys?Milas etsi anarxa gia toys anarxikoys?Kalos malakas eisai

    PAME RE VOLARAAAAAA GIA CH.L.

    ReplyDelete
  86. Τέτοια γεγονότα θα έπρεπε να μας κάνουν να αναλογιζόμεθα σε τι τέλμα έχουμε υποπέσει σαν κοινωνία ..


    Να εισχωρεί ο κάθε αναρχοκουλτουριάρης σε μια διάλεξη, αποσκοπώντας, με τη βία και τη φωνή να επιβάλλει τη δική του θεωρία

    Όντα χαμένα, δίχως κίνιτρο, εκτροχιασμένες καταστάσεις που μονάχα αντίδραση φέρνουν

    ReplyDelete
  87. +1000 στον Costas για την τοποθέτησή του, και ιδίως για το :

    "Εγω θα ελεγα να μετακινησουμε λιγο την τελεια και να πουμε "ειναι ντροπη να πανε να δειρουν εναν ανθρωπο". "

    Σχετικά με το άλλο που λέει:
    "Ρατσισμος δεν ειναι το να παρατηρεις και να επισημαινεις τα διαφορετικα χαρακτηριστικα αναμεσα σε διαφορετικες φυλετικες ομαδες. Ρατσισμος ειναι το να μην αναγνωριζεις σε ολους τους ανθρωπους τα ιδια δικαιωματα, αναλογα με το σε ποια φυλετικη ομαδα ανηκουν."
    Συμφωνώ, αλλά θέλω να προσθέσω κάτι: συχνά οι ρατσιστές (και εν προκειμένω ο Γουώτσον) επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την επιστήμη για να τεκμηριώσουν τον ρατσισμό τους, για να αποδείξουν ότι υπάρχουν "ανώτεροι" και "κατώτεροι" άνθρωποι, κι ότι επομένως τελικά δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Εκεί είναι που συγχέονται τα όρια ανάμεσα στο "επισημαίνω τα φυλετικά χαρακτηριστικά" και στο "κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους ανά φυλές και τους αποδίδω δικαιώματα ανάλογα", κι εκεί θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί είναι πανεύκολο να χειραγωγηθούν αποτελέσματα, ιδίως σε τομείς τόσο ρευστούς και τόσο δύσκολο να παραμετροποιηθούν και να μετρηθούν όσο η ευφυΐα.

    ReplyDelete
  88. Tora ti paparia itan afti re anonime 12:54?....
    To thema tis anonymias den exei na kanei. an theleis, grafo kai ego kati proklitiko gia ta autakia sou kai sou leo kai to onoma mou na ertheis na syzitisoume. an einai na mou ertheis me 20meli parea, tha to skefto vevaia....
    O mikeus egrapse tin apopsi tou. sevasti. to menos sou dikaiologitai mono an isoun o maleas pou pige na deirei ton epistimona. pou tote ena exo na sou po:
    EISAI MEGISTOS MALAKAS
    o kathenas einai eleftheros na leei OTI tou kavlosei kai esy eisai eleftheros na min to apodexesai. Ainte giati tin exoume dei high and mighty kai ksexname oti oi apopseis ton allon einai avaton gia tis dikes mas

    ReplyDelete
  89. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  90. Είναι κρίμα γιατί ο αναρχισμός ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα ιδεολογικά κινήματα και οι περισσότερες σύγχρονες ιδεολογίες (κομμουνισμός, σοσιαλισμός, καπιταλισμός) προέρχονται από διαφορετικές ερμηνείες αναρχικών ιδεών.

    Αλλά αναρχισμός έχει πραγματικά κατασυκοφαντιθεί από αυτούς τους μόσχους που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί και κουβαλάνε μαυροκόκκινες σημαίες μη έχοντας την παραμικρή ιδέα ή σχέση με το αντικείμενο.

    ReplyDelete
  91. καταλαβαινεις ρε μαλακισμενο θρασυδειλο αναρχιδιο ποσο τραγικος εισαι οταν βριζεις τους ανωνυμους γραφοντας ανωνυμα; αντε να δειρεις καμια γριουλα.

    ReplyDelete
  92. Λοιπόν, επειδή το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και τώρα διαβάζω κι εδώ από σένα ένα άρθρο-αποψάρα επί του θέματος (με το γνωστό "χώσιμο" πο συνήθως μας κάνει να γελάμε -εδώ για να ελαφρύνει το κλίμα), θέλω να διευκρινίσω δυο πράγματα.

    ΠΡΩΤΟΝ, λαμβάνεις ως δεδομένη την κυρίαρχη ερμηνεία ότι πήγε να τον δείρει. Δηλαδή παραβλέπεις ότι ακολουθούσαν άτομα με πανό (μάλλον με κάποια επίκαιρη διαμαρτυρία), που προσπαθούσαν να μπούνε να το αναρτήσουν, αλλά δεν τους άφησαν. Επίσης, αν ήθελε να τον πλακώσει θα έτρεχε μάλλον, δε θα περπατούσε (το ξέρω από προσωπική εμπειρία!). Τέτοιες παεμβάσεις συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα του 2011!

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ακόμη και αν δεχθούμε ότι όντως πήγε να τον πλακώσει, δυστυχώς η εικόνα σου για το κίνημα και τις συνιστώσες του προέρχεται από τα ΜΜΕ. Ελαφρά τη καρδία ονομάζεις τον τύπο "Αντιεξουσιαστή" και κράζεις όλο το κίνημα. Επειδή κρατάει μαυροκόκκινη? Σε πληροφορώ ότι συμμετέχω σε μια από τις μεγάλες αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες της χώρας και το σκηνικό έχει φάει κράξιμο ΣΥΝΟΛΙΚΑ και ΑΠ' ΟΛΟΥΣ μας. Ποτέ δε θα την πέφταμε με παλούκια σε έναν αμέριμνο ρατσιστή 70ρη, όσο μαλάκας κι αν είναι ο Watson (ρατσιστής και κλεφτης επιστημονικών μελετών). Εδώ κυκλοφορούν τόσοι μπράβοι χρυσαυγίτες με μαχαίρια και δεν έχουν φάει ξύλο που χρειάζεται! Ίσως μόνο καμιά χλέπα να έριχνα αν τον πετύχαινα στο δρόμο τον κωλόγερο... πάντως τέτοιου είδους πέσιμο μάλλον είναι μαξιμαλισμός και για τον πιο κάφρο που θεωρεί τον εαυτό του αντιεξουσιαστή!!

    Το λέω εκ των έσω και ελπίζω να υπάρχει έστω και ένας που να καταλαβαίνει τη σημασία και το στόχο της χρήσης βίας από έναν πολιτικό χώρο.

    ReplyDelete
  93. Οποιοδήποτε σχόλιο δημιουργεί προκαταλήψεις για μια κοινωνική ομάδα είναι απολύτως απαράδεκτο ακόμα κι αν είναι αληθές.Είναι πολύ δύσκολο για το μέσο άνθρωπο, όταν συναναστρέφεται/συνεργάζεται κ.τ.λ με κάποιο μέλος μιας κοινωνικής ομάδας να το αντιμετωπίζει αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεται από τις στερεότυπες,διαμορφωμένες αντιλήψεις που υπάρχουν για την ομάδα στην οποία ανήκει.Ακόμα,λοιπόν,κι αν είχε δίκιο ο Watson, δεν έπρεπε να εκφράσει την άποψή του δημοσίως.Πόσο μάλλον μία άποψη που αναφέρεται σε πολυσήμαντες και αόριστες έννοιες όπως η νοημοσύνη και επομένως και η εγκυρότητας της είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί και μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως ανάλογα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις καθενός.Εννοείται πάντως ότι είναι ντροπιαστικό αυτό που συνέβη στο αμφιθέατρο...

    ReplyDelete
  94. "Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες" (Βολταίρος) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΡΕ.

    ReplyDelete
  95. Όντως τα λεγόμενα του Watson έχουν επαληθευτεί αρκετές φορές και πιο πρόσφατα στο μόνο επιστημονικό journal που ασχολείται με την ανθρώπινη ευφυία αποκλειστικά ονόματι "Intelligence":

    http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6W4M-4XH567J-1&_user=10&_coverDate=02%2F28%2F2010&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=gateway&_origin=gateway&_sort=d&_docanchor=&view=c&_searchStrId=1722385502&_rerunOrigin=google&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=61b87ecac25c03220db2647eb9d76e2a&searchtype=a

    Για όσους θέλουν να διαβάσουν και το pdf:
    http://www.iapsych.com/iqmr/fe/LinkedDocuments/lynn2010.pdf

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος όταν λέει απλά τα αποτελέσματα των ερευνών. Δηλαδή αν κάποιος πει ότι οι μαύροι έχουν μεγαλύτερες ψωλές κατά μέσο όρο θα πρέπει να τον πούμε ρατσιστή; (παραλείπεται: journal για τις ψωλές μαύρων-λευκών)

    Και για να ρίξω λάδι στη φωτιά, έχει βρεθεί και αρκετές φορές ότι το IQ των γυναικών για ηλικίες πάνω από 22 είναι κατά μέσο όρο 5 πόντους κάτω των ανδρών(hint 1: δεν είναι μεγάλη διαφορά. hint 2: google it).

    ReplyDelete
  96. elmerfadd ο αναρχισμός δεν έχει κατασυκοφαντιθεί τουλάχιστον στο βαθμό που θέλετε να πιστεύετε. Το πρόβλημά του είναι οτι καπελώθηκε απο κάτι πυρήνες ‘’αντιφάδων’’ που πραγματικά κανείς δεν εχει καταλάβει τι σχεση εχουν αφτοί με την αναρχική ιδεολογία. Άρρωστα ανασφαλή και πολιτικά ανεπαρκή άτομα με στάση ζωής ο δήθεν πόλεμος ενάντια στον ανύπαρκτο σχεδον φασισμό και το μπαχαλο για το μπαχαλο. Εάν οι σοβαροί αναρχικοί δεν πολεμήσουν τους εσωθεν εχθρους και δεν διαχωρίσουν τη θέση τους όλο το κίνημα είναι καταδικασμένο
    Χρήστος

    ReplyDelete
  97. Me ayta kai me ayta ...tha mas kremasoun koudounia...kai gw anarxikos eimai ...pisteyw oti stous epistimones apantas me epistimonikes antapodeixeis...ta atoma pou pigan na kanoyn ayti ti malakia gia kinisi ,den diaferoyn me tipota ap tous xristianous i allous thriskous pou tha mpaxalepsoyn ti omilia enos darvinisti ...ayta exei enas eleytheriakos xwros ...tragikous kai epikindina ilithious

    ReplyDelete
  98. a re paliokretinoi.... gamo thn pseutomagkia sas kathusterimena tipota. malakismena bodia, re pousth mou kanena bhma den exei kanei h gamhmenh anthropothta? kanena? gia pio gamhmeno logo na thelei kapoios na baresei kapoion pou den ton peiraxe pote? gamo thn bia kai gamo thn pseutomagkia. otan eisai dhmiourgikos kai xrhsimos gia thn koinonia den ta bazeis me anthropous pou den ftaine se tpt. otan eisai pantelos axrhstos kai anikanos sou ftaiei h koinonia. basika eprepe na sou ftaiei h efarmosmenh hthikh pou den afhnei na ginoun programmata eugonikhs kai etsi gennhthikes. tipotenio tipota. kretine. zeis anamesa mas kai omos bromas sapila psofimi.

