Monday, January 4, 2010

Οι φίλοι μας τα Ορκ

Στις 2 Ιανουαρίου, Δανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν 27χρονο μουσουλμάνο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Kurt Westergaard στο σπίτι του. Όχι, ο Kurt Westergaard δεν παίζει πλήκτρα στην ψεύτικη industrial μπάντα "Der Flaamschmeisser" που μόλις επινόησα. Ο Kurt Westergaard ήταν ένας από τους σκιτσογράφους της Δανέζικης εφημερίδας Jullands-Posten που το 2005 είχε προκαλέσει παγκόσμιο μπάχαλο με τα σκίτσα που απεικόνιζαν τον Μωάμεθ.
Όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ είχα ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη ιστορία από το σχετικό επεισόδιο του Southpark, "Cartoon Wars". Οπότε για το εν λόγω άρθρο, αναγκάστηκα να κάνω κάτι που προσβάλλει εμένα και κάθε blogger που σέβεται τον εαυτό του: Έρευνα. Τι είχε γίνει λοιπόν τότε; Η Jullands-Posten σε ένδειξη διαμαρτυρίας για θέματα αυτο-λογοκρισίας έβαλε 12 γελοιογράφους της να απεικονίσουν τον Μωάμεθ. Η συνεισφορά του Westergaaaaaaaard ήταν η εξής ακραία, ρατσιστική και ανχόλι σκατοκαφρίλα:
Ακούω μια αχνή φωνούλα να λέει κάτι για φοράδες και αλώνια, αλλά το αγνοώ και συνεχίζω. Το θέμα θα μπορούσε να είχε λήξει εκεί, αλλά δύο ιμάμηδες που ζούσαν στη Δανία υπό άσυλο ανατύπωσαν τις γελοιογραφίες και τις έκαναν τουρνέ σε όλον τον μουσουλμανικό κόσμο. Δεν τους αδικώ. Με την ελευθερία του τύπου που απολαμβάνουν χώρες όπως το Αφγανιστάν, η τελευταία ενδιαφέρουσα είδηση που είχε φτάσει σ' εκείνα τα μέρη ήταν η διάσπαση της Παγγαίας! Το πρόβλημα είναι όμως ότι οι 2 ιμάμηδες είχαν νοσταλγήσει απελπισμένα μια παλιά καλή Τζιχάντ. Οπότε στις 12 γελοιογραφίες που ανατύπωσαν, προσέθεσαν και τις εξής εντελώς άσχετες με την εφημερίδα και τη Δανία εικόνες.
Όπως βλέπετε, οι φωτό δεν έχουν καμιά σχέση με τις γελοιογραφίες. Κυρίως επειδή σε αντίθεση με τα αυθεντικά σκίτσα, αυτές με έκαναν και γέλασα! Εδικά αυτή με τον σκύλο είναι ΚΟΡΥΦΗ! Εκεί που κάνει ο φουκαράς τον 23ο τεμενά της ημέρας, του 'ρχεται ορεξάτος ο σκύλος και τον αρχίζει στο μαγαριλίκι! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αυτό κι αν είναι θεϊκό σημάδι! Παρεμπιπτόντως, πώς είναι δυνατόν να μην υποψιάζεσαι ότι οι παραπάνω εικόνες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σύνδεση με τις υπόλοιπες δώδεκα γελοιογραφίες; Στο δημοτικό θυμάμαι κάναμε ασκήσεις "κύκλωσε αυτό που δεν ταιριάζει" και είχε ας πούμε ένα πλοίο, ένα αεροπλάνο, ένα αμάξι και μια μπριζόλα. Αλλά θα μου πεις, εγώ ΠΗΓΑ δημοτικό...

Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Ως αναμενόμενο, οι γελοιογραφίες σε συνδυασμό με τα 3 "καρυκεύματα" που πρόσθεσαν οι 2 τουρμπανοφόροι βιτζιλάντηδες είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα: Δηλώσεις και διαδηλώσεις ανά τον ισλαμικό κόσμο, υποψήφιες για όσκαρ βλακείας. Στην Ινδονησία οι θιγμένες αδερφάρες κατήγγειλαν τη Δανία για ρατσισμό, καίγοντας Δανέζικες, Σουηδικές, Νορβηγικές, Γαλλικές και Αμερικάνικες σημαίες. Διότι τίποτα δεν μεταφέρει καλύτερα το μήνυμα "Κάτω ο ρατσισμός!" απ' το να καις ό,τι στον πούτσο σημαία βρεις μπροστά σου, αρκεί η χώρα της να είναι "δυτική" και με ξανθούς κατοίκους. Στο Πακιστάν έκαναν πουτάνα διάφορα ευρωπαϊκά προξενεία και πρεσβείες, σάπισαν στις μάπες random λευκούς περαστικούς και έκαψαν χριστιανικές εκκλησίες, όλα άσχετα με τη Δανία. Οι ψωλιάρηδες απαίτησαν να ζητήσει συγνώμη η Δανική κυβέρνηση, λες και η εφημερίδα που δημοσίευσε τα σκίτσα ήταν κρατική ή είχε κρατική επιχορήγηση! Οι κάφροι μας το έπαιζαν και θιγμένοι. Ότι και καλά προσβλήθηκαν γιατί απαγορεύεται να απεικονίζεται ο Μωάμεθ σε οποιαδήποτε μορφή.

Πρώτον, τούβλα, το Κοράνι γράφει ότι απαγορεύεται να απεικονίζουν οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ τον Μωάμεθ. Εμείς οι infidels μπορούμε να τον δείχνουμε όπως κι όποτε γουστάρουμε, διότι ούτως ή άλλως θα θερίσουμε την τιμωρία του Αλλάχ όταν πάμε κόλαση για την απιστία μας.

Δεύτερον, τσιμεντόλιθοι, τα media στις ισλαμικές χώρες έδειχναν και ξανάδειχναν τις γελοιογραφίες κάθε μέρα, όλη μέρα! Αυτοί δεν σας προσέβαλαν που απεικόνιζαν τον Μωάμεθ; Γιατί δεν κάψατε και τα δικά τους γραφεία παρέα με τις ευρωπαϊκές πρεσβείες;

Και τρίτον, πλίνθοι της Πυραμίδας του Χέοπα, δε μας νοιάζει! Tough shit! Πώς το λένε; Ξυδάκι! Πάρτε φόρα κλάστε μου τ' αρχίδια, βάρβαροι! Ουρούκ Χάι! Παόκια! Λέγεται "ελευθερία του τύπου". Όταν δε διαβάζετε το Κοράνι για τρισχιλιοστή φορά κουνώντας το κεφάλι πίσω-μπρος σαν ψυχαναγκαστικοί στο τρελάδικο, κάντε έναν κόπο και ψάχτε την στο λεξικό.

Δεν ξέρω για άλλα μέρη της Ευρώπης, αλλά ζώντας ο ίδιος σε μια χώρα όπου το γαμοσταυρίδι και το γαμοκάντηλο έχουν αντικαταστήσει το "και", μπορώ να πω με σιγουριά ότι μια αντίστοιχη δημοσίευση δεν θα έσπρωχνε κανέναν Έλληνα ορθόδοξο σε τέτοιες εκδηλώσεις βίας. Ούτε τη μέρα κυκλοφορίας του σκίτσου, ούτε πέντε γαμημένα χρόνια μετά! Δε θυμάμαι να άνοιξε ούτε μύτη όταν μπαγλαρώσανε τον Πανούση που είχε αντικαταστήσει το σταυρό της σημαίας με σφυροδρέπανο. Αντίθετα, ρόμπες λαχουρένιες έγιναν.

Στην τελική, το θέμα των σκίτσων αφορά τη μουσουλμανική κοινότητα της Δανίας και μόνο. Όταν πιστεύεις ότι σου έχουν προσβάλει τη θρησκεία, κινείσαι δικαστικά σύμφωνα με τους νόμους του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν παίρνεις το νόμο στα χέρια σου, ούτε τρέχεις κλαίγοντας, όπως το νιάνιαρο που όταν το κοροϊδεύουν όλοι τρέχει στον μεγάλο αδερφό του για βοήθεια. Τι έγινε ιμάμηδες; Δε βρήκατε αρκετούς φανατικούς παλαβιάρηδες στη Δανία να σας κάνουν πλάτες και μεταφέρατε το θέμα στους εγγυημένους κάφρους της Αραβίας και της Ινδονησίας; Είστε για κλάμματα!

Και για το κλείσιμο θα δώσω ένα μικρό μπόνους για όσους στράβωσαν με αυτά που είπα πιο πάνω περί Ορκ και βαρβαρότητας, επιστρέφοντας στην 2α Ιανουαρίου 2010. Τη νύχτα της επίθεσης, ο φίλος μας ο Kurt Westergaard είχε κλειστεί στο panic room που είχε εγκαταστήσει σπίτι του μετά από προηγούμενη απόπειρα κατά της ζωής του, πάλι από μουσουλμάνο. Ο δράστης πιάστηκε ενώ προσπαθούσε μανιασμένα να σπάσει την θωρακισμένη πόρτα με τσεκούρι. Άλλη μια φορά: Εν έτει δύο χιλιάδες και δέκα, ένας 74χρονος σκιτσογράφος χρειάστηκε να καταφύγει στο ειδικό ΦΡΟΥΡΙΟ του σπιτιού του, επειδή τον κυνηγούσε ένας μουσουλμάνος για να τον σκοτώσει ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

Καλό μεσαίωνα, Ορκ!


Πηγές: bbc.co.uk, ekstrabladet.dk

809 comments:

  1. oooooooooooooooooooooooooooooo ratsishits!!!!
    xaxaxaxax

    ReplyDelete
  2. apla gamise...sosto pantos sfto, to oti zoun oi kafroi aftoi ston mesaiwna kai symperiferontai san orks...

    ReplyDelete
  3. Απλά να έχουμε υπόψη ότι όπως φαίνονται οι καημένοι αμόρφωτοι μουσουλμάνοι του αραβικού κόσμου σε εμάς, φαινόμαστε εμείς ως προς τις ανεπτυγμένες δυτικές ευρωπαϊκές χώρες, όπου θέματα σχέσεων κράτους εκκλησίας έχουν λυθεί εδώ και 200 χρόνια κι εμείς δεν την παλεύουμε ακόμα. Αν οι Άραβες είναι Ορκ , εμείς είμαστε Ουρουκ χάι!

    ReplyDelete
  4. MIKEUS APLA GAMAS GIA ALLI MIA FORA

    ReplyDelete
  5. Ένας εντελώς αμόρφωτος και στερημένος Παιδείας άνθρωπος δεν ευθύνεται ο ίδιος για τέτοιες ή παρόμοιες αντιδράσεις του. Πάντως ο θρησκευτικός φανατισμός δεν έχει πατρίδα. Οι χώρες αυτές ζούνε ένα Μεσαίωνα σήμερα. Εκπλήσσει όμως το γεγονός τι μπορούνε να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για την (όποια) πίστη τους,σε αντίθεση με τη Δύση όπου κανείς δεν πιστεύει σε κανέναν και τίποτα.

    ReplyDelete
  6. Ωραίο άρθρο Mike, αλλά και εμείς οι ορθόδοξοι δεν είμαστε άγιοι! Αν μου επιτρέπεις:
    Ρώτα έναν παλιότερο τί είχε γίνει σε κινηματογράφους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όταν προβλήθηκε ο "Τελευταίος Πειρασμός".
    Θυμήσου γκραν κινιόλ πορείες και ομιλίες για το θέμα των ταυτοτήτων.

    ReplyDelete
  7. Παντού ο θρησκευτικός φανατισμός τα ίδια αποτελέσματα έχει.

    Και αν το καλοσκεφτεί κανείς, τέτοιες εκδηλώσεις βίας φαίνονται ακραίες, αλλά στην ουσία αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, αφού η πραγματική ζημιά γίνεται στις μικρές ηλικίες παγκοσμίως, που εν έτει 2010 τους επιβάλλεται μία αόρατη και πανταχού παρούσα οντότητα. Θέμα παιδείας είναι.

    Φλυαρίες θα πείτε και δίκιο θα έχετε. Οπότε ας μιλήσει η τέχνη:

    http://www.comicblasphemy.com/comics/2009-09-20.jpg

    και τα θεϊκά επεισόδια South Park που αναφέρονται στο άνωθεν κείμενο:

    http://www.southparkstudios.com/episodes/103230
    http://www.southparkstudios.com/episodes/103233

    ReplyDelete
  8. Kala ta les alla opws panta les kai MALAKIES.

