Friday, April 9, 2010

Faeenamalaka Chat Room και νέα πολιτική στα σχόλια

Όπως θα διαπιστώσατε, πλέον τα comments στο faeenamalaka είναι moderated. Ο λόγος είναι αποκλειστικά για να ξαναγίνει το blog παλέψιμο και να κυριαρχούν τα σχόλια με θέμα το άρθρο ή το πόσο αντιγράφω τον Maddox. Όποιος πιστεύει ότι με το να κάνω moderate τα σχόλια παραβιάζω τις αρχές μου, μάλλον έτρεφε αυταπάτες ότι ΕΧΩ αρχές.

Μην ανησυχείτε πάντως. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κάνετε αντίλογο στα άρθρα, να θαυμάζετε και να φθονείτε την ιδιοφυΐα μου, να με βρίζετε αλύπητα και να κάνετε απέλπιδες πλην απίστευτα αστείες προσπάθειες ψυχογράφησής μου. Προς το παρόν, αν ισχύουν όσα λέτε, είμαι μισογύνης, αγάμητος, χοντρός, κακοποιημένος στο γυμνάσιο, μεταλάς, πρώην μεταλάς και νυν χιπχοπάς, πρώην μεταλάς και νυν μπιτάκιας, καταπιεσμένος, λιγούρης, πούστης, ψυχασθενής με Tourette 's, συναισθησία, φροϋδικά συμπλέγματα και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι να απαριθμήσω. Αυτά τα σχόλια θα συνεχιστούν μια χαρά.

Τα σχόλια που θα φιλτράρονται είναι το ηλίθιο τσατάκι που κάνετε μεταξύ σας για το ποιανού η μάνα γαμιέται και ποιανού ξεσκίζεται. Αυτά μπορείτε να τα κάνετε στο chat room που έβαλα δεξιά, κάτω από το "Ποιος είμαι...".

Το comment section θα είναι πλέον μόνο για σχόλια με αρχίδια και λέγειν, όπως αυτό εδώ, από το "Μωρά στη φωτιά".
Anonymous said...

σε λυπαμαι ρε μαλακα εγω που εχω ενα παιδι στο χωμα ισως κι απο καταρες σαν αυτες που ξερασες με τα δυο τελευταια posts σου πανω που σε ειχα
συμπαθησει παλιο-αρχιδι κλουβιο.ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε καραπουστα του κερατα, μονο μια αδερφαρα θα σκεφτοταν ετσι, ακριβως επειδη δεν του σηκωνεται χωρις κωλοδαχτυλο ΦΤΟΥ Σ΅ΟΥ ΡΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΥΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
δεν με ενδιαφερει να με δημοσιευσεις ρε πουστρα μονο να στα γραψω και να τα διαβασεις με νοιαζει
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΤΗ


Χρήστο Καραγιαννιώτη, άντε και γαμήσου, αλλά μπράβο σου για το καλό παράδειγμα.


Credits: MeSoCool, guttersnipe, Nickthegreek13 για τη βοήθεια στο στήσιμο του chatroom.