    ReplyDelete
  99. po re pousth poso dhthen eiste. olo profaseis gia xulo kai mpaxalo. kamia logikh kamia sunepeia sta asthenika epixeirhmata. ti thelete? anarxia? deite afrikh. auto einai anarxia diogkosh ths bias. o anthropos einai fusei remali. h apodeixh einai mprosta sas. mia bdomada xoris monarxh kai o kosmos epsaxne karampines gia na prostateusei tous agaphmenous tou apo tous lhstes kai to pliatsiko. auto einai anarxia re mhdenika. gt h eleutheria axizei mono stous anthropous pou axizei na legontai anthropoi, pou xrhshmopoioun ton ortho logo thn anthropia kai thn dipsa gia alhtheia dikaiosunh kai eirhnh. oi upoloipoi den axizoun anthropina dikaiomata. theoroume ton anthropo autaxia epeidh theoroume autonohth thn logikh kai thn hthikh tou. allios o anthropos xoris autes einai ena komati kreas. kreata, e kreata.

    ReplyDelete
  100. mikius den apanthses gia tous pithikanthropous. perimeno sxolio pou na leei eimai kretinos kai den xero ti leo:)

    ReplyDelete
  101. pantws ama krinw apo to arthro tou .katalavainw pws kapoioi kaylwmenoi ideologoi mporei na theloun na ton pidixoun sto xylo ...diavasa ayto kai o typos tin exei dei Gattaca ...parte arthro apo tin independed kai provlimatisteite ..akoma ..pantws epimenw oti h epistimi tha prepei na apantithei me epistimi.Anarxiko kounavi over

    http://www.independent.co.uk/news/science/fury-at-dna-pioneers-theory-africans-are-less-intelligent-than-westerners-394898.html

    ReplyDelete
  102. Χανς,Φριτζ & ΚλαουςApril 18, 2011 at 6:22 PM

    MHΧΑΛΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΣΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ

    ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟ ΚΩΛΟΓΗΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΖΥΓΗΣΕΤΑ .

    ReplyDelete
  103. Θα συμφωνήσω με πολλούς και θα διαφωνήσω με εξίσου πολλούς...

    Ένα έχω να πω... Όταν οι "αναρχικοί" "ιδεαλιστές" "προστάτες της ελευθερίας" προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, μου θυμίζουν του Χρυσαυγίτες με τους οποίους κατα τ'άλλα διαφωνούν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    Αυτά

    ReplyDelete
  104. Συμφωνω με costas k the man. Επισης πριν "προσκυνήσουμε" το DNA κ τα φορτωσουμε ολα σ'αυτο, ας θυμηθουμε οτι αυτο οριζει το αν θα εχουμε ουρα, λέπια, εγκεφαλικά κύτταρα κ πόσα. Τις τασεις του χαρακτηρα μας ομως η την εξυπναδα, κ αλλες αφηρημενες εννοιες που τοσο μας απασχολουν, δεν τις καθοριζει το DΝΑ αλλά ΚΥΡΙΩΣ η κουλτούρα μας. Το αν μορφωθήκαμε. Το που κ με ποιους μεγαλώσαμε. Τα βιώματά μας, που για τον καθένα είναι προσωπικά.
    Τέλος πιστεύω ότι ο πραγματικός επιστήμονας που ασχολείται με τη ζωή, αντιλαμβάνεται ότι η αγάπη προς το συνάνθρωπο, είτε ασθενέστερο απο τον εαυτό μας είτε όχι, είναι στη φύση μας, στο DNA μας αν θέλετε, ΚΑΙ στην κουλτούρα μας, των περισσότερων ανθρώπων τουλάχιστον. Το να την απαρνιόμαστε κ να την θεωρούμε εμπόδιο της αντικειμενικότητας είναι φυγή απ'την ίδια την ανθρώπινη πραγματικότητα. Όσο στη "φύση" του ανθρώπου είναι να πίνει το αίμα του διπλανού του αν χρειαστεί, τόσο είναι κ το να τον αγαπά.

    ΥΓ. χωρίς να είμαι πολύ σχετική με το θέμα, έχω την εντύπωση ότι οι "κανονικοι" αναρχικοί είναι κατά της βίας... Αυτοί με τις μολοτοφ κ τα ξύλα προφανώς θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο όνομα.

    Καιτη

    ReplyDelete
  105. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλοι βλέπουν ρατσισμό, τη στιγμή που ο ίδιος ο Watson μιλάει για τους Ασιάτες ως τους εξυπνότερους, μετά τους λευκούς και μετά τους Αφρικανούς, τη στιγμή που ο ίδιος είναι λευκός...
    Ρε, δέστε όλη την εικόνα επιτέλους.
    Η επιστήμη ψάχνει για την αλήθεια, δεν την ενδιαφέρει η ανθρώπινη ηθική και το ''καθεστωτικό'' δίκαιο της κοινωνίας!!
    Όταν στο μεσαίωνα ο άλλος είχε πει ότι η γη είναι στρόγγυλη πέσαν να τον φάνε γιατί πήγαινε κόντρα στην κοινωνική ηθική και κατεστημένο της εποχής του, από τότε πέρασαν αιώνες και παρότι μας λένε ότι ο μεσαίωνας έφυγε, τελικά αποδεικνύεται ότι άλλαξε απλά τακτική...

    ReplyDelete
  106. Πόσο δίκιο έχεις mike... Όταν κάτι μας θίγει σπεύδουμε να το καταδικάσουμε και να επικαλεστούμε νόμους, ηθικούς κανόνες, το περι δικαίου αίσθημα και ότι άλλη παπαριά μας κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι (και καλά κάνουμε).
    Όταν ομως είμαστε απο την άλλη μεριά, λες και έβαλε το χεράκι του ο Χάρι Πότερ, ξαφνικά δικαιολογείται κάθε ακρότητα και κάθε καφρίλα.
    Ο κάφρος πάντως δεν γνωρίζει ιδαιολογία και πιστεύω, παρά μόνο δικαιολογίες και αφορμές. Ο κάφρος αποτελεί πιο περίτρανη απόδειξη για την συγγένιά μας με τα πιθικοειδή, από την ανακάλυψη του Watson...
    Σταύρος

    ReplyDelete
  107. Φανατίζεστε και εξισώνεστε με τα αναρχίδια.

    ReplyDelete
  108. @Lucretius
    Δεν βρίζω τους ανώνυμους τους φλώρους βρίζω...πες μου ονοματάκι/περιοχή/κτλ να δείρω εσένα

    ReplyDelete
  109. aaaax...aperanti 8lipsi...edwses file patima na xekatiniastoun oi "ka8wsprepei" krufoellinarades tou peous, ta kala paidia re aderfe...pou xeroun kala na to voulwnoun ekei pou prepei kai na vgazoun meta purinous logous sto asxeto(gia ti krisi ftaiei o siwnismos pou xtupaei tin exegiini patrida mas tin ellada, o ai vasilis pou den mas fernei dwra giati einai maswnos kai alla tetoia zava...).Mideniki sa na leme ikanotita skepsis , atakes vgalmenes apo tin imima8eia kai tin morfwsi se epipedo pliroforias kai oxi gnwsis.apo tin alli oi klassikoi pia anarxokati pou oloi xeroume kai oloi exoume agapisei...ligo mpaxalo, ligo enallaktikes mpures sta exarxeia kai to fagame to gkomenaki pou exei er8ei sti sxoli apo ti pera koutrouvala kai de xerei ti tis ginete...gia alli mia fora loipon martures tis idias anousias kai lovotomimenis kontras.apo ti mia oi anarxohypster kai apo tin alli oi anti-anarxohypsters...giati file mikeus OLOI tous sto idio hypster kazani vrazoun...ektos loipon apo tous 8wlokoultouriareous anarxidides uparxoun kai oi lovotomimenoi flwroellinarades-ka8wsprepei pou eidan ligo liakopoulo, diavasan mia ka8imerini ki ena sto(k)xo, panugirisan to euro to 2004 nomizontas oti pirame tin poli kai tin agia sofia kai xafnika 8ewroun oti kai o rakosullektis stin omoneia einai plirwmenos praktoras tou soros pou exei er8ei gia na katastrepsei ton ellinismo prin er8oun ta astroploia twn EL...TO INTERNET KATASTREFEI MYALA!!!
    oso afora to 8ema...EPISTIMI UBER ALLES!!!kai s'opoion aresei.nai, opoios mporei me vasi tin epistimi na apodeixei kati kai kaneis den mporei na tou apodeixei to anti8eto tote auto ISXYEI!!!pws i an8rwpotita axiopoiei tin epistimi einai allo 8ema.an kai apo auta pou vlepw na lete edw oxi gia epistimi den eiste oi pio polloi alla kai to voudou polu sas einai...me polu agapi loipon anarxokammenoi kai partidoili8ioi sas xarizw me oli mou ti kardia ti pretza pou pianei i poutsa ama tin afiseis meres apluti...

    ReplyDelete
  110. Elmerfadd, πέρα από το γεγονός ότι ο κομμουνισμός, ο σοσιαλισμός και ο καπιταλισμός δεν είναι ιδεολογίες.. αλλά οικονομικο-κοινωνικο-πολιτικά συστήματα, το να λες ότι προέρχονται από απο διαφορετικές ερμηνίες αναρχικών ιδεών, είναι σαν να λες ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πελαργό...