    Dld to ''ou foneuseis'' pou lene oi dikoi mas oi papares stin praqgmatikotita einai ''ama eisai xristianos apagoreuete na foneuseis''?

    ReplyDelete
  9. "Αυτοί δεν σας προσέλαβαν που απεικόνιζαν τον Μωάμεθ;"
    Βασικα δεν τους προσελαβαν επειδη δεν ειχαν πτυχιο δευτερης ξενης γλωσσας.
    Κατα τα αλλα εχω να πω συγχαρητηρια! Εσπασες την παραδοση του να χαλας τα σαββατοβραδα σου για να γραφεις στο blog σου και εγραψες μια καθημερινη! Καλη διασκεδαση το σαββατο σου ευχομαι και το ελπιζω!
    Οσο για τους μουσουλμανους, απλα δεν εχει νοημα να μιλαμε για αυτους, δεν μπορουμε να τους κατανοησουμε! Οταν σου βαζουν απο τη στιγμη που γεννηθεις τοσες μαλακιες και ακυροτητες στο κεφαλι σου και εχεις φτασει σε ενα σημειο του να εισαι ηλιθιος χωρις να θεωρεισαι ηλιθιος ε τοτε απλα εισαι αλλος οργανισμος και ουτε να σε νιωσουμε μπορουμε, ουτε να τεκνοποιησουμε μαζι σου! Οχι οτι μας χαλαει το τελευταιο βεβαια ετσι οπως ειναι οι μουσουλμανες...

    ReplyDelete
  10. Κατ'αρχας ειμαι ΠΑΟΚ αλλα το προσπερνω,κατα δευτερο λογο εμεις σαν καλοι χριστιανοι τι επρεπε να κανουμε στους MONTY PYTHONS για την ταινια "The life of Brian";
    Αυτα γιατι μια αλλη φορα εγραψα παρα πολλα και το μετανιωσα...
    http://www.youtube.com/watch?v=1loyjm4SOa0

    ReplyDelete
  11. "ζώντας ο ίδιος σε μια χώρα όπου το γαμοσταυρίδι και το γαμοκάντηλο έχουν αντικαταστήσει το "και", μπορώ να πω με σιγουριά ότι μια αντίστοιχη δημοσίευση δεν θα έσπρωχνε κανέναν Έλληνα ορθόδοξο σε τέτοιες εκδηλώσεις βίας. Ούτε τη μέρα κυκλοφορίας του σκίτσου, ούτε πέντε γαμημένα χρόνια μετά"

    για να μην πάμε σε τελευταίους πειρασμούς & καντιώτηδες, να θυμίσω την απαγόρευση κυκλοφορίας σε κόμικ που σατύριζε τα θαύματα του jc πριν μερικά χρόνια; και δε μιλάμε για 5-10 φανατικούς, μιλάμε για απόφαση ελληνικού δικαστηρίου.

    και να μην πούμε για απειλές κατά της ζωής οποιουδήποτε δεν ταιριάζει στο καλούπι πατρίς-θρησκεία-οικογένεια από τους ντόπιους φασιστοταλιμπάν, οι οποίες καμιά φορά πραγματοποιούνται κιόλας, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του μουζουράκη -ο οποίος ένας βλακάκος είναι στην τελική που του φάνηκε αστείο να προσαρμόσει το χιούμορ του μπιλ χικς στην ελληνική πραγματικότητα.

    οπότε μάλλον έχεις άδικο σ' αυτό, κι εδώ τα ίδια σκατά με ρίγανη είμαστε.

    κατά τα άλλα, σήμερα σε ανακάλυψα κι έχω λιώσει. καλή συνέχεια!

    ReplyDelete
  12. "...μπορώ να πω με σιγουριά ότι μια αντίστοιχη δημοσίευση δεν θα έσπρωχνε κανένα Έλληνα ορθόδοξο σε τέτοιες εκδηλώσεις βίας... "

    Ναι μόνο που όταν βγήκε ο "Τελευταίος Πειρασμός" το 1988, Έλληνες ορθόδοξοι ήταν αυτοί που την στήνανε απ' έξω και προπηλακίζανε τους θεατές και κανιβαλίζανε τα σινεμά...

    ReplyDelete
  13. Να θυμηθούμε επίσης την αποπληξία που προκάλεσε τους θεόπληκτους το έργο τέχνης με την εικόνα του κατουρημένου σταυρού πριν μερικά χρόνια. Όπως και την άλλη επίσημη λογοκρισία, εκείνη του έργου του Γαβρά σχετικά με τις πρακτικές των Χριστιανών στην Ακρόπολη.

    Άσε τους αμαθείς Μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται. Εμείς, οι "μορφωμένοι" Δυτικοί, από το "λίκνο του Πολιτισμού" θα τους βάλουμε τα γυαλιά! Ζήτω η ελεγχόμενη ελευθερία της έκφρασης!

    ReplyDelete
  14. Κατ'αρχήν, σε βρίσκω αρκετά τολμηρό, και μόνο που ασχολείσαι με τόσο "τζιζ" θέμα τη στιγμή μάλιστα που στην ελληνική blogόσφαιρα το να τάσεσσαι κατά των μουσουλμάνων θεωρείται λίαν φασιστικό (με το έτσι θέλω κάποιων "λιγότερο" φασιστών).

    Δεύτερον, όσοι αρνούνται ότι η θετική εξέλιξη του Ισλάμ έλαβε τέλος κάπου στον 15ο αιώνα, μάλλον τελείωσαν το γυμνάσιο (και ζήτημα είναι).

    Τρίτον, γιατί το πήγες τόσο μακριά; Ποια Δανία; Εδώ κάηκε η Αθήνα όταν μουσουλμάνος κατήγγηλε ότι του σκίσανε "το κοράνι" του οποίου είχε φωτοτυπία στην κωλότσεπη. (Το κοράνι φυλλάσσεται σε μέρος του σώματος ΜΟΝΟ από τη μέση και πάνω, δεν έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά -πόσο μάλλον με τον ιδρώτα κωλοχαράδρας-, και δεν επιτρέπεται να κομματιάζεται)

    Τέταρτον, αν δεν το έχεις δει, προτείνω το Religulous του Bill Maher
    ...και το What It Is-Live του Dylan Moran.

    ...Τέλος, σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα από την επερχόμενη επέλαση "αντιφασιστών" (lol)

    ReplyDelete
  15. Ωραίο άρθρο πραγματικά ίσως το πιο εγκυκλοπαιδικό που έχεις γράψει.
    Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε ότι και στον χριστιανισμό έχουν γίνει μεγάλες καταστροφές στο όνομα της πίστης:κάψιμο βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας,Σταυροφορίες κ.α.
    Η τυφλή πίστη οδηγεί στη τυφλή βία!!
    Γιώργος

    ReplyDelete
  16. Αρκετα ομορφο αρθρο.
    Η μαλακια ειναι οτι σε λιγο θα το μυριστει ο shinobi και θα ρθει σα καλος σχολιαστης να γαμησει μανες Τουρκων, καθως και τη δικια μου επειδη αναφερθηκα στο ονομα του.

    ReplyDelete
  17. ti krima pantos na mh ta diavazoune aytoi pou prepei mpas kai xypnisoune

    ReplyDelete
  18. Ρε νιωστε. O Mike δεν εγραψε πουθενα οτι ειμαστε αθωοι εδω στην Ελλαδα. Απλα οτι ο θρησκευτικος φανατισμος μας θα φτανει μεχρι μποϋκοταζ ταινιων/ταυτοτητες/μικρο-τραμπουκισμους/συλληψεις Πανουση.

    Θυμαμαι το 2005 στο χαμο που ειχε γινει ειχαν σκοτωθει κατι δεκαδες ατομα στις ισλαμικες χωρες που ο ανεφερε ο Mike οτι εγιναν "εξεγερσεις". Κι εμεις εχουμε καφρους, αλλα μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα.

    ReplyDelete
  19. Κάποιος έγραψε πριν ότι δεν ευθύνονται οι αμόρφωτοι μουσουλμάνοι για τις αντιδράσεις αυτές. Το θέμα όμως είναι ότι μερικές φορές και μορφωμένοι άνθρωποι, μεγαλωμένοι στη "Δύση" συμμετέχουν σε ίδιες ή και χειρότερες αντιδράσεις.

    Όπως το βλέπω, όλοι όσοι έχουν σύμπλεγμα κατωτερότητας θίγονται υπέρ του δέοντος όταν κάποιος τολμήσει να εκφραστεί αρνητικά για τα ιερά και όσιά τους. Τα ίδια δε γίνονται και στα καθ'ημάς; Αρκεί να δει κανείς για παράδειγμα τις αντιδράσεις απέναντι σε αρνητικά δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

    Στην περίπτωση των μουσουλμάνων, η θρησκεία είναι το ταμπού τους - και πάντα υπάρχει αυξημένη ευθιξία σε τέτοια θέματα.

    ReplyDelete
  20. den katalava gt se pirakse o tropos??... prin kana xrono ston pirea ,stin sotiros... enas eixe spasei to mparmpiz tou piso tou me tsekouri pou ebgale apo to amaksi tou epidi tou aggikse ton profilaktira .. gamise imo .

    ReplyDelete
  21. Φτάσαμε να θεωρούμε την κριτική σκέψη και την ελεύθερη έκφραση ιδεών σαν μια τολμηρή κίνηση (έτσι το ανέφερε κάποιο comment πιο πριν). Φτάνει πια με το καθυστερημένη υπερβολή του PC (politically correct).
    Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τις γυναίκες γιατί θεωρούμαστε σεξιστές. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τους μουσουλμάνους γιατί γινόμαστε μισαλλόδοξοι. Έλεος πια.

    ReplyDelete
  22. poly kalo ar8ro gia na 3ekinisei i xronia elpizw se analogi synexeia. Afto pou exw na pw einai oti nai men oi mousoulmanoi einai oi pio akraioi alla genikotera oles oi 8riskeies ta idia skata einai se opoia xwra kai se opoia morfi tous kamia 8rhskeia den ekane kati perissotero apo to na deinei aformes gia polemo kai loipes kafriles...

    ReplyDelete
  23. RESPECT RE TO ISLAM

    ReplyDelete
  24. Alla ontws gamise to arthro

    ReplyDelete
  25. mexexexexxexeexxe

    Ένα τεράστιο RESPECT για τους ισλαμιστές που κρατάνε ψηλά τη σημαία του κακωσπρεπισμού!!

    MIKE ντροπή, δε περίμενα τέτοιο Politically correct σχόλιο από σένα.

    ReplyDelete
  26. mikeius erxete kai i seira sou! Ki esu den exeis panic room spiti sou... Giauto prosexe...

    ReplyDelete
  27. Oi thriskeies einai gia to peos ...Oi mousoulmanoi ena kalo exoun ......POLYGAMIA ..TO VASIKO SISTATIKO GIA ENA PETYXIMENO GAMO...Derka Derka Mohamed Jihad..

    ReplyDelete
  28. Anonymous said...
    Kala ta les alla opws panta les kai MALAKIES.

    Dld to ''ou foneuseis'' pou lene oi dikoi mas oi papares stin praqgmatikotita einai ''ama eisai xristianos apagoreuete na foneuseis''?


    ousiastika nai (: oi 10 edoles apeuthinodai stous hristianous MONO (orthodoxous, katholikous klp), ashetos an o kathe psihakias skotonei asistola i kai ohi.

    ReplyDelete
  29. Μου αρέσει που ως απάντηση στη βία, τις δολοφονίες και το κάψιμο εκκλησιών σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο εκείνη την περίοδο πολλοί λένε "ναι, οκ, αλλά κι εμείς είχαμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές" και θυμούνται τις φαιδρές (και καθόλου βίαιες) αντιδράσεις των παλαιοημερολογιτών σε κάποιες κωλοταινίες πριν 25 χρόνια, τη Λουκά, τον Άγιο Πρεβέζης κτλ κτλ. Που βλέπουν τώρα κοινά σημεία, ένας Τσίπρας ξέρει!!

