Tuesday, June 21, 2011

Ανακοίνωση νούμερο 88.000

Αυτο το αρθρο δεν ειναι αρθρο. Ξεκινησε σαν σχολιο, αλλα αναβαθμιστηκε τελευταια στιγμη. Δειτε το σαν ΜΠΡΑΦ FAQ, που γραφτηκε κυριως για τις αδερφαρες που κλαινε, τοσο εδω, οσο και στο Comedy Lab. Ρε παπαρες γρινιαρεοι, η μονη σχεση που εχει το ΜΠΡΑΦ με το faeenamalaka ειναι οτι ποσταρω ανακοινωσεις για νεα βιντεακια του ΜΠΡΑΦ στο faeenamalaka, μπας και βαρεσουν κανα κλικ παραπανω (που βαρανε, οποτε καλα κανω). Το οτι δεν γραφω αρθρα τελευταια εχει να κανει με μια απλη απουσια εμπνευσης. Εχω ξεμεινει απο ιδεες που να βγαζουν αρκετο γελιο, ενδιαφερον ή/και καφριλα για να αξιζουν να φιλοξενηθουν στη blog. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Το ΜΠΡΑΦ μου παιρνει καποιο χρονο απο τη βδομαδα μου, αλλα δεν παιρνει τοσο που να με εμποδιζει να γραψω κατι εδω. Απλα εχω κολλησει. Καποια στιγμη θα ξεκολλησω. Χιλιες φορες να περιμενω να βγει κατι καλο, παρα να ανεβαζω μαλακιες μια φορα τη βδομαδα.


Και κατι ακομα, που εχω θίξει και πιο παλια: Τα ΜΠΡΑΦ δεν ειναι για τους αναγνωστες του Φ.ε.Μ. γιατι πολυ απλα, οι αναγνωστες ειναι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και δεν εχουν αναγκη κανενα βιντεο! Γι' αυτό, με εξαίρεση την πρεμιέρα, δεν ανεβάζω ποτέ κάτι στο ΜΠΡΑΦ χωρίς πρώτα να το δημοσιεύσω εδώ. Τα βιντεο ειναι ενας τροπος να φτασουν τα αρθρα μου σε πιο πολυ κοσμο. Κυριως αυτους που ακουνε οτι το Φ.ε.Μ. "γαμαει φιλε", αλλα μετα μπαινουν, βλεπουν 500 παραγραφους κατεβατο, τρομαζουν και φευγουν χωρις να διαβασουν τιποτα. Α, και παρεμπιπτοντως, ειμαι κι εγω ενας απ' αυτους. Γι' αυτο σταματηστε να μου στελνετε λινκ για να διαβασω τα σκατο-blog σας. Δεν εχω διαβασει ποτε κανενα και κατα πασα πιθανοτητα, δεν προκειται (η μια εξαιρεση ξερει ποια ειναι).


Ο δευτερος λογος που βγαζω το ΜΠΡΑΦ ειναι οτι ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Και δε γουσταρω μονο τη διαδικασια του μονταζ. Μ' αρεσει γενικα αυτο το στυλ "opinion webcast" βιντεακιου και θα ηθελα να δω κι αλλο κοσμο να το κανει στην Ελλαδα. Αντι να βριζετε το ΜΠΡΑΦ και τις αλλες σειρες του Comedy Lab, παρτε ενα μικροφωνο, κατεβαστε το Premiere, και δοκιμαστε κι εσεις! Διψαω για τετοιες μαλακιες και πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που εχει να προσφερει σε αυτο το σκηνικο. Join the club! Και τα σερφαρισματα μου θα γινουν πιο διασκεδαστικα, και θα προχωρησει λιγο η ελληνικη ιντερνετικη κωμωδια.