    ReplyDelete
  111. Arxaia Ellada: Phgh gnosis, paideias, texnwn, likno politismou

    Sygxronh Ellada: Phgh hlithiotitas, pantelous elleipshs morfwshs, paideias kai hthous

    Otan to 90% (gia na mhn pw parapanw) twn katoikwn auths ths xwras einai avoulo kopadi giati pragmatika mas prokalei ekplhxh auth to ahdiastiko theama pou eidame oloi sto video.

    O "Ellhnaras" eite einai fasistas, eite anarxikos, eite opados, eite otidhpote htan einai kai tha einai ena dipodo katheu8unomeno on, pou epiviwnei apla kai mono giati tou exoun dwsei kati na misei. Zei apo auto kai gia auto.

    Gia poio logo o Hitler katafere na kanei olous tous germanous avoula robot ths politikhs tou apoktwntas apisteuth exousia? Dhmiourgwntas enan exthro: Tous evraious

    Gia poio logo oi (kuriws Ellhnes) anarxikoi(h fasistes,opadoi)einai avoula robot ths ekastote politikhs uphretwntas th tyfla? Gt gia autous uparxei kapoios exthros: oi fastistes (h oi metanastes, oi opadoi ths allhs omadas antistoixa)kai auto einai stash zwhs.

    Pragmatika opoios anarxikos pisteuei oti energeies san autes sto video dn einai xekathara fasistikes kai uposkaptoun to dikaiwma tou anthropou sto logo kai thn eleutherh ekfrash einai pragmatika tyflos.

    Einai pros timhn tou mikeus pou ekane to sugekrimeno post mias kai tou idiou oi apopseis suxna pukna exoun mia anarxikh xroia.

    Gia suzhthste me anarxikous h akrodexious apo agglia, germania ktl. Tha suneidhtopoihsete oti uparxoun anthrwpoi me akraia politika pisteuw alla tromera diavasmenoi kai morfwmenoi panw se auto ,pou gia tous idious einai proswpikh epilogh se antithesh me tous egxwrious akolouthous.

    Epishs ena sxolio panw sth dhlwsh tou Watson sxetika me to IQ:

    Einai gegonos oti oi Afrikanoi exoun kalyteres athlitikes epidoseis apo tous legomenous leukous, h muikh tous maza auxanetai me gorgoterous rythmous , to peos tous einai megalytero, h antoxh tous sthn aktinovolia tou hliou megalyterh ktl.

    an kapoios ntopios episthmonas ekane auth th dhlwsh se mia Afrikanikh xwra tha ton elegan fasista kai tha ton propilakizan?

    Eleos pia me auth thn "politikh orthothta" h opoia -fasistika -onomazei to otidhpote den ths "kollaei" fasistiko apagoreuontas ston kathena na ekfrasei eleuthera th gnwmh tou.

    Elpizw na sas provlhmatisa perissotero ap'oso sas kourasa

    Enas Anagnwsths

    ReplyDelete
  112. Ρε μαλακες την παλευετε λιγο? Για συνελθετε. Τωρα ειδα το βιντεο, κι εγω ακουσα για ξυλο και κρανιες. Τιποτα ομως. Αν οι "αναρχιδες" που λετε θελανε να δειρουν τον Γουατσον μπορουσανε να δειρουν και ολη την αιθουσα. Παρεμβαση εγινε με αψιμαχιες (οχι με γαρδενιες). Αν ειχε αποφασιστει οτι θα δερναμε τον γουατσον (εδω αλλους δεν εχουμε δειρει που το θελουν, θα δερναμε εναν παππουλη?) Θα βαζαμε πουλμαν και θα κατεβαιναμε. Και θα τις ετρωγαν και τα τσουτσεκια που φωναζαν "ουουου". Και το κομμαντο αμα ηθελε να προκαλεσει χτυπημα στον αλλονε μπορουσε να ειχε εκσφενδονισει τη σημαια, μια πετρα, αναπτηρα κατοσταρικα και δεν ξερω κι εγω τι. Θα του την ειχε καταφερει ομως. ΑΝ ηθελε.

    Αλλα ναι, για τον καθε παχυσαρκο "η αναρχια ηταν μια σημαντικη εννοια που εξεπνευσε", "ειναι κριμα που η ασυλια χαραμιζεται απο ουγκανους", "ο συριζα τρεφει ανθελληνικα σκουπιδια". Τι να πω. Το μονο που σας αρμοζει ειναι οτι ειστε παχυσαρκοι. Ακομα και οι ναζι που γραφετε εδω και μας βριζετε ειστε κυλοτες: οι true φασιστες θα μας τα ελεγαν απο κοντα και θα μας παταγαν και απο μια μαχαιρια για επιλογο. Αλλα εσεις ειτε κυλοτες.
    Σας αφηνω να συνεχισετε τα απανωτα "κλικ"

    ενα (τριχωτο) αναρχιδι, dee.

    υγ: η ΠΑΣΠ με καβλωνει... ;-)

    ReplyDelete
  113. to sxolio tou shinobi pou einai??

    ReplyDelete
  114. re afou den epese ksulo ti malakies les.siga.tou evalan ligo tis fwnes k ti egine?to polu polu na lerwse to vraki tou.
    den tous uperaspizomai fusika.aplws na leme ta pragmata opws einai.den "paiksane plsiles"

    ReplyDelete
  115. fact 1
    θα μιλήσω με caps on=serious business

    ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΙΣ ΤΑ ΟΡΚ??? ΤΑ ΟΡΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΜΕ 80 ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΝΤΙ-ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΩΝ 500€ ΣΥΝΟΛΟ

    ReplyDelete
  116. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

    ReplyDelete
  117. ΠΟΥΤΣΑ & ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!!!!!

    ReplyDelete
  118. Μα δεν τον έδειραν απλά. Τον σάπισαν στο ξύλο. Μετά τον μαχαίρωσαν 4 φορές στην κοιλιά και τον πυροβόλησαν στο πόδι. Μετά τον βίασαν, τον έγδαραν, τον έβρασαν σε ζεστό νερό και τον έφαγαν με χυλοπίτες από το Μέτσοβο. Τα δείχνει όλα το βίντεο παιδιά.

    Αν αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας να οργιάσει γιατί να μη γίνετε κάπως πιο δημιουργικοί?

    ReplyDelete
  119. Καλά τώρα πλάκα κάνουμε?
    Ποιοί αριστεροί κι αναρχικοί και ιδεολόγοι. Τα άτομα βρωμάνε σελεμπριτοπάθεια από μίλια. Την πέσανε στο Γουότσον επειδή είπε ότι είπε ή επειδή θα μαζευόταν κόσμος και τελεόραση στην εκδήλωση? Μανιοκαταθλιπτικά φοβισμένα κουτάβια που κάνουν ψυχοθεραπεία είναι.
    Οποιαδήποτε "κινητοποίηση" ή "δράση" κάνουν σχετίζεται με τη δημοσιότητα. Διψάνε τόσο πολύ να τους δώσει κάποιος σημασία που καταντάει αξιολύπητο. Γι'αυτό και η φρασεολογία τους είναι βγαλμένη από επεισόδιο της Λάμψης με τον Ευλογητό. Ο ένας είναι ρατσιστής, ο άλλος είναι νάρκισσος, ο τρίτος είναι ανήθικος και πάει λέγοντας. Κι αυτοί βγάλανε το τεφτέρι με τα θανάσιμα αμαρτήματα κι αναλάβανε την τιμωρία των αμαρτωλών.
    Δεν είναι νοητικό το ελάττωμά τους για να τους μιλάς με επιχειρήματα. Χαρακτηρολογικό είναι. Απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, βρίσκουν ένα κάποιο νόημα στην κατά τα άλλα αξιολύπητη ύπαρξή τους και γι'αυτό συνεχίζουν. Σκέψου να στερούσες απ'αυτά τη δυνατότητα για αντιπαράθεση? Να τους έλεγες "οκ παιδιά δίκιο έχετε". Αν έμεναν χωρίς εχθρό θα παθαίνανε αυτόανοσο και θ'αρχίζανε τις μπουνιές στη μάπα τους.
    Ξαναρωτάω εσύ φίλε αναρχικέ-αριστερέ-αμφισβητία που πήγες να κάνεις σαματά στο Γουότσον, αν ήξερες ότι δεν θα πήγαινε κανένας στην εκδήλωση κι ότι δεν θα υπήρχε τηλεόραση θα ασχολείσο με το ζήτημα ή όχι? Η Μανωλίδου κι η Φαίη Σκορδά είναι απείρως πιο αξιοσέβαστα άτομα από 'σένα. Γιατί έχουν κι αυτές μανία αυτοπροβολής κι επιβεβαίωσης αλλά τουλάχιστον είναι ειλικρινείς.
    Τόλιας

    ReplyDelete
  120. Ίσως όταν καποια μέρα εχει προχωρησει ο πολιτισμός μας να μπορούμε επιτέλους να κατανοήσουμε τη διάκριση μεταξύ racial και racist...

    ReplyDelete
  121. @ DNA
    "Και στην τελική ευτυχώς που εδώ τα πανεπιστήμια είναι ακόμα ζωντανοί χώροι που κάνουν κουμάντο οι φοιτητές και όχι ξεπουλημένα μαγαζάκια. "

    Exeis kairo na patiseis mesa sta Ellinika AEI-TEI(ektos k an patises se kamia katalipsi gia ton xavale) Mono oi foitites dn kanoun koumanto ekei mesa,exoume gemisei foititopateres,kommatoskula k EAKITES p k autoi pernoun tin gramoula tous opws ola ta proanaferthenta PROBATA.Ainte kairos kapoioi na arxisoun na apoktoun ligo prosopikotita,FTANEI dn einai pleon tis modas h "anarxia".Ainte afiste twra tis diadilwseis sas k TA GIAOURTIA k kanoniste p tha pate pali diakopes me ta gkafra tou mpampaka.

    ReplyDelete
  122. Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος που ανέβηκε, ήτανε πολύ φορτσάτος και μπορεί να έδωσε την εντύπωση σε αρκετό κόσμο ότι πάει να τις παίξει, αλλά απ'όσο ξέρω (εκ των έσω), δεν θα έκανε αυτό το πράγμα.

    Μια δήλωση θα γινόταν, ίσως και μια ανακοίνωση για το ρατσιστικό των δηλώσεων που έχει κάνει ο συγκεκριμένος και τέλος.

    Γιατί πραγματικά αν ήθελαν να χτυπήσουν ή να κάνουν καγκουριά, θα την είχαν κάνει. Και κατά καιρούς έχουν γίνει καγκουριές. Και μολότοφ έχουν πέσει σε αμφιθέατρα γεμάτα κόσμο και κάλπες έχουν καεί και όλα.