    ReplyDelete
  30. βάζεις παόκια μαζί με άλλους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς του στυλ "οι άμυαλοι". λοιπόν μάικ ίσως εμείς τα "παόκια" να έχουμε το περισσότερο μυαλό από όλους τους υπόλοιπους ιδεολόγους της χώρας

    ReplyDelete
  31. mwame8anos said...
    mikeius erxete kai i seira sou! Ki esu den exeis panic room spiti sou... Giauto prosexe...


    araxe maga! mipos na ftiaxei o kathe kaimenos ena kainourio prof gia na tromaxei KAI KALA kapoion? ahaha! araxeee

    ReplyDelete
  32. gamiontai ta pi8ikia oi araves kai oloi oi ypan8rwpoi oi mousoulmanoi!
    gia thn ellada pou grafete merikoi oti eimaste oi analogoi araves tou dytikou kosmou, gia rikste kamia matia apo amerikh meria me tous "reverend tade" ktl...
    egw prosopika de pistevw se anidiotelh 8avmatourga zombie pou gennh8hkan apo ton eauto tous, kai 8a katevoun apo ton ourano me to diasthmoploio tou baba tous gia na mas krinoun olous, alla na legetai oti o xristianismos einai poly pio "mild" 8rhskeia apo tous pi8ikomousoulmanous

    ReplyDelete
  33. FUCK RELIGION
    Τα ίδια σκατά είναι και οι δύο θρησκείες. Α και μην ξεχάσω να σου πω ότι σε όλη την Ευρώπη μόνο εμείς δεν έχουμε χωρίσει το κράτος από την εκκλησία.

    ReplyDelete
  34. KARKINO STOUS ALBANOUS PAKISTANOUS EBREOUS MOUSOULMANOUS OLOI SAPOUNI NA GINOUN K NA TO PARO NA PLI8O GAMO TA AGIA DISKOPOTIRA TOUS

    ReplyDelete
  35. καλά σε γαμάνε τα ΠΑΟΚια ηλίθιε.

    ReplyDelete
  36. oi filoi mas ta ork http://www.youtube.com/watch?v=frPbwDEuVFw&feature=related

    ReplyDelete
  37. Zwadia mousoulmanoi aderfe poli kala ta les....Kai oxi mono ekei, stin ksanthi p spoudazw o allos o xaliamoutras otan efeuge apo ti spiti kleidwne tin ginaika tou mesa...milame gia toulaxiston 412515 xronia pisw ta atoma re, kai min m peite gia dimotiko kai malakies giati autoi se ellinika sxoleia pane. Alla oti sou mathainoun na kaneis kaneis,k esena s eipan pws ta paokia eimaste orc kai kathese kai mas poulas papa...vlaka

    ReplyDelete
  38. Καλά τα λες.

    Αφού οι άνθρωποι δεν έχουν ελευθερία σκέψης και λόγου και καθοδηγούνται από τις θρησκευτικές αρχές. Το ίδιο όμως δεν κάνουμε και εμείς (σε μικρότερο βαθμό?), με τις γιαγιάδες να κατεβαίνουν σε συλλαλητήρια για τις ταυτότητες κλπ?

    Η' τις ηλίθιες politically correct ευχές? http://skorpiaaalogiaaa.blogspot.com/2009/12/seasons-greetings.html

    ReplyDelete
  39. gia allh mia fora, FUCK RELIGION

    ReplyDelete
  40. Όλες οι θρησκείες λίγο πολύ μπορούν να προωθήσουν τον φανατισμό. Από εκεί και πέρα αναλόγως τον άνθρωπο, ο φανατισμός μπορεί να εκδηλωθεί ή όχι, μπορεί να μην υπάρξει και καθόλου. Παντού υπάρχουν φανατισμένοι, στις ΗΠΑ που είναι και λίγο πιο γάμησε τα από θέμα θρησκειών (κάτι μορμόνοι, σαιεντολόγοι, πεντηκοστιανοί και μαλακίες) υπάρχουν και άτομα που αν τους ακούσεις θα νομίζεις πως τηλεμεταφέρθηκαν στο παρόν, καμία σχέση με 21ο αιώνα. Εδώ έχουμε μαλάκες που κάνουν σαν τρελοί, γέροι και νέοι. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι επίσημα η Ελλάδα είναι μια άκρως ορθόδοξη χώρα, άρα υπό μία έννοια μπορούμε να πούμε πως μοιάζει κάπως με τις ανατολικές χώρες, στο θέμα της θρησκείας πάντα.

    Είναι γεγονός πάντως πως οι αντιδράσεις χριστιανών δεν είναι τόσο ακραίες όσο των μουσουλμάνων. Οι μουσουλμάνοι φαίνεται να έχουν μια πολύ κοντινή σχέση με τη θρησκεία τους, είναι κάτι για το οποίο δε δέχονται κουβέντα αλλά ούτε σκέφτονται κι όλας. Ας μην πάμε μακρυά, το 2004 ο σκηνοθέτης Theo van Gogh (ναι, είχε σχέση με τον καλλιτέχνη) δολοφονήθηκε από έναν μουσουλμάνο. Ο van Gogh είχε γυρίσει ένα ταινιάκι σχετικά με το πώς συμπεριφέρονται στις γυναίκες στις Ισλαμικές χώρες. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι τα άτομα αυτά δε κωλώνουν να επιτίθενται σε κάποιον που τους κριτικάρει ή απλά διαφωνεί μαζί τους και δε διστάζουν να σκοτώσουν κι όλας.

    Γενικά πιστεύω ότι σχόλια περί ρατσισμού κλπ δεν έχουν θέση εδώ. Εγώ ρατσιστής δεν είμαι, εδώ όμως κρίνουμε τον παραλογισμό του φανατισμού και των θρησκειών, όχι την καταγωγή. Κατά τη γνώμη μου αν θέλετε, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς μερικούς τέτοιους παπάρες εκεί έξω.

    ReplyDelete
  41. http://www.youtube.com/watch?v=uygUt7RWPvc

    ReplyDelete
  42. KSAFNIKA OLOI OI MALAKES GINANE ATHEOI./ ANTE GAMITHEITE RE ZWARES PLEON O KATHE ARGOSXOLOS KARGIOLIS GRAFEI KAI APO ENA FUCK RELIGION KAI TO PAIZEI MAGAS OUAOU GAMISES TYPA EUGE (kai dn anaferomai ston mikeius pou kala kanei kai sxoliazei tis iperbolikes antidraseis)

    ReplyDelete
  43. TOUS EBRAIOUS OMWS KALA KANETE KAI TOUS BRIZETE

    A kai mikeious exeis skeftei pote giati polla paidia mousoulmanwn dn exoun paei dimotiko? GIATI MALAKES AMERIKANOI-NATO-EBRAIOI KAI DN SIMAZEYETE TOUS BOMBARDIZOUN KATHIMERINA GIA TIN PLAKA TOUS ti na kanoun kai oi kakomoirides oi arabes? anatinazontai.. an eixan ta mesa 8a mas eixan gamisei olous :) prota to afganistan meta to irak kai akoulou8oun kai alles arabikes xwris ( ektos omws fisika tin saoudiki arabia pou ta exoun kanei plakakia me tous amerikanous)

    ReplyDelete
  44. oraio thema epiases na asxolitheis re megale! tpt kalytero den eixes na kaneis? apo oses dikes sou dhmosieyseis eixa diavasei, perimena mia pio swsti analysi tou fainomenou tou thriskeytikou fanatismou-fontamentalismou. den exo vgalei safes symperasma akoma gia tis politikes sou pepoithiseis, omos se eixa gia pio eksypno. krazeis ta provata k tous malakes, omos pires to vraveio tou "kalyterou ilithiou xristianou skato-orthodoksou" me ayto to arthraki sou. dineis k patima ston kathe fasista-karagiozi na noiosei pos telika einai k alloi malakes pou exoun ta idia skata sto kefali tous. i thriskia odigei loipon gia sena sti via, kai oxi i ftwxeia, i kratiki propaganda k i adikia.. anyway epeidi goustareis na se krazei o kosmos, na ton dixazeis kai na noiotheis man, tha to kopso edo.

    ReplyDelete
  45. Mikeius edw eisai akuros...

    ReplyDelete
  46. 'Ανθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο. Δεν είναι θέμα ρατσισμού ή θρησκείας είναι θέμα αντίληψης καθαρά. Οι λαοί αυτοί είναι χρήστες οπίου (βλ. θρησκείας) και αν το πολλαπλασιάσεις με το χαμηλό μορφωτικό επίπεδό τους έχεις αυτό που απεικονίζεται στη δεύτερη εικόνα.

    Δεν βρήκα ιδιαίτερο νόημα στο άρθρο βέβαια, η ρίζα είναι πολύ πιο βαθιά αλλα αυτό θα χρειαζόταν μήνες ανάλυσης.

    Fuck religions, stick with faith.

    ReplyDelete
  47. Προς Anonymous 5:13 PM

    Ρε ηλιθιε! Εδω δεν εχεις βγαλει συμπερασμα για τις πολιτικες μου πεποιθησεις, καταφερες και εβγαλες για τις θρησκευτικες μου; Ξαφνικα εισαι βεβαιος οτι εγινα "σουπερ χριστιανος ορθοδοξος". Λες και αν βριζεις καποιον φανατικο απο τη μια μερια, εισαι υποχρεωτικα φανατικος απο την αλλη. Στενομυαλε ηλιθιε!

    Επισης, το πατημα για τη μαλακια του εδω μεσα, ο καθενας το παιρνει μονος του, ο,τι κι αν γραψω. Ειτε βρισω αθεους, ειτε μουσουλμανους, ειτε χριστιανους. Αν εισαι φασιστας ή θελεις να βρισεις θρησκειες, το κανεις και σε αλλα ποστ μου, οπως θα παρατηρησεις αν ριξεις μια ματια. Χωρια που το αρθρο αφορα το γεγονος με τις γελοιογραφιες κι οχι τον φονταμενταλισμο συνολικα. Ηλιθιε.

    Επισης, πού ειδες οτι τα βαζω μονο με τη θρησκεια και οχι με την κρατικη προπαγανδα η/και τη φτωχια; Οι 2 ιμαμηδες ηταν ηγετικα στελεχη της οργανωμενης μουσουλμανικης κοινοτητας και ζουσαν στη Δανια μες στα πουπουλα. Αυτοι ηταν φτωχοι και αδικημενοι και ξεκινησαν οτι ξεκινησαν; Η μηπως η κρατικη προπαγανδα της Δανιας τους ωθησε; Οταν γραφω πιο πανω οτι τα μιντια των ισλαμικων κρατων προβαλλαν τις εικονες, δεν αναφερομαι σε κρατικη προπαγανδα; Ανοιξε τα ματια σου και διαβασε αυτα που γραφω πρώτα, γκαβε ηλιθιε.

    Φτωχια, κρατικη προπαγανδα και αδικια υπαρχει σε πολλα μερη. Αλλα εξεγερσεις με αφορμη 12 σκιτσα που κατεληξαν σε μερικες δεκαδες νεκρους, οχι συλληψεις, μποϊκοταζ και γιαγιαδες να βριζουν, αλλα ΝΕΚΡΟΥΣ, μονο στις συγκεκριμενες χωρες ειδα. Και μαντεψε τι εχουν κοινο.

    Ηλιθιε.

    ReplyDelete
  48. α καλα... ρε φιλε καλα τα λες ομως μιλας για ανθρωπους σε τελιως διαφορειτκες συγκυριες και καταστασεις απτους ελληνες οπωτε εχεις ενα αδικο. 2ον προχθες ηρθαν στο γραφειο που δουελυει η αδερφη μου μπατσοι και μαζεψαν εναν τυπα γιατι λεει προσεβαλε τα θεια-.- δε γαμιουντε ολες οι θρησκειες λεω γω?

    ReplyDelete
  49. http://en.wikipedia.org/wiki/Nanawatai

    ReplyDelete
  50. αλλα να μην ξεχναμε πως καπιοι αραβες κυβερνανε και τα φραγκα τους εξαγοραζουν αμα θελουν το ελλαδισταν ;)

    ReplyDelete
  51. Δεν είσαι ρατσιστής, είσαι αντικειμενικός, χωρίς να λαμβάνεις υπ΄οψιν κανέναν παραγόντα λειτουργόντας καθαρά σαν θεατής και με βρίσκεις σύμφωνω....





    Αλλά κάνε καμμία κατηγοριοποίηση να ψάχνουμε τα άντερα μας στο πάτωμα :D

    ReplyDelete
  52. ΡΕ αυτος ο ανωνυμος εκανε τον Μαικιους να γραψει 4 παραγραφους σχολιο!
    Να που η σκληρη προσπαθεια ανταμοιβεται.