    Γιατί αυτό θέλανε να κάνουν. Αλλά δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση εδώ. Αλλά είναι εύκολο να κρίνεις άμα δεν ξέρεις. Εντάξει, δεν πειράζει, τα έχουμε συνηθήσει.

    Σχετικά με τους φασίστες εδώ μέσα, θα πω ένα πράγμα:

    Άνθρωπος αγράμματος, ξύλο στους φασίστες.

    ReplyDelete
  123. ρε ντουντ, τη μαλακια την εκανε ΕΝΑΣ (1) μοναχος του. Οι υπολοιποι πηγαν να ξεδιπλωσουν ενα πανό και να στεκονται εκει κατα την ομιλια του τυπου, ο οποιος οσο σημαντικα ειναι αυτα που βρηκε, αλλο τοσο βρωμανε οι προσωπικες του αποψεις. Τον κομαντο που κινηθηκε επιθετικα- χωρις ομως να προκαλεσει στον παππου τιποτα περισσοτερο απο μια τρομαρα- τον εχει ηδη κωλοβρισει & απομονωσει ολη η αντιεξουσιαστικη κοινοτητα της Πατρας.
    ΥΓ. Στην Πατρα υπαρχει ιδιαιτερη ευαισθητοποιηση σε θεματα ρατσισμου απλως γιατι τα παιδια βλεπουν καθε μερα, πολλες φορες τη μερα, ανθρωπους να πεφτουν μεταξυ φορτηγων σε προσπαθεια να φυγουν απο τη χωρα μας.

    ReplyDelete
  124. Υποτιθεται πως θα κοβονταν τα σχολια που κανουν διαλογο και θα επιτρεπονταν μονο τα σχολια που σχολιαζουν το σχολιαζομενο... Μηπως πεσαν οι θεαματικοτητες στο blog και ειπαμε να το κιτρινισουμε λιγο?

    ReplyDelete
  125. anarxikoi leei.. xaxaxxaaxaxaxax re zwa enan ap aytous tous vlakes mono tou na ton petyxeis mia mera tha se koitaei sa koutavi.. otan einai kamia 10aria mazi tote tous pianei to nevro kai h magkia.. e re pou katanthsamee.. anevike to vlima me mia simaia panw kai ti perimene? xeirokrotima? pws den ton piasane oloi na ton sapisoune sto ksilo eki panw epi topou?
    den yparxei anarxikos re zwa.. eiste mia xoufta tempelhdwn, aplytwn, aksyristwn neognwn pou olh mera akoute mousikh, kapnizete, pinete, spate.. na sas valw na doulepsete 6 to prwi tha skouzete sa POUTANES.. gamw ton anti8eo sas kwlopoustes. emathe o kathe sporos na mpainei opou goustarei..

    kalo keimeno mike.

    ReplyDelete
  126. Urf εισαι καθυστερημενος. πηγαινε φαε κανα μπιφτεκι με συνοδεια κοκακολα λαητ τωρα μπουχεσα, νομιζεις οτι εχεις και χιουμορ τραγικε..

    ReplyDelete
  127. Παντως εχει πλακα που καθε φασιστακι βρηκε αλλον εναν τροπο να βρησει δημοσιως του αναρχικους μπραβο.
    Καταρχην μην βαζεται ολους τους αναρχικους την ιδια ταμπελα. και γω μπορω να παρω ενα σημαιακι να το παιξω αναρχοαρχιδας και να παω να κανω μπαχαλα...απλα κοιταξτε πως κ αλλοι δερνουν παπουδες (στο βιντεο ο συγκεκριμενος ουτε που τον αγγιξε αλλα τελος παντων ) αλλοι τους δερνουν ομως..γι'αυτα δεν βλεπω να γραφεις κανενα αρθρο παντως

    ReplyDelete
  128. Μαλάκα κοντέ άρχισες να μαζεύεις ονόματα στο μαχαλά σου.Urfislaag,αόρατη μελάνη κτλ. Μου θυμίζεις τον Λαζόπουλο με τις "διασημότητες στο κοινό". Άντε μετά την Lifo και τον Alpha να σε δούμε και στο κοινοβούλιο.

    ReplyDelete
  129. ΡΕ Ο ΜΙΚΕ ΘΑ ΒΙΑΖΕ ΜΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ????
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ!!
    ΟΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!!!

    ReplyDelete
  130. @anonymous 5:47,
    pws eisai toso vevaios oti an efarmozotan eugonikh esy tha yphrxes?
    Akous ekei yfaki "zeis anamesa MAS"

    ReplyDelete
  131. To na diafoneis me kapoion einai anthropino. To na theleis na ton mapiseis epeidi diafoneis mazi tou exei odigisei mexri kai se polemous.
    Einai men anthropino, alla einai apo tis symperifores pou mas eksisonoun me ta proteuonta apo ta opoia ekselixthikame.
    FACT!
    Diafonoume i symfonoume me to arthro, me tis tampeles, me ta ratsistika, to parapano einai nomoteleiako.

    ReplyDelete
  132. kai opws kai na xei sti teliki, oso kai na nai gia to peos oi anarxikoi stin ellada , oi patriotarades-fasistovlakes eisate gia psofo...mauro karkino se olous sas fasistakia...

    ReplyDelete
  133. Ότι και καλά ο πίθηκας που κλωτσάει τον άνθρωπο που τον εμποδίζει να ανέβει στη σκηνή και ξεκινάει φουριόζος προς τον παππού κάνοντας μια χειρονομία "έλα εδώ ρε μουνί" πάει απλά για να κάνει μια δήλωση ή δε ξέρω 'γω τι.

    "Μη κρίνεται μια ομάδα ανθρώπων και μια ολόκληρη ιδεολογία από έναν ανεγκέφαλο". Αρχίδια! Έχουμε δει στην Πάτρα τι είδους ανδρείκελα είναι και οι υπόλοιποι. Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείτε οι ηθικολόγοι "αντιεξουσιαστές", ή ό,τι δηλώνετε, αν τελικά εσείς είσαστε οι εξαιρέσεις;

    ReplyDelete
  134. peiragmatozwo αν είσαι μάγκας να πας να πιάσεις τους μπάχαλους να τους ρίξεις δυο μπάτσες στον καθένα να συνέλθουν, για να μην έχουμε δικαίωμα μετά εμείς τα φασιστάκια και οποιοσδήποτε άλλος να βρίζουμε τους αναρχικούς.
    Αν όμως εσύ ανέχεσαι να ανεβαίνει ο άλλος με διάθεση γαμάουα στο βήμα με το παλούκι και την κοκκινόμαυρη σημαία, τότε θα τον βρίζω κι αυτόν και τους αναρχικούς, γιατί απλά αυτό φαίνεται να είναι. Αν τώρα οι αναρχικοί έχουν χωριστεί σε φράξιες είναι δικό σας θέμα. Ας μην χρησιμοποιείτε τα ίδια σύμβολα.
    Και τέλος αν διαφωνείτε με τον Watson πηγαίντε να παρακολουθήστε την ομιλία του και κάντε ερωτήσεις/παρατηρήσεις. Μην συμπεριφέρεστε σα ζώα.

    ReplyDelete
  135. wow uparxoun toso polloi anarxikoi? kahmenh anthropothta. gamo ton antiexousiastiko sas xoro noobakles tou kerata pou mpainetai se 1v1 kai zhtate slot. thumbs up gia ton anonumo 6.03 copy paste oti eipe. einai logia sofias. kai to oti den tis efage to ramolimento den ofeiletai sto mercy tou pritsapordh pou ekane ton kamposo kai molis anebhke enas sthn skhnh eklase, ofeilete sto oti einai -kai exei epignosh- ikanos mono na apeilh me xulo papoudes. good for him... kalunuxta anthropothta

    ReplyDelete
  136. kala to anthropos agramatos xulo stous fasistes htan megalh sofia! opos to zhthsame mia pitsa kai mas feran peperoni mpatsoi gourounia dolofonoi. mpravo. xioumor ths poutsas-logika epixeirhmata ena-mhden ksana kalhnuxta anthropothta. kai ante gamhsou

    ReplyDelete
  137. kai oso gia ta pontikia tous pakistanous prepei na kopsoume se olous ton poutso na do pos tha biazoune meta. kahmenoi anthropoi se forthga my ass. sthn patra akoume kathe mera gia biasmous apo pakistanous anamesa tous enos 10xronou koritsiou afganou, kai enos foithth(!) malista mesa sto kentro... metanastes gamo thn panagia sas. proteino kai san pio light metro thn steirosh ton apolitiston pithikon opos p.x. oi guftoi.

    ReplyDelete
  138. και εκει που ελεγα οτι ο μεσος καγκουρακος που δουλευει στα Μαρκς & Σπενσερ γινεται οντοτητα με μεσο ορο πανω απο το κανονικο χιουμορ και ΙQ πας και μου λες τις μαλακιες των ειδησεων και του καρατζαφερη .

    Σαν να σε χαλασε ο στρατος κυρ Μικεους

    ReplyDelete
  139. Τόλιας πολυ σωστος. Ας δωσουμε τελος στη κυριαρχια των τραμπουκων στα πανεπιστημια τουλαχιστον!
    Peiragmatozwo καλυτερα γραφε greeklish καμαρι μου γιατι μας φλωμοσες στα "αι".
    και ολοι οι απολογητές εδω μεσα να ξερετε οτι σας βλεπουμε στα πανεπιστημια και σας λυπομαστε με τα τσιγαρα σας και το αγχος σας να βρειτε γκομενα. οσο μαρξ και κροποτκιν και να διαβασετε, οσα τσιγαρα και να στριψετε, οσες τζιβες και ναφησετε γκομενα δε προκειται να βρειτε περα απο μουσατες σπυριαρες sociopaths σα κιεσας.. και ελπιζουμε να βρειτε τους φασιστες που ολο μιλατε για την τοσο ευρεια τους υπαρξη και να πατε να τους παντρευτειτε στην ολλανδια, ζωα, μας εχετε ζαλισει φασιστες και φασιστες. δεν εχετε καταλαβει? ολες οι δυναμεις της προοδου - οσες εχουν μεινει στα ελληνικα πανεπιστημια, ΕΣΑΣ θεωρουν φασιστες και τις τακτικες υαινας που εχετε εσεις και οι αγελες των ζώων σας. αλλα τι σας κραζουμε? θυματα ειστε και σεις.. των κομπλεξ σας, της ανατροφης σας απο βλαχοαστικες ελληνικες οικογενειες και υπερπροστατευτικες μαμαδες..

    ReplyDelete
  140. To πιο γελοίο είναι οτι τώρα ο κάθε μαλακισμένος με την κάλυψη "anonymous" βγαίνει και βρίζει "τον-φλώρο-τον-mikeius-που-λέει-τέτοιες-πίπες-αντί-να-ταχθεί-κι-αυτός-στο-κίνημα-και-να-έρθει-να-δείρουμε-μαζί-τον-κάθε-ρατσιστή-παλιοφασίστα-κωλόγερο"
    Εγώ έχω να πω,κατουρήστε και λίγο,φίλοι μου,μην γαμάτε συνέχεια!(λερώνω και το στόμα μου:Ρ) Αν εσείς είστε φιλελεύθεροι ιδεαλιστές αντιφασίστες αναρχικοί(υπεργαμάτοι υπερασπιστές του δίκιου τέλος πάντων) όπως λέτε,τότε είμαστε χαμένοι από χέρι.Αν η αριστερή νεολαία της χώρας μας διατυμπανίζει οτι "ξύλο ρε,τζάμπα είναι!"τότε....πάει,χαθήκαμε...

    Το μόνο που δεν μου άρεσε mikeius στο άρθρο σου είναι πως αφήνεις να εννοηθεί τελικά πως "κακώς που δείρανε τον Watson που είναι γέρος άνθρωπος και έχει προσφέρει και τόσα πολλά στην ανθρωπότητα..."
    Πρέπει να το ανέφεραν και παραπάνω,θέλω όμως να πω οτι σημασία δεν έχει ποιά είναι η ιδιότητά του ή τι έχει προσφέρει στο humanity (ναι,οκ,πρέπει να τον σεβόμαστε 2000 φορές περισσότερο,συμφωνώ...)αλλά,το πιο απλό:οτι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ,το κέρατό μου!Και ζώο να ήταν,τα ίδια θα ίσχυαν....τέλος πάντων,είναι ζωντανός οργανισμός.Με μυαλό.
    Ελεύθερος και αυτόνομος και ανεξάρτητος.
    Και έχει το ίδιο δικαίωμα να λέει την άποψή του (η οποία,προφανώς και έχει διογκωθεί στην συγκεκριμένη περίπτωση-στη Ελλάδα ζούμε άλλωστε)
    όσο εγώ.Κι εσύ.Και ο anonymous.Και όλοι.Και να μην φοβάται να κυκλοφορήσει το βράδυ μην τον πετύχουν στη γωνία και τον σαπίσουν στο ξύλο για αυτές του τις πεποιθήσεις.Πόσο μάλλον να δώσει μία διάλεξη σε έναν ΝΑΟ(μα τι ναός!:Ρ) της γνώσης και της παιδεία...

    Ντροπή μας.Ή μάλλον ντροπή ΣΑΣ,που μας κάνετε να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες.
    Σκατά στα μούτρα σας,σκατά στα μυαλά σας,σκατά στις σάπιες ιδεολογίες σας.Είστε πιο φασίστες κι απ'τους "εχθρούς" σας,σκατομαλάκες.
    Αυτά.(τα είπα κ ησύχασα!:D)

    Θα ήθελα αν κάποιος διαφωνεί να μου πει την άποψη του.Άλλωστε για ποιά ελευθερία του λόγου μιλάμε τόση ώρα?!Ευχαριστώ.:)

    Υ.Γ:Αυτο με την Franklin είναι όντως αληθινό και άκρως εξοργιστικό.Όχι,δεν πέθανε από την στεναχώρια της,είχε καρκίνο από 4 χρόνια πριν πάρουν οι άλλοι τρείς το νόμπελ.Την διάσημη φωτογραφία της όμως την κλέψανε κι εκείνη δεν βραβεύτηκε ποτέ.Άλωστε,ήταν νεκρή...Μπορεί λοιπόν ο Watson,o Crick και (κυρίως)o Wilkins να ήταν καθάρματα,ούτε αυτό όμως μπορεί να οπλίσει το χέρι του νέου με πέτρες και να του δώσει το δικαίωμα να αρχίσει να τους πετροβολεί(ή έστω,να προσπαθήσει.)
    (Btw,πάλι γυναίκα ήταν το μεγάλο μυαλό όλης της ιστορίας.Πόσο ανίκανοι είστε τελικά,δειλά αρσενικά ανθρωπάκια...:D)

    ReplyDelete
  141. Ρε γαμώ την καρέκλα μου.. Όποιος κρατάει μαυροκόκκινη σημαία σημαίνει οτι είναι και αναρχικός; Ο Γιωργάκης δηλαδή έιναι σοσιαλιστής επειδή το λέει το κόμμα του; Τι γενικευσεις είναι αυτές ρε μαλακοτρίφτηδες;

    ReplyDelete
  142. Το πανεπιστημιακό άσυλο είναι για να ακούγονται όλες οι απόψεις, όχι μόνο των αντιεξουσιαστών.
    Ο μαλάκας που πήγε να βαρέσει τον Watson είναι φασιστάκος άλλου τύπου.

    ReplyDelete
  143. ρε βλακα καραγκιοζη τσομπανη σχολιο April 18, 2011 12:54 AM τι σχεση εχει παλι ο φασισμος ολα τα παπαρια βουτηρομπεμπεδες βρηκαμε μια καραμελα και τη πιπιλαμε ολη την ωρα ποιος σε ειπε βρε ηλιθιε βολεμενε οτι ειτε ζω με χαρτζιλικη η το οτι ειμαι κατευθηνομενος απο media παλιοζωαδι ισα ισα που ουτε τα media πιστευω ουτε τα κωλοκομματα που μονο να φανε θελουν πιστευω ουτε τους και καλα αριστερους που ζουν στο δικο τους κοσμο που ολοι ειμαστε ισοι και πινουμε χορτο στο δρομο ουτε εκκλησιες ουτε κανεναν.Δοξα το θεο μου που μου εδωσε μυαλο σε αντιθεση με σενα και μπορω να κρινω μονος μου ποιος παει να με εκμεταλευτει και ποιος οχι.Και κατι τελευταιο βρε γελειε βρε μλκ κραζεις τους ανωνυμους και κανεις ανωνυμο σχολιο?μονο και μονο απο αυτο δειχνεις ποσο ζωο εισαι βλακα...
    Αντε ξεκινα τωρα κραζε μλκιες για φασιστες κομματα αρες ναρες κουναναρες μπας και κουνηθουν τα αρχιδια μας απο τις μλκιες σου

    ReplyDelete
  144. μπράβο mike έχεις γίνει παρα πολύ αστείος...
    παίζεις το πουλί σου πλέον ή μπα;
    βρες καμια γκόμενα πιστεύω ή κανένα πίθηκο καλύτερα και άσε τα blog ;)

    ReplyDelete
  145. Απο ενα Πανεπιστημιο που εχει δωσει στα κομματοσκυλα (ανεξαρτητως πεποιθησεων) ρολο επιτιμου μελους μιας ανωτερης lifestyle καστας και οχι καταπτυστου τσαρλατανου που ειναι στην πραγματικοτητα περιμενες κατι καλυτερο;Γιατι αν πεις ναι,ψεμματα θα ειναι.Ποιον εμαθαν να σεβονται για να σεβαστουν αυτον;

    ReplyDelete
  146. Αγαπητέ συνάδελφε Bigpoppa,
    Απο τα παραπάνω δυο αρθρα που παρεθεσα το ενα ειναι editorial, ενω το αλλο είναι λεπτομερέστατη μελετη που αποδεικνυει τα λεγομενα του Watson. Το full text μπορεις να το διαβασεις απο υπολογιστη του δικτυου της σχολης σου. Διαβαζοντας το ελπιζω να αντιληφθεις την πλανη σου, να παρεις πισω τον χαρακτηρισμο που μου προσαψες και να τον αντικαταστήσεις με τον χαρακτηρισμο "ρεαλιστης".

    Ανωνυμος 10.46

    ReplyDelete
  147. Ρε μαλάκα Μιχαλάκη, γραψε κανα κειμενο με πραγματάκια που κατέχεις και άσε τα πολιτικά κειμενα γιατι η απολιτικοποιήσή σου κανει μπαμ απο μακριά.. Άντε αγοράκι μου κανε εκει κανα αρθρο για το τοπ 10 των ξεπερασμένων μοδών και άσε τα πολιτικά σχόλια για αυτούς που το έχουν.. Άντε, γιατί τωρα τελευταία αυτοί που κράζουν τους δήθεν επαναστάτες έχουν γίνει πιο γραφικοι και απο τους ίδιους τους δηθεν επαναστάτες.

    ReplyDelete
  148. Α, ρε πασοκε mikeus... Αλλοι εχουν τόνομα κι αλλος την πρασιναδα...

    Εννοια σας και οι αναρχικοι ειμαστε φτωχομπινεδες. Τα ρουχα απο το πανερι κοστιζουν απειροελαχιστα σε σχεση με τις τιμες στα στρατιωτικομαγαζα. Στα εξαρχεια εχω δει μπουφαν 10ευρω σουπερμαρκετ ενω σε σταδιου και αγ.παντελεημονα στρατιωτικες μπουφαναρες gore-tex 200+ ευρω. Να μη μιλησουμε για αρβυλα και ζωνες κλπ κλπ. Τον παναγιωταρο ταιζετε. Και ναι εχουμε δουλειες και ξυπναμε και χαραματα και ξενυχταμε και πινουμε, τα παντρευουμε ολα μαζι. Αν δεν ειχαμε δεν θα οργανωναμε ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (οπου ειστε ανυπαρκτοι) -πες τωρα ενα "αι κομμουνισται". Αλλα που να ξερατε. Ειδησεις των 8 και μιση, ζουγκλα, πρωτο θεμα κι αγιος ο θεος.

    Εμεις ειμαστε ηδη ποινικοποιημενοι σαν ιδεα και σαν γκρουπα για να σας δω τωρα που ποινικοποιειται και η εννοια του πολιτη που ειτε δυσφορει ειτε εξεγειρεται εστω και ειρηνικα.

    Μονο γιαουρτια ξερουμε να πεταμε? Χαχαχαχα! Παλι καλα να λες! Σε λιγους μηνες θα μας φιλατε τα αρχιδια που σας δειξαμε το δρομο. Εστω και γιαουρτοστρωμενο.