    ReplyDelete
  53. mikeius άκου τον Andreas n' Fillippos και κάνε ανάρτηση με κατηγοριοποίηση. Κατηγοριοποίησε όσους ζητάνε επίμονα άρθρα και γενικά κάνουν παραγγελιές. Όπως τον παπάρα τον Andreas μπλα μπλα μπλα. Τότε είναι που θα ψάχνουν τα άντερα τους στο πάτωμα.

    ReplyDelete
  54. Κύδος στο άρθρο και στα περισσότερα σχόλια.

    Προφανώς ο φίλος από πάνω January 5, 2010 5:13 PM δεν ξέρει τι είναι το κοράνι και η σαρία, ούτε οτι σχεδόν κανένα κράτος δεν υφίσταται για πολύ χωρίς την συγκατάθεση της θρησκευτικής εξουσίας ενώ το αντίστροφο δεν ισχύει.

    Ρε φίλε στην Ελλάδα δεν ζεις;; Από όσα βλέπεις εδώ δηλαδή συγκρίνεις την επιρροή του κράτους με αυτήν της εκκλησίας;;;

    Φτώχεια=Άνομη και ανήθικη κατανομή πλούτου; Η εκκλησία έχει δισεκατομμύρια αφορολόγητα χωρίς να κάνει τίποτα και είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης μετά το κράτος.

    Βία;; Συγκρίνεις τα δακρυγόνα και τις γκλομπιές με την λίγο πολύ γνωστή ιστορία της εκκλησίας από το Βυζάντιο και το '21 μέχρι την συγκατάθεσή της στη χούντα; Ας έβγαιναν οι τράγοι να διακύρησσαν αντίσταση στη δικτατορία να βλέπαμε πόσο θα κράταγε.

    Κρατική προπαγάνδα;;; Εδώ και αν πέφτεις μέσα! Βλέπε νηπιοβαπτισμό, ψυχικό εκβιασμό σχεδόν εκ γεννετής και και και... Βγές στο Σύνταγμα και φώναξε 'Είμαι αναρχικός' Είμαι φασίστας' ή οτι άλλο και κλείστο με μια χριστοπαναγία και μετά πες μας πόσες έφαγες πριν σε μαζέψουν οι μπάτσοι.

    Η εκκλησία είναι αυτοκέφαλη και κάνει ότι γουστάρει 1700 χρόνια τώρα και στα αρχίδια των παπάδων πρόεδροι και πρωθυπουργοί που είναι βιτρίνες και αλλάζουν κάθε λίγο.
    Και όοολο αυτό ίσχυε και ισχύει και σε Ανατολή και σε Δύση, επι το πλείστον από τότε που επικράτησαν οι Ιουδαϊκές θρησκείες.

    Και φυσικά αυτό επεκτείνεται και στο Ισλάμ, περί τούτου ο λόγος, και τροφοδοτείται με φανατισμό...

    Ξύπνα, δες ποιοί είναι η εξουσία και μετά πες μας...

    Κάψε μια εκκλησία, μπορείς.

    Φφφφ ρε μαλάκες δουλειά είμαι δεν είχα τί άλλο να κάνω...

    ReplyDelete
  55. ok, oti peis. eimai ilithios.
    eimai ilithios k den katalava ton agno anthropismo pou kryvetai piso apo tis lexeis sou.
    oute ti mi-empatheia pou diakrinei thn "ereyna" sou.
    kai sygnomi, giati nomisa pos anaferesai apokleistika stous islamistes, eno esy ksekathara ypostirizeis (pou?) pos o thriskeytikos fanatismos einai synonimo tis thriskeias genikotera.
    den yperaspizesai tin yperoxi tis orthodoksias kai enantionesai stin plysi egkefalou pou ypokeintai oloi oi anthropoi apo ti stigmi pou genniountai. telos panton, gamise to. eipame eisai o man!

    ReplyDelete
  56. Τι είναι το "Κύδος", κάποιο είδος φρούτου σαν το κυδώνι;

    Μάθε να γράφεις σωστά, αγγλικά όπου πρέπει, ανάπηρε.

    ReplyDelete
  57. "ψυχικό εκβιασμό σχεδόν εκ γεννετής"

    χαχαχαχαχαχαχαχα ζωο δεν ηξερα οτι σε εκβιασαν για να βαπτιστεις χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ReplyDelete
  58. Ε! Μιχαλη! Ασε τα ακατεργαστα διαμαντια σαν και του λογου μου και τον shinobi και δες τα 24 καρατια pure διαμαντοσυνης που εχουν σκασει μυτη και λεγονται Well! Η μετεμψυχωση του Liberis εχει κανει δυναμικη εμφανιση λεμε!!

    ReplyDelete
  59. btw anonyme...
    κύδος ειναι η δοξα. απλα η τελευταια φορα που χρησιμοποιηθηκε απο ανθρωπο η λεξη αυτη ηταν πριν καν ανακαλυφτει η γραφη. Ναι, κι εγω απορω πως διασωθηκε!

    ReplyDelete
  60. Να σου πω κάτι; Άντε και γαμήσου.

    ReplyDelete
  61. Ο Well μου κάνει για ατρόμητος μαχητής της δικαιοσύνης και πρεσβευτής της λογικής. Είναι ο τύπος που θα υπερασπιστεί πάντα αυτόν που λέει κάτι λογικό αλλά όλοι τον χλευάζουν, εκείνος που θα αναλύσει μέχρι τέλους ζητήματα πάσης φύσεως για να βρει τη πιο δίκαιη λύση όπως πχ το ποιος θα πληρώσει τα εισιτήρια της ταινίας ή τίνος σειρά είναι να βγει να πάρει μπύρες. Αυτό όμως δε σημαίνει πως όταν χρειαστεί δε μπορεί να γίνει σκληρός και να επιβάλλει αλλιώς την τάξη. Αν ήταν ήρωας comic book θα ήταν ο Captain Greece, ναι μαλάκες, Greece, εδώ δεν είναι Αμέρικα. ΕΔΩ... ΕΙΝΑΙ... Η ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΡΤΗ!!!

    ReplyDelete
  62. Στην ελλαδα ειμαστε οι καλυτεροι, πηραμε τα 2 μεγαλυτερα παραμυθια, τα δωσαμε το ονομα "Eλληνορθοδοξος" και ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα

    ReplyDelete
  63. Όταν ο well γάμαγε οι έλληνες είχαν γαμήσει ήδη...10 φορές. Τις μισές αυτόν.

    ReplyDelete
  64. ΠΑΟΚ ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ...

    poso goustarw ta arthra me thriskeutiko-politiko periexomeno! ta comments tha gamisoun me to pou tha mpei kapoios proodeutikos poutanasgios!

    ReplyDelete
  65. se ola auta ta comment tairiazei ena artho pou exei dhmosieutei edw opou parousiazei ton alhthino kosmo me vash ton kosmo tou internet. oloi gamiades pisw apo ena pc. kathe trol einai enas tupos me psuxologika provlhmata opws eipe o ray william. h apopsh mou gia to artho einai oti kala ola auta apla oi filoi mas ta ork einai diakaiologhmena mesa stis akres. uparxei kati pou legetai xeiragoghsh kai eimaste oloi thumata ths.

    ReplyDelete
  66. Η μεγαλη παραμυθα που πασαραν οι δυτικοι στους υπολοιπους λαους για να τους ελεγχουν καλυτερα:η αθεια

    ReplyDelete
  67. Βρε απειροηλιθιοι......δεν καταλαβαινετε οτι οσο λετε χαρακτηρισμους ΚΑΙ ΜΟΝΟ, απλα αποδεικνυεται το ποσο ηλιθιοι ειστε?

    Τι νομιζεται, οτι θα προσβληθω απο ενα ματσο προγλωσσικους μαλακες που το μονο που ξερουν ειναι με ενα λεξιλογιο 200 λεξεων να βριζουν?
    Χαχαχα..ειστε απιστευτοι!!

    Το Πάουερ σας γαμάει όλους...!!!

    Αυτός με τον Captain Greece μ' αρέσει.

    Ναι κύδος είναι αυτό που λέει ο argostrofos.
    Όπως kudos ναι, χαζέ ανώνυμε.

    Όλοι οι άλλοι, φάτε Πάουερ στη μάπα.

    ReplyDelete
  68. Ο Ray William φαντάζομαι είναι ψυχολόγος, ε; Ή μήπως είναι απλά κάποιο αστέρι το οποίο έκανες είδωλο σου;

    Ο τελευταίος ανώνυμος δεν βγάζει και πολύ νόημα. Πώς οι δυτικοί ελέγχουν τους υπόλοιπους λαούς με τον αθεϊσμό; Πώς γίνεται γενικά να ελέγξεις κάποιον με τον αθεϊσμό από τη στιγμή που ούτε εκκλησίες αθεϊστών υπάρχουν αλλά και οι ίδιοι οι άθεοι αποτελούνται από κάθε καρυδιάς καρύδι;

    ReplyDelete
  69. Αυτός με τον Captain Greece είναι ο ίδιος που εδώ και λίγο καιρό έχει κηρύξει τζιχάντ εναντίων σου. Καλά θα κάνεις να φτιάξεις ένα δωμάτιο πανικού κι εσύ, είναι πολύ σκληρός, κλάνει δυναμίτη.

    ReplyDelete
  70. Ο παπάουερ

    Αυτή η κατηγορία μεταλά είναι αρκετά συνηθισμένη στην Ελλάδα. Πρόκειται για το αιώνιο γυμνασιόπαιδο, που είναι 25 χρονών αλλά δεν έχει αλλάξει μέρα (ούτε μπλούζα) απ’ το 1994. Ακούει το πολύ 3 συγκροτήματα πάουερ τα οποία εδώ και 20 χρόνια βγάζουν τον ίδιο δίσκο, απλά με άλλο όνομα και με διαφορετική σειρά τα κομμάτια. Φοράει μπλε τζιν LEVI’S 501, μαύρα σπορτέξ ΝΙΚΕ με αερόσολα, μπλούζα Iced Earth Alive in Athens η οποία από μαύρη έχει πλέον ασπρίσει και έχει σπυριά και στα νύχια απ’ την αγαμία. Πρέπει να είναι ο μόνος που δε βρίζει το Χάκο. Από ‘κει να καταλάβεις! Α, ναι. Ξέρει και να βγάζει στην κιθάρα τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα απ’ το Stairway to Heaven. Γουάου...

    Δύο συγκροτήματα που αγαπάει: Iron Maiden, Judas Priest.

    Δύο συγκροτήματα που μισεί: Δεν μισεί γιατί δεν ξέρει. Απλό.

    Να τον κρατήσω; Όχι. Δίνει το φιλί της ζωής σε ένα άξια πεθαμένο είδος, άρα νεκρόφιλος, άρα στον Καιάδα! Δε θα λείψει ούτε στη μάνα του.

    Well, ρούφα λίγο faeenamalaka.

    ReplyDelete
  71. Σκασε well πες καλυτερα για τον εκβιασμο που σου κανουν για να πατας εκκλησια

    ReplyDelete
  72. hmoun sigouros oti o o poutanasgios proodeutikos tha einai o well!!! mpravo well kai mantepse! se ena akoma comment sou gamw th manara!

    den exw dei ellhnes xristianous orthodoksous na eksapolyoun jihad... (vevaia emeis ta paokia eksapolysame kapote ston mpatatoudi alla tote ypirxe logos)

    h islamikh pisth an thn deis apla ws keimeno vgazei misos kai fanatismo.. an diavaseis kainh diathikh omws de nomizw na apoktiseis orekseis gia na skotwseis kapoion (kai malista ws antamoivh gineis-thewritheis kalyteros pistos)

    PROSOXH pros kathe ilithio...

    de lew oti den yparxoun fanatikoi xristianoi
    lew apla pws ta xristianika orthodoksa keimena DEN EMPERIEXOUN FANATISMO.

    ta ypoloipa peri nhpiovaptishs aerovaptismatos kai aerogamias mou akougontai san gargara pseutoproodeutikwn twn ourwn mazi me ta xysia mou.

    ReplyDelete
  73. gama tous re shinobi

    ReplyDelete
  74. oxi aytous! th mana tous! ;)

    ReplyDelete
  75. den exw dei ellhnes xristianous orthodoksous na eksapolyoun jihad...

    Ναι ηλίθιε διότι για τους χριστιανούς λέγονταν σταυροφορίες γι' αυτό. Απαράδεκτος!

    lew apla pws ta xristianika orthodoksa keimena DEN EMPERIEXOUN FANATISMO

    Όσο και αν σου φανεί περίεργο υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν διαβάσει, και επίσης, πρέπει να τα διαβάσεις πρώτα για να δεις τι εμπεριέχουν και τι όχι.

    Σαφώς οι μουσουλμάνοι είναι πιο φανατισμένοι.

    Δεν το πιστεύω οτι απαντάω στον Shinobi σε ένα άρθρο για θρησκευτικό φανατισμό... ΓΑΜΑΕΙ αυτό το blog!

    Τώρα ο άλλος που γράφει Well, ρούφα λίγο faeenamalaka κλπ μάλλον δεν ξέρει και ο ίδιος τι θέλει να πει.

    ReplyDelete
  76. Ο άλλος που γράφει "Well, ρούφα λίγο faeenamalaka" έκανε paste ένα απόσπασμα από ένα άλλο άρθρο του mikeius που κατηγοριοποιεί τους Έλληνες μεταλάδες. Άντε γιατί μας ζάλισες με την papower σου.

    ReplyDelete
  77. ??? ekanan oi ORTHODOKSOI staurofories poutanogennima?

    o allos thelei na pei pws to faeenamalaka hdh se exei katataksei se katigoria opote roufa... poso dyskolo einai...

    nai exw diavasei xristianika keimena kai oxi den eida kanemia swmatiki via h psyxanagkasmo sto na dexteis ayta pou grafontai... kati pou den yparxei sto korani h to talmoud px ta opoia einai gemata misos kai meiotika-ratsistika-fasistika xoria.

    epishs oi staurofories kseroume poly kala giati eginan kai ase tis malakies pou les gia na valeis kata ths thriskeias.

    ReplyDelete
  78. Παιδια το προ-προηγουμενο comment του Well (January 5, 2010 8:37 PM) ειναι copy-paste απο comment που ειχε αφησει ο Liberis στο αρθρο για τους μεταλαδες (July 25, 2009 10:43 PM).

    Τσεκαρετε το και μονοι σας.

    We have a copycat in our hands...

    ReplyDelete
  79. hahahahaha re papaouer well eise malakas? eise ilithios? kathisterimenos? re zis akoma se spilies? ekanan oi ORTHODOXOI staurofories ke den mas to eipane.. ti malakotsipras megatonon eise re panilithie

    ReplyDelete
  80. XAAXAXXAXAAX einai arage o Liberis??? h einai apla ena copy paste epeidi einai avoulo on?

    ReplyDelete
  81. A wild Liberis appeared.
    Και οχι για πρωτη φορα.

    ReplyDelete
  82. ρε το Μικέ το γατόνιιι.....

    ReplyDelete
  83. Εννοείται οτι ήταν copy paste, πήγαινε στο σχόλιο τοy argostrofou που με είπε νέο Liberis και στους άλλους που με έβριζαν, Mikeius.

    Νόμιζα οτι θα ήταν προφανές όταν προσέθεσα
    Το Πάουερ σας γαμάει όλους...!!! από κάτω.

    Οι λοιποί ανοίχτε καμιά εγκυκλοπαίδεια και δείτε ποιος και γιατί ξεκίνησε την 1η σταυροφορία... και μετά ανοίχτε και καμιά άλλη.

    Επίσης, το πρώτο μου σχόλιο πήγαινε στον ανώνυμο στον οποίο απάντησε ο Mikeious, δεν πήγαινε προς διδαχή και κατήχηση.

    Επίσης επίσης, δεν είμαι μεταλάς και το nick είναι Well said.

    Σταρχίδιαμας.

    ReplyDelete
  84. Έλα ρε Well, ο Mikeiues σε γάμησε σκληρά. Τελικά ή ο Liberis είσαι ή ένα άβουλο ον που λέει και ο shinobi που δεν έχεις τι να πεις και κάνεις c/p. Ό,τι και να ισχύει, μαλάκας είσαι και έγινες ρόμπα.

    ReplyDelete
  85. ρε μαλάκες έχει στο mega παιδικό κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε με τον μεταLiberis??? τσκ τσκ τσκ

    ReplyDelete
  86. mikeius nomizw pws to xeis piasei pws sta @@ tous ta post pou kaneis etsi? perimenoun apla na grapseis kati kai na dei3oun to poso e3upnoi einai. to power tous katestrepse.

    ReplyDelete
  87. egw anoiksa to gama soufra kai ematha kainourious tropous na kanonizw th mana sou well pithikanthrwpe!

    kai gia thn istoria egw ksekinisa thn prwth stauroforia phge kala eispraktika kai eipa na kanw allh mia... gyrizontas sto notinxam o aderfos mou o serifis eixei klepsei to throno apo mena kai giayto tou gamisa th mana (mh rwtiseis poia einai h mana se auth thn periptwsh) :)

    ReplyDelete
  88. Ελα ρε Well... Παιζεις με τον πονο μου; Με ανεβαζεις μονο και μονο για να με ριξεις μετα; Το ειχα υποψιαστει οτι κανεις Liberis reference με την ατακα περι παουερ, αλλα ενα μικρο κομματι μου ειχε ελπιδα ακομα. Ξηγιεσαι σκαρτα Well... Ξηγιεσαι σκαρτα και πληγωνεις.

    ReplyDelete
  89. Εγω παντως το ειπα πως ειναι η μετενσαρκωση του Liberis και ακομα πιστευω πως ισχυει! Μπορει να εκανε καμια επικληση στον τραγοκεφαλο θεο του και να μπηκε μεσα στο σωμα του και πλεον να μας μιλαει μεσω του Well.
    Well βλεπω πως οχι μονο δεν ξερεις να μιλας, αλλα ουτε και να διαβαζεις! Πολυστροφος λεει, οχι αργοστροφος. Δε γαμιεται ομως... Αφου η λεξη δεν ειναι της καθαρευουσης δεν περιμενα να την κατεχεις στο λεξιλογιο σου. Μπορεις να με αποκαλεις πολυμηχανο ομως, οπως αποκαλουσαν τον Οδυσσεα οι αρχαιοι ημων προγονοι. Ισως αυτη η λεξη σου ειναι πιο ευηχη.

    Α! Και εννοειται οτι βλεπω τους "Ηρωες του δασους" στο MEGA! Σιγα μην το εχανα!

    ReplyDelete
  90. Ο Well φαίνεται να χάθηκε, μάλλον μετά την αποκάλυψη κρύφτηκε στο μπάνιο κλειδώνοντας την πόρτα για να μην τον δει κανείς να κλαίει.

    ReplyDelete
  91. Η για εμας τους πιο αισιοδοξους ετοιμαζει κατι πολυ μεγαλο!

    ReplyDelete
  92. o well vlepei hrwes tou dasous... enw h mana tou gamietai thn idia stigmh sto diplano dwmatio... ti krima :(

    ReplyDelete
  93. Μωρέ κι εγώ το ελπίζω, τέτοιο ταλέντο που νομίζει ότι έχει να πάει έτσι τσάμπα;

    http://www.youtube.com/watch?v=lkv5hSTOktw

    ReplyDelete
  94. Egw pantws ton paw ton Well said
    ektos ap tis malakies me toys aristeroys....ta alla einai swsta kai an den toy prizate oloi ton poytso tha to pianate oti den einai kai toso malakas.

    ReplyDelete
  95. nai den einai sigoura toso malakas oso kathysterimenos :)

    alla kai pali de ftaei aytos etsi gennithike!

    ReplyDelete
  96. Εγω βλέπω πάντως πως όσοι LIBERO-φέρνουν μετά απο λίγο εξαφανίζονται!! Τους τρώει η ΜΑΡΜΑΓΚΑ? οεο?
    <3 Λιμπέρης
    ΜΟΝΟ ΜΠΑΟΚ

    yOrgos

    ReplyDelete
  97. Ε ρε πουστη μου... Η ιστορια με τον λιμπερη θα επαναληφθει..... Αλλα ισως προλαβαινω να σωσω κατι... Φιλε shinobi και ολοι οι υπολοιποι υπερασπιστες του mike σκαστε.... Δεν το λεω απο κακια.. Το λεω επειδη λατρευω το blog και στον χρονο μεχρι το επομενο αρθρο θα ηθελα να βλεπω ενα duel αναμεσα στον mike και στον εκαστοτε challenger για να αυνανιζομαι πισω απ το pc μου(αφου ολοκληρωσω το γελιο). Αφηστε να καθαριζει μονος του την φαση να βλεπουν τα ματακια μας λιγο τσοντα...Τα ειδαμε με τον liberis με το να πεφτετε ολοι πανω του και να τον ξεσκιζετε το μονο που καταφερνετε ειναι ο λεβεντης που ηρθα να πολεμησει τον δρακο να φευγει απ το σταδιο σαν frustrated teenager κακοφτιαγμενης κομεντι και μετα ανωνυμοι πασης φυσεως να ερχονται να γαμανε το κουφαρι του με ατακες του στυλ : ''paei o kargiolis xexe tou phgate thn soufra mesa e3ww poly cool!!!'' ,'' ante pia gama thn mana tou thn sapia thn nekrh thn kariola thn anapirh!!!!!'' , ''mikeius eimai sigouros pws thn exeis panw apo 53 ekatosta! 8elw na kanw to paidi sou!!!!''

    Οκ, οκ ολοι τον αγαπαμε αλλα επειδη η διασκεδαση ερχεται πανω απο ολα δεν χρειαζεται να το υπενθυμιζουμε σε καθε αρθρο με την μορφη copy-pasted μονοπεριοδης ατακας... Οπως βλεπετε ολοι αυτοι που κανουν αρνητικα comments ξεχωριζουν απ'το πληθος και βλεπουν το blog υπο καποιο αλλο πρισμα. Αρα εχουν κατι να πουν αρα αφηστε τους να μιλησουν και shit back and enjoy....

    αυτο ηταν το πρωτο comment-ικο βαπτισμα στο blog αν και το διαβασα πονορουφι πριν καιρο και απο τοτε το κοιταω καθημερινα. Καλως οριστε με οπως κανουν στα forums... μου αρεσει(χι χι)

    ReplyDelete
  98. Σιγά μην κάτσει ο mikeius να απαντάει στον καθένα ρε μικρέ μαλάκα.

    ReplyDelete
  99. ο μαστεριτζής βέβαια το κανε, γι' αυτό και άλλα πολλά ήτανε ρισπέκτ να ούμε!!

    Α, και για να μην το ξεχάσω, ελεΪνέ Μικέ, έκανες κι εσύ τις ίδιες βρωμιές του ανώμαλου, διαφήμιζες το Φάτοτομαλάκα στου μαστεριτζή.....άντε μην τα πάρω!!

    ReplyDelete
  100. kai poios sou eipe oti symfwnw me ton mike?

    ReplyDelete
  101. και ποιος σου είπε οτι απευθύνομαι σε σένα;

    ReplyDelete
  102. το ονομα σου shinobi αναφερθηκε σαν παραδειγμα επειδη εισαι κλασσικο μελος της μικρης αυτης ιντερνετικης κοινοτητας και κατα καιρους εχεις υποστηριξει τον mike....εκτος αυτου ο well η οποιος αλλος κατηγορει για το περιεχομενο του αρθρου πρεπει να αντιμετωπιζεται απ'τον συγγραφεα, αυτο λεω.

    ReplyDelete
  103. ntaksei ok ennoeitai pws an thelei o mike antimetwpizei ton opoiodipote alla me ti tha kaname plaka emeis? :(

    ReplyDelete
  104. O mikros malakas εχει δικιο εν μερει. Λεω εν μερει γιατι οποιος νιωθει την αναγκη να μιλησει και εχει κατι να πει πολυ απλα πρεπει να μιλαει! Φυσικα και ο συγγραφεας ειναι αυτος που πρεπει πανω απο ολους να τον αντιμετωπισει μιας και αυτον θιγει αμεσα.
    Βασικα μαγκια σε οποιον εχει γνωμη και τη λεει, ειτε αυτη συναδει με τα λεγομενα ειτε ειναι εντελως αντιθετη. Αλλα ρε φιλε... ετσι οπως μιλανε ο Liberis και ο Well... απλα ειναι απαλευτοι! Ενα σνομπ εξυπνακιστικο υφακι "σας την ειπα αλλα με τοσο ιδιαιτερο τροπο που δεν καταλαβατε οτι σας την ειπα" ΑΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ! Της αμπελοφιλοσοφιας το καγκελο με λιγα λογια!