    Τολια ετσι ακριβως οπως τα λες και οι καμερες που διωχνουμε και το τρεξιμο στα αστικα μμε γιαυτο ακριβως γινεται για λογους αυτοπροβολης, μονο που γινεται με την σκεψη και με μυστικη τεχνολογια δωρεα του Τζ.Σορος.

    ΥΓ: Λες και ολοι οι τζιβατοι που βλεπεις στο νησι σου ειναι αναρχικοι... Οχι κυριε, εσυ μην τολμησεις και πας διακοπες. Μην τολμησεις και ζητησεις ουτε καν αδεια ανευ αποδοχων. Κατσε να σου κανει ο προισταμενος/manager/αρχιδομπηχτης την κωλοτρυπιδα βαρελοτρυπα και την δεκατη να την καταθετεις στο λογαριασμο αποσβεσης του ελληνικου χρεους. Ξεφτιλα.

    πειραγματοζωε αυτο εκανε ο mikeius, σε προηγουμενο αρθρο ειχε πει "ειχα πεταξει κι εγω πετρες παρεα με αναρχικους". Ως φαινεται απεκτησε πληρη και βιωματικη εντυπωση.

    ReplyDelete
  149. Ετσι για την ιστορία παρε και την εκδοχή των "αναρχιδιών" που έκαναν το περιστατικό: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1284258

    Βέβαια παίζει και να μην καταλάβεις και πολλά, έχει κάτι δύσκολες λέξεις μέσα όπως "κεφάλαιο", "ταξικός διαχωρισμός" και κάτι τετοια ακαταλαβίστικα...

    ReplyDelete
  150. xaxa bgikan ta internetika fasistakia apo tis trypes tous me auto to ar8ro! ti egine eklisan ta comments sta video me tous pezonautes sto youtube? fygete ap to internet mou.

    ReplyDelete
  151. Πριν απο 2 χρονια περιπου δεν στειλανε στο νοσοκομειο τα αναρχιδια εναν Ελληνα καθηγητη την ωρα που εδινε διαλεξη? Σιγουρα ειχε γινει αλλα δεν το βρισκω πουθενα...

    ReplyDelete
  152. Το βρηκα αυτο πρεπει να ειναι http://www.tovima.gr/society/article/?aid=256334

    Γραφει και για τον Πρυτανη που δειρανε τα θρασυδειλα αναρχοκοτοπουλα, τον στειλανε στο νοσοκομειο και λιγες μερες μετα πηγανε στο νοσοκομειο να τον ξαναδειρουν!!!
    Μιχαλη προσθεσε και αυτο να το βουλωσουν τελειως το στοματακι τους.

    ReplyDelete
  153. οταν καποιο απ αυτα τα ζομπι παθει καρκινο ισως η ανακαλυψη του " ρατσιστη " θα τα ξανακαταταξει στα ανθρωποειδη. Απλα θα ξαναγινουν οντα. Ανθρωποι ΠΟΤΕ.

    ReplyDelete
  154. Νιωθω στενοχωρημενος για τα εξης:

    1. Γιατι βριζετε τοσο ρε παιδια? Προυποθεση του διαλογου (αν τα κομμεντς θεωρουνται διαλογος) ειναι ο αλληλοσεβασμος. ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ!

    2. Γιατι τοσο μισος και τοση απεχθεια ο ενας για τον αλλον? Με το μισος και την καχυποψια ποτε δεν θα καταφερουμε να λυσουμε τα προβληματα, ειτε τα προσωπικα μας, ειτε του τοπου που ζουμε.

    3. Ο μονος δρομος για να βελτιωσουμε κατι, το οτιδηποτε, δεν ειναι το μισος, η βια, η εχθρα. Ειναι η δημοκρατικοτητα, το ηθος, η συνεση.
    Και πανω απ'ολα η τηρηση του μετρου.
    Γι'αυτο αφηστε το Ιντερνετ και τα ανουσια κομμεντς και βγειτε εξω, ενημερωθειτε, διαβαστε, συζητηστε με τους φιλους και τους γνωστους σας, με καποιον 'ψαγμενο ανθρωπο'.

    Υ.Γ. Για εσενα που ψαχνεις να βρεις σε ποιο χωρο η κομμα ανηκω (Κατι που συνεχεια γινεται στην Ελλαδα, για να αντιμετωπισεις προκατειλημμενα τον αλλον): Δεν ανηκω πουθενα και ουτε προκειται να το κανω. Ισως, λεω ισως, εαν μαζευτουμε πολλοι 'αχρωμοι', που νοιαζομαστε οχι για το προσωπικο μας συμφερον ή ιδεα, αλλα για την αντιμετωπιση των προβληματων μας, κατι να αλλαξει...

    Και αντι να κατσεις να βρεις τι λαθος ειπα σε αυτο το ποστ και να απαντησεις, σκεψου το και κλεισε τον υπολογιστη. Δεν ειναι διαλεξη το ποστ, ουτε εχεις απεναντι σου τον αλλον να σου πει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ την αποψη του.

    ReplyDelete
  155. Re ilithie ante na grapseis gia tis poutanes sta sxoleia k kamia malakia na gelasoume vlaka, kAthesai kai grafeis gia ton gamwratsisti ton watson.
    kala tou kanan ree kai fthina ti glitwse to poutanaki!

    ReplyDelete
  156. Entaxei re magkes dn tou skase mpouketo.... Dld prepei na ton afisei ston topo gia na poume oooo.... Gia mena ftanei pou eisavaloun sto xwro... Dld an mazevonta oi "sintrfoi" se ena amfitheatro kai skagan mpatsoi na tous xalasoun ta sxedia gia to kalo olwn ti tha legame ??? To idio pragma einai.... An kathontai 300 atoma s ena amfitheatro kai akoune kapoion pou tous metalampadevei kati POIOI EINAI AFTOI POU THA EISVALOUN ETSI ??? FASISTES EISTE RE VLAKES XWRIS NA TO XERETE....
    Kai sto katw katw tis grafis as apofasisete ti thelete... Thelete eleftheria apopsewn kai asilo sto panepistimio ??? An nai, tote opws dn prepei na sas kanoun tpt gia o,ti paparia kanete, etsi ki eseis prepei na apodexeste akoma kai ton adoni na leei thanatos se kathe alvano kai se kathe anarxiko... Afto pou simperenoume stin teliki, emeis oi "ektos twn koinwn" oti oloi malakes eiste.... Oi nin kai tews kivernwntes gia evnoitous logous kai oloi oi komparsoi gia episis evnoitous logous... Toulaxiston ta lamogia oi vouleftes vgazoun kai kana frago, enw eseis, zwa, gia kana gomenaki enallaktiko mou to paizete aristeri kai me tin poutsa sto xeri menete... Gelioi, a gelioi...

    Kai gia na oloklirwsw me kati pio efxaristo, apistefto sxolio to "DNT NOMIZAN, OXI DNA"....

    ReplyDelete
  157. Nai re peiragmatozwo exeis apolito dikaio... Oloi : ND, PASOK, LAOS, mpakogianni akoma kai papariga se polles piriptwseis (na min pw kai o tsipras) afto kanoun... Psaxnoun atoma na ta kanoun limpa gia na apodeixoun oti oi anarxikoi eiste malakes.... Kai epeidi dn vriskoun ki olas, vazoun mpatsous tis asfaleias koukouloforous, afou tous dwsoun 6mini adeia na megalwsei to mallimtous, na ipodithoun tous malakes anarxikous.... Kai mathe ki afto : afou eisai toso ilithios dn mporeis na eisai anarxikos... I anarxia sti thewria einai kai gamw tis apopseis, ki eseis tin exete gamisei... Na sou dwsw ena paradeigma na katalaveis ti esti anarxia stravadi... Exw filo, romantiko anarxiko pou exei bar... Mikro bar... Xereis ti kanei ?? Afinei olous tous gnwstous tou na mpainoun sto bar na pairnoun mpires kai kanoun kafedes... Kai leitourgei.... Mpainoun pairnoun tis mpires ta pota ti theloun kai plirwnoun antistoixa, xwris na tous pei tpt.... Afto einai i swsti anarxia.... Esi agori m tha pernes tin mpira kai dn tha plirwnes... AFTO DN EINAI ANARXIA MALAKA, AFTO EINAI KLOPI... Katalavaineis tin diafora ??

    ReplyDelete
  158. GAMIESTE!!kwstas tsakwnas

    ReplyDelete
  159. se bariemai giati to paleueis polu na eisai politically correct twra teleutaia

    ReplyDelete
  160. mono trance kai soutia ... tpt allo

    ReplyDelete
  161. Φιλε ανωνυμε οκ δεν διαφωνω με ολα αυτα που λες αλλα γιατι με βριζεις και πιστευεις πως δεν ξερω τι εστι αναρχια?δε σου εδωσα τετοιο δικαιωμα και ουτε φανηκαν απ'τα λεγομενα μου τα πιστευω μου.Αλλα οχι ειναι ευκολο να χαρακτηρησεις καποιον απ'το πρωτο του ποστ σωστα ...;
    Οσο για τον αλλον τον ηλιθιο που προτιμαει να ανιχνευει λαθη συνομιλητων παρα να καταλαβει τι γραφουν ενα θα πω : OIΣΕ ΠΩΛΕΙ ΙΛΥΘΙΩΣ ΣΤΩ ΑΙΧΟΙ ΠΙ ΚΑΝΝΟΙΣ ;

    ReplyDelete
  162. Διαβαζω στα σχολια καποιους "εκ των εσω" που το παιζουνε παρθενες και οτι οι αναρχικοι δεν τα κανουν αυτα. Με τη δικαιολογια στο στομα...

    Ο ξυλοδαρμος του καθηγητη Πανουση το 2009 ρε μουνια μονος του εγινε?

    Εκεινον τον Πρυτανη που πηγε να απαγορευσει σε αναρχικους να χρησιμοποιουν το ασυλο για εξορμησεις και τον πλακωσατε στο ξυλο, ποιοι τον δειρανε ? ?

    Ηδη ακουω τον βλακα αναρχικο με το πομπωδες υφος: " αυτα ειναι προβοκατσια, τα κανουν οι ταγματασφαλιτες, για να μας διαβαλουν. μπλαμπλα"

    Ναι οκ. Σιγουρα. Εμφανιζονται ξαφνικα, κανουν μαλακιες, εξαφανιζονται σαν το μπιπ-μπιπ και κατηγορουμε μετα τα αναρχοκογιοτ..