    ReplyDelete
  105. Προφανώς και όταν κάποιος κάνει αρνητικό σχόλιο που έχει σχέση με το κείμενο θίγει τον mikeius, μόνο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο ίδιος ο mikeius νοιάζεται και θα απαντήσει ή ότι ένας τρίτος, ανώνυμος ή μη δεν μπορεί να απαντήσει. Άλλωστε έχουμε δει και κόντρες τρίτων χριστών εδώ μέσα, κάποιες από τις οποίες ήταν καλές. Εγώ λέω, καλά τα σοβαρά comments, καλά και τα ημισοβαρά, καλά και τα τελείως τρολλίστικα comments με βρισιές, βάλτε τα όλα μέσα μαζί με ένα άρθρο και έχουμε το faeenamalaka.

    ReplyDelete
  106. Ρε έχετε ξεφύγει τελείως;;

    Συμφωνώ με το άρθρο και το πρώτο μου σχόλιο πήγαινε στον ανώνυμο που διαφωνούσε και έλεγε άλλαντάλλων - σε αυτόν που απάντησε και ο Mikeius.

    Το copy-paste Λιμπεροατάκας ήταν προς απάντηση στον polystoko και ήταν ειρώνικό και φανερό. Μ' αρέσει που ενώ ο άλλος το κατάλαβε πριν το πω μερικοί ακόμα και αφού το είπα μιλάνε για 'αποκάλυψη' (βοήθειά μας).
    Ζώα.

    Πάντως αν είναι να βρίζετε σας λέω, δεν είμαι χαζοLiberis, δεν θα έχει πλάκα.
    Επίσης, στα αρχίδια μου.

    Ανώνυμε πιο πάνω δεν έχω κάτι με τους αριστερούς, αγάπα με ελεύθερα.

    Λευτεριά στον πτωχό, αδικημένο μουσουλμάνο με το τσεκούρι ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete
  107. Άσε Well, τώρα πιάσαμε σοβαρή συζήτηση. Ποιος σε χέζει...

    ReplyDelete
  108. Πούντη;;

    Μπορώ να πάρω μέρος;

    ReplyDelete
  109. Fuck αυτος εδω δεν εχει ψωμι... του αρεσει το site και μαλλον δεν εχει να γαμησει απο τοτε που βελλοσυραπτορες ετρωγαν τα αυγα πτεροδακτυλων και γελουσαν με τις προσπαθειες τους να τα ανακτησουν στης αδιαλληπτες γλωσσες τους. Κριμα, αν επιστρατευε το λεγειν του στο να ζηταει επιχειρηματα και να αποκαλει τον mike θλιβερο καταλοιπο του χουντοφασισμου θα ειχαμε μια απασχοληση μεχρι να τελειωσουν οι διακοπες...

    ReplyDelete
  110. Ναι Well, μπορείς να πάρεις μέρος. Βγάλε πρώτα το σμόκιν σου, ανακάτεψε τα μαλλιά σου, πέτα το παπιγιόν, πέταξε από πάνω σου κάθε ίχνος σοβαροφάνειας γενικά και μίλα ελεύθερα.

    ReplyDelete
  111. Well...
    500 ευρω στο χερι ΤΩΡΑ αν διαφωνεις με ο,τι λενε ολοι εδω! Θεματογραφος και σχολιαστες!

    Ανωνυμε των 12:15 δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!

    ReplyDelete
  112. MA ME TSEKOURI? XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA

    ReplyDelete
  113. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  114. Αλλά και ο σκιτσογράφος... είχε και ένα panic room για μια ώρα ανάγκης... Πράγμα που σημαίνει ότι είχε κατά νου ότι θα τον κηνυγάνε για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
    Πάλι καλά που δεν σκίτσαρε τον Ιησού με στολή μπαλαρίνας γιατί θα είχε πιάσει τα τσεκούρια η Λουκά!

    ReplyDelete
  115. Μα αγαπητή Maria, μάλλον δεν διάβασες το άρθρο όσο έπρεπε. Το panic room το είχε φτιάξει επειδή είχε δεχτεί ξανά επίθεση. Με λίγα λόγια όχι, δεν είχε κατά νου ότι θα τον κυνηγάνε για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Σκίτσαρε ξέγνοιαστος, ήρθε ένας μαλάκας φανατισμένος κι έτσι ο άλλος έφτιαξε το panic room. Εδώ όμως, αν σκίτσαρε κάτι τέτοιο θα έπρεπε από πριν να σκεφτεί ότι παίζει να χάσει τη δουλειά του, να γίνει θέμα στα μεσημεριανάδικα που θίγεται το εθνικό φρόνημα τους περιστασιακά, κυρίως όταν έχουν ξεμείνει από άλλα θέματα και πιθανώς να δεχτεί και επιθέσεις από μαλάκες, σκινάδες, ξέρω 'γω.

    ReplyDelete
  116. Για αρχή, οι μουσουλμάνοι που δείχνουν παραβατική συμπεριφορά πρέπει να απελαύνονται. Αν οι κωλο-ασιατικές χώρες τους δεν τους δεχτούν, πρέπει να εξορίζονται στην Αλάσκα για να ψοφήσουν απο το κρύο και να τους φάνε οι πεινασμένες πολικές αρκούδες.

    ReplyDelete
  117. kala ta les megiste gia alli mia fora

    ReplyDelete
  118. Αγαπητέ ανώνυμε, το διάβασα πολύ καλά το άρθρο. Το να δεχτείς μια επίθεση από έναν τρελό/φανατισμένο/εχθρο και μετά να προσλάβεις έναν σωματοφύλακα, είναι απόλυτα λογικό πιστεύω. Το να φτάνεις όμως στο σημείο να κατασκευάζεις panic room με αφορμή την επίθεση που δέχτηκες, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ακραίο.
    Είναι σαν να σε τσιμπήσει μια μολυσμένη μέλισσα, να πας στο νοσοκομείο, και από τότε και μετά να κυκλοφορείς στις εξοχές με πανοπλία.

    ReplyDelete
  119. Αγαπητή Maria, αφού δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη στην πρώτη επίθεση. Μπορεί να ήταν τόσο ακραία όσο ακραία πιστεύεις πως είναι και η κίνηση του καρτουνίστα, μπορεί και περισσότερο. Ακόμα κι αν ήταν ένας απλός λεκτικός προπηλακισμός όμως, και ο σωματοφύλακας άνθρωπος είναι. Κανείς δεν μου εξασφαλίζει ότι θα με προστατέψει από έναν μαλάκα με τσεκούρι. Θυμάμαι μια άλλη πείπτωση όπου τέλος πάντων μια μουσουλμάνα είχε πάει στα δικαστήρια έναν μαλάκα γερμανό επειδή της είχε επιτεθεί και ο γερμαναράς την σκότωσε με μαχαιριές μέσα στην αίθουσα, τραυμάτισε και τον σύζυγο και οι αστυνομικοί που ήταν εκεί τι έκαναν; Πυροβόλησαν τον σύζυγο επειδή θεώρησαν ότι εκείνος ήταν ο επιτιθέμενος... λόγω χρώματος. Και τελικά ο άντρας έπεσε σε κόμμα. Εφόσον λοιπόν υπάρχουν αστυνομικοί που είναι καθυστερημένοι και φέρονται έτσι ενώ υποτίθεται πως είναι και εκπαιδευμένοι, τι να περιμένω από έναν σεκιουριτά που στην τελική μισθοφόρος είναι και μόνο αυτό; Εγώ πάντως θα προτιμούσα το panic room, μέχρι να φτάσει ο σεκιουριτάς...

    ReplyDelete
  120. Δεν είπα ότι είναι κακό να λαμβάνονται κάποια μέτρα προστασίας. Αλλά ο χαρακτηρισμός "panic room" ηχεί κάπως περίεργα στα αυτιά μου.

    ReplyDelete
  121. Ο θρησκευτικός φανατισμός παντού και πάντα τα ίδια αποτελέσματα έχει στην ανελευθερία των ατόμων. Μπορεί οι συγκεκριμένοι Μουσουλμάνοι να είναι Ορκ, αλλά αυτό ας είναι στο μυαλό μας όταν τα άλλα Ορκ, τα δικά μας, καταπατούν την ελευθερία έκφρασης του κόσμου (επειδή "έβρισε τα θεία"), απαιτούν ο προσυλητισμός να είναι υποχρεωτικός (μάθημα θρησκευτικών), ζητάνε με βάση τη δική τους ιδεολογία και τις μεσαιωνικές αντιλήψεις να μη θεωρείται έγκυρος ο γάμος που δεν έχει γίνει σε Εκκλησία (έχουν φτάσει οι ρασοφορεμένες "υψηλότητές" τους ακόμα και να αποκαλούν πόρνες και πόρνους όσους δεν τους γεμίζουν το παγκάρι για να συζήσουν), κλπ. κλπ.

    Όλα τα Ορκ, ανεξαρτήτως θρησκείας, τις ίδιες ηλιθιότητες κάνουν...

    ReplyDelete
  122. Ακούγεται πιο φρικαλέο απ' ότι είναι.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Safe_room

    ReplyDelete
  123. -1on Mporw na pw me megalh bebaiothta oti den yparxei theos(an bebaia kanw lathos tote to ksanasyzhtame)
    -2on Eimaste dystyxismenoi anthrwpoi oloi, den uparxei mayros, leykos, mple; ta skoulikia mas trwn olous(sxedon)
    -3on Gelasa me to "PAOKIA", kai kyriws me ta paokia pou thixthkan
    -4on Ksypnate, ta gamhmena myalia sas katalabainoun mono "fai, skata, gamisi, stayros, patrida", kai tis opoies parallages.
    Mikeius olh mera na brizeis thn antrwpothta, exeis dikio, akoma kai na to pas kai pio sobara to pragma kai na ftiakseis kanan io/bomba na mas eksontwseis oloys, mazi sou eimai. Eidopoihse prwta omws, nai?
    Mas exei perikyklwsei h malakia
    (kolympame sto sperma giaytous pou den topiasan)

    PS: Den eimai hater, agapaw ola ta dipoda plasmata, ta xreiazomai. Eidika ayta pou exoun anaparagwgikh xrhsh. Apla exw kourastei

    Eponymos anonymos

    ReplyDelete
  124. agapiti maria... den afineis gia ligo to pc sou na pas mexri tin porta na deis an erxomai? ade!

    ReplyDelete
  125. Γιώργο, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
    Για να μην αναφερθώ στο ότι, οι ρασοφόροι, απαγορεύουν τις προγαμιαίες σχέσεις την ώρα που οι ίδιοι επδίδονται σε μεταπαπαδιαία όργια.

    ReplyDelete
  126. Προς ανώνυμο που με προτρέπει να πάω να δω αν έρχεται

    100 και βάλε σχόλια, το δικό μου διάβασες;

    ReplyDelete
  127. Mikeius sikosa nees foto me nea sxolia.to update sibipti me to diko sou anaferete se mousoulmanous k alous tetious tritokosmikous laous bes na deis exei k tis sinisfores sou

    ReplyDelete
  128. Anomale exw ti mana sou edw kai lew na mpw mesa tis anti sto blog sou. 8a einai pio zesta ki wraia ekei mesa stoixima. 8a tis kanw paidaki giati to prwto tis leei vgike ligo metallagmeno.

    ReplyDelete
  129. Υπάρχει κάτι χειρότερο από τους άσχημους; Σίγουρα, οι μαλάκες που διαφημίζουν τα κουραδοblog τους.

    ReplyDelete
  130. πολύ καλά τα λές. ακούς εκεί ορκ/παόκια...

    :)

    ReplyDelete
  131. the masturbation goes cloud!!zwa einai oi mousoulmanoi alla me autous ksereis ti exeis na antimetwpiseis k to antimetwpizeis eukola kala proetoimasmenos!enw me tous kwloxristianous pou einai oi xeiroteroi aneggefaloi upokrites olwn twn epoxwn einai pio duskolo!ara muslims=ork christians=uruk!!thanx paides alla lew na ginw sauron sth thesh tou sauron!cheers!