    Ακομα και πρακτορες (οπως ειπωθηκε) να βαλανε φωτια στους 3 της Marfin, εσεις εχετε το φταιξιμο. Γιατι εσεις φτασατε στο σημειο να μην δισταζετε να ριξετε τις μολωτοφ σε κτιρια με κοσμο, εσεις εμποδιζατε την Πυροσβεστικη να παει στο σημειο..

    'Συμβολα του καπιταλισμου' καιτε σε καθε κινητοποιηση και περηφανευεστε, την ΜΙΑ φορα που παγιδευτηκανε ανθρωποι και πεθανανε ητανε προβοκατσια??

    ReplyDelete
  163. Ta trolls vgikan eksw moiristikan th mageiritsa kai theloun kai to arni....

    ReplyDelete
  164. Mikeius στο μουνι μου το ατριχο το dna
    ο ταφος δεν εχει χωρο για αλλους ρε βοδια!
    τι προσπαθεις να πεισεις του μαλαπερδες οτι ειναι βοδια ανενταχτα αφου θα σου πουν για γεννετικο κωδικα και τον ολυμπιακο μαζι!!


    υ.γ τα χοντρα πρωτα να ριχνετε παιδια,και τις ψιλες το απογευμα!

    ReplyDelete
  165. Ολοι ειμαστε απογονοι αφρικανικων φυλων;Και απο που αποδεικνυεται αυτο;

    ReplyDelete
  166. Mikeus se iketeyw !!! krakse to malaka ton fori xristofori pou kikloforei sto chat tou neolaia.gr me pseydonimo wraiosmsn

    des edw video to opoio spamarei synexeia narkisistika
    http://www.youtube.com/watch?v=dhUdoLa9nEM

    O watchon to eide afto prin pei otidipote gia tous mayrous???

    ReplyDelete
  167. ogremage81 an to 81 vgainei apo to 1981, tote re file ti na se pw, einai erwthseis aytes? tipota den exeis ma8ei mexri na ftaseis 30 xronwn re malaka?

    to oti homo sapiens prwth fora ever yphr3e sthn afrikh, kai oti meta ka8ws ay3anotan o plh8hsmos e3aplw8hke pantou, einai apodedeigmeno edw kai kati dekaeties [xarh sto mitoxondriako dna, btw, thnx watson]

    kai prin peite oti "kala re kai pws phgan sthn aystralia kai sthn amerikh??", na sas pw oti me tous pagetwnes katevainei h sta8mh ths 8alassas, kai etsi h apanthsh einai... "perpatwntas".

    -froulhs

    ReplyDelete
  168. bvre pouthenades oloi xareite th zwoula sas... stamathste na malwnete sa ta kokoria gia hli8ia 8emmata.. oute ayto to ar8ro, oute oi panhli8ies apopseis sas h to akrws geloio xoumorr sas tha ferei kapoia allagh. ante skaste. oi anarxikoi einai apla ena tsourmo vlammenwn, tempelhdwn zwwn pou olh mera koitan ton ourano.. kai ama piaseis kanenan kouventa tha se flomwsei sth malakia.. oti tou pan sou leei. opws esy malaka fwnazeis gia pasp dap kne etsi k aytos.. oloi zwa eiste. o pio magkas eimai egw sto paraskhnio.. xairomai th zwh, diavazw gia to ptyxio mou gia na vrw argotera douleia ekei eksw.. eseis koproi kathiste na 30arisete mesa sta panepisthmia kai ta tei na sas vlepoun prwtoeteis kai na sas petan stragalia..

    ReplyDelete
  169. ρε τι να πεις για αυτα τα ατομα;σε τι σκατοχωρα ζουμε,οταν αυτα τα τυπακια μπορουν και κανουν αυτα τα πραγματα;

    ReplyDelete
  170. re mages emena san probokatsia mou kanei....de ginontai kai katalhpseis....kati prepei na kanoume gia na kapsoume to asulo....

    ReplyDelete
  171. ειναι απλα τα πραγματα.μαθανε τα παιδια οτι ο τυπος ειχε πει οτι οι μαυροι ειναι πιο ηλιθιοι απο τους λευκους και ηθελαν να του δειξουν οτι οι αναρχικοι ειναι ηλιθιοτεροι ολων......αλλα που να καταλαβετε απο επιστημη......

    Czral

    ReplyDelete
  172. DNA?Δεν προηλθαμε απο τον Αδαμ και την Ευα?

    ReplyDelete
  173. mikeius mas epiases ton kwlo me ta blouzakiaa

    ReplyDelete
  174. χαχαχαχαχ εμένα πάλι μου έκανε μεγάλη εντύπωση οτι γνωρίζεις το γαμω-tweed... γλυκουλη μου!

    ReplyDelete
  175. ε μα ξερω γω........

    ReplyDelete
  176. Συμφωνα με τη θεωρια του Δαρβινου ειναι απολυτα λογικο αυτο που λεει ο Watson. Οι μαυροι ζουσαν σε αγρια κατασταση μέχρι που τους ανακαλυψαν οι λευκοι άρα η εξυπναδα δεν έπαιζε τοσο σημαντικο ρόλο στην Αφρική όσο στην "πολιτισμένη" κοινωνια των λευκών. Έτσι η φυσική επίλογη "έγερνε" τη ζυγαρια στη φυσική δύναμη και αντοχη αφου ήταν απολύτως απαραίτητες προκειμένου να επιβιωσεις και να διαιωνισεις τα γονιδια-μυστικο της επιτυχίας σου. Και οι μαυροι έχουν μεγαλύτερο πούτσο όπως και οι μαύρες βαθύτερο κόλπο απο τους λευκους πώς να το κανουμε? Όποιος καταλαβε καταλαβε ,οι υπολοιποι να πατε να γαμηθειτε και να με πειτε ρατσιστη.

    ReplyDelete
  177. 'Στο ονομα του Χριστου' πολεμησαμε στους Αγιους Τοπους
    'Στο ονομα της Βρετανιας' κατακτησαμε την Αμερικη
    'Στο ονομα της Εκκλησιας' κρεμασαμε μοιχους και καψαμε μαγισσες

    Σημερα ο πριγκηπας William παντρευτηκε την Kate Middleton και ολος ο Αγγλικος λαος γιορτασε μαζι τους στο 'ονομα της Βασιλισσας' και στο 'ονομα της Αγλιας'.
    Το BBC, TLC Channel, NBC, ABC, CBS, CNN, FOX News.. καλυψαν το γεγονος 'στο ονομα της Ενημερωσης'
    Παρ'ολα αυτα -οσο αφορα το τελευταιο- το τερπνον μετα του ωφελιμου.. Τα εσοδα απο την τηλεθεαση αναμενεται να ειναι τεραστια και υπολογιζεται απο μερες οτι ο γαμος θα απoφερει περιπου 700 εκατομμυρια ευρω στην οικονομια της Βρετανιας. Το ωφελιμο φαινεται μεγαλυτερο

    'Στο ονομα της Επιστημης', ο κορυφαιος επιστημονας και νομπελιστας James Watson, δηλωνει πως οι μαυροι ειναι νοητικα κατωτεροι απο τους λευκους. Ενας μαυρος στελεχος μιας επιχειρησης, ισως διευθυντης οικονομικων, δημοσιογραφος, κυβερνητης, πλανηταρχης, μπορει και ο ιδιος επιστημονας, χαρακτηριζεται με καθ'ολα επιστημονικο τροπο ανθρωπος κατωτερης νοημοσυνης. Η αποδοτικοτητα του μαλλον τωρα θα αμφισβητηθει. Ισως βεβιασμενα οι λευκοι ή κιτρινοι υπευθυνοι μεγαλοεπιχειρησεων καταληξουν πως οι μαυροι υφισταμενοι/συναδελφοι τους θα επρεπε να προωθηθουν σε χειρωνακτικες εργασιες ή στη βιομηχανια πορνο. Ποιος θελει για διευθυντη ή για γιατρο του καποιον χαμηλοτερης αντιληψης? Ενα μικρο παιδι θα μαθει πως ο μαυρος πατερας του δεν ειναι τοσο εξυπνος οσο οι λευκοι γειτονες τους και απο οτι φαινεται, ουτε και το ιδιο. Σε μια Αμερικη που ακομα πολεμα με το ρατσισμο.

    Και εμεις τελικα θα αναρωτιομαστε ποιος εχει σειρα. Αν οι νεες διακρισεις θα ειναι φυλετικες, εθνικες, κοινωνικες
    Πια νεα κριτηρια θα μας διαιρεσουν περισσοτερο. Με ποιο τροπο θα αξιολογηθουμε και πως θα διεκδικησουμε ευημερια.

    Αυτο που μπορει να οδηγησε τελικα τους απαξιωμενους απο πολλους 'διαμαρτυρομενους' στη χρηση βιας -πραγμα που αποδοκιμαζω- ισως ειναι η απογοητευση πως η μοιρα μας ακομα διαμορφωνεται απο αυτους που "στο ονομα οποιουδηποτε" δικαιολογουν πραξεις και δηλωσεις που πληγωνουν τον κοσμο και μεγαλωνουν τα χασματα -γιατι? για εναν ανωτερο σκοπο. Εναν σκοπο που μεγαλωνει τις αντιπαραθεσεις, διαβρωνει τις συνειδησεις προς τερψιν επιτευγματων, αλλα που φαινεται να μην εξυπηρετει κανεναν.

    Κανεναν εκτος απο αυτον που δεν θιγεται.

    ReplyDelete
  178. Anonymous 8:43pm
    ta elege o Hitler....