    ReplyDelete
  132. nai entaksei maria otan sou kyriksoun jihad esy na proslaveis enan swmatofylaka... o danos protimise kati pio assfales kai sigouro to panic room

    an empaine o eksorgismenos fanatikos islamistis me ena tsekouri spiti sou ksereis ti tha tou ekane o epi plhrwmh mpravos sou? tha tou eklane kapotes.
    kai meta o islamistis tha efeuege apo to oikima leilatontas to kai xwreuontas me ta 2 tou xeria na kratane ta kefalia sas...

    diavasa toulaxiston 2 comment sou pou les thn idia malakia h opoia einai apo thn arxh lathos kai ektos thematos.

    allh mia malakia pou vlepw na symvainei. katigoreite thn pisth gia tis malakies twn papadwn ...

    ReplyDelete
  133. kai epishs mia paralhpsh as stamatisei o malakoviolhs anonymos parapanw nai diatympanizei thn malakismenh tou apopsh ws autapodeikth kai swsth kai tote to syzitame...

    ReplyDelete
  134. diladi o allos anonymos (eleos valte nicknames epitelous) leei pws exei varethei tous orks(mousoulmanous) kai tous uruk hai(xristianous) omws anti na ginei kapoios anthrwpos h elf wste na tous eksafanisei tha ginei o Kyrios tous... malista ok anonyme xarisma sou h thesh tou arxh-tsimentovlaka...

    ReplyDelete
  135. Το σχόλιο για τα ΠΑΟΚια προφανώς απευθύνεται στην οπαδική φύση του ποδοσφαίρου που είναι αντιστοίχως ηλίθια, οχι μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Απλώς τα ΠΑΟΚια είναι το παράδειγμα επειδή έχουν τη φήμη των "πιο φανάτικών". ΕΛΕΟΣ! Get a life.

    ReplyDelete
  136. den exoun th fhmh eimaste oi xeiroteroi kai me apodeikseis
    LA LA LA LA LA LA DEN EIMASTE KALA STA MYALA MAS.

    ReplyDelete
  137. o shinobi sunexws epivevaiwnei tin kathusterisi tou...
    agorina mou i pisti ftaiei prwta kai meta oi tragopapades. i pisti se theo se kanei na nomizeis oti kati anwtero tha se voithisei i tha se timwrisei. meta oi papades pou parafrazoun logia apo "iera" vivlia kai ekmetalleuontai ton kosmo. o kathe anthrwpos einai kurios tou eautou tou kai upeuthunos gia tis prakseis tou. alla otan exei megalwsei me apeirous malakes na tou lene ti prepei kai ti den prepei na kanei tote exei upostei plusi egkefalou. kati pou k esu exeis upostei... to oti einai orks oi mousoulmanoi (k den to lew upotimitika) ftaiei i anuparkti paideia stis xwres autes. den einai tuxaio pou morfwmenoi anthrwpoi apo kei (k sunithws oi eupwroi) exoun diaforetikes apopseis panw sta thriskeutika themata.

    ReplyDelete
  138. shinobi otan einai adunato na katastrepseis kati apla to elenxeis me opio meso mporeis etsi to ekmetaleuesai..

    ReplyDelete
  139. eisai asxetos me thn thriskeia...

    h pisth se eksypswnei mesa sou eswterika pneumatika oxi se sxesh me tous allous anthrwpous kathe xristianos epithymei thn thewsh ,pou einai loipon to kako?

    o enas thelei na ginei theos (xristianoi) kai o allos (atheoi) pisteuei pws einai hdh...

    esy eisai aytos pou parafrazei. nai to kanoun kai oi papades alla kai pali de ftaiei h pisth giayto.

    nai o anthrwpos einai kyrios tou eautou tou kai ayto to pisteuw kiegw pou einai to provlima mou apagorepse h pisth na to pisteuw???

    esy exeis megalwsei me apeirous malakes. kai de ftais esy giayto alla de shmainei pws oloi exoun megalwsei me apeirous malakes h pws oloi exoun aksioprepeia kai proswpikotita mhden wste oi apeiroi malakes na tous kanoun ypoxeiria.

    to ti epivevaiwnw egw einai allo thema.
    to ti mou epivevaiwnei h mana sou omws tha to deis sto www.youporn.com

    ReplyDelete
  140. anonume se exei faei h malakia pio polu apo ton shinobi!enw oi eurwpaioi einai fovera eksupnoi ti na sou pw eite tha einai xristianoi eite neonazi-neopaganistes!white pride k dwse!!apla h paideia pou les dimiourgei alles sunthikes pisths kata ta alla kamia diafora!opoios pisteuei se katio anwtero apo auton eite theo eite anthrwpo einai Z W O N!!!!

    ReplyDelete
  141. ZWA einai etsi kialliws oi anthrwpoi.

    ReplyDelete
  142. shinobi me poia ennoia les oti einai zwa akrivws?

    ReplyDelete
  143. σαινόμπι βρες κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου από το σχολιάζεις όλη μέρα σε ένα μπλογκ

    γαμώ τη μιζέρια σου

    ReplyDelete
  144. shinobi gia mena pragmatikh sunidish mporei na uparksei mono sto mhden!

    ReplyDelete
  145. sto mhden den exei gennithei anthrwpos. sto 0,00000000000000000000000000000000000000001 ypo proypotheseis symfwnw...

    pros allo anonymo
    oxi gamospite de sou kanw th xarh na nomizeis pws eisai theos! ah gamhsou se xezw fae ta skata mou kai pies thn eukoilia mou.

    ReplyDelete
  146. sta ellhnika einai σινομπι.

    ReplyDelete
  147. προς ολους τους ανωνυμους και μη:
    ημουν κι εγω ενας απο τους παραπανω ανωνυμους που επελεξε να σχολιασει. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, μην ασχολειστε με το γελοιο υποκειμενο που κρυμμενο πισω απο την ανωνυμια του βριζει προσωπα και επιδιδεται σε χειμαρωδεις μπουρδολογιες. φαινεται οτι ο ανθρωπος ειναι αντικοινωνικο ον, δεν εξηγειτει να ειναι ολη τη μερα στο pc για να σχολιαζει.
    οσο γι αυτον που ειπε white pride και δωσε: δεν καταλαβα γιατι το ειπες ειλικρινα. αν ειναι μερος των πιστευω σου τοτε μακαρι να σε πατησουν κατω σαν σκουλικι. αλλιως γινε πιο σαφης...

    ReplyDelete
  148. anwnume hmoun safestatos ena megalo meros twn eurwpaiwn einai ethnikistes k neonazi!ksanadiavase kala ti egrapsa...

    ReplyDelete
  149. apla etsi opws to egrapses fanike perierga. loipon den pianw allo xwro

    ReplyDelete
  150. Έγραψε eypwroi, όχι eyrwpaioi...

    Για τους τυχόν ενδιαφερόμενους, μιας και είναι παραπλήσιο το θέμα, έχει βγει ταινία για την Υπατία και βγαίνει Ελλάδα τέλη Γενάρη (ας ελπίσουμε).

    Περισσότερα εδώ:
    http://www.imdb.com/title/tt1186830/

    Τροχόσπιτο εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=RbuEhwselE0

    ReplyDelete
  151. @well nai ontws ekana lathos!whatever i make my point!!oi xristianoi den exoun dikaiwma na milane gia thn ilithiotita pou dernei tous mousoulmanous giati autoi einai ta idia skata me wraiotero peritiligma!

    ReplyDelete
  152. pantos Shinobi genika exw diavasei afta pou grafeis kai kalitera na to paratiseis to a8lima. akusekei a8eos= 8eos kai kyriarxos. diladi eleos re file skepsu tulaxiston oti den to skeftonte oloi etsi afto mono to aplo, to na mhn eise apolitos.

    ReplyDelete
  153. ρε shinobi δε γαμας μαναδες πια?
    κριμα.

    ReplyDelete
  154. tora o shinobi gamaei paterades

    ReplyDelete
  155. ^shinobi^:bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla GAMW TH MANA SOU.bla bla bla bla bla bla bla PAOK
    bla bla bla bla bla bla bla bla bla GAMW TH MANA SOU (sto dipla dwmatio) bla bla bla bla bla bla bla OLOI TON PERNETE bla bla bla bla bla GAMW THS MANES SAS bla bla bla bla bla bla PAOKARA REEEEE

    Amoivada shinobi kleise epitelous to vrwmostoma sou h myrwdia apo to vothro sou exei ftasei sta synora,gia to theo den antexw allo na diavazw ta posts sou,mou gamane thn aisthitiki.

    ReplyDelete
  156. Shinobi, όχι δεν ξέρω πως είναι να σου έχουν κυρήξει τζιχάντ. Αλλά μάλλον είναι κάπως όπως την επίθεση που μόλις μου εξαπέλυσες. Ένα σχόλιο έγραψα και έπεσες να με φας... Δεν κατηγόρησα κανέναν στο σχόλιο που έκανα και δέχτηκα επίθεση... Τώρα ίσως μπορώ να καταλάβω...

    ReplyDelete
  157. Και μη νομίζεις ότι με χαλάει... Αν με χαλούσε δεν θα έγραφα.

    ReplyDelete
  158. Shinobi περαστικα ρε φιλε.

    ReplyDelete
  159. Τον Shinobi τον έχεις βάλει στο blog σου;

    Αυτός εδώ ο μαλάκας είναι:

    http://4.bp.blogspot.com/_mTs16OweIdU/SeJBleBuJNI/AAAAAAAAAFs/nplJ6XR95Yg/s1600-h/FRODO2.jpg

    ReplyDelete
  160. Ακώμα κε τα ωρθωγραφυκά μου λάθοι ήνε πχυο αστύα απώ τα σχώληά σας.

    ReplyDelete
  161. kalhspera paidia spudazw vulgaria kai exw simfitites 3 turkus o enas kai kala mu to epeze open minded pws einai a8eistis kai pisteyei sthn logikh kai tetoia kai mia fora gia na ton tsiglisw arxisa na vrizw ton allah ton moame8 kai tu lega fwtia sto korani kai meta petama sthn xestra pragmatika o typos trela8ike pws den arxise na kanei san ta cartoon pu vgazun atmus apo ta aytia kai na xoropidaei panw katw kai sthn telikh piastikame sta xeria.kolozwa leme re genika oles tis anatolikes xwres prepei na tis kanun livadia ektos thn taiwan kai thn kina pu 8a mas ftiaxnun ruxa

    ReplyDelete
  162. Φίλε Ram,
    Και εγώ να ήμουν μπροστά, έτσι θα έκανα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχει σημασία αν δεν πιστεύεις εσύ σε κάτι. Σημασία έχει ότι δεν μπορείς να βρίζεις αυτό που πιστεύουν εκατομμύρια άλλοι. Και τον Ζαρατούστρα να βρίσεις, τέτοια αντίδραση θα πάρεις. Δεν σέβομαι τις θρησκείες, αλλά σέβομαι τα πιστεύω το κάθε ενός. Ακόμα και τα δικά σου.

    ReplyDelete
  163. na bro den lew as pisteyeis opu gustareis alla na sevesai thn ideologia thn 8ryskeia klp tu allu apla aytos to ekane mono kai mono na pulisei muri poly mufa kai pozeri o typas ton eixa parei prefa gia ayto tu to kana eixe katadisei ahdia

    ReplyDelete
  164. Οι πραγματικά άθεοι είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι το κάνουν για να πουλήσουν μούρη. Και δεν αναφέρομαι μόνο για τις ανατολικές χώρες. Μια ματιά να ρίξεις στη χώρα μας και θα βρεις χιλιάδες μουφέν άθεους.

    ReplyDelete
  165. GAMW TIN IKOGENIA SAS OLOUS
    http://asximia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  166. Shinobi draws his sword and enters Hitten-Mitsurugi Ryuu; the ancient sword style tha pits one, against many.

    (αναφορα απο το manga Rorouni Kenshin αλλα με αντικατασταση στο ονομα του σινομπι.... uber εφευρετικο)

    ReplyDelete
  167. Να και το χειρότερο είδος ανθρώπου που υπήρξε ποτέ. Ο αυτοδιαφημιζόμενος!

    Πού τον έχουν τον μαλάκα με το τσεκούρι; Όχι, δεν θέλω τον ίδιο... Το τσεκούρι θέλω!!

    ReplyDelete
  168. Το κοράνι δεν αναφάρει ότι με το να σφάζεις αλλόθρησκους κερδίζεις μια θέση στον παράδεισο. Αυτά τα επινόησαν οι απανταχού λαοπλάνοι για να χειραγωγούν τις μάζες με σκοπό να κατακτήσουν τον κόσμο.

    ReplyDelete
  169. bravo tsoutseki. gamise pali to post. pigene twra stin ekklisia na koinoniseis. orthodoksia i thanatos. GAMW TIN PANAGIA SOU!

    ReplyDelete
  170. Είναι εντελώς γελοίο να απαγορεύεται η βλασφημία. Όταν βλαστημάς, βρίζεις ενα ανύπαρκτο πρόσωπο. Είναι βλακώδες εκ μέρους των ταλιμπανέζων να υπερασπίζονται ανύπαρκτα πρόσωπα. Στην τελική αμα υπάρχουν οι Αλλάχ/Γιαχβέ ας έρθουν να διαμαρτυρηθούν. Τί τους θέλουν τους ανθρώπους, αν οι ίδιοι είναι τόσο ισχυροί;
    Λέμε ναί στις χριστοπαναγίες γιατί ζούμε στην Ελλάδα.

    ReplyDelete
  171. 1451 πολύ ρηχή η λογική σου....

    ReplyDelete
  172. 1451 γαμω το σπιτι σου ανυπαρκτε,δεν μπορεις να με κατηγορησεις γιατι δεν εχεις σπιτι,εχεις μπουρδελο

    ReplyDelete
  173. 1451 με την βλασφημία δεν βρίζεις ένα ανύπαρκτο πρόσωπο. Βρίζεις κάτι στο οποίο πιστεύουν εκατομμύρια άνθρωποι. Από κει και πέρα είναι σαν να βρίζεις όλους αυτούς που πιστεύουν σε αυτό. Ούτε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι υπαρκτά πρόσωπα, αλλά τί θα γίνει αν πας στην πλατεία συντάγματος και αρχίσεις να βρίζεις αυτές τις 2 ομάδες; Το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο νοσοκομείο.

    ReplyDelete
  174. Χαίρομαι που βάζεις στο ίδιο καζάνι οπαδούς(και όχι φιλάθλους) με θρησκόληπτους. Ο οχετός της κοινωνίας.

    ReplyDelete
  175. Εδω ο 1451 σε OWNαρε ασχημα Νικολα. Well played.

    ReplyDelete
  176. Φυσικά και τους βάζω στο ίδιο καζάνι. Ο φανατισμός οδηγεί σε ακρότητες. Είτε είναι θρησκευτικός, είτε πολιτικός, είτε οτιδήποτε άλλο.

    ReplyDelete
  177. Ena pragma tha po kai pragmatika isxiei.
    To oti den anagnorizoun oi 99 stous 100 tin eufiia tou shinobi einai mia akoma peritrani apodeiksi tou poso xamilo einai to pneumatiko epipedo ton Ellinon.
    Na xaro ego ena ethnos! Na sas xairomaste!

    ReplyDelete
  178. πο πολύστροφε σε σιχαίνομαι. μου προκαλεί αηδία το πόσο βλάκας είσαι. πραγματικά ενώ μερικές φορές πας να το σώσεις, μετά τα ισοπεδώνεις όλα. είσαι αψυχολόγητα βλαμμένος.

    "έθνος". Να! βλάκα.

    ReplyDelete
  179. shinobi to ena shinobi to allo... nai sas gamaw th mana kai oso pio poly anaferete to ''onoma'' mou toso pio poly tha trollarw...

    exw adiko? auto den pisteuoun oi atheoi? oti einai theoi tou eautou tous? apedeikse mou oti exw lathos kai voulwse mou to tsimpouki mou gia na stamatisei na sou vrwmaei!

    oxi maria de sou eksapelysa jihad esy pros to paron th glytwneis giati exeis kai account! (fantasou de souvrisa oute mia fora mana tafous kokkala klp klp) prepei na niwtheis eytyxismenh...
    a epishs den apantises se tipota apoti eipa kratises apla pws exw mia eirwnikh tash apenanti sou. prama pou deixnei poso egwistis ginete o kathe anthrwpos otan anaferomaste se ayton onomastika... fantasou ligo sou gamisa thn apopsh pou otan thn egrafes thewrouses super protoporiaki kai anti na se peiraksei ayto esy eixes na peis pws sou thn eipa. an thes na matheis loipon starxidia mou oi anthrwpoi de skotwnw anthrwpous tis malakismenes tous apopseis skotwnw. nai ti krima den akougetai wraio stautia kai sigoura akougetai isws fasistiko alla auto kanw kai ayto kaneis kiesy kai o kathenas asynidita. opote mh mou zhtas ton logo apla apanta se auto pou eipa kai kane syzitish. isa isa loipon maria se xalaei kai sou thigei to deigma proswpikotitas pou exeis ws ''anthrwpos'' giauto kai mou ''apantas''.

    ela re mike katevase thn fwtografia mou oi 14xronoi anonymoi katalavan oti eimai egw kai anti na mou thn poun kai na me antikrousoun katafeugoun se anarxogebelikes methodous provokatsias... kala den ntrepeste ligo re malakes? me afhnete emena me tetoia asxhma moutra kai skatoxontro parousiastiko na sas kernaw ypnotika kai na sas gamaw tis manoules :(:(:( giati??

    xaxa to pio asteio einai pws polloi edw mesa atheoi (pou epeidi einai atheoi thewroun to eauto tous eleuthero) diapratoun sfalma kata th gnwmh mou. syxainontai kapoion gia thn apopsh tou. syggnwmh pou tha sas enhmerwsw egw alla eseis eiste oi alithinoi Fasistes! de saresei h apopsh kapoioi kai giayto ton syxainesai? giati? prospathise na sou thn ''perasei'' me to zori?

    exete (isws kai logw ilikias) thn entypwsh oti eiste epanastates akouste loipon eiste kommenes arxidotrixes pou tis petaw sth xestra. toso aksizei h apopsh sas kai mantepse h epanastash sas krataei mexri oi trixes na ftasoun sthn apoxeteush! nai vrizw pw pw ti kako... ma kai o pio ilithios mporei na katalavei pws epitides vrizw tis manoules sas. esas sas tsatizei egw gelaw! toso apla. kai opoios grapsei kati se sxesh mauto shmainei aytomata pws ton peiraksei...

    epishs gia na teleiwnoume einai to monadiko post pou egrapsa 2 fores oti eimai paok (kai ayto to ekana autosarkazomenos)

    euxaristimenes oi kourades mou?

    ReplyDelete
  180. ti leei re paidia aftos o ilithios apo panw?

    trava na deis kamia tsonta re gelie

    ReplyDelete
  181. Για να καταλάβω, ο shinobi είναι ο τύπος στην φωτογραφία του Frodo μεταλά που είναι γυρισμένος και δε φαίνεται η φάτσα του; Κι εσείς τον κρίνετε από αυτό και μόνο; Ε μάλλον είστε από τους τύπους που βλέπουν έναν ωραίο κώλο και αυτό σας αρκεί. Πράμα που δεν είναι απαραίτητα καλό αλλά ένας κώλος δεν φέρνει την άνοιξη ή διαφορετικά, τι να τον κάνεις τον κώλο όταν το στόμα βγάζει κουράδες. Μη μου σκεφτείτε και πολύ και πάθετε κάνα βραχυκύκλωμα όμως.

    ReplyDelete
  182. *δεν είναι απαραίτητα κακό εννοούσα

    ReplyDelete
  183. Μετα λυπης μου ανακαλυψα οτι κανενας δεν ανακαλυψε οτι το αρθρο ειναι σαφως επηρεασμενο απο Μαντοξ..

    ΜΑΝΤΟΞ!

    Για να μπει καλα η χρονια!

    ReplyDelete
  184. Μετά λύπης μου ανακάλυψα ότι τα καριόλια που μας τα πρήζουν με ΜΑΝΤΟΞ-ο-commentes ζουν ακόμα. Δεν πειράζει όμως, του χρόνου. Κι αν όχι του χρόνου, ε του πούστη, το 2012 σίγουρα.

    Εσένα ειδικά pornonymous σίγουρα σου μπήκε καλά η χρονιά, πολύ καλά και βαθιά.

    ReplyDelete
  185. ο πουτανας γιος απο πανω αντιγραφει τον μαντοξ.

    ReplyDelete
  186. o geloios apo panw prwtagwnistei se tsontes me deuterantza th mana sou... euxaristimenos?

    episis... pws ginete oi anonymoi na einai toso ilithioi???

    xaxaax nai egw eimai ekeinos stalitheia prepei na me pisteueis otan lew pws sou gamw th mana...

    ReplyDelete
  187. Δεν κατάλαβες shinobi, εγώ σε υπερασπίζομαι. Είμαι ο μαχητής του δικαίου!

    ReplyDelete
  188. de milaw gia sena fwtine ippoth (!!!!!!!)

    ReplyDelete
  189. shinobi, σιγά την άποψη που μου την γάμησες κιόλας. Εδώ είμαι, να κουβεντιάσουμε, να διαφωνήσουμε, να μαλώσουμε, να σκυλοβριστούμε και ό,τι άλλο θες. Δεν με χαλάει να διαφωνεί κάποιος μαζί μου. Απλώς, μου πέρασε από το μυαλό (δεν το έχω κάψει εντελώς το ρημάδι) ότι με αντιμετώπισες αρνητικά λόγω φύλου.
    Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω λιγάκι σε δυο πράγματα.
    1) Δεν έχω πρωτοποριακές απόψεις γαμώ το σόι μου.
    2) Και να μου βρίσεις τό σόι, άδικος κόπος. Το βρίζω και μόνη μου.

    ReplyDelete
  190. gamias tis manas tou Λ shinobi ΛJanuary 7, 2010 at 1:36 AM

    Το παραδεχομαι και οφειλω ενα συγνωμη στο λαο αυτου του μπλογκ που υποκεινται στο διαβασμα των σχολιων αυτου του ιερου τερατος του λογου.
    Εγω ημουν shinobi αγαπητε, που γαμησα τη μανα σου οταν ηταν εγκυος σε σενα. Τη γαμησα βαναυσα, αυταρχικα, σα να μην υπηρχε αυριο και στο τελος σωριαστηκε κατω σε μια λιμνη αιματος. Οι γιατροι ειπαν οτι χτυπησα μητρα. Προφανως το πεος μου κατα την εισχωρηση χτυπησε το κουτελο σου που ηταν ημισχηματισμενο τοτε. Οι γιατροι ειπαν οτι το παιδι θα εβγαινε με σαφεις επικοινωνιακες δυσλειτουργιες στην καλυτερη περιπτωση. Και δεν πεσαν εξω. Σε ηλικια 23 ετων αρεσκεται να γαμει λεκτικα της μανες των συνομιλουντων του, οταν τον οδηγουν σε ελειψη επιχειρηματων.

    Θυμασαι τοτε που ησουνα μικρουλης οταν ειχε ερθει ο Λαιονο σπιτι σου για να ριξει ενα μανικι στη μανα σου, που η Τσιταρα προσπαθουσε να σου μαθει την αλφα βητα σε ηλικια μολις 16 ετων? Ακομα δεν την εχεις μαθει βεβαια, αλλα γραφεις σε απταιστα γκρικλις! Ευγε! Να ξερεις οτι σε αγαπαω σαν παιδι μου. Αλλωστε εχεις ακομα το σημαδι απο το πουστοκεφαλο μου στο κεφαλι σου.
    Να σαι παντα καλα και να συνεχισεις τα εμπνευσμενα σου σχολια με τις μανες και τις διαρροιες.

    ReplyDelete
  191. Ρε φιλε γαμια μανας μπλα μπλα, οταν ριχνεις τετοιο comment προτεινω να εχεις ορισει καποιο ονομα.... κανονικο οχι αυτες τις temporary μαλακιες... Να ξερουμε που μιλαμε.....

    Σημειωση: Μιας και εχετε στραφει ολοι εναντιον του shinobi, να υπενθυμισω οτι απαγοευονται οι δαυλοι και οι τσουγγρανες στο blog αυτο...

    ReplyDelete
  192. φωναζε με απλα "motherfucker"!

    ReplyDelete
  193. πλάκα-πλάκα πρέπει να παραδεχτείτε οτι είναι η πρώτη φορά που ο shinobi μίλησε σαν άνθρωπος με επιχειρήματα. Εύγε shinobi, με συγκινεί η πρόοδός σου...

    ReplyDelete