    ReplyDelete
  179. josef mengele > oloi oi epistimones apo tion arxi tou kosmou mexri simera

    ReplyDelete
  180. voulezvouscoucheavecmoiMay 1, 2011 at 4:42 PM

    Δεν ξέρω αν αυτή η ΠΟΣΤΑΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να πιάσεις το "άλλο" target group,ξέρεις αυτούς που φοβόντουσαν μήπως διαθέτεις αριστερές αποχρώσεις. (ναι είμαι καχύποπτη αν και δεν ξέρω ακόμα/ακριβώς σε τι θα με βοηθήσει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση, χουχουχου)
    Αλλά εν πάσει περιπτώσει έφαγες share από μένα.
    Κυρίως εκεί που γράφεις "Η άποψη του Watson δεν είναι λάθος επειδή είναι ρατσιστική...μπλα μπλα μπλα.. και θα βγάλει μια 100% εμπεριστατωμένη θεωρία που θα μας κάνει όλους να νιώθουμε περίεργα και θα μας αναγκάσει να κοιτάξουμε μια άβολη αλήθεια στα μάτια. Αυτή είναι η δουλειά τους!"
    Άντε πες τα εσύ για μένα γιατί εμένα με κοροιδεύουν. Όπως όταν λέω ότι σε μερικές χιλιετίες τα ζώα θα επαναστατήσουν εναντίον των ανθρώπων. (αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτό κυρίως επειδή είμαι μερικές χιλιετίες πίσω απ'αυτό το γεγονός και δεν μπορώ να έχω τέτοια οράματα ακόμα)

    ReplyDelete
  181. "Oloi eimaste apogonoi afrikanikwn fylwn" Oraio epixeirima.
    Ara kai na isxyristei kaneis oti oi leukoi einai katwteroi se athlitika prosonta den paizei gt proerxomaste apo afrikanika fyla. I akoma kalytera epeidi proerxomaste ap ton pithiko, ara den exoume ypsilotero IQ ap ton pithiko!

    ReplyDelete
  182. Συγχαρητηρια ρε μλκα μαικ για το τσουβαλιασμα που εκανες και εβαλες ολους τους αναρχικους στο ιδιο τσουβαλι(ξες οι αναρχικοι δρουν αμεσοδημοκρατικα με συλλογικοτητες δεν ειναι κομμα)και εδωσες βημα στον καθε αγκα-μπουγκα(οπως τον 10:34 -ΓΑΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ-)να βγαλει την χολη του..Με αυτους εξομοιωθηκες αν δεν το καταλαβες..Να ξερες μονο ποσοι ντρεπονται για σενα τωρα..

    Βασιλης,ενας αναρχικος αναγνωστης σου απο την πλειοψηφια του κινηματος που εναντιωθηκαν στην κινηση αυτη με τον Watson

    Υ.Γ:ο Watson "ανακαλυψε" την διπλη ελικα του DNA,οχι το dna,κλεβοντας το απο την franklin..

    ReplyDelete
  183. Οσο για την αμοιβαδα που ειπε πως θα εβλεπε στο πανο "yu ar reitsist" μια απλη αναζητηση στο ιντερνετακι που τοσο του αρεσει για να ξεδιπλωνει την προπαγανδιτσα θα του δειξει ποιοι μεγαλοι υπερμαχοι του ελληνισμου ξερουν μλιγοτερη ορθογραφια κ απο μεταναστη δημοτικου.
    Δινουν και παιρνουν τα ΕΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΕ ΔΕ ΓΙΝΕΣΕ

    ReplyDelete
  184. δεν προερχομαστε απο αφρικανικα φυλα.....η μαυρη φυλη ειναι η ιδια με μας απλα με διαφορετικες μεταλλαξεις.....

    ReplyDelete
  185. O γκομενες που γραφουν απαντησεις ειναι πιο εκνευριστικες κ απο δευτεροετης κνιτισες κ παρα μα παρα πολυ αγαμιτες...θα θελα να χυσω μεσα τους μεχρι το γονατο..Γενικα νταξει ολοι δικιο εχετε αλλα δε θα χα προβλημα να πεθαινατε κ ολοι...κ εσυ μικυ μαους πως σε λενε νερντακι ιμιδαπιτακι

    ReplyDelete
  186. αν έλεγες ότι θα θελες να χύσεις μέσα μας μέχρι το λαιμό θα καύλωνα αλλά μέχρι το γόνατο είναι λίγο ανατριχιαστικό πρώτον επειδή δεν ξέρω πως θα πάνε προς το γόνατο τα χύσια αφού κανονικά πάνε προς τα πάνω με τη φορά που γαμάς δηλαδή, αλλά και γιατί κατα δεύτερον..ΜΕΣΑ στο γόνατο??? μπλιαχ. είσαι πιο άρρωστος και απ΄το human centipede.

    ReplyDelete
  187. "...Η ζωή πλέον δεν έχει να κάνει με μια μυστήρια ζωτική δύναμη ή τον κάθε ηλίθιο βουντού ορισμό που δίνει ο καθένας. Η ζωή είναι η διατήρηση μιας απίθανα περίπλοκης πληροφορίας σε ένα σύμπαν όπου κατά κανόνα συμβαίνει το αντίθετο. ΤΕΛΟΣ ΔΥΟ!"

    Αλλος ενας ηλιθιος λοιπόν που προσπαθεί να ορίσει (αφαιρετικά τώρα)τη ζωή..

    ReplyDelete
  188. Γαμωτο, εχετε δικιο! Δε θα ξαναγραψω "πολιτικο" αρθρο. Εχω βαρεθει να με εκμηδενιζουν στο comment section ολοι οι μαστορες των πολιτικων επιστημων που με διαβαζουν. Ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι που παιζουν την πολιτικη στα δαχτυλα. Χαρη σε κατι τετοιους γνωστες τη γλιτωνουμε και δε μας κυβερνανε ΠΟΤΕ ανικανοι απατεωνες ή διεφθαρμενοι σαδιστες σε ολη την αρχαια και νεα ιστορια. Να 'στε καλα ρε αδερφια! Keep up the good work!

    ReplyDelete
  189. Κάτι τέτοιοι είναι που έχουν βιάσει τη σημασία της αναρχίας...

    ReplyDelete
  190. mikeus γραψε και τωρα κειμενακι για την επιθεση στον διαδηλωτη.
    αυτο που δεν καταλαβαινω εγω και εννοειται οτι διαφωνω καθετα με το χτυπημα αν πηγε να γινει κ.ο.κ. ειναι το πως τσουβαλιαζουμε τους πολλους εξαιτιας του ενος.μπορουσες στην αρχη να γραψεις μπαχαλοι π.χ.
    Απο κει και περα ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο το πως ενα περιστατικο με μια αποπειρα να χτυπηθει(που δεν ειανι και σιγουρο) ενας καθηγητης εγινε τοσο μεγαλη ειδηση ενω τοσα αλλα δεν τα δινουμε σημασια.Οπως το χθεσινο συμβαν.
    Τεσπα για μενα μαλακια ακομα και η διαμαρτυρια,ο καθενας μπορει να δηλωνει οτι θελει,ξενερωνω με βιαιες τακτικες,παραλογη η στοχοποιηση του εν λογω καθηγητη.
    Απο την αλλη υπερβολικη παρουσιαση των καναλιων του γεγονοτος(δεν βολευουν οι μερες να εχει ο λαος καλη αποψη για αναρχικους),αναιτιο τσουβαλιασμο των αναρχικων(οσο χαζοι ειναι αυτοι που ειδαν στον καθηγητη εναν νεο χιτλερ,αλλο τοσο και αυτοι που αποδιδουν χαρακτηρισμους σε ενα μαζικο κινημα εξαιτιας μεμονωμενων περιστατικων.
    Και κυριως κριμα να στρεφεται η προσοχη του κοσμου σε οτι του πλασαρει η τηλεοραση.
    Απαθεια.

    ReplyDelete
  191. Θα πω το εξης. Δεν θα ασχοληθω με το τι εκανε ο watson και τι ειπε. Σιγουρα εχει προσφερει καποια πραγματα αλλα μεχρι εκει. Ανθρωπος ειναι οπως ολοι μας. Θα ερθω στο θεμα των αναρχικων. Ειναι κυριολεκτικα το ιδιο πραγμα με τους ακροδεξιους. Και οι δυο πλακωνουν στο ξυλο χωρις να ξερουν για ποιο λογο το κανουν. Ωστοσο υπαρχει μια διαφορα με την οποια πορσπαθουν να προπαγανδισουν τον κοσμο. Το λεω απο τωρα δεν ειμαι σωβινιστης και ουτε θα ηθελα να ειμαι. Ωστοσο η προπαγανδα οτι ακροδεξιοι πλακωνουν στον ξυλο τους αλλοδαπους το θεωρω ανω ποταμων. Τα ΜΜΕ που τοσο πολυ σας αρεσει να βλεπετε αναρχακια κρυβουν στο μονταρισμα πολλα. Επισης γιατι δεν δεχεστε το γεγονος οτι οι κουκουλοφοροι που και καλα φορανε μπλουζες χρυσης αυγης ειναι οι ιδιοι οι οποιοι συμμετεχουν σε πορειες αριστερων παλι με κουκουλες και βανδαλιζουν αβερτα ε? Μηπως γιατι πολυ απλα εχετε γινει υποχειρια μια ιδεας την οποια θελουν και καταφερνουν μεχρι στιγημς να προωθησουν τα μεγαλα κεφαλαια? Εθνισμος και εθνικη συνειδηση χρειαζεται. Οχι σωβινισμος! Οπως το ειπες μιχαλακη! ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ!!!

    ReplyDelete
  192. tzoni συνφωνώ μαζί σου,αυτά τα αναρχίδια που είναι όντως τέτοια αφού κρυβονται πίσω από κουκούλες και που πάνε πάντα μπουλουκηδόν σαν πρόβατα είναι αξιολύπητα που δεν κατανοούν ότι χρησιμεύουν ως πιόνια σε κάποιες επικίνδυνες για την Ελλάδα οργανώσεις-συντεχνίες-λόμπι και ότιάλλο,τα ίδια αυτά χαζόπαιδα είναι και αυτά επικίνδυνα ίσως λίγο ξύλο να τους συνεφέρει,ίσως αν δεν έχουν υποστεί ολική πλύση εγκεφάλου,όχι δεν είμαι φασίστρια αλλά με τον φασισμό των αριστερομπουρδολόγων που απαγορεύουν σε Έλληνες να διαματρτυρηθούν και να σηκώσουν σημαία στηνπαρέλαση ε..μάλλον χρυσή αυγή βλέπω να ψηφίζω τους σιχάθηκα 'ολους τους άναντρους ανθέλληνες πολιτικούς ειναι πολύ προδότες,όσο για τον ηλικιώμενο αλλά κορυφαίο επιστήμονα ντρέπομαι για την εικόνα που δίνουν τέτοια βρωμόπαιδα προς τα έξω και αδικεί πολλούς από μας που πηγαμε στοπα;νεπιστήμιο ως φοιτητές και όχι ως χούλιγκν-ορκ!!ντροπη τους αλλά που να την βρουν..

    ReplyDelete
  193. Ενα λαθος "...η ανακάλυψη τον κυρίων Watson και Crick..."
    Φιλικα παντα
    και αντε γαμησου ;)

    ReplyDelete